Johtuen sodanjälkeisestä Hollywood propagandasta, monet länsimaissa uskovat edelleenkin että Yhdysvaltain panos natsien kukistamisessa oli merkittävin. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.

SODAN PÄÄTTYMISEN 75-vuotis juhlavuonna Venäjän presidentti Vladimir Putin tarttui tilaisuuteen – kuvatakseen sodan syntyhistoriaa ja niitä diplomaattisia ja sotilaallisia näkökohtia joita Neuvostoliitto joutui noihin aikoihin huomioimaan – ja lisäksi myös sitä mihin liittoutuneiden voitto maailman vei.

Hänen esseensä julkaistiin monella kielellä Kremlin nettisivuilla.

Englanninkielinen versio julkaistiin myös National Interestin verkkopainoksessa.

SE OSA ESSEESTÄ, joka tuo esiin Neuvostoliiton näkökulman muiden osapuolien toimista 1930-luvun lopussa, on ehkä kaikkein kiinnostavin. Mutta myös tämä jakso, joka liittyy otsikkokuvan infograafiin, on oleellinen:

”Neuvostoliiton ja Puna-armeijan osuus, mitä tahansa joku osapuoli sitten tänään yrittääkään todistella, oli suurin ja ratkaisevin natsien lyömisessä.” 

Hieman myöhemmin Putin jatkaa:

”Eräs Ivan Maiskyn johtaman liittoutuneiden sotakorvauskomission raportti – joka on päivätty helmikuulle 1945 – käsittelee Saksan sotakorvauksia. Komission tehtävä oli määrittää kaava, jonka mukaisesti tappion kärsinyt Saksa joutuisi maksamaan voittajavalloille, niiden kärsimistä vahingoista.

Komissio tuli siihen johtopäätökseen että “saksalaissotilaiden itärintamalla viettämä aika oli vähintäänkin kymmenkertainen, muihin rintamiin verrattuna. Itärintaman puolustajat joutuivat myös kohtaamaan ylivertaisesti suurimman osan saksalaisten tankeista ja lentokoneista.” Kokonaisuudessaan, Neuvostoliiton osuus oli noin 75 prosenttia kaikista Adolf Hitlerin vastaisen koalition sotilaallisista ponnisteluista. Sodan aikana Puna-armeija tuhosi 626 akselivaltojen divisionaa, joista 508 oli saksalaisia.

Franklin D. Roosevelt huomautti puheessaan(28.4.1942) amerikkalaisille: “Puna-armeija on tuhonnut, ja tuhoaa parhaillaan, vihollistemme sotilaallista voimaa – joukkoja, lentokoneita, tankkeja ja tykkejä – enemmän kuin kaikki muut liittoutuneet yhdessä pystyisivät.” Winston Churchill kirjoitti viestissään Joseph Stalinille 27.9.1944, että “Se oli Puna-armeija joka lannisti Saksan sotakoneen sisun…”

Nämä käsitykset saavuttivat vastakaikua kautta maailman – koska Rooseveltin ja Churchillin sanoissa piili suuri totuus – totuus jota kukaan ei niihin aikoihin epäillyt. Miltei 27 miljoonaa neuvostokansalaista menetti henkensä rintamilla ja Saksan vankiloissa. Heitä näännytettiin nälällä ja pommituksilla, jotkut kuolivat ghetoissa ja natsien kuolemanleireillä. Neuvostoliitto menetti seitsemäsosan kansalaisistaan, muut liittoutuneet vain murto-osan siitä.”

SAKSALAISENA, ja entisenä upseerina joka on lukenut paljon toisesta maailmansodasta, yhdyn tähän venäläiseen näkemykseen aiheesta. Neuvostoliiton silloin vähätellyt teolliset voimavarat ja Puna-armeijan sotilaiden merkillepantava puolustustahto olivat tekijät jotka mahdollistivat Saksan tappion.

Esseensä lopussa Putin puolustaa myös YK:n turvallisuusneuvoston viiden pysyvän jäsenen veto-oikeutta. Hänen mukaansa tämä on estänyt suursodan maailman mittakaavassa, siitä kun toinen maailmansota loppui. Niinpä Putin hylkääkin yritykset romuttaa tämä järjestelmä.

En ole löytänyt tästä esseestä yhtään suurta virhettä historiallisten faktojen osalta, ja  suosittelen sen lukemista kokonaisuudessaan.

Artikkeli on käännös Moon of Alabama blogilla julkaistusta kirjoituksesta ja se uudelleenjulkaistaan tekijän luvalla, https://www.moonofalabama.org/2020/06/putin-on-world-war-ii.html

Otsikon infograafi: Statista

79 KOMMENTTIA

 1. Niin, unohtui vain mainita se fakta, että länsiliittoutuneet tukivat Neukkulaa aivan perkeleenmoisella summalla!
  Ilman tuota supermassiivista apua se olisi auttamatta romahtanut natsien sotakoneen edessä.

  Toki maavoimien taisteluista suuremman osan vei itärintama, mutta kokonaisuudessaan suuremmat tappiot Natsi-Saksa kärsi länsiliittoutuneille, joiden ilmapommitusten myötä Saksaa heikennettiin merkittävästi puna-armeijan hyökkäystä varten.

  • Juuri noin!

   Ilman Yhdysvaltojen, lue: Wall Streetin illuminati-banksterien tukemaa MASSIIVISTA läntisen teknologian siirtoa Neuvostoliittoon se olisi ollut 2. maailmansodan alkaessa lähinnä kehitysmaatasolla
   ja Hitlerin armeijoille muutamssa viikossa valloitettavissa, melkein pelkästään läpimarssina. Se käy ilmi professori Antony Suttonin tiukasti dokumentoituun tietoon pohjautuvista kirjoista:

   • Western Technology and Soviet Economic Development: 1917–1930. Stanford, California: Hoover Institution, 1968. ISBN 978-0817917913
   • Western Technology and Soviet Economic Development: 1930–1945. Stanford, California: Hoover Institution, 1971.
   • Western Technology and Soviet Economic Development: 1945–1965. Stanford, California: Hoover Institution, 1973. ISBN 978-0817911317. 482 pages.
   • National Suicide: Military Aid to the Soviet Union. New Rochelle, New York: Arlington House, 1973.

   Illuminati-banksterit tukivat rahallisesti jo myös bolsevikki-vallankumousta, jonka Sutton on osoittanut kirjassaan ” Wall Street and the Bolshevik Revolution. New Rochelle, New York: Arlington House, 1974. ISBN 978-0870002762

   Hegeliläisen filosofiansa mukaisesti illuminati-banksteri tukivat myös sodan vastapuolta, vieläpä toisen maailmansodan aikana: Wall Street and the Rise of Hitler. Seal Beach, California: ’76 Press, 1976. ISBN 0-89245-004-5. LCCN 76-14011. 220 pages. Hardcover.
   Useimmat Suttonin kirjoista löytävät myös internetistä vapaasti luettavina pdf-muodossa.

  • Vielä vuonna 1972 Antony Sutton tutkimustensa perusteella sanoi, että ei ole olemassa neuvostoliittolaista [so. Neuvostoliitossa kehitettyä teknologiiaa], 90-95% siitä on peräisin Yhdysvalloista ja sen liittolaisilta:

   Antony C. Sutton – FPP Archive http://www.fpparchive.org › globalism

   15.8.1972 – This appendix contains the testimony presented by the author before the … were not dis tributed. Congressman John G. Schmitz then arranged for … you about this work. In a few words; there is no such thing as Soviet technology. … And supplied false information to Congress and theAmerican public. Finally …

   “have spent ten years in research on Soviet technology. What
   it is—what it can do—and particularly where it came from. I
   have published three books andseveral articles summarizing the
   work.
   It was privately financed. But the results have been available
   to the Government. On the other hand I have had major diffi
   culties with U.S. Government censorship.
   I have 15 minutes to tell you about this work.
   In a few words; there is no such thing as Soviet technology.
   Almost all—perhaps 90-95 percent came directly or in
   directly from the United States and its allies. In effect the
   United States and the NATO countries have built the Soviet
   Union. Its industrial and its military capabilities. This massive
   construction job has taken 50 years. Since the Revolution in
   1917. It has been carried out through trade and the sale of
   plants, equipment and technical assistance…”

  • Onhan noita kylmän sodan Suttoneita jotka varta vasten ”tutkii ja sepittää” ammattimaista tekstiä kuinka olematon oli NL. Se e ole oikeastaan muuttunut miksikään tämän ”kuuman sodan” aikana, eli Gorban ja jeltsinin jäljiltä kun Putin tarttui ruoriin ja alkoi keräämään Venäjää venäläisille. Tieteen ja tekniikan asiantuntijat ovat kuitenkin sitä mieltä että NL/Venäjällä on tehty erittäin paljon ja innovatiivista kehitystä, se on vain pysynyt pimennossa koska niillä ei tehty rahaa NL aikana kuten lännessä. Jos tuokaan ei pidä paikkaansa, ovat sitten taas onnistuneet hakkeroimaan ne piirustukset, no saihan ne korjattua ne huonot kuvat kun aloittivat sen avaruuden valloituksenkin keulilla.
   Tuo ”HIRVITTÄVÄN MASSIIVINEN LÄNNEN TUKI”, asettuu oikeisiin mittasuhteisiin kun katsotaan Lend Lease tuen dollarimääräisiä arvoja. Britannia oli keulilla saajana, 31 miljardia $, sitten vasta seurasi NL 11 miljardia $ ja sitten rippeitä sinne tänne, Kiina 1,5 miljardia ja kaikkiaan pulska 50 miljardia $.
   On jopa jokuset arvioineen koko NL sotacaseen sen LL tuen olleen n. 4% , eli toki merkittävä, eli tyhjää parempi. Olen jossain tehnyt taulukonkin kuinka paljon” rlautaa” lajeittain valmisti ne kommarit, tendenssi oli koko ajan nouseva, elipäinvastoin kuin esim. Saksan. Mutta senhän voi kumota sillä kun sanoo ettei se pidä paikkaansa.
   Jossain miitingissä Moskovassa jenkkikenraali löi rintoihin ja loihe lausumaan että he antoi kärhämään ratkaisun avaimet. No, vanjakenraali toki vastasi ja totesi, ”te annoitte sotaan maitojauheen ja me annoimme veren”, siinä sitten voi tutkailla kumpi oli voittamassa.
   Se on myös tosiasia ettei USA olisi tullut Eurooppaan ellei kaptalismissa olisi ollut paniikki että kommari ajaa yksin tein Atlantin rannalle. Tarkoitushan oli että Saksaa ja Neuvostoliittoa tappelutetaan näännyksiin ja sitten kun kumpikin on maitipuoli ylöspäin erätään voitot kotiin. Voitothan olisi sitten kerännyt juutalainen pääoma joka on aina rahoittanut kakkia konfliktoen osapuolia, sille kun riittää että kaikki maksaa korkonsa ja velkansa heille. Oli sitten vallassa kuka tahansa.

    • Hyvä linkki
     ”- Olennaista oli, että monitahoinen tekninen apu Venäjälle oli aloitettu jo 1930-luvulla. Esim. lentokonevalmistuksen tavoite Fordin tehtaalla oli kone tunnissa.

     – Maasodan kannalta maastokelpoisten kuorma-autojen valtavalla määrällä oli merkittävä osuus. Kesällä 1943 US-autoja oli 1/4, sodan lopussa jo noin 2/3 puna-armeijan autoista. Ilman niitä puna-armeija ei olisi ehtinyt ajoissa Berliiniin. Esim. huhtikuussa 1945 Konjev’n armeijalla oli 18 000 kuorma-autoa, joista LL-autoja oli 15 000 kappaletta.”
     —-
     Miksi NL:a avustettiin ja tuettiin vaikka se oli sionisti-kommunistien hallussa? Ja avustajana oli maa joka sanoo taistelevansa kommunismia vastaan ja olevansa kommunismin vihollinen.
     Se on oleellisin kysymys.
     Koska niin tehtiin aseteollisuudella rahaa Usan eliitille josta suuri(n) osa oli sionisteja jotka varmaan halusivat että NL miehittäisi Euroopan ja tuhoaisi Saksan joka kulki eri polkua ja teki pesäeroa marxilaiseen kommunismiin ja ’Lontoon kolonnaan’.
     Ja aika perusteellisesti maa tuhottiinkin kun tuhoa näin huolellisesti pohjustettiin ja vielä täydellistettiin raukkamaisilla siviili väestöön ja kaupunkeihin kohdistuvilla pommituksilla.
     Viittaan alempana olevaan kommenttini Truth_hunter 17.7.2020 at 12:01

     • Juu, sodan keski-ja loppupuoli oli kyllä pirun ”likainen”, mitä tulee siviilien kohtaloon!

    • Jotenkin tuntuu että puhutte nyt asian vierestä, koetetaanpas muistaa että 30 luvulla oli ns. suuri lama, USA suoraansanoen romahti ja maassa oli valtava työttömyys, herää kysymys mitä se tarkoitti. Miksi dollari-imperialismi olisi alkanut tukemaan vihollistaan, kommunismia kaikin keinoin, tekivät muka sotakalustoa viholliselle kolmessa vuorossa ja toimittivat teknologiaa että Vanjat ja Olgat voisivat laulella vallankumouslauluja maassa joka ei kärsinyt massiivisesta työttömyydestä?
     Kaiken lisäksi täällä lännessä alkoi herätä kiinnostus sosialismia kohtaan entistä avoimemmin. Eikö tuntuisi paremminkin siltä että olisi keksittävä jotain radikaalia ntuon pahan valtakunnan kaatamiseksi?
     LL apukin osoittaa että Britania sai kolminkertaisen määrän apua, totta kai sehän on kapitaalin tukijalka.
     Kyllä siihen aikaan oli kaikille sama kurssi dollarilla eli suhteet muutu vaikka kuinka nollia siihen perään latelee.
     Joten miettikääs nyt pojat siltä kantilta että maailmassa oli Suuri Lama, ihan 30 luvun alusta alkaen ja USA pääsi jaloilleen vasta maailmansodan jälkeen, mutta silloinhan se olikin miehittämässä Eurooppaa ja taitaa olla vieläkin.
     Eli nyt kanattaa pohtia tilannetta sen kannlta että Imperialismi katsoi vaaralliseksi niin Saksan natsismin kuin Neuvostoliiton sosialisminkin, kummastakin olisi saatava niskalenkki ja parhaiten se kävisi kun niitä tappelutettas keskenään ja niin tehtiin.
     Saksa oli innokas alkamaan ja hakemaan kasvualustaa idästä. Ikävää asiassa oli että Suomi ei voi pitää näppejään pois mistään mikä olisi tukemassa sitä meidän kasvualustaa idässä, eli ajopuu se vain soljuu vaikka natsien melomana.
     Britanian sikaria poltteleva aikalainen johtaja valmistautuikin iskuun NL rintaman selkään kun alkoi varmistua ettei ettei NL voimat lopu vaan se tulee samalla kyydillä kohti länttä kun alkuun mentiin itää kohti.
     Salamasodan piti kestää vain 2 viikkoa mutta salama sammui ja sosialismi näytti voimansa , kuten tänä päivänä Kiinassa COVID viruksen ja Hong Kongin piti kaataa sieltä kommunismi mutta keskusjohtoisuuden voima näytti ettei Kiinja enää kaadu.
     Nyt sitten kaatuukin dollari-imperialismi.

     • Juu, ei varmaan kärsinyt massiivisesta työttömyydestä, kun miljoonia kansalaisia oli lahdattu!
      Kätevää, kun kaikki turhat ihmiset voi pyyhkäistä pois maleksimasta nurkista…. :DD!

 2. 98%:lle kremlin tai idän näkemys mistä tahansa asiasta on tyhjä täynnä. Se on uskonnollinen asia , jolloin voidaan oikeuttaa mitä tahansa kunhan heidän kanta ei saa kannatusta. Vaikeinta on tai oli se että -länsi (enimmäkseen) tuki ja auttoi Hitleriä, kelkka kääntyi vasta silloin kun NL pysäytti Saksan etenmisen.

  • Sinunlaisille ja muille kommunismi-USKOVAISILLE prof. Antony Suttonin tiukasti dokumentoituun tietoon perustuvat kirjat ovat tyhjää täynnä.

   Saksa kävi kahden rintaman sotaa ja länsiliittoutuneiden suorittamat Saksan teollisuuslaitosten kuten lentokonetehtaiden pommitukset olivat hyvin suuri helpotus myös Stalinin armeijoille ja ne saksalaiset joukot, jotka taistelivat länsiliittoutuneista vastaan olivat pois itärintamalta estämästä venäläisten etenemistä.

   Hitler teki ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon kaksi ratkaisevaa virhettä: hyökkäsi Jugoslaviaan ja Kreikkaan. Siksi operaatio Barbarossan aloitus viivästyi 4-6 viikolla ja ”kenraali talvi” ehti tulla Stalinin avuksi.
   Hitler teki 2. maailmansodan aikana vastoin kenraaliensa esityksiä myös suuren joukon muita huomattavia virheitä, jotka johtivat lopulliseen tappioon.

   • Kommunismi eli yhteisö on epämääräinen käsite, tulkinnan varainen ja epämääräinen enkä pidä itseäni sellaisena kuten en ole 2ms asiantuntia enkä näe sinussakaan sitä
    Sen tiedän että Saksa oli paras sotavoima, aikansa edellä ”koko” Eurooppa ja sen resurssit takana. NL altavastaajana muutti tilanteen omaksi hyödyksi.
    Oliko Amerikan apu NL:lle hyödyllinen? ( josta maksettiin valuuttaa) Tietenkin oli mutta ei ratkaisevaa. Jos väittää etteikö NL:llä ollut oma teknologia -no jaa.. jos niin lukee..
    Kun mainitsin uskonnosta tarkoitin juuri sitä että ette edes haluaa nähdä objektiivisesti historiallisia kuin myös tulevia tapahtumia.

    • En ole väittänytkäään olevani asiantuntija käsillä olevasta aiheesta mutta professori Sutton on. Hänen em. tiukasti dokumentteihin perustuvat kirjansa OVAT OBJEKTIIVISTA historiallista tietoa!
     Kommunisti on kommunisti vaikkahan voissa paistaisi!
     Turhaan ei politiikan konkari, demari Väinö Tanner aikoinaan sanonut , että vanhaan kommunistiin ei voi luottaa.

     • Tannerin lausahdus pitää liittää asiayhteyteensä. Hän lienee tarkoittanut sillä kommunistista demariksi kääntynyttä Arvo ”Poika” Tuomista joka ensin petti toverinsa tannerilaisille ja sen jälkeen uudetkin Ohranalle, jolle oli vuotanut ilmeisesti koko poliittisen uransa ajan. Enkä olisi ostanut käytettyä autoa häneltäkään.

 3. Puten artikkelissa on kaikki väärin. NL oli syypää toiseen maailmansotaan pelaamalla yhteen Lännen kanssa. Sen kansalaiset saavat syyttää johtoaan sodasta. He olivat kommunistisia aggressoreita, jotka kaavailivat maailmanherruutta. Isä oli yksi miljoonasta ihmeellisesti Leningradin saarrosta selvinneistä, kuten koko perhe. Koko saarto on lähes yhtä typerä ja suuri valhe kuin holokausti. Versaillesin rauhassa ei ollut kyse nöyryytyksestä, vaan saksalaisten tuhoamisesta. Natsit eivät taitavasti pelanneet tunteilla, vaan olivat ainoa pelastus ihmisten hädälle ja maata uhkaavan katastrofin alla. Mnüchenin sopimus oli hieno juttu ja toi viimein oikeudenmukaisuutta sorretuille kansanryhmille ja esti väliaikaisesti Neuvostoliittoa saamasta jalansijaa Eurooppaan. Länsi oli tietenkin syypää sotaan Puolan kanssa, mutta ilman Neuvostoliittoa ne eivät olisi pärjänneet ja kyenneet mihinkään. NL taisteli täysin USA:n ja muiden Lännen maiden aseilla ja materiaaleilla. Sen teollisuus tai oikeastaan kko maa oli luotu Lännen avulla. Nimenomaan puna-armeijaa ei olisi ollut ilman Länsimaiden ratkaisevaa apua. Kommunismin ja Neuvostoliiton loivat kv. pankkiirit välineekseen ja sitä se oli.

  München ei ollut mikään petos, vaikka sitä yksimielisesti sellaiseksi paheksutaan nykyisin. Tosiasiassa tshekit olivat pettäneet, koska lupasivat kunnioittaa vähemmistöjen oikeuksia. No eivät voittajat varmasti tällaisia oikeuksia olisi halunneetkaan, vaan saksalaisten ja kulttuurin tuhoa siellä. Muidenkin polkemista, jotta maa olisi vahva tukikohta. Se oli petos Länneltä muita ryhmiä kohtaan maassa. Tshekit lisäksi siis kaavailivat maastaan Stalinin sotilastukikohtaa ja Benesh oli kommariagentti

  Kesällä 39 olivat Britannian ja Saksan salaiset kontaktit vähissä. Chamberlainin diplomatia siihen suuntaan tuolloin oli selvää hämäystä ja kulissia. Englanti ajoi selkeästi sotaa eikä C edes yrittänyt tosissaan enää vastustaa. Talousdelegaatiot ja muutama ilmaan heitetty koepallo jäivät Britannialta hyödyntämättä. NL tiesi tasan tarkkaan, missä mentiin. Ilman varmaa luottamusta N-liiton tukeen ei Britannia olisi uskaltanut sotaan lähteä

  Totta kai kaikki tajusivat, että Münchenin jälkeen oli vielä ratkaistava Danzigin kysymys. Saksa esitti Danzigin palauttamista Saksalle ja rautatietä ja valtatietä käytävään. Puolalla oli jo uusi satama ja silti se olisi saanut vapaan kauppaoikeuden edelleen Danzigin kautta

  Putin väittää, että NL lähti syyskuussa joukkoineen Puolaan ”suojelemaan alueen väestöryhmiä-juutalaiset mukaan lukien- natsien ja antisemiittisten puolalaisten riehunnalta. Kunnon holohoaxereiden tapaan Putte väittää, että juutalaiset olisi murhattu ja muut kansallisuudet kärsineet muutoin. Kuitenkin tosiasiassa juutalaisia ei murhattu missään vaiheessa eikä saksalaisten miehitysvyöhykkeillä tapahtunut valtavaa puhdistusta, kun taas NL vei satojatuhansia Siperiaan ja tappoi heti kymmeniätuhansia. Katynin upseeri- ja sivistyneistösurmat olivat vain osa. NKVD:n vankilat olivat täynnä ihmisiä 1941 ja vetäytyessään NKVD murhasi kaikki mitä hirveimmillä tavoilla. Uusien tietojen mukaan 500 000 ihmistä muutamassa päivässä

  Tietenkin Saksa oli ajettu elokuussa Ribbentrop-sopimukseen. Se olisi ollut oikeastaan ihan hyvä sopimus lisäpöytäkirjoineen, jos Stalin ei olisi alun alkaen ollut petollinen ja juoninut Lännen kanssa koko ajan

  ” I can state with all responsibility that there are no archive documents that would confirm the assumption that the USSR intended to start a preventive war against Germany. ” Puhdasta valhetta, kuten tiedämme. No tässäkin Länsi on todellakin yhtä mieltä Puten kanssa. Koko ajanhan tuo vaahtoaa neonatseja vastaan ja haaveilee heidän tappamisestaan. Silti hänen väitetään rahoittavan uusnatseja

  Sodan jälkeisiä kauhuja onkin jo käsitelty ja valheita. Leivän ja ruoan sijaan idän miehitysvyöhykkeillä kuoli 3 miljoonaa saksalaista tahallisissa nälänhädissä sotavankien lisäksi. Lännessä toki saman verran. En viitsi puhua edes loppuosasta artikkelia. Voi vain todeta, että tuo teksti tuntuu itse Saatanan kirjoittamalta. Isänmaalliset sankarit Quislingit ja Vlassovit olivatkin pettureita ja murhaajia eivätkä kommunistiset saksalaisten murhaajat tai kommunistiset vastarintaliikkeet eri maissa jne.

 4. Ultra eli sakujen enigmakoodien onnistunut murtamisoperaatio sen teki. Kun sakut vielä jäykästi koulutettuina raportoivat päivittäin kaikkien armeijoittensa pataljoonatasoiset tilanteet (sijoitus, vahvuus, ammusmäärä,huoltotarpeet,suunnitelmat) suoraan myös liittoutuneiden esikuntiin tietämättään, niin usein sakut astuivat omaan virittämäänsä ansaan. Esim. Kurskin taistelussa heinä -43 neukuilla oli tarkat plänit käytössä (muka vakoojaverkoston Rota Kapellan kautta, todellisuudessa Ultra) mutta tuskastunut Von Mannstein teki eteläsiivellä omapäisiä muutoksia hyökkäykseen ilmoittamatta OKW ja sai sen rintamalohkon neukut yllätettyä ja romahtamaan.

  Samaten Rommelin Korps ei saanut kuin satunnaista huoltoa 42-43, kun liittoutuneet tiesivät jok’ikisen huoltopurtilon ja kipon ”salaiset” reitit ja ajat. Pum ja upposi.

  • Totta!
   Ellen väärin muista jotkut puolalaiset saivat murrettua enigmakoodin jo v. 1938.

  • Enigma on vain osa totuutta. Tosiasiassa Wehrmacht oli rapparien ja vastarintaliikkeen hallussa ja jo ennen sotaa koodit annettiin viholliselle. Tarina koodien sankarillisista murtajista on valhetta. Fellgiebel kytki Saksan päämajaan suoran yhteyden Sveitsiin, josta tiedot menivät nopeammin vihollisille kuin omille. Kaikki tiedot. Lisäksi valtava määrä petturiupseereita lauloi koko ajan vihollisille ja sabotoi sodankäyntiä. Saksa olisi voittanut ilman tätä sabtaashia. Myös Italiassa korkein sotajohto kavalsi kaikki kuljetuslaivat Välimerellä viholliselle

 5. Mielestäni kirjoitus on erittäin merkittävä. Siinä luodaan pohja tulevalle maailmanjärjestykselle, joka perustuu kolmelle pilarille:
  Venäjä. Filosofia, uskonto, etiikka ja vastaavat aineettomat universaalit hyveet.
  Kiina. Tuotanto ja aineellinen hyvinvointi.
  USA. Aseellinen väkivalta.

  Eräänlainen maailman hallitsemisen kolmijako-oppi. Siinä yksikään osa-alue ei voi toimia ilman kahden muun olemassa-oloa.

  Moninapaisessa maailmassa voi olla enemmänkin näitä pilareita, mutta jokaisen maailmanvallan pilariksi pyrkivän on itse luotava oma roolinsa ihmiskunnan kokonaisuudessa. Merkittävää asemaa ei voi saavuttaa tottelemalla ja alistumalla toisen asettamaan tehtävää. Tuollainen tehtävä olisi vain orjan rooli. Ja haluammeko yleensäkään maailman hallitsemisen perustuvan orjuuteen? (Muuten. Orjuus ei ole pelkästään alistamista vaan alistujankin on hyväksyttävä oma roolinsa orjana siinä kuin alistajan orjuuttajana. Orjuus on molemminpuolinen sopimus. Yhden sortin työsopimus.)
  – Kuinka sellainen valtio, jonka johtajat polvistuvat toisen saneleman aatteen tai väkivallan edessä voisi itse johtaa muita?

  Puheellaan Putin asetti Venäjälle roolin maailman valtioihin perustuvan järjestelmän tasapainoisessa kokonaisuudessa. Hän ei asettanut roolia millekään muulle valtiolle. Ja kukapa se voisi asettaa roolin toiselle suvereenille valtiolle? – ja saada sen vielä alistumaan sille asetettuun rooliin! – Sehän olisi täysin ristiriidassa sen kanssa, että maailmassa ylipäätään on olemassa suvereeneja valtioita.

  Putinin puhetta suomeksi:
  https://pastebin.com/1Y2uAVvs

  • ”Kiina. Tuotanto ja aineellinen hyvinvointi.”

   Niille jotka tekoäly-teknologialla valvotusta populaatiosta alistuvat vailla omaatuntoa olevan psykopaattisen kommunisti-johdon nöyriksi orjiksi eli kuten Daniel Estulin jo runsaat 10 vuotta sitten sanoi kirjassaan (jolloin Kiina vielä ei ollut saavuttanut nykyistä mahtiaan pitkälti rosvoparoni Rockefellerin Trilateraalisen komission tuella):
   ”Lopullisena päämääränä sillä [Bilderberg Group] on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain
   eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin
   maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi.

   Siirtyminen [Uuteen maailmanjärjestykseen] toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita
   suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi. Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-
   kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence Rockefeller valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle,
   vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.” – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007)

   Kiina on tuossa palapelissä valmis osanen liitettäväksi muihin palasiin aikanaan.

   Mainittakoon, että Espanjassa syntyneen ja kasvaneen Daniel Estulinin isoisä oli entinen KGB-upseeri, jolta Daniel sanoi saaneensa kirjaansa varten sellaista salaista tietoa, joka on vain harvojen ulottuvilla!
   Tämän hän oli sanonut eräälle suomalaiselle blogistille, joka otti Estuliniin yhteyttä, kun jotkut suomalaiset maanpetturit estivät jo valmiiksi suomeksi käännetyn kirjan julkaisemisen.

   • Köyhät alamaiset versus valtaapitävä poliittien establismenti ja superrikkaat oligarkit.

 6. Kansallissosialismin suurin vihollinen oli bolshevismi joka oli myös suurin uhka Euroopalle. Sen tuhoamiseen Hitler oli keskittynyt ja siksi hän piti NL suurena vihollisenaan. Hitlerin sosialismi erosi merkittävällä tavalla bolshevikkien kommunismista jonka hän halusi tuhota.
  Hitler saw nationalism as a patriotic motive to place the good of one’s country before personal ambition.  Socialism was a political, social and economic system that demanded the same subordination of self-interest for the benefit of the community.
  Socialism & nationalism are the great fighters for one’s own kind, are the hardest fighters in the struggle for survival on this earth. Therefore, they are no longer battle cries against one another.” -Hitler
  https://truthtopowernews.com/hitlers-socialism-vs-marxs-socialism-n3414

  Ensin oli tarkoitus palauttaa Saksa ww1 jälkeisestä alennustilasta johon sionistit sen Britannian, Ranskan ja USAn avulla ajoivat. Hitler kuitenkin onnistui nostamaan maan takaisin Euroopan johtavaksi maaksi ja valloittamaan siltä ww1:ssa ryöstetyt maa-alueet.
  THE JEWISH HAND IN THE WORLD WARS
  https://barnesreview.org/product/the-jewish-hand-in-the-world-wars/
  By David Skrbina, Ph.D.
  Everyone should read Herve Ryssen’s book recently translated into English by Carlos Porter, “Psychoanalysis of Judaism”.
  https://www.stormfront.org/forum/t760123/
  https://www.toqonline.com/archives/v10n1/TOQv10n1Ryssen.pdf
  https://barnesreview.org/product/the-jewish-mafia/

  Mutta tämä oli liikaa sionisteille eikä sopinut sionistien hallitsemille Liittoutuneille jotka aloittivat uuden sodan tuhotakseen uudelleen Saksan. Näin Saksa joutui sotiin länsimaita vastaan, sotiin joita se ei olisi halunnut ja sotaretki NL:a vastaan mutkistui. Tiedämme nyt että sionistipiireissä oli jo etukäteen sovittu että Saksa tuhotaan yhteisvoimin koska se oli suurin ja ehkä ainoa uhka ’Lontoon kolonnan’ maailmanvallalle jonka alla NL jo oli.

  Tosiasia on että sionisti-kommunistien johtama NL varmaan teki päätyön siinä ja sionistien hallitsemat länsimaat tukivat sotaa parhaansa mukaan. NL menetti valtavan määrän omia sotilaitaan vain siksi että kommunistit käyttivät maata hyväkseen Saksan tuhoamisessa. Saksa oli siis mahdottoman edessä.
  Ja lopulta ’varmuuden vuoksi’ se tuhottiin vielä lännen toimesta raukkamaisilla siviili väestön ja kaupunkien tuhoisilla pommituksilla ja näännyttämällä antautuneita nuoria sotilaita liki miljoona nälkään.
  Saksan tappiot voidaan laskea kymmenissä miljoonissa.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2017/07/14/review-how-the-jews-defeated-hitler-exploding-the-myth-of-passivity-in-the-face-of-nazism-part-one-of-two/
  Sen pituinen se.
  Nyt tuo sama mafia joka tuhosi kansallissosialistisen Saksan ja loi EU:n sen tilalle on aloittamassa Iranin tuhoamista.
  Turmoil at Home, Turmoil Abroad: Israel and the U.S. Escalate Their War Against Iran
  PHILIP GIRALDI • JULY 16, 2020
  https://www.unz.com/pgiraldi/turmoil-at-home-turmoil-abroad-israel-and-the-u-s-escalate-their-war-against-iran/

  • Oma näkemykseni on, että lähtiessään ’Lontoon kolonnan’ ja sionisti-mafian mukana tuhoamaan Saksaa ww2:ssa länsimaat varmistivat oman tiensä kohti sitä perikatoa missä ne ja Eurooppa nyt ovat.
   Koska Saksan intresseissä ei ollut niiden valtaaminen niin järkevästi ajatellen mitään muuta pätevää syytä Ranskalla, Britannialla ja USAlla ei ollut lähteä tuhoamaan Saksaa kuin sionistien maailmanvallan turvaaminen johon ne olivat itsensä kytkeneet (tai jonka alle joutuneet) ja jota nyt eliittiensä voimin yhdessä toteuttavat ja laajentavat.

 7. Täällä on korostettu, että Venäjä on suvereeni valtio. Sitä rajoittaa kuitenkin taloudellinen riippuvuus Kiinasta. Maiden välillä on myös strateginen yhteistyö, mikä näkyy mm. Y.K:ssa. USA ei hyväksy edes Kiinaa suvereeniksi valtioksi ja sen vuoksi on edessä uusi kylmä sota riippumatta USA:n vaalituloksesta.

  • Kaikkihan me olemme taloudellisesti riippuvaisia muista. Myös palkansaajat, Ei ole olemassakaan täydellistä riippumattomuutta. Sellainen ajatus on pelkkää utopiaa.
   Venäjä Ja myös Kiina päättää kuitenkin itse asioistaan, toisin kuin kommunistien aikana kun maa oli vieraan vallan alla ja toisin kuin me tänään.
   Moni uskoo että maat olisivat nwo-mafian vallan alla mutta se on vain spekulaatiota jolle ei löydy faktaperusteita kuten esim. Usan kohdalla jota kuten N-yahu on sanonut sionistien ’kushner-mafia’ johtaa Hollywoodin tuella ja on johtanut jo pitkään lähes maan perustamisesta asti.

   The Beast That Has Controlled America for 150 Years – Jewish-Owned Media
   Dr. William Luther Pierce
   https://russia-insider.com/en/beast-has-controlled-america-150-years-jewish-owned-media/ri30791

   Reading Solzhenitsyn’s ’Gulag’ Made Me Realize – We’re Creating a Similar Situation in the US
   The author’s popular YouTube channel, with 80,000 subscribers, was banned yesterday without warning – an eery confirmation of what he describes in this article.
   Roosh Valizadeh
   https://russia-insider.com/en
   https://russia-insider.com/en/reading-solzhenitsyns-gulag-made-me-realize-were-creating-similar-situation-us/ri30887

  • NWO-mafian alla, tai ei, Kiina on joka tapauksessa maailman edistynein valtio, mitä tulee omien kansalaisten 100% kyttäämiseen/aivopesuun!

   Tuo kaikki tulee olemaan myös tulevaisuuden maailman kohtalo, ja tässä painajaisessa Kiina on edelläkävijä.

   • Ihmeen voimakas on viha Kiinaa kohtaan meilläkin.
    Vaikea sanoa kuinka realistisella pohjalla se on. Pitäisi ensin asua Kiinassa ja kokea paikan päällä millaista elämä siellä on.
    Länsimaissa halutaan elää miten huvittaa ja pyörittää pedofiili- ja muita mafia-rinkejä vapaasti ja silloin tietysti kiinalainen malli on hankala kun ei voi rellestää ja olla muista piittaamatta.
    Selvää on ettei tämä meidän malli voi enää kovin pitkään jatkua. Pahinta on että meidät ’ei-valitut’ tuhoaa jo nyt meitä hallitseva valittujen mafia ja voi olla että sen rinnalla kiinalainen malli voi pian alkaa tuntua jopa pehmoilulta.
    Aika näyttää.

    • Kiina on totalitaristinen läpeensä korruptoitunut persereikä. Se, että lännessä yritetään ottaa siitä mallia on huolestuttavaa. Itselläni on esimerkiksi loppunut jaksaminen sekä jatkuvaan Venäjän demonisoimiseen, että EU:n poliittisen johdon tarpeeseen ”uudistaa Eurooppaa” pers’reikäyttämällä sitä ja kieltämään kritiikki vihapuheena.
     https://i.imgflip.com/2elq4r.jpg

     • Tärkeintä näyttää olevan tuo vihan purkaminen sinullakin.
      Aika alkukantainen on tyylisi ja kertoo paljon itsestäsi, ehkä enemmän kuin Kiinasta?

  • > suvereeni valtio. Sitä rajoittaa kuitenkin
   > taloudellinen riippuvuus

   Taloudellinen riippuvuus on vain seurausta ihmisluonnosta.

   Utopioiden rakentajan pahin vihollinen on realismi. Ennen kaikkea se, että ihmisluonto ei muutu otettiinpa näyte mistä tahansa sen osajoukosta. Eliitti, köyhät, suuret massat. Mikä tahansa osajoukko on sosiaaliselta rakenteeltaan sama ja tuo joukko on vain massa orjia, jotka kilpailevat siitä millainen isäntä on orjan kannalta paras.

 8. NL sai ase apua mutta sillä oli myös massiivinen aseiden oma tuotanto jota ei kannata vähätellä ja sieltä on peräisin legendaariset tankit ja ilmahävittäjät sekä raketin heittimet joden nimet on periytyneet monille Venäjän nykyisin valmistettaviile asejärjestelmille. Hitler valiiteli Suomessa käydessään Venäjän tehokasta ja laajaa tankkituotantoa johon Saksan on vaikea vastata itärintamalla.
  Roosevelt ja Churchiil on aivan oikeassa NLn suurimmasta osuudesta Hitlerin kukistamisesta mutta nykyään tätä osuutta on länsimäissä väärällä tiedolla yritetty hämärtää poliittisista syistä mutta niinhän se nykyään on että USA nykyään valehtelee aina.
  Aseet yksistään auta sodassa ellei niille ole käyttäjiä ja NLlla oli niille käyttäjiä riittävästl Saksan kukistamiseksi ja olipa aseavun perusteet mitkä tahansa niin ainakaan Stalinia ei voi syyttää siionistien suunnitelmien toteutuksesta mutta Hitleriä voi syyttää ainakin yhteistyöstä siionistien kanssa.

 9. Joo, mutta kuka ne tehtaat sinne rakensi ja kenen raaka-aineilla ne aseet valmistettiin?
  Pelkästään rautateiden tarvitsemista kiskoista 90% tuli Jenkeistä…

  Ne mainitsemasi ”legendaariset” tankit, ilmahävittäjät ja raketinheittimet ovat kylläkin keksitty lännessä ensiksi ja Neukkulaan vietiin jo ennen sotaa useita valmiita patentteja ja valmiita aseita, ja sodan syttyessä valmiita aseita aivan helvetinmoinen määrä. Neukut kehittelivät sitten näistä valmiista aseratkaisuista eteenpäin omia aseitaan, mutta teknisesti ne eivät vastanneet Saksan aseiden laatua, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

  • Kyllä aseapu tuli USAsta valmiina hävittäjinä ja puoliautomaattikivääreinä ettei niitä ennen sotaa Venäjällä valmistettu ja sodan aikaan vaan enintään tehtiin kokoonpanoa. Mutta jos tuntuu että USA kukisti Brittien kanssa Hitlerin Saksan niin silloin olet eri mieltä Rooseveltin ja Churchillin kanssa ja samaa mieltä Trumpin kanssa.

 10. Myös tankkeina, laivoina, sukellusveneinä, ammuksina, räjähteinä, tuhansina tutkajärjestelminä, lentokonealumiineina, panssasariteräksinä, ratakiskoina, tuhansina vetureina ja vaunuina, satoinatuhansina sotilasajoneuvoina!

  Neuvostoliitto teki leijonanosan mitä tulee maavoimien taisteluihin Saksaa vastaan, mutta se ei olisi ikinä onnistunut ilman lännen massiivista tukea ja sotatoimia.

  Saksa menetti suuremman osan sotilaistaan länsiliittoutuneita vastaan, kuin neukkulaa vastaan!

  Lisäksi ilmapommitukset heikensivät merkittävästä Saksan kykyä sodankäyntiin.

  • Lopulta Saksa oli helppo nujertaa kun vastassa oli yksimielinen ja samaan hiileen puhaltava sionisti-mafian johtama koaliitio, joka teki työtä ’Lontoon kolonnalle’.
   Saksan tuho oli päätetty jo etukäteen ja siksi mm. sionisti Roosevelt tuki NL:n aseistamista ja tuli sotaan mukaan sallimalla japanilaisten hyökkäyksen Pearl Harborin tukikohtaan josta oli tietoinen.
   Koko ww2 oli sionistien junailema sota jonka avulla Saksan juutalaisia pakotettiin siirtymään Palestiinaan joka oli ryöstetty ww1:ssä palestiinalaisilta. Erikoista on että Liittoutuneet eivät suostuneet antamaan kuin harvoille ja valituille maasta poistuville maahantulo lupaa joten heidän oli pakko siirtyä Israeliin.
   Molemmilla maailmansodilla on vahva yhteys sionistien hankkeisiin. Niitä tuskin olisi muuten käyty.

  • USAn apu oli 4% NLn käyttämistä sotamateriaalista ja 96% oli omaa tuotantoa eli USAn apu oli marginaalista myös materiapuolella.

   • Yli 90% rautatiekiskoista, n. 60% lentokonealumiineista, suurin osa panssariteräksistä ja valtavat määrät räjähteitä ym. tarvikkeita!

    On arvioitu, että Jenkkien toimittamilla materiaaleilla neukkula valmisti vähintään 50 000 T-34 vaunua!!

    Tutkajärjestelmiä tuli tuhansittain ja sodan lopulla 2/3 sotarekoista oli länsiliittoutuneilta peräisin!

 11. Nyt taitaa olla Vastavalkea valmis kuopattavaksi.
  Muuhun lopputulokseen ei enää voi tulla kun näitä sekapäisiä kommentteja, joita suoltavat Kainuunrunkkari, Musta paviaani ja jos jonkunlaiset totuuden hävittäjät jne., jotka harhoissaan luulevat vielä olevansa oikeassa.
  Naurettavaa ja myös säälittävää!

  • Eri mieltä olevat ihmiset vänkäävät omia mielipiteitään, homma pysyy jotakuinkin lapasessa eli ei sorruta poskettomasti solvaamaan opponenttia(mitä nyt vähän nälvitään). Mitä pahaa tässä nyt on? Vv:ssä käsitellään monia aiheita jotka jäävät valtamediassa pimentoon, nämä herättävät tarvetta ilmaista itseään, kommenttipalsta antaa tähän anonyymin mahdollisuuden. Tämäkö on mielestäsi perseestä?
   Aina voi yrittää kasvattaa paksumman nahan jotta kestää sen että ihmisillä on monia mielipiteitä ja ”totuuksia” jotka eivät sovi omaan pirtaan, toisaalta mikä on yksinkertaisempaa kuin olla kiusaamatta itseään lukemalla sellaista joka nostaa verenpainetta.
   https://youtu.be/BNWLFqPUUtA
   😂

  • Juuri näin. Palataan päiväjärjestyksen ja luetaan lehdistä, kuinka Hanna Sumaria on puraissut punkki ym. mielenkiintoista.

  • On valitettavaa ja surullista että me kaikki tai ainakin suurin osa uskoo olevansa oikeassa ja harva haluaa tutkia asioita syvemmin ja on valmis ottamaan vastaan tietoa joka sotii omia käsityksiä ja uskomuksia vastaan.
   Erityisesti ne jotka ovat omaksuneet jonkun ideologian tai dogmaattisen uskonnon ovat yleensä sen kahleissa ja kyvyttömiä muuhun kuin sen puolustamiseen.
   Kuitenkaan ei ole olemassa kuin yksi totuus jonka löytäminen vaatii laaja-alaista ja rationaalista paneutumista asioihin. Se onkin varmin tie saada objektiivinen totuus asioista.
   Jos itse elää ’uskossa’ (olkoon se mikä tahansa) niin se aina heikentää ja voi jopa estää kykyä nähdä totuutta ja siten vääristää johtopäätöksiä. Se on väistämätön tosiasia jopa tieteessä. Usko (subjektiivinen ja tiedostamaton tarve tai toive) johdattaa helposti näkemään totuuden vastaisesti ja torjumaan jo etukäteen asioita.

  • Natsit hyökkäsi ja Neukut voitti piste. Tätä ei mikään voi miksikään muuttaa. Onhan niitä selittelijöitä ollut aina häviäjä puolella.

   Napoleonin, natsien, hurriem ym sotaretkien epäonnistumisia selitellään milloin milläkin. Leukarintaa ja kohti uutta yritystä. Hollywood on eri mieltä ja se on heidän ongelmansa.

   • NL oli hyökkääjä, koska se rikki sopimuksia ja selkeästi valmisteli hyökkäyssotaa. Se oli myös Jugoslavian vallankaappauksen ja Balkanin taisteluiden takana. N-liitto oli keskittänyt valtavanhyökkäysarmeijan länsirajalleen. Hitlr ei voinut muuta kuin vastata ehkäisysodalla.

    Sitäpaitsi koko ajan NL oli Lännen puolella salaa ja ne olivat sopineet yhdessä koko maailmansodan etukäteen

 12. 1970-luvun lopulla melko keinotekoisesti Korpilammen seminaarissa luotu konsensus -politiikka oli ensimmäinen yritys Suomessa jarruttaa laitavasemmistolaisen politiikan luomaa hajaannusta, joka ei kuitenkaan vielä ollut nykyisen kaltaista identiteettipolitiikkaa tai monikulttuurin edistämistä. Tuolloin pelkät taloudelliset tulonjakokysymykset aiheuttivat repiviä ristiriitoja ja maamme johto katsoi, että on aiheellista pyrkiä luomaan yhtenäisyyttä rakentavaa politiikkaa, jossa kaikilla olisi jotakuinkin yhtenäinen visio maan eteenpäin viemisen suunnasta ja keinoista. Jossain vaiheessa konsensus -politiikka kaapattiin vain erääksi austerityn ja ”palkkamaltin” välineeksi. Lopullisesti se menetti merkityksensä EU:hun liittymisen myötä sitä mukaa, kun EU:n valtaa keskittävä ja väestöä ”kalergisoiva” luonne alkoi tulla esiin.

  Heikkohappisen konsensus-politiikan jälkeen Suomea alettiin hajottaa lännestä tuotetulla identiteettipolitiikalla, jonka tuloksia seuraamme USA:ssa parhaillaan. Tämä on uusmarxilaista kumouksellista politiikkaa, jonka taustalla väitetään olevan juutalaisryhmiä tai uuden maailmanjärjestyksen edistäjiä, jotka haluavat päästä eroon kansallisvaltioista ja niitä yhdistävistä tarinoista ja tuottaa uudet tilalle. Esimerkiksi kollektiivinen terveydenhoito tai ilmastokysymykset tuottavat entisten tilalle uusia.

  Historia ja sen kirjoittaminen ovat yksi tapa luoda kansoille, kansallisvaltiolle ja niiden muodostamalle sivilisaatioille oma kertomus tai jatkokertomus, jossa kansoilla on oma selkeä rooli maailmanhistoriassa ja sitä toteuttamassa ovat olleet tietyt kansalliset hahmot. Nyttemmin nämä hahmot on haluttu demonisoida ja näitä esittäviä patsaita halutaan kaataa ja poistaa julkisilta paikoilta. Uusmarxilainen vasemmisto ja sitä taustalla rahoittava kansainvälinen pankkikartelli asiamiehineen (esim. G. Soros) käy taitavaa psykologista ja usein myös kirjaimellista sotaa kansallisvaltioita ja niiden etnis-kulttuurillista yhtenäisyyttä vastaan. Luodaan kaaosta, jonka lopputulemasta on määrä syntyä uusi järjestys.

  Tämän väestöjä eri lokeroihin ja niitä toisiaan vastaan usuttavan politiikan ansiosta, meillä ei ole kohta yhtä oikeaa virallista käsitystä historian tapahtumista ja niiden tulkinnasta. Tarve erilaisille revisionistisille käsityksille kasvaa, kun joku ryhmä huomaa, että siihen asti vallinnutta kertomusta käytetään heitä vastaan. Revisionismia vastaan puolestaan käydään rajuin asein. Revisionisteja tai kyseenalaistajia voidaan väittää mielenterveydeltään järkkyneiksi tai heitä sensuroidaan tai heidän esittämiensä näkemysten levittäminen kriminalisoidaan. Tietääkseni Putin on kriminalisoinut Venäjällä virallisen kertomuksen toisesta maailmansodasta kyseenalaistamisen. Saksa on tässä suhteessa kuitenkin omaa luokkaansa.

  On mielenkiintoinen ristiriita siinä, että uusmarxilaiset haluavat kaikin tavoin raastaa alas länsimaisen sivistyksen luomat historialliset kertomukset, mutta virallista voittajien kirjoittamaa tarinaa toisesta maailmansodasta ei saa kyseenalaistaa. Taustalla lienevät juutalaiset intressit.

  • ” Tietääkseni Putin on kriminalisoinut Venäjällä virallisen kertomuksen toisesta maailmansodasta kyseenalaistamisen. Saksa on tässä suhteessa kuitenkin omaa luokkaansa.”

   Tuo vaatisi Venäjän osalta tarkempaa tietoa. Itse en ole sellaista lukenut mistään. Voihan olla että Moskovan ’viides kolonna’ sitä vaatii ja Putin joustaa jottei pääse hengestään. Nämä ’kolonnat’ ovat mestareita järjestämään ’itsemurhia’ ja ’sydänpysähdyksiä’.
   Saksan kohdalla se on helppo uskoa koska maa on USA/Israel mafian hallinnassa eikä ole itsenäinen kuten Venäjä.

    • Holohoax Denial Is Not Illegal in Russia, Contrary to Many News Reports
     Dr. Matthew Raphael Johnson
     Editor’s note: If you google ’holocaust denial Russia’, you will find several news headlines claiming it is illegal, and a Wikipedia article saying the same thing. But it’s not. This article explains where the disinformation is coming from and points out that Russia is much more free than the West in re-examining history.
     https://russia-insider.com/en/history/holohoax-denial-not-illegal-russia-contrary-many-news-reports/ri27711
     Tottakai juutalaisia vainottiin Saksassa koska sionistit itse sitä kerjäsivät mutta se on eri asia kuin holokausti jolla ymmärretään miljoonien tuhoamista, jopa 6 miljoonan.
     Jokainen vähänkään järkeään käyttämään kykenevä ymmärtää että kyse on sionistien suuresta huijauksesta jolla on kerätty valtavat määrät rahaa saksalaisilta.

     • Missä tuossa sionistien linkissä puhutaan holokaustista? Holokausti ja todelliset rikokset ovat kaksi eri asiaa.

      The law signed Monday makes denial of Nazi crimes or misrepresentation of the Soviet Union’s role in World War II punishable by up to five years in jail or a $14,000 fine.
      **___Maanantaina allekirjoitetun lain mukaan natsirikosten kieltämisestä tai Neuvostoliiton roolin virheellisestä esittämisestä toisessa maailmansodassa voidaan rangaista enintään viiden vuoden vankeudessa tai 14 000 dollarin sakolla.

      Tuo on varmaan ollut Putinilta diplomaattinen veto aikoinaan. Sanaa holokausti ei mainita vaan vain todelliset rikokset. Sionistit tietysti ymmärtävät sen omalla tavallaan kuten kaiken muunkin.

     • @Musta Paavi 19.7.2020 at 01:05

      Kuinka voit epäillä etteikö Putin tietäisi totuutta holokaustihoaxista? Mies jonka suuri harrastus on historia ja jolla on käytössä Kremlin salaiset dokumentit on kyllä sata varmasti perillä asioista paremmin kuin kukaan meistä mutta viisaana miehenä tietää ettei aina voi sanoa kaikkea suoraan siinä virassa missä hän on ja että se olisi epäviisasta ja johtaisi vain uusiin ongelmiin. Viisas mies odottaa oikeaa hetkeä.

      Ja jos P kuuluisi nwo-mafiaan niin miksei hän toimi kuten mafia vaan monissa asioissa juuri päinvastoin kuten esim. kristinuskon lujittamisen, perhepolitiikan, maansa suvereenisuuden ja vahvan armeijan luomisessa turvatakseen maansa itsenäisyyden?
      Ja miksi hän on irrottanut maansa ’Lontoon kolonnan’ velkaorjuudesta minimoilla maansa velat ja rakentaa selkeää vastavoimaa nwo-mafialle yhdessä Kiinan ja SCO:n kanssa?

      Kaikki tuohan on ihan järjetöntä jos tavoite on Illuminaatin (nwo-mafian) tukeminen ja siihen kuuluminen kuten moni uskoo ja väittää.
      Minun päähän se ei ainakaan mahdu.

   • ”Suuren Isänmaallisen sodan” muistoa pidetään Venäjällä suuressa arvossa ja natsien rikosten vähättely tarkoittaisi sitä, että venäläisten antaman uhrin arvoa tavallaan kyseenalaistettaisiin. Asiasta liikkuu ristiriitaista tietoa. Suomalainen valehteleva tai jonninjoutavuuksiin keskittyvä tiedotusvälineistö on tässä suhteessa hyödytön. Totuuden suhteen kunnianhimoisempi vaihtoehtomedia on varsin USA-keskeistä.

     • Putten äiti on harras ortodoksinen kristitty ja P itse on valinnut saman tien ja on ortodoksisen kirkon vahva tukija.

      Why Putin’s Christian Faith Is Most Likely Authentic
      Back in 2001, Izvestia interviewed Putin’s spiritual father, the Archimandrite Tikhon (Shevkunov) of the Sretensky Monastery. This was December of 2001, probably prior to anyone really knowing too much about his policy agenda. The Archimandrite stated:

      Putin is really an Orthodox Christian really, and not nominally. He confesses, receives communion and is aware of his responsibility before God for the ministry entrusted to him from on high and for his immortal soul.

      The burden and severity of the problems he is undertaking to solve and his responsibility for these is truly enormous. Anyone who really loves Russia and wishes her well can only pray for Vladimir whom the Providence of God sent to deliver Russia.
      … In his visit to Valaam, Putin stated that “without Orthodoxy, there would be no Russia.”
      https://russia-insider.com/en/why-putins-christian-faith-most-likely-authentic/ri25168

      Christian Morals and Values Shaping the Future of the Russian World
      https://russia-insider.com/en/history/christian-morals-and-values-shaping-future-russian-world/ri5051

     • jatkona vielä tämä … Putin ei ole sionistien suosiossa nimenomaan isänmaallisuutensa takia
      Nearly All the Leaders of the Russian Liberal Opposition Are Jewish, or Have Jewish Background
      There are many reasons for this, certainly including Russia’s alliance with Iran and Syria at a time when Israel and the Israel Lobby are doing all they can to promote war with both.
      Quite simply, Jewish hostility stems from the fact that Russia under Vladimir Putin has proved to be far more nationalistic than is good for the Jews or for Israel.

      An article in The Jerusalem Post, excerpted below, notes the very prominent role of Jews within Russia in opposing Putin — Putin refers to the opposition as a “fifth column” in Russia. But, in addition to foreign policy differences, there are also overtones of festering resentment about the role of Jewish oligarchs under Yeltsin in looting the country. Nemtsov, as noted in the article, was second in command to Yeltsin.
      https://russia-insider.com/en/politics/nearly-all-leaders-russian-liberal-opposition-are-jewish-or-have-jewish-background/ri22804

     • Oleellista on aina se mitä ihminen on tänään. Me kaikki opimme ja kehitymme ja alamme nähdä maailmaa eri tavalla. Vain psykopaatit pysyvät lähtökuopissaan.
      Tuossa pitää muistaa että nuo lähdelinkit ovat Israelin linkkejä ja varmaan vähän ’maustettuja’.
      Mutta ihan luonnollistahan se on jos on sionistienkin kanssa sovussa mutta ei se tarkoita että tukisi heidän agendaansa.
      Ja Putin on myös pakkoraossa eli maan tilanne vaatii sopua myös Israelin kanssa jossa asuu paljon Venäjältä sinne muuttaneita ’juutalaisia’.
      Viittaan alempaan Truth_hunter 19.7.2020 at 23:37 kommenttiin.

    • Mutta niitä rikoksia ei ole olemassakaan. Jos Venäjä pitää kiinni valheista, on se alhainen maa. Uhrit olivat rikollisen kommunistihallinnon syytä. Eivät Saksan

 13. Amerikkalaisten / juutalaispohattojen vallankaappaus Venäjällä Jeltsinin avulla muutti maassa myös koulujen historiankirjat. Niitten kustantamiseen George Soros panosti rahavarojaan säästelemättä. Putinin myötä tähän toimintaan lyötiin jarrut päälle. Sittemmin Soros on ollut venäläisten hampaissa ja toisinpäin. Juutalaistaustaisilla on ollut herkästi sormensa pelissä kaikenlaisten Venäjää koskevien keikausten suhteen. Muistellaanpa Hodorkovskya, joka ryösti itselleen Jukos-yhtiönsä avulla aimo annoksen kansallisomaisuutta, öljyä, hyvin nopeasti ja tehokkaasti. Voitot hän ehti siirtää bulvaanin kautta Israeliin. Oppositioäänet, kuten Garry Kasparov, ovat liittoutuneet Jenkkilän suuntaan ja ilmaisseet näkemyksiään Wall Street Journalissa, deep state-julkaisussa. Aleksei Navalnyn Soros-yhteydet olisi mielenkiintoista saada tietää… Nyt poika Alexander Soros vaikuttaa olevan astumassa verisidosta korostavan uskonopin mukaan remmiin jatkamaan isänsä perinnetyötä.

 14. @Musta Paavi 19.7.2020 at 16:13

  Mitä väliä sillä on jos Putinin äiti on jutalainen kuten sanot. Juutalaisuus periytyy äidin puolelta mikä on perin outoa. Voi siis olla juutalainen vaikkei omaa enää sekavioliittojen jälkeen kuin pienen määrän juutalaisia geenejä.
  Parempi määritelmä juutalaisuudelle on uskonto.

  Maailmassa on hajallaan eri maissa suuri määrä ’juutalaisia’ jotka eivät hyväksy sionismia ja kovimmat anti-sionistit ovat pääosin juuri juutalaisia. ’Juutalaiset’ ovat hyvin heterogeeninen ryhmä tai kansa ja siksi myös hyvin riitainen kansa. Vähän kuten mekin.

  Jakautuvatko juutalaiset ja ajautuvat tuhoisaan sisäiseen konfliktiin keskenään? Ja mitä seurauksia sillä on maailmanpolitiikkaan? — Muutamia kohtia Atzmonin artikkelista
  Impeachment and Antisemitism
  An interview with Yonatan Stern, a Jewish Settler and an American patriot
  GILAD ATZMON
  Atzmon: ”Kun kysyin Yonatanilta, pitäisikö meidän odottaa avointa taistelua ns. ”Todellisten juutalaisten” ja ”vasemmistolaisten” välillä milloin tahansa, hän sanoi, että ajattelee niin.
  Lopuksi kysyin Yonatanilta, näkeekö hän, että Amerikan tilanne muistuttaa tietyllä tavalla Saksaa 1930-luvulla. ”Varmasti”, hän sanoi.

  https://www.unz.com/gatzmon/impeachment-and-antisemitism/

 15. Tämä nyt menee vähän artikkelin aiheen ohi mutta tällaista historia on … ei sieltä helposti totuutta löydä kuten ei löydä mediastakaan
  How Fake Is Church History?
  The Gregorian Coup and the Birthright Theft
  THE FIRST MILLENNIUM REVISIONIST • JULY 19, 2020 •
  ,,, In the first article (“How fake is Roman Antiquity?”), we have argued that the forgery of ancient books during the Renaissance was more widespread than usually acknowledged, so that what we think we know about the Roman Empire — including events and individuals of central importance — rests on questionable sources. (We have not claimed that all written sources on the Roman Empire are fake.)
  … The Roman Empire, in other words, was a dream rather than a memory, exactly like Solomon’s empire. But, one will instantly object, while archeologists have found no trace of Solomon’s empire, the vestiges of Augustus’ empire are plentiful.
  https://www.unz.com/article/how-fake-is-church-history/
  https://www.unz.com/article/how-fake-is-roman-antiquity/

 16. @Musta Paavi 20.7.2020 at 06:19
  vielä tämä
  Sanot ”Putte on muuten itsekin todennut olevansa siionisti, ja uskoo virallisen holokausti kertomuksen.”

  Tiedätkö mitä sionisti (Zionist) tarkoittaa? Kyse on pienestä määrästä (vähemmistöstä) juutalaisia, tietystä etnis-rasistisesta eliitistä joka havittelee Suur-Israelia ja maailman valtaa itselleen.
  En usko että Putin sitä tukee koska toimii täysin eri tavalla, tavalla joka ei millään tavalla tue sionisteja.
  Holokaustiin voi myös uskoa niin että sellainen tarina on olemassa. Minäkin uskon siihen.
  Putte on muuten selkeästi sanonut ettei halua palauttaa kommunismia Venäjälle ja tietää mikä Lontoon ’trotskilaisen kolonnan’ kirous se on ollut maalle.

  Prof. Walter G. Moss: Vladimir Putinille politiikka on sydämen eikä vain vallankäytön asia — muuama ote Mossin artikkelista
  Venäjän menneisyyden filosofien ja ajattelijoiden vaikutuksesta Putiniin on liitetty paljon roskaa. New York Timesin kolumnisti David Brooks on maininnut nimet Vladimir Solovyov [myös käännettynä Solovjovin ja Solovev], Nikolai Berdjajev, ja Ivan Ilyin ”Putinin suosikkifilosofeina.”

  Peter Eltsov, National Defense University professori, sen sijaan arvelee että kirjailija Alexander Solzhenitsyn on ”Putinin suosikkiguru.”

  Puheessaan 30. joulukuuta 1999 olevansa haluton ”palauttamaan virallisen valtioideologian oppia Venäjälle missään muodossa”, hän muotoili uudelleen Virallisen Kansalaisuusideologian, joka oli olemassa tsaari Nikolai I aikana. Tämä ideologia voidaan tiivistää kolmeen sanaan: ortodoksisuus, autokratia ja kansallishenki.

  Vuonna 2014, Putin totesi: ”Kaikki Krimin osalta puhuu yhteisestä historiasta ja ylpeydestä. Tämä on antiikin Khersones paikka, jossa prinssi Vladimir kastettiin. Hänen hengellinen urotekonsa omaksua Ortodoksisuus määräsi kulttuurin koko perustan, sivistyksen ja inhimilliset arvot, jotka yhdistävät Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjän kansoja. ”Eri tavoin hän on myös korostanut ortodoksisuuden keskeistä merkitystä liittyen Venäjän historiaan ja arvoihin ja ilmoitti, että hän on henkilökohtaisesti palannut ortodoksiseen uskoon, jota hänen äitinsä vaali.

  Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”. Hill ja Gaddy mukaan, ”suvereeni demokratia. . . on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.” Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
  ”Universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.”

  http://historynewsnetwork.org/article/158989
  by Walter G. Moss

  Walter G. Moss is a professor emeritus of history at Eastern Michigan University and Contributing Editor of HNN. He is the author of A History of Russia, Vol. I and Vol. II. For a list of his recent books and online publications, click here.

  Tällaista tietoa me emme saa valtamediasta joka on sionistien juoksupoika kuten maamme johtokin ja siksi mustamaalaa Venäjää ja Putinia joka ei suostu myymään maataan nwo-mafialle.
  Jos taas uskotaan kuten moni uskoo siihen että Putin olisi kulissien takana Nwo-mafian miehiä niin silloin on aika epäjohdonmukaista että maamme johto suhteutuisi häneen ja Venäjään kuten nyt koska silloinhan molemmat maat ajaisivat samaa yhteistä asiaa, eikö?

 17. Venäjää on sanottu varkaiden valtioksikin. Monet oligarkit saivat alkupääomansa valtiolta varastamalla. Suvereenin demokratian koneistoa rasvataan osuuksilla kaasu- ja öljytuloista. Öljymaassa teiden asfaltointitarve on valtava, jätteiden käsittely on primitiivistä eikä niistä tehdä energiaa, eläkkeillä ei tahdo tulla toimeen jne…
  Ja lisäksi nyt Covid-19 virus riehuu valtoimenaan, lääkäreitä ja hoitajia on kuollut sadoittain asianmukaisten suojavarusteiden puuttuessa.

  • Totta!
   Venäjä on helvetin korruptoitunut maa, jossa suhteet käytännössä ratkaisee lähes kaiken.

   • Tuskinpa sen enempää kuin oma maamme.
    Juuri on Moskovan pormestari ilmoittanut ettei maskeja tarvi enää käyttää koronan takia kuten Espanjassa ja siellä missä nwo-mafia määrää miten toimitaan.

 18. tyhmät lampaat ja äärimmäisen tyhmät gojimit! Toivon että teistä ääliöistä suurin osa hävitetään!!!

  Mitättömät jäte ihmiset!

  • Niin varmasti tulee käymäänkin kun nwo-mafia saa aikansa toimia.
   Pahinta on se että samalla tuhoutuu koko valkoinen rotu ja sen parhaimmistokin. Mafian ovela strategia on kääntää mustat ja muslimit valkoisia vastaan ja kun valkoinen rotu on voitettu tulee mustien ja muslimien vuoro jotka eivät ymmärrä että taistellessaan valkoisia vastaan he kaivavat samalla omaa hautaansa.
   Valkoisten, mustien ja muslimien pitäisi – sen sijaan että taistelevat toisiaan vastaan – koota voimansa ja ryhtyä tekemään yhteistyötä nwo-mafian kaatamiseksi tai ainakin lopettaa taistelu toisiaan vastaan mutta ainakin vielä ovat kyvyttömiä siihen.

   • Nick Cannon kertoo meille, kuka on todella etuoikeutettu
    Näyttelijä ja laulaja Nick Cannon esitti hiljattain mielenkiintoisia antropologisia teorioita.

    Nick Cannon Shows Us Who Is Really Privileged
    GREGORY HOOD • JULY 19, 2020
    Nick Cannon, an actor and singer, recently unbosomed some interesting anthropological theories.

    Melanin comes with compassion. Melanin comes with soul. We call it soul, we soul brothers and sisters. That’s the melanin that connects us. So the people that don’t have it are, and I’m going to say this carefully [laughs], are a little less, and where the term comes from, and bringing it all the way back around to Minister Farrakhan, to where they may not have the compassion . . . . So therefore, the only way they can act is evil. [emphasis added] They have to rob, steal, rape, kill and fight in order to survive. So these people who didn’t have what we had, and when I say we I speak of the melanated people, they had to be savages. They had to be barbaric. . . . so they’re acting as animals. So they’re the ones that are closer to animals.
    **___Melaniini (tumma ruskea väri) tulee myötätunnolla. Melaniinilla on sielu. Me kutsumme sitä sieluksi, me sielun veljekset ja sisaret. Se on melaniini, joka yhdistää meidät. Joten ihmiset, joilla ei ole sitä, ja sanon tämän tarkkaan [nauraa], ovat vähän vähemmän, … heillä ei ehkä ole myötätuntoa. . . . Siksi ainoa tapa, jolla he voivat toimia, on paha. [painotus lisätty] Heidän täytyy ryöstää, varastaa, raiskata, tappaa ja taistella selviytyäkseen. Joten näiden ihmisten, joilla ei ollut sitä, mitä meillä oli, … heidän piti olla villejä. Heidän piti olla barbaarisia. . . . joten he toimivat kuin eläimet ja he ovat lähempänä eläimiä.

    Mr. Cannon also claimed blacks are “descendants from God himself,” and discussed “the idea of having to define myself as a god.” He bragged about the power of melanin. I must lack soul, or, since I’m closer to an animal, I don’t have the intelligence to understand melanated wisdom. Still, Mr. Cannon’s claims are implicit in the way media talk about race. The very phrase “people of color” implies that whites lack something.
    **___Cannon väitti myös, että mustat ovat ”itse Jumalan jälkeläisiä” ja keskusteli ajatuksesta määritellä itseni jumalaksi. Hän kerskasi melaniinin voimaa. Minusta ei tarvitse puuttua sielua, tai koska olen lähempänä eläintä, minulla ei ole älykkyyttä ymmärtää melaniinin viisautta. Silti herra Cannonin väitteet ovat implisiittisesti siinä, miten tiedotusvälineet puhuvat rodusta. Jo ilmaus ”värilliset ihmiset” tarkoittaa, että valkoisista puuttuu jotain.

    Mr. Cannon said that whites are “closer to animals” because of our race. If a white person said this about blacks, his podcast would be banned and he would be deplatformed.
    This hasn’t happened. You can still find Mr. Cannon’s podcast on Spotify. Mr. Cannon did pay a price — CBS dropped him and his talk show was put on hold — though not because he said bad things about whites. It’s because of what he said about Jews.
    “The Semitic people are black people,” he said, arguing that blacks could therefore not be anti-Semitic without being self-hating. He said this while discussing the music industry with Richard “Professor Griff” Griffin, who left the rap group Public Enemy after he criticized Jews. The two discussed whether Jews control the music industry and whether some are “scared of the truth.” There was nothing about their being closer to animals or always doing evil. And yet, almost all the media coverage about Mr. Cannon’s interview was about his “anti-Semitic” comments.

    It’s OK to hate whites. Anyone can insult us and get away with it. That is because most whites are not racially conscious and do not defend those who speak for them.
    … Whatever his successes or failures, President Donald Trump frightened oligarchs and journalists into showing their true colors. It’s far harder now to pretend that America is a free country
    What holds whites back is our collective fear. Our opponents’ power seems great, but it’s brittle. Censorship, economic blackmail, and force are their last remaining weapons. We have the truth, and if we survive these conditions, we will win.
    https://www.unz.com/ghood/nick-cannon-shows-us-who-is-really-privileged/

 19. Venä menee ongelmien ytimeen, lasten ei anneta tuhoutua vaan kasvaa terveiksi aikuisiksi
  Russian Government Recommended Banning Wi-Fi and Cell Phones in Primary Schools

  Russia is following other countries around the world that have taken action to reduce the use of Wi-Fi in schools and protect the health of children. In 2013, Israel became the first country in the world to adopt limitations on the use of Wi-Fi in schools. It banned Wi-Fi in kindergartens and limited the use of Wi-Fi in elementary schools. Wi-Fi is allowed for three hours per week in the first and second grade and six hours per week for the third grade.
  It must be turned off at all other times. In 2017, Cypress banned Wi-Fi in kindergartens and halted the deployment of Wi-Fi in elementary schools. In addition, The Cyprus National Committee on Environment and Child Health initiated a nationwide campaign to raise awareness about cell phone and wireless radiation exposures to children.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210744

 20. VIIMEINEN SIONISTI …. otteita Atzmonin upeasta artikkelista
  The Last Zionist
  GILAD ATZMON • JULY 22, 2020
  In his book Memories, the first Israeli PM and pragmatic early Zionist, David Ben Gurion writes about his early years in Płońsk, Poland.

  “For many of us, anti-Semitic feeling had little to do with our (Zionist) dedication. I personally never suffered anti-Semitic persecution. Płońsk was remarkably free of it… There were three main communities: Russians, Jews and Poles. …

  Ben Gurion is very explicit when describing the balance of power between Jews and Poles in his town in the early days of the 20th century. “Far from being afraid of them, they were rather afraid of us (the Jews).”

  We now know that this sense of victorious Jewish empowerment ended shortly after these elections. The East European and Polish Jewish communities suffered greatly during WWII. The Bund was completely wiped out during the war. For one reason or another and, as problematic as it may be for some, at least in the early stages of the war, some Poles, Ukrainians and other East European nationalists saw the Nazis as their ‘liberators.’ They apparently weren’t blind to the reality that was depicted by Ben Gurion.

  This sense of Jewish political and social empowerment that is portrayed in Ben Gurion’s Memories and in the story of the Bund created a problematic pattern, as it clearly led to some tragic consequences.
  ‘History,’ we are told, ‘never repeats itself.’ Yet, for one reason or another, we are all expected to draw the right lessons from Jewish history. We are to vow ‘never again.’ We are to pledge to fight racism and discrimination.

  Most surprising then, that the Jews, at large, never learn from their own past. One wonders, what is it about the ADL, AIPAC, BOD, Crif, CAA and other Jewish organisations that set them on a political path that has proven to be catastrophic?

  One possible answer is collective ignorance. It is reasonable to assume that many Jews do not know or understand their own history and instead concentrate, if at all, on Jewish suffering (the holocaust, the inquisition, rise in Antisemitism, pogroms, etc.) rather than attempting to grasp the chain of events that led to such unfortunate consequences. In other words, they fail to see the connection between bad behaviour and antisemitism.
  This may imply that if things, God forbid, turn sour for American Jewry tomorrow, Jews in the future will not examine the multiple disastrous headlines associated with some prominent American Jews and leading Jewish institutions. Accordingly, they will not see the negative impact of the bad behaviour of such characters as Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell , Ehud Barak, Les Wexner, Harvey Weinstein or George Soros. They will not see the need to examine, let alone explain, the vast over-representation of Jews on NYC’s slumlord list or in America’s worst Ponzi schemes. Jews won’t look into the negative impact of the ADL or the SPLC. Nor will they dare dig into the disastrous impact of Israel and AIPAC on American Foreign Policy. Jews won’t look into these for the same reasons that Jews work hard to prevent everyone, Jews included, from understanding the role of Jews and Jewish institutions in contributing to antisemitism in the Weimar republic or in 19th century Eastern Europe.

  Another possible answer is that Jewish political institutions are very sophisticated and far more strategic than we are willing to admit. Perhaps The ADL, the CAA, AIPAC and other Jewish pressure groups actually fully understand Jewish history. They do understand the possible dangerous implications of their actions. However they genuinely believe that constant tension between Jews and their host nations is actually ‘good for the Jews.’ How could it be good for the Jews? It prevents assimilation and unnecessary intermingling. It enforces Jewish identification, it evidently reinforces the importance of Israel and promotes Jewish immigration to and support for the Jewish State.

  Another possible answer is more fatalistic. In this Jews do not follow a ‘strategic plan’, nor they are ‘blind to their past.’ They simply can’t do much about their destiny as they are shaped individually and collectively by a unique and persistent tribal cultural-spiritual paradigm. It is this tribal precept that sustains their clannish and exclusionist behavioural mode and also their affinity to biological determinist views.

  I guess that it is this last answer that led to the birth of Zionist thought in the late 19th century. Zionism accepted that Jewish diaspora culture and attitude was deeply unhealthy. Early Zionists agreed amongst themselves that it is Jews and their cultural code, rather than the so-called ‘antisemites’ who bring disasters on the Jews. Zionism vowed to ‘civilise’ the Jews by means of a ‘homecoming’. It promised to make them “people like all other people.”
  Theodor Herzl (1860 –1904) the author of political Zionism who is regarded by Jews and Israelis as Zionism’s forefather, didn’t pull his punches in his attitude to Diaspora Jewry. “The wealthy Jews” Herzl wrote, “control the world, in their hands lies the fate of governments and nations. They set governments one against the other. When the wealthy Jews play, the nations and the rulers dance. One way or the other, they get rich.” (Theodor Herzl, Deutsche Zeitung 4 min’ 47 sec’ in the following Hebrew video:
  https://www.youtube.com/watch?v=eB7tr0MBTjA&feature=emb_logo
  Herzl didn’t refer to AIPAC, ADL, Soros or the CAA. He didn’t know about Corbyn, Dershowitz, Sanders or Epstein and his Lolita Express’ long list of passengers. Yet Herzl managed to identify a very problematic Jewish identitarian pattern which he pledged to alter by means of a ‘Zionist metamorphosis.’
  A prime Labour Zionist ideologist, A.D. Gordon (1856 –1922) referred to his brethren as ‘a parasitic people’ who have “no roots in the soil.” Like Herzl, Gordon also believed that Jews could be re-invented and become proletarians.
  Dov Ber Borochov (1881-1917), the leading theoretical Jewish Marxist ideologist who inspired Labour Zionism, was also disgusted by Jewish Diaspora parasitic tendencies. “The enterprising spirit of the Jew is irrepressible. He refuses to remain a proletarian. He will grab at the first opportunity to advance to a higher rung in the social ladder.” (The Economic Development of the Jewish People, Ber Borochov, 1916).
  Maybe it is time to admit that early Zionism was a unique and profound instant in Jewish history. It was the only moment in time when Jews were brave enough to look in the mirror and to admit that they were repulsed by what they saw. A similar sense of self-loathing can be detected in sermons of the Biblical prophets, but early Zionism evolved into a powerful Jewish movement. By means of self-loathing it managed to achieve its objectives. It fulfilled its promise to establish a Jewish National homeland in Palestine, even if It did so at the expense of the Palestinian people whose land it plundered. On the face of it, Zionism made the Jews people like all other people, failing to see that all other people weren’t trying to be like all other people but were like themselves.
  The first Israelis bought into the ideas of Herzl, Gordon and Borochov. They believed in the possibility of Jewish metamorphosis. But it didn’t take long before the Zionists realised that for Jewishness to survive, Goyim are needed. Why? Because Jewishness is basically different manifestations of choseness, and choseness cannot operate in a vacuum for the same reason that progressives need ‘reactionaries,’ and supremacists need people to look down upon. It didn’t take long for the early Zionists to make the Palestinians and Arabs their new Goyim. It didn’t take more than a few decades for Israeli Jews to give up completely on the dream of a new Hebraic civilisation. By the 1990s Benjamin Netanyahu realised that it was Jewishness that united the Israelis. Israel under his leadership drifted rapidly from the Zionist dream. It morphed safely into a ‘Jewish State.’
  On a personal note I admit that, like many of my peers, in my early years I bought into the Zionist ethos. I fell in love with the idea of a Jewish nationalist rebirth. It was pretty convenient to see the Biblical kings and prophets as my ‘ancestors.’ My understanding of the Zionist revolutionary impetus was reinforced when I toured around the world as a young musician playing Jewish music in diaspora communities. I realised that I shared very little or nothing at all with those Diaspora Jews and their cultural/political ethos. I guess that I took the Zionist dream very seriously, I vowed to become a nice, ethical human being. By the time my project was more or less accomplished, I gathered that I, as a nice adult, was basically an ordinary goy like all other goyim, I was a Jew no more.

  The absurdity here is that together with just a few others including: Uri Avnery, Gideon Levy, Israel Shamir, Israel Shachak, Shlomo Sand, I am probably amongst the last of the Zionists. I guess that we are the few who managed to unshackle themselves, to break out of the ghetto walls and to cross the rough sea between Jerusalem and Athens.
  https://www.unz.com/gatzmon/the-last-zionist/

 21. ”Putin puolustaa myös YK:n turvallisuusneuvoston viiden pysyvän jäsenen veto-oikeutta”

  Tuo mahdollistaa suurvaltojen toiminnan lain yläpuolella ja se on väärin.

  Venäjä on estänyt toimia kemiallisten aseiden käyttöä vastaan Syyriassa sekä YK:n alaisen MH17 oikeudenkäynnin, jne yms..

  • ”Putin puolustaa myös YK:n turvallisuusneuvoston viiden pysyvän jäsenen veto-oikeutta”

   Luulenpa että itsekin mikäli olisit Putin tekisit samoin. Varmaan ymmärrät että jäisit aina tappiolle kun tuo viiden kopla alkaisi äänestää asioista ja ulkopuolinen mafia alkaisi korruptoida äänestäjiä sinua vastaan.
   Ja jo nyt esim. USA, Britannia ja Ranska voisivat estää kaikki Venäjän ja Kiinan tavoitteet äänestämällä 3-2 niitä vastaan.
   Mutta olen ymmärtänyt että se sopisi sinulle hyvin kun olet nwo-mafian lakeija ja täällä trollaat sen puolesta.

   • YK:ssa on äänivalta muillakin kuin suurilla mailla.
    Demokraattisen päätännän esteenä on ennen kaikkea veto-oikeus.

    Vain kaltaisesi rikollisuuden suosijat ovat demokratiaa ja tasavertaisuutta vastaan.

 22. Slavery Nearly Universal Among ‘Native American’ Indian Tribes Prior to White Settlement

  Vain valkoisen rodun syyttäminen orjuudesta on ’uusien orjuuttajien’ strategia kaapata valta omiin käsiin ja tuhota valkoinen rotu ja pääosin sen luoma sivistys.

  Captivity narratives contain a wealth of first-hand eyewitness accounts of what it was like for White colonists to interact with these “noble” savages — E. F. Abbott’s captivity narrative of Mary Jemison is especially enlightening.

  The White man called them “savages” for a reason — and it wasn’t because of “racism” — it was from observing their often sadistic and inhuman behavior.

  And, no, the Indians did not behave this way in response to how the White man treated them — “the devil made them do it” excuse.

  That they would have any scruples against trading in slaves is laughable — they certainly didn’t learn slavery from the White man.

  And that explains why some the earliest owners of Black slaves in America were Native Indians.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211015

  Kuka on nykyajan suurin orjuuttaja?
  Rotschildin pankkiiri-mafia tietenkin kovalla kapitalismilla ja kommunismilla vahvistettuna.
  Kansallissosialismia ei nyt voi syyttää… voi harmi!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here