Yhdysvaltojen vuoden 2016 presidentinvaalien jälkeen on toistuvasti uutisoitu Venäjän harjoittamasta vaalivaikuttamisesta. Presidentti Vladimir Putin on kiistänyt puuttumisen, onpa hän esittänyt myös vastasyytöksiä – Putinin mielestä Yhdysvallat itse ”sekaantuu aktiivisesti muiden maiden vaalikampanjoihin kaikkialla maailmassa”. Putinin näkemys on ymmärrettävä, sillä jo vuosikymmenien ajan Yhdysvallat on sekaantunut muiden maiden vaaleihin ja sisäpolitiikkaan, sanoo Yale-yliopiston tutkija David Shimer. Hän avaa tässä Foreign Affairs-lehden artikkelissa amerikkalaisen vaalivaikuttamisen salaista historiaa.

CIA:n ensimmäinen vaaleihin liittyvä peiteoperaatio tapahtui Shimerin mukaan Italiassa vuonna 1948. Tiedustelu-upseerit levittivät propagandaa, ostivat haluamansa ehdokkaan puolelleen ja järjestivät ruohonjuuritason tapahtumia – jotta Italian keskustalaiset poliitikot voittaisivat vasemmistolaiset kilpailijansa.

Kun Italian kommunistinen puolue hävisi vaalit, vuoden 1948 operaatiosta saatiin toimintamalli. CIA-historioitsija David Robargen mukaan vaaleihin sekaannuttiin tämän jälkeen samalla kaavalla esimerkiksi Chilessä, Guyanassa, El Salvadorissa ja Japanissa. CIA – samoin kuin KGB – sekaantui demokraattisiin vaaleihin joka puolella maailmaa. Joissakin operaatioissa manipuloitiin äänimääriä, toisissa taas pyrittiin vaikuttamaan julkiseen mielipiteeseen. Kaikki tehtiin tarkoituksella vaikuttaa vaalien lopputulokseen.

SITTEN KYLMÄ sota päättyi ja Washingtonin operaatioilta putosi pohja. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen ei ollut enää tarvetta yrittää pysäyttää kommunismin leviämistä. Toki CIA jatkoi Kuuban johtajan Fidel Castron salamurhayrityksiä – sekaantuen asioihin myös Afrikassa ja Lähi-idässä – mutta idän ja lännen kisa vaikutusvallasta oli toistaiseksi ohi.

Shimer kertoo haastatelleensa satoja viranomaisia vaalivaikuttamisen suhteen. Haastateltujen joukossa on ollut kahdeksan entistä CIA:n johtajaa, useita tiedustelupalvelun työntekijöitä, ulkoministereitä, turvallisuusneuvonantajia, entinen KGB-kenraali – ja jopa entinen Yhdysvaltojen presidentti. Shimer sai haastattelujen kautta tietoonsa, että Washington sekaantui CIA:n välityksellä vaaleihin myös Slobodan Miloševićin Jugoslaviassa ja Serbiassa. Poliittista historiaa seuranneet tietävät mitä siitä seurasi – Jugoslavia hajosi ja serbit päätyivät Naton ”humanitääristen” pommitusten kohteeksi.

Amerikkalaiset kansalaisjärjestöt, ei-hallinnolliset ns. NGO-organisaatiot – joilla on nimestään huolimatta usein kiinteät suhteet Yhdysvaltojen hallintoon ja CIA:han – ovat sittemmin hioneet 40-luvun lopun toimintamallia. Enää ei ole sekaannuttu pelkästään vaaleihin. Järjestöjen avulla on koulutettu aktivisteja, rahoitettu mielenosoituksia – sekä ylläpidetty kumouksellista toimintaa maissa joiden hallinto on haluttu vaihtaa.

VUONNA 2003 Yhdysvallat aloitti Irakin sodan jonka virallisena tarkoituksena oli takavarikoida maan joukkotuhoaseet – sekä syrjäyttää itsevaltias Saddam Hussein vallasta. Kun joukkotuhoaseita ei löytynytkään, presidentti George W. Bushille tuli kiire keksiä oikeutus käydylle sodalle. Bush lupasi mullistaa Irakin poliittisen järjestelmän. Irakista piti tulla länsimainen demokratia, jossa kansalaiset voisivat äänestää ja saisivat edustajansa parlamenttiin. Niinpä yllämainitut NGO-organisaatiot saapuivat pian sodan jälkeen Irakiin – ryhtyen jakamaan väestölle oppimateriaalia edustuksellisesta demokratiasta, vaaleista ja äänestämisestä. Monenlaisia ohjelmia käynnistettiin, puolueiden työntekijöitä koulutettiin ja poliittisia debatteja järjestettiin.

Presidentti Bushilla oli kuitenkin ongelma: tiedusteluraporttien mukaan hänen suosimansa ehdokas, Iyad Allawi, saattaisi suurella todennäköisyydellä hävitä Irakin ensimmäiset parlamenttivaalit vuoden 2005 tammikuussa. Jo ennen sotaa Allawi oli työskennellyt CIA:n hyväksi Saddam Husseinin syrjäyttämiseksi.

Amerikkalainen tiedusteluyhteisö uskoi, että Iran yrittäisi tukea Allawin vastaehdokasta. ”Tietenkin Iran oli mukana”, CIA:n entinen varajohtaja John McLaughlin kertoi Shimerille haastattelussa, ”Mikseivät he olisi olleet? He olivat aivan naapurissa ja heillä oli läheiset suhteet joihinkin Irakin johtohenkilöihin”, varajohtaja järkeili. Iran toimi myös salaisesti Irakissa, ja Teheran tuki mieleisiään aktivisteja taloudellisesti.

BUSH NEUVONANTAJINEEN pohti miten vastata Iranin toimintaan? CIA sai Irakissa vapaat kädet – ja toimet olivat sen mukaisia. Shimerin mukaan hänen amerikkalaiset lähteensä kokivat kiusalliseksi edes puhua tapahtuneesta, sillä operatiiviset yksityiskohdat eivät kestäneet päivänvaloa. Niillä viranomaisilla jotka eivät halunneet osallistua vaalimanipulointiin, oli perustelunsa: ”Me valloitimme Irakin tehdäksemme maasta demokraattisemman; kuinka tekopyhää olisi heti perään vaikuttaa heidän vaaleihinsa?”. Näin joka tapauksessa toimittiin – sillä CIA:lla ei ollut mitään tekopyhyyttä vastaan.

Bushin suosikkia, Allawia, tuettiin salaa. Perimmäinen ajatus oli auttaa maltillisia ja Amerikka-mielisiä ehdokkaita taloudellisesti – ja tarjoamalla median tukea. ”Sitten, aivan yhtäkkiä, avunanto loppui kuin seinään”, Allawi itse kertoo, ”Tekosyyksi sanottiin, ettei Yhdysvallat halua sekaantua vaaleihin”.

Laadittu suunnitelma vaaleja varten oli alkanut herättää epäilyksiä myös sen laatijoiden parissa. ”Miltä se näyttäisi, jos siitä jäätäisiin kiinni? Entäpä mahdolliset tahattomat seuraukset sille mitä aiottiin tehdä”, CIA:n McLaughlin pohdiskeli. Ja niin operaatio epävakaassa Irakissa päätettiin tuolloin lopettaa. Tammikuussa 2005 Allawin koalitio hävisi parlamenttivaalit, ja Irania lähellä oleva koalitio nousi valtaan.

MITEN YHDYSVALLAT ja CIA on sitten jatkossa toiminut? Shimerin mukaan osa tiedusteluviranomaisista on kiistänyt, että vaalivaikuttamista olisi esiintynyt – toiset taas väittävät etteivät tiedä nykytilanteesta mitään. Silti vallankaappaukset esimerkiksi Ukrainassa ja Boliviassa kertovat karulla tavalla siitä että toimintamallia ei ole hylätty – repertuaarista näyttäisi nykyään löytyvän myös keksit.

Shimer vetää tekemiensä haastattelujen pohjalta sen johtopäätöksen, että CIA:n vaalivaikuttaminen ei ole (enää?) systemaattista – mutta että sitä tapahtuu ajoittain – ja on kohteidensa ja keinojensa suhteen valikoivampaa. Käytännöt ja toimintamallit ovat Shimerin mukaan muuttuneet sitten kylmän sodan päivien, ehkä jotkut seurauksiltaan katastrofaaliset operaatiot ovat saaneet tekijänsä varovaisemmiksi? 

Myös internetin ja sosiaalisen median esiinnousu on muuttanut toimintamalleja. Informaatiovaikuttaminen on noussut merkittäväksi tekijäksi, puolin ja toisin. Samoin tiedonkulun nopeus ja vaivattomuus on saanut aikaan sen, että operaatioiden salailu on nykyisin vaikeampaa. Victoria Nulandin keksikuvat ja tunnettu lausahdus, ”fuck the EU!”, levisivät aikoinaan salaman lailla internetissä – ja saattoivat läntisen arvoyhteisön perin kiusalliseen valoon.

SILTI YHDYSVALLAT yrittää edelleenkin syyttää Venäjää sekaantumisesta vaaleihin. Sikäläiset tiedusteluvirastot väittävät että Venäjä yritti häiritä demokraattien presidenttiehdokkaana olleen Hillary Clintonin kampanjaa. Clintonin vastaisen toiminnan lisäksi Venäjän väitetään myös suorittaneen ”kybervakoilua ja informaatiovaikuttamista horjuttaakseen äänestäjien uskoa vaaleihin”. Virastojen mukaan tämä vaikutti presidentinvaalien lopputulokseen siinä määrin että Donald Trumpista tuli presidentti.

Ottaen huomioon että Yhdysvaltojen ulkopolitiikasta ja interventioista päätetään jo vuosiksi eteenpäin, ns. syvän valtion eli pysyvän valtiokoneiston piirissä, Venäjän väitetyllä vaikuttamisella on tuskin ollut suurta merkitystä. Presidentti ei yksin päätä Yhdysvaltain linjasta, eikä Trump ole poikkeus. Pitkän tähtäimen suunnitelmien toteuttamista on jatkettu myös hänen kaudellaan.

Tämän vuoden presidentinvaalien lähestyessä Yhdysvalloissa on nostettu taas esiin huoli ”vihamielisistä ulkopuolisista vaikuttamisyrityksistä”. Myös Yhdysvaltojen uusi pääkilpailija, Kiina, saanee tällä kertaa osansa syytöksistä. Samaan aikaan, CIA:lla näyttäisi edelleenkin olevan käytössä vanha ja tuttu keinovalikoimansa – joskin ehkä ei enää kovin hyväksi havaittu. Toistettuaan vuosikymmenien ajan samoja virheitä, lopputulos on yhä useammin silkka katastrofi, myös CIA:n itsensä kannalta.

34 KOMMENTTIA

 1. On surkea harhakuvitelma että ihmiset valitsevat vaaleissa omasta tahdostaan parhaan ehdokkaan. Oheinen linkki esimerkiksi paljastaa Barack Obaman ja Kaarle Suuren välisen sukulaisuuden. Muistanette että Kaarle Suuren perilliset ovat maailman vaikutusvaltaisimpien sukujen joukosta kaikkein vaikutusvaltaisimpia. Ja Kaarle Suurihan kerskui olevansa suoraan Jeesuksen Kristuksen perillinen.

  https://famouskin.com/famous-kin-chart.php?name=4143+charlemagne&kin=10012+barack+obama

  • Itse olen skeptinen moisen sukuselvityksen suhteen.
   Ylipäätään meille syötetään väärää ja valheellista tietoa historiasta tänään roppakaupalla.
   Pieni ote Wikistä:

   Suurin osa Kaarlea koskevista, säilyneistä tiedoista on hänen hovinsa oppineiden ja neuvonantajien kirjoittamia. Niiden paikkansapitävyyttä on paljon pohdittu. Mestari Einhardin kirjoituksista on löytynyt puutteita, ja teksti on ehkä liiankin ylistävää. Hallinnollisia asiakirjoja on säilynyt, samoin löytyy kirkkojen seinämaalauksia Kaarlesta sekä aikaisemmin mainittu häntä esittävä pronssipatsas.
   Kaarle Suuren ajalta on tallella paljonkin frankkien käyttö- ja koriste-esineitä, rahoja, rakennuksia ja aseita. Muun muassa Rolandin laulu sisältää tietoja Kaarlesta, mutta ne ovat usein varsin liioittelevia ja epätarkkoja, vanhan suullisen tiedon myöhempiä kirjallisia tallenteita.

   How Fake Is Roman Antiquity?
   THE FIRST MILLENNIUM REVISIONIST • JUNE 26, 2020
   https://www.unz.com/article/how-fake-is-roman-antiquity/

 2. Hyvä artikkeli, mutta koko kuva on moninkertaisesti synkempi. Foreign Affairs -lehteen ei päästettäisi sellaista kirjoitusta. Tämä muistuttaa malliltaan äskettäin ilmestynyttä laajaa historiikkia Mossadin tihutöistä joka oli Mossadin itsensä tarkistama. Eli kirjasta puuttuivat kaikki suurimmat tihutyöt.

  Itse asiassa meno kävi monella lohkolla aina vaan pahemmaksi kylmän sodan päätyttyä – tai itse asiassahan se jatkuu hieman muuntuneena. Mitä tahansa ajatellaankin Neuvostoliitosta niin yksi vaikutus sillä oli USA:n politiikkaan: kaikkea ei uskallettu yrittää vastatoimien pelossa. 1990 jälkeen tämä pidäke poistui, ei ollut ketään joka panisi hanttiin. Niinpä ensimmäinen sota Irakia vastaan alkoi välittömästi Bush vanhemman toimesta vaikka tarjolla oli valmiiksi neuvoteltu sovitteluratkaisu. Sitä seurasi Jugoslavian väkivaltainen hajoittaminen ja laaja sota Afghanistanissa vaikka siellä olisi selvitty erikoisjoukkojen lyhyellä operaatiolla. Nyt joudutaan häntä koipien välissä poistumaan. Eräs amerikkalaiseversti valitti jo toistakymmentä vuotta sitten, että ”meillä on tusinoittain asejärjestelmiä mutta emme pärjää resupekka-armejalle joka kulkee sandaalit jalassa, lakanoihin pukeutuneena ja Kalashnikovit kainalossa.”

  Vaaleihin puuttuminen on CIA:lle jokapäiväistä: ”Me varastimme, valehtelimme ja petkutimme” sanoi Pompeo opiskelijoille. Hän säästi heitä ja jätti sanomatta että myös tapoimme. Vietnamissa tunnetuksi tuli (Douglas Valentine) ns. Phoenix -ohjelma, jota on sovellettu eri puolilla maailmaa. Se on tarkkaan kohdennetua joukkomurhaamista, jossa surmataan yhteisön toiminnan kannalta kantavat ryhmät: opettajat, lääkärit jne. jotta yhteisö romahtaa toiminnallisesti. Indonesiassa surmattiin kaikki vasemmistovoimat, toista miljoonaa Suharton vallankaappauksen jälkeen CIA:n ohjeiden mukaan. Myös Saddam Hussein oli aluksi USA:n mies ja sai CIA:n luettelot tapettavista irakilaista jotka hän suoritti käskystä.

  Useassa eurooppalaisessa valtiomiesmurhassa CIA on vähintäänkin ollut avustajana. Aldo Moro Italiassa 1978 kun Moro oli luvannut ottaa kommunistit hallitukseen vaikka USA kielsi, Charles de Gaulle yritettin murhata kymmeniä kertoja, eräissä tapauksissa epäillään CIA:n mukanaoloa. Erikoista on myös että 80-luvun CIA-päällikkö Colby oli itse Ruotsissa 50-luvulla perustamassa Stay Behind -järjestöä jota epäillään Palmen murhasta.

  Ja jos ei murha riitä, aloitetaan sota. Koska Stalin oli luvannut että Kreikka kuuluu Lännen etupiiriin britit ja jenkit käynnistivät Kreikassa puhdistussodan vasemmiston partisaaneja vastaan. Tämä sota on täysin vaiettu asia, josta eivät edes kreikkalaiset halua puhua mutta joka paljolti selittää sen, että Kreikka taantui sodan jälkeen, eikä vieläkään ole päässyt muun Euroopan kanssa talouden kehitysuralle.

  Lopuksi Venäjän vaalivaikuttamisesta: Vaihtoehtomedia mm. USA:ssa on pitkään kertonut, että kyseessä on demokraattien harhautusoperaatio. Mutta kukapa vastaväitteitä uskoisi ? Tarvitaan todisteita. Ja niitä on saatu ja saadaan lisää. On ainakin kaksi tuomioistuinratkaisua. Venäläiset liikemiehet joilla on nappulaa ovat haastaneet valehtelijat oikeuteen ja voittaneet. Äskettäin briteissä (the duran.com video : Christoforou-Mercouris) jossa kävi ilmi että Christopher Steele, joka tuotti kaiken sen aineiston jossa väitettiin Venäjän ja Trumpin toimineen yhdessä, ei kyennyt esittämään mitään näyttöä väitteidensä tueksi: Steele on huijari joka rahasti Clintonia ja toimi yhdessä FBI:n kanssa. Toinen tuomio tuli jenkeissä jossa Robert Mueller:ia kiellettiin kytkemästä Pietarin trollitehdasta Kremliin koska näyttöä ei ollut. Ja vielä: Trollitehdas veti jutun oikeuteen USA:ssa ja käsittely loppui siihen paikkaan: pelättiin noloja paljastuksia.

 3. Näin sairas on läntinen kulttuurimme että se mahdollistaa tällaisen pedofiili ringin pyörittämisen
  Ja tietysti CIA:n tuella.
  Ja tätä kulttuuria mekin olemme tukemassa ja jakamassa.
  Miksei valtamedia kerro meille mitään näistä asioista jotka tämä linkin perusteellinen artikkeli paljastaa?

  Is Jeffrey Epstein’s Boss Ghislaine Maxwell Helping Mossad Run Pedophile Rings for Prince Andrew and the Ruling Elite
  Epstein’s victims were caught in a web of international spy network that used them as pawns for blackmail operations. The younger the girls were, the more leverage Israel would have over politicians, billionaires and scientists. Thus Epstein and Ghislaine tried to also recruit girls who were well under the age of 16.
  MARCO DE WIT • OCTOBER 13, 2019
  https://www.unz.com/article/is-jeffrey-epsteins-boss-ghislaine-maxwell-helping-mossad-run-pedophile-rings-for-prince-andrew-and-the-ruling-elite/

  • Artikkelissa pohditaan johtaako GM:n oikeusprosessi lopulta mihinkään rangaistuksiin
   Judgement Day for Ghislaine Maxwell Finally Arrives. or Maybe Not
   PHILIP GIRALDI • JULY 9, 2020
   … The upcoming trial could easily end relatively quickly with a toothless admission of guilt by Maxwell and a plea-bargained minimum prison sentence. All documents relating to the case, including any recordings, would be sealed, which would inter alia protect other perceived government equities, namely the prominent individuals and the spy agencies that might have been involved either as victims or perpetrators.
   There is every indication that the Justice Department aided and abetted by the media is seeking to bury certain aspects of the Epstein case.
   https://www.unz.com/pgiraldi/judgement-day-for-ghislaine-maxwell-finally-arrives-or-maybe-not/

   • Pedophilia in High Places: The Jewish Connection
    By Lasha Darkmoon on July 10, 2020

    An article in three short parts on the Ghislaine Maxwell court case. The third part by Lasha Darkmoon concludes: “Expect a travesty of justice.”
    “If Ghislaine goes down, she’s going to take the whole damn lot of them with her.” — An unnamed former friend of Ghislaine Maxwell to The Daily Mail.

    LD: Ghislaine Maxwell has copies of Jeffrey Epstein’s “secret stash of sex tapes” and could use them as a get-out-of-jail “insurance policy”, a close friend has claimed. Ghislaine’s former boyfriend, Jeffrey Epstein, had rigged up secret cameras in his luxury homes to capture the perverted practices of his rich and powerful friends for posterity. Ghislaine will have no scruples, it is reported, about making good use of these incendiary tapes. [LD]
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210124
    https://www.darkmoon.me/2020/pedophilia-in-high-places-the-jewish-connection/

  • Lisää faktaa pedofilia myllyyn josta valtamedia ei meille suostu kertomaan totuutta
   Ireland’s Minister For Children Tied To Pedophilia Promotion
   Roderic O’Gorma, Minister for Children in Ireland, was recently outed as being a deviant pederast. He marched right beside British LGBT rights campaigner Peter Tatchell at Dublin’s Pride march several years ago.
   This is just the tip of the iceberg. These types of psychopaths have been elevated to God-like status. It’s our responsibility to bring them crashing down.
   http://www.renegadetribune.com/irelands-minister-for-children-tied-to-pedophilia-promotion/

 4. USAn vaalivaikuttaminen on julkinen salaisuus ja niitä tukee myös EU eli voi sanoa että länsimaat on pahimpia vaalivaikuttajia muissa maissa mutta myös kotimaissaan
  Länsimaissa on vaalivsikuttaminen näkymättömämpää mutta suomalaisia virkamiehiä ja poliitikkoja koulutetaan Englanissa ja USAssa MI6a ja CIAa lähellä olevissa ajatushautomoissa ja kokouksissa.
  Suomessa on oma virkamiehistä koostuva deep statensa ja eduskunnassa ja muissa yhteiskunnallisissa päätöselimissä jököttää nytkin joukko CIAn asiaan ja USAn maailman valtaan uskovia poliitikkoja jotka puuhaavat sen eteen että vaalitulos on USAn mielen mukainen. Ei Sauli olisi presidenttinä jos vaaleihin ei olisi vaikutettu.

 5. > SILTI YHDYSVALLAT yrittää edelleenkin syyttää Venäjää sekaantumisesta vaaleihin. Sikäläiset tiedusteluvirastot väittävät että Venäjä yritti häiritä demokraattien presidenttiehdokkaana olleen Hillary Clintonin kampanjaa. >

  “Yhdysvallat yrittää” ja ”Venäjä yritti” ”tiedusteluverkostot väittävät”…. huh? Valtioiden nimet on pyyhkäistävä pois mikäli aikoo päästä edes hiukan lähemmäksi totuutta. Sen lisäksi on ihan turha puhua CIAsta mitään ilman kaikkien valtioiden suojelupoliiseja – PISTE. CIA on maailmanlaajuinen verkosto, joka ei vakoile vieraita valtioita vaan sitä, minkä sisällä kukin yksikkö, eli suojelupoliisi toimii. Vakoilun lisäksi kyseinen verkosto pitää yllä kansainvälistä rikollisuutta, kuten pedofiliaa ja ihmiskauppaa ja huumeiden jakelua/kauppaa. Mikäli tämä asia ei mene totuuden etsijälle jakeluun, hän harhailee pimeydessä.

  Jokaisen valtion korkein eliitti on alistettu SAMAN VOIMAN ALLE, joten täydellistä ajantuhlausta on analysoida Venäjä-Yhdysvallat-Kiina-Kuuba-whatever poliittista teatteria, jota valemedia meille päivät pitkät syöttää. Totuus on se, että kaikkien valtioiden korkein eliitti kuuluu New World Order-salaseuroihin, eli siihen maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa koti, uskonto ja isänmaa valoja vannoen hylätään!

  • Ei tuo nyt ole totta että kaikki maat on USAn maailmanvallan kumppaneita mutta ainakin EU on koska sen ulkoministeri äskettäin asian kertoi. Venäjä ja Kiina on vielä ulkopuolella mutta kuitenkin kaupallisia suhteita on rumsaasti USAn allianssiin ja sehän USAa harmittaa että se on ruvennut torppaamaan itsenäisten maiden kaupantekoa USAn allianssin maiden kanssa.
   YK on foorumi jossa tämä vastakkain asettelu näkyy ja YK on menettänyt USAallianssin toiminnan takia kykynsä järkeviin ratkaisuihin.

   • > Ei tuo nyt ole totta että kaikki maat on USAn maailmanvallan kumppaneita mutta ainakin EU on koska sen ulkoministeri äskettäin asian kertoi. >

    Kuten sanoin, USA ei ole itsenäinen, se on alistettu saman voiman alle kuin EU ja muutkin kansallisvaltiot. Sellaista kuin USAn maailmanvalta ei ole olemassakaan, saati Venäjän tai Kiinan, koska Kummisetä ohjaa kaikkia valtioita. Voit hahmottaa kokonaisuuden jos näet koko ihmiskunnan ja siinä olevat valtiot maailmantaloutta, sotia ja eriarvoisuutta sisältävänä pelinä, jota johtaa Kummisetä, eli se joka hallitsee rahaa. Kummisedän alla toimii vakoilua ja salamurhia harjoittava CIA/jesuiitta-mafia, joka on soluttautunut jokaiseen valtioon. Tämän mafian alaisuudessa toimii salaseurat ja valtioiden ylin eliitti.

    Mielikuvitustako? Joillekin on – minulle ei!

    • Sekin voi olla mielikuvitusta johon itse uskoo. Silloin uskolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
     Vielä ei ole olemassa riittävää ja vakuuttavaa näyttöä siitä että tuolla Kummisedällä olisi (sen yrityksistä huolimatta saada se itselleen) valta jolla se hallitsisi kaikkia ja kaikkea.

     • En ole sanonut, että Kummisetä hallitsee ”kaikkia ja kaikkea”, olen sanonut että se hallitsee salaseurojen kautta kansallisvaltioiden ylintä eliittiä, ja sitä kautta tätä PEDON SYSTEEMIÄ, eli sitä mihin meidät on alistettu. Kyseinen ”hallitseminen” on kuitenkin vain näennäistä, koska Kummisetä palvelijoineen on alistettu saman voiman alle. Ihmisellä on yhtä paljon ja yhtä vähän valtaa kuin taivaan tähdillä – ihmiskunnan kollektiivista toimintaa hallitsee tietoisuus!

   • Vaikka Juha Ahviolla on sokeana pisteenä Israel ja sitä johtavat sionistit sekä Trumpin sionistimyönteisyys, niin hän on kirjoittanut lukemisenarvoisen artikkelin Antifasta:

    ”Antifan tavoite on kommunistisen maailmanjärjestyksen luominen, Yhdysvalloissa
    Antifan välitön tavoite on tuhota Trumpin, hallinto”,
    https://oikeamedia.com/o1-139805

    Ei ole ihmettelemistä, että BLM-terroristeille kannatuksensa osoittanut viherkommunisti-hallituksemme suhtautuu myötämielisesti myös Antifa-terroristeihin.
    Päivän Byrokraatti kirjoittaa mm.:

    ”On muistettava, että [nykyinen opetusministeri, kommunisti] Li Andersson nosti itse erityisavustajakseen Dan Koivulaakson, joka kirjoitti vasemmistonuorten keskustelufoorumilla ihannoivasti poliittisesta väkivallasta. Viesteissään Koivulaakso kutsui poliiseja sioiksi ja pasifismia vakavaksi mielenhäiriöksi. Hän peräänkuulutti ”erittäin brutaalia antifasistista toimintaa” ja ”taktista väkivaltaa” ja oli huolissaan siitä, että ”räikeästi rasistinen” poliisi ”suojelee natseja”. Koivulaakson kommentit ovat luettavissa mm. Suomen Uutisten artikkelista osoitteessa https://www.suomenuutiset.fi/onko-tama-vitsi-poliiseja-sioiksi-kutsuva-dan-koivulaakso-hallitusneuvottelujen-oikeusvaltiotyoryhmaa/.”, http://paivanbyrokraatti.com/2020/02/29/misha_dellinger_ja_li_andersson/

  • Amnesty: ”Näin Kiina vainoaa uiguureja

   Kiina vainoaa järjestelmällisesti maasta paenneita uiguureja, sanoo Amnesty.
   Amnesty Internationalin tuoreen selvityksen mukaan Kiina käyttää lähetystöverkostoaan, mobiilisovelluksia ja uhkaavia puhelinsoittoja painostaakseen uiguuriyhteisöjä ympäri maailmaa.

   Amnesty on kerännyt tietoa noin 400 uiguurilta, kazakilta, uzbekilta ja muilta pääosin muslimitaustaisiin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä 22 maasta, viideltä eri mantereelta. Tiedot paljastavat näiden yhteisöjen päivittäin kokeman häirinnän ja pelonsekaisen ilmapiirin.

   – Ulkomailla asuvien uiguurien jakamat kokemukset ovat kylmäävää luettavaa. Ne osoittavat Kiinan muslimivähemmistöihin kohdistamien sortotoimien varjon ulottuvan pitkälle sen omien valtiorajojen ulkopuolelle, sanoo Amnesty Internationalin Kiina-tutkija Patrick Poon.
   Hänen mukaansa vaikka he pääsisivät pakoon sortoa Xinjiangissa, he ovat silti kaikkea muuta kuin turvassa.
   – Kiinan hallituksella on keinot jäljittää, painostaa ja palauttaa näihin ryhmiin kuuluvat ihmiset takaisin Kiinaan – myös painostamalla vieraita hallituksia palautuksiin. Kiinassa heitä odottaa julma kohtalo, Poon sanoo.
   Jatkuvaa painostusta ja pelkoa

   Useat ulkomailla asuvat haastateltavat kertovat Kiinan paikallisviranomaisten painostavan heidän Xinjiangiin jääneitä perheenjäseniään, jotta ulkomailla olevat uiguurit eivät uskaltaisi puhua tilanteesta.
   Toiset kertoivat Kiinan viranomaisten jatkuvista, uhkaavista yhteydenotoista sosiaalisessa mediassa ja viestisovelluksissa, sekä suurlähetystöjen ja konsulaattien harjoittamasta laajamittaisesta urkinnasta.
   Vuonna 2017 alkaneen operaation seurauksena Kiina on pyrkinyt sulkemaan uiguureja, kazakkeja ja muita muslimivähemmistöjä massiivisille vankileireille Xinjiangissa. Arvioiden mukaan yli miljoona ihmistä on joutunut niin kutsutuille uudelleenkoulutusleireille, joissa he ovat kärsineet lukuisista ihmisoikeusloukkauksista.

   Aiemmin tällä viikolla julkisuuteen vuosi Kiinan hallituksen asiakirja, johon kerättyjen henkilökohtaisten tietojen perusteella on ollut tarkoitus arvioida, tulisiko asiakirjasta löytyvät henkilöt eristää uudelleenkoulutusleireihin. Vuodetut yksityiskohdat vahvistavat entisestään Amnesty Internationalin tutkimusten antamaa kuvaa tilanteesta.

   – Vaikka Kiina yrittää järjestelmällisesti kieltää vankileirien olemassaolon, todisteet lisääntyvät Xinjiangista jatkuvasti. Kaikki Xinjiangiin palautetut ovat merkittävässä riskissä tulla suljetuiksi leireihin, ja siten vakavien ihmisoikeusloukkausten vaarassa, varoittaa Poon.
   – On ensiarvoisen tärkeää, että hallitukset ympäri maailman suojelevat paikallisia Xinjiangista lähtöisin olevia yhteisöjään Kiinan suurlähetystöjen ja viranomaisten painostukselta, ja estävät pakkopalautukset Kiinaan, hän jatkaa Amnestyn tiedotteessa.
   Arvioiden mukaan Kiinan ulkopuolella elää 1-1,6 miljoonaa uiguuria. Suurimmat uiguuriyhteisöt löytyvät Kazakstanista, Kirgisiasta ja Uzbekistanista, mutta pienempiä yhteisöjä on myös lukuisissa Euroopan unionin jäsenmaissa, kuten Suomessa.”

   https://www.verkkouutiset.fi/amnesty-nain-kiina-vainoaa-uiguureja/#f0c10e5d

   • Sinulla on kova tarve mustamaalata Kiinaa. Miksi?
    Oletko ajatellut että uiguurit voisivat itse olla syyllisiä ja jopa lännen propagandan välineitä?
    Voisiko jopa ’soros-mafia’ rahoittaa heitä?
    Outoa kun valtamedia kirjoittaa paljon tästä ’vainosta’ muttei palestiinalaisten vainosta ja tuhoamisesta juuri mitään.
    Täytyypä ottaa selvää asiasta.

  • Voi tietysti kysyä missä määrin nyky-Kiina on ylipäätään kommunistinen tai marxilainen valtio?
   Pikemmin se näyttäisi muistuttavan sosialistista maata jossa maan johto toimii OMAN kansan edun vaatimalla tavalla eikä luovuta sitä ulkopuolisille voimille kuten esim. meillä on tapahtunut.
   Maassa on myös yksityisiä yrityksiä ja vain suurimmat ovat valtion hallinnassa. Sen voisi nähdä monessa muistuttavan enemmän kansallissosialismia ja talousdemokratiaa joka toimi aikoinaan hyvin Saksassa ja nosti maan WW1 jälkeisestä tuhosta uuteen kukoistukseen.
   Maon aikainen marxistis-leninistinen ja maan ulkopuolelta ohjattu nwo-kommunismi, jossa vieras eliitti tuhosi kymmeniä miljoonia maan omaa kansaa ei ole Kiinan nykyjohdon toimintamalli.
   Ja Putin on myös sanoutunut siitä irti Venäjällä, jossa bolsevikit, joista suurin osa oli juutalaisia, tekivät vallankaappauksen ja tappoivat hallitsijan sekä hänen perheensä mukaan lukien hallitsijan lapset ja miljoonittain maan oppineita ja sivistyneistöä luoden kommunistisen diktatuurin joka kesti lähes sata vuotta ja jonka aikana maa ryöstettiin ja ajettiin perikatoon.

   Marxilaisten globaali-kommunistien aiheuttamat vauriot Kiinan ja Venäjän kansoille olivat valtavat ja niistä molemmat maat ovat toipuneet.
   Se että USA ja EU ovat luhistumassa ja ajautumassa perikatoon ei minusta näyttäisi liittyvän niinkään Kiinan ja Venäjän pyrkimyksiin tuhota niitä vaan niiden omaan kyvyttömyyteen säilyttää kulttuurinsa moraalinen selkäranka ja pitää maansa ja taloutensa oman kansan hallinnassa ja irti ’soros-mafian’ globaalia herruutta tavoittelevista tuhoisista kynsistä.

    • Erinomainen artikkeli muuten. Tämä lukemisella oivaltaa sen, miksi länsimaiden valkoinen työväenluokka on niin hyljeksitty uusmarxilaisen vasemmiston keskuudessa tai miksi kansainvälinen pankkikartelli ja muu globaalieliitti niin katkerasti vihaa nationalismia ja erityisesti kansallissosialismia ja tukee näiden vastavoimaa eli uusmarxismia (esim. BLM tai Antifa). Viha on on niin syvä, että on pakko harkita sitäkin vaihtoehtoa, että kansallissosialismi lavastettiin toisen maailmansodan aikaisten hirmutekojen tekijäksi. Varmaa tietoa asiasta ei ole saatavilla, mutta ainakin motiivi on vahva.

     Sen sijaan perinteinen, transatlanttista imperialismia vastustanut ja tässä kansainvälistä solidaarisuutta vaalinut työväenliike tuo asetelmaan monimutkaisuutta. Itse näen edellissukupolven marxisteissa paljon myös hyviä puolia. Monet sosialistit olivat omalle kansalleen uskollisia ja omasivat terveet arvot. Näiden vaikutus- ja arvovaltaa CIA toisen maailmansodan jälkeen pyrki heikentämään artikkelissa kuvatulla tavalla. Kompromissiratkaisuna syntyi sosiaalidemokratia, joka sekin vähän vähältä kesytettiin transatlantismin palvelijaksi. Työväestöä aiemmin puolustanut laitavasemmisto muuntui vähitellen uusmarxilaiseksi liikkeeksi, shampanjasosialismiksi, ja soluttautui moniin instituutioihin kuten yliopistoihin ja niiden kautta mediaan ja hallintoon tuhoisin seurauksin.

     • Erinomainen kommentti.
      Kansallisosialismiin kohdistuva viha on taottu ihmisten päähän samaistamalla se vain Hitleriin ja hänestä luotuun totuuden vastaiseen propagandaan.
      Näin meitä on harhautettu ja saatu ihmiset ja nimenomaan työväki vihaamaan aatetta joka itse asiassa on heidän kannaltaan juuri se oikea.

      ’Soros-media’ on tässä tehnyt parhaansa holokausti propagandallaan.
      Itse asiassa sionistit edistivät alkuun kansallissosialistien tavoitteita, myös juutalaisvihaa omilla saksalaisiin kohdistuvilla terrori-iskuillaan käynnistääkseen muuttoliikkeen Palestiinaan mutta pian käänsivät kelkkansa ja alkoi Saksan tuhoaminen yhdessä Ranskan, Britannian ja USAn kanssa joilla ei olisi pitänyt olla mitään reaalista syytä Saksan tuhoamiseen.

      ’Lontoon kolonnan’ tukema NL oli Saksan päävihollinen koska se oli marxistien vallassa ja myös suurin uhka Euroopan vapaudelle.
      Muuten ne juutalaiset jotka sopeutuivat kansallissosialismiin (vain vähemmistö oli halukas jättämään maan) eivät olleet vainon kohteena kuten meille on annettu ymmärtää.
      Todisteena se että heitä palveli 150 tuhatta maan armeijassa, jopa ihan kenraalitasolla.
      Tästä löytyy luotettavalta taholta peräisin olevaa totuuden mukaista tietoa.

     • Täsmennän vielä ajatuksia marxilaisen tai hitleriläisen sosialismin eroista teoriassa ja käytännössä. Toisen maailmansodan jälkeen kansainvälinen pankkikartelli piti huolen siitä, että kansallissosialismin maine tuhotaan perusteellisesti kaiken käytettävissä olevan ja kenties jopa väärennetyn todistusaineiston avulla.

      Toisaalta marxilaisen perinnön kautta syntynyt työväenliike peri kansallissosialismin tehtävät useissa eri maissa eli joutui puolustamaan omien kansakuntiensa ”valkoista” työväestöä ja keskittymään sen olosuhteiden parantamiseen aivan käytännön tasolla. Ajatus homoseksuaalien tai vierasrotuisten siirtolaisten asian ajamisesta oman työläisväestön edelle olisi ollut sillekin absurdi. Marxin luokkaristiriitoja korostavat opit koituivat sille kuitenkin rasitteeksi ja ulkopuoliset manipulaattorit pitivät huolen siitä, että jakolinjat pysyivät syvinä.

      Neuvostoblokin kiristäessä otettaan lännen johtajilla ei ollut muuta keinoa työväen vaatimuksia vastaan kuin lähteä parantamaan sen elintasoa. Näin syntyi myös ostovoimainen kuluttajien luokka. Hetken aikaa länsimaissa kukoisti kaikkia hyödyttänyt fordismi ts. työläisille alettiin maksaa yhtiöiden tuotoista runsas osa. Tämän on täytynyt olla pankkikartellille kauheaa aikaa, mutta toisaalta sillä oli jo tiedossaan katala suunnitelma työväestön nujertamiseksi. Kansainvälisyyttä alettiin ajaa toisenlaisin keinoin ja 1980-luvulla alkoi länsimaiden työpaikkojen siirto Kiinaan ja muihin kehittyvien talouksien maihin. Kansainvälisestä uusliberalismista tuli länsimaiden lähes virallinen talouspoliittinen oppi. Työväestön suhteellinen asema alkoi horjua nopeasti ja sitä kiihdytettiin talouslamoilla. Kuluttajien heikentyvää ostovoimaa alettiin korvata lainarahalla ja toisaalta kaukoidässä valmistetut tuotteet olivat halpoja.

      Fordismin eli hyvien palkkojen kaudella marxilainen työväenliike muuntui joko veltoksi sosiaalidemokratiaksi tai vähemmistöjen asiaa ajavaksi ja kansainvälisyyttä korostavaksi uusmarxilaisuudeksi, joka lopulta täysin hylkäsi oman maansa työväestön. Kansallisen sosialismin aatteen kauheutta tietenkin pidettiin samalla yllä kasvatus- ja tiedotus ja viihdemateriaalin avulla. Niinpä työväestöä muuhun yhteiskuntaan integroiva aate kuoli länsimaista pois ja vasemmisto rappeutui poliittisesti täysin kyvyttömäksi toimijaksi. Se muuntui kulttuuria tai ympäristöaatteita harrastaviksi kerhoiksi ja lopulta kansainvälisen ”juutalaiston” leikkikaluksi, jolle aina syötetään joku uusi typerä idea, jolla se saa aikansa leikkiä aitojen ja konkreettisten edunvalvontakysymysten sijaan. Nykyisen vasemmiston dekadenssi näkyy jopa sen ulkoisessa habituksessa.

   • Kiina on kutakuinkin puhdas orwelilainen tyrannia, pitkälti rosvoparoni Rockefellerin Trilateraalisen komission tuella rakennettu superkapitalismin ja kommunismin yhdistelmä, ”INCREDIBLY EVIL IN INTENT” kuten harvoihin yhdysvaltalaisiin patrioottisiiin kongressiedustajiin kuulunut ja ilmeisesti Rockefellerin & Co:n toimesta eliminoitu Larry McDonald sanoi eikä siitä millään propagandahymistelyllä miksikään muutu.

    Olen aikaisemmin luetellut suuuren joukon linkkejä, jotka osoittavat omilla aivoillaan ajattelevalle, kuinka Kiina väärinkäyttää pitkälle kehittämäänsä (tai vakoilulla varastamaansa) robotti- ja tekoälyteknologiaansa oman kansansa orwelilaiseen valvontaan ja sortoon, em. uigurien ja monien muiden vähemmistökansojen vainoamisesta puhumattakaan – ikäänkuin nuo Kiinan väestöstä prosentti- tai promilleluokkaa edustavat vähemmistöt uhkaisivat Kiinan valtiota!
    Honkongin viimeaikaiset tapahtumat puhuvat omaa kieltään Kiinan tyrannijohtajista!

    Jo pelkästään aseiden toimittaminen ulkomailla toimiville BLM-terroristeille osoittaa, että Kiina on suuri vaara myös muulle maailmalle.

 6. CIA:n operaatio Mockingbird on jo lähes julkisesti tunnustettu operaatio, jonka tarkoituksena on tiedotusvälineiden antaman poliittisen viestin hallinta siten, että suuri yleisö muodostaa USA:n syvähallinnolle suotuisan mielipiteen esimerkiksi maan ulkopolitiikan suhteen. Operaation tunnuslauseena pidetään CIA-päällikön (1984-1987) William J.Caseyn antamaksi väitettyä lausuntoa: ”We’ll know our disinformation program is complete when everything what American public believes is false”.

  Operaatio on levinnyt myös Eurooppaan ja CIA tai sen kanssa ketjuuntuneet tiedustelupalvelut ”Five Eyes” pyrkivät koordinoidusti hallitsemaan suuren yleisön mielipiteitä USA:n liittolais- tai operaatiokohdemaissa. Suomessa operaatio on alkanut kiristää otetaan Nato-lähentymisen myötä ja ote on nykyisin jo niin tiukka, että suomalainen valtamedia on pääosin lukukelvotonta. Internet on osin purkanut tätä tiedotussaartoa, minkä vastareaktiona netin sensuuria on kiristetty Suomessakin ja vihapuhelainsäädäntöä ja sen valvontaa on myös tiukennettu tuntuvasti. (Kaikki tiedotusvälineiden poliittisesti epäkorrektiksi määrittelemä puhe on nk. vihapuhetta). Jopa kansanedustajien puheoikeutta pyritään rajoittamaan, olkoonkin, että tätä tapahtuu epäsuorasti aivopestyjen kansalaisten tekemien rikosilmoitusten välityksellä. (Tämä aivopesu on toiselta nimeltään ’ideological subversion’, josta ainakin ex-KGB-agentti Yuri Bezmenov puhui 1980-luvulla. Myös KGB on harjoittanut paljon mielipiteiden hallintaa omilla keinoillaan, eli se ei ole CIA:n yksinoikeus).

  Kansalaisten mielistä ja niiden hallinnasta käydään siis koko ajan armotonta sotaa. Kylmän sodan asetelmien purkauduttua taistelua on käyty enemmänkin syvähallinnon ja kansalaisten välillä. Kansainvälinen pankkikartelli käy syvähallintojen välityksellä sotaa demokratiaan ja vapauksiinsa yhä uskovia kansalaisia vastaan ja haluaa tehdä näistä käskyläisiään ja orjia monimutkaisten operaatioiden ja nimenomaisesti tiedon hallinnan avulla. Kansalaisten puolelle asettuneet vapaat journalistit ovat sittemmin pyrkineet paljastamaan näitä operaatioita ja osa näistä on joutunut maksamaan ahkeruudestaan kovan hinnan. Nämä aktivistit ovat erityisesti syvähallintojen, massatiedotusvälineiden ja näiden ohjelmoimien kansalaisten halveksimia.

  CoVID-19 ja siihen liittyvä mediaoperaatio on ollut viimeisin hurja hyökkäys kansalaisia ja näiden vapauksia vastaan ja siinä tiedotusvälineiden 100% hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Ihmisten joukkohypnotisointi on onnistunutkin yli odotusten. Kansalaiset tulevat häviämään sotansa, jota ovatkin käyneet perin laiskasti ja hajotetuin rivein. Monelle oikeuksien menetys on jopa yhdentekevää ja he käyvät innolla sellaisten kimppuun, jotka vielä pyrkivät välttämään ohjelmoitavan tai tarpeettomana tuhottavan orjan aseman. Kollektiivisen turvallisuusajattelun ohjelmointi kansalaisten mieliin on ollut tässä keskeisessä asemassa. Orja täytyy saada enemmän arvostamaan ja vaatimaan turvallisuutta kuin vapauttamaan.

  • Onko kukaan lukenut Udo Ulfkotten kirjoja? Hänhän oli se saksalainen toimittaja joka sanoi että nyt riittää. Hän ei enää suostunut valehtelemaan kaikkien toimittajavuosiensa jälkeen.

   Hän kirjoitti pari kirjaa saksaksi joissa kertoi kuinka CIA pakottaa tekstinsä toimittajien kautta julkaistavaksi. Trump kutsui Ulfkotten juttusilleen voitettuaan presidentinvaalit, mutta juuri edellisenä yönä kun Ulfkotten oli määrä lähteä kertomaan löydöksistään ja todisteistaan Trumpille, hän sattumalta sai sydänkohtauksen ja kuoli.

   Hupsista heijaa. Ja samalla loppuivat yritykset kääntää hänen kirjojansa englanninkielelle.

   Jos joku saksantaitoinen saisi käsiinsä Ulfkotten kirjoja, olisi kiva jos tekisitte pikkupikku yhteenvedon meille saksankieltä taitamattomille.

  • ”Kansainvälinen pankkikartelli käy syvähallintojen välityksellä sotaa demokratiaan ja vapauksiinsa yhä uskovia kansalaisia vastaan ja haluaa tehdä näistä käskyläisiään ja orjia monimutkaisten operaatioiden ja nimenomaisesti tiedon hallinnan avulla.”
   Juuri näin.
   Optimaalinen tasapaino tasavertaisuuden (egalitarismi) ja individualismin välillä on tärkeä asia sekä yksilön että yhteiskunnan kannalta. Liika tasa-arvo tai tasavertaisuus johtaa passiivisuuteen ja velttouteen, yhteiskunnan pysähtymiseen ja jähmettymiseen, liika individualismi taas hajottaa ja tuhoaa tasa-arvon, edistää kilpailua ja muiden unohtamista ja hylkäämistä.
   Kun asioita pohtii syvemmin niin on pakko myöntää että edustuksellinen ’demokratia-illuusio’ on mahdollistanut pienen itsekkään sosiopaatti-eliitin rahan vallan, ryöstö-kapitalismin, tiedotusvälineiden kaappaamisen ja kansalaisten aivopesun median avulla.
   Siksi voi kysyä onko pitemmän päälle muuta toimivaa ja kaikille hyvää tapaa elää kuin sellainen demokraattinen sosialismi jossa yksilön vapautta rajoitetaan yhteisen edun vaatimusten edessä? Voidaanko esim. se yllä kuvattu pedofiili-rinki joka tuhoaa lapsia ja se korruptoitunut kansalaisia velkaorjiksi alistava poliitikkojen joukko joka toimii ’soros-mafian’ palvelijana saada telkien taakse ilman tiukkaa yhteiskunnan valvontaa ja toimenpiteitä?
   Minusta ei ole. Kuitenkin tietyin rajoituksin siten että yhteisöä rakentava ja kehittävä kriittinen vapaus säilyy mutta vain sitä tuhoavalle vapaudelle pannaan tiukat rajat. Vapaus tarkoittaa myös sitä että me olemme vapaat hyväksymään ja valitsemaan tämän vapauden rajoittamisen. Itse asiassa se sisältyy jo uskonnon Kymmeneen Käskyyn.

   Tosiasia on että ihmisten ja eri rotujen geenit ovat erilaiset ja osalla ne ovat yhteisön kannalta vahingollisia koska ne estävät sopeutumista laumaan ja sen etujen edistämisen. Niiden kantajat muodostavat sen ’viidennen kolonnan’ joka koko ajan vaanii tilaisuutta kaapata valta itselleen.
   Siksi yhteiskunnan johdossa pitäisi olla vahva ja sen parasta ajatteleva ei-psykopaattien aines joka ei salli lauman tuhoamista vaan edistää sen koossa pysymistä ja kehitystä ilman ideologisia tai rahan vallan pakkokeinoja ja luovuuden tappavaa tyranniaa ja kokee sen omana etuoikeutenaan.

 7. Demokratia-illusiossa elävä onnellinen Suomi on ajautumassa EU:n yhteisvastuun kautta lopulliseen velkaorjuuteen eikä kukaan tee mitään ! Viittaan Jouko Miettisen kirjoitukseen täällä ym.
  Täällä esiintyviltä tietoviisailta puuttuvat konkretettiset ehdotukset.

  • Tietääkseni konkreettisten ehdotuksen esittäminen on tässä maassa julistettu ”hyvien tapojen” vastaiseksi ja päätetty lopettaa kriminalisoituna. Kaikki paitsi Suomen tuhoon vievät ehdotukset on joko kriminalisoitu tai ainakin niiden esittäjät halutaan leimata yhteiskuntakelvottomiksi. Joukkohypnoosin purkaminen on tietenkin ensimmäinen konkreettinen tehtävä ja siinä Vastavalkea tekee oman pienen osuutensa. Vastalääke on kuitenkin riittämätön, kun kansan mieliä myrkytetään valtamedian kaikella teholla ja tarmolla. Informaatiomyrkytys tuhoaa länsimaat vähän samaan tapaan kuin lyijymyrkytyksen väitetään tuhonneen Antiikin Rooman. Mieleen tulevat myös Mustan Surman aikaiset väitteet kaivojen myrkyttämisestä. Lopullinen vastuu on kuitenkin myrkyllisen tuotteen nauttijalla.

   Globaalieliitin esille nostama ratkaisu eli koko maapallon konkurssi eli globaali talousresetti ei välttämättä ole kauhean huono ehdotus. Sen sijaan siihen ja uuteen nousuun liitettävä teknologinen ja lääketieteellinen dystopia on ajatuksena kammottava. Vihreyttä ja ekologisuutta vastaan itselläni ei ole mitään.

   • EU-DIKTATUURIN tyrannimainen kuristusote provinsseistaan kiristyy jatkuvasti:

    ”Bryssel haluaa pitää rajat avoimina: ”Siirtolaisten käännyttäminen on laitonta””,
    https://www.kansalainen.fi/bryssel-haluaa-pitaa-rajat-avoimina-siirtolaisten-kaannyttaminen-on-laitonta/

    eli Kalergi-suunnitelman toteutus kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi matalan intensiteetin etnisellä kansanmurhalla edistyy kaiken aikaa eri EU-provinssien maanpetturi-poliitikkojen suosiollisella myötävaikutuksella,

    Ks. myös britti-patriootti David Noakes:
    ”Expose EU-dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

    Kirkkaana tähtenä muiden yläpuolella loistaa kolmisenkymmentä vuotta sitten
    agressiivisen, imperialistisen Neuvosto-Venäjän kommunistisen diktatuurin ikeestä vapautunut Unkari, joka uhmaa myös EU-diktatuuria:

    Seuraavassa on Unkarin pääministeri Viktor Orbánin 22.7.2017 pitämä puhe … että Unkarin raja-aita sulkee siirtolaisten maareitit Eurooppaan: https://sarastuslehti.com/2017/07/26/viktor-orbanin-puhe-kuuluuko-eurooppa-eurooppalaisille/

    Sitaatti puheen loppuosasta: ”Tulevassa vaalikampanjassa meidän tulee ensi sijassa pitää puolemme ulkoisia voimia vastaan. Seuraavan yhdeksän kuukauden aikana meidän on pidettävä puolemme Sorosin mafiaa ja Brysselin byrokraatteja sekä heidän hallitsemaansa mediaa vastaan. Tunnemme heidän menetelmänsä, ja heillä tuskin on suuria yllätyksiä varallemme: taloudellista kiristystä, poliittisia uhkauksia, kaikenkarvaisia raportteja, mediakampanjoita, loanheittokampanjoita, laittomia menettelytapoja, kaikenkarvaisia artikloita. Meihin on kohdistettu karkeaa ja halventavaa retoriikkaa. On kuitenkin todettava, että Unkari on puolustanut omia etujaan ja vastannut syytöksiin tyynellä ja sivistyneellä tavalla – voisin sanoa, että eurooppalaisella tyylillä.”

    ”Unkarilainen partioalus torjuu laittomia siirtolaisia rajajoella”,
    https://www.kansalainen.fi/unkarilainen-partioalus-torjuu-laittomia-siirtolaisia-rajajoella/

    • Ei ole ihmettelemistä, että Viktor Orban on Suomessa yksi valheellisen, globalisti-maanpetturien ja saatanallisten kulttuurimarksististen punapolitrukki-toimittajien hallitseman, myös suomalaisten kansallista tuhoa ajavan valtamedian inhokeista!

    • Unkarille voi nostaa hattua.
     Kaikki nwo-mafian hallitsemat maat yritetään kalergisoida.
     Kiina ja Venäjä eivät ole kalergisoitavissa vaan ovat päättäneet pysyä itsenäisinä ja hallita itse itseään.
     Ja siksi ne ovat nwo-mafian ankaran propagandan kohteena.

   • ”…ja lääketieteellinen dystopia on ajatuksena kammottava.”

    On hyvä tietää, että lääketieteellisen dystopian, edelleen valtavirtaa olevan allopatian ”isä” on hyvällä syyllä ihmiskunnan arkkivihollisiin luettava rosvoparoni Rockefeller:

    ”Western Medicine is Rockefeller Medicine – All The Way”, https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

    ” THE ALLOPATHIC MEDICINE RACKET 1 (MEDICAL MAFIA, BIG PHARMA)”,
    http://www.whale.to/a/allopathy_h.html

 8. Israeli Proxies Profit from U.S. Coronavirus Funding
  Half a billion dollars goes to companies and foundations
  PHILIP GIRALDI • JULY 14, 2020
  Washington D.C. is surely one of the most corrupt places on earth. Money talks and nearly everyone into the game sometimes referred to as politics has his or her hand out and expects to end up a millionaire.
  Given that, it should surprise no one to learn that a large chunk of the CARES Business Assistance Program’s trillions of dollars recently doled out for coronavirus relief, sold to the public as intended to help small businesses survive, has instead gone to those who are politically connected through lobbyists and other special interests.
  … The U.S. Chamber of Commerce U.S.-Israel Business Initiative only works in one direction, delivering money and jobs to Israel as it simultaneously makes Americans poorer and unemployed.
  The joint projects also enable the stealing of U.S. technology to advance the Jewish state’s own high-tech sector at no cost. There will also be major national security implications as the Israelis will be able to access every telephone to confront “health challenges” while monitoring the movement of Americans as they also record classified conversations to send the “take” back to Jerusalem.

  And it all starts with the presumption that Israel is some kind of friend, which it is not. Fake charities and various schemes to otherwise defraud and impoverish the U.S. taxpayer is the name of the game and Israel goes on from there to become a “business arrangement” and “health initiative partner” plus “national security asset.”
  When will it ever end? Ask your congressman. He or she will not reply. Or write a letter to the Washington Post or New York Times. They will not print it.
  https://www.unz.com/pgiraldi/israeli-proxies-profit-from-u-s-coronavirus-funding/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here