Superrikkaat nettoavat pandemialla

90

Yhdysvaltalainen politiikan tutkimuksen instituutti Institute for Policy Studies (IPS) on julkaissut raportin nimeltä Billionaire Bonanza 2020 – Wealth Windfalls, Tumbling Taxes and Pandemic Profiteers.

Raportin mukaan superrikkaat ovat netonneet 282 miljardia dollaria vain 23 pandemiapäivän aikana — 9,5 prosentin lisäys — kun samaan aikaan kymmenet miljoonat tavalliset amerikkalaiset ovat menettäneet työpaikkansa. Ennusteet talouden supistumisesta toisella vuosineljänneksellä (Q2) vaihtelevat lähteestä riippuen 20–40 prosentin välillä.

Raportti kertoo edelleen että vuosien 1980–2020 välisenä aikana Yhdysvaltain miljardöörien verotus (suhteutettuna heidän varallisuuteensa) on pudonnut 79 prosenttia. Viimeisten 30 vuoden aikana miljardöörien varallisuus on kasvanut 1100 prosenttia, kun mediaanikotitalouksien varallisuus on kasvanut nipin napin yli 5 prosenttia.

Kuva: IPS

Pandemian aikana miljardöörit ovat kasvattaneet omaisuuttaan entisestään, kolmen viikon aikana yhtä paljon kuin kokonaisuudessaan ennen vuotta 1980. Kolme henkilöä, CIA:n alihankkijana toimivan Amazonin omistaja Jeff Bezos, Berkshire Hathawayn omistaja, Bill Gatesin säätiön johtokunnassa istuva Warren Buffett sekä verovähennyskelpoisen “hyväntekeväisyyden” kautta sijoituksia tekevä Bill Gates omistavat yhtä paljon kuin puolet Yhdysvaltain kotitalouksista yhteensä. Neljäsataa rikkainta omistaa yhteensä yhtä paljon kuin 2/3 Yhdysvaltain kotitalouksista.

Gates ei millään muotoa ole ainoa säätiön verovähennyseduilla omaisuuttaan kasvattava miljardööri. Kartelliin kuuluu jokainen “hyväntekeväisyyssäätiö”.

Varallisuudenpuolustus­teollisuus

IPS:in raportista välittyy kuva oligarkeista, jotka ovat ottaneet itselleen lainsäädäntö- ja toimeenpanovallan kontrolloiden lakien säätämistä omaksi edukseen. Miljardöörit maksavat “miljoonia välttääkseen maksamasta veroa miljardeista” armeijanaan joukko kirjanpitäjiä, lakimiehiä, varainhoitajia ja lobbaajia, jotka auttavat piilottamaan varallisuutta verokeitaisiin ja “hyväntekeväisyyssäätiöihin”. Tuloksena varallisuudenpuolustusteollisuuden toiminnasta ovat leikatut sosiaalitukiohjelmat, elintason lasku ja elinajan odotteen aleneminen.

Media antaa pandemialla tienaavalle Bill Gatesille runsaalla kädellä tilaa, onhan media ollut Gatesin säätiön “hyväntekeväisyyden” kohteena.

Kävin läpi Bill & Melinda Gatesin säätiön verottajalle tekemät Form 990-pf -kaavakkeet usean vuoden ajalta.

Gatesin säätiön hyväntekeväisyysrahaa ovat nauttineet “riippumattomat ja luotettavat” vastuulliset mediat” kuten brittien yleisradioyhtiö BBC, Media Inc, The Guardian News and Media LCC, Financial Times, National Public Radio (NPR), Public Radio International, Radio One Inc, televisiokanavat, terveysuutisiin keskittynyt News Deeply Inc mutta myös Stichting European Journalism CTR -säätiö, Center for Investigative Reporting Inc. ja Electronic Frontier Foundation Inc (EFF). American Society of News Editors, BBC Media Action, Entertainment Industry Foundation. Pulitzer Center for Crisis Reporting. National Newspaper Publishers Association Inc. Spiegel Online GMBH & Co. Red Onion GMBH.  Der Spiegel. Verizon-yhtymän AOL, NBC Universal, Al-jazeera…

Jättimäiselle ComCast-emoyhtiölle kuuluvalla NBC:lla on kaapelitelevisiokanavia kuten Yhdysvaltain suurin espanjankielinen kanava Telemundo ja CNBC Europe, tv-tuotantoa, elokuvastudioita mutta se ansaitsee myös internetin puolella. MSNBC-kanava on NBC:n ja Microsoftin yhteisomistuksessa. Mahdollisuudet mielikuva- ja mielipidemuokkaukseen ovat mahtavat.

Jeff Bezos omistaa mm. The Washington Post -lehden. Bezosin omistaman Amazonin täyspitkää työpäivää tekevien työntekijöiden palkka on niin kehno, että he joutuvat jatkuvasti hakemaan toimeentulotukea liittovaltion ruokakuponki-ohjelmasta, jonka veronmaksajat kustantavat. Keskimäärin 230 000 dollaria minuutissa ansaitseva Bezos on perustanut oman Amazon Relief -hyväntekeväisyyssäätiön, jolle hän pyytää lahjoituksia työntekijöidensä auttamiseksi.

Kuva: IPS

IPS kirjoittaa raportissaan, että miljardööreillä on arvioitu olevan piilotettua varallisuutta jopa 21 biljoonan ($21 trillion) dollarin arvosta verokeitaissa, trusteissa ja pöytälaatikkoyhtiöissä. Kansakunnan varallisuuden keskittyminen on luonut tilanteen, jossa pienenpienellä ryhmällä on suhteettoman suuri sananvalta siihen, miten yhteiskuntamme toimii, IPS toteaa. Sellaisten kotitalouksien, joiden nettovarallisuus on nolla tai negatiivinen, määrä kasvaa jatkuvasti. Järjestelmä muistuttaa demokratiaa vain nimellisesti. Amerikkalaiset työläiset maksavat suurempia veroja kuin miljardöörit.

IPS:n suosituksia

 • miljardööreille on asetettava ylimääräinen 10 prosentin ansiovero
 • varallisuuden piilottamista vaikeuttava, suuryrityksiä koskeva läpinäkyvyyslaki
 • hyväntekeväisyyskannustin, jolla neuvonantajia käyttävät säätiöt pannaan maksamaan tuloistaan
 • pakollinen 10 prosentin maksuosuus säätiöiden varallisuudesta kolmen vuoden aikana
 • progressiivinen perintövero (estate tax)
 • varallisuusveron käyttöönotto
 • globaali sulku piilotetulle varallisuudelle
 • pandemialla rahastamista valvovan komitean perustaminen

Rahalla saa pandemia-kampanjan

Gates kuten muutkin hyväntekeväisyyskartellin jäsenet sijoittavat “hyväntekeväisyys”säätiönsä kautta yrityksiin. Esimerkiksi Gatesilla on sijoituksia lääkeyhtiöissä ja rokotevalmistajissa; pandemiapelon päivittäinen lietsonta “hyväntekeväisyyden” kohteena olleissa medioissa voidaan nähdä puhtaasti omien (patentoitujen) tuotteiden myynnin edistämisenä. Gates tienaa myös säätiön kautta tekemistään sijoituksista rahoituslaitoksiin ja teknologiateollisuuteen WHO:n julistaman karanteenin takia; jokainen etäkoululainen tarvitsee tietokoneen, älypuhelimen, nettiliittymän ja verkkopankkitilin, jolla maksaa nettiliittymänsä ja puhelinlaskunsa.

Gates omistaa säätiönsä kautta käytännöllisesti katsoen Maailman terveysjärjestö WHO:n, jonka toimintaa hän rahoittaa useita eri reittejä. WHO julistanee pandemian aina, kun Gates tuntee kukkarossaan lievää onttoutta.

Gatesin taloudellisesti tukema media julistaa hänet epäitsekkääksi hyväntekijäksi. Joku saattaa jopa uskoa. On hyvä muistaa, että jokaista miljardöörin jakamaa ”hyväntekeväisyys”dollaria kohti veronmaksajat kustantavat karkeasti laskien puolet enemmän menettyinä verotuloina, IPS huomauttaa.

Talous, jossa varallisuus jakautuu näin epätasapainoisesti, ei ole toimiva talous. Ostovoima on keskittynyt hyvin pienelle joukolle.

Ranska, Tanska ja Puola ovat kieltäneet koronayritystuet sellaisilta yrityksiltä, jotka ovat rekisteröityneet verokeitaisiin tai joilla on verokeitaissa ”tytäryhtiöitä”.

Kauppa- ja investointutkijat kirjoittavat TNI-sivustolla sijoittajien mahdollisesti pyrkivän hyötymään pandemiasta haastamalla koronatoimiin ryhtyneitä valtioita sijoitusriitoja ratkovaan ICSID-tuomioistuimeen. Artikkelissa Pandemic Profiteers — how foreign investors could make billions from crisis measures tutkijat hahmottelevat sijoittajille avautuvia mahdollisuuksia rahastaa valtioita (lue: veronmaksajia) Investor-State Dispute Settlement -mekanismin (ISDS) kautta.

ISDS toimii vain yhteen suuntaan: valtiot eivät voi haastaa sijoittajia.

Esimerkiksi maat, joissa tieverkosto on yksityisten sijoittajien omistama ja teiden käytöstä peritään maksu, ovat vaarassa saada karanteenimääräysten takia haasteen ICSIDiin menetettyjen tiemaksujen takia. Valtiot, jotka ovat kansallistaneet väliaikaisesti tehtaita, terveydenhuoltoa tai esimerkiksi elintarviketuotantoa taatakseen väestölle jonkinlaista turvaa, saattavat joutua maksamaan sijoittajille miljardikorvauksia. Pakottava syy (force majeure) on harvoin kelvannut puolustuksena ICSIDissa, tutkijat mainitsevat.

ISDS-maksut ovat kasvattaneet huomattavasti valtioiden velkataakkaa Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Espanjalla on toiseksi eniten haasteita ICSIDin eteen. Vuoden 2018 loppuun mennessä valtiot ovat maksaneet sijoittajille 88 miljardia dollaria erilaisia korvauksia.

Tutkijat suosittavat kaikkien olemassa olevien investointisopimusten terminoimista, irtautumista ICSIDista, kaikkien kauppa- ja investointisopimusneuvottelujen pysäyttämistä kunnes niiden hinta-hyöty -suhde on perusteellisesti selvitetty sekä ISDS-velkojen uudelleenjärjestelyä tai jopa valtioiden vararikkoiseksi julistautumista ISDS-velkojen osalta.

Päälähde

Institute for Policy Studies (IPS): Billionaire Bonanza 2020 – Wealth Windfalls, Tumbling Taxes and Pandemic Profiteers.

Artikkelikuva: SVG. Aiempi versio artikkelista on julkaistu Avoin Media -sivustolla.

Korjattu 10.5.2020 klo 10:38 kiinteistövero perintöveroksi (estate tax). Lukijalle kiitokset erheen osoittamisesta.

90 KOMMENTTIA

 1. Meinaatko Riikka että koko tää corona-pandemia olisi niin sanottu psykologinen operaatio (PSYOP) tiettyjen valtapoliittisten päämäärien saavuttamiseksi?

  • Ei tämä artikkeli käsittele minun meinaamisia vaan IPS:in ja TNI:in tutkijoiden johtopäätöksiä.

   Jos kysyt minun melipidettäni pandemiakuvioista, niin virus epäilemättä on joillekin vaarallinen mutta tarttuvuus- ja kuolinlukemat eivät ole sellaiset, että niillä voisi puolustaa pk-sektorin globaalia tuhoamista.
   En pidä poissuljettuna mahdollisuutena, että kyseessä olisi PSYOP ja tavoitteena olevia valta- ja talouspoliittisia päämääriä piilotetaan koronantorjuntatoimiin: kuten digitaalinen identiteetti -markkinoiden luominen ja sitä kautta globaalin sosiaalisen kontrollin rakentaminen.

   • Miten pandemia voi tuhota tuottavaa pk-sektoria?
    Ravintolat , kampaamot, kauneushoitolat,.., esimerkiksi eivät tuota vaan kuluttavat. Kun ne suljetaan, kansan varat säästyvät. Aivan sama vaikka tuottamattomia pk-sektoreita tuhoutuu, kunhan vain tuottavat pysyvät ja kasvavat. Tuottavaa sektoria ovat elintarvikkeiden tuottajat, kuljettajat, jalostajat ja välittäjät, rakentajat, puusepät, putkimiehet, sähkömiehet ym. tarpeellisia tarvikkeita tuottavat. Näihin koronavirus vaikuttaa vain, jos työn tekijät saavat tartunnan itse. Pitemmän ajan tuottavuutta on koulutus ja opisklelu. Sitäkään pandemia ei juuri haittaa, ellei saa tatuntoja.
    Siispä ainoa keino hoitaa kansantaloutta on tukahduttaa pandemia. Nyt olisi tarvetta suojalaitteiden valmistajilla, se työ on tarpeellista ja siitä hyöty tulee myöhemmin.

    • Pk-sektoriin kuuluvat tuottavat palveluita ja tavaraa.
     Kun pk-sektori pannaan kiinni, tulee lomautettuja ja työttömä joilla ei ole rahaa kulutukseen > ei asiakkaita edes auki oleville yrityksille.

     Kun pk-sektori pannaan kiinni, sillä ei ole tuloja mutta menot (vuokrat, vakuutukset, lupamaksut, alv, raaka-ainehävikki, sähkö, lainalyhennykset, oma palkka jne) jäävät. Kun niitä ei makseta, yritykset menevät konkurssiin ja niiden luomat työpaikat (+ 70%) katoavat.

     Kun pk-sektori pannaan kinni raha ei kierrä taloudessa.
     Kun raha lakkaa kiertämästä taloudessa, talous kuolee.

     Kun on paljon rahattomia, tuotantoketjut poikki ja pysäyksissä, saamme paljon nälkäisiä ihmisiä. Emme voi ostaa ulkomailta, koska nekin ovat seisokissa.

     • OIen joskus miettinyt yhteiskunnan tuotantorakennetta Maslow’n tarvehierarkian kautta. Ihanteellisessa(?) yhteiskunnassa jokaiselle voidaan tarjota kohtuullinen siivu jokaiselta tarvehierarkian portaalta. Ihminen voi antaa suurimman panoksensa siellä, missä hänen taipumuksensa ovat vahvimmat. Yhteiskuntaa ei jaeta ’essential’ tai ’non-essential’ -ihmisiin.

      Pelkkään ’essential’ -tuotantoon ja sen tehostamiseen tähtäävässä yhteiskunnassa liikutaan koko ajan hierarkian alaportailla, joskin teknologian avulla ’trivian’ tuotanto ja tuotteet saadaan näyttämään monimutkaisilta ja hienoilta. Kulttuuri, tradition siirto, sivistyksen kehittäminen, hengen viljely ja hengellinen elämä kuten uskonnon harjoittaminen – kaikki nuo jäävät vähä vähältä pois. Corona oli jälleen kerran suora hyökkäys länsimaista kulttuuriperimää tai hengenelämää vastaan. Ihmisiä pudotetaan orjiksi tai rutiköyhiksi eläteiksi tarvehierarkian alatasoille. Raaka taloudellinen voima ja politiikassa tyly fasismi saavat ylivaltaa.

      Rikas ja monimuotoinen pk-sektori luo myös omalta osaltaan kulttuuria ja etenkin paikalliskulttuuria. Nyt sen monimuotoisuus ja toimintaedellytykset heikkenevät entisestään. Syntyy kenties näennäistä pk-yrittäjyyttä, jossa ollaan vain suurten yritysten alihankintaketjun osasia. Yritystoiminnan luova osuus tuotetaan ketjun alatasolle jostakin ison firman suunnitteluosaltolta ja pk-yrityksille jää pelkästään idean toteutus ja suhdanneriskin kanto.

     • Jonsse. Kuvaamasi ”kehitys” on ollut totta jo ptkään. Menet mihin tahansa maailmassa, vastassa on McD, CocaCola, supermarketit jne. Paikallisia tuotteita ja palveluita joutuu etsimällä etsimään menemällä ulos turisteille varatuilta alueilta, halvemmllta liikealueilta. Siinä sitä monikulttuuria kun joka puolella samat ketjutoimijat.

      Tässäkin koronalamassa pk-sektori kantaa suurimman riskin. Vakuutukset eivät korvaa liikkeiden sulkemista mutta korvaavat sen luultavasti kyllä ketjuille.

     • ”Pk-sektoriin kuuluvat tuottavat palveluita ja tavaraa.
      Kun pk-sektori pannaan kiinni, tulee lomautettuja ja työttömä joilla ei ole rahaa kulutukseen > ei asiakkaita edes auki oleville yrityksille. ”
      Pk-sektori voi tuottaa yhteiskunnan kannalta kuluja, hyödytöntä ja vahingollista, vaikka tuottaakin hupia joillekin. Siksipä kai kannabisviljelmät on julistettu rikolliseksi pk-toiminnaksi. Pandemian aikana on mahdollista, että palvelusekstori tuottaa vahinkoa ja kuluja suurelle osalle ja vain huvia pienelle osalle. Ne tietenkin pitää kieltää, kuten kannabisviljelmät. Jotkut tykkäävät istuskella ravintoloissa ja kännätä, ne onkin suljettava, koska kännipäissään levittää tautia. Sitävastoin työpaikkaruokalat pitää pitää auki. RS:n ajatukset eivät ole syvällisiä, kuten eivät ole hallituksenkaan tietolähteet.
      Kollektiivisuudessa on pakko olla sääntöjä ja rajoituksia eri tilanteissa, jotta koleektiivinen yhteiskunta pysyy pystyssä. Siksi vaaleissa pitää harkita ettei annan ääntään suosikeille vaan hyvin koulutetuille, joilla rehellisyys ja realistisuus ohittaa idealismin. Mitä nopeammin raha kiertää, sitä suurempi on kulutus ja sen aiheuttamat vahingot hyvinvoinnille ja ympäristölle.

     • Miksi nm. ’Puolueeton’ tulee tämänkaltaiselle vaihtoehtoalustalle levittämään ilmiselvää fasismia ja henkistä tylsämielisyyttä. ”Yleiseen etuun” vetoaminen edustaa kaiken alle jyräävän valtakulttuurin suosimista. Tyyppi vaikuttaa yksitotiselta trollilta ja on ainakin täysin kykenemätön ymmärtämään poikkeavia ideoita ja korkealentoisempia ajatuksia. Kyseessä on arkinen, ihanteeton ja elämän lannistama ihminen, joita Suomi on täynnä ja jotka poikkeusaikoina pääsevät ikäänkuin loistamaan, kun voi oikein luvan kanssa levittää pelkoa ja tympeitä toimenpideohjelmia. Näillä sivistyksen rippeetkin ajetaan maassa alas ja matalaotsaiset kuvittelevat päässeensä voitolle. Tylsämielisyydessään he eivät voi vedota muuhun kuin suureen lukumääräänsä ja niinpä he suosivat ja vyöryttävät kaikkialle kollektivistista tai autoritääristä ajattelutapaa. Harmaa ankea maa on Suomi jo nyt ilman näitäkin.

      Niin tai näin, jättäkää noteeraamatta.

     • jonsse: ”Miksi nm. ’Puolueeton’ tulee tämänkaltaiselle vaihtoehtoalustalle levittämään ilmiselvää fasismia ja henkistä tylsämielisyyttä. ”Yleiseen etuun” vetoaminen edustaa kaiken alle jyräävän valtakulttuurin suosimista. ”
      Se, että viittaa sääntöihin valtiossa, jossa eletään ei ole osoitus fasistisesta tai tylsämielisestä ajattelusta. Jos osaa keskustella, ei ole syytä siirtyä henkilökohtaiseen hyökkäykseen.
      Jos olisin vapaa päättämään asioistani, eroaisin heti valtiosta. Kuten kaikki tietävät se ei ole mitenkään mahdollista. Paljon paremmin pärjäisi, kun saisi pitää kaiken palkkansa ja maksaa sitten saamistaan palveluista. Suomi on tässä EU:n heikoimmin toimiva maa, maksamme kaikesta hankkimastamme keskimäärin 60% veroja ja maksuja valtiolle.
      Joku harhamielinen voi kuvitella, että saa käyttää ilmaiseksi teitä. Suomessa tästäkin velotetaan kansalaisilta 6 miljardia/vuosi ja teiden ylläpitoon käytetään miljardi. Suunnitteilla on autoverojen reipas korotus, piilofasismia, johtajavaltaisuutta. Tätä voidaan käyttää myös koronavirusepidemiassa hyväksi, vaikka asiaan perehtyneet olisivat toista mieltä kansalaisten hyvinvoinita puolustaessaan.

     • parahin Puolueeton,
      en ihan pysy perässä ajatusten virrassasi.

      Mikä tahansa voi olla hyödyllistä tai aiheuttaa vahinkoa: vaikka vesi. Sen juominen on välttämätöntä mutta siihen voi myös hukkua kännipäissään. Jolloin hyödyllisyys/vahingollisuus ei ole veden ominaisuus vaan käyttäjän tavan käyttää vettä.

      Vesi voi olla saastunutta. Yleensä se on sitä ihmisen toiminnan seurauksena jolloin saastuminenkaan ei ole puhtaasti veden — veteen olennaisesti kuuluvan ominaisuuden, joka tekee vedestä vettä — ominaisuus.

      Pk-sektori nyt yksinkertaisesti on maailman suurin työllistäjä. Mukaan mahtuu monenlaista toimijaa. Hyödyllistä ja vahingollista. En silti syyttäisi ravintoloitsijaa siitä, että joku säännöllisesti menee ja juo kaikki rahansa, hakkaa sekavuustiloissaan jonkun tai putoaa metrojunan eteen.
      Tai siitä että ihmset ”levittää kännipäissään tautia”, selvinpäin ravintoloissa ja muualla olevatko eivät levitä?

      Johdonmukaista olisi sitten sulkea myös Alkot, valtion omistamat monopolimyymälät https://www.alko.fi/alko-oy/yritys/hallinto-ja-johto koska se toimittaa tavaraansa ravintoloihinkin.

      Mitä luulet maailman taloudelle tapahtuvan, jos iso osa pk-sektorista pyyhkäistään kerralla pois? Itsensä työllistävätä ja muita työllistävät?

      Jos tuotanto keskittyy vain muutamille isoille toimijoille, mitä luulet tapahtuvan hinnoittelulle, valvonnalle, luotettavuudelle, toimitusvarmuudelle, korruptiomahdollisuuksille ynnä muulle vastaavalle?

      Ei kukaan luule, että Suomessa rakennetaan tai käytetään ilmaiseksi teitä.
      Yhdysvalloissakaan ei käytetä. Siellä tiemaksu suoritetaan monasti yksityisille yrityksille, jotka eivät palauta ottamaansa rahaa teiden kunnon yllä pitämiseen — ellei sellaiseksi lasketa esim. silloissa olevia ”Varo putoavia osia” -kylttejä.

      Kenelle meinasit maksaa palveluista, jos pk-sektoria ei ole? Pelkästään valtion tai jonkin suuryritysryppään monopoleille?

     • Mites sitten, JOS ihmisen veressä kiertää yhä tuota lääkettä, jota ei itse pysty vähentämään, koska se aiheuttaa epilepsiaa?
      ”Oireet
      Levetirasetaamin yliannoksilla on ilmaantunut
      uneliaisuutta,
      kiihtymystä,
      vihamielisyyttä,
      tajunnan
      tason laskua,
      hengityslamaa ja
      koomaa.

      Yliannostuksen hoito
      Levetirasetaamille ei ole spesifistä vastalääkettä.

      Yliannoksen hoito on oireenmukaista ja
      hemodialyysia voidaan käyttää.

      Dialyysin hyötyosuus on 60 % levetirasetaamille ja 74 %
      päämetaboliitille.”

     • http://satio.luizav.com/rabdomyolyysi-kokemuksia/

      ”Hänellä havaittiin myös rabdomyolyysi eli lihassolujen vaurioituminen”
      Eiköhän tuota voisi sanoa myös lihasten voimattomuudeksi?

      Kuinka monelle koronapotilaalle on joskus määrätty esim Keppraa?
      Statiineilla näyttäisi olevan samantyyppinen vaikutus, mutta KELA-korvaukset pitävät yllä käsitystä, että niitä olisi syötävä.
      On tämä jo selkäpiitä karmiva yhdistelmä!
      Dialyysi vois auttaa enemmän kuin hengityskone?

  • Lisään vielä ed. kommenttiin: sosiaalinen eristäytyminen on heikentänyt ihmisten immuniteettisuojaa. Korona kiertää edelleen. Liian nopea purku nostaa toisen aallon, joka iskee immuniteettinsa heikentäneisiin rankempana.

   Ilkeästi voi miettiä, eikö se ehkä ollut sosiaalisen eristäytymisen tarkoituskin: saadaan säikäytettyä heikennetyt ihmiset suostumaan vaikka mihin käärmeöljyyn kuolemanpelossaan.

   • ”Lisään vielä ed. kommenttiin: sosiaalinen eristäytyminen on heikentänyt ihmisten immuniteettisuojaa.”
    Millähän tuon perustelet? Immuniteettisuoja ei riipu sosiaalisesta käyttäytymisestä, vaan yksilön ruumiin kemiasta ja sen kehittymisestä lapsesta alkaen. Maat, joissa sosiaalisen käyttaytyminen on ollut läheistä, koronavirus on saanut pahinta aikaan. Suomi on selvinnyt sosiaalisen eristäytyneisyytensä johdosta vähällä, vaikka on tehnyt suuria virheitä ja tekee edelleen yrittäessään ehkäistä koronaviruksen vahinkoja. On paljon parempi eettisesti ja taloudellisestikin, kun muutama tuhat pk-yritystä menee konkursiin kuin kymmeniä tuhansia vammautuu tai kuolee tautiin.

    • Itseasiassa niin kutsuttu placebo efekti on hyvin todistettu ja reaalinen. Sosiaalinen eristäminen ja sisälä kököttäminen heikentää mielialaa, jolla on suora yhteys immuunivasteeseen. Ottaen huomioon, että valtio on tahallisesti jättänyt huomioimatta käytännössä koetellut keinot paitsi parantaa, myös ennaltaehkäistä Hydroklorokiinilla on kirjoituksenne suorastaan irvokas.

     • https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/303710/M%C3%A4isti_Jermu%2C%20Siltanen_Marko.pdf

      Mutta kun käypähoito aina vaan lisää lääkkeitä eikä kukaan reagoi mitenkään yliannostuksiin! ne on selvästi robotin laatimia. Esimerkiksi ”muistilääke” on malationin vastavaikuttaja ja sitähän on saanut syytä hedelmäpuille ym. 1950- luvulta saakka! Myrkytysoireisen kun vie nk.”muistitestiin, saa lisää lääkkeitä, eikä entisiäkään tarkista kukaan, mitä ne todella sisälsi. Oriolalla on Keppra, jota voi aina määrätä, kun käyttöalue on niin laaja, että peittää kaiken, mikä liittyy vähänkin esimerkiksi puheen takelteluun, ylimääräisiin liikkeisiin tms.
      Eipä vanhus ainakaan pysty valittamaan mistään mitään sen jälkeen:-(

    • Yksilön ruumiin kemia ei toimi irrallaan ympäristöstä eikä omasta menneisyydestään. Ihmisen keho on tietystä vinkkelistä virus- ja bakteerikolonioiden yhdyskunta, joka ”tilanne-elää” sen mukaan kuinka ihminen elää ja missä elää.

     Mikrobiomi on meille niin tärkeä, että sen tiedetään vaikuttavan jopa tunteisiimme ja mielialoihimme.

     Eristäytyminen ympäristön viruksista ja bakteereista vähentää __vähittäistä__ altistumistamme heikentäen sitä kautta vastustuskykyämme.

     Hollannissa tehtiin aikanaan erittäin laaja, monta sukupolvea käsittävä kartoitus jossa todettiin mm. että isovanhempien II maailmansodan aikana kärsimä aliravitsemus vaikutti (epigeneesin kautta) edelleen lapsenlapsissa.

     On siten mahdollista, että heikennämme jälkeläistemme kykyä tulla toimeen nykyisillä valinnoillamme.

    • Amerikkalaiset ovat sairaampia ja kuolevat nuorempina kuin muiden kehittyneiden maiden kansalaiset vaikka heitä mainostetaan kehityksen edelläkävijämaana, jota tulisi jäljitellä.

     Vuonna 2011 National Research Council (NRC) havaitsi että amerikkalaisten elinajan odote kasvoi hitaammin kuin muissa kehittyneissä maissa. Löydösten hälyttämänä NRC yhteistyössä Institute of Medicinen (IOM) kanssa alkoi selvittää miksi.

     Amerikkalaiset elävät sairaampina ja kuolevat nuorempina kuin muiden kehittyneiden maiden kansalaiset, kertoo USA Today. Sen lisäksi että Yhdysvallat käyttää kaksi kertaa niin paljon rahaa terveyden huoltoon kuin vertailumaat, maassa on ollut myös korkein lapsikuolleisuus jo vuosikymmenien ajan, kun verrataan muihin kehittyneisiin maihin. Osaksi lapsikuolleisuus johtuu siitä, että yksi viidestä amerikkalaislapsesta elää surkeassa köyhyydessä.

     Yhdeksällä terveyteen liittyvällä alueella Yhdysvalloilla ei ole esittää kuin surullisia lukuja:

     alhainen syntymäpaino; loukkaantumiset ja murhat; teiniraskaudet ja sukupuoliteitse tarttuvat taudit; HIV ja AIDS; huumeisiin liittyvät kuolemat; ylipaino ja diabetes; sydäntaudit; krooniset keuhko-ongelmat; yleinen työkyvyttömyys/invaliditeetti (general disabilities).

     Trendi on jatkunut samansuuntaisena 1980-luvulta asti, ja suunta on kohti huonompaa.

     (huom. 1980-luvulla markkinoille tulivat kevyttuotteet kuten light-limsat ja makeutusaineet)

     Raportin kirjoittamiseen osallistunut Steven Woolf kertoo tutkijaryhmän olleen tyrmistyneitä löydöksistä.

     Lähteet:

     US Health in International Perspective: Shorter Lives, Poorer Health

     http://www.nap.edu/catalog.php?record_id=13497

     USA Today – Liz Szabo: Americans die younger than others in rich nations

     http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/01/09/americans-health-mortality-illness/1818903/

     CNN – Jacque Wilson: Why americans die earlier than their international peers

     http://edition.cnn.com/2013/01/09/health/international-health-report/index.html?hpt=hp_c1

    • ”Its mechanism is known to involve
     fusion and necrosis of skeletal muscle cells, which causes myalgia and
     weakness [3,4]. Although rhabdomyolysis can develop in response to
     various agents, it is often caused by statins, fibrates, antibiotics, neuroleptics, and traditional Chinese medicine, and its incidence is low in
     users of antiepileptics. Among the limited number of antiepileptic
     agents, a few cases of rhabdomyolysis with VPA, zonisamide, and phenytoin have been reported [5–7”

    • Eikä usko, että hänen määräämänsä lääke voisi mitenkään aiheuttaa vaivoja, vaikka tiedetään, että:
     ”These pharmacokinetics coincide with the onset of clinical symptoms or hyperCKemia.
     Since her signs and symptoms improved quickly once levetiracetam was
     withdrawn, the adverse effects were likely due to this drug alone. In addition, other muscle diseases known to cause rhabdomyolysis, such as
     metabolic disorders (e.g., glycogen storage disease), lipid metabolism
     disorders, metabolic myopathy, dystrophinopathy, certain atypical
     types of mitochondrial disorders, and hypothyroidism, were clearly
     ruled out based on the patient’s clinical course. The most likely cause of
     the rhabdomyolysis was levetiracetam, as evidenced by the close temporal relationship between exposure to the drug and onset of symptoms
     and the immediate resolution of symptoms and hyperCKemia after levetiracetam withdrawal”
     Siis tuolta tuo:
     https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4308062/pdf/main.pdf

  • @ Jonsse 7.5.2020 at 22:29

   > tuotantorakennetta Maslow’n
   > tarvehierarkian kautta

   Tarvehierarkia tarkoittaa samaa kuin kulutushierarkia Sitä ei pidä sekoittaa tuotantohierarkiaan. Myös se on huomattava, että kulutuksella ei ole ylärajaa (aina on mahdollista vaihtaa silakat kaviaariin) mutta tuotannolla on (ei jaksa enempää, päivässä on vain 24 tuntia, ei äly riitä).

   Kansantalouden tuotannon antaminen ensin niille, jotka eniten tuottavat tilalle jotain muuta hyödykettä, ohjaa tuotannon rakennetta, siis sijoitukset lisääntyvät siinä tuotannossa jonka tuloksia eniten halutaan.

   • Maslow’n tarvehierarkia on tuntuisi heijastelevan kulttuurisesti tasapainoisen yhteiskunnan ihmisalkion tarverakennetta. Hierarkia on laadittu aikoina, jolloin myös aineettomalla sivistyksellä ja hengenelämällä on ollut merkittävä rooli yhteiskunnan ”tuotannossa”. Miksi tarvehierarkiaa ja tuotantohierarkiaa ei voi rinnastaa toisiinsa? Tämä ei ole niiden sekoittamista ja näin voidaan miettiä sitä, kuinka nykyinen tuotantorakenne vastaa tasapainoista ja moniportaista tarvehierarkiaa? Voidaan myös havaita, kuinka joku mekanismi ikäänkuin vääristää näiden kahden eri hierarkian suhdetta.

    Tarvehierarkian manipulointi markkinoinnin, mainonnan, populaarikulttuurin, trendien muodostamisen sekä näiden edellyttämien informaation ja tuotteiden jakeluketjujen avulla on jo pitkään tiedossa ollut juttu. Jopa koulutusjärjestelmiä on manipuloitu pois klassisen sivistyksen tarjonnasta kohti teollisen yhteiskunnan edellyttämän ihmisrobotin kasvattamista.

    Omassa varhaisnuoruudessani 1970-luvulla puhuttiin paljon ja huolestuneina yleisestä kaupallistumisesta. Varoittelijat eivät varoitelleet turhaan, vaan kehitys on johtanut kohti irvokasta kaupallistumista, rahan ja teknologian ylivaltaa ja sivistyksen alasajoa. Et vaikuttaisi sellaiselta teknokraattihenkilöltä, joka on tästä riemastunut eikä pyrkisi potkimaan latistavaa kehitystä vastaan. Monet ovat kyynistyneet, kyllästyneet, masentuneet ja heittäneet pyyhkeen kehään enkä voi siitä heitä edes moittia.

    • 553b – Talkki
     Lisäaineryhmä
     Muut lisäaineet
     Linkkikammisille avattuna tuo edellinen:
     ”Kuvaus
     Paakkuuntumisenestoaine ja kiillotusaine. Saa käyttää mm. kuiviin elintarvikkeisiin, tabletteihin, raastettuun juustoon ja riisin kiillottamiseen sekä makeisten, makkaroiden ja värjättyjen munien pintakäsittelyyn. Enimmäismäärärajoituksia.

     Hyväksyttävä päivittäinen enimmäissaanti (ADI)
     Ei ole määritelty”

     FIMEA vastaa lääkkeiden apuaineista, ei ruokavirasto. Aika kätevää, kun riisin kiillottamiseen käytetään asbestia:-D

 2. > IPS kirjoittaa raportissaan, että miljardööreillä on arvioitu olevan piilotettua varallisuutta jopa 21 biljoonan ($21 trillion) dollarin arvosta verokeitaissa, trusteissa ja pöytälaatikkoyhtiöissä. >

  Aivan, ja tämä ylläoleva yhtälö huijaa sekä köyhiä, jotka tarvitsisivat rahaa elämiseen, että miljardöörejä jotka jemmaa tietokoneella välkkyviä numeroita erinäisiin paikkoihin. Kuten olen täällä usein todennut rahalla on vain KÄYTTÖARVO ja vieläkin pahempaa: se on olemassa vain pedon, eli lainanantajan omassa systeemissä. Tähän tosiasiaan perustuen SEISOVAN ”rahan” verokeidas, trust ja pöytälaatikkoARVO osake-sijoituksineen on pyöreä nolla. Nollien lukumäärällä ei ole pedolle mitään merkitystä koska virtuaalitaloudessa pyörivä valuutta on ILLUUSIO. Entäpä kulta ja hopea… pelastaako se ihmisen? Raamattu vastaa:

  ”He viskaavat hopeansa kadulle, heidän kullastaan tulee arvotonta rojua. Ei heitä pelasta kulta, ei hopea Herran vihan päivänä. Ei niistä ole tyydyttämään heidän nälkäänsä, ei täyttämään heidän vatsaansa. Juuri niiden tähden he ovat langenneet.” Hesekiel 7:18-19

  Toisin sanoen, rikkaus on anettu ihmiselle taakaksi…. systeemi huijaa meitä kaikkia ja kaikkein raskaimmin se huijaa heitä, joita rikkaiksi kutsutaan:

  ”Jeesus sanoi: ”Karttakaa tarkoin kaikenlaista ahneutta. Ei kukaan voi rakentaa elämäänsä omaisuuden varaan, vaikka sitä olisi kuinka paljon tahansa.” Ja hän esitti heille vertauksen: ”Oli rikas mies, joka sai maastaan hyvän sadon. Hän mietti itsekseen: ’Mitä tekisin? Minun satoni ei mahdu enää mihinkään.’ Hän päätti: ’Minäpä teen näin: puran aittani ja rakennan isommat niiden sijaan. Niihin minä kerään koko satoni ja kaiken muun, mitä omistan. Sitten sanon itselleni: Kelpaa sinun elää! Sinulla on kaikkea hyvää varastossa moneksi vuodeksi. Lepää nyt, syö, juo ja nauti elämästä!’

  Mutta Jumala sanoi hänelle: ’Sinä hullu! Tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta takaisin. Ja kaikki, minkä olet itsellesi varannut — kenelle se joutuu?’

  ’Näin käy sen, joka kerää rikkautta itselleen mutta jolla ei ole aarretta Jumalan luona.'”
  Luuk. 12:13-21

  • Progressiivinen kiinteistövero? Tarkoittavat kylläkin progresiivista perintöveroa.
   Tuo ensimmäinen graafi havainnollistaa maallikoille miten 1000 on 200 kertaa suurempi pallo kuin 5. Siitä yksi tähti raportille

 3. Koska löysää rahaa on, tarvitaan vain suuri joukko ihmisiä joiden on pakko myydä. Näin kirsikat poimitaan päältä ”oikeaoppisesti” Aristoteleen oligopolisten periaatteiden mukaisesti.
  Ei ihmekään, että Bill Gates hihitteli haastattelussa jonka aihepiiri oli leppoisasti tuleva suurlama ja ihmisten nälkäkuolemat (ennusteen mukaan yli 100000000 köyhintä).

 4. > Esimerkiksi maat, joissa tieverkosto on
  > yksityisten sijoittajien omistama ja teiden
  > käytöstä peritään maksu, ovat vaarassa
  > saada karanteenimääräysten takia haasteen
  > ICSIDiin menetettyjen tiemaksujen takia.

  Kekkosen aikaan – silloin, kun Kekkonen oli tehnyt omaisuutensa ostamalla Lapin Miehiltä koskioikeuksia muutamaa viinapulloa vastaan – Suomessa oli laki, että jos satoi paljon ja voimalat joutuivat juoksuttamaan vettä ohi turbiinien, valtio korvasi vahingon.

  – Tämä tietenkään ei ollut “windfall”-voittoa. Se oli “waterfall”-voittoa.
  – Valtio luonnollisesti oli syyllinen ohijuoksutukseen, koska se itse säännöstelymääräyksellä aiheutti tämän ohijuoksutuksen.

  Valtioiden kanssa tehtävissä sopimuksissa pitää aina olla määräys, että lainsäädännön muuttuessa tai viranomaispäätöksen seurauksena menetetty voitto korvataan, koska valtiot ovat epäluotettavia sopimuskumppaneita.

  Valtiot haluavat laittaa verot ulkomaalaisten maksettavaksi, juuri tätähän lainan ottaminen tarkoittaa ja lisäksi tästä saa poliittisia irtopisteitä. Esimerkki vuosien takaa:

  – Valio myi jäätelötuotantonsa Nestle’lle. Kohta sen jälkeen jäätelölle asetettiin lisävero. Kepu oli hallituksessa. Loistava kaupan ajoitus Valiolta! Ikään kuin sillä olisi ollut “telepaattinen yhteys” maan hallitukseen.
  – Sitten Nestle myi tuon huonosti kannattavan jäätelötuotannon takaisin Valiolle. Vero poistettiin. – Ellei kyse olisi ollut pelkästä “sattumien summasta”, Nestle olisi voinut vaatia korvausta Suomen valtiolta.

  • Ehkäpä Nestlé hakikin korvausta. Ja sai sen. Mutta toista kautta.

   Tällaisissa tapauksissa yhtiö ei käänny lähimmän raastuvanoikeuden tai edes kansainvälisen kauppatuomioistuimen puoleen vaan ottaa yhteyttä oman maansa hallitukseen.

   Kun tapaukseen liittyy laittomia toimia, joihin ovat syyllistyneet korkeassa asemassa olevat poliitikot, on mahdollista saada menetetty hyöty moninkertaisena takaisin käyttämällä tapausta kiristysruuvina “edullisten päätösten” aikaansaamiseksi. Poliitikot kuitenkin ohjailevat rahavirtoja, jotka ovat moninkertaisia verrattuna jonkin jäätelökauppiaan hillotolppa-jäätelöön.

   – Olennaista on saada poliitikko “koukkuun.
   – Hyöty voi tulla aivan muuta kautta kuin jäätelön myynnistä ja ostamisesta.
   – Se voidaan ottaa esimerkiksi ylihintaisten asekauppojen kautta, NATO-päätösten, pohjavesien myynnin, kauppasopimusten ja vastaavien kautta. Näillä ohjaillaan varallisuuden siirtymistä imperiumin ja vasallivaltioiden välillä.

 5. Miljardöörit ei jätä kiveäkään kääntämättä lisätäkseen varallisuuttaan. Heillä on myös vara palkata asiantuntijoita näihin operaatioihin ja myös lainsäädäntö sekä vapaakauppasopimukset tukee tätä miljardöörien rikastumista entisestään.
  USA on esimerkki tästä globaalista miljardöörien rikastumisorganisaatiosta ja siellä ei ole koskaan ollut demokratiaa ja oikeuden mukaisuutta vaan rikkaiden johtama korpokraatio joka kerää valtion varat muiden varojen lisäksi miljardööreille.
  Suomi on joutunut tähän systeemiin EUiin liittymisen takia ja sama veronkierto, rikkaiden verojen alennukset ja verovähennys oikeudet sekä yritysten tuet on kuin USAssakin ja tästä syystä Suomi köyhä on ja siksi jää vaikka naisviisikko on nyt hallituksessa.
  IPSn suosituksia on tämäkin hallitus yrittänyt pistää voimaan mutta hallituksen eripuraisuuden takia tuskin yhtäkkään suositusta tulee voimaan sillä rikkaiden rahat on pyhiä Suomessa.
  Joku vero on kuitenkin jäänyt vielä voimaan nimittäin perintövero jota Nalle pakoilee Ruotsissa mutta eiköhän sekin ole pian poistettu rikkailta.

  • Salkunrakentaja kertoo osinkopesusta:

   […] Ensimmäinen perustuu siihen, että kotimainen ja ulkomainen omistaja maksaa erisuuren osinkoveron. Esimerkiksi Suomen ja Iso-Britannian verosopimuksen mukaan lähdeveroa osingosta ei peritä.

   Osakkeet lainataan brittiyritykselle ennen osingon täsmäyspäivää. Brittiyritys vastaanottaa osingot verottomana, tilittää osingot lainaajalle ja palauttaa lainaamansa osakkeet täsmäytyspäivän jälkeen. Verohyöty jaetaan järjestelyyn osallistuneiden kesken.

   Toinen tapa hyödyntää osinkopesua perustui siihen, että osinkoa maksava yritys maksaa osinkoverot kaikista osingoista. Tällöin sijoittaja saa tililleen osingon, josta vero on jo maksettu.

   Kaikkien osapuolten, kuten sijoitusrahastojen, ei kuitenkaan osinkoveroa tarvitse maksaa. Nyt tilille tipahtanut osinko antaakin oikeuden hakea veronpalautusta.

   Epäselvässä tilanteessa yhtä osinkoa vastaan saadaan haettua kaksi veronpalautusta.[…]
   Yhdessä Correctiven käsiinsä saamassa dokumentissa suunnitellaan osingonpesun testausta eri maissa sisältäen Suomen. Myös testin tulos on kirjattu ylös. ”Toimii.” […]

   https://www.salkunrakentaja.fi/2020/04/pankkien-mahdollistama-osinkopesu-maksaa-eurooppalaisille-veronmaksajille-yli-55-miljardia-euroa/

   Täytyy sanoa, että en yhtään yllättynyt kun artikkelissa mainittiin osinkopesuun osallistuneita pankkeja. Siellä olivat taas vanhat tuttumme rikoksenuusijapankit Barclays, BNP Paribas, Citigroup, Commerzbank, Deutsche Bank, Goldman Sachs, JPMorgan, Merrill Lynch ja Morgan Stanley.

   Sen sijaan että tämä porukka aina pelastetaan veronmaksajien kustannuksella omien rötöstensä ja kasinopeliensä seurauksilta, olisi mielestäni korkea aika alkaa kysellä Onko yhteiskunnalla varaa sallia tällaisten pankkien olemassa olo ylipäänsä.

   • Juuri näitä porsaan reikiä on täynnä Suomen verolainsäädäntö ja EUn jäsenenä olo ei ole niitä tukkinut.
    Tämä hallituskaan ei tule tukkimaan koska koska Suomessa on oma korporaatio joka pitää huolta rikkaiden veronkierrosta ohi hallituksen.

    • http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/74928/RAP2016_31.pdf

     Kun ihminen vanhenee, aineenvaihdunta hidastuu ja lääkkeiden ym vieraiden aineiden täytyisi vähentyä, mutta meillä asiaa ei ymmärretä, vaan terveetkin ikäihmiset ylilääkitään eikä kukaan poista niitä lääkityksiä, mitkä joku on onnistunut listalle vetämään. Kun tuollaisen näkee ihan vierestä, ei voi kuin ihmetellä, miksi eivät näe itseänsä siinä samassa jonossa…

     ”Vuonna 2015 epilepsialääkkeistä (ATC-luokka N03) sai sairausvakuutuskorvausta 185 161 henkilöä, joista valtaosa (130 245) sai lääkkeet peruskorvattuna (liitetaulukko 7). Epilepsialääkkeistä maksettiin erityiskorvauksia (ylempi korvausluokka) noin 32 miljoona euroa yhteensä 62 451 henkilölle.
     Suurimmat kustannukset, yhteensä noin 38 miljoonaa euroa, aiheuttivat pregabaliini (noin 29 miljoonaa euroa) ja levetirasetaami (noin 9 miljoona euroa), mikä on noin puolet koko N03-lääkeryhmän kokonaiskustannuksista. Seuraavaksi kalleimmat N03-lääkkeet olivat gabapentiini (noin 7,9 miljoonaa euroa), lamotrigiini (noin 7,9 miljoonaa euroa), valproiinihappo (noin 6,5 miljoonaa euroa), okskarbatsepiini (noin 4,3 miljoonaa euroa) ja topiramaatti (noin 2,5 miljoonaa euroa).
     Kuten liitetaulukosta 7 nähdään, pregabaliinin korvauskustannuksista vain noin 4,4 % ja gabapentiinin korvauskustannuksista noin 10,4 % aiheutuu epilepsian hoidosta, kun taas valtaosa levetirasetaamin korvauskustannuksista (noin 93,7 %) kuluu epilepsia hoitoon.”

 6. Tämä pandemia on kuuliaisuustesti. Koiraa käskytetään ja kun se oppii tottelemaan, se saa herkkupalan. Palkintona on tässä kokeessa tiedottaminen, joka pyörii yhden asian ympärillä. Olet turvassa ja parempi yhteisön jäsen, kun noudatat määräyksiä. Yhteiskunnallinen arvosi kohoaa, kun vain uskot sokeasti. Tilastoterapia huuhtelee aivojasi ja saa sinut vakuuttumaan, siinä on raamatullinen sanoma, siinä on jotain absoluuttista numeroilla ilmaistuna.
  ”Pilven päällä” Big Pharma- Jumala nauraa ja laskee voittoja. Miten voi olla mahdollista, että ihmiset ovat niin, niin helposti huijattavissa ? Koirakoulutusmetodi tuottaa aina uudelleen hyvää tulosta. Mutta kohta ei ole enää, ketä huijata, miten tämä hauska vedätysleikki voi sitten jatkua, kun pikkuyrittäjät on imetty kuiviin ? No, onhan vielä valtiolla väkeä töissä. Tapetaan se seuraavaksi !
  .

  • Suomalaiset on niin hyvin jo koulutettu että ne tekee mitä isäntä käskee refleksin omaisesti ilman koronakoulutustakin.

  • Koronatestauksessa Tansaniassa Bill Gates ja Robert Koch instituutti vetivät vihdoin vesiperän. Kehitysmaissa länsimaitten ”tieteentekijät ” luulivat voivansa uskotella ja pelottella tansanialaisia että niin papaioissa , vuohissa kuin linnuilla ja puillakin on korona. Tansanian presidentti Maguli vastasi Robert Koch instituutin koronatestauksiin

   https://youtu.be/wKRcPFk3v9k

   Puheen jälkeen Robert Koch instituutti (RKI) ilmoitti vetäytyvänsä julkisuudessa tapahtuvasta kommunikoinnista. RKI on yksi suurimpia Bill ja Melinda Gates säätiön suurlahjoitusten saajia Saksassa.

   Mahtavatkohan Billin koronarokotukset vielä onnistua Afrikassa tai ainakaan Tansaniassa?

   • Tansania ei ole vielä ymmärtänyt pelin henkeä. Mutta kyllä he viisastuvat. Ennustan mielenosoituksia, värivallankumousta ja rauhanturvaoperaatiota. Maguli löytänee itsensä Haagista syytettynä rikoksista lääkemaf.. anteeksi, ihmisyyttä, vastaan.

  • Vanki X: ”Miten voi olla mahdollista, että ihmiset ovat niin, niin helposti huijattavissa?”

   Tuota olen miettinyt itsekin. Ennen epäiltiin, että naapurikaupungin vedessä oli jotain ylimääräistä. Tarkan tekotavan tietänee vain syyllinen, mutta seuraus on selvä. Ihmiset OVAT tyhmempiä kuin aiemmin. En usko, jotta sama kusetus olisi mennyt läpi isän sukupolvelta.

   Puolustusvoimien pällitestitulokset kääntyivät laskuun 1997.
   https://jyx.jyu.fi/bitstream/handle/123456789/11120/URN_NBN_fi_jyu-2007274.pdf

  • Ylen julkaisema positiivinen Venäjän kirjeenvaihtajan analyysi on aika harvinaista Suomessa.
   https://yle.fi/uutiset/3-11180094

   Analyysissä mainitaan niin Jalta konferenssi kuin Venäjän Afrika- konferenssi. Saattaa ollakin niin että Tansaniankin presidentillä on nyt uudet takuumiehet Kiina ja Venäjä.
   Tänään 9.5.2020 on kulunut 75 vuotta Venäjän natsi-Saksan voitosta, jota Venäjä juhlii koronan takia enemmänkin ilmassa ja internetissä. Ilmavoimien näytöksessä odotetaan nähtävän jotakin spektaakkelin omaista (space force),

   Miten nopeasti rauhankonfefenssi ja jaltakonferenssi järjestetään, riippuu nyt Trumpista. Jos nyt palataan takaisin Tansaniaan ja Afrikkaan, niin useista seikoista voi päätellä että ”maailmanrauhakonferenssi” koskee myös Afrikkaa. Trumpin toimet täyttää nyt USAn jättiläismäiset öljyvarastot halvalla öljyllä ja öljyn hinnan pudotus miinusmerkkisille dollarilukemille on ollut tarkoitushakuista. Ensinnäkin asiasta ovat sopineet keskenään Saudit, Venäjä ja USA ja toiseksi miksi ylipäätään voidaan
   tehdä niin. Trump on antanut jo viitteitä siitä että uudet energiantuotanto tavat, kuten uusi tesla-energia on tulossa fossiilisten tilalle.
   Joten johtopäätös Afrikan ja Magulin kannalta voi olla aivan toinen, raaka-aineiden ryöstäminen ,kuten esimerkiksi kobaltin, ei tule olemaan tarpeen.

  • ”Miten voi olla mahdollista, että ihmiset ovat niin, niin helposti huijattavissa ? ”

   Valitettavasti ihmiset haluavat, että heitä ”paimennetaan”. Riippuu vähän paimenesta onko kyseessä ”huijaus” vai ihan viaton ”ohjaus”.
   Harvassa ovat ne yksilöt, jotka haluavat seistä omilla jaloillaan ja kantaa vastuuta teoistaan. Lampaan kaltaisista yksilöistä muodostuu lammasmainen kansa jota on helppo paimentaa haluttuun suuntaan👁️

   • Meille on annettu vapaa tahto, jolla tehdä sekä hyviä että huonoja päätöksiä, kolikon toisella puolella on vastuu kantaa päätöksiensä seuraukset. On vaan niin paljon helpompaa antaa toisten tehdä päätökset puolestaan, vastuuta tosin ei siinä tapauksessa kanna kukaan, mutta ainahan sitä voi nillittää 😂

    • Ihmisellä ei ole vapaata tahtoa. Olemme kuin muurahaiset, rakennamme yhdessä kekoa ja menemme sinne, minne kollektiivinen tietoisuus meitä johdattaa. Raamatun profetiat perustuvat nimenomaan siihen että jokainen ihminen on jumalainen YKSI ja samalla on Alfa ja Omega / Alku ja Loppu. Siihen perustuen nillittäminenkin on vain osa ihmiskasvun prosessia 😉

     • Loppujen lopuksi me kaikki ja kaikki mitä havainnoimme olemme sitä samaa, kutsukoon kukakin sitä miksi haluaa 🤔

     • Mitä mahdat tarkoittaa sanalla ”nillittää”?
      ”Tämän lääkevalmisteen farmakokinetiikasta ei ole saatavilla tietoa. Tätä lääkevalmistetta käytetään
      paikallisesti korvassa, ja vaikuttavan aineen imeytymistä ei ole tutkittu.”

      Katsopa, kun itsehoitovalmisteissa
      http://spc.fimea.fi/indox/nam/html/nam/humspc/3/13421113.pdf
      on järisyttäviä sivuvaikutuksia, mutta sanotaan vaan näin:
      ”Sinkokaiinia sisältävien lääkevalmisteiden käytön yhteydessä on ilmoitettu esiintyneen
      kosketusallergiaa.

      Amidiryhmän puudutteisiin liittyviä haittavaikutuksia ovat kiertohuimaus, pahoinvointi, nystagmus, korvien soiminen, heitehuimaus ja tasapainovaikeudet kävellessä (ks. myös kohta 4.9).

      Näiden haittojen tarkkoja esiintymistiheyksiä ei tiedetä, koska tiedot ovat peräisin pienistä kliinisistä tutkimuksista.”

      Ja kappsa: taas mennään neurologille, vaikka hän ei ole selvillä edes tämänhetkisestä lääkityksestä. Miten vanha ihminen annostelee korvatippansa nyt kun ei ketään ole näkemässä?

     • Paljonko seassa on vitamiinivalmisteita, joissa on lanoliinia. Kannattaa katsoa seuraava video, niin ymmärtää, ettei sitä ihmisperäistä hormonia ainakaan ihmisen pidä suuhunsa laittaa – saati sitten suoneensa:
      https://youtu.be/nVZeY-Vhd4Y?t=10

 7. Imatran kaupungissa ei ole yhtään Covid-19 tartuntaa ja Etelä-Karjalan keskussairaalassa oli vain yksi korona potilas. Herätys hallitus, palauttakaa alueita normaaliin elämään poistamalla niiltä rajoituksenne.
  Monet maat ovat jo tehneet niin, esim. Australia, Uusi Seelanti, Islanti ja Kreikka.

 8. ”Olet turvassa ja parempi yhteisön jäsen, kun noudatat määräyksiä. Yhteiskunnallinen arvosi kohoaa, kun vain uskot sokeasti. ”

  Niinpä. Eka lause on ok sillä edellytyksellä että on yhdessä luotu yhteiskunta järjestys, siis nimenomaan yhdessä koko kansan avulla – eikä vain pienen mafian voimin ja sille sopiva ja sen hyvinvointia edistävä järjestys joka nyt on voimassa.
  Tottakai sellainen järjestys on tarpeen ja se takaa yhteiskuntarauhan joka muuten on mahdottomuus ihmisten erilaisuuden vuoksi. Ja kiistatta sen noudattaminen poikii niille enemmän kuin sen rikkojille.
  Toinen lause ontuu siinä että siinä on sana ’sokeasti’ … ja se on juuri se sana josta mafia tykkää ja jolla se kaikkein helpoimmin varmistaa oman valtansa ketään ampumatta. ’Ampuminen’ tapahtuu ovelasti edustuksellisen demokratian avulla niin ettei kansa sitä huomaa vaan kuvittelee saavansa itse päättää asioista vaikka roikkuukin mafian hirressä.

  • Syksyllä 2015 Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n KANSATTOMIEN-ISÄNMAATTOMIEN GLOBALISTIEN kauko-ohjaama KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Orpo otti Torniossa avosylin vastaan n. 30000 (varsinkin suvakeille) suloista partalasta, komensipa vielä suomalaisia asevelvollisia kantamaan näiden ”hädänalaisten” maahantunkeutujien matkalaukut odottamaan tilattuihin linja-autoihin. EK odotti saavansa niistä suuren joukon matalapalkkatyöläisiä. On kylläkin osoittautunut vaikeaksi esim. löytää kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomille kamelikuskeille ja lammaspaimenille ”ammattitaitoaan” vastaavia KORKEAN TEKNOLOGIAN työpaikkoja – edes suomalaisten veronmaksajien selkänahasta revityillä palkkatukirahoilla. Orpo ja Sipilä kun antoivat ymmärtää tekevänsä Suomesta korkean teknologian ja talouden kärkimaan – ja erityisesti heidän myöntämänsä rahat koulutukseen ”tukivat” (!!) tuota ääneen sanottua aikomusta.

   Kun lisäksi avokätisellä suomalaisten veronmaksajien kustantamalla sosiaaliturvalla useimpien maahantunkeutuneiden elintasokin on noussut huimasti lähtömaassa vallinneeseen, niin työhalutkaan tuskin ovat kovin korkealla. Hinta on suomalaisille veronmaksajille ainakin yli kolme miljardia euroa vuodessa.

   On osoittautunut – tilastot kertovat karua kieltään – että viherkommunisteille, ennenkaikkea sisämisteri Ohisalolle ja ulkoministeri Haavistolle sekä muille suvakeille suloiset partalapset osoittavat lukumääräänsä suhteutettuna, kantasuomalaisiin verrattuna moninkertaisesti mm. seuraavassa-kuvatunlaista ja muuta epäsosiaalista käyttäytymistä:

   ”Huumekaupat maksettiin väärennetyllä rahalla – myyjä huomasi ja sai puukosta”,
   https://www.kansalainen.fi/huumekaupat-maksettiin-vaarennetylla-rahalla-myyja-huomasi-ja-sai-puukosta/

   • Em. linkatun artikkelin viimeiset lauseet ovat myös huomionarvoiset: ”Asianajajien palkkioita oikeuskäsittelyssä syntyi kaikkiaan noin 22 000 euroa. Kustannus jää kokonaisuudessaan veronmaksajien tappioksi miesten taloudellisten olosuhteiden vuoksi.”

    Lisäksi noiden suloisten partalasten lököttely kiven sisällä tulee maksamaan veronmaksajille summan 22000 euroa kerrottuna moninkymmenkertaisesti. Tällaisia tapauksia löytyisi varmasti rikostilastoista epälukuinen, eikä ihan pieni määrä.

    Tätäkään kustannuserää varmastikaan ei ole otettu huomioon laskettaessa, mitä elintasopakolaisten elättäminen maksaa suomalaisille veronmaksajille.

  • ”Tätä valmistetta ei saa laittaa silmiin eikä silmien lähelle. Orodrops-korvatippoja ei saa antaa suun
   kautta tai suun lähelle (ks. kohta 4.9).”
   Kuinka kaukana korvakäytävästä silmien täytyy olla, että ei missään tapauksessa pääse silmien vaikutuspiiriin. Kysy vaikka Valvirasta, mistä sen asian voisi selvittää. Alkaa olla aika pelottavaa jo…!
   Lisäsin välimerkin tuohon lauseeseen, kun siinä luki sana ”taisuun”.
   Olen saanut järkyttävän korvatulehduksen pelkästään askorbiinihaposta, kun sitä pääsi nielun kautta juurikin sinne tärykalvon lähelle. Muutamassa tunnissa ja päivystykseen. Kun siitä lääkityksestä lopulta selvisin, soitin pilttipurkin kyljessä olevaan numeroon ja kysyin, mitä siinä säkissä lukee, mistä te sitä ”runsaasti C-vitamiinia”- valmistetta lisäätte saouskoihinne, vastaus oli hyvin yksinkertainen: ”Sitä minun ei ole lupa kertoa”. Tietäisikö kukaan, onko Valvirassa yhtään sellaista ihmistä, joka pystyisi selvittämään sen?

 9. Super-rikkaat junailevat itselleen jättipotteja ja sionistit jakavat omia lahjojaan amerikkalaisille
  … Veli Nathanael kertoo mitä lahjoja on tarjolla
  Juutalaisten ”panokset” Amerikkaan: homoseksuaalisuus, maahanmuutto, sota ja paljon muuta! (Veli Nathanael Video + tekstikirja)

  Jewish ‘Contributions’ to America: Homosexuality, Immigration, War, and More! (Brother Nathanael Video + Transcript)
  Brother Nathanael Channel(Real Jew News)

  https://truthtopowernews.com/jewish-contributions-america-homosexuality-immigration-war-and-more-brother-nathanael-video-n3272
  http://www.realjewnews.com/?p=1439

  Ja mehän otamme mallia Setä-Samulin maasta ja seuraamme kuin hai laivaa suurta esikuvaamme…

  • Kone käänsi pienen osan Veli N:n antimista näin:
   ”Nyt jotkut vääristäjät sanovat, että Yhdysvallat on vain keppi, jota Israel käyttää muuta maailmaa päihittääkseen.
   Ja kyllä, juutalaiset amerikkalaiset sotaharrastajat, kuten Ben Shapiro, Bill Kristol ja Mark Levin, ovat etulinjassa mainostaessaan Israelin sotia pehmustetuista nojatuoleistaan.
   Osaaminen sodankäynnissä – ja siinä, kuinka lähettää muut kuolemaan paitsi heidän omansa – on juutalaisten kekseliäisyyden tunnusmerkki.
   Eikö se ollut Albert Einstein – ”nero”, joka oli paljon fiksumpi kuin Alexander Graham Bell tai Thomas Edison tai Henry Ford – juuri hän keksi atomipommin?
   Japanilaisilla ei varmasti ole mitään muuta kuin kiitosta tälle juutalais-amerikkalaiselle neroelle Albert Einsteinille, etenkin Hiroshimaan poltettujen perheillä.
   Tässä vaiheessa pahoittelen, jos en antaisi asianmukaista suosiota niille juutalaisille mestarille, jotka osallistuvat transseksuaalien ja homoseksuaalien liikkeeseen Amerikassa, jotka myöntävät monen miljoonan rahoituksensa myötä seksuaalisen väärinkäytön kansallisiksi perinteiksi.
   Juutalaisia ​​merkittäviä henkilöitä, kuten Paul Singer, Illinoisin kuvernööri JB Pritzker – joka tekee LGBT-historialuokista pakollisia valtionsa julkisissa kouluissa – ja Martin Rothblatt, joka ilmeisen nenätyön ja sukupuolenvaihdon jälkeen on nyt Martine Rothblatt, ja kaikki nämä Amerikan juutalainen yhteisö on tervehtinyt heitä sankarina tai sankaritarina käännetyistä ajoistamme.
   No, voisin jatkaa ikuisesti juutalaisten osallistumisesta Amerikkaan, mutta olen jo nyt tyhjä.

 10. Riikan journalismi on jälleen kerran erinomaista – kuten aina. Itse olen miettinyt tätä koronavouhotusta nyt viime päivinä siltä kantilta että olemmeko tulleet pisteeseen jossa älypuhelimiin ja sekunneissa tapahtuvaan ”kauko-ohjaukseen” tottuneet ihmiset ovat ohjattavissa periaatteessa millä vaan tarpeeksi pelottavalla kohulla. Mihin vaan? Laumasuoja – ok, entä laumaohjaus? Sitä se on. Min mielest (en ole Kuusankoskelta kuitenkaan)..

  • Letkuruokintaako tarkoitat? Jos ei pysty itse nielemään, sellainen laitetaan, vaikka niissä nesteissä on muuntogeenista maissia, maltodekstrinin muodossa.
   ”Suosituksen valmistellut työryhmä:
   Outi Nuutinen FT, ravitsemusterapian lehtori Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Itä-Suomen yliopisto

   Ulla Siljamäki-Ojansuu MMM, johtava ravitsemussuunnittelija Tampereen yliopistollinen sairaala, Ravitsemussuunnitteluyksikkö

   Ritva Mikkonen ETM, ravitsemussuunnittelija Tampereen yliopistollinen sairaala,

   Ruokapalvelut Terttu Peltola MMM, ravitsemussuunnittelija Tampereen yliopistollinen sairaala,

   Ravitsemussuunnitteluyksikkö Marja-Leena Silaste FT, ravitsemussuunnittelija Oulun yliopistollinen sairaala, Ravintopalvelut

   Heini Uotila ETM, kehittämispäällikkö Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Ravioli

   Sirpa Sarlio-Lähteenkorva FT, neuvotteleva virkamies Sosiaali- ja terveysministeriö”

   Järkyttävää, miten voi päätyä MALTODEKSTRIININ käyttöön. Eikö kukaan ole kertonut, että se maissi tekee reikiä suolistoon?
   https://keskustelu.kaksplus.fi/threads/en-enaeae-kestae-taetae-kutinaa.2106800/post-31990746

 11. Suomessa hallitukset on käyttäneet pienyrityksiä valtion ”pankkina”; aina sössimisten jälkeen:

  Iltalehti 17.4. 2012 ”Eduksunnasssa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata.

  Eli kun pienyrityksiltä kerättiin ”tasoitusvastuurhaa” miljardeja ja taas miljardeja ne vasrastettiin ”lailla 444/2012” pankkien tukemiseen ja ”vakuutuslaitosten” 2014 osingonmaksuun ,

  Nyt nämä yritykset / yrittäjät pitää saada hengiltä; etteivät koskaan voi prosessoida heiltä varastettua omaisuutta takaisin !

  Jo 2017 jätin julkisen rikosilmoituksen lain 444/2012 miljardivarkaudsta ja PL 118 §:n valtiopetoksesta ,,, ”poliisi” ei vieläkään ole kirjannut asiaa diaariin.

  Päättäjien on siis ”pakko” tehdä jotakin oman aseman säilyttämiseksi ja TOTUUDEN julkitulon estämiseksi .

  ”Kaveriksi” tähän tehtävään on valittu maailman korruptoitu lahdistö ja sen käskyttäjät; mihinkään muuhun lopputulemaan ei voi TODISTEIDEN valossa päätyä !

  Eduksunnan portailla perutsulskaituomioistuinta Suomeen vaativa sähkölamautettiin YLI 10 poliisin kokoontumisen voimalla ! PL 118 § siis on julkinen salaisuus; jota ”poliisi” on laitettu suojelemaa; vaikka kansalaisten henki vaaranatamalla .

  Tämä lahjottu lehdistö ei pysy pystyssä ilman kirjoittamisaiheita; ja tällaiseksi aiheeksi EI lahjottuun lehdistöön sallita kansalaisen sähkölamauttamista eduskuntatalon portailla tai pienyrittäjien ihmisoikeudettomuutta ( PL 118 § laki 444/2012 ).

  Koronasta sopii kirjoittaa; ja lahjotut toimittajat kilpailevat siittä ketä pelottelee kansalaisia eniten !

  Meidän kuuluisi lopettaa koronasta kirjoittaminen ja kirjoitta mitä tapahtuu sen jälkeen ja mitä tapahtui ennen koronaa.

  Ennen koronaan kansalisten ihmisoikeudet poistettiin ja koronan jälkeen heidän omaisuutensa takavarikoidaan pankki-vakuutuslaitoksille / valtiolle .

  Keinot ovat seuraavat : kiinteistöverotuksen nosto; hallussani olevien dokumenttien mukaan nousu eräissä tapauksissa vuoden 2019 ja 2020 välillä on YLI 40 % ; ja ”vihreät” suunnittelee veroon vielä lisää korotuksia; YEL-maksut; ja palkan sivukulut tullaan NOSTAMAAN koronan varjolla … jotta vakuutuslaitokset saavat lisää massia !

  Arvonlisäverotuksen nosto on jo laitettu pöydälle vihreiden toimesta .

  Kaikkia asumisen kuluja ollaan verotuksella nostamassa.

  Jo nyt yksityishenkilö maksaa yli kominkertaista sähköveroa ”sähkön” siirtomaksun yhteudessä yrityksiin verrattuna .Sähkövero ”energiaintensiivisille” yrityksille 0,7 luokkaa ja yksityisille 2,2 luokkaa; siis senttiä per kilovattitunti !

  Missä ”lehdistön” keskustelu tästä kaikesta… meidän se kuulkaa pitää tehdä tiedottaminen Suomen tahallisesta alasajosta kansalaisille !

  • Pitäisi muistaa kuka on kaiken takana ja kenelle me nyt ilman kapinaa olemme valmiit – vai emmekö ole? – nämä kaikki lisäverot maksamaan.
   Sallimmeko itsemme kusetuksen ja riistämisen vaikkemme ole minkäänlaiseen ’holokaustiin’ syyllistyneet? vai emmekö salli.
   Onko meistä enää muuhun kuin nwo-mafian rengeiksi?

    • Voin toki vastata itse, kun ei ole tarkoitus asettaa ketään noloon asemaan.
     Kyseessä on injektio, eisiis pilleri, mikä lampaalle syötetään. Aika raju, kun kaikki karva lähtee kerralla:

     ”One of the interesting projects that will unveiled at Agfair over the next few days will be the Bioclip, fleecing trial.

     The trial began 28 days ago when sheep at two Far West Stations were injected with a special protein to make them lose their fleece netted up in the Bioclip jumper and put out to pasture.

     Those sheep have now been brought back in and today is the day when the effectiveness of Bioclip de-fleecing in this country, is shown.

     Yesterday, I joined Craig Trestrail from Landmark, at Nine Mile Station, to find out just how well Bioclip has performed.

     ”We were prepared to give it a go – as were the clients – and we were expecting anything to happen but to-date it hasn’t, so it’s worked out pretty well.”

     To show us the results of the trial, Anthony Sheppard, operations manager for Bioclip.

     ”The net is nylon and disposable and it doesn’t fray if snagged – so contamination is very limited.

     We pull the net over the sheep’s head, like taking a jumper off.

     This net’s been on for four weeks and the animal’s got plenty of re-growth to go back out into the paddock.

     And no cuts on it which obviously means no attraction of flies.””

  • ”Tämä lahjottu lehdistö ei pysy pystyssä ilman kirjoittamisaiheita; ja tällaiseksi aiheeksi EI lahjottuun lehdistöön sallita kansalaisen sähkölamauttamista eduskuntatalon portailla tai pienyrittäjien ihmisoikeudettomuutta ( PL 118 § laki 444/2012 ).”

   Tuo osoittaa vain, kuinka läpimätä ja valheellinen Suomenkin valtamedia on suojellessaan Suomea johtavaa maanpetturi-rikolliskoplaa.

   Seuraavasta päivittämättömästä luettelosta löytyy osa aikaisemmista ja nykyisistä muodossa tai toisessa vallankäyttöä harjoittaneista/harjoittavista suomalaisista maanpettureista:

   ”Bilderberg: Suomalaiset osanottajat”,
   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/08/22/bilderberg-suomalaiset-osanottajat

   Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden kuten Suomen tuhoaminen Uuden maailmanjärjestyksen, NWO:n toteuttamista estämästä.

 12. Kuka milläkin tavalla nettoaa … psykopaatit erityisesti petoksella ja huijaamalla
  Nämäkin holokausti-uhrit omaisineen huijaavat koko ajan esim. saksalaisia jotka yhä maksavat korvauksia elossa oleville ja jopa heidän sukulaisilleen

  Yad Vashem väittää, että natsit murhasivat nämä juutalaiset. He ovat todella elossa ja pitävät ”holokausti” luentoja
  ERIC STRIKER
  Israelin Yad Vashemia pidetään laajalti auktoriteettina ”holokaustin” historiassa ja muistamisessa.
  Organisaation mukaan sillä on miljoonia asiakirjoja ja todistuksia, jotka todistavat, että toisen maailmansodan aikana murhattiin 6 miljoonaa juutalaista.
  Miljoonat nimetyt tapetuiksi väitetyt juutalaiset nimet muistetaan museon ”nimisalissa”, josta yleisö voi etsiä Shoah-uhreja koskevassa tietokannasta. Yleinen vastaus revizionistisiin haasteisiin on viitata tähän ja sanoa ”mihin he sitten menivät?”

  Yad Vashemin arkistoista tehdyn pienen ja satunnaisen tutkimuksen jälkeen kansallinen oikeuslaitos , National Justice , voi ilmoittaa, että tutkimuksessa koskien noin 15 kuuluisaa holokaustista selviytynyttä, viisi heistä on lueteltu arkistossa murhatuiksi, joissakin tapauksissa useita kertoja.
  Tämä on vain jäävuoren huippu. Monet holokaustista selvinneet menevät nimellä Joe, Fred ja Henry – joka ei todennäköisesti ole se, mikä heille annettiin syntymän yhteydessä. Monet naispuoliset ovat vaihtaneet nimensä avioliiton kautta. Toiset ovat vaihtaneet nimeään, etenkin ne, jotka muuttivat sodan jälkeen Israeliin tai Amerikkaan.
  Kaikki tämä huomioiden, tulokset ovat järkyttäviä.

  Historiallinen väärinkäytös
  Tämän pienen kuuluisia juutalaisia koskevan otoksen perusteella voidaan päätellä, että tämä on vain jäävuoren huippu.
  Sen lisäksi, että epärehellisesti väitetään, että jokaista juutalaista vankien rekisterissä ammuttiin tai kaasutettiin (joissakin tapauksissa useita kertoja), Yad Vashem ei näytä pitävän kiirettä poistaa oman entisen johtajansa nimeä uhrien tiedoista.
  Museon mukaan kuoli 6 miljoonaa juutalaista, 4,8 miljoonaa on tallennettu tähän tietokantaan ja 2 miljoonaa muistetaan sen nimisalissa (linkin kuva). Kuinka moni juutalainen on käynyt vain nähdäkseen oman nimensä kuolleiden joukossa?
  Tämän huijauksen kaikkein kammottavin asia on se, että on juutalaisia, jotka etsivät tässä arkistossa sukulaisia ​​vain saadakseen selville, että heidät murhattiin, vaikka he tosiasiassa voivat olla vielä elossa.
  Mutta se seikka, että juutalaiset, jotka ovat omistautuneet holokaustiaktivismille ja ”koulutukselle”, eivät ole vaivautuneet poistamaan omia nimiään tästä pyhästä kansanmurhan uhrien luettelosta, viittaa siihen, että enemmän ihmisiä voi olla mukana tässä petoksessa kuin Yad Vashemia johtavat ihmiset. .
  https://www.unz.com/estriker/the-yad-vashem-claims-these-jews-were-murdered-by-the-nazis-theyre-actually-alive-and-giving-holocaust-lectures/
  —–
  Vaikka lukuisat tutkimukset osoittavat, että juutalaisten vastainen mielipide on laskenut Amerikassa viime vuosikymmeninä, antisemitismin haamu toimii edelleen varainhankinnan välineenä ryhmille, kuten Amerikan juutalaiskomitea, Anti-Defamation League. , ja Simon Wiesenthal Center. Nämä organisaatiot ovat kiinnostuneita antisemitismin oletettavasti iankaikkisen vaaran herättämisestä, ja nämä organisaatiot harjoittavat antisemitismiä.

  The Yad Vashem Claims These Jews Were Murdered By the Nazis. They’re Actually Alive and Giving ”Holocaust” Lectures
  ERIC STRIKER
  Israel’s Yad Vashem is widely considered to be the authority on “Holocaust” history and remembrance.
  The organization claims to have millions of documents and testimonies proving that 6 million Jews were murdered during World War II.
  Millions of names of individual Jews purported to have been killed are commemorated at the museum’s “hall of names,” which can be searched by the public in its Shoah Victims database form. A common response to revisionist challenges is to point to this and say “where did they go then?”
  After a small and randomized study of the Yad Vashem archives, National Justice can report that after a search of approximately 15 famous Holocaust survivors, five are listed as having been explicitly murdered, in some cases multiple times.
  Historical Malpractice
  Judging from this small sample of famous Jews, this is only the tip of the iceberg.
  Aside from the dishonesty of claiming every single Jew in an inmate registry or ghetto count was shot or gassed (in some cases multiple times), the Yad Vashem does not appear to be in any rush to delete the name of its own ex-director from its records of victims.
  According to the museum, 6 million Jews died, 4.8 million are recorded in this database, and 2 million are remembered in its hall of names. Just how many Jews have visited only to see their own names among the deceased?
  The most callous aspect of this hoax is that there are Jews who search in this archive for relatives only to find that they were murdered, when in fact they may still be alive.
  But the fact that Jews who have dedicated their lives to Holocaust activism and “education” have not bothered to have their own names removed from this supposedly sacred list of genocide victims suggests more people may be in on this fraud than the people running the Yad Vashem.
  ——-
  Even though numerous surveys show that anti-Jewish sentiment has been steadily declining in America in recent decades, the specter of anti-Semitism continues to serve as a proven fund-raising tool for groups such as the American Jewish Committee, the Anti-Defamation League, and the Simon Wiesenthal Center. With a vested interest in conjuring up the supposedly eternal danger of anti-Semitism, these organizations are in the anti-Semitism business.
  By characterizing Holocaust revisionism, and even a lack of ”concern” about the wartime fate of European Jewry, as anti-Semitic, groups such as the AJC — along with the major media — are able simultaneously to discredit revisionists, encourage non-revisionists to feel guilty for a lack of Holocaust ”concern,” and to present themselves as morally righteous fighters of evil and ”hate.”
  That could be one reason why the results of the second, 1994 AJC poll, which suggested much greater public acceptance of the Holocaust story, was not deemed as newsworthy as the results of the first AJC survey.
  http://www.ihr.org/jhr/v15/v15n1p25_Raven.html

  • Why You Can’t Trust What Historians Say About What Hitler Said
   Hitler should have recorded everything
   Miksi siihen mitä historioitsijat väittävät Hitlerin sanoneen ei voi luottaa?
   Guillaume Durocher(Unz Review)

   Hitler Speaking Normally (Subtitles)
   https://www.youtube.com/watch?v=ClR9tcpKZec
   Hitler talking in his everyday voice to Finnish military commander Mannerheim in 1942. The only existing recording of Hitlers normal voice. For my history project.

   https://truthtopowernews.com/why-you-cant-trust-what-historians-say-about-what-hitler-said-n3198

   Two Auschwitz Testimonies Debunked
   Carlo Mattogno(Renegade Tribune)
   In reality, as we have shown in our study “The Myth of the Extermination of the Jews“, despite the enormous mass of official National Socialist documents produced during these trials, there exists not a single proof of a “plan to exterminate” the jews, so that at this time “it is difficult to say exactly how, when, and by whom the order to exterminate the jews was given.”
   … At Nuremberg, as the English historian A.J.P. Taylor remarks:

   “The documents were chosen not only to demonstrate the war-guilt of the men on trial, but to conceal that of the prosecuting Powers.”
   The guilt of Germany was therefore posited at the start:
   “The verdict preceded the tribunal; and the documents were brought in to sustain a conclusion which had already been settled.”

   Sama pätee kiistatta lähes kaikkeen muuhunkin historian tietoon jota sionistien nwo-mafian media ja kirjat meille syöttävät. Siihen ei voi luottaa.
   Se palvelee vain ja ainoastaan tuon umpikieron mafian pakonomaista ja kaikkialle tunkeutuvaa halua vallata koko maailma itselleen mitään keinoja kaihtamatta.
   Yllä oleva holokausti’museo’ on tyypillinen esimerkki ja todiste.

 13. Hampurissa bussiyrittäjät ovat protestoineet ajaen pitkissä letkoissa pitkin katuja. Myös baarinpitäjät järjestivät hautajaistapahtuman, johon osallistui paljon väkeä alalta, laskettiin seppeleitä ja ”pappi” piti muistopuheen.
  Valtiopäivätalon edessä Berliinissä oli mielenosoitus, missä ihmiset huusivat :”Vapaus” ja ”Me olemme kansa”.

  Tänä aamuna kännykkääni avautui ensimmäisenä Bill Gates – Stiftungin edustajan sanoma, jossa arvioitiin rokotevastainen kirjoittelu maailmanlaajuisen vastuullisen lääkitsemisen häirinnäksi ja valeuutisoinniksi. Saksan julkinen televisiokanava ZDF lähetti tämän kirjoituksen, jossa moitittiin Saksassa esiintyviä artikkeleita ja lähetyksiä aiheesta. Ko. säätiö on muka tieteen pyhässä korkeudessa ja jokaisen ajattelutaitoisen kyky arvioida ja epäillä kyseenalaistetaan.
  Muistetaan, että B.Gates on pelkkä yrittäjä. Microsoftin hän loi muiden ajattelun tuloksista intensiivisellä bisnesvainulla. Menestys on noussut ilmiselvästi päähän, hän tuntuu kuvittelevan olevansa jonkinlainen Jumala. Hän on kietoutunut monisäikeisin lonkeroin brittien ja amerikkalaiseen lääketeollisuuteen. Suurten median yksiköiden, kuten BBC, Spiegel, isot sanomalehdet, lahjominen selitetään hyväntekeväisyyden nimiin. Riikalla oli tästä hyväntekeväisyydestä selventävä teksti. Kyllä meillä on oikeus ajatella ja arvioida ihan itse.

  • Raportissa jää näyttämättä miten ”superrikkaat” eli USA:ssa yli miljardin taalan omistavat noin 700 henkilöä ”nettoavat” koronaviruspandemiasta. Tutkiva journalisti kiinnittäisi ensimmäiseksi huomion instituuttiin, joka tutkii ja paljastaa amerikkalaisten taloudellista eriarvoisuutta. Raportin jaarittelun voisi kutistaa Lorenzin käyrällä. Pamfletti uskaltaa suositella USA:n hallinnolle radikaaleja muutoksia verotukseen ym. Nämä ovat itse asiassa Bernie Sandersin ohjelmasta.
   Trump ei mennyt pahasti vikaan syyttämällä Sanderia kommunistiksi.

 14. Setelipainon monopoliomistaja voi AINA luoda rahaa haluamalleen summalle ja saajalle. Rahanjakelu on työkalu YHTEISKUNNAN MUOVAAMISEEN. Kuka saa? Säätö tarkentuu laillistetulla ryöstöllä. Sievemmin sanottuna, verotuksella. Ei itse oman rahansa luova valtio tarvitse veroja rahoitukseen. Verokysymys onkin, keneltä otetaan pois? Silti työkalut ovat vain työkaluja. Hyvyys tai pahuus ovat käyttäjän kädessä.

  Riikka kirjoitti ansiokkaasti lähinnä antavan käden tekemisistä ulkomailla. Ottavan käden toiminnasta Suomessa kertovat:

  Esko Linnakangas, Leila Juanto: Verojen historia.
  https://lauda.ulapland.fi/bitstream/handle/10024/62609/Verojen+historia.pdf?sequence=2

  Tragikomiikan välistä on luettavissa tarina muutosagendasta. Rauhan aikana se etenee kuin täi tervassa. Sodan ja epävarmuuden jaksoina tapahtuu suuria. Tilanteen rauhoituttua muutos jää voimaan.

  1900: tullit 70% valtion verotuloista
  1.iso sota. TULOVERO.
  1917: tullit 15%.
  1920-38: tullit 50+%
  2.iso sota. tullitulot romahtavat. LIIKEVAIHTOVERO.
  1945: tullit 2%
  1955: tullit 20%
  1960: vapaakauppasopimus neuvostoliiton kanssa
  1961: vapaakauppasopimus efta
  1965: tullit 10%
  1974: vapaakauppasopimus eec
  1975-: tullit ”merkityksetön”

  Noin luotiin maan RIIPPUVUUS ulkomaankaupasta. Tullimuurien suojassa rakennettiin teollisuus. Teollisuus muutti omavaraistalouden palkkataloudeksi. Palkka teki palkansaajan RIIPPUVAISEKSI palkanmaksajasta. Palkanmaksaja taas on, viime kädessä, se setelipainon omistaja. Lienee tarpeetonta sanoa, että riippuvuus on itsenäisyyden vastakohta.

  Opuksesta voi löytää muitakin suunnitelmia. Rikkaiden ja köyhien välinen kuilu (varallisuusvero, ansio- ja pääomatulojen eriyttäminen). Tekemisen ja kulutuksen kuristaminen (välilliset verot). Sota perhettä vastaan (puolisoiden yhteisverotus). Kasinotalous (arvopaperien ja luotonannon leimaverot). Kiehtova kirja – jos lukee kuin piru Raamattua.

  Verontapaiset (kaikki rosvot) 2019:
  tuloverot 35%
  välilliset verot 34%
  sosiaaliturva- ja eläkemaksut 28%
  omaisuusverot 3%

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here