Kuten Vladimir Putin sanoi viime vuonna G20-maiden huippukokouksessa Japanissa, ”liberalismi on alkanut syödä itseään”.

Tämän päivän maailmantilannetta tarkasteltaessa läntinen kannibalismi on jo kaikkien nähtävissä. Otetaan muutamia esimerkkejä.

SUOMALAINEN VALIO meni paniikissa mukaan Yhdysvalloista koronatartuntaakin nopeammin levinneeseen rasismin vastaiseen kuohuntaan ja aikoo nyt luopua jogurttipurkkiensa ”stereotyyppisestä kuvituksesta”. Epäilemättä moni yhtiö ryhtyy samanlaiseen uudelleen arvioimiseen. Tämäkin on osa globaalieliitille sopivaa erilaisuuden ja rajapintojen häivyttämistä.

Samaan aikaan Yhdysvaltojen suurlähetystöt Moskovasta Souliin heiluttavat sateenkaarilippua ja ”mustien elämällä on väliä”-kylttejä omaa edistyksellistä oikeamielisyyttään korostaakseen (tiedossani ei ole, löytyykö Amerikan Saudi-Arabian lähetystön ulkoseinältä seksuaalivähemmistöjen värikästä symbolia, jotenkin epäilen, ettei löydy).

Seksuaalivähemmistöjen tai mustien kohtelusta tässä on tuskin kysymys, pikemminkin sopivien ryhmien politisoinnista aseeksi lännen hegemonian kyseenalaistavia maita vastaan. Virallinen Amerikka puhuu paljon ”vapaudesta”, mutta ovatko muut maat vapaita hylkäämään lännen tuputtamat arvot ja elämäntavat, jotka ne kokevat haitallisiksi? Tämä ei kaaoksen imperiumin intresseihin sovi.

ARKISEMMISSAKIN YMPYRÖISSÄ sattuu ja tapahtuu. Kun jalkapalloseura Burnley FC:n fani Jake Hepple lennätti ”White Lives Matter”-banderollia valioliigan ottelun aikana Etihad-stadionin yläpuolella, vastalauseena yksipuolisille Black Lives Matter-mielenosoituksille, hän sai ikuisen porttikiellon kotijoukkueensa areenalle.

Tämäkään ei riittänyt, vaan tekoaan anteeksi pyytelemättömän Hepplen Facebook-tili poistettiin ja hänet erotettiin työstään suunnittelutoimistossa. Kuin kollektiivisena rangaistuksena myös miehen tyttöystävä erotettiin omasta työstään. Virallista narratiivia vastustaville on nyky-yhteiskunnassa luvassa paarian rooli.

SAMANAIKAISESTI CAMBRIDGEN yliopiston akateemikko Priyamvada Gopal, joka julkisesti julisti Twitterissä ettei ”valkoisten elämillä ole väliä”, ei vain pitänyt työpaikkaansa – vaan sai jopa ylennyksen. 

Mietitäänpä hetki tätä epäsuhtaa, jota tiedostavat poliitikot ja valta(vale)media tukevat oikeutena ja kohtuutena. Länttä hallitsevan eliitin kasvoilta on pudonnut nyt muutakin kuin vain koronamaski. Enää vihamielisyyttä ei edes yritetä peitellä, vaan vastakkainasettelua pyritään lietsomaan vain lisää. Mihin tämä massapsykoosi vielä johtaa?

Kuva: Pixabay

56 KOMMENTTIA

 1. Hysteriat seuraavat toinen toistaan ja toinen toista hullumpana. Istumme eturivin paikalla katsomassa kuinka Länsi alkaa luhistua. Ja Suomi hakee yhä lähempää yhteyttä Lännen suurimpien pahantekijöiden kanssa.

  Onko tämä tragedia vai komedia. Toivokaamme jälkimmäistä, sillä ensin tarvitaan jonkinlainen luhistuminen jotta uuden rakentaminen voi alkaa.

  Itse asiassa prosessi on paljon vanhempi kuin mitä kuvitellaan. Lännen moraalinen alamäki alkoi Hiroshiman atomipommilla ja sen jälkeen Korean pommittamisella siihen pisteeseen, että kohteet loppuivat. Mutta koska USA:n taloudellinen nousu ja ylivalta olivat käynnissä iso kuva peittyi näkyvistä. Seurasivat Vietnamin tuhoamisyritys ja Indonesian suistaminen raiteiltaan 60-luvulla. Kehitysmaiden kansalliset nousut leimattiin kommunismin nousuksi, joka oli tuhottava.

  Nyt kun Aasia väistämättä kehittyy uuteen kukoistukseen alkaa palapelin kuvio näkyä selkeämmin. Länsi ei voi enää kupata kolmatta maailmaa ilmaiseksi ja alkaa jäädä jälkeen yhä useammalla mittarilla. Afrikan noususta on selviä merkkejä. Miettikääpä mitä media sieltäkin lähettää: kurjuuspornoa, vaikka monen maan kehitys on selkeästi kuvattavissa. Tästä ei kerrota mitään, tai jos kerrotaan niin väittäen, että Kiina on Afrikalle uhkatekijä.

  Suomi ei ole koskaan ollut siirtomaaisäntä mutta on omaksunut siirtomaaisäntien maailmankuvan. Luopumalla tästä harhasta voi vasta alkaa vasta uusi nousu kansakuntana, yhdenvertaisena maailman kaikkien kansakuntien joukossa.

 2. Näin ihmiskunta kehittyy aina. jaksoiittain tai sykleittäin. Asiat vedetään tappiin saakka kunnes sitten tulee vastaisku ja kaikki käännetään päinvastoin.

  Kuten 80 vuotta sitten natsit mellakoivat ja pistivät kaiken mullin mallin ihmiskunnan kurkusta työnnettiin alas täysin päinvastainen suvakki-ideologia, jota toki aluksi ei kutsuttu suvakki-ideologiaksi vaan kaikeksi muuksi.

  Näin tulee käymään nytkin. Vihervas -kukkasen puhjettua nyt kauneimpaan kukkaansa kansalaiset näkevät minkälainen mätäpaise ideologia oikeasti onkaan.

  Ja kohta tuuli muuttuu. Ja jos tämän asian tietää tavallinen Vastavalkeaan kirjoittava läskipää, tietää tämän asian moni muukin. Ja koska kyseessä on yhteiskunnalle vaarallinen synnytystapahtuma näyttää siltä että tällä kertaa näihin synnytystuskiin on myös varauduttu.

  Martin Armstrong, tietokone-talous -ihmemies kirjoittaa aiheesta omalla blogipalstallaan. Lisäksi on tietysti Qanon, joka kirjoittaa samasta aiheesta, jos joku kyyninen ja sokea sinne ivalliselta naurultaan nyt pystyy mennä tutkimaan asiaa.

  • ”80 vuotta sitten natsit mellakoivat ja pistivät kaiken mullin mallin …”
   Kansallissosialistit ajoivat ihan hyvää ja tervettä eikä mitään mullin-mallin agendaa. Nythän monet maat alkavat ottaa siitä jo mallia pysyäkseen itsenäisinä.
   Ihmisten kannattaisi perehtyä tarkemmin siihen mitä se todellisuudessa oli eikä uskoa mafia-veljien propagandaan.
   Valtamedia on pitänyt huolen siitä että Hitlerin taistelu bolshevikkejä ja pankkiiri-mafian Saksan tuhoamisyritystä vastaan on halpamaisesti vääristelty sionistien toimesta ja kansallissosialismi on ladattu pelkällä pahuudella ja Hollywoodin syytämällä holokausti propagandalla, fasismilla ja julmuudella vailla vertaa vaikka se oli silloisen WW1 jälkeisen tuhoutumisen partaalla olevan Saksan kansan ainoa pelastus ja siksi selkeästi enemmän positiivinen asia jossa koko Saksan kansa oli mukana.
   https://truthtopowernews.com/hitlers-socialism-vs-marxs-socialism-n3414
   https://nationalvanguard.org/2020/06/we-must-dismantle-jewish-supremacy-silence-is-not-an-option/

   • Kyllä, kyllä, jokseenkin samaa mieltä, mutta asiat lähtivät lapasesta ja murros tapahtui.

    • Lapasesta on lähtenyt … Tällaisilla rikollisilla huijareilla ei olisi kansallissosialismissa ollut mitään mahdollisuuksia toimia mutta nyt on. Monin verroin pahempaa tämä on
     Some Conspiracy Theories Are for Real
     Philip Giraldi
     … some conspiracy theories that are more worth considering than others. One would be the role of George Soros and the so-called Open Society Foundations that he controls and funds in the unrest that is sweeping across the United States.
     Soros and his supporters, many of whom are Jewish because they think they see anti-Semitism in the attacks on the Hungarian, claim to support democratization and free trade worldwide.
     He is, in effect, one of the world’s leading globalists. Soros claims to be a “force for good” as the cliché goes, but is it completely credible that his $32 billion foundation does not operate behind the scenes to influence developments in ways that are certainly not democratic?
     https://www.strategic-culture.org/news/2020/07/02/some-conspiracy-theories-are-for-real/

   • Miten noin hyvin ajatteleva ja kirjoittava kansalainen kuin truth hunter voikin puolustaa Natsi-Saksaa? Jotain rajaa nyt.
    Jos jatkettaisiin tätä ajatuskyhäelmää, niin voihan se olla, että Natsi-Saksa olikin juutalaisten aikaansaannos. Ainakin se lopulta edisti juutalaisten asiaa enemmän kuin mikään muu.

    • Katsos kun jotakin yritetään ja sitten tulee sota niin astuvat sodan lait voimaan. Sitten tapetaan ja vihollisista luodaan järkyttävä hirviö ja kaikki on sotkussa.

     Kaikki yhteiskunnat ja järjestelmät tavoittelevat ihanaa tulevaisuutta jossa kaikki ovat onnellisia, sitten asiat poikkeuksetta menevät pieleen ja lopputulos on painajainen. Natsisaksa ei ole poikkeus, tietenkään.

     Siksi ihmisten äänestyskäyttäytymistä on syytä kunnioittaa, koska siten saadaan vallanpitäjät verettömästi vaihdettua.

    • Olet nyt ymmärtänyt minut vähän väärin.
     Lähinnä yritin sanoa että kansallissosialismi oli aikaansa edellä ja että vain sen avulla Saksa pystyi nousemaan ww1 nöyryytyksestä.
     Jos ajatellaan tulevaa niin siihen suuntaan olisi edettävä jokaisen kansakunnan.
     Se tarkoittaa irtiottoa pankkiiri-mafiasta ja nwo-agendasta jossa uhrataan isänmaa globalisti-eliitille ja orjuutetaan kansat velanmaksajiksi.
     Mitä ww2 tulee niin sekään ei suinkaan ollut Saksan aloittama vaan pankkiirimafia sen käynnisti Saksaa vastaan tuhotakseen sen. Sen rauhanehtoihin ei suostuttu koska se oli uhka nwo-mafialle ja se piti tuhota. Luulisi sinun tuon tietävän.
     Ei Saksalla ollut muita valloitus intressejä kuin palauttaa ww1:ssä siltä viedyt alueet jotka myös halusivat kuulua Saksaan. Se haluttiin tuhota pääosin vain siksi että siitä oli tulossa taloudellinen uhka Brittiläiselle Imperiumille ja ’Lontoon kolonnalle’ joka tuki NL:n kommunisteja.
     https://barnesreview.org/product/the-jewish-hand-in-the-world-wars/
     Ei kansallissosialistinen Saksa ollut juutalaisten aikaansaannos. Se syntyi pakon alla kun Saksa ei suostunut tuhottavaksi. Sionistit tosin tekivät yhteistyötä Aatun kanssa ja hänen armeijassakin heitä oli 150 tuhatta. Näin he edistivät maan juutalaisten Palestiinaan muuttoa joista suurin osa ei ollut halukkaita muuttoon.
     Hollywood- ja media-propagandan mukaan kaikki on tietysti toisin eli Saksasta on tehty se PääPiru.

     • ”Ei Saksalla ollut muita valloitus intressejä kuin palauttaa ww1:ssä siltä viedyt alueet jotka myös halusivat kuulua Saksaan.”

      Miksi valehdella?
      Hitler valtasi Itävallan, Tsekin, Puolan, Belgian, Ranskan, Hollannin, Tanskan, Norjan… Mitkä näistä oli palautettavia?

      Natsien virallinen linja oli, että esimerkiksi slaavit ovat ali-ihmisiä, jotka tulee alistaa orjiksi ja maat valloittaa.

      Ohessa lainaus natsien propagandaministeriön tiedotteesta numero 1306 koskien ”ali-ihmisiä”:

      ”It must become clear to everybody in Germany, even to the last milkmaid, that Polishness is equal to subhumanity. Poles, Jews and Gypsies are on the same inferior level. This must be clearly outlined […] until every citizen of Germany has it encoded in his subconsciousness that every Pole, whether a worker or intellectual, should be treated like vermin”

      Ja Hitlerin omia lainauksia slaaveista:

      27 July 41: ”We will take the southern Ukraine, especially the Crimea, and make it an exclusively Germany colony. There will be no harm in pushing out the population there now.. The German colonists will live on handsome, spacious farms.. what exists 30 to 40 kilometers out will be another world, in which the Russian remnants will live..”

      17 Sept 41: ”The Slavs are a mass of born slaves, who feel the need of a master. The Russian space is our India! Like the English, we shall rule this empire with a handful of men. It would be a mistake to claim to educate the natives.. The Slav people are not destined to live a cleanly life.. It’s better not to teach them to read. Even to give them a locomotive to drive would be a mistake.. We’ll supply the Ukrainians with scarves, glass beads, and everything colonials like.”

      25 Sept 41: ”We’ll drive Asia back behind the Urals. No organised Russian state will be allowed to exist west of there.. they are brutes in a state of nature,”

      17-18 Oct 41: ”We’ll let the Russian towns fall to pieces – let them know just enough to understand our highway signs, so that they won’t get themselves run over by our vehicles! .. There is only duty: to Germanise this country by the immigration of Germans, and to look upon the natives as Redskins. I have no feelings about the idea of wiping out Kiev, Moscow or St. Petersburg.”

     • The immediate precipitating event was the invasion of Poland by Nazi Germany on September 1, 1939, and the subsequent declarations of war on Germany made by Britain and France,

      Tuota tarkoitin. Saksa ei olisi jatkanut tuosta mutta Britannia ja Ranska julistivat sodan eivätkä suostuneet rauhaan mitä Hitler halusi. Näin Saksa pakotettiin jatkuviin sotiin luomalla useita rintamia.
      Saksa ei saanut menestyä. Mutta Joku muu taho sai.
      Voi myös kysyä miksi pankkimafia ja Usan aseteollisuus tuki maata tuhotakseen sen myöhemmin ja korjasi maan tiedemiesten parhaimmiston sodan jälkeen rakentamaan ydinpommin jolla Aasia valloitettiin ja joka nyt on jo useiden maiden käytössä.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Causes_of_World_War_II
      Vaikea sanoa olisiko maailma nykyistä paremmassa mallissa jos Saksa olisi voittanut kuin mitä se nyt on.
      Ainakin valkoisen rodun, jonka tuho nyt on menossa osalta tilanne varmaan olisi parempi. Ja voiko tästä alemmas ylipäätään mennä kuin missä nyt ollaan?

     • ”Tuota tarkoitin. Saksa ei olisi jatkanut tuosta mutta Britannia ja Ranska julistivat sodan eivätkä suostuneet rauhaan mitä Hitler halusi. Näin Saksa pakotettiin jatkuviin sotiin luomalla useita rintamia.”

      Kertoisitko mikä oikeus Saksalla oli valloittaa Puola itselleen ja määritellä sen kansasta ”ali-ihmisiä” sekä aloittaa maan etninen puhdistus?

      Mikä oikeus Saksalla oli hyökätä useisiin neutraaleihinkin maihin kuten Tanska, Hollanti ja Norja sekä miehittää nämä?

      Logiikkasi siitä, että Puolan puolustaminen hyökkäyssodalta (jolla oli siis puolustusliitto Britannian sekä Ranskan kanssa) oli ”Saksan pakottamista sotaan” on aika erikoinen.
      Tuohan on sama kuin väittäisi, että jos koulukiusaaja hakkaa uhrinsa ja joku uskaltautuu auttamaan uhria, niin uhrin pahoinpitely on ollut uhrin itsensä sekä tämän auttajien syy.

      Natsi-Saksan Generanplan Ost määritteli Saksa politiikan Itä-Euroopan valloittamiselle, alistamiselle sekä etniselle puhdistamiselle.

      ”Together with settlers from other Gernanic countries and Volksdeutsche, the authors of the GPO expected to have 10 million persons for the colonization of the eastern territories. These territories included the occupied Polish lands, the Soviet Baltic republics (Lithuania, Latvia and Esthonia), the ”West Ukraine” (the provinces of Zhitomir and Kamieniec Podolski, part of Vinnitsa) and areas assitgned for settlement: the Leningrad region (Ingermanland), the Crimea and hinterland and the bend of the Dnieper (Dnieprbogen). These territories were populated by about 45 million ”aliens” including 5-6 million Jews. For racial reasons, the authors of the GPO planned to deport 31 million of these people to western Siberia. On the other hand, one may acept the hypthesis that the remaining 14 million people were to be annihilated, or considered suitable for Germanization and left where they were, or else used as manpower to work in the Reich or in the annexed territories.”

      ”Saksa ei saanut menestyä.”

      Saksa ei saanut hyökätä vieraisiin maihin, vallata niitä itselleen, ryöstää ne varallisuudesta ja orjuuttaa sekä etnisesti puhdistaa niiden kansoja. Näin Saksa toimi useissa maissa.

     • No en missään tapauksessa puolusta hyökkäyssotia.
      Varmaan vääryyksiä tapahtui mutta se kuva mikä kansallissosialismista ja ww2:sta on syötetty ihmisten mieleen on liian yksipuolinen ja Hollywood-ja holokausti propagandan luoma. Sen mukaan siinä ei ollut muuta kuin pahaa fasismia.
      Miksei totuutta sitä saa tuoda esiin? Sekin on aika outoa. Ketä valhe palvelee?
      Kansallissosialistit toimivat, toisin kuin marxilaiset sosialistit, koko kansan edun vaatimalla tavalla mikä minusta on tärkeä asia.
      https://truthtopowernews.com/hitlers-socialism-vs-marxs-socialism-n3414
      On myös hyvä muistaa mikä oli Saksan kohtalo ww1:ssä jossa se pakotettiin jatkamaan sotaa ja uhraamaan miljoonia sotilaita vastoin tahtoaan. Miksi ja kuka hyötyi?
      Ja luku sinänsä on Versaillesin häpeällinen rauhansopimus joka katkeroitti koko kansan.
      https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_I

     • Totuuden puhujalle:

      Saksa hyökkäsi Puolaan päästäkseen Neuvostoliittoon. Saksa pelkäsi kommunistien tuhoavan Euroopan. Nyt jälkikäteen on helppo kauhistella Saksan toimintaa, mutta jos ajattelet 1930 -lukua, niin kommunistit, joista suurin osa oli juutalaisia, tekivät vallankaappauksen Venäjällä, tappoivat hallitsijan sekä hänen perheensä mukaan lukien hallitsijan lapset.

      Jos tänä päivänä jossakin kuvitteellisessa maassa, vaikkapa Englannissa, islamilaista uskontoa kannattavat tekisivät vallankaappauksen jossa he paitsi ottaisivat vallan, myös tappaisivat kuninkaallisen perheen, alaikäiset lapset mukaan lukien, mitä luulisit tapahtuvan muualla Euroopassa?

     • @Totuuden puhuja 2.7.2020 at 22:30
      Tuohon kommenttiisi haluan lisätä vielä mitä NL:oon tulee että venäläiset olivat yleensä niissä osissa jotka Saksa valloitti tyytyväisiä Ja toivottivat valloittajat tervetulleiksi. Ja voi ajatella että koko NL:lle olisi varmaan ollut parempi vaihtoehto Saksan kuin bolsevikki kommunistien tuhoisa valta josta maa sai maksaa kovan hinnan kun maan parhaimmistoa lahdattiin heti alkuun kymmeniä miljoonia.
      Lähes satavuotisen kommunisti vallan aikana maa ja sen kansa joutui käsittämättömän vainon kohteeksi ja pelkäksi kommunistien nwo-hankkeen palvelijaksi jotka vielä lopuksi ryöstivät maan ennen lähtöään pääosin USAan jossa nyt jatkavat samaa ryöstämistä.
      Dokumentteja löytyy paljon.
      https://purkkiarmeija.blogspot.com/2018/08/berijan-tarhat.html
      https://www.tori.fi/pirkanmaa/Unto_Parvilahti__Berijan_tarhat_67509363.htm

      GULAG – vankileirien saaristo perustuu kirjailijan (Aleksandr Solženitsyn) omiin kokemuksiin ja yli kahdensadan muun ihmisen kertomuksiin. Teos piirtää lavean ja järkyttävän kuvan leirien ja vankikuljetusten oloista, nälkään ja työhön näännyttämisestä, mielivallasta ja eloon jäämisen keinoista.
      http://www.gulag.fi
      https://suomenkuvalehti.fi/kohtaamiset/vankileirien-saaristo-gulag-on-osa-historiaamme/

      Kun todellisuus oli tätä venäläisille niin ei ihme jos Saksa nähtiin enemmän pelastajana kuin vihollisena.

    • Hitler oli nähtävästi Thyssenin ja Bushin taskussa. Pääomapiirit tekevät rikoksia kansallisvaltioiden nimissä. Kunhan historiaa pikkuhiljaa kirjoitetaan uusiksi, niin kenties Hitleristä löytyy humanisti:)

     • Aadolf Hitleristä on tehty mediassa lähes itse saatana. Jos yhtään tietää hänestä paremmin, niin ihmiset varmaan pitäisivätkin häntä humanistina. Isoäitini oli jatkosodassa Lottana ja tiesi joitain sisäpiirijuttuja hänestä. Hän oli kuulemma (ja luemma) todella ystävällinen ja kohtelias ihan aidosti, oli niin eläinrakas, että oli sen vuoksi vegaani koska ei pystynyt syömään eläimiä. Hänessä oli paljon hyvyyttä ja herkkyyttä. Näin olen kuullut ja lukenut monesta eri puolueettomasta lähteestä. No, muutamat Juutalaiset ovat tuhat kertaa pahempia kuin Hitler, mutta helppohan se on syöttää paskaa aivottomilla lampaille, jotka eivät näe totuutta.

   • Ylempänä totesin että ”Saksa haluttiin tuhota pääosin vain siksi että siitä oli tulossa taloudellinen uhka Brittiläiselle Imperiumille ja ’Lontoon kolonnalle’ joka tuki NL:n kommunisteja.
    Kommentti Truth_hunter 30.6.2020 at 13:31
    (Tietoa Rotschildien pankkimafiasta jota myös kansallissosialismi yritti myöhemmin kaataa:
    Sota pankkijärjestelmän tulevaisuudesta)
    https://vastavalkea.fi/2020/06/19/blackrock-pukki-kaalimaan-vartijana/
    selventää asiaa.

    • @Totuudenonkija 2.7.2020 at 20:30

     Can You Trust Historians?
     Hitler should have recorded everything
     GUILLAUME DUROCHER
     It’s striking that a whole generation of postwar Hitler historians got into the habit of using fraudulent or unreliable documents.
     The jury is still out on Hitler’s wartime Table Talk, private conversations allegedly recorded by his aides.
     The current consensus is that while these documents are not a fake, there’s no telling if the stenographers made mistakes or if later editors manipulated the document, namely Hitler’s secretary Martin Bormann and the man who later brought the document to light, the Swiss businessman and Nazi sympathizer François Genoud.
     There’s every possibility, then, that there are interpolations or softenings of Hitler’s words to suit any of these parties’ political agenda.

     Still, it’s striking how frankly brutal the Table Talk is: Moscow and Leningrad are to be razed, the inhabitants of the Crimea are to be expulsed to make way for German settlers, and the Slavs – at best – are to be forcibly kept in a permanent state of backwardness and neglect in the countryside.
     Given that none of the parties involved appear to have had an incentive to harden Hitler’s message, this suggests authenticity. But it only suggests.

     Shockingly, the English version of the Table Talk was apparently partially translated from Genoud’s French with the blessing of the British historian who edited the book for the English-speaking world: Hugh-Trevor Roper.
     Some say that Hitler couldn’t possibly expound endlessly on all the subjects in the Table Talk. Surely his interlocutors would have butt in. I say: have you ever listened to Adolf Hitler?
     https://www.unz.com/gdurocher/can-you-trust-historians/

 3. Blogikirjoitus ilmaisee yksinkertaisilla esimerkeillä, miten sairaaksi läntiset yhteiskunnat ovat muuttuneet ja muuttuvat edelleen, kiihtyvällä vauhdilla. Koko prosessi käy juuri kuten sen kirjoituksessa Markku Siira kertoo, vain se mihin ihmeeseen tällä kansan mielen manipuloinnilla pyritään jää epäselväksi.
  Mutta analysoidaanpa hieman, kun jotain massiivisia uudistuksia tai muutoksia tapahtuu on ensimmäinen kysymys ”kuka hyötyy?”, tässä tapauksessa pitkällä ajanjaksolla ei kukaan hyödy, ei taloudellisesti eikä muutenkaan. Toinen kysymys on ”millaista yhteiskuntaa tällä muutoksella tavoitellaan?”, jos katsotaan mihin tilanne johtaa ja sitä pidetään asetettuna tavoitteena, on todettava valtaeliittiä vaivaavan kollektiivinen sekopäisyys tai jokin tarve tuhota ja aiheuttaa väkivaltaa ja sekasortoa. Tähän verrattuna historian hirmuhallitsijat ovat olleet pikkutekijöitä, mellastaen lähinnä rajallisilla alueilla eikä koko maailman kattavasti, tässä on huomioitava myös, että prosessi on vasta alussa. Tämä sairas agenda (kenen?) on vastaanotettu hieman eri tavoin eri maissa, valitettavasti kotimaani Suomi kuuluu niihin maihin, joissa vastaanotto on kuin jonkin vihauskonnon tai absoluuttisen totuuden täydellinen ja kritiikitön omaksuminen.
  Juuri siksi, että Suomi on eturintamassa länsimaiden mukana lähtenyt tähän sekasorron tahalliseen kylvämiseen, olen lähtenyt kotimaastani muualle Eurooppaan ja aivan pian myös pois läntisestä EU:sta. Tämän muuttoprosessini aikana olen huomannut, että Suomen viranomaisille ei riitä se, että he pääsevät eroon ”väärinajattelijoista”, vaan tämä valtavirran vastainen ajattelutapa on jotenkin kostettava, keinoilla jotka ovat epäsuoria ja selkeästi lainvastaisia. Kun viranomaiskoneisto on tuolla tasolla, vaihtelee henkilökohtaiset tuntemukseni säälin ja myötähäpeän vaiheilla.

  • Vastauksen jota täältä et saa saat noihin kysymyksiin kun luet Laurent Guyenot’n kirjan From Yahwen to Zion ja Gilad Atzmonin kirjat Wandering Who ja Being in Time.
   G alkoi insinöörinä ihmetellä wtc-iskuja ja päätyi nopeasti siihen ettei virallinen teoria kestä totuutta ja ajautui ottamaan selvää kenellä ja miksi voisi olla motiivi iskuun. Niin syntyi kirja From Yahwen to Zion
   https://www.amazon.com/Yahweh-Zion-Jealous-Promised-Civilizations/dp/0996143041
   https://gilad.online
   https://gilad.online/being-in-time

   • Vastaus kyllä ja looginenkin, taustalla jälleen ääriuskonto, kuinkas muuten. Mutta tavoitteen toteutumiseen käytännössä en usko, aikaisemminkin on ollut suuria tavoitteita, jotka eivät ole toteutuneet.

    • Äärimmäistä suuruuden hulluuttahan tuo tavoite on. Tietysti vielä suuremmasta kertoisi ajatus kaapata koko universumi omaan hallintaan.

    • Jos ajatellaan ’Kirjan uskontojen’ eli aabrahamilaisten valtauskontojen välistä dynamiikkaa ja voimasuhteita, niin hämmästyttävän pitkälle tuo tavoite on toteutunut. Ainakin kristinusko on ajettu sen entisissä emämaissaan lähes marginaaliseen asemaan. Ei pelkästään sen kannatus ole huikeasti vähentynyt, vaan sen opetuksellisia sisältöjä on pystytty muuttamaan ulkopuolisten tahojen vaikutuksesta. Useimmissa tapauksissa tämä taho on juutalaistaustainen edustaen joko sekulaaria vasemmistojuutalaisuutta (esim. Freudin seksuaaliteoriat tai ylipäätänsä nk. kulttuurimarxismi) tai uskonnollis-nationalistista juutalaisuutta, joka pyrkii korostamaan kristinuskon juutalaisia juuria ja on tuottanut siihen vahvan sionistisen elementin. Islamin osalta voidaan nähdä monien arabikansojen ahdinko ja sekaannus lähi-idässä. Islamilainen terrorismi luotiin suurelta osin CIA:n ja Mossadin toimesta aluksi hyödylliseksi aseeksi Neuvosto-imperiumia ja kommunistihallintoja vastaan mm. Afganistanissa ja myöhemmin hajaannuksen luomiseksi Lähi-Idässä sekä syvien epäluulojen aikaansaamiseksi kristinuskon ja islamin välille.

     USA on tällä hetkellä melkeinpä täysin alistettu sionistisille intresseille kuten osittain myös monet läntisen Euroopan maat.

     Tämä uusin rotusota, jossa valkoiset tai kristityt nähdään maapallon moraalisena syöpänä, on mitä ilmeisemmin masinoitu pystyyn, jotta sillä voidaan blokata kaikenlainen vähänkin anti-semitismiksi tulkittava arvostelu. Valkoisen rodun edustajan on pidettävä vain suunsa kiinni ja hävettävä olemassaoloaan. Euroopplaisille kansoille hyvin istuvia moraalisia arvoja tuottanut kristinusko on ajettu marginaaliin ja nyt sille yhtenäisyyttä tuottaa vain epämääräinen valkoisen rodun käsite. Tämä on puolestaan nyt demonisoitu tarkoitushakuisella ja faktojen vastaisella historian tulkinnalla. Valkoisia syyllistetään ylivaltapyrkimyksistä, vaikka sellaisia pyrkimyksiä on oikeasti vain yhdellä kansalla maailmassa.

     • Sulla on tiedoissasi pahasti puutteita! Et näköjään tiedä, että Neukkula oli kylmän sodan aikoina islamilaisen terrorismin tärkeimpiä tukijoita ja levittäjiä!

      Sekä KGB, että neukkulan sotilastiedustelu ym. olivat tukijoina, teknisinä asiantuntijoina ja rahoittajina sadoissa terrori-iskuissa ympäri maailmaa!

     • Fundamentalismin innostamia vastarintaliikkeitä on kautta aikain käytetty eräänlaisina proxy-armeijoina suurempien sotilasmahtien asiamiehinä niillä alueilla, joiden hallintoa on haluttu heikentää. Modernin sissitaistelun tai myöhemmin terrorismiksi leimatun vapaustaistelun historiassa kylmän sodan aikoina molemmat osapuolet tukivat liikkeitä siellä, missä halusivat horjuttaa toisen blokin tukemaa hallintoa. Idän ja lännen tiedustelupalvelut ovat olleet tässä suhteessa toistensa peilikuvia enkä ihmettelisi sitäkään, että ne ovat toimineet salaisessa herrasmies-sopimussuhteessa toisiinsa nähden. Ne tietävät toistensa aikeet ja toimintatavat. Lopulta voimasuhteet määrää raaka taloudellinen voima sekä oman blokin väestöjen mielipiteiden hallinta. 1980-luvulle tultaessa länsiblokki osoittautui näissä suhteissa ylivoimaiseksi.

      Neuvostoimperiumin kaatumisesta on jo aikaa kulunut ja islamilainen terrorismi otettiin nimenomaisesti länsiblokin työkaluksi sekä myötä- että vastakarvaan. Tuetut terroristit horjuttivat hallintoja siellä, missä se oli lännelle hyödyllistä ja toisaalta lännelle vihamielisiksi tulkitut liikkeet muodostivat oikeutuksen sotatoimenpiteille niissä maissa, joiden hallinnot länsi haluaa kaataa. Iranin ja Venäjän tukema hezbollah- tai hamas-terrorismi on myös vapaustaistelua Lähi-Idän häirikkövaltion eli Israelin ja sen fanaattisen ja koko maailmalle vaarallisen sionistihallinnon kukistamiseksi. Tuolla terrorismilla ei ole kansainvälistä ulottuvuutta, vaikka toisin pyritään väittämään ja lavastetuilla iskuilla tätä korostamaan. Kuitenkaan mitään yksinkertaistettua ’hyvikset vastaan pahikset’ -tulkintaa tilanteesta ei ole syytä tehdä ja Suomen olisi viisainta pysytellä mahdollisimman puolueettomana. Sekin mahdollisuus tosin hukattiin länsiuskollisen ulkopolitiikan muodossa.

 4. Rasismin vastainen näennäishumanistinen kampanjointi on typerää, mutta vahingot jäänevät melko pieniksi. Varsinainen länsimaiden kansojen alistaminen tehdään viruspelottelulla ja torjuntatoimenpiteillä, jotka täyttävät brutaalin psykologisen alistamisen ts. kidutuksen kaikki tunnusmerkit.
  https://www.youtube.com/watch?v=3yk3xezML8Q

 5. > Enää vihamielisyyttä ei edes yritetä peitellä, vaan vastakkainasettelua pyritään lietsomaan vain lisää. Mihin tämä massapsykoosi vielä johtaa? >

  Käytit juuri oikeaa sanaa, koska kollektiivisen tietoisuuden aiheuttamassa ”massapsykoosissa” ollaan ja sille emme voi yhtään mitään. Tämä menossa oleva coronaHOAX, vastakkainasettelu, kasvava viha ja pienyritysten alasajo johtaa valtiollisten järjestelmien romahdukseen ja MASSIIVISEEN KAAOKSEEN, joka vie meidät uuteen maailmanjärjestykseen. Raamattuun perustuen voidaan kuitenkin todeta, että ”ei mitään uutta auringon alla”, eli mitä aikaa kello tikittää… mikä on ihmisen (ihmisen pojan) tulevaisuus?

  Raamattu vastaa:

  ”Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Me emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet herätetään katoamattomina ja me muut muutumme.”

  ”Sillä niin kuin salama leimahtaa idässä ja valaisee taivaan länteen asti, niin on oleva Ihmisen Pojan tulo.”

  Jokainen, joka hakee pelastusta / pelastajaa itsensä ulkopuolelta tulee karvaasti pettymään – totuus on ihmisessä!

 6. Pohdintaa onko USAn presidentinvaalilla enää mitään merkitystä.
  Pohtija päätyy siihen ettei ole … ”yksinkertaisesti sanottuna – toisin kuin vuonna 2016, vuoden 2020 vaalien tuloksilla ei ole mitään merkitystä. Huolehtiminen siitä, kuka on seuraava nukke Valkoisessa talossa, merkitsee samaa kuin uuden kapteenin äänestämistä jo uppoavaan Titanic iin.”
  Simply put, and unlike the case of 2016, the outcome of the 2020 election will make no difference at all. Caring about who the next puppet in the White House will be is tantamount to voting for a new captain while the Titanic is sinking.

  Does the Next Presidential Election Even Matter? — muutama poiminta linkistä
  THE SAKER • JULY 2, 2020 •
  So what if Trump does get re-elected?

  In truth, the situation is so complex and there are so many variables (including many “unknown unknowns”!) that make predictions impossible. Still, we can try to make some educated guesses, especially if based on some kind of logic such as the one which says that “past behavior is the best predictor of future behavior”. In other words, if Trump gets elected, we will get more of the same. Personally, I would characterize this “same” as a further destruction of the US from within by the Democrats and their “coalition of minorities” combined with a further destruction of the US Empire abroad by delusional Republicans.

  I very much doubt that it makes any sense at all to vote for that, really. Better stay at home and do something worthwhile with your time, no?
  Now what about a Biden election?

  Remember that Biden is now the de-facto leader of what I would loosely call the “anti-US coalition”, that is the “coalition of minorities” which really have nothing in common except their hatred of the established order (well, and, of course, their hatred of Trump and of those who voted for him).
  These minorities are very good at hating and destroying, but don’t count on them to ever come up with constructive solutions – it ain’t gonna happen.

  On the international front, a Biden Presidency would not solve any of the problems created by Obama and Trump: by now it is way too late and the damage done to the international reputation of the United States is irreparable. If anything, the Dems will only make it worse by engaging in even more threats, sanctions and wars. Specifically, the Demolicans hate Russia, China and Iran probably even more than the Republicrats.
  The truth is that if Biden gets elected, the US will continue to fall apart internally and externally, if anything, probably even faster than under a re-elected Trump.

  Which brings me to my main conclusion:

  Why do we even bother having elections?
  First, I don’t think that the main role of a democracy is to protect minorities from majorities. A true democracy protects the majority against the many minorities which typically have a one-issue agenda and which are typically hostile to the values of the majority. Oh sure, minority rights should be protected, the question is how exactly?
  It is quite obvious that neither the Republicrats nor the Demolicans represent the interests of “we the people” and that both factions of the US plutocracy are under the total control of behind-the-scenes real powers. What happened four years ago was a colossal miscalculation of these behind-the-scenes real powers who failed to realize how hated they were and how even a guy like Trump would seem preferable to a nightmare like Hillary (as we know, had the Dems chosen Sanders or even some other halfway lame candidate, Trump would probably not have prevailed).

  This is why I submit that the next election will make absolutely no difference:

  The US system is rigged to give all the power to minorities and to completely ignore the will of the people
  The choice between the Demolicans and the Republicrats is not a choice at all
  The systemic crisis of the US is too deep to be affected by who is in power in the White House
  Simply put, and unlike the case of 2016, the outcome of the 2020 election will make no difference at all. Caring about who the next puppet in the White House will be is tantamount to voting for a new captain while the Titanic is sinking.

  https://www.unz.com/tsaker/does-the-next-presidential-election-even-matter/

  Lopuksi voi kysyä ollaanko mekin jo samassa tilassa uppoavan Titanicin reittiä liian pitkään seuranneina?

   • Jaksat uskoa vielä … Se edellyttäisi ’illujen’ vallan murtamista
    When I posted this on Monday, under the title Sounding the Alarm, the question, “what would the world look like without these evil f**kers?” got obscured (by my sounding the alarm.) There was no response. So I ask you again. Imagine what would the world be like without the Illuminati. (hmakow@gmail.com)
    Endnote: The Cabalists (Globalists) understand that this is a Battle of Wills. Yes, they have brute power on their side but they must first conquer us mentally and spiritually. We can stop them by affirming the Truth.

    Globalists serve Satan. God is using them to test us. We must defend our brithright. If we fail, we will suffer the consequences.
    —–
    First Comment from HG–
    In response to your article ”Encore- Pandemic is Pretext to Implement ’The Plan'” global worldwide slavery was always part of the ultimate end goal for the Jewish Freemasons.

    A World Without Globalists (i.e. Communists, Freemasons, Satanists, Cabalist Jews)
    By wmw_admin on July 3, 2020
    henrymakow.com – July 2, 2020
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=209746
    https://www.henrymakow.com/2020/07/imagine-a-world-without-satansts.html

    • Usko sinäkin länsimaihin poikani. Onko muuta vaihtoehtoa?

     Tiedäthän että luja usko pystyy mihin tahansa.

     • Vaikea uskoa ihmeisiin. USA on kaapattu ja kyvytön johtamaan maailmaa
      The Third American Revolution
      KEVIN ALFRED STROM
      ”These racial aliens have White America in their cross-hairs. Combined with criminally-minded savage Blacks, our traitorous native White race criminals, and orchestrated by goyim-hating Jews, they now possess the whip hand — they lord it over us, the country’s rightful owners.

      Our enemies possess the commanding heights of our society, they have secondary education, universities, corporations, social media, the technology companies, the political parties, the media, entertainment, the police and the military.

      All in all it’s a formidable array of raw power, and they are becoming more willing to use it in all its force.
      The amazing thing about our dispossession is how little opposition it has occasioned.

      By now they are no longer marching through the institutions, they own them.

      Alexandria Cortez once said she was standing on occupied land. The problem was she was standing on the capitol steps.

      They want the US out of North America. They want White America to be nothing more than a rumor.
      https://nationalvanguard.org/2020/07/the-third-american-revolution/

     • Truth-Hunter

      Nyt täytyy sanoa sinulle että olet työntänyt pääsi perseesesi. Nuo linkkiesi kirjoittajat ovat luovuttaneet pelin jo vuosia sitten. Katso nyt hyvä mies valoisampia juttuja. Illuminateilla ei ole mitään muuta voimaa kuin se mitä alistetut heille antavat, sillä kaikki mitä heillä on on mielikuvaa ja valhetta.

      Sillä välin todellisessa maailmassa tilanne etenee huimalla nopeudella ja todistusaineistoa lusiferistien narrien pervoilusta tulee koko ajan solkenaan ikkunoista ja ovista:

      Maailman valtaeliitin pervoilu/pedoilu/ihmisuhrauspaikkaa hallinneita ihmisiä pidätetään, Kaikki nauhoitukset tuttujen johtajien taiteilijoiden, tiedemiesten liikemiesten näytteilijöiden tekosista, nauhoitukset joiden avulla heitä kiristettiin tekemään mitä tahansa, kaikki on hyvisten hallinnassa. Saarta on kuvattu ilmasta juhlien aikaan ilmasta öisin lennokeilla. Yhdysvaltain FED on hyvisten hallinnassa, vuosisadan jälkeen.

      Asiat ovat paljon valoisammin kuin uskot. Älä levitä tuota tappiomielialaa muualle, odota tulevaisuudelta kauneutta ja ihanuutta.

     • Juustomestari3000

      Tuohon kommenttisi viimeiseen kappaleeseen liittyen:
      En voi odottaa ellei ole faktaa sen perustaksi. Totta on että tuo hälytys mitä kuvaat on käynnissä … ihmisiä yritetään herättää tarjoamalla heille faktaa mafian puuhista mutta tekoja ei ole ja ne vain merkitsevät.
      Uskon enemmän siihen että ihmiset pitää pakottaa näkemään heitä odottava kova kohtalo kuin antaa kädet ristissä odottaa ihanuutta jota ei ole. Se vasta sytyttää tekoihin joita nyt tarvitaan.

 7. Nykyään uusliberalistisena arvomaailmana tunnettu aatesuuntaus on kätevä työkalu lännelle perustella laittomuuksiaan muita maita vastaan ja on verrattavissa natsiSaksaan. Uusliberalismi on siirtomaaimperiumien vallan käytön reininkaartio ja arvojen perusteella länsi tekee mitä tahansa kuten teki siirtomaaaikanakin ja siloittelee uusliberaalisilla puheilla tekojaan
  Isoin uusliberalisti on USA jolle se sopii kuin nappi silmään kun USAimpereumi hallitsee melkein koko maailmaa kaverinsa kanssa EUn maailman vallan kuitenkin siten että EU on alisteinen USAimperiumille.
  Lännen rappio ei kuitenkaan romauta länttä vaan se saa kannibalismistaan energiaa niin paljon että sinnittelee pystyssä juuri näiden uusliberalististen propagandapläjäysten avulla kuten ”mustalla elämällä on väliä” seurauksena symtyneillä oheisilmiöillä kuten orjan omistajien patsaiden kaatamisella mikä onkin helpompaa kuin nykyisten orjanomistajien vastuuseen saattaminen johon nykyajan orjat ei pysty.
  Suomi tietenkin on tässä menossa täysillä mukana ja tekee näennäisuudistuksia kuten maitotölkin kuvituksen muuttamisia mutta todelliset muutokset jää sitten tekemättä kuten eroaminen USAn allianssista.
  Uusliberalismin kukkasia on vaikka kuinka paljon alkaean Kosovon ryöstöstä Serbialta, Libyan presidentin kaataminen, Syyrian presidentin kaatamisyritys, Ukrainan presidentin kaataminen ja Guiadon nosto Venezuelan presidentiksi. Nyt kukkasia tulee lisää yksityishenkilöiden lyttäämisellä heidän sanomistensa perusteella.
  Kauanko tällainen peli sitten jatkuu mutta sen murtumisesta jotain oireita on USAn maailman vallan tukijoiden horjuminen viime aikoina.

 8. @Truth_hunter 3.7.2020 at 17:09 … jatko-osa
  Tuo Amerikan kohtalo odottaa myös Eurooppa. Siitä EU pitää huolen. ’Kalergisointi’ on jo kovassa vauhdissa ja valkoinen rotu on tarkoitus alistaa vähemmistöksi ja lopulta tuhota tyystin sen luoma sivistys.
  Linkin artikkeli Kolmas vallankumous on käynnissä myös täällä, ei vain Amerikassa. Siitä vielä pieni pätkä

  ”These racial aliens have White America in their cross-hairs. Combined with criminally-minded savage Blacks, our traitorous native White race criminals, and orchestrated by goyim-hating Jews, they now possess the whip hand — they lord it over us, the country’s rightful owners.

  Human rights are genocidal.

  Whites with self-respect, Whites willing to stand up for themselves, to make a last courageous stand, they will become a pariah people, pariahs to their paragons. We will be Boers, kulaks, untouchables. White racial consciousness will be a sin to be proscribed, will be illegal.
  History worships neither the good nor the just. History only worships the winners, and holds the losers in contempt.

  A long time ago in Poland, Donald Trump said the question of our time is if our people still have the will to survive.

  It remains the question of our time, the question upon which everything hinges, as we are witnessing America’s third “great” revolution.

  The dogma of this revolution is as stark as it is simple, it is dark skin good, white skin bad.
  https://nationalvanguard.org/2020/07/the-third-american-revolution/

  • USAn kansa riisutaan aseista jotta pakkovalta voi toimia ilman pelkoa kansalaisten kapinasta
   Saksassa tilanne oli toinen kansallissosialismin aikana vaikka siitä on yritetty antaa kuva vertaansa vailla olevasta tyranniasta jossa yksityinen aseiden omistaminen olisi ollut kiellettyä

   The Myth of Gun Control Under Hitler
   Dr. William Luther Pierce(National Vanguard)
   One often hears the statement, “You know, the first thing the Nazis did when they came to power was outlaw firearms,” or, “The first thing Hitler did in Germany was round up all the guns.”
   … those who continue to make the claim that Hitler was a gun-grabber are either ignorant or dishonest.
   https://truthtopowernews.com/myth-gun-control-under-hitler-n3801

 9. Massapsykoosia näyttää olevan tämäkin menossa oleva rosvo-poliisi leikki, josta Ilttis uutisoi tänään:

  ”Poliisi tunkeutui rikollisten keskeiseen viestintäverkkoon ja on pidättänyt useita ihmisiä Euroopassa.

  Rikolliset puhuivat EncroChatissa avoimesti muun muassa huumekaupoista, asiakkaiden nimistä, murhista, kiristyksistä ja panttivankien ottamisista. Samalla paljastui kansainvälisiä huumekaupan ja rahanpesun käytäviä. Hollannin poliisin mukaan operaatiolla saatiin tietoa ennennäkemättömän suuresta määrästä vakavia rikoksia.”

  Niinpä niin… ”operaatiolla saatiin tietoa ennennäkemättömän suuresta määrästä vakavia rikoksia.” Ja kun tämänkin mahtavan salapoliisityön pintaa vähän raapaisee, niin huomaa sen, että ”viestintäverkko” on suojelupoliisien oma työkalu, jonka avulla on pidetty/pidetään yllä kansainvälistä rikollisuutta. Mikäli oikeutta oikeasti jahdattaisiin, niin osien pitäisi vaihtua: rosvojen pitäisi ottaa kiinni poliisit ja poliisien pitäisi ottaa kiinni heidät, josta se korruptioraha heidän pankkitileilleen virtaa!

 10. USAssa kysytään missä on valkoisia puolustava liike? Sitä tarvittaisiin nyt myös Euroopassa jos E halutaan pelastaa. Tämä on kova fakta tänään.

  Here is the takeaway: The anti-Whites can march, loot and burn in the big cities, because the police have been ordered to stand down.
  Where Are the Pro-Whites?
  **___Tämä on kova fakta: valkoisten vastustajat voivat marssia, ryöstää ja polttaa suurissa kaupungeissa, koska poliisi on määrätty olemaan puuttumatta asiaan.
  Missä ovat valkoisten puolustajat?

  … What has the organized pro-White movement been doing during this period? What has it done to protect White communities or organize White resistance? The answer, sadly, is “not very much.”
  No, it is not much — but it is where we are.

  The Role of National Socialists

  Over on the White nationalist discussion board Stormfront, various posters opined that pro-Whites should adopt a low-profile, keep their heads down, and wait for the disruptions to blow over.
  We disagree with this suggestion. Rather than wait until the White population goes back to sleep, National Socialists should use this time of heightened racial contradictions to spread the Good Word in any way that they can, without unduly jeopardizing themselves or their families.
  The Resistance Needs You!
  ROSEMARY W. PENNINGTON · 29 JUNE, 2020
  https://nationalvanguard.org/2020/06/the-resistance-needs-you/

  • Iso ongelma on nyt se, että perinteinen, pientä ihmistä ja humaaneja arvoja puolustanut vasemmisto tai keskusta-vasemmisto on lähes kokonaisuudessa ajettu kulttuurisotaan valkoista tai eurooppalaisperäistä rotua vastaan. Myös uusliberaali talousoikeisto katsoo hyötyvänsä tästä asetelmasta – USA:ssa myös neokonservatiivit. Asioita propagandan taakse tutkiva havaitsee juutalaisen osuuden tämän asetelman muodostumisessa. Informaatiovirran taitavan hallinnan kautta tämä temppu heiltä onnistuu.

   Tästä ikävästä asetelmasta johtuu se, että moni poliittisesti vasemmistoa ja perinteistä työväenaatetta kannattanut ihminen on joutunut vaikeaan asemaan ja on lähes pakotettu etsimään uutta poliittista kotia siltä suunnalta, jonka propagandistit ovat miinoittaneet ’äärioikeiston’ käsitteellä. Suomalaiseen politiikkaan on tuotettu propagandalla ja informaatiovirralla hallittu todellisuuden taso, joka vie ihmisiä nyt joukolla harhaan ja tarpeettomiin ja vahingollisiin kampanjoihin, joista BLM on malliesimerkki. Tuo taso tuhoaa maltillisen ja maalaisjärkisen vasemmiston tuottamalla sinne kumouksellista uusmarxismia tai viheraatetta, joka pintaa raaputtamalla paljastuu silkaksi teknologiseksi globalismiksi ja hylkää rajusti kaiken perinteisen ja erityisesti kaiken kristinuskoa muistuttavan. Se tosin mielellään lainaa kristinuskosta sen epäitsekkään tai jopa uhriutuvan moraliteetin, mutta riisuu pois kaiken sitä ruokkivan teologian ja tradition ja tärvelee sen lopullisesti monikulttuurin käsitteellä. Uusvasemmisto ja viheraate siis demonisoivat luonnollisuuden ja perinteet ja tavoittelevat radikaalia ihmisrodun uudistumista ja kollektivisointia kammottavaksi muuntuneen tieteen ja teknologian avulla. On raivostuttavaa ja häpeällistä, että uusvasemmisto lähti mukaan tähän ja pakottaa perinteisen sosialismin ja työväenaatteen kannattajat kauhistuneena hylkäämään liikkeen valtavirran. Siinä mielessä jopa kansallissosialismi on tuota uutta suuntausta huomattavasti inhimillisempi ja luonnonläheisempi vaihtoehto (kaikki on suhteellista).

   Mieluisin kuitenkin olisi perinteinen pohjoismainen sekatalousmalli tai sosiaalidemokratia, joka on helpoin toteuttaa lähes yksietnisen väestörakenteen pohjalta. Väestön korkea keskinäinen luottamus sekä kulttuuris-rodullinen jatkumo ja tietty homogeenisuus ovat tämän mallin elinehtoja, jotka diversiteettiin ja luonnottomuuksiiin uskova uusvasemmisto haluaa nyt romuttaa. Kristinusko ja sosiaalidemokratia muodostaisivat hyvän parin, mutta kaikenlainen radikaali kommunismi tai uusliberalismi on silloin jätettävä yhtälöstä pois. Tuo yhtälö sietää myös maltillisia vähemmistöjä, esimerkiksi islamia tai jopa hyvin käyttäytyviä juutalaisia.

 11. Korona mafian työkaluna — kukaan ei ole kuollut koronan takia sanovat Euroopan arvostetut patologit
  “No one has died from the coronavirus”
  A high-profile European pathologist is reporting that he and his colleagues across Europe have not found any evidence of any deaths from the novel coronavirus on that continent.

  Dr. Stoian Alexov called the World Health Organization (WHO) a “criminal medical organization” for creating worldwide fear and chaos without providing objectively verifiable proof of a pandemic.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=209772

   • Korona tuhoaa myös vanhoja suomalaisia sananlaskuja. Eräs tunnettu on: ”ei vara venettä kaada”. Toinen samankaltainen on: ”parempi virsta väärää, kuin vaaksa vaaraa”. Koronan suhteen nämä eivät enää päde ja nimenomaan varotoimenpiteet ovat, ne joista muodostuu koko epidemian tuhovoimaisin tekijä. Monien elämänlaatu on jo ajettu alas työn, oman yrityksen tai arvokkaan harrastuksen loppumisen kautta. Joskus jopa sukupolvien mittainen ketju katkeaa samalla. Uuteen alkuun on näissä olosuhteissa vaikeaa ellei mahdoton päästä ja lopulta myös terveys heikkenee ja erityisesti mielenterveys kärsii. Uusi syvä talouslama heikentää mahdollisuuksia saada elämä takaisin raiteilleen jai hoitaa edes fyysistä terveyttä. Suomalaisten terveydenhoito ajettu kehnoon tilaan jo ennen korona-lamaa.

    Koronaan esitetyt hoito- ja seurantatoimenpiteet ovat itsessään pelottavia ja dystooppisia ja ajavat ihmisten elämänlaadun pohjamutiin, jos verrataan tilannetta siihen, että tautiaallon oltaisi annettu kaikessa rauhassa ja suurta numeroa tekemättä läpäistä väestö kuten aina ennenkin. Puheet ryhmäimmuniteetista on kuitenkin vaiennettu, koska ne eivät palvele lääketeollisuutta, terveysfasisteja, seurantateknologian valmistajia sekä muita keskusjohtoista tyranniaa suosivia. Ihmiset on ehdollistettu ajattelemaan kuin vakuutusyhtiöt oman elämänlaatunsa kustannuksella. Turvallisuusajattelu menee helposti liiallisuuksiin ja vie kansalaisvapaudet mennessään.

    On myös helppo nähdä korona-hysteria osana suurempaa kampanjaa länsimaiden ja niiden etnisen ja kulttuurisen jatkumon nopeassa alasajamisessa. Nykyinen vihervasemmisto tukee tätä, koska näkee siinä tilaisuuden tuhota inhoamansa valkoinen, lihaa syövä ja kansalaisvapauksillaan ympäristöä pilaava hetero-ihminen. Siksipä nykyinen rotukampanja vie kehitystä samaan suuntaan kuin korona-hysteria.

 12. Itse en puhuisi massapsykoosista tai kannibalismista. Kyse on globaalin vallan vaihtumisesta. Maailman uusi hallinto vaatii yrityksiä alistumaan edessään. Joka ei suostu, se tuhotaan.

  Alistumisen on oltava ehdoton ja jatkuva. Yritysten yllä roikkuu rasismin miekka. Se voi heilahtaa aivan mistä syystä tahansa ja milloin tahansa. Laki ei ole kenenkään turvana, mielivalta hallitsee.

  Uusi maailma on valtiojohtoinen, oikeastaan YK-johtoinen ja kaikkeen toimintaan tarvitaan lupa keskushallinnolta. Hallinnon on oltava kansallisvaltioiden ulkopuolella, koska muuten sorretut alkaisivat vaatimaan oikeuksiaan. Näin globaalit pankit, YK, mediajätit ja valtioidensa ikeestä vapautuneet armeijat ydinaseineen ottavat itselleen vallan, joka ei tunne lakia.
  – Niitähän ei laki sido, koska ne ovat vain yksityisiä yrityksiä; ei Facebookia, ei pankkeja. Ne saavat tehdä miten parhaaksi näkevät.

  Vain sillä joka tunnustaa ilmastouskonnon nimeen on oikeus olemassaoloon. Lyhyt luettelo asioista, jotka eivät oikeuta olemassaoloon., uuden uskonnon kymmenen käskyä.

  Älä tee. Kymmenen käskyä

  1) Advocacy of Violation
  2) Violent Group Affiliation
  3) Dehumanizing Language
  4) False Claims
  5) Holocaust Denial
  6) Hate Event Involvement
  7) White Advocacy, Nationalism
  8) Intolerant Religious Content
  9) Prejudiced Commentary
  10) Anti-Immigration

  Globaalit yritykset myyvät “ilmastoystävällinen yritys” sertifikaatteja. Joka tämän ilmastoveron maksaa saa jatkaa toimintaansa globaalisti missä “valtiossa” vain haluaa ja miten haluaa. Seurauksista välittämättä. Digitaaliseen avaruuteen kirjoitettu sertifikaatti ja siitä suoritettu vuosimaksu on tae toiminnan oikeasta eettisestä pohjasta.

  Kansalaisten, tuon ihmis-saastan, kohtelu onkin sitten jo toisen kommentin paikka.

  • > Kyse on globaalin vallan vaihtumisesta. Maailman uusi hallinto vaatii yrityksiä alistumaan edessään. Joka ei suostu, se tuhotaan. >

   Uusi hallinto vaatii nimenomaan pienyrityksiä alistumaan, koska suuret kansainväliset yritykset ja organisaatiot ovat sama kuin ’uusi hallinto.’

   > Alistumisen on oltava ehdoton ja jatkuva. Yritysten yllä roikkuu rasismin miekka. Se voi heilahtaa aivan mistä syystä tahansa ja milloin tahansa. Laki ei ole kenenkään turvana, mielivalta hallitsee. >

   Pienyritysten yllä roikkuu parhaillaan, ei ainoastaan rasismin, vaan täydellisen mielivallan miekka. Uusi hallinto voi keksiä ihan minkä syyn tahansa tukemaan ONE WORLD agendaansa tai ei syytä ollenkaan. Menossa on toisin sanoen pienyritysten joukkomurha, jota seuraa valtiojärjestelmien romahdus, kaaos, nälänhätä ja tappava virus. Kuulostaa lohduttomalta, mutta putken päässä loistaa valo!

   > Uusi maailma on valtiojohtoinen, oikeastaan YK-johtoinen ja kaikkeen toimintaan tarvitaan lupa keskushallinnolta. Hallinnon on oltava kansallisvaltioiden ulkopuolella, koska muuten sorretut alkaisivat vaatimaan oikeuksiaan. >

   Ei valtio tai YK-johtoinen, vaan nimenomaan ONE WORLD maailmanhallitus-johtoinen, ja Sitä se on parhaillaan. Kansallisvaltioiden hallinnot ovat todellisuudessa valtavalemedian vallan alle pakotettuja nukkehallituksia, joiden toimintaa maailmanhallitusta palveleva suojelupoliisi-verkosto (mafia) vakoilee.

   Näin globaalit pankit, YK, mediajätit ja valtioidensa ikeestä vapautuneet armeijat ydinaseineen ottavat itselleen vallan, joka ei tunne lakia.

   Kaikki yllä mainitut yksiköt ovat sama kuin ”uusi hallinto”, joka on todellisuudessa piilossa olevien salaseurojen kautta toimiva vanha hallinto. Se järjestelmä on tulossa kuitenkin tiensä päähän ja tiedoksi vaan se, että ydinaseet ja ydinenergia on HOAX, samanlainen hoax kuin Pohjois-Korea!

   • Vaikea olla eri mieltä järjestelmäkuvauksesta. Noin se toimii. Pessimistinä en kykene näkemään mainitsemaasi valoa tunnelin päässä. Kertoisitko, miksi ajattelet sieltä löytyvän muutakin kuin ikuisen pimeyden totalitarismin saappaan alla?

    • Miksikö näin ajattelen? Siksi, että olen tietyn maailmanlaajuisen ONE WORLD tapahtuman ’sisäisillä silmilläni’ jopa joitakin yksityiskohtia myöten nähnyt.

     Seeing is believing!

     Aikaa ei ole, kaikkeus on olemassa NYT, eli sinunkin elämäsi kehdosta hautaan sen jokaista piirtoa myöten on sidottu tietoisuuden hologrammiin. Tietoisuuden hologrammi on salaseuroista tuttu pyramidi, jonka huipulla ON Jumalan all seeing eye. Useat vanhat sivilisaatiot ovat tiedostaneet sen, että elämä ja siten myös aika on harha, eli – Maya. Näin todellakin on, meidät on sidottu ikuisuuden kehään, joka sekä rakentaa, että hajottaa AIKAAN SIDOTTUA AINETTA NYT HETKELLÄ ikuisesti. Toisin sanoen, Kaikkeus (isä, poika ja pyhä henki) rakentaa ja kumoaa omaa itseään taukoamatta. Samalla varmuudella kun ihminen otaksuu jättäneensä ihmiskunnan historian taakseen, samalla varmuudella se seisoo hänen edessään. Tämä siksi, että kaikki se mitä olemassa on katoavaisena fyysisessä muodossa, on olemassa myös katoamattomana henkisessä muodossa, eli Raamattua lainatakseni; ”niin ylhäällä kuin alhaalla.”

     Ihminen on muurahainen. Hän rakentaa ahkerasti kekoaan ja sillä hetkellä kun yhteisön kuningatar kuolee, kuolee myös koko muurahaisyhteisö. Sitä hämmästyttävää hetkeä, eli minä-tietoisuuden kuolemaa ihmiskunta kollektiivisesti parhaillaan lähestyy. Olemme kieltämättä menossa kohti vaikeita aikoja, mutta sen jälkeen ihmiskunnalle nousee – valo!

    • Kun ollaan realisteja niin eihän mitään valoa juurikaan ole näkyvissä.
     Valo pitää tuoda maailmaan ja se on ihmisen tehtävä. Ei sitä kukaan muu tuo. Niin on aina ollut koko historian ajan.
     Jotkut tosin luottavat ihmeisiin ja henkivoimiin mutta he ovat vaarallisia idealisteja tuudittaessaan ihmisiä katteettomaan kädet ristissä odottamiseen – kuten historia kertoo. He vetäytyvät siitä vastuusta joka on meillä ja vain meillä itsellämme.

     • Neukut eivät saaneet vallattua Suomea. Sitä pitää vieläkin moni historioitsija ihmeenä. Tosin, silloin ihmiset, Suomen kansa otti vastaan eivätkä todellakaan istuneet kädet ristiisä odottamassa. Uskon ja luulen (koska tietää en varmasti voi), että ihmiset ottaisivat vastuun ja tekisivät vaikka mitä jos olisivat tietoisia mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Munkin tuttavat luulee, että olen joutunut psykoosiin tai muuten tullut hulluksi kun edes puhun eliitistä tai NWO:sta. He eivät usko niihin vaan pitävät salaliittoteoriana. He lukevat Hesarista uutiset ja pitävät niitä totena. Eihän HS tai YLE nyt ketään ikinä kusettaisi!!! Sitten kun yrittää kertoa niin eihän ne pösilöt tajua tai usko. Mielestäni kysymys ei ole vastuuttomuudesta vaan tyhmyydestä.

    • Tulenkantaja, kiitos vastauksesta. Tuota vähän pelkäsinkin. Henkilökohtaiset valaistumiskokemukset ovat henkilökohtaisia. Ehkä käpyrauhasessani on liikaa fluoria kun tuollaisia ei ole sattunut kohdalle.

     Minä-tietoisuuteni tietää vain sen, jotta jos jotain haluaa tehdyksi kunnolla, se pitää tehdä itse. Plus tietysti sen, että kollektiiveissa kaikki menee aina vituralleen pienimmän yhteisen tekijän kaavan mukaan. Ja se pienin yhteinen tekijä on pikkiriikkinen.

 13. The 1% Are the Real Looters — vain 1% voi ryöstää kaiken
  sellainen on ’läntinen arvoyhteisömme’ nyt
  The Monopoly Men of the 1 percent own 50 percent of the stock market as well as over half the world’s wealth. The very top 1/10th of that 1 percent are billionaires such as George Soros and Bill Gates and they think their fantastic wealth gives them the right to usher in an Orwellian police state to monitor and control us all.
  https://truthtopowernews.com/1-are-real-looters-n3794

  Kun lukee tämän Rosemary W. Pennigtonin artikkelin niin se kannibalismi mihin me nyt olemme ajautuneet tuskin olisi koskaan mahdollistunut jos siinä kuvattu kansallissosialismin periaateohjelma olisi tullut johtavaksi maailmassa

  The Revolutionary Nature of National Socialism
  ROSEMARY W. PENNINGTON · 28 JUNE, 2020
  The Decline
  by Matt Kohl
  When Oswald Spengler spoke of the “decline of the West,” he was describing an awesome historical process which today has reached its final stages. And even at this late date, there are very few who possess the moral and intellectual fortitude to recognize the full extent of that decline. What we are confronted with is not simply a political structure which has become decadent and corrupt. Every facet of civilization as we know it today – an entire cultural system – has degenerated. Decay has infected every institution of society: social, economic, religious, moral and cultural, as well as political.
  Not since the declining days of Rome has the Earth been witness to a similar phenomenon.
  The condition is terminal. According to the great cyclic law governing the progression of cultures, Western civilization, as an organic entity, is finished. No recovery is possible. There is no hope of saving it – nor should one attempt to do so. What has become decadent should not be preserved artificially; it should be eliminated.
  But we must pose an overriding question: Does the death of a culture mean the end of everything? Does it mean that there is no longer a purpose for existence?
  What is crucial is not whether a decadent civilization survives, but rather a race capable of culture. For what is at stake is not the life of a culture or a civilization as such, but the eternal life of a race capable of the highest culture. That is the real issue of our time.
  **___Mutta meidän on esitettävä pakottava kysymys: Tarkoittaako kulttuurin kuolema kaiken loppua? Tarkoittaako se, että olemassaololla ei ole enää tarkoitusta?
  Ratkaisevaa ei ole se, säilyykö dekadentti sivilisaatio, vaan pikemminkin kulttuuriin kykenevä rotu. Sillä kyse ei ole kulttuurin tai sivilisaation elämästä sellaisenaan, vaan sellaisen ihmisrodun elämä, joka kykenee ylläpitämään korkeinta kulttuuria. Se on aikamme todellinen kysymys.

  https://nationalvanguard.org/2020/06/the-revolutionary-nature-of-national-socialism/

  • Tällaiset naisetkaan eivät liikkuisi vapaalla jos eläisimme terveemmässä kulttuurissa.
   On sairaan ja mätänevän kulttuurin vahva ja varma merkki kun naisetkin kadottavat naisellisen vaistonsa ja moraalisen vastuuntuntonsa muuttuen tällaisiksi kannibaaleiksi
   LATEST NEWSSuicide Watch: Ghislaine Maxwell Accused of Child Sex Trafficking for Jeffrey Epstein
   Maxwell is accused of helping Jeffrey Epstein to recruit, groom and sexually abuse girls as young as 14. Will she make it to trial?
   Share
   Tweet
   Email
   Nearly exactly one year after the arrest of Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell – the British socialite who once was Epstein’s girlfriend – was arrested as well. And the charges against her are heavy.

   The indictment describes Maxwell’s devilish role in recruiting, grooming, and transporting girls to various locations to be abused by Epstein and friends. She’s also accused of perjury for lying under oath in 2016 about her involvement in child sex trafficking.
   https://vigilantcitizen.com/latestnews/suicide-watch-ghislaine-maxwell-accused-of-child-sex-trafficking-for-jeffrey-epstein/.

 14. @Jonsse 5.7.2020 at 10:55
  ”helppo nähdä korona-hysteria osana suurempaa kampanjaa länsimaiden ja niiden etnisen ja kulttuurisen jatkumon nopeassa alasajamisessa.”

  Welcome to the Brave New Normal.

  Uusi patologinen ’maski-pakko’-totalitarismi valloittaa Amerikkaa
  — Hopkinskin artikkeli samaistaa minusta liikaa tämän uuden totalitarismin kansallissosialismiin jossa pakkovalta (kuri) perustui faktoihin (arvoihin) jotka toisin kuin ’maski-pakko-totalitarismissa pääosin olivat yhteiskuntaa rakentavia eikä hajottavia ja tuhoavia ja pääosin palvelivat koko kansaa joka myös tuki näitä pyrkimyksiä kuten nyt tapahtuu Kiinassa ja Venäjällä.
  Voisi ajatella että jos USAssa nyt olisivat vallassa kansallissosialistit niin tilanne voisi olla siellä samanlainen eikä maa luisuisi kommunismia ajavan illuminaatin tyrannian alle kuten nyt tapahtuu.
  https://nationalvanguard.org/2020/06/the-revolutionary-nature-of-national-socialism/
  Jostain syystä pieni sionistien ryhmä on onnistunut tekemään itsestään uhrin vaikka se itsekkäillä toimillaan tilasi holokaustin josta täysin syyttömät juutalaiset saivat suurin joukoin kärsiä.
  ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
  – Fjodor Dostojevski
  Totta onkin että esim. Venäjän ja Saksan kansat kokivat monin verroin raskaamman kohtalon kuin juutalaiset ww2:ssa.
  Vahvasti näyttää siltä että tämä maski-pakko totalitarismi on nyt saamassa vahvan otteen laajemmin koko demokratian kaapuun verhoutuneesta ’läntisestä arvoyhteisöstä’.

  The New (Pathologized) Totalitarianism
  C.J. HOPKINS • JUNE 29, 2020
  It was always going to come to this … mobs of hysterical, hate-drunk brownshirts hunting down people not wearing masks and trying to get them fired from their jobs, “no mask, no service” signs outside stores, security staff stopping the mask-less from entering, paranoid pod people pointing and shrieking at the sight of mask-less shoppers in their midst, goon squads viciously attacking and arresting them …
  The genius of pathologized totalitarianism is like that old joke about the Devil … his greatest trick was convincing us that he doesn’t exist. Pathologized totalitarianism appears to emanate from nowhere, and everywhere, simultaneously; thus, technically, it does not exist. It cannot exist, because no one is responsible for it, because everyone is. Mass hysteria is its lifeblood. It feeds on existential fear.
  “Science” is its rallying cry. Not actual science, not provable facts, but “Science” as a kind of deity whose Name is invoked to silence heretics, or to ease the discomfort of the cognitive dissonance that results from desperately trying to believe the absurdities of the official narrative.

  The other genius of it (from a GloboCap viewpoint) is that it is inexhaustible, endlessly recyclable. Unlike other official enemies, the “deadly virus” could be any virus, any pathogen whatsoever.

  Welcome to the Brave New Normal.
  https://www.unz.com/chopkins/the-new-pathologized-totalitarianism/

  • Älyvapaata ja ritualistista maski-pakkoa on yksilönvapauksiin uskoneissa länsimaissa pohjustettu pitkään. Länsimaihin on median, korporaatioiden, yli-innokkaiden virkamiesorganisaatioiden, ”tieteellisten” asiantuntijoiden ja lopulta lainsäätäjän avulla tuotettu kollektiivinen turvallisuusajattelu. Kohkataan milloin mistäkin: turvavöistä, turvaliiveistä, kypäristä ja tietenkin rokotteista, jotka tehostavat laumaimmuniteettia tavalla, joka pidemmän päälle tuhoaa ihmisten luontaisen immuniteetin. Asialla ovat tietenkin myyntiään maksimoivat korporaatiot sekä vakuutusyhtiöt, joiden intressejä suuria väkimääriä tarkasteleva turvallisuusajattelu palvelee. Turvallisuusajattelussa ihmisten yksilöinä kokema elämänlaatu ei lopulta merkitse yhtään mitään.

   Tämä salakavala joukkoajattelu on turmellut nekin poliittiset ryhmät, joiden pitäisi olla ”oikeistolaisia” ja edistää yksilönvapauksia sekä mahdollisuutta jokaisen valita itselleen paras turvallisuusratkaisu. Kollektiivisen tason parannukset tehtäisiin valistuksen kautta eikä pakottamalla. Perussuomalaisten korona-politikka on tästä oikeiston lipsumisesta malliesimerkki. Luontainen laumaimmuniteetti torjutaan puolueessa fanaattisella raivolla ja Ruotsila pelotellaan pikkulapsiakin. Perussuomalaiset ovat siis omaksuneet keskusjohtoisen sosialismin äidinmaidossaan aivan kuten kaikki muutkin suomalaiset.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here