Näkökulma: Bullshit Matters

187

Tunnekuohutus on saanut ihmiset kaduille median kerrottua näyttävin tarinoin poliisin surmanneen pidätyksen yhteydessä mustan miehen, George Floydin, 25. toukokuuta 2020 Minneapolisissa.

George Floyd, 46-vuotias väkivaltarikoksista tuomittu huumausaineiden käyttäjä, pidätettiin hänen yritettyään maksaa väärennetyllä 20 dollarin setelillä myymälässä. Ei ole tiedossa, tiesikö Floyd setelin väärennetyksi vai ei. Hälytyksen soittanut myyjä kuvaili Floydin käyttäytyneen sekavasti. Pidätykseen osallistui neljä poliisia: Derek Chauvin, Thomas Lane, J. Kueng ja Tou Thao.

Ruumiinavauspöytäkirjojen mukaan Floydin elimistössä oli mm. kannabinoideja, fentanyylia ja metamfetamiinia.

Derek Chauvin, joka painoi pidätyksen yhteydessä Floydin kaulaa polvellaan katua vasten, oli Floydin entinen työtoveri. Molemmat olivat työskennelleet El Nuevo Rodeo -klubilla samaan aikaan järjestyksenvalvojina, joskaan miehet eivät välttämättä tunteneet toisiaan.

Mellakointi tuntuu levinneen laajimmalle demokraattivetoisissa kaupungeissa ja osavaltioissa: Washington State, Oregon, Nevada, Kalifornia, Colorado, New Mexico, Illinois, Virginia, Maine, New York, Rhode Island, Connecticut, New Jersey, Delaware ja Hawaiji.

Demokraattinen puolue, muutama republikaani, massamedia, Netflix, Microsoft sekä vankat “väärien mielipiteiden” vastustajat Google ja Twitter ovat julkisesti ilmaisseet tukensa “rauhanomaisille protesteille” — joiden taltuttamiseksi paikalle on kutsuttu kansalliskaarti – aivan samoin kuin vuoden 1992 Los Angelesin mellakoiden aikana George H. W. Bushin (rep) ollessa presidentti. Los Angelesin mellakat alkoivat kun jury vapautti mm. väkivaltarikoksista, rattijuopumuksista ja huumausaineiden hallussapidosta tuomitun afroamerikkalaisen Rodney Kingin pidättäneet poliisit pahoinpitelysyytteistä. Mellakoiden yhteydessä kuoli kymmeniä, yli kaksituhatta ihmistä loukkaantui ja omaisuutta tuhottiin yli miljardin dollarin edestä.

Rasismin korostaminen tässä viitekehyksessä alkaa haista vaalihäirinnältä, onhan Yhdysvalloissa parhaillaan meneillään presidentinvaalikampanjat. George Floydin kanssa toivottaneen voitavan haudata Obamagate, jossa ylimpiä lainvalvojia myöten rikottiin lakeja mennen tullen pyrittäessä pääsemään eroon Donald Trumpista (rep). Tähän suuntaan vihjaa myös ex-presidentti Barack Obaman (dem) entisen neuvonantajan Susan Ricen ulostulo, jossa hän herätteli henkiin Russiagatea antaen ymmärtää Venäjän lietsovan rodullista jakautumista Yhdysvalloissa ja mahdollisesti olevan George Floyd -protestien taustalla.

Rice on unohtanut puolueensa historian. Demokraatit äänestivät orjuuden lakkauttamista vastaan vuonna 1864 ja vastustivat myös äänioikeutta mustille. Vastaavasti ensimmäinen musta republikaani valittiin senaattiin 1871, ensimmäinen musta demokraatti yli sata vuotta myöhemmin, 1999.

Pahamaineinen Ku Klux Klan näki demokraattisen puolueen tavoitteet yhteneviksi omien tavoitteidensa kanssa.

Toivotaanko sen, että Trumpin on turvauduttava kansalliskaartiin ja armeijaan, vievän häneltä ääniä vaaleissa — vai toivooko Trump, että hänen kannatuksensa kasvaa demokraattien näkyvästi kannattamien mellakoiden takia?

George Floydin ympärillä pyörivä mediakohu on saanut mustat ottamaan kantaa protesteja vastaan. “Rauhanomaisissa protesteissa” on tuhottu mustien yhteisössä toimineita pk-yrityksiä, ryöstelty ja pahoinpidelty, asialla myös vasemmistolainen Antifa, jota opetusministeri Li Anderssonkin (vas) tukee.

Trump on ilmoittanut Yhdysvaltain harkitsevan Antifan liittämistä terroristijärjestöjen listalle. Oikeusministeri William Barr sanoo viranomaisilla olevan todisteita Antifan ja vastaavien ryhmien osallisuudesta väkivaltaisuuksiin.

Entinen jengiläinen Kash Lee Kelly kutsuu George Floyd -mellakointia rotusyötillä aloitetuksi kysyen tekemällään videolla, milloin mustien elämä alkaa merkitä jotain mustille itselleen; milloin mustat lakkaavat tappamasta ja ryöstämästä toinen toisiaan. Kelly vastaa, ettei sitä tapahdu, koska mustille mustien elämä ei merkitse mitään, he eivät lopeta väkivaltaa yhteisöissään. “Tehkää itse toisin, silloin näette muutoksen”, Kelly kehottaa.

Tilastot tukevat Kellyn pohdintoja. Mustien mustiin ja valkoisiin kohdistama väkivalta on yleisempää kuin valkoisten mustiin kohdistama väkivalta.

Chaziel Sunz ajattelee Black Lives Matter -liikkeen (BLM) tulleen kaapatuksi, ja että sen jälkeen liikettä on ohjailtu osallistumaan äärivasemmistolaiseen liikehdintään. Mustien, homoseksuaalien ja monien ryhmien tunteilla pelataan ja heidät osallistetaan sotimaan vasemmiston puolesta itseään vastaan, Sunz sanoo. “Jos kannatat BLM-liikettä, olet todella säälittävä mutsinnussija.”

Kuvan lähde: some. Helsingin poliisi valvomassa Black Lives Matter -mielenilmauksessa, että hallituksen antamia koronavirusmääräyksiä joukkokokoontumisten osanottajamäärän ja sosiaalisen etäisyyden säilyttämisen suhteen noudatetaan. (sarkasmivaroitus)

Poliisin harjoittama liiallinen ja tarpeeton väkivalta ei ole hyväksyttävää, mutta ei liioin poliisin ja oikeusviranomaisten politisoituminen.

Lähde: Forbes

Ihmisten pitäisi voida luottaa viranomaisten puolueettomuuteen. Nyt ollaan selkeästi harhateillä, kun virantoimituksessa olevat tahot osallistuvat mielenilmaukseen osanottajina eikä poliisijohto ryhdy kurinpalautukseen. Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rkp) vaikuttaa suhtautuvan suopeasti väkivaltaan ja yksityisomaisuuden tuhoamiseen, kunhan tekijä ei ole perussuomalainen.

Lähde: Twitter

Elämme kuitenkin nyt aikaa, jolloin tasapuolisen kohtelun suotavuutta painottava kanta johtaa todennäköisesti syytteeseen viranomaisen maalittamisesta.

Nimimerkki Conservative Ricky kehottaa valkoisia liberaaleja lopettamaan anteeksipyytelyn siitä, että ovat sattuneet syntymään valkoisiksi ja “etuoikeutetuiksi”. Se on rasistisinta paskaa, mitä koskaan olen kuullut, Ricky nauraa polvillaan anteeksipyytäviä valkoisia. Hänen mielestään näin toimivat henkilöt näkevät hänessä ensisijaisesti mustan, ei amerikkalaista, samalla kun he olettavat automaattisesti olevansa paremmassa asemassa kuin Ricky mustana miehenä. “Lopettakaa se, se on rasistista!”

187 KOMMENTTIA

 1. Tätä lukiessa kysyy, lieneekö Riikka uudemman kerran turvautunut ”makrososiologiseen” näkökulmaan?

  Minusta artikkelin näkökulma on avoimen rasistinen. Huume- ja väkivaltarikollisen kuolemasta poliisin käsissä on tehty ansaitsemaansa suurempi numero. Mustat kun kertakaikkiaan ovat rikollisia, joiden rikostelu kohdistuu paljolti samanvärisiä kohtaan.

  Artikkelin ote muistuttaa kovasti hieman aiemmin TV:ssa esiintyneen ”professori” Jarno Limnéllin sanomaa, jossa tuomittiin valeuutisilla aikaansaatu massojen räyhääminen kaduilla.

  Lukijolle jää toki päättelyn varaa; ovatko USA:n demokraatit Ku Klux Klan -tyyppisiä äärioikeistolaisia vai Antifa-tyyppisiä äärivasemmistolaisia, likimain terroristeja.

  Onko nyt tavoitteena kyseenalaistaa vai peräti kieltää suurten mielenosoitusten järjestäminen alempiarvoisten oikeuksien puolesta? Ja varata mielenosoitukset rotupuhtaidet gretathunbergien reviiriksi, joissa sentään takana on tieteellinen tieto, kuten Tuomo Liias on Vastavalkeassa vakuuttavasti osoittanut? Manipuloiduilla ”faktoilla” aikaansaatu tunnereaktio on toki siistimpää – etten sanoisi hygieenisempää – kuin törkyrikollisten kuolemalla aikaansaatu.

  • George Floydille eivät mustat elämät merkinneet mitään hänen yrittäessään ryöstää mustan, raskaana olevan naisen ja pahoinpidellessään tämän puolison.

   Minä en ole kieltämässä ”alempiarvoisten oikeuksien” (mitä Tauno ajattelit käyttäessäsi mokomaa halventavaa ilmaisua?) puolesta protestoimista; ryöstely, liikeyritysten polttaminen ja sivullisten pahoinpitely ei kuitenkaan lisää kenenkään oikeuksia, se vie niitä pois kun hallinto vastaa tapahtumiin: mustat eikä kukaan muukaan tästä hyödy.

   Itse en näe mustia tai muitakaan etnisiä ryhmiä alempiarvoisina, näen heidät yksilöinä, joita tulisi arvostella tekojensa mukaan, iskemättä leimaa koko yhteisöön.

   Ex-jengiläinen Kash Lee Kelly puhuu järkeviä: mustien itsensä tulee tuomita mustien yhteisöissä tapahtuva väkivalta, toimia niin että turvattomuudesta päästään eroon. ”Tapamme toisiamme [omissa yhteisöissämme] ja te olette vihaisia poliisille. Milloin alatte olla vihaisia veljillenne siitä että he tappavat veljiänne? Milloin alatte olla vihaisia veljillenne siitä, että he tappavat, satuttavat sisarianne? Milloin alatte olla vihaisia veljillenne siitä, että he tappavat lapsianne? Sen sijaan ylistämme heitä [jengiläisiä], he tekevät mitä haluavat […] Milloin alatte estää heitä? Ette ala, koska mustien elämällä ei ole teille merkitystä […] Mustien elämän pitäisi merkitä jotain jatkuvasti, joka kaupungissa […] älkää antako vetää itseänne rotusyötillä […] Musta mies, ruskea mies, keltainen mies, punainen mies, valkoinen mies: liittykää yhteen ja lopettakaa kaikki paska omissa yhteisöissänne […] Jos haluatte muutosta, muututaan; alkakaa itse muuttaa yhteisöjänne […] Tehkää muutos, sitten näette vaikutukset, sitten näette asioiden muuttuvan parempaan suuntaan.”

   Olen samaa mieltä Kash Lee Kellyn kanssa. Kaikesta ei voi sysätä vastuuta ulkopuolisille.

   Ylipäänsä: Mitä järkeä on vastustaa poliisiväkivaltaa tavalla, joka tuo kaduille kansalliskaartin ja armeijan? Mitä järkeä on vastustaa poliisiväkivaltaa ryöstämällä ja tuhoamalla pk-yrityksiä niin ettei mustille enää jää alueilleen palveluja? Selittäkää minulle joku, miten tuo lisää mustien oikeuksia, hyvinvointia ja turvallisuutta?

   JOS tarkoitus olisi parantaa mustien oikeuksia, Antifa ja vastaavat porukat eivät yllyttäisi väkivaltaisuuksiin, tuhopolttoihin ja ryöstelyyn.

   • Ehkäpä tässä kannattaisi aidosti lähestyä tilannetta todellakin makrososiologian keinovalikoimin. Mustien aseman kehittyminen USA:ssa ja muuallakin on ollut melkoisessa kehitysvaiheessa koko kuluneen vuosisadan. Tämä ”asema” on muovannut varmasti mustien käyttäytymistä. Kärsivällisyyden vaatiminen kuulostaa enemmänkin tekopyhyydeltä.

    Ehkäpä mustien aseman kehittymisen merkkipaaluja olisi löytynyt muitakin kuin Riikan esiinnostamat. Esimerkkinä nyt vaikkapa ensimmäinen USA:n presidentiksi valittu ”värillinen” henkilö sattui olemaan demokraatti. Ehkä se ei sopinut agendaan…?

    Vastuun saattaminen mielenosoituksiin reagointien osalta mielenosoittajille on vähintäänkin puolivillaista ”analyysia”. Nyt istuva presidentti haluaa omissa vaalitäpinöissään profiloiluta kurin ja järjestyksen mieheksi ja uhkaa siis kovilla otteilla. Muitakin suhtautumistapoja voisi kuvitella olevan olemassa.

    On enemmän kuin todennäköistä, että mielenosoitusten takana saattaa olla myös muin tarkooitusperin liikkeellä olevia. Tuossa alla Juuso spekuloi Soroksen mahdollista osuutta. Näitä rahalla vauhditettuja mielenosoituksia on nähty maailman sivu; muistellaanpa vaikka Maidania, jossa Nyland jakoi mielenosoittajille dollareita.

    Tällaisten siipitoimijoiden touhujen paneminen vilpittömien (rauhallisten) mielenosoittajien vastuulle on lähinnä hölmöä. Hölmöä on myös uskoa kritiikittä jonkun oikeusministerin väitteitä yllyttäjistä kuulematta ensimmäistäkään todistetta asiasta.

    • ”Vastuun saattaminen mielenosoituksiin reagointien osalta mielenosoittajille on vähintäänkin puolivillaista ”analyysia”.”

     Mielenosoittajat eivät ole vastuussa omasta käytöksestään? Ja asian ottaminen esiin on puolivillaista ellei peräti rasistista?

     Pakko olla eri mieltä tästä.

     • Tässä menee pieleen juuri se, että mielenosoittajia käsitellään yhtenäisenä kollektiivina. Kuten sanottua, siellä on monenlaista – myös maksettua – väkeä monenmoisin motiivein.

      Jos minä menen mielenosoitukseen ja siellä lähellä joku rikkoo ikkunan, onko vastuu minun?

     • ”Tässä menee pieleen juuri se, että mielenosoittajia käsitellään yhtenäisenä kollektiivina. Kuten sanottua, siellä on monenlaista – myös maksettua – väkeä monenmoisin motiivein.”

      Ja se mielenosotuksiin osallistuvien tahojen moninaisuus tuodaan tekstissä esiin monella tapaa.

      ”Jos minä menen mielenosoitukseen ja siellä lähellä joku rikkoo ikkunan, onko vastuu minun?”

      Artikkelissa käsitellään tätäkin näkökulmaa tuomalla esiin yksilöiden vastuu ja miten se vaikuttaa yhteisössä, niiden kokonaisuuteen.

      Joku valitsee estää tuholaisia, toinen valitsee lähtevänsä mukaan tuhoamaan, kolmas on paikalla palkattuna agitaattorina, oman valintansa mukaan. Neljäs ideologian sokaisemana, viides tunnekuohuissaan. Kuudes on ohikulkija, seitsemäs näkee tilaisuuden ryöstelyyn. Kahdeksas tykkää hakata muita, yhdeksäs haluaa kuulua jengiin, kymmenes ei uskalla muuta kuin ulvoa susien mukana jne.

     • Viranomaisten tehtävä on estää laittomuuden, ei estää itse mielenosoitusta. Mielenosoittaminen on sananvapauteen rinnastettava ihmisen perusoikeus.

      Puhut yksilön vastuusta, mutta tuomitset kuitenkin koko kollektiivin joidenkin yksilöiden tekojen vuoksi.

      Ei ole olemassa kollektiivista vastuuta mielenosoituksissa, niin kuin ei ole
      esim. saksalaisilla kollektiivista vastuuta natsien hirmuteoista.

     • Tauno Mehtälälle.

      En puutu tuohon tehidän välienselvittelyyn enkä puutu kuin yhteen ajatukseen. Toisen maailmansodan tiimellyksessä ja pian sen jälkeen kaikkia saksalaisia pidettiin syyllisinä natsien tekoihin. Naiset raiskattiin ja lapset tapettiin koska he olivat saksalaisia. Lisäksi sodan jälkeen pitkään sanottiin että kaikki saksalaiset tiesivät mitä oli tapahtumassa ja siksi kaikki ovat syyllisiä. Miksi tämä ei päde muihin kuin saksalaisiin?

     • ”Viranomaisten tehtävä on estää laittomuuden, ei estää itse mielenosoitusta. Mielenosoittaminen on sananvapauteen rinnastettava ihmisen perusoikeus.

      Puhut yksilön vastuusta, mutta tuomitset kuitenkin koko kollektiivin joidenkin yksilöiden tekojen vuoksi.

      Ei ole olemassa kollektiivista vastuuta mielenosoituksissa, niin kuin ei ole
      esim. saksalaisilla kollektiivista vastuuta natsien hirmuteoista.”

      Missä kohtaa yksiselitteisesti tuomitsen koko kollektiivin? Missä kohtaa sanon haluavani estää aiheellisen protestoinnin?

     • Juustomestari3000
      Ei se päde kyllä saksalaisiinkaan. Sodan jälkeen oli kyllä tuollainen vahva henki, mutta se on todettu myöhemmin vääräksi. Ei voi vastuuttaa koko kansakuntaa johdon tekemisistä.

      Lähinnä kai Yhdysvallat miehittämällä jatkuvasti Saksaa pyrkii pitämään tällaista ajattelua hengissä peristeluna miehity
      kselleen.

      Vaikka esim. suomalaisen journalismin taso on lähinnä surkea, me Vastavalkeassa kirjoittavat emme ota siitä kollektiivista vastuuta. Toki pyrimme osaltamme sitä nostamaan.

     • Riikka Söyring 8.6.2020 at 14:03

      Koko artikkelin sävy uhrin kuvauksineen ja taustavaikuttajien kuvauksineen on mielenosoitusten aiheellisuutta ja tarpeellisuutta kyseenalaistava ja torjuva. Itse pääasia eli poliisiväkivalta jää siinä sivuosaan. Kirjoitat mellakoinneista, vaalihäirinnästä jne, eli nostat pääosaan demokraattien pyrkimykset, jotka tulevat historiallisten painolastien kera tuomituiksi. Eli todellakin, kokonaisnäkemys puuttuu tai on tarkoituksellisen vino.

      Ainakin Vastavalkean lukijat osaavat lukea rivien väleissäkin annetut viestit.

      Kuten aiemmin kirjoitin, sävy oli yllättävän samanlaista kybersankari Limnéllin viestinnän kanssa.

    • ”Koko artikkelin sävy uhrin kuvauksineen ja taustavaikuttajien kuvauksineen on mielenosoitusten aiheellisuutta ja tarpeellisuutta kyseenalaistava ja torjuva. Itse pääasia eli poliisiväkivalta jää siinä sivuosaan. Kirjoitat mellakoinneista, vaalihäirinnästä jne, eli nostat pääosaan demokraattien pyrkimykset, jotka tulevat historiallisten painolastien kera tuomituiksi. Eli todellakin, kokonaisnäkemys puuttuu tai on tarkoituksellisen vino.”

     Sanot Tauno siis että Floydin väkivaltataustalla ja elimistössä pidätyshetkellä olleella huumausainemäärällä ei ole merkitystä kokonaisuudessa, että Floydin kuosilla ei ole ollut vaikutusta millään lailla mihinkään tapahtumien kulussa, eikä silläkään että Floydin kuolemaa pyritään eri tahoilla eksploittamaan oman agendan ajamiseksi, tavalla joka todennäköisesti aiheuttaa sen että mielenilmauksien järjestämisiä tullaan seurauksena rajoittamaan. Että on vinoa olla huolissaan siitä, että perusoikeuksien rajoittaminen on todennäköinen seuraus koko episodista, että on vinoa olla huolissaan siitä että monet mustat yrittäjät ovat menettäneet elinkeinonsa kun heidän yrityksensä on ryöstetty ja tuhottu.

     Kunnioitan oikeuttasi omaan mielipiteeseesi. Itse ajattelen eri tavalla. Mieltään pitäisi voida osoittaa turvallisesti.

     Poliisin tilanne on mutkallinen. Heidän pitäisi suojella perusoikeuksia, mm. oikeutta osoittaa mieltään poliisiväkivaltaa vastaan, sekä mielenosoittajia, niissäkin tilanteissa joissa rauhanomaiset protestit muuttuvat joukkotappeluiksi, joissa poliisista tulee väkivallan kohde. Samalla poliisin pitäisi suojella osaa mielenosoittajista väkivaltaisiksi ryhtyneiltä mielenosoittajilta.

     • Minä en näe artikkelia valossa, mitä tuot esiin Tauno omassa kritiikissäsi.
      Olen ollut aistivinani sinussa sellaista vanhemman polven vasemmistolaista henkeä, ehkä sen takia et voi hyväksyä Riikan neutraalisti esiin ottamia epäkohtia vasemmistolaisessa modernissa agendassa, jota hän (Riikka) otti tuossa artikkelissa esiin? Idealistinen vasemmistolaisuus on aika tavalla kuollut.

      Nasevia kommentteja:
      https://www.youtube.com/watch?v=KKILFY4UtIk
      2 min
      [Democracy, tyranny of the mob? – Hanne Nabintu Herland Report]

      https://www.youtube.com/watch?v=f4Fxv4-3_X0
      22 min
      [New Left Tyranny: American war on the working class – Reginald Davis, Herland Report]

      Riikka, yllä olevia suosittelen erityisesti sinulle.

      Olen niin väsynyt tähän niin valtaisan läpinäkyvään demokraattien identity politicsiin (ja tietenkin political correctnessiin), jota nyt taas käydään USA:ssa. Trumpin jatkoa kammotaan ilmeisesti melkoisesti.

     • > Poliisin tilanne on mutkallinen. Heidän pitäisi suojella perusoikeuksia, mm. oikeutta osoittaa mieltään poliisiväkivaltaa vastaan, sekä mielenosoittajia, niissäkin tilanteissa joissa rauhanomaiset protestit muuttuvat joukkotappeluiksi, joissa poliisista tulee väkivallan kohde. Samalla poliisin pitäisi suojella osaa mielenosoittajista väkivaltaisiksi ryhtyneiltä mielenosoittajilta. >

      Niin pitäisi suojella, mutta kun näin ei ole. Poliisit eikä myöskään lakituvat suojele kansan perusoikeuksia…. heidät on alistettu saman voiman alle kuin poliitikot, he tärkeä ovat osa korruptoitunutta salaseura-järjestelmää. Sen lisäksi, mitä hyötyä on rauhanomaisista mielenosoituksista? Mitä hyötyä on siitä että ihmislauma seisoo eduskuntatalon edessä plakaatit kädessään iskulauseita hokien? Ei yhtään mitään. Mielenosoitusten moottori on nimenomaan – pelote – pelote siitä, että mikäli muutosta ei tule ja kansa ottaa ohjakset omiin käsiin. Siihen perustuen, mielenosoitukset, eli VASTUSTUS OMASSA ITSESSÄÄN ruokkii väkivaltaa kohdistuipa se sitten itse järjestelmään, poliiseihin tai poliitikkoihin. Toisin sanoen, jokainen rauhaa ja vapautta ajava mielenosoitus toimii omaa agendaansa vastaan, koska se (… ja historia sen todistaa) toimii räjähdysherkkänä alustana kansan kasvavaan vihaan perustuvalle väkivallalle. Elämme aikaa, jolloin ihmisten pitäisi kieltäytyä pyramidin huipulta organisoiduista mielenosoituksista ja keskittyä paljastamaan SE VOIMA joka meitä tähän maailmanlaajuiseen kaaokseen ohjaa.

      Parasta tähän BS-matters artikkeliisi liittyen oli mielestäni eipäs-juupas kädenvääntösi Taunon kanssa. Se todisti sen, että VASTAVALKEA ANTAA TOIMITTAJILLE TÄYDELLISEN SANANVAPAUDEN ILMAN POLIITTISTA AGENDAA.

      Kiitokset siitä kuuluu ennen kaikkea Tauno O. Mehtälälle!

     • Kiitos Gorro näistä videolinkeistä.

      Reginald Davis otti esiin sen, kuinka siviilioikeusasiasta on tehty vain mustien asia, ikään kuin siviilioikeudet eivät koskisikaan kaikkia, samoin kuin sen että oikea ongelma on taloudellinen ja poliittinen eriarvoisuus + keskiluokan kuolema, ei väri.

      Hanne Nabintu Herland puhui siitä että vapaus kuolee kun aletaan vaatia kaiken yhdenmukaisuutta (mielipiteet jne), sitä reittiä pitkin päädytään (liberalismiksi kutsuttuun) totalitarismiin.

     • Washington Times (2016): Black Lives Matter cashes in with $100 million from liberal foundations https://www.washingtontimes.com/news/2016/aug/16/black-lives-matter-cashes-100-million-liberal-foun/?fbclid=IwAR25-XojoyiLvQVcX7xRu5kk4AoTiwaneONogsqVzYovXE7aayw3EvYpQn0

      Rahaa on saatu demokraattisen puolueen tukijalta George Sorosilta, Ford-säätiöltä, John Podestan (dem) perustamalta Center for American Progressilta ja keskusta-vasemmistolaiselta identiteettipolitiikkaan keskittyneeltä Borealis Philanthropy -säätiöltä.

 2. Jos ja kun Soroksen rahat ovat taas ”tuottavassa” käytössä järjestön maksaessa rahaa riehujille, voidaan olla aika varmoja, että tämä on siltä osin poliittista peliä ja pahimpien riehujien tarkoitus on muualla kuin tasa-arvon hakemisessa.

  Kuten aina suurin osa mielenosoittajista on rauhallisia ja rasisminvastaisella asialla. Ihmiset jotka ei näe harmaan sävyjä vaan mustavalkoistaa kaiken (olet joko meidän joukoissa tai vihollisemme, yes or no) vetää viivottimella johtopäätöksen, että mielenosoittajat ovat siis oikealla ja aidolla asialla.

  Tyyli on sama kuin maahanmuuttokeskustelussa, jossa suurin osa Lähi-Idän tulevista matuista on tietenkin kunnollisia. Siten tulevaa ryhmää ei saa tuomita tai edes epäillä koska se on mukamas rasismia. Olkoonkin että tilastot sanoo koko (kunnollinenkin) porukka huomioiden n. 20x suuremmat raiskaaja- ja rikollistodennäköisyydet.

  Isosta kuvasta zoomaus pikkukuvaan ja takaisin on mahdottoman vaikeaa, tai se ei ole poliittisesti tarkoituksenmukaista. Tolkun ihmiset kyllä osaa arvioida kummankin kuvan.

 3. Loistava artikkeli vailla häivähdystäkään poliittisesta korrektiudesta, kun näin suoraan kirjoitit voit olla varma että rasistikortti viuhuu, ehkä joku kaivaa pakastaan myös natsikortin😂
  Eiköhän se ole kaikille aikaansa avoimin silmin seuraavalle itsestään selvää että GF on vain tekosyy jollekin paljon isommalle joka polkaistiin käyntiin.

  • Minusta rasistista on kieltää ihmisiltä vastuu omasta toiminnastaan. On rasistista hokea ”Värillä ei ole väliä” mutta osoittaa nimenomaan omalla toiminnallaan että sillä on helvetisti väliä ottamalla ylhäältä-alas suojeleva asenne värin tmv. perusteella.

   Sukupuoli-identiteettien politisoimisella on tehty samaa: ”Kaikki ovat yhdenvertaisia” joten LGBTxyz pitää nostaa erityisasemaan. Muuten: rasismi, natsismi, seksismi, younameit.

   Miksi on niin tärkeää korostaa sitä että joku on homo/musta/muslimi tmv? Ajatellaan ihmistä korttipakkana, jossa on 52 korttia ja pari jokeria. Elämä sekoittaa pakan ja nostaa yhden kortin pakan päälle näkyviin. Mutta ne kaikki muut kortit ovat siinä pakassa silti. Miksi siis puhua korttipakasta ”mustana jätkänä”, ”hertta-akkana” tai ”kutosena”, nostaa yksi ominaisuus kokonaisuutta määrittäväksi, ikään kuin ihminen olisi vain sitä eikä laajempi kokonaisuus?
   Saada meidät näkemään kanssaihmisissämme ensijaisesti väri/etnisyys/uskonto/sukupuoli-identiteetti?

   Koska tällaiset rajaavat korostukset hyödyttävät joitakuita, koska niillä voidaan lietsoa riitaa ihmisten välille tunkemalla heidät eri ryhmiin ”joilla on vastakkaiset tavoitteet” — ja se ”vastakkainen tavoite” on kuitenkin tulla nähdyksi ihmisenä, yksilönä, yhteisön ja ihmiskunnan osana.

   • Juurikin näin, jos jätetään laskuista pois ristinpolttajat ja muut ns.vanhan liiton rasistit, suurinta rasismia esiintyy juuri suvaitsevaistiedostavassa rasisminvastustelu ryhmässä, suurin osa meistä rasistiksi kutsutuista haluaisi vain laittaa kaikki samalle viivalle, siinä taitaa vain olla liikaa tasa-arvoa😂

    • Ilmapiiri on nykyään niin rasismi-herkistynyt, että rasismia nähdään sielläkin missä rasisimia ei ole.

     On absurdia, että kusipäisesti käyttäytyvälle ei saa sanoa hänen käyttäytyvän kusipäisesti jos hän kuuluu suojeltuihin ryhmiin, ja tällaisen sitten uskotellaan edistävän tasa-arvoa.

     Tasa-arvo on samalla viivalla olemista, yhdenvertaisin perustein arviotuna olemista.

     Viranomaisten politisoituminen vaarantaa tasa-arvokehityksen.

    • Onhan tämä mennyt hassuksi koko maailma. Missä joukkomielenosoitukset groomingjengien uhrien puolesta? Missä joukkomielenosoitukset äärivasemmiston pieksämien puolesta? Missä joukkomielenosoitukset virantoimituksessa surmattujen poliisien puolesta? Missä joukkomielenosoitukset poliittisten päätösten enemmistöä kurjistavista seurauksista?

     Kaikille kaikkien elämä ei olekaan tärkeää, muuhun johtopäätökseen ei voi tulla.

     • Tai missä mielenosoitukset sen puolesta, että nyt demokraatit sitten ajaisivat lakeja, että 500 mrd dollaria laitettaisiin julkisisten koulujen ja julkisen terveydenhuollon puolelle, jotta köyhemmilläkin olisi varaa sairastaa tai opiskella. Vaikeneminen siitä, että rahaa ei oikeasti irtoa minnekään on mielenkiintoista.

   • Riiikka ja muut, oletteko miettineet, että mistä mahtaa johtua USA:n mustioen heikohko taloudellinen asema, ja eräänlainen uhriutuva käyttäytyminen? TUntuu, että jos kritisoi ollenkaan ketään amerikkalaista mustaa, syytetään nopeasti rasismista, mikä on erikoista. Kuitenkin jos kritisoi juutalaista tai korealaista, sitä ei ainakaan ihan heti mielletä rasistiseksi.

 4. Ei Doylen murhaa oikein voi ohittaakaan kun tekijänä on poliisi kun poliisilla ei ole tuomiovaltaa suhteessa epäiltyyn.
  USA on poliisiväkivallan luvattu maa ollut aina johtuen historiallisista syistä kuten mafian vaikutuksesta, poliisin ja rikollisten aseistumisesta, poliisin toiminnasta rahavallan turvaamisessa ja korruptiosta sekä orjuuden ajan poliisivallasta mustia kohtaan .
  USAn yhteiskunta on niin eriarvoistunut että se aiheuttaa huumeiden käyttöä ja sen seurauksena rikollisuutta jota syntyy jo pelkästään äärimmäisen köyhyydenkin takia kun jokapäiväinen leipä on hankittava keinolla millä hyvänsä.
  Nyt on taas kurjuus nousemassa USAssa huippuunsa kun ennätyksellinen talousromahdus on tapahtunut ja kun edellisestäkään lamasta ei USA ole vielä toipunut ja tästä kärsii eniten köyhin väestön osa.
  Mustien rikollisuus on varmasti historiallisista syistä toisiaan ja valkoiisia kohtaan suurempaa kuin valkoisten vastaava kun lähtökohdat on eri molemmilla ryhmillä historiallisen taustan, koulutuksen, yhteiskunnallisen aseman ja asuinalueen suhteen.
  Yksittäisten valkoisten rikollisuus ei näy mustia kohtaa niin suurena mutta instutionaalinen väkivalta näkyy valkoisen poliisin toimissa, oikeuden tuomioissa ja sen väärissä tuomioissa kun valkoinen poliisii löytää syylliseksi aina mustan joka sitten kymmenien vuosien vankilassaolon jälkeen todetaan olevan syytön.
  USA vaikuttaa olevan rikollinen yhteiskunta jota poliittinen ja taloudellinen sekä miljardööri mafia yhdessä todellisen mafian ja poliisin kanssa johtaa ja kaikki median uutiset on valetta USA kuten myös poliitikkojen sanomiset mutta ei riitä USAn yhteiskunta on mätä vaan se levittää samaa mätää ympäri maailmaa aloittamiensa sotien välityksellä.
  Mielen osoitukset on osoituksena tästä yhteiskunnan mädännäisyydestä jota varmasti myös poliitikot yrittää hyödyntää mutta valta osa on varmasti suunnattu poliisiväkivaltaa ja yhteiskunnallista eriarvoisuutta vastaan ihan syystä.

  • Ei Floydin murhaa/kuolemaa pidäkään sivuuttaa, eikä kukaan kai sellaista olekaan esittänyt. Ei pidä sivuuttaa myöskään niiden mellakoissa kuolleiden tai loukkaantuneiden siviilien tai poliisien tapauksia.

   Nostamalla esiin Floydin väri eriarvoisuus saa väärän korostuksen; eriarvoisuus järjestelmässä ei ole väri-asia vaan taloudellinen ja poliittinen eriarvoisuus joka ulottuu laajaan väestönosaan väriin, etnisyyteen tai uskontoon katsomatta. Köyhillä valkoisilla, latinoilla tai aasialaisilla on asiat yhtä perseellään kuin mustilla.

   • Opiaatit yhdistettynä alkoholiin aiheuttavat hengityksen salpautumista. Koska herra Floydin verestä lötyi myös meta-amphetamiinia, voidaan uskoa, että hän oli käyttäytynyt uhkaavasti. Vain pitämällä maassa vatsallaan, lääketieteellisesti voidaan olettaa, että epäkeskeishermoston toiminta oli lamaantunut. Suomessa on tapahtunut vain muutamia opiaattien aiheuttamia kuolemia, kaikki loput ovat puhtaan lääketieteen mukaan olleet hengitystä ohjaavien hermojen lamaantumia, jotka johtuvat alkoholin ja opiaattien yhteisvaikutuksesta. Alkoholi yli kymmenkertaistaa opiaattien hengitystä lamauttavan vaikutuksen. Asettamalla potilas vatsalleen hermoimpulssit eivät riittäneet. Meta-amphetamiinin voimalla potilas jatkoi riehumista ”viimeiseen asti”.

 5. Melko erikoinen näkemys asioista Suomen vasemmistolla ja vihreillä, eli heidän logiikkansa mukaan ns. kolmannen osapuolen eli täysin asiaan kuulumattomien henkilöiden ja yhteisöiden omaisuutta voi tuhota osoittaakseen mieltä jonkin asian puolesta tai vastaan. Ottamatta tässä kantaa itse tapahtumaan, olen huomioinut sen muodostuneen politiikan välineeksi, nyt roturiidat on saatu herätettyä henkiin myös Yhdysvaltojen niissä osissa, joissa ihonväri ei enää ole ollut oikein mikään asia.
  Todella kummallista on se, että erityisesti vasemmisto ja vihreät näkevät tarpeellisena saada mielenosoitukset Suomeenkin ja samalla sympatisoivat Yhdysvalloissa käytettyä väkivaltaa. Kummallista on artikkelin kuvassa olevan poliisin osallistuminen mielenosoitukseen, sellainen ei oikein kuulu viranomaistehtäviin. Poliitikot puolestaan haluavat aiheuttaa sekasortoisen tilan Suomeen tai sitten heidän suhteellisuudentajunsa on niin vääristynyt, että he kuvittelevat suomalaisten kannanotolla olevan jotain merkitystä.
  Traagista ja samalla koomista on se, että George Floyd kohdisti rikoksiaan mustaihoisiin, myös väkivaltarikoksiaan, mutta tämä seikka ei suomalaisia maailmanparantaja hörhöjä haittaa. Jälleen, helpoin on kertoa ja puhua asiasta, mistä ei tiedä yhtään mitään.
  Koska tämän(kin) asian käsittely on valtamediassa muodostunut tietyn poliittisen agendan tukemiseksi, mainitsen, että en ole koskaan hyväksynyt Yhdysvaltain värilliseen väestöön kohdistamaa sortoa, unohtamatta sitä miten tämä väestönosa on Pohjois-Amerikkaan tullut.

  • Tämä sai ensin kulmat kohoamaan epäuskosta näkemäänsä kohtaan, sitten purskahtamaan nauruun ja sitten suremaan asiajournalismin kuolemaa:

   ”27 police officers injured during largely peaceful anti-racism protests in London”
   https://twitter.com/BBCNews/status/1269574979680702470

   Millaisiahan väkvaltaiset mellakat ovat jos rauhanomaisissa mielenosoituksissa loukkaantuu 27 poliisia?

   • Riikka, esität hyvän kysymyksen mellakoiden luonteesta, nykyinen journalismi pilkkaa lukijaa, jos lukijalle voi esittää mitä tahansa totuutena on siirrytty journalismista indoktrinaation puolelle.
    Tuosta poliisin osallistumisesta mielenosoitukseen, vastaan Ahti Valkeapäälle, että Suomessa oli kysymyksessä lammasmainen osallistuminen ja Yhdysvalloissa täydellinen osallistumattomuus niin omaan työtehtävään kuin mielenosoitukseen, vaikka kyllähän tuossa on nähtävissä tuki mielenosoitukselle.

    • Aloin samantien lukea tätä Suomen Perustan 8.6.2020 julkaisemaa Jukka Hankamäen (FT, VTT) kirjaa Totuus kiihottaa — Filosofinen tutkimus vasemmistopopulistisen valtamedian tieto- ja totuuskriisistä. https://www.suomenperusta.fi/content/uploads/2020/06/Hankamaki_Totuus_kiihottaa_8_6_2020.pdf

     ”Politiikanteko on ollut julkisen sanan alkuajoilta lähtien mediavälitteistä ja perustunut konstruoituihin mielikuviin. Vasta toimittajakunnasta riippumattoman sosiaalisen median ja kansalaisjournalismin esiinnousu on antanut mahdollisuuden perinteisen valtamedian varaan rakennettujen tieto-, totuus- ja todellisuuskäsitysten kyseenalaistamiseen. Tällä tavoin syntyneistä tulkintojen ristiriidoista on noussut suuri viestinnän todenperäisyyttä ja todellisuuden aitoutta koskeva konflikti, jossa kyseenalaistetuksi on joutunut koko järjestelmäpoliittinen ajattelu. […] Huomattava on, että viestintä- ja mediatutkimus eivät ole olleet osa ratkaisua vaan osa ongelmaa. Siksi analyysini kohdistuu kriittisesti myös tiedejulkaisemiseen ja tiedeyhteisöön, jota valtamedia on käyttänyt omiin tarpeisiinsa, aivan niin kuin haastateltaviksi valikoimiaan poliitikkojakin.”

     • Joo, tiedeyhteisöt ovat olleet aina politiikan teon välineitä, Kekkosen aikana ”todistettiin” suomalaisten olevan peräisin Volgan mutkan tienoilta. EU:n tultua kuvaan olimmekin euroopasta peräisin, tämäkin tietenkin ”todistettiin”.
      Valtaeliitin ja valtamedian tekemät tarkoitushakuiset tutkimukset ovat surullisen koomista luettavaa, totuus ei niissä ole minkäänlainen itseisarvo.

    • Paavi julisti Flagellantit kerettiläisiksi, kukahan nyt tekisi meille tuon palveluksen. Olemmehan tulleet syyllisiksi moniin tekoihin ihonvärimme, kansallisuutemme ja sukutaustojemme vuoksi (joita emme ole itse valinneet).

     • ”Jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on — paitsi valkoinen hetero” tuntuu nykyään olevan vallitseva uskomusmalli.

      Tasa-arvon tiellä…

    • Oletkos lukenut tuota?
     Uutiset 12.6.2014 Päivämies-verkkolehti
     – Matkoja tehdään Venäjällä, Baltian alueella ja Euroopassa. Pohjoismaissa lähetysmatkat toteutetaan yhteistyössä Ruotsin sisarjärjestön, SFC:n kanssa. Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan lähetystyötä tehdään yhteistyössä Pohjois-Amerikan sisarjärjestön, LLC:n kanssa, kertoo lähetystyön toimialasihteeri Leena Äijälä.
     SRK:n lähetystyö näkyy konkreettisesti kesäkuun viimeisellä viikolla järjestettävissä Pyhäjoen suviseuroissa pitkänä lippurivistönä. Lippurivistössä ovat edustettuina niiden maiden liput, joissa SRK tekee säännöllistä lähetystyötä. Tänä kesänä lippurivistössä on mukana ensimmäistä kertaa Ecuadorin ja Senegalin liput.
     – Liput ovat valtioiden ranskankielisessä aakkosjärjestyksessä: Suomi, Saksa, Kanada, Ecuador, Espanja, Viro, USA, Gambia, Ghana, Unkari, Kenia, Latvia, Norja, Iso-Britannia, Venäjä, Senegal, Ruotsi, Sveitsi ja Togo, kertoo SRK:n lähetystyönsihteerin tehtäviä hoitava pääsihteeri Jxxx K.”

  • ”Hankamäki osoittaa kirjassaan, että tunteellista ajattelutapaa edustaa vasemmistopopulistinen valtavirtamedia. Realistista ja järjellistä ajattelutapaa puolestaan kansalaisjournalismi, joka on noussut valtavirtamedian haastajaksi.

   Tutkimuksessa huomioidaan myös roolien vaihtumiset: perinteinen media on ollut taantumassa, ja uusmedia on valtavirtaistunut.

   – Valtamediassa ei ole huomattu, että myös valtamedian oma näkökulma on ollut vain yksi vaihtoehto muiden joukossa. Valtamedia on kuitenkin levikeillään hallinnut julkisuuden kenttää. […] – Tässä tutkimuksessa olen osoittanut, että valtavirtamedia on mennyt näiden kahden, eli maahanmuuton ja ”internatsismina” tunnetun EU:n liittovaltiopolitiikan, takaajaksi lähes kaikessa. Etenkin tämä näkyy Yleisradion ja Sanoma-konsernin viestimissä mutta myös muualla valtavirtamediassa.

   – Kansallista etua puoltavat äänenpainot on pyritty tuomitsemaan ”populismiksi” tai ”fasismiksi”, jonka uhkaa pidetään yllä pyörittämällä televisiossa jatkuvia natsidokumentteja ja rahoittamalla vihreää tutkijaa Oula Silvennoista Suomen Akatemian noin 434 000 euron myötäjäisillä, Hankamäki sanoo.

   Hankamäen tietokirjan pdf-versio on ladattavissa ajatuspaja Suomen Perustan verkkosivulta.”

   https://www.suomenuutiset.fi/tutkimus-osoittaa-media-jakautunut-kahtia-vastakkain-ovat-valtamedian-tunteelliset-ja-vaihtoehtomedian-jarjelliset-ajattelutavat/

   Pitääpä lukea Hankamäen kirja ja verrata sitä journalismitutkijoiden parin vuoden takaisin päätelmiin vaihtoehtomediasta. Tämä kiinnostaa, koska vallanmediassa on ollut pitkään niin paljon tunnejournalismia, että mielipideosasto alkoi olla se asiapitoisin anti.

 6. Ehkä Suomessa olisi syytä pudottaa painekattilan paineita tässä asiassa koska me olemme liian etäällä ymmärtääksemme miten kerrostunutta rasismi USA:ssa on. Kaikkein syrjityin kansanryhmä USA:ssa ovat maan alkuperäiset asukkaat, intiaanit. Heitä ei muista kukaan.

  Rasisimia on joka suuntaan, myös mustien suunnalta valkoisia kohtaan, mutta sisällä on yhteiskunnan kaikki muut ristiriidat, eikä kukaan ole selvillä mikä mihinkin vaikuttaa. Niinpä nykyiset protestit pitävät sisällään kaikenlaisia tyytymättömyyden purkauksia joilla on vähän tekemistä rasismin kanssa.

  Mustia USA:ssa voi sekä ymmärtää että myös moittia mutta se ei liene meidän tehtävämme. Katsaus historiaan antaa kuitenkin vihjeen siitä miten tähän on tultu. Vielä 60-luvulla mustat olivat selkeästi toisen luokan kansalaisia vaikka muuta jo väitettiin. Mutta vaikka rasismin piti virallisesti päättyä monet asiat säilyivät entisellään kuten erillään asuminen ja heikot koulut. Kun kaikki tällaisessa maailmassa jätetään yksilön oman nokkeluuden varaan paljonkaan muutosta ei tapahdu. Mustat jäivät omiin ghettoihinsa joissa alakulttuurit kukoistivat. Kun USA:n eliitti pelästyi mustien liikehdintää Martin Luther King ja useat muut mustat johtajat murhattiin ja ghettoihin suunnattiin ihan tarkoituksella uusi ja tehokas ase: huumeet. Ne pistivät asiat täysin sekaisin koska ghetoista löytyi paitsi runsaasti käyttäjiä niin myös kauppiaita jotka rikastuivat satumaisen rikkaiksi ja alkoivat rakentaa reviirejä markkinoidensa turvaksi. Enää ei ollut pelkoa mustien poliittisesta kansalaisliikehdinnästä. Tällaisesta kehityksestä on selkeitä merkkejä Ruotsissakin, kun eristetään köyhät ja heikosti koulutetut ryhmät muusta yhteiskunnasta alkaa kierre alaspäin, jota vyöryä ei lopulta hallitse kukaan. Eikä siinä värillä ole väliä.

  USA on roolikäyttäytymisen läpitunkema maa ja tämä koskee erityisesti mustia. Kun on jouduttu alhaalta aloittamaan ei oikein tiedä mitä ylhäällä odotetaan. Avuksi tulee roolin omaksuminen. Mielestäni afrikkalaisten ja amerikkalaisten välillä on selkeä ero. Afrikkalainen voi luontevasti olla oma itsensä, ei tarvitse esittää ja päteä. Jenkeissä on aina oltava rooli päällä, erityisesti jos on värillinen.

  Suomen ylpeily antirasismilla on lisäksi mautonta koska kuten olen aiemmin todennut Suomi kohdistaa rasisminsa ei yksiöihin vaan kokonaisiin kansakuntiin. Yhden ihmisen kohtalosta järkytytään varsinkin kun media sitä tarkasti kuvaa. Mutta samalla voidaan itse harjoittaa laitonta sanktiopolitiikkaa kansoja kohtaan, jonka tiedetään johtaneen miljoonien ihmisten tarpeettomaan kuolemaan mm. Lähi-Idässä. Tämän Suomen johtajat sekä tietävät että ymmärtävät laittomaksi mutta ovat siitä hiljaa eikä se näytä muutakaan Suomea pahemmin häiritsevän. Suomella on EU:n laittomien sanktioiden kohdalla lisäksi veto-oikeus mutta sitä ei käytetä. Viimeisenä rikoksena voidaan todeta lääkkeiden viennin estäminen Syyriaan sekä lisäksi Syyrian merkittävän oman lääketeollisuuden toiminnan estäminen raaka-aineviennin estämisellä.

  • Olemme samoissa aatoksissa. Majaillessani aikoinani intiaanireservaatissa ja vieraillessani toisissa reservaateissa sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa panin merkille reservaattien väliset erot samoin kuin yksilöiden välisiä eroja.

   Vaikuttavia tekijöitä oli useita. Joissain reservaateissa heimoneuvosto oli antanut öljynporausoikeuden/metsänkaatoluvan/kaivosluvan jollekin ulkopuoliselle yhtiölle ja saatua rahaa käytettiin rakentamalla heimolle sairaala, koulu ymv. ja jotka olivat parempia kuin valkoisten alueella. Heillä oli siis tulolähde, josta jakaa koko yhteisölle, myös perustuloa.

   Eräässä Cheyenne-reservaatissa tällaista tulolähdettä ei ollut, heimo oli köyhä. Toisaalta heillä oli toisensa. He järjestivät jakojuhlia, jossa antoivat toisilleen lahjaksi käyttötavaraa.

   Myös näin sellaista, että kauppa-asemalle menevä kysyi naapureiltaan, tarvitsevatko he jotain kauppa-asemalta. Kauppa-asemalla näin, kun myyjä kysyi asiakkaalta mihin suuntaan hän on ajamassa; mummo se ja se on sairaana kotona, eikä hänellä varmaankaan ole sitä ja sitä. Myyjä merkitsi mummon vastakirjaan tuotteet, jotka ohi ajava vei mummolle kotiin. Lupasi samalla varmistaa, että polttopuita on tehty ja viety sisälle; jos ei, niin hän tekee ja kantaa sisälle uunin viereen.

   Eräässä reservaatissa toteutettiin sosiaalista eristämistä rangaistuksena yhteisön sääntöjen rikkomisesta. Vaimon tai lasten hakkaamista ei hyväksytty. Jos joku sortui tällaiseen, hänestä tuli ”näkymätön”, kukaan ei puhunut hänelle ennen kuin yhteisö oli sitä mieltä, että henkilö on oppinut, miten itseä fyysisesti heikompia tulee kohdella.

   Täytyy tässä selventää, että olen itse intiaanin näköinen. Eräs intiaaninainen kysyi minulta last resort -saluunassa, mihin heimoon kuulun. Sanoin että olen suomalainen. Nainen räjähti nauramaan ja huikkasi muille paikalla olleille: Tässä se vasta vitsinvääntäjä on, sanoo olevansa suomalainen!
   Kun muut intiaanit sitten sanoivat, että olen oikeasti Suomesta enkä intiaani, nainen tokaisi ”Well, you could have fooled me” ja puisteli päätään.
   Ulkonäöstäni oli etua sikäli, että minut hyväksyttin joukkoon ”omana”, ei-valkoisena.

   Muuten: muuan intiaaniherra sanoi minulle aikanaan, että että nolostuttaa niiden valkoisten puolesta, jotka tulevat pyytelemään heiltä anteeksi valkoisuuttaan ja esi-isiensä tekemisiä. Piti sitä todella omituisena käytöksenä.

  • NIINPÄ, YHDEKSÄN PÄIVÄÄ ENNEN VARSINAISTA NÄYTELMÄÄ, koska ”They were ALL in on it and it was a setup. Floyd is not dead. When the ambulance arrived they didn’t even check him. Just put him on the stretcher and left”…. mutta ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa. Tiedän, että pyöritän taas kerran tätä samaa helvetillistä levyä, mutta tiedoksi vaan se, että muistotilaisuuden päähenkilö ei taaskaan kuollut.

   Kello tikittää… elämme lopun aikaa. USAn ”hidden hand” poliisit ja salaseura-poliitikot on alistettu maskit kasvoilla polvistumaan heidän toimintaansa hallitsevan isännän, eli Kummisedän käskystä. Näin meitä viedään maailmanlaajuisen kaaoksen kautta kohti Uutta Maailmanjärjestystä!

 7. Tunnen muutamia USA:n mustia, joista osa on ”kantiksia” ja osa Afrikkalais tai Jamaikalais taustaisia. Suurin osa Yhdysvaltain mustasta väestöstä vieroksuu näitä ihmisiä, koska he ovat omalla työllään menestyneet. Heitä on ”sopivaa” siis nimitellä ”Uncle Tom:eiksi”. Näille menestyneille mustille on yhteistä todeta suoraan, että Yhdysvaltojen ”mustilla” on ”Neekerikulttuuriongelma”, jossa ihannoidaan rikollisuutta ja väkivaltaa, sekä uhriudutaan. Tämä tulee selkeästi esiin Rap-musiikin sanoituksia kuunnellessa. Omasta itsestä, perheestä, tai yhteisöstä ei kanneta minkäänlaista vastuuta. Heidän mukaansa yrittäjän näkökulmasta tämä kulttuuri on tehnyt huomattavasta osasta Afrikkalaistaustaisista palkkaamiskelvottomia.

  • Ymmärrän. Mustista yrittäjätuttavistasi saattaa tuntua että heidän saavutuksiaan vähätellään, yritetään mitätöidä; he ovat menestyneet ”siitä huolimatta” että ”ovat mustia”, eivät koska heillä on työtarmoa, liikevainua ja älliä, koska he ovat päämäärätietoisia yksilöitä, ja he karsastavat sellaista asennetta, että ”mikään ei onnistu jos on musta valkoisten hallitsemassa yhteiskunnassa”. Jos ymmärrät mitä ajan takaa.

   • Tiesitkö, että maailman suurimmaksi Crack kauppiaaksi noussut väkivallaton Africanamerikkalainen mies sai vasta linnatuomionsa jälkeen tietää ostaneensa huumeensa CIA:lta ja asian julkisuuteen tuonut vaihtoehtomedian edustaja kuoli ”hämäräperäisissä olosuhteissa”. Kyse ei ollut valaisemattomasta saunasta.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Webb

    • Tässä selostus Webb’in ”hämäräperäisestä” kuolemasta. Kuolemansyytutkija Lyons’in mukaan kaksi luotia päähän ammuttuna oli itsemurha, eli CIA suojelupoliisi-verkoston business as usual – Supo mukaan lukien.

     ”Webb was found dead in his Carmichael home on December 10, 2004, with two gunshot wounds to the head. His death was ruled a suicide by the Sacramento County coroner’s office.[68] After a local paper reported that he had died from multiple gunshots, the coroner’s office received so many calls asking about Webb’s death that Sacramento County Coroner Robert Lyons issued a statement confirming Webb had died by suicide.[69] When asked by local reporters about the possibility of two gunshots being a suicide, Lyons replied: ”It’s unusual in a suicide case to have two shots, but it has been done in the past, and it is in fact a distinct possibility.”

 8. Roturistiriidat antavat USA:n ja länsimaiden eliitille mainion ja turvallisen väylän osoittaa sosiaalista mielenlaatua ilman tarvetta puuttua epäoikeudenmukaisuutta ja epätasa-arvoa eniten aiheuttaviin syihin eli tulonjakoon ja sen rakenteellisiksi muodostuneisiin epäkohtiin. Erityisesti USA:ssa tulonjakokehitys on ollut epäsuotuisaa. Hyvin palkattu teollisuustyö on vähentynyt ja kehnoja tuntipalkkoja maksavan palvelusektorin osuus on lisääntynyt. Elinkustannukset ja erityisesti terveydenhoidon kustannukset ovat olleet huimassa nousussa. Pätkätöillä elävät jäävät työnantajien maksamien terveysvakuutuksien ulkopuolelle ja saatavilla oleva hoito on kallista tai heikkolaatuista tai sitä ei kerta kaikkiaan ole. Elämä USA:ssa on muuttunut rottajahdiksi (rat race) ja väestön hermostuneisuus on ollut nousussa. Sosiaalisen nousun mahdollistavia koulutusväyliä on tarjolla isolle osaa väestöä vain heikosti, koska koulutukseen panostaminen maksaa USA:ssa hurjasti. Maa on vaivihkaa muuttunut painostavaksi luokkayhteiskunnaksi, jossa sosiaaliset paineet kasvavat sietämättömiksi ja ne on purettava johonkin. Rotukysymys tarjoaa tähän liiankin helpon väylän.

  Rodullisia tai etnisiä ristiriitoja on käytetty tehokkaasti hyväksi, kun poliitisen vasemmiston huomio on ohjattu taloudellisten luokkakysymysten sijaan identiteettipoliittisiin kysymyksiin. On syntynyt todellinen, mutta kuitenkin epäolennaisuuksiin keskittyvä jako ajatellun enemmistön ja vähemmistöryhmien välille. Enemmistöksi on asetettu eurooppalaistaustainen valkoihoinen heteroseksuaalinen väestö (Frankfurtin koulukunnan kriittisen teorian oppien mukaisesti) ja vähemmistöä edustavat mustat, feministit tai seksuaaliselta suuntaukseltaan poikkeavat.

  Tässä prosessissa valkoinen työväestö on ujutettu vähemmistöjä sortavan enemmistön asemaan. Jako ei perustu perinteiseen tuloperustaiseen luokkajakoon, sillä esimerkiksi homoseksuaaleista valtaosa tulee taloudellisesti erittäin hyvin toimeen.

  Prosessin myötä valkoinen työväenluokka turhautuu ja jää vaille poliittista edunvalvontaa. Toisaalta identiteettipolitiikka ei tarjoa toimivia ratkaisuja värillisen tai afro-amerikkalaisen väestönosan taloudellisen aseman kohentamiseen. Ikuinen asennekasvatus, valkoisen väen syyllistäminen ja erilaiset katumusharjoitukset tai lainsäädännöllinen pakottaminen rodulliseen tasa-arvoon eivät vain kerta kaikkiaan toimi. Mutta toki kasvatuksen ja median rummutuksen myötä identiteettipolitiikka kerää itselleen näyttäviä kulkueita ja kampanjoita, joiden luomaa ilmapiiriä voidaan käyttää aina vain uusien asennekasvatusprojektien ja syrjintää (näennäisesti) ehkäisevän lainsäädännön läpiviemiseen. Alussa mainittu tulonjakokysymys jää siten ikuisesti ratkaisematta ja sen perusturhaumaa synnyttävä generaattori vain vahvistuu. Kun turhaumaa puretaan sitten väärään kohteeseen eli valkoiseen työväenluokkaan tai alempaan keskiluokkaan, niin senkin asema tukaloituu. USA:ssa näitä kohtaan on luotu jopa fyysisen väkivallan uhan ilmapiiri.

  • ”Roturistiriidat antavat USA:n ja länsimaiden eliitille mainion ja turvallisen väylän osoittaa sosiaalista mielenlaatua ilman tarvetta puuttua epäoikeudenmukaisuutta ja epätasa-arvoa eniten aiheuttaviin syihin eli tulonjakoon ja sen rakenteellisiksi muodostuneisiin epäkohtiin. […] Rodullisia tai etnisiä ristiriitoja on käytetty tehokkaasti hyväksi, kun poliitisen vasemmiston huomio on ohjattu taloudellisten luokkakysymysten sijaan identiteettipoliittisiin kysymyksiin. On syntynyt todellinen, mutta kuitenkin epäolennaisuuksiin keskittyvä jako ajatellun enemmistön ja vähemmistöryhmien välille. […] Prosessin myötä valkoinen työväenluokka turhautuu ja jää vaille poliittista edunvalvontaa. Toisaalta identiteettipolitiikka ei tarjoa toimivia ratkaisuja värillisen tai afro-amerikkalaisen väestönosan taloudellisen aseman kohentamiseen. Ikuinen asennekasvatus, valkoisen väen syyllistäminen ja erilaiset katumusharjoitukset tai lainsäädännöllinen pakottaminen rodulliseen tasa-arvoon eivät vain kerta kaikkiaan toimi.”

   Amen. Syntyy kuva, että nimeämällä ongelmat tahallaan väärin, päästään ratkomasta niitä.

   Värin korostaminen sen sijaan että nostettaisiin huomion kohteeksi yleinen yhteiskunnallinen epäoikeudenmukaisuus ei tehdä palvelusta ns. sorretuille vaan eliitille.

  • Saa nähdä koska 50 miljoonaa valkoista köyhää raivostuu ja alkaa mellakoimaan. Ilmeisesit eivät ole tarpeeksi köyhiä vielä.

 9. Kun käy ahtaaksi tuolla ylhäällä niin jatketaan täällä
  @Tauno O. Mehtälä 8.6.2020 at 14:35
  ”Juustomestari3000
  Ei se päde kyllä saksalaisiinkaan. Sodan jälkeen oli kyllä tuollainen vahva henki, mutta se on todettu myöhemmin vääräksi.
  Ei voi vastuuttaa koko kansakuntaa johdon tekemisistä.” — ei todellakaan.

  @Tauno O. Mehtälä 8.6.2020 at 13:09 … Ei ole olemassa kollektiivista vastuuta mielenosoituksissa, niin kuin ei ole esim. saksalaisilla kollektiivista vastuuta natsien hirmuteoista.

  Saksalaiset ovat kyllä kovan onnen lapsia … ja sionistien tyrannian ansiosta. He maksavat yhä vieläkin holokausti-korvauksia Israelille kun koko kansa ja myöhemmin syntynyt sukupolvi on pantu vastuuseen kansallissosialismin juutalaisille aiheuttamasta vainosta jota kierot sionistit ovat vahvasti paisutelleet vaikka he olivat itse mukana tätä vainoa toteuttamassa saadakseen Saksan juutalaiset, joista vain pieni osa oli halukas poistumaan maasta, ja muuttamaan Palestiinaan palestiinalaisilta ryöstetylle maalle.
  Lisäksi sionistien panos Saksan tuhoamisessa ww2:ssa oli merkittävä.

  THE JEWISH HAND IN THE WORLD WARS
  https://barnesreview.org/product/the-jewish-hand-in-the-world-wars/
  By David Skrbina, Ph.D.
  World War Two was a monstrous Rothschild fraud on Germans, Jews, and the human race. The plunder ended up in Illuminati hands.
  https://www.henrymakow.com/martin_bormann_was_rothschild.html

  Juutalaisia ei liioin voi asettaa kansana vastuuseen sionistien jatkuvista sota- ja talousrikoksista (ja maailman kansojen velkaorjuuttamisesta) ja erityisesti palestiinalaisten holokaustista jonka tarkoitus on tuhota koko kansa ja varastaa sille kuulunut maa.
  Sionistit joka on vähemmistö juutalaisista, ajaa nyt agendaa että heidän arvostelu ja vastuuseen asettaminen rikoksistaan (anti-sionismi) pitäisi laajentaa koko kansan arvosteluksi eli anti-semitismiksi.
  Se tarkoittaa että jos meilläkin arvostelee esim. kokoomusta niin olisi koko kansan vihollinen.
  Germany’s Holocaust Payoff
  to Israel and World Jewry
  https://www.ihr.org/jhr/v08/v08p243_Weber.html

  • Jostain syystä tästäkään hirmuteosta ei meille kerrota… miksei vaikka kyse on tärkeästä asiasta
   Accounts of the American and French POW Camps after World War II
   John Wear
   The Western Allies deliberately murdered large numbers of disarmed German prisoners of war (POWs) after World War II by means of starvation, exposure and withholding water.
   This Allied atrocity was first publicly exposed in 1989 in the book Other Losses by James Bacque. Bacque estimated that the victims undoubtedly number over 790,000, almost certainly over 900,000, and quite likely over a million.
   The prisoners’ deaths were knowingly caused by army officers who had sufficient resources to keep these prisoners alive. Relief organizations such as the Red Cross were refused permission to help the German POWs in the Allied-run camps.[1]

   Inconvenient History has previously published an article documenting the testimony of American soldiers who witnessed the lethal conditions in these Allied POW camps.[2] This article documents the testimony of other witnesses to this Allied atrocity.
   http://inconvenienthistory.com/12/2/7295
   http://inconvenienthistory.com

   • Kannattaa muistaa sekin asia, että Minnesotan osavaltiossa on suuri suomalaisten siirtolaisten ja jälkeläistensä populaatio.

 10. TV-uutisissa on näytetty koko maailmalle, kuinka valkoinen poliisi kuristaa polvellaan kaulasta maassa makaavan neekerin kuoliaaksi 8-9 minuutin ajassa. Koko maailma ei hyväksy tällaista teloitusta. Siitä kielivät reaktiot kaikkialla.
  Vv käy ylikierroksilla eikä tunnusta tätä pointtia.

  • Tuntuu ennemminkin että ”koko maailma” käy ylikierroksilla, Vv taasen koittaa tuoda muitakin näkökulmia asiaan.
   Uutisissa myös näytettiin aikanaan miten koneet törmäsivät torneihin ja ”koko maailma” ei sulattanut tätäkään joten mentiin ja sytytettiin lähi-itä liekkeihin. Eli näytetään uutisissa joku järkyttävä juttu ja sen jälkeen mennään ja laitetaan paikat paskaksi ja lahdataan x-määrä ihmisiä, tämä ok?
   Jutussa ei mielestäni kielletty osoittamasta mieltään, mutta jos homma lähtee lapasesta niin kuin nyt on käynyt, ei kukaan saa kohta mieltänsä osoittaa.

  • Ruumiinavauspöytäkirjassa (s 1): II. Natural diseases
   A. Arteriosclerotic heart disease, multifocal, severe
   B. Hypertensive heart disease
   1. Cardiomegaly (540 g) with mild biventricular
   dilatation
   2. Clinical history of hypertension

   eli sydänvika/vikoja. Yhdistetään avausraportissa mainittu huumausainemäärä sydämen kuntoon, saadaan suuri todennäköisyys sydänpysähdykselle.

   Sivulla 2 kerrotaan.

   III. No life-threatening injuries identified
   A. No facial, oral mucosal, or conjunctival petechiae
   B. No injuries of anterior muscles of neck or laryngeal
   structures
   C. No scalp soft tissue, skull, or brain injuries
   D. No chest wall soft tissue injuries, rib fractures (other
   than a single rib fracture from CPR), vertebral column
   injuries, or visceral injuries
   E. Incision and subcutaneous dissection of posterior and
   lateral neck, shoulders, back, flanks, and buttocks
   negative for occult trauma

   Ei vammoja kaulan ja niskan alueella jne.

   • Juu, tämähän kiteyttää oleellisen. Tällä kuolleella Floydillä ei siis ollut mitään vammoja kaulan alueella. Mies oli ottanut opiaattia joka aiheuttaa hengitysongelmia ja lisäksi miehellä oli koronavirus joka sekin aiheuttaa hengitysongelmia.

    Poliisin otteet olivat käytäntöjen mukaiset, vaikkakaan poliisi ei reagoinut Floydin valitukseen hengen saamisesta. Voi myös olla että poliisi oli turtunut ja tottunut tähän ”en saa henkeä” -valitukseen, sillä samaa lausetta valittaa jokainen antifalainen tai BLM joka ikisessä mielenosoituksessa.

    MUTTA: Ruumiinavausraportin paljastaman valossa poliisi tullaan vapauttamaan. Ja arvatkaa vaan mikä mellakka siitä syntyy. Nämä nyt nähdyt ovat pikkuriikkisiä retkitulia siihen verrattuna mitä kohta on tulossa.

    Ja kun aina on hyvä katsoa pari askelta eteenpäin mitä tapahtuu, jos mellakoijat yltyvät tekemään jotakin täysin ennenkuulumatonta ja pöyristyttävää, tulee vastareaktiona olemaan tavallisen talluaisen mielipiteen betonoituminen vihervasemmistolaisuuden ja monikulttuurisuuden vastustamiseen.

    Ja Trump tulee uudelleen valituksi. Ja myös kongressi ja senaatti tulevat olemaan republikaaneja ja koska trumpin viimeinen kausi tulee olemaan kyseessä, tulee olemaan hyvin periteinen ajattelumalli olemaan valttia seuraavat 20 vuotta.

 11. Amerikkalaisten poliisien huonokäytös tässä on ogelma,heidät pitäisi aremmin kouluttaa pois autoritäärisestä suhtautumisesta kansalaisiin, poliisin toiminta pitäisi pikemminkin ymmärtää palveluammattina,koska amerikkalaiset veronmaksajathan heidän työnsä mahdollistavat.
  Ehkä järjestyksenvalvontakin pitäisi kilpailuttaa, jolloin väistämättä myös virkavalta joutuisi ottamaan huomioon asiakaskuntansa toiveet.
  Amerikoissa poliisiksi pääsee,vain alle vuoden koulutuksella, jolloin alalle hakeutuu hekkolahjaisia moukkia.

  • Aina tuota kilpailutusta. Mikähän mahtaisi sitten olla järjestyksenvalvonnan taloudellinen insentiivi: Kokonaisrikollisuuden lasku tai pidätys- tai järjestyksenvalvontatapahtumien ”metrihinnoittelu”? Keskustelua viranomaisvallan ulkoistamisesta yksityisille toimijoille on Suomessakin käyty jo pitkään. Aina on päädytty siihen, että julkisen päätösvallan siirto kaupalliselle toimijalle tuottaa eturistiriitoja.

   Lainsäädännössäkin pitäisi palata takaisin siihen, että erotellaan selkeästi julkista toimintaa ja kansalaisen asemaa ja oikeusturvaa säätelevä ja perustuslakiin vahvasti sidottu lainsäädäntö ja sitten kaupallista toimintaa ja siviilien välistä yksityistä kanssakäymistä säätelevät lait. Nythän nämä uhkaavat koko ajan sekoittua siten, että perustuslaki ja kansalaisuuden käsite jäävät paitsioon ja ihmiset siirretään esim. Suomi OY Corporation HR-osaston säännöstön alaisuuteen vaille kansalais- ja ihmisoikeuksia perusporvareiden riepoteltaviksi.

  • Yhdysvalloissa on alueita, joilla poliisivoimat on ulkoistettu eli ostopalvelu. Minulle on kerrottu, että se ei toimi — paitsi jos on rahaa ostaa parempaa palvelua — mikä, olen ymmärtänyt, tarkoittaa ettei maksajan nähty tekevän mitään rikollista ja valvontakameran nauhakin sattui pyyhkiytymään puhtaaksi.

 12. Tää Floydin tapaus on yhtä paljastava kuin ne Charlie Hedbo iskut Ranskassa muutama vuosi sitten. Nekin vaikuttivat suunnitellulta valtiolliselta operaatiolta.

  Jos todella olisi joku aito terroristiryhmä, niin iskut
  kohdistuisivat oligarkkeihin, pankkiireihin ja kaikkiin niihin, jotka käyvät
  sotaa muita vastaan. Todellisille terroristille on äärimmäisen tärkeä saada
  suuren yleisön tuki. Tämä on sissisodankäynnin perusperiaate. Iskut suurta
  yleisöä kohtaan ovat aina osoittautuneet järjestelmän itsensä tekemiksi. Niillä
  pyritään saamaan yleisön tuki kaikelle sodankäynnille. Näin on toimittu aina.

  Kaikki nuo terrori-iskut ovat noudattaneet samaa kaavaa
  Kennedyn murhasta lähtien. Joku tai jotkut yksittäiset sekopäät tulevat ja
  tekevät iskun, vaikka vastassa on maailman tehokkain vakoilujärjestelmä. Kun
  isku on tehty, niin heti sen jälkeen viranomaiset tietävät, ketkä olivat iskun
  takana. Ennen iskua kukaan ei tiennyt mitään, ainakaan virallisesti.

  Jo puoli tuntia Charlie Hedbo iskujen jälkeen journalisti Joachim Roncin lanseerasi twitterissä iskulauseen ”Je suis Charlie”. Hän vastasi myös iskulauseen logosta. Pikaiset massamielenosoitukset kv. johtajien osanottoineen olivat selvästi suunnitellut ja näiden johtajien isännän määräämät. Vihaa lietsotaan juuri tällaisilla terrorilavastuksilla. Kaikista naurettavuuksista huolimatta etenkin persut haluavat uskoa joka sanan, mitä mediassa niskaan kaadetaan näissä asioissa.

  ”Nyrkkisääntö: Demokratiassa kansa osoittaa mieltään. Jos hallitsijat järjestävät mielenosoituksia, ollaan diktatuurissa. Poliitikkojen silloinen mielenosoitus Pariisissa tuo mieleen Neuvostoliiton, Kuuban jne.. ” Entä nuo viranomaisten kannanotot nyt tässä Floydin tapauksessa ? Huomaako kukaan yhtäläisyyttä? Joko syttyy lamppu?

  Lue koko Charlie Hedbo juttu Suomeksi täältä:
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2019/02/26/pseudoterrorismi/

  Lähde: Gerhard Wisnewski: Die Wahrheit über das Attentat auf Charlie Hebdo. Gründungsakt eines totalitären Europa (suomeksi: Totuus attentaatista Charlie Hebdoon. Totalitäärisen Euroopan perustamistoimi)

  http://info.kopp-verlag.de//hintergruende/europa/gerhard-wisnewski/charlie-hebdo-ermittelnder-kommissar-begeht-selbstmord.html;jsessionid=C5BE2204BC3D4C16B215D0FB6B06209E

  • Tähän kohtaan pitää tuoda esiin muhamettilaisuudelle ominainen sukurutsa ja vasemmistolle perinteinen huumorin pelko. Se joka saattaa naurunalaiseksi, on tyrannialle paljon vaarallisempi, kuin se, joka hyökkää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja vastaan pyssyillä. Herää! Suomen talous suorastaan paranisi ilman muutamaa kaupunkia, jotka ovat ”uhrattavissa”. Et selkeästi kykene ymmärtämään sen enenpää ”Kieron Tyrannin, kuin mielisairaan sukurutsaisen äpäränkään sielunmaisemaa”. Maailmassa on asiat huonosti, koska sinä katselet vierestä ja pelkäät, koska et saanut naista, joka oli vaivan arvoinen”. Nyt suutuin minäkin puolestani kirjoituksistasi.

  • > Tää Floydin tapaus on yhtä paljastava kuin ne Charlie Hedbo iskut Ranskassa muutama vuosi sitten. Nekin vaikuttivat suunnitellulta valtiolliselta operaatiolta. >

   Juuri näin… vaikea ymmärtää, että nämä lavastetut tapahtumat, joiden tarkoitus on lietsoa väkivaltaa ja ihmisten vastakkainasettelua, menee heittämällä läpi.

 13. The Saker kertoo ei-amerikkalaisten mustien tuttavien nähneen, että osa mustien kohtaamista haasteista on itse aiheutettu. Minusta tämä haiskahtaa vaalitaistelulle. Värivallankumouksen keinot ovat tulleet kotiin. Ketkä näiden mielenosoitusten ja tiilikasojen takana oikeasti ovat? Kenraalit ja muut merkittävät hahmot julistavat kannattavansa Bideniä. Deep Statea kylmää uusi nelivuotiskausi Trumpia. Hän on joutunut tähän asti käymään puolustussotaa. Toisella kaudella alkaa tuulemaan.

  • ”… haiskahtaa vaalitaistelulle. Värivallankumouksen keinot ovat tulleet kotiin. Ketkä näiden mielenosoitusten ja tiilikasojen takana oikeasti ovat?…”

   ”Sionisti- ja v-muurari eliitin tavoite on ollut ja on kääntää mustat valkoisia vastaan ja vetäytyä omasta vastuustaan mustien raiskaajina.
   Mustien orjakauppa oli pääosin sionistien bisnes ja sillä tehtiin ’isoa rahaa’.
   Muutenkin talmudismin mukaan mustat ovat – kuten me valkoisetkin – vain ’elukoita’ joiden kuuluu poistua planeetalta tai alistua orjiksi. Tietääkseni Talmudin tekstiä ei näiltä osin ole muokattu ’goimi-ystävällisemmäksi’. Ja N-yahun mukaan Talmudin mukaan toimitaan.

   Jos valkoiset olisivat viisaita he myöntäisivät rikoksensa ja tekisivät enemmän yhteistyötä mustien kanssa ja avaisivat niitä ymmärtämään kuka heidän suurin vainoojansa lopulta on.
   Sama pätee islamiin.
   Nyt nwo-mafia käyttää mustia ja islam-uskoisia valkoista rotua vastaan jonka aikaansaannos länsimainen kulttuuri ja sivistys pääosin on. Se on tarkoitus tuhota kuten valkoinen rotukin. Apua tässä saadaan nyt mustilta ja islamin taholta jotka eivät ymmärrä että sota valkoista rotua vastaan merkitsee lopulta tuhoa myös heille.
   Jewish Billionaires Use Blacks to Oppress Others, says Indian-American Lawyer
   By wmw_admin on June 2, 2020
   henrymakow.com — June 1, 2020

   ‘The problem is, Jews and Blacks work together, in tandem (I call it the “gangster nightclub model”) wherein Jews act as the brains/organizers/money power, while their Blacks operate as the “bouncers”or the “muscle.”‘
   **—”Ongelmana on, että juutalaiset ja mustat toimivat yhdessä, samanaikaisesti (kutsun sitä” gangsteriyökerhoksi ”), jossa juutalaiset toimivat aivoina / järjestäjinä / rahavoimana, kun taas heidän mustansa toimivat ”portsareina” tai ”lihaksena ”.”
   https://yonews.org/jewish-billionaires-use-blacks-to-oppress-others-says-indian-american-lawyer/

   • Ei pidä niputtaa kaikkia juutalaisia samaan pakkaan. Ei pidä niputtaa kaikkia mustia samaan pakkaan. Ei pidä niputtaa kaikkia valkoisia samaan pakkaan. Ei pidä niputtaa kaikkia naisia, miehiä, lapsia, vanhuksia erityisiin nais/mies/lapsi/vanhuspakkoihin.

    ———

    Miten voi olla niin helvetin vaikeaa sopia globaalisti joitain yksinkertaisia yhteiseloa helpottavia sääntöjä kuten

    Älä tapa, älä ole pienille paha, tyhmilläkin on oikeus mielipiteeseensä, taloudellinen eriarvoisuus on pahasta jne ?!!

    Ja sotiin lähdöstä aina kansanäänestykset, joka maailman maassa. Loppuu se sotimisen älyttömyys maailmasta.

    Mummoni tapasi sanoa ”Joka paskoo lähteeseen, jää janoiseksi”. Tuo pitäisi ajaa ihmisten otsaluuhun ymäristötietoisuus-iskuna.
    Itse en meinaa ymmärtää, että tuollaista joutuu edes selittämään joillekin.

    • Sano muuta. Mutta kun on olemassa taho jolle tuo ei sovi, taho tai valittujen eliitti joka haluaa kaiken ja kaikki valtansa alle ja jolle me kaikki toiset olemme vain ’palestiinalaisia’ jotka ovat syntyneet väärälle planeetalle.
     Ja kun tuolle taholle on jostain syystä kertynyt paljon rahaa niin sillä sen on helppo hankkia/ostaa myös valtaa kun sitä kumartavia on maailmassa ja erityisesti USAn kongressissa niin paljon.

    • Kansanäänestys sotaan lähdöstä – jess! Näen EUn suurpana ongelmana nimenomaan sen, että sen tarkoituksena on välttää kansanäänestys. Oli kyseessä sitten verotusoikeuden siirtäminen pankkiireille velkaannuttamalla kansallisvaltiot tai ryöstöretket lähi-itään. Sen tehtävä on luoda lokoistat olosuhteet riistäjäkapitalistiparasiitille.

    • Ei se ole vaikeata, siitä on kansainvälisiä sopimuksiakin. Mutta.. Se ei ole joidenkin kannalta tarkoituksenmukaista, ja siksi se ei toteudu.

    • Löysin sen…:
     https://pharmacafennica.fi/nospc/2020380
     tuossa on apuainelistassa ekana glysiini, joten migreeni tulis ainakin itselleni. Spc fimea – haulla löytyy se cernevit -valmiste pdf tiedostona. Luulen, että monet ulkomaalaiset jo tullessaan saavat jotain valmistetta mut mitä, voi olla ihan liikaa.

     mutta kun tietää myös sen lanoliinissa olevan ihmisperäiselle hormonille, on selvää että tuollaista ei saa ihmisen sisuksiin päästää. Lue tuo niin ymmärrät mistä niin monet kuolemat johtuu. Luin et kolmen kuukauden välein piikittävä vanhuksia hoitokodista, vaikka kananmunistakin saa riittävästi d-vitamiinia. Koliinin puutos siellä on suuri, kun niitä ei ole tarjolla ollenkaan.

   • Väistämättä tulee mieleen ajatus että valkoisten, mustien ja islam-uskoisten pitäisi alkaa vetämään yhteistä köyttä ja ainakin pyrkiä lopettamaan kaikki toisiaan vastaan käyty taistelu koska heitä kaikkia uhkaa sama mafia, mafia jolle vain maailman yksinvaltius kelpaa.
    Kaikki heidän toisia vastaan käymä taistelu vain vahvistaa tuon heidät tuhoamaan pyrkivän mafian agendaa ja hegemoniaa.

 14. Barack Obaman presidenttikaudella tapahtui useita virkavallan mustiin kohdistamia väkivaltatapauksia. Syntyi spontaaneja mielenosoituksia uhrien puolesta. Obama kutsui aina avuksi kansalliskaartin taltuttamaan mellakoijat. Asiasta ei noussut suurempaa meteliä.
  Nyt sen sijaan kansalliskaartin käyttämistä on paheksuttu ikäänkuin sellaista keinoa ei olisi koskaan ennen sovellettu. Tästäkin voi tehdä johtopäätöksen: Kyse on deep state vastaan kansa – kamppailusta ja presidentinvaalitaistelusta. Yhdysvallat on Eurooppaan verrattuna monessa suhteessa epäinhimillinen yhteiskunta. Se ei ole rakentunut järkevästi eikä eheyttävästi kokonaisuutena.

  • En näe tätä vain Yhdysvaltojen ongelmana. Taloudellinen eriarvoisuus ja sen mukanaan tuoma poliittisen vallan puuttuminen koskettaa maailman laajaa enemmistöä, väristä tai uskonnosta riippumatta.

   Jos ajatellaan pelkästään Eurooppaa (EU:ta) niin paljon on puhetta demokratiasta, solidaarisuudesta ja tasa-arvosta, käytännön toteutus on jäsenvaltioiden kumileimasin-parlamentit, yhä kauemmas karkaava, läpinäkymätön päätöksenteko, johon suurelle yleisölle tuntemattomat taustatahot pääsevät vaikuttamaan.
   Kun olemme todenneet Euroopan (EU:n) tilanteen, huomaamme että samoin on muuallakin.
   Aina on joku ylikansallinen taho tai vastaava sanelemassa.

   Paljon on puhetta vapaasta markkinataloudesta. Tosiasiassa meillä on sääntelytalous, jossa poliittisen eliitin vaalirahoittajatahoille rukataan sopivaa, monopolisoitumista helpottovaa lainsäädäntöä; pk-sektori ei pysty toimimaan näin säännellyssä taloudessa. Tämä systeemi halutaan globaaliksi, ja sääntelyä myydään vapaana markkinataloutena.

   Aloja, joita oikeasti pitäisi säädellä tiukasti (finanssisektori) ei valvota ennen, aikana eikä jälkeen.

   • Totta – taloudellinen eriarvoisuus ja poliittisen vallan puuttuminen. Finanssisektori ja korporaatiot määrittävät etujensa mukaan yhteiskuntia ja lainsäädäntöjä. Ne taistelevat kynsin hampain asemastaan ja keinovalikoima on valtava, koska rahoitusta propagointiin riittää. Kansalaisyhteiskunnan rauhanomainen herääminen on välttämätöntä – keinoälyllä voittoja – periaatetta ajetaan coronan varjolla salakavalasti, kun kontakteja ihmisten välillä on haluttu rajoittaa. On luotu mallia vankilayhteiskunnasta. Ihmisestä tehdään siinä tarpeeton.
    .

   • Yanis Varoufakisin mukaan vapaan markkinatalouden kausi päättyi 1870 paikkeilla, luitte oikein, luku alkaa 18 ei 19. Sen jälkeen on vallinnut monopolien ja oligopolien harvainvalta.

    Varoufakis esiintyy usein YouTubessa ja häntä on hauska seurata. Pelkään kuitenkin että hän aliarvoi vastustajien häikäilemättömyyden ja siksi hänen esittämänsä reformipolku tulee olemaan esteitä täynnä. Reformit tuskin tulevat suostuttelemalla vaan vasta kunnon rysähdyksen jälkeen.

 15. Totta – taloudellinen eriarvoisuus ja poliittisen vallan puuttuminen. Finanssisektori ja korporaatiot määrittävät etujensa mukaan yhteiskuntia ja lainsäädäntöjä. Ne taistelevat kynsin hampain asemastaan ja keinovalikoima on valtava, koska rahoitusta propagointiin riittää. Kansalaisyhteiskunnan rauhanomainen herääminen on välttämätöntä – keinoälyllä voittoja – periaatetta ajetaan coronan varjolla salakavalasti, kun kontakteja ihmisten välillä on haluttu rajoittaa. On luotu mallia vankilayhteiskunnasta. Ihmisestä tehdään siinä tarpeeton.
  .

 16. ”On luotu mallia vankilayhteiskunnasta….”
  Israelin n- ym. ’yahu-talmudistit’ avustavat tässä innolla jenkkejä ja myös Eurooppaa.

  Militarized Police a Gift from Israel? — militarisoitu brutaali poliisi, lahja jenkeille Israelista
  Training of American police in brutal tactics revealed
  PHILIP GIRALDI • JUNE 9, 2020
  The killing of black man George Floyd by white Minneapolis police officer Derek Chauvin has produced the highest level of national unrest seen in the United States since the 1960s. Tens of thousands of protesters are demonstrating against racism and perceived police brutality.
  … Officer Derek Chauvin used a technique taught to American police by Israeli trainers even if his judgement can be seriously faulted in terms of how he did it and how long her sustained it.
  He may have received the training with the full cooperation and financial support of both the Federal government, the government of the state of Minnesota and the city of Minneapolis.
  His lawyers will be able to argue, which they surely will, that he used a technique that was endorsed by the city of Minneapolis’s police manual and was also part of officer training with Israel.
  This makes for an interesting back story and an unbiased judge and jury, if that can be found anywhere on the planet, just might find Chauvin and his three colleagues innocent, which would be a travesty but inevitable in a system where police have effectively been trained and licensed to kill.
  https://www.unz.com/pgiraldi/militarized-police-a-gift-from-israel/

  • Jos Chauvin ja kumppaninsa käyttivät hänelle opetettua tekniikka, niin iso vastuu kuolemantuottamuksista on koulutusohjelman tilaajilla, tuottajilla ja poliisijohdolla, joka ei ole riittävästi harkinnut ja seurannut menetelmien toimivuutta ja soveltuvuutta käytännössä. Toki Chauvin ym. toimivat tilanteessa tarpeettoman suurella virkainnolla. Mutta homma on lähtenyt lapasesta ja kuka selittäisi nyt massoille sen, että vastuu jakautuu useille eri tahoille. Järkiperäisyys on kokonaan kadonnut nykyisestä politiikasta.

   Joka tapauksessa tilanteesta pitäisi purkaa pois iso osa tarpeetonta ja epäolennaista rotuaspektia. Tosiasiat eivät sitä tue, mutta nyt sitä on lietsottu tahallisesti. Pidätystapahtuman kuvasto, ”optiikka” on symbolisesti hyvin voimakasta, mistä tulee mieleen myös tahallinen lavastus eli false flag event.

 17. Ilman videokuvaa poliisista tappamassa tätä pienrikollisnarkkaria ei olisi mitään mellakoita.
  Lisäksi poliisi oli teossaan ”käsi taskussa” ivallisella ilmeellä. Tämä vaikutti suuresti siihen raivon tunteeseen joka kuvista levisi kaikkien verkkokalvolle. Miksi kaikkien? No koska tämä oli agendan mukainen uutinen, joka sai laajan ja taajan levikin kaikissa valtamedioissa. Olispa kiva jos kaikki vääryys saisi saman huomion. Ei tietenkään saa, mutta suuri kansa ei jaksa pohtia liikaa miksi.
  Ihmiset ei hitto vie jaksa perehtyä ja analysoida asioita. Tunne ohjaa ja tietty sopulimaisuus.

  • ”Ihmiset ei hitto vie jaksa perehtyä ja analysoida asioita. Tunne ohjaa ja tietty sopulimaisuus….”
   Sepä se ja siksi laumaa on niin helppo viedä kohti sen omaa tuhoa. Kun ei ymmärrä että joku huijaa tai valehtelee niin on aina huijarin armoilla.
   Mafialla on älykkäät propaganda taiturit riveissään jotka suunnittelevat hommat niin ettei ’tavis’ niitä juurikaan ymmärrä. Ajatellaan vaikkapa sotia. Ei varmaan monikaan olisi valmis antamaan henkensä niissä jos tietäisi mistä on todellisuudessa kyse.

 18. Nykyään kaikki keskustelu somessa ja uutiset on enempi vähempi valehtelua eli totuudella ei ole merkitystä ja sitä on vaikea löytää kun on harvoja medioita jotka sen kaivaa esiin kuten VastaValkea ja joku muu ulkomainen julkaisu. Tässäkin poliisin suorittamassa murhassa on kaksi totuutta eli poliisin oikeuslääkärin lausunto että murhattu kuoli sydän pysähdykseen ja omaisten palkkaaman patologin lausunto että murhattu kuoli tukehtumiseen kuten videokin osoitti. Tässä tapauksessa taisi ensin kuolla totuus.
  Kuitenkin jo tapahtumien kuvaaminen osoitti kuitenkin sen että poliisi toimi murhaavalla tavalla että mielen osoitukset on perusteltuja jo aiempienkin poliisin suorittamien murhien perusteella.
  Mielenosoitukset vaatii suunnittelua järjestäjien taholta että ne ei merkitse välttämättä poliittista motiivia mutta poliisit kyllä hajoitti väkivaltaisesti rauhallisia mielenosoituksia ja siinä saattoi olla poliittinen motiivi esim. Trumpin taholta kuten armeijan ja kansallikaartin lähettäminen kadulle ja demit on syyttäneet venäläisiä somettajia mielenosoitusten lietsomisesta niin kuin ei olisi jo saaneet tarpeeksi takkiin aiemmista Venäjä salaliittoteorioistaan. Trump myös Antifa liikettä syyttänyt terrorismista epämääräisin perustein mutta ei voi syyttää sitä terrorismilain perusteella Antifan rakenteen vuoksi.
  Demit varmasti ottaa poliittisen hyödyn tapahtumista mikä osoittaa demliikkeen olevan sairas näillä ainaisilla salaliittoteorioillaan ja johtuneeko kaikki Hillaryn pettymisestä hävittyään Trumpille. Vaikka vaalit on pian ohi niin poliittisessa elämässä eikä USAn valtion hallinnossa tulla palaamaan totuuteen ja sama paskan jauhanta jatkuu.
  Oikeusministeri Barr on entinen korruptoitunut liittovaltio tuomari joka on aina tehnyt päätökset kulloisenkin presidentin tahdon mukaan että voi olettaa hänen todisteiden olevan hänen tuomariuransa tasoisia.
  Suomessa on menossa sama ilmiö kuten USAssakin että valehtelu on päivän sana kuten Kulmunin tapauksessa ihan politiikkotasolla ja valtiotasolla on jatkunut jo pitempään. Keskusta on niin ryvettynyt että riikkeetöntä poliitikkoa ei hänenkään tilalle löytynyt. Myös somessa suora valehtelu on suosiossa ja kohteena näyttää useimmiten olevan Venäjä tai Suomen valtiollisen korruption puolustelu tai EUn toimien tai korruptin puolustelu valheellisin argumentein.
  Valehtelu kuuluu ihmisluontoon ja se varmasti johtaa ja on johtanut maailman vikasuuntaan mutta valehtelua ei varmasti maailmasta saada loppumaan vaikka tosiasioihin perustuvia tietoja olisi saatavissa.

  • ”—totuudella ei ole merkitystä ja sitä on vaikea löytää kun on harvoja medioita jotka sen kaivaa esiin …”
   Näin on ja voi jopa sanoa että valhe on valttia. Mitä paremmin osaat valehdella sen varmempaa on menestys. Rehellisen on turha odottaa menestyvänsä koska hän joutuu myöntämään asioita jotka eivät miellytä ihmisiä.
   Psykopaatit osaavat valehtelun parhaiten ja narsistit eivät menesty mitenkään ilman valhetta koska itsestä pitää antaa parempi kuva kuin mikä on totuus. Ja molempien ryhmien määrä on kovassa kasvussa.
   En tiedä mitä tästä lopulta seuraa.

 19. Höh ja huh? Riikka Rebellisk onkin palautettu Strömsön ruotuun? Oj Nej!

  Mustat riehukaa, riehukaa ja riehukaa ! Muutosta ei saa anomalla, rapatessa verta roiskuu.

  Planeetan uusliberaalit ja arvokonservatiivit, menkää jo sinne iankaikkiseen valtakuntaanne, mitä vittuu te täällä hillutte ?

  • Mustat riehukaa ja riehukaa, asemanne, kaikkien asema paranee kun tulee ruumiita ja asuinalueidenne liikkeet on ryöstetty, poltettu, yrittäjien elinkeinot tuhottu eikä kukaan saa palveluja. Ainahan voi siirtyä naapurialueelle ryöstelemään — jos muut eivät ole ehtineet ensin.
   Tulee parempi mielikin, ainakin on tehty jotain vapauden ja oikeudenmukaisuuden eteen. Siinä kymmenet ”oheisvahingot” mitään meinaa. (sarkasmivaroitus)

   Chigaco Sun Timesissa valittivat että poliisi ei tule paikalle; 65 000 hätäpuhelua vuorokaudessa, yli 50 000 puhelua enemmän kuin normipäivänä. Vuorokaudessa about 30 sivullista hengiltä. Ja nämä luvut vain yhdestä kaupungista https://chicago.suntimes.com/crime/2020/6/8/21281998/chicago-violence-murder-history-homicide-police-crime?fbclid=IwAR0N060aNpbY_nMvkPcdZncb1Pb7qlowl-axU4d0bJqVccZMne8-kFhAj4k

   • Tietysti tarkoitat hyvän kautta mutta me olemme etuoikeutettuja kaalinaamoja. Heidän tilanteensa on tyystin toinen.

    Suuri sosialisti on sanonut (jotakuinkin) että veri saa historian rattaat pyörimään. Tai että parempi elää päivä leijonana kuin sata vuotta lampaana. Ja mustille, että oikeus ilman valtaa on tyhjä sana 🤷🏽‍♂️

    • Tarkoitan, että mustat eivät ole ainoita eriarvoisessa asemassa olevia; he eivät ole ainoita ryhmiä/yksilöitä jotka kärsivät taloudellisesta eriarvoisuudesta joka tuo mukanaan poliittisen eriarvoisuuden.

     Vallitsee raivostuttava moninormisuus. Jonkun ryhmän riehunta hyväksytään, toisen ei, aina sen mukaan onko riehunta hyväksytyn/vallitsevan ideologian pohjalta ”hyvän asian puolesta” vaiko ”pahan”. Kaksoisstandardit näkyvät joka puolella.

     Kun vaikkapa HongKongissa/Lähi-Idässä/Ukrainassa protestoidaan sortoa vastaan, se on hyväksyttävää ja länsimainen poliittinen eliitti tukee sitä.

     Kun ranskalaiset keltaliivit lähtevät kaduille samoista syistä (eriarvoisuus ja enemmistöä kurjistavat politiikat), se yht´äkkiä onkin kapinaa, ja poliittinen eliitti määrää poliisin ja armeijan kaduille tukahduttamaan liikehdintää. Media ei uutisoi juuri mitään (ellei pääse mainitsemaan äärioikeistoa).

     Kun äärivasemmiston militanttiosastot särkevät paikkoja ja hakkaavat sivullisia ja/tai protestoijia, media uutisoi äärioikeiston liikehdinnästä joka on uhka yhteiskuntarauhalle.
     Pahoinpidellyksi joutuneen kannalta lienee monella tapaa samantekevää, potkiko hänen hampaansa irti vasen, oikea vai musta saapas. Tai poliisin saapas.

     Tasa-arvo toki lisääntyy kun entistä useammalla entistä useammassa maassa menee päin persettä mutta minusta se on huono tavoite.

     En myöskään näe, että jos joutuu pelkäämään omiaan, naapureita ja esivaltaa, asiat olisivat menossa parempaan suuntaan. Mitä järkeä on tehdä mitään, yrittää mitään, jos milloin tahansa kuka tahansa saattaa tulla ja pistää elinkeinosi ja/tai asuntosi paskaksi?

     Katselin eilen yhtä videopätkää, jossa ryöstelyä katsomassa ollut nuori (musta) pariskunta keskusteli näkemästään. He sanoivat, että yksikään mellakoitsija ja ryöstelijä ei edes maininnut George Floydia, sen sijaan he esttelivät sitä mitä olivat vohkineet: Guccia, Vuittonia ja muita merkkituotteita.

     • Onko demokraattien uusin tapa tehdä vaalityötä ulkoistaa kaikki CNN::lle ja muille medioille, ja BLM-liikehdinnälle? Miksi Hillary on niin kovin hiljaa? Itse asiassa, mitäs Hillary oikein puuhastelee tällä hetkellä? Missä on Joe Biden?

      Joe Biden joutuu joka tapauksessa tv-väittelyihin, ja se on kova paikka, kun Trump tulee olemaan hyvin valmistautunut, ja hän varmaankin mainitsee Hillaryn pikeudenkäynnit tältä kesältä ja muutamat DNC:n epäilyttävät toimintatavat. Mahtaa medioita ärsyttää, kun on vaikea istuvaa presidenttiä livessä sensuroida. Voihan heillä olla vielä jokin ässä hihassaan.

  • Mikä on tehnyt ”Terroristista” ”Terroristin”. Eikö rintaruokinta onnistunut lapsena eikä nuoruusiässäkään…?

 20. ”Mafialla on älykkäät propagandataiturit riveissään, jotka suunnittelevat hommat niin, ettei `tavis` niitä juurikaan ymmärrä.” Rahaa tähän toimintaan on pohjattomasti. Resurssit ovat suunnattomat – ne ovat nykysodankäynnin varantoja. Sanat ja niillä maalailu ovat ase ja opium. Yksilön tietoisuustyö on ainut avaimenreikä, josta voi suunnata katseen tähän inhmillisten voimavarojen tuhlailuun. False flagia on miltei kaikki. Siinä suhteessa elämme todella huippuaikaa. Tätä on ahdistavaa seurata. Oikeastaan katsoa voi vain syrjäsilmällä, niin potaskaa on kaikki ”tiedonvälitys” mediapoolissa ja globaalirikkaiden areenoilla. Ei ole helppoa aina ymmärtää, mistä oikeastaan on kysymys. Valhetta voi olla valheen päällä tai sitten aivan päinvastoin.

  • Hyvä kommentti, näin on. Massiivinen teatteri on käynnissä maailmanlaajuisesti ja ihmisten vastakkainasettelua lietsovat, ”sanoilla maalailevat” toimittajat seisovat sen keskiössä. Kaikki kansainväliset uutiset ovat enemmän tai vähemmän potaskaa…. feikki iskut, feikki kuolemat ja feikki muistotilaisuudet ovat mafialle arkipäivää. Juuri nämä, eli suojelupoliisi-verkoston lavastamat feikkitapahtumat, saavat toimittajat liikkeelle – harvoin saa lukea mitään ihmiskunnan oikeista sankareista, joista monet ovat tehneet itsemurhan esimerkiksi ampumalla kaksi kertaa itseään päähän.

   Jokainen meistä on oman tietoisuutensa vanki ja sille emme voi yhtään mitään. USAn korkein eliitti toimii ’ase ohimolla’ ja täsmälleen samoin toimii myös Suomen korkein eliitti olipa kysymyksessä sitten hallitus, ministeriö, armeija tai poliisi. Sodat eivät syty, ne organisoidaan… alkuperäistä rasismia ei ole; ihon väriin perustuva vastakkainasettelu on poliittisilla toimilla luotu, ja samoilla toimilla rasismia myös lietsotaan / ylläpidetään… rutiköyhät vs. upporikkaat = pedon systeemi. Elämme toisin sanoen helvetissä (raamatullisesti ilmaistuna ”tulinen järvi”) jossa ihminen hioo ihmistä. Rahan luonnin ryöstäneet nurkanvaltaajat, jonka ”kuolinhaava on parantunut” on saanut valtansa alle jokaisen kansallisvaltion, ja tämän menossa olevan hulluuden voi ymmärtää vain historian ja teosofisen maailmankatsomuksen kautta. Ihminen (jokainen meistä) on fyysiseen kehoon alistettu metafyysinen olento, eli tietoisuus… menemme toisin sanoen sinne minne henki meidät johdattaa. Kaikki tämä – sodat, köyhyys, valheet ja vastakkainasettelu – sisältyy ihmisen evoluutioon, joka ei perustu lineaariseen aikaan vaan tietoisuuteen!

 21. Ämerikassa tapettiin yksi neekeri. Se sai jotakuinkin 15000 Suomen kansakunnan toivoa Senaatintorille osoittamaan mieltään.
  Yli 150 suomalaista yhteiskuntaa rakentanutta vanhusta tapettiin hoitokodeissa, eikä yhtään mielenilmaisua heidän puolestaan ole näkynyt Senaatintorilla… Kannattaisiko hetki miettiä missä oikein ollaan menossa?

  Uskallan väittää, että tämä 15000 lukumääräinen mielenosoittajan porukka heppaseläsä istuvine kakaroinen päätyy pyörittämään sukkahousujaan paremman elämän toivossa ennen tajunnan korkeampaa astetta.

  • Katkeran setämiehen? tilitys. Korkeamman asteen yhteys, Jahve kännissä vai uuden karheet väärän kokoset arvopohjalliset.

   Älä ole chicken shit, mene rohkeasti mukaan ✊🏽

   Ja kyllä omien uhriemme puolesta on osoitettava mieltä, Oulun lapsiuhrit, koronaheitteille jätetyt vanhukset, Turun torin puukotus ja liian paljon muuta EIKÄ odottaa, että mätäeliitti antaisi lupaa tai veljeskansamme Viro Unkari Inkeri ravistelisivat meitä vastuuseen itsistämme 😳

   • Sinustakin tulee ”Setämies tai Tätinainen” eräänä päivänä, jos elät riittävän pitkään ja pystyt ruokkimaan itsesi. Mieti sitä. Mitä olet tehnyt korjataksesi asioita. Mitä olet tehnyt tämän yhteiskunnan hyväksi ylipäätänsä. Sinä ja kakarasi viime kädessä maksatte meneillään olevan hölmöyden.

    • Ole vaan ”Terroristi” ihan rauhassa. Raavitko muurilaastia seinästä elääksesi, vai vai nuoletko eliitin persettä läpi koko elämäsi saadaksesi ravintoa?

     • Hephep hyvät herrat. Osoittakaa kunnioitusta toinen toistenne oikeudelle esittää mielipiteensä, jooko.
      Pysytään asiassa (epäoikeudenmukaisuus ja sen yhteiskunnallset seuraukset) eikä aleta solvata toinen toisiamme.

      Kukaan meistä ei ole yksin vastuussa yht. kunnallisista epäoikeudenmukaisuuksista eikä kukaan myöskään ole täysin vastuuton.

 22. Katselin tuossa lisää videoita miekkareista. Naamioituneet nuoret miehet polttivat asuintaloa. Eräässä pätkässä tyyppi huutaa palavan talon edessä ”Fuck the world!”. Batman-elokuvassa on sama kohtaus. Palavien talojen mustat asukkaat ovat takuulla iloisia ja kiitollisia, kun heidät on nyt pelastettu sorrolta ja väkivallalta veljien toimesta.
  Kaupoista kärrättiin kamaa ostoskärryillä. Omaisuuden uusjako yhteiskunnallisesti oikeudenmukaisella tavalla: mustat vievät mustan yrittäjän omaisuuden. Maailma parani taas himpun verran, ihan takuulla.

  Yhdysvaltain, kansojen sulatusuunin eri asuinalueilla asuneiden (mennyt aikamuoto,poltetuilla alueilla ei enää asuta) naapurit, monikultturistit riemuitsevat kun naamioitu mies lupaa heidän tulevan myös esikaupunkialueille parantamaan yhteiskunnallista okeudenmukaisuutta. Äidit ja isätkin iloitsevat: heidän lapsensa saavat nyt nähdä freedomia ja democracya pakoauton takaikkunasta.

  Vakuutusyhtiöt laskevat, paljonko vakuutusten hintoja pitää nostaa jotta kaikki tuhottu omaisuus ja vakuutetut kuolleet saadaan maksettua. Ei saada. Pyydetään valtiota ottamaan vakuutusyhtiön tukirahaa niiltä, joilta vielä voi periä veroja, joilla vielä on töitä. Näin ollaan jälleen askelen lähempänä todellista tasa-arvoa.

  Onneksi sairaaloissa on tilaa mellakoissa loukkaantuneille kun muiden kuin koronaepäiltyjen hoitaminen lopetettiin! Oli tilaa. Ei ole enää, polttivat perkeleet sairaalankin.

  Poliisiväkivallan vastustajat kiroavat, kun poliisi ei tule vaikka vapauttajat ovat nyt heidän alueellaan, naapurikortteli on jo liekeissä.

  Vapaus, veljeys ja tasa-arvo ovat taas askelen lähempänä. (sarkasmivaroitus)

  • ps. Sanot että media ei kerro. Johtuisiko siitä, että on vaikea löytää sopivaa näkökulmaa kun sorretut vähemmistöt ja vasemmisto ryöstelevät, pahoinpitelevät (myös poliiseja) ja tuhoavat paikkoja?
   Ei, ei se siitä johdu. Mediahan ON uutisoinut poliisin pahoinpitelevän rauhanomaisesta protestista raportoimassa olleita tomittajia.

   • Riikka, ymmärrät varmaan (…. vai ymmärtätkö?) että poliisi oli mielenosoittajien provosoinnissa kaulaansa myöten mukana, ja olen itse tämän asian omin silmin todistanut. Undercover cops olivat soluttautuneet mukaan rikkomaaan ikkunoita/ryöstämään kauppoja Santa Monicassa kun heidän rakkaat virkaveljensä (noin 20 poliisia) seisoi hiljaa vieressä pitämässä huolen siitä, ettei ryöstelyä häiritä… tai siltä se ainakin näytti. Tämän tapahtuman jälkeen nämä tumput suotana seisoskelevat poliisit hurskastelivat televisiossa, että olipas ikävä tapaus ja kaikki varkaat tullaan ottamaan kiinni, kunnes tuli uutinen, että ”kansan viha ymmärretään” ja ketään vastaan ei nosteta syytettä. Poliisi-organisaatio toimii maailmanlaajuisesti kolmessa kerroksessa; tavallinen vaatimatonta palkkaa nauttiva rivipoliisi ei tiedä mitä ylempi taso eli ns. dirty cops virkatyössään tekee, ja he puolestaan saavat ohjeet ylempänä olevasta hornan kattilasta.

    Ketä siis poliisi suojeli näissä GF:n protesteihin liittyvissä ilkivallan töissä ja varkauksissa…. kansaa ja pienyrityksiäkö?

    • Täysin mahdollista, että poliisi on ollut provosoimassa. On sitä Suomessakin tapahtunut.

     Pk-yrityksiä ja ”väärien” puolueiden toimistoja ei suojella.

  • Why America’s Revolution Won’t be Televised
   PEPE ESCOBAR • JUNE 3, 2020

   The Revolution Won’t Be Televised because this is not a revolution. At least not yet.

   Burning and/or looting Target or Macy’s is a minor diversion. No one is aiming at the Pentagon (or even the shops at the Pentagon Mall). The FBI. The NY Federal Reserve. The Treasury Department. The CIA in Langley. Wall Street houses.

   The real looters – the ruling class – are comfortably surveying the show on their massive 4K Bravias, sipping single malt.

   This is a class war much more than a race war and should be approached as such. Yet it was hijacked from the start to unfold as a mere color revolution.
   **—Vallankumousta ei televisioida, koska tämä ei ole vallankumous. Ainakaan ei vielä.

   Target’n tai Macyn polttaminen ja / tai ryöstäminen on pieni poikkeus. Pentagon (tai edes Pentagon Mall -kaupat), FBI, NY: n keskuspankki, Valtiovarainministeriö, CIA Langleyssa, Wall Street talo ei ole uhattuna.

   Oikeat ryöstäjät – hallitseva luokka – seuraavat mukavasti näyttelyä massiivisella 4K Braviasillaan siemailemalla viskiä.

   https://www.unz.com/pescobar/why-americas-revolution-wont-be-televised/

   Inverted Totalitarianism
   The late, great political theorist Sheldon Wolin had already nailed it in a book first published in 2008: this is all about Inverted Totalitarianism.
   https://www.amazon.com/Democracy-Incorporated-Managed-Inverted-Totalitarianism-ebook/dp/B0718Z8LPM/ref=sr_1_1?crid=1DCJ78YPZLCQ9&keywords=sheldon+wolin+democracy+incorporated&qid=1591162268&sprefix=Sheldon+Wolin+%2Caps%2C397&sr=8-1

   • Renouncing Liberalism — Liberalismista luopuminen
    MIKE WHITNEY • JUNE 9, 2020
    … These draconian steps will further widen the gaping chasm between rich and poor exacerbating social tensions and creating a permanent underclass willing to work for pennies on the dollar. All of these things will happen, and soon.

    Are liberals prepared to fight this class war that could be just weeks away or will they choose to become even more irrelevant by promoting policies that only prove they are unfit to lead?

    In my opinion, liberalism is a spent-force, a misdirected social dogma that has lost its luster, an idea whose time has passed. Let’s admit it, the zeitgeist has changed, it’s a different world now, and different ideas will be needed to shape events.
    **___Mielestäni liberalismi on loppuun käytetty voima, väärin suuntautunut sosiaalinen dogma, joka on menettänyt kiiltonsa, ajatus, jonka aika on mennyt umpeen. Myönnetään se, että zeitgeist on muuttunut, maailma on nyt erilainen ja nyt tarvitaan erilaisia ideoita.

    https://www.unz.com/mwhitney/renouncing-liberalism/

    Luokkaerot vain koko ajan kasvavat rikkaiden ja köyhien välillä ja planeetta ’vetää viimeisiään’.
    Mitä tilalle ja miten kun totuus kapitalismista alkaa paljastua yhä räikeämmin ? ja Ihmiskunta ja planeetta ovat vakavan tuhon uhan alla.

    • Työväestöä perinteisesti puolustanut vasemmisto on ohjattu umpikujaan, josta se härkäpäisesti pyrkii pääsemään eteenpäin väärässä järjestyksessä. Perinteinen tulonjakoon liittyvä luokkakysymys pitäisi ratkaista ensin ja keskittyä vasta sitten identiteettipoliittisiin kysymyksiin. Vasemmistoa taitavasti ohjaileva valtaeliitti agentteineen on saanut sen yrittämään etenemistä päinvastaisessa järjestyksessä, jolloin se epäonnistuu kummassakin tavoitteessaan. Uusmarxilainen vasemmisto on tästä tilanteesta itsekin niin turhautunut, että se väkivalloin hiljentää kaikki ne, jotka sitä yrittävät ojentaa. Sen sokeudesta on tullut sille raivopäinen dogmi ja siitä on tullut erinomainen kasvualusta länsimaiden perikatoa nopeuttaville kumousliikkeille.

     Itsekin tulen maltilliselta vasemmistolaiselta taustalta ja olen joutunut voimattomana katselemaan tätä uusvasemmiston harharetkeä ja sen kyvyttömyyttä vetää tilanteesta oikeita johtopäätöksiä. Eikö olisi jo aika heittää sirpapuhakat ja sarkkihannaset pois vasemmiston omista puolueista ja medioista sotkemasta selkeää poliittista agendaa? Kun ihminen väsyy ja kyynistyy, niin se ei jaksa enää välittää siitä, että ovatko joidenkin tarkoitusperät hyvät vain ei. Toimimaton toimintatapa on vain hylättävä ja sen kannattajat heitettävä pois asemistaan.

     Toinen turhautuman ilmentymä on tietenkin hakeutuminen nk. ”äärioikeiston” pariin, joka tällä hetkellä pyrkii edes jotenkin puolustamaan valkoista työväestöä. Kuitenkin, jos lähdet pois tehottomasta uusvasemmistosta ja siirryt mamu-kriittisten piiriin, sinusta tulee yhdessä yössä paha rasisti, natsi ja epäihminen ja sinut voidaan jopa fyysisesti tuhota. Näin syvä on uusvasemmiston moraalinen rappio ja turmelus, jonka se projisoi kaikkiin muihin kuin itseensä.

     • Nimenomaan vasemmiston voi nähdä suurena ongelmana. Oikeisto-eliitti olisi helppo pitää aisoissa jos vasemmisto (ja vasemmistolaisesti ajattelevat) olisi yhtenäinen ja ennen muuta täyspäinen ja ymmärtäisi paremmin asioita ja jos sillä olisi rehellinen johto.
      Tosiasia kuitenkin on että sitä ohjaa liikaa pelkkä tunne ja o-eliitin tarkoituksella luoma ja ylläpitämä sorto ja hätä. Siksi sitä on helppoa viedä kuin pässiä narussa. Myös sen oma johto-eliitti on useimmiten vallanhaluista eikä aidosti sitoutunut vasemmiston agendaan.
      Muutama intellektuelli ei auta kun kuitenkin massan tunne-voimalla asioita hoidetaan ja jos sillä järki on jäässä niin minkäs teet. Silloin mennään vääjäämättä ojasta allikkoon ja ajautuminen totalitarismiin demokraattisen sosialismin sijasta on jatkuvana vaarana.
      Sen Paavi Lipposen junailema EU-politiikka kertoo. Ollaan muka ’pöydissä päättämässä omista asioista’ eli alistumassa oikeistolaiseen kuriin.

     • Tässä kaiketi vaikuttaa sellainenkin asia, että media ei halua esitellä maltillisia. Maltillisuudesta on vaikea repiä myyviä otsikoita.
      Josta syystä esimerkiksi median antama kuvaa feminismistä on vääristynyt. Ääneen päästetään äärilaidan sotamutantteja, joiden jutut ovat sellaisia, että naisena häpeän syvästi ja suren sitä, että he vahingoittavat ulostuloillaan naisten ja miesten välisen tasa-arvon toteuttamista.

      Minua häiritsee sekin, että tasa-arvokysymyksiä sukupuolitetaan, samalla väittäen näin tomittavan että päästäisiin eroon sukupuolittamisesta.

      Päästäisiinko esim. samapalkkaisuuteen, jos kriteerit olisivat pätevyysperusteisia eikä jotain positiivisen syrjinnän tasa-arvokiintiönormeja?

 23. Hep Hep Riikka, kiitos vaan paimennuksesta tason ylläptämiseksi, olet aivan oikeassa, – mutta kun toi alotti, ja ihan tarkoituksella provosoiduin. On tämä sivistyksellinen taso sen verran pudonnut viime aikoina…

  • Kahden esiteinin äitinä sitä provosoituu nopsaan muistuttamaan tavoista — milloin ei halua vaan sulkea korviaan ja toivo että nahina loppuu itsestään 😉

 24. @Truth_hunter 10.6.2020 at 13:10
  Yhtäläisyys tämän päivän USAn ja Saksan suuren 1930-laman (ja oman maamme vasemmiston?) välillä
  The Similarities Between the US Today and Germany During the Great Depression
  (Gilad Atzmon)
  One would have thought that the American Left and progressive political institutions would be the first to be alarmed by these developments. We tend to believe that tempering the rich and their greed, caring for working people and fighting for equal opportunities and justice in general are the Left’s prime concerns.
  **___Luulisi, että Yhdysvaltain vasemmisto ja edistykselliset poliittiset instituutiot olisivat ensin huolestuneita tästä kehityksestä. Meillä on taipumus uskoa, että rikkaiden ja heidän ahneuden hillitseminen, työväestöstä huolehtiminen ja yhtäläisten mahdollisuuksien ja oikeudenmukaisuuden taistelu ovat yleensä vasemmiston ensisijaisia huolenaiheita.

  The American reality, however, suggests the opposite. Instead of uniting us in a fierce battle against Wall Street and its broad daylight robbery of what is left of American wealth, the American Left is investing its last drops of political energy in a ‘race war.’ Instead of committing to the Left’s key ideological values, namely: class struggle that unites us into one angry fist of resistance against this theft and discrimination, and without regard to our race, gender, or sexual orientation, the American Left makes us fight each other.
  **___Amerikkalainen todellisuus edustaa kuitenkin päinvastaista. Sen sijaan, että yhdistyisi kiivaaseen taisteluun Wall Streetiä vastaan … Yhdysvaltain vasemmisto sijoittaa viimeiset poliittisen energiansa tipat ”rotu-sotaan.”

  The silence of the Left on the current Wall Street “wealth transfers” is hardly an accident. American Left and Progressive institutions are supported financially and by Wall Street and global financiers.

  There is plenty of history of such divisive politics from the Left and the way it often ends up betraying the Working Class. The collapse of the German Left in the early 1930s is probably the most interesting case-study of this.
  One would assume that the collapse of capitalism would have been politically celebrated by the German Communists and Marxists as the Germans lost hope in ‘bourgeois democracy’ and capitalism alike. The German Communist Party (KPD), like the Nazi party, increased its power exponentially following the economic meltdown.
  A lot has been written about the failure of the German Left, both Marxists and Communists, to tackle Hitler and Fascism. Some Marxists are honest enough to admit that it was actually the KPD, German Communist Party, its authoritarian and divisive politics that paved the way for Hitler and Nazism.

  Like Stalin, the German KPD was quick to employ the term ‘fascist’ to describe any and all political opponents. In an act of gradual self-marginalisation, the German Left reduced itself into irrational political noise that finally lost touch with reality. The KPD were so removed from understating the political transition in Germany that on January 30, 1933, the day Hitler was appointed Chancellor of Germany, the KPD foolishly declared: “After Hitler, we will take over!”
  Like the American radical Left today, the KPD fought in street battles against the Nazis from 1929 to 1933. These battles cost the lives of hundreds of Nazis and KPD members. But in 1933 no political group paid as high a price in blood as the KPD. Nearly a third of KPD members ended up in prison.

  Today as American progressives and leftists gear up for a long relentless battle, I have a little advice to offer. History teaches us that Fascism always wins when the conditions for a Marxist revolution are perfect. When you push for a race conflict and further fragmentation of the American society, bear in mind that you may end up facing a real Trump character (as opposed to Donald) that may be able to unite America and make it great for real, but you won’t find your place in it.

  Originally appeared at: Gilad Atzmon
  https://truthtopowernews.com/similarities-between-us-today-and-germany-during-great-depression-n3679

  • Paul C Roberts varoittaa … jotkut Venäjän liberaalit yrittävät vaikeuttaa yhteistyötä Kiinan kanssa … onko Arbatov Washingtonin agentti?
   Some Top Russian Liberals Are Wary of an Alliance With China – They Are Wrong
   Paul Craig Roberts

   If there were a Russian version of the website PropOrNot, Academician Alexei Arbatov could find himself listed there as “American agent/dupe.”

   Arbatov directs the International Security Center of the Institute of World Economy and International Relations of the Russian Academy of Sciences.
   He demonstrates his Washington leanings by his recommendation that Russia avoid a strategic alliance with China.
   This, of course, is a Washington position. It seems curious coming from a Russian security expert at a time when US foreign policy is dominated by neoconservatives who are hostile to both Russia and China because the two countries are obstacles to American hegemony.
   **___Arbatov johtaa Venäjän tiedeakatemian maailmantalouden ja kansainvälisten suhteiden instituutin kansainvälistä turvallisuuskeskusta.
   Hän osoittaa Washington-myönteisyytensä suosituksellaan, että Venäjä välttää strategista liittoa Kiinan kanssa.
   Tämä on tietysti Washingtonin kanta. Näyttää erikoiselta venäläiseltä turvallisuusasiantuntijan puheelta aikana, jolloin Yhdysvaltojen ulkopolitiikassa hallitsevat uuskonservatiivit, jotka ovat vihamielisiä sekä Venäjälle että Kiinalle, koska nämä kaksi maata ovat esteitä Yhdysvaltojen hegemonialle.

   Arbatov is the typical Russian liberal, aping what the neocons in the West are pushing. He is the son of the famous Soviet American expert and foreign policy heavy, Georgy Arbatov. Like many Russian liberals, Alexei is a child of privilege.
   **___Arbatov on tyypillinen venäläinen liberaali, joka ajattelee sitä, mitä länsimaiden neokonnat ajavat. Hän on kuuluisan Neuvostoliiton amerikkalaisen asiantuntijan ja ulkopolitiikan raskaan Georgy Arbatovin poika. Kuten monet venäläiset liberaalit, Aleksei on etuoikeutettu lapsi.

   Washington demonizes both Russia and China, imposes sanctions and threats, conducts aggressive military maneuvers in the spheres of influence of both countries, dismisses the Russian president as “the new Hitler,” threatens China with a trade war, and blames China for the coronavirus and threatens to make China pay for it.
   Why is Arbatov opposed to such a desirable result? Why does he want Russia “to keep its distance” from China? Does he trust Washington more than China?

   Whatever the basis for Russian distrust of China, it makes less sense for Russia to trust Washington, which continues to prepare the path for war by dismantling the last remaining agreements put in place to ensure peace. Nothing is more important to Russia and China, and to world peace, than a solid alliance between Russia and China. This is the best way for the two countries to protect their sovereignty and perhaps the only way of preventing the drive for American hegemony from resulting in nuclear war. If Russians cannot understand this, they are doomed along with the rest of us.
   Paul Craig Roberts
   https://russia-insider.com/en/some-top-russian-liberals-are-wary-alliance-china-they-are-wrong/ri30631

  • Hurjaa on meno kun Amerikkaa putsataan: Suuri määrä valkoisia menettää työpaikkansa ja tuhoaa elämänsä, koska eivät tue valkoisten vastaisia mellakoita

   American Purge: Scores of White People Lose Their Jobs and Have Their Lives Ruined For Not Supporting Anti-White Riots
   Eric Striker
   Amerikan puhdistus: Valkoiset ihmiset menettävät työpaikkansa ja tuhoavat elämänsä, koska eivät tue valkoisten vastaisia mellakoita
   Eric Striker
   In America, white citizens are under siege in a three front war with criminals on the street, the entire government, and the plutocrats directing them. These forces have all united to support the George Floyd race riots. 
   In Weimerica, white depoliticization is no longer an option.    
   https://national-justice.com/american-purge-scores-white-people-lose-their-jobs-and-have-their-lives-ruined-not-supporting-anti

   • USA:n syvästi henkisesti sairas poliittinen ilmapiiri ilmentää ja ruokkii ulkokultaista tekopyhyyttä, joka on amerikkalaiselle kulttuurille jo lähtökohtaisesti tunnusomaista. Oksettaa sellaista katsella, mutta ikävä kyllä, sitä ollaan pikavauhdilla tuottamassa myös Suomeen.

    Kollektiivisen syyllisyyden osoittaminen ja sen raivopäinen vaatiminen myös muilta on lapsellista ryhmäajattelua. Kuitenkin amerikkalaisuus ja myös rasismin vastainen filosofia perustuu yksilökohtaiseen vapauteen taustaryhmän vaikutuksesta. USA:ssa väitetään, että jokainen voi näyttää omat kykynsä ja nousta menestykseen omien avujensa ja tarmonsa avulla. Kuitenkin amerikkalainen yhteiskunta on aina ollut yhtä altis viiteryhmän kautta ihmisiä arvostelevalle asenteelle kuin kaikki muutkin. Esimerkiksi irlantilaisia ei pidetty suuressa arvossa 1900-luvun alussa eikä heitä haluttu ottaa töihin minnekään. USA:n sosiaalinen järjestys on ollut koko ajan käymistilassa ja tilanne on hyödyttänyt juutalaisia sekä mafian edustajia, jotka ovat nopeasti löytäneet levottomassa ilmapiirissä itselleen huikeita tulonlähteitä, vaikkapa laittoman vedonlyönnin tai viinanmyynnin. Näiden ryhmien keräämien valtavien voittojen ansiosta juutalais-italialainen mafia itse asiassa hallitsee taustalla koko maata ja on perheidensä kautta ulottanut vaikutuksensa myös politiikkaan ja hallitsee maan rahajärjestelmää. Voitelurahojen käytöstä on tullut politiikan ostamisessa arkipäivää ja maahan on syntynyt näkymätön korruption verkosto. Kristilliset ja rehellisyyteen uskovat vaikuttajat on jo aikaa sitten sysätty syrjään maan valtakoneistosta ja heillä on vaikutusvaltaa enää korkeintaan paikallisella tasolla.

    Tilanne oirehtii koko kulttuurin saastumisena, kun rikollinen mielenlaatu hallitsee maata. Syntyy valtava paine ja tarve synnintunnustuksiin, mikä eliitin osalta purkautuu irvokkaana tekopyhyytenä tai jopa radikaalien kumousliikkeiden kannatuksena. USA:n eliitti ikäänkuin salaa viestii että: ”parantakaa tai tuhotkaa meidät, kun vielä voitte!”.

    • Näin se on. Sanoit tiivistetysti sen mikä on ’pelin henki’ USAssa jossa juutalais-italialainen mafia hallitsee taustalla koko maata ja ulottaa lonkeronsa myös Eurooppaan.
     Tuon tuhoisan, sitkeän ja energisen mafian voittaminen on ihmiskunnan tulevaisuuden ydinkysymys kuten Nietzsche jo totesi.
     Viittaan alempana olevaan kommenttiin Truth_hunter 11.6.2020 at 12:17

 25. Iskikö maanpetoksellinen viherkommunistinen sensuuri?

  ”Suomen Perusta -ajatuspaja keskeytti Totuus kiihottaa -julkaisun jakamisen”,
  https://www.kansalainen.fi/suomen-perusta-ajatuspaja-keskeytti-totuus-kiihottaa-julkaisun-jakamisen/

  Viherkommunistit haluavat häiriöttä jatkaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten (ja muiden eurooppalaisten) etnistä, valkoista kansanmurhaa – piittaamatta siitä millaista helvettiä ovat omallekin jälkikasvulleen valmistelemassa!
  Lieneekö heillä ”rasisti, fasisti, natsi”-sensuroinnissaan tukenaan vielä eräs tietty ”oikeuslaitoksessamme” oikeuden sijasta vääryyttä jakava sadistinen psykopaatti?

  Onhan tämä melkoinen taakka jo rahallisestikin myös nykyisille veronmaksajille:
  ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa”, https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/11/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-ministereiden-laskelmat/ – puhumattakaan noiden viherkommunisteille rakkaiden sydänkäpysten tekemistä rikoksista kuten raiskaukset ja murhat.

  Kunhan Ohisalo kannattajineen edistyy Suomen ”ruotsittamisessa” niin varmasti saamme autopaloista valoa talvisiin pimeisiin pohjolan öihimme ja vaihtelua ilotulituksilta kuulostavista terroristisista räjähdyksistä tavan takaa Ruotsin malliin!

  ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
  https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  • Ohisalon ja muiden viherkommunistien ideaalimaan Ruotsin TAVANOMAISTA arkipäivää:

   ”Mustat tuhosivat kaupunkia Göteborgissa
   Göteborg ajautui eilen täyteen kaaokseen mustien rotumellakoiden takia. Pitkin kaupunkia oli isoja mellakkatilanteita, joihin osallistui satoja mustia. Poliisi otti kiinni iltapäivän ja illan mittaan kymmeniä mellakoitsijoita.
   Pahimmat mellakat sijoittuivat Göteborgin keskustan ympäristöön. Väkijoukko liikehti kuin aalto ja pysähtyi aina johonkin paikkaan rikkomaan ikkunoita ja repimään istutuksia maasta. Kaupungin keskustassa oli useita satoja mellakoitsijoita, joista enemmistö oli maahanmuuttajataustaisia henkilöitä…”
   https://pt-media.org/2020/06/08/mustat-tuhosivat-kaupunkia-goteborgissa/

   ”Useissa kaupungeissa jättimäisiä joukkotappeluita
   Illan mittaan useissa kaupungeissa on ollut jättimäisiä joukkotappeluita, joihin on parhaillaan osallistunut satakin uusruotsalaista. Ainakin Uddevallassa, Uppsalassa ja Tukholmassa ollaan oltu sotatoimissa…”
   https://pt-media.org/2020/06/09/useissa-kaupungeissa-jattimaisia-joukkotappeluita/

   ”Uppsalassa jo monta päivää kestäneitä mellakoita
   Mustien afrikaanojen rotumellakoiden varjoon on jäänyt Uppsalan ongelma-alueen Gottsundan ja Valsätran joka keväiset mellakat. Maahanmuuttajalähiö on muistuttanut nyt jo viikon päivät sotatoimialuetta…”
   https://pt-media.org/2020/06/09/uppsalassa-jo-monta-paivaa-kestaneita-mellakoita/

   ”Perjantaipaatos: Rikollisen mustan takia tuhotaan paikkoja, mutta kiltin vammaisen valkoisen nuorukaisen kuolema ei kiinnosta ketään…”
   https://pt-media.org/2020/06/05/perjantaipaatos-rikollisen-mustan-takia-tuhotaan-paikkoja-mutta-kiltin-vammaisen-valkoisen-nuorukaisen-kuolema-ei-kiinnosta-ketaan/

   Ohisalo: ”Turvapaikan haku on perusoikeus” – ainakin Suomi-nimisessä hölmölässä, toden totta!

  • Ilmeisesti johtuu siitä, että Suomen Perustalta uhattiin peruuttaa v altionavustukset — mikä kertoo mm. halusta rajoittaa eriävien näkökulmien esittämistä. Eikö ole peräti hupaisaa että sanan ja mielipiteen vapautta (muka-)puoltavissa länsimaisissa demokratioissa ei haluta antaa ihmisten lukea jotain jotta he voisivat itse päättää mitä mieltä lukemastaan ovat…

   • Aiheesta toiseen, kun sattuneista syistä luen Ruotsin ja Norjan vaihtoehtomediaa täytyy kiittää Vastavalkean ahkeraa kommentointihalukkuutta. Esim. steigan.no joka on kenties paras toimija ei pääse kommenttien osalta pitkällekään. Vastavalkean puutteena näkisin että yksi otsikko jää pitkäksi aikaa keskiöön. Voisiko olla joku ajankohtaisten tapahtumien rinnakkaisosio jossa aihe olisi vapaa.
    Silloin voisi kun sormet syyhyävät nakuttaa jotain esim. Palmen murhasta josta eilen tarjoiltiin lässähtänyt kohokas. Nyt ollaan kuitenkin lähempänä vastausta luulisin, mutta jäljet ovat kylmenneet. Oliko eilen esitetty Engström tekijä vai avustaja jää avoimeksi. Ironista on, että vaikka Ruotsin poliisilla aikanaan oli joukko epäiltyjä, juuri Engström hukattiin ja hänet löydettiin nimenomaan ”salaliittoteoreettikkojen” toimesta. On surkuhupaisaa, ettei virallisella tutkinnalla ole mitään sanottavaa ”Stay behind”-liikkeestä jonka CIA eurooppalaisine kätyreineen rakensi 50-luvulla mm. Ruotsiin: Ja jonka johtomies pitkään oli Skandia-vakuutusyhtiön johtaja, eli ”Stay behind” toimi juuri Skandia-talosta käsin jonka kulmalla murha tapahtui ja jossa yhtiössä myös Engström työskenteli. Svetsiläinen Daniele Ganser joka on kirjassaan Gladio kirjoittanut myös Ruotsista mainitsee myös että Reaganin kauden CIA-päällikkö Colby toimi juurikin Ruotsissa 50-luvulla. CIA-Stay Behind – Skandia – Engström: palaset alkavat loksahdella paikoilleen, mutta aikaa on kulunut liian paljon.

    • Kirjoita aiheesta juttu Vastavalkealle.

     Itsekin mietin sitäkin, että olipa jännä ettei syyttäjän eilen esittämää aika perus-sherlockholmesmaista päättelyä harjoitettu aikoinaan.

     • Pitäisi tankata kirjallisuutta eikä se tällä hetkellä ole päällimmäisenä lukuaiheena. Pari muistikuvaa: Gunnar Wall on kirjoittanut laveasti aiheesta ja päätynyt Stay behind-organisaatioon mahdollisena tekijänä. Toimittaja Olle Minell kirjoitti 1991 artikkelin joka pitkälti jo sisälsi kaiken sen mitä Palme-tutkinta eilen kertoi. Minell epäilee poliisin ja SÄPO:n mukanaoloa. SÄPO ja Stay behind ovat hyvinkin limittäisiä toimijoita.
      Useat tutkijat epäilevät että Engström oli mukana muussa roolissa kuin ampujana, mikä sopisi siihen, että hän saattoi käyttää Skandia-taloa tukikohtana. On melkoinen sattuma tai sitten ei, että Palme ammutaan kivenheiton päähän siitä talosta missä oli Stay behind organisaation päämaja ja samalla Engstömin työhuone. Hetkellä jolloin William Colby johtaa CIA:ta, joka oli se mies joka toimi Tukholmassa 50-luvulla kun Stay behind perustettiin. Gunnar Wallilla olikin muistaakseni epäilynä se, että Olof Palme oli houkuteltu tapaamiseen Skandia-talon lähettyville ja että he siksi kävelivät kotiin eivätkä käyttäneet taksia.
      Kovin moni ruotsalainen ei mainitse Venäjä-politiikkaa keskeisenä motiivina. 80-luku oli sukellusvenehysterian kausi Ruotsissa ja oikeiston sotilaallinen siipi katsoi, että Palme oli myymässä maansa Venäjälle eli Neuvostoliitolle. Tämä saattoi olla vahvin syy Palmen eliminointiin.
      John Pilger on äskettäin ja monasti aikaisemmin kirjoittanut kuinka Australian hallitus kaadettiin 1975 kun se oli pyrkinyt irtaantumaan USA-riippuvuudesta. Kaatoon osallistuivat CIA, MI6 mutta myös maan oma turvallisuuspalvelu. Selitys sille miksi Australia ja etenkin pääministeri Whitlam taipui ilman taistelua saattoi liityä siihen että kaatoa terästettiin fyysisellä uhkaamisella.

      Jos haluaisi laatia tiukan salaliittoteorian voisi ajatella, että Hans Holmér vei tutkinnan harharetkelle joko omasta tietoisesta harkinnastaan tai hänelle syötettiin sopivat koordinaatit. Kun alkuvuodet menivät hukkaan niin jäljet peittyivät. Ja nyt lakaistaan koko juttu unholaan väittämällä, että tekijä oli yksinäinen susi joka kuoli jo 2001. Jutun perusteellinen selvittäminen saattaisi näet paljastaa varsin rujon kuvan Ruotsin todellisista valtarakenteista, jossa vieras valtio on ulottanut lonkeronsa joka sopukkaan ja jossa oman maan vainoharhaiset kätyrit eivät kaihda mitään keinoja ulkoisen riippuvuuden vahvistamiseksi.

      Palmen tapaus vahvistaa omalta osaltaan käsitystäni, että Euroopan vapain maa kylmän sodan kaudella oli Suomi. Maa jota ei mennen tullen voinut pomottaa ja jota kuunneltiin sekä Idässä että Lännessä. Länsi-Euroopan maat, Saksa varsinkin, olivat täysin alistetussa asemassa. Ranska oli vapaa de Gaullen aikana muttei enää sen jälkeen. Olisi kuitenkin sinisilmäistä luulla etteivätkö Stay behind -toimijat olisi toimineet myös Suomessa.

     • Jan Nybondas,

      itse lähtisin tutkimaan mitä poliittisia linjauksia Palmella oli tuloillaan, selvittääkseni murhan motiivia.

      Yksinäinen susi -teoria ei oikein vakuuta koska yleensä ne yksinäiset sudet ovat löytyneet suht´ nopsaan. Olen itse ajatellut jo vuosikymmeniä, että surma-ase on ollut peräisin poliisin takavarikoimista, ”iskemätön” luonnollisesti. Jotta se olisi sieltä saatu käyttöön, mukana on ollut ainakin yksi poliisi.

     • Päätelmässä, että Engstöm ampui Palmen, mietityttää myös se, miten tämä olisi voinut luottaa siihen, ettei joku kadulla liikkunut tai ikkunasta vilkaissut olisi nähnyt ja tunnistanut häntä ampujaksi.

    • Henning Witte:

     ” Kriminellt hänga ut Skandiamannen som Palmemördare

     Wednesday, 10 June 2020 21:51
     Dagens Palmebesked från åklagare och poliser blev en stor rättsskandal. Även 34 år efter Palmemordet är det samma polismaffia som härjar. Därför nämndes inget om polisspåret och underrättelsetjänster. Palmemordet är sedan hösten 2017 uppklarat tack vare den tyska boken Im Spinnennetz der Geheimdienste, där ett nyckeldokument publiceras, som visar att MI6 och CIA i december 1985 gav uppdrag till sydafrikanska underrättelsetjänsten att mörda Olof Palme, då han var i vägen för illegala vapenaffärer.

     I Sverige fick NATO:s hemliga Stay Behind gren i Sverige, Arla Gryning, i uppdrag att lotsa in det sydafrikanska killerteamet i Sverige till mordoffret Palme och tillbaka till Sydafrika. Arla Gryning hade sitt högkvarter i Stockholm i Skandiahuset, där Skandiamannen två minuter före mordet gick ut och tittade till Palme, som då redan hade mördats av en sydafrikansk agent. Förmodligen skulle Skandiamannen kontrollera att mordet blev lyckad samt plocka bort Palmekulorna från mordvapnet.

     Kulorna byttes nämligen ut och de som diskuterades idag var fejkkulor som hade lagts dit efteråt.

     Så här skrev WTV den 28 februari 2012 (inslaget har minst 35 000 klickar):…”
     http://whitetv.se/en/the-murder-of-palme/2452.html

     Henning Witte on saksalais-ruotsalainen oikeustiet.toht. joka mm. on toiminut Estonian uhrien omaisten asianajajana.

     • Lyhyesti sanottuna suomeksi:

      LÖYDETYN CIA:n MI6:n KIRJALLISEN, NATO:n Stay-behind Special Operations Planning Staff (SOPS) kautta Etelä-Afrikan tiedustelupalvelulle annetun toimeksiannon mukaisesti Palme piti murhata (koska hän halusi ydinasevapaan vyöhykkeen Skandinaviaan ja halusi estää Israelin salakuljettamasta Ruotsin kautta aseita Iraniin).
      Eräs avaindokumenteista julkaistiin 2017 saksankielisessä kirjassa Im Spinnennetz der Geheimdienste.
      Saksalainen toimittaja Patrik Baab ja entinen amerikkalainen Pentagon neuvonantaja Robert E. Harkavy onnistuivat saamaan mainitun KIRJALLISEN toimeksiannon käsiinsä.
      Joten asiassa ei pitäisi olla sen enempää spekuloivaa jauhamista!

     • Ruotsalainen journalisti-kirjailija Anders Leopold on tutkinut Palmen attentaattia murhapäivästä lähtien. Leopold on verkkojulkaisun Leopold Report vastaava julkaisija. Mainittu julkaisu sisältää runsaasti Palmen murhaa käsittelevää aineistoa. Leopold toteaa kirjoituksessaan Ett verk av diktaturers kreatur och satans mördare (Diktatuurin oliot ja saatanan murhaajat), joka on päivitetty 29.12.2005, seuraavaa: “Olof Palme murhattiin sen vuoksi, että hän aikoi paljastaa YK:ssa USA:n huume- ja asekaupan Iranin kanssa – siitä tuli niin kutsuttu Iran–Contra -juttu. Todennäköisesti hän sai tiedon yhdysvaltalaisen turvallisuuspalvelun CIA:n likaisesta menettelystä kieltäydyttyään antamasta USA:n käyttää ruotsalaisen asevalmistajan Boforsin laillista asereittiä. Tukholman attentaatin mahdollisti yhteistyö maailman suurimman ’demokratian’ ja molempien fasistivaltioiden, Chilen ja Etelä-Afrikan, vallanhimoisten johtajien välillä.”

      Käytettävissä oleva evidenssi näyttää antavan tukea Leopoldin päätelmille. Palmen joutuessa salamurhan uhriksi helmikuussa 1986 kylmä sota idän ja lännen välillä kävi kuumimmillaan. Kamppailu hegemoniasta USA:n ja Neuvostoliiton välillä näkyi kaikkialla kansainvälisessä politiikassa, erityisesti Afganistanissa, jonka Neuvostoliitto oli miehittänyt joulukuussa 1979.

      Tilanne oli kireä myös Lähi-idässä, jossa Irak ja Iran kävivät sotaa keskenään. Afganistanin samoin kuin Irakin ja Iranin sodan vuoksi kansainvälinen asekauppa eli kukoistuskauttaan. – Ruotsissa kyti taustalla laaja aseskandaali, kun aseteollisuusyritys AB Bofors oli toimittanut salaa aseita Iraniin ja yrittänyt lahjoa intialaisia poliitikkoja myymään aseita Intiaan. Aluksi Palme ei tiennyt näistä asioista mitään. – Palme sai tietää Boforsin toiminnasta Iranissa Irakin suurlähettiläältä, joka informoi häntä yrityksen asekaupoista. Palme otti heti yhteyttä Boforsiin ja vaati yhtiötä lopettamaan asekaupat Iraniin. – Palme tunnettiin kansainvälisen aseriisunnan puolestapuhujana. Hän oli vastustanut Vietnamin sotaa jo 1960-luvulla ja toimi YK:n rauhanneuvottelijana Irakin ja Iranin sodan lopettamiseksi 1980-luvun alussa.

      Kun Palmelle selvisi Boforsin toiminta Iranissa, hän ymmärsi joutuneensa hankalaan välikäteen. Julkisuuteen uhkasi vuotaa tietoja, että hänen johtamansa Ruotsi oli sotkeutunut asekauppoihin sotaa käyvän Iranin kanssa. Bofors ja Palme joutuivat asiassa vastakkain. Boforsin toiminta olisi pahasti mustannut Palmen mainetta rauhanneuvottelijana. – Palme asettui vastustamaan Boforsin asekauppoja. Tilanne oli Boforsin kannalta vaikea. Jugoslavialainen entinen palkkasoturi Ivan von Birchan (IvB) kertoi CIA:n yrittäneen palkata hänet murhaamaan Palme. Saatuaan tietää Palmen murhasuunnitelmasta IvB otti yhteyttä Ruotsin viranomaisiin ja yritti varoittaa, että Palme oli otettu murhalistalle. IvB:n varoituksia ei otettu vakavasti. – Boforsin toimittaessa aseitaan Iraniin myös USA ja sen lähi-idän kumppanivaltio toimittivat ilmatorjuntaohjuksia ja muita aseita Iraniin. Vyyhti paljastui marraskuussa 1986 ja siitä lähti liikkeelle Iran–Contra-aseskandaali. – Iran–Contra-skandaalin (’Irangate’) perusta olivat siis USA:n (presidenttinä Ronald Reagan) salaiset asekaupat Iraniin sen sotiessa Saddam Husseinin Irakin vastaan vuosina 1980–1988. Asekaupoista saadut tulot ohjattiin Nicaraguan demokraattisesti valittua vasemmistolaista sandinistihallitusta vastaan taisteleville Contra-sisseille. Kauppojen oli tarkoitus (1) vaikuttaa Iraniin, jolla oli vaikutusvaltaa useita yhdysvaltalaisia Libanonissa panttivankeinaan pitävään Hizbollahiin, ja (2) tukea antikommunistista sissisotaa Nicaraguassa. – Kaupat tehtiin vastoin kongressin päätöksiä, jotka olivat kieltäneet Contra-sissien rahoittamisen ja aseiden myynnin Iraniin. Lisäksi sekä aseiden myynti että sissien tukeminen oli ristiriidassa YK:n sanktioiden kanssa.

      USA:n Lähi-idän liittolainen ”L” lähestyi Yhdysvaltoja elokuussa 1985 haluten toimia välikätenä 508 TOW-panssarintorjuntaohjuksen kuljettamisessa Iraniin vastapalveluksena pastori Benjamin Weirin vapauttamisesta. Militanttiryhmät pitivät häntä panttivankina Libanonissa. ”L” korvasi Iraniin myymänsä ohjukset ostamalla USA:lta uudet ohjukset. Toisin sanoen ”L” myi Iranille Yhdysvalloilta ostamansa ohjukset, ja tällainen aseiden jälleenmyynti olisi tarvinnut USA:n kongressin suostumuksen. Presidentin kansallisen turvallisuuden asioiden avustaja McFarlane lähestyi puolustusministeri Weinbergiä ja järjesti hankkeen yksityiskohdat. Siirto suoritettiin seuraavan kahden kuukauden sisällä. – Marraskuussa alkoi uusi neuvottelukierros, jossa ”L”:n edustajat ehdottivat 500 HAWK-ilmatorjuntaohjuksen laivaamista Iraniin kaikkien jäljellä olevien yhdysvaltalaispanttivankien vapauttamiseksi. Kenraali Powell yritti saada ohjuksia kauppaan, mutta ymmärsi, että kaupanteko vaatisi suostumuksen kongressilta, koska sen yhteisarvo ylittäisi 14 miljoonaa dollaria. McFarlane ilmoitti, että presidentti oli päättänyt tästä huolimatta tehdä kaupat. ”L” lähetti ensimmäisen 18 ohjuksen sarjan Iraniin marraskuun lopussa, mutta iranilaiset eivät hyväksyneet ohjuksia. Tämän takia loput ohjuskuljetukset pysäytettiin. – Tammikuussa 1986 presidentti Reaganin väitetään hyväksyneen suunnitelman, jossa yhdysvaltalainen välikäsi myisi aseet Iraniin vastapalvelukseksi panttivankien vapauttamisesta ja tuotot myynneistä ohjattaisiin Contrille. Suunnitelmaa alettiinkin toteuttaa. Iranilaiset kuitenkin ottivat lisää panttivankeja vapautettuaan entisiä, joten asekaupat tuli lopettaa. Esimerkiksi helmikuun aikana 1000 TOW-ohjusta kuljetettiin Iraniin. Toukokuusta marraskuuhun kuljetettiin vielä joitakin aseita ja varaosia. Asekauppojen tuotto ohjattiin eversti Oliver Northin kautta, joka toimi USA:n kansallisen turvallisuuden neuvonantajan Poindexterin avustajana, aseostoksiin Contra-sisseille.

      USA väitti sandinisteja Neuvostoliiton tukemiksi ja syytti heitä El Salvadorin USA:n tukemaa hallitusta vastaan taistelevien vasemmistolaississien tukemisesta. Vuonna 1985 sandinistit saavuttivat suurimman puolueen aseman vaaleissa, joita muut itsenäiset tarkkailijat läntisistä demokratioista pitivät rehellisinä ja vapaina, mutta joita Reaganin hallitus syytti tuloksen vääristelystä. – Reaganin hallitus, vastoin kongressin lainsäädäntöä (erityisesti vuosien 1982–1983 Boland Amendment), siirsi rahoitusta ja aseita Contrille Iran-kaupoista. Contrat, joita johtivat kaadetun Somozan hallinnon (1936–1979) entiset kansalliskaartilaiset, vastaanottivat aseita ja koulutusta CIA:lta. Koulutus painottui etenkin sissitaktiikoihin, kuten infrastruktuurin tuhoamiseen ja salamurhiin. – Ensimmäiset syytökset aseita panttivangeista -sopimuksista nousivat julkisuuteen, kun libanonilainen lehti Ash-Shiraa raportoi 3. marraskuuta 1986, että USA oli myynyt aseita salaa Iranille varmistaakseen kuuden yhdysvaltalaisen panttivangin vapauttamisen Libanonissa pro-iranilaisen militanttiryhmien hallusta. Salainen operaatio Contra-sissien tukemiseksi paljastui vasta, kun aseita kuljettanut lentokone ammuttiin alas Nicaraguassa. Marraskuun 21. päivänä kansallisen turvallisuuden neuvoston jäsen North ja hänen sihteerinsä ryhtyivät silppuamaan dokumentteja, jotka liittivät heidät kumppaneineen skandaaliin. USA:n oikeusministeri myönsi 25. marraskuuta, että tuotot salaisista asekaupoista Iranissa oli ohjattu laittomasti Contra-sisseille Nicaraguaan.

      Haagin kansainvälinen tuomioistuin totesi 27.6.1986 antamassaan tuomiossa, että USA:n tuki Nicaraguan hallitusta vastaan taistelleille Contra-sisseille oli puuttumista Nicaraguan sisäisiin asioihin ja siten YK:n peruskirjan vastaista.

      Pian Boforsin asekauppojen tultua Palmen tietoon hänet murhattiin. Palme ei päässyt estämään Boforsin asekauppoja ja toimintaa. Pääministeri murhattiin samalla kun Iran–Contra-aseskandaali paisui taustalla. Oliko Bofors mukana CIA:n ja Northin asekaupoissa Iranin kanssa? Mistä Palmen tappokäsky lopulta tuli? – Palmen murhan jälkeen moni Boforsia lähellä ollut joutui yllättäen onnettomuuden uhriksi. Ruotsin ylin asetarkastaja, kontra-amiraali Carl-Fredrik Algernon sai surmansa 15.1.1987 pudottuaan (tai tultuaan työnnetyksi?) Tukholmassa metron alle. Kuolinpäivänään Algernon oli tavannut Boforsin johtoa ja saanut selville yhtiön salakuljetustoiminnasta. Algernonin kuolema julistettiin myöhemmin itsemurhaksi. Miksi asetarkastaja täysin yllättäen tappaisi itsensä? – Boforsin toimitusjohtaja Claes-Ulrik Winberg kuoli 31.5.1989 auto-onnettomuudessa. Winberg toimi Boforsin johtajana vuosina 1972–1984.
      – Ruotsalainen toimittaja Cats Falck katosi marraskuussa 1984 jäljettömiin tutkittuaan aseiden salakuljetuksia Ruotsista Itä-Euroopan maihin. – Vuonna 1987 saksalaisen Schleswig-Holsteinin osavaltion pääministeri Uwe Barschel löydettiin kuolleena geneveläisestä hotellista. Barschelin ruumiista löydettiin suuria määriä myrkkyjä. Hänen kuolemansa väitettiin olleen itsemurha. Entiseksi Mossadin agentiksi esittäytynyt Victor Ostrovsky on kirjoittanut kyseistä tiedustelupalvelua käsittelevässä kirjassaan The Other Side of Deception, että Barschelilla olisi ollut liikaa tietoa Iranin asekaupoista. (Barschel oli kieltänyt käyttämästä Schleswig-Holsteinin osavaltion satamia aseiden salakuljettamiseen.)

      Summa summarum: Christer Pettersson on lainvoiman saaneella tuomiolla todettu syyttömäksi Palmen salamurhaan. Riippumattoman tutkimuksen osoittamat indisiot viittaavat siihen, että kysymyksessä oli kansainvälinen salaliitto, jonka jälkien on väitetty johtavan USA:han ja sen keskustiedustelupalveluun CIA:han samoin kuin George H. W. Bushiin. Olof Palmen salamurha on edelleen uskottavasti selvittämättä.

      Aikakirjoihin jää kuitenkin seuraava ’virallisen Ruotsin’ kuigttaus: Beslut i förundersökningen om mordet på Sveriges statsminister Olof Palme. Publicerad: 2020-06-10 11:03:52: Chefsåklagare Krister Petersson har i dag onsdag den 10 juni beslutat att lägga ned förundersökningen om mordet på statsminister Olof Palme den 28 februari 1986 med motiveringen ”misstänkt avliden”.
      #
      Stig Engström ei ollut Palmen murhaaja. Ruotsin pääsyyttäjän (K.P.) ja tutkinnanjohtaja (H.M.) kokoonkyhäämä tiedotustilaisuusfarssi oli järkyttävää vainajan häpäisyä.
      #
      Palme-kirjallisuutta

      Antman, Peter & Pierre Schori: Olof Palme : den gränslöse reformisten. Tiden. Stockholm 1996.
      Berggren, Henrik: Edessä ihana tulevaisuus : Olof Palme ja kansankoti. Suomentanut Heikki Eskelinen. Otava. Keuruu 2011.
      Berättelser om Palme. [I samtal med Tom Alandh, Birgitta Zachrisson] Norstedt. Stockholm 1996.
      Bondeson, Jan. Blood on the snow: The killing of Olof Palme. Cornell University Press 2005.
      Borgnäs, Lars: En iskall vind drog genom Sverige : mordet på Olof Palme. Norstedt. Stockholm 2006.
      Brottsutredningen efter mordet på statsminister Olof Palme. Granskningskommissionens betänkande. Statens offentliga utredningar 1999:88. Justitiedepartementet. Stockholm 1999.
      [Tuo mammuttimainen 1006-sivuinen mietintö on varsinainen ’trilleri’, ehdottomasti lukemisen arvoinen ja armottoman paljastava !]
      Elmbrant, Björn: Palme. Författarförlaget Fischer & Rye. Stockholm 1989.
      Hederberg, Hans: Offret & gärningsmannen : en essä om mordet på Olof Palme. Atlantis. Stockholm 2010.
      Holmer, Hans: Olof Palme är skjuten. Wahlström & Widstrand, Stockholm 1988.
      Kuosma, T.: Attentaatteja ja katastrofeja : vallan totuudet kritiikin puntarissa. Nordbooks 2013.
      Palme, Olof: Att vilja gå vidare. Tiden. Stockholm 1974.
      Palme, Olof: En levande vilja. Tiden 1987.
      Palme, Olof: Med egna ord. 1977.
      [Palme, Olof]: Palme själv : texter i urval. Tiden. Stockholm 1996.
      Palme, Olof: Politiikka on tahdon asia. Valikoinut ja suomentanut Risto Hannula. Tammi. Helsinki 1969.
      Palme, Olof: Politik är att vilja.1986.
      Poutiainen, Kari och Pertti Poutiainen: Inuti labyrinten : om mordet på Olof Palme. Grimur. Stockholm 1995.
      Springer, Elzo and Dolf van Soest: Ah, was it him? The predicted murder of Olof Palme and the Dutch connection. Netherlands 2006.
      Strand, Dieter: Med Palme : scener ur en partiledares och statsministers liv. Norstedt. Stockholm 1986.
      Wall, Gunnar: Mordgåtan Olof Palme : makten, lögnerna och tystnaden. Semic 2009.
      Wall, Gunnar: Mörkläggning : statsmakten och Palmemordet. Två delar. Kärret 1997.
      Wingren, Börje: Han sköt Olof Palme. Tiden. Stockholm 1993.
      Östberg, Kjell: I takt med tiden : Olof Palme 1927–1969. Leopard. Stockholm 2008.
      Östberg, Kjell: När vinden vände : Olof Palme 1969–1986. Leopard. Stockholm 2009.
      Östberg, Kjell: Olof Palme 1927–1986 : valtiomies ja humanisti : elämäkerta. Suomennos Anna Maija Luomi. Minerva. Helsinki 2009.

   • Näköjään on muitakin tapoja hankkia rahoitusta kuin valtionavustukset:

    https://twitter.com/RealCandaceO/status/1270874599635529732

    Candace Owens on muutenkin seuraamisen arvoinen, skarppi nuori konservatiivi. Jos Yhdysvalloilla on vielä toivoa selvitä historiansa ehkä pahimmasta kriisistä, niin se toivo henkilöityy Candace Owensin kaltaisiin uuden polven poliitikoihin.

 26. @Jan Nybondas 11.6.2020 at 10:07
  ”… aikaa on kulunut liian paljon.”
  Ja E on jo vainaja. Kaikki nämä salamurhat (sodat ja terrori-iskut) jäävät selvittämättä tai jos selvitetään niin todellista syyllistä ei saada tuomittua. Cia-mosse-neokonnat-koaliitio hoitaa kaikki hommat jotka kuuluvat Nwo-mafian valtapyrkimyksiin. Ja niin pikku hiljaa mennään ikuisen ’hajota-ja-hallitse’-kaaoksen kautta kohti tyranniaa kuten läntisen kulttuurin murheellinen nykytila hyvin kertoo.
  Luin juuri mielenkiintoisen artikkelin ESSAYS — THOMAS DALTON
  Nietzsche on the Jews
  Nietzsche’s analysis of the Jewish problem is powerful, insightful, and utterly unique. It is of the sort that could never be conducted today by any ‘mainstream’ philosopher. Let us be thankful that he lived and wrote in a time when such truly free thought was still possible.

  Lopulta Dalton päätyy N:n pitkän ja syvältä luotaavan varsin kaksijakoisen juutalaisia ylistävän ja toisaalta soimaavan analyysinsä lopussa toteamaan:
  ”But by examining his writings in detail we gain a reasonably coherent understanding of his position — of a strong dislike for Jews and for the morality that Judaism (and Christianity) have brought, but also an admiration for Jewish resiliency and ‘success’. The bottom line, however, is clear: Judaism is something that must be overcome.
  … Had he lived to see the emergence of the Holocaust industry, AIPAC, and Jewish influence on American media and government, he might well have felt vindicated.”

  … let Nietzsche speak for himself (final passage from one of Nietzsche’s last works, The Anti-Christ (1888). As expected, religious themes dominate this book, and of particular interest are his comments on the origin of Christianity from its Jewish foundation):
  ”The Jews are the most remarkable nation of world history because, faced with the question of being or not being, they preferred … being at any price: the price they had to pay was the radical falsification of all nature, all naturalness, all reality, the entire inner world as well as the outer.
  … Considered psychologically, the Jewish nation is a nation of the toughest vital energy which … took the side of all décadence instincts—not as being dominated by them but because it divined in them a power by means of which one can prevail against ‘the world.’
  The Jews are the counterparts of décadents: they have been compelled to act as décadents to the point of illusion…. [T]his kind of man has a life-interest in making mankind sick, and in inverting the concepts of ‘good’ and ‘evil,’ ‘true’ and ‘false’ in a mortally dangerous and world-maligning sense. (sec. 24)”
  https://nationalvanguard.org/2020/06/nietzsche-on-the-jews/

  Wesley Clark Comes From ‘a Long Line of Rabbis’
  https://nationalvanguard.org/2015/07/wesley-clark-comes-from-a-long-line-of-rabbis/
  Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
  http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508

  • Kovaa ja raakaa on PNAC-mafian peli Trumpin kaatamiseksi
   The Worst Literal Hitler Ever
   C.J. HOPKINS • JUNE 10, 2020
   So, the GloboCap-Resistance Minneapolis Putsch appears to have not gone exactly to plan. Once again, Trump failed to go full-Hitler, despite their best efforts to goad him into doing so.
   They gave it quite a good shot, however. It was more or less a textbook regime-change op, or “color revolution,” or whatever you call it. All the essential pieces were in place. All they needed Trump to do was declare himself dictator and impose martial law, so the generals could step in and remove him from office.

   There’s always an authentic uprising at the center of every regime-change op, or at least the type that GloboCap has been carrying out and attempting recently. Tunisia, Libya, Egypt, Syria, the Ukraine, Bolivia, Venezuela; these things go pretty much by the numbers.

   Here’s a quick breakdown of how that works.

   First, you need your civil unrest, large-scale protests, rioting, looting, indiscriminate violence, and so on. Any number of “trigger events” will be sufficient to get this going. Once it is, you can grow it and focus it. A lot of this unrest needs to be authentic, so it’s best to conduct an overwhelming multi-year propaganda campaign to delegitimize and demonize your target as some sort of treasonous Hitlerian monster who’s responsible for every major problem in the country. That way, no matter which trigger event gets things going, it will be his fault.
   After four long years of official propaganda designed to convince the Western masses that Donald Trump is literally Hitler, GloboCap, the liberal Resistance, and the corporate media all did their best to harness the authentic protests and rioting that routinely follow the murder of an unarmed Black person by the cops, and use it to remove him from office. It would have been a spectacular catharsis, a fitting climax to the War on Populism,
   https://consentfactory.org/2019/01/10/the-war-on-populism/
   but Trump refused to play his part … so, OK, maybe he’s not as dumb as I thought, or at least not totally suicidal.

   The main goal of the War on Populism is to delegitimize and demonize him, and everyone who voted for him (and Jeremy Corbyn, and even Bernie Sanders, and everyone who voted for them). Trump is just a symbol, after all. It’s the dissatisfaction with global capitalism (and its smiley, happy, valueless values, and its post-ideological ideology) that GloboCap is determined to crush, so they can get back to the unfinished business of restructuring the entire Middle East, and anywhere else that’s not playing ball, and dissolving what is left of national sovereignty, and transforming the world into one big marketplace, where there will be no fascists, no evil Russians, no religious extremists, no racist statues, no offensive movies, or books, or artworks, no more unauthorized ass-clown presidents, and everyone will be “contact-traced” with their digital health-certificate implants, and the children will stand inside their little “social-distancing” boxes and circles and sing the Coca-Cola theme song through their anti-virus masks at school …
   https://www.unz.com/chopkins/the-worst-literal-hitler-ever/
   https://www.unz.com/tsaker/the-empire-takes-a-knee-let-it-but-we-dont-have-to-2/

 27. Vuonna 1986 luin Newsweek lehdestä heidän käsityksensä tuoreeltaan Palmen surmasta: KGB oli ilmoittanut, että heillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Mutta he arvelivat, että kyseessä oli CIA:n opereetio ja tekijä oli viety nopeasti pois maasta.
  Me olemme nyt yhtä alistettuja deep statelle kuin Ruotsi jo aikaisemmin, kun Suomi oli vielä itsenäinen Kekkosen aikana. Huippuhetki oli ETYK kokous Helsingissä v. 1975.

  • Tuossa tapauksessa KGB puhui ihan totta, viittaan edelläoleviin kommentteihini 11.6.2020 at 19:29 ja 11.6.2020 at 20:59.

  • Juu, itsenäisiä tosiaan, mitä nyt valtionjohtomme hieman neuvotteli KGB:n edustajien kanssa milloin mistäkin…

   • Tuskinpa mitään absoluuttista itsenäisyyttä on edes olemassa, varsinkaan niin pienen maan kohdalla kuin Suomi. On vain eriasteisia riippuvuussuhteita.

    Mutta muistan kyllä hyvin Kekkosen ajat. On varmasti totta että meillä oli silloin huomattavasti enemmän liikkumavaraa, toki tietyssä kontekstissa jota jotkut (ilkeämieliset) kutsuivat suomettumiseksi. Mutta termin lanseeramisen perimmäinen tarkoitus oli käsittääkseni Suomen silloisen sisäisen yhtenäisyyden hajottaminen. Voi olla että muistan väärin, mutta mielestäni (silloinen) Länsi-Saksalainen media nosti termin esiin. Kysymys ei ollut ”vapaudesta”, vaan Lännen ja Idän taistelusta etupiireistä.

    Yleensäkin käsite ”vapaus” on perin ongelmallinen. Nämä mellakoitsijat US:ssa taistelevat selvästikin vapaudestaan päättää omista asioistaan, Seattlessahan he ovat julistaneet jotkut korttelit itsenäisiksi. Rotukysymys on tässä tapauksessa ollut vain kimmoke. Pohjimmiltaan kysymys on kahden erilaisen arvomaailman yhteentörmäyksestä.

    Mutta mikäli väkivalloin otetaan haltuun joku Yhdysvaltojen alue ja julistaudutaan vapaavyöhykkeeksi, ikään kuin itsenäiseksi, niin kyseessä on kapina. Tarkastelee sitä sitten miltä kannalta tahansa. Ja siksi en jaksa uskoa että tämä prosessi joka nyt on saanut alkunsa US:ssa päättyy hyvin sen toimeenpanijoiden osalta.

    https://sputniknews.com/us/202006121079590939-trump-urges-more-toughness-pledges-us-wont-let-seattle-be-occupied-by-anarchists/

 28. Winston Churchill ei jäänyt paljoa jälkeen Stalinista konnuudessa:

  ”Hotet mot Sverige – Swebbtv Vetenskap nr 3 Del 2 med författaren Jüri Lina”,
  https://bakomkulisserna.biz/2020/06/11/hotet-mot-sverige-swebbtv-vetenskap-nr-3-del-2-med-forfattaren-juri-lina/

  Jüri Lina oli ”väärinajattelija”, joka joutui pakenemaan Neuvosto-Virosta Suomen kautta Ruotsiin.
  Ruotsin vapaamuurarit ovat tehneet Linasta epähenkilön, jolla ei ole pääsyä valtamediaan.
  Hän on kirjoittanut mm. vapaamuurareista kirjan ”Architects of Deception” eli ”petoksen arkkitehdit”, joka pohjautuu tiukasti dokumentteihin.

 29. Kovaa faktaa — pian meilläkin…? … tätä kohtihan mekin olemme menossa Eu-mafian johdolla
  Race and Crime in America
  The unspoken statistical reality of urban crime over the last quarter century.
  RON UNZ • JULY 20, 2013
  The noted science fiction writer Philip K. Dick once declared that “Reality is what continues to exist whether you believe in it or not.” Such an observation should be kept in mind when we consider some of the touchier aspects of American society.
  It is said that very young children sometimes believe they can hide themselves by covering their eyes, and that seems to be the general approach taken by our major media to the unpleasantly grim racial crime statistics analyzed in this article. But the reality continues to exist whether or not we ignore it.
  https://www.unz.com/runz/race-and-crime-in-america/

  Weimar 2020
  GILAD ATZMON • JUNE 8, 2020
  Today as American progressives and leftists gear up for a long relentless battle, I have a little advice to offer. History teaches us that Fascism always wins when the conditions for a Marxist revolution are perfect.
  **___Tänään, kun amerikkalaiset edistykselliset ja vasemmistolaiset ajautuvat pitkään armottomaan taisteluun, minulla on pieni neuvo tarjolla. Historia opettaa meille, että fasismi voittaa aina, kun olosuhteet marxilaiselle vallankumoukselle ovat täydelliset.
  When you push for a race conflict and further fragmentation of the American society, bear in mind that you may end up facing a real Trump character (as opposed to Donald) that may be able to unite America and make it great for real, but you won’t find your place in it.
  **___Kun ajat rotukonfliktin ja Amerikan yhteiskunnan edelleen pirstoutumista, muista, että saatat joutua kohtaamaan todellisen Trump-hahmon (toisin kuin Donald), joka voi pystyä yhdistämään Amerikan ja tekemään siitä suuren, mutta sinä et löydä paikkaasi siinä.
  https://www.unz.com/gatzmon/weimar-2020/

  • The Multiracial All Against All — kaikki kaikkia vastaan
   by David Sims

   I DON’T think that a multiracial society is the right way to go. We may all wish, of course, that everyone could get along as if race didn’t matter. But humans have been tribal throughout their evolution, and the fact that races generally — with exceptions for a very small percentage of specific individuals — don’t get along well when they are in close proximity to each other.
   **___En usko, että monikansallinen yhteiskunta on oikea tapa edetä. Saatamme toki (utopistisesti) toivoa, että kaikki voisivat tulla toimeen ikään kuin rodulla ei olisi merkitystä. Mutta ihmiset ovat olleet heimona koko evoluutionsa ajan, ja on tosiseikka, että rodut yleensä – lukuun ottamatta hyvin pientä prosenttia poikkeavia yksilöitä – eivät selviä hyvin, kun ne ovat lähellä toisiaan.

   Any peaceful situation in a mixed-race social environment is forever a house-of-cards that the slightest breeze can topple, resulting in chaos like we’ve recently seen.
   **___Rauhanomainen tila seka-rodullisessa sosiaalisessa ympäristössä on ikuisesti korttitalo, jonka pienikin tuuli voi kaataa, ja johtaa kaaokseen, kuten olemme äskettäin nähneet, toteaa David Sims.
   https://nationalvanguard.org/2020/06/the-multiracial-all-against-all/

  • ”Kovaa faktaa — pian meilläkin…? … tätä kohtihan mekin olemme menossa Eu-mafian johdolla…”
   Our Leaders Deserve to Be Jailed
   HOW CAN ANY DECENT PERSON BELIEVE IN WHAT AMERICA IS DOING?

   You’re either with the lie or against it

   What IS your country? Is it a representation of your hopes and dreams, fostering liberty and providing a healthy way of life? Does it protect you from harm and nurture you rather than exploit you? Does it treat you fairly? Isn’t that what you voted for? Isn’t that why you love your country?
   **___Mikä on maasi? Onko se toiveittesi ja unelmiesi edustaja, vapauden ja terveellisen elämäntavan edistäjä?
   Suojaako se sinua vahingoilta ja huolehtii sinusta pikemminkin kuin hyväksikäyttää sinua? Kohteleeko se sinua oikeudenmukaisesti? Eikö se ole syy miksi äänestit? Etkö juuri siksi rakasta maatasi?

   https://www.johnkaminski.org/index.php/essays-by-john-kaminiski-american-writer-and-critic/holocausting-humanity

 30. USA:n tilanne muistuttaa totaalista vallankumousta, jota koko maailma heijastelee. Vallankumouksen luonnetta on vaikea hahmottaa. USA:n kipeää rotukysymystä käytetään kumousvoimien yllykkeenä ja rotukysymyksen vanhoja haavoja, kuten mustien orjuuttamista ja segregaatiota avataan surutta auki. Valkoisia pyritään syyllistämään kollektiivisesti, mikä ei ole rasismin vastaisen filosofian mukaista, vaan itse asiassa räikeää käänteistä ’anti-white’-rasismia. Iso osa valkoisista on kasvatuksen ja median kautta ehdollistettu uskomaan kollektiiviseen syyllisyyteen. Asia ei ole uusi, kun muistetaan vaikka Etelä-Afrikan rotusorron vastustamiskampanjaa 1980-luvulta. Suomeenkin ajettiin kollektiivisen vastuun ajattelua tyyliin: ”Maksamme velkaa”.

  USA:n vallankumouksessa on samankaltaisuuksia jakobiinien masinoimaan Ranskan Suureen vallankumoukseen, joka huipentui v. 1789. Vanhojen valtarakenteiden ja erityisesti kristinuskon vastustaminen on molemmissa keskiössä. Jakobiinien kautta löytyy yhteys vapaamuurari-liikkeeseen, jonka taustarooli tapahtumien organisoinnissa ja tiedottamisessa on ilmeisen keskeinen. Esimerkiksi USA:n sotavoimissa vapaamuurarien edustus on vahvaa ja sotavoimia on mahdoton organisoida puolustamaan maan konservatiivis-kristillisiä ja klassiseen liberalismiin uskovia perinteitä. Kiinan kulttuurivallankumousta muistuttavia piirteitä ovat nuorison yllyttäminen vanhempia vastaan, historian vastaisuus sekä katumusharjoitukset.

  Juutalais-lobby sekä vapaamuurarius ym. salaseurat kytkevät USA:n valtaeliitin vallankumoukseen ja lisäävät sen kansainvälistä ulottuvuutta. Ne toimivat koordinoidusti, mutta niiden ulkoinen ilmentymä voi olla hyvinkin erinäköinen, kuten näennäisoikeistolainen neokonservatismi tai sitten yliopistoissa viljelty kumouksellinen post-marxismi. Nämä puolestaan linkittyvät kansainvälisesti mm. CFR-järjestön tai osin YK:n kautta. Katujoukkoina toimivat Antifa ja BLM. Taustalla häärii Rockefellerin tai George Soroksen säätiöt sekä muu atlanttisen globalismin ajatushautomoiden ja intressivalvomoiden blokki. Prosessin ja kytköksien hahmottaminen on hyvin vaikeaa.

  Yhtä kaikki, perinteisiin elämänmuotoihin ja kristinuskon kautta omaksuttuihin arvoihin tukeutuvien tilanne on varsin hankala. Progressivistien masinoimat tapahtumat vyöryvät silmille uuvuttavalla voimalla. Uutistoimistojen käyttämä suppea käsitteistö tai olematon taustoitus ei auta ymmärtämään tapahtuma. Suomalainen valtamedia ei pysty asiassa auttamaan paitsi yhtymään itsekin vähämielisille tarkoitettuihin kampanjoihin.

 31. Ruotsi on taydellisesti Kummisedän hirttosilmukassa kuten muutkin ns. ’kuninkaalliset tasavallat’ ja 33:en asteen vapaamuurari Palmen ”murha” kuuluu täsmälleen samaan BS-kategoriaan kuin Floyd, Anna Lindh, Jo Cox…. vain joitakin niistä mainitakseni. Ihmisille/toimittajille annetaan tyhjänpäiväistä pureskeltavaa / ihmisille kauhisteltavaa näillä lavastetuilla poliittisilla iskuilla ja oikeat, IHMISKUNNAN HYVINVOINTIIN vaikuttavat murhat pidetään visusti piilossa. Esimerkiksi Judy Mikovitsin rohkeaa documenttia – PLANDEMIC – vastaan hyökätään parhaillaan todella agressiivisesti, mutta Judy ei ole toki lajinsa ainut. Elämme aikaa, jolloin tie totuuden lähteille on verinen, eli samaan aikaan kun media keskittyy poliittiseen BS-propagandaan, valtava määrä aitoja elämän sankareita / pilliin puhaltajia on murhattu maailmanlaajuisesti.

  Tämä menossa oleva corona-virus-hoax ja sitä seuraava kansallisvaltioiden järjestelmällinen alasajo / rokotukset on pitkän tähtäimen suunnitelma, joka on jättänyt jälkeensä kasapäin ruumiita. Allaoleva linkki listaa 100 tapausta aiheeseen liittyen ja hekin ovat vain jäävuoren huippu.

  THE WORLDS TOP ANTI-VIRUS MICROBIOLOGIST ARE BEING KILLED OFF!

  Sad – so many good doctors, microbiologists, inventors, scientists etc. have their lives ended when most are just trying to help people. See the list of Dead Microbiologists!

  The worlds top anti-virus microbiologists are being killed off. By 2005, 40 were dead. Today 2014, over 100 (…. ja arvailuksi jää, kuinka monta vuoteen 2020.)

  Many murdered, the rest died under very suspicious circumstances. It is known they were all working on highly sensitive or government-funded research projects tied to bio-weapons and viral pandemics.

  Are these silenced ‘whistleblowers’ who knew too much?

  Why didn’t the mainstream media report in on these stories?

  http://tapnewswire.com/2016/02/list-of-over-100-dead-microbiologists/

  • Ihmiskuntaan tunnutaan tarkoituksellisesti ladattavan hulluutta ja poikkeustiloista ollaan onnistuttu tekemään uusi normaali. Poliittiseen teatteriin on lisätty roimasti lisää kierroksia ja draamaa erityisesti USA:ssa. Tämä voi olla tarkoituksellista huomion kiinnittämistä muualle, kun rokote- ja sen seurantaohjelma etenee ja näiden perustelemiseksi tarvittavaa uutta covid-aaltoa ollaan virittelemässä. Ihmiset ovat kevään aallon myötä toteutettuihin toimenpiteisiin jo niin kyllästyneitä, että he hyvin kernaasti ottavat vastaan uuden hämäräperäisen rokotteen, mikäli järjestelmä mainostaa sitä paluureittinä normaaliin elämään. Tekniset ja organisatoriset valvontajärjestelmät ovat jo valmiudessa ja rokottamattomien elämästä pyritään kai tekemään helvettiä sitten, kun suuri vapaaehtoisten lauma on rokotettu. Olemme tuntemattoman äärellä. Ihmiskunta on joka tapauksesa tullut hulluksi. Pieniä koomisuuksiakin nähdään kuten hippiajoista muistuttava CHAZ-vapaavaltio Seattlessa. Tapahtumien iso virta on kuitenkin kuolemanvakava. Rankat depopulation-suunnitelmat alkavat paljastua ja jäljelle jäävä ihmiskunta alistetaan teknokraattisen tyrannian alaisuuteen. Häiritsevä ja tehoton luomuihminen aiotaan pyyhkiä pois koko maapallolta, jonka oligarkit julistavat omistavansa.

   • Täällä me ihmettelemme miksei valtamedia raportoi noista Mafian likaisista puuhista mutta mitä ihmettelemistä siinä on. Kuka nyt muiden tuhoamisaikeista ja omista rikoksista muille kertoisi. Ne pitää muiden paljastaa. Eikä sekään riitä ellei se johda valtarakenteen muutokseen.
    Itse en näe kulttuurillamme olevan juurikaan mahdollisuuksia säilyä elinvoimaisena. Se on jo nyt lakastunut ja vetää viimeisiään.
    Ellei idästä nouse jotain parempaa jonka kanssa omat perikatoa vastustavat voimamme liittoutuvat niin voidaan pian julistaa nwo-oligarkkien, korporaatiomafian ja talmud-rabbien globaali diktatuuri ja itse itsensä jo tuhonnut häiritsevä ja tehoton valkoinen rotu pyyhkiä pois maapallolta.

   • Viitteitä on, ja ilman tätäkään somea vain ylen ja hysärin varassa kaikki indoktrinaatio olisi tuskin kyseenalaistettavissa.

    Haisee Pihtiputaalle asti, että jotain Platonin ”ihannevaltiota” (hah) ollaan bygaamassa. Filosofien tekniikan avulla johtama/kontrolloima orjayhteiskunta. Seuraava veto NWO-porukalta, kun aikaa on kypsytetty, on loihtia framille Superhyvis, joka jakaa rokotteita ja kehottaa pyyteettömään elämään ja aina antamaan Keisarille kaikki (työpanos, vankkumaton lojaalius, uhrautuminen) mikä Keisarin on.

    Niskuroijat ajetaan marginaaliin ja terminoidaan. Se on sitten siinä.

  • Tulenkantaja, realiteettien testauskyvystäsi on aina toisinaan pakko olla huolissaan. Palme tuli ihan oikeasti murhatuksi siinä missä vaikkapa JFK:kin. Poliittiset toimensa antavat motiivin murhalle. Feikkimurhasta en ole nähnyt ainoatakaan todistetta.

   Ymmärräthän, etteivät moiset heitot ilman ainoatakaan todistetta lisää uskottavuuttasi?

   P.S. Kommentoin toisaalla Dubay-vinkkiäsi, tsekkaapa jos meni ohi.

   • Ulkopuolisena totean että hyvä kun toimitus puuttuu realiteetin sivuuttaviin tai vastaisiin heittoihin silloin kun niitä ei esitetä spekulatiivisessa muodossa vaan faktoina. Niitä voi verrata valtamedian moniin juttuihin joissa totuus piilotetaan ja vääristetään tai jätetään kokonaan kertomatta.
    Lukijoiden kannalta on tärkeää että pysytään mahdollisimman lujasti kiinni todellisuudessa ettei ajauduta samaan psykoottiseen tilaan v-median kanssa.
    Vitam impendere vero (“Dedicate one’s life to truth.”)

   • Vesa. Ei tarvitse olla huolissaan… hulluksikin saa vapaasti leimata jos haluaa. JFK murhattiin varmuudella, Palme ehkä, Anna Lindh, Floyd ja Cox ei varmasti. Hyvä juttu että otat asiaan kantaa, vaikkakin ihmisen (joka on metafyysinen olento) ajatuksia ja elämää ei voi tämän aikakauden reaaliteeteilla, kuten esim. fyysiset aivot mitata/testata. Esimerkiksi Jeesuksen alkuperäiset puheet meidän kaikkien, eli ihmisen jumalallisesta olemuksesta ja ylösnousemuksesta leimattaisiin täällä vastavalkean sivuilla vermuudella hulluudeksi. Perimmäinen totuus on kuitenkin se, että vain samankaltaiset voivat tunnistaa toisensa, ja se pätee itseni tarkkailun kautta sekä Palmeen että Jeesukseen.

    Olof Palme – korruptoitunut vanha kettu – vaimoineen kyllä vallan hyvin tiesi miten COMMITTEE OF 300 / CLUB OF ROMA / UN peliä pelattiin, joten vaikea uskoa, että Palme olisi kääntynyt isäntäänsä vastaan. Olen toki iloinen, mikäli kykenet todistamaan Palmen murhan tapahtuneeksi, eli lyö toki vedenpitävät todisteet pöytään siitä, että Palme murhattiin jos niitä löytyy? Kirkkaan punainen läntti asfaltissa muutaman kukan kera ja vitsiksi muodostuneet murhatutkimukset oikeudenkäynteineen ei minulle todisteeksi riitä.

    Joo, ohi on mennyt Dubay-kommenttisi… mihin artikkeliin sen FLAT EARTH-dokkarin liitin?

 32. Sionistit ja USAn neokonnat rakentavat (ja rahoittavat) innolla nwo-tukikohtaansa Suur-Israelia Lähi-idässä mutta suuri osa siellä asuvista haluaa muuttaa pois maasta

  Israel menettää parhaansa, kun sovinismi ja uskonnollinen ääriliike valtaavat yhteiskunnan
  Israel loses its best as chauvinism and religious extremism take over society

  In 2012 the Israeli newspaper Haaretz reported on a poll suggestingthat at least one-third of Israelis would consider emigrating abroad if the opportunity presented itself. This was not to be temporary phenomenon.
  An updated 2018 Newsweek article stated that “Israel celebrates its 70th birthday in May with the opening of the US Embassy in Jerusalem. Yet the country is grappling with an existential crisis… Spurred by the high cost of living, low salaries, and political and demographic trends, Israelis are leaving the country in droves.” Given the fact that “Israel has one of the highest poverty rates and levels of income inequality in the Western world,” you can see why the notion that Israel is “absolutely essential… to the security of Jews around the world” is up for debate among Jews themselves.
  Conclusion
  The increasing number of empathetic Israelis – peace activists and those who just seek basic human rights for both Palestinians and Israeli Jews – who are being pushed to choose exile is a tragic and telling sign. They are literally being chased out of their own country, much as are the Palestinians, by those Jewish citizens committed to the reactionary, tribal doctrine of Zionism. The state has now been given over to doctrinaire chauvinists and religious extremists. Under such circumstances, is it any wonder that, as one of the few enlightened commenters stated, “Evil is driving out good” and “This is the price that Israelis of conscience are paying for [their opposition to] the steadfast persistence and growth of bigotry in Israel today.”
  https://www.redressonline.com/2020/06/israel-loses-its-best-as-chauvinism-and-religious-extremism-takes-over-society/

  Israel menettää parhaansa, kun sovinismi ja uskonnollinen ääriliike valtaavat yhteiskunnan
  Israelin sanomalehti Haaretz raportoi vuonna 2012 kyselyssä, jonka mukaan vähintään kolmasosa israelilaisista harkitsisi muuttoa ulkomaille, jos mahdollisuus tarjoutuisi.
  Tämän ei pitänyt olla väliaikainen ilmiö. Päivitetyssä 2018 Newsweek -artikkelissa todettiin, että ”Israel viettää 70. syntymäpäivää toukokuussa avaamalla Yhdysvaltain suurlähetystön Jerusalemissa. Maa kuitenkin kamppailee eksistenssi kriisin kanssa … Israelilaisten maansa jättämistä vauhdittavat korkeat elinkustannukset, alhaiset palkat ja poliittiset ja demografiset kehityssuunnat. Kun otetaan huomioon, että ”Israelin köyhyysaste ja tuloerot ovat suurimpia länsimaissa”, voi ymmärtää, miksi ajatus siitä, että Israel on ”ehdottoman välttämätön juutalaisten turvallisuudelle ympäri maailmaa”, on keskustelun aihe juutalaisten keskuudessa.

  johtopäätös
  Kasvava määrä empattisia israelilaisia ​​- rauhanaktivisteja ja niitä, jotka tukevat perusoikeuksia sekä palestiinalaisille että Israelin juutalaisille – jotka ajataan valitsemaan maasta pako, on traaginen ja paljonpuhuva merkki.
  Ne kansalaiset, jotka ovat sitoutuneet sionismiin, ovat kirjaimellisesti ajaneet heidät pois omasta maastaan, samoin kuin palestiinalaiset. Valtio on nyt alistettu sovinistiselle ja uskonnollisille ääriliikkeille.
  Tällaisissa olosuhteissa onko ihme, että kuten yksi harvoista valaistuneista kommentaattoreista totesi: ”Paha ajaa hyvää pois” ja “Tämä on hinta, jonka omatuntoisat israelilaiset maksavat vastustaessaan kiihkomielisyyden kasvua tänään Israelissa. ”

  • Ei ihme että eettisesti valveutuneet ja valistuneet jättävät Israelin jonka sionistit alkavat maailman silmissä näyttää jo mieleltään kieroutuneilta.
   WW2 ja Holokaustin totuus paljastuu päivä päivältä yhä selkeämmin mutta sionistit jotka ovat tehneet H:sta uuden uskonnon eivät totuutta tunnusta vaan jatkavat valheessa elämistä.
   Tällaista tietoa oli saatavilla 10v sitten mutta nyt vasta luin sen itse

   Some Answers to the Mystery of the ”Missing Jews”
   The search for mass graves to support WWII extermination numbers is taking a surprising turn
   CAROLYN YEAGER AND WILHELM KRIESSMANN • JANUARY 1, 2010

   Let’s take a look at what mass gravesites have been found, and what they contain.

   MASS GRAVES IN MARIENBURG CONTAIN GERMAN CIVILIANS
   The Germans who did survive were forced to leave the city. The relevant authorities in the newly established Polish district announced proudly on November 3, 1947, that the Marienburg area was “almost 100 percent purged of Germans.” (Spiegel, Jan. 23, 2009, “Death in Marienburg: Mystery Surrounds Mass Graves in Polish City.
   NO CZECHS IN MASS GRAVES)
   Postelberg/Polstoloprty and Saav/Zatec, two towns northwest of Prague, saw brutal massacres of at least 2,000 Sudeten Germans in the space of a few days in June 1945.
   The Usti massacre was triggered by an explosion at an ammunition dump. Though the cause of the explosion had not been determined, ethnic Germans were beaten, bayonetted, shot or drowned in the Elbe River, where most still remain in their watery grave.
   No mass graves of Jews have ever been found on Czech soil.
   IN UKRAINE, JEWS HUNT FOR BODIES
   Sparked by all these discoveries, Jewish groups have undertaken to discover their own mass graves in the Ukraine and Russia, which they claim to be the “killing fields” of World War II.
   But for all the hundreds of thousands of Jews who are claimed to have been murdered here by the Nazi Einsatzgruppen, no remains have shown up in any large numbers.

   What are we to think? When it comes to Germans and their allies massacred and thrown into pits, we have masses of evidence compiled by official government agencies, even when they are resistant to do so. When it comes to Poles, Ukrainians and other Slavic ethnic groups, we don’t find them buried in mass graves by the Nazis. When it comes to Jews, we have only the word of Jewish delegations that thousands of Jews are buried in mass graves that they refuse to excavate.
   **___Mitä meidän pitäisi ajatella?
   Kun kyse on saksalaisista ja heidän liittolaisistaan, jotka on murhattu ja heitetty kuoppiin, meillä on suuri joukko todisteita, jotka viralliset valtion virastot ovat keränneet …
   Puolalaisten, ukrainalaisten ja muiden slaavilaisten etnisten ryhmien kohdalla emme löydä natsien joukkohautoihin heittämiä.
   Juutalaisten suhteen meillä on vain juutalaisten valtuuskuntien sana, että tuhansia juutalaisia on haudattu joukkohautoihin, joita he kieltävät avaamasta.
   https://www.unz.com/article/the-search-for-wwii-mass-graves/

   • Revisionismin harrastus on jyrkästi kielletty, ei pelkästään Saksassa, vaan myös useissa Itä-Euroopan maissa ja jossain määrin myös Venäjällä. Venäjälle natsien epäinhimillinen pahuus on tunneasia, jotta he voivat olla ylpeitä pahan valtakunnan lyömisestä, vaikka itse harjoittivat epäinhimillistä ja mielivaltaista toisinajattelijoiden vainoa pitkälle 1950-luvulle asti.

    Natsi-Saksa on vallanpitäjille oivallinen moraalisen poseerauksen tausta. He eivät pidä siitä, että Natsi-Saksan väitetty despoottisuus ja kauheus vertautuu heihin itseensä. Natsi-Saksa sentään kohteli omiaan hyvin, joskin altisti heidät järjenvastaisille sotaretkille ja myöhemmin liittoutuneiden kostopommituksille, jotka nekin täyttivät sotarikoksen ja joukkotuhonnan tunnusmerkit. Tästä altistamisesta revisionistit ovat joskus eri mieltä ja väittävät, että Hitler oli pakotettu hyökkäämään. Niin tai näin, Hitlerin kuva kirkastu jatkuvasti, jos sen rinnalle asetetaan nykypäivän despootit. Tästä sionistit ovat aivan ääneen lausuneet huolensa ja vaativat H-uskonnon opetuksen vahvistamista. Tämä on naurettavan läpinäkyvää, mutta toiminee viivytyskampanjana.

    Itse olen niin kyynistynyt, että usko mihinkään historian tulkintaan enää — en edes revisionistien, koska heilläkin on oma agendansa. Mutta vielä vähemmän uskon virallisiin kertomuksiin ja erityisesti H-uskontoa tukeviin kertomuksiin, koska niiden hyötykäyttö poliittisiin tarkoituksiin on ylittänyt kaikki soveliaisuuden rajat.

    Elämme niin läpipolitisoituneessa ja hyödyntavoittelu-agendojen kyllästämässä maailmassa, että tieteen teko on menettänyt kaiken uskottavuutensa. Totuudesta ja sen vilpittömästä etsinnästä on tullut pahe. Paheellista on nykyisin kaikki, mistä valtaeliitti ei hyödy tai ei pidä. Ehkä siksi arvostan revisionisteja, koska he uskaltavat uhmata valtaeliitin mielihaluja ja arvostavat faktoja enemmän kuin he.

  • Mitä muuta odotit? Vallanmedian piti tarttua seksiosaan, jotta ei tarvitse käsitellä Hankamäen teesejä vaihtoehtomedian synnyn/nousun sosiaalisesta tilauksesta.

   Se myötähäpeän tunne, kun huomasi kuinka monilla oli mielipide kirjasta — vaikka eivät olleet kirjaa lukeneet.

   Keskustelukultuurimnme on muuttunut vaikenemisesta somelynkkauksiin todella nopeasti.

   • On vähän liikaa vaadittu valtamedialta syventyä yhteen pamflettiin. Minulle riittää uutinen puoluetuen väärinkäytöstä. Saatan lukeakin kohuteoksen aikanaan kirjastossa – jos muistan asian enää. Meinaan noin yleisesti, että 99% suomalaisista asia ei liikuta. Sama muuten A. Heikkilän kirjoista.

    • VV:n lukijoita varmastikin hyvin paljon kiinnostaa tietää se, että sinua ei kiinnosta juuri mikään. Henkinen velttous on nykypäivänä suuresti arvostettua ja onneksesi kuulut suureen enemmistöön, jota on siunattu tällä ominaisuudella. Mikään ei teitä hetkauta. Olen kateellinen.

    • No jaa, vuosien 2010-11 tiimoilla kyselin useiltakin vallanmedian toimittajilta moniko oliko lukenut sen perustuslakiuudistuksen josta kirjoittivat, ja verrannut sitä vanhaan perustuslakiin. Osoittautui ettei yksikään ollut lukenut ennen kuin kirjoitti juttunsa eri ministeriöiden tiedotteiden pohjalta — saati sitten verrannut vanhaan.
     Iltaroskan Olli Varikselle propsit siitä, että kun olimme Bulevardin miekkarissa asiasta jutelleet hän kirjoitti artikkelin, josta näki että NYT hän oli lukenut lakiesityksen.

     Joten odotukseni vallanmedian perehtyneisyydestä aiheeseensa eivät ole olleet vuosiin kovin korkealla.

     • On olemassa valtamedian julkaisema ”totuus” ja toisaalta vaihtoehtomediasta useimmiten löytyvä TOTUUS.

      Esim. johtaviin joukkoharhautus-medioihemme kuuluvan Brysselin Pravdan ”totuus” on usein samaa luokkaa kuten neuvostoaikaisen Moskovan Pravdan.
      Neuvostoihmisistä ilmeisesti suurin osa oli oppinut tuntemaan Pravdan ”totuuden” laadun, mutta meillä valitettavasti vain pienehkö osa lukijoista näyttää epäilevän suomalaisen ”laatujournalismin lippulaivana” esittäytyvää valeiden Pandoran lipasta!

     • https://youtu.be/-6ioxDq7-Cs?t=52

      OT?
      Tällä hetkellä noin ja vieläpä koko pallolla:-D
      Osaako teistä kukaan biljardia?
      Miten ne pallot käyttäytyisivät, jos osa niistä olisi kiveä ja osa kaasupallolinkoja?
      Missä olisi se ”pussi” ja kuka keppiä käyttäisi?

 33. Sionistit neo-konnineen syyllistävät nyt valkoisia ja lietsovat mustia sotaan valkoisia vastaan. Mustien hyvä muistaa kuka todellisuudessa olikaan orjakaupan takana oleva keskeinen voima.
  Who was really behind the slave trade?
  Christians for Truth – Feb 3, 2020
  Jewish Dominance Of The African Slave Trade
  Matthew Nolan: “If a slave auction fell on a Jewish festival, it was postponed due to lack of buyers and sellers.”
  And it isn’t so-called ‘white supremacists’ who are exposing the Jewish domination of the slave trade: it’s Black intellectuals and scholars:
  The following Black writer actually apologizes to White people for blaming them for the crimes of slavery committed by Jews:

  Dontell Jackson – We Thought They Were White
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=208818

  • Mustat, joita nwo-mafia lietsoo sotaan valkoisia vastaan, ovat nyt ratkaisevassa asemassa neo-konnien sodassa valkoista rotua ja kristittyjä sekä ylipäätään koko läntistä sivistystä vastaan.
   Mustien kannattaa pitää mielessä että he ovat goimeja siinä kuin me valkoisetkin eikä heillä ole tulevaisuutta nwo-mafian luomassa diktatuurissa ja tarkistaa rooliaan mafian välineenä sodassa valkoista rotua vastaan. Se sota on lopulta myös sota jossa he kaivavat maata omien jalkojensa alta.

 34. Sekasin ovat kulttuurimme kirjat …
  Pitääkö tämäkin uskoa todeksi … professori menetti virkansa kun totesi etteivät miehet voi tulla raskaiksi
  University Professor Loses Admin Job For Stating That “Men Cannot Get Pregnant”
  A professor at the University of Alberta was fired from her administration role because her views on gender (based on the fact that one’s biological sex is real) made some students to “feel unsafe”.
  She’s also a feminist.
  However, according to some anonymous students and the higher-ups of her University, she is not the right kind of feminist. Because she believes that women are … women. Even worse, she believes that men cannot be women because they don’t have a vagina.
  Kathleen Lowrey is an associate professor of anthropology at the Faculty of Arts of the University of Alberta, in Canada.
  These extreme and radical views caused her to become “problematic” as she was pressured to leave her administrative role. When she refused to do so, she was fired.
  https://vigilantcitizen.com/latestnews/university-professor-loses-admin-job-for-stating-that-men-cannot-get-pregnant/
  —-
  Conservative-Led Supreme Court Votes 6-3 To Grant Gays and Transsexuals Special Rights and Privileges
  Eric Striker
  https://national-justice.com/conservative-led-supreme-court-votes-6-3-grant-gays-and-transsexuals-special-rights-and-privileges

 35. Kuuluuko viherkommunistihallituksen salaiseen agendaan?

  Filosofi Alain Finkielkraut: ”Antirasismi on 21. vuosisadan kommunismia”,
  https://www.kansalainen.fi/filosofi-alain-finkielkraut-antirasismi-on-21-vuosisadan-kommunismia/

  Kameleontin tavoin metamorfoituneen KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN nyky-kokoomuksenkin agendaan se näyttää kuuluvan. Syksyllä 2015 PettUri Orpo otti avosylin vastaan n. 30000 kehitysmaalaista partalasta – portit olivat valmiiksi apposen auki ja niinollen tulijoiden ei tarvinnut tietää edes taikasanaa ”asylum”.

  • Niin viherkommunisti-hallituksen kuin nyky-kokoomuksenkin kannattamaa ”parempaa” rasismia:

   ”Puhe rasismista on häveliäs kiertoilmaus valkoisten vastaiselle rasismille

   Oswald Spenglerin (1880-1936) vähän tunnetussa suomennoksessa Ratkaisun vuosia osa I (suom. 1934) kulttuurifilosofi pohtii, mitä tapahtuu valkoiselle läntiselle maailmalle kun se on piittaamatta ihmiskunnan johtavasta asemastaan. Vielä 1930-luvulla niin sanotut edistykselliset piirit hymähtivät pilkallisesti Spenglerin synkille ennustuksille, mutta tänään edes he eivät voi kiistää kulttuuripessimistin toteen käynyttä kulttuurikehitystä.

   Tosin progressiivisena etujoukkona itseään pitävän kansaosan näkemykset eroavat valtaväestöstä siinä, ettei se pidä Spenglerin toteutuneita ennustuksia lainkaan huonona asiana. Päin vastoin, he suorastaan riemuitsevat valkoisen – siis myös heidän oman – vallan vapaaehtoisesta luovuttamisesta muille.

   Meidän kohtalonamme on todistaa aikaa, jossa eurooppalaisperäiset kansakunnat ovat luopuneet terveestä itsekunniotuksestaan. Vaikka tästä tarkoituksellisesta kulttuurin hajotustyöstä vastaakin vain pieni äänekäs joukko, on sen ihmisoikeuksien varjolla harjoittama propagandatyö lyönyt itsensä läpi varsinkin mediassa. Sitä kautta se leviää vaarallisesti vastahankaiselle massalle, joka ei ainakaan vielä ole valmis luopumaan oikeudestaan kotimaahansa. Vieraita intressejä palvelevassa mediassa kansallismasokistinen indoktrinaatio on perustunut kansalaisten hitaaseen mutta varmaan väsyttämiseen toistamalla rituaalinomaisesti tuttuja mantroja monikulttuurin välttämättömyydestä, maahanmuuton tarpeellisuudesta ja kansakunnan olemattomuudesta.

   Toisinaan kulttuurimarxilainen vallankumous ottaa suuria harppauksia kuten Maon johtama kommunistinen Kiina aikoinaan. Viimeisen kolmen viikon aikana mustan rikollisen George Floydin epäonnistunut pidätys ja siitä seuranneet Black Lives Matter (BLM) -liikkeen ”mielenosoitukset” (lue: väkivalta) ovat vetäneet täysin uudet parametrit sille, kuinka alhaisesti valkoinen valtakulttuuri voi madella ja kuinka härskisti media voi faktoja pimittämällä rummuttaa propagandaansa universaalista valkoisesta syyllisyydestä. Ylen uutisanti BLM-likkeestä ja siihen aasinsilloilla liitetystä rasismista on ollut käsittämättömän ylitsevuotaava.

   Tolkuton vaahtoaminen yhden rikollisen kuolemasta toisella puolella maapalloa ei olisi mahdollista ilman käsikirjoitettua tarinaa, jossa ikävät tosiasiat on karsittu sopivasti pois. Nimittäin koko tarinan kertomisella George Floydista ei voitaisikaan leipoa viatonta Jeesus-hahmoa, joka kuolemallaan lunasti mustien hurskauden ja valkoisten syntien anteeksiannon. Katsotaanpa tarkemmin vähän tunnettuja faktoja ”tuiki tavallisesta amerikkalaismiehestä”, jonka Ylekin on nostanut aikamme pyhimykseksi Greta Thunbergin rinnalle.

   Ensinnäkään Ylessä ei ole kertakaan nostettu esille sitä, miksi 46-vuotias väkivaltarikoksista tuomittu huumeidenkäyttäjä ylipäätään pidätettiin. Mikäli olisimme vain Ylen varassa, syntyy mielikuva, jossa poliisi pidätti Floydin ilman syytä tai peräti rasistisin motiivein. Tosiasiassa syynä pidätykseen oli rikosepäily, sillä huumausaineiden käyttäjänä tunnettu Floyd yritti tehdä myymälässä ostoksen väärennetyllä 20 dollarin setelillä…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/06/puhe-rasismista-on-havelias.html

 36. Bullshit matters… paskapuhe ei sittenkään taida toimia loputtomiin
  Makow kertoo tunnelmiaan luettuaan Laurent Guyenot’n kirjan From Yahweh to Zion
  ja suosittelee (highly recommend) sitä Illuminatin juutalaisten salaliitosta muinaisesta Babylonista aina JFK: n murhaan ja 9-11 asti kiinnostuneille
  Kirjan lukeneena voin yhtyä Makowin suosituksiin
  Laurent Guyenot’n kirja Jahvesta Siioniin tarjoaa tiiviin ja rehellisen selvityksen sionistien vuosituhansia kestäneestä sodasta Jumalaa ja ihmiskuntaa vastaan, joka huipentuu tähän päivään, toteaa Makow.

  Vuonna 2018 julkaistu kirja selittää yksityiskohtaisesti sen syövän, joka aiheuttaa 90 prosenttia ihmiskunnan ongelmista, mukaan lukien kaikki suuret sodat ja talouskriisit. Tämä syöpä on Cabalist (satanistien) juutalaisten ja vapaa-muurarien salaliitto, molemmat Rothschildin pankkiiri-kartellin lakeijoita tai apuvälineitä.

  Tämä pahanlaatuinen voima on saavuttanut huipun COVID 19: n ja George Floydin psyoppien ja mellakoiden myötä. Lyhyesti sanottuna nämä fanaattiset juutalaiset (ja v-muurarit) ajattelevat olevansa Jumala ja että he voivat määritellä todellisuuden uudelleen siten, että ihmiskunta palvelee vain heitä. Satanistit ovat elämän vastaisia. He purkavat moraalisen ja luonnollisen järjestyksen toteuttaakseen oman muita tuhoavan mallinsa.
  https://www.henrymakow.com/2020/02/satanism-explained.html

  ”Valitsin tämän otteen, koska se osoittaa, kuinka natsien rotu asenteet olivat juutalaismallisia.
  Kuitenkin Hitler sanoi, että Cabalist-juutalaiset eivät ole rotu, vaan pahanlaatuinen (saatanallinen) henki. Se selittää, kuinka ”rinnastetut juutalaiset” – ne juutalaiset, jotka eivät liittyneet salaisen johtonsa sosiopaattiseen kabalistiseen juoneen – olivat sekä sionistien että natsien yhteisiä vihollisia, ja siten heidät valittiin tuhottaviksi.
  Hannah Arendtin sanojen mukaan ”suurin osa juutalaisista kohtasi väistämättä kaksi vihollista – natsien ja sionistien viranomaiset”.
  Tämä on myös juutalaisten ahdinko tänään. He eivät yksinkertaisesti tiedä, että heidän sionisti johtonsa on paha.

  Makow: Laurent Guyenot Nails the Jewish Question
  I highly recommend this survey of the Illuminati-Jewish conspiracy from ancient Babylon to JFK’s assassination and 9-11.
  Laurent Guyenot’s From Yahweh to Zion provides a concise, fair-minded survey of their millennia-long war against God and the human race reaching consummation today. He doesn’t capture the occult dimension but the historical part is great.
  https://www.amazon.com/Yahweh-Zion-Jealous-Promised-Civilizations/dp/0996143041

  … I chose this excerpt because it shows how Nazi race views were modeled on Judaism.
  Nevertheless, Hitler said that Cabalist Jews are not a race but a malignant (satanic) spirit. It explains how ”assimilated Jews” — Jews who did not join their secret leaders’ sociopathic Cabalist plot — were the common enemies of both Zionists and Nazis, and thus were chosen for extermination. In Hannah Arendt’s words, the ”majority of Jews inevitably found itself confronted with two enemies — the Nazi authorities and the Jewish authorities.”
  This is also the plight of Jews today. They simply do not know that their leadership is evil.

  pp 250-253
  ”The relationship between Nazism and Judaism was well known in Jewish circles of the 1930s. No one expressed it better than the American rabbi Harry Waton in a book published in 1939 by the Committee for the Preservation of the Jews, A Program for the Jews: Nazism is an imitation of Judaism; Nazism adopted the principles and ideas of Judaism with which to destroy the Judaism and the Jews.”

  Nazism and Zionism shared more than one ideological foundation; they had as their common enemy the assimilationist Jew. They also had a common goal: the emigration of Jews from Germany. Reinhardt Heydrich, Chief of the SS Security Service, wrote in 1935, in Das Schwartze Korps, the official SS Journal: ”We must separate Jewry into two categories: the Zionists and those who favor being assimilated. The Zionists adhere to a strict racial position, and by emigrating to Palestine…the time cannot be far distant when Palestine will again be able to accept its sons who have been lost to it for over 1000 years. Our good wishes together with our official good shall go with them.”

  Hannah Arendt has shown in her controversial book Eichmann in Jerusalem (1963), Nazi policy was pro-Zionist until 1938, and ” all leading positions in the Nazi-appointed Reichsvereinigung [compulsory organization of all Jews in Nazi Germany] were held by Zionists.”
  This created ” a situation in which the non-selected majority of Jews inevitably found itself confronted with two enemies — the Nazi authorities and the Jewish authorities.” Arend was the first Jewish intellectuals to unveil one of the Zionist’s darkest secrets, which has been abundantly documented. (eg. documented by Tom Segev in The Seventh Million.) :
  ”There existed in those first years a mutually highly satisfactory agreement between the Nazi authorities and the Jewish Agency for Palestine — a Haaavarah or Transfer Agreement, which provided that an emigrant to Palestine could transfer his money there in German goods and exchange them for pounds upon arrival. It was soon the only legal way for a Jew to take his money with him. The alternative was the establishment of a blocked account, which be liquidated abroad only at a loss of between 50 and 90%.”

  https://www.henrymakow.com/2020/06/laurent-guyenot-solves-the-jewish-question.html
  https://www.europereloaded.com/tag/laurent-guyenot/
  ——–
  Who is Yahweh? Where did he come from? How did this jealous, vengeful, exclusivist god shape the destiny of his chosen people? Can we trace a direct connection, through twenty-five centuries, linking the cult of Yahweh to contemporary Zionism?

  It all starts with the Old Testament, the ur-text for any serious inquiry into the Jewish question. That book – more correctly known as the Torah – does not simply recount the history of a people. It gives the children of Israel the keys to their divinely-ordained destiny. It was Jacob, son of Isaac, who returned from exile and took the name Israel: a name inherited by the whole Jewish people long before it designated a nation-state. That single name unites the patriarch, the people, and the promised land.

  The history of the Jewish people is intertwined with the history of humanity. What role did Jews play in the fall of Byzantium? How have they influenced the Christian church? What role did they play in the two terrible “European civil wars” of the first half of the twentieth century?

  Yahweh’s people has always lived apart from the rest of humanity, endlessly reproducing the same Biblical schema: the Babylon captivity, the flight from Egypt, the Book of Esther. This psychological template for the children of Abraham, Isaac, and Jacob unites them, alone against the world, from the vengeance holiday of Purim to the sacralized memory of the Holocaust. Even the creation of the modern nation-state of Israel has had no effect on the “invisible walls” of the “Jewish prison.”

  This book is not just a scholarly inquiry into the history of an idea. It is also an appeal to our Jewish brothers and sisters to liberate themselves from a mythology that imprisons them in a schizophrenic relationship to the world. Alternately a chosen people and a cursed people, a people carrying a divine message and a people who kill the divine messengers, eternal guides to humanity and its eternal victims: To be born Jewish is to be born beneath the heavy weight of 2,500 years of history.
  https://www.amazon.com/Yahweh-Zion-Laurent-Guyénot-ebook/dp/B0798DF7K1
  https://www.amazon.com/Yahweh-Zion-Jealous-Promised-Civilizations/dp/0996143041

  After earning an engineering degree, then a Master’s in Biblical Studies, Laurent Guyenot pushed his interest in the history and anthropology in religion, earning his doctorate in Medieval Studies. His current research focuses on the religion and civilizational backgrounds of Zionist geostrategy.
  **___Suoritettuaan teknillisen tutkinnon, sitten maisterin raamatullisissa tutkimuksissa, Laurent Guyenot panosti kiinnostustaan uskonnon historiaan ja antropologiaan ja suoritti tohtorin tutkinnon keskiajan historiasta. Hänen nykyinen tutkimus keskittyy sionistisen geostrategian uskonnollisiin ja sivistyksellisiin taustoihin.

 37. Miksi nwo-mafia näyttää menestyvän ja saavan yhä vahvemman otteen maailmasta vaikka sen pitäisi kaiken järjen mukaan olla ja onkin juuri sitä mitä suurin osa ihmisistä ei voi sietää?
  Vastaus lienee siinä että sen eri puolilla maailmaa olevat voimat vetävät samaa köyttä yhdessä, tekevät yksimielisesti ja sitkeästi työtään ja ajavat agendaansa salassa paljastamatta itseään ja suunnitelmiaan eivätkä riitele keskenään kuten me muut itsemme puolueisiin ja edustukselliseen demokratiaan (ED) sitoutuneet teemme.
  ED on juuri se väline joka takaa tälle isänmaattomalle ja ulkopuoliselle globalisti-klaanille työrauhan ja pitää kansan hajallaan ja ilman selkeää tavoitetta johon me kaikki olisimme yhdessä sitoutuneet.
  Tuo mafia-joukko on pieni, muutaman prosentin luokkaa mutta kuitenkin se näyttää ihmeen helposti pitävän meitä suurta enemmistöä pihdeissään ja toteuttavan meille vastenmielistä agendaansa. Jos me yhdistyisimme oman agendamme taakse niin se olisi helppo kaataa. Pallo on siis meillä.

 38. Kuulkaapas nyt ”totuuden metsästäjät” ja muut totuuden etsijät. Juttujanne lukiessa ei voi välttyä siltä ajatukselta, että olette onnistuneesti metsästäneet totuuden ja tappaneet sen ainakin omalta osaltanne.

 39. Universaalin petoksen aikana totuuden puhuminen on vallakumouksellinen teko. Äskettäin edesmennyt ERNST ZUNDEL oli sananvapuden ritari, joka jouti kärsimään vuosikymmenet siionistien häneen kohdistamaa väkivaltaa, fyysistä ja henkistä.
  Nettiarkistosta löytyi vielä video, joka on suojeltu poliittiselta sensuroinnilta YK,n Ihmisoikeus julistuksessa, sekä US perustuslaissa . Zundel puolusti asiaansa menestykselliseti pienen tukiryhmänsä kanssa, ja vaati myös Saksan kansalaisia nousemaan ylös polviltaan puolustautumaan siionistien ylivaltaa vastaan.
  https://archive.org/details/OffYourKneesGermanyErnstZundel19832003FullDocumentary

 40. Amen,aluksi riensin mustien joukkoon,kunnes otin asiasta tarkemmin selvää. Ensimmäinen epäkohta oli kuvaajan rooli,ei kysynyt apua vaikka sitä ”tarvittiin”..lieneekö olla ”rikoksessa” mukana?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here