Jos oletetaan että Suomi saisi päättäjät, jotka lähtisivät etsimään tietä ulos globalismin orjuudesta, niin minkälaisia vaihtoehtoja heillä olisi? Onhan meille jo pitkään valtamedian toimesta taottu päähän, ettei meillä ole vaihtoehtoja, että globalisaatio on väistämätöntä ja että Suomi kuuluu Länteen jne. Toisin sanoen: että Suomella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lakata olemasta itsenäisenä kansakuntana.

Tähän ajatukseen on miltei koko poliittinen eliittimme sitoutunut, sitoutunut tuhoamaan maamme itsenäisyyden. Ja vaihtoehdottomuus on alusta alkaen ollut keskeinen argumentti tässä, koska sen avulla voidaan perustella myös mitä mielettömimmät ja tuhoisimmat poliittiset ratkaisut. Kätevää, eikö vain?

Koronaviruksen jälkeinen aika ei välttämättä vie ajopuun lailla koskeen päätynyttä maatamme automaattisesti väljemmille vesille. Vaikka nykyinen malli globalisaatiolle onkin tullut tiensä päähän, niin mitä tilalle? Kiina-vetoinen totaalisesti kontrolloitu painajainen, jossa kansalaisia valvotaan ennennäkemättömässä mittakaavassa, vai aito moninapainen malli?

En usko ensimmäiseen vaihtoehtoon. Kiinasta ei ole globaaliksi veturiksi. Ei edes yhteistyössä globaalien instituutioiden, kuten nyt esimerkiksi WHO:n, kanssa. Riikka Söyring tuo valoon näitä globalistien yhteisiä pyrkimyksiä Vastavalkeassa julkaistussa artikkelissaan ”WHO suunnittelee rahoittajineen digitaalista ID2020-identiteettiä”. Mutta onnistuakseen WHO:n, Bill Gatesin ja kumppaneiden suunnitelma levittää Kiinan malli koko maailman kattavaksi vaatisi paljon enemmän poliittista voimaa taakseen.

KIINAN VAIKUTUSVALTA maailmassa on ennen kaikkea taloudellista, ja sitäkin rajoittaa Yhdysvaltojen ja Kiinan keskinäinen talousriippuvuus. Toisin sanoen Kiina tarvitsee Yhdysvaltoja, ja myös EU:ta, markkina-alueiksi tuotteilleen. Siksi Kiina ei kykene edistämään pelkästään omia pyrkimyksiään maailmanpolitiikassa, olivat ne sitten mitä tahansa. Eikä Kiina omaa myöskään samankaltaista merkittävää poliittista vaikutusvaltaa kuin Venäjä, jolla on energiantuottajana keinonsa kiristää Länttä. Huomatkaa tässä yhteydessä, että Kiina ei tuota energiaa; päinvastoin, se on yksi suurimmista (ellei suurin) energian kuluttajista maailmassa. Ja siinä piilee tämän Aasian mahdin todellinen akilleen kantapää.

Myös Venäjän sotilaallinen pelote on huomattava, toisin kuin Kiinan kansanarmeijan, jonka kyky projisoida voimaa tositilanteessa jää vielä toistaiseksi arvailujen varaan. Luulisinkin, että tämän kaltaiset, Kiinan sotilasmahtia korostavat sotilaallisiksi analyyseiksi naamioidut artikkelit läntisissä valtamedioissa ovat tarkoitushakuisia. Motiivina on ehkä vain saada yleinen hyväksyntä puolustusbudjettien kasvattamiseen. Niin tai näin, Kiinan todellisesta sotilaallisesta iskukyvystä ei ole tällä hetkellä mitään näyttöä, ja globalismin uuden veturin tulisi kyetä tarvittaessa taivuttamaan vastaan hangoittelijat tahtoonsa vaikka väkivalloin. Joten viime kädessä sekä Yhdysvaltain (niin kauan kuin Trump on presidentti) että Venäjän poliittinen ja sotilaallinen voima seisovat tämän globaalin painajaisen tiellä.

Kaukaa haettua? Tuskinpa vain. Gatesin ja Sorosin kaltaiset vaikuttajat jäävät nuolemaan näppejään nimenomaan siksi, että näiden suurvaltojen omat, itsekkäät, intressit sivuuttavat tarvittaessa globaalit instituutiot. Globalisaation nykyinen malli on muutoinkin jumittunut risteäviin keskinäisriippuvuuksiin, eikä se enää etene. Joten mitä enemmän Trump vuodattaa tviiteissään ”America first” -retoriikkaansa, sitä parempi. Lisäisin tähän sen verran, että lause ”America first” tulisi osata asettaa anti-globalistiseen, kansallismieliseen, kontekstiinsa.

Jäljelle jää siis työläämpi malli — moninapainen maailma. Maailma, jossa tuon iskulauseen ”America first” pitäisi Suomen osalta kuulua vaikka näin: Suomi ja suomalaiset ensin. Tämä ajatus olisikin varsinainen ongelma poliittiselle syöttiläs-eliitillemme, joka on jo pitkään tottunut siihen, että mistään ei tarvitse kantaa vastuuta ja että varsinaiset päätökset tehdään muualla. Ei siis ole tarvinnut vaivata aivojaan yrittämällä ymmärtää maailman kompleksisuutta ja Suomen asemoitumista siinä.

MONINAPAINEN MAAILMA pakottaa katselemaan ympärilleen uusin silmin, ja silloin useaan otteeseen raiskattu Suomi-neitokin joutuisi etsimään uusia yhteistyökumppaneita. Näennäisen vaihtoehdottomuuden ongelma muuttuukin valinnan ongelmaksi, koska tällä kertaa voi olla niin että kukaan ei ole kertomassa meille miten toimia, ja siksi viisikkomme saattaa nyt päätyä aitoon johtajuuskriisiin:

— Kauheeta!
— Herranjumala sentään! Pitääks meidän oikeesti alkaa johtamaan tätä maata?
— Mä en kyllä ala, ainakaan noitten kaa…
— Hei, ei teidän tarvitsekaan. Kaikkein parasta olisi kun painuisitte kaikki sinne mistä tulittekin, ja pysyisitte hiljaa.
— Joo, me ollaan saatu tarpeeksemme teistä, ihan väsymykseen asti.
— Jes, ja kun häivytte niin ottakaa toi paskamedianne mukaan.
— Niinpä, ei tartte sitten teidänkään hamstrata vessapaperia.

Jos palataan alkuun ja leikitään edelleen ajatuksella, että yllä oleva pikku keskustelu kävisi toteen ja pääsisimme eroon liberaaleista globalisteista (ihan puoluekannasta riippumatta), niin mistä uusi poliittinen eliittimme etsintänsä alkaisi?

Ehkä aluksi olisi olennaista sisäistää perusteellisesti yllä oleva ajatus: Suomi ja suomalaiset ensin. Kansan johtajat saavat mandaattinsa kansalta, eikä uudessa Suomessa saa olla enää jalansijaa millekään ”arvojohtajuuden” valekaapuun puetulle finanssipiirien vallankaappaukselle. Siksi todellisen vallan täytyy palata talouden parista takaisin poliitikoille. Valta kuuluu poliitikoille, jotka toteuttavat suuren hiljaisen suomalaisen enemmistön tahtoa, heille jotka todella osaavat lukea tätä kansaa ja sen ääneen lausumattomia toiveita. Tämä lähtökohta avaa uusia näköaloja niille, jotka etsivät kansamme parasta.

Looginen jatke yllä olevalle olisi kaikkien sellaisten pyrkimysten torpedoiminen, jotka toimivat vastoin kansallista etua, toisin sanoen raiskaajien karkottaminen Suomi-neidon päältä. Naton kaltaisia ylikansallisia instituutioita tulee vastustaa ennen kaikkea siksi, että ne eivät palvele suomalaisten etua, täysin riippumatta siitä mitä atlantistit väittävät. Koska moninapainen maailma voidaan halutessa nähdä myös uutena globaalina mallina, erilaisten sivilisaatioiden vaihtelevan asteisena keskinäisriippuvuutena, niin myös uusi Suomi tarvitsee uusien kumppaneiden uudenlaisia kumppanuussuhteita. Suhteita, jotka eivät riistä meiltä itsenäisyyttä, vaan tukevat sitä.

Artikkelikuva: Ahti Valkeapää

Lue myös

71 KOMMENTTIA

 1. > nykyinen malli globalisaatiolle onkin tullut
  > tiensä päähän, niin mitä tilalle? Kiina-
  > vetoinen totaalisesti kontrolloitu painajainen

  Tässä esität asian kuin kyseessä olisi joko-tai -tilanne. Että tämän romahduksen jälkeen maailma olisi edelleen yksinapainen, vain navan paikka olisi muuttunut.

  – No. Myöhemmin annatkin jo sijaa moninapaisuudelle.

  > pääsisimme eroon liberaaleista
  > globalisteista (ihan puoluekannasta
  > riippumatta), niin mistä uusi poliittinen
  > eliittimme etsintänsä alkaisi?

  Moninapaisuus on fraktaalinen ilmiö (niin kuin koko universumikin). Ei ole mahdollinen sellainen vaihtoehto, että maailman valta sijaitsee “usean navan ympärillä” ja saman aikaisesti kansakuntia hallitaan yksinapaisten keskusten kautta.

  Tällä tarkoitan sitä, että valtaa ei saa antaa poliitikoille vaan se kuuluu kansalle. Moninapaisessa järjestelmässä kansa ei ole kollektiivi nimeltä kansa vaan kansalaisista, yksilöistä, koostuva yhteisö, yhteiskunta.

  – Poliitikkojen hallitsema valtio oli toimiva silloin, kun kansan mielipiteen kysyminen, siis äänestäminen, kesti lyhimmilläänkin kuukausia ja yleensä neljä vuotta.
  – Kansan hallitsema valtio on mahdollinen yhteiskunnassa, jossa jokainen kansalainen (yksilönä) voi reaaliaikaisesti esittää mielipiteensä asiasta kuin asiasta, siis äänestää.

 2. Hyvin puhuttu, Ahti Valkeapää. Kiitokset siitä.

  Itse haaveilen ajoittain pienten yksiköiden mallista, desentralisaatiosta, jossa yksiköt ovat verkottuneet keskenään tehden samalla globaalisti yhteistyötä muiden pienten yksiköiden kanssa.
  Osaako sen paremmin kuvitella jos sanoo, että koko maailma on täynnä Ahvenanmaan kaltaisia yksiköitä vaikka koko (tarvittaessa) olisikin kansallisvaltion luokkaa?

 3. Suomella olisi ollut kuvatunlainen itsenäisyysmahdollisuus NLn romahduksen jälkeen mutta ei löytynyt sitten Kekkosen ja Paasikiven tapaista itsenäisyysmielistä presidenttiä vaan presidentiksi valittiin kommunismin vastaisessa taistelussa kunnostautunut maanalainen asiamies Koivisto.
  Siitä alkoi sitten Suomen itsenäisyyden alasajo sosdem + kokoomus + keskusta hallitusten toimesta jonka tuloksena Suomi liitettiin EUiin perustuslain vastaisesti ja otettiin samoin euro markan tilalle. Viimeinen niitti Suomen itsenäisyyden lopettamiselle oli NATOn kanssa laittomasti sovittu isäntämaasopimus.
  Poliitikoille on ilmeisestimukavaa kun muut päättää niiden puolesta ja myös maksaa siitä hyvän palkan EUssa.
  Tästä itsenäisyyden menetyksestä on seurannut Suomen yhteiskunnan ja valtion velkaantuminen ulkomaille ennätysmäisesti ja myös johtanut yhteisvastuuseen muiden EUmaiden ja niiden pankkien veloista ja nyt Suomen valtio myös joutuu osalttaan vastuuseen myös EKPn veloista jotka se on ottanut korona- ja talouskriisin takia.
  Jos oltaisiin pysytty itsenäisinä ja Sveitsiläisesti puolueettomana niin Suomen ei olisi tarvinnut osallistua EUn hallintohimmeliin ja taloussotkuihin vaan olisi sen energian voinut käyttää oman maansa asioiden hoitoon.
  Myös suhteet EUn suuntaan olisi voitu hoitaa Sveitsin mukaisella.vapaakauppamallilla mutta samalla olisi pystytty käymään kauppaa täysillä Itänaapurien Venäjä ja Kiinan kanssa mutta USAn bannaamiin maihin ei tietenkään olisi kaupantekomahdollisuuksia enempää kuin nytkään.
  Oma raha taas olisi auttanut kriiseistä selviämisessä kun sen arvo ei jökötä samana kuten eurolla taloustilanteesta riippumatta.
  Itsenäisyys tuo ongelmia vähemmän kuin nykyinen EUssa oleminen mutta siitä eroon pääseminen on Suomelle mahdotonta ennenkuin EU hajoaa ja silloin Suomi leviää käsiin.

 4. Eiköhän ole kuitenkin niin, että Koisvistot, Lipposet, Ahot ym. ainakin kuvittelivat toimivansa maan etujen puolesta. Näiden päätä vaivasi russofobia, kuten monia muitakin nyt, ja se määräsi ajattelua. Koivisto oli koulutettu mies ja hoiti hommansa hyvin, kaikki tapahtui kuin hän halusi. Onneksi nyt ei ole korkeasti koulutettuja johdossa, joten suuria vahinkoja tuskin syntyy, kun päätöksen tekoon tarvittava taito on vähäinen.
  Kansalaiset valitsevat sellaiset vallanpitäjät, mitä media suosittelee, näin media on todellinen johtaja. Se syöttää toimintaohjeet kokemattomille vallanpitäjille. Näin demokratia ei voi toimia missään, missä medialla on yksi suunta, nyt globalismi, 1930 luvulla aikoinaan natsismi. Kyllä Saksassakin media oli se, joka natsismin herätti ja piti vallassa, ei se ollut Hitler. Saksan media tietenkin pisti Hitlerin yksin syylliseksi ja pelastui jatkoon tekemällä natsismista syntipukin.

  Suomella ei ole juuri toivoa selvitä, ellei media muutu monipuoliseksi ja kriittiseksi. Tuskin mikään ihme saa kansalasia äänestämään älykkäitä, rauhallisia kansalaisia vallanpitoonsa. Median mieleen ovat peruskoulutuksen saaneet, hyvännäköiset ja tottelevaiset ehdokkaat ja heidät valitaan. Toivon kipnä kuitenkin on, jos kansalaiset saadaan enemmistönä lukemaan esimerkiksi juuri tätä Vastavalkeaa. Pitäisi olla myös TV-kanava, vaikkapa VaMe, joka levittäisi tieoja, joita Yle salaa tai vääristelee.

  • Toivoisin että lukisit kommenttini liittyen tähän osaan kommenttiasi ”… medialla on yksi suunta, nyt globalismi, 1930 luvulla aikoinaan natsismi. Kyllä Saksassakin media oli se, joka natsismin herätti ja piti vallassa, ei se ollut Hitler…”
   täältä
   Truth_hunter 25.4.2020 at 16:50 ja Truth_hunter 26.4.2020 at 14:04
   https://vastavalkea.fi/2020/04/21/kenraali-jarmo-lindbergin-bisnesura-yhdysvalloissa/
   ——-
   Koivistoa ei olisi koskaan pitänyt valita johtoon koska häntä rasittivat omat sotakokemukset.
   Lipponen ja Ahtisaari olivat nwo-mafian pelimiehiä ja sitä on selvääkin selvemmin Niinistö klaaneineen.
   Kansalaisten ja vallanhaluisten poliitikkojen riippuvuus mediasta on aina suuri, liian suuri ja siksi ohjautuminen sisältä omasta itsestä käsin jää heikommaksi. Se merkitsee juuri sitä mitä sanot: media on suurin vallankäyttäjä ja siihen tarvitaan muutos.
   Kun yksityinen ja rahan korruptoima media menettää valtansa ja tehonsa (ja sen tilalle tulee riippumaton ja puolueeton media) voi politiikkaan nousta ilman sen tukea ja ennen muuta sellaisia päteviä voimia jotka eivät kumarra pääomaa vaan toimivat koko kansan parhaaksi ja toimivat vain kansan palvelijoina.

 5. Hyvä, erittäin hyvä! Mitäpä muuta tuohon IPUn miehenä voisi sanoa, ihan kuin olisi repäisty IPUn tavoiteohjelmasta
  https://www.ipu.fi/tavoiteohjelma
  Periaatteessa olen puoluepolitiikkaa vastaan eikä ajatus siitä että joku puolue nousisi ylimmäksi tunnu hyvältä.
  Ylimpänä pitää olla kansa.
  Tai jos joku puolue nousee sen yli niin sen nimi pitäisi olla KOKO KANSAN PUOLUE.
  Toisaalta IPUn tavoiteohjelma on niin lähellä sitä ellei juuri se johon tuo KKP:kin lopulta päätyisi. IPU voisi silloin muuttaa nimensä Koko Kansan Puolueeksi, KKP:ksi ja siinä olisi valmis runko lähteä liikkeelle.
  Tarvittaisiin vain karismaattisia ja tarmokkaita isänmaan ystäviä jotka ryhtyisivät tuumasta toimeen. Itse olen vakuuttunut että KKP voisi pian nousta nimensä veroiseksi eli suurimmaksi poliittiseksi voimaksi maassamme sillä eiköhän kansa ole saanut jo vahvasti tuta korruptoituneiden, isänmaata suorastaan halveksivien ja kansaa pettävien, maamme suurpääoman kapitalistisille oligarkeille pilkkahintaan myyneiden nykyisten ’hillotolppa-poliitikkojen’ moraalisesta mädännäisyydestä – voisi sanoa jopa sikailusta.

   • Ei pidä yleistää. IPUn edesmennyt puheenjohtaja Antti Pesonen ei takuulla ollut natsi, kommunisti tai minkään muukaan äärisuunnan fanaattinen kannattaja.
    Sanoisin että näin on yleensäkin asian laita puolueissa, yhdistyksissä, järjestöissä, kerhoissa, virastoissa ja oppilaitoksissa.
    Joukkoon mahtuu monenlaisia ihmisiä.

 6. ”Maailma muuttuu – muuttuuko Suomi?” kysyy Ahti Valkeapää. Kysymys on relevantti. Itse asiassa tuo kysymys on jatkuvasti ajankohtainen.

  Vastaus lienee kuitenkin lyhyellä aikavälillä varsin selvä. Nimimerkki ”TukalaTilanne” on eritellyt ongelman selkeästi ja adekvaatisti.

  Kansalaisten suhtautumista keskeisiin valtiollisiin kysymyksiin kartoitettiin myöhäissyksyn 2006 kansalaisadressilla. Tuolloin avattiin allekirjoitusta varten kansalaisadressi Itsenäisyyden, kansanvallan ja ihmisoikeuksien puolesta. Adressin, joka keräsi lähes 800 allekirjoitusta, allekirjoitti 12.11.20026 myös Antti Pesonen.

  [Lainaus alkaa:] Vuonna 2004 allekirjoitetulla sopimuksella ”Euroopan perustuslaista” perustetaan uusi Euroopan unioni, jolla on nykyistä unionia merkittävästi laajempi toimivalta. Uudesta EU:sta tulee muun muassa ”oikeushenkilö”, jolloin sillä on oikeus solmia jäsenmaitaan sitovia sopimuksia. Perustuslaki tekee Euroopan unionista liittovaltion kaltaisen supervaltion, jolla on oma lainsäädäntö- ja toimeenpanovalta, oma raha, oma tuomioistuin, ulkoministeri ja komissioksi kutsuttu hallitus. Tässä perustuslaissa säädetään, että uuden unionin ”toimivalta yhteisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan alalla käsittää kaikki ulkopolitiikan alat ja kaikki unionin turvallisuuteen liittyvät kysymykset, muun muassa (…) yhteisen puolustuspolitiikan, joka voi johtaa yhteiseen puolustukseen”. Jäsenmaat velvoitetaan lisäämään sotilaallista varustautumistaan. Uudella Euroopan unionilla on oma lippu, oma hymni ja oma tunnuslause. Unionin oikeus saa toimivaltansa osalta etusijan jäsenvaltioiden oikeuteen nähden. Tämä tarkoittaa, että unionin perustuslaki ja muu lainsäädäntö ovat jäsenvaltioiden lakien yläpuolella. – Maamme oman perustuslain mukaan Suomi on täysivaltainen, itsenäinen tasavalta, jossa ylin valta, valtiovalta, kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Valtiovalta ei siis kuulu eduskunnalle, joka ainoastaan edustaa kansaa. Näin ollen eduskunnalla ei ole oman perustuslakimme mukaan oikeutta luovuttaa Suomen kansalle kuuluvaa valtiovaltaa Euroopan unionille. Tätä valtiovallan kansalta riistämistä ja EU:lle luovuttamista unionin perustuslain ratifiointi tosiasiallisesti merkitsee. – Sopimus Euroopan perustuslaista mitätöi omassa perustuslaissamme säädetyn maamme täysivaltaisuuden niin lainsäädäntövallan, toimeenpanovallan kuin tuomiovallankin osalta. Lisäksi EU:n perustuslain ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa koskeva määräys kieltää Suomea harjoittamasta omaehtoista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. [Lainaus päättyi.]

  Kansalaisadressin sisällön ensimmäiset hyväksyjät katsoivat, että:

  [Lainaus alkaa:] maaliskuussa 2007 valittavaan uuteen eduskuntaan tulisi valita sellaiset kansanedustajat, joille keskeisiä ja luovuttamattomia arvoja ovat maamme valtiollinen itsenäisyys ja kansansuvereniteetti, so. ylimmän vallan, valtiovallan, kuuluminen kaikissa olosuhteissa kansalle. Käsityksemme on, että ainoastaan itsenäisenä ja täysivaltaisena valtiona voimme rakentaa Suomesta nykyistä oikeudenmukaisemman ja turvallisemman yhteiskunnan sekä osallistua vapaasti ja täysipainoisesti maailmanlaajuiseen yhteistyöhön kansojen välisen yhteisvastuun ja rauhan edistämiseksi sekä YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallisessa julistuksessa asetettujen päämäärien saavuttamiseksi. [Lainaus päättyi.]

  Lähes 800 allekirjoitusta oli jo paljon. Toisaalta tulos osoitti, että tasavallassa oli tuolloin varsin harvalukuinen joukko ihmisiä, jotka olivat aidosti kiinnostuneita Suomen valtiollisesta itsenäisyydestä, demokratiasta ja ihmisoikeuksista.

  Niillä, joita asia tänään todella kiinnostaa, on vapaus testata suhdanteiden nykyinen tila (= > Adressit.com). Pidän osaltani peukkuja.
  #
  Tasavaltamme toimii tänään, jälleen kerran, isompien voimien ’ajopuuna’. On selvää, että toisin voisi olla. Elämää, ihan säällistä, on myös Euroopan unionin ulkopuolella. Sen ovat osoittaneet esimerkiksi Norja ja Sveitsi. (Ja Iso-Britannia on osoittanut, että EU:sta on myös erottavissa.) Samaten elämää löytyy myös euron ulkopuolelta, niin Ruotsista ja Norjasta kuin Tanskasta ja Islannistakin. (Ja jopa osa valtavirtaekonomisteistakin on jo myöntänyt, että euroon liittyminen oli virhe.)

  MUTTA, kuten ”TukalaTilanne” toteaa: EU:sta ”eroon pääseminen on Suomelle mahdotonta ennen kuin EU hajoaa”.

  No, tämän koronapandemian keskellä voimme onneksi vielä tänään juhlia suomalaisen kansallisromantiikan mestarin Akseli Gallen-Kallelan 155. syntymäpäivää. Samalla voimme muistella vaikkapa hänen keskeistä mestariteostaan, Sammon puolustusta (maalattu 1896).

  • Itsenäisyys tuo ongelmia vähemmän kuin nykyinen EUssa oleminen mutta siitä eroon pääseminen on Suomelle mahdotonta ennenkuin EU hajoaa ja silloin Suomi leviää käsiin.
   Näin sanoo ”TukalaTilanne” yllä.
   Olisiko mahdollista, jos tuollainen yllä kaavailemani KKP (Koko Kansan Puolue) syntyisi, että se voisi jo nyt ryhtyä luomaan pohjaa sille Suomelle joka syntyy EU:n hajottua ettei Se ’leviäisi käsiin’.
   Siis miettimään miten vältetään pahin kaaos ja isommat vauriot ja saadaan uusi alku käynnistettyä.
   Olisiko esim. mahdollista käynnistää uusi adressi-aloite jossa kansalaisia informoitaisiin niistä kriittisistä tosiasioista joiden kohtaamista ei saisi enää välttää tai joita ei saisi torjua epärealistisina? Ja voisiko se jo jotenkin yhdentää kansaa ja valmistaa sitä kohtaamaan ne – myös globaaliset – tosiasiat jotka valta-eliittimme on nyt torjunut ja salannut kansalta?
   Se olisi siis eräänlaista shokkihoitoa mutta parempi niin kuin mennä silmät ummessa.
   Miten Tapio itse näet tilanteen?

   • KKP? Ihan hyvä idis sellaisenaan. Tulee vain mieleen, että sitähän IPU yritti AP:n erinomaisella johdolla. Vaikeutena oli muun muassa se, että valta (poliittinen ja puoluevalta) teki kaikkensa, ettei IPUn sanoma kuuluisi. Puole ajettiin marginaaliin kaikissa poliittisissa keskusteluissa (vaalikeskustelut ymv). IPUhan ei kuollut AP:n mukana, joten siinä on valmiina hyviä asioita ajava poliittinen puolue. Mikäli intoa riittää, siellähän voi kehittää ajatuksia ja sanomaa.

    Vuosina 2006 – 2007 kansalaisadressiyritys paljasti, nykyjärjestelmään tyytyväisiä kansalaisia tai välinpitämättömiä on niin paljon, ettei aidolle muutokselle ollut kysyntää. Erilaisista gallupeista päätellen tilanne on näyttää olevan se, että EU-jäsenyyteen ja euroon tyytyviä, jopa tyytyväisiä on entistä enemmän. (Elleivät sitten gallupit petä?)

    Kiinnostavaa oli (ajankohtana, jonka mainitsin) taide- ja kulttuuriväen sekä akateemisten kansalaisten huomattava kiinnostumattomuus. Suurin osa kaikista noista näytti olevan joko tyytyväisiä ympäröivään yhteiskuntaan ja itseensä. (Ehkäpä valta on todella onnistunut apurahapolitiikassaan.) Kirjailijoista huomattavia poikkeuksia olivat Pirkko Lindberg, Hannu Salama ja Heikki Turunen sekä teatterimaailmasta Kalle ja Ritva Holmberg. Oopperan väestä yksi, muuan maan kuuluisimmista laulajista, lupasi ensin allekirjoittaa mutta ilmoitti sitten myöhemmin mielipiteensä muuttuneen. Muuan kuuluisa näyttelijä hermostui ajatuksesta niin, että kieltäytyi kunniasta selvästi järkyttyneenä. Eräs toinen näyttelijä, ihan viehättävä ihminen, kieltäytyi vedoten suureen työmääräänsä. Ja niin edelleen, ja niin edelleen.

    Maastamme ei näillä näkymin löytyne riittävästi muutosta haluavia. Enemmistö riippuu kiinni valtaeliitin ja valtamedian ylistämässä EU- ja eurojäsenyydessä katkeraan loppuun saakka? Koronapandemiakriisi kaikkinensa on vielä arvoitus. Koska näyttää siltä, että monen EU-valtionkin talous tulee romahtamaan, on kiinnostavaa nähdä, miten taakka tullaan jakamaan. Riittääkö solidaarisuus (josta ei oikeastaan tähän mennessä ole näkynyt kovinkaan paljon merkkejä; viittaan Euroopan työttömien ja asunnottomien armeijaan) vai kaatuuko korttitalo? Paljon riippunee myös siitä, miten Britannia alkaa pärjäillä systeemin ulkopuolella. Suomessa seurattaneen tarkasti Ruotsin kohtaloa. Mikäli se selviää koronalamasta selvästi Suomea paremmin, saattaa jopa jonkun VM-läisen mieleen hiipiä ajatus oman valuutan vaihtoehdosta?

  • ”Tasavaltamme toimii tänään, jälleen kerran, isompien voimien ’ajopuuna’. ..”
   Coronavirus and the Crisis of Neoliberalism
   April 26, 2020/0 Comments/in Featured Articles /by Chad Crowley
   When writing of the excesses of the liberal system, and most notably the dangerous interconnectivity of the globalized world Guillaume Faye acutely summarizes our current predicament when he writes:

   A series of ‘dramatic lines’ are approaching one another and converging like a river’s tributaries with perfect accord (between 2010 and 2020) towards a breaking point and a descent into chaos (Faye 2012, 12)

   Continuing Faye then offers a glimmer of hope when he writes:
   From this chaos — which will be extremely painful on the global scale — can emerge the new order of the post-catastrophe era and therefore a new civilization born in pain (Faye 2012, 12)
   **—Kirjoittaessaan liberaalin järjestelmän ’ylilyöntejä’ ja etenkin globalisoituneen maailman vaarallista yhteenliitettävyyttä, Guillaume Faye tiivistää nykyisen ahdingon, kun hän kirjoittaa:

   Sarja ”dramaattisia linjoja” lähestyy toisiaan ja liittyy toisiinsa kuin joen sivujoet täydellä voimalla (vuosina 2010–2020) kohti murtumakohtaa ja vajoamista kaaokseen (Faye 2012, 12)
   Faye jatkaa ja tarjoaa sitten toivon kipinän kirjoittaessaan:

   Tästä kaaoksesta – joka tulee olemaan erittäin tuskallinen maailmanlaajuisesti – voi syntyä katastrofin jälkeisen aikakauden uusi järjestys ja siksi uusi tuskasta syntynyt sivilisaatio (Faye 2012, 12)

   … Realistically speaking, collapse would be a nightmare, wrought with unimaginable suffering and death. Moreover, presumably many of the victims would be our fellow Whites. Political disintegration is a recurring theme throughout world history, and as the study of history has taught, its seldom a pleasant phenomenon.

   In The Collapse of Complex Societies, Joseph A. Tainter argues that societies become unsustainable when the their problem-solving structures diminish (Tainter 1988). Liberalism as a way of life, has precipitated a number of calamities, on a global scale, many of which remain unresolved, and in fact, are growing to monstrous proportions, immigration chief among them.
   **—Joseph A. Tainter väittää teoksessa Monimutkaisten yhteiskuntien romahtaminen, että yhteiskunnista tulee kestämättömiä, kun niiden ongelmanratkaisun rakenteet vähenevät (Tainter 1988).
   Liberalismi elämäntapana on saanut aikaan useita maailmanlaajuisia onnettomuuksia, joista monet ovat edelleen ratkaisematta ja tosiasiassa kasvavat hirviömäisiin mittasuhteisiin, joista maahanmuutto on suurin.

   Conclusion:
   The money-grubbing elites of the West have willfully, and quite deliberately forgotten that the purpose of the economy is to serve a people, and not vice-versa.
   **—Lännen rahaa ryöväävät eliitit ovat tietoisesti ja tarkoituksella unohtaneet, että talouden tarkoituksena on palvella kansaa, ei päinvastoin.

   In times of turmoil like these, it’s important to remember that the disease of liberalism, and those who perpetuate it, are the true enemy of all European people.
   **—Tämänkaltaisina levottomuuksien aikoina on tärkeää muistaa, että liberalismin sairaus ja sen jatkajat ovat kaikkien eurooppalaisten todellinen vihollinen.

   If America and the West weren’t dominated by the perversion that is money-power, then the coronavirus wouldn’t have happened.
   If the hostile elites hadn’t sold out the American people and gleefully deindustrialized America, then the coronavirus wouldn’t have happened.
   If we weren’t dominated by a ruthless and rootless, predominantly Semitic, transnational elite whose only interest is the “almighty dollar,” then the coronavirus wouldn’t have happened.
   If the borders of America were closed and if immigration was biased toward Europeans, as it was before 1965, then the coronavirus wouldn’t have happened.
   If we lived in a racially homogenous nation-state, populated by people of European descent, then the coronavirus wouldn’t have happened.
   In other words, if neoliberalism wasn’t the rule of the day, then the coronavirus wouldn’t have happened. Regardless of what emerges from these times of trouble, let’s hope that the loss of life isn’t great, and that the Wuhan scourge is one more nail in the coffin which is the absurdity of postmodern neoliberalism.
   https://www.theoccidentalobserver.net/2020/04/26/coronavirus-and-the-crisis-of-neoliberalism/

  • Niin kauan kun iso yleisö syö valtamedian poliittista puuroa ilman oireita, ei kansalla tule olemaan kiinnostusta näihin pyrkimyksiin. Sen osoittaa adressin kannatusluvutkin.

   Jos valtamedia uutisoi virallisena totuutena, että Suomen etu on olla makuualustana globaaleille koukkunokkien pyrkimyksille, kansa ottaa sen oikeana totuutena eli Suomen etuna. Tälläisiä ihmiset ovat, ohjailtavissa ja energiaa ei kulu kun ei tarvi ajatella. Voipi olla, että ei jakseta ajatella, asuntolainat pitää hoitaa ja oranpyörä pyörii kiivaasti. Lisäksi Suomessa oikein erityisesellä paatoksella uskotaan auktoriteetteja.

 7. Itsenäisyyttä ja itsenäistä päätösvaltaa omasta mielipiteestä ja kehosta vaadittiin mielenosoituksissa eilen USA:ssa
  t.me/uncut_news/9140 sekä Berliinissä ja Muenchenissä. Valitettavasti sensuuri on poistanut erinomaiset kuvaukset ja haastattelut paikan päältä enkä anna turhaan suoria osoitteita, mutta www. uncut-news.ch- linkin kautta niitä voi haeskellla. Nämä mielenosoitukset ovat liian kuumia aiheita totalitaristisille EU-sensoreille. Tavalliset ihmiset tulevat kaduille vastustamaan monella tavalla raunioittavia isolaatiosäännöksiä ja pakkorokotuksia ja antavat äänensä kuulua myös haastattelijoille. Poliisit huutavat välimatkoista ja pidättävät ihmisiä. Eräs anestesialääkäri Muenchenissä kertoo, että sairaalat ovat potilaista melkoisen tyhjiä, hoitohenkilökunta pitkästyy, mutta vanhuksia kuolee hoitokodeissa kuin kärpäsiä. Tämä on nyt ajankohtaista Suomenkin kohdalla, tunnen monta, jotka eivät ole päässeet oikea-aikaisesti jonotettuihin leikkauksiin. Kuitenkin saairaalassa on todella vähän corona – hoidossa olevia. Coronaan varautuminen pitää siis leikkaussalit kiinni ja vain odotellaan. Vain hätätapukset leikataan. Tämä merkitsee, että pelkästään sydänkuolemia tulee ainoastaan ja vain tällaisen turhan odottelun johdosta – kukaan ei jonota leikkaukseen huvikseen eikä vähän takia.

 8. Tämäkin salaisuus on hyvä tietää kun olemme EU jäsen. Ja varsinkin kun siitä ei Yle ja v-media ole mitään kertonut.
  Näin CIA ja Israel ovat salakuunnelleet jokaista EU-hallitusta 1970 alkaen tähän päivään asti

  How the CIA and Israel Eavesdropped on Every EU Government From the 1970s to Today (FTN Podcast, Audio + Transcript)
  Jazzhands McFeels, James AllsupApr 21, 2020

  This post first appeared on Truth to Power
  Another great deep-dive. Turns out that a Swiss company which provided encryption services to most of the governments of the world for over 40 years was a CIA front, and surprise, surprise, set up by Jews, and gave privileged access to Israel.

  https://truthtopowernews.com/how-cia-and-israel-eavesdropped-every-eu-government-1970s-today-ftn-podcast-audio-transcript-n2988

 9. Yhteiskunta koostuu ihmisistä. He ovat puutteellisia olioita. Tämän voi havaita jo taloyhtiön kokouksessa. Osa on vallanhimoisia psykopaatteja, suurinta osaa ei kiinnosta kuin oma napa (jos sekään), osa yrittää aikaansaada kokonaisuuden kannalta hyviä ratkaisuja. Kuinka järjestää epätäydellisistä palikoista edes suurinpiirtein toimiva yhteiskunta?

  Nykyinen järjestys on PSYKOPAATTISUODATIN. Pinnalle pulpahtavat kaikkein empatiakyvyttömimmät, parhaiten valehtelevat ja häikäilemättömimmät. Tämä pätee ompeluseurasta korporaatioon, ammattiyhdistyksestä kuninkaan hoviin. Oli vain ajan kysymys, milloin he liittoutuisivat vähemmän päämäärätietoisia vastaan. Globaalit synergiaedut meillä onkin jo käsissämme.

  Erillinen moraalinen kysymys on, onko oikein antaa hölmöjen pitää rahansa, henkensä ja vapautensa? Psykopaattiliittouman vastauksen toki tiedämme.

  Riikka haaveili Ahvenanmaasta. Pienuus on osaratkaisu. Jos pomo on nyrkinkantamalla, mustan silmän mahdollisuus rajoittaa hänen väärinkäytöksiään. Jos oikein muistan, Truth_hunter taisi joskus referoida Rousseauta? Usko Jumalaan ja ikuiseen elämään on osaratkaisu. Tuonpuoleiseen uskova piällysmies ei ole niin hätäinen käyttämään maallista valtaansa. Kumpikaan tapa ei ole psykopaatinkestävä. Kauanko menisi, ennen kuin Ahvenanmaat fuusioituisivat? Kauanko menisi, ennen kuin wannabe-pomot keksisivät alkaa leipäpapeiksi ja lähettää joutoväen pyhään sotaan?

  Ehkä paras keino olisi valtapositioiden ARVONTA määräajaksi – ilman kieltäytymisen mahdollisuutta. Ei tämä toki täydellinen malli ole. Toisinaan kyläsheriffiksi sattuisi pahin vihamiehesi. Mutta todennäköisesti tuomari ei olisi samassa hyväveliklubissa hänen kanssaan. Ja vaikka olisikin, tilanne ei olisi ikuinen.

  • Mielenkiintoista pohdiskelua. Tällaisia ajatuksia itselläni:
   Valitettavasti me olemme biologisia, sosiaalisia ja henkisiä vajavuusolentoja, enemmän tai vähemmän. Koska persoona on aina toimintaa ohjaava niin se merkitsee alituista riitaa.
   Erilaiset persoonallisuudet eivät tule toimeen keskenään kun niillä on aina erilainen ihmis- ja maailmankuva. Siksi on puolueita ja valtioita jotka riitelevät vallasta ja uskontoja jotka vannovat olevansa ainoita oikeita.
   Pahimpia valtioita, puolueita ja uskontoja ovat ne joissa on eniten psykopaatteja. Ne ovat se suurin ongelma. Ilman psykopaatteja, joiden määrä vaihtelee eri roduissa siten että Aasiassa psykopatiaa on vähemmän ja eniten Israelissa ja Usassa maailma olisi varsin erilainen ja parempi elää.
   Is Israel a psychopath?
   After Mossad Targeted Soleimani, Trump Pulled the Trigger
   Is Israel a psychopath? — by Laurent Guyénot for the Saker blog
   Jotkut valtiot toimivat myös kansojen keskuudessa psykopaatteina. USA on tällainen valtio, jossa on ”vallan patologia” (Norman Cousinsin 1987 kirja), joka liittyy vastuussa olevien miesten psykopatian asteeseen.
   USA: n maailmanlaajuisesti esittämän järki- ja moraalipeiton takana on ”syvä valta”, jota on ylläpidetty kyltymättömällä vallanjanolla ja jolla ei ole mitään yhteyttä moraaliseen tietoisuuteen tai empatiaan; tämä patologinen syvä valta hallitsee nykyään lähes täydellisesti Yhdysvaltojen ulkopolitiikaa.
   https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/
   https://russia-insider.com/en/israel-psychopath/ri23401
   Israel on toinen psykopaattinen valtio. Yhdysvaltojen ja Israelin välinen suhde on erikoinen, ja sen luonteesta on erilaisia mielipiteitä. Kumpi näistä kahdesta on liikkeellepaneva voima? Ovatko Yhdysvaltojen agentit tunkeutuneet ja kaapanneet Israelin ulkopolitiikan vai päinvastoin?
   Aika selvää kuitenkin on että USA on sionistien käsikassara: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 )

   Psykopaatit ovat kuten syöpä kehossa, ne sairastuttavat valtio- ja yhteiskunta-ruumiin ja ottavat sen kokonaan valtaansa.
   Ainoa realistinen ja lauman ilman väkivaltaa koossa pitävä valtarakenne on suora demokratia. Se tarkoittaa että kansaa johtava nauttii kansan enemmistön vankkaa luottamusta ja asioita hoitavan hallituksen päätökset toteutetaan vasta kansan enemmistön hyväksyttyä ne. Täydellistä yksimielisyyttä ei voida saavuttaa mutta 60-70%-kin riittää. Vähemmistöön jäävien osa ei ole koskaan helppo muta niiden voi antaa elää rauhassa.
   Olen täällä jo kirjoittanut riittävän monta kommenttia asiasta joten en enää toista itseäni vaan viittaan niihin.
   ”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.”
   George Orwell
   Ns. gnostilaiset uskonnot (uskonnot, joissa vain jotkut harvat ja valitut tietävät salaisuuden, jota ei muille paljasteta ja jotka rakentavat tämän salaisuuden pohjalta hierarkisen pyramidin tai jonkinlaisen rautahäkin, johon muiden tulee vajavaisina mukautua) luovat välittömiä valtatukikohtia heidän johtajilleen — kutsutaan näitä johtajia sitten papeiksi, rabbeiksi, guruiksi, jne. — Ja näin toimii myös kapitalismi ja kommunismi omine ’pappeineen’.

 10. Antiikin Kreikassahan poliittisiin, julkista valtaa käyttäviin asemiin valittiin viranhaltijat arvalla. Tosin arvonta suoritettiin vain ns. vapaiden kansalaisten joukosta. Siellä oli päädytty arvontamenettelyyn, koska oli kait päätelty, että innokkaimpia hakijoita ei ole koskaan viisas valita tehtäviin.

  Arvontakoneistakin on löydetty hieman epätäydellisiä jäännöksiä. Ne ovat sen verran mutkikkaita, että vaikuttaa siltä, että valinnan satunnaisuus oli pyritty varmistamaan huolella, vaikka aivan kokonaan koneita ei ole pystytty uudelleenkonstruoimaan.

  Siltä varalta, että tärkeisiin tehtäviin sattuisi päätymään joku öykkäri, kansankokous suoritti kokoontuessaan ns. ostrakismus-äänestyksen, jossa eniten ääniä saanut karkotettiin maanpakoon. Äänestys suoritettiin, vaikka ei olisi ollut mitään erityistä syytä siihen. Sillä tavoin virkojen haltijat joutuivat koko ajan olemaan hieman varpaillaan, koska aina joku joutui maanpakoon.

 11. ”Maailma muuttuu – muuttuuko Suomi?”

  Kyllä. Kohti valoa mennään ja Suomi jopa jonkinlaisena keihäänkärkenä, mutta se tulee tapahtumaan ’pimeyden’ kautta!

  > Ehkä aluksi olisi olennaista sisäistää perusteellisesti yllä oleva ajatus: Suomi ja suomalaiset ensin. Kansan johtajat saavat mandaattinsa kansalta, eikä uudessa Suomessa saa olla enää jalansijaa millekään ”arvojohtajuuden” valekaapuun puetulle finanssipiirien vallankaappaukselle. Siksi todellisen vallan täytyy palata talouden parista takaisin poliitikoille. Valta kuuluu poliitikoille, jotka toteuttavat suuren hiljaisen suomalaisen enemmistön tahtoa, heille jotka todella osaavat lukea tätä kansaa ja sen ääneen lausumattomia toiveita. Tämä lähtökohta avaa uusia näköaloja niille, jotka etsivät kansamme parasta. >

  Ylläoleva on pelkkä ”unelma”… se sahaa omaa oksaa, vaikka toteaakin oikeamielisesti sen, että ”Suomessa ei saa olla enää jalansijaa millekään ”arvojohtajuuden” valepukuun puetulle finanssipiirien vallankaappaukselle.” Minäpä vien tämän lauseen vielä pidemmälle ja totean, että IHMISKUNNASSA ”ei saa olla enää jalansijaa millekään ”arvojohtajuuden” valepukuun puetulle finanssipiirien vallankaappaukselle.” Kysymys siihen liittyen kuuluu: What are you going to do about it? Pankkimafian vallankaappaus on maailmanlaajuinen ja Suomi on vain pisara meressä, joten kuinka aiot hivuttaa vallan suomalaisille politiikoille – hyville tai huonoille – jotka virkatyönsä kautta roikkuvat mafian löysässä hirressä? Äänestämälläkö, eli toimimalla siten kuten olet tähänkin asti toiminut? Nostamalla oikeamieliset vallan jakkaralle, sitähän sinä olet tehnyt jo iät ja ajat, eikö totta? Mikäli ette ole sitä vielä huomanneet – ELECTION IS SELECTION – huipulle pääsee vain mafian omat miehet, ja jos sinne joskus joku kansan etua ajava jääräpää luiskahtaa, hänelle käy kuten Tony Halmeelle.

  Fakta on se, että täysin kieroutunut pankkijärjestelmä PYÖRITTÄÄ TALOUSJÄRJESTELMÄÄ / IHMISIÄ MAAILMANLAAJUISESTI, joten tämän artikkelin ”unelma” ei edusta muutosta parempaan, vaan vanhan järjestelmän vastakkainasettelua (eli riitaa) poliitikkoja myöten. Tasa-arvoon pyrkivien tulisi pitää kirkkaana mielessä se, että Mafian omistama pankkijärjestelmä on maailmanlaajuisen korruption kulmakivi, eli se ON LUONUT tämän lumipallon lailla levinneen GLOBALISMIN. Pelkkää utopiaa on siis uskoa vanhan järjestelmän oikeudenmukaisuuteen mikäli sen PERUSPILARI, eli rahatalous ei kokonaisuudessaan muutu.

  Mutta hetkinen vain… mitä helvettiä… eikö dramaattinen muutos ole jo edessämme? Eikö merkkejä ole maailmanlaajuisesti siitä, että ihmiset ovat saaneet vanhasta järjestelmästä tarpeekseen ja ovat valmiita nousemaan barrikadeille? Kyllä, ja juuri sen vuoksi he 1) nousevat kapinaan omien valtioidensa vallanpitäjiä vastaan 2) he nostavat vapauden liput liehumaan 3) totuuden puhujat saavat vihdoinkin tilaa mediassa 4) riistäjiä paljastetaan 5) kansa hurraa 6) isänmaalliset poliitikot nostetaan sankareiksi, ym, ym. ym…. eikö tämä kaikki edusta suurta muutosta? Kyllä edustaa, se edustaa ihmiskunnan vajoamista yhä syvemmälle pimeyteen valon sarastaessa. Se edustaa Rooman vallan, eli poliittisen järjestelmän alasajoa maailmanlaajuisen kaaoksen ja sekaannuksen kautta. Se edustaa valheiden paljastumista ja köyhyyden räjähdysmäistä lisääntymistä, eli aikaa jolloin pankkimafian aseena kansallisvaltioiden omia järjestelmiä vastaan toimii kansan viha.

  Kansallisvaltioiden kuolema = New World Order!

  • WE ARE IN MIDS OF A MASS AWAKENING!

   The time has arrived where truth shall be revealed.

   Many people will be unable to handle it and shock will ensue.

   Dark truths will rock the world but the unveiling is a part of evolution and liberation.

   Darkness will fade and the light shall remain.

   WELCOME TO THE GREAT AWAKENING!

   • Mediat paljastavat tai tuovat nyt esille sionistien/satanistien/ kabbalistien tai miksi kaikeksi globaalia pahan tihentymää sitten nimitetäänkin. Mediat esittävät nyt Kennedeihin liittyviä ohjelmia ja asioita. Samalla Trump puhdistaa Amerikkaa henkilöistä jotka ovat NWO: ta rakentamassa. Tämä on kai sinusta kaikki pelkästään ”fake,fake, fake”. Trump on nyt Big Pharman kimpussa ja on tuonut lehdistötilaisuuksissa esille kantansa rokotuksiin, pitäen esillä koronaan käypä lääkkeenä klooridioksidia ja ”kauhua herätteneenä ” suosituksena valo-ja väräilyterapiaa. Oikeastaa menkää ulos aurinkoon.

    Trumpin linjan takaa armeijan patriootit ja nähtäväksi jää, palaako kenraali Mike Flynn takaisin tehtäviinsä. Kolmas maailmansota tai yhä jatkuva toinen maailmansota, joksi nykyinen sota voidaan myös tulkita, kiihtyy kiihtymistään. Kabbala pyrkii kaikin keinoin pysymään vallassa. Itse Rotschildkin jo varoittelee että NWO on vaarassa.

    Ja ettet luule,Tulenkantaja etten ole lainkaan tietoinen historiasta, minkä johdosta maailma on nyt tässä tilanteessa , viittaan vuonna 1961 tehtyyn videoon( ja siksi ei äänen laadultaan kovin korkealaatuiseen) juutalaisen Benjamin H. Freedmannin Willard hotellissa (Waschington D.C.) pitämästä esitelmästä. Ehkä video löytyy jostakin myös alkuperäisenä englanniksi.

    https://youtu.be/DmhWeHC6zH8

    • > Mediat esittävät nyt Kennedeihin liittyviä ohjelmia ja asioita. Samalla Trump puhdistaa Amerikkaa henkilöistä jotka ovat NWO: ta rakentamassa. Tämä on kai sinusta kaikki pelkästään ”fake,fake, fake”. Trump on nyt Big Pharman kimpussa ja on tuonut lehdistötilaisuuksissa esille kantansa rokotuksiin, pitäen esillä koronaan käypä lääkkeenä klooridioksidia ja ”kauhua herätteneenä ” suosituksena valo-ja väräilyterapiaa. Oikeastaa menkää ulos aurinkoon. >

     AIVAN, mediat esittävät totuutta NYT ja wait an see… totuuden torvet tulevat soimaan päivä päivältä yhä voimakkaammin, koska juoksupoikien paljastuminen on osa Mafian NWOn agendaa. Mikäli olet lukenut ja YMMÄRTÄNYT kommenttini, kaikki mitä ylläolevassa toteat, minäkin olen todennut, eli mm. Kennedyt (toinen heistä rokotuksien puolesta ja toinen vastaan), diktaattoriksi julistettu Bill Gates ja edessämme olevat paljastukset ovat kaikki osa NWO-suunnitelmaa. Ainut asia joka näkemyksiämme erottaa on se, että sinä uskot Trumpin toiminnan takana olevan aito halu auttaa ihmisiä, kun minä taas näen asian toisinpäin. Näen asian niin, että hän tulee romahduttamaan Yhdysvaltojen poliittinen järjestelmän, kodittomuus, väkivalta ja köyhyys tulee lisääntymään räjähdysmäisesti… systeemin alasajo on jo coronaHOAXilla käynnistynyt.

     Trumpiin liittyen meidän pitää ymmärtää se, että hänestä leivottiin presidentti ILMAN POLIITTISTA TAUSTAA, eli kuten tiedät, hän ei ole kummankaan puolueen jäsen; hän on business mies ja NÄYTTELIJÄ. Toiseksi, Trumpin sekavat, todella ristiriitaiset puheet ja jatkuva kääntyminen omaa poliittista hallintoaan vastaan – kuten olen täällä toistamiseen kertonut – on myös osa NWO suunnitelmaa. Sama ilmiö tulee tapahtumaan maailmanlaajuisesti, eli jokaisesta valtiosta tulee löytymään isänmaallinen sankari, joka vetää massat mukaan hallintojensa vastaiseen taisteluun. Väkivaltaiset protestit ovat jo alkaneet, ja minä en tarkastele tätä asiaa Suomen tai Yhdysvaltojen toiminnan tasolta, vaan ihmiskunnan toiminnan tasolta yhtenä kokonaisuutena.

     • Ehkä ajattelet , että jos Trump olisi NWO: n todellinen vastustaja, hänet olisi jo ammuttu alta aika yksikön.-Joten hänen täytyy varmasti kuulua NWO-mafiaan. Sitten väitteesi että Putin ja XI olisivat myös NWO: n rakentajina. Väitteesi implikoi että Putin ja Xi vetäessään kontrolloitua oppositio rooliaan hyötyvät deep state mafian NWO:sta. Voisitko selvittää ,miten Putin ja Xi NWO:sta hyötyisivät?

      XI: n silkkitieprojekti on siis pelkkää potaskaa ja Putin on ottanut kirjaimellisesti ” Gogolin kuolleet sielut” ja ajaa koko Venäjän kansan tuhoon ja kuolemaan.

      Itse ajattelen (poliittista slangia) ettet kuuntele kunnolla, mitä Trump sanoo. Faktana voidaan silti pitää että Trump on oksentanut suustaan asioita ja ajatuksia,jotka tekevät tai tekivät hänestä vihaa ja jopa raivoa herättävän ja säädyttömän poliitikon, jolloin hänet on myös ollut helppo yhdistää NWO- porukkaan kuuluvaksi. Mutta ehkä se olikin strategisesti ainut keino NWO-hankkeen vastustajina toteuttaa omaa suunnitelmaansa.

 12. Valkeapäältä hyvä artikkeli ja mainioita kommentteja. En voi paljoa lisäillä joten yritän kevennystä. Ennen oligarkkeja kaupoissakin oli karkkeja. (Niin on nytkin mutta eipä oo rahhoo).

 13. Lampaita ostetaan, myydään, vaihdetaan ja varastetaan, niitä keritään ja lopulta teurastetaan.
  Lampaat eivät koskaan valitse omistajiaan, paimeniaan tai päätä minkälaiset koirat heitä paimentaa. Lampaat sanoo bää-bää ja mussuttavat ruohoa laitumella, hyvän paimenen lampaat pulleina vehreillä niityillä, huonon laihoina karuilla aroilla, kaikilla kumminkin sama päämäärä villoiksi, taljoiksi ja lihoiksi.
  Me ihmiset emme kumminkaan syntyneet lampaiksi, jossain vaiheessa vain unohdimme keitä olemme ja valitsimme lampaan osan, illuusio vapaudesta johon ei kuulu vastuuta oli liian houkutteleva.
  Heräämiset, punaiset pillerit, tietoisuuden tason nousut ja muut vastaavat kuvaavat yksilöiden ponnisteluja vapautua turkistaan ja hapuilua nousta seisomaan kahdelle jalalle.
  Nykyinen maailma tarjoaa ylenpalttisesti mahdollisuuksia taapertaa neljällä jalalla ja rouskuttaa ruohoa, kahdella jalalla seisoville on tarjolla paimenen sauvaa sekä koirien että susien hampaita.
  Ihmiskunnan on luultavasti törmättävä rapajuopon lailla pohjaan ennen kuin muutosta parempaan on odotettavissa.
  Jos ihmisen osa on syntyä, viettää alati hupeneva lapsuus, kouluttautua, työskennellä suurin osa elämäästään, jäädä eläkkeelle ja kuolla pois, kuluttaa koko elämänsä mahdollisimman paljon, hankkia veren maku suussaan elämyksiä ja juosta toisten rakentamien unelmien perässä, rakentaa elämänsä valmiiksi märehdittyjen totuuksien pohjalle ja viimekädessä väkivalloin puolustaa niitä, silloin se kuka meidät omistaa ja kuka paimentaa on merkityksetöntä.
  Ennemmin kannattaisi pohtia keitä me olemme, mikä meidän tarkoituksemme on ,miksi meillä on vapaa tahto. Ja tarkoitan todella pohtia ,en lukea mitä mieltä joku on joskus ollut asiasta mieltä.
  PS. Jos olette joskus olleet esim. mökkireissulla mukavan porukan kanssa,jossa joku kantaa puut ja lämmittää saunan, toinen kantaa järvestä pesuvedet, osa tekee sapuskaa, yksi laittaa juomat kylmään,ripustaa tikkataulun ja kääntää paatin oikein päin.
  Iltanuotiolla istuessa, vatsa täynnä hyvää ruokaa ja juomaa, saunasta raukeana, kun kenelläkään ei ole tarvetta höpöttää ,aistit ympäröivistä ihmisistä huokuvan hyvän fiiliksen ja tajuat koko päivän soljuneen kenenkään käskemättä, silloin olet saanut maistaa ripauksen sitä oikeaa ihmisyyttä.
  Viisaus ei ole kauniita tai vaikeita sanoja oikeassa järjestyksessä, vaan se on tunne joka nostaa ihokarvat pystyyn ja saa lähes kyyneleet silmiin kun tajuaa olevansa jonkun merkityksellisen äärellä se on viesti alitajunnasta ,ajalta jolloin vielä tiesimme keitä olemme.

  • Edellinen vuodatus koskee siis meitä tavallisia ihmisiä, psykopaatit ovat aivan oma lukunsa 💩

   • Niin, he ovat todella oma lukunsa. He tai paremminkin ne eivät pysty jakamaan, vain käskemään ja syömään valmiista pöydästä. Sen kattaminen on aina ’delegoitu’ meille muille.
    Heillä on oma ’hyvä-veli’ verkostonsa eivätkä he koskaan ole syyllisiä mihinkään ja jos heitä vieroksutaan niin se johtuu vain muiden kateudesta, kuten linkin toiseksi ylin kuva kertoo.
    https://truthtopowernews.com/some-funny-racist-memes-truth-power-saturday-april-25-2020-n3088

    • > Viisaus ei ole kauniita tai vaikeita sanoja oikeassa järjestyksessä, vaan se on tunne joka nostaa ihokarvat pystyyn ja saa lähes kyyneleet silmiin kun tajuaa olevansa jonkun merkityksellisen äärellä se on viesti alitajunnasta ,ajalta jolloin vielä tiesimme keitä olemme. >

     Mahtava kommentti – kiitos.

     ÄLYKKYYS, joka on tänäpäivänä arvossaan perustuu MINÄ-tietoisuuteen. Se edustaa yksilön toimintaa ja iskulauseita: minun perhe, minun uskonto ja minun kotimaa. Älykäs haluaa itselleen ja omalle yhteisölleen luontaisesti enemmän…. hän oivaltaa nopeasti erillisiä asioita mutta ei näe kokonaisuutta.

     VIISAUS, joka tänäpäivänä loistaa parrasvaloissa lähinnä sen poissaololla, perustuu ME-tietoisuuteen. Se edustaa yksilön toimintaa kaikessa hiljaisuudessa ”ilman kauniita tai vaikeita sanoja oikeassa järjestyksessä”’. Viisas kykenee luontaisesti hahmottamaan suuria kokonaisuuksia, hän TUNTEE ajattomasti jokaisella solullaan sen, että me – luomakunta – olemme yhtä.

     • Kiitos vaan itsellesi, hyvin sinäkin kiteytit älykkyyden ja viisauden eron. Viisauden ongelma on että olemme unohtaneet ”kielen” jolla kykenisimme siitä ”keskustelemaan”, nykyiset sanat ja lauseet tuppaavat latistamaan sen tunteen kun seisoo jännän äärellä.
      Eliitti tuhansia vuosia vanhoine verilinjoineen ei ole koskaan unohtanut sitä, sen kielen rippeillä se ohjaa suurinta osaa ihmiskunnasta mielensä mukaan, suoraan alitajunnan kautta ilman että otsalohkomme kiinnittäisi asiaan mitään huomiota. Tähän päälle kun vielä lisätään normi propaganda, on ihmisellä aikamoinen savotta karistaa suomukset silmiltään.

 14. Tump kommentoi Putinille yksityisesti, että häne oli pakko hyväksyä järjetön Pentagonin budjetti. Nyt Suomelle pakkosyötetään järjetöntä hävttäjähankintaa. Afganistanissa Suomi rahoittaa CIAn opiumkauppaa ja Irakissa öljyteollisuuden hanketta varastaa Irakin öljy. Onko niin, että fentanyyli vallannut huumemarkkinat ja öljy ei käy muuten vaan kaupaksi? Tämä saattaa olla haitaksi Globalistien hankintalogiikalle. Hommalta putoaa pohja pois. Syyriassa ja Ukrainassa Euraasian valtiot ovat osoittaneet, että vastavoima löytyy. Venezuelassa vallankaappaus epäonnistui. Suomi taisi tunnustaa narrin viralliseksi johtajaksi. NATO Turkki on kahden vaiheilla. Tutkija radiossa totesi, että Suomi Venäjän suurruhtinaskuntana oli itsenäisempi kuin nykyään Eurostoliiton periferiaosavaltiona. Karttaa katsomalla selviää, että Venäjälle pyllistämällä hukataan luontaiset markkinat.

 15. Paasikivi parahti jatkosodan aikana – kun oli ilmeistä, että Suomen olisi pikimmiten irtauduttava Natsi-Saksan leiristä – että Suomi irtautuu kaikista viimeisimpänä. (Sivumennen sanoen, kun katsotaan miten Stalin ja Churchill pelasivat yhteen, Churchill raivostui Talvisodasta mutta käänsi kurssin 180 astetta kun Suomi liittyi Saksan rintamaan, ”Stalin on osoittanut ”generosity” eli anteliaisuutta Suomea kohtaan 1944-45, kaiken sen jälkeen mitä Suomi on tehnyt”. Jos Stalin olisi pyytänyt enemmän, ei Churchill olisi pannut vastaan. Eli Karjalan menetys tapahtui jatkosodan takia, jos se olisi jätetty käymättä länsivallat olisivat tukeneet paluuta vanhoille rajoille. Näin Suomi olisi myös voinut osoittaa Stalinille että hän oli väärässä 1939, kun ei luottanut Suomen sanaan.)

  Eli Paasikiveä mukaillen, ei hyvältä näytä. Suomi on niin saamaton, että se irtaantuu viimeisenä ja vasta kun romahdus ympärillä on jo tapahtunut.

  Ilma on nyt niin sakeana ennustuksista, ettei foliohattutehdas ehdi tuottaa tilattuja määriä. Mutta ilmoitan kuitenkin hatunnumeroni 58, lähettävät kunhan ehtivät. Luulen, että Kishore Mahbubanin ennuste on oikean suuntainen ainakin siltä osin, että Aasian menestystarina tulee jatkumaan ja mukaan tulee uusia maita. Mahbubani on Kiinan asiantuntija ja on todennut mm. ns. ASEAN-maista, että perinteisten ulkoisten mittapuiden mukaan näiden maiden pitäisi olla jatkuvissa riidoissa. Mutta päinvastoin, kumppanuus kasvaa ja kehittyy. Kiinan toimintatapa on erilainen kuin Lännen. Näin ollen olisi väärin ajatella, että Kiinasta tulee sen taloudellisen kasvun myötä Lännen korvaava itäinen mahti. Venäjällä ja Kiinalla on vahva intressi toimia toistensa tukena, tämän politiikan perustukset laskettiin jo 2000-luvun alkuvuosina. Kiina on mennyt matalalla profiililla, mutta nyt ovat selvät muutoksen merkit näkyvissä. Loanheittoa ei enää katsella vaieten vaan Kiinan media ja johto laittavat jauhoja suuhun Lännen propagandakoneistolle.

  Nykykriisin talousvaikutukset eivät vielä ole näkyvissä. Nyt olisi oiva aika ottaa oma valuutta käyttöön – mutta kun Paasikivi sentään – eihän sellaista voi edes ajatella. Kuitenkin pyrkimyksenä pitäisi olla pala palalta vallata menetettyä suvereniteettia takaisin ja siltä pohjalta kasvattaa kansainvälistä yhteistyötä, jonka tarve ei vähene vaan kasvaa sen jälkeen kun se on omassa hallinnassa.

  • > Ilma on nyt niin sakeana ennustuksista, ettei foliohattutehdas ehdi tuottaa tilattuja määriä. Mutta ilmoitan kuitenkin hatunnumeroni 58, lähettävät kunhan ehtivät. >

   Hahaha… repesin. Tervetuloa meidän hullujen kasvavaan joukkoon 😀

   ps. Ensimmäinen kirje Korintilaisille:

   19Sillä kirjoitettu on: minä kadotan viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä hylkään.

   26Te näette, rakkaat veljet, teidän kutsumisenne, ettei monta lihallista viisasta, ei monta voimallista, ei myös monta suuresta suvusta, 27Vaan ne, jotka maailman edessä hullut ovat, on Jumala valinnut, että hän viisaat häpiään saattais; ja ne, jotka heikot ovat maailman edessä, on Jumala valinnut, että hän väkevät häpiään saattais;

 16. ”Karttaa katsomalla selviää, että Venäjälle pyllistämällä hukataan luontaiset markkinat.” Meillä on suorastaan erinomainen sijainti raaka-ainejättiläisen, Venäjän kauppakumppanina. Niinistö ja muut sotahaukat, jotka nuoleskelevat vain Amerikan Kotkan raatoja, eivät tätä ymmärrä. ”Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla.” Tarvitaan vain mielikuvitusta, että voidaan päästä irti takavuosien urautumista. Ei ole häpeä kääntää kurssia. Migien osto Venäjältä voisi olla uuden kauppasuhteen alkulaukaus. Kun Suomeen voi kohta tulla nälänhätä, voimme ostaa viljaa Keski-Venäjän viljelylakeuksilta. Sieltä ei ruoka lopu. Samaa toivon tänne: omavaraisuutta ja luomua, joka pitää ravintoarvollaan kansan toimintatarmoisena ja ajattelun talonpoikaisen käytännöllisenä.

  • ” Ei ole häpeä kääntää kurssia. …”
   Ei todellakaan ja jokainen täyspäinen ja omilla aivoilla toimiva ymmärtää sen. Vain aivottomat ja kalkkikset juuttuvat omaan taantumukseensa eivätkä suostu ymmärtämään ja hyväksymään että elämään kuuluu kehitys ja tervehenkinen uudistuminen todellisuuden vaatimalla tavalla.
   He ovat eräänlaisia ’talmudisteja’ joille tuhansia vuosia sitten sanottu yhä on totuus joka ohjaa.
   Ikävä kyllä meillä on maassa presidentti joka on nwo-mafian kahleissa ja ’orpo-mafia’ peesaa häntä sujuvasti suurtilallisten kanssa.
   Demarit ja vasemmisto taas eivät tajua että velkaa tekemällä ja sillä utopiaa rekentaen hukka perii. Heitäkään ei terve järki ja tosiasiat ohjaa.

 17. PAAVI julkaisee outoja New Age – julistuksia Maan Päivänä

  Pope Issues Disturbing New Age Pronouncements During Earth Day Address

  The world has becoming a frightening place in the past few months and many people have even speculated that the end of the world is nigh.
  And Pope Francis, the leader of the Catholic Church, did not help to assuage those fears when, on Earth Day, he advised the billions of Catholics around the world to ask forgiveness from the earth in a screed that sounded more akin to a New Age movement speech than a Christian one.
  “In today’s celebration of Earth Day,” he said on Wednesday, “we are called to renew our sense of sacred respect for the earth, for it is not just our home but also God’s home,” Zenit reported.
  **—-Maailmasta on tullut pelottava paikka muutaman viime kuukauden aikana, ja monet ihmiset ovat jopa spekuloineet, että maailman loppu on lähellä.
  Ja paavi Franciscus, katolisen kirkon johtaja, ei auttanut hillitsemään näitä pelkoja, kun hän Maan Päivänä neuvoi miljardeja katolisia ympäri maailmaa pyytämään anteeksi maapallolta puheessa, joka kuulosti enemmän New Age liikkeen kuin kristityn puheelta.
  ”Tänään juhliessamme Maan päivää”, hän sanoi keskiviikkona, ”meitä kehotetaan uudistamaan tuntemustamme pyhästä kunnioituksesta maata kohtaan, koska se ei ole vain kotimme, vaan myös Jumalan koti”, Zenit kertoi.

  For starters, God’s home is heaven. The earth is God’s creation and our (current) home. But that is the least of the issues Francis’ speech.
  “Because of our selfishness we have failed in our responsibility to be guardians and stewards of the earth,” he said.
  “We have polluted and we have despoiled it, endangering our very lives. For this reason, various international and local movements have sprung up in order to appeal to our consciences.
  “I deeply appreciate these initiatives; still it will be necessary for our children to take to the streets to teach us the obvious: we have no future if we destroy the very environment that sustains us,” Francis said.
  **—Ensinnäkin Jumalan koti on taivas. Maa on Jumalan luoma ja (nykyinen) kotimme. Mutta tämä on vain pieni osa Francisin puheesta.
  ”Itsekkyytemme takia olemme epäonnistuneet velvollisuudessamme olla maan vartijoita ja hoitajia”, hän sanoi.
  ”Olemme saastuttaneet ja turmelleet sen, vaarantaen elämämme. Tästä syystä on syntynyt erilaisia kansainvälisiä ja paikallisia liikkeitä vetoamaan omatuntoomme.
  ”Arvostan syvästi näitä aloitteita; silti meidän lastemme on mentävä kaduille opettaakseen meille totuuden: meillä ei ole tulevaisuutta, jos tuhoamme meitä ylläpitävän ympäristön ”, Francis sanoi.

  Being good stewards of the earth that God gave us is a noble cause, even if the pope is advising children to “take to the streets” to teach us the error of our ways.
  “We have failed to care for the earth, our garden home; we have failed to care for our brothers and sisters,” he continued.
  “We have sinned against the earth, against our neighbors, and ultimately against the Creator, the benevolent Father who provides for everyone, and desires us to live in communion and flourish together.
  “And how does the earth react? There is a Spanish saying that is very clear,” he went on. “It says: ‘God forgives always; we men forgive sometimes; the earth never forgives.’ The earth never forgives: If we have despoiled the earth, the response will be very bad.”
  What is this, Buddhism?
  **—Se, että olemme Maan hyödyntäjiä, jonka Jumala on meille antanut, on hieno lähtökohta, vaikka paavi neuvoikin lapsia “menemään kaduille” ja opettamaan meille oman tiemme virheitä.
  ”Emme ole onnistuneet huolehtimaan maasta, puutarha-kodistamme; emme ole onnistuneet hoitamaan veljiämme ja sisariamme ”, hän jatkoi.
  ”Olemme tehneet syntiä maata, naapureitamme ja viime kädessä Luojaa, hyväntahtoista Isää, vastaan, joka huolehtii kaikista ja haluaa meidän elävän yhteydessä toisiimme ja kukoistavan yhdessä.

  ”Ja miten maa reagoi? On espanjalainen sanonta, hyvin valaiseva ”, hän jatkoi. ”Se sanoo: ’Jumala antaa aina anteeksi; me ihmiset joskus; maa ei koskaan anna anteeksi.’
  Maa ei koskaan anna anteeksi: Jos olemme hylänneet maan, saamamme palaute on erittäin huono.”
  Mikä tämä on, buddhalaisuuttako?

  This is where the pope went off the deep end. The earth is not conscious and it does not and cannot forgive.
  The earth is a rock floating through space — an inanimate rock that has on it everything we need to sustain human life.
  But one cannot “sin” against a rock. And one cannot ask for forgiveness or be granted forgiveness from a rock.
  The earth and its bounty was provided to us by God Almighty and he is whom we should both thank and ask for forgiveness of when we sin.
  This pope, as he often does, used his speech to make a political statement that aligns with the leftists of the world.
  **—Tässä paavi meni kuitenkin pois raiteilta…. Maa ei ole tietoinen, eikä se anna eikä voi antaa anteeksi.
  Maa on avaruuden läpi kelluva kallio – eloton kallio, jolla on kaikki mitä tarvitsemme ihmishengen ylläpitämiseksi.
  Mutta ei voi ”tehdä syntiä” kalliota vastaan. Ei voi pyytää anteeksiantoa tai saada anteeksiantoa kallolta.
  Kaikkivaltias Jumala antoi meille maan ja sen runsauden, ja hän on se, jota meidän pitäisi kiittää ja jolta pyytää anteeksi syntejämme.
  Tämä paavi, kuten hän usein tekee, antoi puheessaan poliittisen lausunnon, joka oli linjassa maailman vasemmistolaisten kanssa.

  “At the same time, we need an ecological conversion that can find expression in concrete actions. As a single and interdependent family, we require a common plan in order to avert the threats to our common home,” he said.
  “I would like to support concerted action also on the national and local levels. It will help if people at all levels of society come together to create a popular movement ‘from below.’
  “The Earth Day we are celebrating today was itself born in precisely this way. We can each contribute in our own small way,” he said.
  Yes, as Christians, we should take care of the many gifts God has given us, including the earth, but that does not mean we have to go on a radical leftist agenda to do it.
  It has been many years since the pope was widely considered a political figure, and he should not be dipping his toe into that arena again.
  **—”Samanaikaisesti tarvitsemme ekologista muutosta, joka näkyy konkreettisissa toimissa. Yhtenä ja toisistaan riippuvaisena perheenä vaadimme yhteistä suunnitelmaa yhteisen kotimme uhkien välttämiseksi ”, hän sanoi.
  ”Haluan tukea yhteistoimintaa myös kansallisella ja paikallisella tasolla. Se auttaa, jos ihmiset kaikilla yhteiskunnan tasoilla kokoontuvat luomaan suositun liikkeen ”alhaalta” käsin.
  ”Maan Päivä, jota tänään vietämme, on syntynyt juuri tällä tavalla. Voimme kukin antaa oman pienen panoksemme”, hän sanoi.

  Kyllä, kristittyinä meidän pitäisi pitää huolta monista lahjoista, jotka Jumala on meille antanut, mukaan lukien maa, mutta se ei tarkoita, että meidän on jatkettava radikaalia vasemmistolaista ohjelmaa sen toteuttamiseksi.
  On kulunut useita vuosia siitä, kun paavia pidettiin laajalti poliittisena hahmona, ja hänen ei pidä tunkea varpaitaan uudestaan kyseiselle areenalle.
  http://www.hideoutnow.com/2020/04/pope-issues-disturbing-new-age.html

  Vatikaani näyttää siis selkeästi olevan Nwo-mafian (Illuminaatin) yhteistyö kumppani.
  Kuitenkin artikkeli viestittää vahvasti Buddhalaisuuden suuntaan joka taas edustaa vahvaa Talmud-kahleissa olevan nwo-mafian vastaisuutta.
  Johtopäätös ei voi olla muu kuin että Vatikaani on tekopyhä oppositio tai Maan suojelija, ainakin jos tai kun se – kuten nyt näyttää – samaistaa vasemmistolaisuuden siksi mitä kohti Illuminaatti etenee.
  Tähän on hyvä lisätä että Venäjän suurin uskonto Ortodoksisuus on tehnyt pesäeron Vatikaaniin jo vuosisatoja sitten. Eikä IDÄN uskonnoilla ole mitään tekemistä Vatikaanin kanssa.
  Eikä teologien luoman kristinuskon kanssa joka, toisin kuin esim. historian Jeesus, opettaa Jumalan olevan jokin erillinen ulkopuolinen olento eikä – itsensä kristityksi lukevaa Makowin lainaten – se ”moral Intelligence behind creation, synonymous with spiritual ideals like love, truth, goodness, justice and beauty.”… ”to say there is no God, or he is unknowable is half-way to Satanism. To usurp God’s place, as Masonic Jewry is doing, is arrant Satanism”
  Valitettavasti meidän kirkkomme ei ole pystynyt tekemään selkeää pesäeroa Illuminaatin ja Vatikaanin puuhaamaan uuteen maailmanuskontoon, jossa – niin olen lukenut – Paaville on kaavailtu jopa uutta istuinta Jerusalemiin.

  • Ei se ulosmeno kadulle paljonkaan auta. Nwo-mafia ei siitä ylläty ja on siihen varautunut.
   Varmin tai ainoa keino on luoda eduskunta joka edustaa kansaa ja hallitus joka raivaa tuon tien kansan vahvalla tuella.
   Tietysti maahan pitäisi lisäksi saada presidentti joka ei ole globalisti ja tukee maan itsenäistymistä ja omaa päätösvaltaa.
   Mutta kaiken tuon edellytys on että kansa herää ja haluaa ulos orjuudesta. Ilman sitä marssitaan vain kadulla. Kaikki sellaiset puheet ja valitukset ovat turhia jotka eivät johda tekoihin.
   Kun eduskunta on ylin vallankäyttäjä niin se voi valita hallituksen joka toteuttaa kansan tahtoa. Hyvin yksinkertaista siis.

   • Näin USA tuhoaa itse itsensä ja me teemme sen saman ellei maata saada irti nwo-mafian kahleista.
    Yhdysvaltojen monikulttuurisuuden kustannukset ovat kovaa luokkaa. Mikähän on vastaava summa meillä?

    The Cost of US Diversity Is About $1Trillion per Year
    Ryan Faulk
    This is a great video from Alternative Hypothesis.

    Racial diversity has a net negative impact on white people. This video serves up all the data which illustrates the total financial drain ’brown town’ inflicts on Americans.
    In nearly every way, non-whites take more than they give in our countries, functionially existing as parasites squeezing us for more and more of our resources until we barely have enough left to take care of our own.

    Money that could be going toward colonizing Mars is instead being spent babysitting a dependant underclass of low-IQ third worlders. Human progress is being held back by our pathological desire to carry the world on our back.
    It is a mathematical certainty that Western civilizaiton will collapse under this burden if we continue being so charitable. Non-white populations continue to grow and show no sign of stopping.
    **—On matemaattinen varmuus, että länsimainen sivilisaatio romahtaa tämän taakan alla, jos jatkamme näin hyväntekeväisyyttä. Ei-valkoiset populaatiot kasvavat edelleen, eikä niiden kasvussa ole merkkejä pysähtymisestä.
    https://truthtopowernews.com/cost-us-diversity-about-1trillion-year-n3084

   • Olen eri mieltä kanssasi, AINOA vaihtoehto on aloittaa mielenosoitukset, en usko että muu kuin kansalaisten suorat mielenilmaukset auttavat.

 18. Trump’s trumps

  ”Now for the past year, thousands of parents in the UK are hearing the same question: ’Why are they calling him President Fart?’”
  #
  Trump väläytti desinfiointiaineen kehon sisäistä käyttöä – New Yorkin myrkytyskeskuksen linjat kuumana
  Valkaisuaineen väärinkäyttäjät innostuivat Trumpin puheista.
  Trumpin ehdotus siivousaineiden piikittämisestä kuohuttaa USA:ssa.
  Trump pohti tiedotustilaisuudessa 23.4.2020, voisiko siivouksessa käytettäviä desinfiointiaineita ruiskuttaa ihmiseen koronaviruksen hoitamiseksi.
  Moni lääkäri kiirehti varoittamaan siivousaineiden käytön vaarallisuudesta.
  Puhdistusaine Lysolin valmistaja varoitti piikittämästä tai muuten nauttimasta heidän tuotteitaan.
  Marylandin osavaltion pelastusviranomainen kertoi 24.4. saaneensa puheluita, joissa tiedusteltiin desinfiointiaineiden käytöstä koronaviruksen vuoksi.
  Maryland Emergency Management Agency (MDMEMA)
  ALERT: We have received several calls regarding questions about disinfectant use and #COVID19. This is a reminder that under no circumstances should any disinfectant product be administered into the body through injection, ingestion or any other route.
  MedPage-sivuston mukaan 35-vuotias mies, joka oli juonut pullon käsidesiä koronavirustartunnan pelossa, kuljetettiin sairaalaan tajuttomana.
  Trump selitti myöhemmin, että kyseessä olisi ollut sarkastinen heitto.
  Trumpin on ollut vaikea löytää tukijoita viime aikoina, sillä jopa häntä yleensä tukeva TV-kanava Fox News on alkanut kritikoida häntä.

  ”And then I see the disinfectant where it knocks it out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning? Because, you see, it gets on the lungs, and it does a tremendous number on the lungs. So it’d be interesting to check that. So that you’re going to have to use medical doctors, but it sounds — it sounds interesting to me.”
  Quoted by Jan C. Timm (23 April 2020), ”’It’s irresponsible and it’s dangerous’: Experts rip Trump’s idea of injecting disinfectant to treat COVID-19”, NBC News
  Note: Trump’s Food and Drug Administration specifically warned against drinking the chemicals in disinfectants, noting that consumption of such products ”can cause nausea, vomiting, diarrhea, and symptoms of severe dehydration.”

  So supposing we hit the body with a tremendous, whether it’s ultraviolet or just very powerful light and I think you said that hasn’t been checked but you’re going to test it. And then I said supposing you brought the light inside the body, which you can do either through the skin or in some other way.
  Trump, suggesting a way to cure COVID-19, as quoted by Hunter Woodall (23 April 2020), ”’Jaw-Dropping’: Trump Slammed for Touting Dangerous New Virus Treatments After Favored Drug Is Discredited”, Daily Beast

  ”Te tiedätte, että olen automaattisesti viehättynyt kauniisiin [naisiin]. Alan vain suudella heitä. Se on magneettista. Alan vain suudella. En edes odota. Jos on tähti, he sallivat sen. Voi tehdä mitä tahansa. Voi tarttua heitä p*llusta. Voi tehdä mitä tahansa.”
  Trump vuonna 2005 nauhoitetulla videolla, joka aiheutti kohun presidentinvaalien 2016 alla

  ”Ilmastonmuutoksen idean keksivät kiinalaiset itseän varten tehdäkseen Yhdysvaltain teollisesta tuotannosta kilpailukyvytöntä.”
  Trump ilmastonmuutoksesta vuonna 2012

  ”Kun Meksiko lähettää Yhdysvaltoihin ihmisiä, he eivät lähetä parhaimmistoaan. – – He lähettävät ihmisiä, joilla on paljon ongelmia, ja he tuovat ongelmansa meille. He tuovat mukanaan huumeita. He tuovat mukanaan rikollisuutta. He ovat raiskaajia. Ja olettaisin, että osa heistä on hyviä ihmisiä.”
  Trump ilmoittaessaan 16. kesäkuuta osallistuvansa presidenttikilpaan

  ”Voisin seisoa keskellä Fifth Avenueta ja ampua jonkun, enkä menettäisi äänestäjiä. Se on ihmeellistä.”
  Trump tammikuussa 2016 äänestäjiensä uskollisuudesta
  #
  Maailma muuttuu, mutta mihin suuntaan?

  Vastaukseen voidaan palata ’paremmalla ajalla’ keskiviikkona 4. marraskuuta 2020. Miksi? No, koska tiistaina 3. marraskuuta 2020 järjestetään USA:n 59. presidentinvaalit.

  • Erittäin sopiva mies sionisti-neokonnien palvelukseen ja maansa tuhoamiseen. Ja takuuvarma mies ajamaan läntisen sivilisaation tai kulttuurin lopulliseen perikatoon.
   Hyvin nuo antamansa lausunnot ja kommentit sen kertovat.
   Mutta tällaista miestähän maailma nyt tarvitsee päästäkseen siirtymään uuteen kehitysvaiheeseen. Ei siihen ole pääsyä ellei vanha sula käsiin.

  • ”Maailma muuttuu, mutta mihin suuntaan?…”
   Koska media luo monessa asiassa todellisuutta sillä on tärkeä rooli tuon muutoksen käynnistäjänä ja suunnan näyttäjänä sanoo Ron Unz
   Breaching the Media Barrier
   RON UNZ
   The Media Should Be Made a Primary Target
   If the media is the crucial force empowering the opposition, then it should be regarded as a primary target of any political strategy. So long as the media remains strong, success may be difficult, but if the influence and credibility of the media were substantially degraded, then the ordinary opposing forces would lose much of their effectiveness. In many respects, the media creates reality, so perhaps the most effective route toward changing reality runs through the media.

   **—Jos media on ratkaiseva oppositiota voimaannuttava asia, niin sen tulisi olla kaiken poliittisen strategian pääkohteena. Niin kauan kuin tiedotusvälineet pysyvät vahvoina, menestys voi olla vaikeaa, mutta jos tiedotusvälineiden vaikutus ja uskottavuus heikentyisivät huomattavasti, niin tavanomaiset vastavoimat menettäisivät suuren osan tehokkuudestaan.
   Media luo monessa suhteessa todellisuutta, joten ehkä tehokkain reitti muuttaa todellisuutta kulkee median kautta.

   The Alternative Media Can Defeat the Mainstream Media – Here’s the Game Plan
   Discrediting the Media Anywhere Weakens It Everywhere
   Vaihtoehtoinen media voi voittaa valtamedian – Tässä on pelisuunnitelma
   Median diskreditointi (sen luotettavuuden epäily ja horjuttaminen) heikentää sitä kaikkialla

   http://www.unz.com/runz/american-pravda-breaching-the-media-barrier/
   https://russia-insider.com/en/media-criticism/alternative-media-can-defeat-mainstream-media-heres-game-plan/ri23703
   —————

   • ”Media luo monessa suhteessa todellisuutta, joten ehkä tehokkain reitti muuttaa todellisuutta kulkee median kautta.”

    Tuo lause kaipaa tarkennusta.
    Media luo todellisuutta tarkoittaa, että me uskomme sen kertovan totuuden vaikkei näin olisikaan.
    Silloin sen narratiiveista muodostuu meille valheellinen tai väärä kuva todellisuudesta eli jäämme elämään todellisuudessa joka ei ole oikea vaan vääristynyt kuva todellisuudesta.
    Vaihtoehtomedia joka määrätietoisesti pyrkii etsimään totuutta ja pysymään totuudessa pystyy horjuttamaan uskoa ja luottamusta totuutta vääristävään valtaa palvelevaan mediaan ja sitä kautta horjuttamaan uskoa ja luottamustamme valtaan.
    Jo nyt on nähtävissä kuinka vaihtoehtomedian suosio on rajussa kasvussa ja siitä on muodostumassa tärkeä ase maailmaa muutettaessa. Ihminen on sellainen että totuuden löytäminen muuttaa häntä ja hänen toimintaansa.

  • Kaikista noista fake news-medioiden levittämistä jutuista huolimatta, yksi parhaimmista presidenteistä Amerikan historiassa!
   Vaatii vitusti munaa vastustaa ilmastokusetusta, ja asettua YK ja NWO-klaanien maailmanlaajuista rotujen sekoitussuunnitelmaa vastaan.
   Ei ihme, että itse Soros on todennut, että Trump on NWO-suunnitelman tiellä!

   • Jaksat näköjään uskoa tuohon sionistien vale-oppositio teatteriin. Etkö tiedä että jo Lenin-setä sanoi, että paras oppositio on itse luotu oppositio?
    Kyllä T puhaltaa tehokkaasti kulissien takana heidän nwo-agenda nimiseen hiileen.

 19. How Cultural Homosexuality Destroys Modern Women
  Katerina Cherbatsky(National Justice)
  Näin kulttuurin homoseksuaalisuus tuhoaa nykyajan naisen

  Despite living in a world where women have been given unprecedented access to employment, educational opportunities, positions of leadership, and personal freedoms, it seems women have fallen into a deeper existential malaise than ever before, with antidepressant use at an all-time high and a crisis of anxiety and mental health particularly among college-aged women. When examining the state of modern women and their apparent unhappiness, it’s clear there’s a disconnect between what makes women truly fulfilled and the vision of the empowered woman held up as the key to their freedom and contentment.

  https://national-justice.com/cultural-homosexuality-and-modern-woman

 20. Foreword to The Way Life Should Be,
  by John Q. Publius
  The uniqueness of John Q. Publius’s The Way Life Should Be? is that it delves into how the pro-immigration forces have penetrated down to the state and local level.
  It focuses on what may seem like an unlikely target—the state of Maine which, as of this writing, remains around 95 percent White. It is also the most rural state east of the Mississippi, with a population of around 1.4 million.

  The many service providers and NGOs described in this book are absolutely essential to the vast matrix of “philanthropic capitalism,” and it should be abundantly clear by now that all of these organizations from the “charitable” to the state- and corporate-sponsored are inter-connected and their machinery is geared toward first splintering and then eradicating the native populations of the Western world, indeed all unique races, ethnicities, and cultures under the heel of the neo-liberal oligarchy. Understanding these mechanisms is absolutely essential in counter-acting the Establishment’s destructive agenda.
  The many service providers and NGOs described in this (The Way Life Should Be) book are absolutely essential to the vast matrix of “philanthropic capitalism,” and it should be abundantly clear by now that all of these organizations from the “charitable” to the state- and corporate-sponsored are inter-connected and their machinery is geared toward first splintering and then eradicating the native populations of the Western world, indeed all unique races, ethnicities, and cultures under the heel of the neo-liberal oligarchy. Understanding these mechanisms is absolutely essential in counter-acting the Establishment’s destructive agenda.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/05/07/foreword-to-the-way-life-should-be-by-john-q-publius/

  • ”The uniqueness of John Q. Publius’s The Way Life Should Be? is that it delves into how the pro-immigration forces have penetrated down to the state and local level…”
   Haittamaahanmuuttoa edistäneet voimat ovat saaneet paljon tuhoa aikaan myös meillä. Ja myös nämä holokaustista valheellisen tarinan muokanneet röyhkeät ja moraalittomat tahot ovat takoneet taaloja omaan pussiinsa ja yhä takovat.
   ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
   – Fjodor Dostojevski
   The Yad Vashem Claims These Jews Were Murdered By the Nazis. They’re Actually Alive and Giving ”Holocaust” Lectures
   ERIC STRIKER
   Historical Malpractice

   Judging from this small sample of famous Jews, this is only the tip of the iceberg.

   Aside from the dishonesty of claiming every single Jew in an inmate registry or ghetto count was shot or gassed (in some cases multiple times), the Yad Vashem does not appear to be in any rush to delete the name of its own ex-director from its records of victims.

   According to the museum, 6 million Jews died, 4.8 million are recorded in this database, and 2 million are remembered in its hall of names. Just how many Jews have visited only to see their own names among the deceased?

   The most callous aspect of this hoax is that there are Jews who search in this archive for relatives only to find that they were murdered, when in fact they may still be alive.

   But the fact that Jews who have dedicated their lives to Holocaust activism and ”education” have not bothered to have their own names removed from this supposedly sacred list of genocide victims suggests more people may be in on this fraud than the people running the Yad Vashem.
   https://national-justice.com/yad-vashem-claims-these-jews-were-murdered-nazis-theyre-alive-and-giving-holocaust-lectures

   https://www.unz.com/estriker/the-yad-vashem-claims-these-jews-were-murdered-by-the-nazis-theyre-actually-alive-and-giving-holocaust-lectures/

 21. ”Maailma muuttuu – muuttuuko Suomi?” (Ahti Valkeapää 26.4.2020)

  AV:n kysymys on päivä päivältä ajankohtaisempi ja kiinnostavampi.

  8.5. Voitonpäivä ( День Победы, Victory in Europe Day, V-E-Day, Jour V,) on monissa 2. maailmansodassa liittoutuneiden puolella taistelleissa valtioissa varsin suuri juhlapäivä. Sitä vietetään natsi-Saksasta 8.5.1945 saadun voiton kunniaksi.

  Neuvostoliitossa Voitonpäivää juhlittiin 9. toukokuuta. Samana päivänä Voitonpäivää juhlitaan myös Venäjän federaatiossa. (Saksan antautuessa vuorokausi oli Neuvostoliiton alueella ehtinyt jo vaihtua 9:nneksi toukokuuta.) Venäjän federaatiossa 50. voitonpäivää juhlittiin vuonna 1995 laajasti kutsumalla juhliin myös toisen maailmansodan hävinneiden valtioiden edustajia. Suomea 1995 Moskovan voitonpäivillä edusti ensimmäistä kertaa silloinen tasavallan presidentti Martti Ahtisaari. Presidentti Niinistö ei osallistunut vuoden 2015 voitonpäiviin Moskovassa.

  Suomalainen peruskalenteri ei vuonna 2020 tunne toukokuun 8. päivää Voitonpäivänä. Päivää myöhemmin Suomi juhlii Eurooppa-päivää. No niin, eihän siinä kai juuri juhlittavaakaan ole, hävinneellä osapuolella (joka kaiken lisäksi Pariisin rauhansopimuksessa todettiin ’lurjukseksi’: ”katsoen siihen, että Suomi, tultuaan Hitlerin Saksan liittolaiseksi ja osallistuttuaan sen rinnalla sotaan Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liittoa, Yhdistynyttä Kuningaskuntaa ja muita Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan, on osaltaan vastuussa tästä sodasta”). (TPK:n tiedotteista tai uutisista ei näytä löytyvän Voitonpäivästä 8.5. yhtikäs mitään.) (Myös puolustusministeriö ja ulkoministeriö näyttivät vaikenevan Voitonpäivästä. Yhdessä puheessa sentään mainittiin 2. maailmansodan päättyminen: Ulkoministeri Haavisto puhui videoyhteyden välityksellä 8.5.2020 Viron järjestämässä YK:n turvallisuusneuvoston korkean tason Arria-kokouksessa, jonka aiheena oli jonka aiheena on “75 Years since the end of the Second World War in Europe: lessons for the prevention of international crimes in the future, the responsibility of the Security Council”.)

  Maanantaina, 27.4.2020, tuli kuluneeksi 75 vuotta Lapin sodan päättymisestä. Tuona päivänä (1945) viimeinenkin saksalainen sotilas jätti Kilpisjärvellä Suomen maaperän ja 2. maailmansota oli Suomen osalta ohi. (Vuodesta 1987 lähtien on huhtikuun 27. päivää vietetty Suomessa kansallisena veteraanipäivänä.)

  Suomi maksoi kovan hinnan 2. maailmansodan eri vaiheissa käymistään 3 erillisestä sodasta. Talvisodassa ja Jatkosodassa tappiomme olivat kaatuneina yhteensä noin 95.000. Lisäksi haavoittuneita kertyi 250.000. Lapin sodassa kaatui lähes 800 ja haavoittui kolmisen tuhatta suomalaista sotilasta.

  Suomen Sotilas on ’paljastanut’: ”Lapin sota oli siitä erikoinen sota, että sitä ei kumpikaan sodan osapuoli mielisurminkaan halunnut, eivät suomalaiset, eivätkä liioin saksalaisetkaan” (Pauli Järvenpää: Kansallinen veteraanipäivä 2020. Blogi 28.04.2020).

  Paljon oli kaatuneita. No, onneksi nyt saadaan hävittäjiä 10.000.000.000 eurolla. No hätä?

  Muuttuuko maailma? No muuttuuhan se. Koronavirus muuttaa ja entistä paremmat aseet. Saattaa olla, ettei liikakansoituksesta ole pian enää pelkoa. Miten se Einstein runoikaan: ”En tiedä, millä aseilla kolmas maailmansota soditaan, mutta neljäs maailmansota tullaan sotimaan kepeillä ja kivillä.”

  Ja kyllä, kyllä se Suomikin muuttuu, varmasti muuttuu ja ajopuuna mennään, militaristien osoittamaan suuntaan?
  #
  Rauhansopimus Suomen kanssa (20/1947). [Pariisin rauhansopimus {1947}]

  Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto, Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistynyt Kuningaskunta, Australia, Valko-Venäjän Sosialistinen Neuvostotasavalta, Kanada, Tsekkoslovakia, Intia, Uusi-Seelanti, Ukrainan Sosialistinen Neuvostotasavalta ja Etelä-Afrikan Unioni, valtioina, jotka ovat sodassa Suomen kanssa ja jotka huomattavin sotavoimin aktiivisesti osallistuivat sotaan eurooppalaisia vihollisvaltoja vastaan, ja joista jäljempänä käytetään nimitystä ”Liittoutuneet ja Liittyneet Vallat”, toiselta puolen,

  ja Suomi toiselta puolen;

  ”katsoen siihen, että Suomi, tultuaan Hitlerin Saksan liittolaiseksi ja osallistuttuaan sen rinnalla sotaan Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liittoa, Yhdistynyttä Kuningaskuntaa ja muita Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan, on osaltaan vastuussa tästä sodasta;”

  ottaen kuitenkin huomioon, että Suomi 4 päivänä syyskuuta 1944 täysin keskeytti sotatoimet Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liittoa vastaan, irtautui sodasta Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan, katkaisi suhteensa Saksaan ja sen satelliitteihin ja että se, solmittuaan 19 päivänä syyskuuta 1944 aselevon Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton ja Yhdistyneen Kuningaskunnan hallitusten kanssa, jotka toimivat Suomen kanssa sodassa olevien Yhdistyneiden Kansakuntien puolesta, on lojaalisti täyttänyt välirauhansopimuksen ehdot;

  ja ottaen huomioon, että Liittoutuneet ja Liittyneet Vallat sekä Suomi ovat halukkaita solmimaan keskenään rauhansopimuksen, joka oikeudenmukaisuuden periaatteiden mukaisesti ratkaisee ne kysymykset, jotka edellämainittujen tapahtumien seurauksena vielä ovat jääneet avoimiksi, ja joka muodostaa perustan ystävällisille suhteille niiden välillä tehden siten mahdolliseksi Liittoutuneille ja Liittyneille Valloille tukea Suomen anomusta päästä Yhdistyneiden Kansakuntien jäseneksi ja niinikään liittyä jokaiseen Yhdistyneiden Kansakuntien turvin solmittuun yleissopimukseen;

  ovat tämän vuoksi päättäneet julistaa sotatilan lakanneeksi ja tässä tarkoituksessa tehdä tämän rauhansopimuksen sekä ovat tämän mukaisesti nimittäneet allekirjoittaneet täysivaltaiset edustajat, jotka, esitettyään, oikeiksi ja asianmukaisiksi havaitut valtakirjansa, ovat sopineet seuraavista määräyksistä:
  (…)
  Tehtiin Pariisissa Venäjän, Englannin, Ranskan ja Suomen kielillä, kymmenentenä päivänä helmikuuta vuonna tuhat yhdeksänataa neljäkymmentäseitsemän [10.2.1947].

  Asetus Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton, Yhdistyneen Kuningaskunnan, Austraalian, Etelä-Afrikan Unionin, Intian, Kanadan, Tsekkoslovakian, Ukrainan Sosialistisen Neuvostotasavallan, Uuden Seelannin sekä Valko-Venäjän Sosialistisen Neuvostotasavallan välisen rauhansopimuksen voimaansaattamisesta (20/1947).

  ”Sitten kuin Eduskunta on antanut suostumuksensa Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton, Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan, Austraalian, Etelä-Afrikan Unionin, Intian, Kanadan, Tsekkoslovakian, Ukrainan Sosialistisen Neuvostotasavallan, Uuden Seelannin sekä Valko-Venäjän Sosialistisen Neuvostotasavallan välisen rauhansopimuksen tekemiseen ja sopimus on allekirjoitettu Pariisissa 10 päivänä helmikuuta 1947 sekä sen voimaansaattamisen edellytykset täyttyneet 15 päivänä syyskuuta 1947 ja sen säännökset, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, on saatettu voimaan 18 päivänä huhtikuuta 1947 annetulla lailla, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sopimus on voimassa, niinkuin siitä on sovittu.”

 22. Muuttuuko maailma? Sama kaiku on askelten? Ollut non-stop 2. maailmansodasta lähtien.

  Study: U.S. regime has killed 20-30 million people since World War Two
  James A. Lucas 24.4.2007 CounterCurrents.org
  (julkistettu uudelleen 10.5.2020 eli 2 päivää Voitonpäivän jälkeen)

  [Eli kyllä se ainoa supervalta taitaa olla voittoisin?]
  (…)
  The causes of wars are complex. In some instances nations other than the U.S. may have been responsible for more deaths, but if the involvement of our nation appeared to have been a necessary cause of a war or conflict it was considered responsible for the deaths in it. In other words they probably would not have taken place if the U.S. had not used the heavy hand of its power. The military and economic power of the United States was crucial. – (…) – The overall conclusion reached is that the United States most likely has been responsible since WWII for the deaths of between 20 and 30 million people in wars and conflicts scattered over the world.
  (…)
  It is essential that Americans learn more about this topic so that they can begin to understand the pain that others feel. Someone once observed that the Germans during WWII ”chose not to know.” We cannot allow history to say this about our country. The question posed above was ”How many September 11ths has the United States caused in other nations since WWII?” The answer is: possibly 10,000.
  (…)

  37 victim nations

  Afghanistan: The U.S. is responsible for between 1 and 1.8 million deaths during the war between the Soviet Union and Afghanistan, by luring the Soviet Union into invading that nation. (1,2,3,4)

  The Soviet Union had friendly relations its neighbor, Afghanistan, which had a secular government. The Soviets feared that if that government became fundamentalist this change could spill over into the Soviet Union. – In 1998, in an interview with the Parisian publication Le Novel Observateur, Zbigniew Brzezinski, adviser to President Carter, admitted that he had been responsible for instigating aid to the Mujahadeen in Afghanistan which caused the Soviets to invade. In his own words:
  ”According to the official version of history, CIA aid to the Mujahadeen began during 1980, that is to say, after the Soviet army invaded Afghanistan on 24 December 1979. But the reality, secretly guarded until now, is completely otherwise. Indeed, it was July 3, 1979 that President Carter signed the first directive for secret aid to the opponents of the pro-Soviet regime in Kabul. And that very day, I wrote a note to the President in which I explained to him that in my opinion this aid was going to induce a Soviet military intervention.” (5,1,6)
  Brzezinski justified laying this trap, since he said it gave the Soviet Union its Vietnam and caused the breakup of the Soviet Union. ”Regret what?” he said. ”That secret operation was an excellent idea. It had the effect of drawing the Russians into the Afghan trap and you want me to regret it?” (7)
  The CIA spent 5 to 6 billion dollars on its operation in Afghanistan in order to bleed the Soviet Union. (1,2,3) When that 10-year war ended over a million people were dead and Afghan heroin had captured 60% of the U.S. market. (4) – The U.S. has been responsible directly for about 12,000 deaths in Afghanistan many of which resulted from bombing in retaliation for the attacks on U.S. property on September 11, 2001. Subsequently U.S. troops invaded that country. (4)

  Angola: An indigenous armed struggle against Portuguese rule in Angola began in 1961. In 1977 an Angolan government was recognized by the U.N., although the U.S. was one of the few nations that opposed this action. In 1986 Uncle Sam approved material assistance to UNITA, a group that was trying to overthrow the government. Even today this struggle, which has involved many nations at times, continues. – U.S. intervention was justified to the U.S. public as a reaction to the intervention of 50,000 Cuban troops in Angola. However, according to Piero Gleijeses, a history professor at Johns Hopkins University the reverse was true. The Cuban intervention came as a result of a CIA – financed covert invasion via neighboring Zaire and a drive on the Angolan capital by the U.S. ally, South Africa1,2,3). (Three estimates of deaths range from 300,000 to 750,000 (4,5,6)

  Bolivia: Hugo Banzer was the leader of a repressive regime in Bolivia in the 1970s. The U.S. had been disturbed when a previous leader nationalized the tin mines and distributed land to Indian peasants. Later that action to benefit the poor was reversed. – Banzer, who was trained at the U.S.-operated School of the Americas in Panama and later at Fort Hood, Texas, came back from exile frequently to confer with U.S. Air Force Major Robert Lundin. In 1971 he staged a successful coup with the help of the U.S. Air Force radio system. In the first years of his dictatorship he received twice as military assistance from the U.S. as in the previous dozen years together. – A few years later the Catholic Church denounced an army massacre of striking tin workers in 1975, Banzer, assisted by information provided by the CIA, was able to target and locate leftist priests and nuns. His anti-clergy strategy, known as the Banzer Plan, was adopted by nine other Latin American dictatorships in 1977. (2) He has been accused of being responsible for 400 deaths during his tenure. (1)

  Cambodia: U.S. bombing of Cambodia had already been underway for several years in secret under the Johnson and Nixon administrations, but when President Nixon openly began bombing in preparation for a land assault on Cambodia it caused major protests in the U.S. against the Vietnam War. – (…) the U.S. bears responsibility not only for the deaths from the bombings but also for those resulting from the activities of the Khmer Rouge – a total of about 2.5 million people. Even when Vietnam latrer invaded Cambodia in 1979 the CIA was still supporting the Khmer Rouge. (1,2,3)

  Chad: An estimated 40,000 people in Chad were killed and as many as 200,000 tortured by a government, headed by Hissen Habre who was brought to power in June, 1982 with the help of CIA money and arms. He remained in power for eight years. (1,2)
  (…)
  Chile: The CIA intervened in Chile’s 1958 and 1964 elections. In 1970 a socialist candidate, Salvador Allende, was elected president. The CIA wanted to incite a military coup to prevent his inauguration, but the Chilean army’s chief of staff, General Rene Schneider, opposed this action. The CIA then planned, along with some people in the Chilean military, to assassinate Schneider. This plot failed and Allende took office. President Nixon was not to be dissuaded and he ordered the CIA to create a coup climate: ”Make the economy scream,” he said. – What followed were guerilla warfare, arson, bombing, sabotage and terror. ITT and other U.S. corporations with Chilean holdings sponsored demonstrations and strikes. Finally, on September 11, 1973 Allende died either by suicide or by assassination. At that time Henry Kissinger, U.S. Secretary of State, said the following regarding Chile: ”I don’t see why we need to stand by and watch a country go communist because of the irresponsibility of its own people.” (1) – During 17 years of terror under Allende’s successor, General Augusto Pinochet, an estimated 3,000 Chileans were killed and many others were tortured or ”disappeared.” (2,3,4,5)

  China: An estimated 900,000 Chinese died during the Korean War.

  Colombia: One estimate is that 67,000 deaths have occurred from the 1960s to recent years due to support by the U.S. of Colombian state terrorism. (1) – According to a 1994 Amnesty International report, more than 20,000 people were killed for political reasons in Colombia since 1986, mainly by the military and its paramilitary allies. Amnesty alleged that ”U.S.- supplied military equipment, ostensibly delivered for use against narcotics traffickers, was being used by the Colombian military to commit abuses in the name of ”counter-insurgency.” (2) In 2002 another estimate was made that 3,500 people die each year in a U.S. funded civilian war in Colombia. (3) – In 1996 Human Rights Watch issued a report ”Assassination Squads in Colombia” which revealed that CIA agents went to Colombia in 1991 to help the military to train undercover agents in anti-subversive activity. (4,5)
  (…)
  Cuba: In the Bay of Pigs invasion of Cuba on April 18, 1961 which ended after 3 days, 114 of the invading force were killed, 1,189 were taken prisoners and a few escaped to waiting U.S. ships. (1) The captured exiles were quickly tried, a few executed and the rest sentenced to thirty years in prison for treason. These exiles were released after 20 months in exchange for $53 million in food and medicine. – Some people estimate that the number of Cuban forces killed range from 2,000, to 4,000. Another estimate is that 1,800 Cuban forces were killed on an open highway by napalm. This appears to have been a precursor of the Highway of Death in Iraq in 1991 when U.S. forces mercilessly annihilated large numbers of Iraqis on a highway. (2)

  Democratic Republic of Congo (formerly Zaire): The beginning of massive violence was instigated in this country in 1879 by its colonizer King Leopold of Belgium. The Congo’s population was reduced by 10 million people over a period of 20 years which some have referred to as ”Leopold’s Genocide.” (1) The U.S. has been responsible for about a third of that many deaths in that nation in the more recent past. (2) – In 1960 the Congo became an independent state with Patrice Lumumba being its first prime minister. He was assassinated with the CIA being implicated, although some say that his murder was actually the responsibility of Belgium. (3) But nevertheless, the CIA was planning to kill him. (4) Before his assassination the CIA sent one of its scientists, Dr. Sidney Gottlieb, to the Congo carrying ”lethal biological material” intended for use in Lumumba’s assassination. This virus would have been able to produce a fatal disease indigenous to the Congo area of Africa and was transported in a diplomatic pouch. – Much of the time in recent years there has been a civil war within the Democratic Republic of Congo, fomented often by the U.S. and other nations, including neighboring nations. (5) – In April 1977, Newsday reported that the CIA was secretly supporting efforts to recruit several hundred mercenaries in the U.S. and Great Britain to serve alongside Zaire’s army. In that same year the U.S. provided $15 million of military supplies to the Zairian President Mobutu to fend off an invasion by a rival group operating in Angola. (6) –
  In May 1979, the U.S. sent several million dollars of aid to Mobutu who had been condemned 3 months earlier by the U.S. State Department for human rights violations. (7) During the Cold War the U.S. funneled over 300 million dollars in weapons into Zaire (8,9) $100 million in military training was provided to him. (2) In 2001 it was reported to a U.S. congressional committee that American companies, including one linked to former President George Bush Sr., were stoking the Congo for monetary gains. There is an international battle over resources in that country with over 125 companies and individuals being implicated. One of these substances is coltan, which is used in the manufacture of cell phones. (2)

  Dominican Republic: In 1962, Juan Bosch became president of the Dominican Republic. He advocated such programs as land reform and public works programs. This did not bode well for his future relationship with the U.S., and after only 7 months in office, he was deposed by a CIA coup. In 1965 when a group was trying to reinstall him to his office President Johnson said, ”This Bosch is no good.” Assistant Secretary of State Thomas Mann replied ”He’s no good at all. If we don’t get a decent government in there, Mr. President, we get another Bosch. It’s just going to be another sinkhole.” Two days later a U.S. invasion started and 22,000 soldiers and marines entered the Dominican Republic and about 3,000 Dominicans died during the fighting. The cover excuse for doing this was that this was done to protect foreigners there. (1,2,3,4)

  East Timor: In December 1975, Indonesia invaded East Timor. This incursion was launched the day after U.S. President Gerald Ford and Secretary of State Henry Kissinger had left Indonesia where they had given President Suharto permission to use American arms, which under U.S. law, could not be used for aggression. Daniel Moynihan, U.S. ambassador to the UN. said that the U.S. wanted ”things to turn out as they did.” (1,2) The result was an estimated 200,000 dead out of a population of 700,000. (1,2) – Sixteen years later, on November 12, 1991, two hundred and seventeen East Timorese protesters in Dili, many of them children, marching from a memorial service, were gunned down by Indonesian Kopassus shock troops who were headed by U.S.- trained commanders Prabowo Subianto (son in law of General Suharto) and Kiki Syahnakri. Trucks were seen dumping bodies into the sea. (5)
  [Jatkuu …]

  • El Salvador: The civil war from 1981 to1992 in El Salvador was financed by $6 billion in U.S. aid given to support the government in its efforts to crush a movement to bring social justice to the people in that nation of about 8 million people. (1) – During that time U.S. military advisers demonstrated methods of torture on teenage prisoners, according to an interview with a deserter from the Salvadoran army published in the New York Times. This former member of the Salvadoran National Guard testified that he was a member of a squad of twelve who found people who they were told were guerillas and tortured them. Part of the training he received was in torture at a U.S. location somewhere in Panama. (2) – About 900 villagers were massacred in the village of El Mozote in 1981. Ten of the twelve El Salvadoran government soldiers cited as participating in this act were graduates of the School of the Americas operated by the U.S. (2) They were only a small part of about 75,000 people killed during that civil war. (1) – According to a 1993 United Nations’ Truth Commission report, over 96 % of the human rights violations carried out during the war were committed by the Salvadoran army or the paramilitary deaths squads associated with the Salvadoran army. (3) – That commission linked graduates of the School of the Americas to many notorious killings. The New York Times and the Washington Post followed with scathing articles. In 1996, the White House Oversight Board issued a report that supported many of the charges against that school made by Rev. Roy Bourgeois, head of the School of the Americas Watch. That same year the Pentagon released formerly classified reports indicating that graduates were trained in killing, extortion, and physical abuse for interrogations, false imprisonment and other methods of control. (4)

   Grenada: The CIA began to destabilize Grenada in 1979 after Maurice Bishop became president, partially because he refused to join the quarantine of Cuba. The campaign against him resulted in his overthrow and the invasion by the U.S. of Grenada on October 25, 1983, with about 277 people dying. (1,2) It was fallaciously charged that an airport was being built in Grenada that could be used to attack the U.S. and it was also erroneously claimed that the lives of American medical students on that island were in danger.

   Guatemala: In 1951 Jacobo Arbenz was elected president of Guatemala. He appropriated some unused land operated by the United Fruit Company and compensated the company. (1,2) That company then started a campaign to paint Arbenz as a tool of an international conspiracy and hired about 300 mercenaries who sabotaged oil supplies and trains. (3) In 1954 a CIA-orchestrated coup put him out of office and he left the country. During the next 40 years various regimes killed thousands of people. – In 1999 the Washington Post reported that an Historical Clarification Commission concluded that over 200,000 people had been killed during the civil war and that there had been 42,000 individual human rights violations, 29,000 of them fatal, 92% of which were committed by the army. The commission further reported that the U.S. government and the CIA had pressured the Guatemalan government into suppressing the guerilla movement by ruthless means. (4,5)
   (…)

   Haiti: From 1957 to 1986 Haiti was ruled by Papa Doc Duvalier and later by his son. During that time their private terrorist force killed between 30,000 and 100,000 people. (1) Millions of dollars in CIA subsidies flowed into Haiti during that time, mainly to suppress popular movements, (2) although most American military aid to the country, according to William Blum, was covertly channeled through Israel.
   (…)

   Honduras: In the 1980s the CIA supported Battalion 316 in Honduras, which kidnapped, tortured and killed hundreds of its citizens. Torture equipment and manuals were provided by CIA Argentinean personnel who worked with U.S. agents in the training of the Hondurans. Approximately 400 people lost their lives. (1,2) This is another instance of torture in the world sponsored by the U.S. (3)
   (…)

   Hungary: In 1956 Hungary, a Soviet satellite nation, revolted against the Soviet Union. During the uprising broadcasts by the U.S. Radio Free Europe into Hungary sometimes took on an aggressive tone, encouraging the rebels to believe that Western support was imminent, and even giving tactical advice on how to fight the Soviets. Their hopes were raised then dashed by these broadcasts which cast an even darker shadow over the Hungarian tragedy.” (1) The Hungarian and Soviet death toll was about 3,000 and the revolution was crushed. (2)

   Indonesia: In 1965, in Indonesia, a coup replaced General Sukarno with General Suharto as leader. The U.S. played a role in that change of government. Robert Martens,a former officer in the U.S. embassy in Indonesia, described how U.S. diplomats and CIA officers provided up to 5,000 names to Indonesian Army death squads in 1965 and checked them off as they were killed or captured. Martens admitted that ”I probably have a lot of blood on my hands, but that’s not all bad. There’s a time when you have to strike hard at a decisive moment.” (1,2,3) Estimates of the number of deaths range from 500,000 to 3 million. (4,5,6)
   (…)

   Iran: Iran lost about 262,000 people in the war against Iraq from 1980 to 1988. (1) See Iraq for more information about that war. – On July 3, 1988 the U.S. Navy ship, the Vincennes, was operating withing Iranian waters providing military support for Iraq during the Iran-Iraq war. During a battle against Iranian gunboats it fired two missiles at an Iranian Airbus, which was on a routine civilian flight. All 290 civilian on board were killed. (2,3)

   Iraq: A. The Iraq-Iran War lasted from 1980 to 1988 and during that time there were about 105,000 Iraqi deaths according to the Washington Post. (1,2) – According to Howard Teicher, a former National Security Council official, the U.S. provided the Iraqis with billions of dollars in credits and helped Iraq in other ways such as making sure that Iraq had military equipment including biological agents This surge of help for Iraq came as Iran seemed to be winning the war and was close to Basra. (1) The U.S. was not adverse to both countries weakening themselves as a result of the war, but it did not appear to want either side to win. – B: The U.S.-Iraq War and the Sanctions Against Iraq extended from 1990 to 2003. – Iraq invaded Kuwait on August 2, 1990 and the U.S. responded by demanding that Iraq withdraw, and four days later the U.N. levied international sanctions. –
   Iraq had reason to believe that the U.S. would not object to its invasion of Kuwait, since U.S. Ambassador to Iraq, April Glaspie, had told Saddam Hussein that the U.S. had no position on the dispute that his country had with Kuwait. So the green light was given, but it seemed to be more of a trap. – As a part of the public relations strategy to energize the American public into supporting an attack against Iraq the daughter of the Kuwaiti ambassador to the U.S. falsely testified before Congress that Iraqi troops were pulling the plugs on incubators in Iraqi hospitals. (1) This contributed to a war frenzy in the U.S. – The U.S. air assault started on January 17, 1991 and it lasted for 42 days. On February 23 President H.W. Bush ordered the U.S. ground assault to begin. The invasion took place with much needless killing of Iraqi military personnel. Only about 150 American military personnel died compared to about 200,000 Iraqis. Some of the Iraqis were mercilessly killed on the Highway of Death and about 400 tons of depleted uranium were left in that nation by the U.S. (2,3) – Other deaths later were from delayed deaths due to wounds, civilians killed, those killed by effects of damage of the Iraqi water treatment facilities and other aspects of its damaged infrastructure and by the sanctions. – In 1995 the Food and Agriculture Organization of the U.N. reported that U.N sanctions against on Iraq had been responsible for the deaths of more than 560,000 children since 1990. (5) – Leslie Stahl on the TV Program 60 Minutes in 1996 mentioned to Madeleine Albright, U.S. Ambassador to the U.N. ”We have heard that a half million children have died. I mean, that’s more children than died in Hiroshima. And – and you know, is the price worth it?” Albright replied ”I think this is a very hard choice, but the price – we think is worth it.” (4) – In 1999 UNICEF reported that 5,000 children died each month as a result of the sanction and the War with the U.S. (6) – Richard Garfield later estimated that the more likely number of excess deaths among children under five years of age from 1990 through March 1998 to be 227,000 – double those of the previous decade. Garfield estimated that the numbers to be 350,000 through 2000 (based in part on result of another study). (7) – However, there are limitations to his study. His figures were not updated for the remaining three years of the sanctions. Also, two other somewhat vulnerable age groups were not studied: young children above the age of five and the elderly. –
   All of these reports were considerable indicators of massive numbers of deaths which the U.S. was aware of and which was a part of its strategy to cause enough pain and terror among Iraqis to cause them to revolt against their government. – C: Iraq-U.S. War started in 2003 and has not been concluded – Just as the end of the Cold War emboldened the U.S. to attack Iraq in 1991 so the attacks of September 11, 2001 laid the groundwork for the U.S. to launch the current war against Iraq. While in some other wars we learned much later about the lies that were used to deceive us, some of the deceptions that were used to get us into this war became known almost as soon as they were uttered. There were no weapons of mass destruction, we were not trying to promote democracy, we were not trying to save the Iraqi people from a dictator. – The total number of Iraqi deaths that are a result of our current Iraq against Iraq War is 654,000, of which 600,000 are attributed to acts of violence, according to Johns Hopkins researchers. (1,2) – Since these deaths are a result of the U.S. invasion, our leaders must accept responsibility for them.

   Israeli-Palestinian War: About 100,000 to 200,000 Israelis and Palestinians, but mostly the latter, have been killed in the struggle between those two groups. The U.S. has been a strong supporter of Israel, providing billions of dollars in aid and supporting its possession of nuclear weapons. (1,2)

   Korea, North and South: The Korean War started in 1950 when, according to the Truman administration, North Korea invaded South Korea on June 25th. However, since then another explanation has emerged which maintains that the attack by North Korea came during a time of many border incursions by both sides. South Korea initiated most of the border clashes with North Korea beginning in 1948. The North Korea government claimed that by 1949 the South Korean army committed 2,617 armed incursions. It was a myth that the Soviet Union ordered North Korea to attack South Korea. (1,2) – The U.S. started its attack before a U.N. resolution was passed supporting our nation’s intervention, and our military forces added to the mayhem in the war by introducing the use of napalm. (1) – During the war the bulk of the deaths were South Koreans, North Koreans and Chinese. Four sources give deaths counts ranging from 1.8 to 4.5 million. (3,4,5,6) Another source gives a total of 4 million but does not identify to which nation they belonged. (7) – John H. Kim, a U.S. Army veteran and the Chair of the Korea Committee of Veterans for Peace, stated in an article that during the Korean War ”the U.S. Army, Air Force and Navy were directly involved in the killing of about three million civilians – both South and North Koreans – at many locations throughout Korea…It is reported that the U.S. dropped some 650,000 tons of bombs, including 43,000 tons of napalm bombs, during the Korean War.” It is presumed that this total does not include Chinese casualties. – Another source states a total of about 500,000 who were Koreans and presumably only military. (8,9)

   Laos: From 1965 to 1973 during the Vietnam War the U.S. dropped over two million tons of bombs on Laos – more than was dropped in WWII by both sides. Over a quarter of the population became refugees. This was later called a ”secret war,” since it occurred at the same time as the Vietnam War, but got little press. Hundreds of thousands were killed. Branfman make the only estimate that I am aware of , stating that hundreds of thousands died. This can be interpeted to mean that at least 200,000 died. (1,2,3)
   (…) [Jatkuu …]

   • Nepal: Between 8,000 and 12,000 Nepalese have died since a civil war broke out in 1996. The death rate, according to Foreign Policy in Focus, sharply increased with the arrival of almost 8,400 American M-16 submachine guns (950 rpm) and U.S. advisers. Nepal is 85 percent rural and badly in need of land reform. Not surprisingly 42 % of its people live below the poverty level. (1,2)
    (…)

    Nicaragua: In 1981 the Sandinistas overthrew the Somoza government in Nicaragua, (1) and until 1990 about 25,000 Nicaraguans were killed in an armed struggle between the Sandinista government and Contra rebels who were formed from the remnants of Somoza’s national government. The use of assassination manuals by the Contras surfaced in 1984. (2,3) – The U.S. supported the victorious government regime by providing covert military aid to the Contras (anti-communist guerillas) starting in November, 1981. But when Congress discovered that the CIA had supervised acts of sabotage in Nicaragua without notifying Congress, it passed the Boland Amendment in 1983 which prohibited the CIA, Defense Department and any other government agency from providing any further covert military assistance. (4) – But ways were found to get around this prohibition. The National Security Council, which was not explicitly covered by the law, raised private and foreign funds for the Contras. In addition, arms were sold to Iran and the proceeds were diverted from those sales to the Contras engaged in the insurgency against the Sandinista government. (5) Finally, the Sandinistas were voted out of office in 1990 by voters who thought that a change in leadership would placate the U.S., which was causing misery to Nicaragua’s citizenry by it support of the Contras.

    Pakistan: In 1971 West Pakistan, an authoritarian state supported by the U.S., brutally invaded East Pakistan. The war ended after India, whose economy was staggering after admitting about 10 million refugees, invaded East Pakistan (now Bangladesh) and defeated the West Pakistani forces. (1) – Millions of people died during that brutal struggle, referred to by some as genocide committed by West Pakistan. That country had long been an ally of the U.S., starting with $411 million provided to establish its armed forces which spent 80% of its budget on its military. $15 million in arms flowed into W. Pakistan during the war. (2,3,4) – Three sources estimate that 3 million people died and (5,2,6) one source estimates 1.5 million. (3)

    Panama: In December, 1989 U.S. troops invaded Panama, ostensibly to arrest Manuel Noriega, that nation’s president. This was an example of the U.S. view that it is the master of the world and can arrest anyone it wants to. For a number of years before that he had worked for the CIA, but fell out of favor partially because he was not an opponent of the Sandinistas in Nicaragua. (1) It has been estimated that between 500 and 4,000 people died. (2,3,4)

    Philippines: The Philippines were under the control of the U.S. for over a hundred years. In about the last 50 to 60 years the U.S. has funded and otherwise helped various Philippine governments which sought to suppress the activities of groups working for the welfare of its people. In 1969 the Symington Committee in the U.S. Congress revealed how war material was sent there for a counter-insurgency campaign. U.S. Special Forces and Marines were active in some combat operations. The estimated number of persons that were executed and disappeared under President Fernando Marcos was over 100,000. (1,2)

    South America: Operation Condor: This was a joint operation of 6 despotic South American governments (Argentina, Bolivia, Brazil, Chile, Paraguay and Uruguay) to share information about their political opponents. An estimated 13,000 people were killed under this plan. (1) – It was established on November 25, 1975 in Chile by an act of the Interamerican Reunion on Military Intelligence. According to U.S. embassy political officer, John Tipton, the CIA and the Chilean Secret Police were working together, although the CIA did not set up the operation to make this collaboration work. Reportedly, it ended in 1983. (2) – On March 6, 2001 the New York Times reported the existence of a recently declassified State Department document revealing that the United States facilitated communications for Operation Condor. (3)

    Sudan: Since 1955, when it gained its independence, Sudan has been involved most of the time in a civil war. Until about 2003 approximately 2 million people had been killed. It not known if the death toll in Darfur is part of that total. – Human rights groups have complained that U.S. policies have helped to prolong the Sudanese civil war by supporting efforts to overthrow the central government in Khartoum. In 1999 U.S. Secretary of State Madeleine Albright met with the leader of the Sudan People’s Liberation Army (SPLA) who said that she offered him food supplies if he would reject a peace plan sponsored by Egypt and Libya. – In 1978 the vastness of Sudan’s oil reservers was discovered and within two years it became the sixth largest recipient of U.S, military aid. It’s reasonable to assume that if the U.S. aid a government to come to power it will feel obligated to give the U.S. part of the oil pie. – A British group, Christian Aid, has accused foreign oil companies of complicity in the depopulation of villages. These companies – not American – receive government protection and in turn allow the government use of its airstrips and roads. –
    In August 1998 the U.S. bombed Khartoum, Sudan with 75 cruise míssiles. Our government said that the target was a chemical weapons factory owned by Osama bin Laden. Actually, bin Laden was no longer the owner, and the plant had been the sole supplier of pharmaceutical supplies for that poor nation. As a result of the bombing tens of thousands may have died because of the lack of medicines to treat malaria, tuberculosis and other diseases. The U.S. settled a lawsuit filed by the factory’s owner. (1,2)

    Vietnam: In Vietnam, under an agreement several decades ago, there was supposed to be an election for a unified North and South Vietnam. The U.S. opposed this and supported the Diem government in South Vietnam. In August, 1964 the CIA and others helped fabricate a phony Vietnamese attack on a U.S. ship in the Gulf of Tonkin and this was used as a pretext for greater U.S. involvement in Vietnam. (1) – During that war an American assassination operation,called Operation Phoenix, terrorized the South Vietnamese people, and during the war American troops were responsible in 1968 for the mass slaughter of the people in the village of My Lai. – According to a Vietnamese government statement in 1995 the number of deaths of civilians and military personnel during the Vietnam War was 5.1 million. (2) – Since deaths in Cambodia and Laos were about 2.7 million (See Cambodia and Laos) the estimated total for the Vietnam War is 7.8 million. – The Virtual Truth Commission provides a total for the war of 5 million, (3) and Robert McNamara, former Secretary Defense, according to the New York Times Magazine says that the number of Vietnamese dead is 3.4 million. (4,5)

    Yugoslavia: Yugoslavia was a socialist federation of several republics. Since it refused to be closely tied to the Soviet Union during the Cold War, it gained some suport from the U.S. But when the Soviet Union dissolved, Yugoslavia’s usefulness to the U.S. ended, and the U.S and Germany worked to convert its socialist economy to a capitalist one by a process primarily of dividing and conquering. There were ethnic and religious differences between various parts of Yugoslavia which were manipulated by the U.S. to cause several wars which resulted in the dissolution of that country. – From the early 1990s until now Yugoslavia split into several independent nations whose lowered income, along with CIA connivance, has made it a pawn in the hands of capitalist countries. (1) The dissolution of Yugoslavia was caused primarily by the U.S. (2) – Here are estimates of some, if not all, of the internal wars in Yugoslavia. All wars: 107,000; (3,4)

    Bosnia and Krajina: 250,000; (5) Bosnia: 20,000 to 30,000; (5) Croatia: 15,000; (6) and

    Kosovo: 500 to 5,000. (7)
    #
    Isä, ethän vain anna heille anteeksi?

 23. For Victory Day: It’s Time to Think About Finally Winning WWII
  Matthew Ehret
  75 years ago Germany surrendered to allied forces finally ending the ravages of the Second World War.

  Today, as the world celebrates the 75th anniversary of this victory, why not think very seriously about finally winning that war once and for all?

  If you’re confused by this statement, then you might want to sit down and take a deep breath before reading on. Within the next 12 minutes, you will likely discover a disturbing fact which may frighten you a little bit: The allies never actually won World War II…
  **—Jos olet hämmentynyt tästä lausunnosta, kannattaa ehkä istua alas ja hengittää syvään ennen lukemista. Seuraavien 12 minuutin aikana tulet todennäköisesti huomaamaan ikävän tosiasian, joka voi pelästyttää sinua hiukan: Liittoutuneet eivät koskaan voittaneet toista maailmansotaa…

  Now please don’t get me wrong. I am eternally thankful for the immortal souls who gave their lives to put down the fascist machine during those bleak years… but the fact is that a certain something wasn’t resolved on the 9th of May, 1945 which has a lot to do with the slow re-emergence of a new form of fascism during the second half of the 20th century and the renewed danger of a global bankers’ dictatorship which the world faces again today.

  It is my contention that it is only when we find the courage to really look at this problem with sober eyes, that we will be able to truly honor our courageous forebears who devoted their lives to winning a peace for their children, grandchildren and humanity more broadly.

  The Ugly Truth of WWII

  I’ll stop beating around the Bush now and just say it: Adolph Hitler or Benito Mussolini were never “their own men”.

  The machines they led were never fully under their sovereign control and the financing they used as fuel in their effort to dominate the world did not come from the Banks of Italy or Germany. The technologies they used in petrochemicals, rubber, and computing didn’t come from Germany or Italy, and the governing scientific ideology of eugenics that drove so many of the horrors of Germany’s racial purification practices never originated in the minds of German thinkers or from German institutions.

  Were it not for a powerful network of financiers and industrialists of the 1920s-1940s with names such as Rockefeller, Warburg, Montague Norman, Osborn, Morgan, Harriman or Dulles, then it can safely be said that fascism would never have been possible as a “solution” to the economic woes of the post-WWI order. To prove this point, let us take the strange case of Prescott Bush as a useful entry point.

  A Word on Eugenics

  Nazi support in the build up to, and during WWII didn’t end with finance and industrial might, but extended to the governing scientific ideology of the third Reich: Eugenics (aka: the science of Social Darwinism as developed by Thomas Huxley’s X Club associate Herbert Spencer and Darwin’s cousin sir Francis Galton decades earlier).
  … Speaking at the conference, leading British Fascist Fairfield Osborn said that eugenics:
  “aids and encourages the survival and multiplication of the fittest; indirectly, it would check and discourage the multiplication of the unfitted.

  The Nazi Frankenstein Monster is Aborted

  Describing his January 29, 1935 meeting with Hitler, Round Table controller Lord Lothian quoted the Fuhrer’s vision for Aryan co-direction of the New World Order saying:

  “Germany, England, France, Italy, America and Scandinavia … should arrive at some agreement whereby they would prevent their nationals from assisting in the industrializing of countries such as China, and India. It is suicidal to promote the establishment in the agricultural countries of Asia of manufacturing industries”

  While it is obvious that much more can be said on the topic, the Fascist machine didn’t fully behave the way the Dr. Frankensteins in London wished, as Hitler began to realize that his powerful military machine gave Germany the power to lead the New World Order rather than play second fiddle as mere enforcers on behalf of their Anglo masters in Britain. While many London and Wall Street oligarchs were willing to adapt to this new reality, a decision was made to abort the plan, and try to fight another day.

  To do this a scandal was concocted to justify the abdication of pro-Nazi King Edward VIII in 1936 and an appeasing Prime Minister Neville Chamberlain was replaced with Winston Churchill in 1940. While Sir Winston was a life long racist, eugenicist and even Mussolini-admirer, he was first and foremost a devout British Imperialist and as such would fight tooth and nail to save the prestige of the Empire if it were threatened. Which he did.

  The Fascists vs Franklin Roosevelt

  Within America itself, the pro-fascist Wall Street establishment had been loosing a war that began the day anti-fascist President Franklin Roosevelt was elected in 1932. Not only had their attempted February 1933 assassination failed, their 1934 coup d’etat plans were also thwarted by a patriotic General named Smedley Darlington Butler. To make matters worse, their efforts to keep America out of the war in the hopes of co-leading the New World Order alongside Germany, France and Italy was also falling apart. A As I outlined in my recent article How to Crush a Bankers’ Dictatorship, between 1933-1939, FDR had imposed sweeping reforms on the banking sector, thwarted a major attempt to create a global Bankers’ dictatorship under the Bank of International Settlements, and mobilized a broad recovery under the New Deal.

  By 1941, Japan’s attack on Pearl Harbor polarized the American psyche so deeply that resisting America’s entry into WWII as Wall Street’s American Liberty League had been doing up until then, became political suicide. Wall Street’s corporatist organizations were called out by FDR during a powerful 1938 speech as the president reminded the Congress of the true nature of fascism:

  “The first truth is that the liberty of a democracy is not safe if the people tolerate the growth of private power to a point where it becomes stronger than their democratic state itself. That, in its essence, is fascism – ownership of government by an individual, by a group, or by any other controlling private power… Among us today a concentration of private power without equal in history is growing. This concentration is seriously impairing the economic effectiveness of private enterprise as a way of providing employment for labor and capital and as a way of assuring a more equitable distribution of income and earnings among the people of the nation as a whole.”

  While America’s entry into WWII proved a decisive factor in the destruction of the fascist machine, the dream shared by Franklin Roosevelt, Henry Wallace and many of FDR’s closest allies across America, Canada, Europe, China and Russia for a world governed by large-scale development, and win-win cooperation did not come to pass.

  Even though FDR’s ally Harry Dexter White led in the fight to shut down the Bank of International Settlements during the July 1944 Bretton Woods conference, the passage of White’s resolutions to dissolve BIS and audit its books were never put into action. While White, who was to become the first head of the IMF, defended FDR’s program to create a new anti-imperial system of finance, Fabian Society leader, and devout eugenicist John Maynard Keynes defended the Bank and pushed instead to redefine the post-war system around a one world currency called the Bancor, controlled by the Bank of England and BIS.
  The Fascist Resurgence in the Post-War World

  By the end of 1945, the Truman Doctrine and Anglo-American “special relationship” replaced FDR’s anti-colonial vision, while an anti-communist witch hunt turned America into a fascist police state under FBI surveillance. Everyone friendly to Russia was targeted for destruction and the first to feel that targeting were FDR’s close allies Henry Wallace and Harry Dexter White whose 1948 death while campaigning for Wallace’s presidential bid put an end to anti-colonialists running the IMF.

  In the decades after WWII, those same financiers who brought the world fascism went straight back to work infiltrating FDR’s Bretton Woods Institutions such as the IMF and World Bank, turning them from tools of development, into tools of enslavement. This process was fully exposed in the 2004 book Confessions of an Economic Hit man by John Perkins.
  The European banking houses representing the old nobility of the empire continued through this reconquering of the west without punishment. By 1971, the man whom Perkins exposed as the chief economic hit man George Schultz, orchestrated the removal of the U.S. dollar from the Gold-reserve, fixed exchange rate system director of the Office of Management of Budget and in the same year, the Rothschild Inter-Alpha Group of banks was created to usher in a new age of globalization. This 1971 floating of the dollar ushered in a new paradigm of consumerism, post-industrialism, and de-regulation which transformed the once productive western nations into speculative “post-truth” basket cases convinced that casino principles, bubbles and windmills were substitutes for agro-industrial economic practices.

  So here we are in 2020 celebrating victory over fascism.

  https://www.strategic-culture.org/news/2020/05/09/for-victory-day-its-time-to-think-about-finally-winning-wwii/
  ——
  Mielenkiintoinen artikkeli ja erityisesti tuo FDR-osa siinä. FDR olisi toiminut toisin muttei voinut. Miksei? Kuka esti? … Varmaan omat koirat purivat, pankkiirimafialle ei sopinut muu kuin sionismin oppi: kaikki meille.
  Ja sekö on tilanne Trumpinkin kohdalla?
  Positiivista kuitenkin että FDR juuriltaan sefardijuutalaisena puolusti jotain muuta kuin pankkiirien ajamaa fasismia … vaikka toisaalta on teorioita joissa hänet on arvioitu kulissien takana toimineeksi ja sionisteja tukeneeksi nwo-mieheksi…
  Mikä sitten lienee lopulta totuus …?
  Churchill oli sionistien työmyyrä. Hänen sukunsa (isoisän?) oli maan pankkimafia jo alistanut velkavangikseen ja varmaankin hän oli keskeisiä hahmoja maansa alistamisessa Saksaa vastaan ja luomassa yhteisrintamaa Usan sionistien kanssa Saksan tuhoamiseksi ja anglo-sionistisen imperiumin vallan edistämiseksi
  Liittoutuneet eivät todellakaan voittaneet sotaa kuten kirjoittaja sanookin, … ja olisiko niin ettei Hitler ilmeisesti koskaan täysin tajunnut miten hän omassa fanaattisuudessaan ajautui pankkiiri-mafian epäsuoraksi palvelijaksi… ja edisti omaa ja kansansa hidasta tuhoa yksin jäätyään?

  • ”… toisaalta on teorioita joissa FDR on arvioitu kulissien takana sionisteja tukeneeksi nwo-mieheksi…”
   Taitaa totuus kuitenkin olla että FDR oli sionistien ja nwo-mafian hankkeen takana eikä todellisuudessa fasismin vastustaja… yllä esitetty hänestä joutuu kokonaan uuteen valoon tässä Day of Deceit kirjassa

   How FDR Forced Japan to Attack Pearl Harbor While Lying About Trying to Avoid War
   J. Alfred Powell(The Unz Review)
   … Stinnett published Day of Deceit (2000). A Japanese translation appeared within a year, understandably.

   Stinnett demonstrates, on the basis of extensive incontrovertible factual evidence and self-evidently accurate analysis that President Roosevelt oversaw the contrivance and deployment of a closely-guarded secret plan to goad the Japanese into attacking Pearl Harbor and monitor them while they did it.
   Stinnett hypothesizes that Roosevelt did this in order to precipitate an unwilling American public into supporting intervention in the Second World War, but whatever the motives or purposes, the facts are now abundantly clear.
   Stinnett establishes and proves his case with voluminous documentary evidence, including forty-seven pages of Appendices [p. 261-308] presenting photographic reproductions of key official records, as well as numerous others reproduced in the body of the text, and 65 pages [309-374] of closely detailed reference notes.

   This evidence proves Stinnett’s factual assertions, arguments and conclusions. His research files and notes are deposited at the Hoover Institute library at Stanford. Day of Deceit is exemplary documentary historiography. It presents the material testimony on which its analysis and conclusions are based. Its validity will be clear to any fair-minded reader. Stinnett’s book settles and resolves rational, candid, honest, fact-based discussion and debate about the background of the attack on Pearl Harbor.
   https://truthtopowernews.com/how-fdr-forced-japan-attack-pearl-harbor-while-lying-about-trying-avoid-war-n2385

   • Vielä on tärkeää kun ww2:sta on puhe olla tietoinen tästäkin linkin artikkelin tiedosta ettei Hitler suinkaan ollut kaikkien juutalaisten vihaaja vaan viha rajoittui selkeästi ’tiettyyn’, vain omia etujaan ajavaan ryhmään eli sionisteihin ja koron kiskureihin … siis asiaan joka on nykyisenkin antisemitismin pohjalla
    Todisteena tästä on myös se että hänen armeijassa palveli 150 000 juutalaista ja ns. kryptoja (puoli- tai vartijuutalaista) eikä maan juutalaisista ollut halukkaita muuttamaan Palestiinaan kuin n 15% ennen kuin sionistit alkoivat provosoida holokaustia

    ”…But this racial shell game is nothing new for the Jews, as even Adolf Hitler once astutely pointed out that Jews will take on a German identity when it suits them, that is, when it is to their advantage to do so.

    And yet Jews will hypocritically insist on maintaining their unique “jewish identity” while shamelessly chastising Whites for desiring to maintain their “White identity” and White nations. And if you dare call them out on this hypocrisy, they will recoil, gnash their teeth, and hiss, “Antisemite!”

    https://christiansfortruth.com/over-1000-shape-shifting-jews-exposed-for-pretending-to-be-white-on-twitter/

 24. Muuttuuko maailma? Entä EU? Mihin kelkkaan taipuu Finlandia?

  Saksan perustuslakituomioistuin on astunut EKP:n ja EU:n varpaille. SP:n pääjohtaja on nostanut äänensä EKP:n puolustamiseksi.

  Näihin saakka Suomi on seurannut Deutschlandin viitoittamaa tietä. Aiheuttaako Bundesverfassungsgerichtin ratkaisu muutosta noudatettuun marssijärjestykseen? Aika näyttää.

  Suomen Pankin (SP) pääjohtaja varoittaa Saksan perustuslakituomioistuimen (Bundesverfassungsgericht, BverfG) pyrkimyksestä horjuttaa EKP:n (Europäische Zentralbank, EZB; Banque centrale européenne, BCE; European Central Bank, ECB) itsenäisyyttä; Saksan perustuslakituomioistuin esitti viikolla 19 (2020) vahvoja epäilyjä, että EKP olisi ylittänyt kompetenssinsa.

  ”Keskuspankin [EKP] itsenäisyyden rajoittamisella olisi hyvin kauaskantoisia vaikutuksia … keskuspankin kykyyn harjoittaa hintavakaustavoitteen mukaista rahapolitiikkaa” (SP:n pääjohtaja, HS 11.5.2020). – Saksan perustuslakituomioistuin kyseenalaisti viikolla 19 (2020) EU:n tuomioistuimen ratkaisun. EU-tuomioistuin päätti joulukuussa 2018, että kaikkien eurovaltioiden joukkolainojen ostaminen on oikeudellisesti hyväksyttävää.

  Ratkaisussaan Saksan perustuslakituomioistuin esitti vahvoja epäilyjä, että EKP:n rahapolitiikasta päättävä neuvosto olisi ylittänyt kompetenssinsa päättäessään vuonna 2015 aloittaa (ensi kertaa historiassaan) kaikkien eurovaltioiden joukkolainojen ostamisen. –
  Monet oikeustieteilijät pitävät Saksan perustuslakituomioistuimen ratkaisussa ongelmallisimpana sitä, että se kyseenalaistaa EU-tuomioistuimen aseman ylimpänä eurooppaoikeuden tulkitsijana. – ”Euroopan unionin toiminta nojaa siihen, että nimenomaan EU-tuomioistuin tulkitsee eurooppalaisten instituutioiden toimintaa ja sen lainmukaisuutta, eikä kansallinen tuomioistuin. Lisäksi Saksan perustuslakituomioistuin pyrkii puuttumaan keskuspankkien itsenäisyyteen eli vapauteen päättää rahapolitiikasta ja tarvittavista keinoista hintavakauden saavuttamiseksi” (SP:n pääjohtaja).

 25. Sosialismia à la kokoomus

  ”kokoomus kertoi tänään [12.5.2020] ennen täysistunnon alkamista, että ravintolatuet pitäisi korottaa 300 miljoonaan euroon” (https://yle.fi/uutiset/3-11347479).

  Tyypillistä: sosialismia hampaat irvessä vastustava kokoomus haluaisi nyt ’sosialisoida’ köyhien fyffet potentiaalisille kannattajilleen. Sitä on kokoomuksen uusliberalistinen politiikka.

  Miten niin köyhien rahat?

  Siten niin, että mistä muusta kuin köyhien sosiaaliturvasta fyffet otettaisiin. Ei ainakaan hävittäjiin uhrattavista 10.000.000.000 eurosta.

  • Ja Natolle rahahanat ovat aina auki.
   Mitä enemmän Nato täällä häärää sitä enemmän me käännämme selkämme itään ja vaarannamme oman henkemme. Sitä sanotaan nykyään turvallisuuden varmentamiseksi.
   No, haudassa on varmaan turvallista maata vaikkei kukaan ole tullutkaan sieltä sitä kertomaan….?

   NATOn alusosasto saapuu laivastovierailulle tänä viikonloppuna Helsinkiin, kiinnittyen siellä Hernesaaren satamaan.
   Suomi on tehnyt ratkaisevan suuren virheen luopuessaan puolueettomuuspolitiikasta, joka viitoitti Paasikiven–Kekkosen linjaa.
   Yhdysvallat ja sen tietyt NATO-liittolaiset ovat käytännössä miehittäneet Suomen. Suomen maanpetturipolitiikot ovat ajautumassa syvään ja tarkoitukselliseen konfliktiin Venäjän kanssa.
   http://www.magneettimedia.com/suomi-on-yhdysvaltojen-puskurivaltio-venajaa-vastaan-puolueettomuuslinjausta-ja-itsenaistyminen-tarvitaan/

 26. Maailma saattaa muuttua, mutta yksi näyttää säilyvän: rasismi.

  George Perry Floyd (14.10.1973 – kuolema poliisin polven alla 25.5.2020) -afroyhdysvaltalainen mies

  Poliisi Derek Chauvin – yhdessä muiden poliisien kanssa – yritti siirtää George Floydin poliisiautoon. Kello 20.19 hän pakotti Floydin maahan käsiraudoissa. Poliisit pitelivät Floydia maassa, ja sivulliset alkoivat kuvata tilannetta. Chauvin piteli Floydia vasen polvi Floydin päällä ja niskalla. Ulkopuolisten kuvaamalla videolla Floyd toistaa useaan otteeseen, ettei kykene hengittämään.

  The George Floyd protests and riots are an ongoing series of protests and demonstrations against police brutality and racism that initiated in the Minneapolis–Saint Paul metropolitan area of Minnesota before spreading throughout the United States and then worldwide. The protests began in Minneapolis on May 26, 2020, after George Floyd died shortly after Minneapolis Police Department (MPD) officer Derek Chauvin knelt on his neck for 8 minutes and 46 seconds during an arrest the prior night.

  As of May 31, 2020, four deaths have been linked to the George Floyd demonstrations by investigators: On May 27 in Minneapolis, Calvin Horton Jr. died after being fatally shot during a protest. A local shopowner was arrested, and police sources indicated that the suspect had suspected Horton of looting his shop. – On May 30 in Oakland, a Federal Protective Service officer was fatally shot outside a federal courthouse. Acting Secretary of Homeland Security Chad Wolf noted that the officer had been observing protests when he was killed by an ”assassin”, though admitted that the investigation is in an early stage. –
  On May 30 in St. Louis, a man died after being run over by a FedEx truck trailer that was fleeing rioters. – On May 30 in Omaha, a protester was fatally shot.

  At least four additional homicides occurred in the vicinity of protests or riots: On May 29 in Detroit, a man was fatally shot in the vicinity of protests. – On May 30 in Chicago, a man was killed and five others were injured in multiple incidents in the vicinity of protests. – On May 31 in Indianapolis, two people were fatally shot in the vicinity of protests or riots in downtown.

  History of police brutality in the United States: The numerous cases of police brutality, often fatal use of force by law enforcement officers, particularly those against African Americans, have been a flashpoint for debates about racial discrimination and police brutality in the United States. Civil rights activists have protested against the lack of police accountability in incidents involving the use of excessive force. The Watts riots in 1965 was a response to excessive use of police brutality during the Civil rights movement, confrontation with the police in the 1965 riots resulting in the death of 34, mostly African-American protesters. In recent times these have included the 2014 shooting of Michael Brown in Ferguson, Missouri, the 2016 shooting of Philando Castile in Minnesota and the 2014 death of Eric Garner in New York City, who, similarly to George Floyd, said, ”I can’t breathe.” In early 2020, well publicized examples included the shooting of Breonna Taylor of Kentucky in March and the shooting of Ahmaud Arbery in Georgia in February, though nobody was charged in Arbery’s case until video of his death was released in May.

  Ldet’s lynch, let’s lynch!

  USA:ssa lynkattiin yli 4 400 rotuerottelun vuosina. Nyt heidän nimensä on ikuistettu satoihin riippuviin metallipaasiin Alabamassa.

  USA:ssa sadan vuoden aikana toistuvasti ehdotettu laki on hyväksytty senaatissa. Laki tekee lynkkaamisesta liittovaltion laissa kielletyn rikoksen, josta voi saadan murhasyytteen oheen erillisen syytteen ja elinkautisen vankeustuomion. Kongressi oli tätä ennen torpannut noin 200 yritystä lynkkauksen kieltäväksi laiksi. Ensimmäisen kerran sellaista esitettiin kongressissa vuonna 1918. Vuonna 2005 senaatti hyväksyi anteeksipyynnön lynkkauksien uhreille, mutta varsinainen laki sai odottaa vielä yli vuosikymmenen.

  Lynkkaaminen tarkoitti väkijoukon oman käden oikeutta, jossa joku tapettiin ilman oikeudenkäyntiä. Tuoreessa laissa lynkkaus määritellään viharikokseksi. Lynkkauksia tehtiin jo orjuuden aikana, mutta ne yleistyivät sisällissodan jälkeen. Poliittisesti ja ammattiliikkeissä aktiivisten mustien lisäksi valkoiset väkijoukot kävivät mustien kimppuun ylimieliseksi katsotun käytöksen vuoksi. Tekosyyksi kelpasi usein valheellinen väite, että musta mies oli raiskannut valkoisen naisen. Suurin osa lynkkauksista tehtiin etelävaltioissa. Syyllisistä 99 prosenttia jäi rankaisematta.

  On December 19, 2018, the U.S. Senate voted unanimously in favor of the ”Justice for Victims of Lynching Act of 2018” which, for the first time in U.S. history, would make lynching a federal hate crime. The legislation had been reintroduced to the Senate earlier that year as Senate Bill S. 3178 by the three African-American U.S. senators, Tim Scott, Kamala Harris, and Cory Booker. As of June 2019 the bill, which failed to become law during the 115th U.S. Congress, had been reintroduced to and passed by the Senate. The House of Representatives voted 410-4 to pass it on February 26th.

  As of 1959, which was the last time that Tuskegee Institute’s annual report was published, a total of 4,733 persons had died by lynching since 1882.
  #
  Tapaus Georg Floyd todistaa, että rasismi ei ole kuollut. Se elää ja voi hyvin – ja nauttii melko korkeasta suojelusta?

 27. Southern trees bear a strange fruit
  Blood on the leaves and blood at the root
  Black bodies swinging in the southern breeze
  Strange fruit hanging from the poplar trees

  Pastoral scene of the gallant South
  The bulging eyes and the twisted mouth
  Scent of magnolia, sweet and fresh
  Then the sudden smell of burning flesh

  Here is a fruit for the crows to pluck
  For the rain to gather, for the wind to suck
  For the sun to rot, for the tree to drop
  Here is a strange and bitter crop
  (Abel Meeropol [1903 – 1986])

  Billie Holiday-Strange fruit- HD
  https://www.youtube.com/watch?v=Web007rzSOI
  #
  Kansanedustaja (ps), yrittäjä, entinen raskaan sarjan voimanostaja [A.T.]: ”Ilman vapautta loukata sananvapaus lakkaa olemasta. Jokaisen pitää saada loukata ja arvostella vaikka kaikkia uskontoja, kansoja, ihmisryhmiä, jääkiekkojoukkueita tai poliittisia aatteita tai mitä tahansa muitakin kollektiivisia ryhmittymiä tai lahkoja.” (Täysistunnon puheenvuoroPTK712019 vp, keskiviikkona 27.11.2019 kello 18:07)

  Rikoslaki:

  11. luku (Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan)
  10 § (Kiihottaminen kansanryhmää vastaan)
  Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

  10 a § (Törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan)
  Jos kiihottamisessa kansanryhmää vastaan kehotetaan tai houkutellaan
  1) joukkotuhontaan tai sen valmisteluun, rikokseen ihmisyyttä vastaan, törkeään rikokseen ihmisyyttä vastaan, sotarikokseen, törkeään sotarikokseen, murhaan tai terroristisessa tarkoituksessa tehtyyn tappoon tai
  2) muuhun kuin 1 kohdassa tarkoitettuun vakavaan väkivaltaan siten, että teolla selvästi vaarannetaan yleistä järjestystä ja turvallisuutta
  ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

  17. luku (Rikoksista yleistä järjestystä vastaan)

  1 § (Julkinen kehottaminen rikokseen)
  Joka joukkotiedotusvälinettä käyttäen tai julkisesti väkijoukossa taikka yleisesti tietoon saatetussa kirjoituksessa tai muussa esityksessä kehottaa tai houkuttelee rikoksen tekemiseen siten, että kehotus tai houkuttelu
  1) aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, tai
  2) muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä tai turvallisuutta,
  on tuomittava julkisesta kehottamisesta rikokseen sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
  Jos kehottaminen tai houkutteleminen aiheuttaa sen, että rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, sovelletaan mitä 5 luvussa säädetään osallisuudesta rikokseen.

  24. luku (Yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta)
  9 § (Kunnianloukkaus)
  Joka
  1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
  2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
  on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.
  Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.
  Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
  Kunnianloukkauksena ei myöskään pidetä yleiseltä kannalta merkittävän asian käsittelemiseksi esitettyä ilmaisua, jos sen esittäminen, huomioon ottaen sen sisältö, toisten oikeudet ja muut olosuhteet, ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  10 § (Törkeä kunnianloukkaus)
  Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa aiheutetaan suurta kärsimystä tai erityisen suurta vahinkoa ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
  #
  Perussuomalaisten kansanedustaja Ano Turtiainen julkaisi keskiviikkona 3.6.2020 Twitter-tilillään kuvan poliisin USA:ssa surmaamasta George Floydista. Floyd makaa kuvassa poliisin polven alla. Hänen kascvonsa on väritetty pinkiksi ja kuvan alla lukee ”Pink Floyd”.
  ”– Oletteko huomanneet, mitä lähempänä hyvinvoinnin alueilla ollaan ’tasa-arvoa’, sitä enemmän siellä on rähinöitä, kansanedustaja kirjoitti saatteeksi.”
  Julkaisu on herättänyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa ja moni on tuominnut sen ankarasti. Perussuomalaisten johdolta on vaadittu asiasta selvitystä. Esimerkiksi RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz penäsi vastausta PS:n ryhmyri Ville Taviolta.
  Adlercreutz viittasi Ylen toimittaja Marja Sannikan tviittiin. Siinä Sannikka kutsui kuvaa kuolleen ihmisen häpäisyksi ja pilkaksi ja kysyi hyväksyykö puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho toiminnan.
  Ville Tavio kertoi sittemmin Twitterissä, että Turtiaisen julkaisu oli ”asiaton kuvapostaus”.
  – Vien tapauksen eduskuntaryhmän kokouksen käsiteltäväksi, Tavio totesi.
  (https://www.verkkouutiset.fi/ps-kansanedustaja-tviittasi-pilkkakuvan-surmatusta-george-floydista/#558fcfa5)
  #
  Halla-aho kommentoi PS:n kansanedustajan julkaisemaa pilakuvaa yhdysvaltalaisesta George Floydista: ”Kuva oli alatyylinen ja erittäin paheksuttava, siinä tehtiin pilkkaa kuolleella ihmisellä”
  (https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/halla-aho-kommentoi-ps-n-kansanedustajan-julkaisemaa-pilakuvaa-yhdysvaltalaisesta-george-floydista-kuva-oli-alatyylinen-ja-erittain-paheksuttava-siina-tehtiin-pilkkaa-kuolleella-ihmisella/7837568#gs.7cmryx)
  #
  ”Rikoskomisario Teemu Jokinen Helsingin poliisista kertoo MTV Uutisille sähköpostitse, että Turtiaisen twiitistä oli eilisen aikana tullut poliisille neljä ilmoitusta.”
  (https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ps-kansanedustaja-ano-turtiaisen-rasistisesta-twiitista-tehty-useita-rikosilmoituksia-poliisille/7838026#gs.7cmvrb)
  #
  [A.T.] julkaisi vuonna 2015 Facebook-päivityksen: ”toisten ottaneen suuria henkilökohtaisia riskejä toimiessaan eliminointitehtävissä olemassa olevien ja suunnitteilla olevien vastaanottokeskusten tuhoamisessa.” [A.T.] kirjoitti: ”onko nyt aika laajentaa toimia vihollisen pääpaikkoihin”. – SPR ilmoitti viestistä poliisille. Syksyllä 2018 hänet tuomittiin Facebook-päivityksen takia (…) käräjäoikeudessa 60 päiväsakkoon julkisesta kehottamisesta rikokseen. – [A.T.] on saanut myös pahoinpitelytuomioita. HS:n mukaan (…) käräjäoikeus tuomitsi [A.T.:n] keväällä 2010 sakkoihin pahoinpitelystä, joka kohdistui 14-vuotiaaseen. Sitä edeltävät pahoinpitelytuomiot hänellä ovat vuosilta 1995 ja 1997.
  (https://www.savonsanomat.fi/savo/Kunnallispoliitikko-tuomittiin-yllytyksest%C3%A4-rikokseen-uhkasi-toimilla-SPRn-toimipisteit%C3%A4-vastaan/1255260?pwbi=7e95f2b5c73f852056b1b4fbc66b2779)
  (https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/9d385801-9625-469d-89be-ef8bc474f023)
  (https://fi.wikipedia.org/wiki/Ano_Turtiainen)
  #
  ”Ylimmällä syyttäjällä on oikeus määrätä syyte kunnianloukkauksesta, vaikka George Floydin omaiset eivät sitä vaatisi” (IS.fi 3.6.2020). Valtakunnansyyttäjä (VS) ei ota vielä mitään kantaa kansanedustaja [A.T.:n] (ps) paheksuntaa herättäneeseen Twitter-viestiin. VS sai tietää tapauksesta myöhään iltapäivällä [3.6.] työpäivänsä päätteeksi. – ”On liian varhaista sanoa tästä vielä mitään” (VS). – ”Valtakunnansyyttäjä voi määrätä syytteen nostamisesta, jos erittäin tärkeä yleinen etu sitä vaatii ja jos rikos on tapahtunut joukkotiedotusvälinettä käyttäen” (VS).
  (https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006529097.html)
  #
  On May 25, 2020, George Floyd, a 46-year-old black man suspected of passing a counterfeit $20 bill, died in Minneapolis, Minnesota after Derek Chauvin, a white police officer, pressed his knee to Floyd’s neck for almost nine minutes while Floyd was handcuffed face down in the street; two other officers further restrained Floyd while a fourth prevented onlookers from intervening
  #
  On May 29, Dr. Michael Baden said that he had been retained by Floyd’s family to carry out a private autopsy on Floyd. Baden is a pathologist and a former New York City chief medical examiner. On May 30, Floyd’s family’s legal team confirmed that they had hired Baden and also Dr. Allecia Wilson to conduct an autopsy. Wilson is the director of autopsy and forensic services at the University of Michigan Medical School. On May 31, a private autopsy commissioned by Floyd’s family was conducted.

  On June 1, Wilson said the finding of the private autopsy that the ”evidence is consistent with mechanical asphyxia as the cause” of Floyd’s death, and that the death was a homicide.

  Baden said that Floyd died from ”asphyxia due to compression of the neck”, which affects the ”blood flow and oxygen going into the brain”, and also from ”compression of the back, which interferes with breathing”. Baden said that Floyd ”had no underlying medical problem that caused or contributed to his death”.
  #
  At the end of May, spurred on by a rash of racially charged events, major protests were held around the United States, due primarily to the police killing of George Floyd by Minneapolis police officer Derek Chauvin. Black Lives Matter organized rallies in the United States and worldwide from May 30.

  Helsingin Senaatintorilla järjestettiin keskiviikkona (3.6.2020) iltapäivällä rasismia vastustava mielenosoitus, johon osallistui poliisin arvion mukaan yli 3 000 henkilöä.
  BLM.

 28. The CIA Coup Against ‘The Most Loyal Ally’ Is History’s Warning in 2020
  By John Pilger, JohnPilger.com 2.6.2020

  The Australian High Court has ruled that correspondence between the Queen and the Governor-General of Australia, her viceroy in the former British colony, is no longer “personal” and the property of Buckingham Palace. Why does this matter? – Secret letters written in 1975 by the Queen and her man in Canberra, Sir John Kerr, can now be released by the National Archives – if the Australian establishment allows it. On November 11, 1975, Kerr infamously sacked the reformist government of prime minister Gough Whitlam, and delivered Australia into the hands of the United States. – Today, Australia is a vassal state bar none: its politics, intelligence agencies, military and much of its media are integrated into Washington’s “sphere of dominance” and war plans. – There is an historical amnesia among Australia’s polite society about the catastrophic events of 1975. An Anglo-American coup overthrew a democratically elected ally in a demeaning scandal in which sections of the Australian elite colluded. This is largely unmentionable. The stamina and achievement of the Australian historian Jenny Hocking in forcing the High Court’s decision are exceptional. – Gough Whitlam was driven from government on Remembrance Day, 1975. When he died six years ago, his achievements were recognised, if grudgingly, his mistakes noted in false sorrow. The truth of the coup against him, it was hoped, would be buried with him. – During the Whitlam years, 1972-75, Australia briefly achieved independence and became intolerably progressive. Politically, it was an astonishing period. An American commentator wrote that no country had “reversed its posture in international affairs so totally without going through a domestic revolution”.

  Australia is home to some of the most important spy bases in the world. Whitlam demanded to know the CIA’s role and if and why the CIA was running the “joint facility” at Pine Gap near Alice Springs. As documents leaked by Edward Snowden revealed in 2013, Pine Gap allows the US to spy on everyone. – “Try to screw us or bounce us,” Whitlam warned the US ambassador, Walter Rice, “[and Pine Gap] will become a matter of contention”.

  Victor Marchetti, the CIA officer who had helped set up Pine Gap, later told me, “This threat to close Pine Gap caused apoplexy in the White House… a kind of Chile [coup] was set in motion.” – Pine Gap’s top-secret messages were de-coded by a CIA contractor, TRW. One of the de-coders was Christopher Boyce, a young man troubled by the “deception and betrayal of an ally” he witnessed. Boyce revealed that the CIA had infiltrated the Australian political and trade union elite and was spying on phone calls and Telex messages. – In an interview with the Australian author and investigative journalist, William Pinwell, Boyce revealed one name as especially important. The CIA referred to the Governor-General of Australia, Sir John Kerr, as “our man Kerr”. – Kerr was not only the Queen’s man and a passionate monarchist, he had long-standing ties to Anglo-American intelligence.

  When Whitlam was re-elected for a second term in 1974, the White House sent Marshall Green to Canberra as ambassador. Green was an imperious, sinister figure who worked in the shadows of America’s “deep state”. Known as the “coupmaster”, he had played a central role in the 1965 coup against President Sukarno in Indonesia – which cost up to a million lives.

  The Americans worked closely with the British. In 1975, Whitlam discovered that MI6 was operating against his government. “The Brits were actually decoding secret messages coming into my foreign affairs office,” he said later. One of his ministers, Clyde Cameron, told me, “We knew MI6 was bugging Cabinet meetings for the Americans.” – Senior CIA officers later revealed that the “Whitlam problem” had been discussed “with urgency” by the CIA’s director, William Colby, and the head of MI6, Sir Maurice Oldfield. A deputy director of the CIA said: “Kerr did what he was told to do.”

  On November 10, 1975, Whitlam was shown a top secret telex message sourced to Theodore Shackley, the notorious head of the CIA’s East Asia Division, who had helped run the coup against Salvador Allende in Chile two years earlier. Shackley’s message was read to Whitlam. It said that the prime minister of Australia was a security risk in his own country. Brian Toohey, editor of the National Times, disclosed that it carried the authority of Henry Kissinger, destroyer of Chile and Cambodia. – Having removed the heads of both Australian intelligence agencies, ASIO and ASIS, Whitlam was now moving against the CIA. He called for a list of all “declared” CIA officers in Australia. – The day before the Shackley cabled arrived on November 10, 1975, Sir John Kerr visited the headquarters of the Defence Signals Directorate, Australia’s NSA, where he was secretly briefed on the “security crisis”. It was during that weekend, according to a CIA source, that the CIA’s “demands” were passed to Kerr via the British.

  On November 11, 1975 – the day Whitlam was to inform Parliament about the secret CIA presence in Australia – he was summoned by Kerr. Invoking archaic vice-regal “reserve powers” invested in him by the British monarch, Kerr sacked the democratically elected prime minister. – The “Whitlam problem” was solved. Australian politics never recovered, nor the nation its true independence.

  The destruction of Salvador Allende’s government in Chile four years earlier, and of scores of other governments that have questioned the divine right of American might and violence since 1945, was replicated in the most loyal of American allies, often described as “the lucky country”. Only the form of the crushing of democracy in Australia in 1975 differed, along with its enduring cover up.


  John Richard Pilger is an Australian journalist, writer, and documentary filmmaker.
  Pilger is a strong critic of American, Australian, and British foreign policy, which he considers to be driven by an imperialist and colonialist agenda.
  Pilger won Britain’s Journalist of the Year Award in 1967 and 1979.
  His documentaries have gained awards in Britain and worldwide.
  #
  Gough Whitlam (11.7.1916 – 21.10.2014) was the 21st Prime Minister of Australia, serving from 1972 to 1975. He won the 1974 election before being controversially dismissed by the Governor-General of Australia John Kerr, at the climax of the 1975 Australian constitutional crisis. (Whitlam remains the only Australian prime minister to have been removed from office in this manner.)

 29. The American Empire Is Falling Apart

  As protests rage over the police killing of George Floyd,
  inequality and injustice are brutally exposed
  By Oscar Rickett, Middle East Eye 3.6.2020

  The American empire is in decay, but
  that doesn’t mean things can’t get worse.

  Protests that erupted over the police killing of George Floyd, a 46-year-old black man, continue to rage across the United States.

  The inequalities and injustices of the world’s richest country are being brutally exposed.

  The capital is literally on fire, but the responses of both the president and the liberal establishment suggest that things will likely get worse before – or if – they get better.
  November’s election offers voters a choice between an old, white neo-fascist
  and an old, white neoliberal.

  Trump tweets while Washington burns

  Tear gas was recently used to clear protesters from outside the White House, so that the president could stage a photo opportunity in front of a church, a bible in his hand raised high. Priests and others were reportedly forced off church grounds by law enforcement officers, turning, in the words of one rector, “holy ground… into a battle ground”.

  In a few notable, moving exceptions, police have communed with protestors. For the most part, though, tear gas and rubber bullets are fired into crowds of people. They have been fired at people sitting on their porches. Police vehicles have been driven into protesters. Tasers have been utilised, women have been thrown to the ground and young couples dragged from their cars. – Put another way, these images could have come straight out of Middle Eastern countries recently occupied by the US military, such as Iraq, or those in which bountiful US support enables the brutal repression of internal dissent, such as Israel/Palestine, Egypt and the Gulf. The imperial war machine, seen before on US streets and well known particularly to the nation’s black population, has come back home.

  The street-level resistance to this officially condoned repression arrives in the time of coronavirus, with the US recording by far the largest total number of deaths as a result of the disease. Coronavirus had already revealed existing social and racial inequalities, as well as the extent to which the public sphere has been devoured by capitalism. – Unemployment in the US now stands at more than 40 million people. Cars queue for miles to access food banks. Black Americans are dying of Covid-19 at three times the rate of their white counterparts.

  Meanwhile, many of the usual suspects continue to make out like bandits. The country’s wealthiest hospitals received billions in government bailouts. Amazon CEO Jeff Bezos is billions of dollars richer, even as his warehouse workers protest their conditions. – Corporations that engaged in coronawashing do much the same thing with black lives: they publicly decry racism while continuing to be part of the problem. – Rather than cede management of the virus to scientists and medical experts, a rage-fuelled, paranoid nationalist Trump has cut ties with the World Health Organization and blamed China for the virus – to the point where a neat piece of YouTube propaganda produced by the Xinhua news agency comes across as basically true. Trump has put the economy, meaning the country’s richest corporations and individuals, before working people.

  A New York Times article from March about Russian attempts to stoke racial tensions in the US is being breathlessly re-shared on social media, as if evil Vladimir Putin in his Kremlin lair conjured up centuries of slavery, segregation and state-sanctioned violence.

  At the same time – and even while the US military remains far more powerful than any other – the US has lost out to its international antagonists, particularly China, to which it outsourcedits industrial capacity at the expense of its working class. – In Syria, the US expended considerable resources fighting the Islamic State, only to cede control to the Russians. In Iraq, Iran’s influence is now greater, even if the devastation of the US invasion will take generations to get over.

  The pursuit of unwinnable wars has cost the US dearly, but the fantasy of spreading free-market democracy continues to engage Washington’s policymakers, and the apparently pragmatic need to support dictators around the world remains.

  The pain of Palestinians suffering under Israeli occupation shares something, then, with the pain of black Americans suffering at the hands of their own state.

  “You always told me ‘it takes time,’” James Baldwin once said, in response to a question about the road to racial justice. “It’s taken my father’s time, my mother’s time, my uncle’s time, my brothers’ and my sisters’ time… How much time do you want for your progress?”

  Baldwin wrote that black and white Americans are “bound together forever”, whether they liked it or not. “What is happening to every Negro in the country at any time is also happening to you. There is no way around this. I am suggesting that these walls – these artificial walls – which have been up so long to protect us from something we fear, must come down. I think that what we really have to do is to create a country in which there are no minorities – for the first time in the history of the world.” – Baldwin’s suggestion may yet come to pass. But as the US tears itself apart, there is every chance that the threat I heard from that local Republican Party official will instead be the country’s fate, and that America will enter into another civil war – if that hasn’t already happened.
  ———-
  Oscar Rickett is a journalist who has written and worked for Middle East Eye, VICE, The Guardian, BBC, Channel 4, Africa Confidential and various others.

 30. Maailma muuttuu – muuttuuko Ainoa supervalta? Jos muuttuu, muuttaako se maailmaa?

  ”So long as we have enough people in this country willing to fight for their rights, we’ll be called a democracy.” (Roger Baldwin, ACLU Founder)
  #
  George Floyd oli yhdysvaltalainen musta mies, joka kuoli Minneapolisissa (USA) 25.5.2020 poliisin painettua polvella hänen niskaansa yhdeksän minuutin ajan. Useat kadulla kulkeneet ihmiset kuvasivat Floydin kuolemaan johtaneen tilanteen.

  Shortly after protests began in the United States, citizens of other countries protested to show solidarity with the Americans. – Aside from the use of tear gas by police to disperse protesters, virtually all gatherings have been peaceful, with known exceptions being in Athens, where Molotov cocktails were used, and London, where two protesters were arrested for assaulting police officers. – Protests have taken place on all continents except Antarctica. – Myös Suomessa (Helsingin Senaatintorilla) järjestettiin keskiviikko-iltana 3.6.2020 mustiin ihmisiin kohdistuvaa syrjintää ja poliisiväkivaltaa vastustava mielenosoitus. Kysymyksessä oli Black Lives Matter -liikkeen synnyttämä demonstraatio.
  #
  USA:ssa kansalaisoikeusjärjestö American Civil Liberties Union ja mustien oikeuksia ajava Black Lives Matter -liike haastavat oikeuteen presidentti Trumpin ja oikeusministerin (William Barr). Järjestöt syyttävät Trumpia ja Barria muun ohessa kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien rajoittamisesta. Oikeuskanteen taustalla ovat maanantaiset (1.6.) tapahtumat, jossa rauhanomainen mielenosoitus Valkoisen talon edessä hajotettiin ilmeisesti ainoastaan sen vuoksi, että Trump pääsisi kuvauttamaan itsensä Raamatun kanssa läheisen kirkon edessä.
  #
  = > Protesters
  who were attacked with tear gas and other weapons
  by federal troops
  in front of the White House Monday evening June 1, 2020
  as they were demonstrating against police brutality
  sued
  President Donald Trump,
  Attorney General William Barr,
  and numerous other federal officials June 4, 2020
  for violating their constitutional rights
  and engaging in an unlawful conspiracy to violate those rights.

  The lawsuit was filed on behalf of
  Black Lives Matters D.C.
  and individual protesters June 4
  by the American Civil Liberties Union of the District of Columbia (ACLU-DC),
  Washington Lawyers’ Committee for Civil Rights and Urban Affairs,
  Lawyers’ Committee for Civil Rights Under Law,
  and the law firm of Arnold & Porter.

  https://www.acludc.org/en/news/civil-rights-groups-sue-trump-barr-tear-gassing-peaceful-protesters-outside-white-house
  #
  Black Lives Matter (BLM, ”Mustien elämällä on väliä”) on USA:ssa vuonna 2013 perustettu mustiin ihmisiin kohdistuvaa syrjintää, etenkin poliisiväkivaltaa, vastustava liike.

  ACLU: With more than 1.5 million members, the American Civil Liberties Union (ACLU) is a nationwide non-profit, non-partisan, membership organization devoted to ensuring free speech, equal rights, and other civil liberties.

  The Washington Lawyers’ Committee [for Civil Rights and Urban Affairs] has been on the front line of civil rights work for more than 50 years.

  Lawyers’ Committee for Civil Rights Under Law: The principal mission of the Lawyers’ Committee for Civil Rights Under Law is to secure equal justice for all through the rule of law, targeting in particular the inequities confronting African Americans and other racial and ethnic minorities. The Lawyers’ Committee is a nonpartisan, nonprofit organization, formed in 1963 at the request of President John F. Kennedy to enlist the private bar’s leadership and resources in combating racial discrimination and the resulting inequality of opportunity – work that continues to be vital today.

  Arnold & Porter is a firm of nearly 1,000 lawyers, ”providing sophisticated litigation and transactional capabilities, renowned regulatory experience and market-leading multidisciplinary practices in the life sciences and financial services industries”.
  #
  George Floydin tapaus on jo nyt saattanut muuttaa Ainoaa supervaltaa ja jopa enemmän kuin koronavirus. Eräät rohkenevat puhua niinkin hurjasta asiasta kuin sisällissota. Tietyssä mielessä niin ajattelevat lienevät oikeassa. Näyttää siltä, että jo pitkään liitoksissaan natissut Ainoan supervallan imperiumi on viimeinkin hajonnut – ainakin henkisesti. Ja on selvää, että USA:n kansalaiset ovat jakautuneet henkisesti ja asenteellisesti kahteen vastakkaiseen leiriin. Viimeistään nyt jokainen ajatteleva yksilö oivaltanee, ettei USA sittenkään ole ”kansojen sulatusuuni”.

  ”Amerikkalainen unelma” on yhdysvaltalainen kansalliseetos, jonka mukaan maan kansalaisille taattu vapaus sisältää lupauksen mahdollisuudesta onnen tavoitteluun ja menestykseen. George Floydin kohtalo osoittaa äärimmäisen kolkolla tavalla, että mainittu kansalliseetos ei milloinkaan saata muuttua todeksi suuren enemmistön kohdalla. Jättiläisliittovaltion kansalaisille taattu ”vapaus” on viimeisessä analyysissä vapautta ainoastaan ohuelle valtaeliitille.
  #
  Onko tapahtuneessa jotakin tuttua? On. Nerokas elokuvaohjaaja kertoi olennaisen jo 10.1.1927 Berliinissä: Fritz Langin mykkäelokuva Metropolis sijoittuu vuoden 2026 valtavien pilvenpiirtäjien hallitsemaan Metropoliksen kaupunkivaltioon. Yhteiskunta on jakaantunut kahteen luokkaan, korkealla maanpinnan yläpuolella ylellisyydessä asuviin suunnittelijoihin ja maan alla raataviin työläisiin.

  Vuosi 2026. Sehän on aika pian…

 31. Presidentti Trumpin on 6.6.2020 raportoitu määränneen Ainoan supervallan asevoimat vetämään pois osan Bundesrepublik Deutschlandissa olevista joukoista. Saksassa on 34.500 yhdysvaltalaissotilasta. Pois aiotaan vetää 9.500 sotilasta, ja Saksaan jäisi 25.000 sotilasta.

  Saksa (1949 – 1990 ”Westdeutschland”) on ollut yhdysvaltalaisjoukkojen miehittämä toisen maailmansodan päättymisestä lähtien. Miehitys tulee siis jatkumaan. Ilmeisesti niin kauan kuin Ainoa supervalta ja Saksa ovat olemassa? (Miehitetyssä Saksassa uskotaan olevan myös ydinaseita.)

  Kiinnostavaa, että miehittämätön pieni pohjoinen valtio hakeutui keplotellen (= kansalaisia valtaeliitin ja valtamedian toimesta ’aivopesten’) hoidetun kansanäänestyksen turvin EU:hun, jossa keskeistä valtaa käyttää Ainoan supervallan miehittämä Bundesrepublik. Jotakin se kertoo suomalaisen valtaeliitin ja valtamedian itsenäisyystahdosta?

 32. Siitä on tänään 6.6.2020 viisikymmentäkaksi vuotta

  The Blatant Conspiracy behind Senator Robert F. Kennedy’s Assassination
  By Edward Curtin
  Global Research, June 05, 2020
  Early in 1968, Clyde Tolson, F.B.I. Director J. Edgar Hoover’s deputy and bosom buddy, a key player in the assassination of Rev. Martin Luther King, Jr., expressed both the hope and intent of those making sure that there would never be another president by the name Kennedy, when he said about RFK that “I hope someone shoots and kills the son of a bitch.” Earlier, as reported by Robert F. Kennedy, Jr. in his new book, American Values: Lessons I Learned from My Family, the influential conservative Westbrook Pegler expressed this hope even more depravingly when he wished “that some white patriot of the Southern tier will spatter [Robert Kennedy’s] spoonful of brains in public premises before the snow flies.”
  These sick men were not alone. Senator Robert Kennedy was a marked man. And he knew it. That he was nevertheless willing to stand up to the forces of hate and violence that were killing innocents at home and abroad is a testimony to his incredible courage and love of country. To honor such a man requires that we discover and speak the truth about those who killed him.

  The propaganda that he was killed by a crazed young Arab needs exposure.

  When he was assassinated by a bullet to the back of his head on June 5, 1968, not by the accused patsy Sirhan Sirhan, who was standing in front of RFK, but by a conspiracy that clearly implicates U.S. law enforcement and intelligence agencies, not only did a precious and good man die, but so too did any chance for significant political change through the official political system, short of a miracle. We are still waiting for such a miracle.

  Robert F. Kennedy’s death, following as it did the assassination by U.S. government forces of Dr. Martin Luther King two months earlier, marked an emphatic end to the sense of hope that marked the election to the presidency of his brother John in 1960. Henceforth, efforts to change the political system from within became moot; the coup d’état effected on November 22, 1963 with the CIA’s assassination of JFK was signed and sealed. RFK’s murder added the period to this sentence of rule by murderous deep state forces. And despite valiant efforts of dissent from outside the system since, the systemic war machine has rolled on and the economic stranglehold of the elites has tightened over the decades. An RFK presidency was this country’s last chance from within to save itself from the tyranny that has ensued.

  But it does matter greatly. Unless we choose to remain children forever, children in denial of the truth of their childhood traumas, the truth about RFK’s murder will haunt us and poison any hope we still might harbor for our country. Killers seized the levers of power with the murders of JFK, MLK, and RFK (and Malcolm X, Thomas Merton, et al.), and they have never relinquished them.

  It is time that each of us decide: Do we stand with the killers or their victims?

  Finally a Kennedy family member has spoken out on the case. As reported by Tom Jackman in The Washington Post, May 27, 2018, Robert f. Kennedy, Jr., after studying the case at the instigation of Paul Schrade, RFK’s assistant, who was the first person shot that night, and visiting Sirhan in prison, has publicly said that he doesn’t think Sirhan killed his father and has called for a reinvestigation of the case, a most mild request. Who will do the reinvestigation?

  The woman in question came to be known as “the girl in the polka-dot dress,” but unlike the ways we associate girls with innocence, this woman was a key player in hideous evil.
  Did the polka-dot girl scream “We shot Senator Kennedy” intentionally as part of some sort of “limited hangout” in a most sophisticated conspiracy? For why would a person involved in the conspiracy run away screaming such words, drawing attention to herself and her fleeing companion, unless it was a diversionary tactic?

  While many people are aware that President John Kennedy was killed five years earlier in a conspiracy organized by U.S. intelligence operatives and that Lee Harvey Oswald was the “patsy” that he said he was, far fewer realize that Robert Kennedy was also killed as a result of a conspiracy and that the convicted assassin Sirhan Sirhan did not kill RFK. In fact, not one bullet from his gun struck the senator.

  That Sirhan was a Manchurian candidate hypnotized to play his part as seeming assassin is also abundantly clear. Dr. Daniel P. Brown, an Associate Clinical Professor of Psychology at Harvard Medical School, an international expert on hypnosis, affirms the obvious: that Sirhan was hypno-programmed to shoot his pistol in response to a post hypnotic touch cue, most likely from the girl in the polka-dot dress. Dr. Brown states that Sirhan “did not have the knowledge, or intention, to shoot a human being, let alone Senator Kennedy.” At the request of Sirhan’s defense team seeking a new trial and a parole for Sirhan (efforts led by the lawyer William Peppers and the heroic Paul Schrade), Dr. Brown “conducted a forensic assessment in six different two-day sessions over a three year span spending over sixty hours interviewing and testing Sirhan at Corona Penitentiary and Pleasant Valley in California.”
  In his declaration to the Parole Board Dr. Brown stated unequivocally that Sirhan was hypnotized and was therefore a “Manchurian Candidate” who did not kill RFK (see the CIA’s programs ARTICHOKE and MKUltra.)

  The best detailed day-to-day account of this mysterious girl is in a book by Fernando Faura, The Polka-Dot File: on the Robert F. Kennedy Killing.
  […]
  He writes, “Seconds after the shooting stopped, a young woman in a polka-dot dress ran out of the kitchen, past Sandra Serrano, a Kennedy campaign worker. The woman shouted, ‘We shot him, we shot him.’ Asked who they shot, the woman replied, ‘Kennedy,’ and ran into the morning darkness, never to be found.” Although Serrano was interviewed by Sandy Vanocur of NBC News on live TV at 1:30 AM shortly after the shooting, she – as well as other eyewitnesses to this girl – was browbeaten by the police to retract her story, yet she never did. The police shut down its pursuit of this girl, despite more than a dozen witnesses who saw and heard her. The LAPD officer in charge of the investigation, Lt. Manny Pena, was CIA connected, having worked for U.S. AID and been recently brought back to control the investigation. So too was the brutal interrogator, Sgt. Hank Hernandez, CIA affiliated.

  It is obvious that this girl was part of a conspiracy to kill Robert Kennedy and that it is equally obvious that she was meant to stand out, be seen, and to be heard shouting what she did. Why? And it is equally obvious the authorities had no intention of finding her, concluding, amazingly, that she never existed. This becomes laughable after reading Faura’s chapter of his tape recorded interview with John Fahey, the man who picked up, or was picked up, by the girl in the polka-dot dress and who spent the entire day with her.

  Logically it follows that she was meant to create false leads, and generate mystery when there was none. Writing of the JFK assassination, Vince Salandria, the eminent and early critic of the government’s false conspiracy story, has recently said something quite appropriate to the RFK case and this girl: “The Kennedy assassination is a false mystery. It was conceived by the conspirators to be a false mystery which was designed to cause interminable debate. The purpose of the protracted debate was to obscure what was quite clearly and plainly a coup d’état….President Kennedy was assassinated by our national-security state…” While far fewer people have yet to question the false narrative in the RFK case, when or if they do they will find that the polka-dot girl’s actions and her disappearance could keep them guessing for a long time, and that that guessing will lead away from the obvious and essential truth.

  Having stumbled on Parry’s work in 2014, the reporter Fernando Faura was startled to find himself connecting the girl in the polka-dot dress to Anna Chennault and to Nixon. This was because he remembered that the man, John Fahey, who had spent all day with the girl on June 4, 1968 and dropped her off in the evening at the Ambassador Hotel, had told him that the political operative she had met with three days before the assassination was Anna Chennault. Faura speculates that perhaps Nixon was therefore connected to RFK’s assassination because he feared that, if Robert Kennedy were to become the Democratic presidential nominee, he would push to end the Vietnam War and would be more likely that anyone else to defeat him in the general election. He speculates that the “peace talks” conspiracy might have been the origin of the Kennedy killing; that the two conspiracies were connected.

  But at the same time Faura writes, “Why is the CIA’s shadow all over this?” And since the CIA’s shadow is all over the RFK assassination, we are left to ask if Nixon and the CIA were operating on the same page. Or was it the reverse, that Nixon and the CIA were at odds? Did the CIA remove Nixon from office with Watergate? Could the girl have been used to create a false lead to Nixon? Or was it something else again? Was it simply fortuitous that Sirhan’s Palestinian Arabic origins were emphasized and that his lawyers, who in no way defended him, suggested that he was mad at RFK for supporting the sending of planes to Israel and the oppression of the Palestinians by Israel? What were JFK’s and RFK’s positions vis-à- vis Israel and their nuclear weapons? Who was the girl? What country had she come from when she arrived in NYC three days before?

  Former Congressman Allard Lowenstein, who was investigating Robert Kennedy’s killing and was also strangely murdered, put it well:
  Robert Kennedy’s death, like the President’s, was mourned as an extension of senseless violence; events moved on, and the profound alterations that these deaths…brought in the equation of power in America was perceived as random…. What is odd is not that some people thought it was all random, but that so many intelligent people refused to believe that it might be anything else. Nothing can measure more graphically how limited was the general under-standing of what is possible in America.

  While such pseudo-innocence prevailed then and is still very widespread, perhaps no one epitomized the twisted mind games played by intelligence agencies more than James Jesus Angleton, the notorious CIA Counterintelligence Chief for so many years, in whose safe were found gruesome photos of Robert Kennedy’s autopsy. Why, one may ask, were those photos there, since Angleton allegedly had no connection to the RFK killing and since Sirhan was said to be the assassin? Was Angleton’s work as CIA liaison with Israel in any way connected?

  Robert Kennedy, like his brother John, was a great danger to those virulent forces of war and oppression within his own government, and he died opposing them as a true patriot.
  If we wish to honor him, we are obligated to pursue the truth of why he died and why it still matters. No government agency will ever do that for us. Fifty years of silence must be ended, and it up to us.
  #
  Kuoliaaksi ammuttu Robert Francis Kennedy (20.11.1925 Brookline, Massachusetts – 6.6.1968 Los Angeles, Kalifornia)

 33. JFK, MLK, RFK, 50 Years of Suppressed History: New Evidence on Assassination of John F. Kennedy, Martin Luther King and Robert F. Kennedy.
  By Elizabeth Woodworth 6.6.2020

  November 22, 2019, we commemorate the passing of JFK. November 22, 1963, the assassination of JFK in Dallas, Texas. Fifty-six years ago.
  January 21, 2020. Martin Luther King Day
  April 4, 2020 is the 52nd Anniversary of Martin Luther King‘s Passing.
  June 6, 2020 is the 52nd Anniversary of the Passing of Robert F. Kennedy,

  Their Legacy will live forever.

  Most people under 60 will not remember the harrowing Cuban Missile Crisis of 1962, when the world was brought to the brink of nuclear war. With the US leading the long-range missile race, short-range Soviet missiles had been quietly installed in Cuba. Tension ignited when a US reconnaissance pilot was shot down over Cuba and killed. Kennedy, opposed to a war with Cuba, feared that his generals would overthrow him and escalate the crisis to a nuclear war that they believed to be winnable. – In desperation Kennedy turned to urgent, secret negotiations with his Cold War enemy, Premier Nikita Khrushchev. Disaster was narrowly averted through the vital historical meeting of October 27. – Horrified by the event and under pressure from senior advisors to pursue a first-strike capability, Kennedy made a decisive turn towards peace. He began urging the Nuclear Test Ban Treaty and withdrawal from Viet Nam.

  In June, 1963 he made an impassioned plea at the American University to make peace with the Soviets: “If we cannot end now our differences, at least we can help make the world safe for diversity. In the final analysis, our most basic common link is that we all inhabit this small planet. We all breathe the same air. We all cherish our children’s futures. And we are all mortal.”

  But he would not be long for this world, for he had bitterly alienated the hawks who placed “winning the Cold War” above the life of a President. – JFK’s November, 1963 assassination unleashed nuclear roulette to swagger and bluff its way into the eighties, obstructing his vision for peace while the planet hung in the balance.

  Now, 50 years later, we again face a global precipice that cries out for decisive action. A radical transition to green energy must begin immediately to avert an unstoppable slow-motion disaster. – Again hidden forces have been obstructing a response. Since the Rio Summit in 1992, CO2 levels have spiked towards disaster while the media have remained fixated on pipeline and tanker routes.

  This systemic moral abyss covertly carries out CIA assassinations and the overthrow of foreign governments while protecting senior officials from knowing too much, under the doctrine of “plausible deniability.” – In failing to acknowledge and confront the under-side of the state we have allowed the abyss to grow, as it did in Hitler’s Germany.

  Following JFK’s murder came the assassinations of Martin Luther King and Robert F. Kennedy, neither of whom, we now know, were murdered by lone gunmen.
  Each of these men looked into the void and confronted the unspeakable in the name of peace and justice. Each paid the final price.
  To learn from history, and to be worthy of their sacrifices, we need to “go there” too.

  President John F. Kennedy
  “Our problems are man-made, therefore they may be solved by man. No problem of human destiny is beyond human beings.” John F. Kennedy (1917-1963)
  Widespread suspicion that JFK was killed by elements within his own government, most particularly the CIA, has long been fostered by films such as Oliver Stone’s 1991 JFK.
  In 2009, Stone reviewed the extraordinary book JFK and the Unspeakable: Why He Died and Why it Matters: “It is the best account I have read of this tragedy and its significance. It is a book that deserves the attention of all Americans; it is one of those rare books that, by helping us understand our history, has the power to change it.”

  On January 11, 2013, Robert Kennedy Jr. told Charlie Rose in front of a large Dallas audience that his father, Robert F. Kennedy (brother to JFK), privately believed the Warren Commission was “a shoddy piece of craftsmanship,” and that “the evidence at this point I think is very, very convincing that it was not a lone gunman.”
  Kennedy said his father had “asked Justice Department investigators to informally look into allegations that the accused assassin, Lee Harvey Oswald, had received aid from the Mafia, the CIA or other organizations. He said the staff members found phone lists linking Jack Ruby, Oswald’s assassin, to organized crime figures with ties to the CIA, convincing the elder Kennedy that there was something to the allegations.” Kennedy also praised the scholarship of JFK and the Unspeakable.
  The Rose interview was taped but not broadcast by the media, which evidently does not “go there.”

  One man who “went there” in the sixties was the young award-winning Dallas Deputy Sheriff, Roger Dean Craig, who was on duty when JFK was killed. Craig, in a virtually unknown interview following several attempts on his life, spoke clearly about his orders that morning to watch but not offer security to the JFK motorcade. Though Kennedy had been promised the greatest police protection ever provided to a President, Craig reported surprisingly few Dallas police: none riding beside the limousine, and none sitting on the trunk to shield him. The rifle Craig and other officers examined in the Texas School Depository did not match the three spent cartridges. Craig’s clear testimony and the tragic story of his ensuing destruction is available online.

  A February 25, 2013 news story reports that Robert J. Groden, best-selling New York Times author and forensic photographic consultant to the 1978 House Select Committee on Assassinations, has been arrested or ticketed 81 times in Dallas for lecturing at the site of JFK’s assassination. Each time he was legally exonerated. Groden, consultant to Oliver Stone’s film JFK, has written six books disproving the lone gunman evidence, and produced the virtually unknown 1993 documentary, JFK: The Case for Conspiracy.

  A 2011 study tells of a witness who went into hiding for decades after testifying to the Warren Commission that she was on the Depository stairs and did not see Lee Harvey Oswald at the official time he was reported to have fled. She later found that her testimony to the Commission had been revised.

  Dr. Martin Luther King
  American civil rights leader Rev. Dr. Martin Luther King was shot on the second-floor balcony of a motel in Memphis, Tennessee on April 4, 1968. – Like Kennedy, King had launched a non-violent campaign against the Vietnam war, based on his horror of the unspeakable brutality the Vietnamese children suffered from napalm. – An August, 1963 FBI memo had described King as “the most dangerous Negro of the future in this Nation from the standpoint of communism, the Negro and national security.” He was arrested 29 times and his home was bombed. – King’s alleged assassin, James Earl Ray, had long been denied a criminal trial in spite of repeated efforts by the Martin Luther King family. In 1999 the King family commissioned attorney William F. Pepper to pursue a civil wrongful death suit on behalf of Ray, who had died in1998. The case, which called 70 witnesses, was tried in Memphis Circuit Court before Judge James E. Swearengen. After 30 days of hearing evidence that had never been presented in a court of law, the jury exonerated Ray in a victory for the King family. The 12-person jury instead found a murder conspiracy involving agents of the government of the United States, State of Tennessee, and the City of Memphis.
  Only one reporter — Wendell Stacy from Memphis ABC News — covered the trial in depth. He was fired and suffered attempts on his life. The massive evidence and verdict for this trial were thus buried by the US media, stunting history and killing hope.

  Senator Robert F. Kennedy
  “I’m afraid there are guns between me and the White House.” Robert Kennedy, 1968
  Just after midnight on June 5, 1968, RFK was shot three times while leaving the stage of the Ambassador Hotel ballroom in Los Angeles. He had been celebrating his win of the California democratic primary election the day before.
  Of the three alleged lone-gunman assassins, Palestinian Sirhan Sirhan’s role is the most doubtful.
  Most eye witnesses reported long ago that Sirhan was facing Kennedy as he walked off-stage into the pantry. However, the autopsy showed that the bullets entered Kennedy’s body from behind and to the right. Coroner Noguchi estimated that the lethal shot to the back of his neck was fired from no more than 1.5 inches, and left thick powder burns. The final Coroner’s report described embedded “dark brown to black powder residues in the neck injury.
  Eye-witnesses have also long reported more shots than Sirhan’s 8-bullet pistol could hold. John Pilger, twice Britain’s “Journalist of the Year”, was following Kennedy into the kitchen and reported shots after Sirhan was restrained, confirming, in a 2008 interview, “there was another assassin or another several assassins.”
  There was no camera footage of the shooting. However in 2004, the long-archived “Pruszynski Tape” was found in the California State Archives by American journalist Brad Johnson, a senior CNN news writer. This audio recording was judged authentic by forensic analyst of magnetic recordings, Phillip van Praag, whose oscillogram showed 13 shots, including two double shots fired back to back. Two sets of shots with different megahertz patterns were fired from opposite directions.
  In 2012 a key witness to the murder went public. Nina Rhodes-Hughes, a fund-raiser for RFK, walked 6-7 feet behind him as he left the stage. She heard shots from in front of RFK, and then from her right. She later learned that the FBI had changed her testimony to say that she had heard 8 shots, which she “never, never said…there were at least 12, maybe 14.” Her statements were reported by CNN, Huffington Post, and other major news outlets last year. They exactly mirror accounts of several other witnesses.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here