”Me olemme nyt imperiumi, ja kun me toimimme, me luomme oman todellisuutemme. Ja sillä välin, kun te tutkitte tätä todellisuutta…me toimimme jälleen, luoden uusia todellisuuksia…me olemme historian tekijöitä . . . ja te kaikki muut, saatte seurata sivusta sitä mitä me teemme.” Karl Rove.

Kansainvälisen median korona-uutisointi on ollut siinä määrin yhtenäistä ja koordinoitua, että ajatus ennaltasovitusta käsikirjoituksesta tulee väistämättä mieleen. Ja samalla kun yhteiskuntia ajetaan alas koronan varjolla, niin mielessä käy myös että mihin tällä keinotekoisella totuudella oikein pyritään? Luoko joku taho jälleen kerran omaa todellisuuttaan, median välityksellä?

Espanjassa alkoi ulkonaliikkumiskielto 13. 3. 2020. Aluksi koteihinsa lukittu kansa taputti parvekkeilta hyvin järjestetylle terveydenhuollolle joka ilta, kahdeksan aikaan.  Poliisit huudattivat ajoneuvojensa sireeneitä – ja ilmassa oli miltei suuren urheilujuhlan tuntua. Resistereä soitettiin kovaäänisesti, ihmisten tanssiessa pikku karsinoissaan. Kahden viikon ulkonaliikkumiskiellon kerrottiin päättyvän maaliskuun lopussa, mutta pian ilmoitettiin sen jatkuvan toiset kaksi viikkoa.

Kun kieltoa jatkettiin toistuvasti – aina edellisen lakattua – niin reilun kuukauden päästä taputukset lakkasivat ja pillit vaimenivat. Myös uusia sääntöjä alkoi ilmestyä päivittäin. Televisiossa muistutettiin tästä uudesta normaalista noin joka kolmas minuutti – ja haastateltiin maskeilla peitettyjä kasvoja. Vaikutti vahvasti siltä että Espanjassa media – vallan sylikoirana – olisi saanut hallitukselta toimeksiannon totuttaa väestö hyväksymään vapauksiensa rajoittamisen.

ARKIPÄIVÄÄ NELJÄN seinän sisällä hyödynnettiin kotonamme mm. espanjan kielen opiskelulla, lukemisella ja musisoinnilla – sekä toisinaan vain seurattiin maailman menoa parvekkeelta käsin. Vierailut tuttavien luona olivat peruste sakotukselle, ja kerran meillekin ilmaantui kaksi poliisia ovelle, kyselemään keitä asunnossamme on. Onneksemme mukava naapurimme ei sattunut juuri silloin olemaan kyläilemässä.

Ainoastaan lähimpään ruokakauppaan ja apteekkiin oli lupa mennä, ja niihinkin vain henkilöllisyystodistus mukanaan. Pelkkä oluen ostaminen saattoi tuoda 600 euron sakot, mikäli poliisi tulkitsi asian rikkeeksi. Innokkaimmat poliisit tarkastelivat ihmisten ostoksia ja kuitteja. Sakkoja tuli jos kuitti puuttui tai oli vanha – myös väärään, kauempana sijaitsevaan, kauppaan menemisestä sakotettiin.

Tiedotus siitä mikä on sallittua, ja mikä kiellettyä, on ollut sekavaa. Silti sääntöjen tahallisesta rikkomisesta oli maksimissaan luvassa jopa 300 000 euron rangaistusmaksu. Ei ihme että kansa pysytteli kuuliaisesti kotona ulkonaliikkumiskiellon aikana. Silloin sai pelkästä maskin puuttumisesta 600 euron sakot.

Vaikka sääntöihin tuli välillä helpotuksia, niin muutokset eivät olleet suuria. Kotoaan sai mennä aiemman sadan metrin etäisyyden sijaan kilometrin etäisyydelle – ja jossain vaiheessa sallittiin ulkoilutunnit illalla. Kuitenkin niin että yli 70-vuotiaille tunnit olivat eri aikaan kuin muille.

Tätä jatkui siis maaliskuun puolivälistä heinäkuun alkuun. Vaikka nyt saakin liikkua vapaammin, on maskipakko edelleenkin voimassa julkisissa liikennevälineissä ja kaupoissa – kaikkialla missä on ihmisiä tiheämmässä kuin 1,5 metrin välein. Maskia on pidettävä myös henkilöautoissa, mikäli kyydissä on muita kuin saman perheen jäseniä. Kuulostaako houkuttelevalta lomakohteelta?

KOIRIEN OMISTAMINEN toi hieman apua liikkumisrajoitusten aikana. Niitä piti käyttää ulkona milloin tarve vaati, ja someen ilmoittautui pian vapaaehtoisia ulkoiluttajia. Tarkkanäköinen poliisi näki tässä porsaanreiän ja tukki senkin: koiran paperit piti olla mukana, vain omistaja sai taluttaa – ja yhtä koiraa kerrallaan. Sakkoja oli tarjolla siis siitäkin, jos koiralle ei ollut papereita, tai oli liikaa koiria.

Ravintoloiden asiakasmääriä rajoitettiin siten että 75% asiakaspaikoista sai olla käytössä. Tämä oli outo määräys tilanteessa jossa asiakkaita ei riittänyt edes avoinna oleviin ravintoloihin – ja joista osa on sulkenut pysyvästi ovensa. Pöytien välissä täytyy olla 1,5 metriä tilaa, ja poliisipartiot varmistavat yllätystarkastuksilla sen että sääntöjä myös noudatetaan.

Taloyhtiöiden uima-altaiden käyttöön liittyvät säännöt ovat sitten kokonaan oma lukunsa, niistä johtuen uima-allas meidänkin yhtiössä poistettiin käytöstä koko vuodeksi. Altaaseen pulahtamisesta on nimittäin luvassa sakot, ellei taloyhtiö ole varmistanut että suihku desinfioidaan vähintään kolme kertaa päivässä. Korona ilmeisesti vaanii jokaista joka erehtyy koskemaan suihkun hanaan – ja isompiin taloyhtiöihin on palkattava lisäksi allasvahdit valvomaan turvavälien noudattamista.

MIKSI KIELTOJA ei pureta vaikka Aurinkorannikolla ei ole ollut ainuttakaan tautitapausta viikkokausiin? Silti näyttää siltä että paluu leppoisaan ja vilkkaaseen arkeen ei tule toteutumaan lähitulevaisuudessa. Maskipakot, turvavälit, askelmerkit, turvavälirajat – ja alituinen sakkojen pelko aiheuttaa stressiä väestössä.

Väitetään jopa että hallitus on sakottanut niitä yrittäjiä jotka eivät pysty hoitamaan pakollisia maksujaan. Sen sijaan että tukisi umpikujaan ajettuja pienyrittäjiä, Espanjan hallitus rankaisee heitä itse synnyttämästään taloudellisesta ahdingosta.

Kun vertaa Malagan lentoaseman olemattomaksi surkastunutta lentoliikennettä aiempien vuosien ruuhkiin, ero on valtava. Aikaisemmin talomme yli meni turistikaudella matkustajakone kolmen minuutin välein, aamusta myöhään yöhön. Nykyään lentokone on harvinainen näky, ja mikäli tilanne pidetään ennallaan, on selvää että Aurinkorannikko menettää tärkeimmän tulonlähteensä – turismin.

Syy yhteiskunnan alasajoon ei voi olla korona. Perimmäistä syytä voidaan toistaiseksi vain arvailla, mutta rahattomuus, stressi, työttömyys ja nälkä ovat huono yhdistelmä. Kun niiden lisäksi toivo paremmasta otetaan pois, ei tarvitse ennustajan lahjoja nähdäkseen että katastrofin ainekset ovat käsillä. Rajoituksien johdosta turistinsa lähes täysin karkoittanut Aurinkorannikko tulee kokemaan syksyllä ennennäkemättömän konkurssiaallon.

Viereisestä Espanjan terveysministeriön tiedotteesta näkyy tämänhetkinen koronatilanne.

Otsikon kuva: Pixabay

62 KOMMENTTIA

 1. Tässä nk. koronaepidemiassa on tietenkin uutta todellisuutta riittämiin mutta on vielä todistamatta kuoliko koronaan kukaan vai muihin sairauksiin johon olisivat kuolleet muutenkin. Kausiflunssaan kuolee enemmän ihmisiä kuin koronaan monessa maassa on ilmoitettu kuolleen eikä vuosittainen kokonais kuolleisuus ole merkittävästi noussut muualla kuin ehkä USAssa. Millonkahan ruvetaan ihmisten vapauksia rajoittamaan kausiflunssan vuoksi ja koronakin olisi voitu hoitaa ilman poikkeulakien käyttöön ottoa.
  Uusi todellisuus voi olla pokkeuslakien helpompi käyttöön otto ja ihmisten seuranta poliisiin ja mobiilusovellusten kautta sekä sirutuksen avulla eli kansajoukkojen täydellinen hallinta tilanteessa kuin tilanteessa mutta korona osoitti ettei kansan joukot ole hallittavissa. Näitä toimia tarvitsee USAn johtama maailman valta mutta korona iskikin lujimmin juuri USAssa eli jokin meni pieleen.

 2. Koronan tarkoitus on estää Trumpin uudelleen valinta. Tämä tapahtuisi syyttämällä Trumpia talouden alamäestä. Lisäksi koronan varjolla voidaan vaatia postiäänestystä USA:ssa joka on vaalivilpille altis systeemi.

  Pelolla voidaan manipuloida ihmisiä. Mitä meillekin on nyt puoli vuotta vähintään tarjottu televisionkin kautta, pelkkää koronapelkoa, joka väistyi hetkeksi kun mustat ja suvakit mellakoivat ja sitten taas koronaa.

  Trump yritetään kaataa millä keinolla hyvänsä ja tämä korona ei ollut vahinko. Oliko sitten taudin tarkoitus olla tappavampi, vai onko matala kuolleisuus vain varoitus siitä, että kovempiakin viruksia on varastossa. Qanon esimerkiksi on puhunut tästä jo pitkään, Lisäksi toinen linkki huviksi ja hyödyksi. 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=QoqnOcSFiBE&t=

  • > Koronan tarkoitus on estää Trumpin uudelleen valinta. Tämä tapahtuisi syyttämällä Trumpia talouden alamäestä. Lisäksi koronan varjolla voidaan vaatia postiäänestystä USA:ssa joka on vaalivilpille altis systeemi. >

   Trump, postiaanestys, vaalivilppi, Qanon… hyva vitsi 😂. Etko ole vielakaan oivaltanut sita, election is selection. Odotat innolla 33:en asteen vapaamuurari/biljonaari Trumpin uutta nousua, ja nouseehan se, koska kansallisvaltioiden omien hallintojen alasajo on osa NWO-suunnitelmaa. Menossa oleva tilanne on paradoksi. Kansallisvaltioiden poliittinen eliitti sahaa parhaillaan omaa oksaa, vaikka ei sita tieda.

   • Kansallisvaltioiden poliittinen eliitti sahaa parhaillaan omaa oksaa, vaikka ei sita tieda.

    Säilytä nyt linja loppuun asti, ei ole mitään ”kansallisvaltioiden poliittista eliittiä”, on vain eliitti jolla ei ole kotimaata ja hyväuskoisten hölmöjen hangaround porukka joka maassa.

    • > …. ei ole mitään ”kansallisvaltioiden poliittista eliittiä”, on vain eliitti jolla ei ole kotimaata ja hyväuskoisten hölmöjen hangaround porukka joka maassa. >

     Kyllä eliitillä on kotimaa, mutta se mafian (salaseurat) alaisuudessa mitätöidään. Maailmanlaajuinen peli on nyt menossa, ylin eliitti valtiosta riippumatta kuuluu samaan NWO-clubiin!

    • Minusta näyttää että koronaa käytetään jo aikaa sitten laaditun suunnitelman edistämiseen:

     […] Unionin yhteenkuuluvuuden tunnetta ja toimivuutta uhkaavat mietinnön perusteella unionin rahattomuus, jatkuvat pankki- ja talouskriisit, jihadismi, pakolaiset ja massamaahanmuutto, terrorismi, nationalismi, populismi, jäsenvaltioiden tapa olla noudattamatta EU:n lainsäädäntöä ja perusarvoja, EU:n sisäiset verokeitaat, tehokkaan päätöksenteon vähäisyys, liika byrokratia, työttömyys, sisämarkkinoiden toimimattomuus EU:n luonteesta johtuen, ulkopolitiikan toimimattomuus EU:n luonteesta johtuen, (kansalaisten kanssa käydyn) vuoropuhelun puute, puolustusvoimavarojen olemattomuus. Lähinnä siis kaikki se, mistä EU-kriitikot ovat unionia arvostelleet.

     Ehdotetut selviytymisstrategiat tiivistettynä
     1) Euro pakolliseksi: yhteinen verotus, budjetti ja valtiovarainministeriö
     Kaikkien EU-maiden on pakko liittyä eurojärjestelmään ja luopua omasta valuutastaan. Tarvitaan yhteinen finanssipolitiikka ja verotus, koska Eurooppa-neuvostossa ollaan kyvyttömiä saavuttamaan yksimielisyyttä, vaikka sellainen vaatimus päätösten suhteen on olemassa. Kansalaisten yhteisvastuuta on lisättävä, jotta ”unionin yhteenkuuluvuuden tunne” ei vaarantuisi. Tämä näyttäisi tarkoittavan ”unionin taloudellisten resurssien uudistamista ja nykyaikaistamista” yhdistämällä varat samaan kassaan, tai pankkisektorin pelastamiseksi laadittu pankkiunioni ei toimi. […]
     https://vastavalkea.fi/2017/02/16/eu-aanestaa-liittovaltioitumisesta-suomi100-juhlavuonna/

   • Olen kyllä ajatellut asiaa monestkin että josko Trump olisi huijaus jolla ihmiset jallitetaan muutoksen toivossa valitsemaan susi lampaiden vaatteissa.

    Toistaiseksi kun aina olen ajatellut asiaa kaikilta kanteilta, olen aina tullut siihen tulokseen että Trump ja Qanon on aito vastarinta juuri noita pahuuden voimia vastaan.

    Trump on elänyt elämänsä puhtaana eikä hän ole koskaan pettänyt ihmisiä jotka häneen ovat luottaneet. Katso itsekin kuinka häntä vastustetaan; kaikki ovat häntä vastaan. Sinun logiikkasi mukaan, kaikkien ei pitäisi olla häntä vastaan, jos muutkin ovat pahan puolella, jos taas pelataan peliä, että Trump on jonkinlainen kontrolloitu oppositio ja pahat ovat sekä Trumpin vastustajien että Trumpin puolella, niin ehkä, mutta tämä on tuo mainitsemani asia, joka ei vielä ole läpäissyt seulaani.

    Sitä paitsi, Qanon ON Yhdysvaltain armeijan operaatio, jossa on mukana 800 ihmistä sunnittelemassa ja toteuttamassa vastahyökkäystä näitä mainostamiasi pimeyden voimia vastaan. Tämän tunnusti eräs armeijan upseeri kanadalaisen paikallisradion haastattelussa, joka minulla toki on tallella.

    PS: jos vasta-argumenttisi ovat tyyliä ”hyva vitsi 😂” osoittaa se sinulla ei ole sanottavaa tai järkevää vastausta.

    • > Trump on elänyt elämänsä puhtaana eikä hän ole koskaan pettänyt ihmisiä jotka häneen ovat luottaneet >

     Sinulla on oikeus mielipiteeseen, niin kuin minullakin, mutta tee nyt hyvä ihminen hiukan tutkimustyötä. Sinun mielestä omahyväinen suurhuijari Trump ”elänyt elämänsä puhtaana, eikä hän ole koskaan pettänyt ihmisiä jotka ovat häneen luottaneet.” Ja sen lisäksi jalustallasi on Qanon – maailmanlaajuisen kaaoksen lietsoja – joka ”toteuttaa hyökkäyksiä pimeyttä vastaan.” Holy macaroni mitä sinisilmäisyyttä, mutta ole toki luja uskossasi…. minä en ryhdy täällä alaluokkalaisia opettamaan.

     • Trump on tunnettu siitä että jos hänen kanssaan toimi rehellisin aikein ja puhtaalla sydämellä, Trumpilta tuli aina tukea ja hän toimi reilusti. Jos taas petti Trumpin luottamuksen tai käytti häntä hyväksi, Trump kosti vahvasti. Sinä väität häntä omahyväiseksi suurhuijariksi, täysin hesarimaisia väitteitä, jotka eivät sisällä mitään infoa tai perustelua, pelkkää törkyä.

      Ja Qanon. Muutama perustelu: Vuosi sitten Yhdysvaltalainen upseeri oli haastateltavana Kanadalaisessa, mitättömän pikkukaupungin paikallisradiossa. Kuuntelijat saivat esittää netin välityksellä kysymyksiä. Eräs kuulija kysyi upseerilta ”Kuka Qanon on?” Upseeri vastasi että Qanon on USA:n armeijan operaatio (kertoi missä ja ketkä) ja että siihen osallistuu 800 ihmistä.

      Jos lisäksi olisit itse vähääkään tutustunut Qanoniin tietäisit että Q ja Trump synkronoivat toimensa siten, että kaikki ihmiset jotka näkevät sekä Trumpin twiitit, toimet että Qanonin kirjoitukset, väistämättä näkevät että he toimivat yhdessä.

      Lisäksi Q:n kirjoitukset, näyttävät pitävän paikkansa. Kaikki pedofilia, korruptio, Venäjähässäkkä josta Q on lukijoilleen vinkannut paljastuvat lopulta juuri siksi, pedofilia korruptio, valheita kaikkialla.

      Mutta mitä teet sinä? Halveeraat sinisilmäiseksi ja alaluokkalaiseksi. Vailla minkäänlaisia perusteita. Sinulla on joskus järkeviä juttuja, silloin kun perustelet asiasi, mutta juttusi ovat hyvin usein sellaisia että asetat itsesi muiden yläpuolelle vain omahyväisyyttäsi. Et tarjoa perusteita vaan pilkkasanoilla ja ivalla nolaat muita.

   • Syyt siihen miksi Trumpia pelätään ja yritetään kammeta häntä vallasta vaalivilpillä ja koronaviruksilla, ovat maailman valtaeliitin juonien paljastuminen. Valtaeliitit, kuten moni näilläkin sivuilla on kertonut, kiristää alapuolellaan olevia presidenttejä, kuninkaallisia, tuomareita, senaattoreita pedofiliavideoilla joihin heidät on houkuteltu. Tässä ohessa muutama linkki. Hyviä ja informatiivisia linkkejä kaikki.

    https://media.8kun.top/file_store/9dd9e080bb2b0dc25e3c9e2ba13549760793351df234befb650cabd13c20cb93.pdf

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-8513823/Four-women-accused-supplying-young-girls-Epstein-abuse.html

    https://www.thesun.co.uk/news/12091701/epstein-maxwell-people-sex-under-age-girls/

    • Koska ne deep state valtaeliitin juonet sitten paljastuvat, ei ole näkynyt. Ja Trump kehuu vain itseään joka käänteessä, ei oikein messiasmaista toimintaa.

  • Koko maailma saatu koronakaranteniin ettei Trumpia valita? Miksi yksi mies olisi näin tärkeä?

 3. Tulenkantaja, jos election on selection, niin miksi Trump kuitenkin voitti 2016 ?Eikö NWOn pitänyt olla valmis jo ajat sitten , jo 2001 ja eikö Hillary olisi saanut NWOn nopeammin valmiiksi?

  QAnonin lisäksi seuraan itse myös ”englanninkielisiä uutisia” x22 report, jotka tulkitsevat Trumpin tekemisiä toisesta näkökulmasta.

  Ymmälläänhän sitä on kun kuulee esimerkiksi että Trumpin valtiovarainministeriötä ja Fediä johtaa nyt Blackrock. Asia selittyneekin sillä, että amerikkalaisten kaikki eläkerahastoja johtaa Blackrock joka nyt on Trumpin ” hallinnon alla”.Tai kun Trump kannattaa nyt rokottamista. Kyseessä ei ole kuitenkaan Gatesin rokotteet, vaan jotakin muuta.

  Tulenkantaja odotat kai että Trumpin verotiedot paljastavat laittomuuksia? Olisipa aika tyhmää Trumpilta kun muut Bidenit käyttävät sukulaisiaan verojen välttelyyn.

  • > Tulenkantaja, jos election on selection, niin miksi Trump kuitenkin voitti 2016 ? >

   Juuri siksi!

   Mitä helvetin väliä sillä on maksaako Trump tai Biden veroja tai ei? Vain typerykset maksaa vapaaehtoisesti tietämättä lainkaan mihin verot menee, tai ymmärtämättä edes rahan luontia, saati sen liikkeitä. Kaikkien ihmisten pitäisi kieltäytyä maksamasta veroja ja pelvelemasta sitä Petoa, joka istuu maallisella valtaistuimella. Dropsit Trumpille siitä, että ei maksa veroja!

    • Noh olihan se vähän voimakkaasti sanottu vaikka helvetissä eletäänkin. Vihellän itseni tästä jäähylle. Nöyrin anteeksipyyntöni sekä sinulta että Juusomestarilta!

 4. Hispanian tourismo on sillee helppo elinkeino, että pienin pääomin saa yrittäjä siivunsa. Mutta paluuta menneeseen ei ole, joten jengi koulunpenkille oppimaan uutta ammattia ja innovoimaan. Rankkaa toki auringon uuvuttamille, mutta conquistadoritkin loivat Espanjasta suurvallan silloin joskus ja sitten mokailtiin.

  Ei pidä olla ihan Don Quijote (:

 5. Minusta Q liikkeellä on kuitenkin järkevät arvot jos kehoitetaan tutkimaan ja ajattelemaan itse, god win, totuus voittaa, Jumala on puolellamme ja jne…

  Se että mitä tulee tapahtumaan ja millä aikataululla niin aika näyttää, kuitenkin ”lumivyöry” on saatu alkuun ja sitä ei pysty pysäyttämään . Jos tällä saadaan sotkuinen ”lankakerä” auki niin kummatkiin päät tulevat näkyviin ja siitä on hyvä jatkaa ”narun” vetämistä.

  Eihän toki tämä ole mikään yksilötason pelastaja, kuten Hopi intiaanit jo aikanaan sanoivat: Me olemme niitä joita me olemme odottaneet.

  Selittää minusta hyvin syyn miksi valtamedia kohtelu on mitä se on:
  https://www.youtube.com/watch?v=AONR_HhQWHg

  Flynnin kirje: http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2020/07/pimeyden-voimat-haluavat-varastaa.html

  Kirkonmiehen kirje: http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2020/06/vatikaanin-pilliinpuhaltajan-kirje.html

  • Huh sanon ma. Upeita linkkejä ja herää kysymys … nykyteknolokia ja somevaikutus … vaikuttavuus on koko ihmiskuntaa syleilevä eli tänään ei se korona&ilmasto vaan miten siihen suhtautumista/tunnereaktioita ohjaillaan jostain käsin … 😳👽💰

 6. En tunne ketään Koronaan menehtynyttä. Elälkeläis isäni kuulemma tuntee. Minulla ei ole tietoa mihin nämä vanhukset kuolivat. Osan elämäntyöstäni lääkesuunnittelun piirissä tehneenä, näen vain mediatodellisuutta, realismin kustannuksela. Mikronikoko näissä maskeissa ei riitä kuin hengityksen salpaamiseen. Virus menee silmämunistasi läpi. Joten tämä on se NWO! Uusi normaali, jonka sinä ansaitsit riisumalla kanssaihmisesi aseista. Voit kysyä vain itseltäsi ketä syyttää?

 7. Itse en ole uskonut koronan vaarallisuuteen kuin aivan alussa alussa hieman. Toisaalta en kai pelkää tarpeeksi kuolemaa, koska olen kristitty. Tästä meitä kristittyjä on jopa moitittu. Emme ota koronaa tarpeeksi tosissamme. Sen sijaan tutkimme erilaisia ”salalittoteorioita”, joiden avulla koko ilmiöön saisi paremmin selitystä. Valtamedian kautta mitään järkevää tietoa ei saa, vaan sen ilmeisenä tarkoituksen on väestön ohjelmointi tietynlaiseen käytökseen ja mielenlaatuun. Valtamediaskeptikolle korona on ollut lopullinen todiste median koordinaatiosta ja sen aseistetusta (weaponised) luonteesta. Valtamedia palvelee jotain aivan muuta tahoa kuin suuren yleisön ja vaalikarjan tiedonsaantia, jotta se voi muodostaa itselleen järkevän poliittisen mielipiteen. Valtamedia on 100% manipulaattoreiden ohjauksessa ja korona on tämä ilmiön huipennus.

  Virus on kuitenkin ollut niin monitahoinen ilmiö, että myös vaihtoehtomediat ovat olleet vaikeuksissa sen luonteen ja alkuperän hahmottamisessa. Kukaan ei lopultakaan tiedä sen lopullista vaarallisuusastetta. Monien mielestä torjuntatoimenpiteet ovat kuitenkin koko ilmiön haitallisin osuus. Itse tauti ei ole niin vaarallinen, kuin valtamedian tai päättäjien asettamat sulkutilat meille antavat ymmärtää. Sulkutiloja on perusteltu monilla ristiriitaisilla ja heikosti todistetuilla väitteillä. On edelleenkin epäselvää, tartuttavatko oireettomat ihmiset tautia vai eivät. Oireettoman ihmisen vaarallisuus sotii ainakin maalaisjärkeä vastaan. Monet hysteeriset ihmiset ovat kuitenkin nielleet tuon väitteen ja toimivat kuten ’medical tyranny’- valtiaat meille suosittelevat eli puolustavat normaalin elämisen lopettaneita sulkutiloja tai maanista kasvomaskien käyttöä. Väite oireettomien vaarallisuudesta on sulkutilojen suurin motivaattori kuten myös väitetty suuri kuolleisuus, joka sekin on jäänyt onneksi toteutumatta. Tietokoneilla lasketut yltiöpessimistiset leviämis- ja kuolleisuus-mallit ovat olleet myös rajujen sulkutilapäätöksien taustalla. Vaaran tai paniikin tunne on yllyttänyt myös auktoriteetit ja päättäjät ylittämään itsensä ja nämä ovat hetkessä luoneet vapauksiin tottuneisiin yhteiskuntiin fasistisen ilmapiirin, josta ei näyttäisi olevan ulospääsyä.

  Pelottelusta ei ole haluttu luopua. Lisääntyneen testauksen ansiosta media saa käyttöönsä runsaasti uusia positiiviseksi testattuja tapauksia. Edes oireista tai kuolemista ei puhuta enää mitään. Riittää, että henkilön testi näyttää positiivista. Testit eivät välttämättä ole edes luotettavia eikä oireita tai niiden puutetta huomioida. Näin on kuitenkin saatu näyttävä numeerinen peruste uusille sulkutiloille, maskipakoille ja etäisyyksien pitämiselle. Hulluus jatkuu, kunnes maailmaa tähän asti kulisseissa otteessaan pitänyt ja nyt miltei avoimesti toimiva satanistinen eliitti saa olosuhteet valmiiksi koko maapallon väestön laajuiselle transformaatiolle, jossa apuna käytetään uudentyyppisiä rokotteita sekä orwellilaista valvontaa ja sitä tehostavaa teknologiaa. Myös rahajärjestelmän on määrä muuttua ja länsimaat muutetaan Kiinan tapaisiksi valvotayhteiskunniksi, joissa yksilönvapaudet on lakkautettu. Raamattunsa loppuosan tuntevalle kristitylle tämän ei pitäisi olla yllätys, mutta karmivaa ja masentavaa touhu tietenkin on. Itse olisin halunnut suoda itselleni ja länsimaiden asukkaille elämän jatkumisen vapaissa yhteiskunnissa ilman jatkuvaa pelottelua ja alistamista mielivaltaan. Sitä emme saa, vaan osallisuuden hullussa rituaalissa, jonka salaseuralaiset ja meitä paremmat ”valitut” ihmiset ovat nyt voimaan saattaneet.

  • Kaikkein kauheinta tässä hässäkässä on että ihmisiä ei tarvitse pakottaa. Kun tätä sontatunkiota vielä vähän aikaa hämmennetään, ihmiset vaativat rokotteita, sirutusta ja valvontaa suureen ääneen, he ovat valmiita vaihtamaan vaikka äitinsä mielenrauhaan ja turvallisuuden tunteeseen. Vastaan pullikoijat leimataan taudinkantajiksi ja kirkasotsaiset kaaderit raahaavat heidät roviolle.

  • ”…länsimaat muutetaan Kiinan tapaisiksi valvotayhteiskunniksi, joissa yksilönvapaudet on lakkautettu.”

   Nyt Jonsse sanoit pahasti.
   Kohta se koira älähtää johon kapulasi kalahti!

   • Valvontayhteiskunta on joka tapauksessa ainoa realistinen yhteiskuntamuoto jolla nwo-mafian psykopaatit voidaan pitää aisoissa, edellyttäen tietysti sitä että järjestyksen valvonnasta vastaa demokraattisesti valittu elin, sellainen joka nauttii kansan kannatusta (kuten kansallissosialismi nautti) eikä ole vain globalsti-eliitin psykopaattien luoma ja vain sen etuja palveleva.
    Onko sellaisen luominen liian kova haaste ihmiskunnalle jää nähtäväksi. Ellei siinä onnistuta niin nwo-mafia korjaa potin.
    Kiinan malli on yksi malli ja sitä monet siellä asuneet kehuvat. Koska se on lännen vihaama malli se on kovan propagandan kohteena eikä siitä saa helpolla oikeaa tietoa.
    Keskuskomiteaan valitaan vain kokeneita ja taitonsa käytännössä todistaneita.
    Ainakin se on osoittanut toimivuutensa ja nostanut maan uuteen kukoistukseen.

    • Olisinpa mieluummin esim. DEMOKRAATTISESTI hallitun, korkean elintason ja korkean teknologian Japanin kansalainen kuin orwelilaisen dystopian asteelle ajetun Kiinan kommunististen tyrannijohtajien orja!
     Japani ei ole ottanut käytännössä ollenkaan vastaan elintaso- sen enempää kuin muitakaan pakolaisia tuhoamaan kansallista identiteettiään ja kansallisvaltiotaan – päinvastoin kuin tämän hetken näkymien mukaan itsetuhoaan toteuttavat useimmat läntiset maat maanpetturi-poliitikkojensa johdolla. – Jonkinlaisena kuriositeettina voi mainita, että eräs suomalainen EI-pakolainen on ollut jopa korkeasti palkittuna kansanedustajana Japanissa, https://yle.fi/uutiset/3-6497543

     Japanilla on hyvät mahdollisuudet korkean teknologian maana, kuten olisi Suomellakin, ratkaista ns. demografinen aikapommi tekoäly- ja robottiteknologian avulla – enemmistön muodostavat petturipoliitikot Suomessa sensijaan uskottelevat kansalle, että ns. maahanmuutto eli todellisuudessa kantasuomalaisten matalan intensiteetin etninen kansanmurha EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti on ratkaisu asiaan. Mm. valheellisen valtamediamme inhokki Unkari pyrkii helpottamaan vastaavaa ongelmaa satsaamalla rahaa lapsi- ja perheystävälliseen politiikkaan, siinä missä meidän petturipoliitikkomme
     pitävät rajat auki tänne tunkeutuville suomalaisten veronmaksajien kustannuksella elätettäville työmarkkinakelvottomille/työhaluttomille elintasopakolaisille; tällä hetkellä nuo kustannukset ovat jo yli 3 miljardia euroa vuodessa ja vastaavalla summalla ulkomaanvelkaamme kasvattaen – mitä sillä summalla saataisiinkaan aikaan satsaamalla se Unkarin tavoin perheystävälliseen politiikkaan!

     • Olisi … olisi … mutta kun Japani ei määrää mitä maailmassa tehdään.
      Mielelläni itsekin eläisin todellisessa demokratiassa mutta kun sellaista ei ole ja edustuksellinen päätyy aina harvainvaltaan ja nimenomaan psykopaattien sellaiseen.
      Turha jossitella, ei se mitään auta. Vain tiukka valvonta toimii käytännössä kun psykopaatteja yritetään estää kaappaamasta maailmaa itselleen.

     • Japanissa harvainvalta?!!

      Noita psykopaatteja ovat myös Kiinan HARVAINVALTAISEN orwelilaisen dystopian luoneet, vailla omaatuntoa ovat kommunisti-tyrannit ja Putin, jonka ovat valtaan nostaneet ja vallassa pitävät (kasaarijuutalaiset?) oligarkkirosvot, jotka ovat varastaneet Venäjän kansalta valtavat omaisuudet ja Venäjän duumakin on tämän HARVAINVALTAISEN klikin kiltti sylikoira (vaaleissa ehdokkaiksi pääsevät vain tuon klikin nöyriksi tietämät tyypit).
      Myös Venäjällä on – Kiinasta nyt puhumattakaan – esim. oppositiopoliitikkojen häirintä, syrjintä ja suoranainen vainokin jo lähes samaa luokkaa kuin neuvostovallan aikana.

      En tiedä, kuka tällä sivustolla uskoo sinun taukomatonta yritystäsi ilman tosiasiapohjaa maalata propagandistisesti mustaa valkoiseksi!

     • Haluat näköjään ymmärtää tahallasi tekstiäni väärin etkä pysty vastaamaan muulla tavalla. Se on paitsi halpamaista myös ala-arvoista.
      En ole sanonut että Japanissa on harvainvalta vaikka se kai lienee totuus. Enkä ole sanonut että Kiina tai Venäjä olisivat ihanteeni mukaisia valtioita vaan maita jotka haluavat säilyttää oman suvereenisuutensa.
      Tässä sinulle artikkeli joka voisi avata silmiäsi näkemään selvemmin missä maailma ja EU menee.
      “Secure Tolerance”: The Jewish Plan to Permanently Silence the West, Part 1
      https://www.theoccidentalobserver.net/2020/07/13/secure-tolerance-the-jewish-plan-to-permanently-silence-the-west-part-1/
      Mikset jankuta tätä totuutta vaan mollaat maita jotka yrittävät pysyä siitä erossa eivätkä salli maidensa kalergisointia? Mikä tarve sinua siihen ajaa?

 8. Eräässä uudessa popularisoidussa väitöskirjassa on kuvattu ”Euroopan mustuttaminen” (”Blackening of Europe”).
  Seuraavassa on (enenmmän tai vähemmän kökkö) Google-käännös ruotsalaisen Erik Forsell’in artikkelin alkuosasta ”Europas nedsvärtning beskrivs i ny populariserad doktorsavhandling”, https://www.nordfront.se/europas-nedsvartning-beskrivs-i-ny-populariserad-doktorsavhandling.smr

  ”Filosofian tohtori Clare Ellis on kirjoittanut väitöskirjan kolmannen maailman väestöhyökkäyksestä, joka tekee Euroopasta yhä mustemman. Kolmesta osasta ensimmäinen on julkaistu. Erik Forsell on lukenut sen.

  Lare Ellis on akateemikko Iso-Britanniasta, joka muutti Kanadaan ja aloitti sosiaalisen analytiikan artikkelien kirjoittamisen. Hän on muun muassa kirjoittanut artikkeleita Euroopan kanadalaisten neuvostolle ja The Occidental Quarterly -julkaisulle.

  Ellis päätti analysoida perusteellisemmin Euroopan unionin muodostumisen historiallisia ja ideologisia juuria. Keskitytään tämän ylikansallisen hankkeen vaikutuksiin Euroopan todelliselle väestölle, joka on vaarassa tulla väestö- ja poliittiseksi vähemmistöksi omassa maassaan.

  Tuloksena oli väitöskirja aiheesta, sen jälkeen kun tutkimusprojektista tuli vihamielisyyttä poliittisesti korrektista ympäristöstä Kanadan New Brunswickin yliopistossa, jossa hän puolusti väitöskirjaa joulukuussa 2017 ja akateemisesta [poliittisti korrektista] vastustuksesta huolimatta sai tohtorin tutkinnon hyväksytyksi.

  Ellisin väitöskirja ”Blackening of Europe” julkaistaan ​​ kolmessa osassa, yksi osa kerrallaan. Ensimmäisen osan alaotsikko on ”Ideologiat ja kansainvälinen kehitys”. Se käsittelee varhaisia ​​teoreetikkoja ja poliittisia vaikuttajia, kuten vapaamuurari, kreivi Richard von Coudenhove-Kalergi, Fabian-yhdistys Englannissa ja Frankfurtin koulu Saksassa ja Yhdysvalloissa.

  Kyse on Euroopan ja Lähi-idän välisistä jännitteistä ja pyrkimyksestä luoda ”sulatusuuni” myös Eurooppaan, mikä osoittautui epäonnistuneeksi projektille Yhdysvalloille. Eurafrica, joka meille Ruotsissa viime vuosina on esitelty [aikaansaatu] entisen pääministerin, maltillisen Fredrik Reinfeldtin toimesta.

  Kalergi uskoi, että Eurooppaa tulisi hallita ihmisten, jotka ”seisoivat aristokratisesti ja hengellisesti korkealla”. Nämä ihmiset olivat juutalaisia, Kalergi uskoi.

  Juutalainen Barbara Lerner Specter antoi Ruotsissa Israelin televisiolle haastattelun vuonna 2010, missä hän sanoi, että ilman massiivista monikulttuurisuutta Eurooppa ei selviä ja että juutalaisilla on tässä johtava rooli, on juuri se, mitä Kalergi oli kirjoittanut lähes 90 vuotta aikaisemmin. ; nyt aikaansaatu:…”

  Jos haluaa lukea koko artikkelin eikä ymmärrä ruotsia, voi artikkelin loppuosallekin tehdä aika hyvin ymmärrettävän Google-käännöksen.

  • Tukkukauppiaat tarvitsevat rahaa, koska se on ”hyväksi businekselle”. Koska ymmärtämättömyyttäsi et maksanut heille veroja, etkä nussinut ahkerasti, he verottavat sinua nyt välillisesti massamaahanmuutolla. Älä huoli, kyllä poliitikot heiltä kymmenyksensä saavat ja tyranniaa pukkaa muissakin muodoissa.

   • Noiden kymmenyksensä saavien ja taukomatta hyödyllisille idiooteilleen valeita suoltavien lukumäärän laskemiseen ilmeisesti tarvittaisiin aika monen ihmisen sormet.

  • Miksi jauhat tuota samaa Euroopan kalergisointia ja vastustat kuitenkin niitä maita jotka eivät suostu kalergisoitaviksi?
   Minusta se on outoa.
   Luuletko että esim. Venäjä tai Kiina voi voittaa sionistien ja ’rappareiden’ koko maailmaa itselleen hamuavaa nwo-mafiaa muulla kuin olemalla ainakin samalla teknologisella tasolla kuin sionistit?
   Jos luulet niin et minusta ole realiteeteissa ja tunnusta tosiasioita.
   Israeli Proxies Profit from U.S. Coronavirus Funding
   Half a billion dollars goes to companies and foundations
   PHILIP GIRALDI • JULY 14, 2020
   https://www.unz.com/pgiraldi/israeli-proxies-profit-from-u-s-coronavirus-funding/

   • Tämän sivuston lukijat pystyvät varmasti sanomaan, kuka tunnustaa reaaliteetit ja kuka ei.

    • Et vastannut siihen mitä kysyin. Oliko liian vaikea kysymys vai etkö halunnut vastata?
     Jatkona Truth_hunter 14.7.2020 at 17:40 kommenttiin:
     Olen usein ihmetellyt miksi ruikutat Euroopan kovaa kohtaloa mutta et juuriaan pääse siitä pidemmälle eli syihin joista se voisi johtua.
     Unohdat myös ne maat jotka eivät suostu samaan kuin EU etkä myönnä että ne kuitenkin itse päättävät asioistaan toisin kuin EU. Pistät kaikki samaan karsinaan saman epäjumalan palvelijoiksi.
     Itse en näe asiaa noin yksioikoisesti enkä ole ainoa joka ei näe. Meitä mielestäsi sokeita jotka eivät suostu läntisen valtamedian propagandan uhreiksi on paljon. Me pidämme sokeina niitä jotka suostuvat.

 9. A Few Historical Frauds — muutama huijaustarina historiasta
  Einstein, Bell & Edison, Coca-Cola and the Wright Brothers
  LARRY ROMANOFF • JULY 11, 2020

  There are only two nations in the world whose existence seems to be founded primarily on historical myths. In the US, false historical mythology permeates every nook and cranny of the American psyche, the result of more than 100 years of astonishing and unconscionable programming and propaganda, a massive crime against an entire population. This condition pertains not only to past events we think of as history, but to the extent that most items permitting Americans to “feel good by being an American” are fabricated Disney fairytales. This essay is a brief introduction to only a minor aspect of this subject.

  Einstein, the Mythical Genius

  One of the greatest mythical frauds in history is that of Albert Einstein, the famous physicist who invented the Theory of Relativity, E=mc² and so many other esoteric things. But this is all fabrication. … Einstein was a third-class clerk at the government patent office in Bern, and never progressed beyond this level even with years of experience. By all contemporary reports, Einstein wasn’t even an accomplished mathematician. It has been well documented that much of the mathematical content of Einstein’s so-called theories were well beyond his ability. … Einstein’s papers, theories, mathematics, documentation, were almost 100% plagiarised from others. … Einstein was Jewish and had the support of the Jewish-controlled media who conspired to create yet another historical myth.
  Einstein, the “Man of Peace”

  Similarly, there has been a great campaign by Einstein’s revisionist apologists to disavow his strong support for the development of the atomic bomb, claiming him to be “a man of peace”. I have copies of correspondence from Einstein where he stated his conviction that the United States should “demonstrate” the atomic bomb to disfavored foreign countries.
  In one letter to then-US President Roosevelt, he wrote, “… extremely powerful bombs of a new type may thus be constructed. A single bomb of this type, carried by boat and exploded in a port, might very well destroy the whole port together with some of the surrounding territory. I am convinced as to the wisdom and the urgency of creating the conditions under which that and related work can be carried out with greater speed and on a larger scale than hitherto”.[11]
  In fact, it was Oppenheimer and Szilard who led the development of what was almost in totality a Jewish project, so much so that for many years in scientific circles the atomic bomb was widely known as “The Jewish hell-bomb”.[17]
  … I believe it was Eustace Mullins who first coined the phrase, and I believe it was he who first suggested there was “circumstantial but compelling evidence” that the Jewish motivation for offering to finance the A-bomb’s development was to take control of the technology and use it for Germany’s total destruction.”[18]
  https://www.unz.com/lromanoff/a-few-historical-frauds/

 10. Vangittuna median luomaan todellisuuteen … niin kauan kuin mediapropaganda toimii demokratia on pelkkää huijausta

  As Long as Mass Media Propaganda Exists, Democracy Is a Sham – ’Russian Bounties’ Hoax Proves It
  Caitlin Johnstone
  But people are not as objective and adept at critical thinking as we tend to believe we are. People have many cognitive biases which distort our ability to objectively process information and understand events, including one which causes us to believe something is true just because they’ve heard it said multiple times.
  This makes us easily susceptible to mass media propaganda, where our encounters with daily news headlines can shape our perception of what’s going on in the world regardless of whether or not those headlines are backed by actual facts.

  Over and over and over again we see public perception of what’s going on distorted by lies inserted into their minds by the corporate news media, like when half a year after the invasion of Iraq seven in ten Americans believed Saddam Hussein was responsible for the 9/11 attacks.
  All it took to trick them into believing this and supporting the invasion was repeatedly mentioning 9/11 and Saddam in the same breath, despite there never being any evidence whatsoever for any such thing.
  This kind of manipulation is not rare, it is ubiquitous and ongoing.

  As long as this remains the case in our society, democracy cannot exist in any meaningful way. As long as a loose alliance of plutocrats and government operatives are able to consistently manipulate the way a critical mass of people think and vote, then you cannot rightly say that the people are in charge of the fate of their nation.
  If the majority is consistently in alignment with the plutocrats whose outsized media influence enables them to dominate the public narrative, then voting necessarily reflects the will of those plutocrats, not the people.

  Manipulation is a key ingredient in any long-term abusive relationship, because people don’t tend to stay in abusive situations unless they are manipulated into doing so. This is true whether you’re talking about romantic partnerships, governments, or globe-spanning power structures. We don’t use the power of our numbers to end this abusive relationship where we are at the whim of crushing austerity, exploitative neoliberalism, endless war and rapacious ecocide, because we’re being manipulated into staying.

  And, just like with any other abusive relationship, there comes a time to leave before it’s too late. That time is now. We can begin by expanding awareness of what’s really going on, both inwardly in ourselves and outwardly by sharing truthful information with others. In so doing, we stand a chance at making ourselves impossible to propagandize effectively and using our strength in numbers to force real change.

  https://russia-insider.com/en/long-mass-media-propaganda-exists-democracy-sham-russian-bounties-hoax-proves-it/ri30859

 11. Koronatodellisuutta: näin EU-diktatuuria täydellistetään ja Suomea ilmeisesti ollaan työntämässä syvemmälle sen syövereihin ja lisäämässä sen nettomaksuosuutta:

  ”Europarlamenttiedustaja Hakkarainen: EU-federaatiota rakennetaan koronaelvytyksen varjolla”,
  https://www.kansalainen.fi/europarlamenttiedustaja-hakkarainen-eu-federaatiota-rakennetaan-koronaelvytyksen-varjolla/

  Suuresti ylistetyn viherkommunisti-hallituksen taitamattomuutta vai tarkoituksellista maanpetoksellista toimintaa?

 12. EU:n liittovaltiokehitystä ajetaan nyt korona-elvytyksellä valtioiden yhteisvastuuta kasvattamalla kuin käärmettä pyssyyn. Totuuden etsijä ja Hakkarainen ovat oikeassa. Vain Alankomaat, Itävalta, Ruotsi ja Tanska pyristelevät vastaan. Suomen kädet ovat sidottuja USA:n kätyrinä.

  • Totta. Elvytykselä ajetaan myös isompaa Nwo-agendaa jossa EU:n asia on hankkeen onnistumisen kannalta tärkeä. Jos Eurooppa menetetään niin koko hanke voi kaatua.

   • Euroopan pitäisi ymmärtää tämä välttyäkseen ajautumasta Nwo-agendan syövereihin:
    Euroopan nykyinen tilanne kertoo että jokainen rotu ja kansa vaatii oman maan itselleen. Sionistit ovat tämän erityisen hyvin ymmärtäneet. Mutta he ovat ymmärtäneet sen myös niin, että heillä on oikeus rosvota muidenkin maat, kuten palestiinalaisten ja laajentaa koko ajan maataan sodilla päämääränä Suur-Israel sekä sotkea vielä muiden kuten Euroopan kansojen pyrkimystä pysyä itsenäisinä ja lopulta alistaa . kuten mm. Israel Shamir on todennut – koko maailma oman valtansa alle.
    Jewish History Shows Us That Every Race Needs Their Own Ethno-State
    Hard lessons from history
    Amalric de Droevig
    https://truthtopowernews.com/jewish-history-shows-us-every-race-needs-their-own-ethno-state-n3880

    • Ote linkistä sille joka ei sitä halua avata ja lukea artikkelia.
     ”I have always found it rather odd how whites drew certain supposedly critical lessons from both world wars, whereas Jews seem to have learned the very opposite critical lessons.
     Whites learned that nationalism was bad; Jews learned nationalism was good.
     Whites learned that borders were bad; Jews learned that walls were necessary.
     Whites learned that group identity was evil and dangerous; Jews learned that group identity was essential to group survival. And so on and so forth.
     … In sum, all distinct peoples need their own Israels, places where they can thrive and prosper and realize their own destiny.
     Whites especially.”
     Tietenkin kyse on valkoisten v-muurari eliitistä joka toimii yhteistyössä sionistien kanssa ja valtamedian propagandasta, ei siitä että valkoiset kansat olisivat laajemmin tuollaista oppineet. Ne haluavat pysyä itsenäisinä mutta sitä nwo-eliitti ei halua niille suoda.

 13. Brysselin Pravdan takapirun Antti Herlinin globalistinen, mm. kansallisvaltioiden kuten Suomen tuhoamiseen tähtäävä Bilderberg-agenda kuultaa läpi tämän päivän pääkirjoitussivuillakin: otsikon ”Euroopan silmien edessä” alla erityisesti lause
  ”Srebrenican joukkomurha on yhä vakavampi muistutus siitä, mihin etninen nationalismi ja rasismi voivat johtaa”.

  Pravdan pääkirjoitussivujen ensimmäisen artikkelin sekä otsikon ”Puola pysyy EU:n ongelmamaana” että sisällön perusteella voi sanoa, että Pravda koki vaalitappion Puolassa kuten Ylewatch-blogistin mukaan samoin

  ”YLE KOKI JÄLLEEN VAALITAPPION, NYT PUOLASSA
  Ylen uutistoimituksen tunnelma on ollut alavireinen sen jälkeen kun Puolan istuva presidentti Andrzej Duda voitti sunnuntaina järjestetyt presidentinvaalit. EU-mielisen keskusta-liberaali Rafał Trzaskowskin puolesta voimakkaasti kampanjoinut Yle elätteli toiveita voiton puolesta vielä viikonloppuna, mutta vaalipäivänä Puolan kansa päättikin äänestää toisin kuin Yle olisi halunnut. Yleisradion ties monesko viime vuosien vaalitappio alkaa olla selvä viesti siitä, etteivät kansat ole halukkaita äänestämään Ylen markkinoimien globalistien puolesta.

  Valtion mediamonopolin näkyvin EU-politrukki, pahamaineinen Brysselin morsian Susanna Turunen, sylkee myrkyllistä sappeaan ”väärälle voittajalle” tuoreessa mielipidekolumnissaan Puolan presidentti Andrzej Duda voitti jatkokauden täpärästi – pystyykö hän yhdistämään jakautuneen kansan? ”Analyysissään” Turunen katsoo etenkin Dudan vaalikampanjan jakaneen maan kahtia, vaikka liberaali Trzaskowski on hyökännyt länsimaisilla rappioarvoillaan aggressiivisesti perinteitä ja kulttuuria ylläpitävää Puolaa vastaan:

  Varsovan pormestari tuskin jää kuitenkaan hiljaiseksi. Trzaskowskin nopea nousu laajempaan kansan suosioon antaa oppositiolle varmasti uutta puhtia ajaa muutoksia maan politiikkaan. Vaatimukset avoimemmasta ja liberaalimmasta Puolasta eivät voi kuulua aivan kuuroille korville.

  EU-kirjeenvaihtaja Susanna Turunen ei edes yritä olla uutisoinneissaan objektiivinen, vaan hän paasaa täysin pidäkkeettä liittovaltioideologiaansa. Tätä varten Ylen johto hänet tehtäväänsä nimittikin. Siksi ei ole myös yllättävää, että Eurooppalainen Suomi ry. valitsi Turusen tänä keväänä ensimmäiseksi Vuoden eurooppalaiseksi Suomessa. Asiasta kertoi Yle uutisessaan Ylen EU-kirjeenvaihtaja Susanna Turunen on Suomen ensimmäinen Vuoden eurooppalainen. Jutusta käy ilmi mikä asia on Suomen sijaan lähiten hänen sydäntään:

  Susanna Turunen on pitkän linjan EU-toimittaja. Hän työskenteli ensimmäisen kerran Ylen Brysselin-kirjeenvaihtajana vuosina 2007–2012. Sen jälkeen Turunen oli Ylessä EU-erikoistoimittajana, kunnes aloitti jälleen Ylen EU-kirjeenvaihtajana Brysselissä viime syyskuussa.

  Edes Euroopan Unionin synnyttämä velkakriisi ja toimettomuus koronaviruksen hoidossa eivät saa Turusta menettämästä luottamustaan EU:n ”yhteistyöhön”:

  – Selkeästi on ollut vaikeuksia löytää yhteistä säveltä siitä, miten tästä selvitään yhdessä eteenpäin. On osoittautunut todeksi, että oikeastaan juuri kukaan ei selviä tästä yksin eteenpäin.

  Selkokielellä sanottuna yhdessä eteenpäin meneminen tarkoittaa alistumista pienen epädemokraattisesti valitun Euroopan komission tahtoon. Toisin kuin Turunen uskottelee, eurooppalaista yhteistyötä voidaan tehdä itsenäisten kansakuntien välillä, siihen ei tarvita Brysselissä toimivaa kalergilaista klikkiä, jolla ei ole Euroopan vapaiden kansojen keskuudessa mitään legitimiteettiä. Puolan presidentinvaalien tulos antaakin lisätoivoa kansakuntien Euroopan vahvistumisesta.”
  http://ylewatch.blogspot.com/2020/07/yle-koki-jalleen-vaalitappion-nyt.html

  • Kuka enää Hesaria ja sen sen läpinäkyvän karkeaa propagandaa voi ottaa tosissaan? Onko ’holocaust’ ja ’kuusi miljoonaa’ menettänyt propagandista voimaansa ja nyt on otettu esille toinen pikkulapsia pelottava lännen infosotaohjus eli Srebrenican joukkomurha? Uskokoon noita ken tahtoo. Jugoslavian hajoamissodista meillä ei ole luotettavaa tietoa, koska niiden aikoihin tiedotus Suomessakin oli kokonaan läntisen valtamedian ja nato-lähteiden varassa. Internet-vetoista vaihtoehtomediaa ei noihin aikoihin vielä ollut.

   Ikävyyksiä tapahtui puolin ja toisin kuten kaikissa sodissa, mutta propagandistit pitävät aina vain yhtä osapuolta pääsyyllisenä tapahtumiin ja niiden kauheutta liioitellaan, jotta niistä voidaan saada irti kaikki mahdollinen hyöty ihmisten tunteisiin vetoavassa infosodassa. Serbien demonisointi on osa laajempaa kampanjaa, jolla saatetaan itäiset ortodoksiset kirkkokunnat ja niille uskolliset kansat hajaannuksen tilaan ja sitä myötä Balkan Naton vaikutuspiiriin. Viimeisin on tapaus Montenegro, joka kaapattiin Naton ja läntisen ’globohomo’-kulttuurin alaisuuteen. Myös Lähi-Idän orientaaliset kristityt tai arabikristityt ovat olleet laajan terrorisoinnin ja hävityksen kohteena ja ovat yhä tänä päivänä. Päävastuullista lienee turha edes mainita.

   Puolan osalta voi todeta, että tuon alkuperäiselle katolilaisuudelle uskollisen maan ja kansan lännettäminen epäonnistui toisin kuin Irlannin, joka on surullisista surullisin tapaus. Irlanti on omaperäisine kulttuureineen totaalisesti tuhottu ja karmea esimerkki siitä, mitä Puolalle haluttaisiin tehdä. Puola on taistelussaan joutunut turvautumaan sionismille myötämielisiin voimiin, joten aivan kuivilla maa ei ole, mutta silti sitä on syytä onnitella onnistuneesta kampanjoinnista lännen tökeröä kulttuurisotaa vastaan.

  • Vangittuna Brysselin Pravdan lume-todellisuuteen
   Totuudenetsijä 14.7.2020 at 21:44: ”Brysselin Pravdan takapirun Antti Herlinin globalistinen, mm. kansallisvaltioiden kuten Suomen tuhoamiseen tähtäävä Bilderberg-agenda kuultaa läpi tämän päivän pääkirjoitussivuillakin: otsikon ”Euroopan silmien edessä” alla erityisesti lause
   ”Srebrenican joukkomurha on yhä vakavampi muistutus siitä, mihin etninen nationalismi ja rasismi voivat johtaa”. ”

   Joutuu kysymään miksi vain Srebrenican joukkomurha kelpaa vaaralliseksi esimerkiksi siitä mihin etninen nationalismi ja rasismi voivat johtaa?
   Miksei Herlinin tukema ’Brysselin Pravda’ puhu mitään siitä kuinka suuriin kansanmurhiin marxilainen kommunismi on johtanut vaan korostaa etnisen nationalismin ja rasismin vaaroja jotka ovat vain murto-osa kommunistien tekemistä kansanmurhista?
   Myös sionismista vaietaan vaikka se on etnistä nationalismia ja palestiinalaisten kansanmurhaa katsotaan läpi sormien kuten sionistien Suur-Israel hanketta ja Euroopan kalergisointiakin. Niissä Pravda ei näe mitään tuomittavaa ja tukee vielä NWO-agendaakin jossa koko maailma muutetaan yhden ja sellaisen hallituksen orjaksi jonka koostumukseen kansoilla ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa mikä merkitsee täydellistä globaalia nwo-eliitin (mafian) tyranniaa.

 14. Vangittuna median luomaan holokausti-todellisuuteen
  Holokausti on sana jonka sionisti-propagandistit ovat varanneet juutalaisille ja tehneet siitä uuden uskonnon jota opetetaan jo pikku lapsille vaikka he ovat pieni ja kyseenalainen vähemmistö maailman kansojen holokausteissa
  ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
  – Fjodor Dostojevski
  Paul Craig Roberts referoi asiaa käsittelevää kirjaa

  Jews Officially Worse Than Hitler: # of Muslims Killed in 21st C. US Wars 4x Higher Than Population of Israel
  Paul Craig Roberts (Paul Craig Roberts)
  Holocaust is a word that Zionist propagandists have reserved for Jewish experience. However, in a new book, US-Imposed Post-9/11 Muslim Holocaust & Muslim Genocide (Korsgaard Publishing, 2020), Dr. Gideon Polya documents that three to four times more Muslims have been killed by Washington’s 21st century wars than there are Jews in Israel.
  Polya concludes that Washington’s holocaust of Muslims is a multiple of the claimed Jewish holocaust number of 6 million.

  The cost in dollars to the United States of the gratuitous murder of 32 million Muslims is in the many trillions along with thousands of dead and maimed US soldiers and 88,000 US veteran suicides since September 11, 2001.
  Americans have paid dearly for the hoax “war on terror” imposed on them by lies and deception.

  Polya acquaints the reader with a number of holocausts: the Bengali holocaust, Somali holocaust, opiate holocaust, and the Yemeni, Palestinian, Rohingya and other genocides. In Chapter 20 Polya speaks of the American Holocaust, which consists of untimely and unnecessary American deaths from the diversion of billions of dollars from American needs to Israel.

  The book is full of factual information and is heavily documented.
  https://truthtopowernews.com/jews-officially-worse-hitler-muslims-killed-21st-c-us-wars-4x-higher-population-israel-n3885

  https://truthtopowernews.com/publication/paul-craig-roberts

  • Facebook- ja Google bannaus lottovoitto Unz sivustolle joka on ollut sionistien hampaissa paljastaessaan heidän koiruuksiaan ja sikailujaan mutta sillä seurauksella että se jatkaa huimaa nousuaan ja sionistit jäävät nuolemaan näppejään

   Unz.com Traffic Continues to Soar, Adds Amren’s Gregory Hood As Regular Columnist
   Ron Unz (Unz Review)
   https://truthtopowernews.com/publication/unz-review-0
   Our website traffic easily broke all records for the month of June, and these high levels have now continued into July, suggesting that the huge rise produced by the initial wave of Black Lives Matters protests may be more than temporary. It appears that many new readers first discovered our alternative webzine at that point, and quite a few have stayed on as regular visitors.

   This represents a sharp turnaround after May, when our near-simultaneous banning by both Google and Facebook at the beginning of that month caused our previously strong traffic to decline by 15% or more.
   One of his main writers is Gregory Hood, whom we have now added as a regular columnist, together with dozens of his pieces over the last few years.
   https://truthtopowernews.com/unzcom-traffic-continues-soar-adds-amrens-gregory-hood-regular-columnist-n3887

 15. Kiitos kirjoittajalle näkökulmasta Espanjassa. Ranskassa tilanne oli lähes yhtä paha, mutta poliisit eivät ainakaan oman kokemukseni mukaan olleet samalla tavalla ”mukana juonessa”, eli niitä lappuja ei tarkistettu, sakkoja ei juurikaan (ainakaan Pariisin ulkopuolella) kirjoitettu ja liikkuminen oli suhteellisen vapaata mediapelottelusta huolimatta. Miksi poliisi sitten toimii eri tavalla Espanjassa ja Ranskassa? Ehkä se selittyy historialla, ehkä sillä, että Ranskassa aletaan olla vallankumouksen partaalla, poliisikin on noussut Macronia vastaan mm. lakkoilemalla. Eli Macronin kannattimet ovat kovin hatarat. Ei ihme, että Suomen(kaan) media ei Ranskan tilanteesta kerro yhtään mitään muuta, kuin että maskit ovat pakolliset elokuun alusta alkaen. Ranskan media sinänsä on yhtä korruptoitunut kuin Suomen ja Espanjankin.

  Ehkä se vallankumous alkaa kuin alkaakin jälleen Ranskasta? Merkit ainakin ovat ilmassa.

   • Seuraavassa kuvataan lyhyesti ilmeisestikin varsin lukemisenarvoinen kirja: ”Harhaoppinen – Miksi islam tarvitsee nyt uskonpuhdistusta

    Scanria OY on julkaissut vuonna 2016 Ayaan Hirsi Alin kirjoittaman kirjan Harhaoppinen – Miksi islam tarvitsee nyt uskonpuhdistusta. Kirjassa kirjoittaja pohtii islamin olemusta, reformin tarvetta ja mahdollisuuksia siihen.

    Kirjan perusajatuksena on se, että uskonnollisilla opeilla on merkitystä ja ne kaipaavat reformaatiota sopeutuakseen vallitsevaan, nykyaikaiseen yhteiskuntaan.

    Kirjoittajan mukaan islam on maailman uskonnoista joustamattomin. Jokainen kokee oikeudekseen avoimen keskustelun estämisen. Muslimeille opetetaan, että Koraani on täydellinen ja lopullinen jumalallinen ilmoitus, jota ei voi muuttaa. Se on Jumalan viimeinen sana. Koraani ja siihen liittyvät tekstit ovat islamissa perimmäinen syy tuonpuoleisen kunnioittamiselle ja pyhään sotaan kehottamiselle. Näiden pysyvän voiman takaa usko ajattomasta, kaikkivoivasta ja muuttumattomasta Allahin sanasta ja Muhammedin teoista.

    Uskonnon uudistaminen ja uskosta luopuminen ovat islamin vakavampia syntejä, samaa luokkaa kuin murha. Tämän vuoksi on ymmärrettävää, miksi islamilaiset uskonoppineet ovat yhtä mieltä siitä, että islam ei ole vain uskonto, vaan suuri, kaikenkattava järjestelmä, joka käsittää, selittää, yhdistää ja ohjaa kaikkia ihmiselämän alueita, niin henkilökohtaisia, poliittisia, kulttuurisia kuin uskonnollisiakin.
    Islam määrää kaikesta.

    Länsimaiden nykyasenne islamia ja muslimimaailmaa kohtaan on katastrofaalinen. Lännessä monesti uskotaan islamilaisten maiden tapahtumien olevan johdannaista pelkästään suurvalta- ja geopolitiikasta. Länsimaailma sivuuttaa reformistiset toisinajattelijat ja huijaa itsensä uskomaan, että sen vaarallisimpia vihollisia ei ajakaan eteenpäin se ideologia, jota nämä viholliset avoimesti julistavat. Länsi panee toivonsa muslimienemmistöön, joka itse asiassa osoittaa enemmän merkkejä sitä, että he myötäilevät ennemminkin fanaatikkojen kuin toisinajattelijoiden argumentteja.

    Jotta islam soveltuisi nykyaikaiseen yhteiskuntaan, kirjoittaja näkee uskonnossa viisi reformoitavaa asiaa:…”

    Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/kirja-harhaoppinen-miksi-islam-tarvitsee-nyt-uskonpuhdistusta/

    Olen varsin pessimistinen ”reformaation” käynnistymisen suhteen.

   • Miksi varoitetaan vain islamista?
    Todellisuudessa suurin vaara on muualla mutta siitä vaietaan. Sama tilanne myös meillä.
    Sinäkin teet täällä kovaa propagandaa islamia vastaan muttet tuo esiin totuuksia Talmudista, sionistien ’uskonnosta’ jossa me kaikki olemme kaatopaikka tavaraa, myös muslimit. Propagandallasi viet lukijoiden päähuomion pois todellisesta ongelmasta joka on nwo-mafian agenda ja meidän orjuuttaminen.
    Talmudistisen maailmanvallan intresseissä on islamismin levittäminen Eurooppaan koska niin monikultturismi ja sen avulla tapahtuva kansallisvaltioiden hajottaminen etenee hyvin ja edistää ’soros-mafian’ agendaa.

    • Kyllä Ranskassa ovat ihan tavalliset ihmiset barrikadeilla, sillä ei ole mitään tekemistä islamistien kanssa.

     • Tavalliset ihmiset eivät tunne Islamin uhkaa, koska valheellinen, petoksellinen valtamedia niin Ranskassa kuin muussakin läntisessä maailmassa vaikenee siitä.

    • Jos joku suoltaa propagandaa, niin se olet sinä taukoamattomalla Putin- ja Kiina-propagandallasi.

     • Annetaan lukijoiden päättää kuka suoltaa propagandaa.
      JOILLEKIN ASIOILLE TUNNUT OLEVAN SOKEA. Ainakin haluton muuhun kuin syyttelyyn.
      Et tunnu löytävän mistään mitään positiivista.

 16. Vangittuna pornon luomaan todellisuuteen … näin länsimaiden perikato etenee

  Thanks to porn, children are sexually assaulting other children at alarming rates
  Kids are imbibing dangerous ideas about relationships, and it’s having devastating consequences.
  December 10, 2018 (LifeSiteNews) – A grotesque report out of Kansas City recently has drawn attention to a problem that has begun to grow nearly unnoticed: The sexual assault of children—by other children.
  The Children’s Mercy hospital says that they are seeing “a disturbing trend in child sexual assault cases,” and that pornography has a lot to do with it.
  Heide Olson, the Sexual Assault Nurse Examiner, noted that the number of offenders between 11 and 15 years of age is unprecedented: “I think [what] was kind of shocking to us all as we were collecting this data, is that almost half of our perpetrators are minors.”

  Due to children being exposed to pornography at younger and younger ages—Olson stated that it was common for children to see it at as young as four or five years of age—they are imbibing ugly and dangerous ideas about relationships. “We know that it’s probably multi-factorial,” she stated. “I think there are lots of things that contribute to this, but that is the question: How are we, as a society, failing in such a way that we have 11, 12, and 14-year-old boys, primarily, committing violent sexual assaults?”

  Rene McCreary, the director of counseling services at the Metropolitan Organization to Counter Sexual Assault, concurs with Olson.

  “What we are seeing is more and more kids that have sexual behavior problems and at the same time, more and more children that have access to pornography,” she noted.
  https://www.lifesitenews.com/blogs/thanks-to-porn-children-are-sexually-assaulting-other-children-at-alarming

 17. Venäjä kulkee jo ihan eri polkuja… kun näitä sivuja lukee niin tajuaa pian sen valtavan eron mikä on läntisen ja venäläisen kulttuurin välillä
  Länsi mätänee ja sen yököttävä haju alkaa jo olla ihan puhdasta pas*an hajua kun talmud-tuuli puhaltaa kaiken yllä

  Top Russian Scientist Explains Why 2nd COVID Wave Impossible in Moscow, Herd Immunity Approaching
  Moscow is back to normal, no masks, no social distancing, people using public transportation.

  Pavel Volchkov, Russian leader in genomic engineering explains why the danger is past.
  John Helmer (Dances with Bears)
  https://russia-insider.com/en/top-russian-scientist-explains-why-2nd-covid-wave-impossible-moscow-herd-immunity-approaching
  ——-
  Russian Ministry of Health Recommends Banning Wi-Fi, Cell Phones in Schools Due to Radiation Health Risks
  Dafna Tachover (Children’s Health Defense)
  https://russia-insider.com/en/russian-ministry-health-recommends-banning-wi-fi-cell-phones-schools-due-radiation-health-risks

  • Muutama kommentti linkin artikkelista

   — fluttershield mlp • 2 days ago • edited
   Russia and China amaze me. Both countries have governments that actually care about their citizens health and welfare. Here in the USA, tear gas, rubber bullets, and no jobs for the citizens.

   –Richard Hollembeak fluttershield mlp • 14 hours ago
   There are plenty of part time jobs that pay enough , if you live in your car are eating can beans for three meals a day .

   –Backward • 18 hours ago
   Bless the health ministry, I’m sure it’s also recommending a ban on 5g deployment?
   ”…In 2013, Israel became the first country in the world to adopt limitations on the use of Wi-Fi in schools. It banned Wi-Fi in kindergartens and limited the use of Wi-Fi in elementary schools…”
   I’m so, so surprised that, 7 years after that, the goyim are still discussing whether there is any harmful effect at all.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here