Kuka kontrolloi Ison-Britannian koronatoimia?

Ihmiskunnan hyvinvointi on aina ollut tyrannien tekosyy
– Albert Camus

63

Tutkiva journalisti Vanessa Beeley on lähtenyt selvittämään, kuka kontrolloi Ison-Britannian hallituksen koronan vastaisia toimia. “Hallitus on luonut olosuhteet, jotka heikentävät immuunisuojaa ja luovat koronavirukselle täydellisen ympäristön levitä”, hän toteaa.

“Uuden normaalin” taustavoimat ovat sulkeneet britit koteihinsa henkien pelastamisen nimissä. “Uudessa normaalissa” ihmiset eivät saa poistua kotoaan ja naapureiden edellytetään ilmiantavan ihmisiä, mikäli kahta useampi henkilö ulkoilee samanaikaisesti takapihallaan. Beeley kirjoittaa alkavan olla ilmeistä, että eristyssulusta (lockdown) on ollut haittaa.

UK Column on laatinut graafin, jossa vertaillaan täyden eristyssulun ja eristyssulun kevytversion maiden kuolintapauksia. Beeley tosin huomauttaa, että tilastoihin on mahdotonta täysin luottaa, koska koronavirustestit näyttävät vääriä tuloksia ja kuolinsyyksi kirjataan koronavirus-19 riippumatta siitä, mikä varsinainen kuolinsyy on; uudemmat tilastot kuitenkin viittaavat siihen, että alkuperäiset arviot, joilla eristyssulkua perusteltiin, menivät pieleen ja että eristyssulun vaikutukset ovat olleet negatiiviset.

Yhteiskunnan haavoittuvimpien – heidän, joita eristyssululla oli määrä suojella – kärsimysten tie on vasta alkanut. Vanhukset kuolevat joukoittain hoitokodeissa, ja heitä pyydetään allekirjoittamaan elvytyskieltoasiakirja (Do Not Resuscitate, DNR). Beeley alleviivaa, että yhteiskunnan haavoittuvimpia pyydetään allekirjoittamaan oma kuolemantuomionsa.

Lapsiköyhyys on ollut kasvussa Isossa-Britanniassa vuodesta 2012 lähennellen Viktorian ajan tilannetta. Marraskuussa 2019 absoluuttisessa köyhyydessä elävien lasten määrä Isossa-Britanniassa oli jo 3,7 miljoonaa lasta, Beeley havainnollistaa haavoittuvien tilannetta ja jatkaa ”Toimeentulotukihakemuksien määrä on kasvanut 1,4 miljoonalla, millä on päästy noin seitsemän kertaa normaalia suurempaan määrään.”

Hallitus on luvannut kustantaa 80 % palkasta “väliaikaisesti lomautetuille” työntekijöille, mutta pk-sektorin työnantajat joutuvat olemaan määräämättömän pitkän ajan ilman toimeentuloa. Pk-sektori on niin OECD-maissa kuin globaalistikin suurin työllistäjä. Jokainen kykenee päättelemään seuraukset maailmantaloudelle.

”Asiantuntijaosaaminen” päätösten takana

Imperial College -yliopiston professori, heikosta osaamisesta tunnettu Neil Ferguson on ollut päävastuussa koronatoimisuunnittelusta Britanniassa.

Kuka Ferguson oikein on? Beeley kysyy ja vastaa Fergusonin olevan rokotusvaikutuksia mallintavan konsortiumin (Vaccine Impact Modelling Consortium, VIMC) toiminnanjohtaja, jossa ominaisuudessa hän neuvoo tartuntatautipolitiikasta päättäviä tahoja.

Vuonna 2001 Ferguson malleineen ohjaili suu- ja sorkkatautiepidemiatoimia ja muutti perusteellisesti brittiläistä maataloutta. Arviolta 12 miljoonaa eläintä hätäteurastettiin. Terveet pienet yritykset menivät hätäteurastusten seurauksena konkurssiin ja päätyivät agribisnesjättien ostamiksi. Euroopan unioni hyödynsi tilaisuutta alkamalla EU-keskusjohtoisen maataloussektorin rakentamisen, Beeley huomauttaa. Ferguson palkittiin toiminnastaan brittiläisen ritarikunnan (OBE) jäsenyydellä vuonna 2002.

Vuonna 2002 Ferguson ennusti väärin hullun lehmän tautiin kuolevien määrän — siihen on kuollut 178 henkilöä vuoden 1990 jälkeen ennustetun 150 000 sijaan. Vuonna 2005 Ferguson arvioi 200 miljoonan henkilön kuolevan H5N1-lintuinfluenssaan. Varhain vuonna 2006 WHO oli kytkenyt 78 kuolemantapausta virukseen 147:stä raportoidusta tapauksesta, Beeley kertoo.

Nyt, vuonna 2020, Fergusonin ja Imperial Collegen julkaisema vertaisarvioimaton raportti ennusti koronaviruksen tuottavan puoli miljoonaa kuollutta Britanniassa ja 2,2 miljoonaa Yhdysvalloissa.

Tämä sai aikaan sen, että pääministeri Boris Johnson teki U-käännöksen laumaimmuniteetista joukkokaranteeniin, Beeley kirjoittaa jatkaen, että Fergusonin on väitetty myöhemmin tarkentaneen lukemiaan alemmaksi, mutta tosiasiassa Ferguson tuplasi ne Twitter-viestissään.

Daily Mail uutisoi 6. toukokuuta Fergusonin eronneen virastaan jäätyään kiinni muille suosittelemiensa karanteenimääräysten rikkomisesta.

Terveysasioiden kontrolli rokotelobbyn hallussa

Rokotusvaikutuksia mallintava VIMC kuuluu Imperial College -yliopiston tartuntatautien ja epidemiologian osastoon. VIMC:ia rahoittaa Bill & Melinda Gates -säätiö sekä Gatesin säätiön perustama ja rahoittama rokoteliitto GAVI. Säätiö alkoi vuonna 2006 rahoittaa Imperial Collegea, joka irtautui seuraavana vuonna Lontoon yliopistosta ja muuntui itsenäiseksi yksiköksi — neljä vuotta ennen kuin Gatesin säätiö aloitti “Maailman terveysjohtajien rokotteiden vuosikymmen -yhteistyön”, (Global health leaders launch Decade of Vaccines collaboration, GHLLDVC). Vuoteen 2018 mennessä Gatesin säätiö on rahoittanut Imperial Collegen toimintaa 185 miljoonalla dollarilla. Toinen Collegen rahoittajista on Wellcome Trust -säätiö, johon palataan myöhemmin, artikkelisarjan toisessa osassa, Beeley lupaa.

Gatesin säätiö perusti GHLLDVC -liittouman yhteistyössä WHO:n – jota Gatesin säätiö rahoittaa –, UNICEFin ja Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja tartuntatauti-instituutin (National Institute of Allergy and Infectious Diseases, NIAID) kanssa.

“Globaali rokotustoimintasuunnitelma (Global Vaccine Action Plan, GVAP) mahdollistaa laajemman yhteistyön sidosryhmien – kansalliset hallitukset, monikansalliset järjestöt, siviiliyhteiskunta, yksityissektori ja hyväntekeväisyyssäätiöt – kesken identifioiden kriittiset toimenpideohjelmat, resurssit ja toiminnalliset aukot joihin tulee puuttua elämää pelastavien rokotteiden potentiaalin realisoimiseksi”, kerrotaan Gatesin säätiön nettisivuilla.

Liittouman johtoryhmään kuului tuolloin WHO:n johtaja, NIAIDin johtaja, UNICEFin johtaja, Gatesin säätiön Globaali terveys -ryhmän johtaja ja Afrikan malarialiiton puheenjohtaja. Ohjausryhmään kuului immunisaatio-johtaja, Ison-Britannian terveysministeriö sekä joukko edustajia WHOsta, UNICEFista ja muista liitännäisorganisaatioista. Beeley tiivistää kyseessä olevan joukko itseään neutraaleiksi kutsuvia, immunisaatioon keskittyneitä yksilöitä, jotka kontrolloivat terveysasioita hallinnoivien tahojen politiikkaa.

WHO nimettiin koordinaattoriksi ja ohjaavaksi tahoksi YK:n sisällä muotoilemaan terveystutkimusagendaa ja globaalia immunisaatio-politiikkaa. WHOn alajärjestöllä UNICEFilla, “maailman suurimmalla rokotteiden tarjoajalla kehitysmaissa”, oli vuonna 2010 pääsy lasten luo yli 150 alueella eri maissa, Beeley kertoo liittouman ulottuvuutta korostaen.

GAVIa rahoittaa sama verkosto, joka toimii sen kumppaneina ja muodostaa GHLLDVCn, lisänä “toimeenpanevat kansallisvaltiot” sekä Maailmanpankki.

Samaan aikaan kun useat sektorit brittiläisessä yhteiskunnassa ovat nähneet elinolosuhteidensa huononevan, senioriväestö on vakavasti laiminlyötynä, kodittomuus kasvussa ja kansallinen terveydenhuolto heikkenemässä, on Ison-Britannian hallitus sitoutunut rahoittamaan GAVIa UKAIDin kautta 1,44 miljardilla punnalla vuosien 2016–20 välisenä aikana sekä isännöimään GAVIn varainkeruukonferenssia kesäkuussa 2020 vähintään 7,4 miljardin dollarin keräämiseksi. Kerätyillä varoilla on määrä ”rokottaa koko seuraava sukupolvi, sairastavuuseriarvoisuuden vähentämiseksi sekä terveemmän, turvallisemman ja varakkaamman maailman luomiseksi”, kirjoittaa Beeley.

On kyseenalaista, ottaako rokotelobby huomioon massarokotusten aiheuttamia turvallisuusriskejä, Beeley mainitsee. Maailmanlaajuisilta rokotemarkkinoilta odotetaan 59,2 miljardin dollarin tuottoja vuoteen 2020 mennessä. Koronavirusrokotteet saattavat nostaa tuottoja entisestään, mutta eturistiriitakytkökset eivät ole julkisen keskustelun aihe vaikka lobbyn jäsenillä on sijoituksia rokoteteollisuudessa.

Kun WHO edellisen kerran julisti hälytyksen sittemmin valepandemiaksi osoittautuneen sikainfluenssan yhteydessä, vakavia haittavaikutuksia tuottaneita rokotteita hankkineet valtiot sitoutuivat ottamaan haittavaikutusten korvausvastuun itselleen rokotteen valmistajilta; yhtiöillä ei ollut mitään estettä käyttäytyä vastuuttomasti, koska synninpäästö taloudellisen vastuun siirtoineen oli tehty.

ID2020 – globaali sosiaalisen kontrollin hanke

Globaalia rokotetoimintasuunnitelmaa (Global Vaccine Action Plan, GVAP), joka kattaa YK:n jäsenmaat, johtavat samat tahot kuin Gatesin Rokotteiden vuosikymmen -hanketta. WHO:n edistämän hankkeen tarkoituksena on laajentaa globaalia immunisaatiota lisäämällä rokotteiden käyttöä. Rokotteista voittoja tavoittelevat tahot valjastavat humanitaarisen sektorin synnyttääkseen uskottavuutta hyväntekeväisyysväitteille, Beeley päättelee.

Vilkaisu GAVIn kumppaneitaan esittelevälle sivulle kertoo, että GAVI ei ainoastaan ole syvällä mukana immunisaatiokampanjoissa, vaan se on myös läheisesti kytköksissä Gatesin säätiön, Microsoftin ja Rockefellerien säätiön siemenrahoittamaan ID2020-hankkeeseen, kirjoittaa Beeley.

ID2020-hanke yhdistää Accenturen, Microsoftin, Ideo-Orgin ja Rockefeller-säätiön GAVIin. ID2020 edistää ajatusta maailmanlaajuisen biometrisen todentamisen tarpeesta, koska sen osoittaminen, “kuka olet, on perustavaa laatua oleva universaali ihmisoikeus”, selittää ID2020-hankkeen sivusto.

Koronaviruksen julistamisella pandemiaksi saatetaan edistää ID2020-hanketta, Beeley epälee. Uutistoimisto Reuters julkaisi huhtikuussa artikkelin, joka vahvistaa epäilyksiä siitä, että biometrinen tunniste (ID) ollaan piakkoin esittelemässä. Yhdysvaltalaisen, Gatesin säätiön rahoittaman Center for Global Development -ajatushautomon vanhempi tutkija Prashant Yadav on sanonut:

“Biometriset ID:t voivat olla asioita ja olosuhteita voimakkaasti muuttava tekijä. Niiden avulla hallitukset voivat haarukoida väestöryhmiä kuten terveydenhuoltoalan ammattilaisia tai senioriväestöä seuratakseen kuka on ottanut rokotteen, ja pitää tietueet järjestyksessä.”

Tällaisten lausuntojen perusteella alkaa helposti epäillä, että biometrisen ID:n sisältävät pakkomassarokotukset, jotka on pakattu humanitäärisiin lahjapapereihin, häämöttävät tulevaisuudessa, Beeley huomauttaa.

Armstrong Technologies -yhtiön Martin Armstrong hahmottelee mahdollisuutta, jossa (Gatesin säätiön rahoittaman) Massachusettsin teknillisen korkeakoulun (MIT) ja Microsoftin kehittämä digitaalinen rokotustodistus muotoutuvat “innovatiiviseksi identiteetiksi”, ID2020:ksi, ja koronavirusta tullaan käyttämään keinona saada ihmiset hyväksymään digitaaliset implantit ja jäljityslaitteisto, joiden avulla heitä voidaan seurata ympäri vuorokauden. Armstrongin mukaan 9/11:ta hyödynnettiin vastaavalla tavalla mm. tuomalla lentokentille läpivalaisulaitteistot, Beeley referoi.

Brittiläisen Innovative identity -yhtiön (InId) Rob Laurencen mukaan vuosi 2020 on nyt-tai-ei-koskaan -vuosi, jolloin hallitusten ja teollisuuden tulee ryhtyä yhteistyöhön “yhteentoimivien digitaalisen identiteetin markkinoiden” luomiseksi.

Microsoftin rahoittama brittiläinen startup-yritys Onfido on hiljattain hankkinut 100 miljoonaa dollaria rahoitusta ID-teknologian kehittämiseksi, jotta voidaan “luoda immuniteettipassi” “koronavirusta vastaan kamppaileville hallituksille”.

Joulukuussa 2019 MIT:n tutkijat loivat mikroneula-alustan, joka käyttää fluoresoivia mikropartikkeleita (quantum dots, QD); rokotteen mukana tulee näkymätön rokotehistoriatatuonti, joka voidaan lukea sopivan ohjelman sisältävällä älypuhelimella. “Uusi normaali” tarkoittaa, että yksityiselämäämme seurataan entistäkin tunkeilevammin, Beeley kirjoittaa ja toteaa: ”Hallituksen päätöksiin vaikuttava voittoa tavoitteleva klikki on sama, joka on sulautunut yhteen hallituksen päätöksistä hyötyvän lääketeollisuuden verkoston kanssa.”

Koronaviruksen vaarallisuuden ja koko pandemian olemassaolon kyseenalaistavat lääkärit, tutkijat, analyytikot, terveysneuvojat ja epidemiologit eivät saa ääntään kuuluviin massamediassa. Miksi hallitus ei laajenna neuvonantajapohjaansa kuulemalla myös eriäviä mielipiteitä esittäviä asiantuntijoita? Beeley kysyy aiheellisesti.

Vaikka YK on antanut varoituksen, että koronan torjumiseksi suljettu maailmantalous saattaa tuottaa lopputuloksena satoja tuhansia kuolleita lapsia vuonna 2020, hallitus, Gates, WHO ja UNICEF ovat keskittyneet globaalin immunisaation valmisteluun – huolimatta siitä, että pandemia ei ole tappavuudeltaan lähellekään sitä, mitä Gates ja lääketeollisuus ovat julkisuudessa median välityksellä maalailleet.

Osassa kaksi Beeley käsittelee politiikkavalintoihin vaikuttavia kytköksiä, joista on ollut haittaa väestön hyvinvoinnille sekä sitä, miten samat pelaajat ovat hyödyntäneet mediaa taatakseen agendansa edistämisen.

Kommentti

Etukytkösten moniaalle ulottuvista lonkeroista saa hyvän pikakuvan tutkimalla itse brittilehti The Guardianin artikkelia “European leaders join forces to combat Covid-19” ja siinä mainittuja toimijoita.

Artikkelissa kerrotaan EU-johtajien vastaavan “globaaliin haasteeseen” rokotteiden, terapioiden ja hoitojen hankkimiseksi, jotta “maailmastamme tulee jälleen terve.” Tämä toteutetaan hankkimalla globaalia valmiustilaa monitoroivan ryhmän (Global Preparedness Monitoring Board, GPMB) arvioima rahasumma, joka ohjataan CEPI:lle, GAVI:lle, Global Fundille ja UNITAID:ille rokotteen kehittelyyn. ”Itsenäinen” GPMB puolestaan on yhtä kuin WHO ja Maailmanpankki.

The Guardianin artikkeli ei mainitse sanaakaan siitä, että Euroopan komissio, Gatesin säätiön, Wellcome Trustin ja lääkeyhtiöiden — GSK, J&J, Merck, Sanofi, Takeda, Pfizer — perustama CEPI sekä Gatesin säätiön perustama GAVI, Global Fund ja UNITAID ovat kaikki saaneet rahoitusta Gatesin säätiöltä, joka sijoittaa rokotevalmistajiin ja lääketeollisuuteen, ja että rahoitustarpeen arvioinut GPMB saa sekin Gatesilta ja Wellcome Trustilta rahoitusta; Wellcome Trustillakin on sijoitusetuja valvottavanaan.

Artikkeli jättää kertomatta myös sen, että The Guardian itsekin on vuosien ajan ollut Gatesin säätiön “hyväntekeväisyyden” kohteena.

Jos lukija ei itse vaivaudu asiaa tarkistamaan, hän ei koskaan saa tietää lukeneensa maksettuun mainokseen vertautuvaa tuotetta eikä sitä, että ketjun avulla on tarkoitus auttaa markkinointiketjuun kuuluvien tilisaldoa.

Hieman perehtymällä edellä mainittuihin tahoihin ja niiden toimintaan, huomaa että Maailmanpankki ja Gatesin rahoittama WHO loivat ”itsenäisen”, Gatesin rahoittaman GPMB:n, joka tilaa rahoituksen tärkeyttä korostavia raportteja yhteistyökumppaneiltaan (”partners”). Näistä raporteista WHO työstää yhden rahoituksen tärkeyttä korostavan raportin, jossa WHO suosittelee lisäämään rahoitusta tahoille, jotka rahoittavat WHO:ta — jotka tahot tienaavat lääketeollisuussijoituksillaan WHO:n ilmoittaessa pandemiasta. Koronatoimien aikana informaatioilmatila on, Gatesin ja Maailmanpankin järjestämässä Event201-tilaisuudessa suunnitellun mukaisesti, täytetty pelottelulla ja rahoitustarpeiden perustelulla… niin Gatesin rahoittamissa medioissa kuin muissakin.

Huomaatte siis, että EU:n kansallisvaltioilta keräämä rahoitus ohjataan lääkeyhtiöille ja mm. lääkeyhtiöihin sijoittaneille verovapausetuja nauttiville säätiöille ja ”yhteistyö”organisaatioille.

Voisiko koko pandemia olla harjoitus?

Lähde: GPMB: A World at risk (2019), s. 10

Vastavalkea suosittaa tarkistamaan aina uutislähteen tarjoamat tiedot.

Riikka Söyring

Vanessa Beeleyn artikkelin 2. osa ”BigPharma, BigTech & BigMoney päättävät Ison-Britannian koronatoimista” löytyy AvoinMedia -sivustolta.

Artikkelikuva: Britannia between Death and the doctors (public domain)

Pääasiallinen lähde

Vanessa Beeley | UK Column.org (22.4.2020): Who controls the British Government Response to Covid-19?, Part One

Muita lähteitä

UK Government Office for Science: Corporate Report: List of participants of SAGE and related sub-groups (joissa luetelluista henkilöistä ja instansseista monet ovat nauttineet Gatesin säätiön ja muiden hyötyjäryhmien rahoitusta)

The Guardian (3.5.2020): European leaders join forces to combat Covid-19

63 KOMMENTTIA

  • Voitaisiinko ei-rokotetuilta ihmisiltä silti evätä pääsy julkisille paikoille, esim. töihin tai kauppoihin?

   • Ilmeisesti näin on suunnitteilla ainakin Briteissä:

    ”The UK Government has been promoting the concept of “immunity passports” as a means of loosening the draconian lockdown measures. It is very possible that facial recognition technology may dictate who can exit lockdown and return to work. To get a passport, individuals must upload an image of their face to the app along with their ID (passport or driving licence). They are then tested to ascertain if they have had the virus and developed immunity. The app will then generate a QR code, which the employer will use to verify ID and immunity before allowing the employee back to work. ”

    COVID–19: The Big Pharma players behind UK Government lockdown
    https://www.ukcolumn.org/article/covid%E2%80%9319-big-pharma-players-behind-uk-government-lockdown

 1. Benjamin Netanyahu suggests microchipping kids, slammed by experts

  ”I spoke with our heads of technology in order to find measures Israel is good at, such as sensors. For instance, every person, every kid – I want it on kids first – would have a sensor that would sound an alarm when you get too close, like the ones on cars,” the prime minister said.

  https://www.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381

 2. Suurin uhka epidemioiden kohdatessa aglosaksista maailmaa on sen ytimessä oleva locelainen ihmiskäsitys, mikä on tuottanut heille tilanteen, missä julkisen vallan on lähes mahdoton edes yrittää määräillä,tai edes ohjeistaa yksilöitä.
  Kuten Thatcher totesi, mitään yhteiskuntaa EI ole olemassa, on vain yksilöitä, miehiä ja naisia.
  Filosfi Anderson viellä samoihin aikoihin levitti käsitettä Kuviteltu yhteisö,tarkoittaen näollä kansakuntia ja etenkin valtioita.
  Samaisen aglosaksisen kultuuripiirin Yhdysvallat on myös vaikeuksissa, samoista syistä, siellä epäluuloiset yksilön oikeuksien ja vapauksien puolustajat, ovat valmiit vaikka asein vaikuttamaan osavaltioidensa avautumisen puolesta.
  Saksalaisen humanismin vaikutuspiirissä,me suomalaiset olemme paremmin hyväksyneet, esivallan meille esittämät ohjeet, onhan Suomen kansakunnaksi ja valtioksi muodostuminen tapahtunut Hegelin yhteiskunta ja yksilökäsityksen henkeyttämänä.
  Hegelille vapaus tarkoittaa välttämättömyyksien tunnustamista,siksi me suomalaiset emme pullikoi oikeudenmukaisen esivallan antamia ohjeita vastaan.
  Konfutselaisen kultuuripiirin aasiassa, näyttää taudin voittaminen levan helpointa hyväksyä.
  Venäjä puolestaan on aivan oma itsensä,siellä kansa suhtautuu anarkistisella suhteella esivaltaan, jota se on vain tottelevinaan,siksi kansa joutuu kärsimää siellä koronan tuottamista ogelmista.

  • Niin. Olisikohan meillä jotain opittavaa venäläisiltä? joskus näin videon itäturisteista Suomen maantiellä, polkupyörä-auto -yhdistelmänä. Pyöräilijä piti autosta kiinni ja matka eteni reipasta vauhtia. Finskipolizei pysäytti ja seurasi valtavasti posmotusta. Venäläiseen ajatteluun ei mahtunut, miksi heidän toimintansa kuuluisi satunnaiselle miliisille. Ihan hyvä periaate. Kyllä ihmisellä pitää olla oikeus vaarantaa itsensä, jos sille tuntuu.

   Amerikkalaisiltakin on opittavaa. Epäluulo valtahimmeleitä kohtaan ja kohdistettu kivääri saattavat pitää pahimman tyrannian aisoissa.

   Onko oikeudenmukaista esivaltaa havaittu joskus jossain?

   • Kaikissa kansakunnista löytyy omat idiottinsa,se yhdistettynä vastuuttomaan hulluuteen tuottaa tilanteita, minkä mainitsit.
    Venäjän vuosiatainen ogelma on ollut väestön heikko lojaalisuus johtajiaan kohtaan,vasta viimeisessä hädässä he uskovat mitä sanotaan ja toimivat sitten järkiperäisesti ja tehokaasti.
    Sanonta,että venäjällä hevonen satuloidaan verkkaisesti ja viivytellen, mutta ratsastetaan nopeasti,kertoo juuri tuosta.

  • Tuo huomio eri mantereiden kansojen kollektivismin asteesta ja suhteesta hallituksiinsa ja esivaltaan on perustaltaan täysin oikea, mutta globalisaatio ja maailmalaajuinen kulttuurien sekoittuminen on sekoittanut pakkaa rajusti. Suomessa usko oikeudenmukaiseen valtiovaltaan alkoi murentua 1990-luvun laman aikaani sen tapahtumaketjun myötä, joka on monille VV:n seuraajille tuttu. Valtiovalta teki silloin sen päätöksen, että pankit ja instituutiot on asetettava etusijalle, kun laman aiheuttamia seuraamuksia tuomioistuimissa järjestellään. (nk. Koiviston konklaavi). Seuraava isku Suomen kansaa vastaan tapahtui, kun sen yhteisponnistuksin luoma varsin laajoja kansalaisoikeuksia tarjoava itsenäinen hyvinvointivaltio ja sen perustuslaki vesitettiin asettamalla Suomen lainsäädäntöjärjestelmä EU-instituution alaisuuteen. Periaatteena on, että EU-lainsäädäntö ja EU:n asettamat direktiivit aina menevät kansallisen tason lainsäädännön ohi ja EU:n antaman ohjeistus viedään viipymättä kansallisen tason lainsäädäntöön. Suomen valtiovallan suuri into tässä asiassa ei ole ollut kansalaisia vakuuttavaa, vaikka massamediamme on onnistunut myymään EU-projektin ja kansainvälistymisen ihanuuden meille tehokkaasti.

   Myös taloudessa erilaiset ’austerity’-toimet ja niitä ohjaavat periaatteet tulevat meille ikäänkuin jostain muualta saneltuna eivätkä aina vastaa kadunmiehen käsitystä oikeudenmukaisuudesta. Siksi yhteisöllisyyttä painottavalta hegeliläisyydeltä on pudonnut paljon pohjaa pois ja siitä on tullut korulauseilua. Epäluuloisuus hallintoja kohtaan on lisääntynyt ja amerikkalaisen yksilönvapausperiaatteen suosio on maassa jonkun verran noussut myös valtiollisessa mielessä. Talouden suhteen erilaiset liberalistismia painottavat opit tulivat maahamme jo aikaisemmin.

 3. Cuomo Announces Partnership with Bill Gates to “Revolutionize” NY Schools in Wake of Coronavirus

  “Bill Gates is a visionary in many ways and his ideas and thoughts on technology and education he’s spoken about for years but I now think we have a moment in history where we can incorporate and advance those ideas,” Cuomo said. “When does change come to a society?…[when] we get moments in history” he added, “I think this is one of those moments.”

  https://www.mintpressnews.com/cuomo-partnership-bill-gates-revolutionize-new-york-schools-coronavirus/267278/

  • Usko Toivola Tilannehuoneessa:

   ”Covid 19 Bill Gates and the UK Vaccine Network Scandal”

   ”Hyväntekijä” Bill Gates toimii yhteistyössä lääkejätti GlaxoSmithKlinen (GSK) kanssa ja he ovat yhdessä lahjoneet lähes kaikki keskeiset Ison-Britannian (UK) terveydenhuoltojärjestelmän NHS:n ja hallituksen taustalla olevat rokote”asiantuntijat”.

   Pelkästään tämän videon postannut aivan tavallinen asioita tutkiva kansalainen on löytänyt jo 200 miljoonan punnan edestä GSK:n ja Bill ja Melinda Gatesin säätiön ”rahoitusta” kymmenille eri henkilöille UK:n terveydenhuoltohallinnon taustalla. Nimilista on melkoinen. https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=BALyHLVYGuY&feature=emb_logo&fbclid=IwAR3MDRMimI3bx0RHUWvPY4R_fSkyJbsG0VP1lSfVcYcWciKeyc6ewYBCm-4

   Gatesin ja GSK:n tavoitteena on saada rokotettua koko UK:n väestö (65 miljoonaa henkilöä) tulevalla korona-rokotteella, jonka hinnaksi on laskettu 477 puntaa/rokote. Tämä merkitsisi n. 31,5 miljardin punnan tienestiä GSK:lle ja Bill Gatesille. Ja tuo raha olisi tarkoitus laskuttaa UK:n terveydenhuoltojärjestelmästä. Eli siis veronmaksajilta.

   Eipä ihme, että Bill Gates haluaa rokotuttaa koko maailman väestön eli 7.5 miljardia ihmistä. Pelkästään Euroopassa on 450 miljoonaa ihmistä ja jos jokaiselle hankitaan tuo GSK:n rokote, niin kyseessä on huimat summat. Joten tämän vuoksi rokotuksia promotaan jopa meidän hallituksemme järjestämässä Lasten kyselytunnilla -ja myös mediankin taholta niin voimakkaasti.

   Koska kaikki keskeiset tahot on taidettu jo maksaa mukaan kuvioihin. Ainakin meidän THL, kuten tekivät Sikainfluenssan ja Pandemrixinkin kohdalla. Jolloin rokotteen valmistaja oli -aivan niin, tuo samainen GSK.”

   So spracht Usko Toivola

 4. Kumppanitoimijoissa mainittu Accenture… ”Accenturelta tilattiin Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran potilastietojärjestelmän valintaa varten käynnistämän Sirius-projektin toimesta selvitys siitä, mikä tietojärjestelmä sopisi Suomeen parhaiten.

  Yhtiö suositteli kahta järjestelmää, yhdysvaltalaista Cerneriä ja Epiciä, arvioiden Epicin parhaaksi. Selvityksen jälkeen tuli kuitenkin esiin, että Accenturella ja Epicillä on yhteisiä kytköksiä.

  -Accenture on muun muassa Epic-järjestelmän suunnittelija ja toteuttaja Suomessa. Sitralla ei ollut kytkösestä tietoa, Helsingin Sanomat kirjoittaa.” https://www.uusisuomi.fi/uutiset/hs-konsulttiyhtiolla-omituinen-kaksoisrooli-accenturella-ja-epicilla-kytkoksia/7780e586-19e6-3fe3-8089-e4b95ebb0f8c

  eli pääsy suomalaisten potilastietoihin Accenturen kautta + rokotemyynti = helppo tarkistaa kuka ei ostanut ja aloittaa ”markkinointi”

 5. Taattua Riikkaa. Asiasta toiseen. Eduskunnan portailla eräs kansalainen piti yhden miehen mielenosoituksen aiheena jotakin perustuslakiin liittyvää. Polpon PolPotit poistivat väkivalloin mielenosoittajan maijaan ja siitä kisahallin putkaan. Tämä on viheliäisen salakähmäinen maa; täysin verrattavissa Neuvostoliittoon ennen glasnostia. Kuka antoi määräyksen: Kaasua (siis sähköä komisario Palmu). Mielenosoittaja pahoinpideltiin. Mieleen tulee vääjäämättä Gestapo, Stasi ja Tseka. Eikö tässä Brysselin protektoraatissa kansalaisella ole oikeus vapaaseen mielipiteenilmaisuun. Kansanviholliset ja huligaanit on eliminoitava jollei jopa likvitoitava. Voihan sen näinkin nähdä. Jos perustuslakituomioistuin saataisiinkin aikaan niin äkkiäpä hyväveliverkosto sen korruptoisi.
  PolPotit tiedottivat (se on käännettynä valehtelivat), että kokoontumisiin tullaan puuttumaan neuvoin, kehoituksin ja käskyin; kas kun ei harpuin huiluin kantelein. Tauno Palo: pot pot pot potkun sain kesken protestia.
  Erno Paasilinna: ”Kun virkakoneisto paisuu, se muodostaa yhteiskuntaluokan. Se ei enää palvele kansaa eikä se pyrikään. Virkakoneisto elää omaa elämäänsä ja kansan on palveltava sitä” . Kauaksipa ylsi kirjailijan katse. Aiheesta löytyy matskua YouTubessa.

  • Anna mä arvaan: Marko Sihvonen?
   ————
   Hierarkian ensimmäinen käsky on: Hierarkia on säilytettävä!

   • Marko Sihvonen taisteli Suomen pohjavesien puolesta, niiden arvo on mittaamaton, niitä tosin on jo pitkään oltu lainsäädännön muutosten avulla siirtämässä kenen vain omistukseen. Suomen eliitin suurin virhe on kuvitella, että tavanomaisen kansalaisen halveksiminen ei olisi erittäin moitittavaa. Se on. Riittäisi, että lukisivat Snellmania, Paasikiveä, Mannerheimia. Mutta eihän sitä nyt historiaa.

 6. Ymmärrän yskän! Oli kukakin oppositio tai ei niin perehdy totuuteen! Turhaa koittaa jängätä jokaiselta ottaa oma aikansa! Ja raamattu on ja oli oikeassa melkein joka asiassa! Suosittelen avaamaan silmiä! Tässä muutama hyvä kanava esim entisistä puista ja muusta ja suomalainen huippu kanava litteästä maasta alla: Kukaanhan ei väitä tietävänsä mailmamme oikeaa muotoa mutta 100% varmuudella sanon ettemme ole pyöri vitun lujaa ja ole avaruus apinoita!! Niinkuin sanoin jokainen teistä tulee samaan tulokseen joka ainoa kun tutkitte asiaa!! Moni ”niin kutsuttu” HERÄNNYT ihminen on vielä kaukana mistään heräämisestä! Mitä enemmän ymmärrät sitä enemmän tulet vakuuttuneemmaksi siitä tosiasiasta että meillä on LUOJA!

  https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA/videos

  https://www.johnkaminski.org tämä ei kuulu asia yhteyteen!!

  Toki monia muitakin hyvIÄ KANAVIA!!

  https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos PARAS KESKUSTELU NIIN SANOTUN MASSA ASTROLOGIN KANSSA LÖYTYY TÄLTÄ KANAVALTA!! JOS VIELÄKIN LUULET ELÄVÄSI MAAPALLOLLA NIIN PAKKO HOITO ON AINOA VAIHTOEHTO!!

  https://www.youtube.com/watch?v=zoAhIsk5m9Y

  Itsekin maahanmuuttokriittisenä seurasin mm. UMV-lehteä ja Suomen Uutisia. Koronavedätyksen paisuttelu sekä globalistien koordinoimien lockdown-, pakkolääkintä-, seuranta-, ym.- tyranniatoimenpiteiden puolustelu on ollut itselle jopa järkytys, vaikka olenkin oppinut tuntemaan persujen metkut. Uskottavia vaihtoehtomedioita ei ole enää Suomessa kuin kaksi tai kolme. Kansallismielisen rintaman reagointi koronaan osoittaa uskomatonta tyhmyyttä ja tietämättömyyttä globalistien valtakenteista ja heidän aikomuksistaan. Kaikenlaista typerää saa kuulla, kuten lapsellista uskoa siihen, että korona-kriisi nykytyylin paisuteltuna ja hoidettuna vahvistaa kansallisvaltioita.

  Korona-huijaus perustuu tarkkaan psykologian tuntemukseen. Mediavedätyksellä saadaan aikaiseksi valtava pelkoreaktio. Pelkoa vahvistaa materialistinen maailmankatsomus. Syntyy kognitiivinen dissonanssi, jossa kerran traumaperäisesti omaksuttua uskomusta ei hylätä, vaikka saatavilla olisi päinvastaisia todisteita. Media pitää esillä tietoa ja mielipiteitä, jotka ruokkivat uhrien vahvistusharhaa. Tässä harhassa mieli etsii ja hyväksyy vain omaa uskomustaan vahvistavia todisteita. Turvaetäisyydet ja maskit lisäävät harhan vaikutusta. Heikot naiselliset luonteet ovat tälle erityisen alttiita.

  • Kommenttisi takia kävin itse katsomassa UMV:n uutiskatsausta nähdäkseni millainen kattaus on. Melko laillahan tuolla näytti olevan koronaa, ja linjaus se, että kuolintilastoja muokataan pienempään suuntaan.

   En osaa sanoa, miten UMV nykyään toimii so. onko se avoin julkaisualusta vai päätoimitettu julkaisualusta. Jos se on avoin, silloin koronauutisointi kuvastelee useiden kirjoittajien huolta. Jos taas päätoimitettu, se edelleen kuvastelee kirjoittajien huolta jonka toimitus jakaa päästämällä seulan läpi niin ylettömästi koronapelkoa.

   Joukossa oli ihan asiallisiakin juttuja kuten ”Miksei päättäjiä ja valtamediaa kiinnosta Nihtisillan VOK:in noudattamatta jätetty karanteeni?” https://mvlehti.net/2020/05/10/miksei-paattajia-kiinnosta-espoolaisia-huolestuttava-nihtisillan-vokn-noudattamatta-jatetty-karanteeni/ jossa lähtökohtana oli turvapaikanhakijoiden levittämä korona; kyseisessä vastaanottokeskuksessa on todettu yli sata koronatapausta mutta siitä huolimatta he liikuskelevat aivan vapaasti ”erikoisluvilla” missä mielivät.

   VOK:kia pyörittävä Luona Oy (https://www.nykysuomi.com/2017/11/01/pakolaiskriisi-pelasti-tappiollisen-bisneksen-luona-oy-teki-muhkean-liikevoiton/ ) ja Espoon poliisi siirtelevät vastuuta toisilleen terveysviranomaisten (ja vallanmedian) ollessa aivan hiljaa.

   Aivan aiheellisia kysymyksiä jutussa esitetään.

   Toinen huomionarvoinen juttu on ”Accountor: 40 % PK-yrityksistä menettänyt yli puolet laskutuksesta huhtikuussa” https://mvlehti.net/2020/05/03/accountor-40-pk-yrityksista-menettanyt-yli-puolet-laskutuksesta-huhtikuussa/ jossa käsitellään sitä, miten koronantorjuntatoimet ovat vaikuttaneet suurimpaan työllistäjään, pk-sektoriin.

   ”[…] yli puolet laskutuksestaan menettäneiden osuus on yrityskentässä selvästi kasvanut. […] Hallituksen antaman asetuksen mukaisesti ravintolat, kahvilat, baarit ja yökerhot pysyvät suljettuina koko maassa huhtikuun 4. päivästä toukokuun loppuun saakka. Hallitus lupasi sulkupäätöksen yhteydessä tukea tilanteesta kärsiville yrityksille, mutta toistaiseksi laihoin tuloksin.”

   Hallituksen ennen vaaleja asettama tavoite työllisyyden nostamisesta ei taida onnistua tällä (eikä parilla seuraavalla) vaalikaudella koronatoimien vaikutuksen vuoksi. Itseasiassa saattaa mennä yli kymmenen vuotta jos/kun Vihriälän työryhmän ”elvytys”suositukset (=leikkaukset) otetaan käyttöön.
   Eivät ole huomanneet — tai eivät välitä –että euroalueelta meni ”talouskurilla auttaen” yli 12 vuotta nousta rippusen yli nollan edellisen kriisin jälkeen. Toki silloinkin elvytettiin, mutta apu kohdennettiin väärin (finanssisektorille) kuten nytkin.

  • ’Litteä maa’- teoriaa perustellaan Raamatun ilmoituksella. Nykyinen valtavirtainen näkemys taivaanmekaniikassa on kuitenkin täysin oikea ja jokaisen kansalaisen omin silmin havaittavissa. Lisätodisteena maapallon pyörimisestä saa menemällä katselemaan Foucault’n heiluria esim. Heurekan tiedekeskukseen. Massiivinen heiluri säilyttää oman heilumissuuntansa, vaikka pyörivä maapallo ikäänkuin karkaa pois sen alta.

   Tämä huomautus vain sen takia, että itsekin kristittynä joudun myötähäpeään, kun levitetään litteän maan teoriaa. Itse en sen esittämisestä hermostu, mutta valtavirtaa puolustavat käyttävät sitä esimerkkinä vaihtoehtoisia näkemyksiä esittäviä vastaan.

   Koronassa on vähän sama juttu ja monet vaihtoehtoihmiset pitävät sitä täytenä huijauksena. Kukaan ei kuitenkaan voi 100% todistaa sitä, että korona on lähes harmiton. Tauti on otettava vakavasti ja se voi esiintyä pahenevissa aalloissa, kuten vuoden 1918 Espanjan tauti-epidemia. Mutta on myös niin, että valtaa ja taloudellista omistusta keskittävät tahot ovat lietsoneet ja venyttäneet poikkeustilaa ja käyttäneet sen luomaa savuverhoa hyväkseen jopa härskillä tavalla. Siksi voidaan esittää näkemys siitä, että mukana on myös aimo annos tietoista ja taitavaa psykologista sodankäyntiä massoja vastaan näiden poliittisen vastarinnan heikentämiseksi kulttuuristen muutosten läpiviemistä helpottamaan. Samalla edistetään lääke- ja teknologiateollisuuden intressejä ja pakotetaan vaihtoehtoihmisiä ruotuun hallinnollisin toimin.

   Koska valtamedia ei meillä toimi vallan vahtikoirana, jää se tehtävä vaihtoehtomedioiden ja tavallisten kansalaisten harteille. Tehtävä on hyvin epäkiitollinen, koska iso osa kansaa edelleenkin uskoo mukisematta kaiken sen tiedon, mitä valtamedia tai hallitukset ”asiantuntijoineen” sille välittävät ja, mikä pahinta, antaa vietellä itsensä rajuihin tunnetiloihin, mikä puolestaan on kaikkein tehokkain psykologisen manipulaation perusta. Näiden tunnemanipuloitujen ihmisten kanssa on sitten mahdoton keskustella yhtään mistään.

    • ”C-vitamiinin yliannostus voi aiheuttaa pahoinvointia, vatsan kouristelua, ripulia, päänsärkyä, uupumusta ja unettomuutta. Lisäksi se saattaa häiritä sairaanhoidollisia tutkimuksia tai lisätä munuaiskivien muodostumista.” – c-vitamiinin yliannostusoireet -”

     Se on tehty maissista kuten myös askorbiinihappo.
     Lääkitseekö ihmiset itse kipeämmäksi kuin olisivat ilman niitä vitamiineja? Siksikö täytyy olla kaikille tarvitseville tehohoitohuone? Itse en mitään lisävitamiineja voi käyttää ja silti olen ollut vuosikymmeniä terveenä. Lukutaito täytyy säilyttää terävänä;-)

     • Kaikkien vitamiinien yliannostus voi aiheuttaa ongelmia … eikä siitä ole mitään hyötyä jos ottaa liikaa.
      Kun syö terveellisesti niin vitamiinit tulevat siitä. Ja sitten se tärkein asia: toisilla on geneettisesti parempi vastustuskyky kuin toisilla ja siksi eivät tarvitse ylimääräisiä vitamiineja. Geenien merkitystä ei pidä vähätellä.
      Oma äitini kuului heihin. Aina terve eikä mitään muuta kuin hyvää ruokaa.

   • Jonsse, tuo Goyim on mahdollisesti lähetetty tänne kirjoittamaan potaskaa, jotta myöhemmin voidaan hänenkin kirjoituksiinsa viitata ja ”osoittaa”, että VV:n kirjoitukset ovat täyttä huuhaata. Todellisuudessa tietenkin he, jotka rauhassa lukevat kommentteja ja kirjoituksia, tulevat tietämään, mikä on totuus ja mikä ei. Itsekin kristittynä voin vakuuttaa, että maapallo ei ole litteä, koska olen sen havainnut mm. lentokoneessa ja havainnoimalla miten laiva lipuu horisonttiin. Myös kosmologian, fysiikan ja matematiikan opiskelu auttaa.

  • Goyim, lopeta flat earthin spammaaminen Vastavalkeassa. Olet useita kertoja lähettänyt samaa viestiä. Olen monen muun tavoin tutkinut asiaa jo useamman vuoden ajan. Vain muutama esimerkki ”mallin” loputtomista ongelmista:

   Lättymallilla ei pysty mitenkään selittämään vaikkapa sitä, että Tulimaassa, Etelä-Amerikan eteläkärjessä (punainen ympyrä kuvassa), on valoisat yötkin samaan vuodenaikaan kuin Grönlannin pohjoiskärjessä (vihreä ympyrä) eletään kaamoksessa. Nimittäin lättymallissa aurinko olisi Tulimaan yön aikaan tietenkin lätyn vastakkaisella puolella (keltainen ympyrä). Miten aurinko voisi valaista Tulimaan taivasta yölläkin, mutta jättää samanaikaisesti välissä olevia alueita kaamokseen? Pallomalli selittää ilmiön ongelmitta, mutta lättymallissa tähän ei ole mitään vastausta (ja siksi kaikki flättärit ovatkin yksinkertaisesti kiertäneet kysymyksen).

   Lättymalli ei pysty selittämään myöskään erilaista tähtitaivasta pohjoisessa ja etelässä. Ja kaikki maailman maa-, meri- ja ilmaliikenne perustuu pallokarttaan eikä sen pohjoisnapakeskiseen tasoprojektioon (= ”flat earth -kartta”), jossa etäisyydet vääristyvät sitä enemmän, mitä kauemmas edetään tasoksi levityksen keskipisteeksi valitusta pohjoisnavasta eli siis mitä etelämmäksi mennään. Eteläisistä mantereista tulee ylisuuria suhteessa pohjoisempiin (esimerkiksi Etelä-Amerikka ei ole oikeasti suurempi kuin Pohjois-Amerikka, vaikka se näyttääkin ”flat earth -kartalla” suuremmalta), valtameret leviävät todellista (ajat sitten todennettua) kokoaan suuremmiksi, ja kaukaisin kohde eli Etelämanner leviää täysin tasoprojektion mukaisesti kehykseksi kaiken ympärille. Toisin sanoen: ei ole mitään ”flat earth -karttaa”, vaan vain pallokartan tasoprojektio, joka ei anna oikeaa kuvaa mittasuhteista. Vrt. myös Mercatorin tasoprojektio, jossa Grönlanti näyttää Afrikan kokoiselta ja Suomi olisi suurehko valtio Afrikkaan sijoitettuna. Karttaprojektiot eivät anna todenmukaista kuvaa etäisyyksistä ja mittasuhteista.

   Kun tarkastellaan vähääkään pidempiä tunnettuja ja todennettuja etäisyyksiä, ne toimivat vain pallokartalla. Toistan: Kaikki maailman maa-, ilma- ja meriliikenne perustuu pallokartan etäisyyksiin. Tästä seuraa, että jos pallokartta ei pitäisi paikkaansa, maailman liikenne olisi täydessä ja loputtomassa kaaoksessa. Mutta kun se nyt vain ei ole.

   Ei, kaikki maailman astronomit satojen vuosien ajalta eivät ole joko olleet ”täysin pihalla” omasta erityisosaamisalueestaan tai vaihtoehtoisesti ”mukana juonessa”. Sama pätee amatööritähtientarkkailijoihin, astrofyysikoihin ja vaikkapa Aalto-satelliitin kehittäjiin ja sen tuottamaa dataa analysoiviin tutkijoihin. Eikä Kopernikuskaan työskennellyt NASAlle.

   Ja niin edelleen ad infinitum. Jos tällaiset tosiseikat vain sivuuttaa, on kuin ne kardinaalit, jotka eivät suostuneet katsomaan kaukoputkeen. Muistetaan myös näin toisinajattelijoina, että senajan kirkollinen establishmentti oli valmis jopa polttamaan roviolla aikansa toisinajattelijoita eli maakeskisen maailmankuvan haastajia.

   Psykologisten operaatioiden tarkoitus on saada meidät epäilemään myös asioita, jotka ovat totta ja jo kiistatta osoitettu todeksi. Kun kaikki on salaliittoa, todelliset salaliitot ja vakavat epäilyt salaliitoista hukkuvat kohinaan.

   Summa summarum: jos edellä olevasta huolimatta olet edelleen vakuuttunut siitä, että maa on litteä eikä avaruutta ole, jatka keskustelua aiheesta jollain muulla foorumilla. Vastavalkea ei ole oikea paikka spammata siitä.

   • Lättämaa on USKON asia, taistelet tuulimyllyjä vastaan kun koitat uskovaista käännyttää, anna Vesa uskovaisen pysyä uskossaan, ei näin hyvää julkaisua pysty kommenteilla pilaamaan. Joku uskoo Jeesukseen toinen Aatuun kolmas litteään maahan, jos niiden muut jutut pysyy asialinjalla, ei heitä yhden asian takia kannata solvata. Pienin yhteinen tekijä on se joka merkitsee.

   • Goyim, olet oikeassa… emme todellakaan ole avaruudessa eteenpäin kiitävän pallon päällä. Aurinkokeskeisen järjestelmän mitätöimiseen tarvitaan vain kaksi tervettä silmää, ei tietokirjoihin tuijottamista. Itse todistan täällä esim. jatkuvasti ilmiötä jossa aurinko ja kuu ovat taivaalla yhtäaikaa vierekkäin…. eli millainen valo teillä siellä toisella puolella palloa sillä hetkellä on?

    Ilmestyskirja / Kuudes sinetti = ihmisen kolmas silmä = tieteen paradigman muutos.

    ”Minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin. Maa järkkyi ja vavahteli, aurinko pimeni mustaksi kuin suruvaate, ja kuu muuttui kauttaaltaan verenpunaiseksi. Taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunat varisevat puusta myrskyn sitä ravistellessa. Taivas hävisi näkyvistä kuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät paikaltaan.”

    Kaikki ”vuoret ja saaret” tulevat siirtymään paikaltaan kun totuus paljastuu, älä siis lannistu. Anna vastavalkean ”valveutuneiden” kiitää avaruudessa pyöreän pallon päällä… aihe kannattaa jättää lakkariin!

    • Kommenttisi osoittaa vain sen, minkä Mito islam edellä totesi: kyse on uskon asiasta, johon todisteilla ei ole vaikutusta.

     Eräs toisinajattelijaystäväni totesi, että Tulimaan valoisat yöt ja Pohjois-Grönlannin samanaikainen kaamos on flat earth -mallin ”WTC 7 moment”, koska se osoittaa täysin selvästi mallin toimimattomuuden. Mutta vastaus siihen on flättäreillä ollut aina hiljaisuus, etkä tehnyt poikkeusta.

     Toinen esimerkki todisteista, jonka flättärit yksinkertaisesti sivuuttavat, on naapurimaassamme sijaitseva Turning Torso -torni. Siitä näkyy etäisyyden kasvaessa aina juuri sen verran vähemmän kuin maan kaarevuus edellyttääkin:

     https://flatearth.ws/turning-torso

     Voit ottaa valokuvan auringosta ja kuusta ”vierekkäin” (kuten sanot) ja lähettää sen minulle sähköpostitse osoitteeseen vesa.raiskila@gmail.com. Lupaan tutkia kuvaa ennakkoluulottomasti (minulla ei ole koskaan ollut ongelmia mennä sinne, minne todisteet osoittavat, vaikka ne toisinaan osoittaisivat ihan yleisesti hyväksyttyjen asioiden suuntaan) ja kirjoittaa siitä artikkelin, jos kuva antaa aihetta siihen.

     Mito islam: on viitteitä siitä, että flat earth on viime vuosina esiin nousseessa muodossaan ainakin osittain psykologinen disinformaatio-operaatio, jota käytetään kaiken salaliittoteorioinnin mustamaalaamiseen by association ja jolla saadaan trutherit jaettua keskenään loputtomasti kiisteleviin leireihin (ja viemään siten energiaa ja huomiota pois olennaisesta). Sellaisten spammaaminen, ja vieläpä selvistä vastatodisteista huolimatta, ei kuulu Vastavalkean foorumeille.

     • Itse törmäsin lättis teoriaan joskus ammoisina aikoina kun foliohattujen jutut levisivät suttuisina painotuotteina, muutama vuosi sitten asian ympärillä räjähti varsinainen buumi, hyvin nopeasti joukkoon liittyi jos jonkinlaista huru-ukkoa(disinformaatio operaatio), joten taidat olla tässä asiassa oikeassa. Mutta eikö jokaiseen ”salaliitto teoriaan” liity sama ilmiö, aina Kennedyn murhasta alkaen. Omassa kommentissaan Tulenkantaja on asian ytimessä, itse maan muodolla ei ole merkitystä, vaan sillä miten se vaikuttaa ihmisten käsitykseen itsestään (luotu/sattuman oikku). Tässä maailmassa on loputtomasti kiistanaiheita joilla saadaan kylvettyä eripuraa joukkoon kuin joukkoon, siksipä korostin pienimmän yhteisen tekijän merkitystä. Suurin osa kirjoittajista ja kommentoijista on ilmeisesti sitä mieltä, että nykyinen kehitys vie meidät tuhoon, joten jarrun painaminen pohjaan on ensimmäinen tavoite, sen jälkeen on aikaa kinata miten hommat siitä eteenpäin hoidetaan.

     • Vesa. Ajattelin että jätän tämän kuuman perunan, mutta kun nyt kerran kysyit, niin tässä yksi lyhyt video aurinko/kuu ilmiöstä. Olen itse nähnyt omin silmin tämän saman ilmiön useita kertoja Los Angelesissa. Toinen asia, joka on minulle päivän selvää omiin aisteihini ja sitä kautta maalaisjärkeeni perustuen on se, että aurinko ja kuu eivät todellakaan ole avaruudessa, ne kiertää kehää taivaalla. Kolmas asia on valtavat vesimassat… kaikkeuden muka koossa pitävä painovoima edustaa minulle täydellistä hölynpölyä. Voin tietysti mainita vielä kirsikaksi kakun päälle NASAn uber kömpelöt kuvat avaruuden ilmiöistä ja feikkiavaruusasemat, eli tässäpä ne helpot, jotka voin heittää likoon heti kättelyssä. Anyway, jokainen uskokoon oman tietoisuutensa mukaan siihen mihin uskovat. Love and peace!

      SUN AND MOON AT SAME TIME, FLAT EARTH?

      https://youtu.be/1RGeF3UT03s

     • Tulenkantajalle: olen itse nähnyt auringon valaisevan samaan aikaan taivaalla näkyvää kuuta lukuisia kertoja. Siinä ei ole mitään ihmeellistä. Kannattaisi muistaa, että moderni astronomia kykenee ennustamaan kaikkien tunnettujen taivaankappaleiden sijainnit tarkasti pitkälle tulevaisuuteen. Mitä flat earth -”malli” kykenee ennustamaan taivaankappaleiden liikkeistä? Ei yhtään mitään.

      Jos aurinko kiertäisi taivaalla flat earth -mallin mukaisesti, sen kiertonopeuden pitäisi olla huomattavasti suurempi aina kun se on Kauriin kääntöpiirillä (eli pohjolan talven aikana), jolloin vuorokauden kuluessa kierrettävä ympyrä on paljon suurempi kuin sen kiertäessä Kravun kääntöpiirillä (eli pohjolan kesän aikana).

      Yllättäen nopeus ei vaihtele, eli jälleen yksi flat earth -mallin kumoava havainto… jolla ei tietenkään ole mitään merkitystä sille, joka haluaa uskoa.

      Kertausta: Kaikki todennettavat etäisyydet ja kaikki maailman liikenne perustuvat pallokarttaan; auringon valo ei voisi jättää välissä olevia alueita pimentoon mutta kuitenkin valaista lätyn vastakkaisella puolella olevia alueita; etäisyyden kasvaessa korkeista kohteista jää näkymättömiin osia täysin maan kaarevuutta vastaten; ja etelässä on äskettäinkin voitu ihailla ja kuvata komeettaa, joka ei näy pohjoisessa. (Painovoimaan liittyvät laskelmat ovat puolestaan vahva todiste siitä, että WTC 7 purettiin hallitusti, eikä sitä voi kumota vain väittäen, että se nyt vain on ”täydellistä hölynpölyä”.)

      Asiaan voidaan palata sitten kun joku esittää flat earth -mallissa toimivan ratkaisun Tulimaan yöttömien öiden ja Grönlannin pohjoisosien samanaikaisen kaamoksen ongelmaan ja kertoo, miten maailman liikenne voisi toimia flat earth -maailmassa ilman, että siitä on edes karttaa. Siihen asti: case closed.

     • MODERNI ASTRONOMIA ON VALHE. Hän, joka ei tunne historiaa, ei tunne myöskään nykyisyyttä – saati tulevaisuutta.

      > (Painovoimaan liittyvät laskelmat ovat puolestaan vahva todiste siitä, että WTC 7 purettiin hallitusti, eikä sitä voi kumota vain väittäen, että se nyt vain on ”täydellistä hölynpölyä”.) >

      Minä talonpoikaisjärkeeni perustuen väitän, että painovoimalla ei ole mitään tekemistä WTC 7:än kanssa.

      Paino-voima = Luonnon-voima
      Luonnonvoima = luomakunta – tietoisuus – jota pitää meidät yhdessä.

      Taivaankappaleita pyörittää elektromagneettinen kenttä, ja juuri siihen kompassin toiminta perustuu. Kalevalaisittain voitaisiin todeta, että meidät – elämän – pitää toiminnassa maailman (flat earth) keskustassa sijaitseva Pohjan-Akan vaskinen vuori/kurimuksen kurkku, eli elektromagneettinen elämänpyörä, joka on tietoisuus/ikuisesti muuttumattomaton Jumala. Vanha suomen kansakin sen tiesi:

      ”Kansanrunoissa ja loitsuissa kerrotaan myyttisestä maailmanvuoresta. Se on kivinen mäki, kultainen ja hopeinen vuori, vaskinen ja luminen vaara. Vuori sijaitsee MAAILMAN KESKIPISTEESSÄ JA SEN LAELLA ON TAIVAAN KESKIPISTE, jonka ympäri tähtitaivas pyörii. Tuonpuoleiseen kulkevat sielut joutuvat kapuamaan maailman tasot yhdistävän vuoren kivistä rinnettä.
      Maailmanvuoren sisässä, kaiken olevaisen keskipisteessä, makaa vanha tietäjä kuolleena tai nukkuvana »pajupehkot parran päällä, lepän lengot leukaluilla». Häneltä Väinämöinen hakee veneen veistoa varten tarvitsemansa loitsusanat eli »luotteet».

      Kalevala kertoo ihmisen – sinun ja minun – elämäntaistelusta ja tietoisuuden eri asteista kohti totuutta, eli Jumalaa. Painovoima on valhe, ja valetta on myös kaikki avaruuteen ja fake space centeriin liittyvät uutiset… NASAn avaruus ja kuvamanipulaatiot edustavat taiteilijoiden mielikuvitusta (olemme suljetussa tilassa.)

      Heliumpallot nousevat ylös, koska helium on ilmaa kevyempi, höyhen puolestaan leijailee hiljailleen maahan ja tiiliskivi putoaa luotisuorana maahan, sen pieni lapsikin ymmärtää. WTC:n hallittu pannukakku-romahdus perustui tukirakenteissa oleviin räjähteisiin, jotka aktivoitiin tietyssä järjestyksessä, sen selittämiseen mitään painovoimaa tai siihen liittyviä laskelmia tarvita.

      Itse en jaksa tästä aiheesta tämän enempää vääntää, mutta laitan liitteeksi mielenkiintoisen HISTORY OF FLAT EARTH, vuonna 2016 tehdyn videon.

      ”International Research About History of Flat Earth by Eric Dubay Flat Earth Discussion:

      Eric Dubay presents the complete history of Flat Earth from the beginning of recorded history to today. From the beginning of recorded history, and for thousands upon thousands of years, cultures across the entire world all believed the Earth was flat. Their various cosmologies and cosmogonies differed in slight ways but their overall geographies and astronomies were incredibly consistent and in fact virtually identical. The Earth was a stationary plane void of any motion or curvature, flat across its entire expanse except of course for hills, mountains and valleys. The North Pole was the magnetic mono-pole center-point of the flat Earth with Polaris, the North Pole star situated directly above. Polaris was the only motionless star in the heavens with all the other constellations revolving perfect circles over the Earth every night.”

      https://youtu.be/Sha0p_zZ41I

 7. Suomessa jo useampi hallitus on korruptoitu: lähde Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”

  Millaista ”lainsäädäntöä” Suomessa sitten on ostettu ? … Iltalehti 17.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( ”laki 444/2012” ).

  Suomen ”perustuslain 118 §” ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perutsuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex ).

  Näistä kummastakaan 2017 Porissa poliisille annettua JULKISTA rikosilmoitusta ei vielä ole edes saatu kirjatuksi diaariin !

  Tätä nykyistä tilannetta näytetään Suomessa valmistelleen vuodesta 2007 lukien; He 55/2007 eli kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta toimivallattomaksi käsittelemään PL 118 §:n syyteoikeudettomia tapauksia . ( archive.today/kimmoleaks.fi ).

  Eli 2008 Suomen ministeri allkeirjoitti seuraavan ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi maksaa ja pitää kansainvälisen rikostuomioistuimen toimialaan kuuluvia rikosoikeudenkäyntejä; kunhan Kamnsainvälinen rikostuomioistuin tulee toomivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” . ( PL 118 § ).

  Ruanda-”oikeudenkäynti” oli ensimmäinen tällainen LAHJONNAN maksu !

  Eli Suomessa globalistien käskyt hallituksille tulevat Vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta !

  • ”Eli Suomessa globalistien käskyt hallituksille tulevat Vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta !”

   Eiköhän niitä käskyjä tule myös globalistien johtaman Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n kautta kuten syksyllä 2015 ilmeisestikin sen kauko-ohjauksessa olevalle KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Orpolle määräys avata Torniossa portit 30000 kehitysmaalaiselle partalapselle eli otaksutulle halpatyöläiselle. Sipilän ja Orpon unelmaa Suomesta korkean teknologian ja talouden kärkimaana ei esim. kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomista kamelikuskeista ja lammaspaimenista ole ollut paljoa apua edistämään ja tulevaisuudessa vielä vähemmän robottien ja tekoälyn hoitaessa suurimman osan vain matalaa koulutustasoa vaativista töistä.

  • ja myös tällaisen toiminnan mahdollistavaa:

   Lääkeyhtiöt ovat muuttuneet lääkkeiden tuottajista rahoituslaitoksiksi
   Suurin osa lääkeyritysten tuotoista tulee nykyisin sijoitustoiminnasta, ja lääkkeiden valmistaminen on jäänyt sivuosaan. Liiketoimintamallin muutoksella on kielteiset vaikutukset niin köyhiin maihin kuin maailmanlaajuisesta pandemiasta kärsiviinkin, kirjoittaa Omar El-Begawy Maailma.net -artikkelissa.

   […] Monikansallisten yritysten tutkimuskeskuksen SOMOn taloustutkija Rodrigo Fernandez on tutkinut maailman 27 suurimman lääkeyrityksen kehitystä vuodesta 2000 vuoteen 2018. Hän on tunnistanut kolme yritysten finansialisoinnin kannalta merkittävää tekijää.

   Ensimmäinen on taseiden kasvatus. Suurimpien yritysten talousvarannot ovat kasvaneet vuosina 2000–2018 83 miljardista dollarista 219 miljardiin dollariin. Tästä kymmenen suurimman yrityksen osuus on 135 miljardia dollaria. Lisäksi taseiden koostumus on finansialisoitunut. Käteisen ja sijoitusten osuus yrityksen varallisuudesta on suurempi kuin lääkkeiden tuottamiseen käytettävän kaluston arvo.

   Toinen on osakkeenomistajien priorisointi muun toiminnan kustannuksella. Osinkojen määrä on vuosien 2000 ja 2018 välillä kasvanut 30 miljardista 146 miljardiin dollariin. Tämän ovat mahdollistaneet vähenevät sijoitukset lääkkeiden tuotantoon ja lääkkeiden hintojen korotukset. Isot lääkeyritykset maksavat tänä päivänä yhtä paljon osinkoja kuin satsaavat tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

   Yritykset käyttävät myös enemmän varoja osakkeiden takaisinostoihin. Takaisinostojen määrä on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana, ja se on alkanut olla yhtä suuri kuin osinkoihin menevät varat. Yleensä yrityksen odotetaan käyttävän tekemänsä voitot tuotannon ja työntekijöiden työolojen parantamiseen. Jos jotain jää yli, se jaetaan osinkoina omistajille.

   Osakkeiden takaisinostot kuitenkin suuntaavat yrityksen tuloja pois omaan toiminnan kehittämisestä arvopapereiden omistamiseen ja osakkeita myyneille sijoitusrahastoille. Takaisinostoista saatuja tuloja myös verotetaan kevyemmin kuin osinkoja, minkä vuoksi myös verotuloja menetetään takaisinostojen yhteydessä. […] Yritysten varojen käyttö näiden osakkeiden hankintaan on keinotekoinen tapa nostaa osakkeiden arvoa ja sen seurauksena myös johtajien palkkioita. […] Lääkkeiden tuoton ja myynnin sijaan lääkeyritykset ovat kasvattaneet tulojaan älyllisen omaisuuden omistamisella ja monopolisoinnilla. […]

   Vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen yritysten finansialisointi on paradoksaalisesti kasvanut entisestään. Lääkeyritykset ovat mielellään ottaneet markkinoilta saatua halpaa lainaa. Lainaa ei kuitenkaan ole käytetty oman toiminnan kehittämiseen. Tätä lainaa on ensisijaisesti käytetty osinkojen maksuun. Lääkkeiden myynnistä saadut voitot on laitettu veroparatiiseihin, joissa voittoja verotetaan kevyemmin. Maksamalla osinkoja lainarahoilla voittojen verotukselta on vältytty, ja lisäksi yrityksen velkaantumista voidaan käyttää verotuksen keventämiseen. Lääkeyritykset ovat toiminnaltaan alkaneet muistuttaa yhä enemmän sijoitusrahastoja. Ne käyttävät enemmän rahaa sijoituksiin ja sijoittajille suunnattuihin korvauksiin kuin oman toimintansa kehittämiseen. Irvokkaalla tavalla yritysten koko ja liikevaihto on kasvanut ilman, että sijoitukset oman toiminnan kehittämiseen ovat merkittävästi kasvaneet. […] jne

   Lue koko artikkeli https://www.maailma.net/nakokulmat/laakeyhtiot-ovat-muuttuneet-laakkeiden-tuottajista-rahoituslaitoksiksi

 8. Kuka kontrolloi … eiköhän se ole City of London, kaiken pahuuden Äiti… ja sen nöyrät lakeijat jotka ovat kaapanneet vuosisatojen saatossa maan omaan hallintaansa
  Nyt USA samassa tilanteessa ja uhkaa muuttua Israelin osavaltioksi

  Israel to Annex the United States
  Ambassador predicts a “deepening connection”
  PHILIP GIRALDI

  … Symbols are apparently also dear to the heart of David Friedman. “Americans who support Israel understand the significance of Jerusalem. It’s what the Statue of Liberty, the Lincoln Memorial, Plymouth Rock and Valley Forge are… Because America was founded on those types of principles, Americans profoundly understand the importance of Jerusalem to the State of Israel.”
  Friedman added that retaining symbols like Hebron, which is in the Jewish people’s “biblical DNA” is also an important element in the Trump “peace plan.”

  Whoa, David, it’s convenient to cite the American experience to justify what Israel is doing but the United States at least ostensibly was founded on the principle that “all men are created equal.”
  Israel is by law an apartheid state based on religion. And when last I checked Hebron was a predominantly Palestinian city under military occupation to protect the settler interlopers who are working hard to drive out the original residents.
  It is the site of the 1994 Ibrahimi Mosque massacre of Palestinian worshippers carried out by Brooklyn-born Jewish fanatic Baruch Goldstein. Twenty-nine Palestinians were killed. Yes, “biblical DNA” seems to fit just right if one considers the fate of the Canaanites.

  … The Jerusalem Post interview concludes with Friedman’s prediction that “Should Trump be reelected, there will be many more opportunities for deepening the connections between the U.S. and Israel.”
  If that is all true, we Americans might as well surrender our sovereignty right now and save ourselves the pain of going through another corrupt presidential election.
  https://www.unz.com/pgiraldi/israel-to-annex-the-united-states/

 9. Mitäpä ei globaali USAkapitalismi keksisi rahastaakseen luomansa tekokriisin aikana valtioita ja lisätäkseen ihmisten valvontaa eikä tämä ole edes ensi kerta.
  Joka kerta kun ilmenee uusi virustauti niin alkaa liiottelu viruksen vaarallisuudesta ja kauhea hötinä lääkefrmoilla uuden rokotteen kehittämiseksi ja myymiseksi jossa sitten tapahtuu kiireessä tehdyn rokotteen huonon testauksen takia rokotteesta johtuvia kroonisia sairauksia ja kuolemia.
  Lisäksi rokotteiden aiheuttamista sairastumisista ja kuolemista ei rokotefrma vaan se sälytetty kunkin maan omalle kontolle.
  Virusten osalta lääkkeen löytäminen on toivotonta kun virus muuttuu niin nopeasti että lääkkeet on aina niiden torjunnassa jäljessä mutta tästä huolimatta niitä kehitetään rahan kiilto silmissä mutta turhaan.
  Englanti tuntuu hyvin olevan Gates säätiön ohjauksessa ja rokotteita, ihmisten sirutusta ja valvontaa kehitellään täyttä päätä Gates.säätiön sijoituksilla ja Gates odottaa saavansa tuottoja sijoituksistaan eli kaikki viedään loppuun vaikka niistä ei ole hyötyä kenellekkään kunha raha virtaa Gatesille.
  Englannissa kehitys väestön osalta on samanlainen kuin USAssa eli ihmisten toimeentuloongelmat ja lasten nälkä ja ne varmasti lisää painetta molemissa maissa ihmisten ottaa rokote mutta se saattaa vain pahentaa tilannetta.
  Gatesin lonkerot varmasti ulottuu Suomenkin terveydenhoitoon ja lääkepisnekseen
  Gatesin päätavoite rokottaa ja siruttaa kaikki maailman ihmiset turhilla rokotteilla oli melkoinen saavutus ja Suomen THL on varmasti ensimmäisenä vaatimassa sitä suomalaisille.

 10. THL sopi GSK:n kanssa miljoonien rahoituksesta, kyseessä oli pneumakokkirokotustutkimus, päätutkijana Terhi Kilpi. Kaksi viikkoa myöhemmin saman henkilön suosituksesta THL tilasi Pandemrix-sikainfluenssarokotteen Glaxo SmithKlinelta (GSK) v. 2009, kilpailuttamatta, 37 milj. euroa. Huonoon sopimukseen kuului, että Suomen valtio sitoutui vastaamaan kaikista haitoista. Kun lapsia invalidisoitui rokotteen johdosta, Terhi Kilpi ei myöntänyt injektioita syyksi ennen kuin pakon edessä. Siinä ehti vierähtää tuskaisaa ja epätoivoista aikaa monissa perheissä: Lapsi on vaipumassa jatkuvasti uneen ja on ärtymystilassa, koska yrittää pysyä hereillä, mutta ei pysty.
  Ymmärsinköhän oikein yllä olevasta linkistä, että Terhi Kilpeä ei ole siirretty muihin tehtäviin, vaan hän johtaa THL:n Kansanterveysratkaisut-osastoa. Vuonna 2007 Valtio hankki GSK:lta 17,7 % rokotteista, vuonna 2017 jo 65,7 %.

  Rinnalla tarkastelisin kokoomuslaisen opetushallituksen pääjohtajan Olli-Pekka Heinosen uraa. Hän pääsi tähän virkaansa muutosjohtana, sillä perusteella että hän oli monipolvisella urallaan luotsannut isoja siirtymävaiheita (kansankielellä: muutosjohtaja=saneeraaja). Minulle hän on jäänyt mieleen henkilönä, joka osti valtion teleyhtiö Soneralle Saksan ja Italian valtioilta kolmannen sukupolven matkapuhelinverkkotoimintalupia v. 2000 – 4,3 miljardilla eurolla – ja kahden vuoden päästä ne olivat arvottomia. Siis veronmaksajien piikkiin.
  Tällä hetkellä hän toimii ylimpänä Corona-virkamiehenä ja muutosjohtajana Suomen kouluissa ja osallistuu psykologiseen sodankäyntiin, eristämiseen. Täysin turha koulujen sulkeminen on ollut traumaattinen kokemus lapsille, perheille ja opettajille. Sitä arviota ei valtavalelehdistöstä juurikaan löydä. Lapsesta rakennetaan koneen osaa, jotta vekottimet kävisivät kaupaksi, inhimillisillä tarpeilla ja ihmisarvolla ei siinä ole mitään sijaa. Rokottaminen liiskaa sitten loput. Näin kokoomuksessa.

 11. @Truth_hunter 12.5.2020 at 11:43 ylempänä:
  Kuka kontrolloi … eiköhän se ole City of London, kaiken pahuuden Äiti… ja sen nöyrät lakeijat jotka ovat kaapanneet vuosisatojen saatossa maan omaan hallintaansa
  Tämäkin Eric Strikerin artikkeli sopii nyt hyvin tänne kun kyse on siitä mikä mafia kontrolloi Brittien puuhia
  Tuo sama Mafia on lähes kaiken sen takana mitä Euroopassa ja maailmalla tällä hetkelläkin tapahtuu ja varsin todennäköistä on ettei ilman tuota eliittiä (mafiaa) oltaisi siinä tuhon kierteessä missä nyt ollaan

  Linkin artikkelista:
  Globaalien eliittien välinen yksityinen sopimus, joka muutti ensimmäisen maailmansodan ja ihmiskunnan historian ikuisesti.
  Kuinka vaikutusvaltaiset juutalaiset tekivät sopimuksen Brittien kanssa Yhdysvaltojen vetämisestä ensimmäiseen maailmansotaan vastineena Palestiina (116 000 tapettua amerikkalaista)
  Eric Striker, Mike Enoch
  Vuonna 1917 maailman voimakkaimmat (=rikkaimmat) juutalaiset pettivät Saksan ja vetivät Yhdysvallat maailmansotaan. Vastineeksi britit toimittivat Palestiinan lautasella sionisteille.

  Se kuulostaa salaliiton teorialta, koska se on. Todellinen. Ja kaikki tämä on dokumentoitu hyvin julkisessa ”Balfourin julistuksessa”.

  How Powerful Jews Made Deal w/ UK to Drag US Into WW1 in Exchange for Palestine (116,000 Americans Killed)
  Eric Striker, Mike Enoch
  In 1917, the most powerful Jews in the world betrayed Germany and dragged the United States into WWI. In return, the British delivered Palestine on a platter to the Zionist movement.

  A private deal between global elites that changed the course of WW1 and human history forever.

  It sounds like a conspiracy theory, because it is. A real one. And it’s all documented in the very public ”Balfour Declaration.”

  https://truthtopowernews.com/history/how-powerful-jews-made-deal-w-uk-drag-us-ww1-exchange-palestine-116000-americans-killed

 12. Kuka kontrolloi … kellä se halu on suutin
  N-yahu, nwo-mafian ehkä innokkain jäsen, ehdottaa jo avoimesti lasten mikrosiruttamista

  It’s Official! Benjamin Netanyahu Proposes Mark of The Beast
  Calls For All Children To Be Microchipped First

  InfoWars – May 10, 2020

  Speaking at a press conference on Monday, Netanyahu suggested the Health Ministry use new technology to help Israel socially adapt ahead of lifting the coronavirus lockdown. “That is, technology that has not been used before and is allowed under the legislation we shall enact,” he clarified.
  “I spoke with our heads of technology in order to find measures Israel is good at, such as sensors. For instance, every person, every kid – I want it on kids first – would have a sensor that would sound an alarm when you get too close, like the ones on cars,” Netanyahu said.

  Hear that? Children are just like cars! So why can’t they be microchipped like cars?

  In China, the communist regime uses a social credit system to control how its population makes purchases.

  Here in the U.S., the same technology is being rolled out to control Americans, but in the name of medical security and public health.

  And remember, this is in addition to Big Pharma’s plan to vaccinate over 1 billion people by next year.
  https://www.infowars.com/its-official-benjamin-netanyahu-proposes-mark-of-the-beast-calls-for-all-children-to-be-microchipped-first/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=207105

  • ”Puhuin tekniikkapäämiestemme kanssa … Esimerkiksi jokaisella ihmisellä, jokaisella lapsella – haluan sen ensin lapsille – olisi anturi, joka soittaisi hälytyksen, kun saavut liian lähelle, kuten autoissakin on ”, Netanyahu sanoi.
   Hyvin kuvastaa tuo N-yahun kommentti sionistien yleistä asennetta: me pysymme teistä typeristä ’goimeista’ erossa — ja pysykää tekin meistä valituista ja antakaa meidän tehdä mitä haluamme (alistaa teidät hallintaamme ja palvelukseemme). Meille te kaikki olette ’palestiinalaisia’

   Netanyahu Is Not the Disease, He Is a Symptom
   GILAD ATZMON
   Levy writes that “there are those who think that after the Holocaust, they are permitted to do anything.
   There are those who believe that Israel is tops in the world in every field, that international law doesn’t apply to it, and that no one can tell it what to do.
   There are those who think Israelis are victims – always victims, the only victims – and that the whole world is against us.
   There are those who are convinced that Israel is allowed to do anything, simply because it can.”
   Levy proclaims that “Netanyahu is the best thing to ever happen to Israeli politics – you can dump everything on him.”
   But in his most astute observation, which has been explored before by Uri Avnery (may he rest in peace) and yours truly, Levy continues, “It would be great if some local Nelson Mandela would arise, a brave leader with vision who would change the country’s basic values and lead a revolution. But no such person has been born here, and it’s doubtful he ever will be.” …
   http://www.unz.com/gatzmon/netanyahu-is-not-the-disease-he-is-a-symptom/
   http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians

 13. Tubettava tutkiva journalisti ’Amazing Polly’ on löytänyt mielenkiintoisia yhteyksiä ja nimiä rankkoihin lockdown-toimenpiteisiin johtaneiden, liian pessimististen ennustemallien takana. Lääketieteellinen mafia ja valvontateknologiaa valmistava teollisuus on löytänyt yhteiset intressinsä. Tuo koalitio toimii globaalilla tasolla ja vehkeilee, jotta saisi hallitukset hankkimaan valmistamiaan lääkkeitä ja valvontajärjestelmiä. Väestönhallinta on nyt muodikas alue, jolta odotetaan suuria tuottoja. Me tavalliset kansalaiset saamme toimia nyt sen koekaniineina kansalaisvapautemme ja oikeutemme menettäen.

  A.P. toimii lobbyssä, joka ei arvostele Israelia. On kuitenkin selvää, että sieltä saadaan maailmalle paljon väestönhallintaan liittyvää osaamista ja teknologiaa, jota hallinto siellä on aikojen saatossa kehittänyt ja kehityttänyt miehitetyn Palestiinan ja sen vastarintaliikkeen kukistamisen tarpeisiin.

 14. @Vesa Raiskila 12.5.2020 at 14:50
  Tuosta kommentista seuranneeseen minua kiinnostavaan jatkokeskusteluun liittyen joitakin omia ajatuksiani
  — ’Lättyteoria’ on joillekin faktaa kuten mikä tahansa muukin eri asioihin liittyvä irrationaalinen tai psykoosipiirteinen usko joka on aina sokea realiteetille koska vain se uskoo tuntevansa realiteetin.
  Tuon uskon tehtävä yleensä on puhtaasti subjektiivinen oman egon lujittaminen kieltämällä ei-toivottu, laaja-alaisesti tutkittu realiteetti. Se on eräällä tavalla egoa koossa pitävä, usein megalomaanisin piirtein ilmenevä psykologinen voima.

  Kun egon vahvuus on liikaa subjektiivisen uskon antaman tuen varassa niin sokea usko on se dynaaminen voima joka pitää uskovan subjektiivisen maailmankuvan koossa jota ilman se on vaarassa hajota. Ihmisen on silloin parempi elää illuusiossa kuin ahdistavaksi kokemassaan realiteetissa. Kun psykologinen mekanismi on tuo niin ei ole järkeä lähteä taistelemaan sitä vastaan koska siitä seuraa vain ’imperiumin vastaisku’.

  Mutta eri asia on kokonaan vaieta uskon edessä. Se ei ole viisasta koska silloin uskova ei saa mitään todellisuuspohjaista ja erilaista informaatiota tai haastetta joka vain voi herättää hänessä kiinnostusta ja johtaa oman uskon kriittiseen tarkasteluun ja sen horjumiseen.
  Jos sellainenkaan informaatio ei kiinnosta, ’tärppää’, sytytä, niin silloin uskoa ei voi mikään horjuttaa ja uskossa oleva toimii vain sen ohjaamana ja tulee autuaaksi vain oman uskonsa kautta.
  Mikäli se ei johda hänen taholtaan ahdasmielisiin yrityksiin käännyttää tai vetää muut mukaan omaan uskoonsa – kuten esim. uskonsodissa ja -riidoissa käy – eikä uhkaa kieltää tai horjuttaa muiden erilaisessa uskossa tai realiteetissa elämistä ja pysymistä siitä ei ole ongelmia muille.
  Uskonnoissa esim. uskotaan että rukous voi vaikuttaa mutta sitä ei voida tieteellisesti vahvistaa. Siitä ei kuitenkaan ole kenellekään haittaa.

  Ajatellen politiikkaa – ja miksei myös kommentointia täällä – niin molempien tulisi pysyä realiteetissa ja esim. jonkun psykoottis-mahtipontiselle ja fanaatiselle uskolle joka antaa oikeuden muiden ja jopa koko maailman hallintaan tulisi aina asettaa mahdollisimman pian rationaaliset rajat kuten myös kommenttipalstalla tapahtuville vastaaville pakonomaisille ja toistuville yrityksille.
  Se on minusta Toimituksen tehtävä ja senkin voi luokitella uskoksi, uskoksi että vain realiteetit tunnustamalla voidaan maailmaa parantaa ja estää ajautuminen sokean tai ’onton’ ellei jopa totalitaarisen idealismin vaaroihin.

  • Realiteetin häiriö voi ilmetä myös moraalin ja tunne-elämän alueella. Psykopaatti ei esim. tiedosta että hänen ’kurittamansa’ ihmiset kärsivät. Hänelle sana kärsiä ei ole realiteetti vaikka se on tosiasia.
   Puhutaan myös että silloin omatunto on ’kovettunut’. Samalla tavalla tajunta voi olla kovettunut ja sokea muillekin asioille; niitä ei ole silloin olemassa.
   Lapsella realiteetin taju on ymmärrettävästi puutteellinen ja siksi heitä on helppo huijata esim. joulupukilla ja sadutkin menevät täydestä oman aikansa.
   Realiteettitajun kehittyminen on pitkä ja päättymätön prosessi emmekä siinä tule koskaan valmiiksi koska kodin ja kulttuurin harjoittaman ’aivopesun’ jättämistä jäljistä tajuntaan ei voi koskaan kokonaan irtaantua. Se vaikuttaa aina jonkin verran, ainakin alitajuisesti, sanovat asiantuntijat.

   Filosofi ja kirjailija Iris Murdoch kirjoittaa Hyvyyden suvereenisuus artikkelissaan ”tutkijan rehellisyydestä ja nöyryydestä, … todellinen totuuden etsijä panee totuuden etsimisen poliittisten tai henkilökohtaisten syiden edelle, olivatpa ne ideologisia, kansallisia, isänmaallisia, etnisiä, luokkaan tai sukupuoleen liittyviä.
   Tutkijat ja poliitikot, jotka omaavat sellaisia hyveitä ovat hyvin harvinaisia missä tahansa maassa.

  • ”Tutkijat ja poliitikot, jotka omaavat sellaisia hyveitä ovat hyvin harvinaisia missä tahansa maassa.”
   Tuohon lauseeseen voi lisätä, että myös toimittajat ja mediat jotka omaavat sellaisia hyveitä ovat harvinaisia missä tahansa maassa.

   ”Uskonnoissa esim. uskotaan että rukous voi vaikuttaa mutta sitä ei voida tieteellisesti vahvistaa. Siitä ei kuitenkaan ole kenellekään haittaa.”
   Taikauskossa ja pakannallisiksi luokitelluissa uskonnoissa uskotaan uhreilla voitavan lepyttää tai lahjoa Korkeampaa Olentoa. Se kertoo kuinka usko on lujaa luottamista siihen mitä toivotaan ja vailla todistettavaa perustaa.
   Pelkkää uskoa.

   • Omalla uskollaan ei pidä kiusata muita. Maailmalla leviää nyt outo sionisteilta omaksuttu asenne, joka ilmenee uskona oman asian ja agendan ylivertaisuuteen. On olemassa vain yksi ja hyväksytty virallinen kertomus ja toisin ajattelevat on lupa vaientaa. Tämä on oikeastaan vain k*sipäistä ylimielisyyttä, mihin törmäämme jatkuvasti, kun olemme ihmisten kassa tekemisissä ja erityisesti siihen törmää hierarkkisissa yhteisöissä. Sionistit ovat vain vieneet tämän äärimmäisyyksiin ja osaavat toimia psykologisesti taitavammin manipuloidessaan muita ihmisiä ja peräti massoja oman agendansa puolelle.

    Toisten ajatuksia ja näkemyksiä kunnioittavien ihmisten suhteellinen osuus ja näkyvyys yhteiskunnassa pienenee hetki hetkeltä. Ilmapiiri on fasistinen ja töykeä ja toisaalta sillä tavalla avuton, että kaikki odottavat jonkinlaista pelastajaa ulkopuolelta. Itse ei voi tehdä asioille mitään (esim. torjua flunssaa). Tämä asenne keskittää valtaa niille, jotka sitä kiihkeästi haluavat ottaa.

    Fanaattisuus ja huono arvostelukyky ovat vaarallinen yhdistelmä, joka nopeasti raunioittaa yhteiskuntia. Vastavalkea tuo näitä ilmiöitä hyvin esille, mutta ei tietenkään piskuisen seuraajajoukkonsa avulla voi valtavirralle mitään. Nythän kaikki, jotka eivät usko virallisiin kertomuksiin, ovat salaliittoteoreetikoita ja heidän sosiaaliset pisteensä laskevat nollan tuntumaan.

    • Erilaiset varsinkin vallankahvassa olevia maanpettureita ja muita rikollisia , näiden valonarkoja tekoja ja kavalia suunnitelmia peittelevät tahot kuten monet valheellisen valtamedian toimittajat (laulaen sen lauluja jonka leipääkin syövät) ovat onnistuneet kehittämään sanalle ”salaliittoteoria” samanlaisen maagisen voiman ”turpien tukkimiseksi” kuin on esim. sanalla ”asylum” porttien avaamisessa maahantunkeutuville elintasopakolaisille.

     Maamme johtava NWO-agendaa ajava joukkoharhautusmedia Brysselin Pravda omisti jokunen päivä sitten kokonaisen aukeaman ”salaliittoteorioiden” alasammuntaan. (NWO, Uusi maailmajärjestys)

     • Toinen globalistien talutusnuorassa oleva media, Kauppalehti leimasi jokunen aika sitten käytännössä kaiken 5G:n ”käänteentekevää” vaikutusta vastaan esitetyn kritiikin, ennenkaikkea terveydellisten haittojen esilletuonnin ”salaliittoteorioiksi”.

 15. Jonsse, Vastavalkealla on iso vaikutus. Reaktiot valtamediassa tulevat pian, kun oikein kirpaisee. CIA ei nuku koskaan. Valtavalemediamme on vain tämän jenkkiorganisaation haaraosasto.

 16. ”CIA ei nuku koskaan. ”

  Siihen kiinnitti myös huomiota eriyisesti rikollisen Big Pharman vihaama (Brysselin Pravda agenttinaan), nykyisin Saksassa asuva lääkäri Antti Heikkiläkin:

  ”Saksalainen journalisti Udo Ulfkotte on kuollut ”sydänkohtaukseen”. Ulfkotte paljasti, että CIA manipuloi koko läntistä mediaa. Hänet koulutettiin kirjoittamaan miten ylempi taho haluaa. Tämä koskee koko läntistä mediaa.

  http://info.kopp-verlag.de/…/in-memoriam-dr-udo-ulfkotte-19…

  Antti Heikkilän blogi: https://www.anttiheikkila.com/

 17. Kuka kontrolloi Ison-Britannian koronatoimia? Tuo kysymys toi mieleen erään erikoisen dokumentin, Mads Brüggerin¨’Cold Case Hammarskjöld’. Miksi? Sen vuoksi, että kyseinen dokumentti kertoi pääasian (DH:n kuolema) ohella Aidsin tahallisesta levittämisestä Etelä-Afrikkaan. (Saattaa arvata, mitkä tiedustelupalvelut tietävät eniten tuostakin rikoksesta.)
  #
  Ex-mercenary claims South African group tried to spread Aids
  New documentary details unit’s disturbing obsession with HIV
  Emma Graham-Harrison, Andreas Rocksen and Mads Brügger
  Published 27.1.2019
  A South Africa-based mercenary group has been accused by one of its former members of trying to intentionally spread Aids in southern Africa in the 1980s and 1990s.
  The claims are made by Alexander Jones in a documentary that premieres this weekend at the Sundance film festival. He says he spent years as an intelligence officer with the South African Institute for Maritime Research (SAIMR), three decades ago, when it was masterminding coups and other violence across Africa.
  The film also explores the unexplained murder of a young SAIMR recruit in 1990, whose family believe was killed because of her work on an Aids-related project run by the group in South Africa and Mozambique.
  And it also claims the group’s then leader had a racist, apocalyptic obsession with HIV/Aids. Keith Maxwell wrote about a plague he hoped would decimate black populations, cement white rule, and bring back conservative religious mores, according to papers collected by the film-makers.
  Maxwell had no medical qualifications but ran clinics in poor, mostly black areas around Johannesburg while claiming to be a doctor. That gave him the opportunity for sinister experimentation, Jones says in the film, Cold Case Hammarskjöld. The film-makers were investigating SAIMR because it claimed responsibility for the mysterious 1961 plane crash that killed Dag Hammarskjöld, then UN secretary general.
  “What easier way to get a guinea pig than [when] you live in an apartheid system?” Jones says in the film. “Black people have got no rights, they need medical treatment. There’s a white ‘philanthropist’ coming in and saying, ‘You know, I’ll open up these clinics and I’ll treat you.’ And meantime [he is] actually the wolf in sheep’s clothing.”
  Documents collected by the film-makers appear to show that Maxwell’s private views were very different from his public persona. The papers suggest a ghoulish delight in the advent of an epidemic. In one he writes: “[South Africa] may well have one man, one vote with a white majority by the year 2000. Religion in its conservative, traditional form will return. Abortion on demand, abuse of drugs, and the other excesses of the 1960s, 70s and 80s will have no place in the post-Aids world.”
  The papers read like the fever dream of a man who aspired to be South Africa’s Josef Mengele. There are detailed, if sometimes garbled, accounts of how he thought the HIV virus could be isolated, propagated and used to target black Africans.
  What is less clear is whether he had the expertise or funds to implement his nightmarish visions. Jones, the former SAIMR member, claims he did. “We were involved in Mozambique, spreading the Aids virus through medical conditions,” he says.
  At least one other SAIMR member had apparently raised concerns about the group’s medical programmes. Dagmar Feil was a marine biologist who was recruited by her boyfriend. In 1990 she was murdered outside her home in Johannesburg; her relatives believe the killing was linked to her work on SAIMR’s Aids programme.
  “My sister came to me, and she said she needed to confide in me,” her brother Karl Feil told the film-makers. “She sat with me and said she thinks they are going to kill her.” She said that three or four others in her team had already been murdered, but when asked what team, Dagmar said “she couldn’t tell me”.
  Feil’s family spent years trying to find out what happened to her, but police showed little interest, her brother says. During that time, the family say another SAIMR member gave them papers believed to be Maxwell’s memoir and his account of SAIMR. They later shared these with the film-makers.
  Dagmar Feil’s mother also went to South Africa’s truth and reconciliation commission several times, Karl Feil said. She asked it to investigate her daughter’s killing as part of a wider conspiracy, but was turned away.
  #
  Mitkä valtiot olivatkaan Etelä-Afrikan uskollisia liittolaisia apartheid-kaudella? Kyllä, aivan, Reaganin ainoa supervalta ja Thatcherin Britannia!
  #
  Etelä-Afrikan totuuskomission puheenjohtaja, arkkipiispa Desmond Tutu kertoi 19.8.1998, että tuolloin hiljattain paljastuneet kirjeet yhdistivät DH:n ”lento-onnettomuuteen” Britannian MI5:n, ainoan supervallan keskustiedustelupalvelun ja Etelä-Afrikan turvallisuuspalvelun.

  • Inhottavat lääketieteelliset kokeilut astuvat usein kuvaan, kun joku väestöryhmä alistetaan toisen ryhmän alaisuuteen ja riistetään näiltä kaikki oikeudet. Josef Mengelen nyt tietävät kaikki, mutta harvemmat ovat kuulleet Japanin Yksikkö 731:stä joka suoritti epäinhimillisiä tutkimuksia Japanin toisessa maailmansodassa miehittämässä Kiinassa. Yksikön komentajana toimi Shiro Ishii. Biologisten aseiden kehittämistä varten suoritetuista kokeista kenties tunnetuin oli isorokon ja koleran kaltaisten vaarallisten sairauksien ruiskuttaminen ihmisiin rokotuspiikkien kautta.

 18. Toinen maailmansota alkoi v.1937 Japanin hyökkäylellä Korean ja Kiinaan. Kiinalaisia tapettiin 31 miljoonaa, pääasiassa siviili-ihmisiä.

 19. Should the US Have Fought in World War II? Absolutely Not!
  It’s never too late to learn the correct lessons from history’s most ruinous conflict
  John L. Chapman

  The Correct Analysis and Lessons for Today
  …The bloodiest war in the long and consequential history of Europe was over, followed four months later by the surrender of Japan. Estimates of total war dead, military and civilian, vary widely, between 60 and 85 million: of these, 30-37 million were in Europe.
  The death count was only one part of this horror story, though: between 1939 and 1945, at least 60 million European civilians had been uprooted from their homes. 27 million had left their own countries or been driven out by force.

  …There is much wrong with the foregoing stylized summary: beyond blatant falsehoods such as the thesis that Mr. Roosevelt earnestly tried to achieve peace with Japan, even many of its plausible-sounding assertions are made with no reference to facts.
  Further, there is a glaring elephant in the room here: the Soviet Union was, likely, the most tyrannical regime on earth in 1941.
  For the Americans to enter into a world war on the side of this corrupt, cruel, murderous Marxist dictatorship, even against another alleged tyrant, made no strategic or moral sense at the time, and does not 75 years later, either [and, again, it is why the standard story about American entry into the war only mentions Churchill and Roosevelt when the casus belli of ”preserving the free world” is explained, and Stalin’s name is never uttered].

  Indeed, the United States lost more than 400,000 lives in World War II, and ran up gross federal debt equal to 118% of GDP by 1945, a record only now soon to be broken. Was it worth it, and was it necessary?

  The only honest answer, after full examination of the facts, is no:
  Neither Hitler nor Mussolini had any kinetic designs on the United States. In fact, Hitler went out of his way to avoid war with the Americans until he felt duty-bound to support Japan. Further, Hitler had said as far back as 1925 that he regarded Britain and its sea power as a natural ally for a resurgent Germany that could keep the peace as the predominant land power in Europe (Britain was also, for Hitler, racially harmonious with Germany).
  For Hitler, any German war would be fought in the East, as Asian Bolshevism was considered the primordial threat to European harmony and commercial life and, indeed, Christian civilization itself (and bluntly, it was conquest of the ”backward Slavs” that had always animated Hitler, in dreams of a German Empire).

  https://original.antiwar.com/john_chapman/2020/05/11/should-the-united-states-have-fought-in-world-war-ii-no/

  Sefardi-Rooseveltista on yritetty antaa valheellinen kuva mutta todellisuudessa hän ajoi ’Lontoon kolonnan’ eli sionisti-mafian nwo-agendaa vetämällä Usan sotaan.

  • Vielä tämä tiiviste linkin artikkelista yllä

   Let us therefore have the courage to face the truth: World War II, like most all wars the United States has fought before it or since, was a needless war, fought on behalf of corrupt special interests.
   It made us poorer and less free, and sadly steered American foreign policy into new and harmful directions: over time the United States was transformed into an arrogant ”hyper-power”, and assumed the role of ”Global Policeman,” a role which other empires had pursued in prior history always and uniformly to bad ends.
   The world would be a better, richer place today, had the Americans remained the envy and aspiration of peoples everywhere: a free and great republic, dedicated to peace, commerce and friendship with all.

   In the end, American entry into World War II made half of Europe ”safe for Bolshevism” and poverty, while it ensured the Maoist hell that China became over time. Marxism-Leninism was given oxygen to spread elsewhere around the globe and ensure further enslavement of peoples in places such as Angola, Cuba, Nicaragua, North Korea, or North Vietnam.

   Let us digest these real lessons from what ended 75 years ago last week, and in Japan this coming September 2nd. Going forward, it is never too late to do the right thing: may a renewed reflection of fundamental American values lead us to a return to the historic foreign policy enunciated by George Washington and John Quincy Adams, among others: Friend of Liberty everywhere, Guarantor only of our Own.
   Once this truly ”small-r” republican foreign policy is taken up again, there will be no more world wars, no more Koreas, no more Vietnams, no more Iraqs, no more Afghanistans, no more Syrias, no more Libyas – and no World War III.
   ——-
   Tietenkään koko Amerikan politiikka maailmansodissa ei kestä järkevää perustelua mutta siinä juuri asian ydin onkin: miksi maa ei toimi järkevästi vaan tuhoisasti vastoin perustajien pyrkimyksiä?
   Vastaus on sama kuin NL:n kohdalla: maan on miehittänyt ja sitä ohjaa ulkopuolinen taho joka pitää päämajaansa Lontoossa (’Lontoon kolonna’) eikä se ole salaisuus. Ja Israelin pääministerit ovat sen varsin avoimesti tuoneet esiin kuten Laurent Guyenot linkin artikkelissa The Devil’s Trick: Unmasking the God of Israel
   https://www.unz.com/article/the-devils-trick-unmasking-the-god-of-israel/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here