Aiemmin Etelä-Euroopan maiden velkaantumisen selitettiin johtuvan huonosta taloudenpidosta. Nyt ministerimme selittävät, että velkaantuminen ei johdukaan siitä – vaan koronasta – ja siksi Suomen on rahoitettava näitä maita. Tosin mikään euromaa ei ole kriteerien mukaiseen hyvään taloudenpitoon pystynyt, ja kaikki ovat velkaantuneet jo ennen koronaa.

Koronalotossa huonosti hoidettu kriisi antaakin päävoiton, ja hyvin hoidettu sakkolaskun, jolla maksetaan kehnosti pandemiansa hoitaneiden voitot. Kun lisäksi EU:n tukipaketin jakoperusteissa ei mainita koronaa lainkaan, kelpaavat vanhatkin velat saataviksi. Korona näyttääkin olevan vain veruke jonka varjolla EU:sta yritetään tehdä liittovaltio – ja euron pelastamisen ohella minimoidaan Euroopan kansallisvaltioiden roolia entuudestaan.

Kaiken muun lisäksi tuet ovat perustuslakimme, euro-sopimusten ja EU-lakien vastaisia. Sekalaiset temput niiden kiertämiseksi paljastavatkin sen mikä on pelin henki. Ne vievät kansalaisten viimeisenkin luottamuksen EU:iin, valtiovaltaan ja demokratiaan. Olemme valinneet päättäjämme puolustamaan lakeja, sopimuksia ja oikeutta – ei niiden rikkomista.

TOISTAISEKSI SUOMI saa lisävelkaa. Valtiojohtomme mukaan meidän on viisasta käyttää se ylivelkaantuneiden valtioiden tukemiseen, jotta ne voivat ostaa vientiteollisuutemme tuotteita. Kuulostaa älyvapaalta touhulta.  Annetaan ostajalle rahaa, jotta hän voi maksaa ostoksensa? Mitä kaupankäyntiä semmoinen on?

Italia, Espanja, Kreikka ja Ranska edustavat 7 % Suomen viennistä – ja tuonti niistä on suurempaa – joten avustusrahat eivät palaa ostoina Suomeen. Tätä hölmöläisten hommaa järkevämpää olisi tukea yrityksiä suoraan, ja tehdä tuotteita varastoon alennuksella myytäväksi – vaikka Kiinaan – jolloin raha jäisi Suomeen. Puhumattakaan siitä että raha käytettäisiin jonkin tarpeellisen tuottamiseen kotimaassa, tuontia korvaamaan.

Alihankintakauppojen toivossa valtiojohtomme pitää järkevänä tukea myös eurooppalaisia suuryrityksiä yli kriisin, jonka kestosta ei ole tietoa. Ainakin Lufthansa ja Deutsche Bank ovat tuettavien listalla, vuoroaan odottamassa.

Prioriteetit näyttäisivät jälleen kerran olleen muualla kuin äänestäjien mandaatin noudattamisessa? Mutta ilmeisesti päättäjämme käsittävät asian siten, että saivat aikoinaan pysyvän mandaatin ulkoaohjatun EU-jäsenäänestyksen yhteydessä? Ja siitä lähtien politiikanteko on ollut kiveen hakattua: suuryritysten etu kansalaisten ja pienyrittäjien edun edelle. Koronakriisin hoito lienee vain yksi esimerkki tästä.

Kuva: iStock

26 KOMMENTTIA

 1. Niin, vanha sanonta kertoo asian kaikessa yksinkertaisuudessaan, kun joku toimii oman/oman porukan etujen vastaisesti, on vaihtoehtoja kaksi. Osaamattomuus ja tyhmyys tai sitten henkilö on lahjottu. Tietenkin on mahdollisuus, että tekijä toimii kiristyksen uhrina, eikä se vaihtoehto liene aivan pois suljettu.

  • Lisäisin vielä, että mielenterveysongelmat saavat myös toimimaan oman porukan (tässä tapauksessa Suomen kansan) etujen vastaisesti.

 2. Älyvapaus on nykysosialistien modus operandi. Huolimatta kauhistuttavasta historiasta, yritetään ”vanhoilla konsteilla”. Einsteinin määritelmä mielisairaudesta muuten oli ”toistaa samaa ja odottaa eri tuloksia”.

  • Vanha kunnon Albertkin erehtyi lopulta, koska kvanttifysiikassa ”toistetaan samaa ja saadaan eri tuloksia”. Mielisairaus on siten suhteellista (:

 3. Pelkkä huijaus juutalaisilta tuhota länsimaiden taloudet plus neekerien ja muslimien tuonnin lisäksi PISTE! Mitään koronaan ei ole olemassa! toi un agenda vähentää ihmisiä rokotteilla!!

  https://grizzom.blogspot.com/

  • Vitsi mikä idiootti. Vai ”juutalaiset, neekerit ja muslimit”? Mene takaisin sinne Magneettimedian sivuille viljelemään yksisilmäistä rasismiasi PISTE!

   • Mitä jutskuihin tulee niin mm. Rothschieldien ja Rockefellerien pankkimafia ajaa ja rahottaa taustalla näitä mädätyshommia..samoin Soros.

    Kehitysmaalaisten rahtaaminen länsi maihin on jatkunut jo vuosia. Ettekö ole huomanneet sitä? Mitä hyötyä niistä täällä on???? Kertokaa.

    • Kyllä hyötyy:
     -Katolinen kirkko on maapallon suurin yksittäinen kiinteistöjen omistaja, vaikka McDonalds on laskennallisesti arvokkain. Kirkko on joutunut pulittamaan pedofilia skandaaleissa pitkän pennin ja Paavi tarvitsee rahaa. Ratkaisu: Lobataan imigraation puolesta, majoitetaan pakolaiset ja laitetaan veronmaksaja maksamaan laskut.
     -Tukkukauppiaat tarvitsevat rahaa, koska se on ”hyväksi bisnekselle”. Ratkaisu: Lobataan imigraation puolesta, saadaan uusia asiakkaita ”nussimattomia korvaamaan” ja laitetaan veronmaksajalle lasku.
     Poliitikot tarvitsevat rahaa. Kampanjointi on kallista. Ratkaisu: Äänestetään imigraation puolesta, painetaan rahaa pienemmällä inflaatioriskillä ja otetaan kampanja rahoitusta hyötyviltä osapuolilta. Loppuasku veronmaksajille.
     Pankit tarvitsevat rahaa sössittyään asiansa. Ratkaisu: Lobataan imigraation puolesta, pyöritetään pikalainoilla ja kasvaneella liikevaihdolla. Loppulasku veronmaksajille.
     Kansalais- ja poliittiset järjestöt tarvitsevat rahaa. Ratkaisu: Lobataan imigraation puolesta ja nostetaan tukiaisia hyötyviltä. Tuetaan oravanpyörää tukevia tahoja ja annetaan loppulasku veronmaksajille.

  • Vaikka ajatuksissasi saattaisi olla jotakin perääkin, huonosti ja rujosti esiintulosi saa asiasi vaikuttamaan vastenmieliseltä. Varmasti jossakin on foorumeita jossa tapasi esittää ajatuksesi on virkistävä ja hupaisa, mutta tällä palstalla käyttäydytään paremmin. Huono käytös kertoo huonosta kasvatuksesta ja se asettaa omat rakkaat vanhempasi, sukusi jne. huonoon valoon. Olet kävelevä mainoslause sille miltä näytät.

 4. Kansallissosialismi painotti että jokaisen rodun ja kansan pitäisi pysyä omassa karsinassa ja kehittää siellä itseään yhteistyössä toistensa kanssa. Siksi Saksa halusi – kuten nwo-eliitti jonka tavoitteet tosin eivät ole yhteismitallisia kansallissosiallistien tavoitteiden osalta tänään haluaa – puhdistaa itsensä ja Euroopan vieraasta aineksesta ja nousta sivistyksen veturiksi NL:n Eurooppaa uhkaavaa kommunismia vastaan.
  Se haluttiin estää ja sitä vastaan käynnistettiin mafian toimesta laaja sota- ja propaganda rintama jossa maa tuhottiin sodan loppuvaiheissa halpamaisiin kaupunkien ja siviiliväestön tuhoamiseen syyllistymällä.

  Nyt kansallissosialismi on pelkkä fasistinen muisto ja karsinat halutaan purkaa ja tuhota kaikki kehitys ja sivistys. Suunta on alaspäin kohti vellovaa massaa ja hallitsematonta monikulttuurista kaaosta.
  USA on jo jatkuvissa liekeissä menossa kohti perikatoa ja EU seuraa. Korona on viimeisin apuväline jolla hanketta joudutetaan.
  https://www.unz.com/gatzmon/a-viral-pandemic-or-a-crime-scene/

  Venäjä puolestaan on antanut selkeästi ymmärtää ettei se halua olla mukana tässä mafian sivistyksen ja valkoisen rodun tuhoavassa hankkeessa. Myös Kiina kulkee eri polkua. Unkari on myös syytä mainita.
  https://truthtopowernews.com/hungary-nation-most-family-friendly-policies-europe-n3781

  Kuka haluaa purkaa rajat ja kuka hyötyy?
  Vastaus on helppo eikä sitä tarvinne tässä toistaa kun kaikki sen tietävät.

  As I’ve said before, Trump is the last President of the United States of America as we know it. We are entering a time of tremendous evil and destruction, and almost no one is willing to stand against it. That’s the great failure of America: The failure to defend her.
  https://www.darkmoon.me/2020/america-is-now-a-failed-state/#more-141123
  https://www.unz.com/gatzmon/we-are-all-jews-in-the-eyes-of-todays-nazis/
  https://www.unz.com/proberts/there-is-no-second-autopsy-of-george-floyds-death/
  https://www.unz.com/article/the-old-america-is-dead-where-do-we-go-from-here/
  —–
  ”I hear the evil doers all proclaiming how “great” they were in defeating Germany. Maybe most people don’t think about this, but Germany is only about the size of the American state of Texas. So, we were and are not a very big nation. And, the evil doers joined together with other evil nations to swamp us and keep us from bringing in a wonderful age for mankind. 
  Now look at your cities. They are full of non-Whites who are attacking Whites. Miscegenation is happening all over the place. Instead of purifying the White kind, they are being soiled. Instead of mankind evolving higher, it is devolving lower.
  I tried to stop it from happening. In my vision I saw White people being murdered in the streets and in their homes by Blacks. I saw White women being raped by Blacks. I saw White women giving birth to non-White children. I saw White birthrates falling below replacement levels. I saw a member of the British Royal family marry a non-White and produce children that were non-White. I saw America, and most other White nations, being overrun with non-Whites and I heard weak-minded Whites apologizing for being born White. I saw the White birthrate drop. I saw the widespread acceptance of things that hold down the White birthrate such as “birth control,” easy abortions, homosexuality, “gender changing,” and so on. What I saw was a horror and a dystopian future.”
  **___Katso nyt kaupunkejasi. Ne ovat täynnä ei-valkoisia, jotka hyökkäävät valkoisia vastaan. Väestön sekoittuminen tapahtuu kaikkialla. Valkoisen lajin puhdistamisen sijasta se liataan. Sen sijaan, että ihmiskunta kehittyisi korkeammalle, se siirtyy matalammalle.
  Yritin estää sitä tapahtumasta. Silmissäni näin, kuinka mustat murhasivat valkoisia kaduilla ja kotonaan. Näin, että mustat raiskasivat valkoisia naisia. Näin valkoiset naiset synnyttämässä ei-valkoisia lapsia. Näin, että valkoisten syntymät laskivat korvaustasojen alapuolelle. Näin brittiläisen kuninkaallisen perheen jäsenen menevän naimisiin ei-valkoisen kanssa ja tuottavan lapsia, jotka eivät ole valkoisia. Näin Amerikan ja useimpien muiden valkoisten valtioiden täyttyvän ei-valkoisilla ja kuulin heikkomielisten valkoisten pyytävän anteeksi valkeiksi syntymistään. Näin valkoisen syntyvyyden pudotuksen. Näin valkoisen syntyvyyttä hillitsevien asioiden, kuten ”syntyvyyden hallinta”, helppo abortti, homoseksuaalisuus, ”sukupuolenvaihto”, ja niin edelleen olevan laajalti hyväksyttyä.
  Se, mitä näin, oli kauhu ja dystooppinen tulevaisuus.
  https://nationalvanguard.org/2020/06/a-dream-within-a-dream/
  https://nationalvanguard.org/2020/06/door-die/

   • Ote linkistä
    ”…because without arriving at the principles contained in black liberation, humanity as we know it will surely pass from this earth.”
    Valkoisen rodun mukaan lukien juutalaiset tehtävä on tunnustaa rikoksensa mustia kohtaan ja suoda heille samat oikeudet kuin itselleen.
    Mutta maailma nyt omaan ’putkeensa’ pakottava ’soros-mafia’ ei sitä halua tehdä vaan haluaa tuhota ensin valkoiset ja sitten mustat. Nyt on menossa valkoisten tuhoaminen ja siinä mafia käyttää mustia hyväkseen jotka eivät tunnu joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta ymmärtävän että heidän vuoronsa tulee aikanaan.
    Mustien ei kannattaisi antaa itseään välineiksi ja muistaa että se ei ole heidän etunsa ja myös antaa arvoa sille että valkoinen rotu on tehnyt muutakin kuin hyväksi käyttänyt heitä.
    Race Realism Can Help Blacks More Than Socialism
    Paul Tripp (Unz Review)
    https://truthtopowernews.com/race-realism-can-help-blacks-more-socialism-n3827

   • Slavery Rampant in Africa, Middle East; The West Wrongly Accuses Itself

    Today slavery still exists in many parts of Africa and Middle East, but the self-flagellating Western public is obsessively focused only on the Western past of African slavery rather than on real, ongoing slavery, which is alive and well — and ignored.
    For today’s slaves, there are no demonstrations in the streets, no international political pressure, and virtually no articles in the media.

    “We must not forget that Arab-Muslims have been champions in this field,” Kamel Bencheikh, a Muslim poet, wrote in Le Matin d’Algerie.

    “Emirs and sultans bought entire convoys of young black ephebes to make into eunuchs to guard their harems. And this continued with Ottoman emperors…. Even today, Mauritania and Saudi Arabia are still housing their own Ku Klux Klan. Slavery is still the order of the day in Nouakchott [Mauritania]. As for Riad, all you have to do is find out about young Asian girls that the potentates hire as maidservants”.

    An investigation by BBC Arabic found that domestic workers in Saudi Arabia are even being sold online in a slave market that is booming.
    … The West not only turns its back the new slave markets; the UN Human Rights Council actually welcomes states such as Sudan, where tens of thousands of women and children from mostly Christian villages were enslaved during Jihadi raids; Kenya and Nigeria, where the police last fall rescued hundreds of men and boys chained in an Islamic school; Pakistan, where Christians are condemned to servitude, and Mauritania, where two in every 100 people are still held as slaves. It is the same UN Human Rights Council that now, thanks to pressure by African countries, wants to investigate “systemic racism in the US”
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=209962

    • Tuohon on vielä lisättävä että maailman suurin orjuuttaja on Rotschild ja hänen ’soros- ja gates-mafia’ joka haluaa koko maailman velkaorjakseen.
     Tuo mafia on ollut myös pääosin vastuussa orjakaupasta ja lihottanut sillä rutkasti pankki saldoaan.

 5. Ei tätä velkaantuneiden EUmaiden avustusvimmaa pienen Suomen osalta voi käsittää. Suomi on kuitenki ajettu siihen jamaan että EUmääräykset ja lait ajaa Suomen perustuslain yli mennen tullen ja muutenkin Suomi on EUn ohjattavissa kaikissa asioissa.
  Kysymys on aivan muusta kuin koronaavustuksesta kun talous rupesi sakkaamaan jo ennen koronaepidemiaakin ja loiko USAn maailmanvaltaallianssi johon EUkin kuuluu koko koronaepidemia hämäykseksi kun EU ei ruvennut epidemiaa mitenkään torjumaan. Lisäksi Italiassa on USAn bioaselsboratorio, josta koronaa on helppo levittää.
  Kysymys on siitä että finassipankkien rahaleikit jälleen taas päätyi talouden syöksykierteeseen ja rahansa valtion tuella pelastaneet miljardöörit pelasti rahansa ja nyt ne tarvitsee uusia sijoituskohteita ja mikäpä olisi sen parempi kuin EUn jäsenmaidensa nimissä ottama velka. Samalla EU edistää liittovaltiota ja pelastaa myös euron.
  EUn paratiisisatu on upotettu niin hyvin kansan mieleen että se uhraa vaikka hyvinvointinsa EUlle kun saa vain kuulua EUiin.

 6. > Tätä hölmöläisten hommaa järkevämpää olisi tukea yrityksiä suoraan, ja tehdä tuotteita varastoon alennuksella myytäväksi – vaikka Kiinaan – jolloin raha jäisi Suomeen. >

  Niinpä niin, mutta kun rahalla (joka on aina velkaa) ei ole kotimaata. Valuuttameri on ihmeellinen otus; raha on ja pysyy aina siellä missä se luodaan…. maailmantalous on ilmasta luodun virtuaali-rahan pyörittämistä. Kyseinen kurjuuden ja hyvinvoinnin kierrätys ei ole kuitenkaan poliittisen eliitin käsissä, vaan pienen rikollisryhmän, joka hallitsee maailmantaloutta idästä länteen. Toisin sanoen, tietokoneen edessä istuva Kummisetä pelaa 24/7 tietokonepeliä, jossa yksi valtio voittaa ja toinen häviää, and that’s it. Tähän huijaukseen perustuen Suomi voi ottaa velkaa niin paljon kuin sielu sietää, velan määrällä ei ole mitään merkitystä. Tämä siksi, että tietokoneen näytöllä vilkkuvat nollat on pelkkä pelote vai elättekö siinä harhassa, että uskotte Kummisedän haluavan vilkkuvat nollat takaisin? Ei tietenkään, mitä helvettiä se näppäimistöllä luoduilla nollilla tekee… näennäinen velka pitää orjavaltiot rikollisten panttivankeina. Lähestymme hetkeä jolloin velka, joka on pelkkä numerosarja, pyyhkäistään pois. Tämä siksi, että yksikään valtio ei ole Kummisedälle mitään velkaa, ei penniäkään. Yksikään valtio ei tule myöskään ”maksamaan velkaansa” pois, koska valtiot on ajettu tietoisesti massiivisen velkataakan alle päämääränä kansallisvaltioiden järjestelmien romahdus.

  > Ja siitä lähtien politiikanteko on ollut kiveen hakattua: suuryritysten etu kansalaisten ja pienyrittäjien edun edelle. Koronakriisin hoito lienee vain yksi esimerkki tästä. >

  Koronahuijauksesta puhuttaessa kansalaisten ja pienyrittäjien ”etu” on todella lievä ilmaisu. Itse tarkkailen ihmiskuntaa yhtenä kokonaisuutena, joten kutsun tätä menossa olevaa aikaa pienyritysten ja ihmisten joukkomurhaksi.

 7. Jouko Miettinen on oikeassa, mutta Suomen päättäjillä ei ole omaa tahtoa lainkaan ja siksi olemme tuhon tiellä.
  Kaikki eduskuntapuolueet ovat vieraantuneet kansasta eivätkä kuuntele sitä. Täällä esiintyy tietoviisaita, mutta mitä he voivat tehdä ?

  • ”Suomen päättäjillä ei ole omaa tahtoa lainkaan …”
   Eivätkä he tunnu ymmärtävän juuri mitään siitä kuka ja miten maailmaa pyörittää.
   Kun ei ole tietoa niin ei voi toimiakaan järkevästi.

  • Tietenkin sionisteilla on sormet pelissä korona hysteriassa
   Meet the Israeli Intelligence-Linked Firm Using AI to Profile Americans and Guide US Lockdown Policy
   WHITNEY WEBB • JULY 2, 2020
   AN ISRAELI GOVERNMENT CONTRACTOR FOUNDED BY A FORMER ISRAELI SPY HAS PARTNERED WITH ONE U.S. STATE AND IS SET TO ANNOUNCE A SERIES OF NEW PARTNERSHIPS WITH OTHER STATES AND U.S. HEALTHCARE PROVIDERS TO MONITOR CIVILIAN HEALTH AND USE AN IDF-DESIGNED AI SYSTEM TO PROFILE AMERICANS LIKELY TO CONTRACT CORONAVIRUS AND TO INFORM U.S. GOVERNMENT LOCKDOWN POLICY.

   A company tied to Israel’s military signal intelligence unit, Unit 8200, has recently partnered with the state of Rhode Island to use an artificial intelligence-based system developed in tandem with the Israel Defense Forces (IDF) to profile Americans potentially infected and/or “at risk” of being infected with coronavirus, then informing government authorities of their “risk profile.” Once flagged, state health officials can target those individuals as well as their communities for mandatory testing, treatment and/or more restrictive lockdown measures.

   The firm, Israel-based Diagnostic Robotics, is poised to announce a series of new such partnerships with several other U.S. states as well as major U.S. hospital systems and healthcare providers in the coming weeks, according to a company spokesperson.
   https://www.unz.com/wwebb/meet-the-israeli-intelligence-linked-firm-using-ai-to-profile-americans-and-guide-us-lockdown-policy/

 8. Pieni välipala…
  Dinosaurukset dominoivat maapallon elämää 160 milj vuotta ja estivät korkeampien lajien synnyn. Sitten jostain syystä ne tuhoutuivat kokonaan ja elämä alkoi saada uusia muotoja.
  Toivottavasti nykyisen nwo-mafian valtakausi jää lyhyemmäksi ja kehittyneemmän ihmisen evoluutio pääsee voitolle.

  Wiki: Elämä syntyi maapallolle noin 3,5 miljardia vuotta sitten, vaikka varhaisimpien elonmerkkien on arveltu olevan jopa 3,7–4,2 miljardin vuoden takaa[35].
  Aluksi elämää oli vain veden alla.[36] 800 miljoonaa vuotta sitten kehittyivät ensimmäiset alkueläimet, jotka käyttivät ravintonaan muita eliöitä. Ne kehittyivät 120 miljoonan vuoden kuluessa monimutkaisiksi ja monisoluisiksi eläimiksi.
  Selkärangattomien eläinten perusryhmät ilmestyivät proterotsooisen kauden lopulla ja paleotsooisen kauden alussa noin 540 miljoonaa vuotta sitten. Ensimmäiset maakasvit kehittyivät noin 450 miljoonaa vuotta sitten.
  Sammakkoeläimiä alkoi nousta maalle devonikaudella.
  Triaskaudella 245–200 miljoonaa vuotta sitten ilmestyivät nisäkkäät, sisiliskot, dinosaurukset, kilpikonnat ja krokotiilit.
  Dinosaurusten valtakausi kesti 160 miljoonaa vuotta.[37]
  Kädelliset kehittyivät viimeistään 75 miljoonaa vuotta sitten.
  Varhaisin ihmisten kehityshaaraan kuulunut kädellisten muoto tunnetaan noin viiden miljoonan vuoden takaa.
  Nykyihminen kehittyi Afrikassa yli 100 000 vuotta sitten.[38]
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here