Vastavalkea on kiinnittänyt huomiota median tapaan puhua ”koronaan kuolleista” ja ”koronakuolemista”, vaikka varsinainen kuolinsyy ei ole Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan toistaiseksi selvillä.

Saatuaan THL:ltä varmistuksen asiasta allekirjoittanut lähestyi 14.5. oikaisupyynnöllä Suomen tietotoimistoa (STT), koska sen toimittamissa ja muiden medioiden välittämissä uutisissa on puhuttu virheellisesti ko­ro­na­­­­­vi­ruk­sen ai­heut­ta­maan tau­tiin kuolleista. STT otti palautteen vakavasti. Jo muutaman tunnin kuluttua STT:n uutispäällikkö Annu Marjanen kiitti palautteesta ja kertoi uutismedian alkavan selvittää asiaa mm. olemalla yhteydessä THL:ään.

Kaksi päivää myöhemmin, 16.5., Merja Könönen, toinen STT:n uutispäällikkö, kertoi uutistoimiston siirtyvän — keskusteltuaan asiasta sekä THL:n että arkisemmin potilastyössä olevien tahojen kanssa — käyttämään ilmaisua ”koronaan liittyvät kuolemat/kuolemantapaukset” perustellen tätä sillä, että THL:n raportoimien tapausten kuolinsyystä ei ole vielä lopullista varmuutta.

Muutos ei ole ulkoisesti suuren suuri eikä sanamuodon täysi merkitys välttämättä aukea kaikille uutisten vastaanottajille. Yhtä kaikki se on tervetullut askel objektiivisemman uutisoinnin suuntaan. Näin varsinkin tilanteessa, jossa pelkokerrointen kohottaminen mm. viruksen tappavuutta suorastaan hypettämällä on usein tuntunut median piiloviestiltä — eikä aina niin kovin piilotetultakaan.

Vastavalkea on saanut muitakin mediataloja oikaisemaan uutisointiaan, kuten Helsingin Sanomat NATOn ja Suomen välisen isäntämaasopimuksen käsittelyyn liittyen. Valtamedioiden olisikin hyvä jättää valeuutisleimasimen naputtelu ja oman uskottavuutensa verbaalinen itsepönkitys vähemmälle ja sen sijaan nähdä vaihtoehtoisia näkökulmia esittävät kansalaismediat — joille tutkiva journalismikaan ei ole vierasta — terveeseen mediademokratiaan kuuluvina elementteinä.

Hyvät lukijat: muistakaa, että kaikki voivat pyytää medioita oikaisemaan virheellisen uutisointinsa. Jos oikaisua ei tehdä, kuka tahansa voi verkkolomakkeen täyttämällä lähestyä asiassa Julkisen sanan neuvostoa vedoten kantelussaan Journalistin ohjeisiin. Valtamedian keskittymisen ja yksiäänisyyden vuoksi virheellisten tai harhaanjohtavien uutisten oikaisu lähentelee jo kansalaisvelvollisuutta.

Vastavalkea noudattaa Journalistin ohjeita ja on viiveettä oikaissut virheet, kun lukijat ovat niitä osoittaneet. Tähän ei tosin ole tarvittu mitään median itsesää(s)telyelintä, eikä oikaisujen teko ole sattuneesta syystä vienyt paljoakaan aikaa.

Lue myös

Artikkelikuva: Pixabay, muokkaus: Vesa Raiskila

78 KOMMENTTIA

 1. Tänään lauantaina 16.5. klo 21:00 TV1 tekstiTV ”Suomessa neljä uutta koronakuolemaa”. Liekköhän jo diagnosoitu?

  • Australian hallituksen sivu (28.8.2020) terveydenhuollon ammattilaisille kertoo, että toistaiseksi on ratkaisematta korreloiko positiivinen testitulos potilaan infektoituneen tilan kanssa. Testien toimivuutta ei ole voitu tarkistaa.

   ”The extent to which a positive PCR result correlates with the infectious state of an individual is still being determined. Clinical resolution and in special situations, consecutive negative PCR tests in a previously positive individual are currently being used as criteria when considering release from isolation. However, this may change with increasing knowledge around SARS-CoV-2.”

   ja edelleen

   ”There is limited evidence available to assess the accuracy and clinical utility of available COVID-19 tests.”
   https://www.tga.gov.au/covid-19-testing-australia-information-health-professionals

   Lopputulos: ei tiedetä, oliko koko koronaa ollenkaan vaiko vain keskivaikea flunssa, kuten ”salaliittoteoreetikot” arvioivat kun edes jotain dataa alkoi tihkua. Monasti tuntuu nykyään, että terveydenhuollon poliittinen ohjaus tulee lääketeollisuuden talibaneilta, joita tiedeuskovaiset seuraavat.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=cFdq3jSLzj4

  Videolla perhelääkäri jolla on virologian erikoiskoulutus Saksan Saarlandista, 30min. Valitettavasti saksan kielellä vailla tekstejä. Saksassa ovat lääkärit jopa olleet kadulla osoittamassa mieltään ylimitoitettuja rajoituksia vastaan. Media on ollut tästä hiiren hiljaa. Ernst Zimmer kertoo oman toimialueensa tilanteesta joka on ollut melko rauhallinen eikä hänen käsityksensä mukaan mitään toista aaltoa ole aihetta odottaa. Syksyllä tulee uusi influenssakausi kuten aina.

  Hänen käsityksensä Saksan kriisitoimista on, että ne tulivat liian myöhään vaikuttaakseen merkittävästi. Tämä näyttäisi sopivan siihen, mitä maailmalta on uutisoitu. Epidemian pysäyttäminen onnistui parhaiten siellä missä reagoitiin heti eikä viidestoista päivä. Uusi Seelanti, Vietnam, Etelä-Korea, Kiinakin. Japanissa juhlittiin kirsikkapuiden kukintaa ilman suurempia rajoituksia, koska väljästi puistossa istuen tartuntavaara ei ollut suuri eikä turisteja ollut. Vietnam oli joutunut erään aiemman epidemian kouriin jonka takia siellä nyt reagoitiin välittömästi. Kyse on kuitenkin siitä, että pitää olla valmius, pitää tietää mikä toimii ja mistä ei ole mitään hyötyä. Tyhmänrohkeus ei myöskään ole suositeltavaa.

  Jos Zimmerin kritiikki vaikuttaa tiukalta niin hän muistuttaa, ettei hän vastusta rokotuksia sinänsä. Jos ne ovat perusteltuja ja turvallisia. Hän kannattaa esim. influenssarokotuksia, mutta ei rokottanut potilaitaan narkolepsiaa aiheuttaneella rokotteella. Mutta kun paniikki iskee kaikki toisinajattelijat vaiennetaan, tämä on panikoivan aikamme henki. ”Olen aina ollut jonkin sortin Che Guevara”, sanoo Zimmer.

  Tautiarvioinnin osalta pitää kuunnella alan ammattilaisia eikä kaiken tietäviä maallikoita, joita myös poliitikot ovat. Mutta jos joku sanoo, että hän nojaa vain tieteeseen, kannattaa kysyä kenen tieteeseen. Koska nyt on taas kerran nähty että tämänkin tiedealan väellä on varsin kirjavat käsitykset. Niin pitääkin olla, koska ollaan tekemisissä uusien ilmiöiden kanssa. Tai ei ehkä aivan uusien. Zimmer taisi tuossa sanoa, että koronavirukset havaittiin ensimmäisen kerran noin viisikymmentä vuotta sitten.

 3. Mksi juttukuvana tuo taiteilijan näkemys viruksesta. Todelliset elekronimikroskooppikuvat on aina mustavalkoisia. Mitään tuollaista ei ole koskaan kuvattu.
  Miksi siis tuo valhepropagandakuva – eikö tämän pitänyt olla jokin totuusmedia ?

  Hollywoodin osuus mielikuvien luomisessa, esim. virusten suhteen on teillä kokonaan käsittelemättä. Luulisi kyseessä olevan oleellinen asia? Tämä Hollywood -virus vaikuttaa miljardeihin ihmisiin ja heidän käsityksiinsä asioista. Todellinen propagandakone. Goebbels olisi ollut kateellinen.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/02/21/psywar2/

  • @Jepsis. Älä toki vielä turhaudu.

   Ihmispäässä ei voi olla uskomustyhjiötä. Ei riitä, että sanoo virususkonnon olevan höpöä. Vaikka miten vakuuttavien todisteiden kera. Pääkoppaan pitää työntää HETI korvikeuskomus. Muuten tyhjiön alipaine vetää taudinaiheuttajavirukset takaisin sisään alta aikayksikön – PLOP! Luulisin oikeamman uskomuksen koostuvan Bechampin teorioista, todennettuna Rifen tai Naessensin mikroskoopeilla. Ei ihan helppo nakki. Koko vaihtoehtotiede pitäisi kehittää. Ei tapahdu minun autotallissani.

   Blogissasi tahi sen kommenteissa oli video Zach Bushista Del Bigtreen haastateltavana:
   https://12bytes.org/92895/del-bigtree-interviews-dr-zach-bush

   Katsoin vasta nyt. Virususkovainen on Zach, mutta puhuu jänniä välillä 33.. 40 min:
   -syanidimyrkytys aiheuttaa samantyyppisen hapenpuutteen (hypoxia) kuin mitä potilailla on nähty
   -hengityskoneet tappoivat 90% hypoxia-potilaista, koska ongelma on hapen sitoutuminen hemoglobiiniin, ei hapenpuute tai keuhkojen toiminta sinällään
   Hän ei kuitenkaan vedä ilmeisiä langanpäitä yhteen. Hän on vastuullinen ja tohtori.

   Minä en ole kumpaakaan. Joillakin alueilla suoritettiin joko myrkytys tai mikroaaltohyökkäys. Seurauksena sinisiä potilaita, New York ja Italia. Kumpaakaan tapaa on vaikea todistaa. Mutta kumpikin hyökkäystyyppi on käyttäjänsä hallinnassa. Toisin kuin villi ja vapaa taudinaiheuttajavirus. Täydellinen ase ja täydellinen rikos.

 4. Moni vanhemmista tuttavistani on omaehtoisessa karanteenissa, joka muistuttaa hysteriaa. Asuinkunnassani ei ole yhtään korona tapausta, mutta silti he kesän tullen ovat valmiita kohtelemaan kaikkia tuttujaan, kuin ruttotautisia. Vanhukset ovat huolissaan, vaikka heidät olisi voitu rauhoittaa ja ennaltaehkäistä Klorokiineillä.
  Koska itse puhun vanhana korruptioon törmänneenä lääketutkijana, oma perse on suojattu. Huolimatta viranomaisista.

 5. Meinaatko Vastavalkean Vesa että koko tää koronaviirus olisikin psykologinen operaatio?

 6. Mitenköhän on influenssa ja keukokuume -kuolemien määrät nyt ? Joku näppärä varmasti osaa noi jostain kaivaa ?

  Tuo kuolleisuustilastointi manipulointi on nimittäin tarkkaa puuhaa. Jos jotakin tapausta sinne väkisin lisää – niin jostain täytyy vähentää. Se on vähän niin kuin vaalituloksen manipulointi. Ettei käy niin kuin Itävallassa, että äänestysprosentti olikin sitten kaiken sähläyksen jälkeen yli 100. Toki ainahan voi luoda kaikenlaista tyhjästä. Vaikkapa Covid-kuolemia. Kukapa niitä tarkastaa ? Nykyään valehtelusta ei rangaista, jos sulla on valtaa.

 7. Mahtavaa, Vesa. Olet saanut STT:n taipumaan! Eli kuten totesit: ”Muutos ei ole ulkoisesti suuren suuri eikä sanamuodon täysi merkitys välttämättä aukea kaikille uutisten vastaanottajille. Yhtä kaikki se on tervetullut askel objektiivisemman uutisoinnin suuntaan.”
  #
  Sitten Viikatemiehen satoon Telluksella 1.1. – 1.5.2020 (sain tiedot EU:n ex-virkamieheltä):

  Coronavirus 237.469
  Malaria 327.267
  Itsemurhat 357.785
  Liikenneonnettomuudet 450.388
  Syöpä 2.740.193
  Aliravitsemus 3.731.427
  Infektiosairaudet 4.331.251

  Eikös tämä nyt ole pikapalaverin paikka?
  Eikö ne liikennevälineet tulisi pistää karanteeniin?
  Ja asevarustelufyffet vois pistää aliravittujen ravitsemiseen, tai edes 10 prosenttia.

 8. TÄH…. nyt iltakahvit meni väärään kurkkuun. Piti lukea tuo STT:n vastaus moneen kertaan kun ei todeksi voinut uskoa.

  > Arkikokemus toki tuntuu olevan, että käytännössä kuolemat ovat vähintään eritttäin suurelta osin koronan aiheuttamiä. >

  MITÄH… oikeesti… ”arkikokemus toki tuntuu olevan”… ”käytännössä kuolemat ovat vähintään erittäin suurelta osin”… Anteeksi, mutta saako nauraa?

  Ylläolevaan perustuen ”arkikokemus toki tuntuu olevan, että käytännössä” Merja Könösen vastaus on ”vähintään erittäin suurelta osin” osoitus Suomem Tietotoimiston uutispäälliköstä ja sitä kautta STT:n uutisten/tiedotuksen luotettavuudesta/tasosta… clap clap!

 9. Vastavalkea louhii tarmokkaasti tosiasioita esiin ja sallii vastakkaisetkin näkemykset palstoillaan. Siitä suuret kiitokset. Veikko Huovinen osoitti jo 60-luvulla toisinajattelija käsitteen mielipuolisuuden. Eräs toisinajattelija pahoinpideltiin eduskuntatalon portailla. Jos tapaus viedään oikeuteen niin lopputulos on selvä. Uhrin on maksettava pahoinpitelijöilleen korvauksia sillä vaatihan teko niin psyykkisiä kuin fyysisiä voimavaroja joita palkka ei pysty täysin korvaamaan. Minutkin saivat …tana harhautettua äänestämään EU:n liittymisen puolesta. Kuvitelma että viimeistään EIT: stä saisi oikeutta on täysin naiivi; sehän on poliittinen toimija joka pysttyy lähes raamatullisiin ihmeisiin: Kuolleeksi todettu mässyttää taatelia tälläkin hetkellä. Että näin täällä Brysselin protektoraatissa.

 10. https://www.youtube.com/watch?v=E9AroxWDoZc

  Video Stuttgartin eilisestä mielenosoituksesta, 20 min. Suomen median mukaan ”salaliittoteoreetikkoja, rasistista äärioikeistoa, koronarokotuksen vastustajia ym. ym.” Kuvat puhuvat, ei tarvitse osata saksaa.

  Minun silmiini osui vain ihan tavallisia saksalaisia, yksi fyysiikkokin oli haastateltavana. Rokottamispakkoa vastustava kyltti oli eräällä pariskunnalla. Rokottamispakon vastustaminen on kuitenkin eri asia kuin koronarokotteen vastustaminen. Äärioikeistoa ei näkynyt elleivät he ole siirtyneet kantamaan sateenkaarilippuja, joita kyllä näkyi. Näitä saksalaisia Suomen media siis haluaa että me halveksimme. Ketä seuraavaksi ?

  • Tämän korona-aallon myötä olen jättänyt kokonaan pois suomalaisen valtamedian seurannan. En seuraa myöskään hallituksen, kansanedustajien tai korkeiden virkamiesten tai virallistettujen asiantuntijoiden ulostuloja. Ne ovat aina samaa: pienen ihmisen latistamista ja korporaatiofasismin ja suurten pelureiden asian edistämistä. Raha ja teknologia ovat tämän päivän jumalia, ja jos toisella menee huonosti, niin toisesta tulee pelastava enkeli. Tarvittaessa otetaan esille avoimen fasistinen ja militantti politiikka. Tämän option käyttö edellyttää, että kriisitunnelmia lietsotaan median kautta.

   Elinkeinoelämää pidetään nyt kuvitteellisen koronan 2. aallon panttivankina, josta sen voi vapauttaa vain uusin väestönhallintaa tehostava teknologia. Teknologiaa ja lääkkeitä aiotaan tilataan tahoilta, joista jo ennalta tiedetään, että ne ovat ”worst of the worst”. Siksi media puskee agendaa hullun lailla ja hallitukset kaavailevat pakkotoimia poikkeuslakien avulla. Kaikki mikä vastustaa yksiäänistä agendaa luokitellaan lähes rikolliseksi toiminnaksi. Järjen ääni luokitellaan salaliittoteoretisoinniksi ja lääketieteellistä tyranniaa arvostelevat tasavaltalaiset tai klassiset liberalistit leimataan uus-natseiksi.

   Tätä tämä on ollut viimeiset 20 vuotta ja valtamedian vastenmielinen yksiäänisyys on lisääntynyt sitä myötä kun Suomea on liitetty länsiliittoumaan, jossa massamedian hallinta on viety hyviin pitkälle ja sen kautta toteutetaan propaganda-operaatioita omia väestöjä vastaan. Pienessä puolueettomassa maassa mediakin voisi olla paljon moniäänisempää, koska mikään esillä pidettävä tieto ei vaarantaisi globaalin tason toimijoiden intressejä tai hermostuttaisi niiden agentteja, joille nykyinen järjestely tarjoaa mukavasti vaikutusvaltaa.

   • ”Tämän korona-aallon myötä olen jättänyt kokonaan pois suomalaisen valtamedian seurannan. En seuraa myöskään hallituksen, kansanedustajien tai korkeiden virkamiesten tai virallistettujen asiantuntijoiden ulostuloja. …”
    Itse olen jo ainakin 10v seurannut vain vierestä tätä epätoivoista, vastuutonta ja murheellista menoa kun oma laivamme ajaa karille ja uppoaa Euroopan mukana.
    Se on meidän ja länsimaisen kulttuurin kohtalo eikä sille mitään voi vaikka kuinka haluaisi kulttuurin rappeutumista jarruttaa.
    Eihän meillä ole enää mitään selkärankaa millä pysyä pystyssä kun mikään järkevä ei enää sytytä ihmisiä ja eliitti kumartaa vain rahaa eikä enää ole nuorta ja uutta polvea joka pystyisi ottamaan vastuuta oikeastaan mistään, ei edes itsestään.
    Ja kaiken huippuna vain ilkumme niitä maita jotka tuntevat olevansa vastuussa tulevaisuudestaan.

    • Robert F. Kennedy Jr:

     ”This morning,Moderna was up
     39% and rising on the news of its ”successful” COVID vaccine trials.
     All 5 networks were parroting Moderna’s claim that it’s fast track
     clinical trial was a triumph. Then our Instagram exposed the entire
     canard as smoke and mirrors;the shocking 20% ”serious” injury rate
     (medical intervention or hospitalization required) among the
     extremely healthy volunteers in the high dose group means the
     vaccine is DOA.

     Worse yet,the vaccine appears to trigger production
     of the kind of ”binding antibodies”that presage the ”pathogenic
     priming” that caused deaths and severe injuries among animals and
     children in earlier tests of experimental Coronavirus vaccines.”

 11. Suomessa covid-19 kuolinsyyt selvitetään varmasti rehellisemmin, kuin esim. Venäjällä, jossa se on usein keuhkokuume.
  Meillä on edessä uusi menetetty vuosikymmen ja focus pitäisi olla talouselämämme pelastamisessa. Nyt ei tarvita orpo-piruja ja saatananpalvojia asiota sotkemaan.

 12. Video: How COVID-19 Death Certificates Are Being Manipulated. Montana Physician Dr. Annie Bukacek
  Transcript
  By Dr. Annie Bukacek
  Global Research, 16.5.2020
  Liberty Fellowship MT 6 April 2020
  First published by GR on April 8, 2020

  Dr. Annie Bukacek is a longtime Montana physician with over 30 years experience practicing medicine. Signing death certificates is a routine part of her job. –
  In this brief video [ https://www.youtube.com/watch?v=_5wn1qs_bBk ], Dr. Bukacek blows the whistle on the way the CDC is instructing physicians to exaggerate COVID-19 deaths on death certificates.

  Draft Transcript
  “At a time where telling the truth is considered a threat to the national security, we’re very blessed to have a pastor who tells us the truth. We are blessed beyond measure. …”
  “The decision for unprecedented government-mandated lockdown has been based on the alleged death rate of COVID-19. Is this death rate based on truth? …”
  “Are the reported deaths from COVID-19 truly deaths from COVID-19?

  To address this question, we need to discuss death certificates since death certificates are the basic source of information about mortality. …”
  “History-changing decisions are being made due to these figures despite the fact that they are flat-out wrong based on data that is insufficient and often inaccurate. People know how much individual power and leeway is given to the physician coroner or medical examiner signing the death certificate. How do I know this? I’ve been filling out death certificates for over 30 years. More often than we want to admit, we don’t know with certainty the cause of death when we fill out death certificates. …”

  Coronavirus and Dodgy Death Numbers
  “Physicians make their best guesstimate and fill out the form then that listed cause of death, whatever we list, is entered into a vital records databank to use for statistical analysis which then gives out inaccurate numbers as you can imagine. Those inaccurate numbers are then accepted as factual information even though much of it is false. So even before we heard of COVID-19, death certificates were based on assumptions and educated guesses that go unquestioned.”
  “When it comes to COVID-19, there’s the additional data skewer that there is no universal definition of COVID-19 death.”
  “The Center for Disease Control, updated from yesterday April 4th, still states that “mortality” data includes both confirmed and presumptive positive cases of COVID-19. … The CDC counts both true COVID-19 cases and speculative guesses of COVID-19 the same, they call it death by COVID-19. They automatically overestimate the real death numbers by their own admission. …”

  “We need to understand how the CDC and the National Vital Statistics System are instructing physicians to fill out death certificates related to COVID-19. Brace yourselves, and please pay attention and let what I’m about to tell you sink in. The assumption of COVID-19 death could be made even without testing. Based on assumption alone, the death can be reported to the public as another COVID-19 casualty. The March 24, 2020 NVSS memo states

  “The rules for coding and selection of the underlying cause of death are expected to result in COVID-19 being the underlying cause more often than not.” …

  “Stephen Schwartz, national director of the division of vital statistics, says an answer to the question as stated in the organization’s COVID-19 alert, “Should COVID-19 be reported on the death certificate only with a confirmed test?” Check out his answer,
  “COVID-19 should be reported on the death certificate for all decedents where the disease caused or is assumed to have caused or contributed to death. Certifiers should include as much detail as possible based on their knowledge of the case, medical records, laboratory testing, etc.” …
  “If a patient is positive for COVID-19 and dies from another cause such as pneumococcal sepsis, it may be considered accurate to say that person died with COVID-19 not from COVID-19. Yet the CDC guideline lists this case as one more COVID-19 death and they go to the next questionable death, they label that as COVID-19 and it goes on and on. You could see how these statistics have been made to look scary when it is so easy to add false numbers to the official database. Those false numbers are sanctioned by the CDC as of their memo yesterday, April 4th. …”

  “The real number of COVID-19 deaths are not what most people are told and what they then think. How many people actually died from COVID-19 is anyone’s guess. …”

  “Based on inaccurate, incomplete data, people are being terrorized by fear-mongers into relinquishing freedoms.”
  -Dr. Annie Bukacek
  Draft Transcript by Global Research from Video presentation

 13. Päivän kevennykseksi salaliittoteoria joka huom! on hatusta vedetty.

  Kiinassa sikäläisen Pitkän muurin salaisen veljeskunnan talvipäivillä mietittiin. ”Nyt saa riittää tämä Lännen sanktiopolitiikka meitä kohtaan, joku raja sentään”. ”Herra ylimuurari: Ehdotan, että pannaan niiden talous sekaisin.” ”Mutta miten ?” ”Herra ylimuurari: He ovat paniikinherkässä tilassa. Luodaan paniikki. Pannaan omat tehtaat hallitusti kiinni ja laitetaan hälytys päälle. Länsi menee sekaisin. Sen jälkeen pellit auki ja hanaa”. ”Kannatetaanko?, kannatetaan, päätetty”.

 14. Stuttgartin mielenosoituksessa puhuivat ammattilaiset siitä, millainen psyykkinen hätätila eristämisen johdosta on nyt monille heikommassa asemassa oleville lapsille. Kyse on jo valtion henkisestä väkivallasta, lastentarhat ovat kiinni kesäkuun puoliväliin asti ja yksinhuoltajien lapset joutuvat olemaan kotona yksin, perheissä on ongelmia , lapsia ei kukaan ulkopuolinen pääse kohtaamaan ja auttamaan, monet ovat traumatisoituneita. Murrosikäiset poliisi ajaa pois rauhallisislta kokoontumispaikoilta. Mistä oikein on kysymys ?
  Suomen media seuraa nyt kuten natsi-Saksan aikaan uskollisena ja nöyränä palvelijana – esimerkki otetaan vanhan tavan mukaan virallisesta Germaniasta, koska suomalaiset ovat mentaliteetiltaan alistuvia, sinisilmäisiä nöyristelijöitä ja pelkäävät ottaa itsenäistä vastuuta itsestään.

  • ”Suomen media seuraa nyt kuten natsi-Saksan aikaan uskollisena ja nöyränä palvelijana – esimerkki otetaan vanhan tavan mukaan virallisesta Germaniasta, koska suomalaiset ovat mentaliteetiltaan alistuvia, sinisilmäisiä nöyristelijöitä ja pelkäävät ottaa itsenäistä vastuuta itsestään.”

   Tuossa aletaan olla asian ytimessä, valitettavasti.

   J.K. Valtamedia on kuitannut Saksassa järjestetyt demonstraatiot korostamalla osallistujien joukossa olleen äärioikeistolaisia ja sellaisia, jotka ovat tuoneet esiin salaliittoja (jotenkin tuohon suuntaan). Erikoista on, että valtamedia leimaa mielenosoittajia erilaisilla leimoilla mutta ei esimerkiksi kerro, millaisita salaliitoista olisi kysymys.
   Olisin kiinnostunut tietämään, mihin valtamedia itse asiassa viittaa. Jos joku lukijoista tietää, toivoisin kommentteja.
   Kiitän jo etukäteen.

   • Tuon tähän vain saksalaisen vaihtoehtomedian Rubikonin artikkelin jossa selvitetään niin Vatikaanin kardinaalien Merkelin hallituksellle koronapandemian hoidosta esittämää kritiikkiä. Artikkelissa paljastetaan Saksan sisäministeriön koronapandemiaa koskeva sisäinen strategiapaperi, jonkan kaltainen ohjeistus (eu) löytyy melko varmasti Suomenkin sisäministeriöltä.

    Strategiapaperin kohdassa 4 a oleva ohje kansan ” manipulointiin” osoittaa ainakin sen että narratiivi tulee jatkumaan ja mitä luultavammin kommunimointia yhä kovennetaan.

    https://www.rubikon.news/artikel/der-virus-papst

 15. ”A strange comic book that was commissioned for publication by the European Union in 2012 eerily predicted almost exactly what has unfolded with the Covid-19 global pandemic. However, in this propaganda laced presentation of the outbreak, unelected globalist bureaucrats save the planet.”

  Bizarre EU-Funded Comic Book Predicted Pandemic, With Globalists As Saviours
  https://www.zerohedge.com/political/bizarre-eu-funded-comic-book-predicted-pandemic-globalists-saviours

 16. https://www.youtube.com/watch?v=9CcT250d50I

  Olisiko tässä YLE:lle sopiva salaliittoteoreetikko, joita on väitetty Saksan mielenosoituksissa olleen ? Herr Professor Doktor Stefan Homburg. Komia on titteli mutta vielä komiampi on puhe. Homburg sivaltaa maansa hallitusta oikein kunnolla. Maalitolppia on koko kriisin ajan siirrelty sinne sun tänne. Sulusta on näin saatu itsetarkoitus josta alkuperäiset tavoitteet ovat kadonneet.

  Ilmankos Merkel äityi viikolla kertomaan että Venäjä on hakkeroinut hänen tiedostojaan. YLE toisti tämän uskollisesti. Moonofalabaman Bernhard muistutti kuitenkin, että juttu on vuodelta 2016 ja että se on moneen kertaan osoitettu olleen harhautus jossa venäläisiä ei ole näkynyt mailla eikä halmeilla. Mutta kun Obama kuunteli Merkelin puheluja hän tokaisi vain että tämä uusi tietotekniikka kun nyt on tällainen kartoittamaton alue.

 17. Terveiden ihmisten sulkeminen karanteeniin tai alistaminen ’social distancing’- käyttäytymissääntöhin tai heidän kasvojensa peittäminen maskeilla on mielettömyyttä ja sulaa hulluutta — virhe, jota ihmiskunta ei koskaan enää saisi toistaa.

  Oirehtivien sairaiden voidaan olettaa levittävän tartuntatautia ja heidän osaltaan voidaan soveltaa karanteenimääräyksiä ja hoitotoimenpiteitä. On kuitenkin huomioitava, että rokote ei ole hoitomuoto, vaan ennaltaehkäisevä toimenpide, jonka toimivuus on varsin kyseenalainen ainakin virustautien osalta.

  Väite, että oireettomat eli terveet voivat levittää tautia, on erittäin vaarallinen, vaikka se tieteellisesti hiuksia halkoen pitäisikin paikkansa. Tämä riski on ihmiskunnan vain kestettävä. Terveet ihmiset voivat kenties saada oireettomasta tai lieväoireisesta levittäjästä tartunnan, mutta ainakaan SARS-COV2 viruksen kohdalla tauti ei välttämättä etene edes oireiselle asteelle ja sittenkin se sairastetaan lievän flunssan muodossa. Vain erityiseen pieneen riskiryhmään kuuluville tartunta voi ola kohtalokas. Ihmiskunta ei voi lopettaa elämäänsä näiden erityisryhmien teoreettisen suojelemisen vuoksi.

  Terveiden ihmisten immuunijärjestelmä selättää helposti useimmat taudinaiheuttajat, myös pahamaineisen SARS-COV2 viruksen. Mikäli näin ei olisi, olisi ihmiskunta jo kauan sitten menehtynyt taudinaiheuttajiin. Ihmiskunta on selviytynyt myös paljon pahemmista tartuntataudeista kuin COVID-19.

  Mutta pelkopandemia yhdistettynä sivilisaation kulttuuriseen rappioon tekee pahaa jälkeä. COVID-19 on oikeastaan kollektiivinen mielisairaus tai jopa aivosairaus, joka näyttäisi lopettavan länsimaisen sivilisaation lopullisesti ja alistavan sen NWO -tyyppisen totalitaristisen uusfeodaalisen järjestelmän alaisuuteen. Tuossa järjestelmässä kaikki henkinen sivistys ajetaan alas tarpeettomana ja ihmiskunta jatkaa elämänsä eräänlaisen elävänä kuolleena, zombiena tai juutalaistaruston golemina, joka robotin lailla on alistettu palvelemaan harvalukuisia herrojaan.

 18. Korona kriisi paljastaa yhä selvemmin länsimaiden (anglo-sionistien) pakanallisen luonteen, kulttuurin joka on ajautunut pahasti terveiltä raiteiltaan

  Kiinalla on käytössä eri menetelmät ja tyyli kuin sionisti- tai neokonnamafian hallitsemalla USAlla
  China Updates Its ‘Art of (Hybrid) War’
  PEPE ESCOBAR
  … In a graphic formulation, General Qiao thinks that, “if we have to dance with the wolves, we should not dance to the rhythm of the US. We should have our own rhythm, and even try to break their rhythm, to minimize its influence. If American power is brandishing its stick, it’s because it has fallen into a trap.”
  **—… Kenraali Qiao tuo julki ajatuksen, että ”jos meidän on tanssittava susien kanssa, meidän ei pitäisi tanssia Yhdysvaltojen rytmiin. Meillä pitäisi olla oma rytmi ja yritämme jopa rikkoa heidän rytminsä minimoidaksemme sen vaikutuksen. Jos amerikkalainen valta turvautuu sauvaaan, se johtuu siitä, että se on joutunut ansaan. ”

  After all, President Xi Jinping made it clear earlier this week that a “Covid-19 vaccine development and deployment in China, when available,” won’t be subjected to Big Pharma logic, but “will be made a global public good. This will be China’s contribution to ensuring vaccine accessibility and affordability in developing countries.” The Global South is paying attention.

  Internally, Beijing will boost support for state-owned enterprises that are strong in innovation and risk-taking. China always defies predictions by Western “experts.” For instance, exports rose 3.5% in April, when the experts were forecasting a decline of 15.7%. The trade surplus was $45.3 billion, when experts were forecasting only $6.3 billion.

  Beijing seems to identify clearly the extending gap between a West, especially the US, that’s plunging into de facto New Great Depression territory with a China that’s about to rekindle economic growth. The center of gravity of global economic power keeps moving, inexorably, toward Asia.

  Hybrid war? Bring it on.

  **—Presidentti Xi Jinping teki selväksi aiemmin tällä viikolla, että ”Covid-19-rokotteiden kehittämiseen ja käyttöönottoon Kiinassa, kun se on käytettävissä”, ei sovelleta Big Pharma -logiikkaa, mutta ”siitä tehdään maailmanlaajuinen yleinen etu. Tämä on Kiinan panos rokotteiden saatavuuden ja kohtuuhintaisuuden varmistamisessa kehitysmaissa. ”

  Sisäisesti Peking kasvattaa tukea valtion omistamille yrityksille, jotka ovat vahvoja innovaatioiden ja riskinoton suhteen. Kiina uhmaa aina länsimaisten ”asiantuntijoiden” ennusteita. Esimerkiksi vienti kasvoi 3,5% huhtikuussa, kun asiantuntijoiden ennustettiin laskevan 15,7%. Kaupan ylijäämä oli 45,3 miljardia dollaria, kun asiantuntijat ennustivat vain 6,3 miljardia dollaria.

  Peking näyttää selvästi tiedostavan kasvavan kuilun lännen, etenkin Yhdysvaltojen, välillä, joka tosiasiallisesti tuo uuden suuren laman, joka vain elvyttää talouskasvua. Globaalin taloudellisen voiman painopiste jatkaa liikkumista vääjäämättä Aasiaan.
  Hybridi sota? Antaa tulla.

  https://www.unz.com/pescobar/china-updates-its-art-of-hybrid-war/

 19. Ei kovin suurta halukkuutta jenkeillä ottaa koronapiikkiä
  Exclusive: A quarter of Americans are hesitant about a coronavirus vaccine – Reuters/Ipsos poll
  Joseph Ax and Julie Steenhuysen – Reuters May 21, 2020

  A quarter of Americans have little or no interest in taking a coronavirus vaccine, a Reuters/Ipsos poll published on Thursday found, with some voicing concern that the record pace at which vaccine candidates are being developed could compromise safety.

  While health experts say a vaccine to prevent infection is needed to return life to normal, the survey points to a potential trust issue for the Trump administration already under fire for its often contradictory safety guidance during the pandemic.

  Some 36% of respondents said they would be less willing to take a vaccine if U.S. President Donald Trump said it was safe, compared with only 14% who would be more interested.
  **—Noin 36% vastaajista sanoi olevansa vähemmän halukkaita ottamaan rokotteita, jos Yhdysvaltain presidentti Donald Trump toteaa sen olevan turvallista, kun taas vain 14% olisi kiinnostuneempia.

  College-educated white women – a politically important demographic that has moved sharply away from the Republican Party during the Trump era – were particularly concerned about how quickly the vaccine is being developed. More than 40% said Trump’s reassurance would make them less willing to take it.

  Meillä varmaan rokote tekee hyvin kauppansa ja BigFarma nettoaa taas hyvin. Ja kaiken huippu on ettemme saa kehittää omaa rokotetta vaikka tieto-taito siihen olisikin kun olemme EU-kahleissa.

 20. Olen kirjoittanut paljon kommentteja koronaan liittyen tänne
  https://vastavalkea.fi/2020/11/20/synnytetysta-kriisista-yhteiseen-velkaan/
  vaikka tämä olisi ollut oikeampi paikka, mm tämä löytyy sieltä:
  Truth_hunter 30.11.2020 at 15:44
  Arvoisa Kansanedustaja. Toivon, että sinä olet kansan puolella, meidänkin, jotka kyselemme ja ihmettelemme, emmekä purematta niele rajoituksia ja määräyksiä, jotka tuntuvat olevan täysin kohtuuttomia siihen nähden, mikä tilanne on.

  Koronakriisin hoitoon lienee yksi tehokas ratkaisu: Lopetetaan sen testaaminen. Sillä tavalla saatiin influenssakin katoamaan.

  Avoin kirje kansanedustajille 26.11.2020: Heli
  Postitettu UMV-Lehden sähköpostiin: mvlehti1@protonmail.com
  https://mvlehti.net/2020/11/30/esitamme-koronakysymyksia-ja-vaadimme-vastauksia-avoin-kirje-kansanedustajille/

 21. Olen erittäin kiinnostunut koronasta ja luen paljon artikkeleita siitä.
  Aika hurjaksi voi tämä koronakriisi vielä kehittyä sillä nyt on mahdollista epäillä että jopa pelkkä koronatesti voisi tartuttaa ihmisen viruksella … tietenkin vain silloin jos sitä halutaan.
  Luin juuri artikkelin: Kyllä, he VOIVAT rokottaa meitä nenätesti tikun avulla ja ottaa kohteeksi aivot.
  Yes, they CAN vaccinate us through nasal test swabs AND target the brain
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222596

  Mahdollistaako tämä jopa viruksen tartuttamisen testin yhteydessä kuten eräs artikkelin kommentoija epäilee?
  Hän toteaa: ”Joten, kun sinua ”testataan” viruksen varalta, saatat todellakin saada tartunnan viruksella.”
  … So, when you are being “tested” for the virus, you might actually be INFECTED with the virus.

 22. Pätee koronaan mitä parhaiten
  Tietämättömyys on kansakunnan ehtymätön voimavara
  ”Tietämättömyys on voimaa”, sanoi jo George Orwell. Salaliittoteorioille nauretaan ja usein ihan syystäkin. Salaliittoteorioissa on nimittäin se vika, että jonkun oletetaan tietävän jotakin, mitä kukaan muu ei tiedä. Tämä on kuitenkin harhaanjohtavaa. Jos on jotakin, jota kaikki eivät tiedä, on se, kuinka kova sensuuri on sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi The National Pulse on häädetty melkein kaikilta perinteisiltä alustoilta.

  Se, mikä massoja liikuttaa, ei ole se, että joku tietää jotakin, vaan se, että kukaan ei tiedä mitään. Tietämättömyys on voimaa. Kun enemmistö on tietämätön, tiedolle voidaan ummistaa silmät sanomalla, että se on salaliittoteoria.
  https://mvlehti.net/2020/12/10/isoveli-youtube-ja-usan-vaalivalvonta-tietamattomyys-on-voimaa-mutta-aikansa-kutakin-umv-raportti/

   • Fauci ei tiedä mistään mitään sanoo Kary Mullins, Nobelin voittanut PCR testin luoja
    “Fauci Doesn’t Know Anything About Anything” Kary Mullis, Nobel Prize Winner & Creator of PCR Test
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222786
    Ja tällaisten käsissä on ihmiskunnan ohjat …

    Koronarokotteen jälkeen HIV positiivinen … näinkö on suunniteltu?
    DEPOPULATION VAX: Trial subjects injected with coronavirus vaccines suddenly test positive for HIV – updated
    HIV protein fragments intentionally added to coronavirus vaccines
    So wait, they’re using HIV components in the vaccine on purpose?
    Indeed, yes.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222777

 23. Näin kirjoittaa MM:
  Koronarokotekehittely perustuu tieteelliseen petokseen; odotettavissa katastrofaaliset seuraukset
  Koronarokote yritetään saada ruiskutettua kaikkien ihmisten kehoon. Rokotteen ottamista painostetaan jatkossa siten, että matkailussa voidaan vaatia todistus koronarokotteen ottamisesta. Tähän tähtääviä toimenpiteitä valmistellaan parhaillaan Maailman terveysjärjestössä, ilmoittaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkärin Hanna Nohynek.
  Tämä on epäsuoraa pakottamista siitä huolimatta, että oletettu rokotesuoja kestää vain puolivuotta, jos sitäkään.
  ”Koronapandemia” rokotuksineen, pakotteineen ja rajoitteineen kertovat vallasta ja hallinnasta negatiivisen globaalin eliitin hyväksi.
  https://www.magneettimedia.com/rokotekehittelyssa-kaytetaan-tieteellista-petosta-odotettavissa-katastrofaaliset-seuraukset/#comment-48649

  • Kun rokotetuotanto ja rokottaminen on yksityisissä käsissä niin mitään takeita ei ole kuka mitäkin rokotetta saa vai saako vain suolaliuosta.
   Sama pätee myös korona testiin jota on helppo manipuloida.

 24. Perusteellinen artikkeli … täynnä tutkittua tietoa
  COVID-19 Un-Explained
  LARRY ROMANOFF • DECEMBER 14, 2020
  Ennen tämän kriisin päättymistä toinen puoli jäljellä olevasta amerikkalaisesta keskiluokasta katoaa, eikä tätä voida koskaan palauttaa. Amerikkalaisten on uskottava johtajiinsa, jotka kertovat heille, että elämä ei koskaan palaa normaaliksi. Se ei palaa.

  COVID-19: n osalta olen täysin vakuuttunut siitä, että joku osa Yhdysvaltain hallitusta, joka ehkä toimii itsenäisesti Syvän valtion (DeepState) puolesta, loi ja tarkoituksellisesti vapautti koronaviruksen maailmalle. Kaiken mitä tiedän, vaihtoehto luonnolliselle purkaukselle on melkein mahdotonta. Vielä on uusia tietoja, jotka pääsevät leviämään, ja toivon, että löydämme riittävästi todisteita perustellaksemme kansainvälisen rikostuomioistuimen selvittämään kaikki tosiasiat ja ehkä poistamaan osan vahingoista. Vastuussa olevat pakenevat, kuten aina.
  https://www.unz.com/lromanoff/covid-19-un-explained/

  • … Innovatiivinen ja pelottava mRNA-rokote on salaisen Pentagonin viraston, sotilasteknologian tutkimus- ja kehitysoperaation, nimeltään Defence Advanced Research Projects Agency, idea. DARPA, kuten yleisesti tiedetään, ”on erikoistunut muuttamaan tieteelliset fantasiat todellisuudeksi”, mutta sotilaallisiin tarkoituksiin. DARPA ei itse keksi asioita.

   Sen sijaan se ulkoistaa tieteelliset tehtävänsä yliopistoille, armeijan laboratorioille ja puolustusurakoitsijoille, kuten Pfizerille ja Modernalle. Pfizer on ollut tärkeä sotilaallinen urakoitsija vuosikymmenien ajan, ja se on saanut satoja miljoonia dollareita Pentagonin tutkimukseen ja kehitykseen, mukaan lukien bioase sopimukset jo vuonna 2013. Tuona vuonna DARPA teki Pfizerille 7,7 miljoonan dollarin sopimuksen mRNA-tyypin innovoimiseksi. … DARPA myönsi Modernalle samanlaisen 25 miljoonan dollarin sopimuksen myös vuonna 2013. Siten sekä Pfizerin mRNA-rokotteen BNT162b2 että Modernan mRNA-rokotteen mRNA-1273 takana on DARPA.
   Tämä Covid-19-rokote on siis osa sotilasteknologiaa. …

   Why Black People Cannot Trust the Pfizer Vaccine
   WESLEY MUHAMMAD • DECEMBER 16, 2020
   … The innovative and terrifying mRNA vaccine is the brainchild of a secretive Pentagon agency, a military technology R&D operation named the Defense Advanced Research Projects Agency. DARPA, as it is commonly known, “specializes in turning science fantasies into realities” but for military purposes. DARPA doesn’t actually invent things itself.
   … This Covid-19 vaccine is thus a piece of military technology. And Black people are being invited to cut to the front of the line.
   https://www.unz.com/article/why-black-people-cannot-trust-the-pfizer-vaccine/

 25. PCR: Western Public Health Officials Are Intentionally Withholding Life-Saving Safe Treatments for Covid
  December 16, 2020
  https://www.paulcraigroberts.org/2020/12/16/western-public-health-officials-are-intentionally-withholding-life-saving-safe-treatments-for-covid/

  Dear Readers,
  Olen huomauttanut sinulle lukuisissa tämän verkkosivuston postituksissa, että Covidille tunnetut parannuskeinot poistetaan. … Toisin sanoen kansanterveysviranomaisten tarkoituksena on, että Covid on tappava. Teidän on vaikea hyväksyä, että kansanterveysviranomaiset tuomitsevat ihmiset kuolemaan omien lompakkojensa lihottamiseksi. Mutta se on tosiasia.

  … I have pointed out to you in a number of postings to this website that known cures for Covid are being suppressed. … In other words, it is the intent of public health authorities for Covid to be deadly. … But that is a fact.

  • Näin tappava korona on … heh
   Tiedot on päivitetty 17.12.
   Tarkempaa tietoa siitä, missä menehtyneet ovat olleet hoidossa välittömästi ennen kuolemaansa, on kertynyt kaikista sairaanhoitopiireistä raportoiduista 484 henkilöstä:
   Menehtyneistä 23 prosenttia on ollut erikoissairaanhoidossa, 39 prosenttia perusterveydenhuollon yksikössä, 37 prosenttia sosiaalihuollon ympärivuorokautisessa yksikössä ja 1 prosenttia kotona tai muualla.
   Kuolleista, joista tällä hetkellä on saatavilla tarkempia terveystietoja, valtaosalla (yli 95 prosenttia) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia.

   Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa.

   Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia ja lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan.
   Tietoa COVID-19-potilaiden kuolemantapauksista kuolinpäivän mukaan ja kuolemantapausten ikäjakaumasta löytyy myös THL:n koronakartalta.
   https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta

 26. 87 000 hoitajaa ei suostu koekaniineiksi vaan kieltäytyy korona rokotteesta Hollannissa
  Nurses, no guinea pigs! 87,000 healthcare workers in Netherlands refuse Covid-19 vaccine
  Amid random reports of reactions to vaccine surfacing at different parts of the world, here comes a sharp refusal from thousands of healthcare workers. Around 87,000 nurses refused ’experimental’ Covid-19 vaccine in the Netherlands, even as the Prime Minister Mark Rutte announced a strict five-week lockdown.
  https://readnews.us/us-news/nurses-no-guinea-pigs-87-000-healthcare-workers-in-netherlands-refuse-covid-19-vaccine

 27. The 1918 Rockefeller-US Army Worldwide Pandemic
  LARRY ROMANOFF • DECEMBER 18, 2020
  Yksi uusi historiallinen kehitys, joka on noussut esiin muutaman vuoden aikana ja joka on nyt tullut painopisteeksi COVID-19: n takia, on vuoden 1918 ns. ”Espanjalainen flunssa”. Toistuvia raportteja ja dokumentaatiota kerrotaan meille, että tämä ”Historian suurin pandemia ”[1] ei ollut ”espanjalainen”, [2] eikä ”flunssa” eikä [3] ollut luonnollinen tapahtuma, vaan seurausta ihmisten rokottamisesta. Paljon muutakin varmasti tulee esille, mutta tähän mennessä kerätyt todisteet ovat liian pakottavia hylättäviksi.
  … Nykyään nähdään paljon vaivaa, että juutalaiset historioitsijat pitävät ”espanjan tautia” kiinalaisena, samoin kuin samat juutalaiset historioitsijat katsovat Bubonic Plague’n kiinalaisten aiheuttamaksi. Tämän on todellakin lopputtava, ja paras tapa on nimetä ja tunnistaa kaikki vastuuhenkilöt. Ehkä on vihdoinkin tullut aika, jolloin maailma tietää monien asioiden totuuden, sanoo LR.
  One new historical development that has been evolving over a few years and now brought into focus because of COVID-19, is the so-called “Spanish Flu” of 1918. Recurring reports and documentation are emerging to tell us that this ‘Greatest Pandemic in History’ was[1] not “Spanish”,[2] not “the flu” and,[3] not a natural occurrence but the result of human tinkering with vaccines. There surely is much more to emerge, but the accumulating evidence to date is too compelling to dismiss.
  https://www.unz.com/lromanoff/the-1918-rockefeller-us-army-worldwide-pandemic/
  https://www.unz.com/lromanoff/the-anger-campaign-against-china/

 28. Puolet Usan osavaltioista aikoo kieltää valkoisten rokottamisen … e-valkoiset suhtautuvat epäillen rokotteeseen, mustat erityisesti
  Half of All US States Plan To Deny White People COVID Vaccinations
  Eric Striker
  The controversial COVID vaccine is now being released. Large portions of the public are expressing skepticism over its experimental nature and the fact that it is being rushed to market.

  Non-white people are more likely to be suspicious of the vaccine than whites. Blacks are especially reluctant to take it.
  https://national-justice.com/half-all-us-states-plan-deny-white-people-covid-vaccinations

  • Modern Medicine as Satanic Cult … Moderni lääketiede satanistisena kulttina
   henrymakow.com — Dec 21, 2020
   Kuinka suuri osa lääketieteen ammatista voisi olla yhteistyössä Illuminatin pankkiirien kanssa ajamalla yhteiskunta polvilleen? Nykyaikainen lääketiede on haara Illuminaatista, saatanallisesta kultista, joka hallitsee ja käyttää hyväksi yhteiskuntaa saamalla ihmiset sairaiksi. Katso, miten ammattia hallitaan lääketieteellisen luvan menettämisen tuskalla. Tässä vuoden 2019 artikkelissa tohtori Reizer vertaa nykyaikaista lääketiedettä uskontoon.
   How could a large segment of the medical profession collude with the Illuminati bankers in bringing society to its knees? Modern medicine is a branch of the Illuminati, a satanic cult which controls and exploits society by making people sick. See how the profession is ruled on pain of losing their medical licence. In this 2019 article, Dr. Reizer compares modern medicine with a “religion.”
   https://www.henrymakow.com/2020/12/modern-medicine-as-satanic-cult.html

 29. Oireeton ei tartuta … tätä ei kerrota
  20. marraskuuta julkaistu tutkimuspaperi tuo esiin tapaustutkimuksen lähes 10 miljoonasta ihmisestä Kiinassa. Tutkimuksessa havaittiin, että populaatiossa oli 300 koronavirustapausta ilman mitään oireita.
  Tutkijat seurasivat oireettomia kantajia. 1174 ”läheisen kontaktin” omaavien jäljitys oireettomien kantajien kanssa osoitti NOLLA tartuntaa. Ei muutamaa, ei paria, vaan nollaa – ei kukaan – ei yhtään koronaviruksen tarttumista henkilöstä, jolla ei ole oireita.
  … A research paper published on November 20th highlights a case study of almost 10 million people in China. What the study found was there were 300 cases of Coronavirus in the population being carried without any symptoms at all. So the scientists then tracked the asymptomatic carriers. The contact tracing of 1,174 “close contacts” with the asymptomatic carriers showed ZERO transmission. Not a few, not a couple, but zero -none- not a single transmission of Coronavirus from a person without symptoms.
  https://theconservativetreehouse.com/2020/12/20/covid-19-study-of-almost-ten-million-finds-no-evidence-of-asymptomatic-spread-media-quiet/

 30. COVID-19: What’s It All About?
  … In sum, all the evidence I’ve seen tells me that this corona virus, if it even exists as a discrete virus, is no more dangerous than any other respiratory illness that we have ever experienced, none of which ever resulted in such draconian measures put into place.
  … Yhteenvetona voidaan todeta, että kaikki näkemäni todisteet kertovat minulle, että tämä koronavirus, jos se ylipäätään esiintyy erillisenä viruksena, ei ole vaarallisempi kuin mikään muu hengitystiesairaus, jota olemme koskaan kokeneet, joista mikään ei ole koskaan johtanut siihen että tällaiset drakoniset toimenpiteet otetaan käyttöön.
  It’s where we’re headed socially, not medically, that concerns me. Just a year ago, most of us would have written off the idea of drones hovering in the air, enforcing “social distancing” regulations, even barking orders, as science fiction. Yet it happened in 2020 in several cities. Other drones with sophisticated sensors were rolled out in Westport, Connecticut and Daytona Beach, Florida, monitoring the body temperature of pedestrians below, though it seems a public outcry forced the police in those cities to back off.
  Bill Gates, who should be deported to another planet, now talks openly about universal compulsory vaccination, while I can easily picture an arrogant punk like Andrew Cuomo saying, “You want to go to the supermarket? Then get vaccinated. No shot, no shopping.” Most states are gearing up for invasive “contact tracing.” Hideous surveillance machines that move around on four legs have been trotted out. What would have sounded like the wildest fantasy in 2019, what even George Orwell never dreamed of, is on the table today as “the new normal.”
  https://nationalvanguard.org/2020/12/covid-19-whats-it-all-about/
  https://nationalvanguard.org/2020/12/covid-21/
  Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?
  https://www.magneettimedia.com/nakokulma-ovatko-hallintomme-ja-thl-alun-alkaenkin-petos/

 31. Lue E-kirja Covid-19 pandemiasta täältä
  We are at the crossroads of one of the most serious crises in modern history. We are living history, yet our understanding of the flow of events since January 2020 has been blurred. Worldwide, people have been misled both by their governments and the media as to the causes and devastating consequences of the Covid-19 “pandemic”.
  … Olemme yhden historian vakavimpien kriisien risteyksessä. Elämme historiaa, mutta ymmärryksemme tapahtumien kulusta tammikuusta 2020 lähtien on hämärtynyt. Sekä hallitukset että tiedotusvälineet ovat johtaneet ihmisiä harhaan maailmanlaajuisesti Covid-19-pandemian syistä ja tuhoisista seurauksista.
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

  • Mielenkiintoinen detalji liittyen linkin artikkeliin yllä sille joka ei jaksa asiaan enempää perehtyä
   Siinä on kuva joka pitäisi näyttää Niinistölle kun hän suosittelee rokotetta kansalle … Siinä kaksi hiirtä juttelee keskenään
   Toinen hiiri kysyy ”aiotko ottaa rokotteen” ja toinen vastaa että ”oletko hullu, eihän ne ole vielä edes testanneet sitä ihmisillä.”
   This caricature by Large + JIPÉM explains our predicament:
   Mouse No 1: “Are You Going to get Vaccinated”,
   Mouse No. 2: Are You Crazy, They Haven’t finished the Tests on Humans”

 32. These Are 11 HUGE Covid Stats Deliberately Hidden by the MSM!
  State of the Nation – Jan 3, 2020
  All of this data is extracted from the CDC, WHO, Johns Hopkins, White House task force press conferences, and scientific studies. All direct source links are cited below the list of statistics. A printable pdf version is available at the bottom of this page for those who wish to print and distribute these facts.
  … 90% of Covid-positive individuals are asymptomatic. This is the most significant and meaningful statistic of all.
  … Asymptomatic Covid-positive have a spread rate of only 0.7% – less than 1%. They are NOT super spreaders.
  … Survival rate of ages 0-69 is 99.82%. Survival rate of age 70+ is 94.6% with high comorbidities and other causes of death.
  … Dr. Deborah Birx and state health officials confirmed that all Covid-positive individuals who die from other causes are being counted as a Covid death, including, but not limited to: car accidents, gunshot wounds, 1-week to live in hospice, drowning, dementia, and alcohol poisoning. Most people did not die “FROM” or were “KILLED BY” Covid, they died “WITH IT.”
  … Only 6% of death certificates show Covid-19 as the only cause of death, which includes “assumed cause.” On average, there are 2.9 comorbidities to documented Covid deaths. That number increases significantly in nursing homes.
  … The CDC is grouping pneumonia, influenza, and covid deaths together as “PIC”, while discontinuing reporting on influenza hospitalizations because “the number is too low” despite being in the middle of the flu season.
  … 38% of all Covid-related deaths have taken place in nursing homes & long term care facilities, accounting for over 129,000 of deaths reported, in which 43% of those deaths were attributed to influenza and pneumonia, and 31% were age 85+.
  … The masks being mandated to wear, are scientifically proven to not work against viruses, according to studies, the WHO, and Dr. Anthony Fauci, in addition to 10 months of people wearing them, showing no better rate of cases than states and countries that have not worn them, plus 85% of people who tested positive were mask wearers. The CDC also reported: “no significant reduction in influenza transmission with the use of face masks,” hence they do not work for Covid either.
  … In the 2017-2018 Flu season, there were 810,000 hospitalizations, far surpassing Covid hospitalizations for the entire year. Over 61,000 people died. There were 195 pediatric deaths due to influenza, far greater than what has been reported for Covid-related pediatric deaths. No lockdowns, restrictions, social distancing, or masks were required.
  … There has never been a sample specimen of SARS-CoV-2 isolated and purified, and the inventor of PCR and other scientists have always said that PCR should not be used for medical diagnostics – it will produce false/positives. Dr. Fauci confirmed that the cycle threshold on the tests is too high which creates false/positives.
  … The vaccines have already shown terrible side effects, and they don’t know if it will cause infertility. Doctors all across the world have been warning about these vaccines that were rushed through in record time without long term clinical trials.

  Rokotteet ovat jo osoittaneet vakavia sivuvaikutuksia, eikä ole tietoa, aiheuttaako se hedelmättömyyttä. Lääkärit ympäri maailmaa ovat varoittaneet näistä rokotteista, jotka otettiin käyttöön ennätysajassa ilman pitkäaikaisia kliinisiä tutkimuksia.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224441
  http://www.thetruthseeker.co.uk
  COVID Vaccines Are Medical Experiments on Humanity
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224154

  Why People Will Start Dying A Few Months After The First mRNA “Vaccinations”
  by tts-admin | Jan 4, 2021 | 13 comments
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224160

 33. Eipä uskoisi… Kärnä häpäisi keskustan
  Kärnä: COVID-rokotteesta kieltäytyvät epäisänmaallisia – Disinformaation levittäminen kriminalisoitava

  Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on aiheuttanut jälleen ”hämmennystä”. Tällä kertaa hän vaatii valtamedian rokoteagendan haastamisen kriminalisointia ja nimesi kaikki korononarokotteesta kieltäytyvät ”epäisänmaallisiksi”.
  https://mvlehti.net/2021/01/04/karna-covid-rokotteesta-kieltaytyvat-epaisanmaallisia-disinformaation-levittaminen-kriminalisoitava/

 34. Päivän twiitti: ”Kummasti influenssa katosi Suomesta – Koska Korona” [Tilasto]

  ”Kummasti influenssa katoaa. Viime vuonna tapauksia 2 351, ja tänä vuonna vaivaiset 17. Koska korona”, todetaan Twitterissä, jossa julkaistiin varsin hämmentävä tilasto A ja B influenssan täydellisestä ja mystisestä katoamisesta Suomessa.
  Kommentti (Lukutoukka): ”Niinpä niin. Tässä tulee hyvin esiin se, kuinka tilastoilla voidaan harhauttaa.
  Kyse on pohjimmiltaan siitä, minkä nimikkeen alle asiat KIRJATAAN tilastossa. Jos halutaan ylikorostaa ilmiön A osuutta, homma onnistuu näppärästi sillä että kirjataan iso osa ilmiötä B edustavista tapauksista A:ksi eikä B:ksi….”

 35. Epidemiologi sanoo että flunssasta tehdään nyt koronaa
  Flunssa tapausten määrän lasku johtuu siitä että ne luokitellaan nyt koronaksi ja näin saadaan isot korona luvut
  Epidemiologist Says Influenza Cases Are Being Counted as COVID-19
  Top epidemiologist Knut Wittkowski says that the massive drop in influenza cases can be attributed to the fact that many are being falsely counted as COVID-19 cases.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224638

 36. The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”
  Global Research E-Book, Centre for Research on Globalization (CRG)

  ”V viruksen” sanotaan olevan vastuussa konkurssi- ja työttömyysaallosta. Tuo on valhe. Viruksen ja taloudellisten muuttujien välillä ei ole syy-yhteyttä.
  Voimakkaat rahoittajat ja miljardöörit ovat tämän projektin takana, mikä on osaltaan vaikuttanut reaalitalouden epävakauteen (maailmanlaajuisesti).
  Helmikuun 2020 alkupuolelta lähtien Super Rich ovat kasanneet miljardeja dollareita.
  Se on maailman historian suurin maailmanlaajuisen vaurauden uudelleenjako, johon liittyy maailmanlaajuinen köyhtyminen.
  … “V the Virus” is said to be responsible for the wave of bankruptcies and unemployment. That’s a lie. There is no causal relationship between the virus and economic variables.
  It’s the powerful financiers and billionaires who are behind this project which has contributed to the destabilization (Worldwide) of the real economy.
  Since early February 2020, the Super Rich have cashed in on billions of dollars.
  It’s the largest redistribution of global wealth in World history, accompanied by a process of Worldwide impoverishment.
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

 37. Olemme kieltäneet totuuden. Tätä painajaista ei voi tapahtua, luulemme.
  Mutta se on tosiasia.
  Covid ei lopu, koska se on tekosyy perustaa poliisivaltio. Olemme hiiriä psykopaattien ylläpitämässä laboratoriossa.
  — Ihmiskunta on antanut avaimet pahimmalle viholliselleen, satanistiselle keskuspankkikartellille. ”Avaimet” tarkoittavat voimaa luoda vaihtoväline (raha tai luotto) tyhjästä korkoineen velaksi itselleen.
  Raha on hallintaa.
  We’re in denial. This nightmare can’t be happening, we think.
  But it is.
  Covid is not going to end because it is a pretext to establish a police state. We’re mice in a laboratory run by psychopaths.
  Humanity has given the keys to the store to its worst enemy, the Satanist central banking cartel. The ”keys” refer to the power to create the medium of exchange, (money or credit) out of thin air, with interest, as a debt to themselves.
  Money is Control.
  https://www.henrymakow.com/2021/01/facing-reality.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224869

 38. Huomiot koronarokotteesta
  Kysymys:
  Mistä tiedetään, että rokotteesta ei aiheudu haittavaikutuksia, jotka ilmenevät vasta vuosien kuluttua rokotteen ottamisesta?
  [Kysymyksessä ovat Modernan, Pfizerin ja Biontechin rokotteet].
  Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen johtaja, professori Mika Rämet vastaa kysymykseen näin:
  Tätä ei voida etukäteen tietää, eikä esimerkiksi narkolepsian kaltaisten haittavaikutusten mahdollisuutta voida täysin sulkea pois. Tämä on riski, joka on otettava.
  Kuka ottaa tällaisen riskin, kun rokotusohjelma on kokeellinen, jossa tavallaan käytetään koe-kaniineine koko ihmiskuntaa? Täten mRNA-rokote on kokeellinen sekä testaamaton ja tästä johtuen täysin arvaamaton. Tehottomana rokotteena, sille ei ole annettu aikaisemmin lupaa.
  https://www.magneettimedia.com/huomiot-koronarokotteesta-ja-whota/

 39. Uudet DNA- ja RNA -rokotteet herättävät kysymyksiä | Kolumni

  Jo miljoonat ihmiset maapallolla on rokotettu COVID-19:ää vastaan uusilla mRNA-rokotteilla. Kasvohalvauksia ja muita haittoja on tiettävästi tuhansilla, tietoon tulleita kuolemantapauksia on jo satoja. Kolumnin aiheesta on kirjoittanut Jouko Miettinen.
  Rokotekielteisyys ja huoli riskeistä on laajaa, USA:ssa 60 % lääkäreistä aikoo kieltäytyä rokotteesta. Luottamus ei lisäänny, jos rokotteiden parissa työskentelevät ja niitä markkinoivat eivät itse ota rokotetta.
  https://mvlehti.net/2021/01/21/uudet-dna-ja-rna-rokotteet-herattavat-kysymyksia-kolumni/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here