Venäläiseltä geopolitiikan tuntijalta Igor Panarinilta on julkaistu uusi käännösteos, joka käsittelee sotilasliitto Naton ”romahduskehitystä”. Panarin on kirjoittanut viisitoista kirjaa, joista kaksi on nyt suomennettu.

Panarin kertoo esipuheessa saaneensa ajatuksen uudesta kirjasta hänen ollessaan juhlistamassa viime vuonna kustantajansa kanssa Hybridisodat-kirjan suomalaispainoksen julkaisua helsinkiläisessä ravintola Šašlikissa.

Kirjassaan Nato hajoaa, oletko valmis? Panarin avaa lukijalle Pohjois-Atlantin liiton eli Naton salaista syntyhistoriaa ja toimintaa. Sotilasliiton tarina ei ole järin mairitteleva: Nato on syyllistynyt lukuisiin verisiin konflikteihin ja suoranaisiin sotarikoksiin maailman eri kolkissa: Jugoslaviassa, Serbiassa ja Afganistanissa, samoin kuin Irakissa, Libyassa ja Syyriassa. Kirja kertoo näistä tapahtumista.

Lisäksi Panarin selvittää että sotilasliiton tarkoitus on ollut myös Yhdysvaltojen ja Euroopan valtioiden valvonta. Brittiläisen globalisaatioprojektin kriisi on kuitenkin johtanut siihen, että Naton tulevaisuus on enenevässä määrin epävarma. ”Amerikkalaisen yhteiskunnan sisäinen kriisi ja Euroopan alueellistuminen” vain voimistavat Naton hyödyttömyyttä, Panarin perustelee. Sotilasliitto kuuluu jo menneisyyteen, samoin kuin koko länsikeskeinen maailmanjärjestys, joka syntyi toisen maailmansodan jälkeen.

NATON HAJOAMISEN ohella Panarin esittää hypoteesinsa siitä miten koko ”brittiläinen globaali markkinademokraattinen kokeilu” on lähestymässä loppuaan. Panarin on aiemminkin kirjoittanut Lontoon trotskilaisten globalistien vallasta, jota Putinin Venäjä on ryhtynyt aktiivisesti vastustamaan. Panarin spekuloi, että mukana taistelussa lännen eliitin syvää valtiota vastaan ovat myös Xi Jinpingin johtama Kiina sekä Trumpin Amerikka.

Panarin tuo esiin erilaisia Naton hajoamiseen johtavia skenaarioita. Kovassa skenaariossa Nato hajoaa, kun koko Yhdysvallat romahtaa (Panarin on ennustanut tällaista jo parin vuosikymmenen ajan, viimeksi finanssikriisiin liittyen vuonna 2008). Pehmeässä skenaariossa Trump voi purkaa sotilasliiton tarpeettomana – suosien pragmaattista valtioetupolitiikkaa globaalina maailmanpoliisina toimimisen sijaan. Myös Turkki voi jättää Naton. Presidentti Erdoğan on Panarinin mukaan tietoinen siitä, että hänen hallintoonsa kohdistuneilla vallankaappausyrityksillä on ollut Naton tuki. Niin ikään Ranska esiintyy Panarinin teorioissa potentiaalisena Naton hylkääjänä.

Panarin väittää, että Trumpin virkaanastujaisten jälkeen tammikuussa 2021 alkaa prosessi Naton likvidoimiseksi. Miten turvallisuustyhjiö sitten täytetään? Panarin ehdottaa, että Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj voisi korvata Naton. Etyjiä pitäisi venäläistutkijan mielestä vahvistaa ja tehdä siitä ”johtava ja tehokas alueellinen organisaatio turvallisuuden ylläpitämiseksi euroatlanttisella ja euraasialaisella alueella”. Panarinin mielestä myös Kiina täytyy kutsua mukaan uudistetun Etyjin toimintaan – geopoliittisen tasapainon saavuttamiseksi.

KUN KIRJASSA päästään lukuun Koronavirus ja Nato, Panarin esittää näkemyksensä myös koronaviruksesta. Hän on sitä mieltä että covid-19 on ”ilman muuta biologinen ase”, jota levitettiin Gladion – Nato-blokin salaisen terroristiverkoston – toimesta Kiinaan ja Iraniin. Vaikka tutkijan väitteet koronaan liittyen ovat paikoitellen perustellun tuntuisia, niin silti tässä kohtaa punainen lanka tuntuu katoavan. Kirjan venäjänkieliseen lähdeluetteloon pitäisi ehkä tutustua tarkemmin.

Panarinin mukaan koronakriisin aiheuttamilla talousongelmilla ja epävakauttamisella oli tarkoitus kaataa ”itsenäiset valtiot” – sekä Kiinan, Venäjän ja Yhdysvaltojen nykyiset johtajat – ja siten estää ”uuden maailmanjärjestyksen” syntyminen.

Itse en aivan heti usko näiden herrojen edustavan samaa tiimiä: Yhdysvaltojen ja Venäjän suhteet ovat uudessa aallonpohjassa, ja kauppasota Kiinan kanssa on käynyt kuumana – lisäksi Yhdysvaltojen ulkoministeriö kritisoi kovin sanoin Kiinan toimia Etelä-Kiinan kiistellyllä merialueella. Eikö Trumpin hallinnolla ole muka mitään tekemistä asioiden kanssa? Voiko kaikesta syyttää hänen poliittisia vastustajiaan?

PANDEMIAPELOTTEEN lisäksi Lontoon globalistit aloittivat massiivisen disinformaatiokampanjan, johon Panarin pureutuu omien lähteidensä pohjalta. Panarinin mielestä nyt lähestytään ratkaisevaa jaksoa vastakkainasettelussa globalistien kanssa. Trump on hänen mukaansa kestänyt syvän valtion iskut hyvin, joista yhtenä esimerkkinä Iranin vallankumouskaartin komentajan Suleimanin salamurha – jolla yritettiin avata tie laajamittaiseen sotilaalliseen konfliktiin. Panarin kirjoittaa myös Putinista, Venäjän tapahtumista ja Moskovan eliitin sisäisistä kamppailuista. 

Nato-opus on mukaansatempaavaa luettavaa, vaikkei allekirjoittaisikaan kaikkia sen väitteitä. Kirjassa on myös suomalaisille lukijoille suunnattu jälkipuhe. Panarin on hyvillään siitä että suomalaiset ovat Euroopan Nato-vastaisin kansa: mielipidetiedustelujen mukaan Nato-jäsenyyden vastustus on vain kasvanut viime vuosina. Panarinin mielestä Naton lakkauttaminen olisi ensisijaisen tärkeää, sillä hänen mukaansa Nato on ”maailmanrauhan este”.

Panarin kertoo myös geopoliittisesta unelmastaan, jossa kolmen suurvallan johtajat järjestäisivät modernin vastineen Jaltan konferenssille – tarkoituksenaan synnyttää uusi monenkeskinen maailmanjärjestys. Kokouspaikaksi Panarin ehdottaa Belgradia, jota sotilasliitto Nato pommitti armottomasti kaksikymmentä vuotta sitten, sen ollessa vielä Jugoslavian pääkaupunki.

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

39 KOMMENTTIA

 1. Olen Panarinin kanssa samaa mieltä näemmä kaikesta.

  Trump, Putin ja Xi eivät ole hölmöjä, ja he tietävät varmasti että Lontoosta johdettu ikiaikainen satanismiin, ihmisuhreihin ja pedofiliaan perustunut maailmanjärjestys on uhka heille kaikille. Tuo koronaviruksen vapauttaminen maailmaan lienee ollut enemmänkin näiden ikiaikaisten vihollisten temppu kuin Kiinan valtiojohdon yritys. Vaikea tosin on Kiinasta sanoa kuinka läheistä yhteistyötä he ovat tuon vanhan voiman kanssa tehneet yhteistyötä. Venäjä sen sijaan on pyristellyt irti ikiaikaisesta pahuudesta ja kiitos siitä kuuluu Jeltsinille, joka vaaran huomatessaan hälytti KGB:n joka Putin keulakuvanaan otti maansa hallinnan jälleen Venäjän kansalle, luojan kiitos.

  Trump tulee aika varmasti yrittämään tuon ikiaikaisen satanistisen ja lapsia raiskaavan vallan tuhoamista heti uuden virkakautensa alkaessa, ja toivon todella että hän onnistuu siinä ja myös Naton tuhoamisessa, sillä kyllä Nato on selkeästi yksi lonkero tuossa eliössä operaatio gladioineen ja muineen.

  Toivottavasti onnistuu, sillä jos Trump ei onnistu, tulee tuon muinaisen vallan vastaisku olemaan armoton niin Trumpin koko suvulle, myös koko maailmalle. Toista kertaa ei pahuuden voima tule päästämään omaa tuhoutumistaan pääsemään näin lähelle.

  • USA/ NATO ovat paniikissa. Käynnissä olevia asellisia konflikteja pitää kiihdyttää, muuten ”Military-industrial-complex” ei voi jatkaa aseteollisuuden ylituotantoa. NATO harrastaa paniikin luomista yhteisöissään eri puolilla maailmaa. Paniikki näkyy myös USA/NATO sotilaskoneitten lentovilkkaudessa, mistä valtamedia ei halua tietää mitään. Ilmatilanne tutkakuvauksista, kuten ” Flightradar24.com ” ja ” Planeradar.ru (911)” näkyy selvästi kuinka amerikkalais- ja nato-sotilaskoneet partioivat Venäjän vastaisilla kriittisillä rajaosuuksilla niin Itämerellä, kuin Mustallamerelläkin. Päivästä toiseen ja päiväkausia. Myös ruotsalaiset Elso-koneet ovat apuna. Samaan aikaan USA/nato AWACS-tutkakoneet partioivat Euroopan taivaalla seuranaan ilmatankkauskoneet. Välimerellä ja Mustallamerelläkin toimii sukellusvenjahtiin erikoisvarustetut lentokoneet. HUomattavan vilkasta on myös suurten ”jenkki/nato” kuljetuskoneitten liikenne ympäri Eurooppaa sekä Välimerta Israeliin saakka.
   Liettuan taivaalla on risteillyt kuukausitolkulla jenkkien ELSO-koneet seuraten Kaliningradin rajoja, ja samaan aikaan jenkkien ”global-hawk” tukikohtanaan Sisilia lentää Mustallamerellä seuraillen Krimin rantoja. Eestin Ämarin lentotukikohdassa vierailee Nato-maitten hävittäjäkoneita viikottain.
   Siionistit ovat puristaneet NATO,n läsnäolon Venäjän rajoja kohti joka puolella Eurooppaa.
   Suomalaisten kannattaisi olla huolissaan ja kyseenalaistaa myös Suomea alistava laiton ” isäntämaa sopimus”, jota myös kutsutaan antautumis-sopimukseksi.

 2. ”Etyjiä pitäisi venäläistutkijan mielestä vahvistaa ja tehdä siitä ”johtava ja tehokas alueellinen organisaatio turvallisuuden ylläpitämiseksi euroatlanttisella ja euraasialaisella alueella”. ”

  Venäjä voisi aloittaa päästämällä ETYJin tarkkailijat valvomaan Ukrainan ja Venäjän välistä rajaa koko sen pituudelta häiriöttä.

  • Venäjä voisi toimia NATOn tavoin:
   -Teillä on (meidän) terroristeja, me tullaan teille .
   -Me päätämme mitä on demokratia ja mikä (meidän) hallitus tulee olemaan
   -tähän me laitetaan meidän tukikohta turvaaman teidän (meidän) rauhaa
   -lopuksi neuvomme ja vahvasti suosittelemme miten toimia meidän vapaassa markkinataloudessa

   • ”Venäjä voisi toimia NATOn tavoin:”

    Toimii jo.

    ”-Teillä on (meidän) terroristeja, me tullaan teille .”

    Kuten Venäjä Ukrainassa ja Syyriassa.

    ”-Me päätämme mitä on demokratia ja mikä (meidän) hallitus tulee olemaan”

    Kuten Venäjä Ukrainassa ja Syyriassa.

    ”-tähän me laitetaan meidän tukikohta turvaaman teidän (meidän) rauhaa”

    Venezuela, Armenia, Valko-Venäjä, Georgia, Kazakhstan, Kirgisia, Moldova, Syyria, Tajikistan ja Krimi.

    ”-lopuksi neuvomme ja vahvasti suosittelemme miten toimia meidän vapaassa markkinataloudessa”

    Ukraina ja Euraasian talousunioni.

    • Kovin karkeasti vedät viivat suoriksi, miten niitä voi edes verrata toisiinsa.
     esim. Syyriassa oli normien mukaiset sopimukset kymmeniä vuosia tukik.t
     etkä voi esittää yhtäkään esimerkkiä miten -Venäjä olisi sen politiikkaan sekaantunut.
     Toiset taas omine lupine alkaa tuoda sotakoneistoa ,pommittaen Syyrian hallituksen kohteita (millä oikeudella eväthän he ole sodassa) , tukikohta alueelle josta voi kontrolloida raja ja öljykenttä.
     Mitenkää se Thrump sanoi? -Nää on ny meijän!
     Ukrainassa on omat hauskuudet, liittyivät EUn tulliliittoon eikä EEUsta halunneet erota joten jäivät tarkkailija-asemaan

  • ”Panarin väittää, että Trumpin virkaanastujaisten jälkeen tammikuussa 2021 alkaa prosessi Naton likvidoimiseksi. Miten turvallisuustyhjiö sitten täytetään? Panarin ehdottaa, että Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj voisi korvata Naton. Etyjiä pitäisi venäläistutkijan mielestä vahvistaa ja tehdä siitä ”johtava ja tehokas alueellinen organisaatio turvallisuuden ylläpitämiseksi euroatlanttisella ja euraasialaisella alueella”. Panarinin mielestä myös Kiina täytyy kutsua mukaan uudistetun Etyjin toimintaan – geopoliittisen tasapainon saavuttamiseksi. ”

   Periaatteessa Panarin siis tukee EU:n jo vuonna 2017 esitettyjä suunnitelmia:

   […] 4) EU:n militarisoiminen ja Nato-kumppanuus
   ”Kuluneiden kymmenen vuoden aikana Euroopan ja erityisesti sen lähialueiden turvallisuustilanne on merkittävästi heikentynyt, ja EU katsoo, että yksittäinen jäsenvaltio ei enää voi turvata sisäistä ja ulkoista turvallisuuttaan yksin.” Joten tarvitaan EU:n yhteinen armeija (”puolustusunioni”), joka muodostetaan sitomalla osa EU-maiden puolustusresursseista EU:n puolustamiseen tarkoitettuun puolustusyhteisöön.

   ”[U]nionin puolustusvoimavarojen heikentyminen rajoittaa sen mahdollisuuksia ulottaa vakautta unionin välittömiä rajoja pidemmälle; ottaa huomioon, että tämän lisäksi liittolaisemme Yhdysvallat on haluton puuttumaan asioihin, jos Eurooppa ei ole valmis ottamaan kohtuullista osuuttaan vastuusta – – perustettava kattava EU:n ja Naton välinen kumppanuus ja varmistettava samalla, että unionilla on mahdollisuus toimia riippumattomasti ulkomaisissa operaatioissa lähinnä naapurialueidensa vakauttamiseksi.”

   5) Yhteiset poliisivoimat
   Massamaahanmuuton mukanaan tuoman terrorismiuhan ratkaisemiseksi tarvitaan mietinnön mukaan yleiseurooppalaiset, yhteiset poliisivoimat. Hanke ei ole uusi. Voitaneen sanoa, että sotien – joissa on mukana myös EU:n jäsenmaita – aiheuttama pakolaistulva Eurooppaan synnytti sosiaalisen tilauksen rajojen tiukemmalle valvonnalle. EU:n poliittiselta johdolta onkin vaadittu tiukempia toimia rajavalvontaan ja terrorismin vastaiseen toimintaan. Poliittisten tavoitteiden edistämiseksi hyvää kriisiä ei kannata päästää hukkaan. […]

   EU-maat, joissa väestö vastustaa Nato-jäsenyyttä, viedään Natoon EU-portin kautta.

   Suomen perustuslain muutos astui voimaan vuonna 2012. Tuolloin 1. §:ään kirjattiin: ”Suomi on Euroopan Unionin jäsen”. Tällaisen maininnan sijoittaminen 1. §:ään kertoo siitä, että se koetaan koko perustuslain olemusta luonnehtivaksi kohdaksi ja että sillä on valtaa yli muiden, sen jälkeen tulevien pykälien.

   Kun 1. § koplataan yhteen 94. §:n ja 95. §:n kanssa, viesti on: Suomen itsenäisyys ollaan luovuttamassa toisaalle, tarkemmin määrittelemättömälle taholle.

   ”[V]altakunnan alueen muuttamista taikka Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle – – kansainvälisen velvoitteen voimaansaattamisesta voidaan säätää, että sen voimaantulosta säädetään asetuksella. Yleiset säännökset valtiosopimusten ja muiden kansainvälisten velvoitteiden julkaisemisesta annetaan lailla” […]

   https://vastavalkea.fi/2017/02/16/eu-aanestaa-liittovaltioitumisesta-suomi100-juhlavuonna/

   NATO ei siis varsinaisesti häviä, se vain vaihtaa nimeä ja jatkaa hieman muuttuneella kokoonpanolla. Venäjä saatetaan poimia mukaan ”Kiinan uhkaa” vastaan.

 3. Erittäin hyviä pohdintoja taasen. Seurasin mielenkiinnolla Joanna Lumleyn matkaohjelmaa. Mongoliassa valtio ostaa kaiken kullan mikä siitä on saatavissa ja jäljet tasataan. Näin toimii sivistysvaltio siis toisin kuin täällä pohjolan nurinkurin pölhölässä, jossa kaikki lahjoitetaan pillkahintaan ulkomaisille tahoille.

 4. Panarinin listaamat Venäjän toiveet eivät (valitettavasti) toteudu. Trumpin tai Bidenin kädet ovat sidotut syvän valtion agengaan, jossa ei ole Naton lopettaminen. USA käy Kiinan kimppuun kaikin keinoin ja edessä on uusi kylmä sota. Venäjä ja nyt myös Iran ovat Kiinan suojeluksessa.

 5. Maailmantalouden painopiste on siirtynyt Aasiaan ja tämä kehitys senkun voimistuu. USA ja sen eurooppalaiset hännystelijät eivät ole tätä havainneet vaan luulevat edelleen olevansa kuskin paikalla. Trump tai Biden, sillä ei ole juurikaan väliä. Kun katsoo mitä avustajia Trumpin ympärillä on häärinyt neljä vuotta niin eipä ole Trumpin viisaudessakaan kehumista. Sen verran on myönnettävä, ettei hän ole aloittanut uutta sotaa kuten Bushit, Clinton ja Obama. Nyt vaalitaistelua käydään sillä teemalla, että kuka on kovempi Kiinaa ja Venäjää kohtaan, Biden vai Trump. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Kiina nosti panoksia ja on jo luvannut investoida Iranin infraan 400 miljardin arvosta tulevina vuosina.

  Eurooppa on siirtynyt harjoittamaan symbolipolitiikkaa. Tämä varjonyrkkeily jatkuu niin kauan kun talous joten kuten pysyy pystyssä. Sen jälkeen joudutaan tosiasioiden eteen. Jos Eurooppa haluaa itselleen paremman tulevaisuuden sen pitää kääntyä itään ja yhdessä Kiinan ja muiden Aasian maiden kanssa alkaa investioida Afrikkaan, jossa selvästi on havaittavissa tulevaisuusoptimismia. Afrikka on rikas manner joka pystyy elättämään asukkaansa ja nostamalla elintasoaan tasaamaan väestönkasvua.

  USA ei ole sitten 1950 keksinyt mitään muuta keinoa ratkaista konflikteja kuin sotiminen. Nyt kun sen voimat ovat heikenneet se yrittää jatkaa samaa rataa mutta välikäsien kautta. Odotettavissa on lisää provokaatioita eri puolilla maailmaa koska USA on kuten Pepe Escobar on sen nimennyt: ”Kaaoksen imperiumi”. Kun suora dominointi ei enää onnistu, voi yrittää hallita kaaoksen kautta tai ainakin estää ettei kukaan muukaan voi.

  NATO on kylmän sodan tuote jonka tehtävä alunperinkin oli pitää Länsi-Eurooppa alisteisessa asemassa USA:lle, ei sen puolustaminen, joka paljon halvemmalla olisi onnistunut kollektiivisen turvallisuusajattelun pohjalta, mikä käsite oli Venäjällä tuttu jo tsaarien kaudella. NATO:n viimeisiä henkäyksiä olivat sotarikokset Jugoslaviaa ja Libyaa kohtaan. Niin kauan kun laittomista sodista päättäneet johtajat eivät joudu minkäänlaiseen vastuuseen teoistaan NATO voi jatkaa tihutöitään, joskaan sen rahkeet eivät suurempiin rötöksiin enää riitä. NATO hajoaa sitten kun Eurooppa alkaa ottaa vastuuta omista asioistaan, siitä ei vielä ole juurikaan merkkejä valtaa pitävien piirissä. Sen verran Saksa oikaisi selkäänsä, ettei salli toisen kaasuputken rakentamisen estämistä.

 6. Pelleily SARS-CoV2-viruksen ja sen torjuntatoimien suhteen on USA:ssa mennyt aivan järjettömyyksiin. Aiotaanko maa ajaa konkurssiin ja tehdäänkö siitä vain hikipaja ja halvan työvoiman pooli maailmalle? Keskiluokka oli maassa suurissa vaikeuksissa jo ennen virustorjuntaa. Tuo torjunta sulkutiloineen on ulkoapäin tarkasteltuna maan moraalisesti turmeltuneen ja korporaatioidensa suojassa toimivan eliitin hävitys- ja puolustussotaa kansaa vastaan, joka on vihaista ja turhautunutta, mutta myös pitkälle hypnotisoitua puolustuskyvyttömäksi ja suostuvaista teuraaksi. Samalla maassa etenee rotukysymyksillä terästetty uusmarxilainen vallankumous, joka vie maata lähemmäksi sisällissotaa, koska perustuslakiin uskovia on yhä paljon. Hävityseliitti tukee marxilaisia, koska ne ahdistavat epätoivottavaksi katsottua konservatiivista väestöä. Ilman muuta USA:n tuhoutuminen vaikuttaa maailmanlaajuisiin voimasuhteisiin. Jättiläiset kaatuvat kuitenkin hitaasti, vaikka tapahtumien vyöry on parhaillaan hurjan nopea.

 7. NATO ei ole mitenkään vastannut julkilausumaansa liitossa olevien maiden puolustukseen muita maita vastaan ja siihen ei ole ollut tarvettakaan mutta jotkut NATOmaat kahinoi jo tänä päivänä keskenään tosin järeitä aseita ei ole käytetty. NATO jotenkin kuitenkin hillitsee sen jäsenmaiden keskinäisiä kahinoita mikä nyt ei ole sanottu olevan NATOn perustamisen idea.
  Eurooppalaisia NATOmaita harmittaa USAn ydinaseet maassaan, USAn maailman alliannssin sodat johon EUn NATOmaat osallistuvat NATOmaa USAn tahdosta, USAn pakotepolitiikka ympäri maailmaa mikä kaventaa EUn kaupankäynnin mahdollisuuksia muiden maiden kanssa. USAjohtoisessa maailman vallassa roikkuessaan EU on joutunut
  tekemään niin paljon laittomia päätöksiä USAn mukana että EUkansalaiset on alkaneet epäillä EUn mielikkyyttä.
  EU on tosin ollut ItäEurooppaa valtaamassa itselleen ja NATOlle esim. Jugoslaviassa, jossa Saksa vissiin antoi Jugoslaaveille opetuksen viime maailman sodan niskuroinnista Hitlerin Saksalle. Myös Ukrainan NATOttamisessa EU on ollut aktiivinen samalla kun on yrittänyt liittää sitä itseensä.
  Trump kyllä sanoissaan vaikuttaa ajavan moninapaista maailmaa nykyisen USA johtoisen maailman sijaan. Mutta USAssa ei ole merkitystä mitä presidentti sanoo vaan mitä globalistinen deep state hallinto siellä päättää. Nyt Trump ei näytä saavan jatkokautta presidenttinä ja se tietää korruptioJoe Bidenin presidenttiyttä joka on varma globalistien deep staten asiamies.
  USAn tilanne on vaikea talousromahduksen takia mutta se ei USAn aseellista väkivaltaa mitenkään vähennä vaikka puolet amerikkalaisista kärsisi nälkää ja asunnottomuutta. NATO on kuitenkin tarpeellinen USAlle pitääkseen sen jäsenmaat vallassaan ja ei USA sitä pura ellei EU itse osaa sitä purkaa ja muodostaa uutta turvallisuusyhteistyötä Euroopassa.
  Panarinilla on kirjassaa monia syitä NATOn hajoamiseen mutta ei sitä kyllä näy lähitulevaisuudessa koska se on niin tärkeä osa USAn globalistien maailman valtaa kuten EUkin.

   • Valitettavasti USAssa on vain kaksi vaihtoehtoa oikeasti deep statea vastusvalle presidentille joko häviö presidentin vaaleissa tai salamurha.

 8. Panarinin kirjassa oli hyvä esitys historiallisesta käänekohdasta, nimittäin VUODEN 1945 Yhdysvaltain presidentin vaaleihin valmistautuvasta Demokraattipuolueesta jasen varapresdentti ehdokkaan nimeämis prosessista.
  Tiedossa oli että Roosevelt oli jo suorataan kuolemanmerkitsemä mies,jolloin erittäin tärkeäksi tuli varapresidentin valinta.
  Virkaa kaksikautta ansioituneesti hoitanut Wallace keploteltiin syrjään,tehden tilaa puoluekoneiston suosikille Trumanille, josta pian tulikin Yhdysvaltain presidentti, jonka syntiliista on loputon, pahimpana ydinpommien järjestäminen kahden Japanin kaupugin asuijaimiston niskaan.
  Historiassa on joitakin tärkeitä historiallisen aikakauden murroskohtia, tuo oli yksi niistä.

  Venäläisessä historiallisessa keskustelussa pidetään tärkeänä Stalinin kuoleman jälkeen käytyä valtakamppailua, missä Hrutshev nusi, myös kieroillen ja viekastellen voittajaksi.
  Hrutshevin vakavin haastaja oli Neuvostoliiton turvallisuuskoneistoa johtanut Beria.
  Berialla oli ollut osittain jo valmiina markkinahenkiset talousuudistukset, sekä maan muuttamisesta kaksipuolue järjestelmään,tosn valtapuolueella olisi ollut kilpailijana vastuutonta poulismia edustanut ryhmittymä, mallia nykyinen Zirinovskin puolue, jolle harvempi tahtoisi antaa vallanavaima.
  Beria olisi myös suostunut yhdistämään Saksan,toki sotilallisesti puolueettomana.

  Mutta Hrutshev onnistui tuhoamaan kilpailijansa sekä mustaamaan tämän maineen, jälkipolvien silmissä.

 9. NATON rooli kaiken tämän ylläpidossa on ollut ja on yhä merkittävä … muutama ote linkin artikkelista
  Bloodshed, Tyranny and Privation
  LINH DINH • JULY 18, 2020
  On June 24th, Trump said, “I think many of the people that are knocking down these statues don’t even have any idea what the statue is… Now they’re looking at Jesus Christ.”
  **___24. kesäkuuta Trump sanoi: ”Uskon, että monilla ihmisillä, jotka kaatavat näitä patsaita, ei edes ole aavistustakaan, mikä patsas on … Nyt he luovat katseensa kohti Jeesus Kristusta.”

  Actually, both the iconoclasts and their backers know very well what they’re destroying, and who they’re humiliating, deracinating and subjugating. Though often messy, their process has been laser focused and methodical.
  **___Itse asiassa sekä ikonoklastit (ikonien ja patsaiden tuhoajat) että heidän tukijansa tietävät erittäin hyvin, mitä tuhoavat ja keitä nöyryyttävät, repivät irti juurlstaan ja alistavat. Vaikka niiden prosessi on usein sotkuinen, se on ollut selkeästi keskitettyä ja suunniteltua.

  Though Trump avoided naming his trigger, it was clear he was responding to Shaun King, who had tweeted on June 22nd:

  Yes, I think the statues of the white European they claim is Jesus should also come down.
  They are a form of white supremacy.
  Always have been.

  In the Bible, when the family of Jesus wanted to hide, and blend in, guess where they went?
  EGYPT! … Not Denmark.

  Tear them down.

  And:
  All murals and stained glass windows of white Jesus, and his European mother, and their white friends should also come down.

  They are a gross form white supremacy. Created as tools of oppression.
  Racist propaganda.
  They should all come down.

  Who’s Shaun King? At his website, there’s this self-description, “As a magnetic element of the Black Lives Matter movement, King helps us see our present place in the larger current of American history. He’s adopted social media to rally and unite people of disparate backgrounds and has now become one of the most followed activists in the world.”

  Iconoclasm must be nearly as old as icons. Just a second later, perhaps.
  **___Tuhoajat ovat lähes yhtä vanhoja kuin ikonit, ehkä vain pienen hetken myöhässä

  Yahweh certainly digs it.
  **— Jahve varmasti ’diggaa’ sen
  “Thou shalt not bow down to their gods, nor serve them, nor do after their works: but thou shalt utterly overthrow them, and quite break down their images.” Exodus 23:24.
  “But ye shall destroy their altars, break their images, and cut down their groves.” Exodus 34:13.
  “Then ye shall drive out all the inhabitants of the land from before you, and destroy all their pictures, and destroy all their molten images, and quite pluck down all their high places” Numbers 33:52.
  “But thus shall ye deal with them; ye shall destroy their altars, and break down their images, and cut down their groves, and burn their graven images with fire.” Deuteronomy 7:5.

  “The graven images of their gods shall ye burn with fire.” Deuteronomy 7:25.
  “And ye shall overthrow their altars, and break their pillars, and burn their groves with fire; and ye shall hew down the graven images of their gods, and destroy the names of them out of that place.” Deuteronomy 12:3.
  “Ye shall make no league with the inhabitants of this land; ye shall throw down their altars.” Judges 2:2.
  “Declare ye among the nations, and publish, and set up a standard; publish, and conceal not: say, Babylon is taken, Bel is confounded, Merodach is broken in pieces; her idols are confounded, her images are broken in pieces.” Jeremiah 50:2.

  Sanctioned and inspired by such passages, Christians have destroyed countless idols.
  **___Hyväksymällä tällaiset sivut ja niiden innoittamina kristityt ovat tuhottaneet lukemattomia epäjumalia.

  At times, they’ve smashed their own during internal squabbles, as under Constantine V during the 8th century, or, even worse, during the Beeldenstorm and similar outbreaks during the 16th. One of the crowning achievements of Western Art, van Eyck’s Ghent Altarpiece, had to be dismantled and hidden to save it from the rampaging mob.

  … Since no one likes to be told how to do everything, people will resist, which means many will be shot. Such is the plight of a conquered population.

  Freedom will have to be regained, inch by inch, one life at a time, but only with maximum courage, tremendous organization and, most likely, outside help.

  Without the French, the American Revolution would not have succeeded. A Wall Street Jew funded Trotsky. Ho Chi Minh was trained in Moscow.
  **___Ilman Ranskan vallankumousta Amerikan vallankumous ei olisi onnistunut. Wall Streetin juutalainen rahoitti Trotskya. Ho Chi Minh koulutettiin Moskovassa.

  After the current crop of vandals, looters and cosplayers are dispersed, real rebels will stand up, and if they’re very lucky, they’ll have someone with the brains and balls of a George Washington to lead them.
  **___Vandaalien, ryöstäjien ja cosplay -pelaajien hajotuksen jälkeen oikeat kapinalliset nousevat jaloilleen, ja jos heillä on onni, heillä on joku jolla on George Washingtonin aivot ja kyvyt, jotka johtavat heitä.

  True men matter.
  **___Oikeilla miehillä on merkitystä.
  https://www.unz.com/ldinh/bloodshed-tyranny-and-privation/

  • Tällaisten sivujen innoittamina tekopyhät kristityt ovat Naton avulla imperiumia rakentaessaan tuhonneet epäjumalia (ikoneja, patsaita, jumala-kuvia, ’kultaisia vasikoita’ ym.) ja alistuneet Yahweh’n (Tooran ’The Destroyer God’, ’The Jealous One’) nöyräksi palvelijaksi vaikka Jeesus siitä varoitti ja yritti opettaa heille aivan muuta: joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.
   Ja tänäänkin he tukevat sionisteja heidän jatkaessa tuhon jumala Yahweh’n (talmudismin) oppien toteutusta tuhoamalla palestiinalaisia ja N-yahun Suur-Israel hanketta ja neo-konnien Amerikan, EU:n ja Naton sotaisia hankkeita ymmärtämättä kristinuskon luojan sanomaa ja sitä mikä on Talmudin, N-yahun lempikirjan, ’ei-valituille’ lupaama kohtalo. Ja ymmärtämättä että valkoinen rotu ja kristinusko on päätetty tuhota ja korvata niiden avulla rakennettu sivistys barbarialla.

   • Yllä oleva kommentti liittyi tähän LINH DINH • JULY 18, 2020: Bloodshed, Tyranny and Privation
    artikkelin kohtaan
    Sanctioned and inspired by such passages, Christians have destroyed countless idols.
    **___Hyväksymällä tällaiset sivut ja niiden innoittamina kristityt ovat tuhonneet lukemattomia epäjumalia.

  • Ikonoklasmi liittyy uskonpuhdistuksiin, vallankumouksiin tai maan valtauksiin. Entisiä jumalia tai entisiä hallitsijoita esittävät symbolit on raastettava alas. Alla on ote wikipediasta, jossa on mainio tiivistelmä aiheesta:

   -Juutalaisuudessa kuningas Hiskia puhdisti Salomonin temppelin Jerusalemissa ja Israelin maan kuvista, kuten Nehustanista Toisen Kuningasten kirjan mukaan. Hänen seuraajansa Manasse peruutti kaikki isänsä muutokset.
   -Rooman keisarikunnan valtionuskonnon polyteistiset kuvat tuhottiin kristinuskoon kääntymisen kuluessa.
   -Islam kieltää kuvien tekemisen, mutta säännöstä on esiintynyt poikkeuksia etenkin Osmanien valtakunnassa.
   -Itäisessä ortodoksikirkossa Bysantin aikana sen omia uskonnollisia kuvia kohtaan.
   -Euroopassa uskonpuhdistuksen ja sitä seuranneiden uskonnollisten selkkausten aikana puhkesi useita ikonoklasmeja, joissa protestantit tuhosivat katolisia tai joskus protestanttisia kuvia.
   -Ranskan vallankumouksen aikana tuhottiin uskonnollisia ja maallisia kuvia.
   -Venäjän vallankumouksen aikana ja sen jälkeen levisi laajalle uskonnollisten ja maallisten kuvien tuhoaminen.
   -Kommunistien vallattua Kiinan, varsinkin Kulttuurivallankumouksen aikaan tapahtui laajaa uskonnollisten ja maallisten kuvien tuhoamista erityisesti sekä Kiinan Hanin, että Tiibetin alueilla.

   Listasta puuttuu muinaisten heprealaisten tekemä Luvatun Maan valloitus sekä nykyinen USA:n kulttuurivallankumous.

   Juutalaiset tai heiltä mystisiä oppeja ammentaneet salaseurat ovat hyvin usein olleet keskiössä, kun maailmalla on juonittu vallankumouksia. Aiheeseen liittyy hegeliläinen dialektiikka ja sen marxilainen materialistinen versio. Loputtoman muutoksen ja kumouksellisuuden oppi on ujutettu myös teknologiaan ja sen piiskaamaan pakkotahtisen edistyksen maailmaan. Nykyaikaisessa kulttuurissa vanhan syrjäyttämisestä on tullut jo patologinen neuroosi.

   Muutoksen moottorina toimii usein velkavetoinen rahajärjestelmä ja sen pääomien haltijoiden spekulatiiviset investointipyrkimykset. Rahajärjestelmä hyötyy muutoksista ja ajaa niitä eteenpäin. Jossain vaiheessa pääomien haltijat haluavat kontrolloida yhteiskunnan kaikkia toimintoja ja pyrkivät keskittämään valtaa sekä kulttuuristen, teknisten että poliittisten vallankumouksien avulla. Moderneissa vallankumouksissa rahavaltaa on käytetty kumousagenttien rahoittamiseen. Yllättäen myös verotuksella kerättyä rahaa voidaan käyttää subversion edistämiseen, kunhan ensin hallinnon ja julkisen tiedotusvälineistön instituutiot on miehitetty kumouksellisella aineksella. Suomessakin olemme keskellä kulttuurivallankumousta, jota viralliset instituutiot pyrkivät edistämään kansalaisten vastahangasta huolimatta.

   Nato katsotaan usein läntisten ’globohomo’-kulttuurivirtausten sotilaalliseksi takuujärjestöksi. Idässä sen vastassa on vanhoillinen ortodoksiseen kristillisyyteen, vanhakantaiseen islamiin tai kongfutselaisuuteen tukeutuva kulttuuriblokki. Henkilökohtaisesti en pidä Naton edustamasta pakkomielteisen futurologisesta maailmankuvasta ja toivon vanhoillisemman vakauden paluuta myös Suomeen. Yleinen mielipide Suomessa lienee kuitenkin toisenlainen. Myös vanhaa ryssävihaa käytetään Suomessa myös taitavasti hyväksi, jotta maa pidetään läntisen ’ikonoklastisen’ kulttuuripiirin alaisuudessa.

   • ”Ikonoklasmi liittyy uskonpuhdistuksiin, vallankumouksiin tai maan valtauksiin. ”
    Se kulttuuri on tuhottava joka valloitetaan ja korvattava valloittajan kulttuurilla ja sen symboleilla ja uskonnolla.
    Nyt valloittajan kulttuuri on vahvasti ’jahvelainen’ tai talmudistinen eli koko maailman valtaamiseen rakentuva rasistinen valloituskulttuuri, lyhyesti NWO. Siinä vain ’valituilla’ on ihmisarvo, muut on tuomittu tuhoon.

    Se että kristityt ovat siinä mukana Israelia ja maan sionisteja tukien jouduttaa heidän omaa tuhoaan ja laajemmin koko kristinuskon tuhoa.
    He ovat siksi todellsuudessa epäjumalan palvelijoita kun he eivät pysty tekemään pesäeroa juutalaisuuteen ja sen Yahweh-jumalaan joka ei tunnusta Uutta Testamenttia omakseen.
    Puhutaan judeo-kristillisestä kulttuurista vaikka Jeesus ja Paavali ovat saaneet maksaa oppinsa omalla hengellään ja oppeineen ovat farisealaisen talmudismin halveksimia ja suuria vihollisia.

    ”Juutalaisuuden opetukset eivät ole tarkoitettu kaikille ihmisille. Sen moraali ei ole universaali. Juutalaisuus on yhden kansan uskonto. Juutalainen uskonto ei perustu Jumalan ja ihmiskunnan välisiin suhteisiin, vaan Jumalan ja ”valitun” kansan – siis yhteisön joka tunnetaan juutalaisina, juutalaisena kansana, israelilaisina, Hebrealaisina, tai ”Israelin kansana”.
    Is Israeli Barbarism Rooted in the Old Testament?
    But Judaism is not just ”another religion.” It’s unique among the world’s major religions. The core values and ethos of Judaism are markedly unlike those of Christianity, Islam, and the other great faiths.
    Christians believe that Jesus suffered and died for all people, and Christians are called upon to spread the Christian message to humanity. In the same way, Muslims believe that the message of the Koran is meant for all humanity, and they are called upon to bring everyone to Islam.
    But that’s not the message of Judaism. Its teachings are not meant for all people. Its morality is not universal. Judaism is a religion for one particular people. The Jewish religion is based not on a relationship between God and humanity, but rather on a ”covenant,” or contract, between God and a ”chosen” people — the community known as the Jews, the Jewish People, the Israelites, the Hebrews, or the ”People of Israel.”
    https://www.henrymakow.com/2018/05/gaza-barbarism.html

    • Olet aivan oikeassa. Aihe on tärkeä ja koskettaa myös ei-kristittyjä. Se ei vain kiinnosta sekularisoituneita suomalaisia, jotka ovat omaksuneet talmudistisen juutalaisuuden länsimaihin tuottaman vallankumouksellisen ilmapiirin eli kaiken vanhan ja omaperäisen tuhoamisen jonkun uuden ja väitetysti paremman tieltä. Tarpeeksi kauan vaikuttaessaan tämä jatkuva muutos tuottaa maapallon laajuisen yhtenäiskulttuurin, jossa itse ihmisyys ruumiineen muutetaan joksikin muuksi geeniteknologian tai teknisten implanttien avulla. Itsekin pidin tätä ’transhumanismia’ vitsinä, mutta sellainen se ei ole, kun kauhistuttava totuus nykyaikaisista rokotteista ja geeniterapioista avautuu. Koronatorjunnan myötä on määrä puuttua kaikkien ihmisten perimään immuniteetin vahvistamisen nimissä. Viimeisenä kaadetaan Jumalan kuva eli ihminen?

     • Joskus hämmästyttää, kuinka harva tulee ajatelleeksi että Suomen vanhimmat kirkot ovat alunperin katolisia.


      ”Ja ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen” luki nahkaliivini selässä joskus 1980-luvulla kaikkien niittien seassa 😀

 10. Nyt myös Unz-sivustolla
  “Secure Tolerance”: the Jewish Plan to Permanently Silence the West
  ANDREW JOYCE • JULY 15, 2020
  n 2010, Harvard duo Christopher Chabris and Daniel Simons published The Invisible Gorilla, which detailed their study of the human capacity to overlook even the most obvious things.
  … When it comes to Jewish activism, and especially Jewish activism in the area of censorship and mass migration, I fear that the same dynamics are at work. Panicked by this or that website or YouTube channel being defunded or banned, we miss the ‘Invisible Gorilla’ — a plan of action far more horrifying and deadly in its implications than any single act of censorship.
  https://www.unz.com/article/secure-tolerance-the-jewish-plan-to-permanently-silence-the-west/

 11. ISIS: ISRAEL SECRET INTELLEGENCE SERVICE! Eikö lammas lauma vieläkään tajua että kaikki terroristi ryhmät ovat mossadin, cia, fbi aikaansaannoksia! Tarkoituksena aiheuttaa order out of chaos muslimien ja kristittyjen välille ja juutalainen nauraa nenä heiluen ÄÄRIMMÄISEN TYHMILLE GOJIMEILLE!!

  Jopa isis liput tehdään israelissa! ja korona on pelkkä huijaus joka symboloi satanisteille kruunua!! Kaikki on valhetta kaikki merkitykselliset asiat!!

  Maa ei ole pallo, holokausti on huijaus, ydin pommit, avaruus jutut kaikki kuussa käynti mukaan lukien ym ym ym! He yrittävät piilottaa meidän luojan ja ne jotka ei vielä tiedä niin lähes kaikki mailman maat ovat juutalaisen rahajärjestelmän alla ja lähes kaikki johtavat vapaamuurareita eli yleishyödyllisiä idiootteja joita kansainvälinen juutalaisuus käyttää juoksupoikinaan!

  LOPETTAA PASKAN JAUHAMINEN JA PUHUKAA ASIOIDEN OIKEILLA NIMILLÄ!!!

  • Järki mukaan. Ei ole viisauden merkki jos yleistää liikaa.
   Monet asiat ovat feikkiä mutta eivät kaikki. Maapallo on pyöreä, ydinpommeja on pudotettu… Jos yleistää liikaa kaiken pas*an jauhamiseksi menettää uskottavuutensa.

 12. Vote Democrat… and Watch America Burn
  MIKE WHITNEY • JULY 20, 2020
  “…This is the most dangerous time in the history of man.
  The seriousness of this plot cannot be underestimated. It is not due to any threat of conventional war or nuclear decimation, it is based on the fact that this is a psychological war waged by psychopaths against all mankind, and it is being advanced by a small group of monsters that have taken control of the minds of the masses through long-term indoctrination and policies meant to breed dependency.” Gary Barnett
  **___Tämä on ihmiskunnan historian vakavinta aikaa. Tämän juonen vakavuutta ei voida aliarvioida. Se ei johdu tavanomaisen sodan tai ydinvoiman tuhoamisen uhasta, vaan perustuu tosiasiaan, että kyseessä on psykopaattien harjoittama psykologinen sota koko ihmiskuntaa vastaan, ja sitä vie eteenpäin pieni ryhmä hirviöitä, jotka ovat ottaneet hallinnan massojen mielistä pitkän aikavälin indoktrinaation ja politiikkojen avulla, joiden tarkoituksena on kasvattaa riippuvuutta. ” Gary Barnett

  Which political party supported the protests, riots and looting that spread to over 400 cities across the country? Which party supported the toppling of historical monuments and statues across the country? Which party’s elected officials think that the government does not have the right to defend federal property from vandals, rioters and thugs in Portland?

  The Democrats cannot be trusted. They have already implemented their anti-worker trade policy and their pro-war foreign policy, and they’re now bent on imposing their own pro-business immigration policy that will further erode the living standards of working people struggling to make ends meet in a post-industrial hardscrabble America.

  Who supports these policies?
  https://www.unz.com/mwhitney/vote-democrat-and-watch-america-burn/

  Järkyttävää ja pelottavaa on että oma maammekin on tässä mukana globalistieliittimme voimilla ihan presidenttiä myöten joka n jo nyt myynyt maamme USA/Israel/Nato-mafian ja globaalien markkinavoimien palvelukseen vastoin kansalaisten enemmistön tahtoa.
  Ensin tuhoutuu Amerikka, sitten on EU:n ja meidän vuoro jos kaikki voi näin jatkua.
  Onneksi toivoa paremmasta on
  https://www.unz.com/article/the-coming-decline-of-globalism/

  • ’Get Out Now’: Pompeo Prepares New Sanctions Over Nearly Complete Russia-Germany Gas Pipeline
   Tyler Durden Mon, Jul 20, 2020
   “It’s a clear warning to companies aiding and abetting Russia’s malign-influence projects it will not be tolerated,” Pompeo said.

   “Get out now, or risk the consequences,” he warned.
   https://russia-insider.com/en/get-out-now-pompeo-prepares-new-sanctions-over-nearly-complete-russia-germany-gas-pipeline/ri30930

   Pompeo=pompous=mahtipontinen
   Eipä voisi miehellä olla osuvampaa nimeä!
   Linkin kuvassa N-yahun kanssa … eipä useinkaan näe kuvaa joka kertoo niin nasevasti ihmisen luonteen. Eihän tuollaiselle miehelle sovi muu nimi kuin POMPEO!

  • Mitenkähän tämä Trumpin veljen tyttären skandaalin käryinen kirja, joka leimaa Trumpin maailman vaarallisimmaksi mieheksi, tulee vaikuttamaan Trumpin uudelleen valintaan?
   Kommenttipuolella näkyy että se on vain hyvää mainosta joka vain nostaa miehen mahdollisuuksia …

   Scandalmongering Book by President’s Niece Outs Uncle Donald as “World’s Most Dangerous Man”

   This blistering memoir by the president’s niece reveals the twisted dynamic of America’s ‘malignantly dysfunctional’ first family. [The book sold 950,000 copies on the first day, setting a record for the publisher. – LD]

   Like America, Trump claims to be unique, exceptional, a shining self-creation. This book by his estranged niece demolishes that myth. Mary Trump’s ruthless memoir blames their family for creating him: she sees it as her patriotic mission to “take Donald down”, and she does so by showing how derivative and dependent the ultimate self-made man has always been.
   https://www.darkmoon.me/2020/scandalmongering-book-by-presidents-niece-outs-uncle-donald-as-worlds-most-dangerous-man/

   Comment
   SEYMOUR ZAK
   July 25, 2020 at 7:00 pm
   As long as Trump sells the Palestinians down the river, we Jews are backing him.

   My advice to Trump: betray the Palestinians and kiss Bibi’s ass, and we Jews will give you America. That’s all you need to do, Donald.

   Play the part of Judas Iscariot and hand over Palestine to Israel, lock, stock and barrel — and you will have your thirty pieces of silver, i.e. the White House.

   Throughout the book, Mary’s uncle is not President Trump but simply Donald. With casual disrespect, she even deprives him of the definite article deployed by Ivana who always referred to him as “the Donald”.
   Mary’s professional credentials as a psychologist [she has a Ph.D] entitle her to briskly check off what she calls Donald’s “pathologies”, which include narcissism, sociopathy and learning disabilities that may be due to the dozen Diet Cokes he daily siphons into himself. In a startling final condemnation, she charges that his “craven need for ‘revenge’” on opponents makes him, in his nonchalance about coronavirus in New York, responsible for what she calls “mass murder”.
   — Erotomania can be added to the list of his vices.

   https://www.darkmoon.me/2020/scandalmongering-book-by-presidents-niece-outs-uncle-donald-as-worlds-most-dangerous-man/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210937

 13. The White Plague, Part 3: Concluding Thoughts
  July 25, 2020/
  2 Comments/in Featured Articles /by Giles Corey

  Of course, the Sacklers and their Purdue executives were not the only demons who facilitated the White Plague. We must not lose sight of the fact that the Jewish-dominated American healthcare system itself, by far the most expensive on earth, is not only failing to halt the precipitous fall of White life expectancy, but is actively fueling the conflagration.
  The Sacklers are indeed singularly responsible for the White Plague; without their deception, greed, and anti-White animus, it could not have occurred. However, while the Sacklers were certainly the heart (or rather, the gaping black hole where a heart should be) of the Hydra, the Beast had many heads.

  … Remember these hundreds of thousands of Whites, joining the other tens of thousands ritually slaughtered upon the altar of the Synagogue of Diversity. Remember that the Sacklers still walk free, with all of their wealth intact, along with the legion of anonymous bureaucrats, attorneys, business executives, pharmacists, physicians, and politicians who helped ensure that the OxyContin blizzard was indeed deep, dense, and White.

  The White Plague is not over. While Mexican cartels continue to pump Chinese fentanyl into the misery-choked veins of atomized America, the System continues to decriminalize drugs and throw open the prisons.
  Aside from enacting a massive transfer of wealth from the American kulak to the Jewish ruling class, and aside from paving the way for the totalitarian Left by socializing us into subservience via face masks and whatever satanic broth Bill Gates is cooking up for his vaccines, the unprecedented “coronavirus” lockdowns will certainly make 2020 one of the worst years yet for opioid overdoses.

  I conclude with Richard Sackler’s compassionate words for our innocent brethren, the addicts whom he and his family intentionally created: “Abusers aren’t victims; they are the victimizers.”

  They hate us. What is our response?
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/07/25/the-white-plague-part-3-concluding-thoughts/

   • Quincy Rides Again
    New think tank needs an Israel reality check
    PHILIP GIRALDI • JULY 28, 2020
    Kylmä ja raaka inhottava tosiasia on että aina siellä missä muutama sionisti kokoontuu siellä alkaa heti juoniminen muuta maailmaa vastaan.
    Tämä näkyy tänään vahvimmin USAssa. Mutta se on globaali fakta ympäri maailmaa.
    Sekä USA että Nato on otettu sionistien oman nwo-mafian hallintaan palvelemaan Israelin ja N-yahun Lähi-idän ja globaalin maailman hallinnan imperialistisia nwo-päämääriä.
    Valitettava tosiasia on ettei sionisteista ole heidän psykopaattisen mielen rakenteensa takia muuhun kuin muiden lypsämiseen. Sen historia ja vielä paremmin nykypäivä todistaa.
    Kun heillä on lisäksi palveluksessaan erittäin älykäs pieni askenaasieliitti (John Watson on mm. todennut että pieni ryhmä askenaaseja omaa korkeimman älykkyyden maailmassa) niin he ovat kaapanneet haltuunsa rahan ja median hallinnan mikä mahdollistaa heille muiden hyväksikäytön.
    Kun tämä on fakta niin on outoa ja käsittämätöntä ettei se kelpaa ohjenuoraksi valkoiselle rodulle vaan se sallii itsensä hyväksikäytön sionisteille ja lopulta oman rotunsa tuhoutumisen yhdistymättä yhteisvoimin ottamaan globaalin johdon omiin käsiinsä yhteistyössä muiden kanssa.

    Israel’s ability to make American presidents and the U.S. Congress do what it wishes is clearly visible wherever one chooses to look.
    The American people have gained nothing from giving Israel hundreds of billions of dollars and an endless supply of weapons while also looking the other way as Israel stole nuclear secrets and spied on the U.S. more than any other “friendly” country.
    What did the U.S. gain in recently moving the American Embassy to Jerusalem, in allowing Benjamin Netanyahu to annex the Golan Heights, in approving the bombing of Syria and Iran, or in permitting the systematic Israeli dehumanizing of the Palestinians?
    … So, Quincy has a lot of interesting ideas and the basic premise of non-interventionism is sound. But regarding the real fly in the ointment, Israel, it is pointless to urge “realism” in a situation that has not been realistic since 1947. Unfortunately, in America everything has a price and Jewish groups have been canny enough to buy Congress, the White House and much of the media at bargain prices to make sure that Israel stays protected. If you are not addressing that issue out in the open you are wasting your time. Not surprisingly, it would seem that any concerns over the reorganization of the Middle East as proposed by Quincy are most definitely not going to keep Benjamin Netanyahu awake at night.
    https://www.unz.com/pgiraldi/quincy-rides-again/

    • Tällaisia CIA:n ’kylmän sodan’ harjoituksia on veronmaksajien rahoilla ihmisten selän takana tehty ja varmaan koko ajan tehdään.
     Näistä valtamedia vaikenee ja palvelee tätä saatanallista joukkoa.
     Tässä pieni pätkä pitkästä ja erittäin perusteellisesta selvityksestä. Ja tietysti ’pyhän maan’ pojat ovat hyvin kuvioissa mukana…

     CIA Project MK-ULTRA
     LARRY ROMANOFF • JULY 2, 2020
     The United States government funded and performed countless psychological experiments on unwitting humans, especially during the Cold War era, perhaps partially to help develop more effective torture and interrogation techniques for the US military and the CIA, but the almost unbelievable extent, range and duration of these activities far surpassed possible interrogation applications and appear to have been performed from a fundamental monstrous inhumanity. To simply read summaries of these, even without the details, is almost traumatising in itself.

     ….. The mechanics included primordial sex programming for women in attempts to eliminate learned moral convictions and stimulate primitive sexual instinct devoid of inhibitions, to create a kind of sex machine – the ultimate prostitute for diplomatic espionage. Several researchers have claimed the sexual appetite of these women was developed in young girls their formative years through constant incest with a government employee who had been deliberately developed as a father figure to the girls. In part, these programs involved conditioning the human mind through torture, with one portion of this program intended to train special agents as fearless terrorists lacking self-preservation instincts and who would willingly commit suicide if caught. They even experimented with electronic implants, inaudible sounds, messages embedded in the subconscious mind, mind altering drugs and much more. One portion of this extensive operation involved an attempt to create an assassins program, to learn if it were possible to kidnap a national in another country, conduct hypnosis and other techniques, then return them home to assassinate their leaders.

     https://www.unz.com/lromanoff/cia-project-mk-ultra/#the-cias-holocaust-of-small-children-and-canadas-crime-of-th

     https://www.unz.com/lromanoff/cia-project-mk-ultra/#the-outsourcing-of-child-sexual-abuse

     https://www.unz.com/lromanoff/cia-project-mk-ultra/#sidney-gottlieb
     Sidney Gottlieb[97] was a Jewish-American chemist who joined the CIA in his early 30s and within two years was appointed by Allen Dulles the designer and head of the agency’s vast and top-secret MK-ULTRA program, which was initiated to explore mind control, human programming, assassination and much more. Gottlieb was an expert in poisons, especially those with psycho-active effects and quickly became known as “The Black Sorcerer” and “The Dirty Trickster”. It was Gottlieb, with virtually unlimited CIA financing who initiated a truly massive program involving psycho-active drugs, psychic driving, the most evil portions of psychiatry and psychology, and a great many lethal poisons, to research and develop “techniques that would crush the human psyche to the point that it would admit anything”. Torture, “terminal interrogations” and a sickeningly-wide array of inhuman inflictions, were all part of MK-ULTRA under Gottlieb.

     He not only created, managed and directed this decades-long human abomination but played an active part in its activities. It was Gottlieb who personally overdosed Frank Olson on LSD, and it was Gottlieb’s right-hand man who rendered Olson unconscious and threw him out the 13th-floor window of his hotel room, to rid the CIA of a potential whistle-blower. It was Gottlieb who arranged the cooperation with the similarly-perverted animals at the UK’s Porton Down, where they executed their ‘terminal interrogations’ safely away from American soil, and where Frank Olson witnessed such horrors that he planned to leave the CIA and go public with his knowledge.
     It was Gottlieb who traveled to the Congo with poisoned toothpaste which he delivered personally to Larry Devlin, the CIA’s station chief, to administer to Prime Minister Patrice Lumumba, though Devlin managed to kill him by other means. It was Gottlieb, acting through Allen Dulles on orders from US President Eisenhower to “eliminate” Lumumba and thus open the country to American business.[98][99][100][101] It was Gottlieb who hatched the hundreds of plans to assassinate Cuba’s Fidel Castro, especially including all the poison-related attempts, such as cigars, wet suits and fountain pens. In case you didn’t know, Castro set a Guinness World record for surviving 638 assassination attempts by the Americans.[102][103][104][105]

     It was Gottlieb who arranged for Iraq’s General Abdul Karim Qassim’s handkerchief to be contaminated with Botulinum in yet another assassination attempt.[106] He developed poisoned chocolates and cigarettes intended for Jamal abd an-Nasir of Egypt.[107] He regularly traveled with his diplomatic bag containing CIA-developed bio-toxins designed to mimic a disease endemic to that area, or with specifically-cultured lethal viruses.

     It was Gottlieb who planned and financed the activities of Dr. Ewen Cameron in Canada in his so-called psychic driving experiments that totally destroyed the lives of so many people and in the end cost the Canadian government tens of millions of dollars in compensation. It was Gottlieb who was responsible for the thousands of Duplessis children who were tortured and killed, and who financed Dr. Harris Isbell in his research experiments in human psychiatric programming. Isbell is best known for once giving huge doses of LSD to a group of men for 77 days in succession, and for “testing” more than 800 toxic chemical compounds on captive victims for Gottlieb. It was Gottlieb, working with Defense Secretary Robert McNamara, who helped to conceive and execute the massive torture and human experimentation program in Vietnam known as Phoenix Program[108] and his genocidal “Project 100,000”,[109] with teams of CIA operatives performing a wide range of Gottlieb’s torture and other experiments followed by executions. Gottlieb also planned and financed much of the human experimentation by Lauretta Bender[110], Albert Kligman[111], Eugene Saenger[112] and Chester Southam[113], and no doubt a great many more.

     It was Gottlieb, being so fascinated with the mind-control potential psychotropic and hallucinogenic compounds, who was responsible for the contamination of food and the aerosol spraying of a lethally-potent LSD compound in the village of Pont-Saint-Esprit, France in August, 1951, that caused a powerful mass psychosis that left nearly the entire village population either dead or permanently confined to mental institutions. Gottlieb was so enthralled with the prospects of hallucinogens that he arranged with the pharma company Eli Lilly to produce one consignment of more than one hundred million doses of LSD.

     Gottlieb designed and approved the sexual-related programs of the CIA, like Operation Midnight Climax and so many more, many of which involved the effective capture of female children or young women, subjected them to years of physical, sexual and psychological abuse, then turned them loose as robotic tools. Gottlieb arranged for many ‘safe houses’ where his programmed women would lure victims to be unwittingly fed large doses of LSD and engage in all manner of inhuman activity besides sex. There have been recurring stories, apparently credibly documented, of the walls of these houses covered with photos of naked and handcuffed women being whipped and tortured. Gottlieb was an inhuman predator of the worst kind. He deliberately sought out and typically selected for his thousands of test subjects and victims, children, prisoners, poor people, petty criminals, and the mentally ill, since they were “the least likely to be taken seriously should they have the temerity to complain” about being drugged, abused and tortured by US government officials.

     It was Gottlieb, or his group, responsible for much of the programming of people like Sirhan Sirhan and Ted Kaczynski, and it is likely that Gottlieb’s group was also responsible for the conception and programming of the “Zebra murders” that resulted in a sudden wave of nearly 100 senseless random murders lacking any semblance of motivation, that swept California during the late 1960s and early 1970s. These, and many of the serial killing sprees that plagued California for the better part of a decade, all had patterns too similar to be coincidence, all linked to too many of the same people and institutions to be considered random events.

     Although involved in designing and executing some of the CIA’s most covert and deadly – and obscenely inhuman – missions, Gottlieb did not appear to be the least bit troubled by the immoral dimensions of his work. He testified to a Senate Committee that though his MK-ULTRA activities might “sound harsh in retrospect”, and that some might call them murder, they were justified as issues of national security.

     And Tim Wiener, writing his obituary in the New York Times (March 10, 1999),[114][115] identifies Gottlieb simply as “the man who brought LSD to the CIA”, telling us he was “a genius” who was only “striving to explore the frontiers of the human mind for his country”, while at the same time “searching for religious and spiritual meaning in his life”. According to Wiener, Gottlieb “spent his later years caring for dying patients”, in a pretty village in the foothills of the Blue Ridge Mountains, noting that the CIA awarded Mr. Gottlieb the Distinguished Intelligence Medal. Wiener did note that with his experiments on unwitting subjects, Gottlieb violated the Nuremburg standards under which the same Americans executed Nazi doctors for crimes against humanity, but he failed to note that Gottlieb was certainly much more of a monster than the Nazis ever produced, that his crimes were also against humanity and were more extensive in scope, duration and degree than anything done in Germany.
     However, instead of being prosecuted and executed, Gottlieb was rewarded with praise and medals. Such is the hypocrisy of America. And of the fabled NYT, who once again produced their traditional glowing obituary of a Jewish psychopath.
     https://www.unz.com/lromanoff/cia-project-mk-ultra/#sidney-gottlieb

     Responses
     onebornfree says: • Website
     July 2, 2020 at 5:40 pm GMT • 200 Words ⇑
     Thanks for this, Unz.com. Its probably overlong- and too detailed for the average reader to get their head around, but still, it contains a lot of information unbeknownst to the average individual- so maybe they’ll get _something_ from it , even if they don’t read the entire article.

     My conclusion: After reading this type of article I have to remind myself that:
     “Because they are all ultimately funded via both direct and indirect theft [taxes], and counterfeiting [central bank monopolies], all governments are essentially, at their very cores, 100% corrupt criminal scams which cannot be “reformed”or “improved”,simply because of their innate criminal nature.” [onebornfree]

     …….which means that, just like any other bureaucracy, the CIA cannot be “reformed” and be made “better”, or more honest and less criminal. And a new director would not make a “dimes worth of difference” either.

     Bottom line: The CIA, just like the FBI and all the rest of the 1000’s of entirely unconstitutional federal agencies, needs to be abolished, NOW, and [ideally] all of its career criminals forced to stand trial for their many crimes against humanity. All of these evil fuckers and many more unlisted here need to be held accountable [and if not in this world, maybe in the next, assuming there is one].
     Regards, onebornfree

     • Kumma kun näiden
      ’gott-lieb-hirviöiden’, Yahweh’n rakastamien valuvikaisten sionisti psykopaattien puuhat saavat jatkua Naton avustamana ja YK:n siunaamina.
      Vain Venäjä ja Kiina kumppaneineen eivät tunnut olevan valmiita luovuttamaan maataan niille.
      Perusveltto ja juudas pukin rooli näyttää hallitsevan muita heidän tuhotessaan oman maansa.
      Kuitenkin enemmistön voimin nuo psykopaatit olisi helppo voittaa ja tuhota.
      Israel propagandist Bernard-Henri Lévy in Libya to support Turkish-sponsored terrorists
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211085

 14. Mies joka potkaisee tuolin Putinin alta kun hänen kaulassaan on köysi on ihmiskunnan kaikkien aikojen aikojen suurin ihminen. Saatana on kukistettu!

 15. Operaatio ”Gladio” oli Atlanttinen, bildergiläinen äärioikeiston käynnistämä terrorikamppanja eurooppalaisia demokratioita vastaan tarkoituksena syyllistää terrori-iskuista Venäjä. Toiselta nimeltää ”Stay-behind” terroristisolujen muodostaminen yleisen kaaoksen luomiseksi. Taustalla toimi aktiivisesti vapaamuurari loosit, erikoiseti italialainen loosi Propaganda Due, P-2. Tunnettu jäsen tuossa loosissa oli (on) Silvio Berlusconi
  http://freemasonrywatch.org/propaganda.due.p2.membership.list.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here