RealClearInvestigations-sivusto on julkaissut selonteon Yhdysvaltain oikeusministeriön vanhempien virkailijoiden tekemistä rikoksista, jotka on jätetty syyttämättä. Selonteko perustuu oikeusministeriön sisäisen tarkastuksen kirjaamiin tapauksiin. Tarkastusraportit saatiin tiedonvapauslain (FOIA, Freedom of Information Act) avulla.

Selonteon mukaan oikeusministeriön sisäisen tarkastuksen valvojan (OIG, Office of Inspector General) toimisto antoi vuonna 2019 peräti 27 tarkastusraporttia ministeriön vanhempien virkamiesten ja työntekijöiden aseman väärinkäytöksistä, jotka jäivät syyttämättä.

Epäillyt väärinkäytökset ulottuivat aina sukulaisten suosimisesta (nepotismi) työhönotossa asunto- ja kiinnelaina-asiakirjoista annettuihin valheellisiin lausuntoihin. Myös vilpittömyyden puute liittovaltion viranomaisten kanssa asioitaessa sekä seksuaaliset hyökkäykset mainitaan tekoina, jotka on jätetty syyttämättä. Eräässä tapauksessa vanhempi virkamies oli kiristänyt nuoremmilta naisvirkailijoilta seksiä uhkaamalla heidän jäävän muutoin vaille ylennystä ja päätynyt lopulta raiskaamaan erään työntekijän. Salaiseksi määrättyjen tietojen vuotaminen on sekin jäänyt rankaisematta.

RealClearInvestigations (tästä eteenpäin: RCI) kertoo, että läpikäydyissä tapauksissa ainakin tusina oli sellaisia, joissa sisäinen tarkastus katsoi teon ylittävän rikoskynnyksen, mutta siitä huolimatta oikeusministeriö jätti teot syyttämättä. Osassa tapauksista syytteen nostamiselta vältyttiin antamalla työntekijän erota.

“Tosiasia on, että monet väärinkäytöksiin syyllistyneet virkamiehet välttyvät seurauksilta”, toteaa RCI:n haastattelema lakimies Sean Bigley. Ankarammin kohdeltuihin tapauksiin kuuluu keskusrikospoliisi FBI:n pakonomaisesti myymälöissä näpistelevää naistyöntekijä, joka OIG:in raportoinnin perusteella sai 125 tuntia yhteiskuntapalvelua, jolla hän vältti rikossyytteen.

OIG:n tutkittavana oli myös FBI:n johtajaa James Comey. Tutkinta koski epäilyä arkaluontoisten tietojen suojaamatta jättämistä. OIG jätti löydöksensä oikeusministeriölle syyteharkintaa varten, mutta oikeusministeriö päätti jättää syytteen nostamatta. Entisen FBI:n apulaisjohtajan Andrew McCaben OIG totesi olleen toistuvasti valheellinen, kun häntä kuulusteltiin valaehtoisesti. Oikeusministeriö ei nostanut syytettä myöskään McCabea vastaan.

RCI toteaa olevan vaikeaa löytää tapausta, jossa oikeusministeriö olisi ryhtynyt toimimaan silloin kun joku sen omista työntekijöistä on saatu kiinni väärinkäytöksistä. Yksi näistä harvoista on Memphisissä apulaissyyttäjänä toiminut Barbara Zoccola, joka jäi OIG:n tarkastuksessa kiinni omia työaaikojaan koskevista asiakirjaväärennnöksistä.

On syytä uskoa olevan harvinaista, että oikeusministeriö ryhtyisi toimiin omia työntekijöitään kohtaan vaikka nämä jäisivätkin rikollisesta toiminnasta kiinni, kirjoittaa RCI jatkaen, että Washingtonissa tehtyjä rikoksia tuomitseva Kolumbian piirin syyttäjä julkaisee jatkuvasti lehdistötiedotteita kanteista, syytteistä ja tuomioista. Joukossa on vuonna 2019 ollut asunto- ja kaupunkikehitysviraston sekä veteraanien asioita hoitavan viraston lahjustapaukset kuten myös ulko- ja puolustusministeriöiden vakoilutapaukset, mutta ei yhtäkään tapausta koskien oikeusministeriötä; oikeusministeriön rikoksista epäiltyjen työntekijöiden nimiä ei anneta julkisuuteen kuin hyvin harvoin.

Tällainen suopeus vaatii lisätarkastelua, koska Russiagate-tapausta ja Kremlin trolleja tutkinut erikoistutkija Robert Mueller toistuvasti käytti lain täyttä voimaa tuomitakseen presidentti Donald Trumpiin kytköksissä olevia henkilöitä mm. valheellisten lausuntojen antamisesta liittovaltion tutkijoille.

Muistutettakoon tässä yhteydessä, että Yhdysvallat on luopunut syytteistä Concord Managementia vastaan, jonka väitettiin pyörittäneen Pietarin trollitehdasta. Muellerin tutkittua tiiminsä kanssa asiaa kaksi vuotta Yhdysvaltain oikeusministeriö ei esittänyt todisteita syytöksille, että Pietarissa olisi ollut trollitehdas, jota Concord Management olisi pyörittänyt.

RCI huomauttaa, että oikeusministeriön tapa salata yksityisyydensuojaan vedoten ministeriössä työskentelevien virkamiesrikollisten nimet on ristiriidassa sen kanssa, että oikeusministeriö on julkaissut epäröimättä kaikkien sellaisten rikollisten nimet, jotka eivät nauti oikeusministeriön erityissuojaa. Esimerkiksi muuan FBI:ssa työskentelevä johtajatason henkilö, joka OIG:in tarkastuksen tuloksen perusteella oli vuotanut medialle liittovaltion oikeusistuimen salauksen alaisia tietoja – kaiken muun paljastuneen ohella – jäi syytteettä ja eikä hänen nimeään julkistettu, vaikka teot rikkoivat liittovaltion lakeja.

RCI:n haastattelema asianajaja ja kirjailija Harvey Silverglate toteaa epämääräisesti muotoiltujen säädösten ja poliittisesti orientoituneen tutkimuksen yhdistelmän takaavan sen, että liittovaltion rikoslakia sovelletaan hyvin vaihtelevasti.

Oikeusministeriön puhehenkilö Wyn Hornbuckle on kiistänyt oikeusministeriön työntekijöiden saavan erityiskohtelua.

Kommentti

Toimittaja Mikko Niskasaari on vuosien ajan laatinut yksityiskohtaisia selontekoja Suomen oikeusministeriön, poliisijohdon ja oikeusistuimien mielivallasta, todisteiden salailusta ja asiakirjaväärennöksistä. Tapausselostuksiin voi tutustua Niskasaaren blogissa.

Yhdysvalloissa puolestaan yleinen syyttäjä Jeff Sessions loppujen lopuksi irtisanoi Andrew McCaben muutamaa päivää ennen kuin hänellä olisi tullut eläkkeeseen oikeuttavat päivät täyteen. Irtisanomisen perusteena olivat OIG:in ja FBI:n ammatillisen vastuun osaston yhtenevät löydökset: McCaben todettiin vuotaneen salaisiksi määrättyjä tietoja medialle sekä valehdelleen valan alla liittovaltion tutkijoille Hillary Clintonin sähköposteja ja palvelinta koskeneissa kuulemistilaisuuksissa. Hänen niin ikään todettiin pimittäneen esimieheltään tietoja Clintonia koskevan tutkinnan löydöksistä ja edistymisestä. McCabe myös hankki salaiselta FISA-tuomioistuimelta (United States Foreign Intelligence Surveillance Court) luvan Trumpin kampanjassa työskentelevien seuraamiseen, käyttäen luvan saamiseen demokraattisen puolueen kansallisen komitean (DNC) välikäden kautta tilaamaa ja maksamaa Steele-muistiota, jossa väitettiin Trumpilla olevan kytköksiä Venäjälle.

McCabe puolustautui sanomalla, että hän on joutunut mustamaalauskampanjan kohteeksi.

Riikka Söyring

Lähde

Eric Felten | RealClearInvestigations (25.3.2020): Accused in Justice Dept’s Upper Echelon, and Innocent Until Scot-Free

Artikkelikuva: Yhdysvaltain hallitus (public domain)

21 KOMMENTTIA

 1. Valitettavasti Niskasaaren vuosia jatkunut, äärimmäisen patoutunut persuviha hämärtää hänen kykyään nähdä asioita missään muussa kuin persuvastaisessa näkökulmassa.

  Ennen kuin hän alkoi vaahto suussa raivota perussuomalaisten vastaista propagandaansa, hänen kirjoituksensa olivat aika hyviäkin ja ihan asiaa suurilta osin, en tiedä miksi hän yht’äkkiä kilahti ja alkoi suoltaa ulos lähes ainoastaan asenteellisia anti-persu julkaisuja. Dementia ? Henkilökohtainen kauna ? Vaikea sanoa.

  • Meillä kaikilla on fobiamme. Niskasaaren viranomaisrikollisuutta koskevat tekstit ovat silti lukemisen arvoisia, niistä saa käsityksen moninaisista käytössä olevista tavoista, jotka rapauttavat luottamusta oikeusvaltioon.

  • Itse asiassa maailma rakentuu vielä pääosin vihan varaan. Mitä muuta muiden itsekäs hyväksikäyttö on kuin vihaa heikompia kohtaan? Koko anglo-sionistinen imperiumi on rakentunut kokonaan sen varaan ja Nwo-agendakin on puhtaasti vihaa ja vallanhalua.

   Kun en ole perehtynyt N:n kirjoituksiin en voi sanoa niistä mitään. Mutta ihmettelyysi hänen ”patoutuneesta persuvihasta” (tai vihasta yleensä) voi silti ottaa kantaa ihan yleisesti kun me kaikki vihaamme jotakin.
   Harva pääsee vihansa yli eikä se aina ole edes hyvä asia, ei ainakaan silloin kun se on rakentavaa vihaa, pahuutta vastustavaa vihaa. Sellaista jopa tarvitaan koska se on kehityksen veturi ja rakkauden ohella elämän perusvoimia.

   Se ettei hyväksy tai vastustaa jotain merkitsee viime kädessä että vihaa sitä. On vain aste-ero sen välillä ettei siedä sitä tai että vihaa sitä. Tietenkään viha ei saisi johtaa ylilyöntehin ja fyysisiin uhkiin mutta mitä muuta nwo-mafian viha ihmiskuntaa kohtaan on kuin aika raaka vihan agenda, henkistä ja fyysistä väkivaltaa kansakuntia kohtaan.

   Itse olen kritisoinut persuja siitä että he ovat mukana eu- ja nato politiikassa. Siksi he eivät ole pystyneet tekemään pesäeroa mitä tulee maamme itsenäisyyteen, irtaantumiseen EU:sta ja haitta-maahanmuuttoon, ’ruotsalaistamiseen’ nwo-agendan mallin mukaan.
   Tällaiset asiat ovat aina pettymys sille joka näkee nationalismin ratkaisuna globalismin ongelmiin Ja se näkyy puheissa ja asenteissa koska sitä on vaikea olla tuomatta julki. Tietenkin sen pakonomainen toistaminen häiritsee sitä joka ajattelee toisin eikä hän pysty ymmärtämään sitä, kiukustuu siitä ja torjuu samalla koko ihmisen ja hänen sanomansa eli ’lapsi menee pesuveden mukana’.
   ——-
   Tukholmassa vanhukset muuttivat pois — maahanmuuttajat tilalle :
   Nykyisellään talossa on 63 huoneistoa, ja tulijoita sijoitetaan arviolta 60 henkilöä. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Syksyksi valmistuu lähistölle Mellanbergsparkeniin myös 60-paikkainen uusi kauttakulkuasuntola.
   https://www.kansalainen.fi/vanhukset-muuttivat-tukholmassa-maahanmuuttajat-tilalle/
   —–
   The Jewish origins of multiculturalism in Sweden
   by Kevin MacDonald
   One question I often get is about the role of Jews in Sweden and other European countries with relatively few Jews. Now there has been a translation from Swedish of an article, “How and why Sweden became multicultural,” that summarizes academic writing on the Jewish role in making Sweden into a multicultural society. This article should be read in its entirety, but some salient points:
   https://www.theoccidentalobserver.net/2013/01/14/the-jewish-origins-of-multiculturalism-in-sweden/

   https://www.theoccidentalobserver.net/2014/07/21/ruotsin-monikulttuurisuuden-juutalaiset-juuret-finnish-translation-of-roots-of-multiculturalism-in-sweden/

 2. Pelkästään Oikeuskanslerinvirastoon ja eduskunnan oikeusasiamiehen kansliaan tehdään vuosittain tuhansia kanteluita eri viranomaisten tekemisistä tai tekemättä jättämisistä.Vain kourallinen johtaa mihinkään toimenpiteisiin,miksiköhän ?

 3. Concord Management -asia, eli Venäjän trollitehdas, poistettiin käsittelystä koska tapahtui yllättävä käänne: Syytetty rupesi pahus vieköön puolustautumaan, vaikka suunnitelma oli että se pysyisi hiljaa ja poissa näyttämöltä. Silloin syytetty olisi saanut oikeuden nähdä todisteaineistoa, joka oli tyhjää täynnä, sekä olisi saanut ristikuulustella todistajia, jos sellaisia olisi ollut. Selvä tappio edessä.

  Koko RussiaGate -saaga on täynnä oikeudellisia väärinkäytöksiä, mutta USA:n sisäisestä vinkkelistä katsoen törkein on kenraali Michael Flynnin vankeustuomio. Sotavoimia palvovassa maassa ansioitunut kenraali uhrataan Trumpin ajojahdin eteen. Tämä jos mikä kertonee oikeuslaitoksen rappiosta ja myös puoluepoliittisuudesta demokraattien eduksi. Katsokaa syventävää tietoa varten esim. 4.5. lähetetty RT:n CrossTalk-ohjelma ja kiinnittäkää varsinkin huomiota kreikkalais-brittiläiseen juristiin Alexander Mercouris.
  Todella törkeä on myös Huawein varatoimitusjohtajan pitkäkestoinen vangitseminen Kanadassa ja luovutusvaatimus USA:han. USA ulottaa omat lakinsa koskemaan koko maailmaa.

  Omalta osaltani tunnen jonkin verran hallinto-oikeutta ja sitä kuinka vaikea on puolustautua julkista valtaa vastaan. Oikeuslaitos saattaa toimia jos on rajakiista naapurin kanssa mutta jos on kiista julkisen vallan kanssa näkymät ovat heikot. Tältä osin EU-jäsenyys on tuonut helpotusta koska jos hallinto-oikeudet tietävät, että heidän päätöksensä voivat joutua tarkistettaviksi vanhat metkut eivät enää toimi.

  Eräs toistuva piirre hallinto-oikeuden päätöksentekotavassa on, ettei kantajalle tai valittajalle tarvitse vastata. Tällä tarkoitan, että hänen esittämiään perusteluja ei tarvitse käsitellä lainkaan. Riittää kun viittaa lain sanamuotoon ja kopauttaa nuijaa. Sen verran tunnen myös länsimaista juridiikkaa, että tiedän ettei oikeusvaltioissa näin menetellä. Valittajalle tulee aina vastata siten, että myös hänen esittämänsä perustelut tulevat käsitellyksi: Olivat ne asiallisia tai asiattomia, niihin pitää vastata. Jos joudut syytteeseen ajetusta ylinopeudesta voit esittää, että voit todistaa, että olit tuona päivänä ulkomailla tai että koska omistat harmaan kissan ei ylinopeudella ajoa voinut tapahtua. Eli asiaa tai ei, molemmat väitteet on joko hylättävä tai ei, mutta siten että valittajan väite käsitellään.

  Tästä minulla on esimerkkinä oma uunituore korona-valitus. Väitin, että Uudenmaan rajalla asuvilta ei pidä kieltää ruokaostosten tekoa rajan takaa, koska se on siinä tilanteessa turvallisempaa kaikille osapuolille. Kieltoa ei tule panna toimeen siten, että se toimii asetettuja tavoitteita, eli tartuntojen vähentämistä, vastaan. Valitus hylättiin sillä perusteella, etten ollut esittänyt pakottavaa tarvetta ylittää rajaa. Mutta sanallakaan ei otettu kantaa väitteeseeni että turvallisuustilanne ei näin menetellen parantunut, vaan heikkeni, koska kielto pakotti liikkumaan kohti pääkaupunkiseutua eikä siitä poispäin.

 4. Israelin sotarikokset ovat tappaneet amerikkalaisia (tuohon tekee mieli lisätä: tappavat koko ajan…)
  Jos presidentti rakastaa armeijan kunnioittamista, niin aloittaisi Yhdysvaltojen U.S.S. Liberty laivasta.
  Tarkoitan tietysti Israelin iskua Yhdysvaltojen laivaan, joka tapahtui 8. kesäkuuta 1967, melkein 53 vuotta sitten.

  PHILIP GIRALDI
  Kuvittele, jos saat sellaisen kansakunnan aluksen, joka ei ole sodassa kenenkään kanssa, joka purjehtii kansainvälisillä vesillä hiljaisena kesäpäivänä ja jonka kimppuun yhtäkkiä hyökkäävät tuntemattomat sota-alukset ja torpedo-veneet, joiden merkit peitetään alkuperämaan salaamiseksi.
  Hyökkäyksen kohteena olevalla aluksella ei ollut juurikaan puolustusta, mutta sen miehistö varmisti sankarillisesti suuren kansallisen lipun nostamisella, että se ei ollut sotakalustoa kenenkään konflikteissa. Hyökkääjät totesivat aluksen kansallisuuden, mutta jatkoivat aggressiotaan selkeänä tavoitteena yrittää upottaa alus ja tappaa miehistö.
  Laivan upseerit ilmoittivat joutuneensa hyökkäyksen uhreiksi ja pyysivät apua, mutta vaikka omat hävittäjät olivat lyhyen matkan päässä ja lähetettiin liikkeelle automaattisesti, ne palautettiin sitten takaisin salaperäisesti.
  Hyökkäykset kestivät kaksi tuntia pidempään kuin Pearl Harbor -hyökkäys, joka tappaen ja haavoittaen yli kaksi sataa miehistön jäsentä, aiheutti (mahdollisti) amerikkalaisten pääsyn toiseen maailmansotaan.
  Pelastuslautat, jotka laskettiin veteen, kun alus näytti uponneen, oli varustettu hyökkäävien lentokoneista ja torpedo-veneistä peräisin olevilla konekivääreillä, joiden avulla haavoittuneiden poistuminen tai evakuointi tehtiin mahdottomaksi, mutta kapteeni ja selviytyjät työskentelivät sankarillisesti ja onnistuneesti aluksen pitämiseksi pinnalla.
  Kun alus viimein palasi satamaan, maan oma hallitus vannoi sen upseereille ja miehistölle että on ’pantava suu tukkoon’ ja aloitti totuuden peittämisen, joka on jatkunut tähän päivään asti.
  Monet aluksen selviytyjät ovat jo kuolleet, siitä päivästä on kulunut 53 vuotta, eikä yrityksiä paljastaa totuus ennen kuin heitä ei enää ole, ei ole ollut.

  Tarkoitan tietysti Israelin iskua Yhdysvaltojen Liberty laivaan, joka tapahtui 8. kesäkuuta 1967, melkein 53 vuotta sitten.

  Imagine if you will a ship from a nation not at war with anyone sailing in international waters on a quiet June day being suddenly attacked by unidentified warplanes and torpedo boats, their markings covered up to conceal their country of origin. The vessel under attack had little with which to defend itself, but its crew heroically made sure that a large national flag was hoisted to demonstrate that it was not a belligerent in anyone’s conflict. The attackers noted the nationality of the vessel, but persisted in their aggression in a clear attempt to sink the ship and kill all its crew. The officers on the ship radioed that they were under attack and asked for help, but even though friendly fighter aircraft were within striking distance and were automatically dispatched, they were then mysteriously recalled.
  The attacks lasted for two hours, longer than the Pearl Harbor attack that brought about American entry into World War 2, killing and wounding more than two hundred of the crew. Life rafts lowered into the water as the vessel seemed to be sinking were machine gunned by the attacking aircraft and torpedo boats to make escape or evacuation of the wounded impossible but the captain and survivors worked heroically, and successfully, to keep the ship afloat.
  When the vessel finally made it back to port, the officers and crew were sworn to silence by their own government and a cover-up was initiated that has persisted to this day. Many of the ship’s survivors have died since that day 53 years ago, and the attempts of the remainder to see justice before they are also gone have been ignored.

  I am, of course, referring to the Israeli attack on the U.S.S. Liberty, which took place on June 8, 1967, nearly 53 years ago.

  https://www.unz.com/pgiraldi/israels-war-crimes-have-killed-americans/

  • Samasta linkistä vielä tämä
   ”The tale of the Liberty demonstrates that even fifty-three years ago the United States government was betraying its own people out of deference to Jewish power and to the state of Israel.
   If anything, as horrific as the killing of 34 personnel on board of the Liberty was, the situation has gotten even worse as Washington sends billions of dollars to the Jewish state annually while also giving its kleptocratic government a green light to commit war crimes and other aggressions that will ultimately draw in the United States, and could plausibly bring about our ruination.
   And the actual rot really began with the attack on the U.S.S. Liberty, when patriotic Americans died at the whim of a feckless president who loved a foreign country more than his own.
   One hopes he is rotting in hell. Today few Americans even know about the Liberty even though they are now facing an election in which two presidential candidates will seek to outdo each other in expressing their love for Israel.
   Trump and Biden should instead take pause and first demand as a sine qua non justice for the survivors of the U.S.S. Liberty.
   ——–
   ”Monet aluksen selviytyjät ovat jo kuolleet, siitä päivästä on kulunut 53 vuotta, eikä yrityksiä paljastaa totuus ennen kuin heitä ei enää ole, ei ole ollut.”

   Ellei joku vielä tuon luettuaan usko että Amerikka on sionistien kontrollissa kuten N-ahu on avoimesti sanonut, niin mitä sitten on se vapaus jossa jenkit uskovat elävänsä? … Trump mukaan lukien.
   Ellei T ole itse sionisti niin ei hän ainakaan ole tehnyt eikä näytä tekevän mitään puolustaakseen tuota vapautta.

   • Ron Unz on äitinsä puolelta ashkenazi juutalainen. On ihmetelty sitä kuinka hän voi sivustollaan avoimesti ilmaista antipatiansa sionisteja kohtaan, varsinkin kun muut saavat heti anti-semitistin syytteen samoista asioista kirjoittaessaan.
    Luin että nyt Facebook on päättänyt ettei se välitä muille viestejä joissa on hänen artikkeleita.
    Eli otteet näyttävät tiukkenevan kun maailmaa viedään ’teuraaksi’…
    https://www.unz.com/announcement/facebook-bans-the-unz-review/
    https://truthtopowernews.com/save-america-throw-landlords-under-bus-n3221

   • ”.. otteet näyttävät tiukkenevan kun maailmaa viedään ’teuraaksi’…”
    Kosherista Halaliin: Kun ahneus, politiikka ja länsimaisen sivilisaation tuskallinen tuhoaminen kietoutuvat toisiinsa
    Suzanne Bousquet
    Bousquet’s Book From Kosher to Halal: When Greed, Politics, and the Sneaky Destruction of Western Civilization Intertwine … is a fascinating combination of religious study, history, and contemporary political commentary.
    In the words of the Quebec-born author,
    This book seeks to fill a remarkable gap, viz., the absence from any Canadian publisher’s catalogue of any rigorous explanation of the business of kosher and halal certification from an outsiders’s point of view.
    … Bousquet’s concern is primarily that, although we live in an age of “enlightened consumerism,” kosher and halal certification is shrouded in almost complete secrecy and is declared off-limits politically.
    Rabbi David Bar-Hayim of the Merkaz HaRav Yeshiva confirms in a study that Judaism establishes a distinction between individuals based on religion. Meat designated “kosher,” and by extension the absolute obligation that the slaughter be carried out only by a believing Jew, comes from a conception which figures in the Hebrew Law (the halakha), whereby non-Jews (goyim) are considered animals.
    The terrestrial soul of non-Jews has the same type of anima as that of impure animals (such as pigs or apes): the goyim are creatures judged very inferior, and this is why meat from an animal slaughtered by them cannot be kosher.
    https://www.theoccidentalobserver.net/2020/05/05/review-from-kosher-to-halal/

    Kosher Slaughter: An Introduction
    It is a positive commandment of the Torah that whoever wishes to eat meat must first slaughter the animal, as it is written, “Thou shalt slaughter of thy herd and of thy flock, which the Lord hath given thee, as I have commanded thee, and thou shalt eat within thy gates, after all the desire of thy soul” (Deuteronomy 12:21).
    https://www.myjewishlearning.com/article/kosher-slaughtering-an-introduction/

 5. Jotain oikeuslstoksen maineen suojelua tuossa syytteettä jättämisessä on mutta myös poliittasta peliä kuten Venäjän vaalivaikuttamisväitteissä Trumpin hyväksi. Näissä sentään oikeuslstos jotenkin lopulta toimi oikein kun myönsi että mitään todisteita ei vaalivaikuttamisesta ei ole.
  Hillaryn sähköpostien joutuminen Assangelle on vielä jonkilsinen mysteeri mutta sekin näyttää olleen Hillaryn oman työntekjäin tekemä toimitus mutta Hillary väittää että venäläiset sen teki.
  Suomessakin on näkynyt että poliisivoimissa on paljon lainrikkojia sekä johto-’ja kenttätasolla ja sielläkin poliisien ja rikollisten suhteet on menneet sekaisin ehkä laajemmin kuin tiedetäänkään. Myös muut virkamiehet tekee lainvastaisuuksia virkatehtävissään sekä yksityisiä henkilöitä mutta myös lainsäätäjiä kohtaan lausunnoissaan eduskunnan päätöksen tarpeellisuudestä usein poliittisten päättäjien painostuksesta.
  Yhteiskunta on peliä jossa ei laillisuus ja oikeudenmukaisuus useinkaan kohtaa vaan eliitin ja rikollisien edut useimmiten.

 6. Esim. poliisi on hierarkinen instanssi ja rivitoimija ei voi tietää, miksi hänelle annetaan jotain tehtäviä ja asenteita. Suomen suurimpien sukujen edustajat syöttävät ohjeitaan tämänkin toimijan kautta kentälle esim. tarkoituksena vain hyvin henkilökohtainen motiivi. Demokratian halventamisessa ansioitunut, rikkaiden etua ajava YLE suosii Ehrnroothin suvun hyötyä sallimalla sen edustajan puhua jatkuvasti ja siekailematta kanavallaan – mm. pakkorokotusten kiireellisyydestä.

  • Pakkorokotuksilla alkaa olla kiire koska liian monet kansalaiset ovat pääsemässä perille mafia-veljien puuhista ja saattavat luoda kapinan sitä vastaan. Veljet (’Muuri-Mafia’) pelkäävät että valta on vaarassa.
   Siksi kaikki keinot ovat mafialle yhä luvallisia eikä periksi anneta.
   Koronan avulla veljet uskovat saavansa käyntiin rokotuskampanjan ja nyt näyttää siltä että se pääosin onnistuu.
   Mitä enemmän tieto maailmasta ja ihmisestä kasvaa sitä enemmän ja selkeämmin se paljastaa kuinka sairas ja mielenvikainen talmudistien ja muurareiden psykopaattien eliitti maailmaa johtaa,

   Objections to an Independent Investigation of China
   GODFREE ROBERTS
   Until the CDC releases details of its index case (‘Patient Zero’) there is no practical or scientific possibility of tracing Covid’s origin. Patient Zero, when he arrives, will introduce us to the animal vector that brung him. Question: Why does the US persistently refuse to release its Patient Zero data–despite being bound to do so by its WHO membership?
   **—Vastakohdat Kiinan riippumattomalle tutkimukselle
   Kysymys: Miksi Yhdysvallat kieltäytyy jatkuvasti luovuttamasta potilastietoa koskevia tietojaan huolimatta siitä, että sen WHO: n jäsenyys velvoittaa siihen?

   Kiina on jo käynyt läpi riippumattoman tutkinnan, ja 149-jäsenisen tuomariston tuomio oli yksimielinen. Tuomariston yhdysvaltalainen johtaja, WHO: n kansainvälisen operaation johtaja tohtori Bruce Aylward sanoi:
   ”Kiina on aiemmin tuntemattoman taudin edessä valinnut yhden ikivanhimmista lähestymistavoista tartuntatautien torjuntaan ja ottanut käyttöön todennäköisesti kunnianhimoisimman aggressiivisten sairauksien torjuntamenetelmän historiassa.
   Kiina toteutti vanhanaikaisia ​​toimenpiteitä, kuten käsien pesu, naamarien käyttäminen, sosiaalinen etäisyys ja lämpötilan seurantaan. Mutta sitten hyvin nopeasti, kun tauti alkoi levitä, toimintamalli muuttui. . . he tarkensivat ja kehittivät strategiaa, ja tämä on tärkeä näkökohta, …. .
   WHO has been here from the start of this crisis, an epidemic, working every single day with the government of China… WHO was here from the beginning and never left. What’s different about this mission is it’s complementing with a lot of other external experts.” Question: why is the US bullying the WHO?

   WHO on ollut mukana koko tämän kriisin, epidemian alusta alkaen, työskennellyt päivittäin Kiinan hallituksen kanssa … mutta tässä työssä kummastuttaa, että siihen on sekaantunut monia muita ulkopuolisia asiantuntijoita. ”

   Kysymys: Miksi Yhdysvallat (lue: Mafia-Veljet) painostaa (yrittää johtaa) WHO: ta?

   https://www.unz.com/article/objections-to-an-independent-investigation-of-china/

   • Mitä, se (koronakriisi) olikin suunniteltu … tottakai sillä miten muuten tämä olisi olut mahdollista
    America’s Super-Rich See Their Wealth Rise by $282 Billion in Three Weeks of Pandemic
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=206745
    —–
    Oh No! It Was Long Planned!! —
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=206761

    Carl Jones May 6, 2020 at 5:38 am | Permalink
    Did Trump even understand what he was signing, does he even remember signing this bill? At face value, this does indicate elements in the US knew what was coming. If we review 9/11, we know that many in the US knew it was coming. Long-serving CIA officers were warning of the attack (all were removed from their post). German intelligence knew, and certainly many in the world of finance knew because they were placing the bets on the airlines involved and the businesses based in the WTC.

   • Kiina näyttää toipuneen hyvin koronasta ja lopulta koko propagandasota sitä vastaan näyttää kääntyneen sen voitoksi.
    Jatkossa maa ei enää aio olla pelkkä läntisen mafian propagandan kaatopaikka vaan iskee takaisin ja valmistuu myös sotilaallisesti samaan.
    ’Juutalaiset’ yrittävät ilmeisesti Amerikan tuhottuaan valloittaa Kiinan vaikka Kiinan asenne heitä kohtaan on ollut kielteinen.
    Nyt kuitenkin artikkelin juutalainen kirjoittaja alla antaa ymmärtää että asenne olisi muuttunut koska bisnes vaatii sitä. Mutta vain siksikö?
    Historia pitää sisällään kuitenkin asioita joiden yli kiinalaiset tutkin ovat valmiit kävelemään suhteessa maan juutalaisiin … he tuntevat heidän metkunsa liiankin hyvin joten on vaikea kuvitella että maa olisi myynnissä heille ja että sionistien tukema maolainen kommunismi voisi enää saada kannatusta siellä

    China Forges Ahead Through Chaos and Threats
    Beijing is turbocharging its Belt and Road and other game-changing plans despite Covid-19 and US hybrid warfare
    PEPE ESCOBAR

    An allegedly leaked internal document, secret and invisible inside China, but nonetheless obtained by some obscure Western-connected source, even stated, essentially, that the blame game against China over the virus is like the backlash over Tiananmen all over again.

    According to the secret, invisible document, China would have to “prepare for armed confrontation between the two global powers” – a reference to the US. It’s as if this was an aggressive strategy deployed by the Chinese state in the first place, and not in response to the massive escalation of hybrid warfare 2.0 by the United States government.
    … For all practical purposes, the hysterical demonization of China across the Beltway has now overtaken the previous hysterics, the demonization of Russia.

    What Beijing used to define as a “period of strategic opportunity” is over. There were rumblings in intel circles that the CCP leadership believed this strategic window of opportunity would last unimpeded until the key date, 2049 – when “national rejuvenation” should have been fully accomplished.

    Forget it. Now the whole game is about hybrid warfare 2.0 deployed by the US to contain the emerging superpower, whatever it takes. And that implies that a plethora of Chinese plans are now being turbo-charged.
    https://www.unz.com/pescobar/china-forges-ahead-through-chaos-and-threats/

    Why Does China Admire the Jews?
    Bradford Hanson(National Vanguard)
    This article by a Jew in a Chinese publication, excerpted here, illustrates a small part of the developing relationship between China and the Jews.
    … It’s a strange contradiction: recognizing foreign Jews but suppressing Chinese Jews. Xu Xin, a leading expert on the Kaifeng Jews at Nanjing University, writesthat the CCP’s lax policies toward foreign Jews reflects the fact that Jews do not seek out converts, and that honoring Jewish history in China is an important part of maintaining relationships with, say, Americans and Israelis. In other words, allowing foreign Jews to practice in China won’t cause another Taiping Rebellion — at the same time, a resurgence in Jewish life in Kaifeng could attract too much international attention and create political disorder.
    https://truthtopowernews.com/why-does-china-admire-jews-n3291

 7. Poliisien tekemienrikosten määrä jotka vuosien varrella on kirjattu, ei ole määrältään ihan vähäinen.Tuomioista en kuitenkaan tiedä.Huumepoliisijuttukin taitaa jäädä samanlaiseksi ikuisuusprojektiksi kuin Olkiluoto 3.

  Saksan uusista osavaltioista kotoisin olevat ”tutkijat” ovat alkaneet paljastamaan ihan henkilötasolla esimerkiksi Joschka FIscherin ( aiempi Fischbein) tai Daniel Cohn- Benditin ” mafiosoelämäkertoja”. Molemmat ovat niitä VV:ssa totuutta metsästävän Truth_hunterin usein tai yhä uuudestaan mainitsemia ”askenseja ”, Erityisesti Fischer alias Fischbein on selvinnyf elämässään mafiomaisesti rikoksesta kuin rikoksesta.

  https://youtu.be/S4cb3jXZxis

  Nyt kun nykyinenkin poliittinen johto jopa uhkailee kansalaisia pakkorokotuksilla, ainut keino ”tyhmemmilläkin” on havahtua näkemään etfei mitään kuolemnvaarallista pandemiaa ole edes olemassa ja siksi pakkorokotukset ovat laittomia. Ovatko edes hallituksen nyt poikkeusoloissa muka päättämät/antamat lait edes olemassa , onko niitä edes lainmukaisesti allaekirjoitettu, Saksassa ei ainakaan ole.

  Ihmettelenkin, miten hallitus ja oppositiopuolueet aikovat itse päästä pois simulaatiostaan. Puoluejärjestelmä näyttäisi romuttavan näin suuren valheen ihmisoikeuksien rikkomusten takia ihan itse itsensä.

  Yksi neuvo millä ”pään kylmänä” ja jalatkin saa pidettyä on kuunnella Hauseria.

  https://youtu.be/25BKpqw0HIM

 8. ’Jews Are the Negro’s Worst Enemy’ – the Source of Black Antisemitism Is Jewish Exploitation
  Juutalaiset ovat neekereitten pahin vihollinen — Mustien antisemitismin syy on juutalaisten hyväksikäytön kohteeksi joutuminen
  Andrew Joyce(Unz Review)
  “[Jews] infiltrate the Negro neighborhood with stores, and they exploit the Negro more than any other White group — housing, food, clothing — controlling the three basic things Negroes need. They claim to be friendly with Negroes but, when pushed to the wall, they are more injurious, more ruthless, than other Whites.”
  Jeremiah X, 1965.
  https://truthtopowernews.com/jews-are-negros-worst-enemy-source-black-antisemitism-jewish-exploitation-n2335

  Helppohan tuo on ymmärtää. Kun Talmudin mukaan jo valkoiset ovat eläimiä ja orjiksi sopivia. niin juutalaisen orjakaupan kohteena olleet mustat tuskin koskaan unohtavat historiaansa vaikka juutalaiset yrittävätkin siirtää vastuuta orjakaupasta kaikin keinoin valkoisille.
  Sionisteilla näyttää olevan pelkkiä vihollisia joka puolella. Vain Globalisti- ja Muurari-mafia kaveeraa ja kiertää (ja rikkoo) lakeja yhdessä heidän kanssaan…

 9. Petosten voimaa käytetään ihmiskunnassa. Tässä mielessä meistä kaikista on tullut juutalaisia, joita johdatetaan Cabalist-kulttiin tykinruokana.
  Kuinka juutalaisia petetään ja manipuloidaan — Henry Makow sanoo suorat sanat omistaan … ja omilleen

  Antisemitismi päättyy, jos/kun useampi juutalainen myöntää, että monet juutalaiset (ja vapaamuurarit) ovat sotilaita, joita käytetään rakentamaan helvetillinen NWO.
  Sotilaat uhrataan.
  Salaisen huijauksen tekevät Cabalist (vapaamuurarien) juutalaisten kontrolloima pankkijärjestelmä, joukkotiedotusvälineet ja poliitikot.
  Ne ovat todellinen virus.

  How Jews are Deceived and Manipulated
  Antisemitism would end if more Jews acknowledged that many Jews (and Freemasons) are pawns used to install the hellish NWO. Pawns get sacrificed.
  The covid hoax is perpetrated by the Cabalist (Masonic) Jewish-controlled banking system, mass media and politicians. They are the real virus.

  The Power of Deception is being applied to humanity. In this sense, we’re all becoming Jews, inductees into the Cabalist cult as cannon fodder.
  by Henry Makow PhD — from Jan 18, 2004

  Jewish children are taught that Jews are hated for no reason, due to no wrong-doing or fault.
  They are taught that antisemitism is an irrational gentile trait. Explanations for this bizarre gentile behavior include envy, scapegoating, or the Crucifixion of Christ.
  The Jewish child naturally grows up feeling that he is an outsider and society is flawed. An idealist, he wants to “change the world” so this type of injustice cannot occur. Thus unwittingly he becomes a pliant instrument of the Jewish power elite’s “revolutionary” or globalist agenda.
  **—Juutalaisille lapsille opetetaan, että juutalaisia vihataan ilman syytä, ilman että he ovat tehneet vääriä tekoja tai virheitä.
  Heille opetetaan, että antisemitismi on muissa oleva irrationaalinen pakanapiirre.
  Tämän oudon pakanakäyttäytymisen takana on kateutta, syntipukiksi tekemistä tai Kristuksen ristiinnaulitseminen.

  Juutalainen lapsi kasvaa luonnollisesti tuntemalla olevansa kaiken ulkopuolella ja että vika on yhteiskunnassa.
  Idealistina hän haluaa ”muuttaa maailmaa”, jotta tällaista vääryyttä ei voi esiintyä. Siksi tahattomasti hänestä tulee juutalaisen voimaeliitin ”vallankumouksellisen” tai globalistien agendan nöyrä instrumentti.

  CONCLUSION
  As with the treatment of American Indians, Israel’s foundation involved inexcusable acts. My point is that most Jews believe the lies they are told. The Arabs’ accusations were dismissed as ”anti-Semitism.”
  I am not an expert on anti-Semitism but I suspect many accusations have a sound basis. They reflect the fact that the Jewish Illuminati, specifically the international bankers and their many non-Jewish allies are imposing their control over the world, using the United Nations as a front.
  Called globalism, this long-term agenda involves an assault on God, nation, democracy, race and family, the effect of which should be obvious. The aim is to replace the Christian foundations of Western civilization with a bizarre and dysfunctional Luciferian dogma. The human race has been hijacked with the goal of enslaving it.
  The Illuminati operate under many guises including ”world revolution” (Communism, feminism, liberalism, socialism), Zionism, neo conservatism, and secret societies like Freemasonry and George W. Bush’s ”Skull and Bones.” The CIA, Mossad, foundations, think tanks, the Council on Foreign Relations, and the mass media are among its instruments.
  Jews play a disproportionate role in advancing the Illuminati agenda. Many think they are creating a secular humanist utopia where ”anti- Semitism” cannot exist. Others just want to get ahead. The Illuminati hides behind them, and disarms opposition by calling it ”anti-Semitism.”
  The Iraq War and the ”War on terror” are part of this plan. The Illuminati is responsible for Sept. 11, which Bush refuses to investigate. They manipulate everybody with lies, not only Jews.

  Everyone is used. The Holocaust may have been the best ”use” of millions of Jews like my grandparents who perished. I fear they may have been sacrificed for the creation of Israel and the New World Order. I don’t want that to happen to anyone again.
  **—Kuten amerikkalaisten intiaanien kohtelussa, Israelin säätiö osallistui anteeksiantamattomiin tekoihin. Minun näkemykseni on, että suurin osa juutalaisista uskoo valheisiin, jotka heille kerrotaan. Arabien syytökset hylättiin ”antisemitisminä”.
  En ole antisemitismin asiantuntija, mutta uskon, että monilla syytöksillä on vankka perusta. Ne heijastavat sitä tosiasiaa, että juutalaiset Illuminaatit, erityisesti kansainväliset pankkiirit ja heidän lukuisat ei-juutalaiset liittolaisensa, hallitsevat maailmaa käyttämällä Yhdistyneitä kansakuntia eturintamassa.

  Tähän pitkän aikavälin toimintaohjelmaan, jota kutsutaan globalismiksi, sisältyy hyökkäys Jumalaa, kansakuntaa, demokratiaa, rotua ja perhettä vastaan, jonka vaikutuksen pitäisi olla ilmeinen. Tavoitteena on korvata länsimaisen sivilisaation kristilliset perusteet omituisella ja toimintahäiriöisellä Lucifer-dogmalla. Ihmiskunta on kaapattu tavoitteena orjuuttaa se.
  Illuminaatit toimivat monissa muodoissa, mukaan lukien ”maailmanvallankumous” (kommunismi, feminismi, liberalismi, sosialismi), sionismi, uuskonservatismi ja salaiset yhteiskunnat, kuten vapaamuurari ja George W. Bushin ”Kallo ja luut”. CIA, Mossad, säätiöt, asiantuntijaryhmät, ulkosuhteiden neuvosto ja joukkotiedotusvälineet ovat sen välineitä.
  Juutalaisilla on suhteeton rooli Illuminati-ohjelman edistämisessä. Monet luulevat luoneensa maallisen humanistisen utopian, jossa ”antisemitismiä” ei voi olla. Toiset vain haluavat päästä eteenpäin. Illuminaatit piiloutuvat kaiken taakse ja riisuvat opposition aseista kutsumalla sitä ”antisemitismiksi”.
  Irakin sota ja ”terrorismin vastainen sota” ovat osa tätä suunnitelmaa. Illuminaatit vastaavat 11. syyskuuta, jota Bush kieltäytyy tutkimasta. He manipuloivat kaikkia valheilla, ei vain juutalaisia.
  Jokaista on käytetty hyväksi. Holokausti on saattanut olla paras ”käyttö” miljoonille juutalaisille, kuten isovanhempani, jotka kuolivat. Pelkään, että heidät on uhrattu Israelin luomiseksi ja Uudelle maailmanjärjestykselle. En halua, että sen tapahtuu kenellekään uudestaan.
  ——–
  https://www.henrymakow.com/000312.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=1538

  • SOROS: Saksa suurempi uhka kuin Korona tai Kiina hänen ’open society’ projektilleen ja EU:lle
   (toivotaan että näin on…ja että mies olisi oikeassa)

   Soros Thinks that Germany Is a Greater Threat than COVID or China

   Billionaire philanthropist and infamous Color Revolution financier George Soros recently elaborated on his views of International Relations in the midst of World War C during an interview with the UK’s ”Independent”, unexpectedly concluding that Germany’s recent court ruling against the European Central Bank’s purchase of national bonds poses an ”existential threat” to the bloc and therefore also to his ”precious” vision of an ”open society”, even more so than the alleged ones posed by COVID, Trump, or China that he previously fearmongered about.

   Andrew Korybko
   … The key takeaway from Soros’ interview with ”The Independent” is that he (and by extrapolation the massive trans-national Color Revolution network that he created) regards Germany’s recent court decision as a greater threat to the EU than anything else and might therefore seek to meddle in the country’s internal affairs in order to reverse its ruling.

   This certainly says a lot since he’s hitherto presented himself as much more opposed to Trump and China (with increasingly equal measure) than to the EuroLiberal leader of the EU, but that just goes to show how fast International Relations are changing nowadays in the midst of World War C that Germany of all states issued a legal verdict in support of state sovereignty.

   In a twist of fate, Soros might very well turn on one of his longest-standing allies after believing that they’ve ”betrayed” his ”precious cause” of an ”open society” that would be under ”existential threat” if the EU didn’t urgently centralize under the pretext of countering COVID-19, all as a result of that completely unexpected court ruling.
   https://russia-insider.com/en/soros-thinks-germany-greater-threat-covid-or-china/ri30258

 10. NATIONAL JUSTICE — Truth’s Last Bastion — Against the Left and Right!

  Federal Lawsuit Asserts That Protest of Zionism and Jewish Power Is Not First Amendment Protected
  Eric Striker
  A brand new legal attack has been mounted by the Jewish community against the First Amendment.
  https://national-justice.com/federal-lawsuit-asserts-protest-zionism-and-jewish-power-not-first-amendment-protected
  ——-
  Christopher Columbus, Howard Zinn and the Black Legend
  The founder of the campaign to replace Columbus Day with Indigenous People’s Day is the deceased Jewish pseudo-historian Howard Zinn and his Zinn Education Project, not Indians themselves.
  Eric Striker
  https://national-justice.com/christopher-columbus-howard-zinn-and-black-legend

 11. The Rule Of Right Versus The Rule Of Law: Pick a side — Oikeuden laki vai lain oikeus: valitse puolesi
  Oikeudenmukaisuus vai laki, kumpi ohjaa…? Mielenkiintoinen artikkeli josta muutama kappale tänne
  May 16, 2020/by Kevin MacDonald
  … Conservatives often say that a strict adherence to the rule of law is a powerful prophylactic against tyranny. Is that really so? Doubtful. Tyranny and totalitarianism are at least as likely to emerge via a careful adherence to the law as they are to arise from the flouting, circumvention, or disregarding of it. A general, fairly slender attachment to the law is basically sufficient to preserve the social order.
  With that said, obeying rules and commands rarely secures essential rights or liberates people. Obedience to rules written by those in power serves the rulers primarily, not the ruled. That seems somewhat self-evident to me.

  Moreover, if laws should always be followed, there would be no America. The American Revolution was a revolt against the laws and hegemony of the British crown. Yet all day long the propagandists in the press tell us how we must all obey, how important the rule of law is for keeping us safe and free. But do you think your government is keeping you safe? And do you feel free? I certainly do not feel free going on my third month of house arrest.

  …Samuel Adams was a lawbreaker. The British wanted to hang him for his crimes. Now I enjoy drinking beer with his shining visage on it. Most crucially though, let us not dance around that acknowledgment. Let us not be intellectual weasels possessive of two logically incompatible thoughts. Let us proclaim it loud and clear, because the times demand it: There are matters and interests that stand above the law, and disobedience to the law is not only tolerable at times, it is morally obligatory.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/05/16/the-rule-of-right-versus-the-rule-of-law-pick-a-side/

 12. ”Truth_hunter” kirjoittaa ansiokkaasti ja mainitsee toistuvasti USS LIBERTY-aluksen upotusyrityksen. Olin laivaradiosähköttäjän tehtävässä suomalaisessa kauppalaivassa Euroopan- ja Välimerenliikenteessä tuona aikana, ja perehtynyt tuohon traagiseen massamurhayritykseen USS Libertyn kotisivujen, sekä aiheesta kirjoitettun kirjallisuuden avulla. Nettiin on keräätty kattava tietopaketti,
  ”uss liberty incident 1967” hakusanan taakse. Vähäiseltä osalta olen tukenut Libertyn sotaveteraaneja pitämällä asiaa esillä aina vuosipäivän aikana, sekä hankkimalla USS Libertyn muistoesineitä yhdistykseltä.
  Asia on USA-sotahistorian järkyttävimpiä tapahtumia, missä hallitus ja armeija on hylännyt veteraaninsa, ja antautunut siionistien painostukseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here