Marko Sihvonen, joka vaati perustuslakituomioistuinta Suomeen ja istui vaatimustaan tukeva kyltti käsissään eduskuntatalon portailla 8.5.2020, raahattiin poliisin toimesta etälamauttimella turrutettuna putkaan. Hän sai kokea vaatimuksensa tarpeellisuuden nahoissaan, käyttäessään perustuslain hänelle suomaa oikeutta. Uutiskanavat vaikenivat, eivätkä kansanjoukot osoittaneet solidaarisuutta poliisiväkivaltaa kokenutta kohtaan.

Poliisiväkivalta on muuttunut kaikkialla yhä enemmän poliittiseksi. Syy on se että raha määrittää demokratian sisällön, muttei ratkaise yhteiskunnallisia ongelmia. USA:ssa ongelmat ovat kärjistyneet BLM-mellakoiksi, vaikka ”demokratiaa” on toteutettu siellä valtion perustamisesta lähtien, lähes 250 vuotta. Syntipukiksi on nostettu nyt Trump, joka on ollut vallassa vajaat neljä vuotta. Vaalien lähestyessä korona ja mellakat ovat mannaa vastustajille.

Tästä itseään maailman demokraattisimmaksi kutsuvasta valtiosta mellakat ovat levinneet koko läntiseen maailmaan – ja  ne on nimetty solidaarisuus-mielenosoituksiksi. Koska mellakat ovat vallanpitäjille mieleisiä, lain tulkinnat joustavat ja myös koronarajoituksia katsotaan läpi sormien. Eri puolueet pyrkivät keräämään poliittisia pisteitä omaan pussiinsa, ja rahan mahti kasvattaa valtaansa – hyödyntämällä mellakointia ja vaientaen toisinajattelijoita globalismin agendaa ajaessaan.

Koska yleisötapahtumat on peruttu koronan takia, mielenosoituksista näyttää tulleen myös festivaalien korvikkeita, vandalismilla höystettynä. Oikeutta jaetaan kaduilla ja toreilla, ei oikeussaleissa, ja on unohdettu että myös solidaarisuus-väkivalta on väkivaltaa. All lives matter – muukin kuin musta elämä merkitsee.

Polvistuessaan mielenosoittajien eteen poliisi unohtaa sen, että lain mukaan poliisi on ainut taho, jolla on oikeus käyttää tarvittaessa väkivaltaa. Jos poliisia ohjeistetaan mellakoitsijoitten koskemattomuuteen ja väkivallan nollatoleranssiin yhteiskunnassa – kuten oppilaita ja opettajia koulussa – niin ohjetta osataan kyllä hyödyntää. Ehkä me tavikset joudumme sen jälkeen pysyttelemään turvallisesti neljän seinän sisällä myös pandemioiden väliset ajat?

Kuva: Pixabay

35 KOMMENTTIA

 1. Hurskastelu, teeskentely ja pinnallisuus ovat yhtä amerikkalaisia kuin omenapiirakka. Niinpä mielenosoituksissa on kyse kaikenlaisesta muusta yhteiskunnan käymistilassa kuin itse asiasta.
  Samalla on syytä muistaa, että poliisiväkivalta on myös tätä omenapiirakkaa. USA:ssa kuolee kymmenkertainen määrä ihmisiä poliisin luoteihin verrattuna Euroopan väkivaltaisimpaan maahan, joka on serkkumaa Beritannia ja sata kertaa enemmän kuin Aasian maissa esim. Kiinassa tai Japanissa. Se niistä ihmisoikeuksista.

  Ja uskokaa tai älkää, Renny Harlinkin on oivaltanut tämän. Hänen haastattelunsa tänään YLE:n sivustolla on harvinaislaatuinen, kovin moni muu kuin Harlin ei olisi päässyt moittimaan amerikkalaista teeskentelyä. Harlin asuu ja ohjaa Kiinassa jota hän kehuu ja samalla hymähtää Hollywoodin makkaratehtaalle, joka tuottaa hampurilaistaidetta massoille. No, hyvin ne kiinalaisetkin varmaan maksavat eikä Harlin väitäkään, että hän siellä taide-elokuvia on tekemässä. Mutta kun toimittaja yrittää vääntää väliin, että mites se demokratia ja ihmisoikeusasia niin Harlin ei tartu syöttiin.

  YLE muisteli mennä viikolla Tiananmenin verilöylyä, joka on propagandatemppu jota ei koskaan tapahtunut. Ihmisiä kuoli mellakoissa mutta ei missään verilöylyssä. Mellakoiden järjestäjät asuvat nykyään jenkeissä. Sen sijaan että YLE muistelisi olemattomia, sen olisi parempi kirjoittaa jokapäiväisistä veriteoista toimituksen unelmamaassa, USA:ssa.

  • Mielenkiintoista nähdä kaappaavatko rikkaat juutalaiset vallan myös Kiinassa vai tuleeko siitä ensimmäinen todellinen vastavoima heille.
   Jospa Kiina tekee vielä sen mitä Dalton tässä artikkelissa pohtii….? fiscus Judaicus, ’vero juutalaisille’, kompensoimaan juutalaisten yhteiskunnalle aiheuttamat kustannukset.

   A Brief Look at Jewish Wealth
   by Thomas Dalton, PhD
   THROUGHOUT HISTORY, the power and influence of the Jewish Lobby has been legendary. This power in turn derives not from political might, nor from popular support, nor from moral rectitude, nor from God. It is, simply, the power of money.
   **___KAUTTA HISTORIAN Juutalaisen Lobbyn voima ja vaikutus on ollut legendaarinen. Tämä valta puolestaan ei johdu poliittisesta voimasta, kansan tuesta, moraalisesta rehellisyydestä eikä Jumalasta. Se on yksinkertaisesti rahan voimaa.

   As usual, a bit of history is helpful in order to establish the context for the present day (see also Andrew Joyce, e.g., here, and here). The earliest connection between Jews, money, and power seems to come from Cicero, around 59 BC.

   Then in 100 AD we have the well-known critique by Tacitus, in his Histories.  Amidst a discussion of “the race of men hateful to the gods” — a people who are “base and abominable,” as well as “depraved” — he remarks that the Diaspora Jews, “the worst rascals among other people,” have worked relentlessly to send “tribute and contributions to Jerusalem, thereby increasing the wealth of the Jews.”  It’s clear that this wealth was used for pernicious ends.
   … What could be done to ensure a more just allocation of national wealth? In the old days, circa 100 AD, Roman authorities instituted a fiscus Judaicus, a ‘Jew tax,’ precisely to offset the extra cost burden placed on society by Jews.
   Dare we suggest reinstating such a thing? A few trillion dollars could go a long way to right the wrongs of modern society.
   https://nationalvanguard.org/2020/06/a-brief-look-at-jewish-wealth/

  • R.H. muistuttaa niitä NL. johtoa jotka teki sitä makkara, sitten valittavat huonoista mausta. siirtyvät kilpailevalle makkaratehtaalle tekemään sama makkara eri nimellä

 2. Tuo perustuslakituomioistuin olisi selvä taka-askel, jos ja kun puhutaan lainvalvonnan demokrattisuudesta.
  Suomi on tuossakin asiassa maailmassa tiennäyttäjänä, kuten monessa muussakin positiivisessa asiassa,esimerkkinä mainittakoon vaikka lomautuslainsäädäntö.
  Kuten Yhdysvalloista havaitsemme perustuslakituoioisuimeen tuomareiden valinta on umpipolittinen toimenpide.
  Trump on päässyt nimittämään tuomareiksi ,nuoria, konservatiivisia, taantumukselliisia lakimiehä.
  Meillä perustuslakivaliokunan jäsenet ovat onnistuneet päätöksissään jättämään päivänpolitiikan sivummalle.

 3. ”Harlin asuu ja ohjaa Kiinassa jota hän kehuu ja samalla hymähtää Hollywoodin makkaratehtaalle, joka tuottaa hampurilaistaidetta massoille. ”

  Olen jo jonkun aikaa uskonut että moni muukin alkaa oivaltaa saman asian, sen että USA on suuri ellei suurin huijaus maailmassa. Todellinen korttitalo jolla ei ole tulevaisuutta. Voi vain ihmetellä ettei se ole aikaisemmin romahtanut.
  Siitä kiitos kuuluu Hollywoodille. Mutta kun unelmat eivät enää ole ratkaisu elämään niin tuon makkaratehtaan ravinto tai propaganda ei enää riitä.
  Näyttää vähän siltä että huijauksen aika taitaa peruuttamattomasti siirtyä historiaan.

  • Kannattaa pitää mielessä että Hollywoodin loivat Itä-Euroopasta paenneet juutalaiset jotka halusivat paitsi tehdä pätäkkää niin myös maalailla omia haavekuviaan tai painajaisiaan filmille. Tavallinen Amerikka on edelleen kristittyä ja vaikka Hollywood kovasti on muuttanutkin ajatusmaailmaa kaikkialla, ei yhtäläisyyden vetäminen Hollywoodin ja USA:n välille ei toimi.

   PS: Jos USA on korttitalo vailla tulevaisuutta, miksi kaikki unelmoivat siitä ja haluavat sinne. Miksi kaikki haluavat pois Kiinasta ja pitävät sitä painajaisena?

   • Kissignger ollessaan Yhdysvaltain ulkoministerinä oli kovistellut pappa Tsouta kiinalaisten vaikeudesta matkustaa ja muuttaa maailmalla ja maailmalle.
    Tsou oli vastannut, kuinkamontakymmetä miljoona te meitä haluatte., oli Kissingerin kyselyt loppuneet siihen.
    Ei Yhdysvallat mihinkään romahda,se vain tekee omanlaisensa metamorfoosin, nyt kamppaillaan tuon muutoksen suunnasta.
    Trump ja hänen pahahenkensä Bannon voi viedä maan autoritäärisen pakkovaltion suuntaan, jos he meneilläänolevan pelin voittavat.

    • Trump pelastaa Yhdysvallat.

     https://www.youtube.com/channel/UC2OB-K2aZ8IT6bddJoDm1JA/videos

     Oheinen videokanava on merkittävä vaikka kanava on melko lailla tuntematon. Kanavalla on ilmeisesti useita videoita piilotettuna. Toisin sanoen videoita on tehty vuoden 2017 jälkeen mutta ne on jätetty yksityisiksi. Kuitenkin, kun maailmalla putkahtaa pandemia tai antifamielenosoituksia, sovelias video tehdään julkiseksi.

     Suosittelen Pauli lämpimästi tutustumaan Qanoniin. Suosittelen vaikka en tiedo oletko niitä ihmisiä joilla on jo niin vahva käsitys maailmasta että eivät siksi uusiin asioihin tutustu.

  • ”Näyttää vähän siltä että huijauksen aika taitaa peruuttamattomasti siirtyä historiaan.”
   Tuo lause kaipaa täsmennystä.
   Kiina pelaa kuitenkin aika avointa peliä kun vertaa jenkkilään. Maa ei kiellä olevansa sosialistinen ja keskusjohtoinen Keskuskomiteoineen joka ohjaa maata. Sen toiminta ei ole salaista. Päätökset kirjataan ja niissä pysytään eikä niistä voi poiketa. Kansan mielipidettä myös kuunnellaan ja sillä on merkitystä. Ja eliitin korruptiota valvotaan.
   Onko se sitten diktatuuria kuten me täällä uskomme vaikkemme itse pysty vaikuttamaan oligarkkien käsissä olevaan kohtaloomme lainkaan? Kiinalaiset itse kuitenkin ovat toisin kuin me pääosin tyytyväisiä. Se on dokumentoitu asia.
   Vaikea sanoa varmuudella mitään Kiinasta kun ei asu siellä. Mutta maan johdon teot puhuvat sen puolesta ettei kansaa ryöstetä kuten täällä ja netistä löytyy paljon positiivista maasta.
   Ja tuskin Harlinkaan pelkkää pas’aa puhuu.
   https://www.unz.com/runz/chinas-rise-americas-fall/

   • Zhang Wei Wei joka nuorena miehenä toimi Deng Xiaopingin tulkkina ja josta tuli tunnettu valtiotieteilijä totesi, että kiinalaisnuoret saa parhaiten sitoutumaan maansa kehittämiseen lähettämällä heidät ensin vuodeksi USA:han opiskelemaan. Se motivoi paljon paremmin kuin mitkään oppaat ja kurssit.
    Wei Wei totesi myös, että Kiinassa toimii meritokraattinen valinta johtotehtäviin. Vain pätevöitymällä porras portaalta yhä suuremman alueen johtajana voi nousta maan johtoon. Hädin tuskin luku- ja puhetaidon omaavat johtajat kuten USA:ssa eivät tulisi kyseeseenkään.

    Kuten Renny Harlinkin tänään mainitsi, Kiinassa mittakaavat ovat toiset. Chongqing -mikä se on ? Hapanimelä ruokalaji ? Moni suomalainen ei ole kuulluutkaan, mutta se on suurkaupunki johon voitaisiin majoittaa kaikkien pohjoismaiden asukkaat ja kaupan päälle vielä irlantilaiset. Ja se on rakennettu muutaman viime vuosikymmenen aikana.

    Kun Kiinassa tulee myöhäinen ilta kadut suljetaan liikenteeltä ja grillit kannetaan paikoilleen, musiikki soi ja ihmiset pistävät tanssiksi. Samaan aikaan Tyynenmeren toisella rannalla kaivetaan paukkuraudat esille ja alkaa tulitus. Diana Johnstone kertoo tuoreissa muistelmissaan kuinka hänen serkkunsa kuoli saatuaan luodin selkärankaansa. Miksi ? Nuori jengiläinen ampui varoittamatta takaa koska pääseminen jengin jäseneksi edellytti tällaista tekoa.

    • Ikävä olla taas kerran party pooper, mutta on se ihmeellistä että Kummisedän kerroksellisen korruption orjuuttamaa mallimaata – Kiinaa – täällä niin vuolaasti kehutaan. Muuttakaa ihmeessä sinne, niin näette kuinka rikkaat rypee siellä rikkauksissaan ja köyhillä ei ole muuta kuin orjuus. Kiina jos mikä on oikea koulukirja-esimerkki ”rahalla saa”, ”ihmishenki ei paljon paina” ja ”isoveli valvoo” orjuuttavasta valtiomuodosta suljettuine nettiyhteyksineen, eli juuri siitä mihin meitä parhaillaan viedään.

     Orjuutta, leipää ja sirkushuvia tarjotaan Kiinassa ihmisille jesuiitta-mafian tyyliin… köyhät tanssimaan kaduille, että totuus unohtuu!

     • Corruption in China
      The Worst kind of Treason
      GODFREE ROBERTS
      http://www.unz.com/article/corruption-in-china/

      No society has suffered more grievously from–nor waged more protracted war against–official corruption than the Chinese.
      Today however, though the story not over, it is nearing a goal that could make them the envy of the world and, like most Chinese stories, theirs is a long one.
      Confucians fought corruption more effectively than the Romans, partly because of public participation.
      Xi invited amateur corruption fighters to join the campaign and Beijing publishes a monthly scoresheet.
      The anti-corruption campaign has been immensely popular and, by any measure, successful. In 2018, eighty-three percent of Chinese said the government runs the country for everyone’s benefit and ninety-three percent said they trust it–figures rivaling Switzerland’s and Finland’s.

    • ”Wei Wei totesi myös, että Kiinassa toimii meritokraattinen valinta johtotehtäviin. Vain pätevöitymällä porras portaalta yhä suuremman alueen johtajana voi nousta maan johtoon…”

     Tuo on sitä kuuluisaa kiinalaista viisautta ja sen jälki alkaa nyt näkyä kun demokratian irvikuva USA on satanistien käsissä ja syöksyy kovaa vauhtia kohti tuonelaa.

     Kiinan politiikka Afrikassa kertoo myös viisaudesta. Se ei perustu ryöstöön vaan molemminpuoliseen hyötyyn.
     Whites are frequently accused of stealing Africa’s natural resources, but this is only a smoke screen to cover up the mass looting of the continent international Zionists are currently engaging in.
     **___Valkoisia syytetään usein Afrikan luonnonvarojen varastamisesta, mutta tämä on vain savuverho jolla peitetään kansainvälisten sionistien harjoittamaa maanosan ryöstöä.
     The Zionist Plunder of Africa
     Edward Robinson
     https://national-justice.com/current-events/zionist-plunder-africa-n2190

   • Kannattaa kuitenkin pitää mielessä että Suomi luetaan länsimaihin ja Kiinassa lasten perusopetukseen kuuluu opettaa länsimaiden kauheudesta ja siitä kuinka länsi on kommunistisen Kiinan verivihollinen.

    • No eikös tuo opetus vastaa paljolti todellisuutta. Ja lasten on hyvä olla perillä asioista koska muuten käy kuten meidän lapsille ja aikuisille:

     American Roulette: Imagining a Dark Future and How to Deal with It
     June 15, 2020/0 /by Giles Corey

     We are witnessing the beginning of our descent, quickening apace, into hard, explicit “minority” rule. In the name of abolishing hierarchy, a new one is being erected. Whether police departments are “defunded”, “abolished”, “reorganized”, or “reimagined”, one thing is for certain — it is time to say goodbye to White law enforcement officers.
     https://www.theoccidentalobserver.net/2020/06/15/american-roulette-imagining-a-dark-future-and-how-to-deal-with-it/

 4. Presidentti Halosen kausina suhteet Venäjään olivat hyvät.Bonuksena Putin kunnostutti Alvar Aallon suunnitteleman Viipurin kirjastotalon, kun suomalaisilta loppui puhti.
  Nyt Venäjä rakentaa Suomesta viholliskuvaa Naton kanssa tehdyn Isäntämaa sopimuksen ja Naton johtamien suurten sotaharjoitusten vuoksi Lapissa lähellä Kuolan aluetta. 80 vuotta sitten olimme liitossa Natsi-Saksan kanssa ja nyt on tilalle tullut USA:n työrukkanen Nato. Historiasta ei ole opittu mitään ! Putinin mukaan USA taistelee täällä viimeiseen suomalaiseen asti, kuten Ruotsin kuninkaat aikoinaan.

  • Ennen talvisodan syttymistä Suomen poliittisissä piireissä yritti pitää ääntä neuvostodiplomaatti joka ilmeiesen hätääntyneenä yritti tehdä selväksi suomalaisille johtajille että Neuvostoliiton pääasiallinen pelko oli että Saksa saa jalansijan suomesta. Diplomaatin mukaan Neuvostoliitolla ei ollut mitään muita toiveita piskuisen ja rutiköyhän Suomen sunteen. Saksa olisi päässyt Suomen kautta takomaan Leningradia mielensä mukaan.

   Tätä diplomaattia ei kuunneltu ja häneen kai suhtauduttiin jopa ylenkatseisesti. Syytä tähän ei ole tiedossa mutta lieneekö liittynyt ministeri/päätoimittajan Erkon sukkuloimisen Yhdysvaltoihin ja muualle. Joka tapauksessa pääministeri/presidentti Paasikivi kutsui talvisotaa Erkon sodaksi, sodaksi jonka menetyksistä ihmishengissä ja maa-alueissa vastuullisena hän piti ministeri/päätoimittaja Erkkoa.

 5. Venäjällä on puhuttu USA:n mielenosoituksista Ukrainan Maidanin toisintona. Mellakoiden järjestämiseen on organisoitunut tahoja, joille tällainen toiminta on bisnestä. Ne mainostavat kykyä saada aikaan kunnon rähinä ja mielipidemuokkaus. Ehkäpä Soros työskentelee sekä yrittäjänä että ostajana taustalla. Sama mies on tuoreen tiedon mukaan kietoutunut todella vahvasti Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen määrittelyihin. Tuomareita kuuluu G. Soroksen rahoittamiin kansalaisjärjestöihin.

  • Pikemminkin Yhdysvalloissa on nyt alkanut kehitys, patsaiden kaatamisineen, mikä muistuttaa 30 voden takaisia tapahtumiia itäeuroopassa ja entisessä Neuvostoliitossa.

  • Kun kuulet sanan ”ihmisoikeudet”, poista varmistin. Ihmisoikeuksista on tullut globalistien ja yhteiskunnan muutosta moraaliarvojen subversion kautta ajavien piirien työrukkanen. Ainoa järkevä tapa taata ihmisoikeudet on ymmärtää ne kansalaisoikeuksina tai -vapauksina ja hakata nämä kiveen kunkin maan perustuslakiin.

   Suomessa lainsäädäntö viedään perustuslailliseen tarkasteluun ja tulokset ovat olleet kohtuullisia, koska kulloinenkin hallitus ei voi sanella lakeja aivan mielensä mukaan. Virkamiehistön tai tuomioistuinten päätösten perustuslaillisuuden suhteen Suomessa koetaan usein heikkouksia, joskin tilanne on kansainvälisesti tarkasteltuna melko hyvä. Eduskunnan oikeusasiamies tai oikeuskansleri pyrkivät takaamaan kansalaisille perustuslaissa kuuluvat oikeudet, mutta mielikuva näiden puolueettomuudesta ja tarmosta puuttua vääryyksiin voisi olla vahvempi. Sitten on vielä EIT, joka on globalistien politisoima jonnenjoutava instituutio.

   On vaikea sanoa auttaisiko erillinen perustuslakituomioistuin asiaa. Sekin todennäköisesti politisoituisi ja alkaisi tulkita perustuslaillisuutta tietyn väristen lasien läpi. Kuinka tätä voitaisiin ehkäistä maassa, joka on aina ollut klikkien ja HV-kerhojen ohjauksessa ja nämä puolestaan vahvasti linkittyneitä ulkovaltoihin. Suomettumisen aika oli kansalaisille hyvää aikaa, koska HV-kerhot joutuivat hakemaan tasapainoa idän ja lännen väliltä ja niille jäi vähemmän tarmoa kansalaisten oikeuksien polkemiseen tai kansallisomaisuuden ryöstöön. Nyt Suomeen tulevat virtaukset lännestä ja elämme vahvaa instituutioiden politisoitumisen aikaa.

 6. Vallan pitäjät vaikka itseään mainostaa demokraateiksi, tosiasissa käyttää enemmän ja vähemmän pakkovaltaa kansalaisiin ja USAssa enemmän kun siellä ei ole enää poliitiikassa mitään totta ja ulkomaan suhteet perustuu rikolliseen pakkovaltaan johon myös EU on alistettu ja sitä kautta Suomi mutta myös omasta poliittisen eliitin tahdosta.
  Yksi mies mielenosoituksellaan ei varmasti Suomen valtiaita keikauta vallasta ja eduskunnan portailta poistaminen on ollut järjestyspoliittinen toimenpide jonka olisi voinut tehdä ilman väkivaltaakin.
  Erilaiset säännöt ja lait pönkittää valtaa kaikissa maissa ja tärkeimmistä on kaupunkien ja kuntien järjestyssäännöt.
  Kyllä nykyinen perustuslakivaliokunta on kansanvaltaisempi kuin perustuslakituomioistuin olisi mutta siitä huolimatta mielenosoitus olisi pitänyt sallia.
  Ei Suomenkaan poliisi ole immuuni rasismille ja muille vakaville väärin käytöksille joten poliisi on yksi rikollisjengi muiden joukossa.

 7. Amerikan psykopaattinen toiminta voimistuu — Iran ja Syyria taas sanktioiden kohteena
  America’s Supernational Sovereignty
  Iran and Syria again on the receiving end of sanctions
  PHILIP GIRALDI • JUNE 15, 2020
  One of the most disturbing aspects of American foreign policy since 9/11 has been the assumption that decisions made by the United States are binding on the rest of the world, best exemplified by President George W. Bush’s warning that “there was a new sheriff in town.” Apart from time of war, no other nation has ever sought to prevent other nations from trading with each other, nor has any government sought to punish foreigners using sanctions with the cynical arrogance demonstrated by Secretary of State Mike Pompeo. The United States uniquely seeks to penalize other sovereign countries for alleged crimes that did not occur in the U.S. and that did not involve American citizens, while also insisting that all nations must comply with whatever penalties are meted out by Washington. At the same time, it demonstrates its own hypocrisy by claiming sovereign immunity whenever foreigners or even American citizens seek to use the courts to hold it accountable for its many crimes.
  **___Yksi Yhdysvaltain (pätee myös Israeliin) ulkopolitiikan häiritsevimmistä näkökohdista syyskuun 11. päivän jälkeen on ollut vaatimus, että Yhdysvaltojen tekemät päätökset sitovat muuta maailmaa, mitä parhaiten kuvaa presidentti George W. Bushin varoitus, että ”siellä oli uusi sheriffi kaupungissa.”
  Mikään muu kansakunta ei ole (sota pois lukien) koskaan pyrkinyt estämään muita maita käymästä kauppaa toistensa kanssa, eikä mikään hallitus ole pyrkinyt rankaisemaan ulkomaalaisia seuraamuksilla ulkoministeri Mike Pompeon osoittamalla kyynisella ylimielisyydellä.
  Yhdysvallat pyrkii yksiselitteisesti rankaisemaan muita suvereeneja maita väitetyistä rikoksista, joita ei tapahtunut Yhdysvalloissa ja joissa ei ollut osallisena Yhdysvaltain kansalaisia, mutta vaatii samalla, että kaikkien maiden on noudatettava kaikkia Washingtonin määräämiä rangaistuksia. Samalla se osoittaa oman tekopyhyytensä vaatimalla suvereenia koskemattomuutta aina, kun ulkomaalaiset tai jopa Amerikan kansalaiset pyrkivät käyttämään tuomioistuimia saadakseen sen vastuuseen monista rikoksistaan.

  The long-established principle that Washington should respect the sovereignty of other states even when it disagrees with their internal or foreign policies has effectively been abandoned.

  https://www.unz.com/pgiraldi/americas-supernational-sovereignty/

 8. Poliisiin ei luoteta muualla niin paljon kuin Suomessa. Syynä on korruptoituneisuus virkavallan piirissä. Sinisten järvien ja silmien maassa hyväuskoisuus estää näkemästä poliisin johtoportaan hyvävelimääräyksien noudattamisen ylimpänä auktoriteettina.

 9. Demokraatit ovat puolue, jota George Soros on etenkin tukenut. Se näkyi Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjan rahoittamisessa. Mies toimii juurilleen ominaisesti helposti Kiinassa, Euroopassa ja Amerikassa. Hajoita ja hallitse.
  Missä kaaos, siellä Soros. Missä iso yhteiskunnan ”hyvää” ajava kansalaisjärjestö, siellä Soros.
  ——–
  Lopultakin helpotusta Euroopalle – USA: n sotilaita lähdössä toisen maailmansodan päättymättömästä miehityksestä kotimaahan. Kylläpä se kestikin ! Saa nähdä, minkälaiset lukumäärät toteutuvat.

 10. Jos ymmärtäisimme tämän niin voisimme nähdä asiat totuudenmukaisemmin ilman oman tajuntamme tekemää väärennöstä niistä.
  Lyhyt video valaisee asiaa.
  LAW OF PROJECTION explained by Hans Wilhelm
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=208833
  Eri ihmiset tiedostavat näkemänsä ja kuulemansa eri tarkkuudella joko erittäin tarkasti tai erittäin virheellisesti.

 11. Tähän tärkeään median lietsomaan rotuhässäkkään tarjoaa poikkeavan näkökulman oheinen videonpätkä.

  Kiinnostaako naisasianaisia? Kiinnostaako vihervassareita? Nostaako media mekkalan aiheesta? Eivätkö roturoolit käännettynä kelpaakaan? Varoitus: epämiellyttävää väkivaltaa.

  https://gab.com/NeonRevolt/posts/104354884233627918

 12. ”Marko Sihvonen, joka vaati perustuslakituomioistuinta Suomeen ja istui vaatimustaan tukeva kyltti käsissään eduskuntatalon portailla 8.5.2020, raahattiin poliisin toimesta etälamauttimella turrutettuna putkaan.”

  Tämä osoittaa sen, että ylimmässä poliittisessa johdossamme korruptoituneet kansanpetturit ovat niskan päällä.
  Kautta aikojen pettureille on kansantuomioistuimissa ollut vain yksi rangaistusnimike, vain sen täytäntöönpanotavat ovat vaihdelleet.

  • Luonnollisesti rikollisten petturipoliitikkojen sylikoirana toimiva valheellinen valtamedia totteli isäntiensä käskyjä kuten hyvin koulutettu koira konsanaan!

 13. Rotusotavälinäytös kestää hetken. Sitten sekin on eilisen uutisia. Tuotantoputki tarttee kohta uuden kriisin.

  Epäilisin jotta teatterilevitykseen tulee piakkoin The Pandemic – Resurrection! Syksy on flunssa-aikaa ja totalitarismin jatkamiseen pitää löytää syy. Virusfasismi-koneisto on nyt paikoillaan. Ei sitä käyttämättä jätetä. Kiinalaiset ovat jo tässä vaiheessa. Meidän nilkit painaa kohta perässä. Elo.. syyskuu ja taas alkaa tapahtua täälläkin. Heinäkuun saamme ehkä hengähtää ilman maskeja. Nautitaan siitä.

  Tavalliset epäillyt puhuvat kahdesta (2) ”järjestelmänlaajuisesta simulaatiosta”. Syyskuuhun 2020 mennessä. Yksi simulaationsa on jo nähty. Popcornit esiin seuraavaa varten.
  https://www.youtube.com/watch?v=nnWNo9tVo40
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

  • Epäilijöillä, jotka lukevat Vastavalkean tapaista sivustoa, on jo hallussaan riittävästi materiaalia ja näyttöä sille väitteelle, että covid-19-pandemia ja sen torjuntatoimenpiteet ovat olleet vedätystä alusta loppuun asti. Pandemianäytöstä ja siihen liittyviä manipulaatioita ja järjestelyjä kuten lainsäädäntöä kulttuurien ja talousjärjestelmien muuttamiseksi on suunniteltu, harjoiteltu ja pohjustettu pitkään.

   Jotain uudentyyppistä hengityselimiin vaikuttavaa flunssan muotoa on ollut liikkeellä, mutta vakavia seurauksia on koitunut lähes pelkästään niille, joilla on ollut jo entuudestaan rasitteenaan huono hengityselinten terveys, vakavia perussairauksia tai korkea ikä. Sen sijaan terveiden ihmisten sulkemiselle karanteeneihin ja alistamiselle maskisulkeisiin ei ole ollut mitään järjellistä perustetta paitsi pieleen menneet tietokone-ennustemallit. Mallit näyttivät isoja kuolleisuuslukuja ja niiden avulla oli helppo taivutella poliitikot rajuihin toimenpiteisiin, koska muutoin heitä voitaisiin syyttää suurista tautiin menehtyvien määristä. Ihmisethän eivät itse halua ottaa vastuuta, vaan sysäävät kaiken hallitusten niskaan. Terveysfasistit riemastuivat ja aloittivat kansalaisten keskinäisen kyykytyksen ja kyyläyksen sekä mitä rajuimpien toimenpiteiden vaatimisen päättäjiltä. Suomessakin taidettiin huutaa ulkonaliikkumiskieltoja ja armeijaa kaduille. Puuttuvista maskeista järjestettiin tarpeeton poliittinen sirkus ja virkamiehistön lynkkaus irtopisteiden keräämisesksi.

   Kaikki tieto koko viruskampanjan huijausluonteesta ja torjuntatoimenpiteiden valtavista ylilyönneistä on nyt tarjolla, mutta on aivan selvää, ettei se tavoita massoja, jotka ovat valehtelevan valtamedian armoilla ja itse liian passiivisia, tyhmiä tai pelokkaita ottamaan asioista itse selvää. Massan mukana on niin helppo mennä. Niinpä jäädään noudattamaan niiden tahojen ohjeita ja pelastusmenetelmiä, joiden vakaana aikomuksen on tuhota lopullisesti länsimaissa vallinneet yksilökohtaisen vapauden ja vaurauden mahdollistaneet yhteiskuntajärjestelmät sekä vähentää kaikkien maailman kansojen päälukua luomalla loputtoman sarjan kriisejä ja katastrofeja, joiden jälkiseurauksista uskovat pystyvänsä rakentamaan paremman maailman.

   Jokainen, joka nyt lähtee pandemian toisen aallon näytelmään mukaan, voi enää syyttää vain itseään. Kaikki tieto on tarjolla, mutta se ei vain kiinnostanut. Kiinnostaa vain oman ja muiden elämän tarpeeton tuhoaminen ja täysi alistuminen sadistisille terveystyranneille. Ihmiskuntaa saa siis sen, mitä se ansaitseekin eli vankilaplaneetan ja lopulta senkin tuhoutumisen alati pahenevien kriisien ja näihin täysin järjettömän reagoinnin myötäsäestyksellä.

 14. All lives matters … mutta ei esim. palestiinalaisten ja niiden jotka ovat USAn ja Israelin, kahden suurimmat psykopaattisen valtion jatkuvan aggression kohteena
  Saadaanko ne vastuuseen teoistaan?
  Haagin kansainvälinen sotarikos tuomioistuin yrittää mutta jääkö kaikki pelkäksi yritykseksi.
  Hague War Crimes Court Threatens to Try Israel, US for Relentless Murder, Brutality, and Wars of Aggression
  Jonathan Cook (Unz Review)
  https://truthtopowernews.com/hague-war-crimes-court-threatens-try-israel-us-relentless-murder-brutality-and-wars-aggression-n3700

 15. Pieni neokonna-mafia häärää protesti liikkeiden takana ja valmistelee totalitarismia jossa enää vain harvojen elämä merkitsee
  … ja siitä pyritään tekemään koko maailman kattava USA/Israel mafian johdolla jota meidän maammekin johto eu- ja nato politiikallaan tukee

  Behind the Veil of the Protest Movement, the War on the American People Is Gaining Pace
  MIKE WHITNEY • JUNE 23, 2020
  “This is not a momentary civil disturbance. This is a serious, and highly organized political movement…It is deep and profound and has vast political ambitions. It is insidious, it will grow. It’s goal is to end liberal democracy and challenge western civilization itself. This is an ideological movement.
  … Even now, many of us pretend this is about police brutality. …We think we can fix it by regulating chokeholds or spending more on de-escalation training. We’re too literal and good-hearted to understand what’s happening. …But we have no idea what we are up against.
  …These are not protests. This is a totalitarian political movement and someone needs to save the country from it.” Tucker Carlson

  Tucker Carlson is right, the protests and riots are not a momentary civil disturbance. They are an attack the Constitutional Republic itself, the heart and soul of American democracy.
  https://www.unz.com/mwhitney/behind-the-veil-of-the-protest-movement-the-war-on-the-american-people-is-gaining-pace/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here