Miten on mahdollista, että Microsoft-miljardööri Bill ja hänen vaimonsa Melinda Gates jatkuvasti rikastuvat, vaikka he ovat jakaneet vuosien mittaan miljardeja rahaa hyväntekeväisyyteen? Miten on mahdollista, että media – muutamia harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta – ei tutki asiaa?

Säätiön toimintamalleihin perehtyminen kannattaa, koska se on isoin jäsen samalla tavalla toimivien säätiöiden klubissa.

Luovaa kapitalismia

Gatesin ilmoitettua vuonna 2008 eroavansa Microsoftista ja keskittyvänsä hyväntekeväisyyteen työskentelemällä yksityissektorin kautta ja kanssa toimittaakseen tuotteita ja tavaroita, kirjoittaa Tim Schwab vasemmistoliberaalissa The Nation -mediassa, Gates kuvaili lähestymistapaansa “luovaksi kapitalismiksi” ja “katalyyttiseksi hyväntekeväisyydeksi.” Gatesin säätiön sivuilla oleva translitteroitu, Davosissa Maailman talousfoorumissa (World Economic Forum, WEF) pidetty puhe sisältää kohdan, jossa Gates kuvailee yhtä luovan kapitalismin sovellutuksista:

“Kun WHO yritti laajentaa aivokalvontulehdus-rokotekampanjaa Afrikassa, WHO ei mennyt suoraan rokotevalmistajan luo. Ensin WHO meni Afrikkaan saadakseen selville, paljonko ihmiset siellä kykenisivät maksamaan […] WHO sai taivutettua yhteistyökumppaninsa [rokotevalmistajat] tekemään tuotteen […] valmistuskustannuksiltaan 40 senttiä.”

Tämän jälkeen valittu yhtiö valmisti 250 miljoonaa annosta, ja myyntijakelu hoidettiin julkista terveydenhuoltoa käyttäen. Ja sitten Gates jatkaa kuvailemalla kolera-rokotteen ansaintalogiikan hyväntekeväisyydellisiä puolia.

Tutkivan journalismin sokeat pisteet

Schwab nostaa esiin verkkoyhtiö Netflixin levittämän kolmeosaisen, dokumentiksi kategorioidun Inside Bill’s brain -sarjan, jonka on ohjannut Davis Guggenheim. Kyllä, sama henkilö joka ohjasi Yhdysvaltain entiselle varapresidentti Al Gorelle Goren itsensä käsikirjoittaman ilmastoagendaelokuvan An Inconvenient Truth.

Ensimmäisessä osassa Guggenheimin haastateltavana on Gatesin ystäväksi kuvailtu Bernie Noe. Schwabin tulkinnan mukaan Noen haastattelusta filmille valikoituneiden pätkien tarkoituksena on alleviivata Gatesin älykkyyttä. Schwab huomauttaa Guggenheimin jättävän kertomatta katsojan kannalta oleellisia tietoja: Rehtori Noe johtaa yksityiskoulua, jolle Gatesin säätiö on lahjoittanut 80 miljoonaa dollaria ja jota Gatesin omat lapset käyvät. Eturistiriitakytkös on ilmeinen, kuten myös imagon kiillotus.

Schwab kirjoittaa dokumenttifilmin sokeiden pisteiden korostuvan sen julkaisuaikataulun takia: filmi työnnettiin jakeluun kiireesti juuri kun Bill Gatesin “yhteistyöneuvottelut hyväntekeväisyysprojekteista” pedofiili Jeffrey Epsteinin kanssa alkoivat vuotaa julkisuuteen. “Vaikka yhteistyöstä ei koskaan tullut mitään, ne joka tapauksessa valaisevat moraalikatoa, joka ympäröi Gatesin $50 miljardin säätiötä, jonka toiminta on ollut merkittävän vähän viranomaisten tai julkisen tarkastelun kohteena.”

Schwab viitannee vuoden 2019 lehtiotsikoihin, kun Epsteinin pedofiilisaarelle matkustamiseen käytetyn “Lolita Express” -lentokoneen lokikirjoista paljastui, että Bill Gates oli vieraillut saarella useita kertoja sen jälkeen kun Epstein oli vuonna 2008 päässyt vankilasta pedofiliasta saamiaan tuomioita istumasta. Epsteinilta ei voi enää kysyä. Vuonna 2019 hänen kerrottiin tappaneen itsensä hirttäytymällä sängyn päätyyn superturvallisessa vankilassa, jossa Epstein odotti taas oikeudenkäyntiä, syytteenä tällä kertaa alaikäisillä harjoitettu seksikauppa.

Gates on mediatietojen mukaan kieltäytynyt kommentoimasta, missä asioissa hän vieraillut useita kertoja pedofiilisaarella ja Epsteinin New Yorkin kartanossa.

Sokeita löytyy myös muualta

Gates on “tehnyt hyvää” säätiönsä kautta monelle medialle isolla summalla. Vaikka rahoissa ei ole lukenut “ostan myönteistä julkisuutta”, ns. objektiivinen ja riippumaton media on varmasti ymmärtänyt, että hyväntekemisen kohteena pysyminen vaatii vastavuoroista ja aktiivista hyvää tahtoa.

Kävin itse läpi useammalta vuodelta joukon Gatesin säätiön jättämiä, veroviraston (IRS) voittoa tavoittelemattomilta 501(c)(3) – organisaatioilta vaatimia Annual Tax Return 990 pf -ilmoituskaavakkeita.

Gatesin säätiön hyväntekeväisyysrahaa ovat nauttineet “riippumattomat ja luotettavat” vastuulliset mediat kuten brittien yleisradioyhtiö BBC, Media Inc, Guardian News and Media LCC, Financial Times, National Public Radio (NPR), Public Radio International, Radio One Inc, useat televisiokanavat sekä terveysuutisiin keskittynyt News Deeply Inc, mutta myös Stichting European Journalism CTR-säätiö, Center for Investigative Reporting Inc. ja sellaiset järjestöt kuin Electronic Frontier Foundation Inc (EFF), American Society of News Editors, BBC Media Action ja Entertainment Industry Foundation… Pulitzer Center for Crisis Reporting, National Newspaper Publishers Association Inc, Spiegel Online GMBH & Co, Red Onion GMBH, AlJazeera, neljän suuren ryhmään kuuluvan Verizon-yhtymän AOL, NBC Universal

Jättimäiselle ComCast-emoyhtiölle kuuluvalla NBC:lla on kaapelitelevisiokanavia, kuten Yhdysvaltain suurin espanjankielinen kanava Telemundo ja CNBC Europe, tv-tuotantoa, elokuvastudioita, mutta se ansaitsee myös internetin puolella. MSNBC-kanava puolestaan on NBC:n ja Microsoftin yhteisomistuksessa.

Gatesilla on oikeus ostaa itselleen mainostilaa. Median kuluttajan tulisi kuitenkin rehellisyyden nimissä saada tietää, kun hänelle tarjoillaan maksulliseen mainokseen vertautuvaa tuotetta.

Yritykset, säätiöt, ministeriöt ja virastot hyväntekeväisyyden kohteina

Luova kapitalismi kierrättää rahan omassa ansaintaketjussaan. The Nation kävi läpi yli 19 000 hyväntekeväisyyslahjoitusta, jotka Gatesin säätiö oli tehnyt kahden viimeisen vuosikymmenen aikana, Schwab kertoo. Joukossa oli verovähennyskelpoisia lahjoituksia yksityisille yrityksille, myös sellaisille, joihin Bill ja Melinda Gates Trust on sijoittanut.

Tarkistin asiaa Gatesin säätiön tekemistä ilmoituksista.

Rahaa on jaettu sellaisille säätiöille kuin mediamoguli Rupert Murdochin perheen Murdoch Childrens Research -instituutti, Bush Global Health Initiative, [presidenttiehdokas, miljardööri Michael]Bloomberg Family Foundation, Clinton Family Foundation, Tony Blair Foundation ja Rockefellerien säätiöt. Rockefellereillä on mm. Säätiöiden sijoitusneuvonantajat -säätiö, jolle annetut lahjoitukset vaikuttavat palvelumaksulta.

Rahaa on jaettu eri maiden koulutus-, perhesuunnittelu- ja terveysvirastoille. Ministeriöille. Kauppakamareille. Luottokorttien käyttöä lobbaaville ryhmille.

Rahaa ovat saaneet myös Yhdysvaltain laivasto sekä armeijaan kytköksissä olevat rahastot.

Rahaa ovat saaneet pankit, kirkot, jesuiitat, lahkot, feministit ja sellaiset järjestöt kuin Oxfam, PLAN, Save The Children, Amnesty International, Greenpeace ja Human Rights Watch; väestön koon säätely- ja LGBT-liikkeet, elintarvike-, lääketeollisuus-, teknologia-, elektroniikka- ja maatalousjätit sekä nano- ja bioteknologia. Kissojen sterilointi ja geenimuuntelukin ovat saaneet osansa.

Rahaa ovat saaneet hyväntekeväisyyden vaikutuksia arvioivat analyysifirmat. Sitä ovat saaneet myös kaupungit, Euroopan komissio ja Kiina. Kiina on yksi suurimpia lääketieteellisten laitteiden, valmisteiden ja aputuotteiden tuottajia, ja myös teknologiajätti. Gatesin yhteistyö Kiinan kanssa ulottuu Microsoftin aikojen lapsityövoimaa käyttäneisiin hikipajoihin.

Essexin yliopiston sosiologian professori Linsey McCoey painottaa, että on onnistuttu luomaan erittäin ongelmallinen ennakkotapaus, jossa suuryrityksille on avattu tilaisuus nähdä itsensä jonain oikeutettuna hyväntekeväisyyden kohteena – vaikka niiden voitot ovat kaikkien aikojen huippulukemissa.

Gatesin säätiön lahjoitusilmoituksia selatessani kiinnitti huomiotani se, että suurin osa hyväntekeväisyyden kohteiden osoitteista oli länsimaissa, ja ne toimivat suoraan tai välillisesti Gatesin sijoituskohteiden (=omistusten) kanssa tai hyväksi.

Median hyväntekijänä kuvaaman George Sorosin Open Society -instituutin ja Charles Feeneyn Atlantic Philanthropies -säätiön entinen toimitusjohtaja Gara LaMarche onkin todennut niin vähän hyväntekeväisyysrahaa “todellisuudessa tihkuvan maailman köyhille”, että on syytä harkita ovatko [säätiöiden saamat] verovähennykset ollenkaan aiheellisia.

Hyväntekeväisyyttä, hyväntekeväisyyttä

Gatesin säätiö on muistanut lahjoituksella myös luottoyhtiö Mastercardia. Vuonna 2014, kirjoittaa Linsey McCoey vasemmistolaisen Jacobin Magazinen artikkelissa “The Philantropy Hustle” (“Hyväntekeväisyysvedätys”), maailman vaikutusvaltaisin hyväntekeväisyyssäätiö, Bill & Melinda Gates Foundation, ilmoitti $11 miljoonan lahjoituksesta Mastercardille, jotta se perustaisi taloudellisesti sisällyttävän “koelabran” Nairobiin, Keniaan. Kuten Mastercard selittää lehdistötiedotteessaan, Gatesin lahjoitus antaa mahdollisuuden “saavuttaa uusi markkina-alue, joka muutoin saattaisi olla kaupallisesti elinvoimaton”.

Ideana on levittää luottokortteja maailman köyhimpiin maihin markkina-alueiden ja asiakaskunnan laajentamiseksi.

Gatesin säätiöllä on omistuksia Mastercardissa Warren Buffettin Berkshire Hathaway -sijoitusyhtiön kautta, kun taas Buffett on sitoutunut antamaan $30 miljardia Gatesin säätiölle. Buffett on Gatesien ohella Gatesin säätiön johtaja, ja vastavuoroisesti Gates istui Buffettin sijoitusyhtiön johtokunnassa.

Sijoituksia on tehty Mastercardin ohella taloutta vahingoittavalla tavalla toimineisiin pankkeihin ja sijoitusrahastoihin sekä länsimaissa että Aasiassa, eritoten Kiinassa. Näiden rahastojen toiminnan, ts. maailman talouden pelastamiseksi maailman valtiot käyttävät keskuspankkien kautta parhaillaan tuhansia miljardeja. Takausvastuussa ovat veronmaksajat.

Gates kouluttaa tulevia kuluttajia

Gatesin säätiö toimii laajalla reviirillä hankemyynnissään. Säätiö antoi $2 miljoonan edestä yrityshyväntekeväisyyttä Participant Medialle, jotta se promotoisi Davis Guggenheimin Waiting for Superman -dokumenttifilmiä. Elokuva myynninedistää yhtä Gatesin säätiön kärkihankkeista: julkisrahoitteisia mutta täysin itsenäisesti ja riippumattomina toimivia, joskus yksityisesti omistettuja kouluja. Jollekulle saattaa tulla mielleyhtymä Anne Bernerin lastensairaala-hankkeeseen.

Gatesin säätiö on lahjoittanut $250 miljoonaa verovähennyskelpoista “hyväntekeväisyysrahaa” myös muille yhtiöille, joissa sillä on omistuksia: GlaxoSmithKline, Merck, Novartis, Vodafone, Sanofi, Ericsson, LG, Medtronic, Teva ja lukuisille start-up -yrityksille – joiden valmistamia tuotteita kaupataan WHO:n sekä koulumaailmaan myydyn Common Core -hankkeen kautta. Common Core -hanke keskittyy opettamaan nuorista kuuliaisia kuluttajia, jotka eivät kyseenalaista, eivät ajattele.

Valvontaviranomaiset ja lainsäätäjät eivät ilmeisesti pidä merkittävänä eturistiriitana sitä, että säätiö lahjoittaa rahaa yrityksille, joissa sillä on omistuksia ja joista se hyötyy taloudellisesti, Schwab toteaa The Nationissa.

Läpikäymieni Gatesin säätiön asiakirjojen perusteella taloudellista tukea säätiöltä ovat saaneet Gatesin kouluopetushankkeita arvioivat ajatushautomot, yliopistot, opetusviranomaiset, kouluneuvostot, opetusmateriaalien laatijat ja hyväksyvät tahot, kaupungit ja muhkea määrä Tietokoneita kouluihin -tyyppisiä lobbausryhmiä.

Suomessa Microsoftin toi kouluihin vuonna 2008 silloinen pääministeri Matti Vanhanen, joka sai Bill Gatesilta lahjana “maksuttoman Live@Edu virtuaalikouluympäristön”.

WHO rokotemyynnin varmistajana

Gatesin voidaan sanoa omistavan Maailman terveysjärjestö WHO:n, sillä Gates on Yhdysvaltain jälkeen WHO:n toiseksi suurin rahoittaja, mikä takaa hänelle tavattomasti valtaa WHO:n toimintaan. Gates jakaa rahaa WHO:lle monen reitin kautta; epäsuoria väyliä tuleva rahoitus ei näy WHO:n julkistamissa tiedoissa. Rahan ohella WHO saa henkilökuntaa johtamaan WHO:n ohjelmia; Gatesin säätiö maksaa joidenkin WHO:n henkilökunnan jäsenten palkan.

WHO:n lisäksi korvamerkittyä rahaa ovat saaneet Yhdistyneet kansakunnat (YK) eri alajaostoineen (Unicef, UNDP, UNCHR jne) sekä edellä mainittuja rahoittavat säätiöt ja rahastot (ml. USAID). Vastineeksi Gates on saanut vaikutusvaltaa useissa organisaatioissa.

Monet Gatesin säätiön lahjoituksia saaneet järjestöt, hankkeet, rahastot ja projektit puuhaavat markkinoiden laajentamista voittoa tavoitteleville yrityksille. GAVI, rokoteliitto, on yksi tällainen.

GAVIn jäseniä ovat WHO, UNICEF, lääketeollisuus ja Gatesin säätiö, joka perusti GAVIn vuonna 1999. Gatesin rahoittama “yksityisen kumppanuuden” GAVI – joka rahoittaa WHO:ta — on “pooli”, joka “yhdistää tiedon ja taidon” mutta käytännössä suorittaa lääkeyhtiöiden asiakashankintaa ja testiryhmien koontia köyhissä maissa.

Luova kapitalismi on ratkaissut turvallisuusongelman – joka on ajoittain töihin heräävät läntiset valvontaviranomaiset, jotka vaativat että tuotteen turvallisuus on testattava ennen kuin se tuodaan länsimaiden standardivaatimus-markkinoille. Ennen länsimaiden markkinoille tuomista tuote, vaikkapa rokote, testataan kehittyvissä ja kehitysmaissa; selvitetään, ovatko haittavaikutukset niin suuret, että sitä ei saa sujautettua länsimaisille markkinoille. Palkkio rokotekokeiluihin osallistumisesta tuskin on paljoakaan yli sen, mitä seuraavan rokotteen hankkiminen maksaa.

Kustannusarvioissa on jo huomioitu, paljonko tulee maksamaan terveysneuvoja-myyntihenkilöryhmän palkkaaminen kiertelemään maaseudulla ja slummeissa tekemässä tuotetta muodikkaaksi — ja sekin kulu maksatetaan asiakkaalla. Talousmies ja yrittäjä näkevät järjestelmän keräävän tehokkaasti alueella liikkuvan rahan.

Raha palaa maailmalta lähettäjänsä käteen.

Optimisti – ja kaiken parhain päin näkevä markkinatalousihminen – näkee järjestelmän win-win -tilanteena. Kaikki hyötyvät: testiryhmissä saa tuloja, joilla muuttua asiakkaiksi joilla on rahaa ostaa heillä itsellään testattu tuote. Viranomaisten ei tarvitse vaivata päätään kilpailutuksella; tuote tuodaan paikan päälle jakelua varten; asiakastyytyväisyys viranomaisiin ja tuotteen valmistajaan paranee, kun jakeluketju on tehokas. Valmistaja saa tuotteensa nopeasti kaupaksi ja voi siirtyä ansaintalogiikkaketjussa seuraavana vuorossa olevaan tuotteeseen.

Köyhät hyötyvät silloin, kun tuote on turvallinen. Usein se ei ole.

Korvaako mahdollisia tuote-haittavahinkoja mikään taho?

Gatesin säätiöllä on omistuksia myös öljy-yhtiöissä, jotka toimivat kehittyvissä ja kehitysmaissa pilaten ympäristöä; autettavat köyhät saavat rokotteen, mutta menettävät mahdollisuutensa viljellä, kalastaa ja hankkia puhdasta juomavettä öljynporauksen ympäristölle aiheuttamien tuhojen vuoksi. Aliravitsemuksella, ympäristön saasteilla, stressillä ja köyhyydellä on satunnaisia tauteja laaja-alaisemmat vaikutukset elämänlaatuun.

Pankkien, lapsityövoimaa käyttävien yritysten ja vankiloiden ohella Gatesin säätiöllä on sijoituksia myös aseteollisuusyhtiöissä, jotka valmistavat NATOn ja Yhdysvaltain käyttämiä, köyhdytettyä uraania (DU, Depleted Uranium) sisältäviä ammuksia. DU on aiheuttanut laajaa ja pitkäkestoista tuhoa entisessä Jugoslaviassa, Irakissa ja nyt viimeksi Syyriassa.

Näihin epäkohtiin ja eturistiriitakytköksiin WHO ei halua puuttua. WHO:n vastaus kaikkiin pulmiin on rokotteiden käytön kasvattaminen. “Luova kapitalismi” onkin laajentumisstrategia, jossa lahjoitukset esittävät merkittävää osaa. Laurie Garrett kirjoitti Foreign Affairs -median artikkelissa “Money or Die – A Watershed Moment for Global Public Health” (2012), että “vain harvat WHO:n asettamista politiikka-aloitteista tai normatiivisista standardeista kerrotaan julkisesti ennen kuin Gatesin säätiö on epävirallisen rennosti hionut ne julkaisukuntoon”.

Terveysekonomisti David Struckler kollegoineen on arvostellut sitä, että maailman terveysasioista päättää muutama yksityinen lahjoittaja, jotka tekevät päätöksiä salassa. Päätösvalta siitä, mikä on oleellista ja miten ongelmiin puututaan, on muutamalla harvalla, jotka viime kädessä edistävät omia etujaan.

Luova kapitalismi kierrättää rahaa itselleen

Uuden mallin hyväntekeväisyyden, jossa suorat hyödynsaajat ovat joskus maailman varakkaimpia, tavoite on auttaa rikkaita, ei köyhimpiä, The Nationin Schwab kirjoittaa.

Monikansallisilla yrityksillä on nykyjärjestelmässä vähemmän riskejä niiden nauttiessa julkista tukea ja toistensa “hyväntekeväisyyttä”. Hyväntekeväisyyslahjoituksista myönnetyt verohelpotukset kustantavat ne, jotka veroja maksavat. Veropohjan kaventuessa valtioilla on yhä vähemmän rahaa kustantaa infrastruktuuria, koulutusta, sosiaali- ja terveydenhuoltoa… ja niin valtiot joutuvat solmimaan kumppanuuksia veroetuja nauttivien yksityissektorin toimijoiden kanssa.

Mallissa säätiöt sijoittavat yrityksiin, minkä jälkeen ne perustavat järjestöjä edistämään yrityksen tuotteen menekkiä kansainvälisten instituutioiden kautta. Sitten ne rahoittavat kansainvälisiä instituutioita saadakseen haluamiaan poliittisia linjauksia, jotka lisäävät myyntiä. Kansainvälisten instituutioiden saama taloudellinen tuki tuottaa poliittista valtaa, jolla vivuta lisää rahaa omaan kukkaroon. Koko ketjua tuetaan “hyväntekeväisyydellä”, joka on verovähennyskelpoista.

Koronapandemia – jatkuvan myynnin edistämisen kampanja

Bill Gatesin rahoittaman WHO:n julistaman koronapandemian aikana olemme voineet itse todeta, kuinka hyväntekeväisyysrahaa saanut media on jakanut anteliaasti palstatilaa opportunisteille myydä hankkeitaan.

Pandemian takia julistettu poikkeustila on tilaisuus pakkomyydä tuotteitaan hätäileville hallituksille. Jos poikkeustilaa saadaan “väliaikaisesti” -rauhoittelulla pidennettyä moniksi vuosiksi, etäkoulua kotona käyville lapsille joudutaan hankkimaan isolla rahalla tietoteknologiaa ja oheisohjelmistoja – joita WHO:ta rahoittavat yritykset ja niihin sijoittaneet säätiöt myyvät. Saako WHO provisiota poikkeustilan pitkittämisestä lisärahoituksena?

”Terveyssovellutusten” markkina-alue laajenee maailmanlaajuiseksi kun/jos hallitukset saadaan julistamaan tartuntatautien leviämisen estämiseksi, että jokaisella maailman asukkaalla tulee olla “digitaalisena terveyspassina” toimiva älypuhelin. Seurantadatan hallitsemiseen tarvitaan luonnollisesti entistä enemmän, entistä tehokkaampia mutta jatkuvia ohjelmistopäivityksiä vaativia ohjelmia. Kotikaranteenista poistumisen ehdoksi voidaan asettaa rokotteen ottaminen. Rahan tuloa ei voi estää.

Vahvat oman edun motiivit

YK:lla ja sen alajärjestöillä kuten WHO:lla on vahva motiivi olla puuttumatta rahoittajatahojensa vahingolliseen toimintaan. Medialla on yhtä vahva motiivi olla uutisoimatta rahoittajiensa globaaleista kytköksistä, heidän ajamansa agendan haitallisista puolista ja heidän tuotteidensa haittavaikutuksista.

Raha tuo mukanaan valtaa, jolla ostaa lisää haluamiaan politiikkoja, lakeja ja säädöksiä.

Globaalit johtajat asiantuntijakaarteineen ja yrityskumppaneineen ovat päästäneet pandemiatoimillaan alkuun nyt nähtävän, ennen näkemättömän laajamittaisen taloudellisen tuhon. Nyt tankataan velkaa. Rahoituslaitosten myyntituote on velka, ja ne tulevat hyötymään pandemiasta paitsi rahoitustukena, myös myytynä velkana. Velkana, jota on myyty valtioille, jotta ne pelastaisivat rahoituslaitokset.

Henry Kissinger, entinen Ison-Britannian pääministeri Gordon Brown ja muut globalistit näkevät koronan takia pakotetussa poikkeustilassa mahdollisuuden pystyttää globaalihallinto, jonka on määrä ratkaista kaikki maailman ongelmat. “Globaali haaste, globaalit ratkaisut” = “tarvitaan globaalihallitus”. Koko maailman kattava poliittinen valta ja sen mukanaan tuomat taloudelliset edut houkuttelevat. Globaali hallitus määräisi kaikesta osto-, myynti- ja jakelutoiminnasta. Kaikesta ihmiselämässä. Globaalihallinto toisi mukanaan hierarkian portaiden pitenemisen entisestään, eikä se koskaan ole enemmistön etu.

Gatesin säätiön rahoittamat globalistien geopolitiikkalinjauksia tarjoilevat ajatushautomot kuten RAND, Council on Foreign Relations tai joka asiasta lausuntoja antava Brookings-instituutti komppaavat.

Näettekö te muut jotain kieroa siinä, kuinka samat tahot jotka ovat kovaan ääneen paheksuneet Kiinan autoritääristä mallia, nyt yhtäkkiä pitävätkin sitä lännen demokratioiden kannalta parhaana ja ainoana pelastuksen tienä?

Globaalihallinnon tekemien virheiden tuhon mittakaava olisi nykyistäkin suurempi.

Pääasialliset lähteet

Bill & Melinda Gates Foundation: Financials (josta löytyvät myös Bill & Melinda Gates Trustin tekemät sijoitukset)

Framework of Engagement with Non-State Actors, WHO Secondments with Non-State Actors 2012 – 2015

IAEA, International Atomic Energy Agency: Agreement on the privileges and Immunities of the Agency, INFCIRC/9 (17. lokakuuta 1959)
Lisäsopimukset ja lisäykset

WHO: Interpretation of WHO’s agreement with the International Atomic Energy Agency (IAEA)

Schwab, Tim | The Nation (17.3.2020): Bill Gates’ Charity Paradox

WHO:n julkistamat rahoitustiedot WHO Results Report, Programme Budget Report 2018-2019 Mid-Term Review

Artikkelikuva: Pixabay.

Aiempi versio artikkelista on julkaistu Avoin Media -sivustolla.

113 KOMMENTTIA

 1. Washington Times uutisoi, että Korona on paljastumassa suureksi median hyväksikäyttämäksi huijaukseksi.

  Maailmantalouden romahdus aina kivijalkaan asti ei ollut mikään hämäys tai huijaus. Koko talous oli jo niin tyhjäksi syöty sisältä päin, että se vain näytti taloudelta ja vain niin kauan kuin tähän kuplaan puhallettiin lisää ilmaa setelielvytyksellä.

  Talous romahti siitä yksinkertaisesta syystä, että sillä nyt ei ollut enää mitään edellytyksiä toimia. Lopulta riitti yksi karhean kuiva yskähdys ja kupla puhkesi.

 2. Hyvä artikkeli päättyy harmaaseen ”faktalaatikkoon” jossa on sylttytehtaan hajuinen viittaus Kiinaan. Kyllä Kiinaakin saa arvostella mutta silloin pitäisi olla näkemystä pintaa syvemmältä. Sitä on Lännessä erittäin ohuelti, liekö ollenkaan. Kiinan malli on heidän omansa ja siinä on pitkään kulttuurihistoriaan perustuvia aineksia. Kommunismi josta USA:n ”eliitti” nyt kovasti paasaa oli tässä vain välivaiheena, eli kuten Deng Xiaoping sanoi Maosta: 70 prosenttia oikein.

  Kiina muistaa viimeiset kaksisataa vuotta kokemansa nöyryytykset eikä aio sallia niiden toistuvan. Siksi Kiinalla on hyvät syynsä olla avaamatta kaikkea Lännen nuuskijoille. Tämä saattaa heistä tuntua ”autoritaariselta” mutta on välttämätöntä itsepuolustusta. NSA:n entinen tekninen johtaja Bill Binney sanoi äskettäin Chris Hedgesin haastattelussa, että maailmassa on USA:n ulkopuolella kaksi itsenäistä valtiota: Kiina ja Venäjä. Ja nekin joutuvat panemaan kaikki peliin jotta tilanne pysyisi hallinnassa.

  Iranin hallintomalli ei liene myöskään mikään ihanneratkaisu, edes iranilaisten itsensä mielestä. Se tarjoaa kuitenkin verrattomasti paremman suojan sille, etteivät 1953 tapahtumat toistuisi ja Iranin johto valittaisiin USA:sta käsin. Ja tästä saamme aasinsillan Kiinaan. Huawein varajohtaja on edelleen vangittuna Kanadassa, koska USA on pyytänyt hänen luovuttamistaan sillä perusteella että hänen johdollaan Huawei on tehnyt kauppoja Iraniin. USA:lle ei riitä sen itsensä harjoittamat laittomuudet, vaan se haluaa ulottaa mielivaltaisen oikeusjärjestelmänsä koko maapalloa kattavaksi. Se sopisi varmaan myös Bill Gatesille jonka rikastuminen perustuu vähemmän tekniseen nerouteen kuin kykyyn käyttää immateraalioikeutta hyväkseen, rakentaakseen itselleen monopolistista asemaa ja sen avulla täyttää kassaholvinsa.

  Hyväntekeväisyyskartelli on osa uuskolonialistista toimintamallia, jossa kehitysmaiden hyväksikäyttöä jatketaan humanitaarisen kulissin takana. ”Kehitysapu” oli tässä ensimmäinen vaihe. Nyt on keksitty hienostuneempia keinoja alistaa auttamisen varjolla. Voidaan puhua ihan omasta teollisuuden haarasta, jossa kirjava joukko NGO:ta ja ”yli rajojen” -järjestöjä levittävät verkostojaan. Ja heti kun joku maa oivaltaa, etteivät he halua tällaista ”apua”, otetaan järeämmät keinot käyttöön aina sotilaalliseen välintuloon asti. Maasta tulee paaria jota läntinen valtamedia alkaa rynkyttää siinä toivossa, että Pentagon ja NATO saadaan toimimaan. Mutta, mutta. Vastavoimiakin muodostuu. Ensimmäistä kertaa kehitysmailla on vaihtoehtoja tarjolla. Tulevaisuus voi olla synkempi kartellin porukoille kuin mitä he aavistavatkaan.

  • Kiina on todella mielenkiintoinen tapaus tällä hetkellä myös perinteisen sosialismi / kapitalismi analyysin kannalta. Kiinan talousjärjestelmähän tulkitaan lännessä kapitalismiksi, jossa kuitenkin kommunistinen puolue pitää valtaa. En tunne Kiinan asioita niin hyvin, että voisin asiasta esittää muuta kuin vain pohdiskeluja joidenkin hajatietojen perusteella.

   Esim. Huaweita pidetään lännessä kapitalistisena yrityksenä, koska se toimii menestyksekkäästi myös lännen markkinoilla. Tällöin ajatellaan implisiittisesti, että kapitalismi on vain neutraalia markkinataloutta ja markkinoilla toimiminen tekee yrityksestä kapitalistisen.

   Kuitenkin sosialismin perustajien ajatuksissa kapitalismin ydin on omistussuhteissa eli siinä, että kapitalistit omistavat tuotantovälineet ja tämän omistuksensa nojalla voivat riistää yrityksen työntekijöiden työn tulokset osinkoina itselleen. Tuotantovälineiden valtiollinen omistus ei suinkaan ollut heidän pohjimmainen tavoitteensa, vaan he pyrkivät siihen, että tuotantovälineet siirtyisivät niiden omistukseen, jotka niitä käyttämällä luovat taloudelisen arvon eli työväen omistukseen, koska he tuottavalla työllään sen oikeuden ovat hankkineet.

   Valtion omistus oli sosialismin teoreetikkojen mielestä vain väliaikainen vaihe, jota tarvittiin vallankumousvaiheessa, jotta voitaisiin aloittaa sosialismiin siirtyminen lainsäädännöllisten ja muiden toimien avulla tehokkaasti. Heidän ajattelussaan valtion pitäisikin sosialismin syntyessä kuoleutua pois porvariston vallankäytön välineenä. Toteutuneissa reaalisosialismeissa kehitys kuitenkin pysähtyi valtion omistukseen, joten niistä tuli valtiokapitalistisia yhteiskuntia, eikä sosialistisia sanan alkuperäisessä merkityksessä.

   Tässä mielessä Huawei on todella mielenkiintoinen yritys, koska sen omistussuhteet poikkeavat selvästi normikapitalistisesta yrityksestä. Yrityksen perustaja omistaa yrityksestä 1, 42 % ja yrityksen työntekijät omistavat loput osakkeet. Olisiko Huawei siis oikeastaan sosialistinen yritys, joka vain toimii onnistuneesti markkinoilla. Reaalisosialismien talouden epäonnistumisen yksi perussyistä oli se, että ne eivät osanneet käyttää markkinoita, vaan kaikki määrättiin keskusjohtoisesti myös taloudessa.

   Olisiko Kiina löytämässä tien kohti aitoa sosialismia, jossa myös markkinoita osataan käyttää yhtä hyvin kuin kapitalistiset yritykset. Sosialistisilla yrityksillä ei sitten olisi riesanaan miljardiosinkoja rokottavia kapitalisteja, vaan kaikki voidaan käyttää yrityksen kehittämiseen ja jos menee hyvin, niin osingot jaetaan yhtiön omistavile työtekijöille.

   • ”valtion pitäisikin sosialismin syntyessä kuoleutua pois porvariston vallankäytön välineenä. Toteutuneissa reaalisosialismeissa kehitys kuitenkin pysähtyi valtion omistukseen, joten niistä tuli valtiokapitalistisia yhteiskuntia, ….”
    Itse ymmärrän että valtio on kaiken perusta kuten jo Platon sanoi. Mitä jää jos valtio kuolee pois? Jää hajalle jäänyt kansa, pelkkä viidakko jossa kapitalismin on hyvä alkaa ryöstöretkensä.
    Ratkaisevaa on kuka valtiota johtaa ja kantaa siitä vastuun. Kansa vai eliitti.
    Kun eliitti johtaa ei ole kyse sosialismista vaan eliitin vallasta, joka on naamioitu ’edustukselliseksi demokratiaksi’ eli ollaan olevinaan demokratia.
    Silloin se myös käytännössä omistaa valtion ja voi vaikka myydä sen eniten tarjoavalle tai vähiten tarjoavalle kuten meidän eliitti on tehnyt.
    Kun kansan enemmistö johtaa ja voi itse ilman välikäsiä valita johtonsa ja valvoa sitä niin silloin ei ole eliittiä joka voisi ryöstää kansaa tai myydä maansa joutumatta vastuuseen. Valtio on kansan käsissä.
    Silloin valtio on vahvimmillaan ja sitä sanotaan demokratiaksi ja joillekin se on demokraattista sosialismia.

    • Ajatus siis oli: ”valtion pitäisikin sosialismin syntyessä kuoleutua pois porvariston vallankäytön välineenä”. Valtio kuolee siis pois porvariston vallankäytön välineenä ja valtiota alkaa johtaa työväenluokka eli kansa siirtymävaiheessa.

     Kun sitten tuotantosuhteet ovat muuttuneet niin, että tuotantovälineet ovat siirtyneet välittömien tuottajien eli työväenluokan haltuun ja yhteiskuntaluokat ovat hävinneet, valtiota ei enää tarvita minkään luokan vallankäyttövälineenä. Valtiota ei tarvita myöskään tuotantovälineiden omistajina, koska tuotantovälineet ovat siirtyneet välittömien tuottajien omaisuudeksi. Huaweinhan omistavat työntekijät.

     Valtion roolin tarkempi määrittely tässä uudessa tilanteessa jäi sosialismin oppi-isiltä tekemättä. Joka tapauksessa jonkinlaista yleistä lainsäädäntöä edelleenkin tarvittaisiin, mutta yhteiskunnan itseohjautuvuus kasvaisi eli kansa käyttäisi suoraan enemmän valtaa. Leninin ideoimassa neuvostodemokratiassa, neuvostojen vallassa, oli tämäntyyppinen perusidea, vaikka se ei toiminut, koska puolueella oli neuvostoissa liian dominoiva asema.

     Ideana oli kuitenkin se, että keskitetyn vallan rooli supistuisi ja ihmiset rupeaisivat aina enemmän itse hallitsemaan itseään ja maataan. Valtiolla tarkoitettiin siis hallitsemiskoneistoa eikä maata tai kansakuntaa. Suurten johtajien ja diktaattorien aika olisi ohi.

     Tällaiset ajatukset joka tapauksessa olivat keskeisiä. Jos valtio säilyy vahvana valtakoneistona, niin aina sen johtoon yrittää pyrkyreitä. Neuvostoliitossakin valtiosta muodostui kova keskitetyn vallan käyttäjä. Sosialismin oli tarkoitus siirtää valtaa suoraan kansan käsiin. Ihmiset eivät ehkä loputtomiin kaipaa joitain johtajia, vaan oppivat itse johtamaan itseään.

  • ”Hyvä artikkeli päättyy harmaaseen ”faktalaatikkoon” jossa on sylttytehtaan hajuinen viittaus Kiinaan.”
   Samaan kiinnitin huomiota. Olen ainakin toistaiseksi vielä sitä mieltä että Kiina menee eri sarjassa kuin nwo-mafian veljet. Yhä edelleen meiltä puuttuu syvempi ja rehellinen tieto maasta. Propagandaa ja pelkopornoa on kyllä media tulvillaan ’maailman tehokkaimmasta poliisivaltiosta’.
   Jostain kumman syystä muuta tietoa ei juurikaan löydy. Yksi artikkeli oli kerran Unz-sivustolla jossa maassa asunut kertoi millaista on elää siellä. Itselleni oli yllätys että alueellinen tai kunnallinen itsehallinto oli paljon kehittyneempää kuin meillä. Kuntien asukkaat saattoivat varsin pitkälle päättää oman kuntansa asioista itse parhaaksi katsomallaan tavalla eikä niitä ohjattu tai kahlittu ylhäältä.
   Meillähän sellaista ei sallita vaan kaiken yli menevät EU-mafian standardit. Jos vaikka susilauma hiiviskelee nurkissa niin sitä ei voi tappaa kun direktiivi sen estää. On vain elettävä pelon kanssa ja anottava lupaa.

   Vaikkei olisikaan innostunut Kiinan systeemeistä ja menestyksestä niin olettaisi kuitenkin meidänkin median pysyvän asiassa eikä syöttävän koko ajan pelkkää propagandaa, varsinkin kun Kiina antaa meidän olla rauhassa toisin nämä meitä juoksuttavat sotimiseen panostavat ja Kiinaa piirittävät mafia-veljet.

   Selailin Unzin sivustoa ja siellä oli Kiinasta paljon asiaa, mm. tämä artikkeli
   Why I Stand By the 70 Years Old, Communist China
   ANDRE VLTCHEK
   China, a mighty Communist country, (or call it a “socialist country with Chinese characteristics”), is being mocked and humiliated by Western propaganda. Arrogance of the European and North American indoctrinators and most of their servile pseudo-intellectuals, from the so-called center to the right, has no boundaries. Most of them are suffering from incurable superiority complexes. They feel that they have the right to judge China; to decide for it, whether it is “truly” Communist or not, and whether it is on the correct track.

   It goes without saying that China is being intimidated and provoked by almost all Western countries, as well as their client states.

   Actually, attacking China is turning into the most lucrative career for both the mediocre journalist working for the mass media outlets and for the funding-starved individuals all over the world.

   Reasons for these attacks are only too easy to identify: The People’s Republic of China is clearly winning in all fields and areas, over both the imperialism and savage capitalism: ideologically, intellectually and socially.
   With only a fraction of the GDP per capita (compared to the West), China is eliminating extreme poverty. Its infrastructure is now better than that in the West. Its progress in the field of ecology cannot be matched by any other part of the world. Its creativity, in the area of culture and science, is colossal. The life of the Chinese people is improving, dramatically. And, it is very hard not to notice, the lives of the people in the countries that are working with China, are getting much better, as well.

   More obvious all this is becoming to the people worldwide, more horrified are getting the traditionally colonialist and imperialist countries. They cannot offer anything to the world, as their economies and cultures have been based on looting, already for many long centuries.
   They are unable to stop, to reform, to work for saving the world. And so, all they can do in order to ensure that the status quo prevails is to smear China and Russia; two determined sisters that are working relentlessly for a much better planet.
   For decades, China tried to compromise, to appease the West. It has been doing everything possible and impossible to avoid direct or indirect conflict. Only recently, it realized that the only outcome the West would accept would be if China would kneel, surrender, and give up its “Socialism with the Chinese characteristics” system.

   And this is unacceptable to both the government in Beijing and to the people of China.

   That is why the parade on Tiananmen Square, on the October 1st, 2019. That is why the clear message to the West: Chinese system is not for sale.
   China is not going to bend. That is why the new weapons, designed to repel anyone who would dare to attack the PRC, have been introduced.
   https://www.unz.com/avltchek/why-i-stand-by-the-70-years-old-communist-china/
   https://www.unz.com/author/andre-vltchek/
   https://www.unz.com/author/andre-vltchek/

  • Luit ehkä hätäisesti kommentin. Viittaan kaksoisstanderdeihin ja retorisiin keinoihin käyttäen Kiina(-uutisointia) esimerkkinä.

  • Hyväntekeväisyyskartelli kolonisoi kyllä länsimaissakin. Poliittinen järjestelmä on sille — siltä pahasti vaikuttaa — alisteinen. Jokaista lahjoitettua ”hyväntekeväisyys”dollaria kohti veronmaksajat korvaavat verotulomenetyksiä keskimäärin 50 senttiä, joilla saa leikattuja palveluja.
   Tuolla lailla kärjistetysti esitettynä.

   • https://helda.helsinki.fi//bitstream/handle/10138/298030/duo13915.pdf

    OT ehkä, mutta käytännössä voi huomata vuosikymmenien päästä, kuinka perussanoja ei kukaan joko ymmärrä tai tule tarkistaneeksi niiden merkityksiä. Esimerkiksi sana ”seronegatiivinen” on pelkistetty niin, että on jätetty kokonaan pois. Ihmettelin, miksi niistä tutkimuksista, joita on vuosikymmeniä sitten tehty – jopa viikkokausia – ei jää mitään jälkeä, et esimerkiksi reuma on tutkittu. Valtava virhe tulee siinä, kun se vaiva jää paperille, vaikka sitä ei ole koskaan ollutkaan! Siis niistä diagnooseista ei pääse koskaan eroon.

  • Pitänee mainita että olin joskus kauan sitten työssä yrityksessä,, jossa pääosa työkavereistani oli kiinalaisia.
   Osittain käsitykseni Kiinasta on tullut heidän kauttaan, oivalluksina erilaisissa tilanteissa.

   Kerran olin Ah-Fanin kanssa katsomassa Viimeinen keisari -elokuvaa. Huomasin, että hän järkyttyi jostain pahasti elokuvan kuluessa. Elokuvan jälkeen hän kertoi saaneensa muistuman lapsuudestaan, kuinka heidän oli pakko osallistua puolueen nuoriso-osaston toimintaan ja ”iloita kulkueissa hyvää hallitusta”.
   Kuulin melko lailla siitä (liikuimme työkavereiden kanssa paljon yhdessä työajan ulkopuolella) miten itsekukin heistä oli kokenut erinäisiä juttuja Kiinassa, ja miten puolue vaikutti kaikkialla. Opin myös kiinalaisten suhtautumisesta japanilaisiin ja korealaisiin.

   Koska työkaverini olivat kotoisin eri puolilta Kiinaa (ja yksi HongKongista), näin vilauksia laajan valtakunnan eri puolilta. Kiina ei ole homogeeninen alue, se on iso alue jossa elää eri kansallisuuksia eivätkä he puhu edes keskenään samaa kieltä. Kaikkia kuitenkin kutsutaan kiinalaisiksi.

   Lyhyesti: minulla ei ole ennakkoluuloja kiinalaisten suhteen. Toisaalta en sekoita minkään maan taviksia heidän hallituksensa tekemisiin. Tavalliset amerikkalaisetkin on varsin mainioita tyyppejä.

 3. Taas loistava artikkeli RS:ltä.
  IL kertoi että meitäkin on muistettu. Tampereen yliopiston tutkimusryhmä on saanut miljoonan dollarin lahjoituksen Bill ja Melinda Gatesin säätiöltä.
  Näin Bill Gates korruptoi Tampereen yliopistoa joka häpeäksi maallemme sallii sen.
  Yliopisto ei pystynyt sanomaan että ”pidä ukko itse rikollisin keinoin hankitut rahasi äläkä tyrkytä niitä tänne ja esitä hyväntekijää.”
  Maamme maineelle tämä on hallaa.
  Olemme lähteneet ottamaan vastaan hyväntekijänä itseään mainostavan mm. Afrikan lapsia rokotekokeillaan tappaneen rikollisen itselleen keinottelemia rahoja.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8ff6c769-f1f5-4bbc-9c77-5086cf779900

 4. Bill on vaimoineen monessa mukana eikä heidän säätiönsä hyväntekeväisyydestä ainakaan apua tarvitsevat ihmiset hyödy mutta voivat joutua sen uhreiksi. Bill Gatesin säätiön hyväntekeväisyys kohdistuu Billin ja hänen vaimonsa omaan omaisuuden kartuttamiseen ja on hommanneet siihen mediat, valtiot yliopistot ja YKn järjestöineen omaisuutta kartuttamaan ja sen ansaintatapoja peittelemään.
  Raha tuo valtaa ja sitä Bill Gates vaimoineen käyttää väärin rikollisin tavoin mutta ostettujen suojelijoiden takia tuskin koskaan joutuu niistä oikeuteen vaikka rikollinen vallan käyttö on tappanut satoja ja vammauttanut tuhansia varsinkin kehitysmaissa.
  Tällaisen toiminnan mahdollistaa paitsi raha niin natsistisen eugeniikan omaksuminen suhteessa muihin ihmisiin oman edun tavoittelussa mutta tämähän on vain lipilaaria ryöstökapitalismia mikä on USAssa vallitsevaa ja on levinnyt Suomeenkin mutta monissa Euroopan isossa maassa se on ollut vallitsevaa jo pitkään.
  Pahin asia on kuitenkin YKn korruptoiminen tällaisen BadBillin takia mikä on näkynyt YKn ja sen järjestöjen toiminnassa pitkään vaikka ei ole tiennyt että BadBill vaimoineen on sen takana.

 5. Bill ja muu psykopaatti lauma rellestää vailla mitään estoja, eivät edes välitä ihmeemmin peitellä tekosiaan, jos joku projekti lässähtää ja syntyy pientä porinaa, suolarahoilla siitä selvitään ja meno jatkuu entiseen malliin. Täällä vapaan median toimittajien ja lukijoiden puolella pöyristytään, kiristellään hampaita ja jopa heitellään järkeviä ehdotuksia miten hommia voisi järkeistää. Suurin osa ihmisistä kumminkin kieltää kaiken ja mitä enemmän heitä yrittää valistaa, sitä syvemmälle he työntävät päätään pensaaseen. Arkinen elämämme kurjistuu päivä päivältä, uusia viruksia ja niiden mutaatioita pukkaa tasaiseen tahtiin, talous kyykkää ja saatavat muuttuvat veloiksi, reaaliomaisuuden arvo sulaa, turvattomuus lisääntyy, toivo katoaa. Valtiot joutuvat kilpailemaan vähentyneistä resursseista samoin kuin ihmiset valtioiden sisällä. Tätä kun jatkuu x-määrä vuosia, maailmanhallitusta ja uutta järjestystä ei tarvitse runnoa, riittää kunhan tarjoaa mahdollisuuden ratkaista kaikki olevat ja kuvitellut ongelmat. Hurraten ja onnen kyyneliä vuodattaen väkijoukko nostaa valtaistuimelle vaikka Vanhan Kehnon, ottaa sisäänsä minkä tahansa ruiskeen tai
  istutteen ja repii viimeisenkin poikkipuolin asettujan kolostaan roviolle.
  Kuprujen ja niiden takana olevien jäärien esiinkaivaminen ja suoranaisten kusetusten paljastaminen on arvokasta työtä, suurin osa ilmeisesti tekee sitä jopa ilmaiseksi. Mutta mistä löytyy se viisasten kivi jolla maailman makkisanko saadaan juotettua ihmisille, jotka survovat päivästä toiseen prosessoitua paskaa kitaansa luullen syövänsä, napsivat pillerin jos toisenkin naamaansa kun lääkäri on sen keksinyt määrätä, kuluttavat vapaahetkensä seuraten miten läski laihtuu ja lihoaa jälleen, tohtorit puhkovat hymyillen paiseita tai aivoton nuorisolauma rellestää elsoottisessa paikassa ikuisissa ilmaisen viinan bileissä. Somessa he seuraavat turhakkeita jotka esittelevät heille turhakkeita joihin he voivat vähät rahansa syytää. Jakavat loputtomasti kuvia omasta naamastaan, perseestään tai lihaksistaan liittäen mukaan jonkun latteuden, usein englanniksi. Ellemme saavuta kriittistä massaa, sanat eivät muutu teoiksi ja pelit on pelattu. Väkijoukon kiskoessa meitä koloistamme, on ihan sama kiihottaako heitä sionisti, jesuiitta, Trumpula, Putleri tai Joulupukki.

  • Gatesin säätiön rahoittama The Guardian kertoo että Eu-johtajat ovat luvanneet miljardeja Gatesin rahoittamalle CEPI:lle, Gatesin rahoittamalle GAVI:lle, Gatesin rahoittamalle Global Fundille ja Gatesin rahoittamalle UNITAID:ille. Rahan puutteen arvioinnin tuotti Gatesin rahoittama GPMB, Global Preparedness Monitoring Board.

   Tarkoituksena on kehittää rokotteita ja terapioita (joihin Gatesin säätiö on tehnyt sijoituksia mutta sitä ei mainita).
   https://www.theguardian.com/world/2020/may/03/european-leaders-join-forces-to-combat-covid-19
   Uutisen tarkoitus on ilmeisesti herättää luottamusta. Pieleen meni osaltani.

  • https://www.youtube.com/watch?v=L8PGoGz_2HA

   Näiden jatkeeksi sopisi vappuvideo Damaskoksesta. Eva Bartlett kiertää Syyriaa ja kuvaa rauhallista kadunelämää. Suomen medialle Syyria on yhtä kuin terroristien vankileiri al Hol, samojen terroristien jotka olivat lähellä Damaskoksen valtaaamista 2015.
   Syyrian 20 miljoonaista kansaa ei saa kuvata sellaisena kuin se on, arvokkaana, iloisena ja rauhallisena. Katsokaa lyhyt video mutta lukekaa myös kansainvälinen palaute.

   • Meillä on täällä Heinävedellä syyrialaisia. Ei valtavasti, sellaiset nelisenkymmentä, ehkä hieman yli. Niin pienessä ryhmässä huomaa, että yksilöitä ovat kuten me muutkin. On mukavia ja avoimia, on synkkiä kyräilijäitä ja epäluuloisia epeleitä.

    Huomaa senkin, että syyrialaisella esiteinillä on tasan samat ärsyttävät elkeet kuin suomalaisella esiteinillä 😀 Siitä ärsyyntyy vähemmän, kun muistan millainen itse olin, luultavasti tuplaten niin ärsyttävä 😀

 6. On kyllä tarkoituksenhakuista, vääristelevää ja tärkeistä yksityiskohdista vaikenevaa kirjoittelua. Vastaavaa harrastaa Suomessa erityisesti Voima-lehti. Vero- ja vaalijärjestelmä on USAssa erilainen kuin Suomessa (ja yleensäkin Euroopassa), joten niiden arviointi ja moralisointi Suomen järjestelmän perusteella on naurettavaa. Välillä lainataan argumentteja innokkaimmilta kehitysmaa-aktivisteilta, välillä kansallissosialisteilta, välillä kommunisteilta ja kaikkeen lisätään omat aivoitukset jotka vaikuttavat lähinnä käymisprosessin tuloksilta. Suomessa merimisunioni ratsaa suomalaisiin satamiin tulevia laivoja ja saartaa ne joissa palkkaus ym ei ole heitä tyydyttävällä tavalla järjestetty. Punavihreät ovat lainanneet tätä menettelyä ja ovat vaatimassa että ulkomailta tuotujen tavaroiden ja raaka-aineiden pitäisi olla vastuullisesti tuotettuja ja että maahantuoja olisi vastuussa asiasta. Kotimaisia asiakkaita tämä ei juurikaan kiinnosta, ja hikipajojen työntekijät kuitenkin saavat elannon mitä he eivät muuten saisi.

  Ympäristöaktivistit tuovat esiin öljy-yhtiöiden rahoittaman öljy-myönteisen mainonnan yhtä demonisesti ja moraalittomana mitä menettelyä tämänkin jutun kirjoittaja harrastaa omassa agendassaan.

  Minuakin kismittää se että suomalaiset yliopistot ovat ottaneen Billin lafkan lahjoittamia (tai kampuslisenssiin ”ilmaisena” kylkiäisenä sisällytettyjä järjestelmiä) käyttöön, kun vaihtoehtona olisi avoimen lähdekoodin järjestelmä. Silläkin kyllä on äveriäitä tukijoita, ja varmaan hekin saavat verovähennyksiä siinä missä Bill.

  Jos joku maa ottaa maksua vastaan jätteitä ja lupaa hoitaa käsittelyn tietyllä tavalla mutta ei menettele näin, niin onko se jätteiden viejän syytä? Muovijätteestä on puhuttu paljon, Suomessa ja muutamassa muussa maassa muovia poltetaan kotitalousjätteiden seassa, päästöjen suhteen ollaan maailman huippuluokkaa ja tuloksena saadaan kaukolämpöä ja sähköä. Loputtoman muovinkierrätysjahkailun sijasta näin voitaisiin menetellä muuallakin, mutta kun ideologia menee toimivuuden edelle niin ei.

  Liekö jutun kirjoittaja perillä Kiinan harjoittamasta todella omaa luokaa olevasta kolonialisaatiosta erityisesti Afrikassa?

  On se niin saatanan väärin kun jotkut fiksut rikastuvat, ja erityisesti se että minä en kuulu heihin!

  • Vaadit minulta vaikeita. Yhteen artikkeliin pitäisi saada mahtumaan kaikki mahdolliset näkökulmat.
   Tässä käsitellään lyhyesti tapaa, jolla ns. hyväntekeväisyyssäätiöiden kautta rikastutetaan hyväntekijöitä itseään ja miten tällainen järjestelmä on ilmaantunut.

   Minulla on parhaillaan työn alla artikkeli siitä, miten kiinalainen nepotismi on mukana koronapandemiakuvioissa ja miten länsimaiset, Kiinaan sijoittaneet hyväntekeväisyyssäätiöt kytkeytyvät Kiina-kuvioon.
   Sen kanssa päällekkäin työstän artikkelia, jossa THL:n saama rahoitus liittyy näihin juttuihin.
   Ja vielä on työn alla artikkeli, jossa tarkastellaan koronapandemiaa ja taloutta so. miten koronapandemiaa syytellen piilotellaan sitä, että talous oli jo paskana sekä seurauksia siitä, että nyt kyykättiin reaalitalous.
   Ja vielä erikseen teen artikkelia piakkoin alkavasta The Future of Europe -konferenssista joka taas liittyy myös noihin edellä mainittuihin asioihin.

   Olen selvillä Kiinan Afrikassa harjoittamasta kolonialismista, elinkaupasta ja vaikka mistä, ja toivon joskus ehtiväni kirjoittaa huolella tutkitun artikkelin aiheeseen afrikkalaisten näkökulmasta kerrottuna kytkien siihen IMF-lainaehtojen Afrikan taloudelle aiheuttamat ongelmat ynnä miten Kiinassa niin kuin muissakin maissa julkiset — eritoten ulkopoliittiset — ulostulot tulee tarkastella sisä-, talous-, turvallisuus- , sotilaallis- ja sosiaalipoliittisten näkökulmien kautta.

   Voisin käyttää enemmän aikaa penkomiseen ja kirjoittamiseen, jos minulla olisi tutkimusrahoitus. Mutta kun elääkin täytyy. Rahoituksen puuttumisen hyvä puoli on siinä, että en ole kenellekään vaikenemis-/julkistamisvelkaa, jonka tuollainen rahoitus helposti tuo.

   Miksi et itse kirjoita artikkelia Kiinaan kolonialismista Afrikassa? Jos se on hyvä, Vastavalkea julkaisee sen mielellään.

   • Runsaskätinen hyväntekeväisyys on erityisesti USA:ssa ”vanha hyvää tarkoittava perinne” mutta myös ja erityisesti superrikkaiden läpikotaisin tuntema keino harjoittaa verosuunnittelua (lahjoitukset takaavat runsaskätiset verovähennykset). Lahjan antajat saavat lahjoitusten turvin henkilökohtaisia etuja tai erioikeuksia. Lahjoittajat saavat etuuksia omassa verotuksessaan. Lahjan antajat pääsevät seurapiireihin ja heidän nimensä kaiverretaan sairaaloiden ymv. oven pieleen. Hyväntekeväisyys kohottaa lahjan antajan sosiaalista statusta.

    Suurimmat lahjan antajat korotetaan ainoassa supervallassa filantrooppien (philanthropists) ylistettyyn klaaniin. Esimerkiksi Henry Ford, Bill Gates, Jean Paul Gettyä ja Rockefellerit ovat tuon ’superrodun’ -suvun edustajia. (Noin siis siitäkin huolimatta, etteivät he – viimeisessä analyysissä – täyttäisi pyyteettömän ja yleismaailmallisen ihmisystävän kriteerejä.)

    • Valitettavasti olet täysin oikeassa. Nämä lahjoittajat ovat oman itsekkyytensä vankeja ja lahjoittaminen on heille puhdas vallankäytön väline. He tietoisesti korruptoivat lahjoitetulla rahalla muita vain omaa valtaansa ja kakkuaan kasvattaakseen.
     Kyse on naamioituneesta tai ’pehmeästä psykopatiasta’ joka valitettavan usein ja helposti toimii.

     Tietenkin on lahjoittajia joita ohjaavat puhtaasti epäitsekkäät motiivit ja puhdas vilpitön halu auttaa. He ovat kokonaan eri sarjassa.

   • Kaikki mitä Kiina Afrikassa tekee ei välttämättä ole Afrikan maiden eduksi. Mutta joutuu kyllä kaivamaan perusteellisesti, että löytää afrikkalaisia jotka ovat valmiit tuomitsemaan Kiinan tekemät infrainvestoinnit haitallisina. ”Kiinan Afrikassa harjoittama kolonialismi” -käsite tulee kuitenkin suoraan USA:n Deep Staten tinktänkeistä. Ei USA:n mahtiväki tyhmiä ole. Kyllä he ymmärtävät, että Venäjää suurempi haaste on Kiina. Trumpkin heräsi jo uudemman kerran vaatimaan lisää sanktioita, koska ”highly likely” virus on Kiinan valmistama. (Mitä se ei ole)

    Kun NATO alkoi pommittaa Libyaa 2011, tuhannet kiinalaiset insinöörit ja teknikot joutuivat jättämään maan. Jossain mainittiin luku 30 tuhatta. He olivat rakentamassa Libyaan uutta infraa, mm jättimäistä kastelu- ja vesihuoltohanketta. Epäilemättä tämä on USA:n liberaalieliitin mielestä juuri sitä pahinta kolonialismia, joka on pysäytettävä tarvittaessa pommittamalla. USA:n tehtävänä on tuoda Afrikkaan ”turvallisuutta”. Se tapahtuu AFRICOMin merkeissä, ja sitä voi seurata seuraamalla Nick Turse:n artikkeleita. ”Kill Anything that Moves” kirjan kirjoittajalta. AFRICOMin Euroopan tukipisteinä ovat Italia ja Saksa.

    Mutta ei Kiina tietenkään niin monoliittinen maa ole, etteikö sieltä löytyisi myös pahantekijöitä jotka ajattelevat vain omaa rikastumistaan. Pitäisi kuitenkin säilyttää perspektiivi. Tässä tarkoituksessa olin juuri tilaamassa Kishore Mahbubanin uusinta kirjaa ”Has China Won”, onko Kiina voittanut.

    • Jään odottamaan mielenkiinnolla mitä kirjasta löytyy.
     On kummallista että aina kun yrittää löytää jotain hyvää siitä mitä jotkut pitävät – usein propagandan manipuloimina – vain pahana saa kovan ryöpyn kiukkua niskaansa.
     Se on sitä musta-valkea ajattelua tyyliin ’Kiinassa ei voi olla mitään hyvää’… tai jos näkee siellä jotain hyvää niin se tarkoittaisi että on sokea sille pahalle mitä sielläKIN myös on. Missäpä sitä ei olisi kun maailma ja ihminen nyt eivät satu olemaan vain hyvä tai paha.
     Fakta kuitenkin on että Kiina toimii monissa asioissa sivistyneemmin kuin imperialistinen länsi. Sieltä olisi paljon opittavaa jos on halua oppia. Mutta tunnetusti judeo-kristillinen imperialistinen ylpeä ’valittujen’ kulttuuri ei vallanhimossaan tunnusta että jotain parempaa voisi tai saisi olla muualla … se on liian suuri uhka sen omalle narsismille joten se torjutaan
     https://www.theoccidentalobserver.net/2020/04/27/schopenhauer-and-judeo-christian-life-denial-part-1/

    • Yhdysvallat pommittivat Gaddafin aloittaman kastelu- ja juomavesijärjestelmän (Great Man-Made River https://www.water-technology.net/projects/gmr/ ) vaikka siviilikohteiden tuhoaminen tarkoituksella on kielletty.

     Libya tuhottiin rahan suojelemiseksi https://vastavalkea.fi/2016/03/17/libya-tuhottiin-rahan-suojelemiseksi/

     Vastavalkeassa on takavuosina julkaistu artikkeleita Yhdysvaltain Kiina-politiikasta (Obaman Pivot to Asia on samaa sarjaa)

     Hahmotelma Yhdysvaltain uudeksi Kiina-strategiaksi.
     http://vastavalkea.fi/2015/05/06/hahmotelma-yhdysvaltain-uudeksi-kiina-strategiaksi/
     Päättymättömän sodan strategiat https://vastavalkea.fi/2015/07/07/paattymattoman-sodan-strategiat/

     Kiina-arkistot https://vastavalkea.fi/tag/kiina/ joissa käsitellään mm. erilaisia Kiinan hankkeita maailmalla.

     • Sattumalta luin juuri Hermann Ploppan kirjaan sisältyvää lyhyttä kuvausta Serbian pommittamisesta. Kuten yllä sanot, että siviilikohteiden pommittaminen on kielletty, niin Serbiassa niihin iskettiin tarkoituksella ja täydellä voimalla.
      Tämä tarina kiinnostaa saksalaista oppositiota etenkin kun Saksa vastoin omaa perustuslakiaan oli mukana rikoksissa ja koska maat ovat toisiaan lähempänä. Kun Irakin siviilikohteita pommitettiin laajalti oli tähän rikokseen edes taloudellinen hyötymotiivi. Uudelleenrakennusurakat oli tarkoitus antaa USA:n yhtiöille ja maksaa öljytuloilla.
      Kun Serbian siviilikohteita kuten tehtaita, junia, siltoja, TV-keskuksia pommitettiin kyseessä oli puhdas siviiliväestön nöyryyttäminen ja terrorisointi. 90-luku oli vastavoimien heikointa aikaa, Venäjä oli kaaoksessa ja Kiina vielä matkalla nousuun. Niin ylivertainen oli USA:n asema, että se tarkoituksella pommitti Kiinan suurlähetystön hajalle Belgradissa. Syykin selvisi: Kiina oli vähäisessä määrin auttanut Serbiaa puolustautumaan antamalla paikannustietoja.
      Tämä oli se yksinapaisen maailman jakso, jossa Suomikin kerkesi mukaan Kosovon kätilöintiin. Hermann Ploppa kertoo kuinka Kosovosta muodostui koko Euroopan jakelukeskus huumetuonnille Afghanistanista ja Etelä-Amerikasta, ihmiskaupalle, elinkaupalle ja muulle rikollisuudelle. Ja tehtiinhän sinne kerrankin oikea infrainvestointi. Avaruusasemalle asti loistava Bondsteel sotilastukikohta.

    • Our Latest Sinophobia Fest, the Sound of Empire in Eclipse
     Watch, read, and listen as Washington and its media clerks manufacture our consent for a full-dress Cold War with China.
     Patrick Lawrence(Consortium News)

     It was always a sophomoric fantasy that China would transform itself into a (neo)liberal copy of the U.S. once foreign investment poured in and Chinese exports poured out
     It was always a sophomoric fantasy that China would transform itself into a (neo)liberal copy of the U.S. once foreign investment poured in and Chinese exports poured out
     We can push China into a corner with all our scattershot Sinophobia if we choose to carry on with it. But we should be mindful: After its “century of humiliation,” China is nothing if not proud of its emergence as an equal of the West. China is a peaceable nation, self-involved and with a lot on its plate. It has no imperial designs: These are the West’s specialty. There is nothing to suggest otherwise.
     But abuse the Chinese excessively, and we risk doing what Versailles did to Germany when it settled the peace in 1919.
     https://truthtopowernews.com/our-latest-sinophobia-fest-sound-empire-eclipse-n3158

     • Kuten eräs kiinalaisista työkavereistani aikoinaan minulle sanoi: ”Älä Riikka koskaan unohda että meillä on pitkä muisti, ja me olemme kärsivällisiä.”

  • ”Liekö jutun kirjoittaja perillä Kiinan harjoittamasta todella omaa luokaa olevasta kolonialisaatiosta erityisesti Afrikassa?…”

   Niin, lienetkö itsekään perillä kuinka meidät kolonisoitiin… linkin artikkelista sekin asia selviää

   The 1891 Labour Leader, for example, denounced the money-lending Rothschild family as a
   blood-sucking crew [which] has been the main cause of untold mischief and misery in Europe during the present century, and has piled up prodigious wealth chiefly through fomenting wars between the States which ought never to have quarreled.
   Wherever there is trouble in Europe, wherever rumors of war circulate and men’s minds are distraught with fear of change and calamity, you may be sure that a hook-nosed Rothschild is at his games somewhere near the region of the disturbance
   An exemplar of this was the extended Churchill family, which fell into the clutches of Jewish moneylenders. Randolph, father of Winston and born in 1849, grew up in an era in which “spectacular bankruptcies” would plague aristocrats for much of the century. Much of this suffering was, of course, brought on by shameless profligacy among landed aristocrats, and Jones offers the Churchills as an example of this blight. Randolph—and in turn Winston—were very much in this mold, and fell straight into the hands of Jewish moneylenders, with profound consequences for Britain and all of Christendom by the time of Winston’s terms as Prime Minister.

   https://www.theoccidentalobserver.net/2020/03/06/jews-and-vulture-capitalism-a-reprise-part-1/

   • @Lenin-setä asuu Venäjällä 1.5.2020 at 00:16

    Vielä kommenttinä tähän ”On se niin saatanan väärin kun jotkut fiksut rikastuvat, ja erityisesti se että minä en kuulu heihin!…”

    Niin, eikö väärin ole pikemminkin se että ahneet ja röyhkeät rikastuvat ja vievät rahat muilta. Fiksut eivät yleensä kerää koska ovat päässeet irti viidakon laeista…
    Kun liika raha tuo vain ongelmia ja vieraannuttaa muista ja elämästä laajemminkin niin eikö ole vain hyvä ettei sitä ole enempää kuin tarvii.
    Lottovoitto on tuhonnut monen elämän.

    Rahan kerääminen on addiktio ja kuten kaikki addiktiot se on ihmiselle vahingollinen.
    Sen tekee vielä vahingollisemmaksi se että se tuhoaa muiden elämää kun raha on muilta pois.
    Ja rikkaat elävät tutkitusti yleensä henkisesti laihan elämän kun koko ajan pitää ajatella rahaa. He ovat kadottaneet ’elämän langan’, vieraantuneet, eivät enää ole kiinni elämän piuhassa.

   • Korona-hulluudella on osaltaan tarkoitus kaapata myös Suomen puhtoiset makean veden varannot internationalistien omaisuudeksi. Öljyn aikakausi alkaa olla ohi, myös koska sadat maat ovat jo allekirjoittaneet että polttoöljypohjaiset energiratkaisut ovat planeetan vihollinen, autoilu mukaan lukien.

    Vesi on se uusi öljy, josta tapellaan myös maailman tehokkaimmalla aseella kustannuksiin verrattuna, pelon ja diktatuurin yhdistelmän avulla.

    Moshias on kuulemma tulossa, ja sen myötä vähennetään maapallon väkiluku noin puoleen miljardiin. Katsokaa niitä rabbien messias-videoita, ne ovat ihan ekstaasissa koska ”kosto holokaustista” on alkumetreillään.

    Tässä rehellinen juutalainen muun muassa räkänauraa miten he murhasivat kristuksen ja ilakoi miten jenkit kuolevat heidän puolestaan ja maksavat kaikki Israelin sodat:

    https://www.bitchute.com/video/yf9JpYYW1UA1/

 7. Hyvää tutkivaa journalismia eikä kuten esimerkiksi valtiollisen pakkoveroylen indoktrinoiva ”vihersuvakkipopulismi” kytköksineen.

  Bill-Hilly olisi uskottava ”maailmanparannusmaneereissaan” jos ITSE altistaisi itsensä rokoteohjelmiensa koeihmiseksi ja lapsensa kävisivät töissä rähjäintialaisessa puuvillatehtaassa tienaamassa isukille fyffee.

  Mutta eihän se käy, niitten muitten on kärsittävä, Bill vaan antaa rahaa ja saa kavereiltaan hymistelyä. Voi pyhä winblows.

 8. Kaikki ne ovat samassa juonessa maailmanherruus tähtäimessä: Soros, Elvis, Jimmy Hoffa; Vapaamuurarit, Temppeliherrat, Bildenberg foundation – ja kaikki tekevät työtä liskoihmisille…

 9. > Miten on mahdollista, että Microsoft-miljardööri Bill ja hänen vaimonsa Melinda Gates jatkuvasti rikastuvat, vaikka he ovat jakaneet vuosien mittaan miljardeja rahaa hyväntekeväisyyteen? >

  Niin, miten helvetissä tämä kaikki on mahdollista? Ainut selitys sille on luonnollisesti se, että Bill ja Melinda Gates omistaa säätiön vain paperilla, ja todellinen omistaja on – MAAILMANHALLITUS… tuo kasvoton rikollis-syndikaatti, joka omistaa kaikki suuryhtiöt ja organisaatiot… joka hallitsee kansallisvaltioiden poliittista eliittiä…. joka hallitsee uskontoja… joka organisoi sodat ja konfliktit… joka pitää yllä köyhyyttä ja kärsimyksiä…. joka huijaa ihmiskuntaa lääkkeillä, rokotuksilla, coronaviruksella… JOKA LUO ILMASTA VIRTUAALISTA RAHAA. Kuten olen usein tuonut esille, minua ei kiinnosta niinkään se, mihin Gatesin miljardit vuosittain valuu vaan se, mistä ne tulee? Ja koska kukaan ei ole vastannut, niin vastaan itse: EI MISTÄÄN. Virtuaaliraha ON AINA siellä missä se luodaan, sillä on ainoastaan jonkun henkilön/yrityksen nimeen liittyvä käyttöarvo, ja sekin on voimassa vain rahan käyttöhetkellä. Sanoin tarkoituksella ”nimeen” koska kyseinen henkilö, yritys tai säätiön omistaja ei virtuaalirahaa omista, olemme kaikki rikollisten käsissä olevan pankkijärjestelmän orjia. Näin ollen Gatesin säätiö niin kuin kaikki muutkin kansainväliset säätiöt ja yritykset ovat vain pelinappuloita; niiden tehtävä on JÄRJESTELMÄSSÄ OLEVAN RAHAN PYÖRITYS YKSINVALTIAAN NWO agendaan sopivalla tavalla – and that’s it. Toisin sanoen, tietokoneen ruudulla vilkkuvat nollat pitää yksinvaltiaan alaisuudessa olevat ihmiset, organisaatiot ja valtiot pyörimässä maailmanlaajuisesti ja varmistaa sen, että pankki/vakuutusyhtiö-huijaus ei kansalle ja varsinkaan yksinvaltiaan omille juoksupojille paljastu. Köyhä ei tässä leikissä korkealta putoa, mutta miljonääreille on tulossa kylmää kyytiä. Varakkaiden virtuaaliomaisuus talletuskuorineen, sijoituksineen ja osakesalkkuineen on olemassa vain ja ainoastaan pedon järjestelmässä, joka on tulossa tiensä päähän!

  • Siinäpä rahan olemuksen lyhyt oppimäärä, hyvin kiteytettynä. Kiitos.

   Synnintunnustuksena lisättäköön, että LAHJONTAA EI OLE ILMAN LAHJOTTAVIA. Saajalista on paljon pidempi kuin Riikan löytämä. Suloiset myrkynkeittäjät sairauksien tuotantolaitoksissa, systeemin vartijat pamppuineen ja päätöksineen, sädeasenörtit älyvakoiluturhakkeineen, talouspapit synkkine ennusmerkkeineen ja botoxoidut DD-harhamaalit – paha saa aina palkkansa. Palkan suuruus korreloi tulospotentiaaliin ja -toteumaan. Jos olet pienipalkkainen, ole tyytyväinen. Luultavasti et tehne suurtakaan vahinkoa kanssaihmisillesi.

   BG:llä oli lähtökohtaisesti paremmat suhteet näytelmän tuotantoportaaseen. Siten suurempi rooli ja raskaampi tilipussi. Mutta yhtä lailla korvattavissa hän on, siinä missä kuka tahansa muukin. Tämä on järjestelmän kiero hienous ja samalla ongelman ydin. Mikään ei muuttuisi, vaikka Billin pää erkanisi Billin vartalosta huomenna.

   • > Mikään ei muuttuisi, vaikka Billin pää erkanisi Billin vartalosta huomenna. >

    AIVAN. Rahanvaltiaat ovat keksineet nollia pyörittävän ikiliikkujan, joka huijaa, kurittaa kansaa ja pitää meidät kiinni tässä helvetin orjapyörässä juoksupoikiensa kautta. Kun yhden juoksupojan pää tipahtaa, niin toisen ”pää” pompsahtaa tilalle, ja mikään ei muutu. Paitsi että todistamme nyt sitä historiallista hetkeä, jolloin kaikki muuttuu – juoksupoikien ajojahti on alkanut. No voi hemmetin hemmetti… korruptioon syyllistyneet eivät hoksanneet sitä tosiasiaa, että Peto syö aina omat lapsensa. Juoksupojat ovat viittä vaille työnsä tehneet, eli myyneet kansallisvaltiot Pedolle, joten heidän on aika poistua näyttämöltä – kiitos ja näkemiin.

    Paljastuksia, paljastuksia ja lisää shokeeraavia paljastuksia näkyy ihmiskunnan horisontissa. Nyt popcornit esiin….

    Raamattu toteaa:
    ’Voi niitä, jotka syvälle kätkevät hankkeensa Herralta, joiden teot tapahtuvat pimeässä ja jotka sanovat: ”Kuka meitä näkee, kuka meistä tietää? ”. Voi mielettömyyttänne! Onko savi savenvalajan veroinen? Ja sanooko työ tekijästään: ”Ei hän ole minua tehnyt”, tai sanooko kuva kuvaajastaan: ”Ei hän mitään ymmärrä”

    ”Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi. ”

 10. Grandios! Huippuartkkeli Riikalta, jonka erinomaisuutta erityisesti nuo haukansilmillä neutraalisti rakennetut Tuomo Liaksen ja Jan Nybondasin kommentit vielä korostavat.

  Bill Gatesia en näe voitavan puolustaa millään maailman hallituksella, ei ainakaan että hän olisi itse ”järjestelmän” uhri. Hänet on saatava ”otteeseen” ihmisten mielissä. Sitähän tämä Riikan artikkeli loistavasti tekee.

  Microsoft on kehittänyt seuraavaan Applen uusimpaan älypuhelimeen appsin, johon ID2020 synkronisoituu parilla klikkauksella. On olemassa myös huhu että Bill Gates ei edes ole kehittänyt itse microsoftin tietojärjestelmää vaan on alunperin ostanut järjestelmän 50 000 dollarilla tuntemattomaksi jääneeltä ohjelmoijalta.

  Tiedostan kyllä että ripottelin tähän nyt kaikenmaailman ”hepposta nippelitietoa”, tarkoitushan on ” simuloda ” että on ymmärtänyt edes jotenkuten, mikä roolitus Bill Gatesilla on ja millainen ”sähkömagneettinen” hirviö ja järjestelmä koko ihmiskunnalla on vihollisenaan.

  P. S
  Trump ainakin käyttää vihollisen aseita. Kenraali Michael Flynn palannee tehtäviinsä ja FBI: n johto vaihtuu.

 11. Tämä artikkeli on esimerkki jokaiselle valtavaletoimittajalle, mihin journalismilla voi päästä. Hiiteen koko pinnallinen journalismi-sana, siitä tulee mieleen vain alennustila. Voisi puhua mieluummin asioiden selvittämisestä.

 12. Kiitos taas, VV. Tässäpä mahtava tutkivan journalismin tuote ja tiivis paketti, joka tarjoaa hyvän luotauksen ja mahdollisuuden tutustua globalististen tahojen toimintatapoihin. Tietoa on tarjolla ilman häiritseviä foliohattu-elementtejä. Foliohattuilun, kuten NWO-teorioiden kautta globalistien toimintaa voi hahmottaa ja sen pahuuden voi aavistaa, mutta niiden kautta viestiä on mahdoton viedä eteenpäin suurelle yleisölle, joka on ”rokotettu” kaikkea salaliittoteorialta haiskahtavaa vastaan. Erityisen vahvaa tuo vastustus on suomalaisilla, jotka on koulutettu ahdasmielisiksi tiedeuskovaisiksi. Juuri nyt, kun globalismin röyhkein ja raivokkain hyökkäys länsimaisia demokratioita ja tasavaltoja vastaan on meneillään, on surkeaa seurata, kuinka älykkäät ja isänmaallisina itseään pitävät suomalaiset vaipuvat kognitiiviseen dissonanssiin ja alkavat toimia globalisteille hyödyllisinä puppugeneraattoreina.

  Suoraviivainen ja huolellisesti toteutettu ’follow the money’- periaatteen noudattaminen voi nähtävästi viedä pitkälle globaalin tason epädemokraattisen korruption kytkösten paljastamisessa. Globalistit toimivat oikeastaan varsin avoimesti ja heidän lonkeronsa ulottuvat aivan arkeen, kuten vaikkapa pienen koululaisen yrittäessä seurata ryhmäopetusta etäopetus- tai ryhmätyö-ohjelmiston välityksellä teknofirman tuottamalla kertakäyttölaitteellaan. Digiloikasta riemuitsemaan opetetut suomalaiset ovat tietenkin asiasta aivan ihastuksissaan samalla kun kiroavat korkeita veroja ja elinkustannuksia.

  Erityisen ansiokasta artikkelissa on kehitysmaiden asukkaiden sorron hahmottaminen ja näiden käyttäminen erityisesti terveys- ja lääkekehittelyohjelmien koe-eläiminä. Tähän asti länsimaiden asukkaita ovat suojanneet niissä vallinnut yksilöitä arvostava kulttuuri sekä kansalaisia turvaava oikeusvaltioperiaate, joka pyrkii suojaamaan ihmisiä vahvoja epäinhimillistäviä voimia ja raakaa hyväksikäyttöä vastaan. Lainsäädäntöä on ohjannut periaate, joka tunnustaa jokaisen yksilön ihmisarvon ja tasoittaa voimasuhteita kansalaisten ja oikeushenkilöiden välillä. Länsimaiden asukasta ei voi kokonaan alistaa jättiyrityksen resurssialkioksi, koe-eläimeksi tai pysyvästi niiden direktio-oikeuden alle kuten globalistit pyrkivät tekemään.

  Korona-kriisin aikana nuo em. suojaavat periaatteet on avoimesti pyritty murtamaan. Korona-toimien taustalla on aikomus muuttaa vahvaa yksilönsuojaa tarjoavat länsimaat kolmansien maiden kaltaisiksi köyhyyden ja olemattoman oikeussuojan maiksi. Oikeuden sijaan kansalaiset voivat turvautua enää vain taloudelliseen asemaansa ja/tai korruption kautta luotuihin yhteyksiin, joilla vain vahvat ja etuoikeutetut pystyvät ostamaan itselleen koskemattomuutta ja edistämään omia asioitaan. Demokraattisen vaikuttamisen kanavaa ollaan siis lopullisesti sulkemassa. Kyseessä on myös tuon kanavan armomurha, koska se on ollut jo vuosikymmenet hyvin tukossa. Yksilöiden ja kansalaisten oikeuksia turvaavat perustuslait ja niiden taustalla vallinneet oikeusperiaatteet ovat voineet jo pitkään huonosti ja nyt niitä ollaan parhaillaan romuttamassa.

  Kehitysmailla ei mene yhtään sen paremmin, vaan niiden asukkaita uhkaa yhä laajempi kirjaimellinen fyysinen tuho eli sodat, pakolaisuus, sairaudet ja nälänhätä. Samalla on hahmotettavissa globalistien toimintaa ohjaava eugenistinen ajattelu sekä depopulaation tähtäävä politiikka.

 13. ’Pahantekeväisyyskartellin’ maailman valloitusretki — ’6. kolonna’ yrittää kaataa Putinia Moskovassa …
  The Saker antaa Putinille hyviä ja viisaita neuvoja

  Erittäin hyvä, Venäjän tilannetta ja Putinin vaikeaa asemaa lännestä johdetun ’6. kolonnan’ pommituksen kohteena kuvaava laadukas artikkeli
  Is There a “6th Column” Trying to Subvert Russia?
  THE SAKER
  The bottom line is this: Putin represents something very unique and very precious: he is a true Russian patriot, but he is not one nostalgic for the days of the Soviet Union.
  Right now, he is the only (or one of very few) Russian politician which can claim this quality. He needs to preempt the crisis which the Neo-Communists could trigger not by silencing them, but by realizing that on some issues the Russian people do, in fact, agree with them (even if they are not willing to call for a revolution).

  Tämä pitäisi kiinnostaa kaikkia naapurimaamme asioista kiinnostuneita jotta paremmin ymmärtäisimme missä olemme mukana lännen johtamaan ’pahanteväisyyskartelliin’ sitoutuneina

  https://www.unz.com/tsaker/is-there-a-6th-column-trying-to-subvert-russia/

  • No, Putleri ja hänen hallintonsa eivät ole samaa mieltä koronasta!
   Kyllähän FSB:ltä tiedonkeruu sujuu, onhan heillä tukena maailman yhdet tiukimmat tiedustelulait!

   • Ajatus outo uus. Ihan varovasti. Jospa Venäjä puhuukin totta. Don Quijote Trump käy taistelua fake newsiä vastaan. Murroskohdan Presidentti. Mikään ei ole ennallaan hänen jälkeensä. Trump ja Putin molemmat haluavat päästä eroon parasiiteista.

 14. Jan Nybondas näyttää olevan harvoja, jotka tuntevat Kiinaa täällä. Katsokaa CGTN uutisia ,niin saatte perusteet ymmärtää Kiinaa. Kiina ei pyri hegemoniaan, vaan win-win suhteisiin maiden kanssa. V.2013 aloitettu Belt and Road Investointiohjelma on levinnyt koko mailmaan. Euroopasta siihen ovat liittyneet Etelä- ja Itä-Euroopan sekä Baltian maat, mutta ei Suomi USA:n kätyrinä.
  USA tulee lähivuosina tekemään kaikkensa nujertaakseen Kiinan. Mutta voi olla että se ei pysty siihen.
  Kiina on esim. AI ja 5G kehityksessä ja implementoinnissa 1-2 vuotta länttä edellä.

   • Aikaisemmassa kommentissani toin jo esille seuraavan:

    ”George Soros Announces China Must Lead The New World Order”,
    https://newspunch.com/george-soros-china-new-world-order/

    Tuo melko lyhyt artikkeli ja varsinkin sen loppuosa on syytä lukea kaikkien niiden, jotka artikkeleissaan ja kommenteissaan ovat esittäneet Kiinaa, Venäjää ja varsinkin BRICS’iä pelastuksena Illuminati-banksterien Uuden maailmanjärjestyksen tyrannialta.

    • On syytä myös muistaa, että Yhdysvallat, lue: Illuminati-banksterit tosiasiallisesti synnyttivät kommunistisen Kiinan v. 1949 estämällä nationalistijohtaja Chiang Kai-shek’in joukoilta kriittisellä hetkellä polttoaineen saannin panssarivaunuilleen ja lentokoneilleen, jolloin kommunistijoukot pääsivät voitolle ja Chiang Kai-shek joukkoineen joutui vetäytymään nykyiselle Taiwanille. Sitä on Desmond Griffin kuvannut kirjassaan ”The Fourth Reich of the Rich” sivulla 102.

     Nykyinen tekoälyn ja robotiikan kommunistis-teknokraattinen mahti-diktatuuri Kiina on syntynyt pitkälti Rockefellerin v. 1973 perustaman Trilateraalisen komission tuella.
     Niinollen ei ole mitään ihmettelemistä Soroksen lausumassa ”China Must Lead The New World Order”.

     Vielä ymmärrettävämmäksi Soroksen lausuman ja muun artikkelissa esitetyn tekee tämä:

     “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
     ~ Larry P. McDonald
     U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
     in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

     Illuminati-banksterien rahallisella tuellahan bolsevikit aikonaan myös Venäjällä saivat kaapattua vallan!

     • ” tekoälyn ja robotiikan kommunistis-teknokraattinen mahti-diktatuuri Kiina on syntynyt pitkälti Rockefellerin v. 1973 perustaman Trilateraalisen komission tuella.
      Niinollen ei ole mitään ihmettelemistä Soroksen lausumassa ”China Must Lead The New World Order”….”
      Viittaan Truth_hunter 2.5.2020 at 12:11

      Ei tuo riitä tai ainakin on huono peruste ajatella että Kiina olisi tuon perusteella R-fellerin ja soroksen kahleissa.
      Ok, ovat avittaneet tai pelkästään omia bisneksiä ajaessaan myötävaikuttaneet siihen että Kiina on nyt siinä missä on. Mutta samalla tehneet karhunpalveluksen omalle maalleen mikäli sillä tarkoitetaan USAa eikä Israelia. Ja nyt he ovatkin havainneet että ovat Kiina-riippuvaisia.

      Kiina olisi tosi tyhmä jos menisi heidän koukkuunsa nyt. Kyllä se tietää mitä sionistit tekivät Venäjälle ja mitä ovat nyt tekemässä USAlle ja Euroopalle.
      Siksi en usko että maa sortuu syvempään ja sen vain rengiksi alistavaan yhteistyöhön sionisti-mafian kanssa jonka ainoa tavoite on saada koko maailma – myös Kiina – oman valtansa alle. Ja jos sortuu paljastaa vain oman tyhmyytensä.

 15. En väitä tietäväni Kiinasta paljonkaan. Tai että Kiina olennaisesti liittyisi artikkeliin. Mutta kun muutkin, niin sanon sitten minäkin.

  Tehtaan muuttoon A:sta B:hen tarvitaan leimat papereihin sekä lähtösatamassa, että määränpäässä. Virallisen siunauksen tarpeellisuus kasvaa eksponentiaalisesti siirreltäessä kokonaisia teollisuudenaloja. Isoja yhteistyöprojekteja ovat. Ei Kiina ihan issekseen tehnyt paroni munchausenin suostanousutemppua. Olisiko nostoapua annettu, jos avun vastaanottajan kuuliaisuudesta ei olisi ollut TÄYTTÄ VARMUUTTA? Ei Kiina itsenäisesti halua tai tee yhtään mitään.

  Iso kiinalainen lausui kerran, ettei kissan väristä niin suurta lukua – kunhan se vain pyydystää hiiriä. Silloin luultiin, jotta sanomansa ydin oli kommunismin ja kapitalismin vertailu – kissan väri. Näin jälkikäteen ajatellen, hän taisi keskittyä mietteessään enemmänkin pieneläjien saalistukseen. Niinkuin kissalla saattaa olla tapana. Ketähän hän mahtoi tarkoittaa ”hiirellä”..

  • Ketähän mahtoi tarkoittaa…? Ei siinä taida olla kuin yksi vaihtoehto.
   Veikkaan että olisiko se joka on ajatellut pyydystää omaan haaviinsa koko muun maailman …?

   • Taitaa tuo ’hiirijahti’ liittyä näihin Mafia-veljiin…? joille ’goimijahti’ on sallittua ja jopa ’Ylipäällikkö Y’:n siunaamaa

    Israeli Historian Discovers ’6 Million’ Holocaust Figure Was Invented at Zionist Conference In 1944
    Eric Striker(National Justice)
    That they are now beginning to concede that the ”6 million” is nothing more than Zionist propaganda is a major blow to the myth.
    https://national-justice.com/israeli-historian-discovers-6-million-holocaust-figure-was-invented-zionist-conference-two-years

    Onhan tuo tiedetty ja osoitettu toteen jo tuhansia kertoja mutta aina veljet uskollisina tavoilleen ovat julistanut epäilijän anti-semitistiksi.
    Ja niin kaikki yhä jatkuu. Sionistin valheita epäilevä saa armotta anti-semitistin leiman ja jopa häkkituomiota suunnitellaan.

    Saa nähdä onnistuuko Kiina ’hiirijahdissaan’ paremmin kuin siinä aiemmin epäonnistuneet …

   • https://www.researchgate.net/publication/309488025_Kaatumisvaaraa_lisaavien_laakkeiden_havaitseminen_osana_potilaan_laakehoidon_selvitysta

    Tuossa kotimainen versio.
    Täyspäisetkin ihmiset makaavat toimintakyvyttöminä kotona, kun ei ole muuta vaihtoehtoa olemassa, kuin lääkitys. Neurologi tosin sanoi, et ”ei ole mitään käsitystä, mistä ne lääkkeet ovat tulleet” (tarkoitti vanhukselle aloitettua nk. ”muistilääkettä”. Se taas saa aikaan voimattomuutta, mutta miten onmahdollista, ettei edes sairaalan ylilääkäri niistä mitään tiedä? Ilman Keppraa ei kukaan uskalla elää – missähän sellaisia aivopesuja tehdään?

  • Sinä ja minä olemme hiiriä, kissojen pelikentällä. Kiinalaisetkin hiiret haavitettiin. Ennen heilläkin oli kylänsä, sukunsa ja pienmaataloutensa – keskusvallasta riippumaton, hajautettu rakenne siis. Missäpä ovat kiinalaiset nyt? Kaupunkihäkeissä, keskusvallan letkuissa kiinni, kaukana suvustaan. Aikasta paljon vallankumousta muutoksen läpivientiin tarvittiin, ikiaikainen vanha kulttuuri kuitenkin.

   Ordo ab chao – se toimii.

   • Mutta sitten on se YLIN haavittaja joka haluaa kaikki hiiret (goimit) omaan haaviinsa, Kiinankin.
    Mutta ei Kiina näytä menevän halpaan kuten me.
    Näyttävät osaavan hoitaa itse hommansa. Me jotka emme osaa, emme ole päteviä heitä arvioimaan. Me matkustamme junan perävaunussa.
    Kiina toimii viisaasti koska se on saavuttanut hyviä tuloksia. Eihän isompia haavittajia voi voittaa muuten kuin toimimalla heitä tehokkaammin. Strategian määrää vastustaja. Ja se on heillä hyvä koska se toimii.
    Kumma kun se meitä ärsyttää. Mutta nwo-mafian strategia ei meitä tunnu ärsyttävän vaan siinä ollaan sokeasti mukana kusemassa omaa pottia ja asettumalla hyvin ellei iloisin mielin mafian kahleisiin.

    • Kaiken takana on ’Lontoon kolonna’ joka haluaa maailman omistukseensa. Sen ehdoilla on pakko mennä jos haluaa voittaa. Eli Kiinan on pakko vastata haasteeseen samoilla aseilla joita Lontoon mafia käyttää mikäli aikoo selviytyä ja saada ’hiiren’ loukkuun.
     Siksi minusta on turhaa ja väärin parjata ja syyttää Kiinaa joka vain etsii keinoja selviytyä nwo-mafian koko maailmaa vastaan käymässä sodassa jossa ei voi menestyä ilman teknologista osaamista joka on tehokkain ase.
     Siihen nyt vain on tultu ja kenen vetäminä tai pakottamina?
     Ei Kiinan vaan nwo-mafian jolla on isot projektit kaikissa niissä hankkeissa joissa Kiina yrittää päästä sen edelle.
     Ilman nwo-mafiaa Kiinakin varmaan eläisi erilaista elämää ja toimisi eri tavalla kuin nyt. Se käy taistelua itsenäisyytensä ja säilymisensä puolesta, taistelua jonka me olemme jo hävinneet.

   • Kulttuurivallankumouksessa kiinalaiset kommunistit käyttivät apunaan
    uuteeen järjestelmään indoktrinoitua nuorisoa, joka käännettiin vanhoillisena pidettyä väestönosaa vastaan. Tuo vanhempi väestönosa pyrki pitämään yllä ja välittämään traditioita ja kulttuuriperimää sukupolvien ketjussa. Kommunistien tarkoituksen oli Kiinassa, kuten kaikkialla muuallakin, katkaista sukupolvien ketju ja tuottaa uudet arvot ja käytänteet tilalle.

    Länsimaissa kulttuurivallankumous on edennyt kahta haaraa pitkin. Ensinnäkin on voimakkaasti ihmisten elinkeinoja ja käyttäytymistä muovaava teknologinen kehitys ja toisaalta kultturimarxismiksi nimetty ilmiö, jossa uusia trendejä ja muoti-ilmiöitä luomalla ja massamedian kautta niitä väestöille tuputtamalla syrjäytetään vähä vähältä perinteinen moraliteetti. Länsimaissa tämä tarkoitaa ainakin kristillisen arvomaailman ja ydinperhemallin hylkäämistä sosiaalisen järjestäytymisen biologisesti perusteltuna ydinrakenteena. On ironista, että ydinperhemallin romuttamista on perusteltu vahvoilla yksilönoikeuksilla, mutta teknologinen kehitys edetessään neljänteen teolliseen vallankumoukseen tekee kaikkensa saadakseen ihmisiltä pois nuo yksilölliset oikeudet ja vapaudet. Tämä digiloikaksi kutsuttu vallankumous paljastaa globalistisen hierarkian ja sen teknokraattisesti ohjatun ja kontrolloidun mallin koko järjestelmän taustalla.

    Uuden teknologian pakkosyötössä globalistinen valtarakenne pyrkii käyttämään hyväksi aivopesemäänsä nuorisoa, jonka mieltää itsensä diginatiiveiksi ja jonka on määrä syrjäyttää oman sukupolvikapinansa jo toteuttanut ja perinteisen moraliteetin hylännyt ’boomer tech’- sukupolvi. Minkäänlaista tradition siirtoa ei prosessissa sallita, vaan kaikki laitetaan uusiksi jopa ihmisen geeniperimää myöten. Teknologian ja biologisen ihmisen on määrä yhdistyä. Suunnitelma ei tietenkään toimi, vaan kaikkea ohjaa vielä suurempi suunnitelma maapallon väestömäärän alasajamiseksi. Maapallon ”omistavat” multimiljardöörit ovat vihaisia siitä, että suuret väkijoukot astelevat planeetallaan ja tallovat ja roskaavat sen ympäristöjä ja nauttivat lähes ilmaiseksi sen antimista. Nyt he ovat tarttuneet toimeen asiantilan korjaamiseksi. Kaikki laitetaan nyt maksulliseksi tiukan säännöstelyn alle ja tietyillä toimenpiteillä aiotaan päästä eroon ylimääräisistä syöjistä eli ”useless eaters”-parasiiteista. Itse jonkinlaisena linkolalaisena jopa ymmärrän heidän ajatteluaan, mutta suosisin vähemmän saatanallisia toimenpiteitä kuin he.

    • ”Länsimaissa tämä tarkoitaa ainakin kristillisen arvomaailman ja ydinperhemallin hylkäämistä sosiaalisen järjestäytymisen biologisesti perusteltuna ydinrakenteena. On ironista, että ydinperhemallin romuttamista on perusteltu vahvoilla yksilönoikeuksilla, mutta teknologinen kehitys edetessään neljänteen teolliseen vallankumoukseen tekee kaikkensa saadakseen ihmisiltä pois nuo yksilölliset oikeudet ja vapaudet. ”

     Ilmiö näkyy politiikassakin. Lukee mitä tahansa hallitusohjelmaa, alkaa — ainakin pitäisi — ihmetellä miten ilmilausuttuun tavoitteiseen on tarkoitus päästä ilmoitetuilla keinoilla, ja eikö ole huomattu että leikkaukset sosiaaliturvaan, terveydenhuoltoon, palkkoihin, eläkkeisiin jne syövät pohjan muilta tavoitteilta.

     Ilmeisesti ei ole huomattu. Tai toivotaan että kukaan muu ei ainakaan huomaa.

     • https://www.sydanmerkki.fi/tuotteet/oululainen-pullava-viipaloitu-450-g/

      OT, mutta se emulgointiaine on tuolla.
      Ja voitko kuvitella, kuinka se on voideltu kilpikirvojen eritteellä E904, ei varmasti minkäänlainen hiivaitiö pysty tarttumaan pintaan:-D
      Intialaiset keräävät sitä laccaa / sellakkaa (migreeni tulee siitä)
      puiden oksista ja onpa se luomusallittukin, vaikka tiedetään intialaisten saastesumut ym. Kalleimmat kitarat on lakattu sellakalla, mutta kummasti sitä on varaa ruiskuttaa kahvipulliin:-(

    • Jonsse, hyvin puhuttu. Tunnemme puun hedelmistään. Hedelmät ovat samoja sekä idässä että lännessä: kulttuurin, toimintatapojen täysremontti. Vain puutarhan hoitomenetelmissä on pieniä vivahde-eroja. Ehkäpä sinun olisi syytä kirjoitella suurempiakin artikkeleita? Tuollaiset helmet menevät kommenttiosioissa haaskiolle.

     Väestönvähennystavoitteen olemassaolosta en ole täysin vakuuttunut. Paljon hänestä kyllä puhutaan. Toistaiseksi aikaansaannokset ovat lähinnä inhimillisen kärsimyksen maksimointia.

     Ymmärrät syyt elitistiseen ajattelutapaan. Totta. Kun puljua katselee ja kuuntelee vähänkään pidempään, on vaikea välttyä samanlaisilta mietteiltä. Mutta mikä sitten olisi se vähemmän saatanallinen tapa? Ottaen huomioon, että puolet populaatiosta on aina jopa keskimääräistäkin tyhmempiä ja ilkeämpiä. Oma viisaus ei riitä vaihtoehtojen kuvittelemiseen.

     • Elinkauppa on oikeesti businessta!
      Kiinalaisilta vangeilta otetaan ”soveltuvuustestejä” jatkuvasti…

  • Kolmenkymmenen vuoden takainen Kissa- hiiri vertaus ei ehkä enää sovi nykytilanteeseen. Xi Jinpingin aikakaudella on nähtävissä EU- parlamentaarikon Reinhard Bütikoferin mukaan totalitäärinen voltti taaksepäin avoimuudessa länteen. Yhdysvallat ja Kiina ovat irrottautumassa toisistaan koko ajan. Ehkä tärkein syy siihen on ettei
   ainoastaan Venäjä ole Naton saartama vaan myös Kiina Guad- liittoutuman taholta, jota EU-maistakin monet tukevat.

   Kiina ja USA sotivat nyt oikeastaan vain IT-teknologiasta. Facebook, Google, Amazon vastaan Weibo, Baidu ja Alibaba. On harhakuvitelma että Kiinasta tulisi osa lännen NWO: ta, vaikka se oli deep staten suunnitelma.Kiina on jo vähentänyt reippaasti sijoituksiaan globaalisti. Sen miljardivästön ostovoima näkyy beti kipeästi, jos esimerkiksi urheilussa Kiinan valtiota kritisoidaan.

   Kiinalla on nyt oma kiinalainen unelmansa kuten amerikkalaisilla on omansa. Mutta on aika absurdi kuvitelma että Kiina edes haluaisi teknologisen kehityksensä avulla implementoida Idän kulttuurinsa millään tavalla länteen.

   • ”Kiinalla on nyt oma kiinalainen unelmansa kuten amerikkalaisilla on omansa. Mutta on aika absurdi kuvitelma että Kiina edes haluaisi teknologisen kehityksensä avulla implementoida Idän kulttuurinsa millään tavalla länteen.”

    Kiinan teknokraattis-kommunistinen, vailla omaatuntoa oleva ateistinen diktatuuri-johto on varmasti päässyt jo UNELMANSA tayttymykseen: tekoälyn ja robotiikan avulla täydellisessä ohjauksessa oleva 1,4 miljardinen ”onnellisten” orjien lauma – viittaan kommenttiini ”Totuudenetsijä 1.5.2020 at 19:34”. Se tuskin on ollut Kiinan KANSAN unelma.

    Mikä on se kiinalaisten ”Idän kulttuuri”? Itse ymmärrän sillä ikivanhaa taolaisuuteen ja budhalaisuuteen perustuvaa syvällisesti uskonnollista kulttuuria, joka oli Kiinassa tuttua ennenkuin ateistiset kommunistit pääsivät valtaan Illuminati-banksterin avustuksella. Lainaan Jonssen edelläolevaa kommenttia:

    ”Kulttuurivallankumouksessa kiinalaiset kommunistit käyttivät apunaan
    uuteeen järjestelmään indoktrinoitua nuorisoa, joka käännettiin vanhoillisena pidettyä väestönosaa vastaan. Tuo vanhempi väestönosa pyrki pitämään yllä ja välittämään traditioita ja kulttuuriperimää sukupolvien ketjussa. Kommunistien tarkoituksen oli Kiinassa, kuten kaikkialla muuallakin, katkaista sukupolvien ketju ja tuottaa uudet arvot ja käytänteet tilalle.”

    Eli mitä onkaan nykyisen teknokraattis-kommunistisen, vailla omaatuntoa olevavn ateistisen diktatuuri-johdon edustama ”kulttuuri”?!

    Bill Gates & Illuminati banksterit ovat muun maailman osalta pyrkimässä vastaavaan kaikkien tavallisten tallaajien mikrosiruttamisella ”covid”-rokotuksilla – siinä sivussa Medical Mafia & Big Pharma saa muhkeat voitot ja joukko korruptoituja lääketieteen professoreita, johtavia lääkäreitä ja poliitikkoja muhkeat ”provisiot”.

    • Kiinasta on myös paljon toisenlaisia ja valoisampia näkemyksiä.
     Mutta selvää on että niin suuri kansa täytyy pitää tiukassa valvonnassa koska nwo-mafian ’5.kolonna’ tekee kaikkensa maan saattamiseksi kaaokseen ja eliminoidakseen sen vallan maailmassa.
     Valitettavasti meillä ei sitä valvontaa ole mafian valtaamissa maissa ja siksi nämä gatesit, sorokset ja bigfarmat ym. gansterit juhlivat ja ovat suureksi häpeäksi koko perikatoon menossa olevalle kulttuurille

    • Totuuden etsijä, kuvasi Kiinasta on vaarallisen synkkä. Lähtisin kuitenkin rakentamaan uudenlaista kuvaa ja etsimään ihan tosissaan myös positiivista tuosta Idän väkirikkaasta valtiosta. Ehkä pitäisi lähteä kielestä ja siinä näkyvissä kulttuurisista eroista. Meillähän on myös itänaapuri jonka kieli on erilaisten merkkien takana kuin mihin olemme lännessä tottuneet. Samalla tavalla päänvaivaa meille tuottaa myös niin arabian kielen ulkoasu kuin arabiankielinen puhe. Kaikkia kieliä eivät kaikki voi opetella. Täytyy tietysti myöntää että itsekin, koska en ymmärrä esimerkiksi noita kolmea kieltä, automaattiisesti arvioin vierasta kieltä kuulostaa hyvältä tai kauhealta.
     Kulttuurierot ovat kiinalaisen kulttuurin ja suomalaisen kultturin välillä huomattavat. En edes yritä tuoda esille tässä kiinalaisen kulttuurin hyviä ja huonoja puolia. Mutta sen verran kannattaisi reflektoida omaa suomalaista kulttuuria, jonka toisesta kulttuurista oleva parhaiten näkee. Muistan hämmästelleeni aluksi saksalaisen lääkärin korvistaan kiinni pitämistä kun hän kuuli tai joutui kuuntelemaan pitemmän suomenkielisen keskustelun. Hän totesi tylysti, kuulostaa kuin turkkkilaiset.
     Missä on myös totuuden hiukkanen.

     Kiinan historian ja poliittisten kuvioitten takia en aio itse ainakaan vetää johtopäätöstä ,Kiinan kulttuuriin ei kannata paremmin tutustua. Kiinan nykyisen johdon Xi Jinpingin miljardiväestön Kiina tulee kuitenkin eroamaan aiemmasta niin hyvässä kuin pahassa, ja nuo muutokset ovat minusta jo itsessään mielenkiintoisia.

 16. Hyväntekeväisyyskartellin kritisoinnin merkeissä ovat kansalaisvapauksista huolissaan olevat ( myös entiset DDR-asujat) ihmiset kokoontuneet Berliinissä lauantaisin Rosa Luxemburg-aukiolle ilmaisemaan huolensa ylimitoitetuista toimenpiteistä. 1.5. alue oli suljettu ja paikalla oli suuri joukko poliiseja vahtimassa aidattuja katuja. Anselm Lenz, Demokratischer Widerstand -lehden toimittaja, pidätettiin ja hänen pikkupoikansa jäi ilman isää paikalle. Poliisi on ottanut kiinni useita ihmisiä taaskin
  Itäsaksassa ennen eläneet berliiniläiset sanovat, että tilanne muistuttaa täysin menneiden aikojen elämää. Onhan Frau Merkel tunnetusti kotoisin sieltä, missä nämä toimenpiteet olivat ennen arkipäivää.
  Linkki on varmaan sensuroitu:
  https://www.youtube.com/watch?v=zKNAEI6zw0E
  Laskin, että Saksassa ainakin 14 professoria kritisoi julkisesti hallinnon corona-selityksiä. Näiden tietojen julkaisijoita on sitten sabotoitu toiminnassaan.

  • Saksa on pahasti sionistimafian kynsissä, ollut ww2 alkaen hävittyään sodan sionisteille jotka olivat Churchillin ja R-veltin tuella masinoineet koko sodan kansallissosialismia vastaan joka halusi rakentaa maasta itsenäisen ja R-mafiasta ja ’Lontoon kolonnan’ rahoista riippumattoman.
   Miehitetty ja Frau Merkelin klaanin hallitsema maa käy sitkeää taistelua mafiaa vastaan. Tilanne muistuttaa pitkälle ’Weimarin aikaa’ jolloin Versaillesin rauhansopimuksella oli tarkoitus upottaa maa kokonaan mutta kansallissosialistit nostivat sen syvästä suosta ww1 jälkeen.
   Truth_hunter 2.5.2020 at 10:56
   6:n miljoonan holokausti-myytti — näin se luotiin
   https://vastavalkea.fi/2020/04/21/kenraali-jarmo-lindbergin-bisnesura-yhdysvalloissa/#comment-98262

   • Tuo linkki yllä antaa väärän kommentin. Tuo ’6:n miljoonan myytti’ kommentti on sen yläpuolella.

    Olen tuohon Lindbergin-bisnesura-yhdysvalloissa linkkiin kirjoittanut suuren määrän ww2:een liittyviä kommentteja Truth_hunter 24.4.2020 at 20:46 kommentista ”Ehkä tämä on oikea paikka laittaa lyhyt arvio uudesta Cambridge professor Brendan Simms’in kirjasta “Hitler: A Global Biography,”
    https://vastavalkea.fi/2020/04/21/kenraali-jarmo-lindbergin-bisnesura-yhdysvalloissa/
    alkaen.
    Mielenkiintoni koko sotaan jonka aikana synnyin ja jossa setäni menetti toisen jalkansa ja enoni toimi tykistön kapteenina on siksi tavanomaista suurempi.

 17. Berliinin demoon osallistujien määrä näyttäisi olleen kuitenkin aika pieni ja Nord RheinWestfalenista haettujen poliisien arvellaan olleen poliisin erikoisjoukkoja. Stuttgartin demo johon sanotaan osallistuneen 5000, näytti jo aivan toiselta. Poliisilla ei riitä kapasiteettia ihmismassoille. Entisillä itä-saksalaisilla oli ennen 1989 tapahtumia tapana vaikeuttaa poliisin työtä keskittämällä kaikki demonsa pidettäviksi maanantaina, jolloin poliisin piti pysytellä vain omalla reviirillään. Suurin osa saksalaisista ( 95 % ) on silti yhä vielä unessa eikä halua tai ei ymmärrä mitä nyt globaalisti ja Saksassa on tapahtumassa.

  Tulenherkäksi Saksan tilanteen tekevät Välimeren takaa tulleet. Maahanmuuttajiahan on Saksassa kaiken kaikkiaan n. 3 miljoonaa. Jokin aika sitten USA: sta lähetetyt 10000
  SHAEF – sotilasta ( ei nato- sotilaita) on nähtävästi tuotu tiettyyn tarkoitukseen.

  Olikohan tämä strategic intelligencen 6.3.2020 julkaisema ”kiekko” jo täällä Vastavalkeassa ? Joka tapauksessa Deep Staten tieteellisen tarkasti laadittu COVID19 suunnitelma, jota meidänkin hallitus näyttää yhä prikulleen noudattavan, näkyy tässä

  https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

  Hyväntekeväisyyskartellin maailmanvalloitusprojektin vastatuulista Slobodan Komazec, rahapolitiikan ja talouden professori ja tohtori sanoo, että aina ennen uusiliberalistit ovat vakavimpienkin pandemioiden aikana ratkaisseet asiat pääoman hyväksi. Nyt kuitenkin tämän paljon vaarattomamman pandemian aikana joku onkin valinnut ihmislähtöisen kannan ja ”es wird gerade das neo- liberale Geschwür entfernt” ( parhaillaan ollaan poistamassa uusiliberalistista kasvainta) . Tärkeimmät valtiot ovat sulkeneet ovensa. Pääomat jotka leijuivat ympäri maailmaa palaavat nyt takaisin lähtömaihinsa, jossa ne sijoitetaan reaalitalouteen. Pääomaa ei enää kannata lähettää muualle , koska maat voivat sulkeutua milloin tahansa ja aina uudestaan. Seuraavien vaiheiden aikana kuplat puhkaistaan eikä maailman talouden suurta kriisiä ole enää odotettavissa.

  Siitä mitä Trump USA : ssa tekee estääkseen maailman finanssitalouden romahduksen( crash), Komazec ei erittele, mutta joku toinen erittelee.

  Trump on integroinut FED:in valtiovarainministeröön ja maksaa nyt Rotschildin, Rockefellerin ja Vatikaanin rahoilla 2 biljoonaa dollaria kuukaudessa Yhdysvaltain velkoja. (Ajatus on ainakin herkullinen). Siitä, mitä Putin ja Trump ovat ajatelleet tekevänsä EKP: n ja BIZ pankkien suhteen, joiden omistajia yllämainitut myös lienevät, ei ole tietoa. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, miltä uusi finanssijärjestelmä tulee näyttämään.

  Ajantasalla ( tai kärryillä) jotenkin pysyäkseen, on hyvä koko ajan kuitenkin pitää mielessä joidenkin ”viisaiden” sanat : Lopputulos ja voittaja eivät ole vielä selvillä ja ehkä nähdä Trumpkin vielä enemmän hiirenä kuin kissana.

  Hyväntekeväisyys kartelliin

  • ”… ehkä nähdä Trumpkin vielä enemmän hiirenä kuin kissana….”

   Kernaasti olen samaa mieltä. Todellinen kissa saalistaa pysyäkseen hengissä eikä kerää hiiriä nurkkiin mätänemään ja pilaamaan ilmaa kuten T klaaneineen ja korppikotka-tukijoineen on tehnyt ja tekee.
   Ja vaikka T yrittäisikin tulla oikeaksi kissaksi niin taustalla ovat nämä mafian korppikotkat ja bangsterit joille nationalismin aate on myrkkyä ja vastoin kaikkia narsistisia haaveita koko maailman valtaamisesta.
   Mutta toivotaan että olen väärässä.

  • Täällä kerrotaan että T puuhaa pakko rokotuksia nwo-mafian kanssa … ei näytä hyvältä
   RED ALERT: President Trump “pivots to mandatory vaccinations,” jumps in with Big Pharma’s diabolical “warp speed” mass medical experiment on the American people

   MEDICAL TYRANNY: TRUMP PIVOTS TO MANDATORY VACCINATIONS UNDER OPERATION “WARP SPEED”

   Is Trump pushing the antichrist agenda of world enslavement, financial fascism and depopulation?
   Only time will tell if Trump is a true patriot or a pro-vaccine demon who’s working against humanity. Right now, it’s not looking good…
   https://www.naturalnews.com/2020-05-01-president-trump-pivots-to-mandatory-vaccinations-warp-speed-mass-medical-experiment.html

   • Koronalla ja 5G:llä selvä yhteys toisiinsa
    Study Shows Direct Correlation Between 5G Networks and “Coronavirus” Outbreaks

    State of the Nation – April 30, 2020

    At last, the first study has emerged regarding the very clear relationship between “coronavirus” outbreaks and the presence of 5G networks. Thanks to Claire Edwards for making this available in English
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=206602

    Herää kysymys voidaanko rokotteilla lisätä herkkyyttä 5G-säteille…?

   • Truth_hunter,itse taas luin juuri että Trump on kääntänyt US-koronatutkijoilta rahahanat kiinni.

  • ”Olikohan tämä strategic intelligencen 6.3.2020 julkaisema ”kiekko” jo täällä Vastavalkeassa ? Joka tapauksessa Deep Staten tieteellisen tarkasti laadittu COVID19 suunnitelma, jota meidänkin hallitus näyttää yhä prikulleen noudattavan, näkyy tässä”

   Ei ollut. Se on oman artikkelinsa aihe selvästikin. WEF:illä ”vaan sattui olemaan” valmiina toimintasuunnitelma, joka johtaa suoraan YK:n Agenda 2030:n. Se sieltä WEF:in sivuiltakin nimittäin löytyy taustalta kun tarpeeksi klikkailee.
   Sama suunnitelma on Suomen https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/hallitusohjelma/suomi-kokoaan-suurempi-maailmalla noudatettavana https://um.fi/agenda-2030-kestavan-kehityksen-tavoitteet ja rinkulan muotoista rintamerkkiä (muistuttaa uimarengasta) Agenda 2030:n väreillä näkee televisiossa THL:n tyypeillä ja joillain uutisankkureilla.

 18. On kyllä ihmeellisiä tulkintoja amerikkalaisesta hyväntekeväisyydestä, verovähennyksistä ja Bill Gatesin rahoista joista joku aivan varmasti tietää että on hankittu rikollisin keinoin. Maailman rikkain mies (Amazonin omistaja) ei ole vielä päässyt reposteltavaksi, ehkä siksi että ainakaan ulkonäkönsä puolesta ei ole juutalainen. Monenlaisia asioita on selitetty niin että veronmaksajat tukevat kun lahjoituksilla saa verovähennystä, ja aivan varmaa tietoa on että rahat eivät oikeasti mene hyväntekeväisyyteen.

  Suomessa demarit koittivat saada läpi asunnonomistajien laskennallisen asuntotulon verottamisen joskus 80-luvulla, ja edelleen sitä esitetään suunnilleen vuosittain. Kun verrattiin vastaavan asunnon vuokraan ja otettiin huomioon vain asuntolainojen korkovähennys, saatiin isokin ”tulo” joka jäi verottamatta, mutta ei otettu huomioon sitä että asunnon ostajat pyörittävät merkitsevästi rakennusteollisuutta ja vuokra-asuntoja ei ollut kuitenkaan tarjolla tarpeeksi yksityisellä eikä julkisella puolella. Muitakin laskennallisia tuloja ja tukia on olemassa, esimerkiksi junalippujen alemmassa ALV:ssä veronmaksajat tukevat raideliikennettä. Minä saan verotuksessa kiinteän tulonhankkimisvähennyksen joka kattaa suunnilleen joukkoliikenteen vuosilipun, mutta kun kuljen lyhyet työmatkat pyörällä niin veronmaksajat tukevat lähinnä vapaa-ajanpyöräilyäni ihan huomattavalla summalla.

  Useimmat kirjoittajat eivät taida tietää että USA:n, Australian ja Uuden Seelannin kaltaisissa maissa yhteisöllisyys on kova sana, ja varsinkin pikkukaupungeissa on vuosittain monenlaisia tapahtumia jotka ovat tärkeitä koko kaupungille. Toki sielläkin on porukkaa jotka eivät ole hommassa mukana ja kritisoivat kuin kettu happamia pihlajanmarjoja. Melkoinen osa suomalaisiin yliopistokaupunkeihin maalta muuttaneista nuorista halveksii kepua ja 4H-toimintaa. Saman järjestäminen palkatuilla toimijoilla olisi kallista, aikanaan kun olin mukana pienen urheiluseuran toiminnassa niin totesin että kaupungin viranhaltijat eivät useimmille lajeille tee juuri mitään ruohonjuuritason hommaa vaan pyörittävät papereita.

  Miten voi olla että juutalaiset pystyvät pyörittämään maailmantaloutta kun kriitikot ovat niin tietoisia menettelytavoista, ehkä he ovat kuitenkin vaan fiksumpia, teitä on vaan liian vähän vastasalaliittoa varten tai sitten noissa lukuisissa maailmankattavissa salaliittoteorioissa vaan ei ole perää.

  Koen ongelmaksi sen että jos kritisoi jotain asiaa (vaikkapa 80-luvun lopun kasinotaloutta tai EKP:n rahanpainopolitiikkaa) niin on vaara tulla leimatuksi salaliittoteorioiden kannattajaksi. Aivan hirvittävä virhe tehtiin pankeissa 2000-luvun alussa kun euromaille lainattiin pienellä korolla hillittömästi rahaa välittämättä yksittäisten maiden taloustilanteesta, mutta varoitukset kaikuivat kuuroille korville ihan kuin Suomessa kasinotalouden aikana. Eniten rahaa ongelmamaille oli lainannut ranskalaiset pankit, ja Ranskalla ei olisi ollut varaa pelastaa niitä. Saksa olisi pystynyt pelastamaan omat pankkinsa, mutta Ranskan takia noita maita ei voitu laittaa konkurssiin kun Ranskan tunnusluvut olisivat muuttuneet niin surkeiksi että se olisi joutunut eroamaan eurosta. Nyt ne lainat ovat euromaiden veronmaksajien vastuulla. Jos EU:lla kantti kestää niin nuo velat ja tälläkin hetkellä painettava katteeton raha tullaan kuitenkin rahoittamaan tulevien vuosien inflaatiolla. Samalla tavalla hoitui Euroopassa 2. maailmansodan aikana otetut sotavelat, inflaatio söi vähän yli 20 vuodessa.

  • ”Koen ongelmaksi sen että jos kritisoi jotain asiaa (vaikkapa 80-luvun lopun kasinotaloutta tai EKP:n rahanpainopolitiikkaa) niin on vaara tulla leimatuksi salaliittoteorioiden kannattajaksi.”

   Se __on__ ongelma. Leimakirveen heiluttelun on nimenomaan tarkoitus estää kuulemasta kritiikkiä nimeämällä kritiikin esittäjä salaliittoteoreetikoksi.

   Jos salaliittoteoreetikoksi leimaaminen ei riitä, niin sitten on vihapuhe-, maalittaminen-, uhriutuminen-, rasismi-, natsi- , setämies- ym vastaavat keinot. Kaikki käy kunhan vaan kritiikki loppuu.

 19. Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC:n tuorein data kertoo pikasilmäilyllä että

  * Kansallisella tasolla influenssan kaltaiset (ILI) tartunnat vähenneet jälleen viikolla 17

  * Laboratoriossa varmistetut tartunnat samalla tasolla tai vähenneet (vähenneet julkisissa ja kaupallisissa, samalla tasolla klinikaalisissa labroissa)

  * Muutokset terveydenhuoltokäyntitavoissa vaikuttavat dataan; sairaalakäyntien määrän väheneminen saattaa johtua koronatapausten vähenemisestä (sivuhuomautus: Yhdysvalloissa koronahoito saattaa maksaa 30 000 -35 000 dollaria joten köyhät eivät mene sairaalaan, summa on pienituloisten melkein kahden vuoden tulo)

  * ILI -kuolemat vähentyneet 23.6 prosentista (vk16) 14,6 prosenttiin (vk17), kaikkia tapauksia ei ole vielä siirretty seurantarekisteriin joten lukemat voivat muuttua

  * Yli 65-vuotiaiden sairaalassa olo verrannollinen flunssakausiin

  * 90,6 prosentilla sairaalahoitoon päätyneistä jokin perussairaus tai useampia (ylipaino, astma, kardiovaskulaarisia ongelmia, metabolinen oireyhtymä, krooninen keuhkosairaus, heikentynyt immuunisuoja jne)

  * Alueelliset (ja epäilemättä elintasolliset) erot (kartta)

  * data ei vieläkään erottele täysin oletettuja ja varmistettuja koronatapauksia

  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/covid-data/pdf/covidview-05-01-2020.pdf?fbclid=IwAR2WhmCrAFhbMp5EsBKiNucwlgxM89Yxe4TN-zCSJloOV2ol0AJuJ0cy2R8

 20. Dr. Bodo Schiffmann on keulakuvana Saksan uudessa kansanliikkeessä, puolueessa nimeltä ”Widerstand 2020”. Ohjelman keskeiset teesit ovat vapaus, vallan rajoittaminen ja se, että jokainen voi olla mukana taustastaan ja puolueestaan riippumatta. Toisen mielipidettä on opittava kuulemaan, vaikka se olisi vastakkainen. Kyse on coronan liioittelemisesta, ylimitoitetuista kansalaisvapauksien rikkomisesta, pakkorokotuksista yms. epäkohdista, mitkä ovat astuneet voimaan polkien perustuslakia ja kansalaisoikeuksia ja mitkä ovat tarpeettomia.

  Sensuuri toimii nyt vahvasti hiljentäen mielipiteenvapauden, sillä liike on nyt jo suurempi jäsenmäärältään kuin Afd, Alternative fuer Deutschland. Eli suora linkki ei avaudu enää Suomeen – hyi, kuinka meitä suojellaan !!!!!! Hallitus täällä ja koko EU-gestapo/tsheka-terrorikoneisto estää näin keskustelun ja näkemysten vaihdon. Euroopassa ei ole mielipiteenvapautta ! Ihmekös, että kaduilla ja toreilla oli väkeä eri puolella Saksaa viikonloppuna protestoimassa järjettömiä säädöksiä. Takaisinko DDR ja Sojuz Sovetskij ?
  Voi tehdä hakua em. lääkärin nimellä / Widerstand 2020/ ja Schwindelambulanz Sinsheim/ Dr. Bodo Schiffmann

 21. Dr Rolf Kronin haastattelussa tulee ilmi, että hän on erehtynyt. Hän kuvitteli kausiflunssan olevan ohi maalisikuun lopulla, mutta se onkin jatkunut mediaflunssan muodossa. Hän pitää täysin naurettavana heinäkuussa mahdollisesti ”käynnistettävää” toista tiedotusvälineaaltoa. Saksassa on 150 000 tyhjää sairaalapetiä. Leikkauksia odottavat potilaat ovat vaarassa menehtyä. Sairaalat kumisevat tyhjyyttään. Mitkä ovat tiedot Suomessa ? Ainakin pääleikkausyksikköjä on ollut suljettuna pitkään (6 vk ?), eli jono on kasvanut koko ajan. On ”varauduttu” coronaan, mutta kipeästi hoitoa tarvitsevat ihmiset eivät ole päässet oikea-aikaisesti toimenpiteisiin, hoitotakuuhan on purettu. Hoitohenkilökuntaa on siirretty neuvoloista ja kouluterveydenhoidoista sairaaloihin, ilmeisesti sairaalat ovat lomauttaneet kierrätyksen myötä tai eivät ole uusineet lyhyempiaikaisia työsuhteita. Lääkärit juoksevat osastolta toiselle…
  Ihmisten terveydestä huolehtiminen pitäisi olla ykkösprioriteetti ! ISOT moitteet tästä hallitukselle.
  https://eingeschenkt.tv/shitstorm-gegen-rolf-kron-das-nachfolge-interview-corona/

   • ”Simulaatiollakin” on logiikkansa. En tiedä varmasti, Riikka,ymmärrätkö seuraavaa,mutta kaikki ei käänny suomeksi. Mieleeni tulee tätä karusellia katsoessa:Spieglein spieglein an der Wand, wer lügt am besten im ganzen Land?Siis kuka valehteleekaan meidän päättäjistä parhaiten.

    Tuon tähän vielä , pardon, saksankielisen videon jossa Robert F Kennedy Jr puhuu saksalaisille. Selityksenä RFK Jr:n puheentuottamisen vaikeuteen tässä

    https://abcnews.go.com/Health/story?id=5296702&page=1

    ja itse puhe tässä https://youtu.be/8ozKZGb6DBI

   • Onhan siinä!
    E-vitamiini on soijaöljyä. Kasviöljyissä vi myös olla soijaöljyä. Nykyään ei haluta poistaa mitään lääkettä markkoinoilta, vaan yritetään etsiä niille entisille (tietysti kun patenttisuoja-aikaa on jäljellä!) valmisteille sopiva käyttäjäryhmä. Pakottaminen on sana, joka kuuluu niihin pakotteisiin. Mitä se on muilla kielillä, en viitsi tarkistaa;-)

    ”Soijapapujen tuonti Yhdysvalloista Euroopan unioniin kasvoi kolminkertaiseksi heinäkuussa verrattuna vuoden takaiseen, EU-komissio kertoo.

    Soijapapujen tuonti on näin loikannut jo ennen Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja EU-komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin viikko sitten hieromaa sopua, jonka keskeisiin osiin kuului soijapapujen tuonnin lisääminen Yhdysvalloista.

    EU:n tiedottajan Mina Andreevan mukaan soijapapujen tuonnin kasvu johtuu markkinavoimista.

    – Emme painosta yksityisiä yrityksiä ostamaan enemmän soijapapuja, Andreeva sanoo.

    Markkinavoimat ovat tuonnin kasvun taustalla, koska Kiina asetti vastatulleja yhdysvaltalaisille soijapavuille. Se käänsi brasilialaisten soijapapujen viennin Kiinaan Euroopan sijasta.

    Seurauksena yhdysvaltalaisten soijapapujen hinnat ovat laskeneet, mitä eurooppalaiset soijapapujen tuojat ovat hyödyntäneet. Yhdysvaltalaisten soijapapujen osuus EU:n tuonnista nousi heinäkuussa 37 prosenttiin, kun vuosi sitten osuus oli 9 prosenttia.”
    1.8.2018 Kalevassa

   • ””Trump ja Xi neuvottelivat joulukuun alussa Argentiinassa.—
    —hyllyttämistä ja Kiinan aiempaa päästöstä ostaa suuri erä soijaa Yhdysvalloista pidetään varhaisina merkkeinä siitä, että Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasota olisi lauhtumassa.”

    ”Kiina vastasi laatimalla listan 128 yhdysvaltalaisesta tuottesta, joille voitaisiin määrätä tulli. Lista sisälsi mm. alumiinin, lentokoneet, autot, sianlihan ja soijapavut.”

    ”Mutta vähän on tapahtunut. Trumpin ja Xin ensimmäinen tapaaminen huhtikuussa ei johtanut merkittäviin tuloksiin. Kauppa onkin sittemmin lähentyneille Trumpille ja Xille yhä kaikkein vaikein puheenaihe.

    *Trump pitää meteliä *etenkin kauppataseesta. Hänen mukaansa Yhdysvaltain Kiinan-kaupan yli 300 miljardin dollarin alijäämä on ”häpeällinen” ja ”kammottava”. Presidenttien odotetaankin ilmoittavan vierailun aikana miljardien dollarien kaupoista.(siirryt toiseen palveluun) Kiinan ostoslistalla voisi olla muun muassa soijaa, lentokoneita ja maakaasua.”

    Eri ajoilta nuo uutispätkät. SOIJAkauppias asialla.
    Ja possut lentävät nyt Kiinaan, tietääkseni elävinä:-D

 22. Ison-Britannian pandemiaryhmän jäsenten luettelo https://www.gov.uk/government/publications/scientific-advisory-group-for-emergencies-sage-coronavirus-covid-19-response-membership/list-of-participants-of-sage-and-related-sub-groups jossa melkoinen määrä yksilöitä ja laitoksia, jotka ovat saaneet Gatesin säätiöltä rahoitusta.

  Näitä voi itsekukin tarkistaa kaivelemalla Gatesin säätiön kohteita.

  ——–
  Vanhemmista materiaaleista (2010) löytyi tieto: ”Gates Foundation Gives ABC News Grant to Cover Global Health
  The Bill and Melinda Gates Foundation is supplying a $1.5-million grant to ABC News to expand coverage of global health issues, according to The New York Times.

  The grant amounts to a quarter of the budget for the yearlong project, with the rest coming from the network. David Westin, president of ABC News, said the Gates money would pay for “overseas travel and production” for segments on issues such as infant and maternal health but that the network would retain editorial control.

  Mr. Westin said ABC News had previously worked with foundations to cover stories but had never accepted a cash grant. In exchange for the money, the network committed to extensive coverage of health issues on all its news programs as well as two prime-time specials.” https://www.philanthropy.com/article/Gates-Foundation-Gives-ABC/211925

  Medioille on siten jaettu rahaa vuosia ja vuosia, ja nyt pitäisi uskoa, että tällä ei ole vaikutusta siihen miten uutisoidaan.

  • Arvatkaapa mikä oli Bill Gatesin yksi lempparikirjoista v.2015 ?

   Se oli ’How to Lie with Statistics’, by Darrell Huff.

   https://youtu.be/bNVB-fXkub4

   Mukavaa kesälukemista toki tuommoinen on ja sitten voi soveltaa sitä opittua käytännössä. Esim. niin, että määrätään terveysviranomaisille kaikki mahdollinen sairastelu tilastoitavaksi Covidin piikkin.

   Ja sitten voidaan pystyttää poliisivaltio, koska tilastojen mukaan on sitä ja tätä vaaraa.

   Pätevä sälli tuo Bill Gates. Tykkään 😉

   Katso myös tämä:

   How to be a Successful Tyrant
   https://youtu.be/BtwL7qjD7YY

  • ”Mielenkiintoista” Bill Gatesin rahanjakelussa on kuitenkin, onko ja miten paljon rahasta (on se sitten pelkkiä numeroita kuten Tulenkantaja asian näkee,) Rockefeller-rahaa. Selityksenä sille, miksi kuulee sanottavan että ”Gates on Rockefeller tai kuuluu Rockerfellereihin, ei löydy muuta kuin että jo Bill Gatesin isä on toiminut Rockerfeller- bisniksissä.Rockerfeller säätiön omistuksillaan globaalisti kutoma verkko ja valta näyttää ainakin olevan ällistyttävän suuri.

   Vasta äskettäin Bill Gates osti ”edullisesti” 42 miljoonalla merenrantahuvilan, jonka myyjällä ei ole kuulemma ollut tietoakaan, miten arvokkaasta sijoituksesta on kyse.
   Vaikka superrikkaat olisivatkin kätkeneet varojaan veroparatiiseihin, niin miten niille biljoonille mahtaa käydä jos ja kun siirrytään uuteen kultaan perustuvaan rahaärjestelmään.Superrikkaat ovat tietenkin myös ostaneet tai sijoittaneet kultaan. Kattaako se kuitenkin ”megakuplavarallisuutta”?

   • Iltalehdestä tämä:
    ”Yhdysvallat on maailman suurin soijapaputuottaja, ja Kiina on suurin ostaja. Soijapavut ovat tärkeä proteiinin lähde, ja suuri osa sadosta menee eläinten rehuksi. Kiinassa ollaan siirrytty yhä suuremmissa määrin syömään liharuokaa, ja se on johtanut sikojen ja kanojen kasvatuksen rajuun kasvuun. Maassa ei kasvateta sen tarvitsemaa rehumäärää, ja siksi soijapaputuonti on tärkeää. Vain Brasilia tulee lähelle Yhdysvaltojen tuotantomääriä, Kiina kasvattaa tuontiaan sieltä, mutta sen ei ole helppo löytää maailmalta vaihtoehtoisia paikkoja ostaa soijapapuja.

    Yli 300 000 soijapapuviljelijää edustava American Soybean Association on laskenut, että Yhdysvaltain ja Kiinan välinen kauppasota on pudottanut tämän vuoden soijapapusadon arvoa jo tähän mennessä kuusi miljardia dollaria (5,2 miljardia euroa). Tuontitullikiista on järjestön mukaan vakava uhka Yhdysvaltain taloudelle. Se lähetti kirjeen kongressin johdolle yhdessä yli 40 eri tuotannonalaa edustavan järjestön kanssa, ja siinä ne ilmaisevat huolensa Yhdysvaltain kauppapolitiikan suunnasta ja vaikutuksista monille eri aloille.”

 23. Herännyt on viimein myös finlandialainen mainstream media, meinaan Gatesin ja lääketeollisuuden osalta. Tosin kytkös on kätketty uutiseen mielenosoituksista Deutschlandissa.

  ”Saksassa vallitsee kahtiajako: Mielenosoituksissa koronavirusrokote rinnastettiin jopa natsien tekoihin …” (hs.fi 11.5.2020).
  HS:n Hanna Mahlamäki kertoi 11.5. koronavirustoimenpiteiden vastustajien demonstraatioista. ”Itse rokotetta ei vielä edes ole, mutta se rinnastetaan natsien juutalaisiin kohdistamiin sortotoimiin.”
  ”OSA väitti Bill Gatesin johtavan salaa maailmaa. … joidenkin silmissä Gates on suuri saatana.” – ”… mielenosoittajat väittivät myös, että sananvapaus on viety. Yhtä aikaa vaadittiin perustuslain noudattamista ja uutta maailmanjärjestystä.”
  ”Osa uskoo, että hallitus pyrkii rajoitustoimenpiteillään diktatuuriin.”
  ”Stuttgartissa rinnastettiin mielenosoituksessa orjuus ja koronapandemiassa yleistynyt hengityssuoja.”
  Prostestointi on ”saanut hallituspuolueiden poliitikot huolestumaan”.

  ”Rajut väitteet leviävät nyt vähän kaikkialla. Maltan Suomen-suurlähettiläs joutui jättämään asemapaikkansa rinnastettuaan Angela Merkelin Hitleriin. ”’75 vuotta sitten pysäytimme Hitlerin. Kuka pysäyttää Angela Merkelin? Hän on toteuttanut Hitlerin unelman hallita Eurooppaa’, Michael Zammit Tabonan kerrotaan kirjoittaneen Facebook-päivityksessä, joka on jo poistettu.”

 24. Salmonellahan tulee ulkolaisen soijan mukana – on tullut jo kauan!

  — mihin nuo rahat nyt meni?

  ”Tälle vuodelle ulkoministeriö on myöntänyt lisäksi 300 000 euroa humanitaarisen hätäavun tukea. Tuesta on Fidan mukaan ehditty käyttää puolet. Lopun tuen käytöstä neuvotellaan ulkoministeriön kanssa.”

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here