”THL korjasi uutisointiaan sen jälkeen kun tuli selväksi, että uutisointi oli paisuttelevaa. Kyseessä eivät nimittäin ole ’koronavirukseen kuolleet’ henkilöt, vaan tartuntatautirekisterin ’koronakuolemaksi’ päätyy, jos täyttää kaksi ehtoa: 1. On kuollut väestötietojärjestelmän mukaan ja 2. Kuollessa on ollut laboratoriovarmistettu koronavirustartunta. THL:n tartuntatautirekisteri ei ota kantaa kuolinsyihin, eikä niitä siellä ole.”

Ylläoleva on lainaus Ossi Tiihosen blogikirjoituksesta joka käsittelee koronakuolemien tilastointia.

Jos lukee hyvin lähteistetyn artikkelin kokonaisuudessaan, niin saa selvän käsityksen siitä että termi koronakuolema ei välttämättä viittaa siihen että joku olisi kuollut koronaan – myös Yhdysvalloista löytyy esimerkki tästä tilastoharhasta. Samoin Ruotsissa tehtiin yllättävä havainto, kun useiden koronaan kuolleeksi tilastoitujen elimistöstä ei löytynytkään virusinfektiota. Ja tämän Global Researchin artikkelin mukaan Saksan sisäministeriöstä olisi vuodettu raportti joka toteaa koronan olevan ”globaali väärä hälytys.”

Tuossa Global Researchin artikkelissa oli myös viittaus foliohattuihin, eli salaliittoteoreetikkoihin. Kun Günter Kringsiltä – sisäministeri Horts Seehoferin edustajalta – kysyttiin raportista, niin hän vastasi seuraavasti: ”Mikäli aletaan analysoimaan tämäntasoisia raportteja niin pian ollaan tilanteessa jossa joudutaan kutsumaan foliohattuja parlamentaarisiin kuulemisiin.”

Niinpä, vielä jokunen vuosi sitten oli varsin helppo kuitata kaikki vähänkin valtanarratiivista poikkeava yllämainitulla tavalla – foliohatuthan ne siellä taas sepittelee kaikenlaista paremman tekemisen puutteessa. Mutta mitä tulee koronaan, niin nyt vaaka alkaa kallistumaan pikkuhiljaa valtanarratiivia vastaan. Ja ehkä osat vaihtuvat siten että foliohattujen tilalle tulevatkin maskinaamat?

AINAKIN ENGLANNISSA julkisesta terveydenhuollosta vastaava organisaatio, PHE, on saanut osan mediasta niskaansa harvinaisen tökeröltä vaikuttavasta tilastotehtailusta johtuen. Kyse on siitä että esimerkiksi The Telegraphin mukaan metodi jolla PHE kerää tietoja koronakuolleisuudesta on johtanut tilanteeseen missä ”henkilö joka testattiin positiiviseksi muutama kuukausi sitten, mutta jää tällä viikolla bussin alle, kirjataan koronakuolleeksi.”

Englannin terveysministeri Matt Hancock on pannut alulle tutkinnan asian johdosta.

Miten sitten henkilö joka on jäänyt bussin alle voi päätyä koronakuolleeksi? Tilastointi Englannissa ei huomioi ollenkaan sitä milloin joku on testattu positiiviseksi, eikä sitä onko kyseinen henkilö parantunut – tai ylipäätään ottaen saanut oireita. Positiivinen testitulos jää tilastomerkinnäksi ja riittää siihen että kuoltuaan – syystä tai toisesta – henkilö päätyy tilastoihin koronakuolleeksi.

CEBM, Oxfordin yliopiston alainen tutkimuslaitos on otsikoinut tämän aiheeseen liittyvän artikkelinsa osuvasti: ”Tilastollinen poikkeavuus – miksi kukaan ei voi parantua koronasta Englannissa?” Lainaus jutusta:

”Näyttää siltä että PHE etsii säännöllisesti NHS:n tietokannasta henkilöitä jotka on testattu jossain vaiheessa positiivisiksi, ja sitten yksinkertaisesti tarkistaa onko henkilö elossa vai ei. PHE ei huomioi sitä miten pitkä aika COVID testistä oli – tai sitä hoidettiinko henkilöä sairaalassa ja palasiko tämä yhteiskuntaan onnistuneen hoidon jälkeen.”

JOS LUETTE alun lainauksen Ossi Tiihosen kirjoituksesta uudestaan, niin huomaatte että THL on käyttänyt tilastoinnissaan jokseenkin samaa metodia myös Suomessa. Onko toiminta siis WHO:n koordinoimaa? Ja saadaanko tilastot muissakin maissa näyttämään hurjia lukuja, samaa menetelmää käyttäen?

Virallinen koronanarratiivi alkaa pikkuhiljaa uppoamaan koko ajan syvemmälle. Koronavirus on globaali väärä hälytys – tilastollisesti luotu pandemia – tarkoituksellisen epämääräinen käsite jota pyöritellään valtamediassa, mielikuvia lietsomassa. Ja jos joku sitten puuttuu narratiivin aukkoihin, niin meriselityskin lienee valmiina: ”Niin, mehän emme tarkkaan ottaen ole missään vaiheessa väittäneet että koronakuolleet olisivat kuolleet koronaan.”

Toki, onhan kaksi ihan eri asiaa kuolla koronaan, tai sitten saada kuolinsyyksi korona.

Vastavalkea kirjoitti samasta aiheesta jo keväällä: https://vastavalkea.fi/2020/04/10/thl-kuolema-luokitellaan-covid-kuolemaksi-riippumatta-varsinaisesta-kuolinsyysta/. Kaikki sen jälkeen esilletullut informaatio koronakuolemien tilastoinnista vahvistaa aikaisemman artikkelin väittämät.

Ahti Valkeapää työskentelee Vastavalkean toimituksessa, hoitaen mm. julkaisutoimintaa.

Kuva: Pixabay

52 KOMMENTTIA

 1. niinpä…ja ennyt ihan tarkasti enään muista,mutta kuoliko sitä ollenkaan ihmisiä missään tai mihinkään,ennen tätä plandemiaa.
  ja löytyy sieltä global reasearchin sivuilta juttu eräästä hoitajastakin,joka floridasta saapui new yorkiin auttaan korona hädässä.

  • Ei tainnut kuolla 😉

   Koronaa löytynyt Barcelonan jätevesistä jo maaliskuussa 2019 eli huomattavasti aikaisemmin kuin Kiinasta, huomattavasti aikaisemmin kuin maailman laajuista paniikkia alettiin lietsoa

   Researcher confirms detection of coronavirus in Barcelona waste water on March 12, 2019 http://www.chinadaily.com.cn/a/202006/30/WS5efa7efca310834817255f93.html

   Yhdysvalloissa autokolarissakin kuolleet tilastoidaan koronakuolemiksi, jos ruumiista löytyy koronaa. Useat osavaltiot ovat jo tarkemmassa syynissä tilastoharhojen luomisen takia (viimeisimpinä Texas, Florida, Colorado). https://21stcenturywire.com/2020/07/18/statistical-fraud-florida-texas-colorado-all-caught-inflating-covid-cases-and-deaths/

   ”Näyttää siltä että PHE etsii säännöllisesti NHS:n tietokannasta henkilöitä jotka on testattu jossain vaiheessa positiivisiksi, ja sitten yksinkertaisesti tarkistaa onko henkilö elossa vai ei. PHE ei huomioi sitä miten pitkä aika COVID testistä oli – tai sitä hoidettiinko henkilöä sairaalassa ja palasiko tämä yhteiskuntaan onnistuneen hoidon jälkeen.”

   Brittien PHE:n tapa laskea ja tilastoida koronakuolemia tarkoittaa oikeastaan, että kukaan ei koskaan missään toivu koronasta.
   Rajoituksia voidaan pitää voimassa ikuisesti koska korona.

   Sosiaalinen kontrolli…

   • ja eikös myös italian viemäreistä löytynyt jo ennen plandemian puhkeamista koronaa?
    ja siitä hoitajan new yorkin sairaalassa kuvaamasta ja kertomasta vois päätellä,että ei pelkästään liiotella lukuja,vaan myös tarkoituksellisesti tartutettu koronaa…jo valmiiksi sairaisiin.
    myös täys sensuuri ihmetyttää toisenlaisia kertomuksia kohtaan,ja somen sensuuri….tais olla offguardianilla jossain jutussa,kun ihmetteli kirjoittaja,kun koronasta sensuroidaan kaikki,mutta muuta siellä saa kyllä kieltää,ja epäillä,mutta covid asioissa ei saa epäilyksiä esittää….kysehän on flussasta,ja suomessakin kehottettiin vaan sairastaan kotona rauhassa,jos tautia lykkää päälle,ja vasta jos oikein pahoja oireita,niin sitten hakeutua hoitoon….ei ihan istu kuvaan kamalasta tappajataudista…

 2. Lehdistöhän paisuttelee ja levittää vähintään harhaan johtavia uutisia lähes aina muttä miksi WHO ei ole tehnyt mitään korona kuolemien oikean määrittelyn virallistamiseksi ympäri maailmaa vaan antaa kunkin maa määritellä koronakuolemat miten.sattuu.
  YK ja sen virastot alkaa olla korruptoituneita että niiden tekemisiin ei ole luottamista ja WHOkin tässä epidemiassa antautautunut lääketeollisuuden vietäväksin ja ties mihin USA ylivallan vahvistamishankkeisiin taistelussa maailman herruudesta.
  Poikkeustilan julistaminen useimpiin maihin saattaa olla harjoitus johonkin koronaa vakavampaan yhteenottoon USA ja Kiinan välillä joka saattaa eskaloitua maailman laajuiseksi ydin sodaksi ja sitä harjoiteltiin globaalisti poikkeustilalla.
  USAn imperiumi on rappiotilassa että siltä saattaa nyt odottaa mitä tahansa varsinkin nyt kun sen talous on romahtanut. Korona oli fakepandemia jonkun salatun tarkoituksen takia mutta sekin selviää aikanaan mutta varmaa on että USAn deep state on sen takana.

 3. Ensin ilmastohöpinällä testattiin ihmisten hyväuskoisuuden astetta. Heti perään koronakoe meni jo paljon pitemmälle ankaruudessaan. Seuraava kolmas yritys huijata ja pakottaa ihmiset tottelemaan maailman rikkaimpia on ennustusten mukaan tulossa syys- ja joulukuun välillä. Missä muodossa -sen tietävät vain ihmiskiusaussuunnittelijat. Kehotus kuuluu varata joka tapauksessa ruokavaroja kotiin kuukaudeksi.

  • …tai kuudeksi kuukaudeksi. Sellainenkin huhu on, samaan malliin kuten keväällä eli kahden viikon välein kotikaranteenia jatketaan kahdeksi ja taas kahdeksi ja taas kahdeksi ja taas kahdeksi jne. viikoksi.

 4. Tuhosiko korona Amerikan? lopullisesti
  A Nation Falling Apart
  Piece by piece
  PHILIP GIRALDI • JULY 21, 2020
  So, there we are. The United States is troubled by a pandemic that the government seems unable to respond to which has produced record unemployment and bankruptcies.
  Meanwhile, guns and liquor and even coins are in demand while frightened citizens are building home defenses. And much of the government at all levels acts like it is either on the side of or afraid of the destroyers.
  America certainly has always had flaws but it was once a land of opportunity where people could prosper and enjoy more freedom than nearly anywhere else. Those days are gone so just relax and turn on the evening news. Watch a once proud country with a resilient and hard-working people come apart before your very eyes.
  https://www.unz.com/pgiraldi/a-nation-falling-apart/
  https://www.unz.com/ghood/nick-cannon-shows-us-who-is-really-privileged/

 5. Erikoista maassa jossa koronokuolleisuus on maailman korkeimpia ja silti black live matters- mielenosoitukset ainakin Yle- uutisoinnin mukaan ovat sallittuja. Trumpia uhataan jopa oikeustoimin,jos lähettää joukkoja” turvaamaan” järjestystä.

  Onko korona äkykkyystesti? Näin kysytttiin eräässä saksalaisessa televisio- ohjelmassa.
  Väitetään myös, että mitä korkeampi koulutus sitä paremmin koronasyötti ( kuten myös CO 2 – syötti) niellään.

  Trumpin täyskäännös maskin käytössä voi olla vain taktinen keino myötäillä ensin deep statea ja msm: oita ja sen avulla kuitenkin edistää loppujen lopuksi omaa agendaansa.

  • Korona ja älykkyyden lajit olisi mielenkiintoinen pohdinnan aihe. Meidän omaa vankilaansa kiihtyvällä tahdilla rakentava yhteiskuntamme suosii taktista eli lyhytjänteistä ja kapeakatseista älykkyyttä, joka ei osaa yhdistellä pisteitä tai nähdä laajoja yhteyksiä. Ne, joilla on kykyä strategiseen ajatteluun ja laajempaa näkemystä historian politiikan ja talouden prosesseista, osaavat nähdä korona-vedätyksen taakse. Tästä tietenkin tulee paljon pyyhkeitä ja maine hämäräperäisenä salaliittoteoreetikkona. Myönnän, että nykyiset visiot ovat jo niin synkkiä, ettei niitä itsekään enää oikein jaksa tutkia. Pelkkää karmeutta on luvassa. Toisaalta virallinen narratiivi ei ole yhtään sen mukavampi. Massatiedotusvälineet rakastavat pelottelua ja niihin uskovista ihmisistä on tullut aivan hysteerisiä sekopäitä.

   Yhteiskuntamme palkitsee siis nopeasta suoriteälystä ja oletetaan, että kaikki ovat hyvin innostuneita rakentamaan digi-vankilaa itselleen ja läheisilleen ja sinne karua Agenda 21/2030-selliä, josta on kaikki kulttuuriin, esteettisyyteen, traditioon ja luonnonläheisyyteen viittaava riisuttu eli rationalisoitu pois. Ihmisyyttä kavennetaan sekä fyysisessä että sivistyksellisessä mielessä ja tätä toimintaa väitetään älykkääksi.

  • Älykkyystestihypoteesi on mahdollinen. Mutta kumpaan päähän jakaumaa niskalaukauspalkintoja on luvassa? Riippunee siitä, kuka sirkusta loppujen lopuksi pyörittää ja hänen tavoitteistaan. Ihmiskunnan tyhmistäminen vai viisastuttaminen? Havainnoidun historian pohjalta voinee arvata, että intelligentsia saa menolipun Siperiaan ensimmäisten joukossa.

 6. Globalismin perikato alkamssa
  — The Coming Decline of Globalism
  or, How I Learned to Stop Worrying and Love Multipolarity
  KEITH WOODS • JULY 21, 2020
  As a nationalist in the west, it’s often difficult to find any reasons for optimism. A typical month may involve any combination of social media bans, deplatforming and physical threats from society’s dregs, and there is seemingly little to show for the sacrifice by way of tangible victories. I might be forgiven then, for finding cause for optimism in the most unlikely of places.
  Looking to the East, the ascendant Chinese state is removing the last vestiges of western colonial rule and expanding its own rule over Hong Kong. In many ways, Hong Kong is symbolic of the western international order, it has little identity or culture to speak of beyond being a city state ruled by financial interests for financial interests. In fact, its lack of a real identity is precisely its identity, the kind of anti-identity that characterizes the spaces where neoliberalism finds its truest expression.
  The reintegration of Hong Kong is a demonstration that the processes that could create a space like Hong Kong – the seemingly unstoppable wave of liberal globalization and its inevitable effect of the destruction of traditional identities – can be reversed by a people united enough to commit to a rejection of the oligarch’s utopia.

  All over the world, there are signals that the world is waking up to this possibility. The move toward the open society is suddenly seeming less like the inevitable progress of history, and more like a colonial project in service of the financial interests of a few, enforced by an increasingly toothless empire.

  There are now real signs that globalization is coming to an end, and with it the means of its conquest – liberalism, feminism, secularism and materialism – will end too. Without the force of American unipolar hegemony and the expansive dominance of rootless international finance capital, tradition and identity can again assert itself. Here are five reasons why this writer is staying cautiously optimistic about the future….. :
  https://www.unz.com/article/the-coming-decline-of-globalism/

  • Ote yllä olevasta linkistä
   China also has the potential to offer an alternative to American led development for smaller countries, which has often come with unwanted political interference and cultural dominance.
   China, by contrast, seems to have little interest in the internal affairs of its trade partners. The Belt and Road initiative, which promises major infrastructural development for participating countries, is a prime example of Chinese led international development leaving US policy makers in the cold, and is the kind of bilateral regional development which could come to characterize this century.

   Russia’s place as a hegemon is less secure. Their economy remains smaller than Italy’s, and they have struggled to diversify away from their reliance on natural resources as the basis for their economic growth.
   Culturally and militarily, however, Russia has charted an independent course of action, and their realist approach to dealing with western encroachment in Eastern Europe and the Middle East has yielded highly significant victories. Russia responded with the maximum of force and decisiveness in seizing Crimea following a US backed coup in Ukraine in 2014. Its entry on the side of Bashar al-Assad in Syria decisively turned the course of the Syrian civil war dealt a blow to the Zionist-American ambition to oust the strongman and carve up Syria to their liking.
   Russia’s transformation from a failed state of demoralized people subjected to the worst effects of liberal governance and privatization in the early 1990’s to the independent, religious and nationalist state it is today looks like a potential best case scenario for other western countries looking to what comes after globalization.

   • CONCLUSION
    In the short-term, it is easy to see why any optimism toward the future is dim. We went from a marginal voice on the sidelines to an energized movement with our message reaching unprecedented new audiences across mainstream platforms like YouTube during 2015-17. With our acts of truth-telling evading the ability of the elites to control its dissemination, they moved to increasingly marginalize us by swift acts of deplatforming, lockouts of payment processors to financially starve us, and draconian repression in the legal arena.
    This grave situation we now find ourselves in has, understandably, demoralized even our most sincere and committed of activists. Given the trends we see developing among the areas we outlined above, there is a potential ground for seeding an effective political resistance.
    The latent decentralization of technology becoming increasingly realized, the global pushback against American unipolar hegemony, and the desire for financial freedom from the plutocrats fueling the commitment to crypto against the dollar provides us with the tools and new political conditions for charting our own course.
    The prospect of a new world of decentralization and anonymity has understandably excited the imaginations of libertarian and anarchist political factions. It may then seem counter-intuitive for nationalists, who have so tied their fate to that of the nation state, to be optimistic about the move to techno-anarchy. But the potential becomes clear when we realize that our political project is to restore an organic social order, and in the vacuum left by decentralization, it is ripe for localism, traditionalism and identity to flourish.

    But we cannot take optimism for victory with these new developments as a given but rather as an opportunity to reorient the way in which we engage in resistance and assertion of our own interests.

    The idea of trying to appeal to and reorient American hegemony is not only a backward strategy that leaves us playing in an arena set by our enemies but also a poor strategy on the grounds that the world is becoming increasingly less favorable to the stability of American-Zionist Empire.

    We must exercise creativity by forward-thinking and flexible use of the advantages that arise within rapidly changing political conditions across all networks of social, cultural and institutional transformation both domestically and globally. To this end, we have reasons to be optimistic but with optimism for our future, comes the responsibility and steadfastness to act on and awaken the dormant potentials for our advantage. To arise and meet this challenge is a moralizing endeavor in itself.

 7. Viis turvallisuudesta, lääke- ja poliittinen mafia ei välitä, onko se (rokote) turvallista
  THEY DON’T CARE if it’s safe
  By wmw_admin on July 22, 2020

  UK govt. just signed deal for 90 million coronavirus vaccine doses even BEFORE safety testing has been completed
  Some 90 million doses of two different experimental Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccines currently under development by multiple drug giants have been purchased by the British government for mass distribution.
  This is despite the fact that nobody knows for sure whether or not the jabs will even work because they have yet to be tested.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210740
  https://www.naturalnews.com/2020-07-21-uk-signed-deal-90-million-coronavirus-vaccine.html

 8. Kiina on nostanut 850 miljoonaa ihmistä köyhyydestä alempaan keskiluokkaan. Nykyinen presidentti Xi palkittiin tästä saavutuksesta elinikäisellä presidenttiydellä. Kiinan Belt and Road ohjelma on tehnyt siitä maailman johtavan infrastruktuuri rakentajan yhteistyössä eri maiden kanssa Win-Win sopimuksilla.
  Venäjä on taloudellisesti hauraana valtiona tarvinnut ja saanut Kiinalta apua ja on siitä riippuvainen de facto.
  Suvereeni demokratia on termi,jolla ei ole katetta todellisuudessa.

  • Venäjän paikka hegemonina on vähemmän varma. Heidän taloutensa on edelleen pienempi kuin Italian, ja he ovat kamppailleet monipuolistuakseen riippuvuudestaan ​​luonnonvaroihin talouskasvunsa perustana.
   Kulttuurisesti ja sotilaallisesti Venäjä on kuitenkin luonut itsenäisen toimintatavan, ja heidän realistinen lähestymistapansa länsimaisiin hyökkäyksiin Itä-Euroopassa ja Lähi-idässä ovat tuottaneet erittäin merkittäviä voittoja.

   Venäjä vastasi mahdollisimman suurella voimalla ja päättäväisyydellä vallaten Krimin sen seurauksena, kun Yhdysvalloissa tuettiin vallankaappausta Ukrainassa vuonna 2014.
   Sen tulo Syyrian Bashar al-Assadin puolelle käänsi ratkaisevasti Syyrian sisällissodan suuntaa ja antoi iskun sionistien ja amerikkalaisten pyrkimykselle syrjäyttää vahva johtaja ja muokata Syyria mieleisekseen.

   Venäjän muutos demoralisoituneiden ihmisten epäonnistuneesta, liberaalin hallinnon ja yksityistämisen pahimpien vaikutusten alaisesta 1990-luvun valtiosta riippumattomaksi, uskonnolliseksi ja nationalistiseksi valtioksi näyttää nykyään parhaalta mahdolliselta skenaariolta muille länsimaille, jotka etsivät sitä, mikä seuraa globalisaatio.
   **___Russia’s transformation from a failed state of demoralized people subjected to the worst effects of liberal governance and privatization in the early 1990’s to the independent, religious and nationalist state it is today looks like a potential best case scenario for other western countries looking to what comes after globalization.
   https://www.unz.com/article/the-coming-decline-of-globalism/

   • Vahvan kulttuurin arvoa on taloudellisesti vaikea mitata. Omaleimaisen kulttuurin luomat hyödykkeet ja elämykset on hankala muuttaa rahaksi. Esimerkiksi perinteisiä kaavoja hyödyntävä käsityö vaatteissa ja rakennuksissa ja tarve-esineissä luo esteettisiä ja identiteettiä vahvistavia elämyksiä, joiden arvoa on mahdoton mitata rahassa. Käsityö on pois kapitalisteilta ja sen vuoksi se on länsimaissa ’de facto’ kielletty. Sille ei suoda aikaa eikä arvostusta. Tilalle on tuotettu teollinen muotoilu, halpatuotanto, uusien tuotteiden jatkuva tyrkyttäminen massapropagandan (mainonta) avulla sekä globohomo-yhtenäiskulttuuri, jossa nautintoa tuottaa materialistinen tai seksuaalisia perversioita juhlistava hedonismi. Länsi on näiden rappioilmiöiden läpeensä saastuttama, mutta kaikesta huolimatta kehtaa esiintyä maapallon parhaana A-ryhmänä, joka ylimielisesti pilkkaa niitä kansoja, jotka yhä arvostavat perinteitä ja kauneutta.

    • ”… kehtaa esiintyä maapallon parhaana A-ryhmänä…”
     Sanopa muuta … se että kehtaa esiintyä kertoo sen perikadon ja moraalisen rappion syvyyden johon se on ajautunut.

  • Mitä yleensä seuraa siitä, jos kerran suostuu kiristäjien vaatimuksiin? Seuraa yhä uusia, entistä röyhkeämpiä vaatimuksia, kunnes kiristyksen kohde on imetty kuiviin tai alistettu täysin kiristäjän alaisuuteen. Esimerkiksi liiketoiminnan kiristäjä voi lopulta vaatia kohteena olevan toiminnan kokonaan omaan haltuunsa ja kiristetty voi korkeintaan jatkaa orjan kaltaisessa asemassa ”firman” palveluksessa. Miksi ihmiset eivät tätäkään tiedä tai, jos tietävät, alistuvat pelossaan vaatimuksiin tai uskovat, että kiristäjä ajattelee ja toimii kuten normaali ihminen eli tyytyy kohtuullisiin vaatimuksiin tai siirtyy seuraavan kohteen kimppuun? He eivät ymmärrä, että kiristyksen liittyvä sadismi ja kohteen tuhoaminen ovat olennainen osa toiminnan motivaatiota. Uskomatonta typeryyttä ja hyväuskoisuutta.

   • Juuri tuolla tavalla Winston Churchill kiristettiin sionistien agendan puuhamieheksi.
    Ja esimerkkejä löytyy ihan omastakin takaa. Mitä muuta mekään olemme kuin nwo-mafian puuhamies? Niinistön johdolla.

  • Artikkelin alustuksen mukaan ihmiskehon solut kykenevät varaamaan sähköä, ja lähettämään sähkömagneettisia aaltoja toisiin soluihin – toimimaan ikäänkuin antenneina. Siten solut voivat vastaanottaa ja siirtää 5G aaltoja toisiin soluihin, ja tällä on jutun mukaan päärooli koronaviruksen synnyssä kehoon.

   ”DNA muodostuu sähkövarautuneista elektroneista ja atomeista, ja sillä on induktorimainen rakenne.”

   Tämä DNA:n induktori-rakenne vastaanottaa ulkopuolista elektromagneettista säteilyä ja muuntaa sitä sellaiseen muotoon että sitä voidaan siirtää toisiin soluihin (toisin sanoen solujen rakenne mahdollistaa niiden toimimisen myös muuntajana).

   ”Tämä (uusi) aaltomuoto vastaa solun perusrakenteen viisikulmaisia ja kuusikulmaisia muotoja.”

   Aallot synnyttävät reikiä solujen ytimissä olevaan nesteeseen, reikiä joilla on sama viisikulmainen tai kuusikulmainen muoto (toimivat ikäänkuin poranterinä). Täyttääkseen nämä reiät, solut muodostavat uusia samanmuotoisia rakenteita (viisi- ja kuusikulmaisia palikoita). Uudet rakenteet voivat liittyä yhteen – ja synnyttää viruksenkaltaisia rakenteita, kuten koronavirus.

   Olennaista tässä on se että ulkopuolisen aallon aallonpituuden tulee olla lyhyempi kuin solun läpimitan. Ja 5G:n aallonpituus on.

   • Suurkiitos selvityksestäsi Ahti Valkeapää. Itse täystollona koko asiasta kysyisin vielä , mitä seurauksia kyseisestä ” mekanismista ” ihmiselle on? Hypoteesini onkin ettei mitään hyvää. Mitä hyötyä siitä muka olisi, että ”uudet rakenteet voivat liittyä yhteen – ja synnyttää viruksenkaltaisia rakenteita, kuten koronavirus”?

    Jostakin olen kyllä lukenut että 5G: n haitat ihmiselle olisi jo onnistuttu jollakin keinolla eliminoimaaan, mutta en ainakaan vielä ilman kunnon selitystä sitä usko.

    • ”Mitä hyötyä siitä muka olisi, että ”uudet rakenteet voivat liittyä yhteen – ja synnyttää viruksenkaltaisia rakenteita, kuten koronavirus”?”

     Tuskinpa kukaan on missään vaiheessa edes ajatellut että tämänkaltaisesta ihmisten DNA:n muuntelusta olisi (terveydellistä) hyötyä? Tarkoitusperä on varmasti jo alun alkaen ollut joku muu.

     Mitä tulee siihen että 5G:n haitat ihmisille olisi jollain lailla onnistuttu eliminoimaan, niin kaikki viittaa kyllä ihan päinvastaiseen.

  • Ask And You Shall Receive
   By Kevin Boyle on July 23, 2020

   Kevin Boyle – No One To Vote For July 22, 2020
   THEY KNOW THAT THE COVID19 VIRUS IS A TOTAL MEDICAL FICTION.

   … They can spin us any yarn they like about fictitious viruses while causing influenza-type illnesses that only their scientists know about because medical research into these radiations has not been released into the public domain (… again … Arthur Firstenberg recounts the details of this withholding of evidence in “The Invisible Rainbow”).

   Oligarch-sanctioned fiends can get their engineers to sit at computers and decide which 5G frequencies they will broadcast into the environment and what the intensities of those frequencies will be. They alone know the effect of this radiation on vulnerable individuals (it has always been a characteristic of EMF illnesses that the individual’s response to dose of radiation will vary greatly from person to person).

   The 5G towers are now installed across the country, ready and armed.

   Given that there is no scientific evidence being forwarded for why there should be any kind of “second wave” and given that Bill Gates and some of his pals have confidently predicted a second wave “that we will have to take seriously”, it is logical and reasonable to suspect that 5G will be employed to deliver this second wave and (if it will “have to be taken seriously” then) we can expect that some of us will be made very ill indeed by the masters of discourse running this Satanic operation.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210806

  • 5G-härpättimiä on monilla taajuusalueilla. Artikkelin millimetriaaltoja (24-28 GHz, aallonpituus 10-12mm) on kaupallisesti asennettuna USAssa, Italiassa, Etelä-Koreassa ja Uruguayassa. Testiasennuksia on muuallakin.
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_5G_NR_networks

   Tutka lienee yleisempi millimetrisovellus. Autoihin pukkaa jo 78 GHz (aallonpituus 4mm) lähettimiä.
   https://www.designworldonline.com/the-basics-of-automotive-radar/

   Solujen kokoluokka on 0,1-0,01 mm. En tiedä, onko tuollaiset yhtälöt edes lähtökohtaisesti mahdollisia (aallonpituus = 100 x antennin koko). Ehkäpä joku antennitekniikan ammattilainen osaisi selittää?

   • ”Only limited waves with lengths smaller than millimeter could penetrate into cell membrane and interact with DNA inductors. These wavelengths could be observed in 5 G technology. Thus, towers in this technology could exchange waves with DNAs within cells and produce various types of diseases such as COVID-19.”

    Lainaus artikkelista. Siinä väitetään että 5G teknologia kykenee aikaansaamaan aallonpituuksia jotka tunkeutuvat solujen sisäpuolelle.

    • Ja tässä kohtaa täsmennetään että erityyppiset ihosolut voivat toimia antenneina jotka kykenevät vastaanottamaan 5G aaltoja:

     ”These waves and currents are taken by melanocytes, keratinocytes and other dermatologic cells and transmitted to the medium. On the other hand, skin cells could take waves of towers and transfer to other cells and neurons. Thus, dermatologic cells could act as an antenna.”

    • Uskon, jotta sähkömagneettiset kentät vaikuttavat biologiaan. Kysymys onkin, ”miten”? Artikkelin mainitsema ”solukokoa lyhyempi 5G-aallonpituus” on VÄÄRÄ – rullamitalla katsottuna.

     Mutta. Edistyneempi antennitekniikka käyttää fraktaaleita (itseääntoistavia rakenteita). Sama suorituskyky pienemmässä koossa. Jotkut väittävät DNA:n toimivan FRAKTAALIantennina (tästä en ole löytänyt ilmaistiedettä, tiivistelmiä vain). Tällöin rullamitan voi heittää järveen. Väitteen arviointi vaatinee enemmän kuin elektroniikan ja biologian peruskurssit (oma taitotaso).
     https://en.wikipedia.org/wiki/Fractal_antenna
     https://www.shieldyourbody.com/health-risk-cell-phones/#DNA_as_a_Fractal_Antenna

 9. Koronasta on tullut kultti ja sen näkymätön jumaluus eli virus vaatii päivittäistä kunnioitusta ja palvontaa. Käsien pesemiset, ”saastaisten” ihmiskontaktien pelkäämiset, eristyksiin vetäytyminen, töiden ja harrastusten lopettaminen, törkeän näköiset ja hengitystä haittaavat maskit, runsaat raha-lahjat (esim. Suomen n. 8 miljardia ensi alkuun), sekä pelastavan rokote-messiaan odottaminen. Epäuskoisen on kauheaa seurata tätä sivusta ja vielä kauheampaa on nähdä korona-uskoisten nopea normaaliuden hylkääminen, fanaattisuus uudessa uskossaan ja aavistelu siitä, mitä tästä kaikesta seuraa.

  Viruksen ovat liikkeelle laskeneet ja siitä hyötyvät ihmiskunnan kieroimmat ja rikollisimmat ainekset, joiden ote väestöistä on vuosi vuodelta vain kiristynyt. Tämä rikollisporukan touhuja seuranneelle asia on melko selvä ja siksipä suuren yleisön helppo lankeaminen kulttiin oudostuttaa. Sivistyneempi yhteiskunta voisi yhtä lailla torjua sairautta ja sen leviämistä, mutta ihmisten oikeuksia kunnioittaen ja sitä hyötymään pyrkivien aikeet torjuen. Maskit, sulkeisjärjestykset ja lääkekoe-eläimiksi pakottaminen ajavat vain niiden asiaa, jotka pyrkivät yhteiskuntien ilmapiirin voimakkaaseen muovaamiseen siten, että jatkossa se koostuu vain kollektivismiin opetetuista tottelevaisista lampaista, jotka kuuntelevat median ohjeita ja esivallan käskyjä ja pakkosyöttävät ne kanssakansalaisilleen. Yhteiskunnan ilmapiiri muuttuu siten, että se muistuttaa vain yhtä suurta yritystä, laitosta tai korporaatiota, jonka käytökseltään ja ajatuksiltaan yhdenmukaistettuja työntekijöitä ex-kansalaiset ovat. Rockefellerismi saavuttaa näin huippunsa.

  • ”Rockefellerismi (=Rotschildismi) saavuttaa näin huippunsa.”
   Tai/ja Talmudismi kun sionismin varhainen utopia muuttuu ’valittujen mafiaksi’ kun ’sorokset’ ja ’gates’it’ kaappaavat vallan ja toteuttavat N-yahun lempikirjan Talmudin ta Tooran ’The Destroyer God’ jumalan muulle ihmiskunnalle ja muille jumalille ja uskonnoille määräämän tuhon kohtalon
   The Last Zionist
   GILAD ATZMON • JULY 22, 2020
   Early Zionists agreed amongst themselves that it is Jews and their cultural code, rather than the so-called ‘antisemites’ who bring disasters on the Jews. Zionism vowed to ‘civilise’ the Jews by means of a ‘homecoming’. It promised to make them “people like all other people.”
   Maybe it is time to admit that early Zionism was a unique and profound instant in Jewish history. It was the only moment in time when Jews were brave enough to look in the mirror and to admit that they were repulsed by what they saw.
   The first Israelis bought into the ideas of Herzl, Gordon and Borochov. They believed in the possibility of Jewish metamorphosis. But it didn’t take long before the Zionists realised that for Jewishness to survive,
   Goyim are needed. Why?
   Because Jewishness is basically different manifestations of choseness, and choseness cannot operate in a vacuum for the same reason that progressives need ‘reactionaries,’ and supremacists need people to look down upon. It didn’t take long for the early Zionists to make the Palestinians and Arabs their new Goyim. It didn’t take more than a few decades for Israeli Jews to give up completely on the dream of a new Hebraic civilisation. By the 1990s Benjamin Netanyahu realised that it was Jewishness that united the Israelis. Israel under his leadership drifted rapidly from the Zionist dream. It morphed safely into a ‘Jewish State.’
   **___Koska juutalaisuus on pohjimmiltaan erilainen valittuna olon ilmenemismuoto, ja valittuna ei voi toimia tyhjiössä samasta syystä kuin progressiiviset tarvitsevat ”kapinallisia” ja yli-ihmiset tarvitsevat ihmisiä joita katsoa halveksien.
   Ei kulunut kauaa, kun varhaiset sionistit tekivät palestiinalaisista ja arabeista uudet goimit. Eikä kulunut enempää kuin muutama vuosikymmen, ja Israelin juutalaiset luopuivat kokonaan uudesta heprealaisen sivilisaation unelmasta.

   The absurdity here is that together with just a few others including: Uri Avnery, Gideon Levy, Israel Shamir, Israel Shachak, Shlomo Sand, I am probably amongst the last of the Zionists. I guess that we are the few who managed to unshackle themselves, to break out of the ghetto walls and to cross the rough sea between Jerusalem and Athens.
   https://www.unz.com/gatzmon/the-last-zionist/

   • Näin toimii moderni Sionismi. Facebookin hallinta ei riitä, nyt tulee Google mukaan vääristämään totuutta Wikin lisäksi
    Kaikki kolme ovat ’sionistien’ (talmudistien) hanskassa
    Google now ranking the “truthiness” of websites on the coronavirus to determine ad eligibility
    Websites that publish contradictory content about the Wuhan coronavirus (COVID-19) in opposition to the official pandemic narrative are about to lose their eligibility for participating in Google’s behemoth advertising empire.
    Starting on August 18, Google will officially “ban publishers from using its ad platform next to content that promotes conspiracy theories about Covid-19,” meaning unless they tow the government’s version of events, they will no longer qualify for Google ad revenue.

    This is significant because upwards of 70 percent of all online ad spending is controlled by Google. Getting the axe by Google, in other words, means that sites will potentially be cut off from their primary revenue streams simply for offering a different perspective on the pandemic.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210788
    Google’s Blacklist
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210791

    • Being Totally ”Disappeared” by Google
     RON UNZ • JULY 22, 2020
     Early yesterday morning I received a worried note from one of our regular columnists saying our website no longer came up in any Google search results.

     Google and Facebook are the top gatekeepers to the global Internet, and in early May they had both purged us, with Facebook blocking our content and Google de-ranking all of our pages.
     **___Sain eilen varhain aamulla huolestuneen ilmoituksen yhdeltä säännölliseltä kolumnistiltamme, että verkkosivustomme ei enää esiintynyt missään Google-hakutuloksessa.

     Google ja Facebook ovat maailmanlaajuisen Internetin tärkeimmät portinvartijat, ja toukokuun alussa he molemmat olivat puhdistaneet meidät, Facebookin estäessä sisältömme ja Google purkamalla kaikkien sivujemme luokitus.
     https://www.unz.com/announcement/being-totally-disappeared-by-google/

   • Tuo juutalaisuudessa esiintyvä ajatus Jumalan erityisenä suosikkina ja valittuna olemisesta esiintyy muodossa tai toisessa lähes kaikissa uskonnoissa. Ajatus on erittäin vahva kulteissa ja kaikkein vahvin luciferistisissa salaseuroissa, joiden toimintaidea perustuu eriasteisin vihkimyksiin, joiden myötä adeptille paljastetaan yhä enemmän näkymättömän maailman salaisuuksia. Salaseurat ja kabbalistinen juutalaisuus jakavat paljon samaa opillista sisältöä ja ilmeisesti kaikkein karmeimpana piirteenä ihmisuhrit, joita toki vain hierarkian kaikkein korkein taso väitetysti harjoittaa. Vanha Testamentti explisiittisesti torjuu ihmisuhrauksen, joten sen ei pitäisi liittyä millään lailla juutalaisuuteen, kuten me länsimaalaiset sen ymmärrämme.

    Kristinuskossa tai buddhalaisuudessa korostuu itsekriittisyys ja kanssaihmisille haitallisen käyttäytymisen tai ylimielisen ajattelun kitkeminen pois. Antiikin stoalaisuudessa on myös vahva itsekontrollin ideaali. Vanhassa Testamentissa on kohtia, joissa kehotetaan olemaan suopea myös muukalaisille eli ei-juutalaisille. Nämä kohdat talmudismi on jättänyt kokonaan huomiotta tai kierouttanut ne ajatukseksi siitä, että juutalaisten palveleminen orjana on ’gentile’-pakanan suurin onni. Jostain syystä olo ei ole onnellinen, vaikka me suomalaiset olemme palvelleet kansainvälisen pankkikartellin hallitsemaa rahavaltaa jo vuosikymmenet ja ojentautuneet aina sen vaatimusten mukaan. Meno kiihtyi jälleen kerran korona-elvytysrahaston muodossa. Moolok haluaa myös lapsemme ja lastenlapsemme työ- ja verosuoritteet. Tuskin tämäkään riittää.

    • Kungfutsen ajatukset: perintö ihmiskunnalle
     https://mielenihmeet.fi/kungfutsen-ajatukset-perinto-ihmiskunnalle/

     ”On parempi sytyttää kynttilä kuin kirota pimeyttä.”
     ”Kosto tekee vihasta ikuista.”
     ”Tietty määrä rahaa estää ongelmia; suuri määrä houkuttelee niitä.”
     ”Kaikella on oma kauneutensa, mutta kaikki eivät näe sitä.”
     ”Kun tavoite näyttää vaikealta, älä vaihda päämäärää; etsi uusi polku sen saavuttamiseksi.”
     ”Liian pitkälle meneminen ei ole yhtä paha asia kuin olla menemättä tarpeeksi pitkälle.”
     ”Hän joka hallitsee raivoaan, hallitsee pahinta vihollistaan.”

     Suuri osa Kungfutsen filosofiasta on omistettu pienten viisauksien jakamiseen. Sellaisten, jotka kertovat miten elää hedelmällisesti ja miten saavuttaa hyveet. Hänen ajatuksissaan voit nähdä suvaitsevaisen hengen, sellaisen joka puhuu mietiskelyn ja kohtuullisen käytöksen puolesta. Tämä heijastuu seuraaviin ajatuksiin:

 10. @Truth_hunter 23.7.2020 at 12:43 jatkoa … korona pandemian yhteys sionismiin ja nwo-agendaan
  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?

  MARCH 13, 2018 BY GILAD ATZMON
  GA: If Zionism was intially all about the ’promised land’, Neoconservatism stands for the shift towards a ’promised planet.’ How do we bridge the gap between the nationalistic aspiration and the globalist agenda? From Yahweh to Zion by Laurent Guyénot offers some interesting answers. Guyénot doesn’t attempt to tell us what Yahweh is but instead what the notion of Yahweh represents within the contexts of Judaism, jewish culture, Jewish politics and Jewish identification. Guyénot’s offers a very important contribution. I hope that is books are made of fire resistant materials.

  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  Laurent Guyénot
  https://www.veteranstoday.com

  Editor’s note: In these two articles, historian Laurent Guyénot explores questions that you are not even supposed to ask…much less actually think about. Those of us who still read, and think, are grateful. –Kevin Barrett, Veterans Today Editor

  How Zionist is the New World Order?
  by Laurent Guyénot, first published at Vinyard of the Saker

  Laurent Guyénot is the author of From Yahweh to Zion: Jealous God, Chosen People, Promised Land … Clash of Civilizations, 2018. ($30 shipping included from Sifting and Winnowing, POB 221, Lone Rock, WI 53556).

  The Zionist paradox

  Jewishness is full of paradoxes.
  For example, remarked Nahum Goldmann, founder and longtime president of the World Jewish Congress: “Even today it is hardly possible to say whether to be a Jew consists first of belonging to a people or practicing a religion, or the two together” (The Jewish Paradox, 1976)[1].
  The answer has always depended on the circumstances.
  Another paradox is the relationship of Jewishness to both tribalism and universalism: Israelis, “the most separatist people in the world,” in Goldmann’s words again, “have the great weakness of thinking that the whole world revolves around them.”[2]
  **___Juutalaisuus on täynnä paradokseja. Esimerkiksi Nahum Goldmann, maailman juutalaisten kongressin perustaja ja pitkäaikainen presidentti, totesi: ”Tänä päivänä on tuskin mahdollista sanoa, onko juutalaisuus ensinnäkin kuuluminen kansaan tai uskonnon harjoittaminen vai näitä molempia yhdessä” (The Juutalainen paradoksi, 1976) [1].
  Vastaus on aina ollut riippuvainen olosuhteista.
  Toinen paradoksi on juutalaisuuden suhde sekä tribalismiin että universalismiin: israelilaisilla, ”maailman separatistisimmilla ihmisillä”, Goldmannin sanoin, ”on suuri heikkous ajattelussa, että koko maailma pyörii heidän ympärillään.” [2]

  … Ultimately, the deceptive nature of both biblical monotheism and Jewish universalism is a key to unraveling the Zionist paradox: nationalism and internationalism go hand in hand in Israel’s destiny, because Israel is, fundamentally, a biblical and therefore universal project. For the Jewish cognitive elites who determine Jewish public opinion to a large extent, the New World Order is an ancient et eternal idea. It is Israel’s destiny carved in the Bible. It is inherent to Jewishness.
  https://gilad.online/writings/2018/3/13/how-zionist-is-the-new-world-order-and-how-biblical-is-zionism

 11. ”…the New World Order is an ancient et eternal idea. It is Israel’s destiny carved in the Bible. It is inherent to Jewishness.”
  Viime kädessä sekä raamatullisen monoteismin että juutalaisen universalismin petollinen luonne on avain sionistisen paradoksin purkamiseen: nationalismi ja internationalismi kulkevat käsi kädessä Israelin kohtalossa, koska Israel on pohjimmiltaan raamatullinen ja siksi universaali projekti.
  Juutalaisten kognitiiviselle eliitille, joka määrää suuressa määrin juutalaisten yleisen mielipiteen, Uusi maailmanjärjestys on muinainen ja iankaikkinen idea. Se on Israelin kohtalo, joka on veistetty Raamattuun. Se on juutalaisuudelle ominaista.

  Talmudiin ja Tooraan perehtyneelle tuo on selviö ja N-yahu, rabbin poika, onkin avoimesti sanonut ettei Israel tarvitse politiikkansa ohjenuoraksi muuta kuin Talmudin opit joilla hän maata myös johtaa.
  Siksi Israel on erittäin vaarallinen etnis-rasistinen valtio muulle maailmalle ja on kaiken lisäksi onnistunut hankkimaan itselleen ydinaseen jota Kennedy ei olisi antanut ja siksi salamurhattiin.
  Ryöstettyään ensin Venäjän sionistit ovat vallanneet Amerikan ja N-yahun sanoin ’me hallitsemme Amerikkaa’ mikä näkyy Trumpin ’kushner-politiikassa’ jota sionistit käytännössä johtavat Lähi-idän hegemoniaa varmistaen.
  Ihmeellistä ja käsittämätöntä on ettei valkoinen rotu ole kyennyt pitämään puoliaan niin pientä rikollista ryhmää vastaan vaan on sallinut ja sinetöinyt? tuhonsa joka näyttää nykymenolla yhä väistämättömämmältä.
  https://nationalvanguard.org/2020/06/the-future-calls/

  Saksan kansallissosialistit yrittivät vapauttaa oman maansa ja Euroopan sionistien vallasta. Kansallissosialismin suurin vihollinen oli bolshevismi joka oli myös suurin uhka Euroopalle. Hitlerin kansallissosialismi erosi merkittävällä tavalla bolshevikkien kommunismista jonka hän halusi tuhota. NL:n ja kommunismin hän olisi pystynyt helposti voittamaan jos muut maat eivät olisi sekaantuneet sotaan. Mutta Saksa hävisi kun britit, Ranska- ja Usa olivat sionistien puolella ja raukkamaisesti tuhosivat maan. Miksi he sekaantuivat?
  https://truthtopowernews.com/hitlers-socialism-vs-marxs-socialism-n3414

  Ainakaan mitään järkevää syytä siihen ei ole. Todellinen syy: vain siksi että sionistit (’Lontoon kolonna’) sitä vaativat. Rooseveltin rooli varmaan oli keskeinen koska hän itse oli sionisti.
  Toisaalta maan media on ollut ratkaisevassa roolissa valkoisten vallan kaventamisessa ja maan presidentinvaaleissa ja Kennedy taisi olla viimeinen presidentti joka ei ollut sionistien mieleen.
  The Beast That Has Controlled America for 150 Years – Jewish-Owned Media
  Dr. William Luther Pierce (Attack!)
  https://russia-insider.com/en/beast-has-controlled-america-150-years-jewish-owned-media/ri30791

  Dishonest Abe Lincoln Was a Big Fan of Karl Marx, They Even Corresponded (Video)
  Thomas DiLorenzo(LewRockwell) Jul 14, 2020
  https://truthtopowernews.com/history/dishonest-abe-lincoln-was-big-fan-karl-marx-they-even-corresponded-video-n3876

  • ”Ainakaan mitään järkevää syytä siihen ei ole”…
   että Liittoutuneet päätyivät sotaan Saksaa vastaan sillä Saksa ei halunnut sellaista sotaa.
   Saksan Puolan saksalais-alueiden, jotka oli menetetty ww1:ssä (joka ei ollut saksalaisten aloittama sota), takaisin valtaus johti heti siihen että Britit ja Ranska julistivat sodan Saksalle.
   Miksi?
   Ei Saksa niitä mitenkään uhannut. Niin tehdessään he varmistivat sionisti- ja ’muurari-mafian’ agendaa ja oman rotunsa meneillään olevaa tuhoa.
   Ww2:ssa Saksa ei halunnut sotaa kumpaakaan maata eikä Amerikkaa vastaan. Saksa haluttiin tuhota vain siksi että sionisti- mafia ei sietänyt sitä että joku ei suostu pysymään sen määräysvallan alla ja korostaa arjalaisen rodun merkitystä ihmiskunnalle.
   (Tietenkin joka tällaista puhuu leimataan ’natsiksi’ ja on anti-semitisti ’erään tahon’ mielestä, tahon joka ei salli totuuden kertomista vaan leimaa sen vihapuheeksi ja haluaa poistaa sananvapauden.
   Mutta perustellusti voi kysyä olisiko maailma tänään parempi jos Saksa olisi voittanut sodan kommunismia vastaan. Kansallissoisialismin varaan rakentuva maailma on toki terveempi malli – ainakin silloin kun ei korosteta liikaa rotuoppeja – kuin nykyinen pienen pankkiiri-mafian ja sen soros-ym. lakeijoiden vallan varaan rakentuva utopia koko maailman omaan valtaan kaappaamisesta.)
   Olen usein ihmetellyt miksi Winston Churchill sanoi sionistimedian propagandan hirviöksi leimaamasta Hitleristä tällaista:
   Winston Churchill said of this remarkable man:
   ”If our country were defeated, I hope we should find a champion as indomitable to restore our courage and lead us back to our place among the nations.
   Churchill once described Him in this manner:
   ”While all these formidable transformations were occurring in Europe, He was fighting His long, wearying battle for the human heart. The story of that struggle cannot be read without admiration for the courage, the perseverance, and the vital force which enabled Him to challenge, defy or overcome all the authorities or resistances which barred His path. He, and the ever-increasing legions who worked with Him, certainly showed at this time, in their patriotic ardor and love of country, that there was nothing they would not do or dare.”
   … ja kuitenkin lopulta alistui tuon ihailemansa miehen tuhoajien joukon edessä sortuen ww2 lopussa järjettömiin ja raakoihin syyttömän saksalaisen siviiliväestön tuhopommituksiin, kuten Dresdenin, Hampurin. Kölnin jne.
   Toisaalta olen oppinut ymmärtämään hänen sanojen avulla omien vanhempieni suhdetta Saksaan jota he pitivät Euroopan sivistyksen veturina ja brittiläisen imperiumin tärkeänä vastavoimana.
   My Personal Impressions of Hitler – He Was a Great, Brilliant Man – Don’t Believe the Lies, by Leon Degrelle
   Leon Degrelle(Institute for Historical Review)
   ”Hitler — You knew him — what was he like?” I have been asked that question a thousand times since 1945, and nothing is more difficult to answer.
   ”Propagandistit kuvasivat Hitleriä ateistina. Hän ei ollut. Hän halveksi tekopyhiä ja materialistisia pappeja, mutta hän ei ollut yksin siinä. Hän uskoi standardien ja teologisten dogmien välttämättömyyteen, joita ilman, kuten hän toistuvasti sanoi, kristillisen kirkon suuri instituutio romahtaa.
   Hitlerin usko ylitti kaavat ja epävarmuustekijät. Jumala oli hänelle kaiken perusta, kaiken asettaja, hänen ja kaikkien muiden kohtalo.”
   https://truthtopowernews.com/history/my-personal-impressions-hitler-he-was-great-brilliant-man-dont-believe-lies-leon-degrelle
   The Enigma of Hitler
   https://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p22_Degrelle.html
   https://nationalvanguard.org/2020/06/the-future-calls/
   ——-
   Noiden viiden ylläolevan kommentttini, jotka eivät inspiroineet ketään kommentoimaan niissä esiin tuotuja asioita, tiivistelmänä tämä:
   Olen itse päätynyt skenaarioon ettei Amerikka voi vapautua sionistien ja v-muurareiden satanistisista pihdeistä vaan romahdettuaan jää sionistien vangiksi. On hyvin epätodennäköistä että maan johtoon voisi nousta ketään ’hitleriä’ joka palauttaisi vallan alkuperäisille amerikkalaisille.

   Ellei EU hajoa Euroopan kansat eivät voi itsenäistyä ja päästä irti usa-ja sionisti-kahleistaan ja sitä odottaa sama kohtalo. Mutta jos yhteistyö Venäjän kanssa paranee ja se hyväksytään antamaan itsenäistymiseen tarvittavaa apua ja voimaa niin mahdollisuudet paranevat ja lähempi lähentyminen ja yhteistyö Venäjän kanssa luo mahdollisuuden muodostaa yhdessä Venäjän kanssa vastavoima sionistien NWO-agendalle.
   Lopulta Venäjän kanssa yhdentynyt Eurooppa voi yhdessä Kiinan kanssa talouden avulla pakottaa sionistien valtaan jääneen Amerikan polvilleen ja vapauttaa sen sionistien pihdeistä. Se tietäisi sionistien ja v-muurareiden nwo-unelman romahdusta ja pakottaisi ne alistumaan siihen ettei koko maailma pyörii heidän napansa ympärillä. Tai kuten Atzmon sanoo ’make them “people like all other people.” ’.
   Ja lopputulos olisi moninapainen maailma jota ei yksi mafia hallitse.
   https://nationalvanguard.org/2020/06/door-die/
   https://nationalvanguard.org/2020/06/we-must-dismantle-jewish-supremacy-silence-is-not-an-option/

   Viittaan myös kommentteihini täällä: https://vastavalkea.fi/2020/06/19/blackrock-pukki-kaalimaan-vartijana/
   Truth_hunter 25.6.2020 at 11:59 — Truth_hunter 29.6.2020 at 17:40 — Truth_hunter 30.6.2020 at 16:19 — Truth_hunter 30.6.2020 at 13:31 — Truth_hunter 1.7.2020 at 11:08
   ——
   Alexander Hamilton oli yhdysvaltalainen lakimies, upseeri ja valtiomies. Hän oli yksi Yhdysvaltain perustajaisistä.
   The Overwhelming Evidence Alexander Hamilton Was a Secret Jew – Part 1 (FTN Podcast, Audio + Transcript)
   Jazzhands McFeels, James Allsup(FTN Podcast)
   https://truthtopowernews.com/overwhelming-evidence-alexander-hamilton-was-secret-jew-part-1-ftn-podcast-audio-transcript-n2324

 12. Israel Between Lockdown and Annexation
  ISRAEL SHAMIR • JULY 20, 2020 • 2,100 WORDS • 6 COMMENTS • REPLY

  The Israeli model worked. Very few Israelis died of coronavirus. It was hailed as a great success and proof that Jews can excel at anything.
  But there was an obverse side. The Israeli economy collapsed; millions applied for welfare; unemployment is now rampant. All the hard-won economic achievements of recent years went down the drain.
  Their old people had died lonely, deserted, unlamented. Today, Israel is a failed state with a ruined economy and unhappy citizens. They won the round vs. corona, and led other nations into perdition; but instead of an encouraging pat on the shoulder they were destroyed.

  It is not much fun to play the Judas goat, if the safety gate fails to open. The whole idea is that you lead sheep to slaughter, but at the last moment the owners whisk you out through a side gate, while the sheep proceed to be killed. Without this certainty, no goat would lead the flock to the butchers’ knives.

  What went wrong?
  Israeli leaders presumed that their mission was over after they had led the world into lockdown, and demonstrated encouraging statistics. That was a presumptuous presumption. The slaughterhouse managers wanted their favourite Judas goat to lead the nations into the Second Wave quarantine. The Israeli media had made a U-turn, from victorious proclamations of Corona is Defeated, to the re-release of the message We Shall All Die.
  In order to support the paradigm change, Israel embarked on an extensive testing programme. In addition, the definition of severe illness has changed. Under the new definition, low oxygen saturation is a sign of severe illness by itself. Very soon, the best results of extremely low corona deaths morphed into a fear of a fast spreading severe illness. Israel became so contagious, that Israelis weren’t allowed to travel to Europe.

  The government decided to shut down restaurants and swimming pools on weekends, made wearing masks obligatory, and created a panic, despite no new deaths and empty hospitals. But the restaurant owners rebelled. They said they had bought food for weekend guests and they wouldn’t obey orders. And the virus retreated: the government surrendered and postponed the lockdown of restaurants and spas till Tuesday.
  This change convinced the Israelis that the lockdown is not the result of disease, but of government calculations. Now it is a big question whether the Israelis will obey the new quarantine orders, and how police will treat them.
  Meanwhile, Israeli police, as brutal as anywhere, applied full force on the order offenders. Some young people without masks were severely beaten up, taken to jail and fined; no doubt, for their own good.

  The return of coronavirus helped PM Bibi Netanyahu to escape the annexation imbroglio. He primed the trap himself: during the three rounds of elections the country has been going through for the past year, Bibi promised to annex the Jordan Valley and/or the Jewish settlements, to satisfy the settlers and other nationalist voters.
  In the end, he survived the elections; his weak contender Benny Gantz agreed to take the second seat in the Israeli government; his trial proceeds slowly, and his enemies failed to remove him by virtue of indictment. Now he was expected to deliver on the annexation promise. He was not keen to do it, for the Jordan Valley and settlements are anyway under full Israeli civil and military control.

  Israel has all the benefits and none of liabilities of the West Bank occupation. The Ramallah government (NPA) polices the area and takes care of the needs of the Palestinian population.
  If they have no money, they go to Europe to ask for help. Israel does not spend a penny on its captive population, except for prisons. If Israel wants to take a part of Palestinian land for a Jewish settlement, for roads natives are forbidden to use, for military bases, for nature reserves natives are not allowed to enter, no need to ask, just help yourself.
  The fiction of “temporary military occupation” is the best for Jews. While paying lip service to the dream of two states, Jews have everything, and it is not even called ‘apartheid’ (though it is much worse than South African pre-1993 apartheid).
  What would be the profit of annexation? The (legally doubtful) title, and possible troubles of being called an ‘apartheid state’, of requests to provide for the natives, of possible conflict with Arab neighbours. It’s really not worth it.

  By stopping the global machine of supply and distribution, the prosperous North intended to save its old and rich inhabitants from the Covid virus. But the consequences are likely to be so stupendous and traumatic that the world we know will change beyond recognition. Who knows whether the problems of Jews who could not live peacefully with their neighbours will still be relevant in a few years’ time in the face of a total collapse?
  https://www.unz.com/ishamir/israeli-annexation/

  • Ennen oli miehet rautaa….
   Nyt sionisti- ja muurarieliitti voi mielin määrin huijata maailmaa ja palkata isolla rahalla tuomareita puolustamaan rikoksiaan muuta ihmiskuntaa vastaan joutumatta syytteeseen … ja tämä on sitä upeaa länsimaista demokratiaa!

   Keskiajan Lontoon Chamberlain Andrew Horne (c.1270-1328) kirjoitti oikeudellisen oppaan, ”Mirror of Justices”, todeten, että 800-luvun lopun anglosaksinen kuningas Alfred Suuri ansaitsi nimensä, koska hän arvioi tuomareiden käyttäytymistä ja hirtti kymmeniä tuomareita, jotka olivat pettäneet ihmiset.
   Cabalistiset juutalaiset, vapaamuurarit ja heidän huijarinsa ovat tuhonneet kaikki länsimaiset sosiaaliset instituutiot.

   All social institutions in the West have been subverted by Cabalist Jews, Freemasons and their dupes.

   We see this with the collaboration of organized medicine in the COVID hoax. We see it in the media, business, education, church and government. The West has folded like a cheap tent.
   Here, Brabantian looks at the corrupt justice system in historical perspective:

   Mediaeval London Chamberlain Andrew Horne (c.1270-1328) wrote a legal guidebook, the ‘Mirror of Justices’, saying that late 800s Anglo-Saxon King Alfred the Great truly deserved his title, because he reviewed the conduct of judges, and hanged dozens of those judges who had betrayed the people.

   Yet today, people think of judges as ‘the last word’, almost beyond review or question, despite also feeling that justice is not being done.
   People see courts who are destroying families, going easy on some groups or on ‘connected’ major criminals, whilst coming down unfairly hard on certain classes of victims, and denying basic human rights.

   What went wrong?
   Corruption of courts and judges happens in three ways:

   (1) Bent rulings favouring a rich or connected party, as when the judge is bribed or threatened or pleasing his friends

   (2) The judge deviously twisting and extending existing law, ‘interpreting’ to fabricate and invent via court order, ‘legislating from the bench’ to advance an agenda

   (3) The judge biased to favour a particular group over other groups, for example, women over men, one ethnicity over another, one tribe or clan over another.

   Unfortunately, we now see all of the above. As the sense of a ‘higher law’ from heaven has faded from society, black-robed ‘priests’ of the judiciary have grabbed more power.
   ——-
   Mikä meni vikaan?
   Valitettavasti näemme nyt kaikki edellä mainitut. Kun taivaan ’korkeampi laki’ on haihtunut yhteiskunnasta, oikeuslaitoksen mustat ’papit’ ovat tarttuneet enemmän valtaan.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210920

 13. YouTube ei salli virallisten korona-faktojen kyseenalaistamista … voit kiisttää lähes kaikkien muiden sairauksien olemassaolon mutta et koronaa
  Aika erikoista … eikö vaan?
  Ja kuka se taas olikaan joka Juutuupin on kehittänyt ja kenen bisnes se onkaan…? voisiko joku auttaa kun on päässyt unohtumaan… oliko joku harvinainen omistajataho joka yleensä ajaa vain koko ihmiskunnan parasta…? … nyt varmaan joku mafia on iskenyt väliin kun tyyli on muuttunut ihan totalitaariseen suuntaan… (menikö jo liikaa sarkasmin puolelle…?)

  YouTube outlaws “contradicting” the World Health Organization

  YouTube’s censorship of alternative Covid19 narratives has become increasingly overt. Back on May 20th it released its still current ‘policy’ which unashamedly tells potential creators:

  Don’t post content on YouTube if it includes any of the following:

  The list of unacceptable topics and views is fairly extensive

  Denial that COVID-19 exists
  Claims that people have not died from COVID-19
  Claims that there’s a guaranteed vaccine for COVID-19
  Claims that a specific treatment or medicine is a guaranteed cure for COVID-19
  Claims that certain people have immunity to COVID-19 due to their race or nationality
  Encouraging taking home remedies instead of getting medical treatment when sick
  Discouraging people from consulting a medical professional if they’re sick
  Content that claims that holding your breath can be used as a diagnostic test for COVID-19
  Videos alleging that if you avoid Asian food, you won’t get the coronavirus
  Videos alleging that setting off fireworks can clean the air of the virus
  Claims that COVID-19 is caused by radiation from 5G networks
  Videos alleging that the COVID-19 test is the cause of the virus
  Claims that countries with hot climates will not experience the spread of the virus
  Videos alleging that social distancing and self-isolation are not effective in reducing the spread of the virus
  Now we may all agree some of these banned opinions sound odd, even ridiculous. But that’s not the point. Free speech includes the freedom to be odd, ridiculous and plain wrong. Once that right is gone – free speech no longer exists.

  We also need to be sure we don’t let the more risible elements obscure the fact that some very rational and mainstream avenues of thought are being banned from expression here. Including incredibly sweeping statements such as [our emphasis]:

  YouTube doesn’t allow content that spreads medical misinformation that contradicts the World Health Organization (WHO) or local health authorities

  But the prohibition that might be most significant is the first.

  Apparently you can’t go on YouTube and simply say covid19 doesn’t exist.

  You can say bubonic plague doesn’t exist. You can say malaria doesn’t exist. You can question the reality of cancer, diabetes, rubella, chicken pox, hantavirus, African Green Monkey disease, the common cold and any other pathology you can think of.

  Except covid19.

  The real question is – why?

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211217

 14. Korona on myös globaalitason aivopesukampanja:
  Meitä opetetaan pitämään etäisyytä toisimme ja pelkäämään toisiamme. ”Hajoita ja hallitse” strategiaan mukaan…
  Meitä opetetaan myös pitämään maskeja päällä, eli opetetaan etteimme saada olla oma itsemme.

 15. Nyt 6 kk:n jälkeen ollaan näin pitkällä koronahuijauksen jäljillä

  EI OLE MITÄÄN PANDEMIAA — KYSE ON NORMAALI FLUNSSASTA JOTEN ÄLÄ MENE TESTIIN

  There Is No Pandemic
  A British View of the Imposture
  NICK KOLLERSTROM • JANUARY 25, 2021
  https://www.unz.com/article/there-is-no-pandemic/

  ASIAA TUSKIN VOI SELVEMMIN TUODA ESIIN KUIN TÄMÄ ARTIKKELI.
  In Ireland it was found that of fifteen hundred PCR tests ‘all of them were influenza A and B, not one of them were SARS-COV2.’
  So we finally have it that the PCR cannot be relied upon a diagnostic test. Which is exactly what its inventor Kary Mullis said. So forget all of the figures you’ve heard about ‘cases’ and ‘covid deaths’ – they cannot be relied upon.
  Joten tilanne on se, että PCR: ään ei voida luottaa diagnostisena testinä. Juuri kuten sen keksijä Kary Mullis sanoi. Joten unohda kaikki luvut, jotka olet kuullut tapauksista ja koronakuolemista – niihin ei voi luottaa.
  https://vapaudenpuolesta.fi/2021/01/11/koronadystopia/
  Tony Selenius on tehnyt erinomaisen 6-osaisen koronaspesiaalin eli videosarjan, jossa käsitellään perusteellisesti koronatilanteeseen liittyviä teemoja.
  https://vapaudenpuolesta.fi/2021/01/24/koronaspesiaali/
  —————
  Ja tämä rokotuksista … oikotie vainajaksiko?
  https://mvlehti.net/2021/01/30/ruotsissa-jo-43-ihmista-kuollut-koronarokotuksen-jalkeen/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here