Amerikkalainen investointi- ja riskisijoitusanalytiikkaan erikoistunut jättiyritys BlackRock Inc. on hiljattain nimitetty EU-komission konsultiksi. Aihepiirinä on investointitoiminta kestävän kehityksen nimikkeen alla.

Joku saattaa sanoa, että mitäs sitten, ainahan konsultteja tarvitaan. Ja mikä sanoitkaan sen firman nimen olevan?

Mutta BlackRock on maailma sinänsä. Saksalainen talouselämän julkaisu Der Aktionär on luonnehtinut BlackRockia tämän päivän Goldman Sachsiksi. Edellisen finanssikriisin jälkeen kyseinen pankkiiriliike ei ole ollut oikein hyvässä maineessa. Tämä BlackRock ei ole pankki lainkaan, vaikka se hoitaa investointipankkien tehtäviä ja tekee riskikartoituksia. Sitä voidaan luonnehtia hieman ilkeästi varjopankiksi, mikä tarkoittaa sitä, että yrityksen ei tarvitse suuremmin piitata pankkivalvonnasta eri puolilla maailmaa annetuista määräyksistä. 

Ja BlackRock toimii eri puolilla maailmaa. Sen pääkonttori on New Yorkissa ja työntekijöitä 70 sivukonttoria mukaan lukien noin 16 500. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 14,5 mrd US-dollaria.

Sen lisäksi,että yritys tekee suuren mittakaavan investointiprojekteja, se on myös suuromistaja esimerksiksi kaikissa 30 DAX-yrityksessä ja Saksan pörssin ylivoimaisesti suurin osakas. Muun maailman pörsseissä olevia rahastoja (ETF) BlackRock hallitsee tytäryrityksensä iShares välityksellä. Sillä on hallinnassaan lähes puolet rahastojen markkinosuuksista.

Yritys toimii aktiivisesti ja fuusioi kernaasti alan yrityksiä. Asiakkaita sillä on noin sadassa maassa. Ehkä suurin osa yrityksen asiakkaista on Euroopassa. Niihin kuuluu mm. sveitsiläinen suurpankki UBSEuroopan keskuspankki EKP sekä Ison-Britannian finanssiministeriö. Asiakkaita voivat olla tietysti maksusta myös tavalliset miljardöörit, mutta yleensä niitä ovat pankit, eläkekassat, säätiöt, vakuutusyhtiöt, valtioiden rahastot ja valtiolliset keskuspankit. Eli sellaiset tahot, joilla on pätäkkää, mutta jotka myös haluavat, että se sijoitettuna tuottaa. Ja tämä on BlackRockin varsinainen missio.

Aladdin auttaa

Tuohon asemaan finanssimaailmassa ei nousta vain sinisten silmien tenholla. Monien asiantuntijoiden mielestä menestyksen avain on toimitusjohtaja Larry Finkin ja hänen liikekumppaninsa Robert Kapiton osaamisen ohella tietojenkäsittelyohjelmisto Aladdin, joka on BlackRockin ohella käytössä myös esimerkiksi Deutsche Bankilla. 

IT-systeemi on hajautettu neljään tuntemattomaan paikkaan. Niissä se suorittaa viikottain noin 200 miljoonaa sijoitus- ja riskikartoitusoperaatiota. Systeemiä pyörittää noin 2000 alan miestä ja naista. Järjestelmä kykenee laskemaan tiettyjen arvopapereiden, osakkeiden tai velkakirjojen arvon erilaisissa sijoituskuorissa. Ohjelma laskee saman tien portfolioiden arvon muutokset ympäristötekijöiden muuttuessa. 

Oman yrityksen sijoitusten ohella Aladdin vahtii noin 30 000 sijoitusportfolion arvon kehitystä. Puhutaan yhteensä noin 15 biljoonasta eurosta. Tämä omaisuusmassa käsittää karkeasti noin 10 prosenttia koko maailman institutionaalisten sijoittajien omaisuudesta.

BlackRock on tai on ollut suurin omistaja mm. seuraavissa yrityksissä: JPMorgan, Chase, Bank of America, Citybank, Apple, McDonald’s ja Nestle sekä öljyalalla Exxon Mobil ja Shell. Eri rahastojen kautta BlackRock on suurin yksittäinen omistaja myös sellaisissa saksalaisissa firmoissa kuin Deutsche Bank, Lufthansa, Bayer AG ja BASF.

Vaikka nimi BlackRock ei herättänyt muutamissa tuttavissani minkäänlaista mielikuvaa, niin ammattilaisten mukaan mikään hallitus, mikään virasto tai instituutio ei tässä maailmassa omaa niin perusteellista käsitystä globaalista finanssi- ja yrityselämästä kuin juuri BlackRock.

Päästetään pukki kaalimaahan

Ja nyt olemme asian ytimessä. Kun Euroopan yhteisö ja Euroopan keskuspankki ovat nyt meidän suomalaistenkin ystävällisellä myötävaikutuksella sijoittamassa satoja miljardeja koronan runtelemaan yritysten ja valtioiden talouselämään varsinkin Euroopan eteläisellä kantilla, niin syntyy tahtomattakin ajatus, että BlackRockin palkkaaminen Euroopan komission asiantuntijaksi kestävän kehityksen investointiasioissa on kuin päästäisi jättimäisen pukin kaalimaassa myllertämään. 

Ei niin, etteikö BR osaisi hommaansa. Olemme nähneet sensaationa esitettävän listoja ranskalaisista ja saksalaisista pankeista, joilla on suuria saatavia mm. Italiasta, Espanjasta ja Kreikasta, ja tietenkin myös muista maista, kuten Suomesta. “Mekin” olemme velkaa ulkomaisille pankeille. Mutta emme ole nähneet yhtään luetteloa siitä, miten EU:n ja EKP:n gigantomaaninen suhdannepaketti jaetaan ja mitä sillä tehdään. 

Nimittäin eivät velkojapankit halua rahojaan takaisin bittiholviinsa. Ne haluavat saada rahansa jälleen tuottamaan. En usko olevani suuri ennustaja kun sanon, että parhaillaan BlackRockin Aladdin vääntää täysillä kierroksilla Euroopan päättäjille vaihtoehtoisia malleja, mihin kannattaa ja pitää sijoittaa, mitkä fuusiot pitää toteuttaa ja millaisiin sisäisiin järjestelyihin varsinkin eurojärjestelmään sitoutuneet valtiot joutuvat ryhtymään.

Me emme tiedä, mutta hyvin pian BlackRock tietää, ja sen jälkeen tietävät myös tarkoin valitut valtioiden edustajat. Me tiedämme vain maksamamme hinnan, noin suunnilleen ainakin. Pääministerit selittävät, että ratkaisut ovat välttämättömiä euron ja koko euroalueen pelastamiseksi koronaviruksen runtelun jäljiltä.

He ovat tavallaan oikeassakin. Eurohan ajettiin sisään juuri sillä argumentilla, että nyt on halpaa rahaa saatavilla lähes ääretön määrä ja elintaso voidaan sen avulla nostaa jonkin malliksi otetun maan tasolle. 

Siitäkin huolimatta, että esimerkiksi Kreikka ei milloinkaan ole paininut eikä paini samassa sarjassa niinkään pienen maan kuin Itävalta kanssa. Kreikan viiteryhmä muodostuu paremminkin Bulgariasta ja Turkista, mitään mainituista maista halventamatta. 

Nyt pelastetaan eurojärjestelmä, paikataan investointipankkiirien tekemät virheet ja pelastetaan Euroopan keskuspankki konkurssilta.

Ellei sitten osa eurooppalaisista valtioista päätä, että jo riittää. Olen pessimisti, tähän viimeksi mainittuun vaihtoehtoon en usko. Edessä on suurten rakennemuutosten aika sekä koronan kanssa että ilman sitä.

Pääsialliset lähteet: Der Spiegel, eri lehtiartikkelit, Wikipedia ja omat muistikuvat vuosien varrelta.

Kirjoitus on julkaistu alun perin 14. 6. 2020 Kari Arvolan blogissa.
Kuva: Pixabay

69 KOMMENTTIA

  • ^^Tossa linkkaamassasi alt-marketin/Brandonin artikkelissa on paljon asiaa.. kannattaa lukea huolella mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. pistinkin sinne jo aiemmin kommenttia..

   Kari sanoo ”Edessä on suurten rakennemuutosten aika sekä koronan kanssa että ilman sitä”.. voihan sen noin lievästikkin ilmaista..

   Sellanen ctrl-alt-del reset tulee sanon mä..

   Jenkeissä kietoivat äsken ameriikan lipun G.Washingtonin patsaan päähän ja sytytti palamaan ja kaatoivat sen.. samaa provokaatiota hakee vasemmisto Suomessa..

   there will be blood..

   Nämä kaikki tehdään siksi, että nykyisen kaltainen talousjärjestelmä on tullut tiensä päähän..

   Tuhkasta nousee Fenix lintu

 1. > BlackRock on tai on ollut suurin omistaja mm. seuraavissa yrityksissä: JPMorgan, Chase, Bank of America, Citybank, Apple, McDonald’s ja Nestle sekä öljyalalla Exxon Mobil ja Shell. Eri rahastojen kautta BlackRock on suurin yksittäinen omistaja myös sellaisissa saksalaisissa firmoissa kuin Deutsche Bank, Lufthansa, Bayer AG ja BASF. >

  Niinpä niin. Pienet ja suuret muka ”omistajat” sikinsokin sisäkkäin, ja sitten kun niitä punaisia lankoja seuraa, kaikki ylläolevat suuryritykset ovat saman omistajan hallinnassa, sen omistajan – joka luo ja kierrättää virtuaalirahaa. Ei ole siis mitään merkitystä kokonaisuutta tarkasteltuna valtioiden tai yritysten nimillä ja velkamäärillä, tai ihmisten nimillä…. sijoituksilla… osakesalkuilla… pankkitalletuksilla… eläkesäästöillä… arvopapeteilla… sijoituskuorilla… yms. koska niiden olemassaolo ja siten myös niiden arvo toimii vain Kummisedän omassa järjestelmässä. Tämä suuren luokan huijaus, joka pitää vielä hetken savijaloilla seisovaa jättiläistä pystyssä, on vain osa operaatiosta nimeltään: Great Deception.

  Elämme kansainvälisen rikollisuuden paljastumisen aikaa. Valveutuneet totuudenetsijöt toki tietävät sen, että CIA/FBI on järjestäytyneen rikollisuuden kulmakivi, mutta eivät tiedä sitä, että CIAn alajärjestöinä toimii KAIKKIEN kansallisvaltioiden ylimmät poliisit/suojelupoliisit. Ikävää, että osakseni on tullut pyörittää taas tätä samaa levyä, mutta yhtään huumelastia ei tipahda Suomen kaduille ilman Supon aktiivista toimintaa, joten ei ole ihme että katiskan huumediilerit kävelevät vankilasta ulos leveästi hymyillen. Näinhän se salaperäisten ”luukkujen” kautta hoidettu huumeiden levitys on aina Suomessa toiminut… mutta hetkinen vain – onko asiaan kenties tulossa muutos?

  Iltasanomat tänään:

  ”Tämä on historiallinen tapaus” – Norjan huumepoliisin ex-päällikkö tuomittiin 21 vuodeksi vankilaan.
  Tuomio tuli törkeästä korruptiosta ja avunannosta huumeiden salakuljetukseen. Norjalainen huumepoliisin entinen päällikkö Eirik Jensen on tuomittu perjantaina hovioikeudessa 21 vuodeksi vankilaan törkeästä korruptiosta ja avunannosta huumeiden salakuljetukseen.”

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006547033.html

  Olenko yllättynyt? En vähääkään. Kummisedän tähtäimessä tulee olemaan yhä enenevässä määrin poliisit, poliitikot ja korkean tason korruptoituneet virkamiehet, jotka toimivat yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Huumeet, petokset, salaseurat, valheet, ihmiskauppa, pedofiilia…. tämä on vasta jäävuoren huippu!

 2. Asian ydin tässä EU:n kriisipaketissa on se, että finanssipiirit, joissa keskeinen toimija ilmeisesti on tämä BlackRock, haluaa turvata tulojaan pääsemällä käsiksi valtioiden budjetteihin. EU:han lainaa sen 750 miljardia pääomamarkkinoilta ja keskeinen rahavirta tulee olemaan EU:n velan takaisinmaksut lainanantajille. Ne rahathan ovat peräisin EU-valtioiden veronmaksajilta, siis meiltä kaikilta.

  Yksityiskapitalistit ovat umpikujassa, koska he eivät löydä tuottoisia sijoituskohteita yksityisiltä markkinoilta, koska monetaristisella talouspolitiikalla on syrjäytetty kokonaan kokonaistaloudellinen, kansantaloudellinen näkökulma. Julkisen sektorin talouskurilla, leikkauksilla ja palkkojen polkemisella on hävitetty kokonaiskysyntä, jota ilman kapitalistienkin tulot supistuvat.

  Tässä itse luomassaan umpikujasssa kapitalistit yrittävät päästä tyhjentämään myös valtioiden kassat omiin taskuihinsa, mikä merkitsee lopullista hyvinvointipalveluiden hävittämistä. Näin kapitalistiluokasta on tulossa maailman suurin ”sosiaalipummi”, mistä pankit ovat jo vuosia näyttäneet esimerkkiä. Green deal ja kestävän kehityksen ohjelmat ovat vain tätä samaa valtioiden rahastamista yksityiskapitalistien taskuihin. Niissä todellinen tarkoitus on vain peitetty viherhörhöjen kvasitieteellisellä tematiikalla.

 3. BlackRockin teemana on vihreä talous ja väestön vähentäminen. Siihen koukkuun on poliitikot helppo saada!
  – Jos kuluttajalta pitäisi pyytää raha, olisi lopputulos varsin erilainen.
  – Euroopan valtioiden hallintomallista ja kansan auktoriteettiuskovaisuudesta johtuen koko maanosan hallinto on helppo saada haltuun vain muutama poliitikko ostamalla.

  Ensin romahdutetaan talous ja sen jälkeen valtion johdolla nostetaan valitut yritykset globaaleiksi jäteiksi. Yksi esimerkki:

  – Amazon tulee Euroopan vähittäiskaupan valtiaaksi.
  – Pienet kauppiaat kaadetaan alta pois.
  – USA:ssa Amazon tukee taloudellisesti mellakoitsijoita, jotka ryöstävät ja hajottavat kadunvarsikaupat: näin saadaan nopeasti markkinaosuutta Amazonille.
  – Euroopassa isojakin kauppaketjuja kaadetaan kuin heinää vaan.
  – Amazonilta ja muilta rinkiin kuuluvilta ei raha lopu.

 4. EUn ulkoministeri tunnusti että EU on osa USAn johtamaa maailmanvaltaa joten ei ole ihme että jenkkien varjopankit toimii neuvonantajina EUlle. Tätähän on aavisteltu jo pitemmän aikaan että EU on osa USAjohtoista globaalia maailmanvaltaa ja EUparlamentti on huijauksena kansalle muka demokraattisesta EUsta. EUia johtaa USA lobbareitten, neuvonantajien ja komission jäsenten avulla ties minne mutta ei ainakaan kansalaisten eduksi vaan EUn jakamat koronabiljoonat tulee kansalaisten maksettavaksi tavalla tai toisella.
  Tässä vaiheessa pitäisi olla rohkeutta hajottaa EU mutta sieltä saattaa löytyä salaisia vastuita jäsenmaille ja hajottaminen on mahdotonta ja joudutaan liittovaltioon nimeltä EU.
  Suomi hävittäessään oman markkansa on EUn kanssa kusessa sen loppuun asti ja ei voi kuin ihmetellä Suomen poliitikkojen tyymyytä niiden ajaessa Suomea EUiin mutta tosin tässä rahanjakosuunnitelmassa EU rikkoisi myös omia sääntöjään.
  Jos säännöt vaihtelee tilanteen mukaan niin se ei anna luotettavaa kuvaa EUsta mutta tätäkin asiaa Suomen poliitikot käsittelee niin kuin se olisi luonnon laki. Rahajaon tarkoituksena on taas pelastaa Saksan ja Ranskan pankit muiden EUmaiden ottamilla veloilla niinkuin Kreikan kriisin aikana tapahtui.

 5. Talouskriiseissä ydin on aina omaisuuksien uudelleen jako. Sen päälle rakennetaan uusi poliittinen rakenne, poliittinen valta.
  Älkää peljätkö, ei tuo kapitalismi kaadu. Upporikkaat vain rikastuvat edelleen ja valtioiden varallisuus sidotaan koronan ja ilmastonmuutoksen nimikkeiden alla finanssimiljardöörien palvelukseen.
  Kuten edellä jo tulikin esille, on BlackRockin maailmanlaajuinen teema nyt ”kestävä” kehitys. Heh. Kuinka sattuikaan. Yritän palata aiheeseen lähiaikoina.

  • Noinhan se on. Talous on vallan väline. Eivät heimolaiset kapitalismia turhaan luoneet. Se on heille poikiva rahakone jolla he maailmaa valloittavat.
   Mitä mieltä olet Kiinan mukanaolosta tässä rahakoneessa? Onko heilläkin sama asenne että kansa on vain eliitin palvelija ja saa sopeutua sen tahtoon vai ohjaako maata johtavaa eliittiä joku muukin periaate, sellainen jossa kansalaisella olisi jotain muutakin arvoa kuin olla eliitin nöyrä palvelija?

   • Heimoaate elää BlackRock-monsteriyhtiössä vahvana. Heimolla on aina valmiina vastaus itse luomiinsa kriiseihin. Onpa tämä nokkelaa. Ja kansat vaeltavat pimeydessä eivätkö lainkaan hahmota niitä voimia, jotka niitä riepottelevat ja johtavat kohti vihonviimeistä kuilua ja rotkon reunaa. Heimo heijastaa luolan seinälle joko kauhistavia tai houkuttelevia kuvia, joilla saavat luolassa hoipertelevat kansat kulkemaan kohti perikatoaan. Heimo omistaa sen seinän, jolle harhakuvansa heijastaa. Monet tämän asetelman jo näkevät, mutta ovat voimattomia tuomaan viestiään esille. Liian moni luola-asukas uskoo varjokuviin eikä näe niiden taakse.

  • Kari. Black rock on FEDin oikea käsi.. likaisen työn tekijä.. joka potkii purkkia vielä heken alas katua.. kunnes.. kaikki romahtaa..

   Elämme omituisia aikoja.. toisaalta mielenkiintoisia, mutta tosiasiassa ikäviä. Sukupolvemme tulee kokemaan kovia aikoja.. joten on syytä varautua.

   Egon/Charles Mackay puhuu hulluudesta, joka tällaiseen aikaan liittyy.. sitä tulemme pian kokemaan lisää

   https://goldswitzerland.com/history-tells-us-to-own-gold-when-central-banks-run-out-of-control/

 6. Jaa-a. Dagen efterin darra. Upee kesäsää, Suomi (vielä) pelastettavissa. Mutta EU hönkii päälle …

  Ei vaan ummarra, ja kiitos somelle joka meille kertoo epäasioistakin, miksi ”demokraattisesti” valitut päättäjät nyt eivät aja kansallista etua vaan jotain ”kansainvälistä” etua oman maan kustannuksella/kustantamana. Ja koettavat vaientaa kritiikin (rauhanomaisenkin) kansanryhmää vastaan kiihotus-, vihapuhe- ja uutuutenaan maalittamispykälillään.

  Mikä vitun TAHO käskyttää kulisseissa ja tarvittaessa ”eliitin” lahjoo rahol ?

  Saatana saapuu Brysseliin (Woland is back) (:

 7. Kiitos Kari Arvola erinomaisen sytykkeellisestä artikkelistasi. Odotamme siihen jatkoa pikimmiten.

  Itseäni askarruttaa mm. se, onko länsijohdetun globalisaation kehittämisen ja manageroinnin valta siirtynyt vanhalta oligarkkiluokalta näille uusrikkaille globaalivaltiaille (Amazon, Google, MS, Facebook jne) niiden digiloikattua pisimmälle?

 8. I Have A Dream—That This Is the Darkness Before the Race-Realist Dawn
  JOHN DERBYSHIRE • JUNE 13, 2020
  ”But now the dawn: I have an announcement to make.
  The goal here is totalitarian thought control. Only one set of opinions will be permitted in the public sphere. Every opinion not approved by the Thought Police will be a species of hate.
  It will not be who we are.

  But now the dawn: I have an announcement to make.
  I have a dream today, brothers and sisters. I have a dream.

  My dream is of an America that has embraced race realism.

  Yes, I have a dream that one day race differences in educational success will be as calmly, dispassionately accepted as race differences in athletic success; that race differences in criminal arrest and incarceration rates will be regarded with no more anger or alarm than sex differences in those same rates; that different social outcomes by race will be understood as caused not by the malice of our fellow citizens, but by ordinary processes of nature.”
  **___Kyllä, minulla on unelma, että eräänä päivänä rotuerot koulutuksen menestyksessä hyväksytään yhtä rauhallisesti kuin rotuerot urheilullisessa menestyksessä; että rotuerot rikoksesta pidättämisessä ja vankeus tuomioissa hyväksytään ilman sen suurempaa vihaa ja hälyä kuin sukupuolierot samoissa suhteissa; että rodun erilaiset sosiaaliset toimintamallit ymmärretään niin, ettei niiden syynä ole vain meidän muiden kansalaisten paha tahto, vaan luonnon omat prosessit.
  https://www.unz.com/jderbyshire/i-have-a-dream-that-this-is-the-darkness-before-the-race-realist-dawn/

  Tällainen linkin artikkelin kirjoittajan ja varmaan monen muunkin unelma ei voi toteutua ilman että rahan ja sitä itsekkäästi hallitsevan eliitin valta tuhoutuu, se valta jolla nwo-mafian ’Lontoon kolonna’ vartioi USAa ja muutakin maailmaa ’kuin pukki kaalimaata’ ja yrittää kiistää luontoa ohjaavat biologiset faktat
  ——
  Korona-pandemia on ’valittujen’ härskiä vedätystä. Nämä valitut ovat erikoinen ryhmä kun he samaan aikaan yrittävät todistaa että rotu on vain sosiaalinen rakenne, kulttuurin (ympäristön) tuote, ja että kaikki ovat geneettisesti tasapäisiä ja silti he nostavat itsensä geneettisesti ylivertaisiksi ja oikeutetuiksi ottamaan maapallon ja ihmiskunnan omaan hallintaan ja tuhoamaan muut alempiarvoiset.
  Lewontin’s Deception
  by David Sims
  THE IDEA THAT race is a social construct began in 1973 with a hypothesis proposed by a Harvard geneticist named Richard Lewontin (a Jew). He asserted that the differences between races were so small that nobody, working with genetic information alone, could tell the difference between a White, a Black, an Asian, an Arab, an Aboriginal, and so on.
  **___IDEA, että rotu on sosiaalinen rakenne, joka alkoi vuonna 1973 Harvardin geneetikon, nimeltä Richard Lewontin (juutalainen), ehdottamalla hypoteesilla. Hän väitti, että rotujen väliset erot olivat niin pienet, että kukaan pelkästään geenitietojen parissa työskentelevä ei voinut kertoa eroa valkoisen, mustan, aasialaisen, arabin, aboriginaalin ja niin edelleen.

  Leftist activist groups of that time hastily invented a number of slogans for chanting in public, including “race is a social construct” and “there’s only one race, the human race” based on Lewontin’s claims.
  By the late 1990s, genetic forensic science had advanced to the point where it was clear that Richard Lewontin had been wrong. By 2000, police were routinely identifying criminals by DNA samples found in blood, hair, and flakes of skin. In 2005, one of the definitive scientific studies on the demonstrable physical reality of race was published. Here it is:
  **___1990-luvun loppuun mennessä geenitutkimus oli edennyt pisteeseen, jossa oli selvää, että Richard Lewontin oli väärässä. Vuoteen 2000 mennessä poliisi tunnisti rikolliset rutiininomaisesti verestä, hiuksista ja ihohiutaleista löydetyillä DNA-näytteillä. Vuonna 2005 julkaistiin yksi lopullisista tieteellisistä tutkimuksista rodun todistettavissa olevasta fyysisestä todellisuudesta. Tässä se on:
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1196372

  … When leftists declare that all races share all alleles, they’re right. (Or almost right.) But then the lefties try to make that fact appear to mean more than it really does. The races share alleles for intelligence, but they don’t share them all equally.
  Some races have more of the premium quality alleles than other races do. And that is why some races are generally smarter than other races are.
  **___… Kun vasemmistolaiset julistavat, että kaikilla roduilla on kaikki alleelit, he ovat oikeassa. (Tai melkein oikeassa.) Mutta sitten vasemmistolaiset yrittävät saada sen tosiasian näyttämään tarkoittavan enemmän kuin se todella tarkoittaa. Rodut jakavat älykkyyden alleelit, mutta he eivät jaa niitä kaikkia tasapuolisesti.
  Joillakin roduilla on enemmän korkealaatuisia alleeleja kuin muilla roduilla. Ja siksi jotkut rodut ovat yleensä älykkäämpiä kuin muut rodut.
  (—sama pätee myös muihin ominaisuuksiin kuten esim. aggressiivisuuteen ja psykopatiaan. On selvää että jos tämä fakta rotujen geneettisestä erosta sivuutetaan ajaudutaan suuriin ongelmiin. Monikulttuurisuus jota nwo-mafia ajaa omien valtapyrkimystensä ohjaamana johtaa siis väistämättä suuriin sosiaalisiin ongelmiin).
  https://nationalvanguard.org/2020/06/lewontins-deception/
  ———
  Is Israel a psychopath? — by Laurent Guyénot for the Saker blog
  After Mossad Targeted Soleimani, Trump Pulled the Trigger

  Jotkut valtiot toimivat myös kansojen keskuudessa psyko- ja siosiopaatteina. USA on tällainen valtio, jossa on ”vallan patologia” (Norman Cousinsin 1987 kirja), joka liittyy vastuussa olevien miesten psykopatian asteeseen. Japanin ja Kiinan kulttuureissa psyko- ja sosiopatian määrä on vähäisempi.
  USA: n maailmanlaajuisesti esittämän järki- ja moraalipeiton takana on ”syvä valta”, jota on ylläpidetty kyltymättömällä vallanjanolla jolla ei ole mitään yhteyttä moraaliseen tietoisuuteen tai empatiaan ja tämä patologinen syvä valta hallitsee nykyään lähes täydellisesti Yhdysvaltojen ulkopolitiikaa.

  Psychopaths are narcissists with a huge appetite for power and no moral conscience. Incapable of emotional empathy, they feel no remorse for the suffering they inflict on others. The diagnostic criteria for psychopathy, as listed by Robert Hare, include pathological lying, cunning, and manipulative behavior.[7] The psychopath has no feeling for anyone, but has developed a great ability to simulate, sometimes with a tendency to histrionics. He can be charming and charismatic. Although he himself is immunized from guilt, he learns the art of inducing and exploiting others’ guilt.

  Israel on toinen psykopaattinen valtio. Yhdysvaltojen ja Israelin välinen suhde on erikoinen, ja sen luonteesta on erilaisia mielipiteitä. Kumpi näistä kahdesta on liikkeellepaneva voima? Ovatko Yhdysvaltojen agentit tunkeutuneet ja kaapanneet Israelin ulkopolitiikan vai päinvastoin?
  Aika selvänä kuitenkin pidetään että USA on sionistien käsikassara: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 )

  ’Juutalaisten’ (sionistit ja Bidenin kaltaiset v-muurarit) universalismi on aina, epäsuorasti tai eksplisiittisesti, juutalainen (talmudistinen) universalismi ja siksi ristiriitainen asia. Sen itsetuhoisena ilmauksena on irrationaalinen vakaumus, että juutalaisuus on ihmiskunnan ydin. Viestinä muille on suurenmoisen (ja valheellinen) empatian lupaus: ”Me rakastamme sinua, ihmiskuntaa, enemmän kuin kukaan muu; luota meihin, me tiedämme, mikä on sinulle hyvä.”
  Ja mikä on ihmiskunnalle hyvää, se on aina, viime kädessä sitä mikä on hyvää ’juutalaisille’.
  Jos/kun ”tämä rotu on ollut aina kaikkien kansakuntien vihan kohteena, joiden keskelle se on asettunut, […], täytyy olla niin, että yleiset syyt antisemitismiin ovat aina asuneet Israelissa itsestään eikä niissä, jotka vastustavat sitä…”
  (Bernard Lazare, antisemitismi, sen historia ja syyt (1894)
  https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/
  https://russia-insider.com/en/israel-psychopath/ri23401
  http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians

  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  • Viimeaikaiset edistykset inhimillisten erojen tutkimuksessa, osa 1/3: Sukupuolierot
   Ihmisen monimuotoisuus: Sukupuolen, rodun ja luokan biologia — Charles Murray

   Recent Advances in the Study of Human Differences, Part 1 of 3: Gender Differences
   Human Diversity:
 The Biology of Gender, Race, and Class
 by Charles Murray
   https://www.theoccidentalobserver.net/2020/02/19/recent-advances-in-the-study-of-human-differences-part-2-of-3-the-biological-basis-of-race/

  • ”Japanin ja Kiinan kulttuureissa psyko- ja sosiopatian määrä on vähäisempi.”

   Nuo yllä mainitut geneettiset faktat eivät tietenkään kumoa sitä epigeneettistä faktaa, että kulttuurilla on suuri vaikutus siihen mitkä geenit aktivoituvat ja alkavat dominoida.
   Kulttuurin luonne näkyy erityisen selvänä sen johdon toiminnassa johon suurin osa kansalaisia samaistuu. Mitä terveempi johto sen terveempi kansa ja mitä ahneempi johto sen ahneempi kansa.
   Epigeneettinen periytyminen tarkoittaa perinnöllisen tiedon siirtoa solun tai eliön jälkeläiselle ilman, että perinnöllinen tieto on koodattuna DNA:n tai RNA:n sekvenssiin.
   An Epigenetic Explanation for the Decline of the West
   Jim Penman, Biohistory: Decline and Fall of the West (Newcastle: Cambridge Scholars Publishing), 2015, $5.92.
   Epigenetics is a “new science which looks at the way on which genes are switched on or off by the environment” (9). It appears that “environmental influence turn up or down the activity of certain genes while not altering the DNA” (25). It is particularly significant that: “Epigenetic regulation seems to operate in an almost Lamarckian fashion . . . [and] can produce effects in gene expression that may echo over many generations.” [2]
   https://www.amazon.com/Biohistory-Decline-Fall-Jim-Penman/dp/1443871303/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1507134097&sr=1-2&keywords=penman+biohistory
   https://www.tiede.fi/keskustelu/38342/ketju/epigenetiikasta

 9. Jos lähteinä käytetään Spiegeliä, wikiä ja lehtiartikkeleita, mitä syvyyttä tältä artikkelilta voi odottaa.

  Tässä viime kuukausina USA:n valtiovarainministeriö otti oliotteen sikäläisestä keskuspankista FED:istä koska Trump ja hyvikset pääsivät voitolle USA:ta 100 vuotta hallinneesta pankkimafiasta.

  BlackRock otettiin vasaraksi apuun jotta asiat eivät romahda täysin kun FED pistetään lihoiksi ja USA päätyy taas tavallisten ihmisten hallintaan.

  https://www.nytimes.com/2020/03/27/business/coronavirus-blackrock-federal-reserve.html

  Homma ei ole mielestäni noin ollenkaan miten artikkelin kirjoittaja väittää. Näin on näppylät ainakin mitä on luottaminen Qanonin kertomuksiin.

  • Niin, mikäli on luottaminen…
   Kai olet selvillä kuka noita lähteitä hallitsee … tai ehkäpä et ole kun tuollaisia kirjoitat. Tai sitten puolustat raha-mafian puuhia jostain muusta syystä.
   Eiköhän Arvola ole ajan tasalla:
   ”BR voidaan luonnehtia hieman ilkeästi varjopankiksi, tämän päivän Goldman Sachsiksi, mikä tarkoittaa sitä, että yrityksen ei tarvitse suuremmin piitata pankkivalvonnasta eri puolilla maailmaa annetuista määräyksistä. ”

  • ”.. FED pistetään lihoiksi ja USA päätyy taas tavallisten ihmisten hallintaan…”
   ???…taitaa käydä toisin päin
   Meet BlackRock, the New Great Vampire Squid
   ELLEN BROWN • JUNE 21, 2020
   BlackRock is a global financial giant with customers in 100 countries and its tentacles in major asset classes all over the world; and it now manages the spigots to trillions of bailout dollars from the Federal Reserve.
   … The fate of a large portion of the country’s corporations has been put in the hands of a megalithic private entity with the private capitalist mandate to make as much money as possible for its owners and investors; and that is what it has proceeded to do.
   BlackRock has been called “the most powerful institution in the financial system,” “the most powerful company in the world” and the “secret power.” It is the world’s largest asset manager and “shadow bank,” larger than the world’s largest bank (which is in China), with over $7 trillion in assets under direct management and another $20 trillion managed through its Aladdin risk-monitoring software.

   BlackRock has also been called “the fourth branch of government” and “almost a shadow government”, but no part of it actually belongs to the government.
   https://www.unz.com/article/meet-blackrock-the-new-great-vampire-squid/

 10. FED:in tulee kylvää markkinoille ilmaista rahaa niin paljon, että pörssi pysyy nousussa vaaleihin asti ja Trump voi tulla uudelleen valituksi. Nyt Usa:ssa on ennätystyöttömyys ja New Yorkissa on miljoona ihmistä ruoka-avun varassa, mutta tämä ei vaikuta pörssikursseihin. Eli FED on avainroolissa.
  Lähde CNBC.

 11. Imagine, you are living in a world that you are told is a democracy – and you may even believe it – but in fact your life and fate is in the hands of a few ultra-rich, ultra-powerful and ultra-inhuman oligarchs. They may be called Deep State, or simply the Beast, or anything else obscure or untraceable – it doesn’t matter. They are less than the 0.0001%.
  – For lack of a better expression, let’s call them for now “obscure individuals”. – These obscure individuals who pretend running our world have never been elected. We don’t need to name them. You will figure out who they are, and why they are famous, and some of them totally invisible. They have created structures, or organisms without any legal format. They are fully out of international legality. They are a forefront for the Beast. Maybe there are several competing Beasts. But they have the same objective: A New or One World Order (NWO, or OWO). – These obscure individuals are running, for example, The World Economic Forum (WEF – representing Big Industry, Big Finance and Big Fame), the Group of 7 – G7, the Group of 20 – G20 (the leaders of the economically” strongest” nations). There are also some lesser entities, called the Bilderberg Society, the Council on Foreign Relations (CFR), Chatham House and more.

  At present, the dollar is fiat money, debt-money created from thin air. It has no backing whatsoever. Therefore, its worth as a reserve currency is increasingly decaying, especially vis-à-vis the new crypto-yuan from China. In order to compete with the Chinese yuan, the US Government would have to move away from its monetary Ponzi-scheme, by separating itself from the 1913 Federal Reserve Act and print her own US-economy- and possibly gold-backed (crypto) money – not fiat FED-money, as is the case today. That would mean cutting the more than 100-year old ties to the Rothschild and Co. clan-owned FED, and creating a real peoples-owned central bank. Not impossible, but highly improbable. Here, two Beasts might clash, as world power is at stake. – Meanwhile, China, with her philosophy of endless creation would continue forging ahead unstoppably with her mammoth socioeconomic development plan of the 21st Century, the Belt and Road Initiative, connecting and bridging the world with infrastructure for land and maritime transport, with joint research and industrial projects, cultural exchanges – and not least, multinational trade with “win-win” characteristics, equality for all partners – towards a multi-polar world, towards a world with a common future for mankind. – Today already more than 120 countries are associated with BRI – and the field is wide open for others to join – and to defy, unmask and unplug The Great Reset of the West. (Peter Koenig 17.6.2020)
  ———-
  Peter Koenig (PT): economist and geopolitical analyst. PT is also a water resources and environmental specialist. He worked for over 30 years with the World Bank and the World Health Organization around the world in the fields of environment and water. He lectures at universities in the US, Europe and South America. PT is the author of Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed – fiction based on facts and on 30 years of World Bank experience around the globe. PT is also a co-author of The World Order and Revolution! – Essays from the Resistance.
  #
  The US ruling class bears full responsibility for the economy’s unprecedented dysfunctional state. What was unimaginable long ago is reality today, redefining what house of cards economic conditions are all about. – It’s an unsustainable situation certain to implode ahead with longterm devastating consequences for ordinary Americans — paying the price so privileged ones can benefit. – Since March, unprecedented numbers of US workers applied for unemployment benefits, around 46 million so far, according to Labor Department data. – It’s an undercount as applications of many filers haven’t been processed, more coming as layoff announcements continue. – According to Bloomberg News, about one-third of Americans who applied for unemployment benefits received nothing so far. – A Bloomberg analysis showed that unemployed US workers should have received $214 billion in benefits through May. – As of early June, they’ve only gotten $146 billion — benefits for recipients to expire at end of July if not renewed, what’s likely because of GOP leadership opposition to continue them. – An earlier McKinsey research analysis said up to one-third of US workers could be unemployed by 2030 because robots are replacing humans, adding:
  Around “60 percent of occupations have at least 30 percent of constituent work activities that could be automated.” – Who’ll buy what industry produces if mass unemployment as the new normal greatly reduces personal income overall? – The extraordinary disconnect between equity prices and economic reality in the US is unprecedented. …
  (Award-winning author Stephen Lendman 20.6.2020) [His new book as editor and contributor is titled “Flashpoint in Ukraine: US Drive for Hegemony Risks WW III.”]
  #
  In appearance it [U.S. imperialism] is very powerful but in reality it is nothing to be afraid of; it is a paper tiger. Outwardly a tiger, it is made of paper, unable to withstand the wind and the rain. I believe that it is nothing but a paper tiger. (Mao Zedong, 1956)

 12. Ruumiinavausraportti liberaaliluokan kuolemasta — Hieman ironiaa, historiaa ja viesti vasemmalle.
  The Autopsy Report on the Death of the Liberal Class
  A little irony, some history, and a message for the left.
  DAVID WILLIAM PEAR • JUNE 16, 2020

  After a long illness the Liberal Class faded away. It died after decades of being morbidly dysfunctional. It was often out of its mind with delirium, and with periods of being semi-comatose. It had suffered from physical deterioration, mental depression and hallucinations of its former grandeur.

  An autopsy was performed to determine the exact cause of death. Political scientists wanted to examine the corpse for underlying pathologies and their progression. The information may prove useful to future social movements. Hopefully, future generations can be saved from the tragic fate of the Old Liberal Class. The peaceful protests against riotous police violence gives one some hope for the next generation.

  Pitkän sairauden jälkeen liberaaliluokka kuihtui pois. Se kuoli vuosikymmenien jälkeen oltuaan kuolettavasti toimintahäiriöisenä. Se oli usein pois järjestään deliriumin tilassa ja ajoittain osin koomatilassa. Se oli kärsinyt entisen komeutensa fyysisestä heikkenemisestä, henkisestä masennuksesta ja hallusinaatioista.

  Suoritettiin ruumiinavaus kuoleman tarkan syyn selvittämiseksi. Politologit halusivat tutkia ruumiin taustalla olevien patologioiden ja niiden etenemisen syitä. Tiedot voisivat osoittautua hyödyllisiksi tuleville sosiaalisille liikkeille. Toivottavasti tulevat sukupolvet voidaan pelastaa vanhan liberaaliluokan traagiselta kohtalolta. Rauhanomaiset mielenosoitukset poliisin väkivaltaisuuksia vastaan antavat jonkin verran toivoa seuraavalle sukupolvelle.

  The Liberal Class thought that the messiah had finally arrived when Barack Hussein Obama was elected president. The Liberal Class believed Obama’s lies and hoped his promises of change were true.
  Obama went from bombing three countries to bombing seven. He made Bush’s tax-cuts for the oligarchs permanent. He continued the programs of assassinations, extraordinary-renditions, secret prisons, secret terrorist mercenaries, secret wars and regime-change projects.
  Obama is a war criminal. He committed crimes against humanity, and he killed and destroyed millions of lives.

  Conclusion

  The Liberal Class died from irrelevance— a disease from the 1960s that afflicted liberals then over the age of 30. Dementia set in during the 1990s. The Liberal Class became brain dead in 2008. Trump-Derangement Syndrome took over its subconscious mind in 2016. Russiagate brought on a near-fatal attack of hysteria. Paralysis set in when Joe Biden became the Democratic Party’s presumptive nominee. Covid-19 caused Liberalism’s internal organs to start shutting down. The Liberal Class died because it had no purpose in life, lost the will to live, and just faded away.

  Funeral services will NOT be held since The Liberal Class’s friends and relatives have prior commitments with Democratic Talking Points. The Liberal Class left a note asking that instead of flowers, contributions be sent to Bernie or Bust 2024.

  https://www.unz.com/article/the-autopsy-report-on-the-death-of-the-liberal-class/

 13. Tässä lisää luettavaa, ja toivottavasti jatkoartikkeli BlackRockista VV:hen.

  https://prospect.org/economy/blackrock-rules-world/

  https://www.investigate-europe.eu/en/2018/blackrock-the-company-that-owns-the-world/

  >>>>
  And will Blackrock’s recently-announced social expectations – from companies it invests in – help make the business world a better place? Together with the Dutch research platform “Follow the money“, Investigate Europe´s team has researched these questions. Blackrock declined our requests for interviews. It also refused to answer IE’s questions submitted in writing.

  However, economists, politicians, bankers, investors, researchers, managers and former Blackrock employees have contributed to describing a company like no other. Their knowledge shows a global money giant with customers in 100 countries that:

  undermines competition through owning shares in competing companies
  blurs boundaries between private capital and government affairs by working closely with regulators
  advocates for privatisation of pensions schemes in order to channel savings capital into its funds
  >>>>

  • Tuollaisten nimellisesti yksityisomisteisten kapitaalijättiläisten ujuttautuminen ohjaamaan julkista päätöksentekoa ja sitä kautta julkishallintoa ja sen lainsäädäntöä on yksi selkeä rappioilmiö nykyajan politiikassa ja valtiollisessa elämässä. Kehitys kertoo politikkojen ja päättäjien olemattomista valtiomieskyvyistä, puuttuvasta kunnianhimosta (valtio-opillisessa mielessä) ja toisaalta kansalaisten välinpitämättömyydestä, jota pidetään yllä valevaltamedian ohjatessa huomiota epäolennaisuuksiin.

   Valtiomiesten (ja -naisten) pitäisi suojella kansalaisiaan kapitaalijättiläisten yliotteelta ja pitää perustuslait kussakin maassa vallitsevan valtahierarkian korkeimmalla tasolla. Kuitenkin perustuslaki uhkaa muuttua ’corporate governance’-säännöstökokoelmaksi ja kansalainen hahmottoman korporaation resurssialkioksi sen direktio-oikeuden alaisuuteen, missä hänen arvonsa lasketaan vain ja ainoastaan pörsseissä mitattavan taloudellisen hyödyn kautta. Esimerkiksi covid-sulkeisissa nähtiin, kuinka mielellään poliitikot jakavat kansaa olennaisiin ja epäolennaisiin kansalaisiin.

   • ”Kehitys kertoo politikkojen ja päättäjien olemattomista valtiomieskyvyistä, …”
    En oikein usko että vain sitä on kyse. Kyllä he – toisin kuin kansa – pääosin tietävät mikä on pelin henki ja mihin ollaan menossa mutta ’soros-henki’ ohjaa heitä.
    Yleensä sosio- ja psykopaatit eivät välitä muusta kuin itsestään ja vallastaan.
    Se että kansa heitä tukee johtuu siitä ettei se tajua totuutta ja on siksi propagandan vietävissä.

    • Mitä enemmän asioihin syventyy niin sitä enemmän usko ihmiseen alkaa horjua ja uhkaa loppua kokonaan. Ja sitä vaikeampaa on nähdä enää mitään hyvää ja uskoa parempaan huomiseen.
     Tämä globaali ’soros-henki’ joka on nyt oman maammekin johdon vallannut luo syvän epätoivon ja tulee tunne että elää väärällä planeetalla. Ymmärrys niitä kohtaan kasvaa jotka eivät halua olla enää mukana.
     Mutta toisaalta kun perehtyy ihmiskunnan historiaan niin suuri kärsimysnäytelmä se kiistatta on. Eli ei tämä mitään uutta ole.

 14. Vv voisi antaa tilaa valtamedioista poikkeaville näkemyksille. Esim. Helsingin Yiopiston Dosentti Tuomas Malinen oli tälläinen Alfa-TV:n haastattelussa. Suomea uhkaa nykymnenolla vuosikymmenien velkaorjuus. Nyt pitäisi synnyttää debattia sen välttämisestä.
  Kirjoitusten rimaa voisi nostaa. Härän kakkaa ei kannata julkaista.

  • Eikös tuo velkaorjuus ole jo nyt voimassa joten ei se enää uhkaa, pahenee vain vuosi vuodelta.
   Mutta voiko sitä estää kun meillä maata johtaa nwo- ja pankkiiri-mafian agendaan sitoutunut eliitti joka ei asiasta piittaa. Pikemminkin näyttää siltä että velkaorjuus on jopa sen tavoite. Sen avulla maa sidotaan mafian EU- ja Nato kuvioihin joita puolueet eivät vastusta.
   Täytyyhän maan johdon ja hallituksen olla tietoinen siitä mitä velkaorjuus merkitsee mutta siitä huolimatta se ei tee mitään asian hyväksi.

 15. Pukit vahtivat kaalimaata … niin se menee tänäänkin. Ja meilläkin
  Nyt Soros myöntää avoimesti yhteistyönsä kansallis-sosisialistien kanssa ja kuinka se poiki hänelle ison tukun rahaa

  Flashback: Soros Openly Admits to Having Collaborated with the Nazis
  By wmw_admin on June 22, 2020
  Proof Of George Soros Nazi Past Finally Comes To Light With Discovery Of Forgotten Interview

  When Hitler’s henchman Adolf Eichmann arrived in Hungary, to oversee the murder of that country’s Jews, George Soros ended up with a man whose job was confiscating property from the Jewish population.
  George Soros and other rich liberals who spent tens of millions of dollars trying to elect Hillary Clinton are gathering in Washington for a three-day, closed door meeting to retool the big-money left to fight back against Donald Trump.
  **___Kun Hitlerin apumies Adolf Eichmann saapui Unkariin valvomaan maan juutalaisten murhaa, George Soroksesta tuli mies, jonka työ oli takavarikoida omaisuutta juutalaisilta.
  George Soros ja muut rikkaat liberaalit, jotka käyttivät kymmeniä miljoonia dollareita yrittäessään valita Hillary Clintonin, kokoontuvat Washingtoniin kolmen päivän suljettujen ovien tapaamiseen rahoittaakseen uuden taistelun Donald Trumpia vastaan.
  Since Soros name is very much in the headlines in 2016, let’s take a look at an interview he gave in 1998 about his Nazi past.

  George Soros Interview Where He Admitted He Was A Nazi Collaborator:
  He was only too happy to admit his collaboration with the Nazis,in fact, he called those days the “best time of my life”. Click to watch both videos, in context, to hear his startling confession.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=209152

  Do… or Die
  …Quick Conclusion: We Whites must either purge the poison within us from a lifetime of Jewish indoctrination from Christianity, Hollywood, television, schools, and parents. We either do, or we don’t. And if we don’t do, we die.
  https://nationalvanguard.org/2020/06/door-die/

 16. EUn yhteisillä lainoilla rahoitetaan Ranskan ja Saksan pankkeja jotka on lainailleet maiden teollisuuden alihankintayrityksille Italiassa ja muualla eteläEuroopan maissa paikallisten pankkien välityksellä ja paikalliset maksaa EU tuet ja lainat Saksan ja Ranskan pankeille velkojen maksuna. Maat laitetaan taas maksamaan yritysten lainat valtion varoista niitä lainoittaneille paikallisille pankeille koska yritykset on siihen kykenemättömiä laman takia. BlackRock on taas USAn pankkien asialla jotka lainaavat EUlle ja BlackRockn tehtävä on suunnitella miten kupataan EUmaiden rahat EUn velkojen maksuun USAn pankeille. EU tietoisesti on USAn maailman hallinnon alainen myös näissä lainailuissaan kuten muussakin poliitikassaan ja EU nimitys on väärä eli sen nimeksi pitäisi laittaa EUSA mikä taitaa ollakin jonkin globaalin järjestön nimenä.
  Kuinkahan moni olisi äänestänyt EUn puolesta jos olisi kerottu tämä EUn alisteisuus USAlle.

 17. EU.n liittovaltiokehitystä kiihdytetään korona kriisin avulla. Nyt olisi viimeinen tilaisuus hypätä ulos hukkuvasta laivasta. Helsingin Yliopistossa on toinenkin ,joka pitää nykyistä kehitystä laittomana : Yle radio 1:n aamuohjelmassa oli Päivi Leino-Sundgerg ilmeisesti Professori tai jotain.
  EU:ssakin on valtioita, jotka pitävät puoliaan, esim. Alankomaat, Itävalta, Ruotsi ja Tanska. Mutta Suomi näyttää olavan jo maansa myynyt ! Renki-menttaliteetti haluaa alistua ulkomaiseelle isännälle, vaikka se olisi saatananpalvoja.

  • ”Renki-menttaliteetti haluaa alistua ulkomaiseelle isännälle, vaikka se olisi saatananpalvoja.”
   Aikamoista masokismia.
   Masokismi on itsetunto vamman merkki.
   Meidän ja EU:n välinen suhde on selvästi sado-masokistinen. EU vie ja me vikisemme.

 18. BLACK ROCK vs. WHITE ROCK.
  IGNORANCE IS THE DARKNESS OF CHAOS – KNOWLEDGE IS THE LIGHT OF COSMOS.
  KIVI = Lopun ajan symboli!

  Ihminen toimii jälleensyntymiensä ketjussa kuin ohjelmoitu muurahainen, joten hänen on mahdotonta käsittää tätä tietoisuuden hologrammia, jonka toiminnallisia osia olemme. Jumala, eli kaikki mitä olemassa on – ei muutu – ihminen muuttuu. Voisin tietysti kutsua olevaisuuden pimeydestä valoon nousua kehitykseksi tai evoluutioksi ja sitä se onkin, mutta vain ihmisen tasolta katsottuna. Laatikon ulkopuolelta tarkasteltuna minkäänlaista kehitystä ei tapahdu, koska aika ja siten myös ihmisen elämä on tietoisuuden harha.

  Toteutamme parhaillaan sitä hetkeä, jolloin vanha järjestelmä (Babylonian kuninkaan unen patsas, jonka muoto oli kauhistuttava…) romahtaa ja sen tilalle nousee vuori (uusi uljas ihmiskunta) jonka toiminta ei perustu älykkyyteen, vaan – VIISAUTEEN.

  Raamattu kertoo:

  ”Sinä katselit, kuningas, ja edessäsi oli suuri kuvapatsas.
  Patsas oli korkea, ja sen loisto oli suunnaton.
  Se oli sinun edessäsi, ja sen muoto oli kauhistava.
  Se patsas oli tällainen: pää puhdasta kultaa, rinta ja käsivarret hopeaa, vatsa ja reidet pronssia, sääret rautaa, jalat osaksi rautaa, osaksi savea.

  Sitä katsellessasi lähti KÄDEN KOSKEMATTA VIERIMÄÄN KIVI.
  Se osui patsaan jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne.
  Niin murtuivat yhtä lailla rauta, savi, pronssi, hopea ja kulta …

  Ja KIVESTÄ, joka oli osunut patsaaseen, tuli suuri VUORI, ja se täytti koko maailman.”
  (Daniel 2:31-45)

  Ilmestyskirja:

  ”17. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sille, joka voittaa (…. nousee tiedon valoon), minä annan salattua mannaa ja annan hänelle VALKOISEN KIVEN ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.’ ”

  • Onhan niitä kaikenlaisia ’ilmestyksiä’.
   Uskonnot ovat oma lukunsa ja vailla mitään kosketusta realiteettiin. Pelkkää hengen tuotetta, uskoa ja lujaa luottamusta siihen mitä toivotaan. Niillä voi rakentaa itselleen ’henkisen majan’ muttei muuta.
   Järkiperäinen ja tutkittu tieto ei perustu ilmestyksiin. Sen eikä uskontojen ja ilmestyksien varaan olisi ihmiskunnan viisaampi rakentaa tulevaa.

   • > Järkiperäinen ja tutkittu tieto ei perustu ilmestyksiin. Sen eikä uskontojen ja ilmestyksien varaan olisi ihmiskunnan viisaampi rakentaa tulevaa. >

    Totuus on taruakin ihmeellisempää, sillä ilmestyksiin, taivaankappaleiden liikkeisiin ja profetoihin (mysteeri-oppi) Kummisetä ja sitä palvelevat salaseurat ovat toimintansa nimenomaan perustaneet, ja vieläkin perustavat. Esimerkiksi voidaan ottaa vaikkapa Jesuiitat ja Vapaamuurarit, jotka ”rakentavat” maailmaa monitasoisten palvontamenojen ja riittien kautta päämääränään VALAISTUMINEN. Näiden salaseurojen ensimmäinen oppi on ’ihmisen tie’ JOKA ON EKSYTYS ja sitä seuraava oppi on ESOTEERINEN TIETO, joka vapauttaa ihmisen valheen kahleista ITSENSÄ TUNTEMISEN KAUTTA. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, niin juuri sinä, Truth_hunter, olet ”järkiperäisesti” ja ”tutkittuun tietoon” perustuen lukenut useita kirjoja/artikkeleita esim. Hitlerin toiminnasta/elämästä…. millaisia oivalluksia kenties löysit vai löysitkö mitään?

    • Tuo mitä kuvaat ei ole sitä totuutta mistä puhun vaan näiden salaseurojen satanistien oma ’vatikaani-versio’ totuudesta, eksytystä jota he muille syöttävät oman valtansa edistämiseksi. Se voidaan kumota juuri järjen ja tutkitun tiedon avulla. Ja vain sen avulla.
     Vain totuus on se joka ei pala tulessakaan. Eikä totuus voi olla mitään sellaista jota ei voida tieteen ja järjen avulla objektiivisesti todistaa oikeaksi. Subjektiivinen ’vatikaanimainen’ usko ja vakaumus ei ole sitä.

     • > Tuo mitä kuvaat ei ole sitä totuutta mistä puhun vaan näiden salaseurojen satanistien oma ’vatikaani-versio’ totuudesta, eksytystä jota he muille syöttävät oman valtansa edistämiseksi. Se voidaan kumota juuri järjen ja tutkitun tiedon avulla. Ja vain sen avulla. >

      Niinpä niin, salaseura-totuudet ovat myös minun totuuksia, sillä vain samankaltaiset voivat tunnistaa toisensa. Siihen perustuen, valhe, ja sitä kautta myös EKSYTYS edustaa totuutta, koska ne ovat olemassa. Ihmisen totuus – esim. sinun ja minun – on aina subjektiivista, edustamme vain pientä tietoisuuden pisaraa kosmoksen valtameressä. Kysymys: onko sinun totuutesi mielestäsi parempi kuin heidän, jotka istuvat salaseuroissa pönkittämässä valtaansa? Ei ole. Ihminen on oman tietoisuutensa vanki ja jokaisella meistä on oma totuus. Olemme toisin sanoen taivaaseen kurkottava – Baabelin torni – jonka totuudet kumoavat paradoksaalisesti toinen toisensa.

      > Vain totuus on se joka ei pala tulessakaan. Eikä totuus voi olla mitään sellaista jota ei voida tieteen ja järjen avulla objektiivisesti todistaa oikeaksi. >

      Täysin järjeton väite, ylläoleva lause kumoaa itse itsensä. Absoluuttista totuutta, eli Jumalaa ”joka ei pala tulessakaan” (… kaikki mitä olemassa on) on ihmisen mahdoton tutkia, saati ymmärtää. Sen lisäksi, tiede ja tutkittu tieto ei kumoa olevaisuudesta yhtään mitään, ne edustavat vain subjektiivista ajan kuvaa ja siinä kaikki. Toisin sanoen, tieteen ja järjen avulla objektiivisesti todistettua ei ole olemassakaan. ’tieteelliset totuudet’ ovat pelkkiä aikaan perustuvia subjektiivisia oletuksia. Ihmiskunta on parhaillaan suuren muutoksen edessä. Edessämme häämöttää tieteen paradigman muutos; aika ja aine (fyysinen todellisuus) toimii ihmiskunnan tieteen peruskivinä tänään, mutta huomenna kaikki muuttuu.

      > Eikä totuus voi olla mitään sellaista jota ei voida tieteen ja järjen avulla objektiivisesti todistaa oikeaksi. >

      Niinpä niin. Uskovaisia on moneen lähtöön, mutta tiedeuskovaiset ovat eittämättä heitä, jotka tulevat ’lujassa uskossaan’ tipahtamaan kaikkein korkeimmalta!

     • Näyttää siltä että meillä on kovin erilainen käsitys totuudesta.
      En tyrkytä sinulle omaani.

  • Ilmaston pyhä opus julistaa: Oi sinä suurenmoinen pyörrepatsas, sinä tulet tykömme ja kuumalla puhallat ja sulatat epäuskovat, kylvät kuivaa maata ja pölyllä heidän sieraimensa tukit, kun he nyt huutavat ”En voi hengittää”, jyrähdät tulisista pilvistä kaiun ”tehkää parannus, katukaa julkeuttanne, ottakaa kuumailmakaste ja rukoilkaa ilmanviiman johdatusta”.

   Ja niin maailma iloitsee jo kohottaa aurinkovarjonsa kohti pilvistöä ja suurta ilmojen Johdattajaa. Oi me Sinua tottelemme, anna meille meidän epäilymme anteeksi, rakennamme kunniaksesi suurenmoisen Pilvilinnan, oi ikuisesti ilmastomuutoksen, tuon pahaisen kiusanhengen, torjumiseksi me maksamme ilmaveroja, kymmenyksiä ja kuuliaisina odotamme uusia maksuja, jotka siunaavat taipaleemme pois synnin lumoista”

 19. USA:ssa talouden pelastus- tai stimulus-pakettia säädellään ’Cares Act’-lakipaketin alaisuudessa. Lakipaketin historia on päivämäärien suhteen mielenkiintoinen:

  Public Law No: 116-136 (03/27/2020)
  Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security Act or the CARES Act

  01/24/2019 Introduced in House
  07/17/2019 Passed/agreed to in House: On motion to suspend the rules and pass the bill, as amended Agreed to by the Yeas and Nays: (2/3 required): 419 – 6 (Roll no. 493).(text: CR H5958-5959)
  03/25/2020 Passed/agreed to in Senate: Passed Senate, under the order of 3/25/20, having achieved 60 votes in the affirmative, with an amendment by Yea-Nay Vote. 96 – 0. Record Vote Number: 80
  03/27/2020 Resolving differences — House actions: On motion that the House agree to the Senate amendment Agreed to by voice vote.
  03/27/2020 Presented to President.
  03/27/2020 Signed by President.
  03/27/2020 Became Public Law No: 116-136.

  Huomio kiinnittyy lakipaketin käsittelyyn vuoden 2019 kuluessa, vaikka itse pandemian kerrotaan saaneen alkunsa Kiinassa joulukuussa 2019 ja se alkoi vaikuttaa USA:n talouteen vasta maaliskuussa 2020. Ovatko lakipaketin laatijat olleet ennustajia? Keitä asiantuntijoita paketin valmistelussa on käytetty?

  USA:n keskuspankki FED on uskonut suurin roolin BlackRock-yhtiölle pelastuspaketin rahavirtojen ohjailussa.

  https://prospect.org/economy/the-dawn-of-the-blackrock-era/

 20. BlackRock’ista koronaan … Show must go on … lisää vettä kuumalle kiukaalle … näinkö on?:
  Kiinaan kylvetty jo COVID 20
  COVID-19: China Reseeded with COVID-20
  LARRY ROMANOFF • JUNE 22, 2020
  … My fear was that the Americans would try to reseed China as they did Russia, and it would seem my fears were not unjustified.
  **___Pelkäsin, että amerikkalaiset yrittäisivät uudelleen tartuttaa Kiinan samalla tavalla kuin Venäjän, ja näytti siltä, että pelkoni eivät olleet perusteettomia sanoo Shanghaissa asuva LR. Ja selvittää artikkelissa tilannetta

  The new virus that broke out at the Xinfadi market in Beijing was a different strain than any previously existing in China, one that existed only in the US and Europe and could only have been brought in from the outside. And once again at a seafood market with no identifiable patient zero, no clear epidemiology (source and distribution) of a virus that did not exist in China. It almost had to be deliberately seeded, the odds against being infinitesimally small.

  In terms of what I am calling COVID-20 (to differentiate it from the initial outbreak), China may have been fortunate to detect and corral this new pathogen before it could spread.
  The outbreak did expand to three other provinces but in single digits and the medical authorities have taken extreme action to prevent further spread since this variety – which again did not exist in China and had to be seeded from another country, appears to be much more contagious than the original COVID-19.[2] In response, Beijing has locked down everything and sent a group of experts to guide the fight against this new potential epidemic, so far with good success.
  Before this new outbreak, Beijing had been virus-free for nearly 60 days, meaning there were no local viruses and that this new pathogen was definitely an import (or an American export).
  The First Wave simultaneously infected 25 nations within a few days centered on January 25. One month later, the Second Wave simultaneously infected 85 nations within a few days centered on February 25. A natural virus hasn’t the ability to simultaneously (within three days) infect 85 different countries on all continents of the world.
  More peculiar is that these countries were not all infected with the same variety of the virus, and that most reported simultaneous outbreaks in multiple locations.
  **___Ensimmäinen aalto tarttui samanaikaisesti 25 kansakuntaan muutamassa päivässä, keskittyen 25. tammikuuta. Kuukautta myöhemmin, toinen aalto tarttui samanaikaisesti 85 kansakuntaan muutamassa päivässä, jonka keskipiste oli 25. helmikuuta. Luonnollinen virus ei kykene samanaikaisesti (kolmen päivän kuluessa). ) tartuttamaan 85 eri maata kaikilla mantereilla.
  Omituista on se, että kaikki nämä maat eivät saaneet tartuntaa samoilla viruksilla, ja että useimmat ilmoittivat samanaikaisia tautipesäkkeitä useissa paikoissa.

  Considering the above information in light of the basics of virus transmission, the only theory that fits all the known facts is that these waves resulted from many people leaving Fort Detrick on the same day carrying a pail of different live viruses, because those multiple varieties at the time existed only in the US. It could not possibly have resulted from air travel because that timing would have been scattered. When 85 countries experience a virus outbreak on virtually the same day, this can happen only with human assistance. The Americans have steadfastly refused to address this point.

  Experts on biological weapons are in unanimous agreement that eruptions in a human population of a new and unusual pathogen in multiple locations simultaneously, with no clear idea of source and cases with no proven links, is virtually prima facie evidence of a pathogen deliberately released, since natural outbreaks can almost always be resolved to one location and one patient zero. But with COVID-19 (or COVID-20), not one country out of 200 has been able to do this.
  It should be firmly noted that this new infection in Beijing is not a “SECOND WAVE” as termed by the Western media. This is an entirely NEW and different infection by a new virus and totally unrelated to anything prior, a strain of a new and different virus that was deliberately carried to Beijing and flooded in the Xinfadi Market.
  **___On syytä todeta, että tämä uusi tartunta Pekingissä ei ole ”toista aaltoa”, kuten länsimaiset tiedotusvälineet sanovat. Tämä on täysin uusi ja erilainen uuden viruksen aiheuttama tartunta, joka ei liity mihinkään aikaisempaan, uusi ja erilainen virus, joka oli tarkoituksella kuljetettu Pekingiin ja levisi Xinfadi-markkinoilta.
  This infection is not related to COVID-19
  but is the seeding of yet another biological pathogen in China, making that now seven different biological attacks on China in two years. And China has suffered others similar. One of the most notable was the H1N1 virus that caused the 1918 flu pandemic …

  It is my view that the world needs to stop pretending that COVID-19 was an accident of nature. Consider China’s recent experience. In addition to SARS – which was indisputably man-made, China has suffered repeated viral pandemics in the past two years.
  It is unfortunate that so much of our information today comes to us in a passive receptance from the mass media because one result is the loss of our ability to examine information critically and use our minds to assess the presentation. As an example, it was very clever for the Americans to use a wet market as a distribution point for a virus … Our assessment of wet markets as unsanitary may be correct, but common germs and bacteria are a very different thing from a coronavirus that makes its home in bats and has no business being in a vegetable market. It isn’t important for our purposes to decide if COVID-19 WAS CREATED IN A LAB;
  There is almost daily an increase in the volume of evidence that COVID-19 was circulating in the US far earlier than admitted, and serving as incriminating proof that the CDC’s deliberate (and threatening) forbidding of testing was to bury this evidence.

  The Irish Mirror reported on June 19 that “many countries are beginning to use wastewater sampling to track the spread of the disease”, scientists claiming these detections were “consistent with evidence emerging in other countries” that COVID-19 was circulating around the world long before China reported its first cases, all of which would of necessity have had to have originated in the US and transported around the world.
  It is now beginning to appear that many countries were seeded at approximately the same time, perhaps in their water distribution systems. Following these discoveries, the ISS told Reuters it intends to launch a new study of the wastewater of Italian tourist resorts.
  I suspect other nations will follow.
  **___Nyt on alkanut näyttää siltä, että moniin maihin kylvettiin suunnilleen samanaikaisesti, ehkä niiden vesijakelujärjestelmiin. Näiden löytöjen jälkeen ISS kertoi Reutersille aikovansa aloittaa uuden tutkimuksen Italian turistikohteiden jätevesistä.
  Epäilen muiden kansakuntien seuraavan.
  https://www.unz.com/article/china-reseeded-with-covid-20/

 21. Niinistö valmensi Trumppia nyrkkeilyotteluun Putinia vastaan. Tämä on outoa, sillä Putin harrastaa judoa joka aamu.
  Lähde John Bolttonin kirjan referaatti.

  • Niinistön rooli on aika outo.
   Hän yrittää olla joku merkittävä välittäjä Venäjän ja USAn välillä ja ottaa sillä irtopisteitä. Mutta oman maamme perikadon hinnalla.
   Hän kertoo vain vakavana kansalle että olemme uuden maailmanjärjestyksen edessä ikäänkuin mitään muuta ei olisi tehtävissä kuin alistua ja myydä maansa.

   • Kuten arvata saattoi Iltalehdelle tuli tarve puolustaa Niinistöä:
    Venäjä-tutkija pitää kohukirjan Niinistö-väitteitä uskottavina, mutta kritisoi julkaisua: ”Bolton käyttäytyy esimiestään vastaan väärin”

    IL: Boltonin mukaan Niinistö oli sanonut Trumpille Putinin olevan taistelija, ja että hänen pitäisi iskeä hyökkäyksen sattuessa takaisin. Niinistö oli myös kirjan mukaan muistuttanut häntä Putinin kunnioittamisesta ja siitä, jos ansaitsee luottamuksen, Putin saattaa olla tahdikkaampi.
    Kirjan mukaan Niinistö varoitti Trumpia kuin nyrkkeilyotteluun osallistuvaa siten, ettei Trump saisi antaa tuumaakaan periksi.
    Teoksen mukaan Niinistö päätti puheensa sanontaan ”kasakka ottaa sen, mikä on huonosti kiinni”.

    — Vaikka tutkija Kari näkee N:n sanomiset myönteisenä niin kyllähän N selvästi paljastaa oman kantansa jolle löytyy aika laihat reaaliset perusteet.
    Putin jos kuka ei ota muilta mitään kuten N esittää kasakka vertauksella. Muu maailma arvostaa häntä nimenomaan rauhan miehenä joka rakentaa omaa maataan erilaisten arvojen varaan kuin N.
    N paljastuu selkeästi USA/Israel-mafian tukimieheksi. Outoa ettei tutkija Kari näe sitä.
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e419c418-5710-46a5-995d-438229b6779d
    .

 22. ”Joku saattaa sanoa, että mitäs sitten, ainahan konsultteja tarvitaan.”
  Näin se toivotaan meneväkin, ettei kukaan pysähtyisi ajatelemaam / arvostelemaan valmiiksi ohjeistettuja reittejä näitten ”kaikkiviisaiden” alamaisuuteen.
  Mutta viellä elää niitä ”sivistymättömiä” jotka nostivat Suomen HYVINVOINTIVALTIOKSI (jonka nämä ”viisastettujen” koplat / konsultit, joksika 90-luvun työtömät pankkiirit nosttettiin kaikkien ammattien opastajiksi / neuvojiksi, ovat tuhonneet keinotellen) ja jota suoritusta uskomattomana saavutuksena kiiteltiin kansainvälisestikin, tekivät sen työn perinteisen tiedon / kokemuksen pohjalta, eikä korkeasti opetettujen (työnteosta kaukana olleiden ”kekuleitten”) opastuksella.
  Jatkuva herroiksi kouluttaminen tuotta painetta orjatyövoiman tuotamiseen maahamme ja oman kansan syrjäyttämiseen, kun nämä kymmenettuhannet maahamme loisimaan tuotetut MATUTkin ovat osoittuneet kykekemättemiksi esim. mansikanpoimintaan tai muuhun sellaiseen, ilmeisesti jonkun korkean rakettitieteen koulutuksen sivistäminä.
  Tämä on totuus jota on vaikea myöntää kansalaisen joka on koulutettu ”kansainvälisesti sosiaaliseksi” ja pyrkii mongertamaan Suomenkieltä aitoamerigan aksentilla, ollessaan tyrkyllä herrahissin jonotukseen.
  ON VIIMEINEN AIKA PYSÄHTYÄ ja PYRKIÄ HAVANNOIMAAN, sekä AJATTELEMAAN OMAPERÄISESTI !!!

  • > …. kun nämä kymmenettuhannet maahamme loisimaan tuotetut MATUTkin ovat osoittuneet kykekemättemiksi esim. mansikanpoimintaan tai muuhun sellaiseen, ilmeisesti jonkun korkean rakettitieteen koulutuksen sivistäminä. >

   Niin, mistähän se mahtaa johtua, että ”nämä kymmenettuhannet maahamme” tuotetut maahanmuuttajat kuin myös suomalaiset työttömät ovat kykenemiä erilaisiin hanttihommiin kuten esim. marjojen poimintaan. Se johtuu tietysti siitä, että TYÖNTEKO EI KANNATA – byrokratia rules – ihmisten passivointi on poliittiselta eliitiltä tietoista toimintaa. Systeemi on rakennettu siten, että työn tekemisestä rangaistaan, eli osatyön vastaanottaneelle työttömälle jää stressin lisäksi usein vähemmän rahaa jäteen kuin ennen. Eli jos nyt kituutat toimeentulotuella, osatyön jälkeen elät todennäköisesti vieläkin niukemmin. Sen lisäksi ajaudut nöyryyttävän simputuksen uhriksi; yksityisyyttäsi loukataan kaiken maailman haastatteluilla, tositteilla ja paperilappujen täyttämisellä. Toisin sanoen, työttömän on paljon helpompi/turvallisempi olla mikäli hän ei ”työn tekemisellä” häiritse muurahaispesää. Päällekkäisten virastojen labyrintti (virkamieshelvetti) TUKEE TYÖTTÖMYYTTÄ, ja kiitos tälle menossa olevalle coronaHOAXille, työttömien siunattu vuori paisuu kuin pullataikina.

 23. Hirvittävää menoa. Amerikkalainen maailman suurin varjopankki ottaa määräysvallan vero/ velkarahoistamme. Pankki ajaa kansainvälisen kermankuorijajoukon etua. Varamme investoidaan keinoälyyn pohjaavaan tulevaisuuden yhteiskunnan rakentamiseen. Tällä hetkellä sitä kutsutaan digitalisaatioksi ja ilmastonmuutokseksi. Siinä mallissa ei ole ihmisen työllistymisellä mitään merkitystä. Hän tulee juuri ja juuri toimeen pienellä kansalaispalkalla ja masentuu, kun ei voi tehdä mitään eikä vaikuttaa.
  Uusi valtiovarainministeri ja koko hallitus ovat sokeasti kuuliaisia tälle Brysselistä/ Amerikasta sanellulle ’futuristiselle’ näkemykselle.

  • Pelkää huonoa on luvassa. Virallinen totuus, jota valtamedia ja eliitit tällä hetkellä rummuttavat, irtautuu voimaperäisesti kaikesta inhimillisestä ja luonnollisesta. Meneillään on myös barbaarinen kulttuurivallankumous, jonka tavoitteena on ajaa lopullisesti alas länsimainen sivilisaatio, sen historia ja sen aineelliset ja aineettomat saavutukset. Menneisyyttä pyyhitään pois kuin konsanaan Orwellin 1984 romaanissa. Apuna käytetään vihaan yllytettyjä toisrotuisia sekä itseinhoon ehdollistettuja länsimaiden asukkaita, jotka on ohjelmoitu hylkäämään ja kiroamaan omien esi-isiensä elämä ja saavutukset. Huomio kiinnitetään vain ja ainostaan historian epäkohtiin, kuten mustien orjuutukseen, joka länsimaissa on kokonaisuutena vain marginaalinen ilmiö.

   Patsaita kaatelevat uusmarxilaiset riehujat eivät kuitenkaan kiinnitä huomiota palkka-orjien hyväksikäyttöön, joka on aina ollut yleisin orjuutuksen muoto, jos ja kun työehdot on saatu ajettua riittävän heikoiksi. Länsimainen sivilisaatio parhaimillaan pystyi torjumaan myös palkkaorjuutta ja takaamaan kansalaisoikeudet melkein kaikille. Kehitys huipentui 1980-luvun sekatalousmalliin perustuneissa pohjoismaisissa hyvinvointivaltioissa. Tämänkin sosialismin hyvän saavutuksen uusmarxilaiset ilmeisesti hylkäävät ja tarttuvat oligarkkien tarjoamaan perustulo-täkyyn.

   Vihervasemmisto on onnistuttu ilmastonmuutos-, rotukysymys-, seksuaalisuus-, ja muiden agendojen avulla kytkemään digitalisaatioon, kansalaispalkkaohjelmiin sekä länsimaisen sivistyksen alasajoon, jotka näillä näkymin lopettavat ihmisyyden siinä muodossa, kuin olemme sen oppineet tuntemaan. Kulttuuria muovataan kollektivistiseksi terveydenhoidon ja sen seurantajärjestelmien varjolla. Kommunitarismi syrjäyttää lopullisesti perinteisen yksilönvapauksiin perustuneen länsimaisen järjestelmän. Myös luonnollisuuteen perustuvat seksuaalisuus- ja ruumiillisuuskäsitykset ajetaan alas erinäisin LGBT-ohjelmin. Lauma hysteeriseen raivoon ajettuja agentteja aiotaan usuttaa kaikkien kansalaisten kimppuun ohjaamaan ja opastamaan heitä pilkuntarkkaan Uuden Maailman säännöstöjen ja uskomuksien noudattamiseen. Jossain vaiheessa avuksi saadaan suoraan ihmisruumiiseen kytkettävät automaattiset kontrollointijärjestelmät. Mielisairaat visiot, joissa ihmiset toimivat kollektiivisen globaalin tajunnan ja tekoälyn osana alkavat hahmottua. Toivotan kaikille teknologiafriikeille, vihervasemmistolaisille ja muille ihmisyytensä menettäville onnea ja menestystä tässä kuviossa.

   • Surullista että meillä maan johto on mukana tässä hyvin kuvaamassasi barbaarien mädätys prosessissa jossa fasismi sanan varsinaisessa merkityksessä on ottamassa voiton.
    Viittaan yllä olevaan kommenttiini Truth_hunter 24.6.2020 at 10:10

    • Tällainen vähän erilainen kasakka kuin Trump on Putin. Niinistön kannattaisi ottaa mallia ja ryhtyä Putinin tavoin taistelijaksi joka pitää kansan puolta ja luopua USA/Israel mafian tukemisesta, joka vie tuhkatkin pesästä.
     Putin ehdotti veronkorotuksia rikkaille –
     Putinin mukaan ylimääräiset varat menisivät harvinaisista sairauksista kärsivien lasten hoitoon kertoo IL.

     • Meillä tietenkin on sopimatonta ellei vihapuhetta puhua niiden verojen nostosta joilla on mistä ottaa.
      Sosiaalista oikeudenmukaisuutta pitää meillä edistää ottamalla lisää velkaa ja sitoa valtio ja kansa (veronmaksaja) yksityistä pankki-mafiaa rahottavaksi velkaorjaksi.

   • Varsin hyvin esilletuotu ja ei epätottakaan, sanoisi VastaNiinistö.

    Se miten indoktrinoitiin ennen on tätäkin päivää,mutta koska (vielä vapaa) some niin ”valtaapitävillä” on pikkusen enemmän haasteita kuin esimerkiksi (19/20)20-luvun bolshevikeilla.

    Siksi elitiriumin vastaiskussa keksittiin lainsäädäntöön vihapuhetta, kiihottumista ja maalaamista sun muuta ”tulkittavissa olevaa”. Ja koronasyin ohjataan rahaa valtapaskamediaan, tottahan toki. Indoktrinointi on aina pelin henki.

    Muuten, koska herkässä iässä oleville EU-lapsille säädetään pakolliseksi osallistua ylikansalliseen EU-pioneerijärjestöön ”Ja sitten he marssivat uhmakkaan riemuiten Ludwig Van yhdeksännen sinfonian kertosäkeen tahdissa” … Huh hellettä (:

    • Massamurhaaja Bill Gatesin kanssa yhteistyötä tekevän WHO:n toimesta on vääristetyillä koejärjestelyillä pyritty osoittamaan hydroksiklorokiinin vaarallisuus:

     ”Hydroxychloroquine HCQ svartmålad med falska studier”,
     http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2457.html

     Kokeessa on käytetty nelinkertaisia annoksia hydroksiklorokiinista verrattuna niihin maksimiannoksiin, joita koskaan on pidetty turvallisina niiden yli 70 vuoden aikana, kun hydroksiklorokiinia on menestyksellisesti käytetty esim. malarian ja reumatismin hoitoon.

     Artikkelissa on linkkeinä yksi 5 minuutin englanninkielinen ja yksi 16 minuutin ruotsinkielinen video.

     Kuviossa on otaksuttavasti mukana myös rikollinen Big Pharma, jolle vain PATENTOIDUT lääkkeet patentin voimassaoloaikana takaavat mahdollisuuden nyhtää sen mahtavaa kassaa paisuttavia kiskurihintoja – yli 70 vuotta käytössä olleen hydroksiklorokiinin patenttisuoja on jo kymmeniä vuosia sitten umpeutunut, jos sillä sellaista ylipäätään on ollutkaan.

 24. Maa, jota ei voi pelastaa
  Eikä – monet sanovat hiljaa, säästämisen arvoinen

  A Country Not Salvageable
  Nor, Many Say Quietly, Worth Saving
  FRED REED • JUNE 24, 2020
  … Nothing has worked. There is no indication that anything will. The great black cities are in something approaching custodial care.

  You cannot solve a problem without knowing what it is. This we dare not know. Democracies, however approximate, cannot deal with chronically underperforming minorities.
  They cannot even try. Anything that might help is politically impossible, and anything politically possible won’t help.

  … As a philosophic emollient one may reflect that all empires and civilizations must end, and ours is. America will remain as a place, a military bastion, a large if declining economic force. It will never again be, even by the low standards of humanity in such things, a relatively free and vigorous society. The world will not again credit its charades of moral leadership. The rot, the tens of thousands of derelict people living on the sidewalks, the looting and fire setting, the censorship, are now visible to the entire earth. Oh well. It was a good thing while it lasted.
  **___Filosofisena pehmennyksenä voidaan tuoda esiin, että kaikkien valtakuntien ja sivilisaatioiden on lopputtava, ja meidän on.
  Amerikka pysyy paikkana, sotilasbastionina, suurena, joskin taantuvana taloudellisena voimana. Se ei koskaan enää ole suhteellisen vapaa ja voimakas yhteiskunta …
  https://www.unz.com/freed/a-country-not-salvageable/

  Kysymys kuuluu: miten käy Eu:n joka on Amerikan vasalli ja hallitsema ja johon mekin olemme itsemme tunkeneet — oman perikadon hinnalla?
  Eikö olisi aika alkaa rakentaa suhteita sinne missä erilainen uusi ja terveempi kulttuuri tekee tuloaan…? ja yrittää tehdä irtiottoa USA/Israel-mafian kynsistä

  • BR ei juhli Venäjällä, maa ei ole kaupan
   Uskomaton tosiasia on että Venäjä on pystynyt selviytymään ja pysymään itsenäisenä monista valloitus yrityksistä huolimatta. Myös sionistien kommunisti mafia sai – ajettuaan maan ensin syvään ahdinkoon – jättää sen alkaen rakentaa USAsta itselleen sotakonetta maailman valloitus hankkeelleen.
   Nyt maa näyttää etenevän Moskovan ’5.kolonnan’ sabotointi yrityksistä huolimatta Putinin johdolla kohti uutta tulevaisuutta joka näyttää lupaavalta USAn muuttuessa BR-finanssimafian oligarkkien pelikentäksi ja nwo-mafian sotilaalliseksi tukikohdaksi.

   ’A Lump in the Throat’ – Putin’s Extraordinary Essay on WW2 Origins and What It Means for Today
   Ray McGovern
   ’Pala kurkussa’ – Putinin koskettava puhe ww2:sta ja sen aiheuttamasta kärsimyksestä Venäjän kansalle
   https://russia-insider.com/en/lump-throat-putins-extraordinary-essay-ww2-origins-and-what-it-means-today/ri30732

   • Hatunnosto Unkarille joka myös pistää Nwo-mafialle hanttiin
    Hungary: Nation With the Most Family-Friendly Policies in Europe
    Tax exemption for women with four or more children, family loans and grandparent support for childcare – Ambassador Eduard Habsburg-Lothringen talks about the country’s outstanding pro-family approach.
    If a State wishes to encourage families to embark on the adventure of (large) families, it must first take money in hand. A mixture of tax relief and direct financial support is very important. There are loans for young married couples that you do not have to pay back from the third child onwards. There are also loans for house building, financial support for larger family vans. Grandparents receive support for childcare.

    Unkari: Kansa, jolla on perheystävällisin politiikka Euroopassa
    Verovapaus naisille, joilla on vähintään neljä lasta, perhelainat ja isovanhempien tuki lastenhoitoon
    – Suurlähettiläs Eduard Habsburg-Lothringen puhuu maan erinomaisesta perhemyönteisestä politiikasta.

    Jan Bentz(IFN)
    https://truthtopowernews.com/hungary-nation-most-family-friendly-policies-europe-n3781
    — Putin tunnetaan samanlaisesta perhemyönteisestä ja kansallismielisestä asenteestaan.
    Näistä maista mekin voisimme tai meidän pitäisi ottaa mallia ja hylätä se kulttuurimarxistinen mädätys mikä meille talmudistisen nwo-mafian valloittamasta Amerikasta tulvii.

 25. Kiina ja Venäjä taitavat olla kansallissosialismin tiellä…?
  Muutama ote mielenkiintoisesta artikkelista jossa verrataan Marxin ja Hitlerin sosialismia toisiinsa
  Olisiko Saksa koskaan noussut WW1 tuhosta ja Versailles’n nöyryytyksestä ilman Hitlerin apua?
  Hitler’s Socialism vs Marx’s Socialism
  Noble(Renegade Tribune) 1 hour ago | 2600 words 0
  National Socialism is not a movement of a particular class or occupation, but in the truest sense a German people’s party.  It will comprise every stratum of the nation, thereby incorporating all vocational groups. It wants to approach every German who wishes only to serve his people, live with his people, and belongs to them by blood.” -Hitler
  Germany’s Marxist parties, the Social Democrats and the Communists, did not campaign for labor’s acceptance into the German community but to overthrow the existing social order and supplant it with an international “dictatorship of the proletariat” that is controlled by International Jewry.  They did not solicit followers from among the educated classes.
  The NSDAP’s stand as a people’s party during the early years did not alienate the middle class, which in fact formed the mainstay of its following.  Labor usually provided 30 to 40 percent of the party’s members & voters.  By supporting Hitler’s movement, men & women of the industrial work force found the acceptance in society, in this case the party’s microcosm of Germany’s national community, long denied them during the imperial era.
  HITLER VS MARX
  Today the contrast between bourgeois and proletariat needs to be overcome, because the rise of any nation can only take place under common ideas. We need to close the gap and collect the forces again on a new platform.” -Hitler
  The people were not put here on earth for the sake of the economy, and the economy doesn’t exist for the sake of capital. On the contrary, capital is meant to serve the economy, and the economy in turn to serve the people.” -Hitler

  There is considerable difference in the socialism of Hitler and that of Marxist doctrine. 
  Marx saw socialism as international, unifying the world’s working class people who were social pariahs in their own country.  Therefore, he considered nationalism, advocating the interests & independence of one’s own nation, incompatible with socialist ideals.
  Society is dividing into two immense, diametrical, hostile camps, bourgeois & proletariat.” -Communist Manifesto

  “Die SA” magazine argued that socialism really stands for collective welfare, whereas, “Marxist socialism divides the people, and in this way buries any prerequisite for achieving genuine socialist goals.”
  Hitler saw nationalism as a patriotic motive to place the good of one’s country before personal ambition.  Socialism was a political, social and economic system that demanded the same subordination of self-interest for the benefit of the community.
  Socialism & nationalism are the great fighters for one’s own kind, are the hardest fighters in the struggle for survival on this earth. Therefore, they are no longer battle cries against one another.” -Hitler
  Hitler advocated private ownership & free enterprise.  He believed that competition & opportunities for personal development encourage individual initiative.
  On one hand, the free play of forces must be guaranteed as broad a field of endeavor as possible.  On the other, it should be stressed that this free play of forces must remain for the person within the framework of communal goals, which we refer to as the people and the national community.  Only in this way can we attain the highest level of human achievement & human productivity.” -Hitler

  The crux of National Socialist ideology & state form was German unity.  Hitler promoted whatever contributed to this goal, and rejected what did not.  This could come from the Left or the Right.
  https://truthtopowernews.com/hitlers-socialism-vs-marxs-socialism-n3414
  Note: This article is sourced from Richard Tedor’s book, “Hitler’s Revolution”. 

 26. Velka on vapaan miehen orjuutta, sanoivat jo roomalaiset.

  Nyt näyttää, että kokonaisia kansoja voidaan saattaa uudenlaisen orjuuden alaiseksi ”painamalla” tolkuttomasti rahaa ja pakottamalla velkaantumiseen.

  Jotakin todella outoa tässä ajassa on, koska rahan syytämisen markkinoille pitäisi kasvattaa inflaatiota. Jo se, ettei lainasta tarvitse (toistaiseksi) maksaa kuin nimellistä korkoa jos sitäkään, on erikoista.

  Tämä sopisi hyvin velkaannuttajien strategiaan, jossa velkaantuminen tulee maksimoida ennen kuin kupla puhkeaa tai puhkaistaan ja inflaatio tai ainakin korot lähtevät laukalle – silloin yksi jos toinenkin velkaorja on pääsemättömissä.

  Kaikki rintaman eteen, oli eräs slogan aikoinaan. Nyt vain tuota ”rintamaa” edustaa käsittämätön, äärimmilleen keskittynyt pääoma ja sen harvat haltijat.

  Ymmärrettävästi tilanne käy ennen pitkää kestämättömäksi, vaikka valtiovallan ja valtamedian propaganda on saanut manipuloitua ihmiset on uskomaan, ettei vaihtoehtoa ole, että on ”demokratia” jne.

  Ihmisten kurissapitämiseksi tarvitaan siis tehokas kontrolli- ja väkivaltakoneisto, jonka ylläpitäminen jää valtion ainoaksi tehtäväksi – velan ja korkojen maksun lisäksi.

  Ehkei näin pitkälle mennä, mutta tällä tiellä näytämme olevan.

  • Terävä havainto….
   Tietenkin kun tietää mikä taho kaiken takana häärää niin noinhan kaikki on suunniteltu. Ei siitä liene mitään epäilystä. Kyse on jo satoja ja jopa tuhansia vuosia jatkuneesta sodasta ihmiskuntaa vastaan josta Aatu paljon lukeneena miehenä oli hyvin perillä.
   Hänen yksi johtoajatuksensa olikin irtaantuminen tuosta mafia joukosta ja edistää sen lähtöä Saksasta jossa mafia itse toimi avustajana luodessaan tukikohtaansa Lähi-itään.

   Eläisikö maailma nyt kokonaan erilaista ja terveempää elämää jos tämä fasistiksi ja ihmiskunnan viholliseksi leimattu mies olisi saanut sitä johtaa?
   Winston Churchill said of this remarkable man:
   ”If our country were defeated, I hope we should find a champion as indomitable to restore our courage and lead us back to our place among the nations.
   Once described Him in this manner:
   ”While all these formidable transformations were occurring in Europe, He was fighting His long, wearying battle for the human heart. The story of that struggle cannot be read without admiration for the courage, the perseverance, and the vital force which enabled Him to challenge, defy or overcome all the authorities or resistances which barred His path. He, and the ever-increasing legions who worked with Him, certainly showed at this time, in their patriotic ardor and love of country, that there was nothing they would not do or dare.

   —–Ja kuitenkin WC oli lopulta yksi pahimpia häntä raukkamaisesti tuhoamassa. Miksi?
   No, tiedämme nyt että pankkiiri-mafia ajoi hänen isänsä syvään ja loputtomaan velkavankeuteen ja konkurssiin ja hän jäi heidän vangiksi.
   Siis tapahtui juuri se mikä nyt on tapahtumassa kaikille goimeille, ’elukoille’
   https://nationalvanguard.org/2020/06/the-future-calls/

   • Itseäni on alkanut länsimaisen sivilisaation ja valkoisen rodun tuhoamiseen tähtäävän kehityksen alla yhä enemmän askarruttaa mikä on se lopullinen totuus jota me emme saisi tietää tästä miehestä ja olisiko hänellä jotain annettavaa meille nyt kun ihmiskunta on syvässä kriisissä ja kaikki neuvot olisivat tarpeen.
    Kuitenkin on olemassa vahvaa näyttöä siitä ettei se yksipuolinen ja likainen kuva jota meille on syötetty vastaa koko totuutta. Joku suuri vääryys on tapahtunut.

    Ja kummallista sekin kun koko kansallissosialismi on ladattu pelkällä pahuudella ja Hollywoodin syytämällä holokausti propagandalla, fasismilla ja julmuudella vailla vertaa vaikka se oli silloisen WW1 jälkeisen tuhoutumisen partaalla olevan Saksan kansan ainoa pelastus ja siksi selkeästi enemmän positiivinen asia.
    Gilad Atzmon on myös muistuttanut siitä nostamalla esiin eksistentialismia edustavan filosofi Martin Heideggerin näkemyksiä joka on leimattu natsiksi.
    Ehkä nämä asiat nousevat vielä laajemmin esiin ja uudelleen arvioitaviksi kun ihmiskunnasta aletaan nyt ottaa mittaa toden teolla.
    Totuuden esiin kaivaminen, jota Mafia vastustaa ei ole kenenkään vihaamista. Päinvastoin, se on välttämätön asia uutta rakennettaessa.
    Näitä asiaa puolustavia artikkeleita löytyy paljon ja ovat täyttä faktaa.
    https://nationalvanguard.org/2020/06/door-die/
    https://nationalvanguard.org/2020/06/we-must-dismantle-jewish-supremacy-silence-is-not-an-option/
    https://www.theoccidentalobserver.net/2017/07/14/review-how-the-jews-defeated-hitler-exploding-the-myth-of-passivity-in-the-face-of-nazism-part-one-of-two/
    https://truthtopowernews.com/beast-has-controlled-america-150-years-jewish-owned-media-n3445

   • Hoaxing Jewsplained
    The fake Nazi death camp: Wikipedia’s longest hoax, exposed!

    THE STORY UNDER this Haaretz headline is not what you might expect. The “Nazi death camp” narrative is a Jew construct, so naturally we are tempted to think maybe the tribe’s own shameless hoaxing is being exposed. It is, but only indirectly.
    …What we have here, via Haaretz, is a window into the mind of the Jew.
    We see how Jews consciously conspire to do what they perceive to be best for Jews, and how they do so by ruthlessly promoting and defending their Jew-first victimology.
    We see how sensitive they are to anyone contradicting their Jew-first narrative, how incensed they are by the slightest pushback from non-Jews.
    We see how they perceive the rhetoric of equality as a weapon, and how, especially when they perceive its use mimics their own, they regard it as an existential threat to themselves.
    https://nationalvanguard.org/2020/06/hoaxing-jewsplained/

 27. Tietoa Rotschildien pankkimafiasta jota myös kansallissosialismi yritti myöhemmin kaataa:
  Sota pankkijärjestelmän tulevaisuudesta
  http://www.magneettimedia.com/juutalaiset-pankit-koronkiskonta/

  Vielä 1900-luvun alussa Euroopassa käytiin kaksi suursotaa finanssijärjestelmän tulevaisuudesta. Juutalaiset pankkiirit ratkaisivat ensimmäisen maailmansodan Britannian hyväksi, kun britit olivat luvanneet luopua Palestiinasta.
  Lisäksi saksalaisen poliitikko Friedrich Naumannin ja englantilaisen ekonomisti Herbert Foxwellin mukaan ensimmäinen maailmansota oli taistelu kahden täysin erilaisen rahoitusjärjestelmän välillä. Vastakkain olivat Rothschildeissä kiteytynyt itsekeskeinen anglo-hollantilainen keinottelukapitalismi sekä Saksassa syntynyt yhteisöllinen teollisuuspankkitoiminta.
  Uudessa saksalaisjärjestelmässä pankki ei ollutkaan enää parasiitti vaan yritysten yhteistyökumppani niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Koronkiskonnassa ei näet ole kyse vain rahan hinnasta (eli korosta) vaan myös siitä, että rahanlainaajat rikastuvat yleensä joutumatta itse ottamaan merkittäviä riskejä. Tämä erottaa finanssitoiminnan todellista arvoa luovista yrittäjyyden muodoista.

  Saksassa teollisuus oli kehittynyt huimaa vauhtia, sillä pankit, valtio ja yritykset tekivät tiivistä yhteistyötä. Valtio varmisti, että lupaavat yhtiöt saisivat tarpeeksi pitkäkestoisia lainoja saavuttaakseen täyden potentiaalinsa.
  Anglo-hollantilaisen koronkiskonnan ja saksalaisen teollisuuspankkitoiminnan erotti toisistaan myös se, kuinka rahoitus järjestettiin.
  Englannissa pankit myönsivät yrityksille lainoja fyysisiä vakuuksia vastaan ja vain, mikäli tuotot olivat varmoja ja nopeita. Konkurssitilanteessa lainanantajat saivat omansa takaisin ennen osakkeenomistajia.
  Toisin sanoen anglo-hollantilainen pankkitoiminta täytti koronkiskonnan klassisen tunnusmerkistön: pankit rikastuivat luomalla uutta rahaa tyhjästä ja joutumatta ottamaan itse riskejä.

  Saksalainen teollisuus kehittyi hurjaa vauhtia englantilaiseen verrattuna, sillä Saksassa rahoitus järjestettiin täysin toisella tavalla.
  Pankit eivät rahoittaneetkaan yrityksiä lainoilla vaan ostamalla niiden osakkeita. Pankkiirit kuuluivat yritysten hallituksiin, osallistuivat toiminnan suunnitteluun, investoivat merkittävän osan voitoista tutkimus- ja kehitystyöhön sekä – mikä tärkeintä – kantoivat muiden osakkeenomistajien tavoin liiketoiminnan riskit.
  Foxwell pelkäsikin, että brittiläinen teollisuus tulisi kokemaan verisen tappion kansainvälisillä markkinoilla, koska paikallisten pankkiirien huikeasta omaisuudesta huolimatta reaalitalouden kehittämiseen ei ollut saatavilla tarpeeksi rahaa.

  Saksan ww1 tappion myötä maan teollisuuspankkitoiminta korvattiin brittityylisellä yksityisellä keskuspankilla, joka ajoi vain pörssikeinottelulla rikastuneen sisäpiirin etua. Tämä johti pian Weimarin tasavallan pahamaineiseen hyperinflaatioon.
  Koronkiskojien etujen ajamiseksi ja Saksan alistamiseksi perustettiin Kansainvälinen järjestelypankki BIS. Se on ”keskuspankkien keskuspankki”. BIS:n synnyn myötä yhä useampaan maahan perustettiin brittityylinen keskuspankki.
  ——
  ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
  – Fjodor Dostojevski

  Kun tutustumme juutalaisten, rahanlainauksen ja koronkiskonnan historiaan, huomaamme, että eurooppalaiset poliitikot, tutkijat ja mielipidevaikuttajat ovat tunnustaneet pankkien ja yhteiskunnan välisen ristiriidan olemassaolon jo tuhansien vuosien ajan. Mikä mielenkiintoisinta, usein ristiriita on kärjistynyt taisteluksi alkuperäisväestön ja finanssialan juutalaisten välillä.
  Rikkain 1 % omistaa jo pian enemmän kuin koko muu ihmiskunta. On täysin oikeutettua, että suomalaiset, eurooppalaiset ja kaikki moderneissa rahatalousjärjestelmissä elävät kysyvät, keille raha ja valta tällä hetkellä keskittyvät.
  Mikäli tutkimus paljastaa etnisiä rintamalinjoja, miksei niistä saisi puhua?
  ——-
  Nykyaikainen valtioiden velkaorjuuttaminen alkoi, kun hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat perustivat Englannin keskuspankin 1694. Keskuspankin ideana oli kieltää valtiota rahoittamasta itse julkisia kuluja. Kun valtio päätti tehdä investoinnin, joutui se ottamaan korollisen velan yksityiseltä keskuspankilta. Paisuva korkotaakka ja rahoitusriippuvaisuus alistivat hallituksen pankkisektorin palvelijoiksi.
  Sama järjestelmä levisi pian muihinkin länsimaihin. Nyt myös Suomessa hallitus leikkaa hyvinvoinnista, korottaa veroja, myy kansallisomaisuutta ja tuhoaa omaa puolustusvoimia vain siksi, että valtiovarainministeriö ei saa rahoittaa julkisia menoja itse luomallaan rahalla.
  Muuta ratkaisua ongelmaan ei ole kuin oma raha ja pankki. Kummallista on kun asia ei kiinnosta velkaorjaksi alistuvaa kansaa enemmän (eliitti tietenkin on pankkimafian lakeijana velkaorjuuden tukena) .

  • Miksi lähes kaikki maat ovat antaneet velkaorjuuttaa itsensä?
   Jos ne olisivat toimineet kuten kansallissosialistit oman pankkijärjestelmän varassa ja säilyttäneet itsenäisyytensä niin ne eikä maailma eivät olisi tässä missä ne nyt ovat eikä nwo-fasistien valta maailmassa olisi noussut ylimmäksi.
   Joutuu kysymään onko tämä nwo-fasismi pakon sanelemaa? Kun kansakunnat ja ihmiskunta eivät pysty itse ratkaisemaan ongelmiaan ne jäävät psykopaattien hoidettaviksi heidän omilla tavoillaan. He hyödyntävät muiden kyvyttömyyden hyväksyä realiteetit.

   https://www.unz.com/article/the-world-through-the-eyes-of-a-globalist/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here