Välissä tapahtunut:

Valiokunnan epäonni jatkuu ja lopulta Vähä-Kippola menettää lopullisesti hermojensa hallinnan – potkaisten tiellä makaavaa lehmää. Paikallinen väkijoukko raivostuu ja väkijoukon keskeltä ilmaantuu sadhu, pyhämies, joka osoittaa sauvallaan Vähä-Kippolaa ja posottaa uhkaavasti tuntemattomalla kielellä. Suunniteltu tapaaminen paikallishallinnon kanssa peruuntuu ja seurue jatkaa matkaa hotelliin. Huoneessaan Vähä-Kippola liiskaa lihavan torakan kengällään – ja vaikka lääkäri on varoittanut liiallisesta alkoholinkäytöstä – hän alkaa tyhjentämään mini-baarin sisältöä. Illan mittaan hän huomaa että hänen mieleensä on ilmaantunut salaperäinen ja pilkallinen ääni, ja Vähä-Kippola kuvittelee torakan puhuvan hänelle. Päivän rasitukset saavat hänet kaipaamaan vanhaa poliittista mentoriaan, nuoren ja koppavan avustajansa Tommolan sijaan. Loppuaika Intiassa sujuu kuitenkin ilman kommelluksia, ja Vähä-Kippolan itsevarmuus on palannut kotimaan kamaralle saavuttaessa.

Muutaman viikon kuluttua ulkoasiainvaliokunta palasi matkaltaan Intiasta ja Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa oli vastassa suomalaisen median edustajia. Eräs nuori ja kärkkäänoloinen naistoimittaja tunki mikrofoniaan Alpo Vähä-Kippolan nenän eteen.

”Te olette ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, kertoisitteko meille hieman matkastanne ja sen tarkoituksesta? Täällä kotimaassa on nimittäin esitetty väitteitä että veronmaksajien rahoja tuhlataan poliittisen uran edistämiseen.” Vähä-Kippola rypisti kulmiaan.

”Voisiko toimittaja hieman tarkentaa sanomaansa?”

”Niin, ilmeisesti halutaan väittää että järjestitte matkan vain kohentaaksenne omaa – ehkä jo hieman keventynyttä – painoarvoanne?”

”Aivan käsittämätön väite? Mistä ihmeestä toimittaja on moista kuullut? Mitenkä minä painoarvoani lisäisin Intiaan matkustamalla? Toisekseen, nautin puolueeni täyttä luottamusta ihan iliman mittään Intian reissujakin. Siitä todistaa sekin että olen ehrolla puheenjohtajavaaleissa.”

”Siis tarkoitatte puoleenne puheenjohtajuutta?”

”Nimenommaan.”

”Kun haastattelin puolueenne puoluesihteeriä, liittyen lähestyvään puheenjohtajanvalintaan, niin hän ei nostanut nimeänne esiin. Tämä on nyt sitten hieman yllättävä tieto. Tahdotte siis vahvistaa että olette ehdokkaana?” Vähä-Kippola nielaisi ja räpytteli silmiään.

”Kyllä. Ihan ehdottomasti…”, hän ei saanut lausettaan loppuun, koska eräs miespuolinen toimittaja tunki väliin.

”Nythän ei ole kyse puolueenne tulevasta puheenjohtajasta, vaan tästä Intian matkasta. Ette ole vieläkään vastannut kysymykseen siitä miksi eduskunnan ulkoasiainvaliokunta matkusti Intiaan?”

”Miksi ja miksi? Pittääkö sitä aina kaikki niin viimisen päälle perustella? Matkustettiin tutustumaan paikalliseen hallintoon ja luomaan hyödyllisiä kontakteja suomalaiselle liike-elämälle. Ja uskallanpa väittää että hyvin onnistunut matka se siinä suhteessa oli. Ei sinne lorvimaan ja lomailemmaan menty. Kovaa työtä me eduskunnassa teemme, ja äänestäjien mandaatilla.”

– Kovaa työtähän te teette jotta saisitte taas uudestaan äänestäjien mandaatin ja pääsisitte jälleen lorvimaan neljäksi vuodeksi.

”Kuka sen sano?” Vähä-Kippola käännähti suutuspäissään ja häntä ympäröivät toimittajat katselivat hämmentyneinä toisiaan.

”Kuka sano ja mitä?”

”Joku perkele rupes päätään aukomaan. Niinku tässä ei olis muutenki meikäläisellä rankkaa.” Toimittajat olivat ihmeissään.

”Eihän tässä kukaan ole ruvennut päätään aukomaan. Ihan asiassa ollaan pysytty.” Vähä-Kippola rauhoittui hieman huomatessaan ihmettelevät katseet ympärillään.

”Hmm? No jaa? Olisko joku ohikulkeva hamppari sitten huudellu? Mutta palatakseni itte asiaan, matka tehtihin hyvin tiukan aikataulun puitteissa joka ei sallinu minkäänlaasia poikkeamia puoleen eikä toiseen…”

– Mitä nyt huoratalossa pikasesti tuli pistäydyttyä, ja veronmaksajien rahoillahan sekin lysti tietenkin kustannettiin.

”Saatana, se on haiseva vale! Ei me sinne tarkootuksella menty. Eikä veronmaksajien rahoja kulunu senttiäkään huoratalossa.” Mediaväki hänen ympärillään meni joksikin aikaa hiirenhiljaiseksi, mutta sitten kärkkäänoloinen naistoimittaja tunki taas mikrofoniaan Vähä-Kippolan eteen.

”Anteeksi, mutta voisitteko toistaa äskeisen? Käsitinkö oikein? Mainitsitteko että vierailitte ilotalossa Intian matkanne aikana?” Vähä-Kippola pyyhki hikeä otsaltaan ja kaiveli taskujaan.

”Enhän minä sitä tarkoittanut. Aina te toimittajat olette vääristelemässä minun sanomisiani,” hän katseli selkänsä taakse löytääkseen huutelijan, ”joku täällä nytten tarkootushakusesti vääristellee minun sanojani.” Silloin Tommola – joka oli tullut valiokuntaa vastaan – ja seurasi haastattelun kulkua sivusta, vetäisi Vähä-Kippolan syrjemmäksi. Hän vilkaisi taksijonoa terminaalin ulkopuolella. Etummaisen taksin kuski oli juuri sytyttänyt savukkeen ja veteli siitä hätäisesti muutamia henkosia, ja heitti sitten pitkän tumpin maahan. Tommola työnsi Vähä-Kippolan edellään kohti taksia ja huikkasi hyvästiksi toimittajille: ”Meillä on hyvin kiireinen aikataulu, joten enemmät kysymykset jätetään toiseen kertaan.”

He kömpivät kiireen vilkkaa sisälle autoon. Se tuoksui edelliselle yölle – halvalle siiderille ja energiajuomalle – ja pikaisesta sisäpesusta huolimatta hienoinen kuivuneen oksennuksen aromi leijaili vielä sisäilmassa. Tommola miltei kuuli sielunsa korvin takapenkin siiderintuoksuiset jutut, joita radiosta jyskyttävä konepoppi säesti Helsingin kesäyössä.

”Eduskunnan lisärakennuksen pääovelle.”, kuskin vilkaistessa kysyvästi taustapeiliin Tommola lisäsi, ”Jätä siihen kadun varteen, päästään me siitäkin.”

Kuunnellessaan Tommolan jutustelevan niitä näitä taksikuskin kanssa, Vähä-Kippola kaiveli takapenkillä taskujaan löytääkseen savukkeita – mutta muisti sitten että kotimaan takseissa ei saanut tupakoida. Hetken kuluttua hän katseli Tuusulan moottoritiellä ohikiitävien autojen tasaisesti etenevää liikennevirtaa. Kesäpäivä oli lämmin, ja ensimmäistä kertaa sitten Intian matkan Vähä-Kippola tunsi olonsa hivenen rentoutuneemmaksi.

Mutta sitten tuli mieleen se ääni, mistä ihmeestä se oli ilmaantunut? Oliko täälläkin torakoita? Vai oliko Tommola tämän takana? Vähä-Kippola oli jo pitkään epäillyt että Tommola, joka oli entinen toimittaja, pyrki tuhoamaan hänen uransa. Mutta toisaalta, se ei selittäisi hänen hotellihuoneessa kuulemiaan ääniä? Ellei Tommola sitten ollut kätkenyt radiovastaanotinta hänen vaatteisiinsa? Nykyisin valmistetaan varmasti niin pieniä laitteita, että niitä olisi vaikea löytää vaatteista. Varsinkaan jos ei osaa epäillä asiaa. Ja eihän voisi olla mitenkään mahdollista että torakat kykenisivät kommunikoimaan hänen kanssaan?

Hetken ongelmaa pohdittuaan hän päätyi siihen tulokseen että Tommolan täytyi olla kaiken takana, muuta järjellistä selitystä asialle ei tuntunut olevan. Vähä-Kippola päättikin antaa tälle potkut heti sopivan tilaisuuden tullen.

Nostaessaan katseensa hän huomasi heidän ehtineen Vallilaan, ja taksikuski käänsi auton Elimäenkadulle. Katu oli vuosien saatossa muuttunut virtaviivaiseksi informaatioteknologian näyteikkunaksi, ja sen ilmapiiri henki kasvotonta hallintoa ja valtaa. Kuitenkaan Vähä-Kippola ei kyennyt keskittymään sen enempää Vallilan yhteiskunnalliseen kehitykseen, kuin vallan rakenteisiinkaan. Taksin jumituttua keskelle Sturenkadun ruuhkaa häntä vaivasi äänen lisäksi myös eräs toinen seikka, joka oli noussut esiin haastattelun kuluessa.

Totuushan oli että hän ei ollut ehdolla puolueen puheenjohtajaksi. Kukaan ei ollut pyytänyt häntä asettumaan ehdolle, vaikka kaikki tiesivät että se oli hänen hartain toiveensa, ja hän olikin useaan otteeseen pyrkinyt vihjaamaan olevansa halukas tehtävään. Nyt hän oli kuitenkin vastoin totuutta julkisuudessa ilmoittanut olevansa ehdokkaana. Toisin sanoen hän oli valehdellut, vaikka hänen tarkoituksensa ei ollut valehdella toimittajalle. Mutta sanat olivat lipsahtaneet kuin itsestään huulilta, aivan kuin joku muu olisi ne ääneen lausunut.

Jatkuu…

Jatkokertomus Torakat on lyhennetty versio Ahti Valkeapään samannimisestä, julkaisemattomasta romaanikäsikirjoituksesta.

13 KOMMENTTIA

 1. Matka ei mennyt putkeen ja paluu Suomeen meni överiksi median haastattelussa jossa ääni paljasti kaikki matkan aikana tapahtuneet kommellukset negatiiviseen sävyyn paitsi itse pääasiaa eli tapaamisten peruuntumista pyhän lehmän kaltoin kohtelun takia.
  Hätäpäissään puheenjohtaja Vähä-Kippola paljasti myös oman intressinsä matkaan kohottamaan omaa poliittista imagoa sekä esitti hartaimman toiveensa pyrkiä puolueen puheenjohtajaksi ilman puolueen tukea. Lopuksi kaikkiin matkan epäonnistumiseen löytyi syyllinen eli avustaja Tommola.
  Matkan jälkeen paljastui kaikki poliitikan perisynnit eli sekoilu, salailu, valehtelu, oman edun tavoittelu ja syyttömien syyllistäminen erottamalla avustaja.

 2. Hyvä sarja ja ihan kansantajuista tekstiä siitä mitä tämä meidän edustuksellinen demokratia on ja mitä se mahdollistaa … tällaiset miehet kyllä nopeasti vievät maan perikatoon kun tämä kovasti kehuttu ’demokratia’ tarjoaa helle hyviä työpaikkoja ja ’opintomatkoja’…
  niin ja mainostaahan N-yahukin maataan ’ainoaksi Lähi-idän demokratiaksi’ vaikka itselläni on kyllä käsitys että jos Talmudin opeilla mennään, kuten Yahu tekee, niin jostain muusta on kyse…

 3. Ettei vain kuuluisa epäilyksen piru olisi istahtanut ilkapäälle kuiskuttelaan vastenmielisiä totuuksia…

 4. Näitä Philip Giraldin artikkeleja on aina kiinnostavaa lukea. Hän kirjoittaa myös torakoista, vähän isommista sellaisista joita maailmalla pyörii muita ihmisiä kiusaamassa
  Täytyy ihailla miehen valtavaa tietomäärää ja produktiivisuutta

  The Memorials to Judah Benjamin
  Jewish slave-owners exempt from attacks by BLM?
  PHILIP GIRALDI • JUNE 30, 2020
  … Judah was born in the West Indies to a British-Jewish family before winding up in Charleston and eventually New Orleans, where he became a lawyer and made a fortune. He was elected to the U.S. Senate from Louisiana. Among other investments, he owned a sugar cane plantation that included 140 slaves.
  … So, the question becomes, with BLM and other wreckers trying to destroy America’s historical monuments, to include those commemorating the Founding Fathers, Union Commander Ulysses S. Grant, Abraham Lincoln, Christopher Columbus, Catholic saint Junipero Serra and even abolitionist Hans Christian Heg, why is it that Judah Benjamin has somehow been missed? He was a slave owner and worked as a lawyer in New Orleans where there was a thriving slave market as well as an economy built around cotton exports, which were driven by slave labor. He eventually became the number two man in the southern Confederacy, which is being regularly denounced as fighting a war to maintain slavery.
  … Well, of course the answer is quite simple. No politician or journalist who wants to stay employed would dare to publicly link Jews and slavery.
  https://www.unz.com/pgiraldi/the-memorials-to-judah-benjamin/

  • ”Well, of course the answer is quite simple. No politician or journalist who wants to stay employed would dare to publicly link Jews and slavery….”
   Mitenkähän tässä asiassa…? Varmaan sama juttu … ei ole näkynyt että joku ’isokenkäinen’ olisi myöntänyt että tästä onkin kyse

   The Covid-BLM Diversion; ”Shock Therapy” Behind a Smokescreen of Hysteria and Racial Incitement
   MIKE WHITNEY • JUNE 29, 2020
   The imposition of the nationwide lockdowns required elite consensus. There’s no way that a project of that magnitude could have been carried out absent the nearly universal support of establishment elites and their lackeys in the political class. There must have also been a fairly-detailed media strategy that excluded the voices of lockdown opponents while– at the same time– promoting an extremely dubious theory of universal quarantine that had no basis in science, no historical precedent, and no chance of preventing the long-term spread of the infection. All of this suggests that the lockdowns were not a spontaneous overreaction to a fairly-mild virus that kills roughly 1 in 500 mainly-older and infirm victims, but a comprehensive and thoroughly-vetted plan to impose “shock therapy” on the US economy in order to achieve the long-term strategic ambitions of ruling class elites. As one sardonic official opined, “Never let a crisis go to waste.”
   **___Valtakunnallisten ’lukitusten’ (’kahleiden’) asettaminen edellytti eliitin konsensusta. Ei ole mitenkään mahdollista, että niin laajamittainen hanke olisi voitu toteuttaa ilman poliittisen eliitin ja heidän lakeijoiden lähes yleistä tukea. Siellä on myös pitänyt olla melko yksityiskohtainen mediastrategia, joka sulkee pois vastustajien äänet ja edistää samalla – erittäin epäilyttävää yleisen karanteenin teoriaa, jolle ei ollut perusteita tieteessä, historiallista ennakkotapausta eikä mahdollisuutta estää tartunnan pitkäaikainen leviäminen. Kaikki tämä viittaa siihen, että sulkemiset eivät olleet spontaania ylireagointia melko lievään virukseen, joka tappaa noin yhden 500: sta pääasiassa ikääntyneistä ja sairaista uhreista, vaan kattavasta ja tarkkaan harkitusta suunnitelmasta määrätä ”sokki-terapia” Yhdysvaltain taloudelle hallitsevan luokan eliitin pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
   Kuten yksi sarkastinen virkamies sanoi: ”Älä koskaan anna kriisin mennä hukkaan.”
   https://www.unz.com/mwhitney/the-covid-blm-diversion-shock-therapy-behind-a-smokescreen-of-hysteria-and-racial-incitement/

   Tietenkin EU:n ja oman maamme eliitti ja valtamedia on ollut mukana yhteistyössä tämän eliitin kanssa.

   • Eliiteiltä ei myöskään puutu kieroa huumorintajua kampanjoissaan. Agendansa hämärtämiseksi se polkaisi omistamiensa tiedotusvälineiden, poliitikkojen, järjestöjen ja jopa suuryritysten kautta pystyyn irvokkaan orjuuden vastaisen kampanjan, jossa mustat esitetään uhreina ja valkoiset orjuuttajina. Historian tutkijat tietävät, että kaikkien kansojen ja rotujen jäseniä on aina alistettu ja myyty orjuuteen, myös valkoisia. Mustatkin ovat omistaneet orjia, jopa intiaanit. Orjuus on oikeastaan luokka-ilmiö, jossa osalta ihmisistä riisutaan ihmisarvo alistamalla heidät sellaisen juridisen järjestelmän alaisuuteen, joka määrittää hänet toisen ihminen omistukseen pysyvästi hänen direktio-oikeutensa alle. Orjilla ei ole oikeutta määrätä omista ruumiistaan tai omista mielipiteistään.

    NWO-fasismi pyrkii ajamaan Suomeenkin sellaisen juridisen järjestelmän, jossa kansalainen alistetaan NWO-korporaatio-struktuurin alaisuuteen ilman omistusoikeutta yhtään mihinkään, ei edes omaan ruumiiseensa tai ilmaisemiinsa mielipiteisiin. Tämä kehitys on jo nyt hämmästyttävän pitkällä. Kehitystä on viety eteenpäin jakamalla kansalaisia ryhmiin ja usuttamalla niitä toisiaan vastaan. Jokainen ryhmä on tyytyväinen, kun pystyy rajoittamaan toiseen ryhmään kuuluvien oikeuksia. Erityisesti uusvasemmiston pitäisi hävetä rooliaan tällaisen kehityksen edistämisessä. Luontaisesti tämä rooli kuuluisi korporaatioiden ylivaltaa edistävälle Kokoomukselle.

 5. Tällä hetkellä uusvasemmisto ajaa hallituksessa Suomen viimeisen taloudellisen itsenäisyyden menetystä ja valtiovarainministerin kuuluu tähän samaan joukkoon. Poliittiset puolueet ajavat kaikki yhtenäistä ohjelmaa, mikä niille sanellaan Silicon Valleystä ja Wall Streetiltä. Black Rockin toimitusjohtaja Larry Finkillä on enemmän valtaa kuin Saksan Merkelillä tai Ranskan Macronilla. Varainhoitajana se pelaa sitä omistavien korporaatioiden pussiin. EU:n ja Suomen tulevien sukupolvien velkarasitus – 750 miljardia euroa – on tämän investointisuunnittelijan päätettävissä. Rahat eivät auta pieniä ja keskisuuria yrityksiä jaloilleen, vaan ne kulkeutuvat finanssisektorin kautta keinoälyä kehittävään tuotantoon.
  Coronaa on ollut flunssa-aikoina jo iät ja ajat, mutta nyt se toimii keppihevosena digitaalisen vankilan luomiseksi ihmisille. Siksi tarvitaan myös ehkä toinen aalto. Rokotebisneksestä odotetaan suuria voittoja Black Rockin asiakkaille. Ihmisiin istutetaan injektioissa heikennetyn viruksen asemasta virusgeeni ja se tuhoaa immuniteettia niin, ettei se kykene enää normaaliin puolusrustehtäväänsä ylikuormittuessaan.
  Jatkuva seuranta 5 G:n avulla mahdollistaa protestimielialatarkkailun ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet sekä välittömän muutosstrategiareagoinnin hybridisodassa – näinhän tapahtuu parasta aikaa hyvin nopeasti.
  Vihreään CO 2- valheeseen liityvät innovaatiot ovat Sixten Korkmanin mukaan tärkeitä lapsenlapsille. Tämä Bilderberg-kävijä-neuvonantaja haluaa ohjata Suomen perikatoon jatkuvalla ylikansallisia korporaatioita nuolevalla jankuttamisellaan. Jean- Claude Junckerin oppipojan ja aseenkantajan Jyrki Kataisen elikkä Sitran alaisuudessa halutaan omavarainen turvetuotanto ajaa alas. Puunpoltto on syntiä metsien maassa. Ilmastovalheeseen kannattaa panostaa Black Rockin tyyliin.
  ——–
  Kiinassa on avattu ensimmäinen keinoälyravintola, jossa on parikymmentä ruoanvalmistusrobottia ja robottitarjoilijat. Maata johtaa vahvana tekijänä oligarkkien ryhmittymä, joiden määräysvallassa on teknisen, ihmistä korvaavan kehityksen huippuosaaminen. Elon Muskeja on niin lännessä kuin idässä. Nykyajan Attilat ja Tsingis-Kaanit eivät enää ratsasta hevosilla valloittaakseen maailmaa.

  • Tiedätkö noista Kiinaa johtavista oligarkeista enemmänkin? Pelaavatko vain omaan pussiin kuten meillä täällä ’läntisessä arvoyhteisössä’ vai koko kansan edun ohjaamina?
   Maan johto ei kuitenkaan kai ole vielä robottien käsissä.
   Alkaa tuntua jo siltä että ihmisten hulluuden vain kasvaessa voisi ollakin parempi jos maailman johto olisi robottien käsissä jotka olisi ohjelmoitu turvaamaan ihmiskunnan tulevaisuus ja estämään nwo-mafian puuhat.

   • ”Alkaa tuntua jo siltä että ihmisten hulluuden vain kasvaessa voisi ollakin parempi jos maailman johto olisi robottien käsissä jotka olisi ohjelmoitu turvaamaan ihmiskunnan tulevaisuus ja estämään nwo-mafian puuhat.”

    Hyvä Truth_hunter, paljastan sulle pikkusen siitä miten tarinani juoni etenee. Koko jutun idea on siinä että torakat pyrkivät saamaan maailman hallintaansa. Ja koska ötökät huomaavat Vähä-Kippolan ihanteelliseksi pyrkimyksilleen – kunnianhimostaan johtuen täysin manipuloitavaksi poliitikoksi – ne saavat äijän ansaan.

    Mutta maailman kohtalo niiden käsissä olisi kaikea muuta kuin turvattu.

   • Kiinan oligarkeista kertoi maassa syntynyt Ernst Wolff, saksalainen vapaa taloustoimittaja ja kirjojen julkaisija. Hänen mukaansa maailman väkirikkaimman maan ruorissa ovat käytännössä oligarkit, heillä on suuri vaikutusvalta siihen, miten Kiina valtiona toimii. Alana on huipputeknologia, keinoäly. Kiinalla on myös pitkälle vietyä salaista avaruusteknologiaa.
    Wolff epäilee, että kuitenkaan Kiinan ja USA:n välille ei syttyisi sotaa, vaan maailmanpoliisi aloittaisi taas Lähi-Idän kahinat tuhotakseen siellä öljyntuotantoa, saadakseen oman liuskekiviöljynsä myyntiin. Siksihän Venäjän öljyputki Itämerellä, Nordstream 2 on nyt vaikeuksissa.
    Ilmastonmuutoshöpöhöpö liittyy myös strategisesti Venäjän edullisen öljyn myynnin alasajoon. USA:n virallinen linja ei usko ilmastonmuutokseen, he tietävät, että on kysymys säätilojen manipulaatiosta geoengineeringin ja erilaisten sähkömagneettisten antennihäirintäkeskusten kautta. He voivat pakottaa näin ostamaan kalliisti tuotettua öljyään, autokannan sähköistäminen nopeasti on illuusio. Juonena ilmastohömppä palvelee tietenkin maailman rikkaimpien etua monella eri tavalla. Suomen hallitus Bilderbergnyrkkineuvonantajineen ja Suomen Itsenäisyyden Juhlarahasto, Sitra, haluavat ykkösprioriteettina samaa, oligarkkien rikastumisesta rapakon takana vastataan siis ensisijaisena velvollisuutena.

    Ernst Wolff on ollut hyvin aktiivinen viime vuosina. Hän on kirjoittanut kirjan ”Finanz-Tsunami” ja on auttanut Saksassa ymmärtämään finanssipiirien, hedgerahastoilla pelaavien keinottelijoiden määräysvaltaa ja kuvannut heidän toimintansa johtavan kaaokseen ja lopulta romahdukseen. Hiljattain kuuntelin hänen puheensa Stuttgartin ulkopuolella puistomielenilmauksessa. Eilen kuuntelin hänen haastattelunsa Rubikon-vapaan toimituskunnan tekemänä, jossa hän toi esille Kiinan rikkaimpien merkityksen.

  • Uusi velkasuhteen muoto on kehitetty ja ihmiskunnan innovaatioiden lista pitenee. Tässä velkasuhteen muodossa velkaa myöntävä taho sanelee, kuinka velkarahat käytetään. Niillä ostetaan mm. velkojan kavereiden omistamien firmojen tuotteita. Sanellaan se, mitä ostetaan ja ostopaikka. Rahojen ”hummaaminen” ei siis tuota vaikeuksia. Velkarahalla on myös tarkoitus aiheuttaa mahdollisimman paljon harmeja sille taholle, joka velan aikanaan maksaa takaisin korkoineen, eli eurooppalaiselle veronmaksajalle. Velka sitoo ja yhdistää eurooppalaisia uuteen ihanaan supervallan patrioottiseen tunteeseen ja tähtirinkiliput liehuvat. Maksajien tehon lisäämiseksi heistä ja lapsistaan tehdään ihmisrobotteja. Amerikan setä neuvoo tässä.

 6. Maailma globalistin silmin nähtynä — The World Through the Eyes of a Globalist
  (Twilight Zone 2020) … muutama poiminta
  STEVEN YATES • JUNE 23, 2020 • 4,200 WORDS • 6 COMMENTS • REPLY
  … What they share is a plan — for total control. Whether it’s called world government or the “softer” global governance, you’ll see it as an inevitable result of technology and modernity.
  For the past three centuries, things have gotten more centralized and consolidated. The process is now accelerating. For you and your fellow globalists, many your superiors in a vast treelike hierarchy, the world is like a game of Risk. You know the rules, you have the skills, and you’re playing to win.
  It is a game, after all. Populations are like pieces on a board, to be moved around or removed at will or whim, as you challenge other global players and bring everyone into your fold.
  Our voyage has begun. I should warn you, gentle reader, before we go all the way through that door….
  So you are a globalist. You were born to wealth and real privilege, educated at Harvard (or Yale or Columbia). You came of age assuming that as one of the blue bloods, your destiny is to help shape the new world order to come.

  You’re in awe, admittedly, of the wealth accumulated by such dynasties as the Rothschilds, how they managed to drop from sight over a century ago and remain hidden — not on lists of the rich such as Forbes publishes — despite their absolute lock on trillions through the central banks they control and hundreds of “shell” corporations whose managers have no idea, because many in the dynasty don’t use that name.
  You are properly disdainful of the masses. Like your fellow globalists you don’t see them as more than cattle, fit to be caged in work cubicles and ruled. … If you’re anything, you’re a realist. Since the masses act like cattle, why not treat them like cattle?
  At some point, you might be one of the people who gets to decide who lives and who dies, as the crisis your superiors did so much to engineer and then to hide inside continues to unfold: the genetically-engineered coronavirus, the planned-emic, the fomented racial unrest, the cancellation of history through programmed destruction of monuments to it. Fairytales like “white privilege.”
  Whatever divides, helps, because when groups are at each other’s throats over “microaggressions” and “racism” or trans-confusion or whatever, they’re not watching you.
  Are you a sociopath? You don’t know. You understand the question, but you don’t think it has much meaning. You were raised as you were, you know what you know, and you do what you have to. You can empathize with your own, you think, but who knows? You tell your wife you love her, and she was picked for you because she’s good stock, too, but should she make the slightest wrong move, or show too much curiosity about what you do during the day, she’s gone in less time than it takes to say divorce. And without the niceties of a division of assets.

  Sometimes you think you can empathize after all, and you’re deathly afraid it will show at some point….

  You’re a globalist, a blue blood, and above such things.
  Less population is a good thing.
  Resistance is futile, and all that….

  So there you are. This is your world — and the world to come. A world with a single governing structure about to pull everyone in, willingly or not; a single world marketplace dominated by corporations some of your superiors own and control, with employment for those who got with the program;
  Things are going well enough that your superiors think they’ll have the basics in place by 2030, and given how many people actually did fall in line behind the COVID-19 scare, you’re thinking this as well.
  There’s a document out there in plain view citing that year, with silly stuff about things like eradicating poverty. You know your superiors don’t care about eradicating poverty, but such sentiments play to the emotions of those you want to influence. Even the more intelligent of the masses are still, after all, creatures of emotion. Their primary emotions being fear, greed, and lust, you, your superiors, and their predecessors have known for decades how to incentivize most of them.

  As for the refuseniks? In time, they’ll be dealt with—

  Well, gentle reader, we’ve looked at the world — your world — through the eyes of a globalist. It is time to return you back from this journey of sight and sound and mind. Back from Twilight Zone 2020. Back through that door to the familiarity of home and hearth. The bathroom is still the first room on your left.
  https://www.unz.com/article/the-world-through-the-eyes-of-a-globalist/
  ——–
  Kun/jos ei suostu olemaan globalisti niin voi kysyä miksi väestö pitää tuhota jopa 500 miljoonaan mutta silti muita tuhoava ahne eliitti voi itse tuhota maailmaa surutta oman etunsa takia?
  Voisihan planeetan kohtaloon vaikuttaa muillakin keinoilla kuten väestön vähenemiseenkin. Onhan meitä jo liikaa tällä planeetalla kestävää kehitystä ajatellen. Se on aika varma tosiasia. Maapallon resurssit eivät riitä näin suurelle määrälle ihmisiä pitempään. Jo nyt on maaperä, meret ja ilmasto tuhoutunut pahasti. Edustuksellisen demokratian keinoin tuskin näihin ongelmiin päästään käsiksi kun se on pääosin vain taistelua eri puolueiden vallasta eikä keskittymistä yhdessä todellisten ongelmien hoitoon.
  Joten joutuu kysymään onko tämä nwo-fasismi pakon sanelemaa? Eikö ihmiskunta pysty itse ratkaisemaan ongelmiaan vaan ne jäävät psykopaattien hoidettaviksi heidän omilla tavoillaan? He vain hyödyntävät muiden idealismin, passiivisuuden ja kyvyttömyyden hyväksyä realiteetit.
  https://unsdg.un.org/2030-agenda

  • Lauren Guyenot toteaa kirjassaan From Yahweh jo Zion:
   Marx once wrote: ”The Jew … can behave towards the state only in a jewish way, that is by deeming himself justified in separating himself from mankind, by abstaining on principal from taking part in the historical movement, by putting his trust in the future which has nothing in common with the future of mankind in general.”
   Tämä on juuri se pankkiiri mafian strategia joka ohjaa Nwo-mafiaa ja globalisteja jotka eivät näe muuta keinoa luoda uutta maailmaa kuin sen tuhoavan tavan minkä artikkeli tuo esiin, tavan kieltäytyä yhteistyöstä ja hylätä ja tuhota muut jotka ovat ’vain palestiinalaisia’.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here