Euroopan unionin julkaisutoimisto julkaisi 31. tammikuuta vuonna 2012 sarjakuvan nimeltä ”Infected”, infektoituneet. Sarjakuva on Euroopan komission kansainvälisen kehityksen ja yhteistyöosaston tilaustyö, eikä sitä ilmeisesti ole tarkoitettu laajaan julkiseen levitykseen.

EU:n julkaisema tarina kertoo ihmiskuntaa kohtaavasta tuhoisasta pandemiasta, joka johtaa sosiaaliseen eristämiseen ja lääkemafian harjoittamaan rahastukseen pandemialääkkeillä. Masennuksesta tulee yleisin sairaus. Väliintulo tulevaisuudesta voi kuitenkin säästää ihmiskunnan dystopiselta kehitykseltä.

Vuonna 2017 puolestaan julkaistiin Asterix-sarjakuva-albumi nimeltä Kilpa-ajo halki Italian, jossa sankarit Asterix ja Obelix osallistuvat hevosvaunukilpailuun. Siihen osallistuu myös naamioitunut, voittamattomana pidetty kuljettaja nimeltä Coronavirus, apukuskinaan kiero Bacillus.


Asterix-tarinan alussa kansalaisten suuttumus Rooman hallintoa kohtaan on kasvamassa, sillä hallintoalueet ovat raivoissaan valtakunnan tiestön rapautumisesta. Suuttumuksen neutraloimiseksi, ja koska kyseessä ei ole enempää tai vähempää kuin ”kansojen yhtenäisyys” (s. 6), järjestetään ennennäkemätön spektaakkeli, jonka aikana kansa huutaa yhteen ääneen (ja ad nauseam, kyllästymiseen asti) virnenaamion taakse kätkeytynyttä Coronavirusta. Lopulta naamion takaa paljastuu itse kansojen hallitsija.

Se, onko tämänkaltaisissa julkaisuissa kyse vain jännittävistä yhteensattumista, jää lukijoiden pohdittavaksi.

Riikka Söyring avaa seuraavassa EU:n Infected-sarjakuvaa, jota ei ole julkaistu suomen kielellä.

Vesa Raiskila

”INFEKTOITUNEET” alkaa kiinalaisessa P4-turvallisuusluokitetussa laboratoriossa, jossa tutkitaan kuolettavia patogeeneja. Sankaritar-tutkijan nimi on Chang Wenling. Covid-19 -tutkijan, Wuhanin laboratoriossa työskennelleen, sittemmin kadonneen ”lepakkonaisen” nimi on Li Wenliang.

Seuraavalla aukeamalla Chang Wenling johdattelee laboratorioon tutustumassa olevaa seuruetta selostaen heille koko alueen olevan tiukassa kameravalvonnassa. Sokeita pisteitä ja kuolleita kulmia ei ole.

Sokaiseva valonleimaus, seurue ihmeissään: Mahdotonta! Mikä se oli?!

Sankari tulevaisuudesta tietenkin. ”Olen elossa!” ja muutama ruutu hysteeristä naurua. Vartijat osoittavat sankaria järeän kaliiberin aseilla.

Sivuilla 8–9 villisilmäinen sankari on sidottu tuoliin ja ”hyvin tärkeät ihmiset”, Euroopan unionin ilmaantuvien uhkien erikoiskoordinoija-agentti Charlotte LeMagne (nimi viittaa Kaarle Suureen, Charlemagneen), Yhdysvaltain erittäin pelottavien terveysasiain erikoislähettiläs Jack Frost, YK:n influenssapandemia-, ruokaturvallisuus- ja monien muiden asiain erikoislähettiläs Samuel de la Mancha sekä heidän avustajansa Bjorn Snejberg, Ghislain Tingrey ja tutkija Chang Wenling saapuvat tapaamaan sankaria, joka osoittautuu aikamatkaajaksi vuodelta 2111, tuhotusta maailmasta.

Kansainvälisoikeudellisesti kiellettyjä ”syväkuulustelumenetelmiä” aiotaan soveltaa käyttöön. ”Epäkohteliaisuudella ei päästä minnekään”, toteaa blondi. Aikamatkaaja varoittaa tulossa olevasta laajasta epidemiasta ja sanoo: ”Kun se tapahtuu, teidän on tehtävä mitä ikinä tilanne vaatii tehdäksenne sellaisia poliittisia päätöksiä joilla varmistetaan, ettei tulevaisuus ikinä muodostu sellaiseksi josta minä tulen.”

Sankari ojentaa Chang Wenlingille jotain.

Sivulla 11 hämärät itämaisen oloiset miekkoset ovat jo kaappaamassa sankarin mukanaan tuomia, ”biologista ainesta” sisältäviä putkia myydäkseen ne eniten tarjoavalle lääkeyhtiölle. ”Älä ole huolissasi. Ei ole mitään riskiä, että tätä puhelinta kuunneltaisiin.”

Sivulla 13 paljastetaan, että hämärä itämaisen oloinen miekkonen on turvallisuushenkilö, joka kuuluu ryhmään, jonka on määrä valvoa aikamatkaajasankarin siirtämistä Yhdysvaltoihin. Siirron aikana on hyvä tilaisuus yrittää varastaa putkiloihin varastoitu ”biologinen aines”.

Sivuilla 14–15 itämainen miekkonen, agentti Sotuije, kaappaa yksin toimien vahvan turvajoukon vartioiman aikamatkaajasankarin ampumalla muutaman työkaverinsa hengiltä kadulle ja tunkemalla sankarin autoon. Seuraa perinteinen takaa-ajo kaupungin kaduilla liikennesäännöistä piittaamatta ja sivullisia kolhien.

Sivuilla 16–17 aikamatkaajasankari paljastaa Sotuielle, että hänestä tiedetään tulevaisuudessa, josta aikamatkaaja tulee. ”Historiankirjat. Sinut tunnetaan hyvin tulevaisuudessa, eikä minään kivana kaverina. Tunnistin sinut jo laboratoriossa”, sanoo sankari ja karkaa liikkuvasta autosta. Pako tapahtuu markkinatorin liepeillä. Takaa-ajoa ja torilla olijoiden tönimistä. Sankari ”unohtaa” autoon pari putkilollista ”biologista ainesta”.

Seuraavalla aukeamalla ollaan Brysselin lentokentällä. YK:n influenssapandemia-, ruokaturvallisuus- ja monien muiden asiain erikoislähettiläs Samuel de la Mancha laskeutuu juuri lentokoneesta. Sveitsin televisio pyytää de la Manchaa haastatteluun.

Sivuilla 20–21 sankarin kaappaamisesta on ehtinyt kulua aikaa, ja ollaan jossain Aasian maassa, jota ei nimetä. YK:n influenssapandemia-, ruokaturvallisuus- ja monien muiden asiain erikoislähettiläs Samuel de la Mancha selittää kuvausryhmälle ilmaantuvien infektiosairauksien määrän olevan eksponentiaalisessa kasvussa. Zoonoosia — tartuntatauteja jotka voivat siirtyä eläimistä ihmisiin ja päinvastoin — esiintyy eläinten ja ihmisten yhdessä tiheään asuttamilla alueilla. Globalisaation takia niistä kehittyy helposti epidemioita ja pandemioita, de la Mancha selittää.

Kuvitelkaa, jos juuri tällä torilla saisitte tartunnan uudenlaisesta taudinaiheuttajasta. Ette luultavasti edes huomaisi mitään ennen itämisajan päättymistä. […] Olisitte suunnitellusti jo suunnannut takaisin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Latinalaiseen Amerikkaan tai Australiaan, kansainvälisen lentokentän kautta. Ehkä useankin lentokentän.

Olisitte ehtineet tartuttaa useita ihmisiä, jotka ovat matkalla eri puolille maapalloa, de la Mancha sanoo. Taudinaiheuttaja leviäisi koko maailmaan muutamassa päivässä.

Sivuilla 22–23 de la Manchan puhelin soi. Puussa kiikkuva apina kiinnostuu ja sieppaa puhelimen raapaisten de la Manchaa. ”Pelkkä naarmu”, de la Mancha lausuu. Seychelleilla lomailemassa oleva Chang Wenling saa lähetin tuomana paketin huoneeseensa.

Sivuilla 24–25 Chang Wenling avaa saamansa paketin. Paketti sisältää yhden ampullin aikamatkaajan ”biologista ainesta” ja rokotusruiskun. Chang Wenling työntää aikamatkaajalta saamansa mikrosiruläpykän rokotuspakkauksessa olevaan aukkoon, jolloin ampullia pitelevä lukitus aukeaa.

Sivuilla 26–27 Chang Wenling soittaa New Yorkiin saadakseen apua henkilöltä nimeltä Henry. Sotuie salakuuntelee Chang Wenlingin puheluita. De la Mancha on sairastunut, mutta tosi tiedemies ei hätäänny vaan tekee kokeneesti diagnoosin: ”Luultavasti sytomegalovirus tyyppiä B-1049.” ”Mutta se ei voi olla peräisin apinasta… ellei se ollut muuntautunut tai uudelleenyhdistynyt.” De la Mancha toteaa olevansa tartunnankantaja ja ettei voi olla lähikontaktissa kenenkään kanssa tai koko maailma saastuu.

”Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin eristää itseni välittömästi ja antaa kollegoideni tietää”, toteaa kasvonsa lakanaan käärinyt de la Mancha ja hiipii tiehensä sivulla 28. Kuvausryhmä lentää sivulla 29 Yhdysvaltoihin JFK-lentokentälle, jossa Sotuie huomiota herättämättömästi odottelee neljän mustiin pukeutuneen aurinkolasimiehen kanssa.

Seuraavalla aukeamalla rokahtavasti pukeutunut sankari törmää Chang Wenlingiin, joka ei heti tunnista sankaria. Paha poika Sotuie pukujenginsä kanssa aikoo kaapata taksia odottavan Chan Wenlingin. Punaisiin liekkikuviolla somistettuihin housuihin pukeutunut sankari saapuu ja käy matkalaukkua aseena käyttäen viiden konnan kimppuun. Sivuilla 32–33 nähdään, että matkalaukulla voi taltuttaa viisi aseistautunutta miestä. Sankaripari pakenee skootterilla.

Sivuilla 34–35 sankaripari ajaa kypärät päässä skootterilla liikenneruuhkassa ja keskustelee. Sankari kertoo Chang Wenlingille kuulleensa hänestä (tulevaisuudessa eletystä) lapsuudestaan asti ja että itsensä sosiaalisesti eristänyt de la Mancha on kuolemassa apinalta saamaansa tartuntaan. Kuvausryhmä on levittänyt tartuntaa lentokentillä. ”Menetettyään yhden johtavista asiantuntijoistaan, kansainväliset terveysorganisaatiot eivät kyenneet toimimaan tehokkaasti” ja pandemia levisi. Melkein miljardi ihmistä kuoli, vaikka ihmiskunta ei päätynytkään sukupuuttoon. Pandemiaa seuranneet turvallisuustoimet tekivät elämän sietämättömäksi (tulevaisuudessa, jossa sankari on elänyt).

”Pahinta oli, että ihmiset itse hyväksyivät ne [turvallisuustoimet] ja antoivat kaiken vallan Dascari Sotuijelle… jonka sinä tunnet”, lausuu sankari Chang Wenlingille sivuilla 36–37. Sotuije kaappasi vallan voimakkaan mafian kanssa ja alkoi tehdä bisnestä pandemialääkkeellä. Eläimet ja ihmiset erotettiin toisistaan. Kuvien perusteella eläimet teurastettiin ja poltettiin. Köyhissä maissa ne, jotka olivat hankkineet elantonsa eläinten kasvatuksella, kärsivät pian nälkää. ”Muutaman vuoden kuluttua ihmisten ja eläinten välisiä kontakteja ei enää sallittu”, sankari kertoo. ”Silkkaa mielipuolisuutta.” Ihmiset elävät pidempään mutta kauhistuttavan eristäytyneinä. Masennuksesta tulee kaikkein yleisin sairaus. Silti kestää vuosia, ennen kuin jotkut harvat päättivät rikkoa lakia ja tapailla harvakseltaan.

Tapaamisista seuraa, että salaisissa tapaamisissa aletaan kehitellä projektia jonka seurauksena sankari lähetetään aikakoneen avulla menneisyyteen; ajatuksena on välttyä menneisyyteen vaikuttamalla siltä tulevaisuudelta, jossa sankari on elänyt. Edelleen ruuhkaliikenteessä huristellen sankari kertoo, että hänen Sotuien autoon ”unohtamissaan” ampulleissa ei ollut seerumia.

SANKARIN EI OLE tarkoitus pelastaa koko maailmaa, ainoastaan antaa aikaa toimia varoittamalla, selviää sivuilla 38–39. ”Ainoastaan kovilla poliittisilla päätöksillä ja läheisellä yhteistyöllä kaikkien asianosaisten (pelaajien) kesken voidaan estää tätä ja muita kriisejä ilmaantumasta, kasvattamalla luottamusta virallisia instituutioitanne kohtaan”, sankari valistaa Chang Wenlingia liikenneruuhkassa. Chang Wenling sanoo, että juuri siksi hän tuli takaisin, saadakseen kontaktin yhteen kaikkein parhaista molekyylibiokemisteistä. Sankari sanoo, että epäilemättä Chang Wenlingin puhelinta on kuunneltu ja kyseinen biokemisti kaapattu, vaan ei hätää: ”Voin todistaa sinulle että seerumini toimii.” Ja niin he palaavat JFK-lentokentälle ja lentää huiskaisevat toiseen maanosaan, jossa de la Mancha tekee kuolemaa kurjassa lautahökkelissä.

Sivuilla 40–41 konnajoukko tekee pomon käskystä selvää Sotuiesta, koska Sotuien toimittamissa ampulleissa, niissä ”autoon unohdetuissa”, on vain siirappia. Sivuilla 42–43 ihmeseerumin ansiosta parantunut de la Mancha ottaa yhteyttä kollegoihinsa ja ilmoittaa kriisin kanssa painiskeleville vastuunkantajille hyvät uutiset: meillä on vastalääke! Hurraa!

Sivuilla 44-45 pidetään lehdistökonferenssia ja onnitellaan itseä onnistuneesta vastuunkannosta. Virus saatiin pysäytettyä kuudessa viikossa sen ansiosta, että vapaaehtoinen lääkeyhtiöiden yhteenliittymä valmisti seerumia ja rokotetta. Onneksi kansainväliset tekniset organisaatiot auttoivat. Hyvä Me!

Viimeisillä sivuilla (46–50) pidetään lisää puheita julkisen sektorin, akatemian ja yrityssektorin yhteistyöstä. Muuten ei tavoitteena oleva Agenda 2030-tyylinen, koko planeetan kattava ”Yksi terveys” -lähestymistapa ole mahdollinen. Sankari ja Chang Wenling suutelevat. Kaikki on nyt upeasti.

Kommentti

Tarinan opetus on — ehkä — että

1) vain lakia rikkomalla selviää tyranniasta

tai

2) maailma voidaan pelastaa vain kovilla poliittisilla päätöksillä.

Saatte itse päättää, kumpi vaihtoehto on teille enemmän mieleen.

Riikka Söyring

Lähde

Publications Office of the EU: Infected (ISBN 978-92-79-21088-4)

79 KOMMENTTIA

 1. ”Pahinta oli, että ihmiset itse hyväksyivät ne [turvallisuustoimet] ja antoivat kaiken vallan Dascari Sotuijelle… jonka sinä tunnet”, lausuu sankari Chang Wenlingille sivuilla 36–37. Sotuije kaappasi vallan voimakkaan mafian kanssa ja alkoi tehdä bisnestä pandemialääkkeellä.

  Kiitos, Riikka.

 2. Sarjiksesta voisi päätellä että EU tiesi jo 2012 seuraavan viruksen nimen koronan ja myös sen pandemiaksi leviämisen alkupisteen Wuhanin.
  Melko suoritus jos oli kysymys pelkästä sattumuksesta vai suunnitelmasta koronavirusepidemian levittämiseksi. Viitteitähän tahalliseen levitykseen on mikä ei kuitenkaan ollut kiinalaisten vaan USAlaisten tekemä virus ja myös Wuhaniin viemä.
  Kun ottaa huomioon että EU on sen ulkoministerin mukaan liitossa USAn maailman vallan kanssa joten EUssa sisäpiirille sarjiksen muodossa levitettiin tietoa tulevasta USAn bioasehyökkäyksestä Kiinaan 2019.
  Sarjiksessa on myös roisto Sotule joka sopisi Bill Gatesiksi joka on rahastanut ”hyväntekeväisyydellään” ja rokotebusineksellaan rikollisin keinoin maailman maita ja sen asukkaita. Biil Gates yrittää saada monopolin koronalääkkeeseensä WHOn välityksellä kuten edellisessäkin epidemiassa sai ja valtiot vastasi rokotteen aiheuttamista sairastumisista kuten Suomessakin narkolepsiasta.
  Tässä todellisessa tilanteessa ei kuitenkaan vastinetta ole sarjiksen sankareille ainakaan toiminnan perusteella. Lännen mafia touhuilee ihmisten selän takana kaikenlaista ihmiskunnan vahingoksi, mutta sehän on Suomessa jo tuttua oman valtiomafian touhuista.

 3. Myös kiintoista ajateltavaa pähkinänkuoressa:

  1.) USA:ssa demokraattipuolue pelkää kuollakseen Trumpin uudelleeenvalintaa, koska Trump tulee paljastamaan käsittämättömäksi paisuneen korruption, pedofilian, lusiferismin ja ihmisuhrit, noin aluksi.
  2.) Sattumoisin kiinalaiselle torille tupsahtaa lepakkovirus lepakosta, jonka lähin luonnollinen asuinpaikka Wuhanin torilta on noin 1000 kilometrin päässä.
  3.) Taudin levitessä USA:ssa heräävät vaatimukset, että 2020 presidentinvaali on hoidettava postiäänestyksenä. Postiäänestys on USA:ssa hyvin haavoittuva vaalivilpille, jonka todistaa viime viikkoina siellä esillä olleet a) väärennettyjä vaaliuurnia oikeaksi todistanut tuomari joutui linnaan. b) postiäänestyskuoret jotka lähetetty kuolleille, tuhansia c) vääriin osoitteisiin toimitetut postiäänestyslaput jotka jääneet kerrostalojen eteisiin d) aikaisemmissa vaaleissa vanhustenkodeissa tapahtunut ääntenkalastelu.
  4.) Koronan takia vankiloista vapautettiin rikollisia, koska onhan kauheaa pitää rosvoja vankilassa koska sieltä voi saada koronan.
  5.) Osoittautuu että koronatauti ei jaksa marraskuuhun vaaleihin asti, jonka takia media lietsoi rotumellakat (Mellakat alkoivat kun väärällä rahalla ravintolassa syönyt, fentalylihuumeen vaikutusalaisena mies alkoi mekastaa poliisiautossa. Mies pistettiin maahan ja pidettiin aloillaan. Mies valitti että ei saa henkeä. Mies kuoli. Kuolinsyytutkimuksissa selvisi että miehellä oli koronavirus, joka aiheuttaa hapenpuutetta elimistössä ja hengenahdistusta.)
  6.) Media siis lietsoo rotumellakat. Ykskaks koronan leviämisestä ei välitä kukaan, kaupungit palavat, vankiloista vapautuneet rikoliiset tuhoavat kaiken, media syyttää Trumpia rasistiksi ja vastuulliseksi tuhosta.
  7.) Tämän seurauksena korona tulee leviämään, koska a) mellakat b) mukana koronaa kantavat vangit.
  8.) Seuraa uusi korona-aalto ja jälleen päästään syyttämään Trumpia koronan huonosta hoidosta ja vaaditaan jälleen toisen aallon verukkeella korruptoitunutta ja vilpillistä postiäänestystä.

  Jossakin maalataan isolla pensselillä.

 4. > Asterix-tarinan alussa kansalaisten suuttumus Rooman hallintoa kohtaan on kasvamassa, sillä hallintoalueet ovat raivoissaan valtakunnan tiestön rapautumisesta. Suuttumuksen neutraloimiseksi, ja koska kyseessä ei ole enempää tai vähempää kuin ”kansojen yhtenäisyys”, järjestetään ennennäkemätön spektaakkeli, jonka aikana kansa huutaa yhteen ääneen virnenaamion taakse kätkeytynyttä Coronavirusta. Lopulta naamion takaa paljastuu itse kansojen hallitsija. >

  Kuvan analyysi:
  Kultaisen naamion alle piiloutunut neljän hevosen ohjastaja istuu kultaisessa kotka-vaunussa, joka levittää coronavirusta, eli tuhoa ihmiskuntaan. Ilmestyskirja kertoo neljästä eri värisestä hevosesta, jotka aloittavat ahdistuksen ajan ja tuovat tuomion maailmaan:
  1. Valkoinen – Antikristus/kristus; eksytys
  2. Punainen – Pelko/sota ja kiista
  3. Musta – Romahdus/puute/nälänhätä
  4. Harmaa – Sairaus ja kuolema

  Tarinan avaimet:
  ROOMAN HALLINTO = Vatikaanin kautta ihmiskuntaa hallitseva Kummisetä / Jesuiitta-mafia / Black & White pope.
  HALLINTOALUEET = kaikki kansallisvaltiot
  VALTAKUNNAN RAPPEUTUMINEN = kansallisvaltioiden alasajo
  KORONAVIRUS = huijauksella käynnistyvä massamurha
  NAAMION TAKAA PALJASTUU KANSOJEN HALLITSIJA = Kummisetä / Black Nobility / valheen mestari

  Ja hups… kuinka ollakaan, ylläolevaan sopivasti liittyen Iltasanomat tänään:

  ”Presidentti Donald Trump ja hänen vaimonsa Melania Trump vierailivat tiistaina paavi Johannes Paavali II:n pyhäkössä Washingtonissa. Vierailu tallentui tietysti lukuisiin kuviin ja videoihin. Presidenttipari asettui myös pyhätön eteen ja antoi valokuvaajille aikaa napata heistä kuvia.”

  Niin, mitä luulet…. kuinka paljon kansallisvaltioiden nukke-hallinnoilla Donald Trump mukaanlukien on todellista valtaa? Avaa allaoleva linkki niin näet totuuden omin silmin. Kuten usein osuvasti sanotaan, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja allaoleva video vielä sitäkin enemmän.

  https://www.is.fi/viihde/art-2000006529782.html

  Kaikkien kansallisvaltioiden Presidentit/hallinnot on alistettu SAMAN VOIMAN ALLE, joka tarkoittaa sitä, että todellisia valtioiden välisiä ristiriitoja/sotia ei ole. Kuten olen täällä useasti todennut, Vatikaani, eli ns. Rooman valta jesuiitta agentteineen organisoi molemmat maailmansodat, ja täsmälleen sama – syövän lailla ihmiskuntaan levinnyt korruptio – hallitsee meitä parhaillaan. Se tarkoittaa sitä, että kaikki kansainväliset suuryritykset ja organisaatiot, sotilaskeskukset, poliisit, koulut, sairaalat, ym. palvelevat samaa ”valheen isäntää”

  Kansallisvaltioiden ylin salaseura-eliitti roikkuu samassa hirressä – valitettavasti!

  • Mitä sitten on kaikki Trump -vastaisuus? Media on Trumpia vastaan, kaikki poliitikot kautta linjan. Mitä silloin sanot Qanonin kirjoituksista? Onko kaikki pelkkää hämäystä? Perusteita myös sitten.

   • On ihmisten,fiksujenkin päät saatu sekoitettua aiemmnkin.
    Esimerkkinä Venäjän vallankumous ja vallankaappaus.
    Sekä saksalaisten huumaaminen rotuopilla, pelkkää fiktiota.

    • Perusporvarille:
     Eikö ennemminkin Antifa, vasemmistohörhöt ja BlackLivesMatter ja mitä muita näitä on, eivätkö ne enemmänkin noudata perinteisiä esimerkkejä nuorison villitsemisestä?

   • Trumppia vastaan oli kaikki valtamediat ympäri maailmaa alusta asti!
    Trumppi kieltäytyi lähtemästä ilmastokusetukseen mukaan ja on jo tähän päivään mennessä lukuisia kertoja antanut ymmärtää, että hän ei kannata mm. YK:n voimakkaasti eteenpäin ajamaa yhden maailmanhallituksen suunnitelmaa, jonka yksi olennaisin osa on juurikin ilmastokusetus ja sen mukana tulevat pakkotoimet!

    On päivän selvää, että tämä kaikki ei ole mitään sattumaa, tai vain kusetusta.
    Valitettavasti Trumpin seuraavan kauden päätyttyä, pahoin pelkään, että helvetti pääsee irti Usassa ja sitä kautta ympäri maailmaa. Jenkeissä se tulee johtamaan todennäköisesti siihen, että jotkut osavaltiot haluavat irti liittovaltiosta ja myös pidän jonkin sortin kansalaissotaa täysin mahdollisena.
    Tästähän varoitti jo Obaman aikana, eikä vaan varoittanut vaan suorastaan uhkasi Obamaa eräs Teksasilainen korkea-arvoinen virkamies!

    Jenkkien patriootti-armeija on myös täysin yhden maailmanhallituksen suunnitelmaa vastaan, ja sen monimiljoonaisessa jäsenistössä on jo suunnitelmat olleet pitkään valmiina sodan varalle. No, kävi niin tai näin, pahoin pelkään, että helvetin levottomia ja vaarallisia aikoja kohti menemme.

   • Hänhän on soijakauppias ja on myöntänyt miljardituet maansa viljelijöille. Siitä ei kauheesti puhuta, vaikka sillä tuella saadaan muut tuottajat maailmassa näkemään nälkää ja kun he ovat maansa pilanneet myrkyillä, joissa ei ruokaa voi kasvattaa, tulee siitä tietysti nälänhätä.
    http://slideplayer.com/slide/4419676/

    Asialle ei voi yhtään mitään kukaan?

     • MUTTA kun ongelma on siinä, ettei siinä maassa idä eikä kasva mikään muu kuin muuntogeeninen siemen. Syököön itse ne, ei tarvitsisi pakottaa muita syömään sitä!

      ”Pakotteet” ovat kaiken aikaa tarkoittaneet sitä;-)
      Fidalaiset ovat tosin ostaneet keräämistään vaatteista ym tuotteista saaduilla rahoilla soijaa, jota sitten ovat vieneet sinne, missä ruokaa – heidän mielestä – tarvitaan, vaikka siitä on ”siunaantunut” pelkkiä sairauksia – sekä eläimille että ihmisille. Paljonko meidänKIN jätevesistä löytyy Aldicarbjäämiä?

     • https://avoin.media/2020/04/09/bayer-monsanto/

      Olethan lukenut tuon?

      Bayer ainakin käyttää puuvillasellua valmisteissaan.
      Lisäaineisakin on sellaisia, joiden alkuperälle ei ole koskaan tehty kemikaaliturvallisuusarviointia. Kysyin yhtä myrkytystietokeskuksesta, mutta ei heitä kiinnostanut yhtään. Sanoivat vaan, ettei kuulu heille. Ruokavirastoon käskivät soittaa, mutta siellä ei vastannut kukaan, vaikka nettsisivulta sen numeron otin:-D

    • Suomessakin on ollut käytössä hyvin toksinen aine:
     ”• ”Myrkkytomaattiskandaali” herätti laajaa huomiota keväällä
     1979. Närpiön terveyslautakunta asetti 20 viljelmän kurkkuja tomaattisadon myyntikieltoon Temik-valmisteesta hedelmiin jääneen aldikarbin takia. Jäämien alkulähde oli vihannesten taimituottaja, jossa Temikiä oli käytetty edellissyksynä
     joulutähtien ansarijauhiaisten torjuntaan.”

  • Miksi pitäisi tulla? Ai siksi, että protestit on saatu aikaan George Floydin feikki-kuolemalla? Ai siksi, että GF ja ”teatterikuoleman” tuottanut poliisi on vanhoja hyvä-veli-huumeidenlevitys-työkavereita? Ai siksi, että tapahtuma oli lavastettu? Tiedoksi vaan se, että Floydin perhe koostuu korkean luokan vapaamuurateista…. sen lisäksi tiiliskivi-kasoja tuotiin protestipaikoille… protestialueille soluttautuneet undercover cops provosoi ihmisiä ryöstämään pienyrityksiä…. 20 virkapuku-poliisia seisoi tumput suorana ryöstöporukan vieressä tekemättä yhtään mitään…. G:n veli ja poika heittää ”turmapaikalla” itku-teatteria ja valemedin otsikot kirkuu: Amerikka Palaa. Kirsikaksi kakun päälle tämä helevetin pitkitetty muistotilaisuus. Eli jesuit/freemasons business as usual – juttua kehiin jos siitä haluaa kirjoittaa:

   ”The murder of George Floyd is looking increasingly odd. If you’ve seen the footage, the whole scene makes no sense.

   ”Derek Chauvin stares right into the camera several times as he kneels what seems like forever on Floyd’s neck, despite Floyd being handcuffed, with his face on the pavement and not resisting. Very, very odd.”

   ”Chauvin and George Floyd worked security together for at least a couple of years at the El Nuevo Rodeo nightclub.

   ”This club was allegedly a front for money laundering and its ownership was a shady network of companies that might connect to one or more US intelligence agencies.”

   forbiddenknowledgetv.net

   Allegedly, El Nuevo Rodeo nightclub is linked to Mexican drug cartels.

   …. ETTÄ SELLASTA TÄNÄÄN!

   • Sielläpäin siviilit aseissa, puolustavat itseään, läheisiään ja omaisuuttaan. Näytti miekkarit aika rauhalliselta.
    Seuraavaksi pikku provokaatio missä ”siviilit” lahtaavat ”rauhallisia” mielenosoittajia.
    Päätetään kerätä pyssyt pois ja saadaan aikaan kelpo kähy.

   • JATKOA….

    ”A former club owner in Minneapolis says that both George Floyd and the police officer seen kneeling on his neck moments before he died in custody on Monday both worked security at her business until the end of last year.

    Floyd and Derek Chauvin, the officer who was fired from the Minneapolis Police Department after video emerged of the moments leading up to Floyd’s death, were employed by the El Nuevo Rodeo club, according to the owner.

    ‘Chauvin was our off-duty police for almost the entirety of the 17 years that we were open,’ Maya Santamaria told KSTP-TV.

    They were working together at the same time, it’s just that Chauvin worked outside and the security guards were inside.”

   • GF:n kuoleman tuottama hysteria olisi tosiaan sopiva aihe VV:n käsiteltäväksi. Kiitos noistakin tiedonmuruista, joilla paatunut skeptikko pääsee alkuun. Tapaus GF on jälleen kerran vahva esimerkki siitä massojen psykologisesta manipulaatiosta, jota otsikon artikkeli käsittelee ’predictive programming’-menetelmän esimerkin kautta. Erityisesti Hollywood on näiden menetelmien käytössään jo surullisen kuuluisa. Hollywood vuoden 1965 jälkeen ei ole ollut mitään muuta kuin kulttuurin ja asenteiden muovaamista progressivistien suosimaan suuntaan. On käsittämätöntä, että jopa fiksut ihmiset yhä katselevat sen tuotoksia. Uusvasemmisto on siis jo pitkään pyrkinyt muovaamaan kulttuuria oman progressiivisen agendansa mukaiseksi ja tähän se tarvitsee ensin pitkäkestoista ja laajoja yleisöjä tavoittavan informaatiovirran hallintaa sekä myöhemmässä vaiheessa lainsäädäntöä.

    GF:n väitetty surma oli kamalan näköinen tapaus ja saattoihan se olla aito kidutusmurha, mutta lavastus on myös täysin mahdollinen skenaario. Niin tai näin, tapaus on hyödynnetty uusvasemmistolaisessa propagandassa täysmittaisesti. Tapausta on riepoteltu myös Suomessa, jolloin sen avulla kaiketi puolustellaan maahanmuutto-agendaa. Suomalaiset ovat kuulemma kauheita rasisteja, kun eivät halua levottomuuksia tai jäädä vähemmistöksi omassa maassaan. Kuitenkin rotuongelmat ovat kaikkialla nähtävissä ja yksinkertaisin keino ehkäistä niitä on jättää suuret vähemmistöryhmät muodostamatta.

    GF kuolema hyödynnetään siis täysmittaisesti ja Suomessa vihervasemmisto tai uusliberaali oikeisto pyrkii sen avulla tiukentamaan rasismin ja syrjinnän vastaista lainsäädäntöä, mikä entisestään lisää kommunistia-fasistista tyranniaa ja kaventaa sanavapautta Suomessa.

 5. Mikä on sirkuksemme karusellia pyörittävän poppoon (eliitti-mafia-pahahenget-juutalaiset-liskot) perimmäinen motivaatio? Tätä olen pohdiskellut. Äkkiä tulee itselläkin heilautettua psykopaattileimasinta. Mutta. ”Ne on ilkeitä” kuulostaa vähän yksinkertaiselta. Voisiko heillä, kenties, ehkä, olla jokin reaalimaailmaan liittyvä, RATIONAALINEN syy toimia kuten toimivat?

  Pari vuotta lueskelin Gail Tverbergin kirjoitelmia: ourfiniteworld.com. Perusväitteensä on, että energian tuotannon hyötysuhteen heikkeneminen on ratkaiseva muutosvoima. Sata vuotta sitten yhden öljytynnyrin energialla saatiin pumpattua ylös sata uutta. Hyötysuhde 1:100. Nykyinen liuskeöljy ja syvänmeren tuotanto nielevät enemmän energiaa itsessään. Sama tarina kivihiilen osalta. Alimmat ja parhaat omenat poimittiin ensin. Nykytilanteessa tuotannon ulkopuoliseen puuhasteluun (se kiva yhteiskunta) jää aina vain vähemmän ylimääräistä.

  Voisiko tuo olla pohjimmainen, järkiperäinen syy teollisen yhteiskunnan alasajoon? Jouleja ei ole tarpeeksi kaikille. Tekosyitä propagandatehdas kyllä keksii aina tarpeen mukaan, terroristi siellä ja virus täällä. Lopputulemana kuitenkin aina rajoituksia rahvaan energiankäytölle.

  Mitäpä mieltä viisaammat?

  • Siitä viisaudesta ole niinkään varma, mutta arvaanpa kumminkin.
   Vain he tietävät mikä meille lampaille on hyväksi, isällisellä otteella he paimentavat kuritonta laumaa paremmille laitumille mistä seuraa että tuotamme enemmän villaa ja lihamme muuttuu mureaksi.😂
   Aika monta vuosikymmentä tuli rasitettua aivojaan pohdiskellessa mihin heidän tekosensa tähtäävät, mikä on se lopullinen tavoite?
   Oli toisaalta vapauttavaa kun muutama vuosi sitten tajusin, etten millään kykene ymmärtämään ”ihmisiä” joilla on takanaan tuhansien vuosien historia ja tieto. Intuition tasolla siitä on joku aavistus, mutta lampaan aivot eivät riitä pukemaan sitä sanoiksi 😂

   • Vaikka pohdinta ”eliitin” agendasta on sinänsä mielenkiintoista on se toisaalta ruudin tuhlaamista. Fokus pitäisi olla oman itsetuntemuksen ja elämänlaadun kehittämisessä, siitä se leviää perheeseen, läheisiin, kansakuntaan ja lopulta koko globaaliin laumaan. Vasta kun tajuamme ettei lauma tarvitse paimenta vaan paimen tarvitsee laumaa, voimme vapautua kahleistamme ja alkaa toteuttamaan aivan omaa agendaamme.

    • > Fokus pitäisi olla oman itsetuntemuksen ja elämänlaadun kehittämisessä, siitä se leviää perheeseen, läheisiin, kansakuntaan ja lopulta koko globaaliin laumaan. >

     Näin on, itsetuntemus on avain. Sen kautta löytyy totuus ja en viittaa tällä ihmisen fyysiseen vaan nimenomaan metafyysiseen olemukseen. Opettaja tulee kun oppilas on valmis ja SE OPETTAJA, joka tulee kuin salama on ihmisen sisällä!

     1. Kirje Korinttilaisille:
     ”35Joku ehkä kysyy: ”Millä tavoin kuolleet heräävät? Ja millaisessa ruumiissa he tulevat esiin?” 36 Sinä mieletön! Eihän se, minkä kylvät, herää eloon, ellei se ensin kuole. 37Ja kun kylvät, et kylvä nousevaa vartta vaan pelkän siemenen, oli se sitten vehnänjyvä tai jokin muu siemen.”

     ”51Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Emme me kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, 52yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.”

     • ”15:41 Toinen kircaus ombi Auringoisella/
      toinen kircaus ombi Cuulla/
      toinen kircaus Tehdheillä/
      Sille ette yxi Tehcti ylitzekieupi sen toisen kircaudhesa/
      Nin mös se Cooluten ylesnousemus.”

     • Mikähän tuo pasuuna on tuohon aikaan mahtanut olla?
      ”15:51
      Catzo/
      Mine sanon teille ydhen Salaudhen/
      Eipe me tosin caiki poisnuku/
      waan caiki me mwtetama ydhen aijan rahdussa/
      ydhes Silmenräpeyxes/
      wimeisen Pasunan cansa/”

      Rahtu on aika outo käsite nykyisin myös.

     • > Ootko varma, ettei sanojen merkitys ole muuttunut aiemmista kootuista lauseista yhtään? >

      Kiitokset tästä 1700-luvun käännös-linkistä, mummo, mahtava löytö… tätä en ole ennen lukenut, mutta nyt luen. Varmasti merkitys on muuttunut – Raamattujen sekahedelmäsopassa lilluu vielä kaikki käännöksienkin käännökset, joten viidakossa ollaan. Ihmisen viisaus ei ole kasvanut ajan saatossa, eli mitä vanhemman käännöksen käteesi saat, sitä lähemmäksi totuutta pääset… kukin tietty oman ymmärryksensä mukaan.

      Tässä yksi mielenkiintoinen kohta (viides sinetti – viides chakra) tästä vallitsevasta ajasta/tietoisuudesta jota ihmiskunta parhaillaan toteuttaa:

      JOHANNEKSEN ILMESTYS:
      ”6:9 Ja coska hen auasi sen widenen Insiglin Näin mine Altarin alla ninen Sielut iotca Jumalan Sanan tedhen tapetut olit. Ja sen Todistoxen teden ioca heille oli.
      ( Ja koska hän awasi sen wiidennen insiglin. Näin minä alttarin alla niinen sielut jotka Jumalan Sanan tähden tapetut olit. Ja sen todistuksen tähden joka heille oli.)
      6:10 Ja he hwsit swrella Änelle/ sanodhen/ Sine Pyhe ia Totine’ Herra/ quinga cauuan et sine domitze ia costa meiden Werenne/ nijste iotca Maan päle asuuat?
      (Ja he huusit suurella äänellä/ sanoen/ Sinä Pyhä ja Totinen Herra/ kuinka kauan et sinä tuomitse ja kosta meidän weremme/ niistä jotka maan päällä asuwat?)
      6:11 Ja cullekin heiste annetin walkea waate. Ja sanotin heille ette heiden piti wiele lepemen wähen aica/ sihenasti ette heiden Cansapaluelians ia weliens Lucu teuten tulis/ iotca mös tapettaman piti ninquin Heki.
      (Ja kullekin heistä annettiin walkea waate. Ja sanottiin heille että heidän piti wielä lepääman wähän aikaa/ siihen asti että heidän kanssapalwelijansa ja weljiensä luku täyteen tulisi/ jotka myös tapettaman piti niinkuin hekin.)”

      Tämä raamatun kohta edustaa minä-tietoisuutta ennen ylösnousemusta ja se sitoo KAIKKI ihmiset (…. kuolleet ja elävät) saumattomasti yhteen. Se toteaa, etta alttarin alla olevat sielut, heidän kanssapalvelijat ja veljet ovat TOIMINNALLINEN KOKONAISUUS = LUKU, jonka on tultava täyteen ennen ihmiskunnan kollektiivista ylösnousemusta. Itse ymmärrän kyseisen ”luvun” siten, että ylösnousemusta odottavien sielujen VELJIEN on tultava tapettavaksi KANSSAPALVELIJOIDEN KÄDEN KAUTTA samoin kuin heidätkin on tapettu. Toisin sanoen, riistäjät on nimetty Raamatussa uhrien kanssapalvelijoiksi, koska he harjoittavat toimintaa, joka johdattaa veljet ylösnousemukseen. Tämä ei luonnollisesti uppoa minä-tietoisuuden omaavalle henkilölle, ihmisolemukseen kätketty salaisuus paljastuu ylösnousemuksessa (kosminen tietoisuus) ja samalla hänelle paljastuu se, että jokainen ihminen (uhri ja riistäjä) on jokainen ihminen. Toisin sanoen, menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus on olemassa – NYT! Ihmisellä ei ole vapaata tahtoa – olemme yhdessä ja erikseen pelkkä toiminnan ”luku”…. meidät on sidottu ikuisuuden pyörään. Siihen perustuen ihmisen elämä on kokonaisuudessaan tietoisuuden harha; et vaikuta ”itsenäisesti” mihinkään, olet vain tässä elämäksi kutsutussa koneistossa mukana.

     • https://www.biblecenter.se/arkisto/raamattu/pdf/lajitelma/1548_Uusi_Testamentti_pysty_valkoinen.pdf

      1548 on kai tiedetty jo kuukautiskierron merkitys elämässä – tai ainakin naisväeltä se ei ole voinut jäädä huomaamatta;-)

      ”Eli ongo Jumala’
      Sana teiste wlostullut? Taicka ongo se waan teiden tygen tullut? ”

      Siksi juuri on ollut tärkeää myös miesten ymmärtää kuun vaikutus kaikkeen, mitä maailmassa ja ympärillä tapahtuu – vuorovedet esimerkiksi. Kalastajiahan nuo kaikki opetuslpasetkin olivat mutta mikä sana olis vastannut nykyisiä ”ottiaikoja”? Virkamieskalenterissa ei ole turhan takia olleet ne;-)

    • Mito, kiitos vastauksesta. Vaikkakin masentavasta. Itse olen käyttänyt vasta yhden vuosikymmenen. Oikeassa olet, korjaava toiminta on paikallista. Pakostakin. Ajattelun on silti oltava pitkää ja maailmanlaajuista. Shakissa ei pärjätä keskittymällä neljään ruutuun kahden siirron aikajänteellä.

     Selväsanainen kaveri paikallistoimintalinjalla on Jason Christoff, jonkinsortin elämäntapavalmentaja: ”Ensimmäinen askel on lopettaa itsensä myrkyttäminen. Siitä se lähtee.” Totta. Ei fluoratuilla lampaanaivoilla kovin vaikeita mietitä.

     Lapsia kasvatetaan joskus koivuniemen herralla, isällisellä otteella. Ei tunnu kivalta, vaikka palveleekin pitkäjänteistä suunnitelmaa. Tämä mahdollisuus pelottaa. Että olisin se ymmärtämätön, kiukutteleva kakara. Ilman eliittiaikuisen laajempaa näkemystä kulloisenkin kotiarestin tarpeellisuudesta. Voinko olla varma, ettei tilanne ole tämä?

     Perseestä on kyllä lampaan elämä. Etenkin kun ymmärtää asemansa.

  • ”mecanismo de accion de bacillus thuringiensis”

   Googlaa tuo ja katso kuvia. Alkaako kirkastua?

 6. Kummallinen tapaus, selityksiä tällaiselle ennalta ”tiedottamiselle” on muutamia.
  1. Sattuma, ei mitenkään uskottava, tilastollinen mahdollisuus täysin olematon.
  2. Jäljittely, eli todellisuudessa olisi jäljitelty sarjakuvien kertomuksia, tässä tapauksessa poissuljettavissa.
  3. Pelkoilmapiirin luominen, eli ”pandemia” on tuotettu ja sille on luotu pelottava ja hieman yliluonnollinen sävy ennakkotiedoilla. Tällöin pelko salaliitoista ja yliluonnollisesta pitää kansan nöyränä. Mahdollinen.
  4. Tuotetun ”pandemian” suunnitelmien tai aikataulun muuttuminen, sarjakuvatiedotus on saattanut olla osa jotain toteutumatonta suunnitelmaa. Mahdollinen.
  5. Sekoilu asian, eli tuotetun ”pandemian” tiimoilla, EU:ssa, jossa Juncker kertoo jutelleensa ulkoavaruuden edustajien kanssa, voi tällainenkin sekoilu olla mahdollista. Tähän mahdollisuuteen en oikein usko, sen todennäköisyyden arviointi on hyvin vaikeaa.
  6. Tietovuoto, joka on konkretisoitunut näin. Epätodennäköinen.
  7. Einsteinin teoriain aikakäsityksen ja kvanttifysiikan teorioiden mukainen vääristymä tai ”kurkistus” tulevaisuuteen. Todennäköisyyden arviointi todella vaikeaa.

  Ja lisäksi on vielä teoriat, jotka perustuvat parapsykologiaan tai uskomuksiin. Jotenkin olen taipuvainen uskomaan vaihtoehtoja 3. tai 4.

  • Jostain löysin pitkän listan elokuvia ja sarjoja jotka ovat ilmestyneet hieman ennen tai vähän jälkeen erinäisten keppostelujen. Kyseisessä jutussa esitettiin johtopäätöksenä että normipulliaiselta menee näppärästi faktat ja fiktio sekaisin, eli tosielämän tapahtumat olivatkin vain käsikirjoittajan kynästä luotua viihdettä. 🤔
   En enään löytänyt juttua, olisin muuten linkittänyt.

   • https://www.risingshadow.fi/library/author/135-robin-cook

    Yhdestä noista on ainakin tehty elokuva, Kooma.
    Nyt vasta hoksasin, et tuossakin tekijänä on silmäkirurgi, kuten se wuhanilainen oli silmälääkäri.
    Tyrmäystipathan ovat silmätippoja… Hyppromelloosia?
    Jos se on tehty puuvillasellusta, ei ihme, et ruumiita tulee helposti, koska sen (ja soijan) kasvattamisessa on käytetty Aldicarb-ìa. Ja aina niitä myrkkyjäämiä jää:-X

   • Kyllä, Mito Islam, pieleen menneitä tai naurettavia projekteja on useasti yritetty peitellä tekemällä elokuva ja sekoittamalla täten todellisuus ja fiktio. Sama taktiikka pätee myös lainvastaisten tai moraalisesti arvelluttavien projektien kohdalla, tällöin vain asian tultua julki on käytetty edellisessä kommentissani mainitsemaani pelon ilmapiirin luomista, eli hieman yliluonnollinen ja salaperäinen ilmapiiri pitää kansan hiljaisena.

   • ”…normipulliaiselta menee näppärästi faktat ja fiktio sekaisin, eli tosielämän tapahtumat olivatkin vain käsikirjoittajan kynästä luotua viihdettä…”

    Niin näyttää menevän. Fiktio korvaa faktaa tai todellisuutta ja ’tosielämän tapahtumat’ voidaan tai halutaan selittää vain käsikirjoittajan kynän jälkenä … tai – siitä kai lopulta on kyse – että henki (mieli) korvaa yhä enemmän todellisuutta ja samalla käsitys todellisuudesta vääristyy peruuttamattomasti. Eli emme elää enää juurikaan siinä mikä on reaalista vaan ’käsikirjoittajan’ (median) luomassa epä-todellisuudessa.

    Monilla tuntuu olevan myös usko siihen että henki voisi olla jopa kokonaan materiasta irrallinen tai ei lainkaan riippuvainen materiasta, ikään kuin se olisi joku ’lahja’ joltain ulkopuoliselta.
    Valitettavasti ei vain ole mitään faktaa sen taikauskon puolesta että henki voisi olla olemassa ja elää (toimia) ilman materiaa. Elämän henki on vain siinä eläväksi tulleessa pienessä osassa materiaa joka elää aikansa ja kuolee. Se on geenien ja ympäristön tuote.
    Tuo henki siirtyy siementen kautta seuraavaan sukupolveen ja on näin periaatteessa ikuinen jos siemen saa itää. Ellei niin se kuolee lopullisesti.
    Niin on nyt käymässä valkoiselle rodulle jonka elintila kaventuu päivä päivältä ja jonka heikentyneelle siemenelle ei ole enää käyttöä kun toisenlainen ja elinvoimaisempi siemen korvaa sen.
    Jotkut panevat toivonsa siihen että se voisi puhtaasti henkisenä elää jossain tuonpuoleisessa. Niin kekseliäs on ihmisen mieli. Se keksii aina ratkaisun todistaakseen kuolemattomuutensa. Jopa huijaamalla itseään. Samalla se myös kaivaa maata omien jalkojensa alta.

    • Toisen maailmansodan jälkeen, kun elintaso kohosi nopeasti ja ihmisille jäi aikaa pohtia maailman parantamista, niin tietty älymystö kiinnitti huomionsa syrjittyjen vähemmistöjen asiaan. USA:ssa syntyi kansalaisoikeusliike. Liikkeen vaatimukset olivat monessa suhteessa oikeutettuja. Afro-amerikkalaisen väestön osalta keinot tilanteen parantamiseksi olivat kuitenkin vaihtelevia. ’Nation of Islam’-liikkeen keulahahmo Elijah Mohammad taisi ehdottaa jopa erillisen mustan osavaltion perustamista Pohjois-Amerikkaan. Idea on loistava, mutta jokseenkin mahdoton toteuttaa. Onnistuneenakin valtio olisi pommitettu tuusan nuuskaksi kuten Muammar Gaddafin Libya.

     Ratkaisuksi otettiin onnettomasti kulttuurin muovaaminen massamedian asennemuokkaus-indoktrinaation ja lainsäädännön kautta. Tälle muovaamiselle ja syrjintää ehkäisevien lakipykälien rustaamiselle ei ole sen koommin tullut loppua. Mutta kuitenkin mustien asema USA:ssa on edelleen huono ja samalla valkoiset, erityisesti valkoinen työväestö ja alempi keskiluokka on omissa maissaan syyllistetty ja ajettu ahtaalle. Erityisesti konservatiiveilla menee kaikkialla huonosti. Kehitystä selittämään on syntynyt salaliittoteorioita, joiden mukaan sionistinen juutalais-lobby olisi tahallisesti ohjannut kehitystä luomaan omille suunnitelmilleen otollinen tilanne. Mustien ynnä muiden vähemmistöjen asiaa on käytetty luomaan hajaannusta. Kristillis-valkoinen USA on täytynyt saada alas ja näyttääkin, että siinä on onnistuttu. Myös työväestöä puolustanut vasemmisto on rampautettu. Teoriat lobbyn vaikutuksesta eivät ole vailla todellisuuspohjaa ja havaintojen kautta ne saavat vahvistusta, mutta myös niiden torjunta on erittäin vahvaa em. indoktrinaation vuoksi.

     • Hei! Tässä ohessa kiinnostava linkki:

      https://www.neonrevolt.com/2020/06/05/soros-color-revolution-aims-to-topple-olympus-before-the-onset-of-the-storm-newq-qanon-greatawakening-neonrevolt/

      Laiskoille lukijoille lyhennelmä: Jonkinlainen luokkasota mustien ja valkoisten välille on kai ollut suunnitteilla. Mustat nostetaan raivoon median vääristelemällä uutisoinnilla, sitten suurten kaupunkien valkoiset listitään ja sen seurauksena USA:n valkoiset tiivistävät rivinsä jne. Taustalla pahansuovat tahot kuten kuvioon kuuluu. Ja miksipä ei. Marin, Saukki ja näkymättömät kädet leikkivät suomalaisten kohtalolla, niin miksi ei sama tapahtuisi suuremmassa mittakaavassa. Tietenkin tapahtuu.

      Lukekaa ihan itse jos kiinnostaa.

     • @Juustomestari3000 6.6.2020 at 17:13
      Sionistieliitin tavoite on ollut ja on kääntää mustat valkoisia vastaan ja vetäytyä omasta vastuustaan mustien raiskaajina.
      Mustien orjakauppa oli pääosin sionistien bisnes ja sillä tehtiin ’isoa rahaa’.
      Muutenkin talmudismin mukaan mustat ovat kuten me valkoisetkin vain ’elukoita’ joiden kuuluu poistua planeetalta tai alistua orjiksi.
      Jos valkoiset olisivat viisaita he tekisivät enemmän yhteistyötä mustien kanssa ja avaisivat niitä ymmärtämään kuka heidän suurin vainoojansa lopulta on.
      Sama pätee islamiin.
      Nyt nwo-mafia käyttää mustia ja islamisteja valkoista rotua vastaan joka on tarkoitus tuhota ennen heitä.

     • jatkoa ylläolevaan
      Jewish Influence Caused Death of George Floyd & Violent Reaction That Followed
      Adding Scott (National-Socialist Worldview)
      KNEE-ON-THE-NECK is a standard technique used by the Minneapolis Police Department. According to NBC News, Minneapolis police have used that technique and variants thereof at least 200 times since 2015. They got it from the Israelis.
      Police attended an Israeli “counter-terrorism training conference” in Minneapolis in 2012. (J. Collins, MPR News, 26 June 2012).
      https://truthtopowernews.com/jewish-influence-caused-death-george-floyd-violent-reaction-followed-n3625

 7. Who is BlackRock?

  Lets see if you spot a pattern.

  Chairman and CEO, Larry Fink (Jewish)

  President, Robert Kapito (Jewish)

  Chief Operating Officer, Rob L. Goldstein (Jewish)

  Chief Risk Officer, Ben Golub (Jewish)

  Chief Financial Officer, Gary Shedlin (Jewish)

  Global Head of Technology & Operations, Derek Stein (Jewish)

  Head of International and Corporate Stategy, Mark K. Wiedman (Jewish)

  Global Head of Active Equities, Mark D. Wiseman (Jewish)

  Amazing! EVERY. SINGLE. TIME.

  Money or currency is not actually the problem. The problem is the parasitic system of control that is associated with it right now. The idea that a private central bank lends currency into existence with interest is so ludicrously insane that it’s actually comical and these people strut around and talk as if they are holier than thou, it’s a complete farce. People are so easily fooled and fail to see the obvious way out of this – free and totally decentralized currencies. An economy is at its core all about work and creative ingenuity. Allow people to freely do and earn the fruits of their labor and any problem can be fixed quickly. Governments, central banks and international parasitical organizations are the problem. They tried to fool us into thinking capitalism is the problem when in reality true capitalism is the solution. We know what they strive towards – control and oppression. True capitalism is about healthy and constructive competition and development and not monopoly and market manipulation/dominance

 8. Professori Dr. Sucharit Bhakdi, epidemiologian huippuasiantuntija Saksassa, julkaisi taannoin viiden kohdan kirjelmänsä Angela Merkelille. Hän on tuonut julki, että coronassa on kysymys lievästä kausiflunssasta. Valtiollinen taho on toteuttanut sarjakuvailluusiota, käyttänyt henkistä väkivaltaa kansalaisia kohtaan eikä ole huomioinut lukuisia kritisoivia asiantuntijalausuntoja eikä patologisia todisteita. Nyt Bhakdi oli julkaisemassa kirjaa, jossa hän vastaa ihmisten hänelle lähettämiin kysymyksiin pandemiasta sekä ottaa kantaa, mikä on järkevää ja tarpeellista, kun flunssa tarttuu. Teoksen julkaisijaksi lupautunut Amazon perui sopimuksen viime minuutilla ja professori on etsinyt toista julkaisijaa ja kirja ilmestyy mahdollisimman pian. Hän on muuten maininnut, että tähän asti ei ole koskaan ollut pandemian toista aaltoa.— Amazonilla on pyyhkinyt hyvin, Komissaari Juncker lupasi sille Luxemburgin veroparatiisioikeudet. Näin EU:ssa korkealla tasolla toimitaan.

  Futuristi Elina Hiltunen kertoo vakavalla äänensävyllä radiossa, että rokotevastaisuus netissä on maksettua ja tällainen toiminta pitäisi eliminoida.

  George Sorosksen sanomisia the Indipendent-lehden toukokuun loppupuolen haastattelussa:
  * EU voisi lakata olemasta, jos siitä ei tule täydellistä unioinia (liittovaltiota).
  * Vain ikuinen lainajärjestelmä voi pelastaa EU:n.
  * Covid-19 – rokote täytyy muuttaa joka vuosi.
  * Corona vaarantaa todella sivilisaatiomme eloonjäämisen.
  * Saksan oikeuden pullikointi uutta rahoitusjärjestelmää vastaan vaarantaa blokin ja visioni ”avoimesta yhteiskunnasta”.
  George Soroksen vastuulla globalistien tehtävänjaossa on ylläpitää EU:ta, toimia lahjomalla etenkin vasemmiston ja vihreitten kautta (mm. Antifa), antaa rahaa seuraaville: Saksan hallitus, EU-parlamentti, antirasistiset kansalaisjärjestöt, ilmastonmuutospolitiikka, siirtolaisuutta kannattavat tahot.

  Amerikkalainen tutkiva journalistinainen (oliko Amazing Polyann) on saanut selville, että coronarokotekehittelyt eri maissa eivät ole erillisiä, vaan linkittyvät etupäässä seuraaviin suuntiin: Iso Britannia, GSK ja Bill and Melinda Gatesin säätiöt ja rahat. Pari tutkijamiestä, joita yhdistää oleskelu Vietnamissa, ohjailee koko rokotehämähäkinverkkoa.

  • Se että tällaiset vallan- ja rahanhimoiset ’junkkerit’, ’merkelit’, ’sorokset’ ja ’gatesit’ voivat hallita Eurooppaa ja läntistä maailmaa kertoo kuinka syvästi mätä ja rappeutunut läntinen kulttuuri ja sen poliittinen järjestelmä on. Joutuu kysymään että miten ihmeessä se voikin olla näin mätä? Ikään kuin millään ei olisi mitään väliä.
   Jos tällainen kulttuuri jolle löytyy ’yksi yhteinen nimittäjä’ voi toimia ja menestyä ja kehittyä globaaliksi jatkossa niin vaikea uskoa että ihmiskunnalla on toivoa välttyä nwo-mafian ajamalta koko maailman kattavalta totalitarismilta.
   Itse olen hyvin pessimistinen. Kaikki riippunee lopulta siitä mitä BRICS maat saavat aikaan.

   • Tämähän se ongelma on Euroopassakin ja ellei sitä ratkaista niin turha toivoa mitään muuta kuin lisää kulttuurimarxismia ja velkavankeutta

    We Must Dismantle Jewish Supremacy: Silence Is Not an Option
    Thomas Dalton, PhD (National Vanguard)
    ON 2 June 2020, Ben Cohen and Jerry Greenfield — the two notorious Jews of “Ben & Jerry’s Ice Cream” — released a formal corporate statement entitled “We must dismantle white supremacy” (here).
    This appalling, duplicitous, and hypocritical bit of anti-White propaganda expresses their “outrage” at the deaths of George Floyd and other Blacks, as a result of the “toxic seeds planted on the shores of our country in Jamestown in 1619,” when the first (Jewish-traded) slaves arrived in North America.
    Such deaths, they claim, are “perpetuated by a culture of white supremacy.” Floyd’s demise “was the predictable consequence of a racist and prejudiced [American] system and culture.”
    … Once we have established the facts of Jewish supremacy, the next typical response is: “So what?” The reply to this is simple: Americans are virtual slaves to Jewish interests, and are allowing themselves to be brainwashed, degraded, and deceived in the process. Literally trillions of dollars are being diverted to Jews and their institutions, primarily from the pockets of hard-working Whites.
    And primarily White soldiers are fighting and dying in the American military, simply in order to make the world safe for Israel and Jews globally. The costs to society could scarcely be higher. Jewish supremacy must end, now.
    Here, then, is my declaration:
    WE MUST DISMANTLE JEWISH SUPREMACY … Silence Is Not an Option
    https://truthtopowernews.com/we-must-dismantle-jewish-supremacy-silence-not-option-n3653
    Originally appeared at: National Vanguard

    • The present chaos among American cities, and throughout American society at large, is neither surprising nor unexpected.
     In fact, it was absolutely predictable and inevitable.
     In the history of humanity, there has never been a stable and successful multiracial, multicultural nation. In fact, such things were always the precursors of social decay, decline, and collapse.
     This was true for ancient Babylon, it was true for the Roman Empire, it was true for Austria-Hungary, it was true for the Soviet Union. And it will be true for America. Disease, economic upheaval, political corruption, social unrest, crime, moral decay — all these are inevitable in the present-day United States.

     … Virtually every major social, political, and economic problem faced by this nation is driven, at root, by Jewish supremacy — by the policies and dictates of wealthy and influential American Jews in government, media, commerce, and academia.
     https://nationalvanguard.org/2020/06/we-must-dismantle-jewish-supremacy-silence-is-not-an-option/

    • JQ’ on kuuma peruna ja sen harrastajat leimataan kyselemättä vaarallisiksi rasisteiksi tai foliohatuiksi. Siksi haluan korostaa, että sen käsittelyä harrastetaan monella eri tavalla. Itse olen havainnut kolme eri päähaaraa:
     -Teologis-kulttuurinen, esim E. Michael Jones, roomalais-katolinen agnostikko, tätä ennen monet kirkkoisät. Myös islam arvostelee sionismia rajusti.
     -Väestötieteellinen. Havaitaan J-lobbyn rooli ja painoarvo länsimaiden väestösuhteiden muovaajana.
     -Arkihavaintoihin perustuva, jossain määrin rasistinen katsantokanta.

     Teologinen tarkastelutapa ei ole rasistinen, mutta se ei tavoita laajoja yleisöjä, koska teologian tuntemus ja harrastus on romahtanut länsimaissa. Sekin vähäinen kristillisyys, mitä on olemassa, on enemmän tai vähemmän sionismilla pilattua. Kulttuuria painottavassa tarkastelussa havaitaan, että juutalaisperäinen etiikka tai hyve-käsitykset poikkeaa proto-eurooppalaisesta tai hellenistisestä (esim. Friedrich Nietzsche).

     Väestötieteellinen JQ-kritiikki on maahanmuuttokriittisyyttä, jossa tunnistetaan juutalaislobbyn rooli mamu-agendojen ajamisessa länsimaiseen valtavirtaan. Mamu-kriittisyys ei ole rasistista, vaikka näin väitetään.

     Sitten on arkihavaintoihin perustuva tarkastelutapa, jossa rotuongelmia kohdataan omassa elämänpiirissä. Tämäkin katsantotapa on oikeutettu, vaikka se voidaan nimetä rasistiseksi.

  • Tärkeä kommentti. Rokotekampanja saattaa liittyä laajempaan väestön kontrollointihankkeeseen, jota kuvataan äärimmäisen kauheilla adjektiiveilla. Aiheesta löytyy valaiseva videokin (Cathrine Austin Fitts and James Corbett go over current events and where we are heading):

   https://www.bitchute.com/video/eKmy2xXTgrlx/

 9. USA dominoi talouspakotteillaan koko maailmaa,koska se kontrolloi SWIFT rahansiirtoja pannkien kautta. Iranin ulkomaankauppa on saatu estettyä, koska pankit pelkäävät USA:ta ja EU-kin on voimaton USA:n vasallina. Itämeren toinen kaasupuktityö on keskeytynyt, vaikka Saksa ja suuret voimayhtiöt tarvitsevat sitä.
  USA pysrkii estämään Huawein toiminnan kokokaan länsimaissa, vaikka se on ainoa yhtiö, joka hallitsee 5G teknologian kokonaan. Omistaja tytär on ollut 1 1/2 vuotta pidätettynä Kanadassa, koska se uskalsi käydä kauppaa Iranin kanssa USA:N pakotteista huolimatta. Jne ……
  Eikö tämä ole taloudellista terrorismia vai mitä ?

 10. VIIS KANSAINVÄLISESTÄ RIKOSLAISTA … TRUMPILLEKIN TALMUD NÄYTTÄÄ OLEVAN AINOA LAKI
  Operating Outside the Rule of Law: Washington Pressures International Criminal Court
  PHILIP GIRALDI • JUNE 4, 2020
  There is apparently no limit to what the United States and Israel can get away with without any consequences. The United States has been waging devastating economic warfare against Iran and Venezuela while also blaming China for a global health crisis that it is unwilling to help address due to its withdrawal from the World Health Organization. Israel meanwhile is planning on illegally annexing significant parts of the Palestinian West Bank in July, with a green light from the Trump Administration, and no one in Europe or elsewhere is even interested in initiating serious sanctions that might lead to the postponing of that decision.
  Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has even stated flatly that the remaining Palestinians who would be annexed will not become Israeli citizens – they will instead be “subjects” of the Jewish state with no guaranteed rights or privileges.

  The American Establishment is totally committed to the principle that the United States and Israel should have a “free hand” in dealing with other countries in their respective spheres of influence.

  Indeed, the one organization that was specifically set up to deal with issues like aggressive wars and ethnic cleansing, the International Criminal Court (ICC) at the Hague, has been specifically targeted by both Washington and Jerusalem to deny it any jurisdiction in situations where either country is involved. … The ICC has, in fact, been targeted recently by both the Trump Administration and Congress. … Donald Trump has de facto cut off virtually all assistance, including the humanitarian aid given to refugees, the punishment for going to the ICC is essentially moot and the Palestinians have consequently moved ahead with their complaint in an attempt to upset the timetable for Israeli annexation. … Pompeo claimed that the ICC is a political body, not a legitimate judicial institution, and accused chief prosecutor Fatou Bensouda of maliciously investigating “Israeli war crimes in Gaza, the West Bank and East Jerusalem.”

  President Trump, Pompeo, and John Bolton all called the ICC “political, corrupt, irresponsible, unaccountable, and lacking transparency, and therefore illegitimate.” The critique sounded oddly enough like an accurate description of the Trump Administration itself.

  Bensouda, who has been timid about confronting Israel in the past, is now reportedly proceeding with the Palestinian complaint. She has also been authorized to proceed with her investigation of American crimes in Afghanistan.
  […Finkelstein, with his characteristic Talmudic scholarship, scrutinizes various human rights reports on Israel’s killings on the ship, examining them alongside the Israel government’s own alleged self-inquiry. He points out, chapter and verse, just how Fatou Bensouda accepted Israel’s version of events (which Amnesty International described as a “whitewash”) while dismissing contradictory reports from the U.N. Human Rights Council and the U.N. Secretary-General’s Panel of Inquiry.
  https://mondoweiss.net/2020/05/norman-finkelsteins-new-book-indicts-the-international-criminal-court-for-whitewashing-israel/ …]

  So, one can expect both the United States and Israel to continue their defamation of the ICC, to include the threats of armed response coming from Washington. An attack on The Hague might be unimaginable in the real world,
  but the past three years have demonstrated that Donald Trump is capable of almost anything.
  Until then, one hopes that Bensouda will continue her work to expose the crimes that continue to be committed in both Palestine and Afghanistan.

  Embarrassing the United States and Israel in a very visible and highly respected public forum might be the only way to wake up the citizens of those two countries to the terrible things that have been and continue to be done in their names.
  https://www.unz.com/pgiraldi/operating-outside-the-rule-of-law-washington-pressures-international-criminal-court/

 11. Ei se virus osaa ohjelmoitua (syntyä) itsekseen, ilman Luojaa. Sillä ei ole hengissäselvitymisvaistoa. Mutaatio vain rikkoo ne DNA -ketjut. Uusi virus ei synny, kun lepakko ja käärme ovat sillai. Uusia lajeja ei synny ihan tosta vain, ei edes viruksia. Mutaatio on aina pelkkää rapautumista. (joka alkoi syntiinlankeemuksesta). Toimivan (hyödyllisen) mutaation syntymiseen vaaditaan älykästä suunnittelua. Esim. Jumala.

  Sattuma ei tuota toimivaa virusta. Ajatus virusten mutaatioista on evoluutioteoriaa. Mistä tiedetään, että virus edes toimii DNA/RNA tasolla ? Arvaan, että näin vain on jossain päätetty. Kehitelty tarina.

  Luonnollinen ihminen on tarina-automaatti. Joka asiaan löytyy selitys – suoraan saatanasta. Jos ei tiedetä, niin keksitään tarina. ”If you can’t make it – fake it”. Vähän niin kuin Apollo -kuulennot. Empiiristä näyttöä ei tarvita.

  Googlaappa esim. kuvia viruksista (germs), minusta ne näyttävät mielikuvituksen tuotoksilta. Samoin koko Pasteurin kehittelemä germ theory, on mielikuvituksen tuotosta. Siitä syntyi rokoteteollisuus.

  Mielikuvitustarinat eivät ole tiedettä. Paitsi nykypäivänä näin tahtoo olla. Tieteisfantasia muuttuu mediassa ja yleisön silmillä helposti tieteeksi. Empiiristä näyttöä ei tarvita. Kokeen toistettavuus voi olla nolla.
  https://www.areiopagi.fi/2016/06/tieteen-taantumus/

  Vertaisarviointi vuotaa kuin seula. Suurta osaa tuloksista eivät toistokokeet vahvista. Jopa suora huijaus on hälyttävän yleistä. Samaan aikaan tiedettä ylistetään miltei kaikkien kysymystemme ratkaisijana. Luotamme yhä enemmän yhä huonompaan tieteeseen ja tämä on suuri ongelma, väittää vieraskynässä William A. Wilson.”

 12. Virusten eristäminen on luultavasti huijausta? Kuvia on ehkä manipuloitu? Ohessa lisätietoa.

  Here is some more info from Dr. Stefan Lanka in which he exposes the creation of the ”photos” of different viruses: http://neue-medizin.com/lanka2.htm

  Pitäisi muistaa, että elektronimikroskoopin kuvat ovat aina mustavalkoisia. Joten ne kuvat viruksista (+germs) joita meille esitetään ovat vain taiteilijoiden näkemyksiä.

  Dr. Stefan Lanka : ”Many of the (VIRUS) -photos are colored. This is proof enough, that they are the (art)work of designers, because electron microscopic photos always appear in black and white.”

  Viruksen eristämisen ongelma on kokeen toistettavuus, eli jos joku onnistuu eristämään viruksen, hänen pitäisi julkaista menetelmänsä, jolloin se teko pystyttäisiin toistamaan muuallakin, ja saataisiin samanäköinen hiukkanen sieltä kuvattua. Nyt näin ei ole.

  Ongelmaa lisää se, että virus Ei tee mitään ilman isäntäsolua. Joutuessaan isännän ulkopuolelle virus on täysin avuton. Samoin solu. Miten arvaat mitä se tekee ja toimii, kun se on toimintaympäristönsä ulkopuolella ? Virusta ei ole varmasti saatu vielä kiinni, ns. ”itse teossa”, kuten se pitäisi tehdä, eikä kehitellä vain teorioita ja kummitustarinoita.

  ” A virus, which has no life, no intelligence of its own, can never pursue any goal, it does not need to ”survive” or replicate, it’s not a living species. It’s just a complex piece of information. A virus cannot ”decide” it has to mutate. It cannot ”trick” a cell into reproducing its information. It can’t move. It can do ABSOLUTELY NOTHING. All of this is built-in into the program of nature.”

  Modern science focuses on CORRELATION analysis. Correlation between nucleotides, between nucleotides and proteins, between proteins and disease, between nucleotides and disease. Evidently, it’s possible to find all sorts of CORRELATIONS if you just try hard enough. However, everything else is just speculation, especially the question of CAUSE AND EFFECT.

  BUT Correlation is not always causation.

 13. hyvä riikka, että joku kiinnittää tähän propagandaan huomiota ja paljastaa sen.

  Nyt kun viruspelot jylläävät maailmalla, niin onko kukaan kiinnittänyt huomiota siihen kuinka paljon on jo valmiiksi tehty tv-viihdettä joissa pelotellaan virusepidemialla?

  näin tapahtuu aivan liian harvoin. länsimainen voittajavaltioiden propaganda ja aivopesu on yhtä suosittua kuin natsisaksan tai neuvostoliiton propagansa.
  meille tätä aivopesua vaan tarjoillaan usein viihteen muodossa, josta monet älykkäätkin ihmiset ovat jopa valmiita maksamaan.

  mitä viruksiin tulee, niin on niistäkin jo agenda meidän päihimme syötetty. monet kannattavat jopa pakkorokotuksia. katsottuaan vuosikymmenet hollywoodin aivopesua, eli virus+vastalääke mantraa.

  ohessa jopa listaa siitä kuinka paljon tätä aivopesumateriaalia pelkästään elokuvien ja tv–sarjojen muodossa on tullut.

  Ohessa lista näistä melko suosituistakin tv-tuotoksista, joiden aiheena on virus ja vastalääke :

  Epidemic Movies and TV Shows

  https://www.imdb.com/list/ls072074896/

  Television series about viral outbreaks

  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Television_series_about_viral_outbreaks

  Useimmiten noiden tv-viihde tuotosten juoni menee niin, että suurin osa ihmiskunnasta saa jostain labrasta tms. karanneen virustartunnan ja kuolee flunssan kaltaiseen tautiin tai joutuu karanteeniin tms., tai muuttuu zombiksi. Usein kuitenkin jotkut yksilöt ovatkin yllättäen immuuneja tälle virukselle ja sitten tiede kehittää näiden verinäytteiden perustella vastalääkkeen (rokote) ja maailma pelastuu.

  Asiallisesti ottaen nuo leffat ovat tietenkin silkkaa mielikuvitusta. Niiden tarkoitus on aivopesu, eli saada ihmiset uskomaan, että joku virus voisi aiheuttaa joukkotuhon.

  Wikipedian mukaan virus EI OLE edes orgaaninen aine. Hyvin aivopesu on kuitenkin toiminut – ja iso osa jopa ns. vaihtoehtomediasta on täysillä mukana tässä pelottelussa – taas kerran. Ei mitään omaa ajattelua taaskaan. 99% väestä ei ole edes koskaan kokenut tai nähnyt tätä uhkaa, tai virusta missään muualla kuin televisiossa. Viruksesta ei ole edes kunnollista mikroskooppikuvaa. Vain tietokoneella tehtyjä mielikuvituskuvia. Aidoissa elektronimikroskooppikuvissa ei ole värejä – ne ovat mustavalkoisia.

  Nuo elokuvat ovat silkkaa mielikuvamarkkinointia kuin suoraan oppikirjasta. Rokotemarkkinointia parhaimmillaan mieliimme syötetyn kuolemanpelon avulla.

  Ihmiset on todella aivopestyjä – ehkä television ansioista ? Tätä on tullut kummasteltua, että miksi tän pandemian tapahtumat etenee niinkuin noissa monissa Netflixin viruspandemia -sarjoissa? Noin suunnilleen, lievenpänä ehkä toki. Ei niitä sarjoja ihan vain viihteeksi ole tehty. Niillä on tarkoitus. Tarkoitus on virittää ihmisten päihin ajatus virusten olemassaolosta ja rokotteiden hyödyllisyydestä. Stephen Kingin Tukikohta 90-luvulla oli monille hyvin voimakas mielikuvien luoja myös. Ja yliopistokoulutus tottakai tukee näitä tieteisfantasioita.

  Olen tehnyt havainnon, että peruskoulu tasapäistää ja yliopisto sekopäistää.

  • Ihmisten luontaista immuunijärjestelmää on myös järjestelmällisesti heikennetty. Ruuan ja ravitsemuksen laatu on romahtanut ja luontaista terveyttä ylläpitävien ravinteiden ja hivenaineiden pitoisuudet siinä ovat vähentyneet. Asiaa on pyritty ratkaisemaan lisäravinteilla, joiden kautta on vaikea saavuttaa oikea tasapaino. Mieleen ladataan vapaaehtoisesti myrkkyjä kuten negatiivista valtamedian uutisointia tai Hollywoodin tuottamaa raa’istavaa asennekasvatusta, joka pyrkii ajama alas kaiken korkeasivistyksen ja sen edellytykset länsimaissa. Aidot oikeat sivistysharrastukset ovat henkitoreissaan, kun aikaa rahaa tai tiloja näille ei enää suoda. Tyhjä aika täytetään viihteellä, jota suuret mediajätit meille tuottavat. Tietokonepelien osuus ajankäytössä on nykyisin myös huomattava. Ihmiset hyväksyvät sen ajatuksen, että voivat viettää leijonanosan elämästään virtuaalimaailmassa. 4. teollinen vallankumous eli digitalisaatio ajaa ihmisiä koneiden äärelle ja koneista riippuvaisiksi pois luonnosta, luonnollisuuden ja analogisuudesta.

   Pitkäkestoisen aivopesun ja luonnollisen terveyden alasajon myötä ihmiset ovat tulleet henkisesti ja fyysisesti riipuvaiseksi nykymuotoisesta, kemiallisiin lääkkeisiin perustuvasta terveydenhoitojärjestelmästä. Nyt tuon järjestelmän kautta aiotaan ajaa läpi ennennäkemätön fasistinen ohjelma, joka sulkee kaikki portit takanaan ja estää ihmiskunnan paluun kohti luontaisempaa elämäntapaa. Puhutaan teknologisesta transhumanismista, jota maailmalla mielenvikaiseksi itsensä piiskannut eliitti aikoo meille aivan vakavissaan tyrkyttää.

    • TV:n ja muun massamedian surkeaa tilaa selittää tietenkin sen kohdeyleisön laatu ja mieltymykset. Pentti Linkola aikoinaan totesi kirjassaan ”Johdatus 1990-luvun ajatteluun”, että 90% ihmisistä on kykenemättömiä ajattelemaan. Heidän vaistonsa kertovat heille, että tieto on saatava jostain valmiiksi pureskeltuna. Onko tämä ihmislajille ominaista laumakäyttäytymistä, jotta lauman yhtenäisyys säilyy, kuin vain harvat pystyvät siellä ajattelemaan rationaalisesti? Ongelma on kuitenkin siinä, kuinka lauma tunnistaa nämä yksilöt ja myöntää näille auktoriteetin. Massamarkkinoille ja demokratialle perustuva yhteiskuntamalli voikin olla ihmiskunnan tuho, kun ajattelukykyisiä auktotiteetteja ei tunnisteta ja massat turruttavat itsensä roskaviihteellä ja viettelevillä viesteillä. Manipulaatiokyvyiltään ylivertaisen taitava juutalaisuus on ottanut länsimaissa 10% ajattelukykyisten aseman ja on lumonnut massat median hallintansa kautta. Samalla halpahintainen kaupustelukulttuuri on syrjäyttänyt vakavamielisen poliittisen kulttuurin ja ”lauman etua” aidosti ajattelevien valtiomiesten tai uskonnollisten auktoriteettien viisaus on sysätty syrjään.

 14. From Gekaufte Journalisten to Gekaufte Wissenschaftler — maksetuista journalisteista maksettuihin tiedemiehiin

  Stephen Karganovic
  The two go hand-in-hand, of course. When several years ago the late Udo Ulfkotte published his revelations about the inner workings of the corrupt Western media (ostensibly printed in English by a minor publisher in 2017 but “unavailable” ever since, followed soon thereafter by convenient death by heart attack of the apparently healthy 57-year old German author) who would have suspected that in the fabled West identical processes were corroding other important areas of public life?
  **___Molemmat kulkevat käsi kädessä tietysti. Kun useita vuosia sitten Udo Ulfkotte julkaisi paljastuksensa korruptoituneiden länsimaisten tiedotusvälineiden sisäisestä toiminnasta … niin kukapa olisi voinut epäillä, että legendaarisessa lännessä identtiset prosessit syövyttävät muitakin tärkeitä julkisen elämän alueita?
  https://www.strategic-culture.org/news/2020/06/10/from-gekaufte-journalisten-to-gekaufte-wissenschaftler/

 15. Why Satanists Have Sexualized Society
  Satanists dehumanize us by reducing every relation to a sexual one.
  There are no relationships based on love, concern or friendship, just predatory sexuality.
  An adult cannot address a child without being accused of pederasty.
  Two men cannot be friends without being thought of as homosexuals.
  People seek lifelong mates on the basis of sex appeal etc.

  TRENTON, New Jersey, June 8, 2020 (LifeSiteNews) — The new standards for sex education in public schools of New Jersey push homosexuality and gender ideology, as well as abortion and contraception. Children are taught about giving ”consent” and how to decide ”whether and when to engage in sexual behaviors” such as ”oral” and ”anal sex.”
  https://www.henrymakow.com/2020/06/why-satanists-have-sexualized.html

  Miksi satanistit ovat seksualisoineet kulttuurin … miksi seksi (porno, LGBT) on nostettu ylikorostettuun asemaan?
  Vastaus on helppo: se on tehokas tapa heikentää seksuaalista identiteettiä, sekottaa ja tylsistyttää yläpää, vieroittaa ihminen elämän realiteeteista ja tuhota seksin merkitys parisuhteen ja perheen koossa pitävänä voimana.
  IltaLehti-tyyliin ’elämäni parhaat orgasmit tällä seksilelulla’
  Mitä vähemmän terveitä aivoja sitä helpompaa on kaapata valta ja mitä vahvempi seksi-addiktio sen vähemmän itsenäisyyttä, henkistä voimaa ja luovaa kapasiteettia.
  Lopulta seksi ei ole niin tärkeä asia kuin hehkutetaan. Sen tärkein tehtävä on lajin säilyttäminen.

  • Civilization Depends on Sexual Constraints – Anthropologist
   “If the British anthropologist J. D. Unwin is correct in his assessment of society, this present generation in the Western world may be the last one.
   In his book, Sex and Culture, (pdf) professor Unwin studied eighty ‘uncivilized’ cultures and compared his results with sixteen ‘civilized’ cultures extending over the last 4,000 years.
   He found that when strict heterosexual monogamy was practiced, the society attained its greatest cultural energy, especially in the arts, sciences and technology. But as people rebelled against the prohibitions placed upon them and demanded more sexual opportunities, there was a consequent loss of their creative energy, which resulted in the decline and eventual destruction of the civilization. Remarkably, he did not find any exception to this trend.”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=145875

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here