Vastavalkea on kiinnittänyt huomiota median tapaan puhua ”koronaan kuolleista” ja ”koronakuolemista”, vaikka varsinainen kuolinsyy ei ole Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan toistaiseksi selvillä.

Saatuaan THL:ltä varmistuksen asiasta allekirjoittanut lähestyi 14.5. oikaisupyynnöllä Suomen tietotoimistoa (STT), koska sen toimittamissa ja muiden medioiden välittämissä uutisissa on puhuttu virheellisesti ko­ro­na­­­­­vi­ruk­sen ai­heut­ta­maan tau­tiin kuolleista. STT otti palautteen vakavasti. Jo muutaman tunnin kuluttua STT:n uutispäällikkö Annu Marjanen kiitti palautteesta ja kertoi uutismedian alkavan selvittää asiaa mm. olemalla yhteydessä THL:ään.

Kaksi päivää myöhemmin, 16.5., Merja Könönen, toinen STT:n uutispäällikkö, kertoi uutistoimiston siirtyvän — keskusteltuaan asiasta sekä THL:n että arkisemmin potilastyössä olevien tahojen kanssa — käyttämään ilmaisua ”koronaan liittyvät kuolemat/kuolemantapaukset” perustellen tätä sillä, että THL:n raportoimien tapausten kuolinsyystä ei ole vielä lopullista varmuutta.

Muutos ei ole ulkoisesti suuren suuri eikä sanamuodon täysi merkitys välttämättä aukea kaikille uutisten vastaanottajille. Yhtä kaikki se on tervetullut askel objektiivisemman uutisoinnin suuntaan. Näin varsinkin tilanteessa, jossa pelkokerrointen kohottaminen mm. viruksen tappavuutta suorastaan hypettämällä on usein tuntunut median piiloviestiltä — eikä aina niin kovin piilotetultakaan.

Vastavalkea on saanut muitakin mediataloja oikaisemaan uutisointiaan, kuten Helsingin Sanomat NATOn ja Suomen välisen isäntämaasopimuksen käsittelyyn liittyen. Valtamedioiden olisikin hyvä jättää valeuutisleimasimen naputtelu ja oman uskottavuutensa verbaalinen itsepönkitys vähemmälle ja sen sijaan nähdä vaihtoehtoisia näkökulmia esittävät kansalaismediat — joille tutkiva journalismikaan ei ole vierasta — terveeseen mediademokratiaan kuuluvina elementteinä.

Hyvät lukijat: muistakaa, että kaikki voivat pyytää medioita oikaisemaan virheellisen uutisointinsa. Jos oikaisua ei tehdä, kuka tahansa voi verkkolomakkeen täyttämällä lähestyä asiassa Julkisen sanan neuvostoa vedoten kantelussaan Journalistin ohjeisiin. Valtamedian keskittymisen ja yksiäänisyyden vuoksi virheellisten tai harhaanjohtavien uutisten oikaisu lähentelee jo kansalaisvelvollisuutta.

Vastavalkea noudattaa Journalistin ohjeita ja on viiveettä oikaissut virheet, kun lukijat ovat niitä osoittaneet. Tähän ei tosin ole tarvittu mitään median itsesää(s)telyelintä, eikä oikaisujen teko ole sattuneesta syystä vienyt paljoakaan aikaa.

Lue myös

Artikkelikuva: Pixabay, muokkaus: Vesa Raiskila

225 KOMMENTTIA

 1. Tänään lauantaina 16.5. klo 21:00 TV1 tekstiTV ”Suomessa neljä uutta koronakuolemaa”. Liekköhän jo diagnosoitu?

  • Australian hallituksen sivu (28.8.2020) terveydenhuollon ammattilaisille kertoo, että toistaiseksi on ratkaisematta korreloiko positiivinen testitulos potilaan infektoituneen tilan kanssa. Testien toimivuutta ei ole voitu tarkistaa.

   ”The extent to which a positive PCR result correlates with the infectious state of an individual is still being determined. Clinical resolution and in special situations, consecutive negative PCR tests in a previously positive individual are currently being used as criteria when considering release from isolation. However, this may change with increasing knowledge around SARS-CoV-2.”

   ja edelleen

   ”There is limited evidence available to assess the accuracy and clinical utility of available COVID-19 tests.”
   https://www.tga.gov.au/covid-19-testing-australia-information-health-professionals

   Lopputulos: ei tiedetä, oliko koko koronaa ollenkaan vaiko vain keskivaikea flunssa, kuten ”salaliittoteoreetikot” arvioivat kun edes jotain dataa alkoi tihkua. Monasti tuntuu nykyään, että terveydenhuollon poliittinen ohjaus tulee lääketeollisuuden talibaneilta, joita tiedeuskovaiset seuraavat.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=cFdq3jSLzj4

  Videolla perhelääkäri jolla on virologian erikoiskoulutus Saksan Saarlandista, 30min. Valitettavasti saksan kielellä vailla tekstejä. Saksassa ovat lääkärit jopa olleet kadulla osoittamassa mieltään ylimitoitettuja rajoituksia vastaan. Media on ollut tästä hiiren hiljaa. Ernst Zimmer kertoo oman toimialueensa tilanteesta joka on ollut melko rauhallinen eikä hänen käsityksensä mukaan mitään toista aaltoa ole aihetta odottaa. Syksyllä tulee uusi influenssakausi kuten aina.

  Hänen käsityksensä Saksan kriisitoimista on, että ne tulivat liian myöhään vaikuttaakseen merkittävästi. Tämä näyttäisi sopivan siihen, mitä maailmalta on uutisoitu. Epidemian pysäyttäminen onnistui parhaiten siellä missä reagoitiin heti eikä viidestoista päivä. Uusi Seelanti, Vietnam, Etelä-Korea, Kiinakin. Japanissa juhlittiin kirsikkapuiden kukintaa ilman suurempia rajoituksia, koska väljästi puistossa istuen tartuntavaara ei ollut suuri eikä turisteja ollut. Vietnam oli joutunut erään aiemman epidemian kouriin jonka takia siellä nyt reagoitiin välittömästi. Kyse on kuitenkin siitä, että pitää olla valmius, pitää tietää mikä toimii ja mistä ei ole mitään hyötyä. Tyhmänrohkeus ei myöskään ole suositeltavaa.

  Jos Zimmerin kritiikki vaikuttaa tiukalta niin hän muistuttaa, ettei hän vastusta rokotuksia sinänsä. Jos ne ovat perusteltuja ja turvallisia. Hän kannattaa esim. influenssarokotuksia, mutta ei rokottanut potilaitaan narkolepsiaa aiheuttaneella rokotteella. Mutta kun paniikki iskee kaikki toisinajattelijat vaiennetaan, tämä on panikoivan aikamme henki. ”Olen aina ollut jonkin sortin Che Guevara”, sanoo Zimmer.

  Tautiarvioinnin osalta pitää kuunnella alan ammattilaisia eikä kaiken tietäviä maallikoita, joita myös poliitikot ovat. Mutta jos joku sanoo, että hän nojaa vain tieteeseen, kannattaa kysyä kenen tieteeseen. Koska nyt on taas kerran nähty että tämänkin tiedealan väellä on varsin kirjavat käsitykset. Niin pitääkin olla, koska ollaan tekemisissä uusien ilmiöiden kanssa. Tai ei ehkä aivan uusien. Zimmer taisi tuossa sanoa, että koronavirukset havaittiin ensimmäisen kerran noin viisikymmentä vuotta sitten.

 3. Mksi juttukuvana tuo taiteilijan näkemys viruksesta. Todelliset elekronimikroskooppikuvat on aina mustavalkoisia. Mitään tuollaista ei ole koskaan kuvattu.
  Miksi siis tuo valhepropagandakuva – eikö tämän pitänyt olla jokin totuusmedia ?

  Hollywoodin osuus mielikuvien luomisessa, esim. virusten suhteen on teillä kokonaan käsittelemättä. Luulisi kyseessä olevan oleellinen asia? Tämä Hollywood -virus vaikuttaa miljardeihin ihmisiin ja heidän käsityksiinsä asioista. Todellinen propagandakone. Goebbels olisi ollut kateellinen.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/02/21/psywar2/

  • @Jepsis. Älä toki vielä turhaudu.

   Ihmispäässä ei voi olla uskomustyhjiötä. Ei riitä, että sanoo virususkonnon olevan höpöä. Vaikka miten vakuuttavien todisteiden kera. Pääkoppaan pitää työntää HETI korvikeuskomus. Muuten tyhjiön alipaine vetää taudinaiheuttajavirukset takaisin sisään alta aikayksikön – PLOP! Luulisin oikeamman uskomuksen koostuvan Bechampin teorioista, todennettuna Rifen tai Naessensin mikroskoopeilla. Ei ihan helppo nakki. Koko vaihtoehtotiede pitäisi kehittää. Ei tapahdu minun autotallissani.

   Blogissasi tahi sen kommenteissa oli video Zach Bushista Del Bigtreen haastateltavana:
   https://12bytes.org/92895/del-bigtree-interviews-dr-zach-bush

   Katsoin vasta nyt. Virususkovainen on Zach, mutta puhuu jänniä välillä 33.. 40 min:
   -syanidimyrkytys aiheuttaa samantyyppisen hapenpuutteen (hypoxia) kuin mitä potilailla on nähty
   -hengityskoneet tappoivat 90% hypoxia-potilaista, koska ongelma on hapen sitoutuminen hemoglobiiniin, ei hapenpuute tai keuhkojen toiminta sinällään
   Hän ei kuitenkaan vedä ilmeisiä langanpäitä yhteen. Hän on vastuullinen ja tohtori.

   Minä en ole kumpaakaan. Joillakin alueilla suoritettiin joko myrkytys tai mikroaaltohyökkäys. Seurauksena sinisiä potilaita, New York ja Italia. Kumpaakaan tapaa on vaikea todistaa. Mutta kumpikin hyökkäystyyppi on käyttäjänsä hallinnassa. Toisin kuin villi ja vapaa taudinaiheuttajavirus. Täydellinen ase ja täydellinen rikos.

 4. Moni vanhemmista tuttavistani on omaehtoisessa karanteenissa, joka muistuttaa hysteriaa. Asuinkunnassani ei ole yhtään korona tapausta, mutta silti he kesän tullen ovat valmiita kohtelemaan kaikkia tuttujaan, kuin ruttotautisia. Vanhukset ovat huolissaan, vaikka heidät olisi voitu rauhoittaa ja ennaltaehkäistä Klorokiineillä.
  Koska itse puhun vanhana korruptioon törmänneenä lääketutkijana, oma perse on suojattu. Huolimatta viranomaisista.

 5. Meinaatko Vastavalkean Vesa että koko tää koronaviirus olisikin psykologinen operaatio?

 6. Mitenköhän on influenssa ja keukokuume -kuolemien määrät nyt ? Joku näppärä varmasti osaa noi jostain kaivaa ?

  Tuo kuolleisuustilastointi manipulointi on nimittäin tarkkaa puuhaa. Jos jotakin tapausta sinne väkisin lisää – niin jostain täytyy vähentää. Se on vähän niin kuin vaalituloksen manipulointi. Ettei käy niin kuin Itävallassa, että äänestysprosentti olikin sitten kaiken sähläyksen jälkeen yli 100. Toki ainahan voi luoda kaikenlaista tyhjästä. Vaikkapa Covid-kuolemia. Kukapa niitä tarkastaa ? Nykyään valehtelusta ei rangaista, jos sulla on valtaa.

 7. Mahtavaa, Vesa. Olet saanut STT:n taipumaan! Eli kuten totesit: ”Muutos ei ole ulkoisesti suuren suuri eikä sanamuodon täysi merkitys välttämättä aukea kaikille uutisten vastaanottajille. Yhtä kaikki se on tervetullut askel objektiivisemman uutisoinnin suuntaan.”
  #
  Sitten Viikatemiehen satoon Telluksella 1.1. – 1.5.2020 (sain tiedot EU:n ex-virkamieheltä):

  Coronavirus 237.469
  Malaria 327.267
  Itsemurhat 357.785
  Liikenneonnettomuudet 450.388
  Syöpä 2.740.193
  Aliravitsemus 3.731.427
  Infektiosairaudet 4.331.251

  Eikös tämä nyt ole pikapalaverin paikka?
  Eikö ne liikennevälineet tulisi pistää karanteeniin?
  Ja asevarustelufyffet vois pistää aliravittujen ravitsemiseen, tai edes 10 prosenttia.

  • COVID-19 -tautiin liittyvät kuolemantapaukset Suomessa vuonna 2020
   ”Vuonna 2020 (viikot 01-53) on tilastoitu yhteensä 638 COVID-19 -tautiin liittyvää kuolemantapausta.” (THL/viestintä 24.2.2021)

 8. TÄH…. nyt iltakahvit meni väärään kurkkuun. Piti lukea tuo STT:n vastaus moneen kertaan kun ei todeksi voinut uskoa.

  > Arkikokemus toki tuntuu olevan, että käytännössä kuolemat ovat vähintään eritttäin suurelta osin koronan aiheuttamiä. >

  MITÄH… oikeesti… ”arkikokemus toki tuntuu olevan”… ”käytännössä kuolemat ovat vähintään erittäin suurelta osin”… Anteeksi, mutta saako nauraa?

  Ylläolevaan perustuen ”arkikokemus toki tuntuu olevan, että käytännössä” Merja Könösen vastaus on ”vähintään erittäin suurelta osin” osoitus Suomem Tietotoimiston uutispäälliköstä ja sitä kautta STT:n uutisten/tiedotuksen luotettavuudesta/tasosta… clap clap!

 9. Vastavalkea louhii tarmokkaasti tosiasioita esiin ja sallii vastakkaisetkin näkemykset palstoillaan. Siitä suuret kiitokset. Veikko Huovinen osoitti jo 60-luvulla toisinajattelija käsitteen mielipuolisuuden. Eräs toisinajattelija pahoinpideltiin eduskuntatalon portailla. Jos tapaus viedään oikeuteen niin lopputulos on selvä. Uhrin on maksettava pahoinpitelijöilleen korvauksia sillä vaatihan teko niin psyykkisiä kuin fyysisiä voimavaroja joita palkka ei pysty täysin korvaamaan. Minutkin saivat …tana harhautettua äänestämään EU:n liittymisen puolesta. Kuvitelma että viimeistään EIT: stä saisi oikeutta on täysin naiivi; sehän on poliittinen toimija joka pysttyy lähes raamatullisiin ihmeisiin: Kuolleeksi todettu mässyttää taatelia tälläkin hetkellä. Että näin täällä Brysselin protektoraatissa.

 10. https://www.youtube.com/watch?v=E9AroxWDoZc

  Video Stuttgartin eilisestä mielenosoituksesta, 20 min. Suomen median mukaan ”salaliittoteoreetikkoja, rasistista äärioikeistoa, koronarokotuksen vastustajia ym. ym.” Kuvat puhuvat, ei tarvitse osata saksaa.

  Minun silmiini osui vain ihan tavallisia saksalaisia, yksi fyysiikkokin oli haastateltavana. Rokottamispakkoa vastustava kyltti oli eräällä pariskunnalla. Rokottamispakon vastustaminen on kuitenkin eri asia kuin koronarokotteen vastustaminen. Äärioikeistoa ei näkynyt elleivät he ole siirtyneet kantamaan sateenkaarilippuja, joita kyllä näkyi. Näitä saksalaisia Suomen media siis haluaa että me halveksimme. Ketä seuraavaksi ?

  • Tämän korona-aallon myötä olen jättänyt kokonaan pois suomalaisen valtamedian seurannan. En seuraa myöskään hallituksen, kansanedustajien tai korkeiden virkamiesten tai virallistettujen asiantuntijoiden ulostuloja. Ne ovat aina samaa: pienen ihmisen latistamista ja korporaatiofasismin ja suurten pelureiden asian edistämistä. Raha ja teknologia ovat tämän päivän jumalia, ja jos toisella menee huonosti, niin toisesta tulee pelastava enkeli. Tarvittaessa otetaan esille avoimen fasistinen ja militantti politiikka. Tämän option käyttö edellyttää, että kriisitunnelmia lietsotaan median kautta.

   Elinkeinoelämää pidetään nyt kuvitteellisen koronan 2. aallon panttivankina, josta sen voi vapauttaa vain uusin väestönhallintaa tehostava teknologia. Teknologiaa ja lääkkeitä aiotaan tilataan tahoilta, joista jo ennalta tiedetään, että ne ovat ”worst of the worst”. Siksi media puskee agendaa hullun lailla ja hallitukset kaavailevat pakkotoimia poikkeuslakien avulla. Kaikki mikä vastustaa yksiäänistä agendaa luokitellaan lähes rikolliseksi toiminnaksi. Järjen ääni luokitellaan salaliittoteoretisoinniksi ja lääketieteellistä tyranniaa arvostelevat tasavaltalaiset tai klassiset liberalistit leimataan uus-natseiksi.

   Tätä tämä on ollut viimeiset 20 vuotta ja valtamedian vastenmielinen yksiäänisyys on lisääntynyt sitä myötä kun Suomea on liitetty länsiliittoumaan, jossa massamedian hallinta on viety hyviin pitkälle ja sen kautta toteutetaan propaganda-operaatioita omia väestöjä vastaan. Pienessä puolueettomassa maassa mediakin voisi olla paljon moniäänisempää, koska mikään esillä pidettävä tieto ei vaarantaisi globaalin tason toimijoiden intressejä tai hermostuttaisi niiden agentteja, joille nykyinen järjestely tarjoaa mukavasti vaikutusvaltaa.

   • ”Tämän korona-aallon myötä olen jättänyt kokonaan pois suomalaisen valtamedian seurannan. En seuraa myöskään hallituksen, kansanedustajien tai korkeiden virkamiesten tai virallistettujen asiantuntijoiden ulostuloja. …”
    Itse olen jo ainakin 10v seurannut vain vierestä tätä epätoivoista, vastuutonta ja murheellista menoa kun oma laivamme ajaa karille ja uppoaa Euroopan mukana.
    Se on meidän ja länsimaisen kulttuurin kohtalo eikä sille mitään voi vaikka kuinka haluaisi kulttuurin rappeutumista jarruttaa.
    Eihän meillä ole enää mitään selkärankaa millä pysyä pystyssä kun mikään järkevä ei enää sytytä ihmisiä ja eliitti kumartaa vain rahaa eikä enää ole nuorta ja uutta polvea joka pystyisi ottamaan vastuuta oikeastaan mistään, ei edes itsestään.
    Ja kaiken huippuna vain ilkumme niitä maita jotka tuntevat olevansa vastuussa tulevaisuudestaan.

    • Robert F. Kennedy Jr:

     ”This morning,Moderna was up
     39% and rising on the news of its ”successful” COVID vaccine trials.
     All 5 networks were parroting Moderna’s claim that it’s fast track
     clinical trial was a triumph. Then our Instagram exposed the entire
     canard as smoke and mirrors;the shocking 20% ”serious” injury rate
     (medical intervention or hospitalization required) among the
     extremely healthy volunteers in the high dose group means the
     vaccine is DOA.

     Worse yet,the vaccine appears to trigger production
     of the kind of ”binding antibodies”that presage the ”pathogenic
     priming” that caused deaths and severe injuries among animals and
     children in earlier tests of experimental Coronavirus vaccines.”

 11. Suomessa covid-19 kuolinsyyt selvitetään varmasti rehellisemmin, kuin esim. Venäjällä, jossa se on usein keuhkokuume.
  Meillä on edessä uusi menetetty vuosikymmen ja focus pitäisi olla talouselämämme pelastamisessa. Nyt ei tarvita orpo-piruja ja saatananpalvojia asiota sotkemaan.

 12. Video: How COVID-19 Death Certificates Are Being Manipulated. Montana Physician Dr. Annie Bukacek
  Transcript
  By Dr. Annie Bukacek
  Global Research, 16.5.2020
  Liberty Fellowship MT 6 April 2020
  First published by GR on April 8, 2020

  Dr. Annie Bukacek is a longtime Montana physician with over 30 years experience practicing medicine. Signing death certificates is a routine part of her job. –
  In this brief video [ https://www.youtube.com/watch?v=_5wn1qs_bBk ], Dr. Bukacek blows the whistle on the way the CDC is instructing physicians to exaggerate COVID-19 deaths on death certificates.

  Draft Transcript
  “At a time where telling the truth is considered a threat to the national security, we’re very blessed to have a pastor who tells us the truth. We are blessed beyond measure. …”
  “The decision for unprecedented government-mandated lockdown has been based on the alleged death rate of COVID-19. Is this death rate based on truth? …”
  “Are the reported deaths from COVID-19 truly deaths from COVID-19?

  To address this question, we need to discuss death certificates since death certificates are the basic source of information about mortality. …”
  “History-changing decisions are being made due to these figures despite the fact that they are flat-out wrong based on data that is insufficient and often inaccurate. People know how much individual power and leeway is given to the physician coroner or medical examiner signing the death certificate. How do I know this? I’ve been filling out death certificates for over 30 years. More often than we want to admit, we don’t know with certainty the cause of death when we fill out death certificates. …”

  Coronavirus and Dodgy Death Numbers
  “Physicians make their best guesstimate and fill out the form then that listed cause of death, whatever we list, is entered into a vital records databank to use for statistical analysis which then gives out inaccurate numbers as you can imagine. Those inaccurate numbers are then accepted as factual information even though much of it is false. So even before we heard of COVID-19, death certificates were based on assumptions and educated guesses that go unquestioned.”
  “When it comes to COVID-19, there’s the additional data skewer that there is no universal definition of COVID-19 death.”
  “The Center for Disease Control, updated from yesterday April 4th, still states that “mortality” data includes both confirmed and presumptive positive cases of COVID-19. … The CDC counts both true COVID-19 cases and speculative guesses of COVID-19 the same, they call it death by COVID-19. They automatically overestimate the real death numbers by their own admission. …”

  “We need to understand how the CDC and the National Vital Statistics System are instructing physicians to fill out death certificates related to COVID-19. Brace yourselves, and please pay attention and let what I’m about to tell you sink in. The assumption of COVID-19 death could be made even without testing. Based on assumption alone, the death can be reported to the public as another COVID-19 casualty. The March 24, 2020 NVSS memo states

  “The rules for coding and selection of the underlying cause of death are expected to result in COVID-19 being the underlying cause more often than not.” …

  “Stephen Schwartz, national director of the division of vital statistics, says an answer to the question as stated in the organization’s COVID-19 alert, “Should COVID-19 be reported on the death certificate only with a confirmed test?” Check out his answer,
  “COVID-19 should be reported on the death certificate for all decedents where the disease caused or is assumed to have caused or contributed to death. Certifiers should include as much detail as possible based on their knowledge of the case, medical records, laboratory testing, etc.” …
  “If a patient is positive for COVID-19 and dies from another cause such as pneumococcal sepsis, it may be considered accurate to say that person died with COVID-19 not from COVID-19. Yet the CDC guideline lists this case as one more COVID-19 death and they go to the next questionable death, they label that as COVID-19 and it goes on and on. You could see how these statistics have been made to look scary when it is so easy to add false numbers to the official database. Those false numbers are sanctioned by the CDC as of their memo yesterday, April 4th. …”

  “The real number of COVID-19 deaths are not what most people are told and what they then think. How many people actually died from COVID-19 is anyone’s guess. …”

  “Based on inaccurate, incomplete data, people are being terrorized by fear-mongers into relinquishing freedoms.”
  -Dr. Annie Bukacek
  Draft Transcript by Global Research from Video presentation

 13. Päivän kevennykseksi salaliittoteoria joka huom! on hatusta vedetty.

  Kiinassa sikäläisen Pitkän muurin salaisen veljeskunnan talvipäivillä mietittiin. ”Nyt saa riittää tämä Lännen sanktiopolitiikka meitä kohtaan, joku raja sentään”. ”Herra ylimuurari: Ehdotan, että pannaan niiden talous sekaisin.” ”Mutta miten ?” ”Herra ylimuurari: He ovat paniikinherkässä tilassa. Luodaan paniikki. Pannaan omat tehtaat hallitusti kiinni ja laitetaan hälytys päälle. Länsi menee sekaisin. Sen jälkeen pellit auki ja hanaa”. ”Kannatetaanko?, kannatetaan, päätetty”.

 14. Stuttgartin mielenosoituksessa puhuivat ammattilaiset siitä, millainen psyykkinen hätätila eristämisen johdosta on nyt monille heikommassa asemassa oleville lapsille. Kyse on jo valtion henkisestä väkivallasta, lastentarhat ovat kiinni kesäkuun puoliväliin asti ja yksinhuoltajien lapset joutuvat olemaan kotona yksin, perheissä on ongelmia , lapsia ei kukaan ulkopuolinen pääse kohtaamaan ja auttamaan, monet ovat traumatisoituneita. Murrosikäiset poliisi ajaa pois rauhallisislta kokoontumispaikoilta. Mistä oikein on kysymys ?
  Suomen media seuraa nyt kuten natsi-Saksan aikaan uskollisena ja nöyränä palvelijana – esimerkki otetaan vanhan tavan mukaan virallisesta Germaniasta, koska suomalaiset ovat mentaliteetiltaan alistuvia, sinisilmäisiä nöyristelijöitä ja pelkäävät ottaa itsenäistä vastuuta itsestään.

  • ”Suomen media seuraa nyt kuten natsi-Saksan aikaan uskollisena ja nöyränä palvelijana – esimerkki otetaan vanhan tavan mukaan virallisesta Germaniasta, koska suomalaiset ovat mentaliteetiltaan alistuvia, sinisilmäisiä nöyristelijöitä ja pelkäävät ottaa itsenäistä vastuuta itsestään.”

   Tuossa aletaan olla asian ytimessä, valitettavasti.

   J.K. Valtamedia on kuitannut Saksassa järjestetyt demonstraatiot korostamalla osallistujien joukossa olleen äärioikeistolaisia ja sellaisia, jotka ovat tuoneet esiin salaliittoja (jotenkin tuohon suuntaan). Erikoista on, että valtamedia leimaa mielenosoittajia erilaisilla leimoilla mutta ei esimerkiksi kerro, millaisita salaliitoista olisi kysymys.
   Olisin kiinnostunut tietämään, mihin valtamedia itse asiassa viittaa. Jos joku lukijoista tietää, toivoisin kommentteja.
   Kiitän jo etukäteen.

   • Tuon tähän vain saksalaisen vaihtoehtomedian Rubikonin artikkelin jossa selvitetään niin Vatikaanin kardinaalien Merkelin hallituksellle koronapandemian hoidosta esittämää kritiikkiä. Artikkelissa paljastetaan Saksan sisäministeriön koronapandemiaa koskeva sisäinen strategiapaperi, jonkan kaltainen ohjeistus (eu) löytyy melko varmasti Suomenkin sisäministeriöltä.

    Strategiapaperin kohdassa 4 a oleva ohje kansan ” manipulointiin” osoittaa ainakin sen että narratiivi tulee jatkumaan ja mitä luultavammin kommunimointia yhä kovennetaan.

    https://www.rubikon.news/artikel/der-virus-papst

 15. ”A strange comic book that was commissioned for publication by the European Union in 2012 eerily predicted almost exactly what has unfolded with the Covid-19 global pandemic. However, in this propaganda laced presentation of the outbreak, unelected globalist bureaucrats save the planet.”

  Bizarre EU-Funded Comic Book Predicted Pandemic, With Globalists As Saviours
  https://www.zerohedge.com/political/bizarre-eu-funded-comic-book-predicted-pandemic-globalists-saviours

 16. https://www.youtube.com/watch?v=9CcT250d50I

  Olisiko tässä YLE:lle sopiva salaliittoteoreetikko, joita on väitetty Saksan mielenosoituksissa olleen ? Herr Professor Doktor Stefan Homburg. Komia on titteli mutta vielä komiampi on puhe. Homburg sivaltaa maansa hallitusta oikein kunnolla. Maalitolppia on koko kriisin ajan siirrelty sinne sun tänne. Sulusta on näin saatu itsetarkoitus josta alkuperäiset tavoitteet ovat kadonneet.

  Ilmankos Merkel äityi viikolla kertomaan että Venäjä on hakkeroinut hänen tiedostojaan. YLE toisti tämän uskollisesti. Moonofalabaman Bernhard muistutti kuitenkin, että juttu on vuodelta 2016 ja että se on moneen kertaan osoitettu olleen harhautus jossa venäläisiä ei ole näkynyt mailla eikä halmeilla. Mutta kun Obama kuunteli Merkelin puheluja hän tokaisi vain että tämä uusi tietotekniikka kun nyt on tällainen kartoittamaton alue.

 17. Terveiden ihmisten sulkeminen karanteeniin tai alistaminen ’social distancing’- käyttäytymissääntöhin tai heidän kasvojensa peittäminen maskeilla on mielettömyyttä ja sulaa hulluutta — virhe, jota ihmiskunta ei koskaan enää saisi toistaa.

  Oirehtivien sairaiden voidaan olettaa levittävän tartuntatautia ja heidän osaltaan voidaan soveltaa karanteenimääräyksiä ja hoitotoimenpiteitä. On kuitenkin huomioitava, että rokote ei ole hoitomuoto, vaan ennaltaehkäisevä toimenpide, jonka toimivuus on varsin kyseenalainen ainakin virustautien osalta.

  Väite, että oireettomat eli terveet voivat levittää tautia, on erittäin vaarallinen, vaikka se tieteellisesti hiuksia halkoen pitäisikin paikkansa. Tämä riski on ihmiskunnan vain kestettävä. Terveet ihmiset voivat kenties saada oireettomasta tai lieväoireisesta levittäjästä tartunnan, mutta ainakaan SARS-COV2 viruksen kohdalla tauti ei välttämättä etene edes oireiselle asteelle ja sittenkin se sairastetaan lievän flunssan muodossa. Vain erityiseen pieneen riskiryhmään kuuluville tartunta voi ola kohtalokas. Ihmiskunta ei voi lopettaa elämäänsä näiden erityisryhmien teoreettisen suojelemisen vuoksi.

  Terveiden ihmisten immuunijärjestelmä selättää helposti useimmat taudinaiheuttajat, myös pahamaineisen SARS-COV2 viruksen. Mikäli näin ei olisi, olisi ihmiskunta jo kauan sitten menehtynyt taudinaiheuttajiin. Ihmiskunta on selviytynyt myös paljon pahemmista tartuntataudeista kuin COVID-19.

  Mutta pelkopandemia yhdistettynä sivilisaation kulttuuriseen rappioon tekee pahaa jälkeä. COVID-19 on oikeastaan kollektiivinen mielisairaus tai jopa aivosairaus, joka näyttäisi lopettavan länsimaisen sivilisaation lopullisesti ja alistavan sen NWO -tyyppisen totalitaristisen uusfeodaalisen järjestelmän alaisuuteen. Tuossa järjestelmässä kaikki henkinen sivistys ajetaan alas tarpeettomana ja ihmiskunta jatkaa elämänsä eräänlaisen elävänä kuolleena, zombiena tai juutalaistaruston golemina, joka robotin lailla on alistettu palvelemaan harvalukuisia herrojaan.

 18. Korona kriisi paljastaa yhä selvemmin länsimaiden (anglo-sionistien) pakanallisen luonteen, kulttuurin joka on ajautunut pahasti terveiltä raiteiltaan

  Kiinalla on käytössä eri menetelmät ja tyyli kuin sionisti- tai neokonnamafian hallitsemalla USAlla
  China Updates Its ‘Art of (Hybrid) War’
  PEPE ESCOBAR
  … In a graphic formulation, General Qiao thinks that, “if we have to dance with the wolves, we should not dance to the rhythm of the US. We should have our own rhythm, and even try to break their rhythm, to minimize its influence. If American power is brandishing its stick, it’s because it has fallen into a trap.”
  **—… Kenraali Qiao tuo julki ajatuksen, että ”jos meidän on tanssittava susien kanssa, meidän ei pitäisi tanssia Yhdysvaltojen rytmiin. Meillä pitäisi olla oma rytmi ja yritämme jopa rikkoa heidän rytminsä minimoidaksemme sen vaikutuksen. Jos amerikkalainen valta turvautuu sauvaaan, se johtuu siitä, että se on joutunut ansaan. ”

  After all, President Xi Jinping made it clear earlier this week that a “Covid-19 vaccine development and deployment in China, when available,” won’t be subjected to Big Pharma logic, but “will be made a global public good. This will be China’s contribution to ensuring vaccine accessibility and affordability in developing countries.” The Global South is paying attention.

  Internally, Beijing will boost support for state-owned enterprises that are strong in innovation and risk-taking. China always defies predictions by Western “experts.” For instance, exports rose 3.5% in April, when the experts were forecasting a decline of 15.7%. The trade surplus was $45.3 billion, when experts were forecasting only $6.3 billion.

  Beijing seems to identify clearly the extending gap between a West, especially the US, that’s plunging into de facto New Great Depression territory with a China that’s about to rekindle economic growth. The center of gravity of global economic power keeps moving, inexorably, toward Asia.

  Hybrid war? Bring it on.

  **—Presidentti Xi Jinping teki selväksi aiemmin tällä viikolla, että ”Covid-19-rokotteiden kehittämiseen ja käyttöönottoon Kiinassa, kun se on käytettävissä”, ei sovelleta Big Pharma -logiikkaa, mutta ”siitä tehdään maailmanlaajuinen yleinen etu. Tämä on Kiinan panos rokotteiden saatavuuden ja kohtuuhintaisuuden varmistamisessa kehitysmaissa. ”

  Sisäisesti Peking kasvattaa tukea valtion omistamille yrityksille, jotka ovat vahvoja innovaatioiden ja riskinoton suhteen. Kiina uhmaa aina länsimaisten ”asiantuntijoiden” ennusteita. Esimerkiksi vienti kasvoi 3,5% huhtikuussa, kun asiantuntijoiden ennustettiin laskevan 15,7%. Kaupan ylijäämä oli 45,3 miljardia dollaria, kun asiantuntijat ennustivat vain 6,3 miljardia dollaria.

  Peking näyttää selvästi tiedostavan kasvavan kuilun lännen, etenkin Yhdysvaltojen, välillä, joka tosiasiallisesti tuo uuden suuren laman, joka vain elvyttää talouskasvua. Globaalin taloudellisen voiman painopiste jatkaa liikkumista vääjäämättä Aasiaan.
  Hybridi sota? Antaa tulla.

  https://www.unz.com/pescobar/china-updates-its-art-of-hybrid-war/

 19. Ei kovin suurta halukkuutta jenkeillä ottaa koronapiikkiä
  Exclusive: A quarter of Americans are hesitant about a coronavirus vaccine – Reuters/Ipsos poll
  Joseph Ax and Julie Steenhuysen – Reuters May 21, 2020

  A quarter of Americans have little or no interest in taking a coronavirus vaccine, a Reuters/Ipsos poll published on Thursday found, with some voicing concern that the record pace at which vaccine candidates are being developed could compromise safety.

  While health experts say a vaccine to prevent infection is needed to return life to normal, the survey points to a potential trust issue for the Trump administration already under fire for its often contradictory safety guidance during the pandemic.

  Some 36% of respondents said they would be less willing to take a vaccine if U.S. President Donald Trump said it was safe, compared with only 14% who would be more interested.
  **—Noin 36% vastaajista sanoi olevansa vähemmän halukkaita ottamaan rokotteita, jos Yhdysvaltain presidentti Donald Trump toteaa sen olevan turvallista, kun taas vain 14% olisi kiinnostuneempia.

  College-educated white women – a politically important demographic that has moved sharply away from the Republican Party during the Trump era – were particularly concerned about how quickly the vaccine is being developed. More than 40% said Trump’s reassurance would make them less willing to take it.

  Meillä varmaan rokote tekee hyvin kauppansa ja BigFarma nettoaa taas hyvin. Ja kaiken huippu on ettemme saa kehittää omaa rokotetta vaikka tieto-taito siihen olisikin kun olemme EU-kahleissa.

 20. Olen kirjoittanut paljon kommentteja koronaan liittyen tänne
  https://vastavalkea.fi/2020/11/20/synnytetysta-kriisista-yhteiseen-velkaan/
  vaikka tämä olisi ollut oikeampi paikka, mm tämä löytyy sieltä:
  Truth_hunter 30.11.2020 at 15:44
  Arvoisa Kansanedustaja. Toivon, että sinä olet kansan puolella, meidänkin, jotka kyselemme ja ihmettelemme, emmekä purematta niele rajoituksia ja määräyksiä, jotka tuntuvat olevan täysin kohtuuttomia siihen nähden, mikä tilanne on.

  Koronakriisin hoitoon lienee yksi tehokas ratkaisu: Lopetetaan sen testaaminen. Sillä tavalla saatiin influenssakin katoamaan.

  Avoin kirje kansanedustajille 26.11.2020: Heli
  Postitettu UMV-Lehden sähköpostiin: mvlehti1@protonmail.com
  https://mvlehti.net/2020/11/30/esitamme-koronakysymyksia-ja-vaadimme-vastauksia-avoin-kirje-kansanedustajille/

 21. Olen erittäin kiinnostunut koronasta ja luen paljon artikkeleita siitä.
  Aika hurjaksi voi tämä koronakriisi vielä kehittyä sillä nyt on mahdollista epäillä että jopa pelkkä koronatesti voisi tartuttaa ihmisen viruksella … tietenkin vain silloin jos sitä halutaan.
  Luin juuri artikkelin: Kyllä, he VOIVAT rokottaa meitä nenätesti tikun avulla ja ottaa kohteeksi aivot.
  Yes, they CAN vaccinate us through nasal test swabs AND target the brain
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222596

  Mahdollistaako tämä jopa viruksen tartuttamisen testin yhteydessä kuten eräs artikkelin kommentoija epäilee?
  Hän toteaa: ”Joten, kun sinua ”testataan” viruksen varalta, saatat todellakin saada tartunnan viruksella.”
  … So, when you are being “tested” for the virus, you might actually be INFECTED with the virus.

 22. Pätee koronaan mitä parhaiten
  Tietämättömyys on kansakunnan ehtymätön voimavara
  ”Tietämättömyys on voimaa”, sanoi jo George Orwell. Salaliittoteorioille nauretaan ja usein ihan syystäkin. Salaliittoteorioissa on nimittäin se vika, että jonkun oletetaan tietävän jotakin, mitä kukaan muu ei tiedä. Tämä on kuitenkin harhaanjohtavaa. Jos on jotakin, jota kaikki eivät tiedä, on se, kuinka kova sensuuri on sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi The National Pulse on häädetty melkein kaikilta perinteisiltä alustoilta.

  Se, mikä massoja liikuttaa, ei ole se, että joku tietää jotakin, vaan se, että kukaan ei tiedä mitään. Tietämättömyys on voimaa. Kun enemmistö on tietämätön, tiedolle voidaan ummistaa silmät sanomalla, että se on salaliittoteoria.
  https://mvlehti.net/2020/12/10/isoveli-youtube-ja-usan-vaalivalvonta-tietamattomyys-on-voimaa-mutta-aikansa-kutakin-umv-raportti/

   • Fauci ei tiedä mistään mitään sanoo Kary Mullins, Nobelin voittanut PCR testin luoja
    “Fauci Doesn’t Know Anything About Anything” Kary Mullis, Nobel Prize Winner & Creator of PCR Test
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222786
    Ja tällaisten käsissä on ihmiskunnan ohjat …

    Koronarokotteen jälkeen HIV positiivinen … näinkö on suunniteltu?
    DEPOPULATION VAX: Trial subjects injected with coronavirus vaccines suddenly test positive for HIV – updated
    HIV protein fragments intentionally added to coronavirus vaccines
    So wait, they’re using HIV components in the vaccine on purpose?
    Indeed, yes.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222777

 23. Näin kirjoittaa MM:
  Koronarokotekehittely perustuu tieteelliseen petokseen; odotettavissa katastrofaaliset seuraukset
  Koronarokote yritetään saada ruiskutettua kaikkien ihmisten kehoon. Rokotteen ottamista painostetaan jatkossa siten, että matkailussa voidaan vaatia todistus koronarokotteen ottamisesta. Tähän tähtääviä toimenpiteitä valmistellaan parhaillaan Maailman terveysjärjestössä, ilmoittaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkärin Hanna Nohynek.
  Tämä on epäsuoraa pakottamista siitä huolimatta, että oletettu rokotesuoja kestää vain puolivuotta, jos sitäkään.
  ”Koronapandemia” rokotuksineen, pakotteineen ja rajoitteineen kertovat vallasta ja hallinnasta negatiivisen globaalin eliitin hyväksi.
  https://www.magneettimedia.com/rokotekehittelyssa-kaytetaan-tieteellista-petosta-odotettavissa-katastrofaaliset-seuraukset/#comment-48649

  • Kun rokotetuotanto ja rokottaminen on yksityisissä käsissä niin mitään takeita ei ole kuka mitäkin rokotetta saa vai saako vain suolaliuosta.
   Sama pätee myös korona testiin jota on helppo manipuloida.

 24. Perusteellinen artikkeli … täynnä tutkittua tietoa
  COVID-19 Un-Explained
  LARRY ROMANOFF • DECEMBER 14, 2020
  Ennen tämän kriisin päättymistä toinen puoli jäljellä olevasta amerikkalaisesta keskiluokasta katoaa, eikä tätä voida koskaan palauttaa. Amerikkalaisten on uskottava johtajiinsa, jotka kertovat heille, että elämä ei koskaan palaa normaaliksi. Se ei palaa.

  COVID-19: n osalta olen täysin vakuuttunut siitä, että joku osa Yhdysvaltain hallitusta, joka ehkä toimii itsenäisesti Syvän valtion (DeepState) puolesta, loi ja tarkoituksellisesti vapautti koronaviruksen maailmalle. Kaiken mitä tiedän, vaihtoehto luonnolliselle purkaukselle on melkein mahdotonta. Vielä on uusia tietoja, jotka pääsevät leviämään, ja toivon, että löydämme riittävästi todisteita perustellaksemme kansainvälisen rikostuomioistuimen selvittämään kaikki tosiasiat ja ehkä poistamaan osan vahingoista. Vastuussa olevat pakenevat, kuten aina.
  https://www.unz.com/lromanoff/covid-19-un-explained/

  • … Innovatiivinen ja pelottava mRNA-rokote on salaisen Pentagonin viraston, sotilasteknologian tutkimus- ja kehitysoperaation, nimeltään Defence Advanced Research Projects Agency, idea. DARPA, kuten yleisesti tiedetään, ”on erikoistunut muuttamaan tieteelliset fantasiat todellisuudeksi”, mutta sotilaallisiin tarkoituksiin. DARPA ei itse keksi asioita.

   Sen sijaan se ulkoistaa tieteelliset tehtävänsä yliopistoille, armeijan laboratorioille ja puolustusurakoitsijoille, kuten Pfizerille ja Modernalle. Pfizer on ollut tärkeä sotilaallinen urakoitsija vuosikymmenien ajan, ja se on saanut satoja miljoonia dollareita Pentagonin tutkimukseen ja kehitykseen, mukaan lukien bioase sopimukset jo vuonna 2013. Tuona vuonna DARPA teki Pfizerille 7,7 miljoonan dollarin sopimuksen mRNA-tyypin innovoimiseksi. … DARPA myönsi Modernalle samanlaisen 25 miljoonan dollarin sopimuksen myös vuonna 2013. Siten sekä Pfizerin mRNA-rokotteen BNT162b2 että Modernan mRNA-rokotteen mRNA-1273 takana on DARPA.
   Tämä Covid-19-rokote on siis osa sotilasteknologiaa. …

   Why Black People Cannot Trust the Pfizer Vaccine
   WESLEY MUHAMMAD • DECEMBER 16, 2020
   … The innovative and terrifying mRNA vaccine is the brainchild of a secretive Pentagon agency, a military technology R&D operation named the Defense Advanced Research Projects Agency. DARPA, as it is commonly known, “specializes in turning science fantasies into realities” but for military purposes. DARPA doesn’t actually invent things itself.
   … This Covid-19 vaccine is thus a piece of military technology. And Black people are being invited to cut to the front of the line.
   https://www.unz.com/article/why-black-people-cannot-trust-the-pfizer-vaccine/

 25. PCR: Western Public Health Officials Are Intentionally Withholding Life-Saving Safe Treatments for Covid
  December 16, 2020
  https://www.paulcraigroberts.org/2020/12/16/western-public-health-officials-are-intentionally-withholding-life-saving-safe-treatments-for-covid/

  Dear Readers,
  Olen huomauttanut sinulle lukuisissa tämän verkkosivuston postituksissa, että Covidille tunnetut parannuskeinot poistetaan. … Toisin sanoen kansanterveysviranomaisten tarkoituksena on, että Covid on tappava. Teidän on vaikea hyväksyä, että kansanterveysviranomaiset tuomitsevat ihmiset kuolemaan omien lompakkojensa lihottamiseksi. Mutta se on tosiasia.

  … I have pointed out to you in a number of postings to this website that known cures for Covid are being suppressed. … In other words, it is the intent of public health authorities for Covid to be deadly. … But that is a fact.

  • Näin tappava korona on … heh
   Tiedot on päivitetty 17.12.
   Tarkempaa tietoa siitä, missä menehtyneet ovat olleet hoidossa välittömästi ennen kuolemaansa, on kertynyt kaikista sairaanhoitopiireistä raportoiduista 484 henkilöstä:
   Menehtyneistä 23 prosenttia on ollut erikoissairaanhoidossa, 39 prosenttia perusterveydenhuollon yksikössä, 37 prosenttia sosiaalihuollon ympärivuorokautisessa yksikössä ja 1 prosenttia kotona tai muualla.
   Kuolleista, joista tällä hetkellä on saatavilla tarkempia terveystietoja, valtaosalla (yli 95 prosenttia) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia.

   Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa.

   Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia ja lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan.
   Tietoa COVID-19-potilaiden kuolemantapauksista kuolinpäivän mukaan ja kuolemantapausten ikäjakaumasta löytyy myös THL:n koronakartalta.
   https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta

 26. 87 000 hoitajaa ei suostu koekaniineiksi vaan kieltäytyy korona rokotteesta Hollannissa
  Nurses, no guinea pigs! 87,000 healthcare workers in Netherlands refuse Covid-19 vaccine
  Amid random reports of reactions to vaccine surfacing at different parts of the world, here comes a sharp refusal from thousands of healthcare workers. Around 87,000 nurses refused ’experimental’ Covid-19 vaccine in the Netherlands, even as the Prime Minister Mark Rutte announced a strict five-week lockdown.
  https://readnews.us/us-news/nurses-no-guinea-pigs-87-000-healthcare-workers-in-netherlands-refuse-covid-19-vaccine

 27. The 1918 Rockefeller-US Army Worldwide Pandemic
  LARRY ROMANOFF • DECEMBER 18, 2020
  Yksi uusi historiallinen kehitys, joka on noussut esiin muutaman vuoden aikana ja joka on nyt tullut painopisteeksi COVID-19: n takia, on vuoden 1918 ns. ”Espanjalainen flunssa”. Toistuvia raportteja ja dokumentaatiota kerrotaan meille, että tämä ”Historian suurin pandemia ”[1] ei ollut ”espanjalainen”, [2] eikä ”flunssa” eikä [3] ollut luonnollinen tapahtuma, vaan seurausta ihmisten rokottamisesta. Paljon muutakin varmasti tulee esille, mutta tähän mennessä kerätyt todisteet ovat liian pakottavia hylättäviksi.
  … Nykyään nähdään paljon vaivaa, että juutalaiset historioitsijat pitävät ”espanjan tautia” kiinalaisena, samoin kuin samat juutalaiset historioitsijat katsovat Bubonic Plague’n kiinalaisten aiheuttamaksi. Tämän on todellakin lopputtava, ja paras tapa on nimetä ja tunnistaa kaikki vastuuhenkilöt. Ehkä on vihdoinkin tullut aika, jolloin maailma tietää monien asioiden totuuden, sanoo LR.
  One new historical development that has been evolving over a few years and now brought into focus because of COVID-19, is the so-called “Spanish Flu” of 1918. Recurring reports and documentation are emerging to tell us that this ‘Greatest Pandemic in History’ was[1] not “Spanish”,[2] not “the flu” and,[3] not a natural occurrence but the result of human tinkering with vaccines. There surely is much more to emerge, but the accumulating evidence to date is too compelling to dismiss.
  https://www.unz.com/lromanoff/the-1918-rockefeller-us-army-worldwide-pandemic/
  https://www.unz.com/lromanoff/the-anger-campaign-against-china/

 28. Puolet Usan osavaltioista aikoo kieltää valkoisten rokottamisen … e-valkoiset suhtautuvat epäillen rokotteeseen, mustat erityisesti
  Half of All US States Plan To Deny White People COVID Vaccinations
  Eric Striker
  The controversial COVID vaccine is now being released. Large portions of the public are expressing skepticism over its experimental nature and the fact that it is being rushed to market.

  Non-white people are more likely to be suspicious of the vaccine than whites. Blacks are especially reluctant to take it.
  https://national-justice.com/half-all-us-states-plan-deny-white-people-covid-vaccinations

  • Modern Medicine as Satanic Cult … Moderni lääketiede satanistisena kulttina
   henrymakow.com — Dec 21, 2020
   Kuinka suuri osa lääketieteen ammatista voisi olla yhteistyössä Illuminatin pankkiirien kanssa ajamalla yhteiskunta polvilleen? Nykyaikainen lääketiede on haara Illuminaatista, saatanallisesta kultista, joka hallitsee ja käyttää hyväksi yhteiskuntaa saamalla ihmiset sairaiksi. Katso, miten ammattia hallitaan lääketieteellisen luvan menettämisen tuskalla. Tässä vuoden 2019 artikkelissa tohtori Reizer vertaa nykyaikaista lääketiedettä uskontoon.
   How could a large segment of the medical profession collude with the Illuminati bankers in bringing society to its knees? Modern medicine is a branch of the Illuminati, a satanic cult which controls and exploits society by making people sick. See how the profession is ruled on pain of losing their medical licence. In this 2019 article, Dr. Reizer compares modern medicine with a “religion.”
   https://www.henrymakow.com/2020/12/modern-medicine-as-satanic-cult.html

 29. Oireeton ei tartuta … tätä ei kerrota
  20. marraskuuta julkaistu tutkimuspaperi tuo esiin tapaustutkimuksen lähes 10 miljoonasta ihmisestä Kiinassa. Tutkimuksessa havaittiin, että populaatiossa oli 300 koronavirustapausta ilman mitään oireita.
  Tutkijat seurasivat oireettomia kantajia. 1174 ”läheisen kontaktin” omaavien jäljitys oireettomien kantajien kanssa osoitti NOLLA tartuntaa. Ei muutamaa, ei paria, vaan nollaa – ei kukaan – ei yhtään koronaviruksen tarttumista henkilöstä, jolla ei ole oireita.
  … A research paper published on November 20th highlights a case study of almost 10 million people in China. What the study found was there were 300 cases of Coronavirus in the population being carried without any symptoms at all. So the scientists then tracked the asymptomatic carriers. The contact tracing of 1,174 “close contacts” with the asymptomatic carriers showed ZERO transmission. Not a few, not a couple, but zero -none- not a single transmission of Coronavirus from a person without symptoms.
  https://theconservativetreehouse.com/2020/12/20/covid-19-study-of-almost-ten-million-finds-no-evidence-of-asymptomatic-spread-media-quiet/

 30. COVID-19: What’s It All About?
  … In sum, all the evidence I’ve seen tells me that this corona virus, if it even exists as a discrete virus, is no more dangerous than any other respiratory illness that we have ever experienced, none of which ever resulted in such draconian measures put into place.
  … Yhteenvetona voidaan todeta, että kaikki näkemäni todisteet kertovat minulle, että tämä koronavirus, jos se ylipäätään esiintyy erillisenä viruksena, ei ole vaarallisempi kuin mikään muu hengitystiesairaus, jota olemme koskaan kokeneet, joista mikään ei ole koskaan johtanut siihen että tällaiset drakoniset toimenpiteet otetaan käyttöön.
  It’s where we’re headed socially, not medically, that concerns me. Just a year ago, most of us would have written off the idea of drones hovering in the air, enforcing “social distancing” regulations, even barking orders, as science fiction. Yet it happened in 2020 in several cities. Other drones with sophisticated sensors were rolled out in Westport, Connecticut and Daytona Beach, Florida, monitoring the body temperature of pedestrians below, though it seems a public outcry forced the police in those cities to back off.
  Bill Gates, who should be deported to another planet, now talks openly about universal compulsory vaccination, while I can easily picture an arrogant punk like Andrew Cuomo saying, “You want to go to the supermarket? Then get vaccinated. No shot, no shopping.” Most states are gearing up for invasive “contact tracing.” Hideous surveillance machines that move around on four legs have been trotted out. What would have sounded like the wildest fantasy in 2019, what even George Orwell never dreamed of, is on the table today as “the new normal.”
  https://nationalvanguard.org/2020/12/covid-19-whats-it-all-about/
  https://nationalvanguard.org/2020/12/covid-21/
  Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?
  https://www.magneettimedia.com/nakokulma-ovatko-hallintomme-ja-thl-alun-alkaenkin-petos/

 31. Lue E-kirja Covid-19 pandemiasta täältä
  We are at the crossroads of one of the most serious crises in modern history. We are living history, yet our understanding of the flow of events since January 2020 has been blurred. Worldwide, people have been misled both by their governments and the media as to the causes and devastating consequences of the Covid-19 “pandemic”.
  … Olemme yhden historian vakavimpien kriisien risteyksessä. Elämme historiaa, mutta ymmärryksemme tapahtumien kulusta tammikuusta 2020 lähtien on hämärtynyt. Sekä hallitukset että tiedotusvälineet ovat johtaneet ihmisiä harhaan maailmanlaajuisesti Covid-19-pandemian syistä ja tuhoisista seurauksista.
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

  • Mielenkiintoinen detalji liittyen linkin artikkeliin yllä sille joka ei jaksa asiaan enempää perehtyä
   Siinä on kuva joka pitäisi näyttää Niinistölle kun hän suosittelee rokotetta kansalle … Siinä kaksi hiirtä juttelee keskenään
   Toinen hiiri kysyy ”aiotko ottaa rokotteen” ja toinen vastaa että ”oletko hullu, eihän ne ole vielä edes testanneet sitä ihmisillä.”
   This caricature by Large + JIPÉM explains our predicament:
   Mouse No 1: “Are You Going to get Vaccinated”,
   Mouse No. 2: Are You Crazy, They Haven’t finished the Tests on Humans”

 32. These Are 11 HUGE Covid Stats Deliberately Hidden by the MSM!
  State of the Nation – Jan 3, 2020
  All of this data is extracted from the CDC, WHO, Johns Hopkins, White House task force press conferences, and scientific studies. All direct source links are cited below the list of statistics. A printable pdf version is available at the bottom of this page for those who wish to print and distribute these facts.
  … 90% of Covid-positive individuals are asymptomatic. This is the most significant and meaningful statistic of all.
  … Asymptomatic Covid-positive have a spread rate of only 0.7% – less than 1%. They are NOT super spreaders.
  … Survival rate of ages 0-69 is 99.82%. Survival rate of age 70+ is 94.6% with high comorbidities and other causes of death.
  … Dr. Deborah Birx and state health officials confirmed that all Covid-positive individuals who die from other causes are being counted as a Covid death, including, but not limited to: car accidents, gunshot wounds, 1-week to live in hospice, drowning, dementia, and alcohol poisoning. Most people did not die “FROM” or were “KILLED BY” Covid, they died “WITH IT.”
  … Only 6% of death certificates show Covid-19 as the only cause of death, which includes “assumed cause.” On average, there are 2.9 comorbidities to documented Covid deaths. That number increases significantly in nursing homes.
  … The CDC is grouping pneumonia, influenza, and covid deaths together as “PIC”, while discontinuing reporting on influenza hospitalizations because “the number is too low” despite being in the middle of the flu season.
  … 38% of all Covid-related deaths have taken place in nursing homes & long term care facilities, accounting for over 129,000 of deaths reported, in which 43% of those deaths were attributed to influenza and pneumonia, and 31% were age 85+.
  … The masks being mandated to wear, are scientifically proven to not work against viruses, according to studies, the WHO, and Dr. Anthony Fauci, in addition to 10 months of people wearing them, showing no better rate of cases than states and countries that have not worn them, plus 85% of people who tested positive were mask wearers. The CDC also reported: “no significant reduction in influenza transmission with the use of face masks,” hence they do not work for Covid either.
  … In the 2017-2018 Flu season, there were 810,000 hospitalizations, far surpassing Covid hospitalizations for the entire year. Over 61,000 people died. There were 195 pediatric deaths due to influenza, far greater than what has been reported for Covid-related pediatric deaths. No lockdowns, restrictions, social distancing, or masks were required.
  … There has never been a sample specimen of SARS-CoV-2 isolated and purified, and the inventor of PCR and other scientists have always said that PCR should not be used for medical diagnostics – it will produce false/positives. Dr. Fauci confirmed that the cycle threshold on the tests is too high which creates false/positives.
  … The vaccines have already shown terrible side effects, and they don’t know if it will cause infertility. Doctors all across the world have been warning about these vaccines that were rushed through in record time without long term clinical trials.

  Rokotteet ovat jo osoittaneet vakavia sivuvaikutuksia, eikä ole tietoa, aiheuttaako se hedelmättömyyttä. Lääkärit ympäri maailmaa ovat varoittaneet näistä rokotteista, jotka otettiin käyttöön ennätysajassa ilman pitkäaikaisia kliinisiä tutkimuksia.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224441
  http://www.thetruthseeker.co.uk
  COVID Vaccines Are Medical Experiments on Humanity
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224154

  Why People Will Start Dying A Few Months After The First mRNA “Vaccinations”
  by tts-admin | Jan 4, 2021 | 13 comments
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224160

 33. Eipä uskoisi… Kärnä häpäisi keskustan
  Kärnä: COVID-rokotteesta kieltäytyvät epäisänmaallisia – Disinformaation levittäminen kriminalisoitava

  Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on aiheuttanut jälleen ”hämmennystä”. Tällä kertaa hän vaatii valtamedian rokoteagendan haastamisen kriminalisointia ja nimesi kaikki korononarokotteesta kieltäytyvät ”epäisänmaallisiksi”.
  https://mvlehti.net/2021/01/04/karna-covid-rokotteesta-kieltaytyvat-epaisanmaallisia-disinformaation-levittaminen-kriminalisoitava/

 34. Päivän twiitti: ”Kummasti influenssa katosi Suomesta – Koska Korona” [Tilasto]

  ”Kummasti influenssa katoaa. Viime vuonna tapauksia 2 351, ja tänä vuonna vaivaiset 17. Koska korona”, todetaan Twitterissä, jossa julkaistiin varsin hämmentävä tilasto A ja B influenssan täydellisestä ja mystisestä katoamisesta Suomessa.
  Kommentti (Lukutoukka): ”Niinpä niin. Tässä tulee hyvin esiin se, kuinka tilastoilla voidaan harhauttaa.
  Kyse on pohjimmiltaan siitä, minkä nimikkeen alle asiat KIRJATAAN tilastossa. Jos halutaan ylikorostaa ilmiön A osuutta, homma onnistuu näppärästi sillä että kirjataan iso osa ilmiötä B edustavista tapauksista A:ksi eikä B:ksi….”

 35. Epidemiologi sanoo että flunssasta tehdään nyt koronaa
  Flunssa tapausten määrän lasku johtuu siitä että ne luokitellaan nyt koronaksi ja näin saadaan isot korona luvut
  Epidemiologist Says Influenza Cases Are Being Counted as COVID-19
  Top epidemiologist Knut Wittkowski says that the massive drop in influenza cases can be attributed to the fact that many are being falsely counted as COVID-19 cases.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224638

 36. The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”
  Global Research E-Book, Centre for Research on Globalization (CRG)

  ”V viruksen” sanotaan olevan vastuussa konkurssi- ja työttömyysaallosta. Tuo on valhe. Viruksen ja taloudellisten muuttujien välillä ei ole syy-yhteyttä.
  Voimakkaat rahoittajat ja miljardöörit ovat tämän projektin takana, mikä on osaltaan vaikuttanut reaalitalouden epävakauteen (maailmanlaajuisesti).
  Helmikuun 2020 alkupuolelta lähtien Super Rich ovat kasanneet miljardeja dollareita.
  Se on maailman historian suurin maailmanlaajuisen vaurauden uudelleenjako, johon liittyy maailmanlaajuinen köyhtyminen.
  … “V the Virus” is said to be responsible for the wave of bankruptcies and unemployment. That’s a lie. There is no causal relationship between the virus and economic variables.
  It’s the powerful financiers and billionaires who are behind this project which has contributed to the destabilization (Worldwide) of the real economy.
  Since early February 2020, the Super Rich have cashed in on billions of dollars.
  It’s the largest redistribution of global wealth in World history, accompanied by a process of Worldwide impoverishment.
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

 37. Olemme kieltäneet totuuden. Tätä painajaista ei voi tapahtua, luulemme.
  Mutta se on tosiasia.
  Covid ei lopu, koska se on tekosyy perustaa poliisivaltio. Olemme hiiriä psykopaattien ylläpitämässä laboratoriossa.
  — Ihmiskunta on antanut avaimet pahimmalle viholliselleen, satanistiselle keskuspankkikartellille. ”Avaimet” tarkoittavat voimaa luoda vaihtoväline (raha tai luotto) tyhjästä korkoineen velaksi itselleen.
  Raha on hallintaa.
  We’re in denial. This nightmare can’t be happening, we think.
  But it is.
  Covid is not going to end because it is a pretext to establish a police state. We’re mice in a laboratory run by psychopaths.
  Humanity has given the keys to the store to its worst enemy, the Satanist central banking cartel. The ”keys” refer to the power to create the medium of exchange, (money or credit) out of thin air, with interest, as a debt to themselves.
  Money is Control.
  https://www.henrymakow.com/2021/01/facing-reality.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224869

 38. Huomiot koronarokotteesta
  Kysymys:
  Mistä tiedetään, että rokotteesta ei aiheudu haittavaikutuksia, jotka ilmenevät vasta vuosien kuluttua rokotteen ottamisesta?
  [Kysymyksessä ovat Modernan, Pfizerin ja Biontechin rokotteet].
  Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen johtaja, professori Mika Rämet vastaa kysymykseen näin:
  Tätä ei voida etukäteen tietää, eikä esimerkiksi narkolepsian kaltaisten haittavaikutusten mahdollisuutta voida täysin sulkea pois. Tämä on riski, joka on otettava.
  Kuka ottaa tällaisen riskin, kun rokotusohjelma on kokeellinen, jossa tavallaan käytetään koe-kaniineine koko ihmiskuntaa? Täten mRNA-rokote on kokeellinen sekä testaamaton ja tästä johtuen täysin arvaamaton. Tehottomana rokotteena, sille ei ole annettu aikaisemmin lupaa.
  https://www.magneettimedia.com/huomiot-koronarokotteesta-ja-whota/

 39. Uudet DNA- ja RNA -rokotteet herättävät kysymyksiä | Kolumni

  Jo miljoonat ihmiset maapallolla on rokotettu COVID-19:ää vastaan uusilla mRNA-rokotteilla. Kasvohalvauksia ja muita haittoja on tiettävästi tuhansilla, tietoon tulleita kuolemantapauksia on jo satoja. Kolumnin aiheesta on kirjoittanut Jouko Miettinen.
  Rokotekielteisyys ja huoli riskeistä on laajaa, USA:ssa 60 % lääkäreistä aikoo kieltäytyä rokotteesta. Luottamus ei lisäänny, jos rokotteiden parissa työskentelevät ja niitä markkinoivat eivät itse ota rokotetta.
  https://mvlehti.net/2021/01/21/uudet-dna-ja-rna-rokotteet-herattavat-kysymyksia-kolumni/

 40. MM: WHO ja THL ovat monikansallisten korporaatioiden ja juutalaismafian kontrollissa

  Jäljempänä esitetyn artikkelin perusteella olemme päätyneet siihen, että WHO ja THL ovat monikansallisten korporaatioiden ja juutalaismafian ohjauksessa muodostaen totalitaristisen terveysterrorin, jossa länsimaiden terveysviranomaiset, sairaanhoitajat ja lääkärit noudattavat aukottomasti WHO:n ja THL:n suosituksia tai määräyksiä, ajattelematta rahtuakaan itsenäisesti. Globaalit terveysjärjestöt kuten WHO ja toisaalta Suomen THL ovat valjastettu materialismin, kasvottoman ylikansallisen pääoman ja juutalaismafian maailmanlaajuisen valtahegemonian instrumenteiksi.
  Kirjoituksessa juutalaismafia ja juutalainen viittaavat aina juutalaiseen eliittiin, tietyn kaltaisena globaalina etujärjestönä, eikä siten tarkoita juutalaisia etnisenä- tai kansanryhmänä.
  https://www.magneettimedia.com/who-ja-thl-ovat-monikansallisten-korporaatioiden-ja-juutalaismafian-kontrollissa/

  • James Corbett – The Corbett Report via Bitchute Dec 23, 2020
   If the Gateses and the Faucis and the representatives of the international medical establishment get their way, life will not return to normal until the entire planet is vaccinated against SARS-CoV-2.
   What many do not yet understand, however, is that the vaccines that are being developed for SARS-Cov-2 are unlike any vaccines that have ever been used on the human population before.
   And, as radically different as these vaccines appear, they represent only the very beginning of a complete transformation of vaccine technology that is currently taking place in research labs across the planet. This is a study of The Future of Vaccines.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=225989

 41. Kaavion avulla, joka näyttää Yhdysvaltojen viikoittaisen kuolleisuusasteen vuodelta 2020 näemme saman: kuolleisuus on alijäämäinen vuoden ensimmäisinä kuukausina, jota seuraa valtava ylimäärä huhtikuussa heti Lockdownin jälkeen. Tämä kaavio näyttää punaisella yli 280 000 kuoleman yli normaalin odotetun tason lukituksen jälkeen.
  Tätä kaaviota isännöivällä verkkosivulla todetaan, että huhtikuussa 2020 tapahtuneiden kuolemantapausten suuri piikki vastaa koronaviruksen puhkeamista, mutta tässä olemme eri mieltä.

  Sitä vastoin Ruotsilla ei ollut sulkeutumista, ja Ruotsin kuolemat pysyivät täysin normaalina vuoteen 2020 aikana [5]. Heillä ei ollut liiallista kuolleisuutta sinä vuonna! Se osoittaa hyvin yksinkertaisesti
  – ei ole pandemiaa.

  For comparison let’s end with a graph showing the US weekly mortality rate over 2020. We see the very same effect, with a deficit in mortality in the first months of the year, followed by the huge excess in April right after Lockdown. This graph shows in red an excess of 280k deaths above normal-expected levels, following the lockdown. The web-page hosting this graph states ‘The large spike in deaths in April 2020 corresponds to the coronavirus outbreak’ but we here take a different view.
  By way of contrast, Sweden had no lockdown, and so Swedish deaths right through 2020 remained absolutely normal [5]. They had no excess mortality that year! What that demonstrates is very simple –

  there is no pandemic.
  https://terroronthetube.co.uk/2021/01/28/there-is-no-pandemic/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=226416

 42. Tässä epäillään että korona voidaan tartuttaa testipuikon avulla
  ÄLÄ MENE TESTIIN — ÄLÄ OTA ROKOTETTA

  Reader Thinks She Got Covid From the Test
  … About a week after my COVID Test. My symptoms took a drastic turn for the worse and I lost my sense of smell and my sinuses become inflamed and just will not heal
  In hindsight, what I found odd is that the COVID Test Q-Tip was in a vial in a wet solution. I did not put a dry Q-Tip in my nose it had some moist solution on it.

  What was in the solution ?
  I think I got some sort of toxic COVID bioweapon from the COVID Test. Even though my doctor thinks it is safe COVID Test. How would she really know – she does not know. My doctor doesn’t make the COVID test kits. She, like everyone else is just relying on someone else -that they think they can trust. It is insane.

  My advice for any of your readers: DO NOT TAKE THE TEST, AND MOST OF ALL, DO NOT TAKE THE VACCINE. And like Jennifer, I take a regimen of vitamins everyday.
  https://www.henrymakow.com

  • Jäin miettimään tuota Makowin artikkelia yllä
   Tuntuu aika hurjalta ja vaikealta ajatukselta että testi voisikin olla keino levittää tautia, eikö?
   Mutta kun koko koronapandemia on yksityisen ja keinoja kaihtamatta vain omia etujaan ajavan korporaatio- ja finanssiieliitin ja sen vasikka-median käsissä niin eikö olisi toisaalta aika kummallista ellei se olisi huijausta?
   Eliitin selvästi julki tuoma tavoitehan on depopulaatio, väestön raju vähentäminen, ja talouden romahduttaminen siten että se itse hyötyy siitä. Siksi pikemminkin on aika luonnollista ajatella että koronatestien avullakin voidaan ’virusta’ levittämällä edistää salaisesti tuota tavoitetta. Mahdollista se ainakin on. Vain hyväuskoisen ja aivopestyn on vaikea sitä hyväksyä koska hän itse ei niin toimisi.
   Tavoite tietenkin määrää aina strategiat joita valitaan ja käytetään. Niinhän meistä jokainen tekee.

 43. EI OLE PANDEMIAA
  There Is No Pandemic
  A British View of the Imposture
  NICK KOLLERSTROM • JANUARY 25, 2021
  Fear Porn Promotion
  Hallitus tarvitsee pelkoasi. Se haluaa huomiosi, mutta tietää, että sillä ei ole mahdollisuutta parantaa elämääsi millään tavalla. Siksi meillä on terveysministeri, joka ei tiedä mitään terveydestä tai hyvinvoinnista: hän voi saada huomionne kertomalla, ettet voi lentää ilman rokotetta.
  Ihmiset saattavat unohtaa kuinka talven flunssa voi heikentää ja kuinka se voi kestää viikkoja. Nyt he haluavat kutsua sitä COVIDiksi. Tuetaan tässä professori Dolores Cahillia, joka on tutkinut PCR-testien sekvensointia. Irlannissa todettiin, että 1500:sta PCR-testistä ”kaikki olivat A- ja B-influenssaa, joista yksikään ei ollut SARS-COV2”.
  … The government needs your fear. It wants your attention but knows that it has no prospect of improving your life in any way. Thus we have a health minister who knows nothing about health or well-being: he can get your attention by telling you that you won’t be able to fly without a vaccine.
  People may be forgetting how debilitating winter flu can be and how it can last for weeks. Now they want to call it COVID. Let’s here support Prof. Dolores Cahill, who has been looking at the sequencing of PCR testing. In Ireland it was found that of fifteen hundred PCR tests ‘all of them were influenza A and B, not one of them were SARS-COV2.’
  https://www.unz.com/article/there-is-no-pandemic/

 44. Gilad Atzmon – gilad.co.uk Jan 30, 2021
  The case of Israel, leading the world by far in the mass vaccination contest, doesn’t leave much maneuvering room for skeptics. Since Israel launched its vast vaccination campaign in December, it has been witnessing an exponential rise in COVID-19 cases and deaths. By now, the British Mutant has become Israel’s dominant COVID strain. Israel’s health system is on the brink of collapse.
  https://gilad.online/writings/2021/1/30/a-brief-examination-of-some-facts-related-to-mass-vaccination

  Parasta koronan antia on se tosiasia että ihmiset alka(ne)vat tajuta kuinka rajua on heitä johtavan eliitin (mafian) tyyli huijata heitä.
  Israel ja Brititannia ovat malliesimerkki huijareista omasta maastamme puhumattakaan. Jopa presidenttimme on huolissaan että kaikki varmasti saavat rokotteen joka monille on oikotie vainajaksi.

 45. ”Tarkkasilmäiset ovat panneet merkille, kuinka Sanna Marinin hallitus – ja erityisesti Marin itse – hyvin mielellään korostaa THL:n roolia, ja on joka käänteessä aina huomauttamassa, kuinka hänen hallituksensa toimet perustuvat ”THL:n näkemyksiin” tai ”THL:n suosituksiin”.

  Eli käytännössä Sanna Marin ja hänen hallituksensa ovat antaneet päätösvaltansa pois.
  Maan koronapolitiikkaa johtaa siis käytännössä THL.

  https://mvlehti.net/2021/01/31/tanaan-verkkostudio-live-extra-perustuslaiton-suomi-studiossa-poliisin-kopittama-juha-korhonen-31-1-2021-alk-klo-18/

 46. Kolmannes hoivakodin vanhuksista kuoli COVID-rokotukset saatuaan Britanniassa

  Julkaistu 02.02.2021 10:37, 5497 lukukertaa

  Toimittaja Riikka Söyring raportoi Avoin Mediassa hätkähdyttäviä tietoja Britanniasta, joissa Hampshiressa sijaitsevan hoivakodin asukkaista peräti kolmannes kuoli viikossa COVID-rokotteet saatuaan. Ne jotka kieltäytyivät, ovat pysyneet terveinä.

  https://mvlehti.net/2021/02/02/kolmannes-hoivakodin-vanhuksista-kuoli-covid-rokotukset-saatuaan-britanniassa/

  • Ruotsissa yli 40 kuollutta: Koronarokotuksiin liittyvien kuolemantapausten määrä kaksinkertaistunut

   Toimittaja Riikka Söyring raportoi, että COVID-rokotuksiin liittyvät kuolemat Ruotsissa ovat virallisten lukujen mukaan tuplaantuneet helmikuun alkuun mennessä. Ruotsin lääkeviraston mukaan rokotekuolemia on kirjattu jo 43 kappaletta.

 47. Implanted “Vaccine Package” ID: Germany’s Parliament Has Ratified GAVI’s Digital “Agenda ID2020”

  ”Rokotus-paketti” hyväksytty — Hälyttävät uutiset. Saksassa jossa parlamentti (Bundestag) ratifioi Agenda ID2020: n täytäntöönpanon 29. tammikuuta 2021.

  Tämä on keskitetty yleinen sähköinen tiedonkeruu jokaisesta kansalaisesta, johon jokaisella valtion virastolla, poliisilla ja mahdollisesti myös yksityisellä sektorilla olisi pääsy.
  Se kattaa kaiken, mikä tiedetään yksittäisestä kansalaisesta, nyt jopa 200 muodostumispistettä ja mahdollisesti enemmän ajan myötä, pankkitilistä ostotottumuksiin, terveystietoihin (tietysti rokotustietoihin), poliittisiin taipumuksiin, ja luultavasti jopa treffitottumuksesi ja muut merkinnät yksityiselle alueellesi.
  … Kun jokaisella planeetan kansalaisella – Bill Gatesin mukaan – noin 7 miljardilla on henkilötodistus, pienen globalisti eliitin hallinta on lähellä kokonaismäärää.

  Sähkömagneettisen kentän ja 5G / 6G EM-aaltojen avulla syötöt ja pääsy kehosi tietoihin – jokaisen yksilön hallinta on melkein täydellinen. ”Lähes” viittaa suunniteltuun pääsyyn aivoaaltoihisi.
  Tämän oletetaan tapahtuvan Brain Computer Interface (BCI) -nimellä, nimeltä Neurolink (https://neuralink.com/), jonka on kehittänyt Elon Musk. (katso video)

  Se esittelee sähköisten aaltojen rajapinnan ihmisen aivoihin, jotka siihen mennessä on muutettu sähkömagneettiseksi kentäksi (EMF), jotta se voi vastaanottaa digitaalisia komentoja, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen tai voidaan sammuttaa – RIP – kuten voi olla mukavin Global Cabalille.

  Alarming News. In Germany the Parliament (Bundestag) ratified on 29 January 2021, the implementation of Agenda ID2020.

  This is a centralized general electronic data collection of every citizen to which every government agency, police – and possibly also the private sector would have access.
  It covers all that is known about an individual citizen, now up to 200 points of in formation and possibly more as time goes on, from your bank account to your shopping habits, health records (vaccination records, of course), your political inclinations, and probably even your dating habits and other entries into your private sphere.
  … Once every citizen on the planet – according to Bill Gates – about 7 billion-plus will be ID-chipped, the control of a small globalist elite will be close to total.

  With an electromagnetic field and with 5G / 6G EM-waves allowing inputs and access of data in your body – the control of each individual is almost complete. The “almost” refers to the planned access to your brainwaves.
  This is supposed to be happening through a Brain Computer Interface (BCI), called Neurolink (https://neuralink.com/) – developed by Elon Musk. (see video)

  It presents an interface of electronic waves with the human brain which, by then, will have been converted into an electromagnetic field (EMF), so that it can receive digital commands that will influence our behavior, or can be turned off – RIP – as may be is most convenient for the Global Cabal.
  https://www.globalresearch.ca/implanted-vaccine-package-id-germanys-parliament-has-ratified-gavis-digital-agenda-id2020/5736277

  For more details of Agenda ID 2020 – see below.
  The Coronavirus COVID-19 Pandemic: The Real Danger is “Agenda ID2020”
  By Peter Koenig, April 26, 2020

 48. Kovaa faktaa … videoitu joten voi katsoa myöhemmin
  Tänään: Verkkostudio LIVE – ”Koronavouhotus jatkuu, mutta entä pandemia?” – 9.2.2021 alkaen klo 19!

  Missä pandemia on, koska tilastojen mukaan hiljaista pitelee… Mitä sanoo studiovieras Ossi Tiihonen, joka seuraa tarkoin saatavilla olevia COVID-faktoja ja kysyy kysymyksiä, joihin valtamedia ei halua vastata. Studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.
  https://mvlehti.net/2021/02/09/tanaan-verkkostudio-live-koronavouhotus-jatkuu-mutta-enta-pandemia-9-2-2021-alkaen-klo-19/

 49. Upeaa…
  Kaikki Global Research -artikkelit voidaan lukea 27 kielellä aktivoimalla avattava Käännä verkkosivusto -valikko kotisivumme yläreunassa (Desktop-versio).
  ***
  Mikrobiologia ja tartuntataudit -lehdessä julkaistussa uudessa tutkimuksessa immunologi J.Bart Classen varoittaa, että Pfizer- ja Moderna COVID -rokotteissa käytetty mRNA-tekniikka voisi luoda ”uusia potentiaalisia mekanismeja” haittatapahtumista, jotka saattavat kestää vuosia.
  https://www.globalresearch.ca/immunologist-pfizer-moderna-vaccines-could-cause-long-term-chronic-illness/5736916

 50. Viimeistään tämä tutkimus paljastaa ettei Covid-virusta ole ja ettei testiin voi luottaa lainkaan kun väärän tuloksen mahdollisuus on peräti 97%
  On vain tavallinen kausi-influenssa jota nyt kutsutaan koronaksi ja jolla pelotellaan kansaa
  HERÄÄ AMERIKKA — HERÄÄ SUOMI

  I’m a Clinical Lab Scientist, COVID-19 Is Fake, Wake Up America!
  By Derek Knauss and Prof Michel Chossudovsky

  Millions of people Worldwide have already been tested:

  “if someone is tested by PCR as positive when a threshold of 35 cycles or higher is used (as is the case in most laboratories in Europe & the US), the probability that said person is actually infected is less than 3%, the probability that said result is a false positive is 97% (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, et al, Critique of Drosten Study)
  https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013

  • Pieni ote linkistä jos ei jaksa lukea enempää … kaikki 1500 oletettua cpvid-positiivista näytettä olivat influenssa A ja B virusta joten covid-huijaus on kyllä huipussaan
   Dr. Derek Knauss is a clinical lab specialist focussing on virology and immunology. He is based in Southern California

   I have a PhD in virology and immunology. I’m a clinical lab scientist and have tested 1500 “supposed” positive Covid 19 samples collected here in S. California. When my lab team and I did the testing through Koch’s postulates and observation under a SEM (scanning electron microscope), we found NO Covid in any of the 1500 samples.

   What we found was that all of the 1500 samples were mostly Influenza A and some were influenza B, but not a single case of Covid, and we did not use the B.S. PCR test.

   We then sent the remainder of the samples to Stanford, Cornell, and a few of the University of California labs and they found the same results as we did, NO COVID. They found influenza A and B.

 51. COVID VACCINE – the Nightmare Scenario
  ”Tällä hetkellä on vaikea kieltää mahdollisuutta korrelaatioon joukkorokotusten ja jyrkän nousu piikin välillä Covid-19 -tapauksissa sekä Israelissa että Britanniassa.” Gilad Atzmon
  Kuvittele, jos Covid-rokote tosiasiallisesti edistäisi infektion leviämistä eikä pysäytä sitä. Voitteko kuvitella, mikä katastrofi olisi? Valitettavasti on merkkejä siitä, että juuri näin tapahtuu maissa, jotka ovat toteuttaneet aggressiivisimmat rokotusohjelmat.

  “As things stand at the moment, it is hard to deny the possibility of a correlation between mass vaccination and a sharp spike in Covid-19 cases in both Israel and Britain.” Gilad Atzmon
  Imagine if the Covid vaccine actually contributed to the spread of the infection rather than stopping it. Can you imagine what a catastrophe that would be? Unfortunately, there are signs that that is precisely what is happening in the countries that have implemented the most aggressive vaccination programs.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227678

 52. Gary D. Barnett — Medicine is Based on Power, Money & Control
  ”Huolimatta nykyisestä petollisesta” pandemiasta ”, ainoa johtopäätös, joka on saavutettavissa, on se, että koko tämä valtavirran lääketieteellinen järjestelmä perustuu rahaan, valtaan ja hallintaan.
  Nämä ovat hallitsevan luokan ja valtion samat asialistat, eikä tämä ole sattumaa. ”
  “With any consideration whatsoever of the current fraudulent ‘pandemic,’ the only conclusion to be reached is that the entirety of this mainstream medical system is based on money, power, & control.
  Those are the same agendas of the ruling class and the state, & this is no coincidence.” – Gary D. Barnett
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227717

 53. Tässä 5 kysymystä jotka hyvä esittää sille joka ajattelee ottaa korona rokotteen ja antaa vastaus niihin
  5 questions to ask your friends who plan to get the Covid vaccine

  1. DID YOU KNOW THAT WE HAVE NEVER SUCCESSFULLY VACCINATED AGAINST ANY CORONAVIRUS?
  2. DID YOU KNOW IT USUALLY TAKES 5-10 YEARS TO FULLY DEVELOP A VACCINE?
  3. DID YOU KNOW THAT THE COVID “VACCINE” IS BASED ON NEW TECHNOLOGY, WHICH HAS NEVER BEEN APPROVED FOR USE ON HUMANS BEFORE?
  4. DID YOU KNOW THAT THE PHARMACEUTICAL COMPANIES CAN’T BE SUED IF THE VACCINE HURTS OR KILLS SOMEONE?
  5. DID YOU KNOW 99.8% OF PEOPLE SURVIVE COVID19?

  Ask your friends these questions. Give them detailed answers.
  https://off-guardian.org/2021/02/15/5-questions-to-ask-your-friends-who-plan-to-get-the-covid-vaccine/

 54. ”Not one person has seen me and said, ’He’s not wearing a mask. Why am I wearing one?'”
  ”The vast majority of people refuse to research, see or acknowledge the truth. Are they your real enemies in life?”
  THEY’RE BEING ENSLAVED AND DON’T REALIZE IT.
  ”Ei kukaan ole nähnyt minua ja sanonut:” Hänellä ei ole naamiota. Miksi minulla on sellainen? ””
  ”Suurin osa ihmisistä kieltäytyy tutkimasta, näkemästä tai tunnustamasta totuutta. Ovatko he todellisia vihollisiasi elämässä?”
  He ovat orjuutettuja eivätkä tajua sitä.
  https://www.henrymakow.com/2021/02/mike-stone-dumbed-down-mases.html

 55. Ja vieläkö joku luulee, että tänään globalistien hallitsemassa valtamediassa ja EU:n asiamiespoliitikkojen sekä agendaa tiiviisti seuraavien terveysviranomaisten johdon lietsomassa koronavouhotuksessa olisi jotain sattumaa? Koronavirus levisi yleiseksi peloksi, koska sen tarvittiin leviävän.

  EU-komission dokumentti: Agenda rokotepasseista asetettu 2018 – Vaatimus rokotepakosta tulee 2022

  Että sattuikin koronavirus ilmaantumaan ja leviämään sopivasti, ainakin EU:n rokoteagendan ja kaikilta EU-kansalaisilta vuonna 2022 vaadittavien ID-rokotepassien kannalta. Dokumentoitu EU-komission ”rokotusten tiekartan” toimeenpano alkoi voimalla vuonna 2018.
  https://mvlehti.net/2021/02/19/eun-agenda-rokotepasseista-vuodesta-2018-dokumentin-mukaan-vaatimus-asetetaan-vuonna-2022/

  • Tästä IltaSanomat ja nwo-mafia vaikenee mutta kerro kaikille kun olet lukenut tämän
   Tässä on päivän rokotepulmasi:
   Mitä yhteistä on tohtori Barton Williamsilla, Hank Aaronilla ja 46 iäkkäällä asukkaalla Espanjan hoitokodissa?
   Vastaus – He kaikki kuolivat pian Covid-19-rokotteen saamisen jälkeen.

   Mutta älkäämme siirtykö päätelmiin, loppujen lopuksi tiedotusvälineet ovat joka tapauksessa vakuuttaneet meille, että rokotteella ei ollut mitään tekemistä heidän kuolemansa kanssa. Uskotko sitä?
   Et tietenkään, mutta se ei todennäköisesti heikennä luottamustasi rokotteisiin, koska – kuten tiedätte – rokotteiden epäluottamus merkitsee sitä, että laitetaan tinfoil-hattu ja huijataan salaliittoteorioita pedofiilirenkaista pizzasalien kellarissa. Se on ehdotonta hulluutta. Koskaan ei pidä kyseenalaistaa suurten lääkeyhtiöiden horjumatonta rehellisyyttä, jotka tuottavat näitä ihmeitä vain puhtaasti hyväntekeväisyydestä. On käsittämätöntä, että nämä kokeelliset keksinnöt – joita ei ole koskaan testattu eläimillä tai joille on tehty pitkäaikaisia ​​kokeita – saattoi olla luotu poliittisiin tarkoituksiin lääkkeiden sijasta. Onko se edes mahdollista?
   Kyllä, se on mahdollista, mutta se on myös toinen crackpot-salaliittoteoria, joten pidä kiinni ja ota piikki, eikö?
   Väärin, koska kaikki Covid-rokotteesta on väärin, aivan kuten kaikki Covid-maniasta, on väärin. Kaikki on ennennäkemätöntä, epäilyttävää ja rehellisesti sanottuna outoa. Kukaan se ei läpäise hajutestiä, kukaan ei. Milloin olemme koskaan lukittaneet koko maan hidastamaan viruksen leviämistä? Milloin olemme koskaan asettaneet karanteeniin 300 miljoonaa tervettä ihmistä, käskeneet kaikkia käyttämään naamioita, sulkemaan yritykset, baarit ja koulut ja työntämään talouden kalliolta?
   Milloin?
   Ei koskaan.

   Here’s your Vaccine puzzler for the day:
   What do Dr. Barton Williams, Hank Aaron, and 46 elderly residents in a Spanish nursing home all have in common?
   Answer— They all died shortly after getting the Covid-19 vaccine.
   But let’s not jump to conclusions, after all, in every case, the media has assured us that the vaccine had nothing to do with their deaths. Do you believe that?
   Of course, not, but that will probably not undermine your trust in vaccines because–as you know– not trusting vaccines is tantamount to putting on a tinfoil hat and blabbering conspiracy theories about pedophile rings in the basement of pizza parlors. It’s absolute lunacy. One must never question the unshakable integrity of the big pharmaceutical companies who only produce these miracle drugs for purely philanthropic reasons. It’s inconceivable that these experimental concoctions –which have never been tested on animals or undergone long-term trials– might have been created for political purposes rather than medicinal. Is that even remotely possible?
   Yes, it is possible, but it’s also another crackpot conspiracy theory, so shut up and take the jab, right?
   Wrong, because everything about the Covid vaccine is wrong, just like everything about Covid-mania is wrong. It’s all unprecedented, suspicious and, frankly, weird. None of it passes the smell test, none of it. When have we ever locked down the entire country to slow the spread of a virus? When have we ever quarantined 300 million healthy people, ordered everyone to wear masks, shut down businesses, bars and schools, and pushed the economy off a cliff?
   When?
   Never.
   Coronapocalypse; Big Pharma’s Doomsday Vaccine #666
   MIKE WHITNEY • FEBRUARY 19, 2021
   https://www.unz.com/mwhitney/coronapocalypse-big-pharmas-doomsday-vaccine-666/
   So, here’s the million-dollar question: Are the Covid vaccines safe or not?

 56. Suomenkin hallitus on saanut tämän hälytysviestin

  Kansainvälinen hälytysviesti COVID-19: stä. United Health Professionals
  Lukitus «ennennäkemätön maailmanlaajuinen tieteellinen petos»

  Kirjoittanut United Health Professionals
  Globaali tutkimus, 18. helmikuuta 2021
  United Health Professionals
  Tuomme lukijoidemme tietoon tämän terveydenhuollon ammattilaisten, lääkäreiden ja tutkijoiden tärkeän kansainvälisen lausunnon, joka on lähetetty kolmenkymmenen maan hallituksille
  Alla on koko maailman
  hallituksille lähetetty teksti.

  Linkki alkuperäiseen asiakirjaan: Erittäin kiireellinen: Kansainvälinen hälytysviesti COVID-19: stä

  Katso täältä luettelo hallituksista , joille kirje lähetettiin.
  Teksti sisältää lainauksia merkittäviltä tutkijoilta ja terveydenhuollon ammattilaisilta
  https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680

  • Valtamedia vaikenee viestit COVID-rokotteiden vakavista haittavaikutuksista Suomen terveydenhuollon etulinjasta

   ”Jälleen tuli terveisiä sairaanhoidon etulinjasta!”, kirjoittaa COVID-asioiden seurannan kansalaisaktivisti Ossi Tiihonen, joka toteaa koronarokotteiden aiheuttamassa akuutissa tilanteessa, että hälyttäviä viestejä tulee jatkuvasti, mutta valtamedia ei julkaise mitään.
   https://mvlehti.net/2021/02/20/valtamedia-vaikenee-viestit-covid-rokotteiden-vakavista-haittavaikutuksista-suomen-terveydenhuollon-etulinjasta/

   Kommentti artikkeliin kuvastaa hyvin mikä on tilanne maassa:
   Lukutoukka 20.02.2021 12:27
   ”On mielenkiintoista seurata, kuinka kauan viranomaiset ja poliitikot aikovat jatkaa tätä nykyistä pelleilyään. Ja pelleilyä nimenomaan näin vakavalla asialla.

   Eli kuinka kauan he vielä teeskentelevät sokeaa ja kuuroa, vaikka tietoa näistä koronarokotteiden aiheuttamista vakavista haitoista kertyy lisää koko ajan. Samoin myös tietoa, joka viittaa siihen ettei tämä korona oikeasti edes ole mikään kovin vaarallinen sairaus, joten tarvetta mihinkään rokotuksiin ja muihin poikkeustoimiin ei varsinaisesti edes ole.

   Kun totuus sitten jossain vaiheessa pääsee lopullisesti voitolle, epäilen että tulemme näkemään taas vanhan tutun näytelmän, jossa poliitikot ja viranomaiset kilvan selittelevät, että ”ei me voitu tietää” ja ”ei me olla mitenkään vastuussa, koska ei meille kukaan kertonut”.

   Valehtelevat siis ihan pokkana ja yrittävät vetäytyä vastuusta.

   Tosiasiahan on se, että tietoa on ollut saatavilla jo monta viikkoa – eräiden asioiden suhteen jopa monta kuukautta. Ongelmana vain on se, että nämä päätöksentekijät eivät ole viitsineet tutustua siihen. He ovat pysyneet omalla mukavuusalueellaan ja kuunnelleet pelkkiä lääketeollisuuden lobbareita – ja toimineet sitten juuri kuten nämä ovat käskeneet. Eli hoitaneet asiat niin että lääkefirmat pystyvät tienaamaan tällä mahdollisimman paljon rahaa!

   Hyvä esimerkki on pääministeri Sanna Marin, joka tv-kameroiden edessä on moneen kertaan suorastaan ylpeillyt sillä, että hän ja hänen hallituksensa noudattavat ”asiantuntijoiden” ohjeita. Nämä Marinin käyttämät ”asiantuntijat” ovat miltei järjestään juuri näitä lääketeollisuuden lobbareita.”

 57. Aika nurinkurista, miksi nyt kaikki pitää rokottaa ja muka pelastaa kun nwo-mafian tarkoitus kuitenkin on ollut ja on vähentää maapallon väestöä monella miljardilla?
  Kuka tällaisiin ’pelastajiin’ voi uskoa, huijareitahan he ovat.

  Pandemic will not end until world is vaccinated, Merkel says
  Introduction – Feb 21, 2019
  Why would the powers that be want to vaccinate EVERYONE on the planet against a virus that over 99 percent will survive? This in itself should make us suspicious. Why are governments around the world working as one to vaccinate everybody?
  You don’t have to be a ‘conspiracy theorist’ to see that something just doesn’t add up here. And now that a program of mass vaccination is underway the governments of the world are getting quite explicit about.
  As Angela Merkel says below, they want everyone vaccinated.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227991

  • Päivän video: Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa
   1 kommentti:
   Lukutoukka 23.02.2021 09:11:
   ”Niinipä niin. Murha on aika mielenkiintoinen asia:
   – Jos murhan tekee tavallinen rivikansalainen, asiaa pidetään äärimmäisen paheksuttavana. Poliisi pistää ison koneiston liikkeelle, jotta tekoon syyllinen saadaan kiinni ja tuotua oikeuden eteen, missä hänelle sitten langetetaan kova rangaistus teostaan. Myös valtamedia kiinnittää asiaan suurta huomiota ja tuo tapauksen esiin paheksuvassa sävyssä.

   – Jos murhan tekee lääkäri tai hoitaja, joka noudattaa ylhäältä annettuja määräyksiä ja uhri on heidän potilaansa, asia on ihan OK. Poliisi tai mikään muukaan viranomainen ei puutu asiaan millään tavoin. Eikä myöskään valtamedia kiinnitä tapaukseen mitään huomiota. Ja vaikka sama toistuisi vielä uudestaan ja uudestaan, asia edelleenkään ei kiinnosta viranomaisia eikä valtamediaa tipan vertaa.”
   https://mvlehti.net/2021/02/23/paivan-video-pakkorokotetut-vanhukset-kuolevat-koronapiikkeihin-hoivakodeissa/

 58. Biden Launches Campaign to Silence Critics of Killer Vaccine
  MIKE WHITNEY • FEBRUARY 21, 2021
  Vapaassa maassa rokotevalmistajat on tutkittava, kritisoitava ja pantava vastuuseen tuotteen puutteiden tai tappavuuden vuoksi, mutta ei Amerikassa. Amerikassa valtio tuomitsee rokotekriitikot.
  Valkoinen talo pyytää sosiaalisen median yrityksiä hillitsemään keskustelua, joka poikkeaa virallisesti jaetusta COVID-19-tiedosta osana presidentti Bidenin ”sodan kaltaisia ponnisteluja” koronaviruksen tuhoamiseksi.
  In a free country, it is the vaccine manufacturers that should be scrutinized, lambasted and taken to task for the shortcomings or lethality of their product, but not in America. In America, it is the vaccine critics that are being condemned and targeted by the state.
  The White House is asking social media companies to clamp down on chatter that deviates from officially distributed COVID-19 information as part of President Biden’s “wartime effort” to vanquish the coronavirus.

  https://www.unz.com/mwhitney/biden-launches-campaign-to-silence-critics-of-killer-vaccine/

 59. Asettamalla Big Pharman patentit potilaiden edelle, lääkärit heikentävät edelleen luottamusta asiantuntijaan
  By Putting Big Pharma’s Patents Before Patients, Doctors Will Further Erode Trust in Expert

  JONATHAN COOK • 22. helmikuuta 2021
  Olen viettänyt useita vuosia tässä blogissa yrittäen korostaa yhtä asiaa ennen kaikkea: että instituutiot, joita meidät kasvatettiin pitämään arvovaltaisina, eivät ansaitse sokeaa luottamustamme.

  Yrityseliitit eivät ole vain vallanneet asiantuntijalaitoksia viimeisen 40 vuoden aikana ja sen seurauksena tieto, kokemus ja asiantuntemus on sivuutettu eliitin etujen hyväksi – se on epäilemättä totta. Ongelma ulottuu syvemmälle: nämä instituutiot olivat harvoin niin päteviä tai yhtä arvovaltaisia ​​kuin me mielellämme uskomme niiden olleen. Ne palvelivat aina eliitin etuja.

  Eniten on muuttunut käsityksemme instituutioista, joita kerran rakastettiin tai joihin luotettiin. Me olemme muuttuneet enemmän kuin nuo toimielimet. Tämä johtuu siitä, että meillä on nyt paljon enemmän lähteitä … joiden avullaa ​​voimme arvioida niiden väitteitä, jotka väittävät puhuvansa auktoriteetilla.
  https://www.unz.com/jcook/by-putting-big-pharmas-patents-before-patients-doctors-will-further-erode-trust-in-expert/

  • Ei tarvinne suomentaa, jokainen näkee mistä kyse kun katsoo video pätkän

   Terrifying! Instant Bloody Convulsion from COVID Vaccine
   The video below is likely to be one of the most horrifying 15 second videos you will ever watch. It shows the INSTANT reaction some people have to the man-made mRNA genetic manipulation which government is CALLING a “vaccine” against COVID-19.
   If you take this shot, this could be you:
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=228513

 60. THL: Pelkkä epäily riittää koronatartunnan kirjaamiseen – Vaikka testitulos olisi negatiivinen
  Kuinka luotettavia ovat tiedot ”lisääntyneistä koronatartunnoista”, joilla Marinin hallitus perustelee nyt ”todettua poikkeustilaa” ja sen perusteella julistettua ainakin kolmen viikon COVID-sulkutilaa? THL:n mukaan epäily riittää, sanoo testitulokset mitä tahansa.

  https://mvlehti.net/2021/02/25/thl-pelkka-epaily-riittaa-koronatartunnan-kirjaamiseen-vaikka-testitulos-olisi-negatiivinen/

 61. Kuolleiden määrä kasvaa — varsinkin niiden jotka ovat ottaneet rokotteen. Rokotetta kuitenkin m(p)ainostetaan sairauden estäjänä, ei tappajana.
  “Higher death counts will occur as time passes, especially for those that take this … ‘vaccine.’ Months from now will tell the tale, and it won’t be a pretty picture.” – Gary Barnett
  https://www.henrymakow.com/2021/02/Eugenicists-Plot-to-Depopulate-the-Earth.html
  Eliitille varmaan on omat vaarattomat rokotteet joilla taataan rokotepassi ja liikkumisen vapaus. Tavikset kuvittelevat että olisi vain yksi sama rokote joka annetaan kaikille.

 62. What we found was that all of the 1500 samples were mostly Influenza A and some were influenza B, but not a single case of Covid, and we did not use the B.S. PCR test.
  The flu was called Covid and most of the 225,000 dead were dead through co-morbidities such as heart disease, cancer, diabetes, emphysema etc. and they then got the flu which further weakened their immune system and they died.
  I say there is no Covid 19, it is fictitious. … So what we’re dealing with is just another flu strain like every year, COVID 19 does not exist and is fictitious.
  By Derek Knauss and Prof Michel Chossudovsky
  https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013

  Lyhyesti: korona on pelkkä normaali kausiflunssa eikä testi ole lainkaan luotettava. Kaksi huippulabraa Kaliforniassa löysi 1500 näytteestä vain influessa A ja B eikä mitään jälkiä ’koronasta’.
  https://mvlehti.net/2021/03/04/paivan-video-selkein-a-viruksen-eiku-muuntoviruksen-aiheuttama-tartuntaketju-yle-uutiset/

 63. Bill Gates and the Depopulation Agenda. Robert F. Kennedy Junior Calls for an Investigation
  For over twenty years Bill Gates and his Foundation, the Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) have been vaccinating foremost children by the millions in remote areas of poor countries, mostly Africa and Asia. Most of their vaccination program had disastrous results, causing the very illness (polio, for example in India) and sterilizing young women (Kenya, with modified tetanus vaccines). Many of the children died. Many of the programs were carried out with the backing of the WHO and – yes – the UN Agency responsible for the Protection of Children, UNICEF.
  … Bill Gates ja hänen säätiönsä, Bill ja Melinda Gates -säätiö (BMGF) ovat yli kahdenkymmenen vuoden ajan rokottaneet pääosin lapsia miljoonilla köyhien maiden syrjäisillä alueilla, lähinnä Afrikassa ja Aasiassa. Suurimmalla osalla heidän rokotusohjelmastaan oli katastrofaalisia tuloksia, jotka aiheuttivat sairauden (polio, esimerkiksi Intiassa) ja steriliteetiin nuorllia naisilla (Kenia muunnetuilla jäykkäkouristusrokotteilla). Monet lapsista kuolivat. Monet ohjelmat toteutettiin WHO: n ja – kyllä – YK: n lasten suojelusta vastaavan viraston UNICEFin tuella.
  https://www.globalresearch.ca/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation/5710021

 64. Koronahysteria: Italiassa siirretään vaaleja, Suomessa ”harkitaan” ulkonaliikkumiskieltoa
  Marin uhkailee ulkonaliikkumiskiellolla
  ”Todennäköisyys sille, että me joudumme ottamaan myös näin painavia toimia käyttöön, on kasvanut. Ja uskoisin, että hallitus tulee aika piankin tämän tilanteen saamaan eteensä ja keskustelemaan tästä hyvin vakavasti”, Marin sanoi A‑studiossa.
  Marinin mukaan toimenpiteiden pitää olla ”oikeasuhtaisia” ja ”välttämättömiä”. Toisin sanoen korona, jonka ”kuolonuhrit” ovat THL:n mukaan keskimäärin 83-vuotiaita monisairaita vanhuksia, ”pakottaa” hallituksen sulkemaan ihmiset koteihinsa ja tuhoamaan suomalaiset yritykset.
  Samalla luodaan laajoja sosiaalisia ongelmia, mikä tulee tappamaan nuoria suomalaisia pitkällä tähtäimellä huomattavasti koronaa tehokkaammin. Ainoana voittajana tulevat selviytymään korruptoituneet poliitikot sekä rahaa miljarditolkulla valtioille lainanneet yksityiset pankit. Marinin mukaan tämä on ”oikeasuhtaista” reagointia niin sanottuun pandemiaan.
  Partisaani
  https://www.magneettimedia.com/koronahysteria-italiassa-siirretaan-vaaleja-suomessa-harkitaan-ulkonaliikkumiskieltoa/

  On suuri häpeä ihmiskunnalla jos tuo pieni korruptoitunut vähemmistö rahan voimalla voittaa suuren enemmistön.

 65. Asiasta kiinnostuneelle ja kielitaitoiselle
  Greg Felton on ”SARS-COV2: Contagion, Collusion, Corruption”
  TRUTH JIHAD / KEVIN BARRETT • MARCH 7, 2021
  Former MSM journalist Greg Felton discussses his new book SARS-COV2: Contagion, Collusion, Corruption. Greg writes: “Evidence that this virus was made in a laboratory is overwhelming and unimpeachable, yet the standard line is still that it came from nature despite the fact that every nature-based argument has collapsed.” He also questions the safety and efficacy of experimental vaccines:
  https://www.unz.com/audio/kbarrett_greg-felton-on-sars-cov2-contagion-collusion-corruption/

  Mark Anderson on COVID & “Global Cities”: Back Door to World Government?
  TRUTH JIHAD / KEVIN BARRETT • MARCH 3, 2021
  The road to global tyranny runs through national governments relinquishing their sovereignty. Most opponents of the New World Order have assumed the process would be top-down. But now a consortium of oligarchs and their pet politicians are making an end run around national sovereignty from the bottom up, by unplugging the world’s biggest cities from their nations, and plugging them into a bankster-dominated Global Cities network.
  https://www.unz.com/audio/kbarrett_mark-anderson-on-covid-global-cities-back-door-to-world-government/

  • Erikoislääkäri Jorma Lehtinen: Realismia koronahysteriaan | Mielipide

   Vuonna 2018 influenssa oli peruskuolinsyynä 436 ihmisellä ja lisäksi osasyynä ainakin yli kolmellasadalla. Puhuttiinko silloin asiasta sen kummemmin? En minä ainakaan muista. Ei ollut lockdownia, karanteeneja eikä maskeja.

   Nyt Suomi muiden maiden mukana on ollut kerran täysin kiinni ja voimakkaiden rajoitustoimien kourissa jo pitkään. Tuhannet ovat olleet karanteenissa, koronatestejä tehdään tuhansittain päivässä. Testeistä yli 90 % (n. 30–150,-/kpl) on negatiivisia ja karanteenissa olleista alle 1% sairastuu koronaan. Suurimmassa osassa sairaaloita on ollut vain muutamia koronapotilaita.

   Valtava määrä leikkauksia ja muita tärkeitä hoitoja on kuitenkin peruttu tai siirretty. Monissa terveyskeskuksissa ei ole nähty yhtään koronapotilasta. Onko sinun tuttavapiirissäsi koronapotilaita?

   Tartuntariskistä kertova luku R0 on Suomessa ollut luokkaa 1–1,2 ja todellinen Re-luku alle 1. Covid-19 on siis huono tarttumaan. Jos näin ei olisi, olisi tauti levinnyt jo läpi koko kansan. Esimerkiksi tuhkarokossa luku on noin 17. Kaiken lisäksi suurin osa sairastaa koronan lievänä tai hyvin lievänä (THL nettisivut). Silti maskittomana kulkevia ihmisiä kammoksutaan ja pidetään jopa edesvastuuttomina.

   Jokaisessa uutislähetyksessä kerrotaan päivittäin koronaan sairastuneiden ja kuolleiden määrä yhden henkilön tarkkuudella. Mihin me tavalliset ihmiset tarvitsemme tämän tiedon? Vuosittain kuolee influenssaan Suomessa 500–1000 henkeä, eikä heitä ole koskaan laskettu päivittäin.

   Miksi uutisissa, lehtikuvissa ja ministereiden tiedotustilaisuuksissa näkyy vain maskipäisiä ihmisiä? Vaikka niissä on varmasti riittävät turvavälit. Opetusmielessä? Tunnen näistä vain suurta myötähäpeää. Itse haluaisin nähdä ja kuulla lehti- ja TV -juttuja myös henkilöistä, jotka ovat jo sairastaneet koronan ohimennen. Heitähän on sairastuneista ylivoimainen enemmistö.

   Edellisessä virallisessa pandemiassa eli hongkongilaisessa 1968 influenssassaan sairastui yli miljardi ihmistä ja kuoli noin 1,4 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Suomessakin kuoli noin 1 000 ihmistä, silloin erityisesti nuoria ihmisiä. Nyt kuolleiden keski-ikä on 84 vuotta.

   Virusinfektion luonnonmukainen kulku kesti tuolloin marraskuusta helmikuuhun ja toinen lievempi aalto talvella 1969 samoin muutaman kuukauden. Ei ollut lockdownia eikä rajoituksia. Ei ollut tehohoitoakaan.

   Nyt kustannukset ovat miljardiluokkaa. Yrityksiä kaatuu, monen elämäntyö niiden mukana. Työttömyys lisääntyy. Muiden sairauksien hoito pitkittyy ja sairaaloiden jonot kasvavat.

   Onneksi Euroopan keskuspankki painaa rahaa. Toivottavasti lainoja ei tarvitse maksaa takaisin. En halua vähätellä koronaa, mutta olemmeko ylireagoineet? Olisiko ollut muita tapoja hoitaa asia? Silti: rokote kannattaa ottaa, kun se tarjolle tulee!”

   Mielipide/Lähde: Jorma Lehtinen, LVS
   UMV-Lehti, 9.3.2021
   https://mvlehti.net/2021/03/09/erikoislaakari-jorma-lehtinen-realismia-koronahysteriaan-mielipide/

 66. 5 tapaa, jolla he yrittävät huijata sinua ottamaan Covid-rokotteen
  Yhä epätoivoisemmat juonet ovat kaikki pelissä, ja jos et kiinnitä huomiota, saatat pudota niihin
  Tässä on viisi päätapaa, jolla ’laitos’ yrittää valmistaa suostumuksesi. Huono konekäännös mutta selvän saa asiasta

  1. Lahjonta
  On raportoitu, että rokote on ainoa tapa palata ”normaaliksi”.
  Tärkeää muistaa: ”Paluu normaaliin tasoon” on valhe. emme koskaan palaa normaaliin, ja toiset ovat sanoneet, että meidän on jatkettava Covid-vastaisia ​​toimenpiteitä ainakin vuoteen 2022 saakka. Itse ”rokote” ei edes väitä estävän tartuntaa, jopa rokotetut määrätään edelleen noudattamaan rajoituksia .

  2. JULKISUUDEN HYVÄKSYNNÄT
  Yksi vanhimmista ja yleisimmin käytetyistä markkinoinnin temppuista. Osittain siksi, että se toimii, mutta lähinnä siksi, että se on halpaa ja helppoa: Löydä vain joukko työkaluja ja laita ne toimimaan.
  Tärkeää muistaa: Julkkiksille – etenkin näyttelijöille ja TV-henkilöille – maksetaan yksinkertaisesti rivien toistamisesta. Vaikka heidän aikomuksensa olisivatkin oikeat, ei ole syytä olettaa, että joku heistä ymmärtää mitä he puhuvat. Ja kenellekään näistä ihmisistä ei ole mitään menetettävää, jos sinä tai rakkaasi kärsit rokotteiden aiheuttamista ongekmista.

  3. PAKOTTU ”NIUKKUUS”
  Viikkojen ajan olemme nähneet otsikoita rokotteiden ”vähenevästä varastosta”. Kuinka ihmiset Euroopassa epätoivoisesti haluavat annoksia tai jotkut valtiot asetetaan etusijalle muihin nähden. Se jatkuu ja jatkuu.
  Tärkeää muistaa: Se on kaikki hölynpölyä. Ei ole vaaraa rokotteiden ”loppumisesta”. Ja vaikka olisikin, niukkuus on markkinointitemppu, ei argumentti.

  4. VÄÄRÄ ”SUOSITUS”
  Et voi aliarvioida vertaispaineen ajatusta markkinoinnissa. Yksi kirjan vanhimmista temppuista kasvattaa suosiota ajatuksella, että suosio on jo olemassa. Siksi ihmiset ostavat tykkäyksiä ja näkymiä YouTubesta, ja konserteilla on paikkatäytteitä.
  Tärkeää muistaa: Mielipidekysely ei mittaa todellisuutta, suosio ei mittaa laatua, ja laitoksen edun mukaista on saada kaikki toisinajattelijat tuntemaan olevansa pienessä vähemmistössä.

  5. ”VASTUS ON HYÖDYTÖN”
  Tämä on mielenkiintoinen. Rokotuspassista on viime aikoina puhuttu paljon, ja ehkä niistä tulee asia, mutta valtaosa julkisesta keskustelusta levittää ajatusta siitä, että ne ovat ”väistämättömiä”.
  Tärkeää muistaa: rokotepasseista tulee ”väistämättömiä” vasta, kun suurin osa ihmisistä on saanut rokotteen. Jos tarpeeksi ihmisiä kieltäytyy osallistumasta, ohjelma ei koskaan toimi.

  –5 ways they’re trying to trick you into taking the Covid “vaccine”
  The increasingly desperate ploys are all in play, and if you’re not paying attention you might just fall for them
  Here are the five main ways the establishment is trying to manufacture your consent.
  1. BRIBERY
  It’s being reported that everyone getting vaccinated is the only way to get “back to normal”.
  Important to remember: “Getting back to normal” is a lie. we will NEVER be going back to normal, and others have said we need to maintain anti-Covid measures until at least 2022. The “vaccine” itself does not even claim to limit transmission, even those vaccinated are still being ordered to follow the restrictions.
  2. CELEBRITY ENDORSEMENTS
  One of the oldest and most widely used marketing gimmicks. Partly because it works, but mostly because it’s cheap and easy: Simply find a bunch of tools and put them to work.
  Important to remember: Celebrities – especially actors and TV personalities – are simply paid to repeat lines. Even if their intentions are correct, there’s no reason to assume any of them have any understanding of what they’re talking about. And none of these people has anything to lose should you or a loved one suffer any harm from taking an untested vaccine.
  3. FORCED “SCARCITY”
  For weeks now we’ve been seeing headlines about “dwindling stock” of vaccines. How people in Europe are desperate for doses or some states are being prioritised over others. It goes on and on and on.
  Important to remember: It’s all total nonsense. They are not in any danger of “running out” of vaccines. And even if they are, scarcity is a marketing ploy, not an argument.
  4. FAKE “POPULARITY”
  You can’t underestimate the idea of peer pressure when it comes to marketing, one of the oldest tricks in the book is culturing popularity through the idea that popularity already exists. It’s why people buy likes and views on youtube and concerts have seat fillers.
  Important to remember: An opinion poll is no measure of reality, popularity is no measure of quality, and it is in the establishment’s interest to make all dissenters feel they are in a tiny minority.
  5. “RESISTANCE IS USELESS”
  This is an interesting one. There’s been a lot of talk about Vaccine Passports recently, and perhaps they will become a thing, but the vast majority of the public discourse is spreading the idea they are “inevitable”.
  Important to remember: vaccine passports will only ever become “inevitable” once the vast majority of people have had the vaccine. If enough people refuse to take part, the program will never work.
  https://off-guardian.org/2021/03/04/5-ways-theyre-trying-to-trick-you-into-taking-the-covid-vaccine/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229281

 67. Gilad Atzmon — March 9, 2021
  Israel’s covid death doubled since it started its vaccination ‘experiment.’ ‘Silent Birth’ (leida ilemet) is now common in Israel. It refers to babies dying in the womb from Covid 19 or Covid related complications. In this interview with UKC’s David Scott I look into the Israeli mass vaccination campaign, we discuss the most problematic issues some prefer to push under the carpet.
  …Israelin kovid-kuolema kaksinkertaistui sen jälkeen, kun se aloitti rokotuskokeen. Hiljainen syntymä (leida ilemet) on nyt yleinen Israelissa. Se viittaa vauvoihin, jotka kuolevat kohdussa Covid 19: stä tai Covidiin liittyvistä komplikaatioista. Tässä haastattelussa UKC: n David Scottin kanssa tarkastelen Israelin joukkorokotuskampanjaa, keskustelemme ongelmallisimmista kysymyksistä, joita jotkut haluavat työntää maton alle.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229346

 68. The Hypothetical Scenario of the Covid-19 Outbreak
  Given the conclusions suggested above, I think it may be useful for me to provide my own summary of a plausible scenario for the Covid-19 outbreak. Although I had already presented this outline six months ago in one of my previous articles, I see no need for any revisions. Obviously, this reconstruction is quite speculative, but I think it best fits all the available evidence, while individual elements may be modified, dropped, or replaced without necessarily damaging the overall hypothesis.

  (1) Rogue elements within our large national security apparatus probably affiliated with the Deep State Neocons decided to inflict severe damage upon the huge Chinese economy using biowarfare. The plan was to infect the key transport hub of Wuhan with Covid-19 so that the disease would invisibly spread throughout the entire country during the annual Lunar New Year travels, and they used the cover of the Wuhan International Military Games to slip a couple of operatives into the city to release the virus. My guess is that only a relatively small number of individuals were involved in this plot.

  (2) The biological agent they released was designed primarily as an anti-economy rather than an anti-personnel weapon. Although Covid-19 has rather low fatality rates, it is extremely contagious, has a long pre-symptomatic infectious period, and can even spread by asymptomatic carriers, making it ideally suited for that purpose. Thus, once it established itself throughout most of China, it would be extremely difficult to eradicate and the resulting efforts to control it would inflict enormous damage upon China’s economy and society.

  (3) As a secondary operation, they decided to target Iran’s political elites, possibly deploying a somewhat more deadly variant of the virus. Since political elites generally tend to be elderly, they would anyway suffer far greater fatalities.

  (4) The deadly SARS and MERS outbreaks in East Asia and the Near East had never significantly spread back to America (or Europe), so the plotters wrongly assumed that the same would be the case with Covid-19. Anyway, since international organizations always ranked the US and Europe as having the best and most effective public health systems for combating any disease epidemic, they believed that any possible blowback damage would be very minor.

  (5) Only a small number of individuals were directly involved in this plot, and soon after the disease was successfully released in Wuhan, they decided to further safeguard America’s own interests by alerting the appropriate units with the Defense Intelligence Agency, probably by fabricating some sort of supposed “intelligence leak.” Basically, they arranged for the DIA to hear that Wuhan was apparently suffering a “cataclysmic” disease outbreak, thereby leading the DIA to prepare and distribute a secret report warning our own forces and allies to take appropriate precautions.

  (6) Unfortunately for these plans, the Chinese government reacted with astonishing determination and effectiveness, and soon stamped out the disease. Meanwhile, the lackadaisical and incompetent American government largely ignored the problem, only reacting after the massive outbreak in Northern Italy had gotten media attention. Since the CDC had botched production of a testing kit, we had no means of recognizing that the disease was already spreading in our country, and the result was massive damage to America’s economy and society. In effect, America suffered exactly the fate that had originally been intended for its Chinese rival.

  — Covid-19- iskun ja tautipesäkkeen hypoteettinen skenaario — tarkistamaton konekäännös
  Edellä esitettyjen johtopäätösten perusteella minusta voi olla hyödyllistä antaa oma yhteenveto Covid-19-taudin todennäköisestä skenaariosta. Vaikka olin jo esittänyt tämän luonnoksen kuusi kuukautta sitten yhdessä aiemmissa artikkeleissani, en näe tarvetta tarkistuksille. On selvää, että tämä jälleenrakennus on melko spekulatiivista, mutta mielestäni se sopii parhaiten kaikkiin käytettävissä oleviin todisteisiin, kun taas yksittäisiä elementtejä voidaan muuttaa, pudottaa tai korvata vahingoittamatta välttämättä yleistä hypoteesia.

  (1) Luultavasti Deep State Neocons -yhtiöön kuuluvan suuren kansallisen turvallisuuslaitteistomme rikoselementit päättivät aiheuttaa vakavia vahinkoja Kiinan valtavalle taloudelle biotareilla. Suunnitelmana oli tartuttaa Wuhanin keskeinen liikennekeskus Covid-19: llä, jotta tauti leviää näkymättömästi koko maahan vuotuisten kuun uudenvuodenmatkojen aikana, ja he käyttivät Wuhanin kansainvälisten sotapelien peitteitä liukastamaan pari operaattorit kaupunkiin vapauttamaan virus. Oletan, että vain suhteellisen pieni määrä ihmisiä oli mukana tässä juonessa.

  (2) Heidän julkaisemansa biologinen aine suunniteltiin ensisijaisesti talouden vastaiseksi eikä jalkaväkeaseeksi. Vaikka Covid-19: llä on melko alhainen kuolemantapaus, se on erittäin tarttuvaa, sillä on pitkä oireenmukainen tartuntojakso ja se voi levitä jopa oireettomilla kantajilla, mikä tekee siitä ihanteellisen tähän tarkoitukseen. Siten, kun se on vakiinnuttanut asemansa suuressa osassa Kiinaa, sen hävittäminen olisi erittäin vaikeaa, ja siitä johtuvat pyrkimykset sen hallitsemiseksi aiheuttaisivat valtavia vahinkoja Kiinan taloudelle ja yhteiskunnalle.

  (3) Toissijaisena operaationa he päättivät kohdistaa Iranin poliittiset eliitit mahdollisesti ottamalla käyttöön jonkin verran tappavamman viruksen variantin. Koska poliittiset eliitit ovat yleensä ikääntyneitä, he kärsivät joka tapauksessa paljon suuremmista kuolemantapauksista.

  (4) Tappavat SARS- ja MERS-taudinpurkaukset Itä-Aasiassa ja Lähi-idässä eivät ole koskaan levinneet merkittävästi takaisin Amerikkaan (tai Eurooppaan), joten piirtäjät olettivat virheellisesti, että sama pätee Covid-19: een. Joka tapauksessa, koska kansainväliset järjestöt pitivät Yhdysvaltoja ja Eurooppaa aina parhaimpien ja tehokkaimpien kansanterveysjärjestelmien kanssa taudinepidemian torjunnassa, heidän mielestään mahdolliset takaisinoton vahingot olisivat hyvin vähäisiä.

  (5) Vain pieni osa henkilöistä oli suoraan osallisena tässä juonessa, ja pian taudin onnistuneen vapauttamisen jälkeen Wuhanissa he päättivät turvata Amerikan omat edut ilmoittamalla asiaankuuluville yksiköille puolustus tiedustelupalvelulla todennäköisesti valmistamalla joitain eräänlainen oletettu ”tiedusteluvuoto”. Pohjimmiltaan he järjestivät DIA: n kuulemaan, että Wuhan kärsi ilmeisesti ”katastrofaalisesta” taudinpurkauksesta, mikä johti DIA: n laatimaan ja jakamaan salaisen raportin, joka varoittaa omia voimiamme ja liittolaisiamme ryhtymään asianmukaisiin varotoimiin.

  (6) Valitettavasti Kiinan hallitus reagoi hämmästyttävän päättäväisesti ja tehokkaasti näihin suunnitelmiin ja hävitti pian taudin. Samaan aikaan Yhdysvaltojen puutteellinen ja epäpätevä hallitus jätti suurelta osin huomiotta ongelman ja reagoi vasta sen jälkeen, kun Pohjois-Italian massiivinen taudinpurkaus oli saanut tiedotusvälineiden huomion. Koska CDC oli estänyt testaussarjan tuotannon, meillä ei ollut keinoja tunnistaa, että tauti oli jo leviämässä maassamme, ja seurauksena oli valtava vahinko Amerikan taloudelle ja yhteiskunnalle. Itse asiassa Amerikka kärsi täsmälleen kohtalosta, joka oli alun perin tarkoitettu sen kiinalaiselle kilpailijalle.
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-covid-19-its-impact-and-origins-after-one-year/#the-hypothetical-scenario-of-the-covid-19-outbreak

  American Pravda: Covid-19, Its Impact and Origins After One Year
  As We Rapidly Appoach a Million American Deaths
  RON UNZ • MARCH 15, 2021
  Winston Churchill famously observed that in wartime the truth must be surrounded by a bodyguard of lies.
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-covid-19-its-impact-and-origins-after-one-year/

 69. ”Näemme tässä kuinka valtavan tärkeä ja suuri merkitys on oikealla tiedolla sekä omaa että maamme toimintaa ohjaavana asiana.”
  What you don’t know will kill you! — Mitä et tiedä voi tappaa sinut … TV:n katsojat (ja valtamedian lukijat) suuremmassa vaarassa saada tappava osuma
  MASK DEPENDENT MORONS
  LEAD SOCIETY INTO SLAVERY
  Those who watch television more likely to get fatal shot
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229606

  A Coming Covid Catastrophe
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229611

 70. Presidentti Niinistö otti Pfizerin mRNA-rokotteen – Tohtori Hotze: ”Vaarallista kokeellista geeniterapiaa”

  Presidentti Sauli Niinistö ilmoitti tänään perjantaina Twitterissä ottaneensa ensimmäisen pistoksen Pfizer-Biontechin mRNA-COVID-rokotetta. Samaan aikaan tohtori Steven Hotze kertoo, että kyseessä ei ole teknisesti ”rokote”, vaan vaarallinen kokeellinen geeniterapia.
  https://mvlehti.net/2021/03/19/presidentti-niinisto-otti-pfizerin-mrna-rokotteen-tohtori-hotze-vaarallista-kokeellista-geeniterapiaa/

  Kommentti: Sauliin on voitu tökätä ihan mitä tahansa muuta, kuin mitä kertoo saaneensa.
  Eliitille voi olla ihan omat rokotteet. Toisaalta, jos on ottanut, niin osoittaa harkintakyvyn puutetta.
  Eniten tässä huolestuttaa, jos näitä litkuja aletaan nuoriin jossain vaiheessa piikittämään.

 71. The Probe into the Israeli Vaccine Policy and its Outcome is beyond Damning.
  by Gilad Atzmon | Mar 23, 2021 | 14 comments
  Atzmon arvelee ettei Israel tarvi enää uusia vihollisia kun sillä on jo N-yaju ja Pfizer.
  For many years, I doubted whether there was a force in the middle east that could face, let alone defeat, Israel. I am pretty convinced now that with Netanyahu at the helm and Pfizer taking care of the nation’s wellbeing, Israel doesn’t really need enemies. However, every world citizen who is concerned about the future of humanity should be alarmed by the CP’s findings and particularly by the desperate and relentless attempts to suppress free academic, scientific and ethical discussion about Covid, the so-called ‘vaccines’ or anything else.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229979

 72. Italian Political Dissident Denounces Covid-19 Vaccine—’We Are All Guinea Pigs!’
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=230989
  We are now living on a planet of hell. But most people don’t know it.
  The mass media, mesmerised by Big Pharma or complicit with it, engages in fear porn every day of the week by blaring forth their message of doom: “TAKE YOUR VACCINE OR DIE!”
  We are now inhabiting a world in which we dare not kiss our dearest loved ones without risk or shake the hands of our best friends.

  Elämme nyt helvetin planeetalla. Mutta useimmat ihmiset eivät tiedä sitä.
  … Massamedia, jonka Big Pharma on lumonnut tai osallisena siihen, harjoittaa pelkopornoa viikon jokaisena päivänä huutamalla tuomioviestään: ”OTA ROKOTTEESI TAI KUOLE!”
  Asumme nyt maailmassa, jossa emme uskalla suudella rakkaimpiamme ilman riskiä tai puristaa parhaiden ystäviemme käsiä.
  — Gian Franco Spotti

  https://www.darkmoon.me/2021/italian-political-dissident-denounces-covid-19-vaccine-we-are-all-guinea-pigs/

  • henrymakow.com – April 6, 2021
   Vaihe on asetettu, suunnitelma on päällä ja ihmiset ovat edelleen unessa. Ymmärtäminen, että valtio on julistanut sodan amerikkalaisille, on useimmille tuntematon, ja kun tappaminen saavuttaa korkean tason, lampaille kerrotaan, että se johtuu mutaatiosta viruksesta, ja he ovat syyllisiä siihen, että heitä ei ruiskuteta riittävän nopeasti myrkyllisellä ”rokotteella”, jonka rikollinen valtio on heille antanut.
   The stage is set, the plan is in place, and the people are still asleep. The realization that this state has declared war on the American people is unknown to most, and when the killing reaches high levels, the sheep will be told it is due to a mutated virus variant, and it is their fault for not being injected quickly enough with a poisonous ‘vaccine’ administered by this same criminal state.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=231174

 73. Lääkäri sai potkut Terveystalolta – kritisoi koronarokotetta
  Kannattaa avoimella mielellä kuunnella kymmenen vuotta terveyskeskuslääkärinä toimineen Mikael Kivivuoren todistus siitä, kuinka hän sai potkut työstään arvosteltuaan nykyistä koronapiikityskampanjaa ja hallituksen koronapolitiikan epätieteellisyyttä.

  Mikael peräänkuuluttaa avointa keskustelua, avointa ja rehellistä tieteellistä tutkimusta ja tuloksista raportoimista.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-158014

 74. Israelin kansankomitea (IPC), siviilielin, joka koostuu johtavista israelilaisista terveysasiantuntijoista, on julkaissut huhtikuun raportin Pfizer-rokotteen haittavaikutuksista. * Tulokset ovat katastrofaalisia kaikilla mahdollisilla tasoilla.
  Heidän tuomionsa on, että ”ei ole koskaan ollut rokotetta, joka olisi vahingoittanut yhtä monta ihmistä”. Raportti on pitkä ja yksityiskohtainen. Esittelen vain joitain raportin tuhoisimmista havainnoista.
  The Israeli People Committee (IPC), a civilian body made of leading Israeli health experts, has published its April report into the Pfizer vaccine’s side effects.* The findings are catastrophic on every possible level.
  Their verdict is that “there has never been a vaccine that has harmed as many people.” The report is long and detailed. I will outline just some of the most devastating findings presented in the report. — Gilad Atzmon
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=232504

  • Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori peräänkuuluttaa avointa keskustelua, avointa ja rehellistä tieteellistä tutkimusta ja tuloksista raportoimista koronasta.
   Siinä on Sanoman mielestä riittävä peruste valehtelijaksi leimaamiselle.
   https://beta.oikeamedia.com/o1-158014

 75. Ainakin 60% uusista koronan saaneista on jo saanut rokotteen joten rokote näyttää altistavan tautiin
  At least 60 percent of all new Covid-19 “cases” are occurring in people who were already vaccinated
  Dr. Harvey Risch, a professor of epidemiology at Yale University, has calculated that upwards of 60 percent of all new “cases” of the Wuhan coronavirus (Covid-19) are occurring in people who were already “vaccinated” for the disease.
  “Clinicians have been telling me that more than half of the new Covid cases that they’re treating are people who have been vaccinated,” Risch told Bannon.
  https://www.naturalnews.com/2021-04-08-covid-third-wave-mass-death-among-vaccinated.html

 76. Koronatoimet syyniin: Suomen johdosta tutkintapyyntö kansainväliseen rikostuomioistuimeen
  Suomalainen aktivisti- ja juristiryhmä on valmistellut Kansainväliselle rikostuomioistuimelle ICC:lle tutkintapyynnön ja liittyy ICC:lle jätettyyn tutkintapyyntöön, jossa kansainvälistä rikostuomioistuinta pyydetään tutkimaan pakkorokotuksia.
  https://uvmedia.org/2021/04/26/koronatoimet-syyniin-suomen-johdosta-tutkintapyynto-kansainvaliseen-rikostuomioistuimeen/

 77. Jopas nyt kummia kuuluu … rokotetut voivat tartuttaa rokottamattomia !!!
  Bizarre Phenomenon: Unvaccinated Getting Sick Being Around the COVID Vaxxed
  THE STORY: Numerous reports are coming in with an unmistakeable theme: unvaccinated people are contracting various ill effects, some quite serious, just by being around those who are COVID vaxxed.
  THE IMPLICATIONS: Is the COVID vaccine (which is not a vaccine) having mysterious effects beyond the person directly receiving it? If so, how? Was it designed to be like this?
  https://thefreedomarticles.com/bizarre-phenomenon-unvaccinated-getting-sick-being-around-the-covid-vaxxed/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233151

  • Korona rokotteen kiistaton tavoite on laaja maapallon väestön murha. On laskettu että 60-70% tulee menehtymään.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233445
   New Report Sheds Light on Vaccine Doomsday Cult
   MIKE WHITNEY • MAY 3, 2021
   ”Riski-hyöty-laskelma on siis selvä: kokeelliset rokotteet ovat tarpeettomia, tehottomia ja vaarallisia. COVID-19-kokeellisen rokotuksen myöntävät, pakottavat tai antavat toimijat altistavat väestöryhmät ja potilaat vakaville, tarpeettomille ja perusteettomille lääketieteellisille riskeille. ” Covid Ethicsin lääkärit 29. huhtikuuta 2021
   “The risk-benefit calculus is therefore clear: the experimental vaccines are needless, ineffective and dangerous. Actors authorizing, coercing or administering experimental COVID-19 vaccination are exposing populations and patients to serious, unnecessary, and unjustified medical risks.” Doctors for Covid Ethics, April 29, 2021
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233425
   https://www.unz.com/mwhitney/new-report-sheds-light-on-vaccine-doomsday-cult/

  • COVID Vaccines: Necessity, Efficacy and Safety
   This paper was originally hosted on the Doctors for Covid Ethics Medium account, but the platform censored the expert group and removed the paper, claiming the post was “under investigation”:
   An archived version is still available here.*
   In short, the available evidence and science indicate that COVID-19 vaccines are unnecessary, ineffective and unsafe.
   Lyhyesti sanottuna käytettävissä oleva näyttö ja tiede osoittavat, että COVID-19-rokotteet ovat tarpeettomia, tehottomia ja vaarallisia.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233526

 78. If They get Jabbed after watching this They Are Beyond Saving — jos otat rokotteen katso ensin mitä voi seurata
  I encourage you to check them for yourself.
  According to the FDA, their list of “possible adverse event outcomes” includes:
  FDA Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines: DRAFT Working list of possible adverse event outcomes
  ***Subject to change***
  Guillain-Barré syndromeAcute disseminated encephalomyelitisTransverse myelitisEncephalitis / myelitis / encephalomyelitis / meningoencephalitis / meningitis / encepholapathyConvulsions / seizuresStrokeNarcolepsy and cataplexyAnaphylaxisAcute myocardial infarctionMyocarditis / pericarditisAutoimmune diseaseDeathsPregnancy and birth outcomesOther acute demyelinating diseasesNon-anaphylactic allergic reactionsThrombocytopeniaDisseminated intravascular coagulationVenous thromboembolism
  Arthritis and arthralgia/joint pain
  Kawasaki disease
  Multi-system Inflammatory Syndrome in ChildrenVaccine enhanced disease Source:
  Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee October 22, 2020 Meeting Presentation
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234223

  • Sama juttu kaikkialla: rokotukset lisäävät kuolemia.
   Miksi media salaa asian.
   The Same Pattern Everywhere?
   Mass Vaccination triggers sharp spike in Cases and Deaths
   MIKE WHITNEY • MAY 15, 2021
   So, let’s see if we can figure this out. There were zero fatalities before the launching of the vaccination campaign, but soon after the injections began, the fatalities started to mount. Do you think there might be a connection here? Do you think that, perhaps, the deaths are linked to the vaccines?

   Of course, they are. And, that’s why the media is trying to sweep this story under the rug.
   https://www.unz.com/mwhitney/the-same-pattern-everywhere/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234227

 79. Cornwall Pandemic?
  by Rixon Stewart | May 21, 2021
  There were in fact marginally fewer burials and cremations in Cornwall in 2020 than there were in 2015.
  So what happened to all those who are supposed to have died from Covid-19? Why don’t we see their deaths reflected in Cornwall’s annual list of burials and cremations?
  Could that be because politicians with the help of a compliant corporate media have actually created the illusion of a pandemic in the public mind? Leading to politicians like Shadow Health Secretary Jonathan Ashworth to call for a “surge vaccination” campaign.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234573
  A FINAL WARNING TO HUMANITY FROM FORMER PFIZER CHIEF SCIENTIST MICHAEL YEADON
  https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/

 80. Kovaksi menee … Ontarion lääkäreiden kollegio antaa ymmärtää että jopa oikeus harjoittaa praktiikkaa menee jos kritisoi harjoitettua terveys politiikkaa. … pitää siis sopeutua järjettömään covid-agendaan eli muuttua parantajasta tappajaksi
  The College of Physicians and Surgeons of Ontario made it clear that any physician criticizing health policy risks losing his or her medical license.
  One of the many remarkable features of the COVID “new normal” has been the seemingly widespread compliance of doctors with draconian and irrational health mandates.
  On April 30, 2021, the College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO), an organization empowered by law to regulate the practice of medicine province-wide, made an official statement warning doctors not to speak out against any government COVID orders.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235001

  Meilläkin monien sh-piirien johtavat lääkärit ovat mukana tukemassa covid-agenadan mukaisia toimenpiteitä ja edistämässä rokotekuolemia joiden määrä koko ajan kasvaa.

  Nobel-palkittu varoittaa: rokote edistää vaarallisempien varianttien kehtystä ja niihin sairastumista
  Nobel Prize Winner Warns Vaccines Facilitate Development of Deadlier COVID Variants, Urges Public to Reject Jabs
  The vaccines don’t stop the virus, argues the prominent virologist, they do the opposite — they “feed the virus,” and facilitate its development into stronger and more transmittable variants. These new virus variants will be more resistant to vaccination and may cause more health implications than their “original” versions.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234978

 81. Erikoislääkäri, kokonaisvaltaisen lääketieteen arvostettu pioneeri Rauli Mäkelä
  Ajankohtainen katsaus rajoitustoimista
  Haastattelussa käsitellään seuraavia asioita
  Olemmeko nyt päässeet pahimman yli epidemian hoidossa?
  Mitä eroa on ns. ”kansanmaskien” suojausteholla verrattuna sairaaloissa käytettäviin erikoismaskeihin tutkimusten mukaan?
  Rauli kertoo mikä on Great Barrington julistus, jonka takana on n. 14.000 lääketieteen tutkijaa, n. 42.000 lääkäriä ja muuta sairaanhoidon ammattilaista sekä n. 780.000 huolestunutta kansalaista
  Millaisia alueellisia eroja eri maiden kuolleisuusluvuissa on ja mistä se voisi johtua?
  Mikä on HART eli Health Advisory & Recovery Team UK?
  Millaisia yhteiskunnallisia ja taloudellisia vaikutuksia taudin hallintaan käytetyistä suluista on?
  Miten hoivakotien ja riskiryhmien suojausta voitaisiin tehostaa?
  Mitä yhteyttä ja millaisia eroja nykyisellä tilanteella on aiemmin koettuihin kriiseihin?
  Millaisia toimia erikoislääkäri Rauli Mäkelä odottaisi päättäjiltä?

  https://terveyssummit.fi/rauli-makela-ajankohtainen-katsaus-rajoitustoimista/

  • ”Oops, we made a mistake” – they are already rehearsing their excuses for the deaths & adverse reactions that may sweep the planet.
   Research shows that the spike protein from COVID-19 ”vaccines” enters the bloodstream and kills the blood vessels’ endothelial cells, which explains the thousands of reported side-effects from blood clots and heart disease to brain damage and reproductive issues.
   … Tutkimukset osoittavat, että COVID-19-rokotteiden piikkiproteiini pääsee verenkiertoon ja tappaa verisuonten endoteelisolut, mikä selittää tuhansia ilmoitettuja sivuvaikutuksia verihyytymistä ja sydänsairauksista aivovaurioihin ja lisääntymiskysymyksiin.
   Surely, they knew, since they already observed this happening in animals injected with the jab years before they start to inject this poison to the people. All these animals – mice, rats, rabbits, ferrets, minks… all died once injected with the jab they inject now to the people; old, young, and children; It is criminal!
   Now, because the cat is out of the bag, and we see the unspeakable damage the vaccine has done, and continues to do, the disclaiming discourse is ”we did not know”!
   ”Vaccine researchers had assumed that novel mRNA COVID vaccines would behave like ”traditional” vaccines and the vaccine spike protein — responsible for infection and its most severe symptoms — would remain mostly in the vaccination site at the shoulder muscle, they say now.

   Nevertheless, the Japanese data showed already that the spike protein of the coronavirus gets into the blood where it circulates for several days post-vaccination and then accumulates in organs and tissues including spleen, bone marrow, liver, adrenal glands, and in high concentrations in the ovaries and testes.

   They knew this, and they know this now, and they still continue to inject this poison to millions of people – old, young, and children. How more criminal than this?!

   We may conclude that this is done on purpose, to cull the herd – the human herd, you and me, and our children – Bill Gates said it blatantly in his presentation, didn’t he?!
   WHAT SHOULD WE DO?

   First of all, do not take their poisonous jab!
   https://www.henrymakow.com/2021/06/biochemist-what-to-do-if-you-got-the-kill.html?_ga=2.263943628.1919444607.1616347091-903648786.1588285733

 82. German Study Finds Lockdown ‘Had No Effect’ on Stopping Spread of Coronavirus

  A major new study by German scientists at Munich University has found that lockdowns had no effect on reducing the country’s coronavirus infection rate.
  Saksalaisten tutkijoiden uudessa tutkimuksessa Münchenin yliopistossa on havaittu, että sulkutilalla/eristämisellä ei ollut vaikutusta maan koronavirustartuntojen vähentämiseen.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235429

 83. Näin rokote puree Taiwanissa — kuolema korjaa satoa
  I warned you *NOT* to Take The Vax … NOW look …
  Word is now starting to come out about the **real** results of the so-called COVID-19 “Vaccine.” The numbers seem to speak for themselves – Deaths are skyrocketing.
  For months, this web site has warned readers they should **NOT** take the “jab” because the so-called “vaccine” for COVID was not really a vaccine; it is messenger RNA (mRNA) which alters people’s DNA.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235785

 84. Christian Eriksen tuupertui kesken jalkapallo ottelun maahan ja vietiin sairaalaan. Hän oli saanut korona-piikin 31.5. ilman välittömiä sivuoireita.
  Näyttää selvinneen hengissä mutta varmaan jotain jälkiä ehkä pumppuun jäi … onko peliura takana?
  Christian Eriksen’s horror show played out before a worldwide audience
  This was a nightmare few looking on could comprehend, as one of the greatest Danish sportsmen of all-time received CPR and was seemingly unresponsive.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235929

 85. Kovaa faktaa
  “From the beginning Covid has been a conspiracy against health and life. Covid is a profit-making agenda and an agenda for increasing arbitrary government power over people.
  There should be massive law suits and massive arrests of those who block effective Covid cures and impose a deadly vaccine.”
  Paul Craig Roberts, Former Assistant Secretary of the Treasury under President Ronald Reagan

  The Spike Protein is a “uniquely dangerous” transmembrane fusion protein that is an integral part of the SARS-CoV-2 virus.
  “The S protein plays a crucial role in penetrating host cells and initiating infection.” It also damages the cells in the lining of the blood vessel walls which leads to blood clots, bleeding, massive inflammation and death.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=236455

  • Lisää uutta kovaa faktaa … korona rokote tappanut jo 50 000 amerikkalaista, sanoo sydän spesialisti Peter McCullogh
   Dr. Peter McCullough – COVID Vaccines Have Already Killed 50,000 Americans
   Dr. McCullough practices internal medicine and cardiology, is the editor of Reviews in Cardiovascular Medicine, senior editor of the American Journal of Cardiology, editor of the textbook Cardiorenal Medicine, and president of the Cardiorenal Society.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=236513

 86. Gary D. Barnett – Vaccines, Masks & Tests All Contain Graphene
  Just recently, reports coming from a team of doctors, scientists, researchers, and professors from the Spanish organization, La Quinta Columna, have stated emphatically that the highly toxic graphene oxide is not only present in vials of ‘Covid vaccines’ from most all pharmaceutical manufacturers, but is also being delivered in masks and through ‘Covid’ testing.
  This is very startling information, and answers a lot of questions about not only the symptoms present for many, but also may further expose another part of this nefarious agenda that is depopulation.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=237889

 87. Kokeelliset koronarokotteet aiheuttaneet teini-ikäisille vakavia vaurioita ja jopa kuolemia
  Valtamediat pysyvät hiljaa ja päinvastoin hehkuttavat koronarokotteiden etenemisestä yhä nuorempiin ikäryhmiin
  Valtamediat eivät ole raportoineet sanallakaan lapsista ja nuorista, joita nämä ”todella turvallisiksi” markkinoidut koronarokotteet ovat vakavasti vahingoittaneet ja jopa tappaneet.

  LifeSiteNews kertoo 8.7.2021 italialaisesta teini-ikäisestä tytöstä, joka sairastui ja kuoli saatuaan COVID-19 -rokotteen.
  Tytön leikannut kirurgi järkyttyi löydöksistään.
  Genovan San Martinon sairaalan neurokirurgian ja aivotraumaklinikan johtaja, tohtori Gianluigi Zona sanoi, että tämän myöhemmin aivoverenvuotoon kuolleen 18-vuotiaan Camilla Canepan aivoissa oli vakava ja epätavallinen veren hyytymishäiriö.

  ”En ollut koskaan nähnyt aivoja, joita näin laaja ja vakava verisuonitukos olisi tällätavoin vaurioittanut”, lääkäri totesi.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-162300

  • Nobel Prize winner Luc Montagnier, a French virologist and professor, says that the injections are triggering a phenomenon known as “antibody-dependent enhancement,” or ADE, that once fully “activated” will eventually kill everyone who gets reprogrammed by it.

   Though most mainstream epidemiologists are ignoring this elephant in the room, Montagnier warns that the variants are a product of the injections, not some airborne “mutation” caused by people who are not vaccinated as the media is suggesting.
   https://www.naturalnews.com/2021-05-26-yes-covid-vaccines-are-spreading-variants.html
   (Natural News) Dr. Jane Orient, M.D., the executive director of the Association of American Physicians and Surgeons (AAPS), wants to know why the medical system is refusing to perform autopsies on the bodies of people who died not long after getting “vaccinated” for the Wuhan coronavirus (Covid-19).
   https://www.naturalnews.com/2021-07-09-post-covid-vaccine-deaths-not-being-autopsied.html

 88. A Catastrophe Unveils Itself — Katastrofi odottaa … rokotetut nyt monta kertaa alttiimpia uusille viruksille kuin ei-rokotetut
  by Gilad Atzmon | Jul 14, 2021
  The above study reveals that while in February 2020 (31/1-27/2) the unvaccinated dominated the COVID cases by a ratio of 20:1, six months later in June 2020 (6/6-3/7) it is actually the vaccinated who are prone to be infected by a ratio of 5:1. It is the vaccinated who happen to develop symptoms by a ratio of 5:1.
  It is the vaccinated who are more likely to be hospitalized and develop critical illness.
  If Israel was a ‘world experiment,’ as Benjamin Netanyahu presented it at one stage, this experiment is now turning into a disaster (at least for the vaccinated). In Israel, the vaccinated are becoming infected at a growing rate and as such are spreading the virus rather than stopping it. We also have a good reason to believe that the rest of the Western world will witness a similar pattern as it has followed the Israeli vaccine doctrine.
  https://gilad.online/writings/2021/7/14/a-catastrophe-unveils-itselfnbsp
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=238694
  https://mvlehti.net/2021/07/14/tohtori-charles-hoffe-mrna-piikitykset-tappavat-parissa-vuodessa-suurimman-osan-rokotetuista-video/

 89. Pitkäaikainen väsymystila ja motooristen taitojen menetys yleisiä covid-rokotteen sivuvaikutuksia
  Permanent “lethargy syndrome” and long-term loss of motor skills now common “side-effects” of Covid-19 vaccines
  Now, there’s a wave of victims of vaccine coming out and explaining how they’ve lost motor skills, some while experiencing relentless, excruciating pain for weeks or months on end. Some victims are saying these crippling “side effects” come on 3 or 4 days after inoculation, and are lasting for 3 to 4 months, including constant lethargy, excruciating shooting pains going up their spine and neck, blindness, deafness and depression.
  Eric Clapton received the AstraZeneca Covid-19 vaccine and said, “I took the first jab of AZ and straight away had severe reactions which lasted ten days.” He said he thought he “would never play again.” Six weeks later he was told to take the second AZ shot, without being informed of any dangers whatsoever. Clapton said his body’s reactions were disastrous, and froze his hands and feet, rendering them “useless for two weeks.”
  Will Eric Clapton ever play guitar again? Some people have gone deaf and blind too after getting these toxic Covid jabs
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=239478

 90. Pelastetaan Lapset -lääkäriryhmä on Suomen sosiaali- ja terveysministeriön pyynnöstä antanut lausunnon 12–15-vuotiaiden koronarokotuksista. Samalla lääkäriryhmä haastaa Fimean ja THL:n asiantuntijat julkiseen keskusteluun aiheesta.
  Lausunnon on allekirjoittanut yli 20 eri erikoisalan lääkäriä, joiden joukossa on korkeamman akateemisen tutkinnon suorittaneita tohtoreita ja dosentteja.

  https://mvlehti.net/2021/08/02/kymmenet-suomalaislaakarit-vastustavat-koronarokotusten-laajentamista-12-15-vuotiaisiin/

 91. 20,595 Dead 1.9 Million Injured (50% Serious) Reported in European Union’s Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 Shots

  The European Union database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, and they are now reporting 20,595 fatalities, and 1,960,607 injuries, following COVID-19 injections.
  A Health Impact News subscriber from Europe reminded us that this database maintained at EudraVigilance is only for countries in Europe who are part of the European Union (EU), which comprises 27 countries.
  The total number of countries in Europe is much higher, almost twice as many, numbering around 50. (There are some differences of opinion as to which countries are technically part of Europe.)
  https://www.globalresearch.ca/20595-dead-1-9-million-injured-50-serious-reported-european-union-database-adverse-drug-reactions-covid-19-shots/5751904
  https://mvlehti.net/2021/08/04/eun-tietokanta-yli-20-000-kuollut-ja-noin-2-miljoonaa-vammautunut-kokeellisista-covid-rokotteista/

 92. Rokotefundamentalismin uhka: Rokotteiden jumalan kumartaminen ja palveleminen”.
  Tohtori Pascal Sacré
  Rokotinfundamentalismin haamun takana ovat kyyniset ihmiset, jotka menevät niin pitkälle, että teeskentelevät olevansa huolissaan hyvinvoinnistasi.
  Jos ihmiset haluavat luotettavia hallitsijoita, rehellisiä poliitikkoja, heidän pitäisi aina arvioida hallitsijoita, taloudellista eliittiä, poliitikkoja pikemminkin heidän tekojensa kuin sanojensa perusteella.
  Tässä Kaikkivaltiaan rokotteen tarinassa on myös monia vilpittömiä uskovia. Jotkut ovat jopa fanaatikkoja, merkillisiä ääriaineksia.
  He uskovat.
  Sanotpa mitä tahansa, vakavia tutkimuksia tai vankkoja perusteluja, se ei muuta mitään.
  Niinkin olennaisen lääkkeen kuin ivermektiinin kohdalla, jonka hyödyistä COVID-19:n [7-8-9-10] hoidossa on nykyään kasautuvia todisteita sen kaikissa vaiheissa, satunnaistettujen, kaksoissokkoutettujen ja vertaisarvioitujen tutkimusten määrä ei koskaan riitä rokotteeseen uskoville.
  Yksikään paperi, yksikään tiedemies, edes sellainen, jolla on viisi Nobel-palkintoa, ei koskaan vakuuta rokotteeseen uskovia.
  Toisaalta rokotejumalalle kaikki ristiriitainen tieto on valeuutinen, disinformaatio, jonka faktantarkistajat automaattisesti kumoavat jo ennen kuin sitä on analysoitu, mitä rokoteuskovaiset eivät kuitenkaan koskaan tee.

  https://www.globalresearch.ca/the-specter-of-vaccine-fundamentalism-bowing-down-and-serving-the-god-of-vaccines/5751611
  Tohtori Pascal Sacré on tehohoitoon erikoistunut lääkäri.

  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

 93. Urheilullinen S-Ryhmän johtaja kuoli ”yllättävään sairaskohtaukseen” – Onko pahin biohyökkäys alkanut? | Pääkirjoitus

  Miten on mahdollista, että merkittävä keskusliikepomo, joka on ollut erityisen tarkka terveydestään, kuolee ”yllättävään sairaskohtaukseen” vain 55-vuotiaana? Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki ”Heke” Hämäläisen kohtalo herättää kysymyksen, että onko todellinen tappava pandemia vasta alkanut? Ja ikävä kyllä, meillä on syytä pelätä pahinta.
  https://mvlehti.net/2021/08/09/urheilullinen-s-ryhman-johtaja-kuoli-yllattavaan-sairaskohtaukseen-onko-pahin-biohyokkays-vasta-alkanut-paakirjoitus/

 94. Näin maa etenee kohti rokotefundamentalistien ja globalistien tyranniaa.
  Poliisi estää COVID-rokotusten vaaroista tiedottamisen Turun koulujen edustalla

  Turun poliisi ilmoitti tiistaina estävänsä koronarokotteiden vaaroista tiedottamisen kouluissa. 12-15 vuotiaiden lasten rokottamisesta kokeellisilla mRNA-geeniterapialla huolestuneet aktivistit ovat jakaneet koululaisille esitteitä, jotka sisältävät haastavaa informaatiota.
  https://mvlehti.net/2021/08/17/poliisi-estaa-covid-rokotusten-vaaroista-tiedottamisen-turun-koulujen-edustalla/

 95. Video: Onko virus olemassa? Onko SARS-CoV-2 eristetty?
  Christine Masseyn haastattelu
  Kiinan viranomaiset ilmoittivat 7. tammikuuta 2020, että he olivat eristäneet ja tunnistaneet ”uudenlaisen viruksen”. Sitten 28. tammikuuta 2020 Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) ilmoitti, että Novela Corona -virus oli eristetty.

  Christine Massey, M.Sc. teki laajan selvityksen yli vuoden ajan. Hänen tutkimuksessaan esiin nostettu keskeinen kysymys on seuraava:

  ”Onko luotettavaa näyttöä siitä, että SARS-CoV-2 on eristetty ”sairaasta potilaasta otetusta, väärentämättömästä näytteestä”?”.

  Christine Massey esitti tiedonvälityksen vapautta koskevat pyynnöt noin 90:lle terveys- ja tiedelaitokselle.
  Onko virus olemassa?
  Näihin pyyntöihin saadut vastaukset vahvistavat, että SARS-CoV-2:n eristämisestä/puhdistamisesta ei ole tietoja, joita ”olisi tehnyt kukaan, missään, koskaan”.
  https://www.globalresearch.ca/does-the-virus-exist-has-sars-cov-2-been-isolated-interview-with-christine-massey/5753322

 96. ”Miltä elämämme voisi pian näyttää”: Maailman talousfoorumi julkaisee jälleen yhden mielettömän dystooppisen videon tulevaisuudestamme.

  Maailman talousfoorumi julkaisi hiljattain videon, jonka kuvatekstinä oli ”Kurkista tulevaisuuteen”. Ilmeisesti heidän haluamansa tulevaisuus on dystooppinen painajainen, jossa epäinhimillistäminen viedään järjettömälle tasolle.

  “How Our Lives Could Soon Look”: The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video About Our Future

  The World Economic Forum recently posted a video with the caption “Take a peek at the future”. Evidently, the future they want is a dystopian nightmare where dehumanization is taken to absurd levels.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241433

  Flashback: Klaus Schwab in 2016 Talked About Chips in the Human Body!
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241442

 97. René Descartes kuvasi käpyrauhasen ”sielun istuimeksi”. WHO:n sisäpiiriläinen tohtori Astrid Stuckleberger väittää, että jos PCR-testin takana ei olisi syvällisempää tarkoitusta, ei olisi tarvetta työntää testituposta syvälle poskionteloihin, jossa se koskettaa ohutta kalvoa, joka erottaa poskiontelon aivoista. Sylkinäyte riittäisi. Tohtori Stuckelbergerin esiin nostama kysymys (jota ei ole vielä täysin vahvistettu) on, laitetaanko aivoihin myrkyllistä ainetta, joka vaikuttaa käpyrauhaseen?
  Tämä testi, jota sen keksijä, Nobel-palkinnon voittaja Kary Mullis piti diagnostisesti merkityksettömänä, on nykyään edellytys lentomatkustamiselle ja työpaikan saamiselle rokottamattomille.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241502

 98. Valheellinen Covid-narratiivi on täysin hajonnut, mutta korruptoitunut lääketieteellinen instituutio jatkaa katastrofaalista kurssiaan.
  Paul Craig Roberts

  Hyvät lukijat,
  Olen antanut teille parasta saatavilla olevaa Covid-tietoa monissa kirjoituksissani tällä verkkosivustolla. Tässä on viimeisin yhteenveto. Kuten näette, kenelläkään meistä ei ole pienintäkään perustetta luottaa millään tavalla amerikkalaiseen lääketieteelliseen instituutioon.
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)
  The Fallacious Covid Narrative Has Completely Fallen Apart But the Corrupt Medical Establishment Steams Ahead On Its Catastrophic Course
  Paul Craig Roberts

  Dear Readers,
  I have given you the best available Covid information in my many postings to this website. Here is the latest roundup. As you can see, none of us has the slightest justification for placing any trust whatsoever in the American Medical Establishment.
  https://www.paulcraigroberts.org/2021/08/26/113452/

 99. Lasten PCR-kidutus tallentui videolle – Mehiläinen pahoittelee ”hyvin epämukavaa” testaustilannetta [Video]

  Miten on mahdollista, että lasten hyvinvoinnista ja terveydestä vastuussa olevat henkilöt ja instituutio voi aiheuttaa lapselle tällaista pelkoa ja tuskaa? Puistattava taltiointi on kuvattu Mehiläinen Oy:n PCR-testauspaikalla ja salaa kuvattu video leviää sosiaalisessa mediassa.
  https://mvlehti.net/2021/08/30/lasten-pcr-kidutus-tallentui-videolle-mehilainen-pahoittelee-hyvin-epamukavaa-testaustilannetta-video/

 100. Tieteellinen tutkimus: Haitalliset nanohiukkaset ja myrkyllinen grafeenioksidi länsivalmistajien ”koronarokotteissa” [Kuvat]

  Tohtori Robert O. Young on julkaissut mikrobiologisen todisteaineiston lännessä valmistettujen ns. ”koronarokotteiden” salatuista ainesosista, nanopartikkeleista, jotka sisältävät myrkyllistä grafeenioksidia. Pfizerin ”rokotteesta” on löydetty myös parasiitteja eli loisia.
  https://mvlehti.net/2021/08/30/tutkimus-haitallisia-nanohiukkasia-ja-myrkyllista-grafeenioksidia-kaikissa-lansivalmistajien-koronarokotteissa-kuvatvideo/

 101. The mRNA Vaccine’s Poisonous Potions: Medical Malpractice or “Slow Motion Genocide”?
  mRNA-rokotteen myrkylliset juomat: Lääketieteellinen väärinkäytös vai ”hidas kansanmurha”?
  Alkuperäisen käsityksen mukaan ennen kokeellisen mRNA-geeniterapian, jota kutsutaan virheellisesti rokotteeksi, hyväksymistä olisi järjestettävä julkinen keskustelu, ennen kuin rokotus hyväksytään täysin rokotteeksi.

  Pfizerin mRNA-myrkyn hyväksyminen on täydellinen ennakkotapaus kaikkien muiden mRNA-myrkkyjuomien hyväksymiselle – ja siten yritys vähentää ihmiselämää (”väestökato”) maapallolla on virallisesti tehty – eugenistit ovat virallisesti voittaneet kilpailun.

  Vaikka tämä oli ennakoitavissa, oli toivoa siitä, että vasta-äänet ja todellinen tiede, sellaisena kuin sadat ja tuhannet tiedemiehet sen ilmaisevat, voisivat voittaa.

  Toistaiseksi tämä pirullinen agenda on ylivoimainen. Se on vallannut koko YK-järjestelmän, kaikki 193 YK:n jäsenmaata ja ennen kaikkea Maailman terveysjärjestön (WHO), YK:n yksikön, jonka ihmiset toivovat ja luottavat puolustavan heidän etujaan.

  Väärin: WHO:ta ei koskaan perustettu puolustamaan ihmisten terveysetuja. Se oli alusta alkaen, perustamisestaan vuonna 1948, väline ihmisten valvomiseksi eugeniittisesta näkökulmasta, sillä WHO:n perustaminen oli Rockefellerin ajatus. Rockefellerit ja Gates ovat maailman johtavia väestökadon kannattajia.
  https://www.globalresearch.ca/mass-genocide-coming/5753988
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

 102. Rokotetuimmissa maissa eniten COVID-tapauksia /https://www.deepl.com/Translator
  Skotlanti paljastaa todellisen rokotuskuolleisuuden. Rokotetut ovat tarttuvampia. Viralliset rokotevalheet
  Rodney Atkinson – Global Research Aug 29, 2021
  Global Researchin toimittajan huomautus
  Rodney Atkinsonin tärkeä ja huolellisesti tutkittu artikkeli, joka paljastaa tiedot.
  Syy-yhteys on vielä täysin selvittämättä. On toinenkin tärkeä tekijä, joka on tutkittava.
  Rokotetut henkilöt, jotka kärsivät vammoista, hakeutuvat lääkärin hoitoon terveysklinikalle tai sairaalaan, jossa heidät rokotettiin. Näille henkilöille tehdään välittömästi lääketieteellinen diagnoosi sekä rutiininomainen RT-PCR-testi, mikä osaltaan lisää Covid-positiivisten tapausten määrää.
  Rokotettu henkilö, jolle on tehty virheellinen RT-PCR-testi, luokitellaan ”positiiviseksi” tai hänet diagnosoidaan ”todennäköiseksi” Covid-19-positiiviseksi. Ja ”rokotetuille” osoitettujen Covid-positiivisten tapausten määrät nousevat lentoon.
  Yhdysvalloissa ”todistuksen antajia” puolestaan ohjeistetaan ilmoittamaan Covid-19 ”kuoleman perimmäiseksi syyksi” ”useammin kuin ei”. Ruumiinavausta ei sallita.
  MRNA-rokotteesta johtuvat kuolemantapaukset ja vammat osoitetaan nyt ”tappavaksi” SARS-2-deltamuunnokseksi.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241928

  “Hospitals are Death Traps,” says Reader … Sairaalat ovat kuolemanloukkuja – He luultavasti myrkyttivät Davidin – hän meni sairaalaan ja sitten he lopettivat hänet.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241944

  https://www.deepl.com/Translator

 103. Vernon Coleman: ‘Covid Jab is Up to 6 Times as Deadly to Boys as Covid-19’
  Poikien riskit ovat todella pelottavia.
  Luvut osoittavat, että 16-17-vuotiailla terveillä pojilla on 2,1-3,5 kertaa suurempi riski saada sydänongelmia covid-19-rokotuksen jälkeen kuin riski joutua sairaalahoitoon, jos he saavat covid-19-rokotuksen.
  Terveillä 12-15-vuotiailla pojilla sydänongelmien kehittymisen riski on covid-19-rokotuksen jälkeen 3,7-6,1-kertainen verrattuna riskiin joutua sairaalahoitoon tartuttuaan covid-19:ään.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=242688

 104. Amerikkalaiselle TV-asemalle lukemattomia yhteydenottoja koronarokotekuolemista
  ABC:n televisioasema Detroitissa pyysi tarinoita rokottamattomien kuolemista – saikin hurjan määrän kertomuksia koronarokotteen aiheuttamista kuolemista ja vammoista
  https://beta.oikeamedia.com/o1-165806

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here