Tiivistelmä

Donald Trumpia on välillä verrattu John F. Kennedyyn, jonka katsottiin toimillaan asettuneen edeltäjänsä Dwight D. Eisenhowerin mainitsemaa sotateollista yhteenliittymää sekä kansainvälisesti operoivaa valtaeliittiä vastaan. Kennedy ei ollut silti pyhimys, vaan Trumpin tavoin teki lehmänkauppoja kyseenalaisten tahojen kanssa saavuttaakseen asemansa. Heidän eronsa on, että Kennedy yllätti kulissien takaiset voimat alkamalla toimia valintansa mahdollistaneiden tahojen etujen vastaisesti.

Mikäli Trump olisi aidosti globaalia eliittiä vastaan, ei se olisi voinut hänen retoriikkansa vuoksi tulla heille yllätyksenä. Juuri mitään ei kuitenkaan tehty Trumpin valinnan estämiseksi, sillä illuusiota muutoksesta ylläpitävä presidentin täydellinen ”muodonmuutos” on ollut eduksi globalisteille. Hallituksen sotaisia toimia on alettu pitää välttämättömänä pahana suuremman hyödyn saavuttamiseksi. ”Syvästä valtiosta” aivan oikeutetustikin puhuva QAnon-liike vaikuttaa henkilöpalvontakultilta vieden uskottavuutta ja palstatilaa vakavasti otettavilta salaliittoteorioilta.

Trumpin toimien väitetty tehokkuus ihmiskauppaa vastaan on kyseenalainen, ja pörssikäyrien taakse kurkistaessa talous näyttäisi jatkavan keskuspankkien politiikasta juurensa juontavaa kompurointiaan. Pankkieliitti yrittänee hyödyntää erinäisten konfliktien ja koronaviruksen ohella myös Trumpia jonkinlaisena savuverhona oman syyllisyytensä häivyttämiseksi. On spekuloitu ”hajota ja hallitse” -taktiikan mukaisesti kansaa jakavan Trumpin voivan olla jopa kontrolloitua oppositiota.

Joka tapauksessa liian paljon ei kannata asettaa toivoaan sen varaan, että jokin ”4D-shakkia pelaava” – itsekin enemmän tai vähemmän korruptoitunut – poliittinen johtaja kukistaisi korruptoituneen järjestelmän sen omilla säännöillä sisältä käsin.

Yhdysvaltain presidentti on virka, joka monille näyttäytyy hyvin vaikutusvaltaisena asemana. Onhan kyse 1900-luvulla paikkansa länsimaiden – ellei koko maailman – mahtavimpana maana vakiinnuttaneen valtion ylintä poliittista valtaa ainakin muodollisesti käyttävästä henkilöstä. Samalla ihmiset kuitenkin tiedostavat, että presidentin asema on nykyisin useissa valtioissa lähinnä edustuksellinen ja symbolinen ja ettei presidentillä siten todellisuudessa ole valtavan paljon poliittista valtaa hyppysissään.

Trump jakaa mielipiteitä

Vaihtoehtoisen median kentällä suhtautuminen presidentin todellista valtaa ja roolia kohtaan on perinteisesti ollut vieläkin kriittisempi. Esimerkiksi Kevin Barrett on todennut presidenttien olevan vain keulakuvia kansainväliselle eliitille ja sen edustamalle intressipiirille.1 Hän katsoo uuden presidentin tehtävänä olevan ennen kaikkea tarjota illuusio siitä, että asiat ovat muuttumassa merkittävästi samalla kun eliitti saa rauhassa jatkaa puuhiaan kuten ennenkin. Illuusion ylläpitämiseksi oleellista on, että tuore presidentti eroaa edeltäjästään ainakin näennäisesti, eikä Barrett pidä Donald Trumpia poikkeuksena. Sillä siinä missä Barack Obama oli täydellinen vastakohta George W. Bushille, on Trump täydellinen vastakohta Obamalle.

Trump on kuitenkin henkilö, joka jakaa mielipiteitä hyvin vahvasti sekä puolesta että vastaan – niin valtamedian puolella kuin vaihtoehtoisessa mediassakin. Kaikki Trumpiin suosiollisemmin suhtautuvat eivät tosin välttämättä erityisemmin pidä hänestä. Aiemmin The Ugly Truth -sivustoa ja -podcastia ylläpitänyt Mark Glenn pitää mahdollisena, että Yhdysvaltain sotilas- ja tiedusteluyhteisössä maan sotaisaa ulkopolitiikkaa ja yleistä linjaa vastustavat henkilöt olisivat – kenties paremman puutteessa – tehneet jonkinlaisen sopimuksen Trumpin kanssa ja tukisivat tätä salaisesti.

Selvennyksen vuoksi on mainittava, että Glennillä ei tietääkseni ole yhteyksiä samansuuntaisia teorioita popularisoineeseen QAnon-liikkeeseen, vaan hän esitti arvionsa jo ennen kuin Trump oli voittanut vaalit. QAnonista kuultiin ensimmäisen kerran vasta lokakuussa 2017. Siinä missä QAnon omaa vahvoja henkilöpalvontakultin piirteitä, Glenn on todennut pitävänsä Trumpia vastenmielisenä henkilönä, vaikka pitääkin mahdollisena, että tämä toimii valtaeliittiä vastaan.

Q-kultti: ”Suuri herääminen” Trumpin sankaruuteen

Vaikka QAnon käsittelee myös todellisuuspohjaisia teemoja, kuten niin kutsuttua ”syvää valtiota”, niin hedelmällisempää olisi keskustella näistä teemoista ilman turhaa henkilöpalvontaa ja toteutumattomia ennustuksia siitä, kuinka Trump on juuri aikeissa tehdä jonkin mullistavan siirron tätä ”syvää valtiota” vastaan. Q-kulttia toteutumattomat ennustukset eivät tosin masenna, vaan hartaimmin uskoville ne päinvastoin osoittavat internetissä kryptisiä viisauksiaan anonyymisti jakavan mysteerisen ”Q:n” olevan oikeassa: Onhan hän todennut joutuvansa käytännön syistä jakamaan myös disinformaatiota, ja monien ennustamiensa tapahtumakulkujen vain viivästyneen syystä tai toisesta.

Yksi harvoista ”toteutuneista” ennustuksista, alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista tuomitun liikemies Jeffrey Epsteinin – josta Q sattui kirjoittamaan lähes vuotta aiemmin – pidättäminen, sai QAnon-yhteisön innostumaan.2 Q:n seuraajat puhuvat mielellään Epsteinin yhteyksistä mm. Bill Clintoniin, mutta ”unohtavat” hänen yhteytensä Donald Trumpiin3, joka esimerkiksi New York -lehden toimittajalle vuoden 2002 artikkelissa kehui silloin 15 vuotta tuntemaansa Epsteinia ”loistavaksi kaveriksi”.4 Jos siis Trump on aikeissa paljastaa ja pidättää korkean profiilin pedofiilien verkoston, niin mahtaakohan hän itsekin lukeutua siihen? Ainakin syytteitä häntä vastaan on nostettu, mutta raskauttavien todisteiden puuttuessa emme tiedä, voiko olla kyse ”huomionhakuisuudesta ja poliittisista motiiveista”, kuten Trump niitä kommentoi.5

Brandon Smith kehottaa joka tapauksessa madaltamaan odotuksia sen suhteen, että Epsteinin jälkeen dominot alkaisivat kaatua ryminällä.6 Mitä tietoja rikkaista, kuuluisista ja vaikutusvaltaisista henkilöistä Epsteinilla sitten olikin, niin ne hän vei mukanaan hautaansa tehtyään hyvin epäilyttävän oloisen itsemurhan.7 Mutta miten on mahdollista, ettei yksikään hänen läheisistä ystävistään tai kumppaneistaan olisi aiemmin huomannut mitään epäilyttävää? Ja jos olivat, miksi he eivät välittömästi ilmoittaneet siitä, vaan nuhtelivat Epsteinia vasta kun hänet oli jo asetettu syytteeseen? Smithistä koko tapaus vaikuttaa teatterilta, jonka tarkoituksena olisi herättää valheellista toivoa järjestelmän muuttumisesta niin, että elitistisiä rikollisiakin kohdeltaisiin samalla tavoin kuin muita rikollisia. Kirjoituksen loppupuolella tarkastelemme vielä, onko väitteille Trumpin edeltäjiään kovemmista otteista ihmiskauppaa vastaan perusteita.

QAnonin kannattajat esittävät Q:n rohkaisseen ihmisiä tutkimaan korporaatioiden, poliitikoiden ja valtaeliitin toimintaa. Mutta emme tarvitse tähän kehotusta Q:lta, josta valtaosa amerikkalaisista ei ole edes kuullut8, ja suuri osa niistäkin jotka ovat, todennäköisemmin pitävät nyt puheita ”syvästä valtiosta” vain joidenkin kultistien harhaisina kuvitelmina. Vakavammin otettavaa salaliittoihin liittyvää uutisointia valtamediassa näkee harvemmin. Esimerkiksi tietovuodoista, joiden mukaan OPCW:n johtajisto on vääristellyt tutkijoidensa tutkimustuloksia Syyrian kaasuiskuun liittyen suurvaltapoliittisten intressien mukaisiksi9 tai Alaskan yliopiston tutkimuksesta, jonka mukaan tuli ei tuhonnut WTC 7:ää10, suomalaismedia on ollut tyystin hiljaa. Maailmalla Newsweek-lehti on kieltänyt toimittajaansa uutisoimasta ensin mainitusta.11

Toisinaan media mainitsee mm. Yhdysvaltojen hallituksen syyskuun 11:nnen terrori-iskuista esittämään, viralliseksi narratiiviksi jääneeseen salaliittoteoriaan kriittisemmin suhtautuvat, mutta muistaa lähes aina niputtaa heidät samaan kastiin liskoihmisiin uskovien kanssa.12 QAnonista valtamedia vaikuttaa uutisoivan mielellään. Ehkä siksi, että sen on vaivatonta osoittaa vääriksi toteutumattomat ennustukset ja sen jälkeen kauhistella, kuinka ”valeuutiset ja salaliittoteoriat voivat inspiroida tosielämän väkivaltaa” kahjojen kultistien aiheuttaessa vaaratilanteita Q:n vihjeitä seuratessaan. Tämän ”villiksi ja eriskummalliseksi” kutsumansa teorian ohessa median on lisäksi helppo vähätellä kaikkea muutakin pelkkinä ”salaliittoteorioina”.

Vaikka FBI varoittelee QAnonin kaltaisista teorioista kansallisena turvallisuusuhkana13, on se tietyllä tapaa ”salonkikelpoinen” salaliittoteoria. Koska sionistiset elementit ovat merkittävä osa globalismia, jonkinlaisena Israelin tiedustelupalvelu Mossadin Amerikan haarana toimiva Anti-Defamation League -järjestö hyvin mielellään pyrkii leimaamaan kaiken Israel- ja sionismikritiikin antisemitistiseksi. Mutta vaikka The Washington Post ja Forward kirjoittivat QAnonin sisältävän ”silmiinpistävästi” antisemitistisiä elementtejä14, ADL – joka tavallisesti ei jätä pienintäkään tilaisuutta välistä päästäkseen käyttämään antisemitisti-leimasintaan – on kiistänyt tämän todeten, että ”joistakin huolestuttavista esimerkeistä” huolimatta ”valtaosalla QAnon-vaikutteisista salaliittoteorioista ei ole mitään tekemistä antisemitismin kanssa”, vaan antisemitistisen sisällön määrä niissä on ”erittäin vähäinen”.

QAnon Cass Sunsteinin kaavailemaa kognitiivista soluttautumista?

Salaperäisen Q:n – jonka nimimerkin arvellaan viittaavan Yhdysvaltain energiahallinnon korkeimpaan turvallisuusluokitukseen – on sanottu olevan presidentti Trumpin hallinnon sisäpiirin jäsen.15 QAnon voi hyvinkin juontaa juurensa valtiollisista lähteistä, mutta ei ehkä sillä tavoin kuin sen kannattajat ajattelevat. Valtaa pitäville on vaikeaa ja työlästä kumota heidän kannaltaan ikäviä paljastuksia silloin, kun ne pitävät enimmiltä osin paikkansa. Helpompaa on viedä keskustelu sivuraiteille ja pyrkiä osoittamaan paljastusten esittäjän olevan epäluotettava.

Obaman hallinnossa vuosina 2009–2012 vaikuttanut Harvardin yliopiston professori Cass Sunstein pohtii professori Adrian Vermeulen kanssa laatimassaan luonnostelmassa16, kuinka hallituksen kannattaisi reagoida salaliittoteorioihin, joista erityisesti epäilykset Israelista ja Yhdysvalloista 9/11-iskujen toteuttajana huolettivat tekijöitä. Itsekin olen niiden osuudesta iskuissa kirjoittanut17, mutta Ylen toimittajille tiedoksi (ja pettymykseksi?): kirjoituksessani ei käsitellä reptiliaaneja. Salaliittoteorioiden kieltämistä tai niiden esittäjien hiljentämistä ei nähty niin tehokkaana vaihtoehtona kuin suurempaan yleisöön vaikuttaminen. Suositus oli, että hallituksen tulisi ryhtyä soluttautumaan ”salaliittoteorioita tuottaviin ryhmiin” ja pyrkiä vaikuttamaan niihin kognitiivisesti. Michael Collins Piper kirjoittaa kirjassaan False Flags (2013), että tarkoituksena olisi kylvää epäilyksen siemeniä salaliitoista keskusteleviin yhteisöihin niin internetissä kuin muuallakin.

Sunsteinin mukaan ensiarvoisen tärkeää on, että ”hallituksen toimihenkilöt osallistuvat [toimintaan] anonyymisti tai jopa väärällä henkilöllisyydellä”, koska salaliittoteoreetikot suhtautuvat argumentteihin ennakkoluuloisesti, jos ne esittää tunnettu valtion virkamies. Piper toteaa, että julkista keskustelua salaliitoista yritetään kääntää haluttuun suuntaan sisällyttämällä siihen viranomaisten aktiivisesti suoltamaa – ”suorastaan typerää ja naurettavaa” – disinformaatiota vakavammin otettavien salaliittoteorioiden horjuttamiseksi. Tavoitteena on vakuuttaa suuret massat, että ”kuka tahansa, joka puhuu mistä tahansa salaliitosta korkealla tasolla, on henkilö, jota ei tulisi uskoa” tai ottaa vakavasti.

QAnon-teorioiden levittämisestä on syytetty Venäjän trolleja18, mutta ultimaattinen trollaaja saattaakin siis olla Yhdysvaltojen hallitus. Vaikka QAnon olisi mustaa propagandaa, suurin osa seuraajista levittänee sitä silti vilpittömin tarkoituksin. Vastaavaa olemme nähneet ennenkin. Jo pitkään ennen Trumpia on Venäjän presidentti Vladimir Putinilla ollut hieman vastaavat kannattajajoukkonsa, mutta pienemmässä mittakaavassa. Esimerkiksi James Preston ennusti marraskuussa 2015 Putinin vain odottavan ”oikeaa hetkeä”, mutta olevan aivan juuri paljastamassa Venäjän hallussa olevaa ”äärimmäisen raskauttavaa tiedustelutietoa” syyskuun 11:nnen terrori-iskuihin liittyen.19

Veterans Todayn – jolle Preston kirjoittaa – aiemmassa, päätoimittaja Gordon Duffin jo helmikuussa toimittamassa, Pravdasta käännetyssä artikkelissa Putinin 9/11-paljastuksista todetaan meneillään olevan ”tyyntä myrskyn edellä”.20 Tätä ilmaisua ”myrskyä” povaava Q:kin on käyttänyt Trumpin lausahdukseen21 viitaten. Sattumoisin Duff on Q:n tavoin todennut käytännön syistä 40 %:n kirjoituksistaan olevan tarkoituksellisesti ainakin osittain misinformaatiota, lisäten dramaattisesti, että henkensä olisi muutoin vaarassa. Myös Veterans Todayta arvostetumpi Global Research on julkaissut Jeffrey Berwickin sittemmin poistetun artikkelin, jossa väitetään Putinin jo toukokuussa 2014 uhanneen julkistaa tietonsa, mutta lähdettä tiedolle ei mainita.22

Kuuden vuoden jälkeen odotamme edelleen ”jännityksellä”, milloin alkaa tapahtua ja Putin paljastaa meille totuuden syyskuun 11:nnen tapahtumista. Nähtävästi ”maailma ei vain ole vielä ollut valmis” vastaanottamaan tätä tietoa, sillä julkisesti Putin on todennut pitävänsä väitteitä sisäpiiriläisistä ”täydellisenä hölynpölynä”.23 Katsotaan ja arvioidaan tilannetta uudelleen siinä vaiheessa, jos Trump tai Putin todella toteuttavat näitä ennustajien lupaamia asioita, mutta ennen sitä en innostuisi liiaksi. Itse en usko esim. totuuden 9/11-iskuista tulevan julki kummankaan suurvallan hallituksen aloitteesta ihan jo siitäkin syystä, että niin Yhdysvalloilla kuin myös Venäjällä lienee kaapissa omat luurankonsa.

Maltillisempia näkemyksiä Trumpin pelistä globalisteja vastaan

Glenn ei usko, että Trump olisi asettunut globaalia eliittiä vastaan siksi, että olisi korkean moraalin omaava henkilö, vaan turvatakseen oman asemansa ja omat bisneksensä. Voi toki olla, että Trumpin kannalta Yhdysvaltain ja dollarin vahva asema olisi tärkeämpää, kun taas globalisteille ne lienevät vasta välietappi ja uhrattavissa suurempien suunnitelmien tieltä. Valtaan päästyään Trump kuitenkin unohti ”suon kuivattamisen” miehittäen kabinettinsa raha- ja pankkieliitin edustajilla. Hän myös jatkoi iskuja Syyriaan ja muualle Lähi-itään, vaikka vaalikampanjansa aikana kritisoi Obaman hallinnon aikaisia toimia. Aina kun Trump on ollut aikeissa vetää joukot Syyriasta, on jokin yllättävä käänne johtanut suunnitelmien muuttumiseen.

Kaikesta huolimatta monet näkevät Trumpin pelaavan ”neljännen ulottuvuuden shakkiottelua” globalisteja vastaan. Näin ollen hän joutuisi – käsiensä ollessa sidotut – toisinaan tekemään asioita, jotka ulkopuolisen seuraajan silmissä vaikuttavat arveluttavilta. Näin arvelee myös Glenn pyrkiessään aina selittämään Trumpin toimet parhain päin. Esimerkiksi Trumpin tunnustaessa Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi ja määrätessä Yhdysvaltain suurlähetystön siirrettäväksi sinne Tel Avivista, tämä olisikin, argumentti kuuluu, vain haitaksi sionisteille arabimaailman liittoutuessa yhä tiiviimmin näitä vastaan.

Trump on kuitenkin saanut kiitosta sionisteilta, ja Kansan Uuutiset kirjoittaa, että ”Trumpin hallitus on moneen otteeseen tahdistanut politiikkansa [Israelin pääministeri Benjamin] Netanjahun tarpeiden kanssa”.24 Glennin sinänsä mielenkiintoisten teorioiden heikkous on, että hän keskittyy pääasiassa vain Israeliin ja sionisteihin, joilla toki on merkittävä rooli globalismissa, kuten olen itsekin aiemmin kirjoittanut.25 Mutta Glenn jättää analyyseissaan vähäiselle huomiolle talousasiat, joita ei myöskään tulisi unohtaa.

Sanotaankin, että kaiken kaikkiaan Trump olisi saanut Yhdysvaltain talouden nousuun ja olisi jopa aikeissa laittaa aisoihin maan yksityisomisteisen keskuspankki Federal Reserven – aivan niin kuin John F. Kennedy jo aikanaan olisi yrittänyt. Tosiasiassa Kennedy ei ehtinyt ennen kuolemaansa sellaiseen ryhtyä, vaikka toki osoittautuikin muilla tavoin hankalaksi globaalille eliitille. Henkilökohtaisesti en usko Trumpin olevan ”uusi Kennedy” muillakaan tavoin, ja tässä kirjoituksessa perustelen näkemykseni.

Globalistit Trumpin taustalla

Sanotaan, ettei Trump olisi varsinainen ”sisäpiiriläinen”, eikä mittavan omaisuutensa vuoksi niin helposti Wall Streetin finanssipiirien vietävissä. On totta, ettei hän esimerkiksi George W. Bushin ja tämän isän George H. W. Bushin tavoin ole kuulunut Skull and Bones -salaseuraan. Trumpin taustalla vaikutti kuitenkin jo hänen uransa alkutaipaleella sellaisia henkilöitä kuin David Rockefeller, Tibor Rosenbaum, Edmond de Rothschild, William Mellon Hitchcock ja Meyer Lansky.26

Mainitut herrat olivat Resorts International -uhkapelikonsernin keskeisiä rahoittajia. Trump taas on kertonut ostaneensa ensimmäiset kasino-osakkeensa vuonna 1987 hankkimalla 93 prosenttia Resorts Internationalista. Kyseinen konserni toimi kuitenkin sattumoisin myös CIA:n rahanpesulaitoksena, joten Trumpin käsiin sitä ei todennäköisesti olisi uskottu, ellei edellä mainittu herrasväki olisi kokenut tätä luottamuksen arvoiseksi. Linkit Rothschildiin ja pankkieliittiin eivät suinkaan rajoitu tähän. 1990-luvulla Trumpin omistama kasino Taj Mahal oli mennä konkurssiin hänen ollessaan 675 miljoonaa dollaria velkaa rahoittajilleen, joiden taloudellisena neuvonantajana toimi muuan Wilbur Ross. Viimeksi mainittu neuvotteli osapuolten välille sopimuksen, jonka ansiosta Trump sai pitää kasinonsa ja pelastui konkurssilta.27

Tuohon aikaan Ross työskenteli investointipankki Rothschild New Yorkin vanhempana toimitusjohtajana. Presidentin virkaan päästyään Trump nimitti Rossin kauppaministeriksi. Brandon Smith arvuuttelee, kenelle Trump on lojaali: ”Amerikkalaiskansalle, jolla ei ole tarjota hänelle mitään vastapalveluksia, vai Rothschildeille, jotka pelastivat hänen julkisen kuvansa ja miljardin dollarin imperiuminsa?”28 Lisäksi G. Edward Griffin mainitsee kuulleensa, että suursijoittaja George Soros yhtymänsä kanssa olisi ollut suurin investoija Trump Tower -liikerakennuksen pelastamiseksi – mahdollisesti säästäen Trumpin jälleen konkurssilta – mutta vahvoja todisteita Griffinillä ei ole asiasta esittää, joten väitteeseen on syytä suhtautua varauksella.

Valtiovarainministeriksi Trump nimitti Sorosin alaisuudessa työskennelleen entisen Goldman Sachs -johtaja Steven Mnuchinin. Muita esimerkkejä, joita Smith mainitsee nimeltä Trumpin hallituksessa pyörineistä globalisteista, ajatushautomo Council on Foreign Relationsin jäsenistä ja pankkimaailman hahmoista tai eliittiin kytköksissä olevista henkilöistä: Elaine Chao, Jamie Dimon, Jim Donovan, Larry Fink, Neil Gorsuch, Robert Harward, John Bolton, Mike Pompeo, Robert Lighthizer ja Larry Kudlow.29 Näiden lisäksi Valkoisessa talossa ovat vaikuttaneet mm. Goldman Sachsin presidenttinä vuosina 2006–2017 toiminut Gary Cohn ja entinen Goldman Sachsin investointipankkiiri Steve Bannon.

Mitä tulee Trumpin omavaraisuuteen ja lahjomattomuuteen, niin kasinomiljardööri Sheldon Adelsonin kerrotaan lahjoittaneen 10 miljoonaa dollaria Trumpia tukeneelle Super PAC -tukiyhdistykselle ja joidenkin lähteiden mukaan tukeneen Trumpin vaalikampanjaa kaikkiaan 25 miljoonalla dollarilla.30 Lisäksi hän lahjoitti vielä viisi miljoonaa dollaria tämän virkaanastujaiskomitealle31, mikä on suurin yksittäinen lahjoitus, jota koskaan on tehty virkaan astuvan presidentin virkaanastujaisiin. Muita merkittävän summan lahjoittaneita henkilöitä olivat liikemiehet Phil Ruffin ja Steve Wynn. Kaikkiaan rahaa kerättiin ennätykselliset 106,7 miljoonaa dollaria, mikä on kaksi kertaa niin paljon kuin Barack Obaman virkaanastujaisissa vuonna 2009.

Toiset väittävät, ettei Trumpilla ollut muita vaihtoehtoja kuin valita kabinettiinsa Washingtonin sisäpiiriläisiä tai jopa että nämä pankkieliitin ja ajatushautomoiden edustajat ovat ”parhaita asiantuntijoita globalismin vastaisessa taistelussa”. Smith pitää argumenttia naivina todeten olevan tuhansia ammattitaitoisia ja luotettavamman oloisia henkilöitä, joiden joukosta Trump olisi voinut valintansa tehdä.32 Hänen mielestään oikeastaan kuka tahansa, jolla on mahdollisimman vähän kokemusta Washingtonin ”korruptioluolasta”, olisi soveltunut tehtävään paremmin.

Tähän voisi lisätä, että miksi ihmeessä nämä vuosikausia tai -kymmeniä agendansa edistämiseksi työskennelleet henkilöt vain yhtäkkiä olisivat päättäneet ryhtyä globalismin vastaiseen taisteluun Trumpin valittua heidät virkoihinsa. Tulisiko järjestäytynyttä rikollisuutta vastaankin taistella nimittämällä mafian jäseniä tärkeisiin virkoihin ja toivomalla heidän tekevän parannuksen sen johdosta? Itse asiassa vähän sen suuntaisesti viranomaiset ovat toimineet, mutta tiedustelupalvelujen veljeily järjestäytyneen rikollisuuden kanssa on juuri perimmäinen syy, ettei sitä saada kitkettyä.33

Kennedyn salamurha lähes varmasti valtaeliitin käsialaa

John F. Kennedy ei toki ollut myöskään vailla kytköksiä valtaeliittiin ja muihin epäilyttäviin tahoihin. Kuuluihan hän yhteen Yhdysvaltojen merkittävimmistä suvuista. Hänen isänsä Joseph P. Kennedy oli hankkinut miljoonaomaisuuden mm. pankkialalla ja osakemarkkinoilla toimimalla. Isä-Kennedyllä oli kuitenkin kaunoja alamaailmaa hallinnoineen Meyer Lanskyn kanssa. Lanskylla oli linkkejä CIA:han, FBI:hin ja aina Washingtoniin asti. Olipa hänellä ollut roolinsa myös Franklin D. Rooseveltin nimittämisessä demokraattien presidenttiehdokkaaksi vuonna 1932.

Joe Kennedyn ei auttanut kuin turvautua Chicagon mafian apuun. Hän lupasi Lanskyn rikoskumppania Hyman Larneria edustaneelle mafiapomo Sam Giancanalle, että presidentiksi päästyään John F. Kennedy olisi heidän miehensä. Lopulta Giancana auttoi Kennedyä hänen presidenttikampanjassaan, ja Kennedy oli myös suoraan yhteydessä Lanskyyn. Jotta valinta presidentiksi olisi ollut mahdollista, joutui Kennedy mielistelemään monia muitakin tahoja, kuten Israelin eturyhmiä, kontaktihenkilönään yksityistä rahoitusta Israelin ydinaseprojektille kerännyt liikemies Abraham Feinberg. Kennedyn tultua valituksi Feinberg vihjaili, että ellei Kennedy luovu vaatimuksistaan ydinaseohjelman keskuksessa Dimonassa suoritettavista tarkastuksista, voisi se johtaa pienempään tukeen seuraavissa vaaleissa.

Tästä huolimatta Kennedy alkoi virkaan päästyään toimia kulissien takaisen vallan etujen vastaisesti sillä seuraamuksella, että hänen elämänsä päättyi salamurhaan 22. marraskuuta 1963. Oikeusministeriksi nimittämän veljensä Robert Kennedyn kanssa hän ryhtyi tiukkoihin toimiin järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan ja epäonnistuneen Sikojenlahden operaation jälkeen erotti CIA:n johdossa toimineen Allen Dullesin luvaten hajottaa koko organisaation kappaleiksi. Israelin ydinasehanketta Kennedy ei koskaan hyväksynyt, ja halusi tasapuolisuuden nimissä kehittää välejä myös arabimaihin.

Virallisen teorian Lee Harvey Oswaldista murhan yksinäisenä suunnittelijana ja toteuttajana voi melkoisella todennäköisyydellä unohtaa. Michael Collins Piper on kirjassaan Final Judgment (2005) hyvin perustellusti esittänyt, kuinka erinäiset tahot manipuloivat Oswaldia ja että erittäin todennäköisesti murhan taustalla oli salaliitto. Oleellisinta ei olekaan, oliko Oswald ampuja (tai yksi ampujista), vaan kuka tai ketkä murhan valtuuttivat.

On mahdotonta saada yksityiskohtaista vastausta siihen, kenen mieleen ajatus Kennedyn surmaamisesta ensin juolahti tai kuka sitä ehdotti, mutta Piper esittää yhteisen tekijän: Kennedyn murhaan motiivin omanneilla oli tiiviit yhteydet Israeliin ja sen tiedustelupalvelu Mossadiin. Mahdollisesti jopa Israelin pääministeri David Ben-Gurion olisi ollut avainasemassa, sillä Piperin mukaan Kennedyn vastustus ydinasehanketta kohtaan ja asennoituminen palestiinalaispakolaisten tilanteeseen sai Ben-Gurionin masentumaan ja katkeroitumaan siinä määrin, että Lavonin selkkauksen34 ohella se saattoi jopa vaikuttaa hänen eroamiseensa pääministerin virasta.

Joka tapauksessa muidenkin murhaa tutkineiden esittämä aineisto osoittaa olevan loogisempaa olettaa valtaeliitin hoidelleen päiviltä hankalaksi heittäytyneen presidentin kuin että yksinäinen hullu olisi vain saanut päähänsä ampua tämän. Trumpin voitettua vaalit hänen kannattajansa olivat huolissaan, kokisiko hän Kennedyn kohtalon jopa ennen virkaan astumistaan. Nyt reilun kolmen vuoden jälkeen voimme todeta tämän huolen olleen turha ja olevan sitä todennäköisesti jatkossakin, mikäli Trump vain ei lähde sooloilemaan.

Todellisuudessa Trump ei ole tulilinjalla

Miksi sitten Trump ei olisi Kennedyn tapaan globalistien tulilinjalla – kirjaimellisesti tai muutoinkaan? Toki hän on ajoittain massamedian hampaissa, mutta vaikka monet varmasti aivan aidostikin haluaisivat hänen eroaan, vaikuttaa ”ajojahti” myös jossain määrin teatterilta. Todellisuudessa ”syvä valtio” tuskin haluaa Trumpin eroavan virastaan ainakaan ennen ensimmäisen kautensa päättymistä. Puhumattakaan siitä, että se suunnittelisi Trumpin pään menoksi Kennedyn kaltaista lopullisempaa ratkaisua.

Samat tahot, jotka pitävät päivänselvänä, että ennen Trumpia globalistit ovat saaneet haluamansa ehdokkaan läpi presidentin pallille, uskovat tämän kontrollimatriisin vain yhtäkkiä täydellisesti pettäneen Trumpin kohdalla. Ero Kennedyn ja Trumpin välillä kuitenkin on, että vaikka molemmat joutuivat tekemään lehmänkauppoja eliitin kanssa saavuttaakseen positionsa, vain Kennedy pääsi yllättämään valtaeliitin. Kulissien takainen ”varjohallitus” ei osannut ennakoida Kennedyn kääntyvän heitä vastaan. Sen sijaan Trump kosiskeli koko vaalikampanjansa ajan totuusliikettä mm. kritisoimalla Obaman hallinnon aikaista strategiaa, jossa Yhdysvallat liittolaisineen katsoi tarpeelliseksi tukea terrorismia Lähi-idässä oman agendansa edistämiseksi.35

Vaalien aikaan Trump lisäksi arvosteli kovin sanoin vastaehdokastaan Hillary Clintonia uhaten jopa heittää tämän tyrmään. Näytelmän päätyttyä nämä puheet unohtuivat Trumpin kehuessa Hillarya ”älykkääksi ja vahvaksi naiseksi”36 ja kiitellessään voittopuheessaan tätä palveluksistaan amerikkalaisten hyväksi. Tämä ei ole yllättävää, sillä Trumpit ja Clintonit ovat pitkäaikaisia perhetuttuja, vaikka vaalien aikaan esiintyivätkin verivihollisina. Vähemmän yllättävää on myös, että Trump unohti puheensa Yhdysvaltojen tuesta terrorismille ja alkoi ottaa kunniaa osakemarkkinoiden noususta, vaikka kampanjansa aikana vielä aivan oikeutetusti kritisoi niiden ja talouden elpymisen olevan vain Federal Reserven rahapolitiikallaan luoma massiivinen kupla.37

Trumpin ja Kennedyn käyrät ovat siis päinvastaiset. Kun Kennedy antoi vaalikampanjansa aikana ymmärtää tukevansa ”syvää valtiota”, Trump uhkasi ”kuivattaa suon” ja laittaa kampoihin. Tultuaan valituksi Kennedy ei suostunutkaan tanssimaan eliitin pillin mukaan. Trumpista taas ei (vastoin joidenkin odotuksia) muodostunut heille vakavaa uhkaa, vaan hän vaikuttaa lähinnä kontrolloidulta oppositiolta. Tätä vaihtoehtoa tarkastelemme lisää myöhäisemmässä vaiheessa kirjoitusta.

Jos eliitti todella olisi ollut huolissaan Trumpin suhteen, niin miksi sen enemmän tai vähemmän kontrolloima massamedia hylkäsi menestyksekkään taktiikkansa, jota se käytti Ron Paulia vastaan vuonna 2012? Brandon Smith huomauttaa Trumpin saaneen näkyvyyttä CNN:ssä ja muissa vastaavissa julkaisuissa enemmän kuin muut ehdokkaat yhteensä. Globalistien näkökulmasta epämieluisasta Ron Paulista valtamedia sen sijaan vaikeni lähes täysin vuoden 2012 vaaleissa. Pelkästään valtamediaa seuranneet eivät siis välttämättä edes huomioineet Paulin ehdokkuutta, kun taas Trump pidettiin hyvin vahvasti esillä koko kampanjansa ajan.

Smith muistuttaa myös, että puolue-eliitillä on lukuisia keinoja pilata jonkin ehdokkaan mahdollisuudet heti alkuvaiheessa, mutta juuri mitään ei tehty Trumpin ehdokkaaksi asettumisen estämiseksi. Sen sijaan Smith katsoo mahdollisesti Hillary Clintonia suositumman demokraatti Bernie Sandersin pelatun pois kisasta kyseenalaisin keinoin. Eikö eliitti muka kyennyt näkemään, että Hillaryn pakkosyöttäminen saattaisi kääntyä itseään vastaan hyvin monen vastustaessa tätä jopa niin kiihkeästi, että olisivat äänestäneet ketä hyvänsä muuta?

Lisäksi Clintonin sopivalla hetkellä pinnalle tulleet sähköpostivuodot ja korruptiosyytökset satoivat suoraan Trumpin laariin. ”Sankarin luomiseksi on ensin käytettävä jopa enemmän aikaa roiston luomiseen, sillä sankari ei ole mitään ilman roistoa”, toteaa Smith, joka arvelee, että kaikesta valtamediassa saamastaan negatiivisesta huomiosta huolimatta Trumpia yritettiin samalla markkinoida jonkinlaisena sankarina tietylle yleisölle. Kokivathan monet amerikkalaiset mahdollisesti, ettei Trump vastaehdokkaansa tavoin ollut osana poliittista koneistoa vaan asettunut sitä vastaan.

Onko talous lähtenyt nousuun Trumpin kaudella?

Entä sitten väitteet, joiden mukaan Trump olisi nostanut Yhdysvaltojen talouden suosta, vaikka tämä kosteikon kuivattaminen muutoin jäikin puolitiehen? Smith on usein todennut, ettei todellinen mittari talouden kukoistukselle ole osakemarkkinat, joiden noususta Trump on ottanut kunniaa. Hän jatkaa, ettei mikään hallitus yleensä halua ihmisten huomaavan talouden ongelmia, koska ne saisivat hallituksen näyttämään huonolta. Hallitukset ja keskuspankit noteeraavat tarkoituksellisesti vain tiettyjä indikaattoreita jättäen huomioimatta sellaisia, jotka eivät sovi narratiiviinsa. Kun sitten romahdus viimein tapahtuu tai ihmiset alkavat huomata jotain, vallanpitäjät voivat puolustautua sanomalla sen tulleen kaikille ”täytenä yllätyksenä”.

Joidenkin ”salaliittoteoriaksi” kutsuma, mutta historian todeksi osoittama seikka on, että pankkieliitillä on taipumusta junailla talouskriisejä pyrkien piilottamaan todellista statistiikkaa väestöltä. Jos romahdus ei tulisi yllättäen, ihmiset osaisivat paremmin varautua siihen. Smith arvelee eliitin ajattelevan, että mitä suurempi järkytys, sitä suurempi psykologinen vaikutus romahduksella on kansaan ja sitä paremmin eliitti saa läpi haluamiaan muutoksia, jotka muutoin eivät olisi saavutettavissa.

Smith tarkastelee Yhdysvaltain talouden tilaa kirjoituksessa38, joka on julkaistu marraskuussa 2019, hyvissä ajoin ennen kuin koronavirus oli millään tapaa vaikuttanut talouteen missään päin maailmaa. Hän katsoo romahduksen alkaneen vuoden 2018 lopulla ja olevan vain jatkoa vuoden 2008 romahdukselle, josta elpyminen saatiin keinotekoisesti aikaiseksi keskuspankkien harjoittamalla politiikalla.

Artikkelin kirjoitushetkellä Yhdysvaltojen bruttokansantuotteen volyymi oli laskussa pudoten 1,9 prosenttiin, kun kasvun odotettiin olevan kolme prosenttia vuonna 2019. Lopullinen lukema oli 2,3 prosenttia. Kaiken lisäksi viralliset lukemat vaikuttavat Smithin mukaan manipuloiduilta, sillä hallituksen kulutuksen osuus BKT:stä on 35 prosenttia. Viralliset työttömyyslukemat ovat ennätyksellisen alhaisia, mutta niin Trump kuin valtamedia jättävät mielellään mainitsematta ne 95 miljoonaa, jotka ovat olleet työttöminä jo niin pitkään, ettei heitä lasketa, koska heidät on poistettu sosiaalietuuksien piiristä. Joidenkin heistä ei edes oleteta haluavan töitä vain siksi, koska ovat opiskelijoita tai lähestyvät eläkeikää. Tilastoja tuottava virasto Bureau of Labor Statistics raportoi näin työttömyyden olevan vain neljä prosenttia, vaikka 206 miljoonasta työikäisestä 102 miljoonaa on vailla työtä.39

Lisäksi teollisuusalan työt ja korkeapalkkaisemmat työt ovat olleet laskussa40 ja korvautuneet matalamman palkan töillä palvelualalla. Keskivertotyöntekijä menettää rahaa, koska hinnat nousevat nopeampaan tahtiin kuin palkat.41 Asuntojen vuokrat ovat nousseet huimasti, koska monilla ei ole varaa ostaa omaa asuntoa.42 Asunnonomistajien määrä lähti syöksyyn vuonna 2006, eikä ole koskaan palautunut. Teollisuuden ostopäällikköindeksi vajosi matalimmalle tasolle sitten vuoden 2008 talouskriisin.43 Tilaukset amerikkalaistehtaista ovat romahtaneet.44 9300 vähittäiskauppaa lopetti toimintansa vuonna 2019, mikä on kaikkien aikojen ennätys Yhdysvalloissa45, ja verkkomyyntikin on ollut laskussa.

Myös suuryritykset ovat yskähdelleet.46 Esimerkiksi Googlea hallinnoivalla Alphabetilla oli ”huonoin päivä sitten vuoden 2012”47 ja monialayritys 3M raportoi huonoimmasta ennustuksesta vuosikymmeneen suunnitellen 2000 työpaikan leikkausta.48 Autokauppa on ollut vaikeuksissa49 ja rahtiliikenne laskussa.50 Kulutuksen lisääntymisestä huolimatta ihmiset eivät siis osta enemmän, vaan hintojen ja elinkustannusten nousun vuoksi he vain kuluttavat enemmän saadakseen saman verran tai vähemmän tavaraa kuin aiemmin.

Yritysten, kuluttajien ja valtion velka on historiallisen korkealla. Federal Reserven ”jatkuvat toimet ns. repo-markkinan elvyttämiseksi huolestuttavat asiantuntijoita”.51 Repo-markkinoilla tarkoitetaan rahoituslaitosten toistensa rahoittamista arvopapereiden myynti- ja takaisinostosopimusten kautta. SalkunRakentaja-sivusto kirjoittaa keskuspankin roolin repo-markkinalla olleen ”perinteisesti ollut turvata luotonanto tiukkoina aikoina ja tasata rahoituskustannuksia”. Smith huomauttaa vastaavia signaaleja nähdyn juuri ennen vuoden 2007 luottokriisiä.

Ovatko tavoitteet tuotannon palauttamisesta Amerikkaan realistisia?

Talouden ongelmat ovat ilmeisiä, eikä vaikuta siltä, että Trump olisi saanut talouden kukoistamaan, joskaan häntä ei tulisi syyttää pankkieliitin toimillaan jo pitkään ennen häntä aiheuttamista ongelmista. Trump on heilutellut porkkanana tuotannon palauttamista Amerikkaan, mutta onko sellaisen toteutuminen realistista laajemmassa mitassa?

Smith huomauttaa, ettei suuri osa ihmisistä tunnu ymmärtävän Yhdysvaltojen talouden pohjautuvan 70-prosenttisesti vähittäiskauppaan ja palveluihin.52 Teollisuus muodostaa taloudesta vain 11 prosentin osuuden.53 Suurimmalla osalla työtä tekevistä ei ole kokemusta tehdastyöstä, eikä keskiverto amerikkalaisyrityksellä kotimaiseen työvoimaan perustuvan tuotannon toteuttamisesta, joka vieläpä tulee monin verroin kalliimmaksi Yhdysvalloissa kuin mm. Kiinassa, Vietnamissa ja Taiwanissa.

Yritykset eivät ole valmiita kustantamaan miljardeja rakentaakseen tehtaat uudelleen ja maksaakseen työntekijöille nelinkertaista tuntipalkkaa. Keskivertokuluttaja ei myöskään ole valmis maksamaan kaksinkertaista hintaa Amerikassa valmistetusta tuotteesta, vaikka kuinka julistaisi isänmaallisuuttaan. Tämän osoittaa Walmartin ja Amazonin hallinta vähittäiskauppamarkkinoilla.

Tullimaksujen korotus voisi nostaa kotimaassa valmistettujen tavaroiden kulutusta vain, jos Yhdysvalloilla olisi jo ollut laajalti tuotannossa kaikkia muualla maailmassa valmistettavia tuotteita. Näin ollen Trump lähti kauppasotaan Kiinan kanssa nurinkurisista lähtökohdista. ”Kauppasotaa ei käydä tuotannon tuomiseksi takaisin, vaan omien jo valmistuksessa olevien tuotteiden myynnin edistämiseksi”, Smith tiivistää. Hän lisää, että jos Trump olisi halunnut tuoda tehtaat takaisin, hänen ei olisi pitänyt antaa korporaatioille verohelpotuksia tyhjästä, vaan vastapalveluksena tuotannon alan työpaikkojen luomisesta Yhdysvaltojen maaperälle.

Kaappaako Trump vallan keskuspankilta?

Jäljellä on vielä väite, jonka mukaan Trump olisi kaapannut tai kaappaamassa vallan keskuspankki Federal Reservessä. John Michael Chambers väittää valtiovarainministeriön ja Fedin yhdistyneen54 viitaten Jim Biancon mielipidekirjoitukseen.55 Kuvio on hieman kiemurainen, mutta ymmärtääkseni Bianco esittää jotakuinkin seuraavaa. Hän kirjoittaa Fedin luoneen arvopaperikauppaa varten erinäisiä ohjelmia. Koska sen ei itse ole sallittua tehdä ostoja, rahoittaa se jokaista ohjelmaa arvopaperistamista varten perustetulla erillisyhtiöllä (Special Purpose Vehicle, SPV). Valtiovarainministeriö sijoittaa pääomaa jokaiseen SPV:hen, mutta Fed toimii vain rahoittajana ja on palkannut varainhoitoyhtiö BlackRockin ostamaan arvopapereita ja hallinnoimaan jokaista SPV:tä valtiovarainministeriön puolesta.

Edellä kuvatun Bianco tulkitsee pohjimmiltaan yhdistävän keskuspankin ja valtiovarainministeriön samaksi organisaatioksi, jonka uusi johtaja olisi kukapa muukaan kuin Donald Trump, kuten myös Chambers väittää. Bianco mainitsee vastaavalla tavoin toimitun jo Bushin ja Obaman aikaan, mutta hänen mielestään tilanne on erilainen, kun ohjelmista on nyt ”paljon parempi ymmärrys” ja Trump on presidenttinä. Chambers lisää Trumpin nimenneen Federal Reserveen niin sanottuja ”kullankerääjiä” (gold bug), kuten Judy Shelton, joiden tavoitteena olisi kultakantaan palaaminen.56 Chambers kirjoittaa valtiovarainministeriön nyt omistavan vakaudellisen omaisuuden ja Federal Reserven olevan se, joka on velkaa. Esimerkiksi libertaariseksi taloussivustoksi kuvaillulla Zero Hedgellä nämä tulkinnat yhdistymisestä ovat saaneet kriittisiäkin kommentteja, joten kysyin asiaa Brandon Smithiltä, koska hän keskittyy analyyseissaan usein juuri talouspuoleen.

Smith ei näe teorioiden perustuvan faktoille ja toteaa tämän kiteyttävän hyvin Trumpia hehkuttavan QAnon-liikkeen, johon Chamberskin kuuluu.57 Smith sanoo näillä henkilöillä olevan puutteita ymmärryksessään Federal Reserven toimintatavoista. Fed ei ole mitään velkaa omaisuudesta, jota se ostaa, vaan valtiovarainministeriö ja amerikkalaiset ovat niitä, jotka ovat velkaa, sillä Fed ostaa enimmäkseen valtion obligaatioita. Jos se olisi jotain velkaa, se voisi vain yksinkertaisesti painaa lisää rahaa maksaakseen velan, heikentäen samalla dollarin arvoa. Smith pitää Federal Reserveä sabotöörinä58, jonka perimmäinen tarkoitus on nimenomaan tuhota dollari globalistien havitteleman maailmanvaluutan tieltä.

Lisäksi Smith kummastelee, kuinka Trump olisi aikeissa palauttaa Yhdysvallat kultakantaan ilman kultaa. Maan kultaholveja ei ole auditoitu vuosikymmeniin, eikä hallituksen väittämiä varastoja ole vahvistettu. Ennen kuin kultakannasta voisi edes puhua, tulisi nähdä ne 8000 tonnia, jotka on listattu. Keskuspankin johdossa vuosina 1987–2006 ollut Alan Greenspan oli myös Sheltonin tapaan ”kullankerääjä”, mutta Fedissä ollessaan seurasi keynesiläistä mallia pilkulleen. ”Fedissä ei ole ’kullankerääjiä’, ainoastaan välikäsiä, jotka tekevät niin kuin BIS (Kansainvälinen järjestelypankki) käskee”, Smith päättää.

Itse lisäisin, ettei pahamaineinen BlackRock ole tunnettu hyväntekeväisyysjärjestönä59, ja valtiovarainministeri Steven Mnuchin on rypenyt globalistipiireissä koko uransa työskennellen ensin 17 vuotta Goldman Sachsille ja tehden sitten yhteistyötä Soros Fund Managementin kanssa. Nämä tahot olisivat kuin pukki kaalimaan vartijana, joten en pitäisi sitä ”pelastuksena”, vaikka Mnuchin tai Trump BlackRockia hyödyntäen saisivatkin jonkinlaista valtaa Federal Reservessä.

En väitä olevani erinomaisesti perillä kaikista talouden koukeroista, enkä mene takuuseen, että kaikki termit edellä menivät oikein tai ettei kirjoituksissani voisi olla virheitä. Mutta Chambers ei vaikuta kirjoituksensa ydinsisällön lisäksi olevan aivan perillä muistakaan asioista, joista kirjoittaa. Kenties hakeakseen uskottavuutta kirjoitukselleen hän kehottaa tutustumaan mm. vuolaasti kehumansa ”hyvän ystävämme” G. Edward Griffinin materiaaliin, kuten tämän Federal Reserveä käsittelevään kirjaan The Creature from Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve (2010).

Kaikelta Trumpin hehkuttamiseltaan Chambers ei ilmeisesti ole ehtinyt kuuntelemaan Griffinin haastattelua, jossa tämä pohtii Trumpin voivan olla kontrolloitua oppositiota. Chambers ei ole lukenut läksyjään erään toisenkaan asian suhteen viitatessaan kirjoituksensa lopuksi toimeenpanoasetukseen (Executive Order) 11110, jonka voimin John F. Kennedy väitetysti koetti ”antaa iskun Fedille”. Se on hieno tarina, mutta ei valitettavasti pidä paikkaansa.

Kennedy ei tehnyt siirtoa Federal Reserveä vastaan

Michael Collins Piper kumoaa myytin toimeenpanoasetukseen 11110 liittyen kirjassaan Final Judgment ja siihen pohjautuvassa artikkelissa.60 Kennedyn väitettiin uhmanneen Federal Reserveä kyseisellä asetuksella, jonka sanottiin mahdollistaneen sen, että valtio laskisi liikkeelle korotonta rahaa. Lisäksi presidentti Lyndon B. Johnsonin väitettiin kumonneen tämän asetuksen päästyään valtaan Kennedyn saatua surmansa. EO 11110 koski kuitenkin vain hopeasertifikaatteina (silver certificates) tunnettuja seteleitä, ja siinä täydennettiin aiempaa asetusta EO 10289 antaen valtiovarainministeriölle valtuudet päättää hopeasertifikaattien liikkeellelaskusta ilman presidentin hyväksyntää.

Mikäli John Michael Chambers on itse lukenut mainostamansa Griffinin kirjan, tulisi hänen tietää myös Griffinin kirjoittavan teorian Kennedystä valmistelemassa hopeasertifikaattien liikkeellelaskua olevan fantasiaa. Griffinkin toteaa Kennedyn päinvastoin delegoineen tämän oikeuden valtiovarainministerille, joka tuolloin oli tunnettua ja vaikutusvaltaista pankkiirisukua edustanut Douglas Dillon.61 Lainsäädännön tarkoituksena oli alun perinkin vähentää hopeasertifikaatteja ja korvata niitä keskuspankin liikkeelle laskemilla seteleillä (Federal Reserve Notes), koska nimellisarvoltaan pienten seteleiden kysyntä oli kasvanut, ja hopean hinta kohosi niin nopeasti, ettei se enää vastannut setelin ilmoittamaa arvoa.

Asetusta EO 11110 ei kumonnut Johnson, vaan presidentti Ronald Reagan vuonna 1987 allekirjoitettuaan asetuksen EO 12608, joka kumosi joitakin vanhentuneita tai tarpeettomiksi käyneitä asetuksia, kuten EO 11110:ssä lisätyn kohdan asetukseen EO 10289. On totta, että Kennedyn aikaan kierrossa oli liittovaltion liikkeelle laskemaa korotonta rahaa (United States Notes), jota myös termillä ”greenbacks” kutsuttiin. Näin olisi kuitenkin ollut siitä huolimatta, kuka toimi presidenttinä. Mistään ”greenbackseista” ei edes puhuttu EO 11110:ssä, jolla ei täten ollut mitään tekemistä niiden kanssa. Sen sijaan kongressi oli jo vuonna 1878 asettanut säädöksen, jonka mukaan 322 539 016 dollarin arvosta tätä valtion liikkeelle laskemaa rahaa olisi pidettävä kierrossa.

Jos ei Johnson kumonnut EO 11110:ntä, ei hän myöskään vetänyt ”greenbackseja” kierrosta, kuten väitettiin. Kennedyn ajan jälkeisiä liittovaltion seteleitä on nimittäin todistetusti ollut kierrossa, ja Piper esittää aiemmin mainitussa kirjassaan jopa kuvan vuoden 1966 setelistä erään keräilijän arkistosta. Toki jo isä Joe Kennedy oli puhunut Federal Reserven vastaisista toimista, mutta kyse oli kuitenkin pidemmän tähtäimen suunnitelmista. Ensimmäisellä kaudellaan Kennedyllä oli varmasti tavoitteenaan lujittaa valta-asemaansa ja tulla valituksi toiselle kaudelle, jolloin hän olisi mahdollisesti saattanutkin asettua Fediä vastaan.

Edellä käsitelty myytti lienee tullut tunnetuksi The Spotlight -lehdessä 31. lokakuuta 1988 julkaistusta kirjoituksesta, josta sen poimi Jim Marrs kirjaansa Crossfire (1989). Piper itsekin vaikutti kyseisessä sanomalehdessä ja on hyvin tietoinen, että myöhemmissä numeroissaan The Spotlight pyrki oikaisemaan lehteen lipsahtaneen kokemattoman toimittajan kirjoituksen, joka perustui virheelliseen informaatioon. Virheitähän toki sattuu itse kullekin, mutta Marrsilta tämä oikaisu meni ilmeisesti ohi, ja myytti sai harmillisesti uutta elinvoimaa, kun yhä useammat siteerasivat hänen kirjaansa siihen liittyen. Nykyisin myytti jatkaa sitkeästi elämäänsä internetin puolella, josta Chambersin kaltaiset tarinanikkarit sen poimivat yhä uudelleen piittaamatta siitä, pitääkö se paikkansa.

Miten valtaeliitti hyötyy Trumpista?

Miettiessäni millä tavoin valtaeliitti hyötyy Trumpista olen jo alusta pitäen ajatellut hänen olevan täydellinen työkalu globalistien usein suosiman ”hajota ja hallitse” -strategian toteuttamisessa. Barack Obama aiheutti myös ärtymystä ja kritiikkiä mm. oikeiston taholta, mutta ei samassa mittasuhteessa kuin Trump vasemmistossa. Tai ainakaan valtamedia ei samalla tavoin antanut sijaa kritiikille lisäten kierroksia rattaisiin, vaan enimmäkseen loi kuvaa Obamasta useimpien mielestä enemmän tai vähemmän kelvollisena presidenttinä. Vaihtoehtoisen median puolella Obamaa kohtaan oltiin kauttaaltaan melko kriittisiä. Saihan hän esimerkiksi kyseenalaisen kunnian olla Yhdysvaltojen pisimpään sotinut presidentti62, mikä on jonkinlainen saavutus edeltäjän ollessa George W. Bush.

Donald Trump jakaa kuitenkin vahvasti myös samanmielisiä. Vasemmisto ei voi sietää Trumpia, kun taas esim. maahanmuuttokriittisempiä Trumpin politiikka voi viehättää. Nämä ryhmät eivät toki varsinaisesti ole samanhenkisiä, mutta Obama ei silti saanut heitä jakautumaan eri leireihin yhtä voimakkaasti jopa Suomessa asti. Vaihtoehtoisen median ja totuusliikkeen puolella Trump aiheuttaa kitkaa jopa aiemmin melko samalla tavoin ajatelleidenkin joukossa, väittelyjen usein kärjistyessä internetille tyypillisesti henkilökohtaisuuksiin meneviin solvauksiin ja välirikkoihin.

Presidentin täydellinen ”muodonmuutos” Obamasta Trumpiksi on saanut aikaan sen, että aiemmin Yhdysvaltojen pienintäkin sotaisaa liikettä Lähi-idässä tai muualla maailmassa tiukasti kritisoineista osa on alkanut jossain määrin ymmärtää näitä toimia. He eivät välttämättä hyväksy iskuja tai pidä niitä hyvänä asiana, mutta huomauttavat joidenkin niistä olleen loppujen lopuksi melko riskittömiä tai aiheuttaneen suhteellisen vähän vahinkoa. Trumpin oli tehtävä ne, koska ”hänen kätensä olivat sidotut” ja kyse oli ”shakkimestarin ovelista peliliikkeistä”. Onhan Trump sentään luvannut vetää joukot pois Syyriasta.

Vaikka jotkin iskuista todella olivat vähemmän tuhoisia, niin mikäli vastaavien iskujen ja lupausten taustalla olisi ollut Hillary Clinton, häntä ei olisi uskottu, eikä hän olisi saanut minkäänlaista ymmärrystä kriitikoilta. Trumpin hallituksessa ja taustajoukoissa globalistit kuitenkin ovat yhtä lailla vahvasti edustettuina kuin aiemmissakin hallituksissa. Hän on toki antanut kenkää joillekin heistä – vain ottaakseen tilalle uuden globalistin, kuten Gary Cohnin vaihtuessa Larry Kudlowiin. Smith pitääkin Trumpia jopa vaarallisempana kuin Hillarya, sillä viimeksi mainitun toimiessa kyseenalaisesti hänen toimiaan vastustavat eivät vain istuisi tyytyväisesti toimettomina.

QAnonistit menevät jopa niin pitkälle, että CIA:n ja Pentagonin jahtaaman Wikileaksin perustajan, Julian Assangen vangitseminen ja mahdollinen luovutus Yhdysvaltoihin olisi heidän mukaansa hyvä asia ja ”tuhoisa isku syvää valtiota vastaan”, koska tämä olisi vain Trumpin ovela suunnitelma saada Assange suojelukseensa.63 Asiasta ei kannattaisi olla ollenkaan huolissaan, vaan ottaa rauhallisesti ja olla tekemättä mitään odottaen Trumpin pelastavan päivän.

Trump on voinut ja hänen on täytynytkin tehdä joitain hyviä päätöksiä. Yksi tällainen on Pariisin ilmastosopimuksesta vetäytyminen. Esimerkiksi tanskalaisprofessori Bjørn Lomborg, joka ei kiistä ihmisen viimeaikaista roolia ilmastonmuutoksessa, pitää järjettömänä käyttää satojatuhansia miljardeja dollareita, jotta lämpötila vuosisadan loppuun mennessä mahdollisesti laskisi muutaman asteen kymmenesosan, ja ”kehottaa panostamaan uudenlaisten ja parempien energiainnovaatioiden kehittämiseen”.64 Mutta onko Trumpin päätöksestä hyötyä tai edistääkö hän millään lailla ilmastonmuutoksesta käytävää keskustelua?

Yhdysvallat voi kuitenkin irtautua sopimuksesta vasta 4.11.2020. Kuten Al Gore huomauttaa, ”seuraava presidentti voi antaa yksinkertaisen ilmoituksen ja liittää Yhdysvallat 30 päivässä takaisin Pariisin sopimukseen”.65 Jo tuoreeltaan Trumpin päätöksen jälkeen arvelin hänen kaltaisensa suurta rahaa edustavan möläyttelijän ja vihervasemmiston suuresti vihaaman henkilön ilmastokannanottojen vain vievän huomiota ja uskottavuutta vakavasti otettavilta, ihmisen hallitsevaan rooliin ilmastonmuutoksessa kriittisemmin suhtautuvilta tutkijoilta ja muilta henkilöiltä. Juuri niin olen ainakin henkilökohtaisesti saanut huomata käyneen, kun asiasta keskustellessa usein oletetaan näiden sijaan lähteideni olevan vain joitakin Trumpin twiittejä.

Trump ja massapidätykset

Trump on alkuvuodesta 2020 allekirjoittanut uuden toimeenpanoasetuksen (EO 13903) ihmiskaupan kitkemiseksi66, ja The Political Insiderin mukaan ihmiskauppaan liittyvät pidätykset olisivatkin nousseet jyrkästi hänen kaudellaan.67 Se olisi hieno asia, mikäli pitäisi paikkansa. Mutta ainakin vuosien 201568 ja 201669 lukemat (1437 ja 1952 pidätystä) artikkelissa edustavat ainoastaan Yhdysvaltain maahanmuutto- ja tullilainvalvontaviraston (ICE) suorittamia pidätyksiä, eivät kaikkien lainvalvontaviranomaisten tekemien pidätysten yhteismäärää. Vertailun vuoksi Valkoinen talo ilmoittaa ICE:n tehneen 1602 pidätystä vuonna 201770, mikä on itse asiassa vähemmän kuin Obaman viimeisenä vuotena.

Mistä sitten tulevat Insiderin artikkelin 3213 pidätystä vuodelle 2017 ja 5987 pidätystä vuoden 2018 puoliväliin mennessä? Erään kommentoijan mukaan esim. FBI:n ja oikeusministeriön tilastot eivät olleet vielä saatavilla artikkelin julkaisuhetkellä, mutta tietenkään hän ei epäile luvuissa olevan mitään vikaa, vaan kirjoittajan saaneen ennakkotietoa Trumpilta. Travis View on selvittänyt datan olevan peräisin QAnoniin linkittyvän, nimimerkillä ”412 Anon” esiintyvän henkilön muodostamasta taulukosta, johon oli koottu lehtiartikkeleista ICE:n lisäksi muidenkin viranomaisten suorittamia pidätyksiä, syytteitä ja tuomioita. Ei siis vain pidätyksiä, eikä ainoastaan ICE:n suorittamia, kuten ennen vuotta 2017. Joku voisi väittää, että tilastot eivät ole täysin vertailukelpoisia, mutta uskollinen Trumpin tukija kehottaa vain ”iloitsemaan tuhansien pelastumisesta tilastojen perään itkemisen sijaan”.

Vuonna 2018 ICE:n suorittamia pidätyksiä oli Valkoisen talon mukaan lopulta 1588.71 Trumpin kaudella trendi olikin siis todellisuudessa ollut laskeva eikä nouseva, kunnes vuonna 2019 viimein nähtiin huomattava nousu pidätysten määrän ollessa ennätykselliset 2197.72 Vieläkään lukema ei ollut silti moninkertainen Obaman viimeiseen vuoteen verrattuna, vaan ainoastaan 12,5 prosenttia suurempi. Asioita voi tietysti tarkastella monilla muillakin mittareilla.

Esimerkiksi Yhdysvaltain ulkoministeriön viimeisimmän raportin mukaan maan oikeusministeriö avasi vuonna 2018 virallisesti 657 ihmiskauppaa koskevaa tutkimusta, mikä on merkittävästi vähemmän kuin edellisen vuoden 783.73 Ulkoministeriön avaamat ihmiskauppaan liittyvät tapaukset olivat myös laskussa (2017: 169 ja 2018: 148). Oikeusministeriö nosti syytteen 386 vastaajaa kohtaan, mikä on merkittävä lasku edellisen vuoden 553:sta. Tuomion se tosin antoi 526:lle, mikä on pieni nousu 499:stä. Kriitikot esittävät Trumpin hallinnon toimien itse asiassa hajottaneen ihmiskaupan vastaisen liikkeen74 ja asettavan ihmiskaupassa kaikkein haavoittuvaisimmassa asemassa olevat, laittomasti maahan tulleet tai tuodut, uhrit entistä tukalampaan tilanteeseen.75

Trumpiin (ja Q:hun) uskovat eivät silti lannistu. Osoittaakseen erityisesti Trumpin virkaanastumisen jälkeen ihmiskaupan ja pedofiilien vastaisia operaatioita ja massapidätyksiä alkaneen tapahtua ympäri maailmaa Adam Riva on listannut niitä artikkelissaan Dauntless Dialogue -sivustolla.76 Ensisilmäyksellä lista on vakuuttava, mutta kirjoitus herättää joitakin kysymyksiä. Listalta löytyy muutamia pidätyksiä ennen vuotta 2017. Trumpin politiikalla ei tietenkään vielä siinä vaiheessa ollut osaa eikä arpaa niihin. Välittömästi Trumpin astuttua virkaan 20. tammikuuta 2017 operaatioita aletaan listata jo pelkästään tammikuun viimeiselle neljälle päivälle kuusi kappaletta (joista tosin yksi näyttää tosiasiassa tapahtuneen jo edellisen vuoden tammikuussa).

Kuinka puolueellinen lista siis on? Trumpin politiikalla ei voinut olla vaikutusta vielä hänen ensimmäisellä viikollaan presidentin virassa tai välttämättä edes välittömästi seuraavien kuukausien aikana. Riittikö siis pelkästään Trumpin näyttäminen naamaansa Valkoisessa talossa siihen, että pidätyksiä tapahtui neljässä päivässä enemmän kuin kolmen edellisen vuoden aikana yhteensä? Vai yrittääkö kirjoittaja saada Trumpin näyttämään tehokkaalta jättämällä listaamatta häntä edeltäneet pidätykset samalla tarkkuudella?

Rivan kirjoituksessa on joitakin selviä virheitä. Esimerkiksi 70 000 jäsenen pedofiilirinki ratsattiin jo vuonna 201177 eikä 24. elokuuta 2016, kuten hän esittää. Joissain lähteissä tämän on jopa annettu ymmärtää tapahtuneen vasta vuonna 2018 eli Trumpin kaudella.78 Operaatio alkoi jo vuonna 2007 kestäen siis neljä vuotta. Kun toimittaja Liz Crokin kirjoittaa Trumpin ensimmäisen kuukauden aikana tapahtuneen yli 1500 seksikauppaan liittyvää pidätystä79, niin kuinka suurella todennäköisyydellä ne ovat tapahtuneet Trumpin ansiosta vai ovatko operaatiot käynnistyneet jo paljon aiemmin?

Jäikö valtamedialta huomaamatta Trumpin tehokas virkaanastuminen?

Crokin ihmettelee miksi valtamedia ei kerro tästä Trumpin sankariteosta, mutta listaa kuitenkin linkkejä juuri valtamedian uutisiin pidätyksistä. Reuters kertoo 9. helmikuuta 2017 poliisin pidättäneen 752 henkilöä epäiltynä seksikauppaan liittyen80. Riva antaa ymmärtää kaikkien olleen parittajia, mutta pidätetyistä 723 olikin seksin ostajia. Uutisessa kerrotaan Super Bowlin aikaisten operaatioiden alkaneen 13 vuotta aiemmin ja kyseisen operaation käynnistyneen kolme viikkoa aikaisemmin eli juuri ennen Trumpin astumista virkaansa. Ensimmäisen toimeenpanoasetuksensa (EO 13773) ihmiskauppaan liittyen Trump allekirjoitti samana päivänä kuin Reutersin uutinen on julkaistu.

Reason-lehti on myös tutkinut Crokinin väitteitä.81 Se nostaa esiin, kuinka hän puhuu erityisesti pedofiilien pidätyksistä, mutta hänen mainitsemissaan uutisissa on enimmäkseen kyse säännöllisesti tapahtuvista operaatioista, joissa pidätysten kohteina on aikuisia ihmisiä, jotka monesti yhteisymmärryksessä harjoittavat prostituutiota myyvien osapuolten ollessa tavallisesti naisia ja ostajien miehiä. Reason mainitsee yhden operaation alkaneen jo viisi kuukautta aiemmin ja toisen, kuukautta aiemmin alkaneen, päättyneen vain kaksi päivää sen jälkeen kun Trump astui virkaan.

Valtamediaa voi usein syyttää puolueellisesta uutisoinnista, mutta tällä kertaa on helppo ymmärtää, miksei se älynnyt kiitellä juuri Trumpia näistä pidätyksistä. Tai ehkei sittenkään – olihan Trump sentään jo yli neljä vuotta aiemmin tviitannut, että lapsia kaappaaville perversseille tulisi tehdä jotain. Kas, kun tämä oli jäänyt monelta huomaamatta, mutta onneksi ei Liz Crokinilta.

Vaikeampaa on silti ymmärtää, mihin Crokin perustaa väitteensä, että vuonna 2014 tehtiin seksikauppaan liittyen alle 400 pidätystä. Hänen viittaamassaan FBI:n raportissa listataan vain joidenkin viranomaistahojen ja ainoastaan muutamien osavaltioiden suorittamat pidätykset. Niistäkin kertyi omien laskujeni mukaan 837 pidätystä seksikauppaan liittyen ja 952 pidätystä kaikkiaan ihmiskauppaan liittyen. Edellä mainitun The Political Insiderin mukaan näitä tapahtui kyseisenä vuonna 1771. Mikäli nämä ovat ICE:n suorittamia pidätyksiä, kuten vuosien 2015 ja 2016 pidätykset, puuttuvat ne ilmeisesti kokonaan FBI:n raportista.

Ne, jotka haluavat korostaa Trumpin sankaruutta ihmiskaupan vastaisessa taistelussa, eivät siis tunnu olevan turhan tarkkoja faktojen suhteen. Pidätyksiä tapahtuu, mikä on tietysti tärkeintä, mutta miten paljon enemmän kuin aiemmin ja missä määrin se on Trumpin ansiota, jää vielä epäselväksi ainakin edellä mainittujen artikkeleiden perusteella.

Lisäksi Riva puhuu ”kuuluisista poliitikoista ja keulakuvista”. Joitakin poliitikkoja on tosiaan pidätetty ja tunnetuin Rivan mainitsema henkilö lienee Walt Disneyn entinen varapresidentti Michael Laney.82 Eräs kommentoija huomauttaa, ettei näe listalla korkea-arvoisia valtaeliittiin kuuluvia henkilöitä todeten pidätettyjen poliitikoiden olevan arvoltaan korkeintaan pormestareita. Toistaiseksi isot nimet loistavatkin poissaolollaan Epsteinia lukuun ottamatta. Siinäkin tapauksessa, että hänen lisäkseen nähtäisiin vielä joku toinen ja QAnon saisi siitä uuden sulan hattuunsa, sen lupaamia korkea-arvoisten henkilöiden massapidätyksiä tuskin tullaan näkemään. Koirille on nyt heitetty jokunen luu kaluttavaksi, ja sen toivotaan riittävän joksikin aikaa. Ehkäpä Epsteinin lavastetun oloisella itsemurhalla oli tarkoitus myös muistuttaa valtaeliittiin kuuluvia, että kiinni jäädessään on parempi olla lavertelematta rikoskumppaneistaan tai henki on höllässä.

Onko Trump kontrolloitua oppositiota?

G. Edward Griffin toteaa, että tutkittuaan vuosia pankkikartellin toimintatapoja on hän huomannut näiden tehokkaimman aseen olevan oman oppositionsa – kontrolloidun opposition – tarjoaminen. Jotta Federal Reserve saatiin myytyä kansalle, osa pankkiireista alkoi julkisesti kritisoida sitä väittäen sen olevan huonoksi bisnekselle. Näin he saivat epäilijät vakuuttuneiksi käänteispsykologian avulla: Kun kerran pankkiirit itse väittävät sen olevan huono asia heidän kannaltaan, niin onhan sen oltava kelvollinen järjestelmä.

Griffin sanoo, ettei hänellä ole raskauttavaa todistusaineistoa Trumpin suhteen, joten kaikki on spekulaatiota, mutta hän epäilee Trumpin voivan olla juuri tällainen kontrolloitu oppositiohahmo. Brandon Smithin tavoin Griffin pitää luultavana, että halutessaan eliitti olisi voinut estää Trumpin valinnan viimeistään elektronista äänestysjärjestelmää peukaloimalla. Ottamatta edes kantaa siihen, onko sellainen mahdollista, niin huomion arvoista on, että monet niistä samoista henkilöistä, jotka jo pitkään ovat väittäneet kaikkien äänestysten olevan sumplittuja, saivat Trumpin valinnan myötä takaisin uskonsa äänestämiseen ja siihen, että korruptoituneeseen järjestelmään voi vaikuttaa sisältä päin.

Griffin huomauttaa, että kun lehdistö paheksuu Trumpia, niin itse asiassa se vain antaa ymmärtää vasemmiston paheksuvan tätä. Samalla tavoin kuin aiemmassa esimerkissä, on paljon ihmisiä, jotka ajattelevat, että kun vasemmisto paheksuu jotain, on sen oltava hyvä asia. Jos Trumpilla ei olisi ”riesanaan” ihmisiä, jotka huutavat, kirkuvat ja uhkailevat häntä mennen välillä hävyttömyyksiin, näyttäisi hän pelkältä ilveilijältä. Pahinta, mitä Trumpin vastustajat voisivat tehdä, olisi jättää hänet vaille huomiota – pois otsikoista ja parrasvaloista. Griffin tiivistää Trumpilla olevan ”oikeanlaiset viholliset” menestyäkseen.

Trump vetelee oikeista naruista sanomalla ”oikeat asiat” ja toisinaan myös tekemällä ”oikeita asioita”, mutta Griffin sanoo kaiken ”mitä [Trump] on tehnyt oikein, tulleen kumotuksi tai olevan tulossa kumotuksi”. Hän esittää Yhdysvaltojen irtautuneen TPP:stä, mutta Trumpin vain laittaneen maan ”erilaiseen kansainväliseen järjestelyyn”, ja laittoman maahanmuuton tilanteen olevan pahentunut, vaikka Trump lupasi pysäyttää sen.83 Jotakin Trumpiin vankkumattomasti uskonsa asettaneista kertoo, että Griffiniä haastatteleva Greg Hunter listaa Yhdysvaltojen yksipuolisen irtautumisen Iranin kanssa tehdystä ydinsopimuksesta Trumpin aikaan saamana ”positiivisena asiana”.

Ajatus Donald Trumpista presidenttinä vaikutti suurelle osalle (varsinkin valtamediaa seuraavista) hyvin absurdilta ajatukselta, jonka he eivät kuvitelleet olevan mahdollista toteutua, mutta Smith ennakoi ensin Trumpin valinnan republikaanien presidenttiehdokkaaksi84 ja sitten hänen vaalivoittonsa jo kesällä 2016.85 Hän osasi ennustaa myös Brexit-äänestyksen tuloksen86 ja arvioi jo tuolloin, että Trump voisi olla kontrolloitua oppositiota ja globalistit antaisivat tarkoituksella siimaa konservatiiveille ja kansallismielisille.

Pankkikartelli kaipaa syntipukkia aiheuttamilleen talouden ongelmille

Kuten Griffin toteaa, pankkieliitti tietää varsin hyvin, ettei heidän ylläpitämänsä talousjärjestelmä voi pysyä kasassa loputtomiin, vaan sortuu lopulta omaan mahdottomuuteensa. Historia on osoittanut romahduksia tapahtuvan ja niiden olevan lopulta vain ajan kysymys. Mutta pankkikartelli pyrkii kaikin keinoin piilottamaan suurelta yleisöltä sen tosiasian, että vika olisi sen omassa järjestelmässä. Se haluaa olla pelastava taho, johon kansalaiset turvautuvat hädän hetkellä ja jonka he luottavat korjaavan tilanteen.

Griffin muistuttaa, ettei hän tietenkään ole ollut paikalla niissä istunnoissa, joissa näistä asioista päätetään. Emme siis voi varmuudella tietää milloin ja miten suuri romahdus tapahtuu, eivätkä pankkiiritkaan välttämättä kykene manipuloimaan sitä täsmälleen haluamalleen ajan hetkelle. Otollinen hetki talouskriisille olisi kuitenkin populistisen ja kansallismielisen presidentin ollessa vallassa ja Britannian erotessa EU:sta. Tämä antaisi valtaeliitille mahdollisuuden vierittää syy globalismia vastustavien harteille. He voisivat sanoa tilanteen osoittavan, että vain globaalit ratkaisut ovat toimivia.

Federal Reserveä Trump on välillä kritisoinut korkokantojen nostosta taantuman aiheuttajana, mutta samaan aikaan ottanut kunniaa osakemarkkinoiden noususta sekä valheellisista BKT- ja työttömyyslukemista. Smith arvelee Trumpin saavan globalismia vastustavat näyttämään huonolta teeskennellessään olevansa yksi heistä. Hänen kritiikkinsä Fediä kohtaan on merkityksetöntä, jos hän pelaa itsensä syntipukin asemaan väittämällä olevansa syy talouden muutoksille, jotka analyyttisemmin tarkasteltuna paljastuvatkin kasvun sijaan kuplaksi. Valtamedia on jo ehtinyt lähteä rakentamaan kuvaa Trumpin kauppasodasta ongelmien aiheuttajana todeten Fedin syyttämisen olevan ”täysin väärin”.87

Onko Trump median uhri vai möläytteleekö hän tarkoituksella?

Koronaviruspandemia nähdään tietysti nyt suurimpana syynä talouden ongelmille, ja voi olla, että Trump jäisikin toissijaiseksi syypääksi. Mutta ei syyttävä sormi silti käänny täysin pois hänestäkään. Vaikka koronavirus on saanut – taudin vakavuutta vähättelemättä – kohtuuttomat mittasuhteet ja paniikin lietsominenkaan ei hyödytä, niin presidentin arvolle ei ole sopivaa väittää sitä saman tien huijaukseksi ja vähätellä tilannetta ennen kuin kunnollista tietoa edes oli saatavilla. Trumpin välinpitämättömän asenteen vuoksi kriitikot ovat saaneet tilaisuuden puhua 9/11-iskuja ja Pearl Harboria pahemmasta epäonnistumisesta.88 Sillä erotuksella, että tiedusteluyhteisön sijaan syy olisi tällä kertaa Trumpin heikoissa johtamistaidoissa, joista ”amerikkalaiset maksavat hintaa vuosikymmeniä”.

Syytökset ovat yliampuvia, mutta Trumpin poukkoillessa suunnasta toiseen ei olisi ihme, jos suurelle yleisölle jää vaikutelma, että hän on hoitanut tilanteen erittäin kehnosti. Ensin hän vähätteli tilannetta väittäen sen olevan täysin hallinnassa ja luottavansa Kiinan sanaan89, mutta sitten syytti Kiinaa ja WHO:ta tilanteen vähättelystä.90 Trump on täydellinen ”vihollinen”, jonka syyksi voi sysätä asian kuin asian. Hän on kuitenkin kokenut showmies ja bisnesmoguli. Möläyttelyt eivät voi aina olla vain spontaaneja tai harkitsemattomasti muotoiltuja kannanottoja. Toki kyse on siitäkin, että välillä media tulkitsee Trumpin sanomisia kuin piru Raamattua, mutta jos hän muotoilisi asiansa huolellisemmin, ei hänen tarvitsi jälkikäteen selitellä olleensa esimerkiksi vain sarkastinen.

Hyvänä esimerkkinä voisi mainita sen kun Trumpin väitettiin ehdottaneen desinfiointiaineen piikittämistä koronaviruspotilaisiin. Puolustelijat, kuten Breitbart, kiirehtivät saman tien kertomaan, kuinka uutinen oli virheellinen.91 He ovat osittain oikeassa, sillä kirjaimellisesti Trump ei ehdottanut asiaa, vaan kysyi olisiko sellainen mahdollista. Tämä on toki aivan asiallinen huomio. Kaikille ei kuitenkaan riittänyt, että Trump ei suoranaisesti ehdottanut asiaa, vaan he jopa väittivät, ettei hän edes viitannut desinfiointiaineeseen puhuessaan injektoimisesta. Jälkeenpäin Trump selitti kysymyksen olleen sarkastinen. Hän ei kuitenkaan voi samanaikaisesti olla ollenkaan puhumatta asiasta ja puhua siitä sarkastisesti. Breitbart onkin sittemmin muuttanut artikkeliaan, ja faktantarkistus vaihtui toimittajan mielipidekirjoitukseksi.

Samat henkilöt, jotka kritisoivat sitä, että ihmiset tekevät puolueellisesti hätäisiä johtopäätöksiä uutisista pelkkien otsikoiden perusteella, olivat yhtä hätäisesti ”oikaisemassa” Trumpin sanoja jo liiankin pitkälle. Jos Trump ei olisi ollenkaan puhunut desinfiointiaineen piikittämisestä, ei hänen olisi tarvinnut väittää sitä sarkasmiksi. Sarkasmi taas ei välittynyt kovinkaan hyvin äänenpainosta tai eleistä. Jokaisen hänen möläytyksensä puolustaminen äärimmäisyyksiin asti vie uskottavuutta niiltä, jotka aivan perustellusti kritisoivat mediaa siitä, kuinka se usein vääristelee asioita. Ehkä niin on tarkoituskin.

”Lipsahdukset” kuin kärpäspaperia salaliittoteoreetikoille

Toinen esimerkki, joka ei oikeastaan liity pelkästään Trumpiin on, kun ulkoministeri Mike Pompeo sanoi, että ”olemme keskellä live-harjoitusta”, ja Trump kommentoi, että ”teidän olisi pitänyt kertoa meille”. Tämän mm. Global Research uutisoi niin, että Pompeo myönsi koko koronaepidemian olevan pelkkää sotaharjoitusta eli toisin sanoen ei ollenkaan todellinen tilanne.92 Lisäksi Trump olisi mukamas ollut närkästynyt Pompeolle, kun tämä ei ollut aiemmin kertonut asiasta. Pompeo ja Trump puhuivat kuitenkin siitä, kertoiko Kiina tietojaan koronaviruksesta ajoissa muulle maailmalle.

Pompeo kuvailee tilannetta live-harjoitukseksi ilmeisesti siksi, että tietoa ei ole riittävästi ja vastaavaa tilannetta ei ole aiemmin ollut. Näin ollen tilanne on vähän sama kuin että jalkapallojoukkue joutuisi pelaamaan ottelun ehtimättä ollenkaan harjoitella yhteispeliä ennen sitä, jolloin harjoittelu tavallaan tapahtuisi itse ottelun aikana. Tämä ei tarkoittaisi, etteikö ottelu olisi silti todellinen. Trumpin kommentti on selvästi suunnattu Kiinalle eikä Pompeolle.

Ylen erikoislähetyksessä koronaviruksesta 25. maaliskuuta 2020 Sosiaali- ja terveysministeriön johtaja Tuija Kumpulainen puolestaan ”paljastaa” pandemian olevan harjoitus sanomalla, että ”ei lopu muutamassa viikossa tämä harjoitus”. Jos malttaa kuunnella lähetystä hieman taaksepäin, niin selviää, että Kumpulainen kuvailee koronaa vertauskuvallisesti nopean sprinttiharjoituksen sijaan ”pitkän matkan reitiksi”. Ensin kritisoidaan, että Trumpin puheet desinfiointiaineista irrotettiin kontekstistaan, mutta sitten jopa Global Research tekee itsekin juuri samalla tavoin muuttaen alkuperäisen sanoman täysin toiseksi, eikä vain niin, että ”kysymys” muuntui ”ehdotukseksi”.

Kumpulaisen sanomisissa mitään hämärää ei ole, mutta välillä pistää miettimään, käyttävätkö Pompeon kaltaiset henkilöt tahallaan sellaisia ilmaisuja, jotka vetävät salaliittoteoreetikkoja puoleensa kärpäspaperin lailla. Koronaviruksen aiheuttaman uhan vakavuudesta on monia näkemyksiä, mutta jos se olisi huijausta siinä mielessä, että minkäänlaista epidemiaa ei edes olisi, niin varmasti Pompeo vain lipsauttaisi asian huolettomasti lehdistötilaisuudessa! Ja jos Trump kerran nyt tietää kaiken olevan vain harjoitusta, niin miksi hän edelleen pohdiskelee hoitomuotoja koronapotilaille? Hänen täytyy olla varsin kyltymätön 4D-shakin harrastaja.

Antaa Trumpin puhua hulluuksia, jos hän niin haluaa. Mutta ennemmin kannattaisi ottaa etäisyyttä sellaisiin lausuntoihin kuin hirttäytyä niiden mukana. Trump neuvonantajineen ei voi olla niin osaamaton, ettei saisi ilmaistua itseään selkeämmin ilman tulkinnanvaraisuuksia. Tai jos on, niin onko hän silloin oikea henkilö virkaansa?

Mikäli Trump olisi globalisteille niin suuri uhka kuin väitetään, miksi he tyytyisivät hänen herjaamiseensa mediassa? Kuten Griffin sanoo, ”on muitakin tapoja [päästä Trumpista eroon] kuin tehdä se median kautta”. Aikaa on ollut ja Trumpilla on niin paljon vihamiehiä, että olisi Kennedyyn nähden helppo lavastaa hänen salamurhansa jonkun ”yksinäisen hullun” tekosiksi. Ehkä näin ei ole toimittu siksi, ettei Trump todellisuudessa ole globalisteille uhka vaan erinomainen mahdollisuus.

Jos sitten Trump on kontrolloitua oppositiota, ei hän voi olla tietämättä, mitä on meneillään. Korkean tason globalisti Henry Kissinger ohjeisti Trumpia välittömästi hänen tultuaan valituksi.93 Olisiko Trump sitten mukana juonessa omasta tahdostaan vai tahtomattaan? Miksi hänen kaltaisensa egoisti suostuisi ehdoin tahdoin mahdollisesti tulemaan muistetuksi yhtenä kaikkien aikojen huonoimmista presidenteistä? Rahaeliitti on pelastanut hänet pulasta niin monesti, että on voinut tullut aika tehdä vastapalvelus tai sitten hänelle on luvattu paikka isokenkäisten pöydästä. Tai voihan olla, että Trump on tyytyväinen jo saadessaan toimia presidenttinä, sillä välittääkö hän enää mistään muusta kuin siitä, että saa olla esillä ja huomion keskipisteenä?

Mitä tavallinen ihminen voi tehdä?

Griffin sanoo, että häneltä monesti kysytään, mitä keskivertokansalainen voi tehdä tilanteessa, jossa pankkikartelli pyörittää rahajärjestelmää mielensä mukaan. Hänen vastauksensa on ”ei mitään”. Keskivertokansalainen katsoo televisiota, eikä kysele hankalia kysymyksiä, vaan luottaa auktoriteettien sanaan vetäytyen kaikenlaisesta väittelystä, jottei pahoittaisi kanssaeläjiensä mieltä – jopa silloinkin, kun hänen perusoikeuksiaan rikotaan.

Jos haluaa tehdä jotakin, täytyy lakata olemasta keskiverto; alkaa kysellä kysymyksiä, levittää sanaa, verkostoitua ja olla aktiivinen. Koska kysymyksiin ei aina ole saatavilla varmoja vastauksia, on tärkeää omata avoin mutta kriittinen mieli. Griffin huomioi tilanteen olevan erittäin epämiellyttävä: Jos emme voisi lainkaan luottaa poliittisiin johtajiin, lääkäreihin, asianajajiin tai ylipäätään auktoriteetteihin, olisimme pulassa. Moni saattaa ajatella, että tällöin tilanne olisi toivoton, eikä siksi halua edes harkita sen voivan olla osittain tällainen.

Lisäksi suurimmalla osalla ihmisistä on aivan riittämiin tekemistä ja ongelmia jokapäiväisessä elämäsään, että he jaksaisivat tai edes haluaisivat vielä syventyä maailmanlaajuisten ongelmien pohdintaan. Tästä ei voi ketään syyttää, eikä se oikeastaan haittaa. Griffin huomauttaa, että yksikään ratkaisevasti vaikuttanut liike historian aikana ei ole vaatinut kolmea prosenttia suurempaa osuutta väestöstä. Kaikkia ei tarvita, vaan suurin osa ihmisistä elää elämäänsä mukautuen kulloiseenkin tilanteeseen, ja kolme prosenttia tai jopa vähemmän on aina riittänyt suurimpiin muutoksiin – sekä hyvässä että pahassa.

Sen lisäksi, että QAnon saattaa viedä uskottavuutta todellisilta salaliitoilta, tuntuu liikkeen sanoma olevan, ettei meidän kannattaisi olla kovin huolissamme, vaan kärsivällisesti vain odottaa Trumpin käyvän taistoon puolestamme. Jos välillä näyttäisikin siltä, etteivät hänen siirtonsa vastaa odotuksiamme, niin tämä johtuisi siitä, että hän ”pelaa 4D-shakkia, ja kaiken merkitys paljastuu ajallaan”. Mutta emme voi vain odottaa ja olettaa, että jokin poliittinen johtaja – kuten Trump tai Putin – tekee kaiken puolestamme, ja kuvitella tehneemme oman osamme äänestämällä.

1800-luvulla elänyt englantilainen historiantutkija, poliitikko ja kirjailija Sir John Dalberg-Acton kahdeksas on todennut merkittävien miesten olevan melkein aina pahoja miehiä. Politiikka on likaista peliä ja poliittisen eliitin huipulta voimme löytää lähinnä korruptoituneita ja vähemmän korruptoituneita henkilöitä. Mutta emme useinkaan täysin korruptoitumattomia, koska heiltä puuttuvat ne ominaisuudet, joilla huipulle päästään. Griffin toteaa jokaisen ammattipoliitikon – vaikka ei sitä koskaan myöntäisi – ymmärtävän, että Vladimir Leniniä siteeraten sanat ovat eri asia kuin teot. Ihmiset haluavat kuulla kauniita lupauksia, mutta harva poliitikko todella tarkoittaa mitä sanoo tai pitää lupauksensa.

Brandon Smith lisää ydinongelman olevan, ettei nykyinen järjestelmä ole ainoastaan korruptoituneiden ihmisten käsissä, vaan alusta asti heidän rakentamansa. Kuinka heidät voisi lyödä ollen osana järjestelmää, jonka he itse loivat palvelemaan tarpeitaan?

Vaikka on hyvä olla valmis toimimaan, ei jokaisen yksittäisen ihmisen silti tarvitse tehdä valtavia uhrauksia, vaan ennen kaikkea tiedon levittämisellä voi olla jo suurta vaikutusta. Smith katsoo, että valtaeliitti ei saavuttanut (amerikkalaista sotakoneistoa hyödyntämällä) tavoitteitaan Syyriassa juuri vaihtoehtoisen median väsymättömien ponnistelujen vuoksi sen paljastaessa valheita Syyrian tilanteeseen liittyen: ”Syyrian vastainen sota tukahtui, koska eliitti ei saanut kerättyä tarpeeksi Amerikan kansan tukea toimilleen. Jokainen junailtu sota tarvitsee tuekseen riittävästi hyväuskoista kansaa antamaan sille vauhtia.”94 Tämä osoittaa, etteivät globalistit aina onnistu suunnitelmissaan, eivätkä missään nimessä ole niin mahtavia ja voittamattomia kuin moni uskoo, vaan itse asiassa hyvinkin haavoittuvaisia.

Mutta vaikka tiedon levittäminen on tärkeää, on oltava huolellinen sen suhteen, mitä sanoo ja millä tavoin asiat ilmaisee. Emme voi taistella valheita vastaan valheilla, kuten moneen kertaan kumotuilla teorioilla John F. Kennedystä ja toimeenpanoasetus 11110:stä. Valtaeliitin toimia tutkiessa ja analysoidessa ei tietenkään kaikkea tietoa pysty täysin varmentamaan, ja osa on väkisinkin spekulaatiota. Mutta eliitillä on käytössään valtava koneisto ja mediamonopoli, jonka avulla sen on helppo hukuttaa soraäänet, varsinkin sellaisessa tilanteessa, että niiden sisällöstä löytyy ilmeisiä virheitä. Tilanne ei ole niin mustavalkoinen, että jokin tietolähde olisi aina oikeassa ja muut väärässä. Paikkansa pitävää tietoa on löydettävissä niin valtamediasta kuin vaihtoehtoisesta mediasta, mutta molempia kohtaan tulee säilyttää kriittisyys.

Lähdeviitteet

1 Barrett, Kevin | Veterans Today (9.11.2016): Trump is the Anti-Obama, Just Like Obama Was the Anti-Bush (But It’s All a Con Game) http://www.veteranstoday.com/2016/11/09/trump-con-game/

2 Owen, Tess | Vice (10.7.2019): The Epstein Scandal Is Giving QAnon Everything Pizzagate Couldn’t https://www.vice.com/en_us/article/a3xmgg/the-epstein-scandal-is-giving-qanon-everything-pizzagate-couldnt

3 Prokop, Andrew | Vox (10.8.2019): Jeffrey Epstein’s connections to Donald Trump and Bill Clinton, explained https://www.vox.com/2019/7/9/20686347/jeffrey-epstein-trump-bill-clinton

4 Thomas, Landon Jr. | New York (28.10.2002): Jeffrey Epstein: International Moneyman of Mystery https://nymag.com/nymetro/news/people/n_7912/

5 Zadrozny, Brandy | The Daily Beast (19.8.2019): The Billionaire Pedophile Who Could Bring Down Donald Trump and Hillary Clinton https://www.thedailybeast.com/the-billionaire-pedophile-who-could-bring-down-donald-trump-and-hillary-clinton

6 Smith, Brandon | Alt-Market (11.7.2019): The Corrupt System Will Never Police Itself http://alt-market.com/articles/3840-the-corrupt-system-will-never-police-itself

7 Raiskila, Vesa | Vastavalkea (31.10.2019): Epsteinin itsemurhan hellittämättömät haasteet https://vastavalkea.fi/2019/10/31/epsteinin-itsemurhan-hellittamattomat-haasteet/

8 Cillizza, Chris | CNN (1.4.2020): 76% of Americans have never heard of QAnon https://edition.cnn.com/2020/04/01/politics/qanon-pew-poll/index.html

9 Raiskila, Vesa | Vastavalkea (29.11.2019): OPCW:n omat tutkijat syyttävät järjestöä vääristelystä https://vastavalkea.fi/2019/11/29/opcwn-omat-tutkijat-syyttavat-jarjestoa-vaaristelysta/

10 Raiskila, Vesa | Vastavalkea (27.3.2020): Yliopistotutkimuksen loppuraportti: tuli ei tuhonnut WTC7:ää https://vastavalkea.fi/2020/03/27/yliopistotutkimuksen-loppuraportti-tuli-ei-tuhonnut-wtc7aa/

11 Raiskila, Vesa | Vastavalkea (10.12.2019): Newsweekin toimittaja erosi sensuroinnin vuoksi https://vastavalkea.fi/2019/12/10/newsweekin-toimittaja-erosi-sensuroinnin-vuoksi/

12 Siltamäki, Tuija | Yle (5.4.2020): Kaiken takana ovat taas liskoihmiset – Miksi korona kiehtoo salaliittoteoreetikoita ja miksi villeimpiinkin salaliittoihin uskotaan? https://yle.fi/uutiset/3-11285790

13 Winter, Jana | Yahoo News (1.8.2019): Exclusive: FBI document warns conspiracy theories are a new domestic terrorism threat https://news.yahoo.com/fbi-documents-conspiracy-theories-terrorism-160000507.html

14 Pink, Aiden | The Forward (1.8.2018): EXPLAINED: What’s Anti-Semitic About QAnon, The Trump Base’s Latest Pet Theory? https://forward.com/news/national/407121/explained-what-s-anti-semitic-about-qanon-the-trump-base-s-latest-pet-theory/

15 Ilta-Sanomat (6.8.2018): Uusi salaliittoteoria leviää Trumpin kannattajien keskuudessa – tästä QAnon-liikkeessä on kyse https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005782216.html

16 Sunstein, Cass R. & Vermeule, Adrian (15.1.2008): Conspiracy Theories https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1084585

17 Salmi, Mika (3.8.2015): 9/11 – ”inside job” vai ulkoisen tahon orkestroima isku? https://mikasalmi.wordpress.com/2015/08/03/911-inside-job-vai-ulkoisen-tahon-orkestroima-isku/

18 Hernandez, Salvador | BuzzFeed News (15.8.2018): Russian Trolls Spread Baseless Conspiracy Theories Like Pizzagate And QAnon After The Election https://www.buzzfeednews.com/article/salvadorhernandez/russian-trolls-spread-baseless-conspiracy-theories-like

19 Preston, James | Veterans Today (17.11.2015): The Globalist Plan to take-down the whole World http://www.veteranstoday.com/2015/11/17/the-globalist-plan-to-take-down-the-whole-world/

20 Duff, Gordon | Veterans Today (10.2.2015): Pravda: Putin Threatens to Release Satellite Evidence of 9/11. http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/

21 Calfas, Jennifer | Time (5.10.2017): President Trump Warns of ’the Calm Before the Storm’ During Military Meeting https://time.com/4971738/donald-trump-calm-before-the-storm-military-white-house/

22 Berwick, Jeffrey | Global Research (5.8.2014): The Walls Are Crumbling Down Around the “Official 9/11 Story” – Why? https://web.archive.org/web/20140811050358/http://www.globalresearch.ca/the-walls-are-crumbling-down-around-the-official-911-story-why/5394984

23 Bridge, Robert | Russia Today (2.8.2011): 9/11 inside job “impossible to conceal,” says Vladimir Putin https://web.archive.org/web/20111108032031/http://rt.com/politics/9-11-putin-seliger-investigation-toronto-355/

24 Huovinen, Arto | Kansan Uutiset (19.11.2019): Trump kumosi Yhdysvaltain vuosikymmenien kannan Israelin siirtokunnista https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4171868-trump-kumosi-yhdysvaltain-vuosikymmenien-kannan-israelin-siirtokunnista

25 Salmi, Mika | Vastavalkea (10.10.2019): Keitä ovat globalistit ja mistä heidät tunnistaa? https://vastavalkea.fi/2019/10/10/keita-ovat-globalistit-ja-mista-heidat-tunnistaa/

26 Piper, Michael Collins | American Free Press (28.9.2015): Who Towers Behind Trump? http://americanfreepress.net/who-towers-behind-trump/

27 Ianieri, Brian | The Press of Atlantic City (13.12.2016): Wilbur Ross once ushered deal for Trump to keep Taj Mahal https://www.pressofatlanticcity.com/business/wilbur-ross-once-ushered-deal-for-trump-to-keep-taj/article_4090b1fa-f622-5a24-ba0a-567d6f1d757b.html

28 Smith, Brandon | Alt-Market (3.1.2019): Trump Is A Pied Piper For The New World Order Agenda https://www.alt-market.com/articles/3620-trump-is-a-pied-piper-for-the-new-world-order-agenda

29 Smith, Brandon | Alt-Market (2.10.2019): Trump Cannot Be Anti-Globalist While Working With Global Elites http://alt-market.com/index.php/articles/3949-trump-cannot-be-anti-globalist-while-working-with-global-elites

30 Schleifer, Theodore | CNN (21.10.2016): Trump spent massive amounts in September just before donors grew jittery http://edition.cnn.com/2016/10/20/politics/donald-trump-september-donors-jittery/index.html

31 Collins, Kaitlan | The Daily Caller (19.4.2017): Sheldon Adelson Donated $5 Million To Donald Trump’s Inaugural Committee http://dailycaller.com/2017/04/19/sheldon-adelson-donated-5-million-to-donald-trumps-inaugural-committee/

32 Smith, Brandon | Alt-Market (30.12.2016): Trump Is Exactly Where The Elites Want Him http://www.alt-market.com/articles/3095-trump-is-exactly-where-the-elites-want-him

33 Katso esim. Salmi, Mika | Vastavalkea (21.4.2017): Huumeita kansalle, CIA tarjoaa! https://vastavalkea.fi/2017/04/21/huumeita-kansalle-cia-tarjoaa/

34 Jewish Virtual Library: Israel Military Intelligence: The Lavon Affair https://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/lavon.html

35 Katso esim. Salmi, Mika | Vastavalkea (11.3.2016): Kansainvälinen liittouma terrorismin tukijana Lähi-idässä https://vastavalkea.fi/2016/03/11/kansainvalinen-liittouma-terrorismin-tukijana-lahi-idassa/

36 Logan, Bryan | Business Insider (11.11.2016): ’Crooked Hillary’ no more: Trump calls Clinton a ’very strong and very smart’ woman http://www.businessinsider.com/trump-60-minutes-interview-hillary-clinton-strong-smart-2016-11

37 Bryan, Bob | Business Insider (27.9.2016): ’We are in a bubble’: Trump says the economy is unstable https://www.businessinsider.com/we-are-in-a-bubble-trump-debate-attacks-federal-reserve-chair-yellen-2016-9

38 Smith, Brandon | Alt-Market (7.11.2019): The Economic Crash So Far: A Look At The Real Numbers http://alt-market.com/index.php/articles/3989-the-economic-crash-so-far-a-look-at-the-real-numbers

39 Smith, Brandon | Alt-Market (2.5.2019): The Crash In US Economic Fundamentals Is Accelerating http://alt-market.com/articles/3746-the-crash-in-us-economic-fundamentals-is-accelerating

40 Heeb, Gina | Markets Insider (4.10.2019): We just got the latest sign the US is losing manufacturing jobs — the opposite of what Trump’s trade wars were supposed to accomplish https://markets.businessinsider.com/news/stocks/trump-trade-war-loss-of-manufacturing-jobs-contradicts-purpose-tariffs-2019-10-1028577666

41 Paul, Kari & Fottrell, Quentin | MarketWatch (20.1.2019): The No. 1 reason you’re still broke even if you received a pay raise last year https://www.marketwatch.com/story/despite-wage-growth-the-average-american-suffers-as-cost-of-living-rises-at-a-faster-pace-2019-01-10

42 Olick, Diana | CNBC (8.7.2019): Apartment rental demand soars as more millennials believe it’s cheaper than owning a home https://www.cnbc.com/2019/07/08/rental-demand-soars-as-more-millennials-say-its-cheaper-than-owning-home.html

43 David, Javier E. | Yahoo Finance (1.10.2019): Trump slams ’pathetic’ Fed as US manufacturing index sinks to decade low https://finance.yahoo.com/news/trump-hammers-pathetic-fed-as-ism-manufacturing-tumbles-145242527.html

44 Robb, Greg | MarketWatch (4.11.2019): U.S. factory orders slump in September https://www.marketwatch.com/story/us-factory-orders-slump-in-september-2019-11-04

45 Whiteman, Doug | MoneyWise (5.1.2020): These Chains Have Announced a Ton of Store Closings in 2019 https://moneywise.com/a/retailers-closing-stores-in-2019

46 Pisani, Bob | CNBC (12.8.2019): S&P 500 earnings could turn negative for 2019 amid the trade war https://www.cnbc.com/2019/08/12/sp-500-earnings-could-turn-negative-for-2019-amid-the-trade-war.html

47 Feiner, Lauren | CNBC (30.4.2019): Alphabet had its worst day since 2012 after Google’s slowing ad revenue worries investors https://www.cnbc.com/2019/04/30/alphabet-closes-down-after-reporting-slowing-google-ad-revenue.html

48 Clough, Rick | Bloomberg (25.4.2019): 3M Plunges on Forecast Cut After ‘Disappointing Start’ to 2019 https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-04-25/3m-plunges-on-forecast-cut-after-disappointing-start-to-2019

49 Coppola, Gabrielle, Naughton, Keith & Bloomberg | Fortune (1.3.2019): U.S. Auto Sales Hit Massive Speed Bump. Yes, Even Jeep Wrangler Sales Declined https://fortune.com/2019/03/01/auto-car-sales-decline-jeep-ford-toyota-honda-nissan/

50 Progressive Railroading (31.10.2019): U.S. freight railroads log another traffic decline https://www.progressiverailroading.com/rail_industry_trends/news/US-freight-railroads-log-another-traffic-decline–58964

51 Wilhelmsson, Samu | SalkunRakentaja (14.12.2019): Onko Yhdysvaltojen repo-markkina rikki? https://www.salkunrakentaja.fi/2019/12/onko-yhdysvaltojen-repo-markkina-rikki/

52 Smith, Brandon | Alt-Market (5.9.2020): The Ugly Truth About The Trade War http://www.alt-market.com/index.php/articles/3913-the-ugly-truth-about-the-trade-war

53 Amadeo, Kimberly | The Balance (22.10.2019): US Manufacturing Statistics and Outlook https://www.thebalance.com/u-s-manufacturing-what-it-is-statistics-and-outlook-3305575

54 Chambers, John Michael (29.3.2020): We Did It – Trump Ends The Fed As We Know It https://johnmichaelchambers.com/we-did-it-trump-ends-the-fed-as-we-know-it/

55 Bianco, Jim | Bloomberg (27.3.2020): The Fed’s Cure Risks Being Worse Than the Disease https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2020-03-27/federal-reserve-s-financial-cure-risks-being-worse-than-disease

56 Picchi, Aimee | CBS News (10.7.2019): Trump Fed pick wants to revive the gold standard. Here’s what that means https://www.cbsnews.com/amp/news/trumps-fed-pick-judy-shelton-gold-standard-explained/

57 Smithin vastaus löytyy kommenttina artikkelissa: Smith, Brandon | Alt-Market (15.4.2020): No, We Are Not “All In This Together”… http://alt-market.com/index.php/articles/4192-no-we-are-not-all-in-this-together

58 Smith, Brandon | Alt-Market (28.6.2017): The Federal Reserve Is A Saboteur – And The ”Experts” Are Oblivious http://www.alt-market.com/articles/3221-the-federal-reserve-is-a-saboteur-and-the-qexpertsq-are-oblivious

59 Nelson, Joyce | CounterPunch (8.4.2020): BlackRock Takes Command https://www.counterpunch.org/2020/04/08/blackrock-takes-command/

60 Piper, Michael Collins | American Free Press (29.12.2012): Hard Facts Refute

`JFK Greenback’ Myth https://mikepiperreport.com/Articles_Archive/AmericanFreePress/AFP2008_07-12/Michael_Collins_Piper_AFP20081229_Hard_Facts_Refute_%60JFK_Greenback%27_Myth.html

61 Griffin, G. Edward | Freedom Force International (16.5.2017): JFK and the Federal Reserve https://freedomforceinternational.org/position-statements/jfk_and_fed/

62 Raiskila, Vesa | Vastavalkea (13.1.2017): USA:n pisimpään sotinut presidentti https://vastavalkea.fi/2017/01/13/usan-pisimpaan-sotinut-presidentti/

63 Johnstone, Caitlin (26.5.2019): How You Can Be 100% Certain That QAnon Is Bullshit https://caitlinjohnstone.com/2019/05/26/how-you-can-be-100-certain-that-qanon-is-bullshit/

64 Ilmastorealismia (19.1.2017): Ilmaston säätely on kallista ja tehotonta http://ilmastorealismia.blogspot.com/2017/01/ilmaston-saately-on-kallista-ja.html

65 Mäntylä, Juha-Matti | Yle (30.11.2017): Al Gore: Ilmastonmuutos on valtava bisnesmahdollisuus https://yle.fi/uutiset/3-9955777

66 Malloy, Allie | CNN (31.1.2020): Trump signs order aimed to combat human trafficking https://edition.cnn.com/2020/01/31/politics/donald-trump-combat-human-trafficking/index.html

67 Palumbo, Matt | The Political Insider (2.7.2018): Human Trafficking Arrests Surge Under Trump https://thepoliticalinsider.com/human-trafficking-arrests-surge/

68 U.S. Immigration and Customs Enforcement (7.1.2016): ICE arrests more than 1,400 human traffickers in 2015, identifies nearly 400 victims across the US https://www.ice.gov/news/releases/ice-arrests-more-1400-human-traffickers-2015-identifies-nearly-400-victims-across-us

69 U.S. Immigration and Customs Enforcement (23.1.2017): ICE arrests nearly 2,000 human traffickers in 2016, identifies over 400 victims across the US https://www.ice.gov/news/releases/ice-arrests-nearly-2000-human-traffickers-2016-identifies-over-400-victims-across-us

70 The White House (13.3.2018): President Donald J. Trump is Working to End Human Trafficking https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-working-end-human-trafficking/

71 The White House (1.2.2019): President Donald J. Trump is Fighting to Prevent Human Trafficking at the Southern Border https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-fighting-prevent-human-trafficking-southern-border/

72 U.S. Immigration and Customs Enforcement (6.12.2019): ICE HSI announces record-high number of criminal arrests in FY19 https://www.ice.gov/news/releases/ice-hsi-announces-record-high-number-criminal-arrests-fy19

73 United States Department of State (kesäkuu 2019): Trafficking in Persons Report 2019 https://www.state.gov/wp-content/uploads/2019/06/2019-Trafficking-in-Persons-Report.pdf

74 Grant, Melissa Gira | The New Republic (18.2.2020): The Trump Administration Finally Broke the Anti-Trafficking Movement https://newrepublic.com/article/156579/trump-administration-finally-broke-anti-trafficking-movement

75 Krajeski, Jenna | Foreign Policy (20.6.2019): Trump’s Human Trafficking Record Is Fake News https://foreignpolicy.com/2019/06/20/trumps-human-trafficking-record-is-fake-news/

76 Riva, Adam | Dauntless Dialogue (27.10.2019): Evidence of the Mass Arrests of Pedophiles | A Master List https://dauntlessdialogue.com/evidence-of-the-mass-arrests-of-pedophiles-a-master-list/

77 McVeigh, Karen | The Guardian (16.3.2011): Police shut down global paedophile network in Operation Rescue https://www.theguardian.com/society/2011/mar/16/global-paedophile-ring-smashed

78 Mikkelson, David | Snopes (10.6.2018): Was a Massive Pedophile Ring with ‘70,000 Elite Members’ Busted by Police? https://www.snopes.com/fact-check/70000-pedophile-ring-busted/

79 Crokin, Liz | Townhall (25.2.2017): Why the MSM Is Ignoring Trump’s Sex Trafficking Busts https://townhall.com/columnists/lizcrokin/2017/02/25/why-the-msm-is-ignoring-trumps-sex-trafficking-busts-n2290379

80 Malo, Sebastien | Reuters (9.2.2017): U.S. police arrest record 750 suspects in Super Bowl sex-trafficking stings https://www.reuters.com/article/us-usa-trafficking-super-bowl-idUSKBN15O2MU

81 Brown, Elizabeth Nolan | Reason (27.2.2017): Trump’s Mythical Crackdown on Sex Trafficking https://reason.com/2017/02/27/trumps-fake-crackdown-on-sex-trafficking/

82 Nolan, L. D. | CBR (23.6.2019): Former Walt Disney VP Sentenced to Prison in Child Sex Abuse Investigation https://www.cbr.com/disney-vice-president-michael-laney-prison-sex-abuse/

83 Campoy, Ana | Quartz (8.4.2019): The many ways Trump has made the situation at the US-Mexico border worse https://qz.com/1585758/trumps-immigration-policy-is-worsening-the-border-crisis/

84 Smith, Brandon | Alt-Market (16.3.2016): Will A Trump Presidency Really Change Anything For The Better? http://www.alt-market.com/articles/2830-will-a-trump-presidency-really-change-anything-for-the-better

85 Smith, Brandon | Alt-Market (29.6.2016): Brexit Aftermath – Here’s What Will Happen Next http://www.alt-market.com/articles/2937-brexit-aftermath-heres-what-will-happen-next

86 Smith, Brandon | Alt-Market (22.6.2016): Brexit: Global Trigger Event, Fake Out Or Something Else? http://www.alt-market.com/articles/2931-brexit-global-trigger-event-fake-out-or-something-else

87 Egan, Matt | CNN Business (2.10.2019): America’s factories are getting crushed by Trump’s trade war, not the Fed https://edition.cnn.com/2019/10/02/business/manufacturing-trade-war-trump-fed/index.html

88 Vankin, Jonathan | Inquisitr (25.3.2020): Donald Trump To Blame In Coronavirus Intelligence Failure Worse Than 9/11, Pearl Harbor, ‘Foreign Policy’ Says https://www.inquisitr.com/5963328/donald-coronavirus-intelligence-failure/

89 Belvedere, Matthew J. | CNBC (22.1.2020): Trump says he trusts China’s Xi on coronavirus and the US has it ‘totally under control’ https://www.cnbc.com/2020/01/22/trump-on-coronavirus-from-china-we-have-it-totally-under-control.html

90 McArdle, Mairead | National Review (7.4.2020): Trump Claims ‘China-Centric’ WHO ‘Really Blew It’ When Faced With Coronavirus Threat https://www.nationalreview.com/news/trump-claims-china-centric-who-really-blew-it-when-faced-with-coronavirus-threat/

91 Pollak, Joel B. | Breitbart (23.4.2020): UPDATE — Pollak: No, Trump Did Not Literally Suggest People Inject Disinfectant https://www.breitbart.com/the-media/2020/04/23/fact-check-no-trump-didnt-propose-injecting-people-with-disinfectant/

92 Ambellas, Shepard | Global Research (21.3.2020): Mike Pompeo Admits COVID-19 Is a “Live Exercise,” Trump Retorts “I Wish You Would Have Told Us” https://www.globalresearch.ca/secretary-state-mike-pompeo-admits-covid-19-live-exercise-president-trump-comments-i-wish-you-would-have-told-us/5707223

93 Investing.com (25.12.2016): Kissinger, Rice, Gates advising Trump on national security policy https://www.investing.com/news/politics-news/kissinger,-rice,-gates-advising-trump-on-national-security-policy-449851

94 Smith, Brandon | Alt-Market.com (3.4.2014): Russia Is Dominated By Global Banks, Too http://alt-market.com/articles/2074-russia-is-dominated-by-global-banks-too

Artikkelikuva: Mediamodifier | Pixabay, OpenClipart-Vectors | Pixabay, OpenClipart-Vectors | Pixabay, muokkaus: Mika Salmi

112 KOMMENTTIA

 1. Pari kohtaa pisti sinänsä mielenkiintoisesta artikkelista silmään. Epsteinin uhreja edustanut lakimies mainitsi erikseen, että Trump oli ainoa Epsteinin tuttava, joka paitsi suostui keskustelemaan hänen kanssaan, antoi käytännön neuvoja. Seksisotkuissa ryvettynyt ei kenties toimisi näin.
  Toinen, johon kiinnitin huomiota, oli tämä nyt Obamagate:na tunnettu vyyhti, jossa USA:n oikeusministeriö ja liittovaltion poliisi FBI vehkeilivät Trumpia vastaan ex presidentti Obaman kehoituksesta. Kenties siksi, että Salaisenpalvelun lisäksi, Trumpilla on ollut jo kampanjansa alusta alkaen omia turvamiehiään sekoittamassa pakkaa. Tuo vehkeily istuvaa presidenttiä, tai ehdokasta vastaan on USA:n laeissa nimellä ”Sedition”(Kapina/Kapinan lietsominen), josta voi kirjaimellisesti joutua maksamaan hengellään. Jos siis puhutaan ”omasta oppositiosta”, on paitsi virkakuntaa, myös poliitikkoja päätetty uhrata sangen pysyvällä tavalla. Jenkki demarit ovat selkeästi käyneet liian ahneiksi ja heitä on ”paskiais harvennettava” ruotuun, siinä missä virkamiehiäkin.
  Kun ihminen ikääntyy, hän alkaa helposti miettiä, mitä hän jättää jälkeensä. Eritoten, jos menestystä on saavuttanut. Kenties olemme tosiaankin tekemisissä sellaisen miehen kanssa, joka haluaa saada aikaan?
  Toinen näkökulma on, että Syyrian kaasuiskujen paljastuttua valheeksi, oli ohjusisku yksiselitteisesti sotarikos. Neutralisoimalla sopivasti poliittisia vihollisiaan, voi välttyä helpommin seuraamuksilta.
  Aika näyttää, mutta suon kuivattaminen, oli se alunperin suunnitelmissa toteuttaa tai ei, on muuttunut pikemminkin eloonjääntitaisteluksi.

  • Itse myös ihmettelin miksi jutussa annettiin kuva että Trump ja Epstein olisivat hyviäkin kavereita, eikä mainuttu sitä että Trump antoi Epsteinille elin ikäisen porttikiellon Mar-a-lagoon yli 15 vuotta sitten kun sai tietää että Epstein oli lähennellyt ala-ikäistä kesätyöntekijää clubilla… Sen jälkeen ja lisäksi Trump käytti hyväksi Epsteiniltä saatua tietoa eräästä kiinteistöstä ja vei törkeästi sen hänen nenän edestä. Trumpista ja Epsteinistä taitaa löytyä vain ne pari kuvaa ja yksi video samoista juhlista, ei vielä todista mitään. Myöskään Epsteinin flightlogeista ei löydy Trumpia vaan kovimmat Trump vihaajat…. Samoin läppä että ”Trump on ajoittain massamedian hampaissa” on naurettava väite. Koskaan historiassa ollut vastaavaa median ajojahtia istuvaa presidenttiä kohtaan. Get your shit together.

 2. Tekeekö Trump tämän ’ankaran pakon alla’ vai omasta halustaan?
  Mutta pakon hyväksyminen tässä on myös oman tahdon asia joten hän toimii omasta tahdostaan.
  Entä mitä se kertoo miehestä? Onko kyse viisaudesta vai pelkuruudesta ja omasta vallanhalusta?
  Moni varmaan uskoo ettei hän voi jatkaa presidenttinä toista kautta jos hyväksyisi lain joka antaa luvan sodan aloittamiseen vain kongressille.
  Toisaalta Kongressi ei ole amerikkalaisten käsissä joten uskooko T että jos valta olisi presidentillä, siis hänellä, niin sodat voisivat jäädä vähemmälle? Sitä on vaikea uskoa.

  Trump Vetoes Bill That Would Require Congressional Authorization To Start A New War
  Eric Striker
  Donald Trump appears to be setting the stage for war with Iran in his second term with his latest veto.
  President Trump was elected in 2016 in part as rejection of America’s hawkish foreign policy. Sadly, Trump has betrayed his voters and gone out of his way to risk a military conflict with Iran for the benefit of Israel — the demand of major Trump donors like Sheldon Adelson.
  **—Donald Trump näyttää olevan aloittamassa sotaa Iranin kanssa toisella toimikaudella viimeisimmällä veto-oikeudellaan.
  Presidentti Trump valittiin vuonna 2016 osittain Yhdysvaltojen ulkomaalaisen politiikan torjumiseksi. Valitettavasti Trump on pettänyt äänestäjät ja valinnut tien ajautua sotilaalliseen konfliktiin Iranin kanssa Israelin eduksi – tärkeimpien Trumpin rahoittajien kuten Sheldon Adelsonin toivomuksesta.
  https://national-justice.com/current-events/trump-vetoes-bill-would-require-congressional-authorization-start-new-war

  • Shokeeraavia uusia todisteita siitä, että Israel junaili vuoden 2016 Yhdysvaltain vaalit Trumpille
   Shocking New Evidence that Israel Handed the 2016 US Election to Trump (FTN Podcast + Transcript)
   Jazzhands McFeels James Allsup (Truth to Power)
   Jazz and James settle the question of 2016 election meddling based on unsealed documents released as a part of the Roger Stone trial before going down the rabbit hole on a century of dedication to a doctrine of destruction.
   https://russia-insider.com/en/shocking-new-evidence-israel-handed-2016-us-election-trump-ftn-podcast-transcript/ri30223
   https://truthtopowernews.com/history/israel-hacked-our-election-ftn-podcast-transcript-n3324

  • En jaksa noin pitkää juttua lukea ja tuskin siinä käsitellään todellisuuttakaan. Minusta Trump on kuvitteellinen johtaja, joka joutuu noudattamaa piilossa olevan USAn johdon tavoitteita. Muistan Trumpin vaalipuheista, jossa hän antoi ulkopoliittisia lupauksia. Ne eivät ole toteutuneet. Siten joku muu ryhmä ohjaa USAn ulkopolitiikkaa, johon Trumpin on sopeuduttava. Ilmeisesti Kennedyllä oli liikaa omaperäisisä (raha)suunnitelmia ja siitä seurasi Oswald prosessi.

   • Sanoit lyhyesti paljon ja se on aina hyvä asia. Pitkiä juttuja en itsekään jaksa lukea. Totuuden voi aina tiivistää ja sanoa lyhyesti ja sitten linkit perään sille joka kaipaa enemmän lukemista ja selittelyä.
    Kennedyn murhan syy oli minusta yritys jarruttaa Israelin vallanhalua. Ja nyt näemme mihin hänen-kin murhansa on maailman ajanut.
    Usein kummastelen sitä miksi niin monet eivät näe että sionistit ovat maailmanpolitiikan keskeisin moottori.

    • Tätä tarkoitin
     The Cabalist dogma of “Creative Destruction” explains why humanity seems cursed by never-ending catastrophes like the current coronavirus hoax.
     They are engineered by the Illuminati to attack and destroy anything that smacks of the healthy divine order — spiritual or natural. They must destroy the old order before they can install their satanist tyranny.
     (Makow- Satanism Explained)
     by Henry Makow Ph.D – From April 10, 2018

     The Cabalist Doctrine of Destruction provides a key to understanding world events.

     According to the Cabala, which is the secret doctrine of Judaism and Freemasonry, “Evil and catastrophe [are] endemic factors in the process of creation. Without evil there could be no good, without destruction, creation could not take place.” (Kabbalah: An Introduction to Jewish Mysticism, by Byron L. Sherwin, p. 72.)

     **—Kabalistinen tuhoamisoppi tarjoaa avaimen ymmärtää maailman tapahtumia.
     Kabbalan mukaan, joka on juutalaisuuden ja vapaamuurariuden salainen oppi, paha ja katastrofi ovat endeemisiä tekijöitä luomisprosessissa. Ilman pahaa ei voisi olla hyvää, ilman tuhoa luominen ei voinut tapahtua. ” (Kabbalah: Johdatus juutalaiseen mystiikkaan, kirjoittanut Byron L. Sherwin, s. 72.)
     — Tuo tuhoamisen ajatus näkyy myös Yahweh’n olemuksessa jota Toora pitää Tuhon Jumalana (’The Destroyer God’) … ikään kuin hyvää ei voisi syntyä ilman tuhoa ja vielä niin että hyvyys tarkoittaa vain Kabbala-Talmudismin ajamaa omaa etua, pelkkää itsekkyyttä ja muiden tuhoamista
     Satanism Explained
     https://www.henrymakow.com/2020/02/satanism-explained.html
     https://www.henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html

     Makow lukee koko maailman valtaeliitin kuuluvan satanisteihin. Itse en ole samaa mieltä. Venäjän ja Kiinan johto tekojen tasolla on vähemmän satanistinen..
     Pahimmat satanistit löytyvät Israel/Britannia/USA kolmikosta
     ”It is better to light one candle than to sit and curse the darkness”
     —Chinese proverb

     • (Itse uskon noihin juttuihin, mutta viestiä on turhauttavaa yrittää viedä eteenpäin. Tämä on sääli, koska nykymaailman tapahtumia on jokseenkin mahdoton ymmärtää ilman jonkinasteista perehtymistä kyseisiin salaoppeihin. Kabbala on usein kaiken ytimessä. Mutta ihmiset eivät kerta kaikkiaan voi uskoa, että tietty ’cabal’ todellakin uskoo noihin oppeihin ja toteuttaa niiden harjoittamiseen vaadittavia rituaaleja. Vielä harvempi uskoo sen, että rituaaliensa kautta ne saavat voimaa, röyhkeyttä ja oveluutta ajaa läpi agendaansa.

      Materialistisen maailmankatsomuksen omaksuneet ovatkin erittäin alttiita ’cabalin’ manipulaatiolle, koska he eivät voi käsittää sen toimintatapoja ja sen perusfilosofiaa, jonka myös Makow meille tylysti ilmoittaa.

      Sitten kun suomalainen materialisti kutsutaan pakolliseen korvauksettomaan työpalvelukseen vankileirin omaisin olosuhteisiin, niin ainahan hän voi lohduttautua sillä, että ei sortunut uskomaan salaliittoteorioihin. Tätä järkiperäisyyden mantraansa he varmasti hokevat vielä keskitysleirin soppajonossakin.)

      PS. Laitoin koko kommentin sulkuihin, jotta nk. järkevät voivat sen sivuuttaa.

     • 14-osaisesta artikkelisarjasta ””TAKING THE RED PILL” – THE REAL MATRIX” on Magneettimedia kääntänyt suomeksi suomeksi 7 ensimmäistä osaa: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/

      Artikkelisarjan kirjoittaja Steven Yates on otsikoinut 14. eli viimeisen osan artikkelisarjaansa ”The Materialist Matrix”!

   • Ymmärrän kyllä, että jutusta tuli turhankin pitkä monille ja ei siinä mitään. Itselleni vaan yksityiskohdat ovat tärkeitä, enkä halua muodostaa näkemyksiäni perehtymättä niihin.

    Ongelmana on, että jos olisin tiivistänyt jutun lyhyeksi ja jättänyt kaikki perustelut pois, olisi siitä tullut pelkkä mielipidekirjoitus, eikä siinä silloin olisi ollut juurikaan pointtia. Juuri tuon sanomasi yritän kirjoituksessa perustella (joskin minusta ei ole kyse vain USA:n johdosta vaan kansainvälisistä toimijoista). Muutoinhan olisi riittänyt julkaista tästä pelkkä alussa oleva tiivistelmä.

    Onhan tässä tietysti nytkin pieni osa spekulaatiota ja mielipidettä, mutta pituutta ja lähdeviitteitä ei ole paljon sen vuoksi, että yrittäisin sillä saada kirjoituksesta vakuuttavan oloisen. Hannu Yli-Karjanmaa sanoi aikanaan mielestäni osuvasti, että kirjoitus ilman lähdeviitteitä on mielipidekirjoitus. Aina kun alan kirjoittaa, on tavoitteena mahdollisimman lyhyt kirjoitus, mutta valitettavan usein en ole onnistunut saamaan kaikkea tärkeäksi näkemääni kovinkaan tiiviiseen muotoon.

    Eräs vaihtoehto olisi jakaa kirjoitus kahteen tai kolmeen osaan. Itseäni kuitenkin taas vähän ärsyttää sellaiset pilkotut kirjoitukset, mutta makuasioita. Lyhyemmille kirjoituksille on ehdottomasti paikkansa. Niitähän Vastavalkeassakin on enemmän ja pyrin itsekin sellaisia tekemään (vaikken aina onnistu). Mutta jos kaikki kirjoitukset olisivat aina lyhyitä tiivistelmiä ja linkit perään, niin mihin nämä linkit johtaisivat, ellei missään kirjoitettaisi pitemmin ja perustellummin? Ja miksi kukaan totuudesta kiinnostunut omaksuisi minkään asian olevan totta ilman, että lukee perusteluja? Tai miksi sitten ne perustelut eivät voisi olla itse kirjoituksessa, eikä linkkien takana (osa vieläpä englannin kielellä niin, etteivät kaikki lukijat välttämättä ymmärrä)?

    600-sivuisten kirjojen lukeminen on itselleni raskasta ja aikaa vievää, eikä useinkaan tule koko kirjaa luettua kerralla. Mutta en silti ole sitä mieltä, että kirjoittajan olisi pitänyt tiivistää 50 sivuun ja laittaa linkki perään kehotuksella: ”Lue perustelut netistä, jos kiinnostaa.”

    On aika paljon sanottu, että jutussa (jota et ole lukenut) ei käsiteltäisi todellisuutta. Vain koska se on pitkä? Onko todellisuus niin yksinkertaista, että siitä voi kirjoittaa vain lyhyitä juttuja? Kennedyllä saattoi olla ”(raha)suunnitelmia”, mutta mitään konkreettista hän ei tietääkseni ehtinyt tekemään, joten jos viittaat EO 11110:een, niin minusta niissä teorioissa ei käsitellä todellisuutta. Ja senkin asian olen perustellut (kenties liian pitkästi?) kirjoituksessa, koska en usko tämän lauseen riittävän kenellekään perusteluksi.

    • Vastaan sivusta kun tuolla ilmoitin etten itsekään jaksa lukea pitkiä johtuen pääosin siitä että niissä toistuu sitä samaa jonka olen jo lukenut kun luen paljon. Se on vähän eri tilanne kuin sillä joka vielä kerää perustietoa aiheesta.
     Mutta kyllä niin on että jos hyvän ja kritiikin kestävän jutun kirjoittaa niin pitkä siitä tulee. Sen näkee hyvin siitäkin kun esim. Ron Unz tai Israel Shamir kirjoittaa artikkelin.
     Minusta luotettavaksi ja realiteeteissa olevaksi osoittautuneen kirjoittajan artikkeleissa voisi olla lyhyt ja naseva johtopäätös tai tiivistelmä osa lopussa joka silloin ei olisi enää vain mielipide vaan hyvin perusteltua faktaa.
     Tässä tuli mieleen itse Hitler joka luki paljon ja tiesi paljon. Kerrotaan että hän aloitti uuden artikkelin tai kirjan lopusta lukien ensin lähdeluettelon ja sitten viimeiset kappaleet edeten tarpeen mukaan kohti alkua.

     • Onhan se tietysti niinkin, että asian ollessa tuttu, voi toisto tuntua turhalta. Ja joihinkin kirjoittajiin on tullut sen verran luottoa, ettei aina kaipaa niin perusteellista käsittelyä. Mutta itse arvostan silti kirjoittajia, jotka perustelevat asiansa huolella ja lähteet on kunnossa. Jos vaikka omassa kirjoituksessani viittaan johonkin artikkeliin, niin on se vähintään silmäiltävä myös kyseisen artikkelin lähteet.

      En tiedä vaihteleeko Vastavalkean lukijakunta miten paljon, mutta uusiakin lukijoita varmaan tulee ja en oleta, että kaikki vanhatkaan olisivat lukeneet jokaista kirjoitustani. Siksi kirjoituksissani on vähän toistoa myös joistain vanhemmista jutuistani. Yritän kirjoittaa siten, että kuka tahansa voisi lukea ja ymmärtää kirjoituksen riippumatta siitä, millaiset taustatiedot asiasta on.

      Lisäksi kirjoittaminen ei itselläni tapahdu ainoastaan lukijoita varten, vaan on tilaisuus itsekin oppia. Meinasin jo sivuuttaa ihmiskauppa-asian parilla lauseella, että ehkäpä Trump jotain sillä saralla on saanut aikaan. Mutta sitten aloin selvittelemään lähteitä Political Insiderin luvuille ja huomasin, ettei asia ihan niin olekaan. Kun tekstiä ja tietoa kertyi enemmän, niin olisi tuntunut tyhmältä heittää se hukkaan.

      Tiiviimmät tietopaketit jättävät myös välillä enemmän kysymyksiä kuin vastaavat. Esim. Sven-Olof Jakobssonin Salainen asiakirja No 1 ei ole ihan tuoreessa muistissa enää, mutta muistaakseni on joiltain osin kelpo teos, ja sitten taas välillä en allekirjoittaisi mitä siinä sanotaan. Olen miettinyt, onko se kirjoittajan tiivistelmä laajemmasta tutkimuksestaan vai onko kirjaan tuotu kaikki se tieto, mitä kirjoittajalla asioista on?

      Jos jälkimmäinen, niin olisiko hän syvemmältä asioita kaivaessaan saattanut muuttaa joitakin näkemyksiään? Kuten itselleni kävi alkaessani selvittää, olisiko Trumpin toimilla ollut miten paljon vaikutusta ihmiskaupan vastaiseen taisteluun. Tällöin tosin kirjasta olisi voinut tulla paksumpi ja se olisi ehkä menettänyt vahvuutensa tiiviinä pakettina.

     • ”Minusta luotettavaksi ja realiteeteissa olevaksi osoittautuneen kirjoittajan artikkeleissa voisi olla lyhyt ja naseva johtopäätös tai tiivistelmä osa lopussa joka silloin ei olisi enää vain mielipide vaan hyvin perusteltua faktaa.”

      Tämän kirjoituksen alussahan on tiivistelmä. Kai huomasit sen?

    • Itselleni paksumpienkin opusten lukeminen on luontevaa ja mielestäni myös pidemmille artikkeleille tulee olla V-V:ssä tilaa. Makuja on toki monia ja V-V:n yksi valttikorteista onkin ollut tuoda eri kirjoittajien toimesta asioita esiin perspektiiveistä, jotka jäävät monesti ”vastuullisessa mediassa” syystä tai toisesta tois’sijaiseen asemaan. Kiitos tästä kuuluu niin toimittajille, kuin toimituksellekin. Mitä kanssakommentoijiin tulee, olen eri mieltä, mutta aina valmis puolustamaan heidän oikeuttaan olla väärässä.

    • Minä tykkäsin pitkästä tekstistä. Monesti jää syvempää kaivelua kaipaamaan, ja nyt sitä oli.

 3. Huh, huh… olipas vuodatus. Onneksi otsikko itsessään totesi lähdeaineistojen sekamelskasta sen oleellisen: Trump ei ole uusi Kennedy!

  Presidenteistä yleisesti sen verran, että yhdenkään valtion presidentti ei istu huipulla, he ovat pelkkiä kumileimasimia, jotka tekevät sen mitä rahajärjestelmää maailmanlaajuisesti hallitseva KUMMISETÄ mafiansa kautta käskee. Näin se valitettavasti menee ja sille emme voi yhtään mitään. Taustatiimin kirjoittamia puheita kansalle lukevat presidentit eivät edes itse tiedä sitä, mistä ylimmät toimintaohjeet – kuten esim. nyrkki – heidän virkahuoneisiinsa tulee, mutta näin se homma toimii. Hölmölän Valtakuntaa johdetaan salaseurojen kautta – salaseurojen, jonka huipulla KOTI, USKONTO JA ISÄNMAA mitätöidään.

  Voisin tietty ruotia useita artikkelin eipäs-juupas kohtia, mutta otan ajankohtaisuuden vuoksi vain tämän yhden:

  > Vaikka koronavirus on saanut – taudin vakavuutta vähättelemättä – kohtuuttomat mittasuhteet ja paniikin lietsominenkaan ei hyödytä, niin presidentin arvolle ei ole sopivaa väittää sitä saman tien huijaukseksi ja vähätellä tilannetta ennen kuin kunnollista tietoa edes oli saatavilla. >

  Vai niin… miksi se ei ole presidentin ”arvolle” sopivaa? Huijaus on huijaus vaikka voissa paistaisi, sillä mitään väliä ole kuka sen ääneen sanoo. Trump kyllä tietää tämän menossa olevan PLANdemian huijaukseksi ja sen tietää myös corona/rokotustiimin huipulla istuva massamurhaaja, Anthony Fauci, joka paljasti tämän ”yllättävän pandemian” leviämisen julkisessa puheessaan JO VUONNA 2017. Trumpilla on siten ollut ”kunnollista tietoa” tästä menossa olevasta huijauksesta ja juuri sen vuoksi hän pilkkasi kaiken uskovaa lammaslaumaa ehdottamalla ”desinfiointiaineen piikittämistä koronaviruspotilaisiin.”

  Mun perimmäinen pointti on se, että ihmiskuntaa huijataan törkeästi tällä menossa olevalla näytelmällä. Tämä prosessi tulee monikertaistamaan nälänhädän, ja johtamaan kansallisvaltioiden järjestelmien alasajojen ja testien/rokotusten kautta historiamme suurimpaan massamurhaan!

  • Onko sinun logiikkasi siis, että Trump tiesi kaiken huijaukseksi alusta lähtien ja hänellä on tästä vedenpitävät todisteet? Mutta sen sijaan, että Trump olisi iskenyt nämä faktat tiskiin, hän olisikin ihan vain pitääkseen ihmisiä pilkkanaan tehnyt täyskäännöksen ja alkanut puhua koronasta vakavana tilanteena?

   Jos taas Trumpilla oli asiasta epäilyksiä, niin presidentin toimenkuvaan kuuluu kyetä ilmaisemaan asiat diplomaattisemmin. Moni asia on jossain määrin huijausta, mutta sanaa ”huijaus” joutuu nykyisin käyttämään varovaisemmin, koska sillä on Sandy Hookin jälkeen ollut vähän paha kaiku. Teoriat, että mikään ei koskaan ole todellista ja terrori-iskuissa (edes 9/11) ei koskaan oikeasti kuole ketään ovat aiheuttaneet sen, että moni salaliitoista ja false flag -iskuista aiemmin kiinnostunut ei enää halua pitkällä tikullakaan koskea niihin, vaan pitää kaikkia salaliittoteoreetikkoja höyrypäinä.

   Toki joissain tilanteissa voidaan hyödyntää ”näyttelijöitäkin”, mutta itse lasken ”mikään ei ole koskaan todellista” -teoriat pääosin samaan kastiin QAnonin ja litteän maan kanssa.

   Mielestäni ei tarvitse vähätellä sitä, että joillekin ihmisille korona on aiheuttanut pahoja oireita ja iäkkäämmille se voi olla pahempi kuin kausi-influenssa keskimäärin. Tämä vaan pitäisi suhteuttaa juuri siihen, että tapahtuuko näitä tragedioita merkittävästi enemmän kuin pahimmillaan vaikka juuri kausi-influenssan aikana.

   Ja tapahtui tai ei, niin ei tämän silti tulisi olla mikään puolen valintakysymys, että valvontayhteiskuntaa ja totalitarismia voi vastustaa vain, jos korona ei ole oikeasti niin vakava uhka kuin väitetään. Mutta jos tilanne olisikin paha, niin sitten olisikin ihan ok luopua oikeuksista ja yksityisyydestä ja antaa päättäjille vapaat kädet tehdä ihan mitä lystää.

   • > Onko sinun logiikkasi siis, että Trump tiesi kaiken huijaukseksi alusta lähtien ja hänellä on tästä vedenpitävät todisteet? Mutta sen sijaan, että Trump olisi iskenyt nämä faktat tiskiin, hän olisikin ihan vain pitääkseen ihmisiä pilkkanaan tehnyt täyskäännöksen ja alkanut puhua koronasta vakavana tilanteena? >

    Trump mitään täyskäännöstä tehnyt, välillä hän puhuu vastaan ja välillä puolesta koska se on näytelmän henki…. ja hyvin näyttää ’hullu presidentti’ ja ’mielen hämmennys’ kuulijoihin uppoavan. Oma ehdoton näkemykseni on se, että Trump tietää tämän pandemia suunnitelman perusosan, eli sen roolin mitä hänen pitää esittää. Ja kun nyt otit tämän toisen asiankin esille, niin tiedoksi vaan se, että Sandy Hookissa ei todellakaan kuollut kukaan ja 9/11 sai varmuudella aikaan ruumiita, mutta ei lähellekään sillä mittakaavalla ja metodilla kun valemedia siitä tiedottaa.

    > Mielestäni ei tarvitse vähätellä sitä, että joillekin ihmisille korona on aiheuttanut pahoja oireita ja iäkkäämmille se voi olla pahempi kuin kausi-influenssa keskimäärin. Tämä vaan pitäisi suhteuttaa juuri siihen, että tapahtuuko näitä tragedioita merkittävästi enemmän kuin pahimmillaan vaikka juuri kausi-influenssan aikana. >

    Vai ei pidä vähätellä… no pitääkö meidän sitten vähätellä sitä, millaisia oireita sadattuhannet työttömäksi joutuneet tästä leikistä saavat? Ensinnäkin, NORMAALIA kausi-influenssaa ei ole olemassakaan, on ainoastaan normaaliksi leimattu epänormaali kausi-flunssa, joka on man made. Toiseksi, THL on tiedottanut että alkuvuodesta ihmisiä Suomessa on kuollut VÄHEMMÄN kuin yleensä, eli mitä se sinulle kertoo?

    > Ja tapahtui tai ei, niin ei tämän silti tulisi olla mikään puolen valintakysymys, että valvontayhteiskuntaa ja totalitarismia voi vastustaa vain, jos korona ei ole oikeasti niin vakava uhka kuin väitetään. >

    Juuri näin, ei ole valintakysymys. Kuten olen täällä toistamiseen sanonut, corona-pandemia on huijaus, jonka varjolla tehtävien talous- ja rokotus PAKOTTEIDEN vuoksi tulee kuolemaan miljoonia ihmisiä. Pitäisikö minun olla tämän asian suhteen hiljaa ja kumartaa näitä valehtelevia presidenttejä maahan asti? Ei todellakaan!

    Loppukommentti: Eniten minua häiritsee sinussa kirjoittajana se, että pidät lähdeineistoja omien sanojesi mukaan ”todellisuutena” sanomalla että jos et kaikkea tärkeänä pitämääsi lukijoille kerro, kirjoitus ”ei vastaisi todellisuutta.” Höh… tälläinen näkemys on pelkkää puppua, koska kaikki lähdeaineistot ovat enemmän tai vähemmön kunkin kirjoittajan mielipiteitä ja usein myös – valitettavasti – suoranaista valehtelua. Mikäli et ole sitä vielä hoksannut, jokaista puoltavaa lähdettä löytyy vastustava lähde, ja se on perimmäinen todellisuus. Kuten olen täällä usein todennut, valhekin on totta koska se on olemassa. Todellisuus on siten KAIKKI – myös sinun oma mielipiteesi – olipa se sitten oikeä tai väärä. Lähdeaineistojen siteeraaminen ja niiden yhdisteleminen on siten KIRJOITTAJAN MIELIPIDE siitä millaisen jutun hän aiheesta kirjoittaa. Useat toimittajat eivät uskalla kirjoittaa juuri mitään ilman lähdettä ja se on mielestäni surullista. En ymmärrä myöskään sitä, miksi ihmeessä nostat presidentin arvovallan kukkulalle, vaikka hän on – tai hänen pitäisi olla – virkatyössään kansan ja siten myös sinun palvelija!

    • Jos sinustakin Trump esittää rooliaan ja hänen tehtävänsä on hämmentää soppaa, niin ei kai sen suhteen näkemyksemme poikkea? Korona voi olla lähtöisin laboratoriosta joko vahingossa tai tahallaan tai sitten tilannetta vain hyödynnetään. Ehdotonta näkemystä asiasta ei itselläni ole, ja en olisi niin varma, että Trumpkaan on perillä kaikesta. Hänen roolinsa lienee kuitenkin ollut ensin vähätellä tilannetta tehden myös hänestä helpon syntipukin myöhemmin. Kuten tekstissäni sanoin, hän on poukkoillut suunnasta toiseen, mutta siinä mielessä kyllä tehnyt täyskäännöksenkin, että ensin kaikki oli huijausta ja sitten ei ollutkaan.

     Ja eiköhän tämän kirjoituksenkin eräs pointti ollut, etten laita presidenttiä millekään ”arvovallan kukkulalle”, vaan presidentin tulisi vastata sanomisistaan ja teoistaan kansalle, mutta näin ei Trump (kuten ei tietysti moni muukaan) tee.

     Niin, THL on tiedottanut kausi-influenssan olleen poikkeuksellisen vaisu ja silti siihen on kuollut enemmän kuin koronaan. Jos haluat tietää, mitä se minulle kertoo, niin voit lukea kirjoitukseni koronasta. Siitä selviää myös, että olen itsekin enemmän huolissani koronatoimien seurauksista ja etten pidä lockdownia hyvänä ratkaisuna. Se, ettei korona lopulta olisi paljoa influenssaa pahempi ja ettei sen torjumiseksi kannattaisi ajaa koko yhteiskuntaa alas, ei silti tarkoita, ettei se joillekin olisi paha ja ettei yhtään mitään voisi tehdä. (Esim. hoivakotien ja riskiryhmien jonkin asteista suojaamista, mikä tietysti on sitä hankalampaa mitä enemmän etenemistä pitkitetään, kun pitkään eristyksissä olollakin on negatiivisia vaikutuksia.)

     En ole terveysalan asiantuntija, joten en lähde sen enemmin influenssasta väittelemään, mutta sinulla lienee jotain näyttöä tai perusteita tuolle väitteellesi, että influenssat joka vuosi (niin lievemmät kuin pahemmat) ovat aina ihmisen kehittämiä? Ja sekö tapahtuu vuosittain rokotteiden takia vai mistä syystä? Sikainfluenssan kohdalla voisi olla mahdollistakin, mutta eihän noita rokotteita yleensä suuri osa edes ota, vaan menevät roskiin. No tienaavathan valmistajat tietysti, vaikka jäisivät käyttämättäkin.

     Laitat kyllä osittain sanoja suuhuni. Vastasin vain kommenttiin, jossa sanottiin edes lukematta kirjoitusta, ettei siinä ollenkaan käsitellä todellisuutta. En sano, että allekirjoittaisin 100 % jokaisesta käyttämästäni lähteestä, mutta jos se olisi vaatimus, niin enhän voisi koskaan käyttää mitään lähdettä. Miksi sinua häiritsee, jos pidän käyttämiäni lähteitä siltä osin todellisina kuin niitä lainaan? Eikö häiritsevämpää olisi, jos en pitäisi ja silti viittaisin niihin? Silloinhan esittäisin tarkoituksella väärää tietoa. Ja totta kai haluan sisällyttää kirjoitukseen tärkeänä pitämäni asiat. Miksi ihmeessä en haluaisi? Se, ovatko ne muiden mielestä tärkeitä, on sitten jokaisen lukijan päätettävissä.

     Olen tarkistanut näkemyksiäni monesti, käynyt läpi paljon kaikenlaista materiaalia ja tarvittaessa muuttanut käsityksiäni. Mutta tietenkään kukaan meistä ei ole erehtymätön. Jos sinusta tässä on väärää tietoa, niin voit sen sanoa. Mutta vaikket tykkäisi käyttää lähteitä, niin pelkästään sinun sanasi ei valitettavasti saa minua vakuuttumaan, vaan jotain lähteitäkin haluan. En ymmärrä miksi lähteiden mainitseminen on sinusta paha asia, kun yleensä vaihtoehtoista mediaa yritetään kritisoida siitä, ettei lähteitä mukamas mainita.

     Eihän pyörää kannata keksiä joka kerta alusta asti uudelleen, mutta jos en mainitsisi lähteitä, niin sehän olisi plagiointia. Vai haluaisitko, että ennemmin keksisin asiat täysin omasta päästäni välittämättä siitä onko niille mitään perusteita? Pitäisikö vaan fiilispohjalta sanoa, että uskon tai en usko esim. Trumpin toimien ihmiskauppaa vastaan olleen tehokkaita ilman, että etsin tietoa puolesta ja vastaan? En kirjoituksessa edes sanonut tietäväni lopullista totuutta asiasta, vaan etten löytänyt näyttöä näille väitteille tehokkaista toimista. Jos parempaa tietoa siitä tai jostain muusta asiasta jollain on, niin tähän sitä voi laittaa, ja sitten täytyy arvioida asiaa uudestaan.

     Sehän nyt on itsestään selvää, että jokaista argumenttia vastaan löytyy vasta-argumentti. Kai minulla on oikeus muodostaa näkemykseni, mitä argumenttia pidän pätevänä ja kirjoittaa sen mukaisesti? Kritisoit minua siitä, että pidän omia näkemyksiäni tosina, vaikka minusta se on luonnollista. Siinä vaiheessa, kun ihminen ei enää pidä jotain näkemystään todellisuuteen perustuvana, niin se yleensä lakkaa olemasta hänen näkemyksensä. Ja samalla esiinnyt kuin sinulta löytyisi se ”perimmäinen todellisuus”. Eli vain sinäkö saat pitää näkemyksiäsi tosina? Enkö saisi kirjoittaa omasta näkökulmastani, vaan pitäisi aina haastatella sinua, että mikä sinun nähdäksesi on totta ja kirjoittaa sitten ainoastaan sen pohjalta?

     Syyllistyt itse samaan, josta kritisoit minua, toitottamalla esim. näkemystäsi Sandy Hookista ehdottomana totuutena, vaikka yhtä hyvin voisin sanoa senkin olevan vain sinun ja joidenkin muiden mielipide. Siihen sinulla on totta kai oikeus ja muutama erittäin pätevänä pitämäni kirjoittaja jakaa näkemyksesi. Ja ei siinä mitään, koska harvoinhan kaksi henkilöä on samoilla linjoilla ihan kaikesta. Mutta jos minusta asia ei ole niin, niin tietysti silloin sanon sen. Ja tiedoksi vaan sinullekin, etten ole tietämätön aiheesta, vaan seurasin silloin melko tiiviistikin siitä käytyä väittelyä ja tutustuin kyllä molempien puolien argumentteihin, vaikkeivat enää niin kirkkaasti muistissa olekaan. Sen perusteella oma näkemykseni on päinvastainen sinun näkemyksesi kanssa, mutta vaatisi melkein oman kirjoituksensa. Meinasin silloin kirjoittaakin ja ehkä vielä joskus kirjoitankin.

     Esim. Jim Fetzerin kokoaman kirjan julkaissut Dave Gaharykin totesi Lenny Poznerin kanssa puhuttuaan uskovansa, että ainakin tämän poika Noah todella kuoli, vaikka kysymyksiä vielä jäikin. Kun sanot jokaiselle puoltavalle lähteelle löytyvän vastustava lähde, niin olet varmaan myös perehtynyt kritiikkiin ”kukaan ei kuollut” -teoriaa kohtaan? Deanna Spingola on tutkinut asiaa erittäin paljon ja kirjoittanut kirjankin. Hänen materiaaliinsa voi tutustua esim. https://spingola.com/DeannaSHResearch.html ja https://screeningsandyhook.net/ Henkilökohtaisesti Spingolan tutkimus vakuuttaa minua paljon enemmän kuin Fetzerin, James Tracyn tai varsinkaan Sofia Smallstormin tai Wolfgang Halbigin.

     • Olipas mukava lukea omia mielipiteitäsi ilman lähteitä – kiitos!

      > En ymmärrä miksi lähteiden mainitseminen on sinusta paha asia, kun yleensä vaihtoehtoista mediaa yritetään kritisoida siitä, ettei lähteitä mukamas mainita. >

      En ole sanonut että lähteet ovat paha asia, mutta se mielestäni on, että näinkin monta lähdettä tumpataan syyttä suotta samaan kirjoitukseen. Jos lähteiden tarkoitus on vakuuttaa niin minuun se ei toimi, mutta monet lukijathan täälläkin kiittää, eli ei siinä mitään.

      Vielä sen verran, että sinulla on tietysti oikeus ”tutkimuksiisi perustuen” uskoa ihan mihin vain, mutta tässä muutama sana Sandy Hookista, jossa kukaan ei tosiaankaan kuollut:

      ”Dr. Fetzer will discuss the latest evidence that the Friday 14 December 2012 ”shooting” at Sandy Hook Elementary School was actually the second day of a FEMA drill at an abandoned, moldy, asbestos filled school, closed since 2008, in wealthy Newtown, Connecticut, where no children or adults died, to enable Obama to sign gun-control orders.

      Twelve contributors, including six Ph.D. (current or retired) professors, provide abundant evidence that no one was killed that day. Their deaths were contrived. Government agencies have the ability to create identities, and to seal records at will. The ”survivors” of the victims have received over $1 million per family. Newtown received $50 million although the school reconstruction is estimated at $7 million. That’s just the money we hear about.”

      Sandy Hook oli NÄYTELMÄ… raha saa ihmisen tekemään mitä ihmeellisimpiä asioita!

     • Kaikenlaista palautetta on aina hyvä saada ja pyrkiä kehittymään kirjoittajana, joten kiitos sinullekin.

      Kuten tuossa aiemminkin vähän sanoin, niin lähteitä ei ole paljon lukijoiden vakuuttamiseksi, vaan minusta olisi epärehellistä jättää ne pois, jos viittaan jonkun toisen tekstiin. Tämä kahdesta syystä: Alkuperäinen kirjoittaja ei saisi krediittiä vaan omisin hänen tekstinsä. Lukijalla ei olisi halutessaan mahdollisuutta tarkistaa, mistä tieto on peräisin ja olenko viitannut asiaankuuluvasti vai tehnyt jotain virheellisiä päätelmiä. Joten minusta ne eivät ole siellä ”syyttä suotta”.

      Ilmeisesti sitten kaipaisit enemmän omaa päättelyäni, jota sitäkin oli mukana kirjoituksessa. Mutta itselleni taas ei ollut oleellisinta, että kirjoituksessa on mahdollisimman paljon juuri minun päättelyäni, vaan esittää ne asiat, joiden perusteella olen johtopäätökseni muodostanut.

      Korjaa jos olen väärässä, mutta aselakeihin kai tehtiin joitain muutoksia pääasiassa Connecticutissa, eikä mitään niin mullistavaa, että saavutetut ”edut” olisivat olleet kaiken vaivan ja rahan arvoisia. Kouluampumisia tapahtuu (mm. psyykenlääkkeiden aiheuttamana) muutoinkin USA:ssa kohtuu usein, joten miksi lavastaa sellainen? Tai jos lavastaa, niin helpointa olisi vain aivopestä joku kaheli todella ampumaan koululaisia. Suuremmissa salaliitoissa yleensä ydintotuuden tietää suhteellisen pieni joukko korkeammassa asemassa toimivia, joille raha ei ole tärkein tai ensisijaisin motiivi. Kuinka homma toimisi, jos juonessa olisivat mukana kaikki kyläläiset sukulaisineen, joilla ei lisäksi olisi muuta motiivia olla mukana kuin raha?

      Fetzerin sanaan en nykyisin kauhean paljon luota, hänellä lienee lähteet jutuilleen, mutta en jaksa nyt alkaa metsästämään niitä. Kuitenkin kun harjoituksesta puhutaan, niin esim. Smallstormin videolla ollut Gene Rosenin taustalla näkyvä kyltti ”Everyone Must Check In” ei ole tosiasiassa kuvattu ammuskelupäivänä vaan neljä päivää myöhemmin. Smallstormin videossa on paljon muutakin väärää tai vääristeltyä tietoa, kuten Spingola on osoittanut: https://spingola.com/Unraveling3.html

      Kirjassaan Spingola kirjoittaa harjoituksesta mm. seuraavaa:

      According to the FEMA guidelines, local school officials usually conduct drills on a closed campus when children are not present. Many school administrators also suggest that a drill is a good experience for older, high school-age kids but they would never consider exposing elementary-age children to such a traumatic experience. In a drill, the participants must say, at the beginning and end of every communication, “This is an Exercise.” There were no such communications or any actual evidence of a drill on December 14, 2012.

      With regard to a Mass Casualty Incident (MCI), one “researcher” claims in an article dated October 8, 2014, that FEMA created a twenty-page plan on October 8, 2012, with an exercise date of December 14, 2012. While FEMA and the DHS provide guidance on carrying out a drill, only local agencies actually create and execute their own drill. The “researcher” has a link purportedly showing this FEMA-generated plan, which, to be legitimate, should be external and not on the researcher’s site. The “plan” is actually an MS document, under Site Activation Calldown, Exercise Plan (ExPlan), borrowed from the Massachusetts Health and Human Services that someone edited to convey that FEMA planned a special operation at Sandy Hook.

      According to the “researcher,” it “explicitly references a scenario where the ‘Mass Death of Children at a School by Firearms’” is followed by a “Suicide or Apprehension of (an) Unknown Shooter.” The “researcher” suggests that this might have something to do with the eleven-thousand-page “script” (excess – not even in Hollywood) that someone else claims was used by the “Connecticut State Troopers.” … People who make such unsubstantiated claims rely on their readers or listeners not to look at the sources that they cite. I unsuccessfully attempted to find the original FEMA document that the “researcher” placed on his site. Whoever doctored the document provided the wrong e-mail address for Thomas Romano, the regional trainer for Connecticut, adding an e after gov.

      Meneillään oli harjoitus, mutta ei FEMA:n harjoitus, ja 20 mailin päässä Sandy Hookista:

      There was a school shooting drill in Bridgeport, nineteen to twenty miles from Newtown, on December 14, 2012, from 9:00 a.m. to 4:00 p.m. ET. It was actually an all-day class conducted by the Connecticut Department of Emergency Services and Public Protection Emergency Management and Homeland Security, entitled ’Planning for the Needs of Children in Disasters.

      Siitä, että koulu oli toiminnassa vuoden 2008 jälkeen Spingola on kirjoittanut seuraavaa: https://screeningsandyhook.net/2016/06/09/sandy-hook-was-open-and-functioning/

     • Aikoinaan tutkin aika paljon tuota Sandy Hookin tapausta. Siinä oli minusta varsin paljon outoja juttuja ja yhteensattumia (tai ”yhteensattumia”), mm. se että ”Sandy Hook” oli kuvattu ”strike zonena” ennen tapahtumia esitetyssä The Dark Knight Rises -elokuvassa, täydellisen absurdisti käyttäytynyt kuolinsyyntutkija samoin kuin jotkut ”sankareina” esitetyt, niin ikään kummallisen oloiset hahmot vuodettuine haastatteluharjoituksineen. En ota lopullista kantaa asiaan, mutta tähän tekee mieli sanoa, että savua on jo *niin* paljon, että tultakin täytyy olla jossain.

     • Myös järkimiehenä pitämäni Dave Gahary, jonka mainitsin, on muistaakseni sanonut, ettei ota lopullista kantaa, mutta on ehkä enemmän ollut kallellaan siihen suuntaan, ettei kukaan kuollut. Poznerin kanssa puhuttuaan hän totesi uskovansa, että ainakin tämän poika olisi todella kuollut.

      Minusta mahdolliset skenaariot ovat oikeastaan, että joko kukaan ei kuollut tai kaikki kuolivat. Sellainen, että osa olisi kuollut oikeasti ja osa lavastettu, tuntuisi oudolta. Jos todella olisi lavastettu kuolemat, olisi melkeinpä kaikkien vanhempien ja ehkä myös heidän naapureidensa, ystäviensä, sukulaistensa ym. täytynyt olla mukana juonessa. En usko, että nämä kaikki vanhemmat, kyläläiset, lääkärit, poliisit ja muut viranomaiset olisivat jotain salaisia agentteja, jotka on koulutettu valehtelemaan ja elämään kaksoiselämää, ja olisivat täten onnistuneet pitämään kaiken salassa läheisiltään. Jos osa vanhemmista olisi oikeasti menettänyt lapsensa, mitä syytä heillä olisi valehdella ja eivätkö he olisi katkeruuksissaan paljastaneet nämä, jotka vain esittävät?

      Jos taas tilanne oli todellinen, mutta haluttiin vain saada lisää uhreja lavastamalla, niin kuinka tämä lavastus olisi saatu niin nopeasti järjestettyä tilanteen ollessa päällä? Jos se oli edeltä käsin suunniteltu ja jopa niin, että joku muu kuin Lanza olisi hoitanut ammuskelun, niin miksi ihmisiä ei olisi oikeasti ammuttu? Täytyy muistaa, että tällaisesta suunnitelmasta vastaisivat psykopaatit, jotka eivät välitä siitä, kuoleeko ihmisiä todella vai ei, eivätkä siis ihmishenkien säästämiseksi hyväntahtoisesti vain lavastaisi kuolemia.

      Vesaa ja hänen kirjoituksiaan olen aina pitänyt arvossa ja usein huomannut, että suurimman osan niistä voisin allekirjoittaa. Sandy Hookista oli muutama vuosi sitten ajatustenvaihtoa ja siinä näkemyksemme taitavat vähän erota. Sandy Hookin tai edes QAnonin suhteen minullakaan ei niin ehdotonta näkemystä ole kuin vaikka litteän maan teorioista. Mutta kyllä jo silloin alkuunsa ajattelin, että vaikka joitain kummallisuuksia asiaan liittyi, niin melkoisen hurjia olivat väitteet, ettei kukaan olisi kuollut. Ja olen kyllä enemmän logiikkaa löytänyt Spingolan, Keith Johnsonin, Piperin, Mark Glennin ym. esittämistä asioista, kun taas Halbig ja Smallstorm ovat osoittautuneet epärehellisiksi, melkein voisi sanoa huijareiksi, eikä Fetzerkään paljon paremmalta vaikuta tässä asiassa.

      Kirjassa, jonka kirjoituksessani mainitsin, Piper esittää Sandy Hookin olevan myös kognitiivista soluttautumista ja mustaa propagandaa. Eräs pointti, jonka hän nostaa esiin on, että kukaan ei tunnu edes tietävän mistä ”crisis actors” -konsepti alun perin pomppasi salaliittokeskusteluun. Kun taas esim. JFK:n murhaan liittyvän ja yleisemminkin salaliittokeskustelussa esiintyvän termin ”grassy knoll” alkuperän tiedämme täsmälleen.

      Spingola keskittyy kirjassaan ja tutkimuksissaan paljon myös psyykenlääkkeisiin, joilla vaikuttaa lähes poikkeuksetta olleen jotain osaa koulusurmiin. Näiden lääkkeiden itsetuhoisuutta ja väkivaltaisuutta aiheuttavia vaikutuksia käsittelee tanskalaislääkäri Peter Gotzschekin erinomaisessa kirjassaan Tappava psykiatria. Spingolasta Sandy Hook -teorioiden yksi tarkoitus on viedä (varsinkin vaihtoehtomedioiden) huomiota todelliselta ongelmalta, joka siis on nämä lääkkeet.

      En ole asiaa enemmälti tutkinut, niin en sano, etteikö Hollywood-tuotoksissa voisi esiintyä viitteitä todellisiin tapahtumiin. Mutta yhtä mahdollinen on selitys, että Scott Getzinger laittoi Sandy Hookin karttaan, koska asui lähistöllä. Hänen vaimonsa on sanonut: “it is COMMON practice for props guys especially to put cool family/neighborhood things in films as a cool fluke for their kids, etc… My husband was always doing stuff like that if the movie permitted it and it received approval (directors, producers have the final say). I am sure the people in the film didn’t even know that Sandy Hook was a real place, just sounds cool for a film’s map.”

      Sandy Hook on myös osoittanut, ettei vaihtoehtoinen mediakaan ole immuuni valtamedian kaltaisille ”ajatusrikoksille” ja ”kielletyille aiheille”. Piper oli työskennellyt American Free Pressille ja sen edeltäjälle vuosikymmenten ajan ollen sen tunnetuimpia toimittajia. Mutta koska hänen näkemyksensä Sandy Hookista ei miellyttänyt erästä lehden suurempaa rahoittajaa, sai pitkän uran tehnyt ja terveysongelmista kärsinyt Piper äkisti potkut. Hänen kuolemansa puolta vuotta myöhemmin johtui tietysti ensisijassa fyysisistä vaivoista (olihan hänellä jo aiemmin ollut paha sydänkohtaus), mutta henkiseen hyvinvointiinkin tämä episodi taisi vaikuttaa sen verran, että jotain merkitystä silläkin on voinut olla.

     • > Myös järkimiehenä pitämäni Dave Gahary, jonka mainitsin, on muistaakseni sanonut, ettei ota lopullista kantaa, mutta on ehkä enemmän ollut kallellaan siihen suuntaan, ettei kukaan kuollut. Poznerin kanssa puhuttuaan hän totesi uskovansa, että ainakin tämän poika olisi todella kuollut. >

      Kuka tämän pojan mielestäsi ampui…. Adam Lanzako?

      ”SANDY HOOK HOAX: Why did both the FBI and the Funeral Director list Adam Lanza’a death THE DAY BEFORE the alleged mass shooting?

      We are told that on the morning of December 14, 2012, a lone gunman named Adam Lanza entered the Sandy Hook Elementary School in Newtown, CT, shot and killed 20 first-grade students and 6 adults, then shot himself dead in the back of his head.”

      ADAM LANZA’S DECEMBER 13, 2012 DATE-OF-DEATH!

      ”FBI’s Crime in the United States 2012 is for the state of Connecticut. As you can see in the screenshot below, which I had taken this morning, January 18, 2019, more than seven years after the Sandy Hook school shooting, Table 8 still shows zero (0) “murder and nonnegligent manslaughter” for the city of Newtown, CT, in the year 2012.”

      Viralliset asiakirjat näyttää pyöreää nollaa, mutta tietysti sinulla on oikeus vääntää ja kääntää tätä asiaa mielin määrin. Totuus on kuitenkin se, että SANDY HOOK on todellinen koulukirjaesimerkki siitä kuinka näitä ”lone gunman” ja ”terroristi-isku” huijauksia kriisinäyttelijöiden ja suojelupoliisien avulla suoritetaan. Artikkelin ylläolevista otteista ja siihen liittyvät viralliset dokumentit ko. näytelmän päähenkilön kuolemasta löydät täältä:
      http://themillenniumreport.com/2019/01/sandy-hook-psyop-why-did-both-the-fbi-and-the-funeral-director-list-adam-lanzaa-death-the-day-before-the-alleged-mass-shooting/

     • Spingola listaa kirjassaan mahdollisia skenaarioita:

      1. The events occurred as reported—Adam Lanza killed twenty-seven people.
      2. The government, in a false-flag operation, created a Manchurian candidate(s) who perpetrated the killings.
      3. According to the hoaxologists, the government hired actors: forty to play the parents of the twenty children, one hundred sixty to play the grandparents, hundreds of others to play the aunts, uncles, brothers, sisters, and friends. The government then indoctrinated the other Sandy Hook students so that they would remember and tell the story for the rest of their life. The government convinced, paid off or threatened the bus drivers and the parents of surviving students and persuaded the nurses, the ER doctors, the piano teachers, the police, the morticians, the religious leaders, the friends, the family dentists and doctors who no longer have a patient, the eyewitnesses and Sandy Hook neighbors, in fact all the citizens in Newtown to go along with the drill/hoax.
      4. The hoaxologists are paid agents, actors, or useful idiots.

      Pidän kahta ylimmäistä todennäköisempänä kuin kolmatta. En pidä ollenkaan mahdottomana, että Lanza (joko psyykenlääkkeiden tai aivopesun seurauksena) suoritti ammunnan. Piper kirjoittaa:

      Rather than focusing on the genuine issue of specific concern—the push for gun control—“The Crowd” was instead getting bogged down and looking in the wrong direction, worrying about a variety of unimportant details and making allegations about Sandy Hook—that no children had actually died, for example—that made honest critics of gun control look foolish, if not downright venal.

      Most people among the general public more or less accepted the idea that a disturbed young man had committed a horrible deed and that—predictably—gun control advocates once again jumped on the tragedy in order to pursue their anti-gun agenda.

      A lot of people—including a lot of people in the “truth movement”—had previously (and rightly) expressed concerns that many of the people involved in previous mass shootings had been under
      the influence of psychiatric drugs which have been pushed by the major media to the great profit of the pharmaceutical conglomerates.

      Over the years more than a few independent journalists had compiled an assembly of data on a number of mass shootings in the U.S. and elsewhere suggesting there was much more to the story behind these shootings; that, in fact, they were orchestrated by behind-the-scenes forces and that there was evidence of “mind control” involved.

      In fact—up until Sandy Hook—this explanation (that Lanza was a mind-controlled false flag patsy who actually killed little children) would have sufficed for even the most hard-core skeptic who doubted the official version of events laid down by the authorities.

      Spingola on kirjassaan selvittänyt Lanzan kuolinpäivään liittyvää epäselvyyttä:

      The author states that according to “the Social Security Death Index (SSDI), Adam Lanza is reported to have died on the 13th, the day before the ‘massacre.’” Lanza’s death certificate states that he was cremated at the Linwood Crematory in Haverhill, Massachusetts, on December
      27. Although the certificate implies that the Hartford Trade Service at 623 Main Street in East Hartford conducted Lanza’s funeral, that facility likely just transferred the body. Suzanne Ouellette, the secretary at the Brookside Chapel and Funeral Home on Main Street in Plaistow, New Hampshire, completed the official Statement of Death. She issued it on January 15, 2013, and mistakenly declared Lanza’s death date as December 13, which the SSDI used. On January 24, she reissued the statement with the correct death date, which was then amended in the SSDI. This error led to a lot of speculation.

      Kuten laittamassasi linkissäkin mainitaan, virheellinen päivämäärä korjattiin myöhemmin. Sinusta tämä on varmaan coverup ja et näe mahdollisuutta, että virhe olisi voinut sattua? Outoa, että FBI:n sivulla on vieläkin väärä päivämäärä siinä yhdessä kohtaa, mutta kun kyseisestä linkistä menee, se on aivan oikein. Joten minusta sekin on selvästi vain virhe. Mutta jos kaiken takana on oltava jotain hämärää, niin (mikäli Sandy Hook -teoriat olisivat mustaa propagandaa) kuinka voit tietää, ettei virheitä tehty tahallaan vain jotta saataisiin salaliittoteorioista kiinnostuneet vakuuttuneiksi, ettei Lanza voi olla ampuja?

      Spingola käy kirjassaan yksityiskohtaisesti läpi myös väitettä, jonka mukaan FBI:n tilastot näyttävät nollaa. Tässä pääkohdat:

      Speaking of the FBI, on September 24, 2014, on the Alex Jones website, a writer claimed, “Recently released FBI crime statistics curiously appear to show that no murders occurred in Newtown, Connecticut, in 2012.”

      Any individual with a law enforcement background and who has any familiarity with the events of December 14 would know that the CSP assumed full responsibility for the investigation and reported its statistics to the FBI. The Newtown Police Department did not report the murder statistics because it did not conduct the investigation. The individual who wrote the story failed to understand the reporting system and looked at the wrong FBI statistics, which are in table no. 11 and not in table no. 8. We may assume that he made an “honest” mistake. On the other hand,
      a person with law enforcement experience would recognize that there is a jurisdictional distinction and could have immediately corrected the distortion. It is easy to persuade unsuspecting people to accept faulty figures that appear reliable from a notably dependable site like the FBI.

      At the FBI site for table no. 8, clicking on the link Data Declaration provides this information: “The data used in creating this table were from all city and town law enforcement agencies submitting 12
      months of complete offense data for 2012.” This means that table no. 8 is the compiled information contributed by local officials following their investigation of the crime of murder. On the page showing table no. 8, if one clicks on the link Violent Crime, it will take the visitor to a page where he may view all the data tables. Select table no. 11 and read the Data Declaration to ascertain the specific information contained in that table for each state: “The data used in creating this table were from all state, tribal and other law enforcement agencies submitting 12 months of complete offense data for 2012.”

      On the page for table no. 11, select Connecticut. 1425 This provides the murder statistics that the CSP reported. It investigated thirty-six murders, which includes those in Newtown.

      Taulukko 11: https://ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/2012/crime-in-the-u.s.-2012/tables/11tabledatadecpdf/table-11-state-cuts/table_11_offenses_known_to_law_enforcement_by_connecticut_by_state_tribal_and_other_agencies_2012.xls

      The CSP published a 429-page book, Crime in Connecticut, January–December 2012, apparently a yearly endeavor. The total number of murders for the state according to this book is 143, with a note stating that the number included the Sandy Hook victims.

      On page 245 of this CSP book, under the heading “Offense and Arrest Data,” the number of murders in Newtown is zero and refers to the footnote that states, “Does NOT include 27 victims of Newtown mass shooting (see State Police Misc.).” This is consistent with the FBI tables, which also distinguish law enforcement jurisdictions and the reporting of homicides. The point is that people select and often manipulate data to support a particular agenda.

   • Jaaritteleva ja liian pitkä juttu Salmiselta. Salminen kirjoittaa mielipidekirjoituksen, sekä laittaa sata lähdettä mielipidekirjoituksista, mutta yhden ainoan näistä joka käsittelee Qanonia. Vice. Aikamoinen lähde.

    Kertoisitko ajatuksiasi ja perustelujasi asiantuntijuudellesi Qanonin suhteen? Perustuuko kaikki esittelemäsi väitteet yhteen viihdejulkaisun mielipidekirjoitukseen?

    Itse seuraan kaikkea mahdollista maailmalta ja jotenkin ärsyttää ”Iltalehtimainen” tapasi käsitellä suuria linjoja. Henkilökohtaiset mielipiteesi paistavat läpi liian vahvasti ja tällaiset jutut vievät itseäni pois VV:n lukemisesta.

    Ajatellaanpa hypotettisesti. Oranssi mies ei ole paha. Hän on saanut sotilastiedustelun suunnitelman(Kabinetti kenraaleja) ja suuntaviivat sekä NSA:n elektonisen datan käyttöönsä, jotta mm.Makowin tutuksi tehneet eliitin ihmiskauppaa tekevät satanistit saadaan kuriin maailmalla. Miten asiat esitellään suurelle yleisölle aiheuttamatta laajaa paniikkia maailmanlaajuisesti? Ihmisten on itse nähtävä se mihin tietty porukka haluaa maailman menevän. Vain omien ajatusmallien muuttaminen ja jalan polkeminen että: ”Nyt riittää” havahduttaa ihmisiä.

    Itse olen tiiviisti seurannut tapahtumia ja varsinkin Qanonia alusta lähtien. On tullut selväksi että useammin maailmalla ilmiöstä kirjoittavat ihmiset jotka eivät ole ollenkaan tai hyvin vähän perehtyneet aiheeseen.

    Sosiaalisissa medioissa on käynnissä kirjanpolttajaisiin verrava sensuuri- sekä sananvapaudenrajoitus-kampanja. Jokin taho ei tahdo totuutta julki.

    Itse olin skeptinen Qanonin suhteen aluksi. Todisteet ja vahvistukset ennakkotietoineen kuitenkin ovat vahvistaneet itselleni tiedon paikkansapitävyyden. Epstein, Mueller, ja Obamagate on ollut tiedossa jo kaksi vuotta ennenkuin asiat ovat valtamedian tiedossa.

    Itse olen kokenut myös somesensuurin karvaalla kädellä. Ihmiskaupasta tietoa jakaessani on tilejäni suljettu ilman selityksiä. Miksi? Suurin bisnes maailmalla ja Valtioiden hiljaisella hyväksynnällä kanssaihmistemme orjuutus sallitaan vielä 2020. Entä jos se olisi lapsesi jota kuljetetaan ja raiskataan?
    Faktat haltuun kaikille pätijöille.

    Itselleni suurin vahvistus on ollut juuri kenraali Michael Flynnin keissi. Tämä kenraali on aina uudestaan palannut seuraamaan some-tilejäni kun minut on potkittu pois.

    Miksi entinen 30v. uran sotilastiedustelussa tehnyt blue checkmark kenraali seuraisi random postaajaa twitterissä?

    Syynä on Qanon postaukset sekä ihmiskaupan uhrien puolustaminen.
    Joten faktat haltuun ja taistelemaan epäoikeidenmukaisuuksia vastaan. Lastemme vuoksi.

    http://Www.qmap.pub

    #WWG1WGAWorldWide

    • Aloitetaan vaikka siitä, etten tiedä kenestä Salmisesta puhut, mutta vastaan kuitenkin. 🙂

     Kaikkia ei voi miellyttää. Toisen kommentoijan mukaan omia mielipiteitäni ei ole riittävästi ja sinun mielestäsi niitä on liikaa. Toiset tykkäävät lukea pitkiä juttuja ja sinusta on liian pitkä.

     En sanoisi, että kaikki lähteet ovat mielipidekirjoituksia, mutta toki sellaisiakin on. Se, että viittaan mielipidekirjoitukseen, ei kuitenkaan tarkoita, että pitäisin kirjoitusta 100 %:na faktana, vaan että kommentoin siinä mainittuja asioita. Esim. juuri tuo Vicen kirjoitus. Ainoa mitä siitä kommentoin on, että Epstein tuomittiin, QAnon oli ”ennustanut” sen ja tämä sai liikkeeseen kuuluvat innostumaan sekä että valtamedia on saanut tilaisuuden kauhistella salaliittoteorioiden johtavan tosielämän väkivaltaan. Mikä noista ei pidä paikkaansa? Sinustako on ihan järkevää, että yksittäiset ihmiset lähtevät sekoilemaan aseiden kanssa pelkkien huhujen perusteella?

     QAnoniin liittyen on nopeasti laskettuna 7 lähdettä ja muitakin, joissa käsitellään QAnonin esittämiä ihmiskauppapidätyksiä. Tietenkään se ei ole kaikki, mitä olen QAnonista lukenut, enkä perusta näkemystäni ainoastaan niihin. Epstein sai tuomion alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä jo vuonna 2008, joten jos QAnon sattui hänestä puhumaan vuotta ennen viimeisintä pidätystä, ei se mitenkään tavatonta ole.

     Jos QAnon on valtiollisten tahojen levittämää mustaa propagandaa, niin toisinaan propaganda voi koostua faktoista ja puolitotuuksistakin. Mutta viitsitkö silti laittaa tähän linkit tai lainaukset ennustuksista, jotka nähdäksesi ovat toteutuneet? Tiesitkin varmaan, että mainitsemasi Makow pitää Trumpia ehdottomasti valeoppositiona ja on samoilla linjoilla QAnonistakin kuin minä.

     Miksi ihmiskauppaa ei saada kuriin? Huumekauppaa käsittelevässä jutussani kirjoitan: ”Terrorismin lisäksi tiedustelupalvelut ja muut sotakoneiston osana toimivat tahot ovat usein sekaantuneet monenlaiseen muuhunkin rikolliseen toimintaan, kuten ase- ja huumekauppaan, rahanpesuun ja jopa ihmiskauppaan. Niiden on toimittava tällä tavoin kyetäkseen toteuttamaan salaisia – usein laittomia – operaatioitaan, sillä laillisen rahoituksen puitteissa sellaiset operaatiot eivät yleensä onnistu.”

     Eli pidän tuota suurimpana syynä siihen, ettei tilannetta saada kuriin, enkä usko Trumpin kaudellakaan tilanteen merkittävästi paranevan.

     Mitä tulee Flynniin, niin aikanaan hän totesi olleen Yhdysvalloilta ”harkittu päätös” tukea ääriaineksista koostuvia kapinallisryhmiä. Sittemmin hän on kuitenkin julkaissut uuskonservatiivi Michael Ledeenin (joka on Richard Perlen pitkäaikainen kumppani) kanssa ”terrorismin vastaista sotaa” markkinoivan kirjan, jossa kerrotaan ”radikaalien islamistien julistaneen sodan meitä vastaan” ja kehotetaan, että hallitus ”ryhtyy päättäväisiin toimiin terroristeja vastaan, jotka eivät halua mitään muuta kuin tuhota meidät ja elämäntapamme”. Jos hän on tiiviisti mukana myös QAnon-jutuissa, niin minulle se kertoo vain, ettei häneen voi luottaa, vaikka saattaisi jotain totuuksiakin joskus kertoja.

 4. Aivan erinomainen artikkeli, tästä riittää märehdittävää pitkäksi aikaa. Trump on kuin saippuapala vankilan suihkussa, mitä kovemmin sitä koittaa käsissään puristaa sitä varmemmin se lipsahtaa lattialle. Qanon tuntui jo alusta alkaen olevan liian hyvää ollakseen totta.

 5. Viimeinen jokseenkin rehti presidentti taisi olla FDR, eli se myöhempi Roosevelt. Rooseveltin politiikka olisi voinut jatkua jos Henry Wallace oli päässyt hänen seuraajakseen. Kennedystä ollaan USA:ssa vähän kahta mieltä, eikä ratkaisua kiistassa synny kun työ jäi pahasti kesken. Kennedy kyllä tiesi soutavansa vastavirtaan mutta teki myös sotilaallista eskalaatiota tarkoittavia toimia Kauko-Idässä. Kennedy lohkaisi toimittajille jotka istuivat hänen takanaan salissa, että ”on kiva kun istutte siinä niin luodit osuvat ensiksi teihin”. Kenelle sellainen vitsi tulisi mieleen, ellei hän tiedostaisi uhkaa.
  Amerikkalainen tapa on nähdä asiat mustavalkoisina sankari-konna -asetelmina ja heidän tulkintoihinsa pitää aina suhtautua varauksin. ”Älkää koskaan unohtako typeryyden roolia, kun etsitte päätöksille selityksiä” sanoi politiikan tutkija Ivan Eland. Erilaiset mystiikat ovat viime aikoina voimistuneet. Nämä pitäisi heivata suoraan romukoppaan. Eivät asiat niin monimutkaisia ole. Usein ne ovat jopa naurettavan yksinkertaisia, mutta kun tieto pystytään salaamaan niin tarinat kukoistavat.

  Amerikassa valtaa pitävät finanssipiirit, ehkä suuremmassa määrin vanhat finanssisuvut kuin nämä mediassa pyörivät Sorokset ja muut. He ovat rakentaneet hämähäkinverkkonsa jotka ulottuvat keskeisille teollisuuden aloille ja yliopistoihin sekä mediaan. Mutta virhe tapahtuu siinä kun ajatellaan rakennelmaa monoliittiseksi, niin että joku suurmestari istuu pöytänsä takana ja vetelee langoista. Valtapiirien sisällä on keskinäisiä ristiriitoja eikä kenelläkään ole käsissään sitä yhtä ja ainoaa strategiaa jota ajetaan. Politiikka ei myöskään ole tyhjentyvästi kenenkään ohjauksessa, vaan kuten jatkuvasti näemme, virheitä tulee kuin liukuhihnalta.
  Tässä kuviossa vaihtelu demokraattisten ja republikaanisten hallintojen kesken ei ole merkinnyt merkittäviä poikkeamia mutta aina joitakin. Trump ei edusta mitään radikaalia poikkeamaa mutta USA:n jämähtäneessä tilassa se oli kuitenkin yllätys joka sekoitti monet suunnitelmat. Ja etenkin demokraattien eliitin joka oli saanut toimijansa virkamies- ja tuomioistuinportaisiin. Trumpiin ei pidä laittaa toiveita jo siitä syystä, että hän tietää maailman asioista aivan liian vähän tehtäväänsä varten. Se näkyi jo heti siinä surkeassa joukossa jotka tulivat hänen ministereikseen. Amerikassa valitaan ruton ja koleran väliltä, eikä muutosta tähän ole näköpiirissä. Se muutos mikä vääjäämättä tulee, on, että USA menettää asemiaan. Muu maailma on sponsoroinut öykkäröintiä koska ei ole ymmärtänyt luopua dollarista varantovaluuttana ja sen jatkeesta, USA:n valtiovelan rahoittamisesta. USA:n tuotannolliset lihakset ovat surkastuneet eikä niillä enää punnerreta kuin piirikunnallisissa kisoissa.

  Charles de Gaulle sanoi Saksan liittokanslerille Konrad Adenauerille jo v. 1958, ”että meidän pitää irtaantua USA:n talutusnuorasta”. Adenauer oli myötämielinen mutta työnnettiin syrjään oman puolueen ja myös SDP:n toimesta. Sekä Jean Monnet:in, joka edusti ”Brysseliä”, oraalla olevaa ylikansallista valtaa jota USA suojeli. Saksa oli ja on heikoin lenkki itsenäiselle Euroopalle. Brittejä ei lasketa. Mutta vaikka Eurooppa ei itsenäistyisi niin Aasia Kiinan johdolla tekee sen ja nostaa sen jälkeen Afrikan jaloilleen. Täällä sitten huuli pyöreänä ihmetellään, että mites nyt noin. Vaarana tässä on vaan se, että USA jatkuvasti yliarvioi omat voimansa. Porsliinikaupan norsu kun kellahtaa saattaa moni saada sirpaleista.

  Lukuvinkkinä Eric Zuessen äskettäinen artikkeli missä hän kertoo kuinka USA ja heidän leiriinsä loikanneet natsit, Gehlen ja muut, yhdistivät voimansa ja siitä alkoi kylmä sota. Ja muistakaa seurata thegrayzone:n nuoria. Siellä on enemmän asiaa ja vähemmän mystiikkaa.

 6. Kiitos, Mika Salmi. Huikea vyörytys! Ja osuva otsikko. Sen sisällöstä on helppo olla yhtä mieltä.
  #
  JULY 08, 2018 BY FRED BURKS
  Evidence 9/11 Used to Launder $240 Billion in Covert Securities in a Covert Economic War

  Dear Mr. President,

  There is strong evidence that 9/11 was used to facilitate a great financial crime – the laundering of $240 billion in covert securities. – The points below related to this crime are expanded upon in a 59-page white paper by E. P. Heidner, replete with endnotes, titled “Collateral Damage: U.S. Covert Operations and the Terrorist Attacks on September 11, 2001.” I’ve made a ten-page online summary of this important document, which I titled, “The 9/11 Attacks and the Black Eagle Trust Fund.” – The verifiable evidence in this document strongly suggests that 9/11 was used to as a cover-up for financial crimes being investigated by the Office of Naval Intelligence (ONI), whose offices in the Pentagon were destroyed on September 11th. The attacks were intended, at least in part, to cover-up the clearing of $240 billion dollars in securities covertly created in September 1991 to fund a covert economic war against Russia and the Soviet Union, during which ’unknown’ western investors bought up much of the Soviet industry, with a focus on oil and gas. – On that fateful day, the Securities and Exchange Commission declared a national emergency, and for the first time in U.S. history, invoked its emergency powers under Securities Exchange Act Section 12(k) easing regulatory restrictions for clearing and settling security trades for the next 15 days. These changes would allow an estimated $240 billion in covert government securities to be cleared upon maturity without the standard regulatory controls around identification of ownership. – Evidence suggests the 9/11 attacks also served to derail multiple Federal investigations of crimes associated with this covert operation. Hundreds of billions of dollars of government securities had to be destroyed. A critical mass of brokers from the major government security brokerages in the Twin Towers had to be eliminated to create chaos in the government securities market. A situation needed to be created wherein $240 billion dollars of covert securities could be electronically ”cleared” without anyone asking questions – which happened when the Federal Reserve declared an emergency and invoked its ”emergency powers” that very afternoon. – Please read or at least skim the 10-page summary on this vital information, which can be verified using the links provided. As you seek to Make America Great Again, I believe that this aspect of 9/11 will be most helpful to you. We are hoping any remarks you make on September 11th this year might reference this information and lead all Americans toward understanding the deeper truths about 9/11 that have been concealed from the larger public.

  With very best wishes,
  Fred Burks

  References:
  E. P. Heidner, “Collateral Damage: U.S. Covert Operations and the Terrorist Attacks on September 11, 2001.”
  Summary of the above with the title, “The 9/11 Attacks and the Black Eagle Trust Fund,”
  ———-
  Fred Burks is an activist in an international network of courageous individuals dedicated to transformation toward peace and prosperity for all. During a career as a top interpreter for the US Department of State he participated in secret meetings that opened his eyes to deeper truths. His subsequent research enlightened him with respect to the complicity of rogue elements of intelligence services from around the world in deep state activities, false flag operations, and cover-ups. He serves today as the executive director of the PEERS network of websites and is the manager of WantToKnow.info.

  • Upea paketti Salmelta, kiitos!
   Erityinen huomioni kiinnittyi tähän lauseeseen:

   ”Griffin huomauttaa, että yksikään ratkaisevasti vaikuttanut liike historian aikana ei ole vaatinut kolmea prosenttia suurempaa osuutta väestöstä. Kaikkia ei tarvita, vaan suurin osa ihmisistä elää elämäänsä mukautuen kulloiseenkin tilanteeseen, ja kolme prosenttia tai jopa vähemmän on aina riittänyt suurimpiin muutoksiin – sekä hyvässä että pahassa. ”

   Tämä luo jonkinlaista toivoa eteenpäin. Esim Suomessa näyttäisi eri ilmiöiden ja kannatusäänten perusteella olevan n. 50.000 tolkuissaan olevaa ihmistä, jotka omaavat aktiivisuutta. Se olisi jo 1% kansasta.

   9/11 sitten – kaiken viimeaikaisen pahan äiti ja selitys.
   10.9.2001 Puolustusministeri Rumsfeld piti puheen, jossa hän mainitsi että oli vähän rahaa kadoksissa. ”“According to some estimates we cannot track $2.3 trillion in transactions.”
   Tähän uutiseen ei tietenkään koskaan enää palattu kun tuli muuta hommaa seuraavana päivänä.

   Itselläni alkaa päätä särkeä, kun miettii valtaisaa (epävarman, siis ei virallisen) informaation määrää, joka haastaa virallisen totuuden ja sitä, että se ei ole kuitenkaan johtanut mihinkään. Virallinen valhe päivästä pitää edelleen. Vai virallisen tahon kertomat ”todennäköiset syyt syllisyyteen” ovat hyväksyttäviä, muuten ne ovat salaliittohoureita. Koska tämän tajuaminen on turhauttavaa ja päätä särkevää, ihminen haluaa irrottaa itsensä aiheesta. Ja tämän tajuaminen aiheuttaa seuraavan asteen päänsäryn. Enkö tee tarpeeksi ja tämänkö takia virallinen valhe pitää. ihmiset luovuttavat mahdottoman edessä. Toisaalta omaa terveyttä on suojeltava ja turha ottaa liikaa stressiä liian isoista asioista jotka ovat juuri minulle liian kaukana.

   Jäljelle jää halveksunta niitä ihmisiä kohtaan, jotka olivat lähellä 9/11 juonia ja tekoja ja omaisivat todistusvoimaa, mutta ovat hiljaa vaiennettuina tai asiasta hyötyjinä.
   Moni on ”tapaturmaisesti” kuollut, esimerkkinä Barry Jennings. Esimerkkinä muille siitä avaanko suuni vai olenko hiljaa.

   • Kuulostaa tutulta tuo ”turha ottaa liikaa stressiä liian isoista asioista jotka ovat juuri minulle liian kaukana.”
    Ihan kuin olisi sen itse kirjoittanut.
    Tällä voi lohduttautua:
    ”It is better to light one candle than to sit and curse the darkness”
    —Chinese proverb

  • Lainaan alla artikkeliani ”Rahansiirrot ja 9/11-iskut: tutkimuksia ennakkotiedosta”, jossa käsittelen pääasiassa saksalaisen Convar-yrityksen tutkimuksia WTC:n raunioista kerätyistä kiintolevyistä, joiden epäiltiin paljastavan tietoja huomattavista rahansiirroista, jotka tehtiin juuri ennen 9/11-iskuja ja ilmensivät ennakkotietoa tuhosta. Maailman media seurasi noin vuoden ajan näyttävästi Convarin tutkimuksia, kunnes FBI viestitti 9/11-komissiolle, ettei mitään tutkimuksia koskaan tehtykään. Siitä seurasi täydellinen mediahiljaisuus.

   ”Niin ikään vastoin 9/11-komission johtopäätelmiä useat myöhemmät tutkimukset ovat vahvistaneet alkuperäiset epäilyt siitä, että joillain sijoittajilla oli ennakkotietoa iskuista. Vuonna 2006 California University Press julkaisi taloustieteen professori Allen Poteshmanin vertaisarvioidun analyysin iskuja edeltäneistä, United Airlines- ja American Airlines -lentoyhtiöiden osakkeille hankituista myyntioptioista (put options).[22] Myyntioptio antaa sijoittajalle oikeuden ostaa osakkeet niiden markkinahintaan ja myydä ne ennalta sovittuun hintaan tiettynä hetkenä tulevaisuudessa. Iskuissa käytettiin edellä mainittujen lentoyhtiöiden koneita, ja myyntioptioilla tehdyt kaupat hieman ennen iskuja herättivät epäilyjä, että jotkut sijoittajat odottivat lentoyhtiöiden osakkeiden arvon romahtavan iskujen myötä — kuten tapahtuikin.

   Poteshman päätyi siihen, että pitkäaikaisten myyntioptioiden epätavallisen suuri määrä hieman ennen iskuja oli osoitus optiomarkkinoilla toimineiden sijoittajien tulevia iskuja koskeneesta ennakkotiedosta.

   Tammikuussa 2010 Zürichin yliopiston tutkija Marc Chesney ja joukko muita sveitsiläisiä taloustieteen asiantuntijoita julkaisi tutkimuksen, joka vahvistaa, että syyskuun 11:nnen iskuihin liittyi useita epätavanomaisia myyntioptiokauppoja.[23]

   Huhtikuussa 2010 kansainvälinen talousasiantuntijoiden ryhmä puolestaan osoitti, että optiomarkkinoilla oli ennen iskuja merkittävä, pitkän aikavälin kaupankäynnistä poikkeava piikki kaupankäyntivolyymissä hieman ennen syyskuun 11:nnen iskuja.[24] Ryhmä katsoi tutkimustulosten osoittavan, että joillain tahoilla oli ennakkotietoa lähestyneistä iskuista.

   Kuten Convarin ’unohdettujen’ tutkimustenkin tapauksessa, näistäkään tutkimustuloksista ei ole keskusteltu valtamediassa, puhumattakaan siitä, että ne olisivat innoittaneet tutkivaa journalismia.”

   https://vastavalkea.fi/2017/03/01/rahansiirrot-ja-911-iskut-tutkimuksia-ennakkotiedosta/

 7. Venäjän aggressio-Obama hävisi Krimin, demokratia, läntiset arvot – take the oil, NATOn 5.artikkeli, kumppanuus – maksakaa suojelurahaa. Trump on tuonut Jopemaisen sivupersoonan möläyttelemään totuuden Yhdysvaltojen todellisista tarkoitusperistä. Ensimmäinen kausi Presidenttinä on ollut selviytymistaistelua. Suon ötökät ovat tehneet kaikki lailliset ja laittomat temput saadakseen hänet pois pelistä. Hän ei väisty, kuten Nixon, vaan hänet pitää kantaa saappaat jalassa Valkoisesta talosta. Kyse on vapaapainista, jossa kaikki keinot on sallittu. Tyylipisteitä tässä taistelussa ei jaeta. Trumpin vaalilupaus oli tuoda joukot kotiin, jos hän siinä onnistuu, niin on Nobelinsa ansainnut.

 8. A Bicephalous Monoparty and the Four Pillars
  Totalitarianism for Dummies
  FRED REED
  Amerikan (kuten meidänkin) totalitaarisen hallintojärjestelmän nerous on, että se ei ole täysin totaalinen eikä aina juuri lainkaan totalitaarinen. Se on vain tarpeeksi täydellinen. Todella ehdoton hallitus – ”paperisi, kansalainen”, pysähtykää, lupa, joka tarvitaan matkustamiseen kaupungista kaupunkiin – saattaa luoda kipinän kapinaan. Sitä vastoin riittävä annos totalitarismia, mutta ei ylimääräinen, pitää väestön riittävän nöyränä. Kun tämä tehdään hallitusti, totalitarismia tuskin huomaa.

  Tämän filosofian perustajana oli tuo huijari, Abe Lincoln. Kuten olemme kaikki kuulleet, siitä on tullut melkein klisee, hän sanoi: ”Voit huijata joitain ihmisiä koko ajan ja kaikkia ihmisiä jonkin aikaa, mutta et voi huijata kaikkia ihmisiä kaiken aikaa.” Hän ei, kun oli viisas, lisännyt: ”… mutta voit huijata riittävän paljon ihmisiä riittävän pitkäksi aikaa.”
  The genius of America’s totalitarian system of government is that it is not totally total, and sometimes not very totalitarian at all. It is just total enough. Truly total government–“Your papers, citizen,” stop-and-frisk, permission needed to travel from city to city–might spark revolt. By contrast, a sufficiency of totalitarianism, but not an excess, keeps the populace in adequate torpidity. Thus done astutely, totalitarianism is hardly noticed.

  The founder of this philosophy was that rascal, Abe Lincoln. As we have all heard in what has become almost a cliche, he said, “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can’t fool all of the people all of the time.” He wisely did not add, “…but you can fool enough of the people enough of the time.”
  https://www.unz.com/freed/a-bicephalous-monoparty-ahd-the-four-pillars/

  Rahan says:
  May 13, 2020 at 7:12 am GMT • 300 Words
  It can be called “outsourced totalitarianism” and “outsourced censorship”.
  Just like you’ve got “outsourced occupying army” (private contractors that allow the govt to say with a straight face how there’s very few “actual US soldiers” left in the Middle East) and “outsourced spooks” (like the ones that just now performed that comedy routine in Venezuela).

  Just like you’ve got an “outsourced working class” (imported browns) and even an “outsourced criminal class” (imported/indoctrinated blacks).
  Even “outsourced brownshirt thugs” (Antifa).
  ——-
  Asiasta myös hyvä artikkeli täällä … siitä muutama poiminta
  Democracy – the Great Human Scourge, a Complete Disaster for Western Civilization
  The best definition [of democracy] was
  given by the Russian philosopher Vasily Rozanov.

  ‘Democracy is the system by which an organized minority governs an unorganized majority.’ This ‘unorganized majority’ is the people, aggregated and individualistic, incapable of reaction because disjointed. [28]

  . . . [C]ontrary to what [democracy’s] principles proclaim: one can say that the majority almost never wins. Democracy is not the system of the majority, but that of the most powerful minority, and it has this power not simply due to its numbers, but also and above all due to its organization. [31]

  Popular democracy has always been condemned and feared by most thinkers since the beginning of human societies. It was not until intellectuals saw democracy as a way they could attain power that they began to advocate it as a system of social order. Prior to the democratic age, most of the learned understood that democracy would result in mob rule and the displacement of natural authority with demagogues. In short, the worst would rise to the top as the author describes the characteristics of a contemporary politician:

  The ideal politician, on the other hand, is pliable, convincing, and a liar by instinct. He is not attached to any platform and has no ideological objective. The single thing to which he is truly committed is power. He wants itsprestige and advantages, and seeks above all to be personally enriched by it. Any politician who presents this aspect is recognized as fit for power in a democracy. . . . It is therefore not surprising that democratically elected assemblies are almost exclusively comprised of these kinds of men and women. Elected heads of state almost always fit this profile, and international institutions, such as the European Union, consider it the only acceptable profile. . . . [35]

  The most likely scenario if there is to be a change in Western democratic life will be from a world-wide economic crisis and collapse of the financial system which will render the nation states unable to meet their financial obligations to their citizens. All economies are hopelessly indebted from their welfare state excesses and can never hope to meet their promises which now runs in the trillions. What will emerge in the aftermath of a collapse is hard to predict, but some form of authoritarianism is likely which will be centered on a one-world state with a single, irredeemable currency.
  While the financial demise of Western-styled democracy will be evident for all to see, its ideological underpinnings which have justified its existence needs to be extirpated. Any hope of it being reconstituted to better serve “the people” needs to be shot down. There is no better place to start the de-mystification of Democracy than with Christophe Buffin de Chosal’s magnificent, The End of Democracy.

  https://russia-insider.com/en/democracy-great-human-scourge-complete-disaster-western-civilization/ri27480

  Edustuksellinen demokratia – niin voi nyt sanoa kun näkee mihin kaaokseen ja harvainvaltaan on ajauduttu – on siis palvellut ja lopulta edistänyt enemmän oman kulttuurin tuhoa kuin sen kehitystä parempaan.
  Se on mahdollistanut kaikkien niiden eri tuhokoneistojen synnyn jotka ovat repineet sen hajalle ja lopulta ojentaa kuin tarjottimella vallan pienelle fasistiselle eliitille joka koko ajan tiukentaa otettaan ja vie maailmaa kohti omaa tyranniaansa, NL:n kaltaista globaalia kommunismia jossa heistä muodostuva Keskuskomitea omistaa valtion ja sanelee kansan kohtalon.
  Nelson Rockefellerin sanoin
  … ”the trick is to own nothing and control everything”
  ——
  Demokraattisessa sosialismissa kansalainen ja koko kansa yhdessä voivat olla osallisena kansan elämään ja kohtaloon liittyvissä asioissa eikä vain seisoa rivissä ja palvella. Tämä voidaan toteuttaa eri tavoin – kansanäänestykset ovat tärkeä osa tätä demokratiaa, ne ilmaisevat kansan tahdon – mutta oleellista on että se mitä tavoitellaan edistää koko kansan tai kansojen hyvinvointia eikä vain pienten itsensä ylemmyyteen nostaneiden eliittien kansaa hajottavia hankkeita.
  Lyhyesti: estetään demokratian voimin puolue-eliittien mielivalta.

 9. Donald. J. Trump on todellakin erittäin mielenkiintoinen kohde politiikan tutkijoille ja seuraajille (jos kohta politiikkaa saa enää tutkia, koska siitä pitää olla vain yhtä ennaltasaneltua mieltä). Suomessahan meidän pitäisi kaikkien vihata Trumpia, vaikka ei kerrottukaan miksi. Ai niin, Trump on väitetystä nationalisti, populisti ja valkoisen ylivallan kannattaja. Uusmarxilainen vihervasemmisto on projisoinut häneen kaikki inhoamansa ominaisuudet ja välittänyt asenteensa meille valtamedian kautta. Uusvasemmistolaisuudelle tyypillisesti ei ole haluttu eritellä Trumpin myöhempää roolia USA:n uuskonservatiivisen ulkopolitiikan ja rahavallan pönkittäjänä vastoin vaalikampanjan aikaisia lupauksiaan. Näiden piirteiden erittely on jäänyt konservatiivisen oikeiston tai uuden alt-right oikeiston harteille. Tämänkin liikkeen on ensin täytynyt irrottaa itsensä niistä kiihkeistä odotuksista, joita se Trumpiin latasi. QAnon-kampanja on kaiketi luotu tätä irrottautumista jarruttamaan. Trump on voinut hallintotiimeineen hääriä melko rauhassa kampanjalupauksiaan vastaan, koska QAnon on syöttänyt tarinaa monimutkaisista 4D-operaatioista. Myös massamedia on välittänyt valtavat määrät poliittista draamaa, jolla trump-väestön huomiokykyä on ohjattu epäolennaisuuksiin. Samalla vaihtoehtomediat ovat syöttäneet QAnon-tarinaa.

  Trump on oikeastaan USA:n valtakoneiston haltuunsa ottaneen sionistisen klikin luoma hahmo eli ”hyvä poliisi”, jolla otettaan kansalaisista tiukentavan valtakoneiston särmää on voitu pehmentää. Trump on ahdistuneille alamaisille toivoa luova hahmo ja on tietyllä tavalla passivoinut heitä uskomaan, että korruptiota (swamp) korjaava voima voidaan ujuttaa valtakoneiston sisälle sitä korjaamaan. Ihmisillä on taipumus kuunnella poliitikkojen puheita, mutta he eivät muista aina tarkkailla heidän tekojaan. Tekojensa kautta Trump osoittautuu juuri sellaiseksi helppoheikiksi ja huijariksi, joita nykypoliitikot ovat järjestään.

 10. Council of Foreign Relations järjestelee näitä omia miehiään aina ehdokkaiksi näennäisten ”vastakkainasettelujen” kautta; kuten Carter/ Ford Clinton/ Bush Sr. > näin luoden Illusion valinnanvapaudesta.
  Lopputulema kuitenkin yleensä em. on, että ””talo voittaa aina” ( tunnetaan myös terminä ”win-win”- situation.
  Trump on ollut globaalin kaaoksen katalyyttejä; ja hänen Skotlannissa sijaitsevan tilauksensa tunnus on kaksipäinen kotka.
  Tunnus tunnetaan myös Vapaamuurariuden 33.asteen tunnuksena, ja sen motto on ”Ordo ab Chao” eli ” Kaaoksesta järjestys”.
  Asiayhteys huomioonotettuna sen voisi kai muuttaa aiheeseen paremmin sopivaksi muotoon ”(tulevasta) Kaaoksesta (uusi) järjestys”.
  Luoja yksin tietää, miten tämä kaikki päättyy.

 11. USAn presidentti on jo ennen valintaansa rahaeliitin ja syvän valtion nukke joka toimii sen antamissa raameissa ja jos yrittää potkia aisan yli niin saa luodin päähänsä.
  Trumpilta puuttuu vain punainen pallonenä mikä kuvaisi hänen presidenttiyttään täydellisesti. Mikä sitten Trumpin toimissa näyttää poukkoilulta johtuu Trumpin tyylistä möläyttää ideoitaan julkisuudessa ja sitten takapirujen ohjeistuksen jälkeen peruu sen jollakin verukkeella kuten USAn joukkojen vetämisestä Syyriasta perusteli Syyriän öljyn varastamisella.
  Todellisuudessa ihan äskettäin USAn Syyrian joukkojen tehtävä on tukea ISISterroristeja sotimaan Syyrialaisia joukkoja vastaan jotta Venäjä joutuu sitoutumaan Syyrian sotaan määräämättömäksi ajaksi. Sama taktiikka on USAlla Irakin hallitusta vastaan.
  Kirjoituksessa työttömyys luvut on varmasti oikea suuntaiset kun tilastojenkin mukaan se on nyt 40 % mutta laaja työttömyys on paljon suurempi kuin tilastot kertoo kuten Suomessakin. Työttömyystilastoista voi sanoa yleensäkin että vale, suurempi vale, tilasto.
  Talousasiat hoituu taas USAssa kuten aieminkin taalojen painamisella kolmessa vuorossa ettei lamaan syylliset vain pääsisi köyhtymään. Todennäköisesti ei globaali valuutta siitä hätkähtä kun USAn valtio on päättänyt ettei se osta ulkomaille myymiään velkakirjoja takaisin.
  Kaikki media tieto USAssa on väärää mikä on todettu pitkässä juoksussa jo ennen Kennedyn murhaakin ja sen vain 9/11n isku vahvistaa. Mitään oppositio presidenttiä ei QAnon teorioista huolimatta ole eikä pääse presidentiksi vaan oli ne oikelta tai vasemmalta valittuja niin ne on aina syvän valtion nukkeja.
  USA on suuri laiton suuri sotku mitä se on levittänyt ympäri maailmaa ja sen homman se osaa ja tekee sitä maailman tappiin astin ja Suomi peesaa sitä uskollisen koiran kiihkolla.

 12. Trumpin ensimmäinen vaimo oli tsekkiläinen KGB:n soluttama lukemani kirjan mukaan. Mutta se nyt jo historiaa ja vävyn kautta linkki juutalaisiin on raudan luja.
  Suomen asema on säälittävä tässäkin asiassa.

 13. Mika Salmen perusteellisen artikkelin luin hyppien ja selaten – todella monipuolista tutkimusta ! Luen sen vielä läpi ihan tarkasti.
  Mutta mitenkäs kommentit saivat hiukseni nousemaan pystyyn. Nyt menin sanattomaksi – koen, että en pysty nyt muuta kuin kehumaan ja olemaan vaiti. Nyt tulisi seuraavaksi vain ylisanoja, joten jään vain tähän ihan hiljaa.

 14. Tekstissä esiintyy sana ”salaliittoteoria” varsin monta kertaa. Olisi syytä riisua se siitä maagisesta ”turvat tukkivasta” voimasta, jonka alistuvaiset hyödylliset idiootit ovat sille vuosikymmenien kuluessa suoneet:

  “Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term

  Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research
  First published by Global Research in 2013, this pathbreaking analysis by Professor James Tracy shows how the term “conspiracy theory” is being used to label critical analysis and dissenting viewpoints.

  “Conspiracy theory” is a term that at once strikes fear and anxiety in the hearts of most every public figure, particularly journalists and academics. Since the 1960s the label has become a disciplinary device that has been overwhelmingly effective in defining certain events off limits to inquiry or debate…” – https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

  • Mitä helvetin väliä sillä on… tarkoitatko, että ko. sanasta pitäisi tehdä salonkikelpoinen? En ole samaa mieltä. Monet salaliittoteoriat on todistettu ja yhä enenevässä määrin tullaan todistamaan totuudeksi, joten se on todella osuva ilmaus toiminnalle, joka tehdään salassa. Valeoppositio heittää luonnollisesti kiviä rattaisiin kertomalla satuja ufoista, avaruusolioista ja liskoihmisistä, mutta mitä sillä on väliä, kyllä melua maailmaan mahtuu. Akateemikothan itse uskoo tieteen nimissä sepitettyihin satuihin, kuten esim. tähän pyörivään palloon ja dinosauruksiin, joten tasoissa ollaan.

   Totuudessa ei ole mitään hävettävää vaikka kirjanoppineet sille maha kippurassa nauraisivat, pikemminkin päinvastoin, joten kanna ylpeänä miekkaasi!

   • ”tarkoitatko, että ko. sanasta pitäisi tehdä salonkikelpoinen?”

    Kai kommenttini englanninkielisestä osuudesta varsinkin käy ilmi mitä tarkoitin.

    • > strikes fear and anxiety in the hearts of most every public figure, particularly journalists and academics. >

     Ymmärsin toki, ja koska näin varmasti on, silläkin on oma tarkoituksensa. Se kertoo todella paljon ihmisistä ja systeemistä, eli jos menet täällä esim. poliisilaitokselle ja erehdyt sanomaan rikoksen sattuessa sanan ”conspiracy”, officer pyörittelee sinulle vähätellen silmiään VAIKKA SALALIITOT JA NIIDEN TUTKIMINEN OVAT HÄNEN VIRKATYÖSSÄÄN ARKIPÄIVÄÄ. Sana on todellakin valjastettu aseeksi ja tekemään ihminen naurunalaiseksi, mutta who knows…. ehkä sen perimmäinen tarkoitus onkin erottaa leijonat lampaista.

 15. We live in a time of great uncertainty and confusion. Events keep happening that seem inexplicable and out of control. Donald Trump, Brexit, the War in Syria, the endless migrant crisis, random bomb attacks. And those who are supposed to be in power are paralysed – they have no idea what to do.

  This film by Adam Curtis is the epic story of how we got to this strange place. It explains not only why these chaotic events are happening – but also why we, and our politicians, cannot understand them.

  It shows that what has happened is that all of us in the West – not just the politicians and the journalists and the experts, but we ourselves – have retreated into a simplified, and often completely fake version of the world. But because it is all around us we accept it as normal.

  HyperNormalisation 2016
  https://www.youtube.com/watch?v=-fny99f8amM

 16. Hei jätkät, tulin eka kertaa tänne Vastavalkealle ja sinänsä jutut vaikuttavat hyviltä.

  Tämä akatemisuuden palvominen ja ensikättelyssä uusiin asioihin kuten Qanoniin kyynisesti suhtautuminen kyllä kyrsii.

  Tästä sivustosta saisi paljon paremman jos tämänkin jumboartikkelin materiaali jaettaisiin viiteentoista pienempään artikkeliin jossa jotakuinkin asiat olisi lokeroissaan. Nyt ei kukaan jaksa lukea tätä ja koko vaivannäkö menee hukkaan.

  • Ihan vittuilematta toteaisin, jos keskittymiskyky ei riitä näin pitkän artikkelin lukemiseen tai paketissa on liikaa tavaraa kerralla hahmotettavaksi. Kannattaisiko näitä ominaisuuksia itsessään kehittää? Jos tuntuu liian raskaalta, jutun voi myös lukea pienissä pätkissä

  • Voin tietysti puhua vain omasta puolestani, mutta itse tykkään pitemmistäkin kirjoituksista. Toki niitä ei ehdi aina lukemaan saman tien, kun tulevat vastaan, vaan täytyy lukea vähän samalla tavoin kuin lukisi kirjaa. Tämä kirjoitus on Syväluotain-osiossa, jossa pitempiä kirjoituksia. Enimmäkseenhän Vastavalkeassa taitaa olla lyhyempiä kirjoituksia, vaikka toki muutkin pitempiä kirjoittavat. Omia kirjoituksiani täällä on julkaistu 1-4/vuosi, ja jotkut niistä ovat melko lyhyitäkin.

   Ymmärrän kritiikin pituudesta ja tapoja on monia, mutta jotenkin en itse jaksaisi samaan aiheeseen palata 15 kertaa lyhyen ajan sisällä, vaan mieluummin käsittelen yhtä kokonaisuutta vähän pitemmin. Pyrin kyllä lyhyempiin juttuihinkin, mutta eihän täältä ehkä muutenkaan jokaista juttua ehdi lukemaan, niin olen ajatellut, ettei se liiaksi ketään vaivaa, jos kerran pari vuodessa tulee minulta pitempikin juttu.

   Tähän tein tuon tiivistelmän nimenomaan siksi, että siitä saa nopeasti käsityksen mistä kyse, ellei jaksa lukea koko juttua. Paljon hyviä kirjoituksiahan täällä on, joten eiköhän lukemista löydy niillekin, joita minun kirjoitukseni eivät jaksa innostaa joko pituuden tai sisällön puolesta. Joten ei muuta kuin tervetuloa sivustolle ja tutkimaan sisältöä.

   Ei kai täällä mitään virallista linjaa ole QAnoniin tai muihinkaan asioihin, vaan jokainen kirjoittaa omasta näkökulmastaan. Kirjoittajia on laidasta laitaan, ja en tiedä mitä kukakin QAnonista ajattelee, kun tietääkseni siitä ei ole täällä aiemmin kirjoitettu. Tässä siis vain oma näkemykseni. Saahan kuka tahansa esittää omansa, ja Trumpistakin täällä on ollut myös muunlaista näkemystä ja hyvä niin.

 17. Tuo Q kultti on kusetukseksi tarkoitettu,niille älyköille joiden mielikuvitus johdattaa heidät uskomaan mitä idiottimaisinta soopaa.
  Bannon puolestaan edustaa polittisesti vaarallisia tahoja,hän on julistautunut leninistiksi ja on todennut nykyisen valtaregimin pysyvän vallassa seuraavat puoliivuosisataa.
  Puheet sinetöidyistä syytekirjelmistä oooovat merkki toteajansa epädemokrattisesta mielenlaadusta.
  Maailmlle ei ole ollenkaan onneksi Yhdysvaltain ajautuminen polittiseen kaaokseen ja uuteen sisällisotaan.

 18. Heti aluksi täytyy sanoa, että artikkelin kirjoittaja toi hienosti esille kaikesta mediakaaoksesta ja otsikon laaajuudesta huolimatta monia mielenkiintoisia päätelmiä.
  Kun meillä kuitenkin on olemassa mielipiteenvapaus, tuon esille Mika Salmen esittäämästä poikkeavaa näkemystäni.

  Kulminaatiokohta jossa näkemykseni eroaa Mika Salmen analyysin kanssa on seuraava: Kennedyn rooli ajassaan ei ollut yhtä globaali kuten Trumpin on ( oma mielipiteeni). Tietenkin mielipidettäni värittää ajatus siitä, että NWO: lla on trilateraalinen vastustaja: Trump, Putin ja Xi. Noista lähtökohdista katsottuna Kennedyn kohtaloa ei ehkä yksiselitteisesti voida jättää huomioon ottamatta Trumpin kohdalla. Deep Staten ”kutistumista” kuitenkin näyttää koko ajan tapahtuvan. Yhdysvallat, Venäjä, Britannia ja Ranskakin toisen maailmansodan liittouteina tulevat ellei NWO- osapuoli sitten onnistu ihmiskunnan orjuuttamisskenaariossaan, ratkaisemaaan Saksan kysymyksen.

  Näkemyksessäni globaalin finanssijärjestelmän muutoksiakin on olemassa kaksi.

  • ”Kennedyn kohtaloa ei ehkä yksiselitteisesti voida jättää huomioon ottamatta Trumpin kohdalla….”
   Kova kädenvääntö siinä lopulta käydään Nwo-mafian ja Muun Maailman välillä.
   Tietäen sen että sionistit (ja laajemmin ’juutalaiset’ pankkiirit) ovat kovin helposti onnistuneet laajentamaan valtaansa ja häkittämään maailman nykyiseen tilaan jossa he lakeijoineen istuvat ylimpinä ja mielivaltaisesti alistavat ja käskyttävät koko läntistä ’arvoyhteisöä’ niin helpolla noista kahleista ei irrota … ei vaikka halua ja tahtoakin olisi (ja ainakin nyt sitä on kovin kovin vähän).

   Ja tietäen sionistien ylemmyyden tunnon, sitkeyden ja pakonomaisen, etnisen talmud-pohjaisen himon maailman herruuteen he tulevat kuten tähän astikin tekemään kaikkensa mitään keinoja kaihtamatta jotta muu maailma saa kokea saman kuin Venäjä ja Hitlerin johtama Saksa eli totaalisen tuhon.
   Kyllä Trump, mies vailla vahvaa selkärankaa tietää tämän enkä usko että hän riskeeraa mitään, päinvastoin hän on itse mielettömästi hyötynyt kaikesta siitä miten nimenomaan juutalaiset ovat onnistuneet ’tekemään maailmasta kapitalistin paratiisin’.

   Trumpia en pysty näkemään samaan joukkoon Putinin ja Xin kanssa kuuluvaksi emmekä minusta siksi voi puhua trilateraalisesta vastustajasta sionisteille jotka muodostavat pääosin Nwo-mafian. Usa on täysin tuon mafian hallinnassa, ollut jo pitkään:
   ”Haluan kertoa sinulle jotain hyvin selvää: Älä ole huolissasi Yhdysvaltojen Israelin painostamisesta. Me, juutalaiset, hallitsemme Amerikkaa, ja amerikkalaiset tietävät sen. ”
   – Israelin pääministeri Ariel Sharon

   Ja tietäen sionistien asenteen muuta maailmaa ja valkoista rotua ja kristinuskoa kohtaan heiltä ei voi odottaa lämmintä kättä:
   ”Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.”
   — Israeli Prime Minister Menachem Begin
   ”Meidän rotu on Master Race (Ylin Rotu). Olemme jumalallisia olentoja tällä planeetalla. Olemme yhtä paljon erilaisia ​​alemmista roduista kuin ne ovat hyönteisistä. Itse asiassa meidän rotuun verrattuna muut rodut ovat petoja ja eläimiä, parhaimmillaan karjaa. Muut rodut ovat kuin ihmisen ulostetta. Kohtalomme on hallita alempi arvoisia rotuja. Maan päällistä valtakuntaamme hallitsee johtajamme rautaisella sauvalla. Massat nuolevat jalkamme ja palvelevat meitä orjina. ”
   – Israelin pääministeri Menechem Begin
   ”Miljoona arabia eivät ole yhden juutalaisen kynnen arvoisia.”
   – Rabbi Yaacov Perrin (NY Daily News, 28. helmikuuta 1994, s. 6)
   https://www.johnkaminski.org/index.php/essays-by-john-kaminiski-american-writer-and-critic/holocausting-humanity

   Niin vaikealta kuin tuntuukin uskoa niin Israel yksinkertaisesti tuntuu toteuttavan mielipuoliset pyhät käskynsä tuhota tai orjuuttaa jokainen maailmassa, joka ei ole juutalainen. N-yahu on myös asian sanonut suoraan: emme tarvitse muuta kuin Talmudin (rabbien) opit politiikkaamme ohjaamaan.
   Gilad Atzmon, sionistien ’itseään vihaavaksi’ nimittämä juutalainen’, on ymmärtänyt sen ja sanookin siksi, että ”me kaikki muut olemme palestiinalaisia”.
   Ja palestiinalaisten, omista kodeistaan ja mailtaan häädetyn kansan kohtalo on että he-kin ovat ylimääräinen kansa jonka tulee hävitä maailmasta ja siksi heitä saa ampua kuin rottia.
   Lopuksi voi kysyä: Kuinka kauan Muu Maailma vielä suostuu olemaan Nwo-mafian rottajahdin kohteena ja ajautuuko se ehkä pysyvästi loukkuihin joista ei ole enää pelastusta?

   • Koronavirus näyttää olevan selvästi ’pyhien käskyjen’ joukossa joilla rottajahtia käydään … kova hinku mafialla saada rokote valmiiksi ja aloittaa pakkorokotukset
    Coronavirus
    COVID–19: The Big Pharma players behind UK Government lockdown
    Part 2 of ’Who controls the British Government response to Covid–19?’
    ”To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men their individualism, loyalty to family tradition, national patriotism, and religious dogmas.”
    — Dr George Brock Chisholm, who served as the first Director-General of the World Health Organisation (WHO) from 1948 to 1953
    The Big Pharma monopoly dictating the “new normal” in global healthcare
    CEPI is the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations. CEPI was launched at Davos in 2017 … Historian and author Prof. Michel Chossudovsky is convinced that CEPI is “seeking a monopoly role in the vaccination business, the objective of which is a global vaccine project”.
    CEPI is key to the success of the Gates “vaccine decade” project, which reaches its conclusion in 2020 — coinciding with the outbreak of Covid–19. CEPI brings together the main players in biotechnology, Big Pharma and associated global health charities, governmental agencies, and university R&D to drive us towards global immunisation.
    https://www.ukcolumn.org/article/covid–19-big-pharma-players-behind-uk-government-lockdown

    Trump Says Military Will Be Mobilized to Deliver Coronavirus Vaccine by End of Year
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=207290

    Bill Gates Operative Vows To Exterminate “All Whites” In The US To End Opposition To Vaccines
    Bill Gatesin operatiiviset lupaukset ”kaikkien valkoisten” hävittämiseksi Yhdysvalloissa rokotteiden vastustamisen lopettamiseksi
    https://coronavirushoax.net/doctor-honored-by-bill-gates-vows-to-exterminate-all-whites-in-the-united-states-for-sake-of-mandatory-vaccines/
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=207196

   • Jotta tuohon ”rottajahtiin” pystyisi sanomaan yhtään mitään, pitäisi minulla ainakin olla tieto siitä, kuka tai ketkä loppujen lopuksi hallitsevat nykyistä(kin) maailmaa. Törmäsin tänään sen suhteeen aika lupaavaan asiaa valottavaan saksankieliseen youtubevideoon, mutta kesken kaiken suomenkielinen sensuuri iski ( kuulemma sääntöjen vastainen ja vihapuhetta jne..)
    Kyseessä oli laaja, 3 tunninvideo, jonka ”etukannessa” oli Trump ja se oli jonkun mirror tv tuotos. Videon alkupuolella näytettiin myös valokuvia maailmanvaltiaiden hierarkiassa melko ylhäällä olevien Rotshildin ja Rockefellerin perhepotretit. Samalla huomautettiin (kuten Tulenkantaja täällä VV: ssa on myös maininnut), että Rotschildeja ja Rockefellereita ylempänä on vielä yksi taho. Kuvaan jossa oli useita ihan ihmisen näköisiä olentoja ( eikä siis mitään liskoihmisiä) puhuja sanoi palaavansa myöhemmin.

    Näin lähelle itse en tuota ylintä kerrosta ole vielä päässyt. Sen paljastuminen, ketkä ylimmällä portaalla ovat( jos faktana esitettyyn voi edes luottaa!) , olisi ollut minulle ainakin mullistava tieto.Jo senkin suhteen, mihin sen mahdolinen valta perustuu ja missä se on havaittavissa, voisi lisätä nykyisen maailmamme tapahtumien ja Trumpin roolin tai mission ymmärrystä.

    Joten vetoan tässä Tulenkantajaa, ihan jo pelkästään uskottavuutensa vuoksi, paljastamaan tietonsa tuosta salassapitämästään ylimmästä portaasta.

    • Jos nuo asiat kiinnostavat, suosittelen tutustumaan Qanoniin ja sitä tulkkaaviin tahoihin kuten NeonRevoltiin Gab:issa.

    • Jolle. Olen usein täällä todennut, että kaikkein korkeimman ’ihmiskunnan vanhoista mahtisuvuista’ koostuvan mafian, eli – BLACK NOBILITYn – kasvoja ei kukaan meistä varmuudella tiedä. Voit toki löytää listan sukujen nimistä BIng-selaimella, mutta ne eivät meille totuutta kerro, koska Kummisetä pysyy mafialeffojen tavoin piilossa. Sillä ei ole kuitenkaan niin suurta merkitystä, koska tiedossa on se, että Black Nobilityn alapuolella toimii UNHOLY TRINITY: 1) City of Vatican – uskonnot, kultit, salaseurat ja politiikka (white & black pope/ jesuits, eli SMOM) 2) City of London – raha ja maailmantalous, ja 3) Districk of Columbus, eli Washington – sodat ja terrorismi. Nämä kolme minivaltiota ovat Black Nobilityn keskeisiä operaatiokeskuksia – ne ovat irti kaikista kansainvälisistä laista ja asetuksista.

     Kun ’pyramidin’ toiminnan ymmärtää, ymmärtää samalla myös sen, että kaikki valtiot on alistettu saman voiman alle. Sen lisäksi ymmärtää myös sen, että aitoja valtioiden välisiä ristiriitoja ja sotia (kuten ww1 ja 2) ei ole – on vain Black Nobilityn operoima teurastus, joka omistamansa valemedian kautta provosoi kansoja ryhtymään sotaan. Käytin tarkoituksella sanaa teurastus, koska sotien perimmäinen tarkoitus ei ole tuhota Black Nobilityn hallitsemia sotilaskeskuksia tai sotakalustoa, vaan ihmisiä.

     Rahaa ilmasta taikova ja sitä hallitseva satanistinen Black Nobility on saanut maailmanlaajuisen vallan istuttamalla omissa yliopistoissaan koulutettuja jesuiitta agentteja jokaisen valtion huipulle, näkyvimpänä esimerkkinä tästä on tietysti USA…. Yhdysvaltojen presidentti on ollut ja on edelleenkin tiukasti katolisen kirkon ja jesuiitta-agenttien ympäröimä. Yhdysvaltojen korkein eliitti on pullahtanut ulos Georgetown Universitystä, joka on jesuiittayliopistojen korkein toimintakeskus.

     ”The Black Nobility – The Epitome of JFK’s Speech On April 27th 1961, John F. Kennedy gave a speech to the American Newspaper Publishers Association in the Waldorf-Astoria Hotel, New York where he conveyed his heart felt desire to wage a war against secret societies. Two and a half years later he was dead at the age of 46. The courage to break from his heritage and fight for truth cost one of America’s greatest ever presidents. Research over the last several decades clearly show foul play over his assassination in relation to major decisions he was making as a president which was opposite to the aims and ambitions of the global elite.

     Who were the secret societies that Kennedy was referring to? The mainstream media will tell you it was the Soviet Union. However would the mainstream media ever admit to the fact that Kennedy was referring to something more dangerous and and sinister than communism? especially when the media overlords are controlled by a network of powerful families known as the Black Nobility….”

     ”The Venetian / Black Nobility and the Jesuits are the true power behind all of the world’s governments, banks, secret societies and intelligence. Even the Rothschilds and Rockefellers don’t have shit on these guys – in fact, the Rothschilds and others like them are the ”bourgeoise scum” and pretenders to the throne. The Black Nobility are the true descendants of the ancient mystery schools and Zoroastrian/Ptolemaic bloodlines and many of the Papal bloodlines came from these families. Look into families like the Breakspeares, the Orsinis, the Borgias, the Aldobrandinis and others like them – this is the seat of the true power structure that has existed on this planet for thousands of years. Santos Bonacci and Michael Tsarion are excellent sources for this information if you want to look into it.”

     Nämä yläpuolella olevat kohdat löydät linkittämästäni HIDDEN EMPIRE artikkelista, tämän parempaa en aiheesta tältä seisomalta löytänyt. Muista kuitenkin se, että totuus valtahierarkiasta ei ole yksinkertainen… tämänkin pyramidin takaa löytyy yllätyksiä.

     http://xi4.com/2012/08/04/the-hidden-empire-the-vatican-city-the-city-of-london-the-district-of-columbia-now-that-is-who-really-owns-us-and-how/

     • Tulenkantaja hei. Kun olet perillä aika lailla näistä asioista, näemmä, niin mitä sanot jos kirjoittaisit tänne vastavalkeaan joukon artikkeleita. Sellaisia napakoita, A4:n kokoisia, aiheen mukaan suurin piirtein jaoteltuja. Ja jos saisit liitettyä mukaan jotakin alkuperäistä todisteaineistoa kuten haastatteluja tms niin homma olisi aika nappi.

      Johan nimimerkisikin vähän viittaisi ja antaisi ymmärtää, että sinulla voisi olla paljon annettavaa koko Suomelle. Kansahan ei näistä jutuista paljoa tiedä, ja jos tietää, ei paljon puhu.

      Kiitos jos edes ajattelet tätä, ja isompi kiitos jos kirjoitat.

     • Tulenkantaja, olen törmännyt informaatioon, että kyseiset ”verilinjat” (Blood lines) ovat nyt Trumpin kaudella joutuneet ” en tiedä aivan verisiinkö keskinäisiin ristiriitoihin. Heidän valtansa ei tietenkään ole sen myötä kokonaan kadonnut, mutta ehkä voidaan sanoa heikentynyt. Asiaan liittyy esimerkiksi City of Londonin
      siirtyminen kiinalaisomistukseen, paavin ” koronakaranteeniin” joutuminen ja Waschington D.C. tapahtumat ja muutakin .

      Tuon tämän tähän esille perusteluna näkemykselle NWO: vastustakolmikolle.

      Koronaankin liittyviä muutoksia pitäisi varmaan tarkastella koko kontekstista käsin ( NWO vs. sen vastustajat).Ylittiköhän koronaan liittyen nyt globaalisti uutiskynnyksen, että aika pieni eurooppalainen maa Slovenia, julisti koronan päättyneeksi.

      Mitä arvelet , miksi juuri Slovenia?

     • > Tulenkantaja, olen törmännyt informaatioon, että kyseiset ”verilinjat” (Blood lines) ovat nyt Trumpin kaudella joutuneet ” en tiedä aivan verisiinkö keskinäisiin ristiriitoihin. >

      Disinformaatio ja valeoppositio on Black Nobilityn vallan kulmakivi: vastavoima, jota he hallitsevat, pitää yllä illuusiota demokratiasta. Omat kysymyksesikin todistavat omalta osaltaan sen, että uskot vallan huipulla olevaan vastavoimaan, eli homma on voimissaan ja toimii.

      Jesuiitta-yliopistossa huolellisesti harjattu ja – vuolaasti rahalla palkittu – veroja maksamaton 33en asteen vapaamuurari Trump on valittu tehtäväänsä kauan sitten, hän on täydellisesti Black Nobilityn kaulapannassa (kuten muutkin istuvat presidentit.) Election is selection…. päätös ei ole kansan käsissä.

      Kummisedän maailmanlaajuisesta vallasta huolimatta, cabalilla on nyt suuria vaikeuksia pitää paketti koossa, ja rikkureita varmasti löytyy…. olemmehan keskellä korttitalon hajoamista / massaheräämistä / Raamatun looun aikaa – rotat jättävät hukkuvan laivan. Varsinaiseen agendaan, eli kansallisvaltioiden järjestelmien tuhoamisen he kuitenkin tavalla tai toisella tulevat toteuttamaan, eli ihmiskunta ensin hajoaa ja sitten yhdistyy. Tämä kaikki tapahtuu siksi, että kaiken yläpuolella on Jumala, eli järkkymätön luonnonlaki!

      ”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.” (Matt. 5:17-18).
      ps. Mitä luulette.. kuinka on mahdollista, että yli 20 vuotta sitten tehty sarjakuva A ’Doonesbury’ comic strip about Great Wall (from 1999) mocked Donald Trump’s possible 2000 campaign sen yksityiskohtia myöten? Kyseinen kohua herättänyt sarjakuva on nyt yllättäen hups… internetistä ”kadonnut”, eli hys hys….

  • Olet aivan oikeassa, että maailmantilanne on tietysti 60 vuodessa muuttunut ja globalismi ei ollut Kennedyn aikaan yhtä pitkällä. Lisäksi Israel oli vasta kehittämässä ydinaseitaan, joiden saamisen mm. Piper katsoo vaikuttaneen paljon siihen, millainen tilanne Lähi-idässä (ja kenties muuallakin maailmassa) nyt on.

   Tavallaan siis kirjoituksen heikko kohta on, ettei eri aikakausia voi verrata aivan yksi yhteen, mutta omasta mielestäni se ei ole niin ratkaisevaa silti. Kiinaa ja Venäjää kohtaan olen itse skeptisempi. Perustelut löytyvät aiemmista kirjoituksistani, joten en nyt lähde toistamaan.

   Mutta kuten sanoit, mielipiteenvapaus on hieno asia ja palautetta ja poikkeavia näkemyksiä on aina hyvä esittää.

 19. CABALIST WAR OF GENOCIDE
  Jos lluminati-pankkiirit voivat päättää, niin rokottamattomat ja rokotekielteiset (Anti-Vaxxers) pannaan “karanteeniin” … eli lähetetään työleirille.
  Bolshevik juutalaiset ja vapaamuurarit suunnittelevat Amerikalle samaa mitä he tekivät Venäjälle
  Ja Trump sanoo että hän käyttää armeijaa rokottaakseen kaikki amerikkalaiset

  Makow: Covid Vaccination May Be Required for Social Standing
  henrymakow.com — May 14, 2020
  If the lluminati bankers have their way, Anti-Vaxxers will be “quarantined” i.e. sent to Gulags
  Bolshevik Jews and Masons are planning to do to America what they did to Russia
  Latest!
  Trump says he will use the US military to vaccinate all Americans

  The game plan of the oligarch elites is to keep us locked-down until we become so desperate for our freedom that people will submit to forced vaccinations, chip implants, and “contact tracing” (aka personal government surveillance 24/7) Take a stand for America and be a true patriot NOT a spectator.

  Now there’s talk of mass testing for COVID-19 antibodies, screening checkpoints, contact tracing, immunity passports to allow those who have recovered from the virus to move around more freely, and snitch tip lines for reporting “rule breakers” to the authorities.

  This war on COVID-19 will be yet another war on the American people, waged with all of the surveillance weaponry at the government’s disposal: thermal imaging cameras, drones, contact tracing, biometric databases, etc. – John Whitehead
  by Henry Makow PhD

  Makow: Für das soziale Ansehen kann eine Covid-Impfung erforderlich sein
  henrymakow.com – 14. Mai 2020
  Wenn die lluminati Banker ihren Willen haben, werden Anti-Vaxxer ”unter Quarantäne gestellt”, d. H. An Gulags geschickt
  Bolschewistische Juden und Maurer planen, Amerika das anzutun, was sie Russland angetan haben

  Neueste!
  (Die „blaue Pille“ ist für die Schafe.) Zum Vergrößern anklicken
  Trump sagt, er werde das US-Militär benutzen, um alle Amerikaner zu impfen
  Der Spielplan der Oligarcheneliten sieht vor, dass wir so lange eingesperrt bleiben, bis wir so verzweifelt nach unserer Freiheit suchen, dass sich die Menschen Zwangsimpfungen, Chipimplantaten und „Kontaktverfolgung“ (auch bekannt als persönliche Regierungsüberwachung rund um die Uhr) unterziehen. Nehmen Sie Stellung für Amerika und sei ein wahrer Patriot, kein Zuschauer.

  Jetzt ist die Rede von Massentests auf COVID-19-Antikörper, Screening-Checkpoints, Kontaktverfolgung, Immunitätspässen, damit sich diejenigen, die sich vom Virus erholt haben, freier bewegen können, und Schnatzspitzen, um den Behörden „Regelverstöße“ zu melden.

  Dieser Krieg gegen COVID-19 wird ein weiterer Krieg gegen das amerikanische Volk sein, der mit allen Überwachungswaffen geführt wird, die der Regierung zur Verfügung stehen: Wärmebildkameras, Drohnen, Kontaktverfolgung, biometrische Datenbanken usw. – John Whitehead
  ——-
  Makow: Covid-rokotusta voidaan tarvita sosiaalisessa tilanteessa
  Lähettäjä wmw_admin 15. toukokuuta 2020
  henrymakow.com – 14. toukokuuta 2020
  Jos lluminati-pankkiirit ovat tiensä, Anti-Vaxxers “karanteeniin” pannaan, eli lähetetään Gulagsille
  Bolshevik juutalaiset ja vapaamuurarit suunnittelevat Amerikalle samaa mitä he tekivät Venäjälle

  Viimeisin!
  (Sininen pilleri on tarkoitettu lampaille.) Napsauta suurentaaksesi
  Trump sanoo käyttävänsä Yhdysvaltain armeijaa rokottaakseen kaikki amerikkalaiset
  Oligarkkieliitin pelisuunnitelma on pitää meidät lukittuina, kunnes tulemme niin epätoivoisiksi vapaudemme suhteen, että ihmiset alistuvat pakotettuihin rokotuksiin, siruimplantteihin ja ”kontaktien jäljittämiseen”

  Nyt puhutaan COVID-19-vasta-aineiden massatestauksesta, tarkastuspisteiden seulonnasta, kontaktien jäljityksestä, immuniteettitiedoista, jotta viruksesta toipuneet voivat liikkua vapaammin, ja .. ilmoittaakseen viranomaisille ”sääntöjen rikkojista”.

  Tämä COVID-19:-sota on jälleen yksi sota amerikkalaisia ​​vastaan,… se käydään kaikkien hallituksen käytettävissä olevien valvonta-aseiden kanssa: lämpökamerat, droonit, kontaktien jäljitys, biometriset tietokannat jne. – John Whitehead
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=207283
  https://www.henrymakow.com/2020/05/gulag-planned-for-hoax-deniers.html

  • Mestarillista myynninedistämistä:
   -Myy lääkkeesi terveille.
   -Pakota myös ne ostamaan (verotuksen kautta) lääkettä, jotka eivät sitä halua.
   -Pakota ihmiset ottamaan lääkkeesi vuosittain. Torjuttava uhka on joka vuosi hieman erilainen.
   -Junaile julkinen taho huolehtimaan tuotteesi jakelusta ja ”markkinoinnista”.
   -Vetäydy pois kaikesta vastuusta tuotteesi mahdollisesti aiheuttamien haittojen suhteen. Vieritä vastuu julkisen tahon päälle, joka vetäytyy siitä yhtä lailla. Hallitukset tietävät konstit eli ne sensuroivat ja rankaisevat niitä, jotka rohkenevat valittaa jälkiseuraamuksista.
   -Edistä kaverisi bisneksiä esittämällä, että tuotteesi käyttöä on tiukasti seurattava erilaisten teknisten valvontajärjestelmien avulla.
   -Edistä talouspoliittisia intohimojasi esim. korporaatiofasismin ja hovihankkijajärjestelmän vakauttaminen koko maapallon kattavaksi järjestelyksi. Vain isoilla ja vahvoilla on oikeus säilyä hengissä.
   -Edistä salaseurasi tavoitteita, jos sellaiseen kuulut.

 20. Jotta tuohon ”rottajahtiin” pystyisi sanomaan yhtään mitään, pitäisi minulla ainakin olla tieto siitä, kuka tai ketkä loppujen lopuksi hallitsevat nykyistä(kin) maailmaa. Törmäsin tänään sen suhteeen aika lupaavaan asiaa valottavaan saksankieliseen youtubevideoon, mutta kesken kaiken suomenkielinen sensuuri iski ( kuulemma sääntöjen vastainen ja vihapuhetta jne..)
  Kyseessä oli laaja, 3 tunninvideo, jonka ”etukannessa” oli Trump ja se oli jonkun mirror tv tuotos. Videon alkupuolella näytettiin myös valokuvia maailmanvaltiaiden hierarkiassa melko ylhäällä olevien Rotshildin ja Rockefellerin perhepotretit. Samalla huomautettiin (kuten Tulenkantaja täällä VV: ssa on myös maininnut), että Rotschildeja ja Rockefellereita ylempänä on vielä yksi taho. Kuvaan jossa oli useita ihan ihmisen näköisiä olentoja ( eikä siis mitään liskoihmisiä) puhuja sanoi palaavansa myöhemmin.

  Näin lähelle itse en tuota ylintä kerrosta ole vielä päässyt. Sen paljastuminen, ketkä ylimmällä portaalla ovat( jos faktana esitettyyn voi edes luottaa!) , olisi ollut minulle ainakin mullistava tieto.Jo senkin suhteen, mihin sen mahdolinen valta perustuu ja missä se on havaittavissa, voisi lisätä nykyisen maailmamme tapahtumien ja Trumpin roolin tai mission ymmärrystä.

  Joten vetoan tässä Tulenkantajaa, ihan jo pelkästään uskottavuutensa vuoksi, paljastamaan tietonsa tuosta salassapitämästään ylimmästä portaasta.

  • ”kuka tai ketkä loppujen lopuksi hallitsevat nykyistä(kin) maailmaa…”
   Itse yritän pitää jalat maan pinnalla ja olla menemättä mukaan spekulatiivisiin tarinoihin joita ihmismieli on taipuvainen luomaan kokemansa ahdistuksen ja tuntemattoman edessä.
   Tuonkaan videon tekijän mielentilasta meillä ei ole tietoa. Minun ainakin on vaikea uskoa että vain hänellä voisi olla jotain erityistä ja muilta salattua tietoa ja juuri sellaista tietoa jonka jäljille muut eivät kykenisi pääsemään?
   Entä mistä hän sitä olisi saanut? Ja miksi vain hän? Ja jos Jumala on olemassa niin miksi hän olisi antanut tuon tiedon vain hänelle? Eihän se olisi lainkaan reilua häneltä.
   Onhan meillä toki paljon aika selvää ja realistisella pohjalla olevaa, tutkittua ja siksi melko suurella varmuudella luotettavaa tietoa siitä miten maailmaa ja sen kansoja hallitaan ja on hallittu joten miksi vastausta pitäisi hakea jostain muualta ja oman ja yhteisen järjen ulkopuolelta?
   Tällaisia ajatuksia tuli mieleeni.

 21. Kennedyn veljekset murhattiin, koska he halusivat valtiollistaa FED:in juutalaispankkien omisuksesta. John Kennedy oli anfetamiinin käyttäjä.
  Nyt pitäisi pystyä estämään uusi menetetty vuosikymmen. Historiasta ei ole paljon apua siinä.

 22. Aniharvoin tulee kenenkään POLIITIKON suusta niin suorasanaista, paljastavaa puhetta parlamentin edessä kuin italialaiselta Sara Cunianilta mm. Bill Gatesista ja tämän rokoteohjelmasta. Ehdottomasti katsomisen arvoinen 7 minuutin video, jossa on englanninkielinen tekstitys:

  Italiensk MP talar klarspråk om Covid-1984, ingen i Riksdagen så klarsynt”,
  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2444.html

  • Onpa hieno puhe kansanedustajalta. Oi ,mikä sisältö. Entäs meillä , Sanna Marinin menettää kyllä nyt monen silmissä kannatuksensa. Marin vaati tänään , rokote koronaan pitää saada mahdollisimman nopeasti, vaikka ei ole olemassa yhtään tutkimusta rokotteiden tehokkuudesta ja vaarattomuudesta.

   Pääministeri Marin ei näytä nyt olevan ajantasalla eikä näytä osaavan lukea itsenäisesti merkkejä jotka ovat ilmassa. On aivan käsittämätöntä että Marin seuraa sokeasti Merkelin hallitusta. Tilanne Saksassa on aivan toinen kuin Suomessa. Ovatko ihmiset Suomessa muka kaduilla mieltään osoittamassa kuten ovat Saksassa?

   Tuo Sara Cuaninin puhe pitäisi lähettää pääministerillemme ja sen lisäksi tämä video, jossa kerrotaan Gatesia vasteen nostetun oikeusjutun mahtavasta voitosta USA: ssa.

   https://youtu.be/9JG5b8Qt_CY

   • Nähtäväksi jää mikä on Bill Gatesin & muun NWO-cabalin seuraava siirto maapallon väestön mikrosiruttamiseksi zombeiksi, jos yksi tie ainakin osittain meni tukkoon. Esim. EU-diktatuurilla kuitenkin on vapaus tehdä pakkorokotuspäätös omalla alueellaan.

    Onnistuiko Sara Cuanin estämään Italialaistenkaan pakkorokotuksia vakuuttavasta puheestaan huolimatta? Mikäli onnistui, niin EU-diktatuurillekin voisi tulla hankaluuksia toteuttaa pakkorokotukset muissa EU-maissa.

 23. Erittäin selventävää tekstiä siitä, mitä kaikkea kätkeytyy NWO-cabalin korona-bioase-projektin taakse:

  ”FUNVAX: Globalist Plot to Mandate COVID-19 Vaccine Exposes Shocking Satanic Conspiracy

  Here’s the main reason why the NWO globalist cabal is dead set on mandating
  a universal COVID-19 vaccination program.
  No, it has nothing to do with vaccine-induced immunity being the only way to control this wholly manufactured
  pandemic and staged panic triggered by their bioengineered novel coronavirus, which has been stealthily disseminated throughout 5G-intensive urban areas around the world.

  State of the Nation
  In 2005, a highly classified presentation was given to DoD officials and military brass at the Pentagon about the top-secret FunVax Program.
  A video of a short segment of that Pentagon briefing was secretly taken by a whistleblower which can be found here: FUNVAXgate: A Pentagon Scheme to Totally Neutralize the God Gene (Video).
  EXECUTIVE SUMMARY…”
  Koko artikkeli: http://tapnewswire.com/2020/05/funvax-globalist-plot-to-mandate-covid-19-vaccine-exposes-shocking-satanic-conspiracy/

 24. Onpa hieno puhe kansanedustajalta. Oi ,mikä sisältö. Entäs meillä , Sanna Marinin menettää kyllä nyt monen silmissä kannatuksensa. Marin vaati tänään , rokote koronaan pitää saada mahdollisimman nopeasti, vaikka ei ole olemassa yhtään tutkimusta rokotteiden tehokkuudesta ja vaarattomuudesta.

  Pääministeri Marin ei näytä nyt olevan ajantasalla eikä näytä osaavan lukea itsenäisesti merkkejä jotka ovat ilmassa. On aivan käsittämätöntä että Marin seuraa sokeasti Merkelin hallitusta. Tilanne Saksassa on aivan toinen kuin Suomessa. Ovatko ihmiset Suomessa muka kaduilla mieltään osoittamassa kuten ovat Saksassa?

  Tuo Sara Cuaninin puhe pitäisi lähettää pääministerillemme ja sen lisäksi tämä video, jossa kerrotaan Gatesia vasteen nostetun oikeusjutun mahtavasta voitosta USA: ssa.

  https://youtu.be/9JG5b8Qt_CY

 25. @Truth_hunter 15.5.2020 at 12:33
  Miksi aina tämä sama juttu … erään itsensä muiden yläpuolelle nostaneen, ylemmyyskompleksista kärsivän heimon eliitti on maailman terävin huippu epäsosiaalisuudessa ja levottomuuksien lietsonnassa maailmassa
  Kun jossakin päin maailmaa tapahtuu jotain maailman rauhaa tai ihmisten ja kansojen elämää häiritsevää niin kummallista on että useimmiten taustalla hääräävät sionistit ja heidän agenttinsa

  Pakko siitä on vetää johtopäätös että se mitä Israelin entinen presidentti M Begin aikoinaan sanoi, oli tarkoitettu vakavasti otettavaksi:
  ”Meidän rotu on Master Race (Ylin Rotu). Olemme jumalallisia olentoja tällä planeetalla. Olemme yhtä paljon erilaisia ​​alemmista roduista kuin ne ovat hyönteisistä. Itse asiassa meidän rotuun verrattuna muut rodut ovat petoja ja eläimiä, parhaimmillaan karjaa. Muut rodut ovat kuin ihmisen ulostetta. Kohtalomme on hallita alempi arvoisia rotuja. Maan päällistä valtakuntaamme hallitsee johtajamme rautaisella sauvalla. Massat nuolevat jalkamme ja palvelevat meitä orjina. ”
  – Israelin pääministeri Menechem Begin
  ”Miljoona arabia eivät ole yhden juutalaisen kynnen arvoisia.”
  – Rabbi Yaacov Perrin (NY Daily News, 28. helmikuuta 1994, s. 6)
  https://www.johnkaminski.org/index.php/essays-by-john-kaminiski-american-writer-and-critic/holocausting-humanity

  Nyt Israel täydellistää omaa vakoilukalustoaan ja hyödyntää korona virusta sekä sotilaallisesti että taloudellisesti vain omia tarpeitaan varten
  Israel Perfecting Surveillance Tech
  Leave it to the Mossad and Shin Bet to profit militarily and financially from virus.
  PHILIP GIRALDI
  In fact, spying targeting the U.S. is probably its number one priority due to the fact that the Jewish state is so heavily dependent on American support that it feels compelled to learn what discussions relating to it are taking place behind closed doors.

  Israeli penetration of U.S. telecommunications began in the 1990s, when American companies like AT&T and Verizon, the chief conduits of the National Security Agency (NSA) for communications surveillance, began to use Israeli-produced hardware, particularly for law enforcement-related surveillance and clandestine recording.
  … Israel is a leader in using electronic resources to carry out espionage and collect information on various targets of interest. Israel is also an innovator, and its close relationship with the U.S. intelligence community (IC), most particularly the NSA, means that technologies and procedures developed by the Jewish state will inevitably show up in America.
  …It is one of the ironies of history that the United States of America, with its vast resources, large population and legacy of individual freedom, has been becoming more like its tiny militarized client state Israel. It is a tendency that must be resisted at all costs by every American who cares about fundamental liberties.

  **—On yksi historian ironioista, että Yhdysvalloista, laajoilla voimavaroilla, suurella väestöllä ja yksilönvapauden perinnöllä varustetusta maasta, on tullut pienen militarisoidun Israeliin asiakasvaltio.
  Jokaisen amerikkalaisen, joka välittää perusoikeuksistaan, on vastustettava tätä suuntausta kaikin voimin.

  Kuten Israelin pääministeri Ariel Sharon aikoinaan totesi:
  ”Haluan kertoa sinulle hyvin selvän asian: Älä ole huolissasi Yhdysvaltojen Israelin painostamisesta. Me, juutalaiset, hallitsemme Amerikkaa, ja amerikkalaiset tietävät sen. ”
  https://www.unz.com/pgiraldi/israel-perfecting-surveillance-tech/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=207302

  • ”Kuten Israelin pääministeri Ariel Sharon aikoinaan totesi:
   ”Haluan kertoa sinulle hyvin selvän asian: Älä ole huolissasi Yhdysvaltojen Israelin painostamisesta. Me, juutalaiset, hallitsemme Amerikkaa, ja amerikkalaiset tietävät sen. ”…” —- Tilannehan on sama nyt EU:n suhteen.

   EU: n toimittama omituinen sarjakuvakirja, jossa ennustetaan pandemiaa, ja globalistit ovat pelastajia
   Outo sarjakuva, jonka Euroopan unioni julkaisi vuonna 2012, ennusti arka sen mitä Covid-19-maailmanlaajuisen pandemian yhteydessä on tapahtunut. Kuitenkin tässä propaganda esityksessä valitut globalisti-byrokraatit pelastavat planeetan.
   Sarjakuva, jonka otsikko on ’Tartunnan saanut’, oli Euroopan komission kansainvälisen yhteistyö- ja kehitysosaston toimittama. Sitä ei ollut tarkoitettu julkiseksi, vaan sen sijaan jakeluun EU: n toimielinten sisällä. Vain muutama sata sarjakuvaa tehtiin.
   … julkaisusta todetaan, että ”vaikka tarina voi olla kuvitteellinen, se on silti kietoutunut tiettyihin tosiasioihin”.
   Graafinen romaani kuvaa tutkijoita Kiinan laboratoriossa, jotka kokeilevat tappavia taudinaiheuttajia:
   **—Bizarre EU Funded Comic Book Predicted Pandemic, With Globalists As Saviours
   A strange comic book that was commissioned for publication by the European Union in 2012 eerily predicted almost exactly what has unfolded with the Covid-19 global pandemic. However, in this propaganda laced presentation of the outbreak, unelected globalist bureaucrats save the planet.
   The comic book, titled ‘Infected’, was a production of the European Commission’s international cooperation and development arm. It was not intended for widespread public consumption, but instead to be distributed inside EU institutions. Only a few hundred of the comic books were made.
   The EU’s description of the strange publication states that “While the story may be fictional, it is nevertheless intertwined with some factual information.”
   The graphic novel depicts scientists inside a lab in China experimenting with deadly pathogens:
   A wannabe hero time travels from the future, alerting authorities to the coming pandemic, and presents an antidote, before quickly becoming the target of opportunists who want to steal the cure and sell it to drug companies:
   The story features the transmission of a novel virus from animals to humans in a crowded wet market:
   “Indeed, imagine if you were infected in this market by a new contagious agent.” says the UN’s chief advisor on contagious diseases, adding “You probably wouldn’t even realise it until the end of the incubation period.”
   The publication suggests that air travel would exacerbate the spread of the disease, with the character adding that “You’d have headed back to Europe, the US, Latin America, or Australia as planned via an international airport.”
   The cartoon depicts the failure of a global health organisation to act quickly enough to stop a pandemic:
   It also predicts draconian safety measures, including social distancing, which make everyday life “totally unbearable”:
   The piece concludes with an EU Parliament hearing, in which Brussels pushes for more integrated European cooperation on global health matters, mirroring a real life initiative known as ‘One health’.
   The globalists are lauded for helping develop and distribute a vaccine to the world:
   Was this predictive programming or just a bizarre coincidence?

   https://www.infowars.com/bizarre-eu-funded-comic-book-predicted-pandemic-with-globalists-as-saviours/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=207310

 26. Lue , truth_hunter myös Vernon Colemannin kommentti seekerin sivulla: It is the government , not the Coronavirus, who threatnes our lives. Trump ei kuitenkaan ole ” rokoteuhka”, koska rokottaminen ei edes kuulu hänen kompetensseihinsa presicenttinä, vaan niistä päättävät osavaltioiden kuvernöörit ihan itsenäisesti.

 27. Lue , truth_hunter myös Vernon Colemannin kommentti seekerin sivulla: It is the government , not the Coronavirus, who threatnes our lives. Trump ei kuitenkaan ole ” rokoteuhka”, koska rokottaminen ei edes kuulu hänen kompetensseihinsa presicenttinä, vaan niistä päättävät osavaltioiden kuvernöörit ihan itsenäisesti.

 28. Jos Kosher-liha vain kelpaa niin hyvä tietää tämä
  PERUSSUOMALAISTEN europarlamentaarikko Laura Huhtasaari kertoi tiistaina Nelosella nähtävässä Hansin matkassa -ohjelmassa noudattavansa ”juutalaista ruokavaliota”.
  @Truth_hunter 14.5.2020 at 11:08
  ”A Bicephalous Monoparty and the Four Pillars
  Totalitarianism for Dummies…”

  Kosher voileipä: 2-puoluejärjestelmä jossa sionistit aina hyötyvät
  Kosher Sandwich: The 2 Party System That Always Benefits Jewish Interests (FTN Podcast + Transcript)
  Jazzhand McFeels – James Allsup
  Beginning in the 1960s, as WASP political power in the U.S. was being subverted and dismantled, Arthur Finkelstein pioneered a brand new political method that now reads like a how-to guide for kosher modern right-wing populism.
  Finkelstein is the architect of the modern American 2 party political paradigm that is the reason problems never seem to get solved – in fact, they get worse – and voters never get what they’re promised.
  **—Finkelstein on modernin amerikkalaisen 2-puoluepoliittisen paradigman tai mallin arkkitehti, … paradigman jonka avulla ongelmat eivät koskaan näytä ratkeavan – tosiasiassa ne vain pahenevat – ja äänestäjät eivät koskaan saa mitä luvataan
  (siis aivan sama tilanne kuin meilläkin).
  https://russia-insider.com/en/kosher-sandwich-2-party-system-always-benefits-jewish-interests-ftn-podcast-transcript/ri30263
  ——-
  Juutalaisten kosher on hyvin tarkasti säännelty paitsi aterioinnin, niin myös raaka-aineiden ja ruuan valmistustavan suhteen.

  PERUSSUOMALAISTEN europarlamentaarikko Laura Huhtasaari kertoi noudattavansa ”juutalaista ruokavaliota”. Hän kieltäytyy sen perusteella brysseliläisessä lounasravintolassa muun muassa ankeriaasta ja hummerista.
  Sallittujenkin eläinten kelpuuttamista ruoka-aineeksi rajoittaa vielä vaatimus oikeasta teurastustavasta.
  Teurastus tehdään aina rabbin valvonnassa siten, että eläimelle tuotetaan mahdollisimman vähän kärsimystä ja eläimen veri valutetaan mahdollisimman tarkasti pois ruhosta.
  Väärin teurastettuja tai kuolleina löytyneitä eläimiä ei saa syödä.
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006505671.html
  ———
  Suzanne Bousquet … erilainen näkemys kosherista
  Kosherista Halaliin: Kun ahneus, politiikka ja länsimaisen sivilisaation tuskallinen tuhoaminen kietoutuvat toisiinsa
  Kääntänyt ranskasta David Smith, 2020.
  Quebecissä syntyneen kirjoittajan mukaan kirjan tarkoituksena on täyttää huomattava aukko, nimittäin se, että kenenkään kustantajan luettelossa ei ole tarkkaa selitystä kosher- ja halal-sertifikaattien liiketoiminnasta ulkopuolisten näkökulmasta.
  Merkaz HaRav Yeshivan rabbi David Bar-Hayim vahvistaa, että juutalaisuus erottaa yksilöt toisistaan uskonnon pohjalta. Lihan, joka on nimeltään ”kosher”, täytyy täyttää vaatimus, että teurastuksen suorittaa uskova juutalainen, … se perustuu heprealaiseen lakiin (halakha), jossa muita kuin juutalaisia (goyimeja) pidetään eläiminä.
  Muiden kuin juutalaisten maanpäällisellä sielulla on samantyyppinen anima kuin epäpuhtailla eläimillä (kuten sioilla tai apinoilla): goimit ovat olentoja, joiden katsotaan olevan alempi arvoisia, ja siksi heidän teurastamien eläinten liha ei voi olla košeria.
  **—Rabbi David Bar-Hayim of the Merkaz HaRav Yeshiva confirms in a study that Judaism establishes a distinction between individuals based on religion. Meat designated “kosher,” and by extension the absolute obligation that the slaughter be carried out only by a believing Jew, comes from a conception which figures in the Hebrew Law (the halakha), whereby non-Jews (goyim) are considered animals. The terrestrial soul of non-Jews has the same type of anima as that of impure animals (such as pigs or apes): the goyim are creatures judged very inferior, and this is why meat from an animal slaughtered by them cannot be kosher.
  Rabbi David Bar-Hayim vom Merkaz HaRav Yeshiva bestätigt in einer Studie, dass das Judentum eine Unterscheidung zwischen Individuen aufgrund der Religion festlegt. Fleisch, das als „koscher“ bezeichnet wird, und im weiteren Sinne die absolute Verpflichtung, dass das Schlachten nur von einem gläubigen Juden durchgeführt wird, ergibt sich aus einer Konzeption, die im hebräischen Gesetz (der Halakha) vorkommt, wonach Nichtjuden (Goyim) als Tiere gelten. Die irdische Seele von Nichtjuden hat die gleiche Art von Anima wie die von unreinen Tieren (wie Schweinen oder Affen): Die Goyim sind Kreaturen, die als sehr minderwertig eingestuft werden, und deshalb kann Fleisch von einem von ihnen geschlachteten Tier nicht koscher sein.

  Bousquet explores these grim methods of slaughter and succinctly dismantles apologetics in their favor. Most concerning to the author is the fact that a lot of kosher and halal meat finds its way to the mass market, where it is not labeled as such.
  … Bousquet’n rituaaliteurastusta käsittelevä luku on poikkeuksellinen, ja siinä on kappale, jonka otsikko on ”Monikulttuurisuudesta lailliseen moniarvoisuuteen”, jossa hän sanoo, että ”monikulttuuristen politiikkojen kulttuurirelativismi on antanut uskonnollisille fundamentalisteille mahdollisuuden määrätä laillisesta moniarvoisuudesta”.
  Siksi košerin ja halal-lihan tuotantoa koskevat lait noudattavat heprealaisten ja islamin lakia eivätkä kansakunnan omaa lakia.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/05/05/review-from-kosher-to-halal/
  https://www.myjewishlearning.com/article/kosher-slaughtering-an-introduction/

  • Populististen tai klassista liberalismia edustavien oikeistoryhmien, kuten USA:n WASP kosherisointi on tapahtunut todellakin silmiemme edessä. Lobbyn taitavuus ilmenee myös työväenluokan asiaa ajaneen vasemmiston houkuttelussa monikulttuuri-ideologian alaisuuteen ja perinteisen (ja yhä validin) luokkatietoisuuden alasajo siirtämällä päähuomio identiteettipolitiikan kysymyksiin sekä voimavaroja tuhlaavaan maailmanparannukseen. Olemme ajautuneet tilanteeseen, jossa valkoisen työväenluokan etuja ei aja kukaan. Kriisien ja markkinahäiriöiden vuoksi iso osa valkoista työväenluokkaa ei voi käydä töissä tai jos käy niin, sille ei makseta juuri mitään ja niinpä kansantalouteen ei kerry verotuloja ja valtiot joutuvat velkaantumaan kosher-lobbylle. Velkojat voivat kiristää valtioita ja määräävät ne austerity-toimenpiteisiin (esim. tuleva korona-sopeutus) ja kierre vain entisestään vahvistuu.

  • Paljon kertoo Persujen suhteesta sionisteihin tämä Huhtasaaren ruokavalio ja samalla myös sen kuinka hän itse uskoo olevansa (ainakin alitajuisesti) muiden yläpuolella.
   Siksi olisi hyvä jos se leviäisi laajemmin koko persuporukan tietoisuuteen sillä varmaan mukana on paljon sellaisia jotka eivät ymmärrä missä ovat mukana ja ketä lopulta tukemassa.

   • Enemmän hummeria, ankeriasta, simpukoita ja possua minulle kysynnän puutteesta laskenein hinnoin kuulostaa oikeastaan aika hyvältä. Eihän sitä aina kaviaaria jaksa syödä.

  • Kuva kuulemma kertoo enemmän kuin satayksi sanaa. Ei ole Huhtasaari Pertti Persuduunarin paras kaveri. Toisaalta, kukapa olisi. Oppositiojohtajia kun on kahta lajia. Kontrolloituja tai kuolleita.
   https://www.vastarinta.com/perussuomalaisten-laura-huhtasaari-ei-tahdo-eu-eroa/

   Juutalaisten omalaatuinen psykologia ei liene pelkkää genetiikkaa tai talmudia. Heillähän on se ympärileikkaus. Nojatuolistani käsin, voisin kuvitella vauvaikäisenä koetulla väkivallalla olevan pysyvästi traumatisoiva vaikutus. Aivopesun peruskurssin sisältöä tuollainen. Kosheristitkin koulitaan rooliinsa.

 29. EU-diktatuurin pirullinen suunnitelma saada ainakin huomattava osa ihmisistä käytännössä pakkorokotetuiksi, so. mm. mikrosirutettua zombeiksi: passin ja rokotteen oton osoittavan rokotuskortin yhdistäminen.
  Siitä kertoo esim. ruotsinmaalainen vaihtoehtomedia http://blueshift.nu/author/cobalt/ ja kehottaa allekirjoittamaan suunnitelmaa vastustavan vetoomuksen.

  Tarvittaisiin muissakin maissa em. italialaisen Sara Cuaninin kaltaisia suoraselkäisiä totuudenpuhuja-poliitikkoja eduskuntiin/parlamentteihin!

 30. Vanhan Testamentin armottomuus näkyy ajassamme. Määräykset eivät tule hallitukselta, vaan globalistien ohjauskeskuksesta. Nyt toteutetaan jo maailmanlaajuisen käskynjaon harjoittelua.

  Koska salaliittoteoria-termi pilkkaa vain yksilön perusoikeutta ajatella itsenäisesti, en halua käyttää sitä. Jätetään alkuosa pois, niin jäljelle jää käytännöllinen ja neutraali teoria-sana.

  Teoriat tosiaan pyörivät mielessä, erilaisia tuumaustunnusteluja ja sisäisiä suuntia pitäisi olla, ettei jumittuisi liian suppeaan kokonaiskäsitykseen. Joitakin mahdollisuuksia: Entäpä, jos coronahässäkkä suuntaa huomion pois siitä, mikä on vielä vaikuttavampaa, mutta näkymätöntä. Totuudenetsijän linkki avaa yllä kuvauksen Fun Vax-Programista, Pentagonin kehitteestä, jota ruiskutettiin ilmaan lentokoneista Saudi-Arabiassa. Vuosina 2012-2020 alueella kehittyi MERS, MIddle – East Respiratory Syndrom. Sen alkuperäinen tarkoitus oli neutralisoida wahhabisteja. Kyse on aerosoli-rokotteesta. Saudien ja Etiopian (WHO:n pääjohtajan kotimaa) lentoyhtiöt ovat ruiskuttaneet lentokoneistaan viime aikoina Euroopan yllä ahkerasti jättäen jälkeensä tuntikausia taivaalla näkyviä vanoja, joiden sisällöstä ei ole varmuutta. Tällaiset lennot on ilmoitettu usein vailla päämäärää, vain lähtökaupunki on ilmoitettu lentokenttätiedoissa. Monet lennot on em. maista kuitenkin nimetty Belgiaan saapuviksi. Tästä hyppää ajatus heti Saksan maskipakkoon. Miksi hengityssuojat määrättiin käyttöön epidemian lopulla ? Oliko hallituksella tietoa, jota se ei kansalle jaa ? Ihmisiä johdetaan ehkä harhaan suuntaamalla huomio muualle, se on ainakin vanha konsti hallita.

  Itse kokeilin nenän kautta otettavaa nuuhkaistavaa lääkettä vuosia sitten. En pystynyt käyttämään sitä, koska se vaikutti liian, melkein shokeeraavan, voimakkaasti verrattuna homeopaattisiin pikkupillereihin.

  Nyt saattaa olla menossa monia yhtäaikaisia tapahtumaketjuja : Finanssijärjestelmän kaatuminen ja vaurauden uusjako (pelureilleko taas kaikki ?) / Tavallinen kausiflunssa / Ilmasta, lentokoneista suihkutettavat ainekset aerosolimuodossa: bioase, rokote, raskasmetallipartikkelit, tuntemattomia aineosia / 5 G:n ja em. kemioiden yhteisvaikutus / Kemiallisten ainesten, myös metallisten nanopartikkeleiden, manipulointi elollisessa luonnossa (myös ihmisessä) mikroaalloilla, järjetelmiä ovat mm. HAARP, SBX-Radar, NEX RAD. Lähetysantennikenttiä on ympäri maapalloa, eniten USA:n sotilaallisia yksiköitä. Säteilyn voimakkuutta voi säätää.

  • > Koska salaliittoteoria-termi pilkkaa vain yksilön perusoikeutta ajatella itsenäisesti, en halua käyttää sitä. Jätetään alkuosa pois, niin jäljelle jää käytännöllinen ja neutraali teoria-sana. >

   Voi pyhä sylvi – tee toki kuten haluat ja se ainoastaan siksi, koska perusoikeuttasi ajatella itsenäisesti pilkataan. Totuus on kuitenkin se, että sana ”teoria” jättää asian varsinaisen ytimen pois…. jokaisen ihmisen ajatukset mistä tahansa asiasta edustaa jonkinlaista teoriaa. Salaliittoteoria toimii vallan loistavasti niin kauan kunnes ko. ASIA on totuudeksi todistettu (JA SITÄ TAPAHTUU KIIHTYVÄLLÄ TAHDILLA.) Sen jälkeen salaliittoteoria ei ole enää teoria, joten siitä loogisesti jätetään sana ”teoria” pois.

   Mitä helvetin pelkäämistä totuuden mukaisessa sanassa voi olla? Naurettavaa lammastelua… pitääkö meidän käyttäytyä kuten poliitikot, joille valehtelu on vääristeltyä totuutta?

   • Monenlaiset totuudenpimittäjät ja -vääristelijät kuten valheellisen valtamedian toimittajat tietävät, että useimmat HEIDÄN ”totuuksiensa” epäilijät reagoivat tuohon ”taikasanan” voiman saavuttaneeseen ”salaliittoteoria”-sanaan automaattisesti kuin Pavlovin koirat olemalla nöyrästi hiljaa. Saman asian on em. prof. Tracy sanonut vähän toisenlaisilla ilmaisuilla kuten ”Weaponized Term”.

    Ei kannata tehdä yksinkertaista asiaa monimutkaiiseksi!

   • Olen törmännyt reaktioihin: jos puhuu jostain asiasta asiana, kuuntelija toteaa, että tuohan on sitä salaliittoteoria-ajattelua – sillä voi heti torjua ja salvata, ettei muita kuin valtamedian käsityksiä voi mitenkään ottaa huomioon. Salaliittoteoria on mielestäni kehitetty sanana tekemään muut kuin Mediapoolin kannalla olevat naurunalaisiksi salaliittoteoreetikoiksi. Se on vallassa olevien manipulaatiota. Sitten asiaan voi ottaa toisen näkäkulman : että on salaliittoja, jotka pitää paljastaa: korruptiota, salaseuroja, stalkerointia jne. Jos haluaa toimia salaliittojen paljastajana, eihän se huono asia ole. Tämä nyt on ehkä vain sanoilla helistelyä, – makuasia – ja mikä sopii missäkin tilanteessa ja missäkin kulttuurissa.

    • > Salaliittoteoria on mielestäni kehitetty sanana tekemään muut kuin Mediapoolin kannalla olevat naurunalaisiksi salaliittoteoreetikoiksi. >

     Olet oikeassa, juuri siihen tarkoitukseen se on tehty, mutta hetki vain ja pilkka tulee osumaan omaan nilkkaan 😉

  • Ilmeisisti vain aniharvat länsimaiset lääkärit, so. rockefelleriläiset allopaatiti tietävät, mihin noiden homeopaattisten pikkupillereiden useinkin suuri vaikutus perustuu; edellytyksenä on kylläkin täsmälleen oikea diagnoosi ja sen perusteella oikein valittu pikku pilleri – värähtelyt, frekvenssit ja aaltoliike, joiden vaikutus ei edellytä, että pikku pillerissä olisi ainoatakaan alkuperäisen aineen molekyyliä jäljellä:

   ”Homeopati botar genom fysik och inte kemi”, http://white tv.se/en/mind-control-mk-ultra/1060-homeopati-botar-genom-fysik-och-inte-kemi.html

   Ks. myös ”Western Medicine is Rockefeller Medicine – All The Way”,
   https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

   Tärkein syy miksi rosvoparoni Rockefeller julisti mm. homeopatian pannaan on se, että naurettavan halpoja, mutta ammattitaitoisesti käytettynä tehokkaita homeopaattisia lääkkeitä ei voi PATENTOIDA ja sen ansiosta nyhtää kiskurihintoja.

 31. @Jolle 16.5.2020 at 10:10 ja Jolle 15.5.2020 at 19:53 —” kuka tai ketkä loppujen lopuksi hallitsevat nykyistä(kin) maailmaa…”

  Minun filosofiani mukaan kaiken takana häärää pahuutta edustava Illuminaatti tai Nwo-mafia ja on häärännyt jo satoja ellei tuhansia vuosia. Todisteet löytyvät historiasta.
  Pöytäkirjoissakin kaikki on varsin avoimesti kerrottu ja jos se ei riitä niin Talmudista saa lisätietoa jota täydentää M. Beginin kommentti yllä Truth_hunter 16.5.2020 at 10:29.
  Viimeisimpiä todisteita ovat esim. Ranskan ja Venäjän vallankumoukset, maailmansodat, wtc-iskut, meneillään oleva ’terrorismin vastainen sota’, Vanki nro X 16.5.2020 at 19:46 kommentissa yllä esiin tuodut ja nyt uutena tämä korona-pandemia…

  Koko ihmiskunnan historia on pelkkää jatkuvaa satanistien ’koronaa’… yritystä kaapata kaikki itselle ja tuhota muut.
  Tuo satanistien muiden yläpuolelle nostanut ja muut tuhoava Mafia on luonut itselleen koko ajan kasvavan suuren vastavoiman ja edessämme voi olla lopullinen Raamatussakin ennustettu taistelu (Harmageddon) … Muu Maailma tai Hyvä vastaan Paha.
  Miksi näin tapahtuu?

  Toiset uskovat että se on Jumalan tahto, että hän näin tuhoaa pahan. Mutta voi kysyä (jos hän ylipäätään on erillisenä olemassa) miksi hän sitten loi pahan tai salli sen ylipäätään syntyä ja nousta valtaan? No, tuhoava jumala on rabbien tekele joten se siitä. Jeesus yritti osoittaa että Jumalalle tärkeämpää on hyvyys joka voittaa pahan mutta aika ei ollut kypsä hänen sanomalleen
  Luonnollisempi ja paremmin järkeenkäypä selitys on että kyse on luonnon (Jumalan) laeista jotka maailmaa ohjaavat ja toivottavasti niin että hyvyyttä edustavat ja edistävät lait lopulta voittavat…

  (Makow comment – God is the Moral Intelligence behind creation, synonymous with spiritual ideals like love, truth, goodness, justice and beauty. The point of religion is to discern and obey His Plan. Therefore, to say there is no God, or he is unknowable is half-way to Satanism. To usurp God’s place, as Masonic Jewry is doing, is arrant Satanism.)

  • Britannia (anglo-sionistinen imperiumi) helposti unohdetaan kun ’läntisen arvoyhteisön’ harjoittaman politiikan salaisia ja hyvin naamioituneita mafiavoimia analysoidaan
   Britannia on maailman satanismin episentrumi ja se on Lucifer-voimien hallinnassa sanoo Richard C. Cook
   Britit johtavat lännen harjoittamaa tuhoisaa sota-agendaa – mutta miksi?

   Britain is the epicentre of world Satanism and is in the control of Lucifer.
   The British Are Driving the West’s War Agenda—But Why?
   By Richard C. Cook
   The empire today is heavily financial, organized around the banking and other financial institutions housed in the City of London and replicated in financial centers worldwide, particularly New York, Paris, Frankfurt, Milan, Tokyo, Hong Kong, etc.
   One reason Britain’s role in world affairs is not as well publicized as that of the U.S. is the deep secrecy surrounding the workings of the Privy Council, where utterance of the truth may be high treason.

   Regarding Israel, that nation owes its origin to its status as a British proxy, supported as an Asian beachhead to control Middle Eastern oil. Modern Israel is a British project as much, if not more so, than it is of the U.S.
   Zionism actually originated in Britain in the early 19th century. Its leading financial supporters were the British Rothschilds. The 1917 Balfour Declaration stated Britain’s support for a “national home for the Jewish people” in Palestine. The declaration was contained in a letter from British Foreign Secretary Arthur Balfour to Baron Lionel Walter Rothschild, then a private citizen but heir to the fortune left to him by his father Nathan Rothschild.
   **—Imperiumi on tällä hetkellä vahvasti taloudellinen, ja organisoitu City of London’in pankki- ja muiden rahoituslaitosten ympärille, myös rahoituskeskuksiin maailmanlaajuisesti, erityisesti New Yorkissa, Pariisissa, Frankfurtissa, Milanossa, Tokiossa ja Hongkongissa. Syy miksi Britannian rooli maailman asioissa ei ole yhtä julkinen kuin Yhdysvaltojen on syvä salaisuus, joka ympäröi Privy Councilin (’valtakunnan kanslia’, The Privy Council is in fact the managing directorate of the British oligarchy) toimintaa, jossa totuuden ilmaiseminen voi olla suuri petos.
   … nykyinen Israel on brittiläinen hanke yhtä paljon, jos ei enempää, kuin Yhdysvaltojen.
   Sionismi todella syntyi Britanniassa 1800-luvun alkupuolella. Sen johtavat rahoittajat olivat brittiläiset Rothschildit. Balfour-julistus vuodelta 1917 takasi Ison-Britannian tuen palestiinalaiselle ”juutalaiselle kansalle”. Julkilausuma sisältyi brittiläisen ulkoministerin Arthur Balfourin kirjeeseen Baron Lionel Walter Rothschildille (isänsä, Nathan Rothschildin, jättämän omaisuuden perijä).
   https://www.globalresearch.ca/the-british-are-driving-the-wests-war-agenda-but-why/5636776

   • In ’1984’, Orwell Was Describing the Repressive Tactics and Propaganda of the British Empire, Not the USSR
    Martin Sieff
    … But it was not the Soviet Union, Stalin’s show trials or his experiences with the Trotskyite POUM group in Barcelona and Catalonia during the Spanish Civil War that “made Orwell Orwell” as the Anglo-America Conventional Wisdom Narrative has it. It was his visceral loathing of the British Empire – compounded during World War II by his work for the BBC which he eventually gave up in disgust.

    And it was his BBC experiences that gave Orwell the model for his unforgettable Ministry of Truth in his great classic “1984.”
    https://russia-insider.com/en/1984-orwell-was-describing-repressive-tactics-and-propaganda-british-empire-not-ussr/ri30426

 32. Tosi hyvä kirjoitus, luen huomenna loppuun tuoreilla silmillä.

  Oma mielipide tuosta qanon liikkestä on, että on hyvä nuorempienkin kuulla ”deep statesta” tai yleensä kuulla miten härskiä peliä tuolla vallankahvoilla käydään.
  Negatiivisempi puoli on kirjoittajan mainitsema ”lahkoutuminen”, vieden oikeat keskustelun- tai muutoksenaiheet jonkin yhden, helposti julkisuudessa ”foliohattu” maineen saavan seuran alle.

  Se, että luemme koko qanonista johtuu ilmeisesti, kun sillä on kohtuu suosittu tube- kanava, itsekin tutustuin siihen joskus ja huomasin sen myös yrittävän kerätä mahdollisimman paljon maksavia asiakkaita, ns. ”patreonissa”.
  Ei itse kanavassa mitään vikaa ole, kertoo mm. hyvin uutisia, mutta en suosittele varauksetta uskomaan, ainakaan Trumpin osuuteen siinä?
  Tosin asian vastaisia uutisia sieltä ei kuule ja muutenkin siellä kiperät paikat ohitetaan sujuvasti.

  Toivon, että Usan asevoimissa on tällainen muutoshalu edes jollain ryhmällä tai peräti suunnitelma sen toteuttamiseksi?

  ”Trumpin taustalla vaikutti kuitenkin jo hänen uransa alkutaipaleella sellaisia henkilöitä kuin David Rockefeller, Tibor Rosenbaum, Edmond de Rothschild, William Mellon Hitchcock ja Meyer Lansky.26”

  Aika moni asia selvisi tuon myötä.

  ”..,Glenn on todennut pitävänsä Trumpia vastenmielisenä henkilönä, vaikka pitääkin mahdollisena, että tämä toimii valtaeliittiä vastaan.”

  Tuossa on melkein sanoiksi puettuna myös oma mielipiteeni herrasta.😁

 33. Olen kaikkien kommenttien jälkeen tullut siihen tulokseen että on melkein mahdotonta muodostaa terävämpää kuvaa Trumpista kun koronauuutisointi peittää alleen sen mitä koko ajan kuitenkin tapahtuu vaikkakin pimennossa. Toinen näköeste on tietenkin ennakkoasenteet Trumpia kohtaan. Jotkut kuitenkin täälläkin ovat huomanneet Trumpin toimivan deep statea vastaan.

  Olen aiemminkin esittänyt, että Trump, Putin ja hieman sivumpana Xi toimivat yhdessä. Trumpin ja Putinin yhteistyö perustuu siihen että he edustavat maita, jotka eivät ole tehneet rauhansopimusta Saksan kanssa. Voimassa on vain tulitauko. Saksalla valtiona ei ole olemassa valtiosääntöä, joka nk. perustuslaissakin mainitaan. Perustuslakiprovisoriumissa sanotaan että se on voimassa siihen asti kun kansa äänestää valtiosäännöstä.

  Niin Putin kuin Trumpkin tarvitsevat rauhansopimuksen Saksan kanssa oman presidenttiytensä vuoksi. Putin haluaa tai tarvitsee rauhansopimuksen jotta voisi julistautua Neuvostoliiton ” perilliseksi” . Trump on 5US Corportion johtaja mutta haluaa tulla valituksi toiselle kaudelle USAn presidenttinä. Trump haluaa rauhansopimuksen niin Saksan kanssa kuin muunkin maailman kanssa. Koska voimassa on vain tulitauko, Trump voi liikutella sotilasjoukkojaan Saksassa miten haluaa.

  Eritoten kun Merkelin hallitus ei ole noudattanut liittoutuneiden perustuslaissa antamia lakipykäliä.Heräävätkö saksalaiset unestaan että luulevat olevansa suvereenivaltio ja että Saksalla olisi rauhanspimus voittajavaltioiden kanssa. Todennäköisempää on ehkä että USA: n armeijan joukot ( joihin ovat tulleet mukaan nk.Shaefjoukot ottavat vallan ja Saksaan muodostetaan ensin sotilashallitus. Kukaan Saksassa ei vielä tiedä eikä voi varmaa sanoa!
  Saksalaisilla on vielä iso ongelma siinä , että kenellä on saksan kansalaisuus ja kenellä ei. Ainakin Trump ”ist ein Deutscher”.

  Ellei rauhankysymys Saksan ja 2.maailmansodan liittoutuneiden välillä ole lainkaan mukana kuvassa, kuva Trumpista ja Putinista yhdessä Xi: n kanssa ei tule näkyviin eikä silloin myöskään voi uskoa että NWO: lla on trilateraalinen vastustaja. Deep statea ei ole myöskään vielä lyöty ja ketä kaikkia globaaliin deep staten sitten vielä kuuluukaan.

  • Saksa ja Eurooppa on yhä sionistien pihdeissä kuten USAkin
   Miten asiat jatkossa kehittyvät niiden ja koko maailman osalta riippuu siitä miten nämä Laurent Guyenot’n meille esiin tuomat asiat ymmärretään ja ennen kaikkea siitä miten tähän tietoon reagoidaan.
   Onko ihmiskunta jo valmis irtaantumaan pakanuudesta joka yhä vieläkin näyttää olevan sitä ohjaava vahva irrationaalinen voima. Se on ydinkysymys.

   Paholaisen temppu: Israelin Jumalan paljastaminen
   LAURENT GUYÉNOT

   ”Paholaisen hienoin temppu on vakuuttaa sinut, että häntä ei ole”, kirjoitti Charles Baudelaire. Hän oli väärässä: paholaisen hienoin temppu on vakuuttaa sinut olevansa Jumala.
   Uskonko paholaisen olemassaoloon? Se riippuu määritelmästä. Uskon, että ihmiset ovat ajatuksien vaikutuksen alaisia, joita he ovat yhdessä aikakausien aikana luoneet, sillä ideat ovat henkisiä voimia.
   Ja tästä näkökulmasta katson, että Jahven personoiminen Jumalallisena luojana on tuhoisinta petosta, jota koskaan on ollut ihmiskunnassa, rikos jumaluutta vastaan.

   Haluan osoittaa tässä, että Jahvella on paholaisen luonne sellaisena kuin useimmat ihmiset sitä kuvittelevat. Tarvitaan pitkä matka selitettäessä juutalaisten voiman saatanallista laatua, joka tulee yhä ilmeisemmäksi joka päivä – laatua, jonka Alain Soral paljastaa viimeisimmissä videoissaan (nyt saatavana englanninkielisillä tekstityksillä uudessa ERTV International YouTube -kanavassa). Jos olisin kristitty, lainaisin Joh. 8:44.
   En kuitenkaan puhu kristillisestä näkökulmasta, sillä vaikka hyväksyn periaatteen, jonka mukaan evankeliumin tarina oli luotu parantamaan juutalaisten henkinen orjuus Toorasta, katson myös, että ellei kristinusko pysty hylkäämään Vanhaa testamenttia se jää pysyvästi sen viruksen tartuttamaksi, jota vastaan sen oli tarkoitus taistella.

   The Devil’s Trick: Unmasking the God of Israel
   LAURENT GUYÉNOT
   “The finest trick of the devil is to persuade you that he does not exist,” wrote Charles Baudelaire (Paris Spleen). He was wrong: the devil’s finest trick is to persuade you that he is God.

   Do I believe in the existence of the devil? It depends on the definition. I believe that humans are under the influence of the ideas that they have collectively engendered over the ages, for ideas are spiritual forces. And from that standpoint, I regard Yahweh’s impersonation of the Divine Creator as the most devastating deception ever played on the human race, a crime against divinity.
   Am I a Gnostic? Not in the strict sense. If we are to believe their detractors, the early Gnostics taught that the God of the Old Testament was the evil demiurge who created the world from which Christ came to free us. I do not take Yahweh that seriously. On the contrary, I lament that he has been taken seriously by billions of people, Jews, Christians and Muslims. Yahweh is a character of fiction, but one that has gained tremendous influence over a huge portion of mankind, either directly or indirectly.
   What I wish to demonstrate here is that Yahweh has the character of the devil as most people imagine it. That goes a long way towards explaining the satanic quality of Jewish Power that is becoming more and more apparent every day—a quality that Alain Soral is exposing in his most recent videos (now avalaible with English subtitles on the new ERTV International YouTube channel). If I were a Christian, I would quote John 8:44. But I am not arguing from a Christian viewpoint, for although I accept the principle that the Gospel story was designed as a cure for the Jews’ mental enslavement by the Torah, I also consider that, unless it could vomit the Old Testament, Christianity will remain forever infected by the virus it was intended to combat.
   https://www.unz.com/article/the-devils-trick-unmasking-the-god-of-israel/#the-jealous-and-murderous-god
   https://www.unz.com/article/the-devils-trick-unmasking-the-god-of-israel/

   • ”Onko ihmiskunta jo valmis irtaantumaan pakanuudesta joka yhä vieläkin näyttää olevan sitä ohjaava vahva irrationaalinen voima. Se on ydinkysymys….”
    OHOH… AIKAMOINEN YLLÄTYS … Tiukassa istuu pakanuus … Suomessa holokaustin kieltäminen on nyt mielisairautta!

    Ote linkistä:
    Benjamin Kivilohkare on koulutukseltaan hum. kand. Hänen mukaansa Suomessa on ensimmäisen kerran historiassa määritelty holokaustin kieltäminen mielisairaudeksi, tarkemmin harhaluuloisuushäiriön oireeksi.
    Tämä on tapahtunut Niuvanniemen sairaalassa Kuopiossa, missä psykiatrian ylilääkäri Tero Hallikainen ja hänen kollegansa ovat tehneet tämän diagnoosin. Monissa Euroopan maissa holokaustin kieltäminen on määritelty rikokseksi, josta voi saada vankeutta, mutta mielisairauden oireena sitä ei ole pidetty.
    Holokaustin kieltäjät ovat pieni vähemmistö, sillä yleisesti holokaustia pidetään todistettuna ilmiönä. Saa nähdä miten juutalaisjärjestöt suhtautuvat tähän asiaan. Onko holokaustin kieltäminen harhaluulo, joka tarvitsisi hoitoa? Kirjoittaa Kivilohkare.
    Jäljempänä olevassa laajassa artikkelissa otamme kantaa siihen, kuinka Suomessa on nyt määriteltynä holokaustin kieltäminen mielisairaudeksi. Esitämme lukuisten revisionistien kriittisen suhtautumisen holokaustiin. He eivät suinkaan perustele kriittisyyttään kansallissosialismilla tai antisionismillä, vaan sillä, että juutalaisten kansanmurhan tapahtumiselle ei löydy uskottavia perusteluita.
    Täten holokaustin analyyseilla viittaamme siihen määritelmään, minkä seurauksena kyseinen kriittisyys luokitellaan mielisairauden oireiksi.
    http://www.magneettimedia.com/suomessa-maariteltiin-holokaustin-kieltaminen-mielisairaudeksi-huomiot-holokausti-uskonnosta/#comment-47434

    Kukahan tässä on mielisairas … totuutta etsivä tutkija vai se joka yrittää kumota tosiasiat, tehdä mustasta valkoista ja on valmis leimaamaan tutkitut tosiasiat mielisairauden oireiksi …?

 34. > Salaliittoteoria on mielestäni kehitetty sanana tekemään muut kuin Mediapoolin kannalla olevat naurunalaisiksi salaliittoteoreetikoiksi. >

  Olet oikeassa, juuri siihen tarkoitukseen se on tehty, mutta hetki vain ja pilkka tulee osumaan omaan nilkkaan 😉

 35. @Jolle 17.5.2020 at 22:57

  The psychopath projects his own cruelty and lust for power on others. And so he thinks that those who resist his domination are out to get him. Therefore he must destroy them first.
  From the biblical point of view, nations must either recognize Israel’s sovereignty, and their kings “fall prostrate before [Israel], faces to the ground” (Isaiah 49:23), or be destroyed.
  Yahweh told Israel that he has identified “seven nations greater and stronger than yourself,” that “you must put under the curse of destruction,” and not “show them any pity.” As for their kings, “you will blot out their names under heaven” (Deuteronomy 7:1-2, 24).
  And we recall that, according to phony whistleblower Wesley Clark, son of Benjamin Jacob Kanne, the neocons had plans for destroying precisely seven nations—another proof that they are possessed by Yahweh.

  Yahweh offers only two possible paths to Israel: domination, if Israel keeps Yahweh’s Covenant of separateness, or annihilation, if Israel breaks the Covenant:

  “if you make friends with the remnant of these nations still living beside you, if you intermarry with them, if you mix with them and they with you, then know for certain that Yahweh your god will stop dispossessing these nations before you, and for you they will be a snare, a pitfall, thorns in your sides and thistles in your eyes, until you vanish from this fine country given you by Yahweh your god.” (Joshua 23:12-14)

  Dispossess others or be dispossessed, dominate or be exterminated: Israel cannot think beyond that alternative.
  A good illustration is David Ben-Gurion’s paradoxical thinking in the early 1960s. Discussing Kennedy’s determination to stop Dimona, Avner Cohen writes in Israel and the Bomb (1998): “Imbued with lessons of the Holocaust, Ben-Gurion was consumed by fears of security. […] Anxiety about the Holocaust reached beyond Ben-Gurion to infuse Israel’s military thinking.”[11]
  Yet in the very same period, Ben-Gurion seriously considered that, within 25 years, Israel will dominate the world, and Jerusalem “will be the seat of the Supreme Court of Mankind, to settle all controversies among the federated continents, as prophesied by Isaiah.”[12]
  https://www.unz.com/article/the-devils-trick-unmasking-the-god-of-israel/#accusatory-inversion

  Tuohon viimeiseen kappaleeseen liittyen: Se mitä Trump on tehnyt ja koko ajan tekee on sopusoinnussa noiden Ben-Gurionin ajatusten kanssa. Hän tukee niitä.

 36. Meditations on Hate — ajatuksia vihasta
  Muutama ote linkin pitkästä ja erittäin ajankohtaisesta artikkelista
  ANDREW JOYCE • MAY 18, 2020
  johtopäätös

  ”Nykyinen arvovallankumous on suunniteltu tekemään valkoisista ”haara, joka taipuu”. Vihasta luopuessaan eurooppalaiset ovat kaikkialla luopuneet kyvystä vastustaa, psykologisesta tilasta, jossa menestyksekäs vastustus nykyajan elämän negatiivisille voimille tulee mahdottomaksi.
  Rehellinen viha vahvojen keskuudessa on terveellistä, hyvää ja välttämätöntä. Se on erityisen välttämätöntä ympäristössä, jossa kaikenlaiset vastustajat harjoittavat massiivista kaksinaismoraalia naamioimalla omat itsekkäät intressinsä ”rakkaudeksi”, oman kaunansa ”suvaitsevaisuudeksi” ja oman vihansa ”ystävällisyydeksi”. Epärehellisyyden kammottavien asioiden ympäröimänä meidän on omaksuttava ”täydellinen viha” ja oltava sovussa sen kanssa ja siihen luottaen ja tietäen, että vaikka heikot kaatuvat tielle, emme luovu siitä koskaan.

  –The current revolution in values is designed to make Whites the “branch that bends.” In giving up hate, Europeans everywhere will have resigned themselves to non-resistance and to a psychological state in which successful opposition to the negative forces of contemporary life becomes impossible. Honest hate among the strong is healthy, good, and necessary. It is especially necessary in an environment in which opponents of all kinds are engaged in mass duplicity, disguising their own selfish interests as “love,” their own grudges as “tolerance,” and their own hatred as “kindness.” Surrounded by detestable things lingering under dishonesty, we must embrace a “perfect hatred,” and be at peace in it, in the certain knowledge that, while the weak fall by the way side, we will carry it to its completion.

  Meditations on Hate
  ANDREW JOYCE • MAY 18, 2020
  “Nature seems made up of antipathies: without something to hate, we should lose the very spring of thought and action. … Hatred alone is immortal.”
  William Hazlitt, 1826
  It has become an axiom of Western culture that “being strongly against” anything is morally unsound or quasi-fascistic. Everywhere, and in all sections of the political spectrum, groups struggle to avoid being seen as “against” something, lest they be accused of hating what they oppose. Better to be “pro-life” than “anti-abortion,” and better to be “pro-choice” than “anti-foetus”! Better to be “for strong borders” than to be “against immigration.” Better to say you “support the Palestinians” rather than bluntly declare yourself an “anti-Zionist.” Better to say you support the privacy of women than let it be known you despise the notion of gender-bending miscreants entering into bathrooms alongside your wives and daughters. Better to say you are “pro religious freedom” than assert your hatred of the notion that two men can marry each other. Every sinew is strained to couch one’s feelings in positive terminology, so that you might be seen as a “positive” person with “positive” intentions. Even in our own movement I’ve noticed slices of semi-sincere rhetoric where we increasingly preface our assertions of identity and interests with claims that we support the identity and interests of all peoples (I don’t), even the Zionism of the Jews (I don’t)! The rot, my friends, is universal. Everywhere in the West, being “anti” anything is regarded as highly suspect, unless you are “anti-fascist” or “anti-racist,” in which case you are merely against the idea that Whites have the audacity to be against something.
  The war on hate is founded on a ridiculous premise — that everything in modern culture is perfectly agreeable and that there are no logical or moral grounds for strongly opposing anything or anyone in our midst. What is hatred? A feeling of intense dislike. Contemporary political and social mores would have you believe that any White man or woman who looked about them and was aroused to a state of intense dislike must be some kind of monster. Merely sharing your feelings of intense dislike, now termed “inciting hatred,” has been deemed criminal conduct in scores of Western countries. Criminal conduct! This despite the fact there has never been a point in our history more deserving of the deepest loathing, the most scathing contempt, and the most vicious hatred. This seething morass of ethnic encroachment, miscegenation, perversion, ignorance, degeneration, degradation, and humiliation is worthy of every last drop of spite and abhorrence that can feasibly be poured upon it. I hate it all, and if you have any genuine natural instincts left, and if you haven’t been conditioned into a perpetual state of consumerist ennui, you will hate it too.

  It is a special irony, of course, that the priests of the war on hate are the Jews who, for more than a century now, have posed themselves as angelic warriors against bigotry and hatred. This from a people known since the days of Caesar as world-haters possessing the most extraordinary instinct for misanthropy. And here, perhaps is their greatest strength — that they learned to preach anti-hatred while retaining, protecting, and refining their own hatreds. For what does the Jew possess more intense dislike than the homogeneous White nation? Fingernails running down a chalkboard — this is the traditional White nation to the Jews.

  The Jewish campaign against hate is a new attempt at a revolution in values. Those European imbeciles who nibble at this bait, convinced that they are part of some moral crusade for universal brotherhood, are throwing themselves into a campaign supporting Jewish hate. Isn’t it obvious that Europeans who adopt the new values aren’t “against hate” but merely sublimate their instincts and agree to hate themselves? What are speech laws, waves of migrants, and the imposition of new values by outsiders if not a hateful violation of sovereignty and the infliction of a systematic cruelty? Imagine the audacity of introducing these measures under the banner of “fighting hate”! All of these things, to the extent that they restrict and punish the natural feelings of the European, bring obvious pleasure and satisfaction to Jews. It is a matter of great joy to Jews that Whites should sign up by the thousands to purge their own ranks of all capacity for opposition. By preaching “a world without hate,” Jews promote a world of docile and dwindling Whites. And they are considerably advanced in this cause.

  What is hate? A feeling of intense dislike, but also something else. Coming to the realiation that one intensely dislikes something is the prelude to action against it. I need to be clear on my meaning here. Contemporary propaganda saturation would have you believe that hate “causes” violence and terrorism. This is a nonsense.
  The Longest Hatred

  Jews have described anti-Semitism as the “longest hatred.” I disagree. It is clear to any educated onlooker that Semitism itself, insofar as Semitism is defined as the behavioural expression of the Jewish hatred of mankind, represents the oldest hatred in recorded history. The interesting point here is that all Jewish examinations of what they perceive to be the “longest hatred” are conspicuous in their avoidance of the issue of cause and object. Hatred of the Jews is, for Jews, entirely spontaneous and self-creating. Hatred, a human emotion, is often quarantined from reasonable human consideration and represented in Jewish understanding as something not-quite-human — a virus, a theological mutation, or a psychological malfunction. Europeans in Jewish writings are quintessential haters insofar as this involves Europeans giving themselves over to something entirely irrational and inexplicable. Unwilling to examine their own role as cause and object, or to look at their own hatreds in the cold light of day, Jews promote the idea that hate itself, or at least hate among Europeans, is always devoid of cause and object. The White man’s hate is always spontaneous, always irrational, always self-creating, always inexplicable. Ultimately, as we have seen, hate in the European is “criminal.”
  If Semitism is, as I have argued, the true “longest hatred,” then what is its cause and object? Causes here are both internal and external to Jews. Judaism, the precise origins of which will remain forever unknown and unknowable, commands a strict separation from other humans and the formation of an ethnic caste above all others. It asserts an ultimate, cosmic superiority, and permits the infliction of a lesser ethics upon presumed inferiors. Jewish hate has arisen from time immemorial in the simple fact that other humans (collectively lumped together simply as goyim) refuse to accept this state of affairs, and that they fail to indulge Judaism’s dominance fantasy. From the beginning of Judaism until the present day, Jews have encountered populations who refuse to see Jews as their superiors. These non-Jewish populations have consistently refused to be subjected to lesser treatment, and they have hated the Jews for attempting to impose it upon them. Jews have responded to this reactionary hatred with a further hatred of their own — a dishonest hatred that hides even from itself and postures as a morose remembering of past injustices. The cycle continues endlessly, with Jewish hatred thus internally and perpetually powered via the momentum of the past.

  The lachrymose history of the Jews is in fact the story of frustrated attempts at dominance, and although it presents as a tale of woe, it is in fact a hit-list for revenge.
  By contrast, the hatred of the Europeans for the Jews, being honest to itself, has always been capable of fulfilment. European hate for the Jews has been predicated much less on the past than on immediate cause and object, and European resistance to attempts at Jewish dominance has for the most part been satisfied with curtailments of certain monopolies. We have no equivalent of the lachrymose history, and are notable for our lack of any kind of “garment” on which we’ve listed the victims of Jewish machinations. Europeans have never sublimated their hatred for outsiders, or disguised these hatreds to themselves. European hatred doesn’t hide from itself, or take on the aspect of mere resentment. It has always been concerned with action and results. … As a people, we have always lived in the present and, but for the fact that this has been taken advantage of, this forgetfulness has, as Nietzsche observed, been a source of robust health, action, joy, and pride. The only error of the historical Europeans was to assume that the slate had also been wiped clean on the Jewish side, whereas in fact the Judaic garment of vengeance was growing ever-longer.
  Conclusion

  The current revolution in values is designed to make Whites the “branch that bends.” In giving up hate, Europeans everywhere will have resigned themselves to non-resistance and to a psychological state in which successful opposition to the negative forces of contemporary life becomes impossible. Honest hate among the strong is healthy, good, and necessary. It is especially necessary in an environment in which opponents of all kinds are engaged in mass duplicity, disguising their own selfish interests as “love,” their own grudges as “tolerance,” and their own hatred as “kindness.” Surrounded by detestable things lingering under dishonesty, we must embrace a “perfect hatred,” and be at peace in it, in the certain knowledge that, while the weak fall by the way side, we will carry it to its completion.

  https://www.unz.com/article/meditations-on-hate/

  Mielenkiintoinen videopätkä (2min) suomalaiselta artikkelin kommentti osastossa
  9. comment
  brabantian says:
  May 19, 2020 at 6:11 pm GMT
  Finnish nationalist Kai Murros, his famous and very memorable short discourse, ‘On Hate’. 2min33sec

  • Tähän jatkona sopii … Kiina ei kumartele länttä … maalla on käytössä eri menetelmät ja tyyli kuin sionisti- tai neokonnamafian hallitsemalla USAlla
   China Updates Its ‘Art of (Hybrid) War’
   PEPE ESCOBAR
   … In a graphic formulation, General Qiao thinks that, “if we have to dance with the wolves, we should not dance to the rhythm of the US. We should have our own rhythm, and even try to break their rhythm, to minimize its influence. If American power is brandishing its stick, it’s because it has fallen into a trap.”
   **—… Graafisessa muotoilussa kenraali Qiao uskoo, että ”jos meidän on tanssittava susien kanssa, meidän ei pitäisi tanssia Yhdysvaltojen rytmiin. Meillä pitäisi olla oma rytmi ja yritämme jopa rikkoa heidän rytminsä minimoidaksemme sen vaikutuksen. Jos amerikkalainen valta turvautuu sauvaaan, se johtuu siitä, että se on joutunut ansaan. ”

   After all, President Xi Jinping made it clear earlier this week that a “Covid-19 vaccine development and deployment in China, when available,” won’t be subjected to Big Pharma logic, but “will be made a global public good. This will be China’s contribution to ensuring vaccine accessibility and affordability in developing countries.” The Global South is paying attention.

   Internally, Beijing will boost support for state-owned enterprises that are strong in innovation and risk-taking. China always defies predictions by Western “experts.” For instance, exports rose 3.5% in April, when the experts were forecasting a decline of 15.7%. The trade surplus was $45.3 billion, when experts were forecasting only $6.3 billion.

   Beijing seems to identify clearly the extending gap between a West, especially the US, that’s plunging into de facto New Great Depression territory with a China that’s about to rekindle economic growth. The center of gravity of global economic power keeps moving, inexorably, toward Asia.

   Hybrid war? Bring it on.

   **—Loppujen lopuksi presidentti Xi Jinping teki selväksi aiemmin tällä viikolla, että ”Covid-19-rokotteiden kehittämiseen ja käyttöönottoon Kiinassa, kun se on käytettävissä”, ei sovelleta Big Pharma -logiikkaa, mutta ”siitä tehdään maailmanlaajuinen yleinen etu. Tämä on Kiinan panos rokotteiden saatavuuden ja kohtuuhintaisuuden varmistamisessa kehitysmaissa. ” Globaali etelä kiinnittää huomiota.

   Sisäisesti Peking kasvattaa tukea valtion omistamille yrityksille, jotka ovat vahvoja innovaatioiden ja riskinoton suhteen. Kiina uhmaa aina länsimaisten ”asiantuntijoiden” ennusteita. Esimerkiksi vienti kasvoi 3,5% huhtikuussa, kun asiantuntijoiden ennustettiin laskevan 15,7%. Kaupan ylijäämä oli 45,3 miljardia dollaria, kun asiantuntijat ennustivat vain 6,3 miljardia dollaria.

   Peking näyttää selvästi tiedostavan kasvavan kuilun lännen, etenkin Yhdysvaltojen, välillä, joka tosiasiallisesti tuo uuden suuren laman, joka vain elvyttää talouskasvua. Globaalin taloudellisen voiman painopiste jatkaa liikkumista vääjäämättä Aasiaan.

   Hybridi sota? Anna tulla.
   https://www.unz.com/pescobar/china-updates-its-art-of-hybrid-war/

 37. Hieno artikkeli kuinka ja kenen toimesta Saksa tuhottiin maailmansodissa

  Pre-Hitler Germany Is America Today – What Was the ’Weimar Republic’ and Why Is It Hidden From Americans?
  The problems in the Weimar Republic were so similar to America’s problems today, one must wonder if they demand the same solution.

  Bradford Hanson (National Vanguard)
  Saksa ennen Hitleriä on nykypäivän Amerikka – mikä oli ’Weimarin tasavalta’ ja miksi se piilotettiin amerikkalaisilta?
  Weimarin tasavallan ongelmat olivat aivan samankaltaisia kuin Amerikan nykyiset ongelmat … on pohdittava, vaativatko he samaa ratkaisua.
  Bradford Hanson (kansallinen vanguard)

  IN AMERICA, the public is given zero information on the “Weimar Republic,” the period in Germany post-WWI that led to the rise of the National Socialists in 1933.

  This is deliberate. The period holds too many secrets to the modern world.

  This thread will expose those secrets.
  First, a tweet on what Germany was pre-Weimar:

  As the Holy Roman Empire ended, Germans united throughout the 18th and 19th centuries under strong leadership, loyal monarchs, and good governance.
  Germany was a bustling European center of industry, military, culture & Christianity.
  Then World War I happened.

  Largely orchestrated by corrupt Global interests, it was a disaster for Germany.

  Germany had a string of victories, and sought a peaceful truce.
  But Global financiers behind the war would lose money and their agenda, so they brought in America in 1917.
  How the war ended is crucial to setting the stage for Weimar.

  The German war effort collapsed in 1918 when Communists led strikes in munitions factories and launched a violent Revolution in Germany.
  The monarchy fell, the war ended with no truce, and Liberal Elites create Weimar.
  Before I get into who comprised this new “Liberal Elite” in Germany, first, a look at who was behind the Revolution:

  Rosa Luxemburg
  Kurt Eisner
  Paul Levi
  Leo Jogiches
  Ernst Toller
  Erich Muhsam
  Gustav Landauer
  Eugen Levine
  Karl Radek
  Guess what they all have in common…

  At the Treaty of Versailles, a crippled Germany was carved up by the Global Elite, with no opposition from the new Weimar leaders.
  Who were the key representatives letting this happen?

  Paul Hirsch (Prime Minister of Prussia)
  Otto Landsberg (Versailles Delegate)
  And they were?

  The term “Weimar” comes from the city of Weimar where this new, liberal democratic government was first assembled.
  In this unnatural, fragmented Germany, a new constitution was foisted on the people.

  Who wrote it?

  Hugo Preuss.
  What was he?

  For nearly a decade, this government was overwhelmingly run by Left, Liberal, non-German influences.

  Walther Rathenau (Foreign Minister)
  Rudolf Hilferding (Finance Minister)
  Bernhard Isidor Weiss (Police Chief)
  Eduard Bernstein (main member of Social Democrats)
  For the 70-80 years leading up to Weimar, Left-Liberal socialists had been wreaking havoc across Germany, preventing the people from knowing real peace.

  Who were the earliest leaders?

  Ferdinand Lassalle and Leopold Sonnemann.

  Guess what they were…

  The early years of Weimar were filled with turmoil and suffering.
  The people weren’t organized.
  The extreme Left launched frequent rebellions.
  There were food shortages and poverty. France invaded Germany in 1923-1925 to collect WWI reparations.

  It was an absolute mess.
  The ineffectual government was often embroiled in scandal, with one group at the center.

  Barmat Scandal
  Sklarek Scandal
  Kutisker Case
  Katzenellenbogen Case

  All involved Jewish crime rings scamming Germany with political corruption, bribery, fraud, war-profiteering, etc.
  Accompanying Weimar’s broken political world was an equally sick and degenerate culture and society.

  Everything was tolerated.
  Berlin became the sin capital of the world.

  Many poor, desperate Germans sold themselves like cheap goods.

  No sexual perversion was off the table.
  At the center of this sexual “revolution” was Magnus Hirschfeld.

  He created the “Institute of Sexual Research,” located in Berlin, celebrating all kinds of sexual fetishes, conducting trans-surgery, research, etc.

  Sound familiar?

  It’s all happened before, in Weimar, Germany.

  The “German” Film Industry was also filled with degenerate themes.
  Some of main producers, directors, and actors in Weimar:

  Paul Davidson
  Joseph “Joe May” Mandel
  Jules Greenbaum
  Max Reinhardt
  Josef Von Sternberg
  Fritz Kohn
  Otto Wallburg
  Peter “Lorre” Lowenstein

  And many more…
  The Pornography business also became extremely popular and lucrative during Weimar, often taking advantage of German women looking for work.

  People like Kurt Tucholsky made sure everyone got their fix.
  Art in Weimar experienced a similar descent into meaningless, perverse works that inspired nothing but sadness and discord.
  “Dadaism” and “Cubism” were all the rage.

  The Elites promoted this as “intellectual” and modern.

  Sound familiar?

  Painters like Hanns Ludwig Katz did well.
  Even prominent photographers, like Erwin BlumenfeId, sought to inject subversive, anti-German themes into their work.

  Here’s one of his photos.

  Can you see what he was selling, even all the way back then?

  Something similar to what they’re selling today.
  The German media, much like today, collaborated with the political and social Elite, ignoring the plights of everyday Germans and the complete degradation of German culture.

  Who ran the major newspapers and publishers in Weimar? No Germans.

  Theodor Wolff
  Georg Bernhard
  Rudolf Mosse
  Weimar hit rock bottom when the US stock market crashed and the global Great Depression followed.

  The degenerate society was wholly unprepared.

  Unemployment, starvation, disease, currency collapse.

  Stacks of German money were often worthless.

  The Weimar nightmare was complete.
  Throughout Weimar, Europe learned of the horrors of Bolshevism to the East.

  Yet, Communists paraded openly in Weimar, with official parties in the government (led by Werner Scholem).

  The Weimar Elite seemed unable and uninterested in protecting Germans from their revolutionary cousins.
  Perhaps this explains why when one man and his movement rose from obscurity, promising a return of power to the German people, a return of tradition, morality, hope, he received radical hate from the establishment, but fanatical love from the German people.

  Now you know the Truth.
  One could go on and on about Weimar.

  Someday, I’ll do a thread on what the Nationalist Right was doing during this period.
  But I mainly wanted to show what Weimar was, who ran it, and how it affected German society.

  If you study the West today, you’ll notice the similarities.

  Weimar was the first oppressive neo-liberal democracy.
  You’re never told about it because:

  1. It ruins the WWII lies our governments tell us.
  2. You’re in Weimar 2.0.

  If you ever learn that, you may learn how to escape it. This scares the Elite.
  Retweet, Stay Woke, & Much Love Fam!

  https://nationalvanguard.org/2020/05/we-live-in-weimar-2-0-but-what-was-weimar-1-0/
  https://truthtopowernews.com/pre-hitler-germany-america-today-what-was-weimar-republic-and-why-it-hidden-americans-n3425

  Linkit täynnä upeita kuvia … kannattaa katsoa

  • Todennäköisin-kö vaihtoehto USAlle, ’uudelle Weimarille’ ?
   Brave New Normal (Part 2) — uusi uljas maailma
   C.J. HOPKINS
   … Above all, they are going to continue to insist, despite all the evidence to the contrary, that we are “under attack” by a “killer virus” which could “strike again at any time,” and so we have to maintain at least some level of totalitarianism and paranoia, or else … well, you know, the terrorists win.
   **—Ennen kaikkea he jatkavat ja pitävät kiinni kaikista päinvastaisista todisteista huolimatta, että meitä vaanii ”tappajavirus”, joka voi ”iskeä uudelleen milloin tahansa”, joten meidän on pidettävä yllä vähintäänkin jonkinlainen totalitarismi ja vainoharhaisuus, tai muuten… tiedätkö, terroristit voittavat.

   It is this reification of the official narrative by those too ashamed to admit what they did (and try to determine why they did it), and not the narrative or the propaganda itself, that will eventually establish the “Brave New Normal” as “reality” (assuming the process works as smoothly as it did with the “War on Terror,” the “War on Populism,” and the “Cold War” narratives). The facts, the data, the “science” won’t matter. Reality is consensus reality … and a new consensus is being formed at the moment.

   There is still a chance (right now, not months from now) for these people (some of whom are rather influential) to stand up and say, “Whoops! I screwed up and went all Nazi there for a bit.” But I seriously doubt that is going to happen.

   It’s much more likely that the Brave New Normal (or some intermittent, scaled-down version of it) will gradually become our new reality. People will get used to being occasionally “locked down,” and being ordered to wear masks, and not to touch each other, and to standing in designated circles and boxes, like they got used to the “anti-Terrorism measures,” and believing that Trump is a “Russian asset.” The coming economic depression will be blamed on the Alien-Terrorist-Death-Flu, rather than on the lockdown that caused it. Millions of people will be condemned to extreme poverty, or debt-enslaved for the rest of their lives, but they’ll be too busy trying to survive to mount any kind of broad resistance.

   The children, of course, won’t know any better. They will grow up with their “isolation boxes,” and “protective barriers,” and “contact tracing,” and they will live in constant low-grade fear of another killer virus, or terrorist attack, or Russian-backed white supremacist uprising, or whatever boogeyman might next appear to menace the global capitalist empire, which, it goes without saying, will be just fine.
   **—Lapset eivät tietenkään tiedä mitään parempaa. He kasvavat ”eristyslaatikoiden”, ”suojaesteiden” ja ”kontaktien jäljittämisen” kanssa, ja he elävät jatkuvassa toisen tappajaviruksen tai terrori-iskun tai Venäjän tukeman valkoisten ylivallan kansannousun pelossa, tai että mikä tahansa boogeyman saattaa seuraavaksi uhata globaalia kapitalistista imperiumia, …
   https://www.unz.com/chopkins/brave-new-normal-part-2/

 38. Trump aktiivinen Israelin hankkeiden tukija Länsirannan valloittamisessa

  Annexation Nation: Trump to Help Israel Conquer West Bank, STILL No Wall for Americans (FTN Podcast + Transcript)
  Jazzhands McFeels — James Allsup

  The ultimate 4D chess move was ”based” Trump riding to victory with Israeli help in the 2016 election in order to secure the U.S. Embassy move from Tel Aviv to Jerusalem and the annexation of the West Bank and Jordan Valley.
  In this clip Jazz and James react to Pompeo’s whirlwind trip to Tel Aviv to coordinate YUGE election year moves.

  Transcript follows below:
  https://russia-insider.com/en/annexation-nation-trump-help-israel-conquer-west-bank-still-no-wall-americans-ftn-podcast-transcript

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here