Välissä tapahtunut:

Vähä-Kippola on muuttanut Tikkurilaan. Hän valmistaa kanisterillisen liuosta joka sisältää zombieksi tekevää mustaa jauhetta – tarkoituksenaan kaataa liuos juomaveden sekaan vedenpuhdistamolla. Illan viiletessä Vähä-Kippola sieppaa kanisterin kainaloonsa ja lähtee, kenkälaatikossa kuljettamansa torakat mukanaan, kohti läheistä taksiasemaa. Tikkurilantielle päästyään hän alkaa tuntea virtsaamisen tarvetta ja menee tienvieren pusikkoon lorottamaan. Huomattuaan maassa hampurilaisen tähteet, hän laskee torakat aterioimaan. Vähä-Kippola asettuu niiden vierelle maahan, ja jutustelee niitä näitä. Sattumoisin ohiajava poliisipartio kiinnittää häneen huomiota – ja puhuteltuaan Vähä-Kippolaa – pidättää hänet.

Reko istuskeli kyllääntyneenä kantakuppilassaan, tutkien päivän uutisia kannettavastaan. Yllättäen silmille kirkuva otsikko havahdutti hänet, ja hän työnsi oluensa syrjään, keskittyen täysin lukemaansa:

”Ex-poliitikko pidätetty jälleen, tällä kertaa epäiltynä hyvin vakavan ja yleistä turvallisuutta vaarantavan teon suunnittelusta. Poliisi tutkii parhaillaan poliitikon mahdollisia yhteyksiä kansainväliseen terrorismiin, muttei kommentoi asiaa sen tarkemmin, tutkimusten ollessa vielä alkutekijöissään.” Reko tönäisi kannettavan syrjään. Hetken lukemaansa pohdiskeltuaan hän soitti tutulle ja hyvin verkottuneelle rikostoimittajalle. Tämä vastasi samantien, tunnistettuaan soittajan.

”Moro, mitäs sinne? Susta ei oo kuulunukkaan aikoihin mitään?”

”No, eipä sen kummempia, oon yrittäny vähän höllätä tahtii viime aikoina.”, Reko vilkaisi ympärilleen kuin varmistaakseen ettei ketään ollut lähettyvillä, ”Mutta, kuules, just sattu silmiin tää juttu Vähä-Kippolan viimeisimmästä tempauksesta. Onko sulla mitään tarkempaa tietoo tästä?” Langan päästä kuului syvä huokaus. Rikostoimittaja oli juuri keskustellut aiheesta tutkintaa johtavan komisarion kanssa.

”Joo, poliisipartio oli kiinnittänyt siihen huomiota, kun ukko oli maannu yöllä tienvierellä ja jutellu maahan heitetylle hampurilaisen jämälle. Sitten kun siltä löyty viiden litran kanisteri epäilyttävältä vaikuttavaa nestettä – ja sen stoori oli vaikuttanu jotenkin hämärältä – niin partio oli kattonu parhaaksi napata äijä talteen. Seuraavana päivänä kuulusteluissa kävi ilmi että se oli suunnitellu terrori-iskua.” Reko säpsähti.

”Mitä se meinas tehdä?”

”Myrkyttää puolet Uudestamaasta.”, kun Reko ei hetkeen vastannut niin rikostoimittaja jatkoi, ”Sillä oli tarkotus sotkee juomaveden sekaan jostain haalimaansa jauhetta jota se oli kuulusteluissa väittänyt afrikkalaisperäseksi. Joksikin sikäläisten poppamiesten käyttämäksi, joka kuulemma tekee nauttijastaan täydellisen zombien.” Rikostoimittaja piti pienen tauon.

”Ja ilmeisesti ukon perimmäinen tarkotus oli tehdä kaikista suomalaisista zombieita.”

”Zombieita? No eihän tossa nyt oo mitään uutta, mediahan on tehnyt suomalaisista zombieita jo ajat sitten.”

”Ai jaa? Siinä tapauksessa me ollaankin sitten poppamiehen roolissa.” Reko tarttui olutlasiinsa.

”Niinpä, mutta mistä ihmeestä se oli saanu tommosen idean?”

”Torakoilta.”

”Torakoilta?”

”Joo, kuulit oikein. Se oli väittäny rikostutkijoille että torakat tulee hallitsemaan maailmaa. Ja että ne on valinneet hänet maailman johtajaksi. Sitten se oli alkanu uhkailemaan tutkijoita, että jos ne ei laske sitä vapaaksi niin se panee ne viralta, ja sitä rataa. Ilmeisesti äijä on seonnu lopullisesti, ja päätyy kaikella todennäkösyydellä pakkohoitoon. Ainakin tutkinnanjohtaja oli sitä mieltä että oikeus tulee julistamaan sen syyntakeettomaksi.”

”Mutta mistä ihmeestä se oli saanu sen jauheen? Tuskinpa nyt kuitenkaan niiltä torakoiltaan?”

”Sitäkin selvitellään parhaillaan, tosin alustavissa tutkimuksissa on käynyt ilmi ettei jauhe oo vaikutukseltaan Diapamia kummempaa, jos sitäkään. Joten vaikka Vähä-Kippola olisi onnistunut sotkemaan sen juomaveteen, niin sillä ei olisi ollut havaittavaa vaikutusta väestöön.” Rekolle tuli yllättäen mieleen että jauhe liittyi jotenkin Topin klinikkaan ja tämän afrikanreissuihin, muttei maininnut epäilyksestään rikostoimittajalle. Hän oli pitkään hiljaa kännykkä korvallaan.

”Haloo? Ootsä vielä siellä?”

”Joo, en vaan tajuu että mitä ihmettä ukolle on sattunu? Meinaan että olihan se ennenkin ihan oma tapauksensa, mutta jotenkin ymmärrettävissä rajoissa. Nyt se on kyllä ylittäny kaikki mahdolliset ja mahdottomat rajat. Ei voi muuta sanoa.”

”Joku sano että se muuttu sen Intian reissun jälkeen, sähän olit siellä sen kanssa? Sattuks siellä jotain erityistä?” Rekon mieleen palautui aiempi keskustelu Tommolan kanssa. Myös Tommola esitti saman kysymyksen hänelle. Reko yritti muistella miten oli vastannut tälle, muttei saanut enää mieleensä keskustelun yksityiskohtia.

”Sattuhan siellä yhtä sun toista. Mutta millä lailla ne vois liittyy ukon sekoamiseen?”

”Kaikki vaikuttaa kaikeen ja yks plus yks on kaks. Voihan olla että se sai jonkun ihme pöpön sieltä?”

”Ainoo pöpö joka sitä riivaa on viinamato. Se on varmaan vaan juonu aivonsa pihalle.”

”Niinkai? Sitä se komisariokin arveli.” Reko lopetti puhelun ja nouti tiskiltä uuden oluen. Kello ei ollut vielä kahtakaan, ja kuppila oli hiljainen. Reko nautti kantapöytänsä rauhasta, eikä kaivannut seuraa juuri nyt. Kaikki vaikuttaa kaikkeen? Siis perhosvaikutus – perhonen heilauttaa siipiään Intiassa – ja sitten jonkun ennalta arvaamattoman tapahtumakulun seurauksena sattuu sitä sun tätä?

Vaikka hän muisti nähneensä Intiassa perhosia parvittain niin ne tuntuivat olevan sopusoinnussa ympäristönsä kanssa – paikoitellen kuin lentäviä ja ilmassa säkenöiviä kukkapeltoja. Mikä sen sijaan oli ennalta-arvaamatonta oli Vähä-Kippolan harkitsematon, maassa makaavaan lehmään kohdistunut, potku. Sadhun ilmaantuminen paikalle oli suoranainen seuraamus siitä.

Välinpitämättömyyttään ja tietämättömyyttään Vähä-Kippola syyllistyi pyhäinhäväistykseen – ja oli ehkä pienoinen ihme ettei väkijoukko lynkannyt häntä siihen paikkaan. Mahdollisesti vain sadhun läsnäolo pelasti ukon hengen?

Muistellessaan miten väkijoukko osoitti suosiotaan sadhun sanoille, hänen uteliaisuutensa heräsi. Oliko sadhu julistanut eräänlaisen kirkonkirouksen Vähä-Kippolan niskaan? Sitten Rekon mieleen tuli että jupakka kuvattiin kokonaisuudessaan, ja hän tarttui kännykkään.

Jatkuu…

12-osainen jatkokertomus Torakat on lyhennetty versio Ahti Valkeapään samannimisestä, julkaisemattomasta romaanikäsikirjoituksesta.

13 KOMMENTTIA

 1. https://m.youtube.com/watch?v=dHFTZbcJNKU

  Tämä kirjanen, joka nyt tuodaan saksalaisten ja eurooppalaisten saataville sen kolmannessa versiossa, on tarkoitettu valaisemaan tätä vihollista, joka toimii varjoissa. Vaikka vapaamuurarillisten järjestöjen toimille on laitettu piste useimmissa Euroopan maissa, vapaamuurariudelle täytyy antaa erityistä huomiota edelleen, ja erityisesti sen jäsenistölle, kuten sen poliittisille toimille ylikansallisessa mittakaavassa. Kesän 1943 tapahtumat Italiassa osoittavat jälleen kerran sen latentin vaaran, jota yksittäiset vapaamurarit, jopa heidän vapaamuurarillisten järjestöjensä tuhouduttua, edustavat. Vaikkakin vapaamuurarius kiellettiin Italiassa jo niinkin aikaisin kuin 1925, se on pitänyt yllä huomattavaa poliittista vaikutusvaltaa jäsenistönsä kautta ja se on jatkanut vaikutusvaltansa käyttöä salassa. Vapaamuurarit näin ollen seisoivat italialaisten pettureiden eturiveissä ja uskoivat olevansa kykeneviä murskaamaan fasismin kriittisellä hetkellä, häpeämättä pettäen Italian kansan. Tämän kirjasen kolmannen version tarkoituksena on tarjota selvempää tietoa tästä vapamuurarillisen korruption muodostamasta vaarasta ja pitää tahtoa itsepuolustukseen elossa.

  Osa 1.: Historiallinen alkuperä

  I.

  Juutalais-itämainen alkuperä

  Vapaamuurarius on kansallissosialismille vihamielisyyden ideologinen muoto, jonka merkitys, viimeisen kahden vuosisadan historiallisen kehityksen aikana, täytyy lukea verrattavaksi muiden ylikansallisten organisaatioiden vaikutusten kanssa, kuten poliittiset kirkot, maailmanjuutalaisuus ja marxilaisuus. Nykyisessä muodossaan sitä täytyy tarkastella porvarillis-liberaalina maailmanjuutalaisuuden etujoukkona.

  Se korruptoi kaikkien hallitusmuotojen perustat, jotka perustuvat rodullisiin ja kansallisiin näkökulmiin ja antaa juutalaisille mahdollisuuden saavuttaa sosiaalinen ja poliittinen tasa-arvoisuus ja tekee näin ollen tietä juutalaiselle radikalismille sen vapauden, tasa-arvon ja veljeyden sekä kaikkien kansojen solidaarisuuden, Kansainliiton, pasifismin ja kaikkien rotuerojen hylkäämisen periaatteiden tukemisen kautta.

  Kansainvälisten kontaktiensa ja riippuvuussuhteidensa avulla vapaamuurarius sekaantuu kaikkien kansojen ulkopoliittisiin suhteisiin ja tavoittelee hallinnollisten johtajien kautta salaista ulkomaan- ja maailmanpolitiikkaa, joka ei enää pysy hallituksen jäsenten kontrollissa.

  Henkilökohtaisen vaikutusvaltansa sekä taloudellisen suosimisensa kautta vapaamuurarius takaa sen, että kaikki julkisen-, taloudellisen- ja kulttuurielämän paikat täytetään loosiveljillä, jotka tosiasiassa muuttavat vapaamuurariuden käsitteet toiminnaksi.

  Kansallissosialistinen valtio on tuhonnut vapaamuurariuden järjestöt Saksassa ja on myös antanut nostetta samantapaisille toimille monessa muussa Euroopan maassa tämän sodan aikana. Mutta liberaali, vapaamuurarillinen ajattelumalli elää edelleen entisissä loosiveljissä. Lisäksi on vielä vaara, että vapaamuurarilliset ajatukset tekevät vastaiskun niiiden loosiorganisaatioiden kautta, jotka ovat maissa, joissa vapaamuurarit ovat edelleen vapaita tavoittelemaan päämääriään häiriöttä.

  Niinpä tämän vihollisen tutkiminen ja perusopetuksen tarjoaminen siitä kaikille rotuveljille ei ole pelkästään asia, jossa on kyse mielenkiintoisten historiallisten kysymysten pohtimisesta; vaan ennemmin se on välitön velvollisuus taistelussa vihollistamme vastaan.

  • ”… on tarkoitettu valaisemaan tätä vihollista, joka toimii varjoissa. ”
   Tätä se on
   Alleged Salas Family Assailant Previously Worked for US/Israeli Intelligence-Linked Firm
   WHITNEY WEBB • JULY 21, 2020
   https://www.unz.com/wwebb/alleged-salas-family-assailant-previously-worked-for-us-israeli-intelligence-linked-firm/

   Comment 6: Thomasina says:
   July 22, 2020 at 9:06 pm GMT • 100 Words ⇑
   Wow, these guys don’t fool around! This 20-year-old boy, the judge’s only child, assassinated. Snuffed out. Then the assassin conveniently shoots himself, or is sacrificed for the cause.

   Epstein’s personal banker apparently hangs himself. Hope someone didn’t help him!

   This is why THEY succeed and we don’t. This is the difference. Psychopaths vs. people with a conscience.

   Great article, Whitney! Good investigative work.

   • It’s Okay to be White — On Ok olla valkoinen
    Greg Johnson – The Unz Review July 23, 2020

    The Left characterizes the United States and other white countries around the world as systems of “white supremacy” and “white privilege.”
    White Nationalists claim that the United States and most other white countries are committed to “white genocide”: the “great replacement” of whites by nonwhites, which is the predictable consequence of political decisions to promote sub-replacement white fertility, race-mixing, and race-replacement immigration.

    Which of these diametrically opposed positions is true?

    The slogan does not claim that being white is great. It does not claim that being white is better.
    It merely says that being white is okay, which is the faintest possible praise. Furthermore, “It’s okay to be white” says nothing at all about other races. It certainly doesn’t denigrate them.

    So on what grounds could one object to saying “It’s okay to be white”? As Tucker Carlson put it, “What’s the correct position? That it’s not okay to be white?”

    If multiculturalism is truly an ideology of equality and inclusion, then multiculturalists should have no problem saying “It’s okay to be white.” They would grant it the same status as “Black is beautiful” and “It’s okay to be different.” Indeed, whiteness is one form of difference.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=210984
    ——-
    On kyllä uskomatonta että enää ei olekaan ok olla valkoinen.
    Most people interviewed are certain that “It’s okay to be white” constitutes “hate speech,” even though it says nothing negative or hateful about anyone.
    Nyt on ok vain se että on sionisti kuten Biden joka yrittää päästä Trumpin tilalle.
    Ja tietysti ainahan on ok olla ’rappari’, eikö?

    Jewish Self-Glorification
    Self-glorification is commonly defined as the exaltation of oneself and one’s abilities, though one could add that it entails excessive or unjustified elements of superiority. Individually, high levels of self-glorification are correlated strongly with psychopathy.[11]
    https://www.theoccidentalobserver.net/2019/10/16/do-jews-think-differently-aspects-of-jewish-self-glorification/

    Tuohon tekee mieli lisätä että on ok olla suomalainen. Onko? Nwo-mafian mukaan me olemme vain ihmisiä tällä planeetalla.
    Entä onko ok olla mies ja nainen? Ei ole, eikä ole oikein olla tyttö tai poikakaan…
    Ei todellakaan ole ihme että kaikki jne. …. mätänee

  • Eliitin Esoteeriset Symbolit
   Sauli ”Bilderberg” Niinistön kampanjalogossa symboliikasta kiinnostuneiden huomio kiinnittyy oikeassa yläkulmassa olevaan siniseen sydämeen – tarkemmin sen sijaintiin.

   Sydän on asetettu yläindeksiin samalla tavalla kuin asteen merkki (°). Mutta asteen merkkihän tulee aina numerojen jälkeen. Miksi tätä sydämeksi tyyliteltyä asteen merkkiä on käytetty kirjainten yhteydessä?

   Symboliikassa kirjaimilla on aina numerologiset vastineet. Luvut vastaavat aakkosten järjestysnumeroa. S ja N -kirjaimet ovat aakkosissa 19. ja 14. kirjain. Mitä saadaan, kun lasketaan nämä luvut yhteen?
   19 + 14 = 33 … ”33 astetta”. Jopas sattui.

   Niinistön kampanjasivuilla on esitelty myös muita logoversioita, joissa yläindeksissä oleva symboli vaihtelee. Joukosta löytyy mm. tällainen versio:
   Pöllö. Jopas sattui.

   SN-symboliikalla on myös toinen taso. Lyhenne s.n. tulee latinankielisistä sanoista Sine Nomine – ”ilman nimeä” (”without name”). Wikipedian mukaan lyhennettä on käytetty yleisimmin sellaisten kirjallisten tuotosten yhteydessä, joiden julkaisijaa ei tunneta. Eli vapaasti suomennettuna tämän voi kääntää muotoon ”omistaja tuntematon”.

   Vapaamuurarisymboliikalla varustettuja koruja myyvä mastersjewel.com on listannut sivuilleen latinankielisiä vapaamuurarimottoja. Joukosta löytyy myös ”Sine Nomine”.

   Kun Bilderberg-taustaisen presidenttiehdokkaan kampanjalogossa on ”33 astetta”, pöllö ja ”Sine Nomine”, kenen intressejä luulette hänen ajavan? Kenelle hän on lojaali? Kansalle vai ”tuntemattomalle omistajalle”?

   Vuonna 2005 Sauli Niinistöltä kysyttiin onko hän vapaamuurari. Vaustaus oli lyhyt: ”En”.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2017/12/sauli-niinisto-2018.html

 2. Niinpä siinä kävi että torakkaterroriisku ihmisten muuttamiseksi zombieksi epäonnistui kuten saattoi odottaa ja taas VähäKippolaa viedään poliisiasemalle.
  Torakat taisi jäädä tienvarrelle hampurilaisen kimppuun ja niiden ja VähäKippolan tiet erosivat ehkä lopullisesti ellei sitten saanut siepattua torakoita mukaansa.
  VähäKippolan poliittista uraa ei saada jatkumaan mitenkään vaikka miten politikoisi NATO ja EU myönteisisti. Vähäkippolan ainoa toivo on poliittisessa tulevaisuudessaan on torakoissa mutta se voi osoittautua vain harhaksi.

 3. ”Vähäkippolan ainoa toivo on poliittisessa tulevaisuudessaan on torakoissa mutta se voi osoittautua vain harhaksi.”

  Jospa Vähä-Kippola lähtisikin tältä pohjalta mukaan niin se voisi – kunhan petetty ja eu-unessa uinaileva kansa tässä saa ensin kunnolla turpiin globalisti-mafialta – onnistua paremmin:

  IPUN (Itsenäisyyspuolueen) TAVOITEOHJELMA

  –Kaikkien pärjääminen harvoja hyödyttävän kilpailun edelle
  –Oikeudenmukainen ja turvallinen yhteiskunta, jossa ihmiset voivat hyvin, voidaan rakentaa aidon kansanvallan ja valtiollisen itsenäisyyden perustalle.
  –Itsenäinen, EU:sta eronnut Suomi voi tehdä aitoa kansainvälistä yhteistyötä paremmin kuin nykyinen alistettu EU-Suomi.
  –Suomen oikea turvallisuusratkaisu on puolueettomuuspolitiikka sekä pysyminen erossa Natosta ja EU:n sotilasliittokehityksestä.
  –Talous ja markkinat on alistettava palvelemaan ihmistä. On pyrittävä löytämään tasapaino ihmisen tarpeiden ja luonnon kestokyvyn välille.

  1. Erotaan EU:sta ja eurosta, sillä Suomi pärjää paremmin itsenäisenä maana EU:n ulkopuolella
  Oma päätösvalta tarvitaan hyvinvoinnin ja aidon kansanvallan perustaksi. Siksi suurten EU-maiden ja suuryritysten johtamasta EU:sta on erottava. EU-jäsenyys ei ole tuonut Suomelle mitään sellaista hyvää, mitä emme olisi saaneet tai saisi EU:n ulkopuolella. Kun eroamme EU:sta, niin emme putoa tyhjän päälle, sillä meillä on voimassa oleva talousaluesopimus (Eta) EU:n kanssa.

  2. Näennäisdemokratiasta kansalaisten valtioon – sitovat kansanäänestykset käyttöön
  Itsenäisyyspuolue haluaa, että Suomesta tehdään nykyisen näennäisdemokratian sijasta todellinen demokratia, kansalaisyhteiskunta, jossa ihmiset ovat vaikutusvaltaisia päättäjiä eivätkä hallitsemisen kohteita. Kansalaisyhteiskunnassa ei pidä hyväksyä, että rahalla voi ostaa ääniä ja vaikutusvaltaa. Korruption torjumiseksi puolueiden ja ehdokkaiden varainhankintaa on muutettava. Vain yksityishenkilöillä tulee olla oikeus lahjoittaa rahaa poliittiseen toimintaan ja vain 1 000 euroa vuodessa. Myös poliitikkojen omaa rahankäyttöä vaaleissa on rajoitettava. Kuntien ja valtion on otettava käyttöön sitovat kansanäänestykset. Demokratian edellytys on avoin julkinen keskustelu ja tiedonvälitys, vuoropuhelu ihmisten välillä. Jokaisella kansalaisella, päättäjällä ja medialla on oma vastuunsa yhteiskunnasta ja sen kehityksestä. Uusia aatteita edustavia puolueita ei pidä eristää tärkeimmän poliittisen keskustelun ulkopuolelle ja julkinen TV ja radio eli YLE tulee kustantaa verovaroin. Kansanvaltaa voidaan turvata myös siten, että maahan perustetaan poliitikoista riippumaton perustuslakituomioistuin.

  3. Nato-jäsenyys on torjuttava
  Sotilaallinen liittoutuminen ja sodankäynti ulkomailla on tuhoisaa ja haitallista Suomelle. Emme tarvitse vihollisia emmekä terroristien houkuttelua kimppuumme. Suomen turva on Sveitsin-mallisessa puolueettomuuspolitiikassa erossa Natosta ja EU:n sotilasliittokehityksestä. Suomalaisia sotilaita ei tarvita Afganistanissa. Suomen armeija on pidettävä varusmiesarmeijana. Puolueeton, EU:sta irtautunut Suomi voi luoda hyvät suhteet kaikkiin maihin sekä toimia välittäjänä ja sovittelijana maailman kriiseissä.

  4. Rahan hallinta kuuluu valtiolle
  Rahan ei pidä olla yksityisten pankkien luomaa velkaa vaan valtion tulee luoda itse rahansa. Pankeilta tulee poistaa oikeus velan luomiseen tyhjästä. Rahan luomista pitää valvoa ja kiertävää rahamäärää säädellä verottamalla. Valtion ei siis tule painaa rahaa loputtomiin. Valtion luomalla rahalla voidaan maksaa kansalaiset tekemään töitä valikoiduille aloille. Näitä ovat esim. terveyden- ja vanhustenhoito, koulutus, poliisi, armeija, palokunnat, posti sekä rautatiet ja muut liikenneväylät. Pankkeja ei tarvitse kansallistaa, mutta niiden toiminta tulee järkiperäistää. Näin valtion ei enää tarvitse pelastaa pankkeja. Suomi ei tarvitse ulkomaista velkaa, kun sillä on oma raha, keskuspankki ja päätösvalta. Suomen ei pidä eikä tarvitse eristäytyä muusta maailmasta, vaikka nykyinen lähes täydellisen vapaa kaupankäynti maapallolla ei ole maamme etujen mukaista. Täydelliselle vapaakaupalle ja maailmanlaajuiselle keinottelulle ei ole olemassa edes teoreettista perustetta, sillä ns. “suhteellinen etu” kaupankäynnissä ei mm. pääomien vapaan liikkumisen vuoksi nykyisin toimi. Toimii keskittävä “absoluuttinen etu”. Keinottelun vähentämiseksi pitää toteuttaa valuutansiirtovero eli ns. Tobinin vero ja veroparatiisien hyväksikäyttö pitää kieltää. Pääomien siirtelyn ja kaupan täydellisestä vapaudesta hyötyvät vain harvat.

  5. Työttömyyteen ja alueelliseen eriarvoisuuteen on vastattava tosissaan
  Työttömyyden helpottamiseksi tavoitteeksi on otettava elinaikaisen työajan lyhentäminen. Se voidaan toteuttaa esimerkiksi siirtymällä nelipäiväiseen työviikkoon. Työllistämistä vaikeuttaa ja koneellistamista edistää nykyisin, että ns. työn sivukulut peritään palkkasumman perusteella. Tämän tilalle on kehitettävä järjestelmä, jossa työn sivukulut korvataan toiminnan jalostusarvon perusteella perittävällä maksulla, ikään kuin korvamerkityllä arvonlisäverolla. Yritystoiminnan aloittamista ja pienyrittäjiä on autettava nostamalla arvonlisäverovelvollisuuden alaraja 100 000 euron liikevaihtoon. Julkisen vallan eli valtion ja kuntien on huolehdittava työllistämistukijärjestelmän avulla siitä, että kaikki työttömät ja myös nuoret saavat työtä.

  6. Peruspalvelut on turvattava kaikille koko maassa
  Peruspalveluita lamauttava kriisi on korjattavissa hallituksen ja eduskunnan päätöksillä. Esimerkiksi kuntien valtionosuuksia on korotettava ja varat on otettava perumalla veronalennuksia hyvätuloisilta. EU ajaa peruspalveluiden yksityistämistä, amerikkalaista mallia, mutta Itsenäisyyspuolueen mielestä Suomen oma järjestelmä on ollut parempi ja tasapuolisempi.

  7. Perustulo käyttöön, verotus ja tulonjako oikeudenmukaisemmaksi
  On luotava perustulojärjestelmä, joka rohkaisee toimeliaisuuteen ja turvaa kohtuullisen toimeentulon kaikissa elämäntilanteissa. Alle 1 000 euron kuukausitulot on tehtävä verovapaiksi. Pääomatuloja ja ansiotuloja on verotettava samalla tavalla progressiivisesti. Eläkekatto on toteutettava. Kenenkään käteen jäävän tulon ei tarvitse olla yli 10-kertainen pienimpään tuloon verrattuna. Tulojen kohtuullistaminen voidaan toteuttaa verotuksen avulla

  8. Maahanmuuttoon oikeutta ja kohtuutta
  Maahanmuuttoon liittyviä ongelmia ei pidä vähätellä eikä liioitella. Täysin vapaa maahanmuutto sekä siihen liittyvä palkkojen ja työehtojen polkeminen hyödyttävät vain harvoja. Työperäiseen maahanmuuttoon on sovellettava kiintiöitä. Jokaisella valtiolla itsellään tulee olla ensisijainen vastuu omista kansalaisistaan. Laaja maastamuutto tuhoaa yhteiskuntien tulevaisuutta, jos nuoret ja koulutetut muuttavat pois. Moraalinen velvollisuutemme on osallistua kansainväliseen yhteistyöhön kehitysmaissa vallitsevan köyhyyden ja hädän poistamiseksi ja pakolaisongelman ratkaisemiseksi. Kaikkia ei voida auttaa omassa maassaan tai lähialueellakaan, minkä vuoksi maahamme on myös vastaanotettava kohtuullinen määrä hätääkärsiviä ns. kiintiöpakolaisina. Maahanmuuttajien sopeutumisen helpottamiseksi ja syrjäytymisen estämiseksi heille on järjestettävä riittävästi suomen kielen ja suomalaisen tapa- ja muun kulttuurin opetusta.

  9. On siirryttävä kotimaiseen uusiutuvaan energiaan
  Ydinvoiman rakentamisesta on luovuttava. Suunnitteilla olevien ydinvoimaloiden rakennusluvat on alistetteva kansanäänestykseen. Kotimaisiin uusiutuviin energialähteisiin perustuva energiantuotanto on maamme kokonaisedun mukaista ja parasta turvallisuuden, työllisyyden, omavaraisuuden, huoltovarmuuden, ympäristön ja myös talouden kannalta.

  10. Puhdas kotimainen ruoka on perusoikeus
  EU-jäsenyyden ulkopuolella voidaan turvata kotimaisen ruoan tuotanto, voidaan torjua geenimuunnellun ruoan tuleminen Suomeen ja voidaan vaatia ruokaan alkuperämerkinnät. Itsenäisellä maatalouspolitiikalla on turvattava perheviljelmiin perustuva maatalous, lähiruuan saatavuus, maamme nykyistä parempi ruokaomavaraisuus ja huoltovarmuus sekä ruoan kohtuullinen hinta.

  11. Tavoitteeksi tasapaino ihmisen ja luonnon välillä
  Kokonaistuotanto, BKT ei mittaa hyvinvointia. Hyvinvoinnin mittaamisessa on otettava huomioon esim. tulonjako, ympäristön tila ja se, tyydyttyvätkö kaikkien ihmisten perustarpeet. Keskeiseksi tavoitteeksi on otettava aidon kehityksen mittarin (GPI:n) tai vastaavan indeksin ottaminen päätöksenteon työkaluksi, tavoitteena ihmisten perustarpeiden tyydyttäminen sekä tasapaino ihmisen tarpeiden ja luonnon kestokyvyn välillä. Tasapainolle ja kestokyvylle rakentuva talous koituu kansalaisten, koko ihmiskunnan ja luonnon hyväksi.

  • Elpymisrahaston kautta tulonsiirtounioniin ja liittovaltioon; yhteiskunnallinen murros on välttämätön

   ”Elpymisrahasto on saanut uudet ulottuvuudet. Sen sijaan, että Suomi vaalisi kansakuntaansa hyödyntävää omavaraistaloutta ja keskittyisi itsenäiseen rahapolitiikkaan, kaataa Suomi Euroopan unionin hyödyksi entistä enemmän rahaa elpymisrahaston yhteydessä. EU-budjettia koskevien neuvottelujen tuloksena on päädytty koronaelpymisrahastoa koskien Suomen osalta tulokseen, jossa Suomi maksaa reilusti 600 miljoonaa euroa enemmän kuin aikaisemmalla budjettikaudella.

   Annamme kaikkemme Unionin puolesta
   Suomi on valinnut liittovaltion suunnan
   Ekonomisti ja taloustieteen dosentti Tuomas Malinen ei kiittele elpymispakettia, vaan jyrää sen jyrkin sanoin Uuden Suomen blogissaan.

   Uusliberalistinen talouspolitiikka imee kuiviin Suomen ja suomalaiset.
   Yllä esitetty uusliberalistinen talousjärjestelmä on myös syynä siihen, että Suomi on ajautunut elvytyspaketin kaltaisten huijauksien uhriksi. Elvytyspaketti on tietysti vain yksi lukuisista modernin kolonialismin instrumenteista.
   Suomen valtiolla ei ole oikeutta luoda rahaa, jota luovat Euroopan keskuspankki sekä liikepankit. Suomessa on siirryttävä rahareformiin, mutta ei talousdemokraattien edottaman rinnakkaisvaluutan sovelluksella.

   Jotta talousdemokratian reformi voitaisiin aloittaa ilman rinnakkaisvaluuttaa, Suomen tulisi erota sekä Euroopan unionista että eurosta. Nämä toimenpiteet eivät ole mahdollisia nykyisen hallituksen ja eduskunnan aikana. Mainitut operaatiot eivät voi myöskään toteutua nykyisten hallituspuolueiden sosiaalidemokraattien, keskustan, vihreiden, vasemmistoliiton ja ruotsalaisen kansanpuolueen valtakaudella. Voitaisiin ajatella, että mainitut toimenpiteet eivät ylipäätään olisi mahdollisia nykyisen poliittisen järjestelmän puitteissa.

   Suomen valtiolla pitäisi olla oma valuutta ja valtiolla olisi oikeus luoda omaa rahaa keskuspankkinsa kautta sekä käyttää sitä investointeihin ilman korkoa. Tällainen itsenäinen talouspolitiikka rahoitusjärjestelmänä kartuttaisi valtion vaurauden astetta yhteiseksi hyväksi.
   Täten valtion keskuspankin rahoituksella turvattaisiin valtion yritysten sekä yksityisten yritysten toiminta. Selvää tietysti on, että vaurastuminen perustuu tuottavaan työhön, ja sen laatuun ja määrään. Tällöin kysynnän ja tarjonnan lainalaisuuksien mukaan kuluttajien tulojen kasvu lisää kysyntää, joka puolestaan kasvattaa tuotantoa, jolloin talous kokonaisuudessaan vaurastuu. Lisäksi olisi tulevaisuudessa käytävä suoraa vaihtokauppaa ulkomaiden kanssa vaihtamalla tuotteita ja hyödykkeitä ohittamalla pankkien välikädet.
   Valtion omistuksessa oleva keskuspankki voisi luoda tarvittaessa rahaa velattomasti, jota säännösteltäisiin inflaation ja deflaation (rahan arvon nousu) eliminoimiseksi. Velattoman rahan jakelu tapahtuisi esimerkiksi valtion kulutuksen mukaan tai perustulon kautta. Velkarahan tulisi olla korotonta. ”
   http://www.magneettimedia.com/37810-2/

  • ”Kuntien ja valtion on otettava käyttöön sitovat kansanäänestykset. Demokratian edellytys on avoin julkinen keskustelu ja tiedonvälitys, vuoropuhelu ihmisten välillä. Jokaisella kansalaisella, päättäjällä ja medialla on oma vastuunsa yhteiskunnasta ja sen kehityksestä.”

   Tuo pieni ote on ehkä se kaikkein tärkein asia IPUn tavoiteohjelmassa.

   Se on jotain aivan muuta kuin mitä tämä paljon kehuttu edustuksellinen epä-demokratia (ED, eliitin ’demokratia’) jossa kansa sysätään sivuun päätöspöydistä ja eduskunta korruptoidaan ja muutetaan joidenkin ’hillo-tolpaksi’.
   On syytä korostaa että juuri ED on mahdollistanut kaiken sen kaaoksen missä nyt ollaan ja mistä kansa yhä enemmän kärsii.

   • Tähänkin pieni lisähuomautus. Suorat kansanäänestykset edellyttävät ehdottomasti nykyisen ideologisesti yksiäänisen media- ja asiantuntijavallan hajauttamista. Vähintäänkin Yle pitäisi pilkkoa osiin. Myös journalistiikan opetukselle ja järjestötoiminnalle on saatava rinnakkaisia polkuja. On myös tiedostettava uutismediaa ja some-alustoja hallitsevien korporaatioiden yksiäänisyys tai poliittis-ideologiset ambitiot. Tällä hetkellä hallitukset toimivat juuri päinvastoin ja pyrkivät erilaisin uhkasakoin ym. toimenpiteiden avulla lisäämään em. medioiden yksiäänisyyttä. Toisaalta mediat ja niiden taustatahot piiskaavat päättäjiä haluamiinsa toimenpiteisiin. Nämä leikkivät keskenään piirileikkiä, josta kansalaiset on jätetty joko kokonaan syrjään tai heidän äänessä tuotetaan esiin erilaisten manipuloitujen gallup-lukujen muodossa.

    • Aivan, mutta jos demokratia toteutetaan kuten yllä todetaan — ”Kuntien ja valtion on otettava käyttöön sitovat kansanäänestykset. Demokratian edellytys on avoin julkinen keskustelu ja tiedonvälitys, vuoropuhelu ihmisten välillä. Jokaisella kansalaisella, päättäjällä ja medialla on oma vastuunsa yhteiskunnasta ja sen kehityksestä,” — niin sehän takaa sen että meille kaikille tärkeitä asioita voidaan silloin hoitaa toisin kuin nyt kansanvallan avulla.
     Jos kansa sitten ei osaa toimia viisaasti kokonaisuutena kun sille tarjoutuu siihen mahdollisuus niin silloinhan se joutaa kuolemaan elinkelvottomana. Tai se joutuu kuolemaan koska sellainen tyhmyys ei kuulu elämään ja hyvä niin. Niinhän käy luonnossakin.
     Itse kuitenkin uskon siihen että kansa tai sen enemmistö pystyy siihen.

  • IPU tarvitsisi myös konkreettisemman ohjelmapaketin kauniin periaateohjelmansa rinnalle. Toisaalta myös muiden puolueiden ohjelmat ovat samanlaista kaunista diipa-daapaa, jolla ei ole kosketusta konkreettisiin toimiin. Konkreettiset toimet niille sanelee joku muu taho, kunhan ne ensin ovat kammenneet itsensä hallitusvaltaan.

   Mutta on IPU tervetullut vaihtoehto perussuomalaisten rinnalle. Itselleni PS edustaa henkisesti vierasta anti-kultturellia ajattelua, jossa BKT on kaiken mitta. Sillä ei ole mitään tarjolla sellaiselle väestölle, joka toivoisi Suomeen monipuolisempia mahdollisuuksia ihmisille toteuttaa itseään hengenviljelyssä esimerkiksi kulttuuriin, akatemiaan tai luonnonsuojeluun liittyvän toiminnan kautta. Tässä liikutaan oikeastaan vasemmiston perinteisellä tontilla ja nyt tuo alue on sikäli vapaa, kun vasemmisto muuttui uusmarxilaista identiteettipolitiikkaa tai brutaalia subversiopolitiikkaa harjoittavaksi liikkeeksi. Persut puolestaan korostavat jatkuvasti pikkuporvarillisuuttaan ja tuovat esiin vihamielisyyttään em. yhteiskunnan ”tuottamattomia” sektoreita kohtaan. Persujen nuivuus on sikäli ymmärrettävää, että nuo sektorit ovat tällä hetkellä jääneet uusvasemmiston tai viherteknokraattien haltuun ja ovat niiden turmelemia.

   • ”Mutta on IPU tervetullut vaihtoehto perussuomalaisten rinnalle.”
    Itse Persuihin pettyneenä sanoisin: persujen tilalle.
    Mitä persut ovat tehneet maamme hyväksi?
    Eivät mitään konkreettista, vain suuria puheita, ei mitään aitoa todellista ja koko puolueen kapinaa ja kansan etujen ajamista. Brysselin orjuutta on oltu tukemassa.
    Joku onkin leimannut ne piilo-kokkareiksi.

 4. Guuglaatko paljon ja uskot saavasi oikeaa tietoa?
  Katin kontit … guugel on sionistien renki meilläkin siinä kuin Jenkeissäkin ja palvelee sinun pitämistä eliitin polulla
  Muistathan: Jos Guugel-setä sanoo jotain niin asia ei välttämättä ole niin.

  Google Bosses Have Far Too Much Power to Decide What Americans Know – Their Censorship Is Completely Out-of-Control
  Should the phone companies be able to permanently cut off your service if you say something they don’t like?
  Google-pomoilla on aivan liian paljon valtaa päättää, mitä amerikkalaiset tietävät – heidän sensuurinsa on täysin hallitsematon
  Pitäisikö puhelinyhtiöiden pystyä katkaisemaan palvelusi pysyvästi, jos sanot jotain, mistä he eivät pidä?

  Ron Unz Thu, Jul 23, 2020
  https://russia-insider.com/en/google-bosses-have-far-too-much-power-decide-what-americans-know-their-censorship-completely-out

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here