Suomessa on kohistu EU:n budjetista sekä erityisesti 750 miljardin euron suuruisesta elvytysrahastosta, josta neuvoteltiin viikonlopun yli Brysselissä – unionin historian pisimmässä maratonkokouksessa. EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyenin mukaan 90 tuntia kestänyt kokous oli kuitenkin kaiken vaivan arvoinen.

Unionin seitsemänvuotinen budjetti ja näennäisesti koronakriisin hoitoon tarkoitettu elvytysrahasto menivät läpi. Valtamedia on antanut ymmärtää, että elvytysrahastosta käytiin suurikin vääntö, mutta arvelen enimmän kohun olleen vain suurelle yleisölle tarkoitettua teatteria. Federalistisen EU:n projekti eteni taas hieman, mikä oli euroeliitille pääasia.

Pääministeri Sanna Marin on saanut runsaasti kritiikkiä neuvottelujen jälkeen. Suomessa on keskusteltu kiivaasti siitä, oliko lopputulos maamme kannalta hyvä vai ei. Kokoomuksen vuoro on tällä hetkellä esittää oppositiopuoluetta, joten Petteri Orpo suhtautui Marinin aikaansaannoksiin skeptisesti.

Iso numero tehtiin myös siitä että Ruotsi, Itävalta, Tanska ja Alankomaat saivat tingittyä alennuksia jäsenmaksuihinsa – ja näiden maiden neuvottelutaitoja painotettiin joissakin kommenteissa. Ehkä siksikin valtiovarainministeri Matti Vanhanen yritti Ylen aamussa avata Suomen saamia etuja, ja budjettisovun merkitystä.

PERUSSUOMALAISTEN puheenjohtaja Jussi Halla-aho puolestaan on sitä mieltä että elvytysrahaston läpimeno sellaisenaan ei tiedä Suomelle hyvää. ”Vastuullisemmin talouttaan hoitaneet maat rahoittavat toisten maiden pitkäaikaisia, huonosta taloudenpidosta johtuvia ongelmia”, Halla-aho totesi nyrpeästi. Oikeassahan hän toki on, mutta entä sitten?

En ole Suomen nykyisen(kään) hallituksen puolustaja, mutta väitän että Kokoomus ja muut liittovaltiokehitykseen suopeasti suhtautuvat eurofiilipuolueet olisivat tuskin neuvotelleet Suomen nimissä sen kummempaa sopimusta – vaikka nyt julkisuudessa räksyttävätkin.

Faktahan on, ettei Suomessa ole – ajoittaisista kriittisemmistä äänenpainoista huolimatta – yhtään euroeroa ajavaa eduskuntapuoluetta. Tässä yhteydessä kulunut sanonta, koirat haukkuu mutta karavaani kulkee, pitää paikkansa. Populistisella retoriikalla saattaa saada ääniä, mutta teot puhuisivat puolestaan enemmän. Niitä ei liene tulossa, joten fixit jäänee vielä toistaiseksi sosiaalisen median keskusteluihin.

TUNTUU SILTÄ että monille EU-jäsenyys on elinehto lähinnä sen takia, että Suomi voisi jatkossakin kuulua ns. läntisen arvoyhteisön velkataikapiiriin. Ja koska syvällä median luomassa suomalaisessa tietoisuudessa piilee tuo paljon puhuttu Venäjän uhka, niin pelätään että ilman unionia voisimme ajautua jopa Venäjän etupiiriin. Ihan riippumatta siitä olisiko se Suomelle parempi vaihtoehto kuin nykyinen euro-orjuus – ja toiminta Washingtonin syvän valtion hybridisota-apurina. 

Viimeisin huomioni koskee Kiinaa. Neuvottelujen tulosta on perusteltu myös Kiinan uhalla, siten että jos sopua pelastuspaketista ei olisi syntynyt, euromaiden yhdeksi vaihtoehdoksi olisi saattanut tulla kiinalainen raha – mikä ilmeisesti olisi ollut vielä huonompi vaihtoehto? Itse en ymmärrä sitä miten elvytysrahasto voisi estää kiinalaisinvestoinnit euromaissa? Mutta ehkäpä mielikuvilla pelaaminen onkin tässä tärkeämpää? Eliitin mielestä suomalaiset veronmaksajat voivat edelleenkin nukkua yönsä rauhassa – olemmehan yhä läntisen arvoyhteisön maksavia jäseniä.

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

34 KOMMENTTIA

  • Blogi: Laura Huhtasaari, la 25.07.2020 10:57
   Suomesta on tulossa renki

   Pääministeri Sanna Marin esiintyi EU:n elvytyspakettia koskevassa tiedotustilaisuudessa voittajan elkein kehumalla neuvottelutaitojaan muun muassa nostamalla esiin sen, että hän yhden illan aikana nosti Suomen maataloustukia 250 miljoonalla eurolla.
   Tosiasiassa Suomen maataloustukien taso pysyy rahoituskaudella 2021-2027 lähes nykyisellään, mutta EU-nettojäsenmaksu nousee 100 miljoonalla eurolla vuosittain. Tämän päälle EU haluaa vielä oman verotusoikeuden, jolloin Suomessa alettaisiin kerätä erillisiä EU-veroja, joiden tuotto menisi suoraan Brysseliin.
   EU:n elvytyspaketista Suomi jää miinukselle 3,4 miljardia euroa, joka tulee sen 20 miljardin velkavuoren päälle, jonka Suomi ottaa tänä vuonna koronaviruksen aiheuttaman talousshokin vaimentamiseksi.
   … Koronapaketilla on tarkoitus kiihdyttää liittovaltiokehitystä. EU on suurvaltaprojekti, joka vie Suomen kohti liittovaltiota ilman kansan lupaa ja vielä viheliäisin keinoin, pikkuhiljaa hivuttaen.
   Malinen kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan: ”Rahasto onkin siirtyminen tulonsiirtounioniin ja edelleen liittovaltioon. Se on EU:n perussopimuksen, SEUT:n, artiklan 125 selkeä rikkomus. Samalla EU:n lainanotto ja tulonsiirtojen jakaminen budjetin kautta rikkoo SEUT:n artiklaa 310.”
   EU on oppinut, että kansalta ei pidäkään kysyä. EU inhoaa kansanäänestyksiä, koska kansa voi äänestää väärin. Malisen mielestä Suomen kansan tulisi äänestää elvytyspaketista, koska on ilmiselvää, että tämä ei ole se Euroopan unioni, johon liityimme, eikä eduskuntavaaleissa äänestetty tällaisen politiikan puolesta.
   https://beta.oikeamedia.com/o1-141200
   ——
   Kummastuttaa vaan kun LH istuu Brysselin pöydissä joissa ei mitään voida tehdä maamme hyväksi vaan päinvastoin vain edistää sionistien nwo-agendaa ja Euroopan alistamista nwo-mafian valtaan USAn tavoin. Kuten Malinen sanoo ”EU inhoaa kansanäänestyksiä, koska kansa voi äänestää väärin” (=vastoin nwo-mafian tahtoa). Miksi siis istua siellä?
   Ja kyllähän nämä ikävät tosiasiat jokainen voi lukea mediasta. Ei näistä tarvitse omaa ääniharavaa palvelevia ’ruikuttavia blogeja’ tehdä vaan alkaa tekemään töitä etteivät ne toteutuisi. Ja se työ pitäisi tehdä omassa maassa.

   Tämä on se Persujen ärsyttävä häpeätahra jota on vaikea hyväksyä. Omaa maata pitäisi olla nyt pelastamassa eikä istua kuluttamassa meidän rahoja Brysselissä ja vain lujittamassa meidät kokonaan nielevää liittovaltiokehitystä.
   Jo pelkkä siellä mukanaolo merkitsee kansan väheksymistä ja vetäytymistä vastuusta omalle kansalle. Ja se on kaiken lisäksi vielä sekä rahan että energian turhaa kulutusta jota ei voi mitenkään arvostaa.

 1. Markku Siiran mainio kirjoitus poiki pari kommenttia. Naton aseistautumista perustellaan vahvasti paisutetulla Venäjän uhalla. Venäjä ei hyökkää Natomaihin, mutta Suomen Lappi voisi olla Natolle sopiva harjoituskohde pienelle harjoitussodalle.
  Kiina on jo vuosia investoinut Etelä-ja Itä-Euroopan maiden infrahankkeisiin huomattavia summia. Yhteistyötä Koordinoidaan 1+ 16 valtioiden kokouksissa pari kertaa vuodessa. Italia teki viime vuonna suuren Belt and Road sopimuksen kolmen sataman uudistamisesta Kiinan kanssa ja sai lännen vihat tästä.

 2. Ukrainan entisen presidentin läheinen kumppani, oligarkki Alexander Onischenko, on tullut julkisuuteen ja paljastanut Maidan- vallankaappauksen keinotekoisuuden ja valtavan korruption, rahanpesun ja huijaamisen, mitä Ukrainassa on tapahtunut. Nyt puhutaan myös Biden-Leaksistä. Entinen varapresidentti poikineen on hyväksikäyttänyt Ukrainan energiavaroja ja rahoittanut niillä jopa Hillary Clintonin vaalikampanjaa. George Soros on häärinyt mukana ja toiminut pilkkahinnalla ostamansa paikallisen energiayhtiön avulla erittäin voittoisasti. Hän on kääntänyt Venäjältä tulevan kaasu/öljyputken suunnan maan länsipuolella takaisinpäin ja netonnut näin moninkertaisen hinnan ”läntisestä tuotteesta” ukrainalaisilta. Nyt maa on köyhääkin köyhempi, riistetty, alistettu, masennettu.

  Suomessa on vaahdottu Erkki Tuomiojaa , Sauli Niinistöä myöten Ukrainasta Venäjän uhan alla. Totuus on toisenlainen. Tämä slaavilainen, puolivenäläinen serkkumaa on kärsinyt toiselta puolelta maapalloa käsin ohjatusta vallankaappauksesta, resurssien härskistä ryöstämisestä ja turhasta militarisoinnista. Toimeksiantajana deep state ja demokraattinen puolue, joka on rahoittanut näin myös toimintaansa USA:ssa. Sama taho toteuttaa nyt maailmanlaajuista koronavallankaappausta illuusion ja valheen avulla. Tarvitsemmeko kipeästi hävittäjiä? Jos, niin puolustautumaan tällaista läntistä hirmuhallintoa vastaan.
  Samanlaisia kieroja, epäisänmaallisia pelureita kuin Maidan-kaappauksen oligarkit, on Suomi täynnä. Kansa kärsii täällä juuri kuten Ukrainassa ja olemme ihan pian yhtä surkeassa jamassa kuin eteläinen kohtalotoverikansa. Keskisuuren kaupungin kaunisteltu työttömyysaste on maassamme tällä hekellä 21 % eli joka viides on työtön. Kaikki olennainen vaietaan tai valehdellaan täällä. Valtiovarainministeri kasvatti kansalaisille puhuessaan vain nöyryyttä ulkomaisten suurpankkien edessä, että saamme velkaa, jolla kustannamme Italian mafian mersut.
  https://www.youtube.com/watch?v=cvP3TUS3daE
  Anti-Spiegel

  • Niin se vaan on ettei tämä länsimainen ’eliitin demokratia’ saa aikaan muuta kuin rikollisuutta ja kansojen tuhoa. Psykopaatit juhlivat ja kansa kärsii.
   — Putin on osuvasti sanonut että ”Universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.”
   Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”. … ”suvereeni demokratia. . . on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.” Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
   Siinä se.
   Niin pitäisi tehdä kaikkien jotka haluavat välttyä joutumasta sionisti- ja rapparimafian kynsiin.
   Jos Suomikin olisi ollut vastuussa vain oman kansansa enemmistön mielipiteelle niin me olisimme yhä itsenäinen maa eikä meitä olisi voitu salakavalasti uittaa EU:n eliitin hyötykäyttöön.
   Edustuksellinen demokratia on rahaa ja mediaa hallitsevan mafian oivallinen työväline.

   • Oman maamme versio ’suvereenista demokratiasta’

    Teuvo Hakkarainen on juhlinut lomalla railakkaasti – nuorelta naisystävältä nuhteita

    Teuvolle alkoholi on kesällä maistunut paikallisessa baarissa. Syksyllä korkki menee kiinni.
    Aikaisemman raittiuslupauksen rikkomiseen Teuvo Hakkarainen suhtautuu tyynesti.

    Hän kävi muutama viikko sitten Brysselissä, jonne on tarkoitus palata syyskuun alussa töiden pariin.
    Silloin korkki menee kiinni, europarlamentaarikko lupaa.

    Stephanie-rakas ei ole suhtautunut myönteisesti Hakkaraisen juomiseen.

    – Vähän se naputtaa, mutta ei kai tuossa mitään. Saahan minusta huolta pitää.
    – Stephanie on muuten tulinen nainen, Teuvo sanoo ja kertoo esimerkin.

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/4db7952a-e496-4e6e-9eb7-edf41b0ed589

 3. Käsitykset vapaasta, avoimesta ja demokraattisesta lännestä joutavat kohta romu-koppaan. Kuvitellun vapauden merkittävin linnake eli USA on parhaillaan käymässä läpi masinoidulla kaaoksella tehostettua transformaatioita kohti uusmarxilaista järjestelmää, joka ei edes väitä pyrkivänsä proletariaatin, vaan establishmentin diktatuuriin. Tavoitteena on suurpankkiirien tiukasti valvoma pyramidin mallinen top-down-hierarkia. Maan tasavaltaisesta luonteesta muistuttavat ’Bill of Rights’ ja ’Constitution’ ovat mennyttä. USA:n luonne vain ylhäältä johdettujen korporaatioiden ryppäänä jää jäljelle. Maan päätehtävä jatkossa on tuottaa sotilaallisia ja tietoteknis-hallinnollisia palveluksia transatlanttiselle globalismille. Pyrkimykset erityisesti sotilaallisen sektorin supistamiseksi ’America First’-liikkeen muodossa on torjuttu ja tämän liikkeen vetäjäksi kansan valitsema presidentti Donald Trump on pidetty kurissa, lähinnä sionismin lakeijana ja siirrettäneen lopullisesti syrjään suuren transformaatiovuoden 2020 loppuun mennessä.

  Ulkopoliittisessa mielessä mikään ei muutu ja ’neocon’-aggressio maan ulkopolitiikan johtoajatuksena tulee jatkumaan. Ainoastaan poliittiset ja kulttuurisen olot maan sisällä muuttuvat. Maa lähenee ilmapiiriltään Kiinaa, eli ei-vapaata korporaatioiden rautaisesti otteessaan pitävää fasistista yhteiskuntaa, jossa perinteisen roomalaiskatolisen fasismin sijaan valtion uskontona on luciferistis-tieteellinen materialismi sekä eliitin harjoittama ritualistinen satanismi. Maa edustaa sivilisaatiokehityksen loppuvaihetta, jossa ihmisuhrit ovat uskonnollisen toiminnan keskiössä ja täysin julkisia. Asenteiltaan jäykät ja vapautta vaativat kristityt, libertaarit tai sodanvastaiset ’America First’-ainekset aiotaan maasta hävittää kokonaan pois. Tämä tehdään kommunistien suosimalla kaavalla eli usuttamalla maan runsas roskaväki maan henkisen parhaimmiston kimppuun ja vetämällä jälkimmäisiltä kokonaan pois lain suoja. Kansalaisoikeuksistaan kiinnipitävää valkoista väestöä vainotaan ankarasti.

  EU:lla on USA:n ’deep state’-keskusvaltaa vähäisemmät mahdollisuudet viedä nopeasti läpi vastaavaa transformaatiota. Korona-toimista odotetaan täälläkin suurta vetoapua, jotta EU:sta saataisiin mahdollisimman yhtenäinen Rockefeller-valtio eli sionistien ja ”rappareiden” jo pitkään uneksima kansojen vankila ja hikipaja. Transformaation varmistamiseksi on tärkeää, että suuri yleisö kuvittelee koronan olevan vaarallinen luonnonilmiö ja että sitä vastaan käydään oikeamielistä sotaa median, asiantuntijoiden ja hallintojen ja suuren yleisön suorittamien rituaalien ja uhrausten voimin. Torjunnan päämäärä on päästä kokonaan eroon perinteistä kulttuuri-ilmapiiriä ylläpitäneistä rakenteista ja aineksesta ja jättää vain mekaanisia tehtäviä suorittava ”essential”- työväestö jäljelle. Vanhoista sivistys-käsityksistä kiinni pitävästä intelligentsiasta täytyy päästä nopeasti eroon, kuten kaikissa vallankumouksissa tähän asti.

  • HUH! … liiankin osuvaa tekstiä siitä mihin ollaan matkalla. Tai ainakin se läntinen kulttuuri on jonka hengessä mekin olemme vielä ’täysin rinnoin’? mukana.
   Muistan lukeneeni joku vuosi sitten jo artikkelin jossa tuo kuvaamasi kehitys oli kuvattu tyyliin ’viis muusta roskasakista, annetaan sen kuolla rauhassa pois’.
   Nähtäväksi jää syntyykö lopulta mitään todellista kädenvääntöä Idän ja Lännen välillä tuon ’annetaan kuolla pois’-strategian suhteen vaikka nyt sitä kyllä on ilmassa.
   Uskoisin että syntyy.

   Itähän on jo nyt selvästi niskan päällä eikä elä sellaisissa vaikeuksissa kuin me. Kiina suorastaan porskuttaa. Se onko maa todella niin suuri uhka kuin annetaan ymmärtää jää vielä arvoitukseksi mutta itse pidän vielä yllä toivoa että se ei koskaan alennu moraalisesti niin alas kuin missä me nyt olemme. Uskon siis kiinalaiseen viisauteen joka ei ole kuollut ja jonka voi itse asiassa nähdä ohjaavan maan nykyistä kehitystäkin. Kiinalaisen rodun psykopaattinen aines on myös selvästi pienempi kuin esim. Brittiläisen imperiumin ja USA/Israel-mafian joka nyt hallitsee länttä mikä tukee Kiinan mahdollisuuksia koska psykopaatit yleensä eivät ole viisaita.
   En näe Kiinalla olevan muuta mahdollisuutta nykyisessä maailman tilanteessa säilyä itsenäisenä ja suvereenina kuin kehittää tehokas valvonta-yhteiskunta joka pitää maan koossa ja eheänä ja suojaa sen meidän kaltaiselta luhistumiselta ja hajoamiselta. Siinä on jotain samaa kuin kansallissosialisteilla oli.
   Lisäksi kehitys on pakon sanelema koska sionisti- ja rappari-mafian ’viides kolonna’ koko ajan pommittaa maata ja yrittää hajottaa sen ja ottaa omaksi marxilaiseksi rengikseen kuten meidät.
   Tietenkin meitä ’soros- tai trumppilaiseen’ näennäis-vapauteen tottuneita ja addiktoituneita ja elämän realiteetit unohtaneita henkisiä surkimuksia kiinalainen valvonta jurppii kun ei enää voi ’naida ja naattia’ aina ja joka paikassa ja kenen kanssa vaan huvittaa ja ikään katsomatta.
   Kiina toimii realiteetin vaatimalla tavalla … ja menestyy, säilyy, ei mätäne. Emme lopulta tiedä kuinka tyytyväistä kansa siellä on. Tiedämme vain v-median propagandan kautta ettei se ole. Ja koskaanhan kaikki eivät ole tyytyväisiä. Varsinkaan ’viidennen kolonnan’ psykopaatit joita jo pienikin kurinalaisuus suunnattomasti vatuttaa ja on siksi laitonta.

   Venäjän tilanne on myös menossa koko ajan terveempään ja parempaan suuntaan. Putin on viisas ja taitava mies joka ei tee sellaisia virheitä joista saa maksaa hengellään ja silti vie maata koko ajan pesäeroon läntisen kulttuurin edessä olevasta perikadosta. Maan suvereenisuus on turvattu eikä sitä voi kukaan uhata, Luulen että pian alkaa maahan olla tungosta kun elämä muualla käy sietämättömäksi. Maasta saattaa tulla jopa valkoisen rodun viimeinen turvapaikka. EU:n jäsenmaiden pitäisi tämä ymmärtää mikäli haluavat vielä palata itsenäisiksi.

   Sionistit valloittavat Amerikan lopullisesti ja saavat sen sotakoneen käyttöönsä jolla yrittävät saavuttaa koko maailman hegemonian mutta se ei tule onnistumaan. Jo nyt Venäjä on edellä sotateknologiassa ja Kiina vahvistuu koko ajan sen tuella. Iran myös on otettava huomioon.
   Itse seuraan, sen myönnän, ilolla kun/jos rikolliset sionistit lopulta lyödään ja heidän iljettävät psykopaattinsa pannaan telkien taakse tai ajetaan mereen palestiinalaisten sijasta. Vaikka suunnitelmissa on, niin he tuskin enää uskaltavat aloittaa ydinsotaa sillä se on heidän varmin tie tuhota itsensä lopullisesti.

   Tässä oman elämän loppusuoralla on mielenkiintoista seurata ja nähdä miten maailma muuttuu ja onnistuuko ihmiskunta lopulta välttämään oman tuhonsa ja jatkamaan elämää uudelta pohjalta tällä planeetalla.
   Ja mielenkiintoista on nähdä myös onko yhtään ymmärtänyt siitä mitä on edessämme.

   • Jonsse & Truth_Hunter: Kaksi inhorealistista, mutta erittäin hyvää kommenttia.

    Truth_Hunter: Itsellekin tullut näistä BLM/Antifa- mellakoista, täysin kestämättömästä määrästä maahanmuuttajien otossa, Soroksen toimista, jne. jne. mieleen tuo kommenttisi alussa ollut ”roskasakin” eliminoiminen mieleen.

    Onko tämä eliitti, antaneet tavalliset kansalaiset eli sen kutsumansa roskasakin vale- opposition eli sosialistien (kommunistien) ruuaksi ja luvanneet heidän saada tehdä jonkinlaisen vallankumouksen? Kunhan vain ylin- johto pysyy heillä.
    Tarkoitan, että olisiko syvä valtio jättänyt tätä nykymenoa arvostelevat tai ylipäänsä, jos ei suhtaudu hurmoksellisen suvaitsevasti meille syötettyihin -ismeihin ihmiset tulevan kommunisti diktatuurin tai oligarkian sorron uhriksi lähi- tulevaisuudessa.
    Kommunismihan on todettu jo historiallisest olevani erittäin tehokas ja raaka ihmisten kontrollointi systeemi.

    EU:ssa on ainakin selvä väestönvaihto menossa ja lapsienkin mieltä muokataan propgandalla jo oppikirjoista lähtien eli me, jotka olemme aikuisia olisimme viimeinen sukupolvi, kuka on saanut suunnilleen rehellisen opetuksen koulussa ja siksi meidät pitää saada tieltä, sekä tukkia suut aluksi kaikella vihapuhe sonnalla, yms.
    Myöhemmin ei keinoilla olisi enää niin väliä, kuten on jo saatu esimerkkiä ympäri maailman, koska pystymme vielä kyseenalaistamaan asiat, tiedämme historiaamme ja osaamme vaatia oikeuksiamme.
    Tämä tänne tuotettu sakki jää sitten heidän palvelijoikseen, koska heillä on huonompi koulutus, eikä mitään juuria tänne niin on sitä kautta helpompi hallita mm. uskonnon ja väkivallan avulla.
    Voihan olla, että tästä ”tuontitavarastakin” jätettäisiin myöhemmin pystyyn vain hyötyä tuottavat yksilöt?

    Ihmisten olisi hyvä tiedostaa, ettei tämä korkein eliitti enää minkään rahan perässä ole vaan nyt isketään omistuksiin, massojen/mielten hallintaan, luonnonvaroihin, lyhyemmin valta ja kontrolli on se pihvi, joka ohjaa toimintaa.

    Ainakin keväästä asti on kierrokset vielä lisääntynyt, mutta suurena vaikuttajana on myös USA:n presidentinvaalit, uskon niiden jälkeen meidän olevan viisaampia monen tällä hetkellä meneillään olevan asian kanssa.

    • Aihetta optimismiin on hyvin vähän. Eliitin mielenhallintakeinot ovat vahvat ja ne vetoavat alkukantaisiin vaistoihin kuten irrationaalisiin pelkoihin ja himoihin. Näitä lietsomalla kansat saadaan käyttäytymisen ja kulttuurikäsitysten hallinnan kannalta suotuisaan stressi- tai kiihotustilaan, jossa yksilöiden omaan harkintaan perustuva vastarinta murtuu helposti. Länsimaissa arvossa pidetty individualismi tunnutaan haluttavan ajaa alas. Luodaan barbaarinen kollektivismi, jossa ”korkeasti värähtelevien” tunnetilojen, kuten empatian, kulttuurin ja taide-elämysten luomisen osuus on olematon, mutta ”matalasti värähtelevien” tunnetilojen kuten pelon tai ahneuden osuus suuri. Kehitys on tyypillistä sivilisaatioiden varhais- ja loppuvaiheellle, joissa laumoja pidetään kasassa pelkästään karkein hallintakeinoin – joskus vain avoin ja raaka väkivalta jää usein ainoaksi ja viimeiseksi keinoksi hallita niitä. Julkisilla ihmisuhreilla ja teloituksilla luodaan sosiaalista yhtenäisyyttä ja kuria. Teknologisissa yhteiskunnissa voidaan käyttää epäsuorempia menetelmiä.

     Irrationaalisen pelon levittämisessä on erittäin hyödylliseksi osoittautunut tämä uudenlainen median lietsoma kulkutauti, joka ei itsessään erityisemmin poikkea takavuosien kulkutaudeista kuten Aasialainen tai Hongkongilainen, mutta jonka tiedottamisessa ja varotoimissa on nähty tilaisuus edistää turvallisuushakuista ryhmäkuria. Tarkoitus on edistää samalla globaalieliitin hankkeita ja tehdä rahaa erinäisillä varovälineillä ja lääkkeillä. Lääketeollisuus ei luota markkinamekanismiiin, vaan pakottaa tuotteensa kansalaisille eri maiden terveyslaitosten kautta. Pakkolääkkeet maksavat kussakin maassa niin paljon, kun sillä on mahdollisuus ottaa velkaa. Suomella tämä mahdollisuus on koetellusti hyvä.

     Olemme ajautuneet tilanteeseen, että jos et pelkää, olet huono kansalainen. Sinua ei voi manipuloida kuten hyviä kansalaisia ja sinut pitää pakottaa viranomaisten tai lauman ryhmäpaineen avulla toimimaan kuten lauma ja sen johtajat vaativat. Empatialla, myötätunnolla tai kulttuurin luomisella ja esittämisellä ja sen kaltaisilla pehmeillä sosiaalisen koheesion välineillä ei tässä ole enää mitään tekemistä, vaan kaikki perustuu brutaalien villi-ihmisten laumavaistoihin ja näiden tehokkaaseen ”tieteelliseen” manipulaation. Markkinoinnin ja sotapropagandan tarpeisiin kehitellyt menetelmät on pikku hiljaa siirretty politiikkaan ja sen ovat kaapanneet tasavallan edustajilta em. menetelmien mestarit eli suuret korporaatiot ja näitä ohjaava rahamaailma. Näiden tunnuslause on: ”the end justifies the means”.

    • ”Kommunismihan on todettu jo historiallisest olevani erittäin tehokas ja raaka ihmisten kontrollointi systeemi.”
     Kommunismin vaarallisuus perustuu siihen, että sen kautta manipulaatiokyvyiltään ja sielunrakenteeltaan poikkeavat ihmiset, usein narsistisen ja sosiopaattisen luonteen omaavat, saadaan ajattelemaan, että he palvelevat hyviä päämääriä pahojen tai jopa hirmutekojen kautta. Juutalaisuudesta tuttu ”tikkun olam”-periaate heijastelee tätä. Maailma pitää pelastaa ja parantaa vaikka väkisin ja vastoin sen omaa tahtoa. Pakkomielteinen edistysajattelu ei näe vanhassa järjestyksessä mitään hyvää ja haluaa tuhota sen, maksoi mitä maksoi. Suomalaisten aivopesu pakkomielteiseen edistysajatteluun on onnistunut erinomaisesti ja olemme sivistysmielessä tällä hetkellä erittäin brutaali kansa vailla omaa tai yleiseurooppalaista sivistysperintöä. Heikko itsetunto ja vieraskoreus vahvistaa oman identiteetin alasajoa, jota tehostetaan teknokraattisin kommervenkein sekä uusmarxismiin kuuluvan kulttuurimarxismin voimalla.

     • ”Heikko itsetunto ja vieraskoreus vahvistaa oman identiteetin alasajoa, jota tehostetaan teknokraattisin kommervenkein sekä uusmarxismiin kuuluvan kulttuurimarxismin voimalla.”

      Juuri näin.

      Tuota Suomalaisten huonoa itsetuntoa ja kilteyttä on vielä käytetty jo pitkään sumeilematta hyväksi.

      Suomessa on muutenkin eräänlainen sukupolvien muutosvaihe, koska nuoret on jo jonkin aikaa syntyneet internetin aikakaudella eli he heillä ei ole edes kokemusta elämästä ennen sitä.
      Monien vanhempien, vaikka itse käyttäisivätkin nettiä eivät tiedä millaista ”mind fuckingia” siellä voi käydä, varsinkin nuoreen vastaanottaivaiseen, mieleen.
      Olen tuntenut ja tiedän vieläkin joitakin vasemmistolaisia, ainakin monet vanhemmat aktiivit ovat jopa olleet pettyneitä siitä, minkälainen paketti olisi nieltävä nykyään, että pystyy olemaan toiminnassa mukana, koska yksikin eriävä ”väärä” ajatus voi heittää ulos laumasta.

      Kaikkeen kuuluu tietysti vielä, sotaan lähtiessä muutenkin käytettävä viholliskuvan luominen ja sen vihollisen täydellinen epäinhimillistäminen,
      ei muuten tervettä ihmistä saa syyttä tekemään raakaa väkivaltaa toiselle, tämä koskee ainakin samanmaalaisia ihmisiä.
      Ensin sitä väkivaltaa ilmeisesti annetaankin tehdä, siihen kaikkein halukkaimmat yksilöt ”päästetään” jonkin kimppuun ja sen jälkeen seuraa tuo nm. ”Jonssen” kommentissa paremmin selitetty laumareaktio.

      Olen seurannut itse huolestuneena tätä kiihtyvää, yhä suoremmaksi käyvää väkivaltaa ja sillä uhkailua, kyllä se jossain vaiheessa muodostaa vastareaktion, mutta sitä ilmeisesti haetaankin.
      Myös ehdistö odottaa näpit syyhyten, että saisivat edes jonkin edes vähänkin rasismilta haiskhtavan väkivaltajutun empiirisenä todisteena äärioikeiston uhasta ja väkivallasta.

      Toisaalta ihmetytti jo vuosia sitten, ettei politiikkojen toimet aiheuttaneet isompia vastareaktioita ns. ”tavallisten ihmisten” keskuudessa, tässä on jo yli 10v. aikana tullut niin monta todistetta päin naamaa ja tietoakin on ollut saatavilla pienellä vaivalla, että luulisi sokeimmankin näkevän miten asiat suunnilleen on, jos jostain enää tajuaa mitään?

      Keskiluokalla menee vielä hyvin, mutta aika ja voimat menee töihin, juuri keskiluokkana alkaisin kyselemään enemmän (vero)rahojen perään, koska Suomen kaltaisessa valtiossa alv. ja keskiluokka maksaa kaiken, karkeasti ilmaistuna.

     • ”Juutalaisuudesta tuttu ”tikkun olam”-periaate heijastelee tätä. Maailma pitää pelastaa ja parantaa vaikka väkisin ja vastoin sen omaa tahtoa. ”

      Tuo väkisin käännytys on uskonnoksi naamioitua vallanhimoa. ’Valituilla’ se on erityisen voimakasta ja koska Yahweh antaa luvan tai jopa käskee tuhota muut jumalat ja goimit (kaikki ei juutalaiset) niin ollaan tekemisissä hyvin vaarallisen uskonnon kanssa.
      Monen mielestä juutalaisuus eri siksi olekaan uskonto vaan sotaoppi.
      N-yahun politiikka on kopio Talmudia ja hän on sanonut ettei tarvi muita oppikirjoja. Se tietää jatkuvaa sotaa muuta maailmaa vastaan.

      Myös Islamissa korostuu sotaisuus.
      Kristinuskon teologiakaan ei ole vapaa pakanoiden käännyttämisestä ja sen lähetyskäskyä (Menkää ja tehkää kaikki kansat opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän, Pojan ja Pyhän hengen nimeen!) on usein toteutettu miekan avulla vastoin historian Jeesuksen esimerkkiä.
      Kuitenkin kristinuskon voi opiltaan nähdä olevan vähiten väkivaltaan yllyttävä, jos lainkaan. Se korostaa armoa ja laupeutta vaikka ’lesta-piireissä’ sorrutaankin omiin tulkintoihin ja koviin otteisiin.

      Kehittynein uskonto on sellainen jossa Jumalan nähdään asuvan meissä meitä hyviin tekoihin ja rakkauteen ohjaten eikä häntä ole projisoitu jonnekin taivaisiin. Jumala ja ihminen on yhtä ja sitä historian Jeesus yritti opettaa ja siksi häntä ja hänen lahkoaan sanottiin ajan tapaan ’Jumalan pojiksi’.
      Monikaan ei tiedä että juutalaisuudessa ei uskota erilliseen sieluun ja sen kuolemattomuuteen. Ei ole kuoleman jälkeistä elämää mikä vie kristinuskoon kuuluvan terveen pelotteen joutua Viimeiselle tuomiolle vastaamaan synneistään. Se voi myös olla yksi tärkeä syy miksi sionistit vihaavat kristittyjä ja halluavat tuhota kristinuskon kuten he tuhosivat Jeesuksen vaatimalla häntä ristiinnaulittavaksi. He eivät tunne tai kestä ajatusta omasta syyllisyydestä mikä näkyy myös siinä että psykopaattinen käytös on heille luonteva tapa elää.

     • @Truth_hunter 31.7.2020 at 23:13
      ”…on usein toteutettu miekan avulla vastoin historian Jeesuksen esimerkkiä.”
      Tuo vaatii korjauksen.
      Historian Jeesus on täysin eri henkilö kuin teologian.
      Lehman kuvaa hänet selootiksi, mieheksi joka taisteli fariseuksia vastaan jotka vainosivat Jerusalemin Jeesus-lahkoa ja essealaisia, munkkikuntaa ja sitä kansanosaa joka ei hyväksynyt fariseusten tekopyhyyttä ja eli pääosin Qumranissa johon J olisi ollut yhteydessä ellei peräti ollut yksi heistä.
      Saul (Paavali) loi kristinuskon teologian johon historian J:lla ei olisi mitään osuutta.
      Ja sehän on luotukin yli sata vuotta J:n kuoleman jälkeen.
      Lehmanin kirja ”Raportti Jeesuksesta, erään väärennöksen pöytäkirja”, kuvaa tätä prosessia ja siitä on muitakin kirjoituksia.
      Moni kokee tämän kristinuskon arvoa heikentävänä mutta ei sen tarvitse sitä merkitä. Paavali joka tapauksessa hylkäsi fariseukset ja juutalaisuuden ja omaksui täysin Jeesuksen sanoman kunnes mestattiin roomalaisten toimesta.

     • jatkona yllä olevaan:
      https://www.amazon.com/Life-Jesus-Great-Minds/dp/0879757043
      In this classic work, renowned rationalist and scholar of religion Ernest Renan is the first biographer of Jesus to present him as entirely human. Renan describes Jesus as a popular religious leader and self-proclaimed Messiah who increasingly advocated the overthrow of Roman rule and the establishment of a theocracy. To support his apocalyptic vision, Renan’s Jesus was not above using trickery and deception, as in the raising of Lazarus. The impression left by Jesus on his disciples was so profound that they began to proclaim his Resurrection and presence among them shortly after his death. Even conceding Christ’s historicity, it is still seriously debated by modern biblical scholars whether a reliable life of Jesus can be gleaned from the gospels. For this very reason, the questions raised by Renan a century ago about the facts surrounding Jesus’ life and the authorship of the gospels are still far from settled. The Life of Jesus has provoked both controversy and praise since its publication in 1863.

      Editorial Reviews
      About the Author
      … in 1845, he promptly abandoned his priestly vocation as well as his Catholic faith. Thereafter, Renan would reject the claims of orthodox religion.
      … Renan wrote extensively on early Christianity: his most famous work is The Life of Jesus, published in 1863. A profound analysis of the New Testament and other ancient accounts of Jesus’ life, it depicts Christ as a simple teacher who became increasingly fanatical and deluded by his self-proclaimed Messianic purpose.

      The Resurrection, long cherished as the central mystery of Christianity, began his­torically as nothing more, Renan argues, than a rumor propagated by Christ’s followers to keep the memory of their crucified leader alive. The Life of Jesus, while de­nounced by orthodox Christians, gained wide attention: more than 60,000 copies were sold within the first year of publication.

      ”The Life of Jesus” was but one in a series of works collectively titled The History of the Origins of Christianity (1863-1881), whose main purpose was to show that the Christian religion was an outgrowth of human processes, not a divine purpose.

     • Tätä täytyy nyt vielä selvittää kun tuli aloitettua.
      Ylempää: ”Moni kokee tämän kristinuskon arvoa heikentävänä mutta ei sen tarvitse sitä merkitä. ”
      Ei todellakaan.
      Kristinuskon arvon voi nähdä myös Ernst Renanin tavoin’ ennenkaikkea siinä että historian Jeesus toimi niin että se ’Jumalan valtakunta’ jonka lähettilääksi hän itsensä mielsi, saataisiin luotua tänne maan päälle.
      Teologit sitten kehittivät siitä jälkikäteen oman ’ansansa’ ja väärensivät J:n sanoman niin että ainakin taivaassa sitten on se paratiisi. Se odottaa siellä jos seuraa teologien opetuksia. Historian J:n elämä ja esimerkki unohdettiin.
      Tämä olisi varmaankin ollut historian J:lle järkytys ja vastoin sitä mitä hän opetti.
      Ja tämän teologien väärennyksen takia kristityt ovatkin usein vetäytyneet rakentamasta tätä maailmaa paremmaksi jääden valtaosin sokeasti vain odottamaan tuonpuoleista paratiisia.
      Jotkut Kristinuskoon pettyneet jopa sanovat että tämä on ’juutalaisten juoni’. Näin he eliminoivat kristityt heidän ateistisia hankkeitaan vastaan tehdystä politiikasta ja se näkyy (varsinkin Amerikassa) jopa niin että he tukevat Israelin jumalattomia toimia sen sijaan että toimisivat enemmän kuten historian J. maailman muuttamiseksi ’Jumalan valtakunnaksi’.

      Mutta ei kristinuskon tuonpuoleinen illuusio mikään huono illuusio ole. Se voi myös auttaa elämään omantunnon ääntä kuunnellen ja antaa voimaa jaksamaan ja tekemään hyviä töitä.
      Ja lopulta se mikä ihmisellä on viimeisenä mielessä ennen kuolemaa jää voimaan.

 4. EUkoronasopimus osoitti taas että Suomen on mukaututtava isompien tahtoon ja Suomi on yksi pienimmistä EU maista joilla ei ole mitään vaikutusta EUn esittämiin asioihin. Ennen EUiin liittymistä varmasti tämä on tajuttu niin miksi Suomi sitten ajettiin tällaiseen velka liittoon jossa tulot on jokaisen omat tosin EKPn hallussa mutta velat on yhteiset.
  Marin teki sen minkä pystyi neuvotteluilla ja tuskin mikään Suomen puolueista tarkoittaa että Suomen olisit pitänyt kaataa koko koronasopu mikä olisi saattanut olla ravistella vähän EUn rakenteita. Tätä ei tehneet myöskään nk. Nuukamaat ja on hiuksen halkomista saiko ne tai Suomi enermmän etua paketista kun molemmat menettivät monta kertaa enemmän.
  Kaikki nämä neuvottelut on teatteria ja asiat on sovittu ennen neuvotteluita mutta Suomen on vielä mukauduttava moneen EUssa ehkä osavaltioksi asti tai EUn romahdukseen joista viimeksimainittu saattaa pitkän päälle olla paras ratkaisu mutta siinä Suomi menettää kaikki saatavansa EUsta ja joutuu maksamaan takuunsa konkurssi pesään.

 5. Suomi voi jättää takuunsa maksamatta romahtavassa järjestelmässä Islannin mallin mukaan. Näin voi tehdä jokainen maa, joka itsenäistyy eurobolshevismin kahleista. Erkki Liikanen, Olli Rehn ym. EU-papisto pitäisi tulla tällöin totuuskomission haastatteluun Etelä-Afrikan mallin mukaan EU -talous/direktiiviapartheidin aiheuttamista orjuuttamisista ja kärsimyksistä työtätekeville ja työttömille kansalaisille. Islanti nousi tuhkasta kuin Feeniks-lintu. Totta kai itsenäisyys on mahdollista ja järkevintä. Suurin ongelma on vain deep state- /media-hypnoosista vapautuminen, sitä magiaa kun on yritetty porata alitajunnan syvimpiin kerroksiin jatkuvalla päivittäisellä jankuttamisella. Kyse on tietoisesta psyykkisen metodin käytöstä. Muuten joka instanssissa ja kodissa on kohta ”punakoronanurkka” se olisi Bill Gates – kamu Nalle Wahlroosinkin mieleen, joka on suosinut ankaran, kurinalaisen kiinalais-/neuvostoliitolaistyyppisen ja uusliberalistisen mallin yhdistämistä.

 6. https://www.anti-spiegel.ru/

  Vanki X linkitti yllä anti-spiegel -sivustoon. Kaikille saksan kieltä osaaville todella hauska ja tietorikas sivusto. Saksalainen asianajaja Thomas Röper asuu ja toimii Pietarissa ja tykittää sieltä kohti Saksan surkeaa valtamediaa. Röper aloitti nimenomaan Ukrainan kaappauksesta jonka yhteydessä hän kertoi tajunneensa kuinka kaikki Saksan mediassa pantiin ylösalaisin. Tuloksena syntyi kirja.

  Röper on huumorimiehiä joka isännöi ryhmiä Saksasta. ”Homokielto -kampanjan” -aikana vieraat kyselivät että kuinkas tämän asian kanssa nyt on. Röper vei joukon kapakkaan Pietarissa, otettiin lasillinen olutta, jonka jälkeen Röper sanoi: ”Nyt otan toiset, mutta teille muille suosittelen että menette kadun yli homoklubiin ja jatkatte iltaanne siellä”. Porukka repesi nauruun, ja ehkäpä joku jopa otti vinkistä kiinni.

  • Homot saavat vapaasti paneskella toisiaan pe’sreikään Venäjällä mutta vastuullisiin virkoihin ei Putin heitä maansa onneksi päästä. Se on helppo ymmärtää sillä jos osoite seksissä on jo miehen p-reikä niin miten se voisi muissa asioissa olla kohdallaan?
   Vladimir Putinin mielestä samaa sukupuolta olevien parien laillistaminen on verrannollinen saatananpalvonnan laillistamiseen.
   ”Homoseksuaalisuus ei ole rikos Venäjällä, joten homot voivat tuntea olonsa rauhalliseksi, mutta heidän täytyy jättää lapset rauhaan…

   Vuonna 2013 Putin vahvisti niin kutsutun anti-gay propagandalain. Venäjän hallituksen mukaan lain tarkoitus on suojella lapsia aineistolta, joka esittelee homoseksuaalisuutta yhteiskunnassa. Tämä katsottiin tarpeelliseksi, jotta Venäjällä suosittuja perinteisiä perhearvoja ei uhattaisi. Lain myötä viharikokset seksuaalivähemmistöjä kohtaan Venäjällä ovat lisääntyneet merkittävästi.

   Putin on haastattelussaan Showtimelle sanonut, että hän henkilökohtaisesti haluaa estää homoseksuaalien avioliitot. Presidentin mukaan kyse on siitä, että ”homoparit eivät pysty lisääntymään”.

 7. Suomen kannalta Venäjä ja Kiina voi jokereina olla sisäpoliittisessa käden väännössä EUssa jatkamisen perusteluina ja sen vastustamisessa. Suomessa EUiin liittymisen perusteluna on käytetty rauhan säilyttämistä Euroopassa johon se vaikuttaa varmasti paremmin kuin NATO mutta EUkin osana USAjohtoista allianssia käyttää Venäjä ja Kiinakorttia usein. Nyt on syntynyt mielenkiintoinen tilanne kun USA käyttää Venäjäkorttia EUia vastaan NordStream2n yhteydessä. Saa nähdä milloin ruvetaan käyttämään USAkorttia.

 8. Arkadianmäellä tarvittaisiin rotanmyrkyttäjiä.
  Lieneekö kuitenkin jo myöhäistä, kun Suomi-laiva on jo syöty reikiä täyteen sveitsinjuustoa muistuttavasti ja on uppoamaisillaan?

  • Me olemme huonoja heräämään. Sionismin ja kulttuurimarxistien mädätttämä ja aivopesemä kulttuurimme nauttii kaikesta saastasta ja perversioistaan huolimatta meidänkin maamme globalisti-eliitin suurta suosiota, jopa niin suurta että sitä varten pitää olla oma ’puolustus liitto’ Nato.
   Tällaiset ’bidenit’ ja ’epsteinit’ eivät synnytä enää tervettä moraalista närkästystä ja vastarintaa vaan jono vain pitenee pedofiili saarelle.
   Sellaista on meidän länsimainen ’suvereeni demokratia’ joka takaa narsistiselle ja psykopaattiselle eliitille kaikki oikeudet ’tehdä mitä huvittaa’.

   Joe Biden Owns Island Next to Epstein’s Orgy Island, Submarine Bases on Both
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211088

 9. Te jotka katsotte tämän ja vieläkin luulette olevanne ”maapallolla” niin piru teidät perikööt!!

  https://www.youtube.com/watch?v=zFAwRbKLYEo

  Moni kristitty ei ymmärrä että kaiken tämän tarkoitus satanisteilla eli vapaamuurareilla ja juutalaisilla ym muilla alajärjestöillä on peittää PÄIVÄNSELVÄ LUOJAN OLEMASSA OLO! Valitettavasti aivopesu on monissa liian syvällä!!!!

  Arvostan suuresti sivuston pitäjää, mutta hän on valitettavasti mennyt samaan valheeseen mitä itsekin pidin naurettavana vaikka olin juutalaisten juttuihin herännyt yli kymmenen vuotta!!

  älkää helvetti viitsikö sanoa että uskotte tämän olevan todellisuutta:

  https://www.youtube.com/watch?v=EEIk7gwjgIM

  https://www.youtube.com/watch?v=CFrP6QfbC2g

  Ja jos NIIN KUTSUTUT HERÄNNEET vielä uskovat tämän niin suosittelen menemään tutkituttamaan pään!!!

  Ettekö tajua kuinka typerää nykyinen niin kutsuttu tiede on 🙂

  Einstein oli ainoastaan juutalainen huijari jota nikolai tesla kutsui hulluksi jolla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa!!

  Vituttaa tälläiset ateistit joka itse olin ja uskovaiset joilla ei ole hevon vitun käsitystä mistään niin perus lammas massalla tulevat sanomaan ja neuvomaan saatana!

  Menkään yliopistoon/tekuun/ yläasteelle ja kuunnelkaa mitä vittua nämä hörhöt eli opettajat ja professorit opettavat jälkipolvelle!!!

  TODELLAKIN AIVOKUOLLUT GOYIM LAUMA SANOINKUVAAMATTOMAN TYHMÄ JA HYVÄ USKOINEN AUKRORITEETTEJA KOHTAAN!!!!! Oksettavaa! Toivottavasti pistävät syanidia vähintään 3 miljardiin lampaaseen rokotteilla saatanan Aukroriteetti uskovaiset IDIOOTIT!!

 10. USA vääjäämättä tuhoutuu, ihan kuten on suunniteltu.
  Kummallista on kun sitä ei haluta hyväksyä meillä ja Euroopassa ja ryhtyä sen vaatimiin toimiin. Oma aloitekyky ja toimiminen on täysin jumissa ja vallitsee suuri kyvyttömyys ymmärtää realiteetteja mikä on psykoositasoisen mielenhäiriön keskeinen oire.

  Crash the Economy, Burn the Cities, Infect the People: the Evil Plan to Remake America
  MIKE WHITNEY • JULY 28, 2020
  The American people are under attack, the country is under attack, and democracy is under attack. At present, the enemy is conducting a three-pronged assault on the presidency the objective of which is to remove the existing administration and install their own sock-puppet replacement. This has been the goal from the very beginning although the great swirl of events has confused many as to the true nature of what is actually taking place. What we are seeing is a dirty tricks campaign (Russiagate) inflated into a full-blown, scorched earth, winner-take-all assault on the presidency.

  “The crimes of the United States have been systematic, constant, vicious, remorseless, but very few people have actually talked about them. You have to hand it to America. It has exercised a quite clinical manipulation of power worldwide while masquerading as a force for universal good. It’s a brilliant, even witty, highly successful act of hypnosis.”

  We believe that the American people and their institutions are under attack and that Covd-19, BLM, and the planned demolition of the economy are part of a 3-pronged offensive designed to splinter the country, rewrite its history, enslave its people, and set the stage for an alternate system in which the bulk of the nation’s wealth will be controlled by a handful of power-mad Mandarins who will stop at nothing to achieve their ambitions.

  It will take a colossal effort to scupper the plan.
  https://www.unz.com/mwhitney/crash-the-economy-burn-the-cities-infect-the-people-the-evil-plan-to-remake-america/

  • Russia and the Next Presidential Election in the US
   THE SAKER • JULY 28, 2020
   Alexander Solzhenitsyn used to explain that all governments can be placed on a continuum ranging from, on one end, “states whose power is based on their authority” to, on the other end, “states whose authority is based on their power“. In the real world, most states are somewhere between these two extremes.

   But it is quite obvious that the US polity currently has gone very far down the “states whose authority is based on their power” path and to speak of any kind of “moral authority” of US politicians is really a joke. The (probable) upcoming “choice” between Donald “grab them by the pussy” Trump and Joe “creepy uncle” Biden will make this joke even more laughable.

   Simply put – there is nothing which Russia can expect from the upcoming election. Nothing at all. Still, that does not mean that things are not better than 4 or 8 years ago. Let’s look at what changed.

   The big difference between now and then

   What did Trump’s election give to the world?

   I would say four years for Russia to fully prepare for what might be coming next.

   I would argue that since at least Russia and the AngloZionist Empire have been at war since at least 2013, when Russia foiled the US plan to attack Syria under the pretext that it was “highly likely” that the Syrian government had used chemical weapons against civilians (in reality, a textbook case of a false flag organized by the Brits), This means that Russia and the Empire have been at war since at least 2013, for no less than seven years (something which Russian 6th columnists and Neo-Marxists try very hard to ignore).

   What we are witnessing before our eyes is the collapse of the US federal center. This is a dangerous and highly unstable moment in our history. But from this crisis opportunities will arise. The best thing Russia can do now is to simply remain very careful and vigilant and wait for new forces to appear on the US political scene.
   https://www.unz.com/tsaker/russia-and-the-next-presidential-election-in-the-usa/

   • Biden todennäköisesti kammetaan nyt luodun kaaoksen voimalla Valkoiseen Taloon sen sinetiksi, että transatlanttisen globalismin voimakeskus eli USA:n ”deep state” saa jatkaa täydellä tehollaan sionistien ja rappareiden laatimia kauheita suunnitelmia. Republikaaninen puolue on menettänyt otteensa osin siksi, että puolueen neocon-siipi haluaa päästä rauhassa jatkamaan PNAC-projektiaan. Israel on saanut Donald Trumpilta jo kaiken haluamansa. Sikäläinen ja täkäläinen valtamedia pyrkii kuitenkin yhä esittämään valtavan kaaoksen normaalina kehityksenä sekä uus- ja arvoliberaalin lännen voittokulkuna, jota erilaisten ”salaliittoteorioiden” soraäänet kuitenkin häiritsevät. Globalismi esitellään meille vain pragmaattisena ratkaisuna, jossa eri maiden yhteisiä asioita edistetään ”leveämmillä hartioilla”. Maiden omaa liikkumavaraa heikennetään sitomalla ne yhteisiin velkoihin. Velkoja luodaan tehtailtujen kriisien jälkiseurauksena. Kansallisvaltioilta otetaan pois ensin puolustus- ja finanssipolitiikkaa ja vähän vähältä kaikki politiikan sektorit, jotka on jo etukäteen direktiiveillä ohjattu yhdenmukaisiksi.

    Suuria valtakeskuksia luova federalistinen politiikka ruokkii johtajiensa vallanhimoa ja vahvistaa näiden sairaita luonteenpiirteitä. Sekä USA:n että Euroopan valtiaat ovatkin tällä hetkellä demonisesti ruokitun narsismin vallassa. Tämä narsismi ei siedä eikä näe minkäänlaista itsekritiikkiä. Narsisminsa kuvajaiseksi se on valinnut itselleen ”parhaaksi liittolaiseksi” Lähi-Itään itsensä väkisin tunkeneen kansan, jonka poliittis-uskonnollinen eliitti on kehittänyt demonisesta narsismista kokonaisen tradition ja tuottanut valtavan määrän manipulatiivisia menetelmiä, joilla uhri joko vietellään tai pakotetaan omaan tahtoon.

    On selvää, että itäisten voimakeskusten on oltava äärimmäisen valppaita ja varautuneita kehityksen edessä. Sanotaan suoraan: lännen eliitti ja sille uskollinen media on mielisairasta ja normaalioloissa se pitäisi kammeta välittömästi pois vallasta. Ihmiset eivät kuitenkaan havaitse tätä tarvetta, koska median ja kasvatus- ja opetusmateriaalin kautta suoritettu aivopesu kieroutuneeseen maailmaan on lännessä jatkunut jo pitkään. Vain pienet erityisryhmät havaitsevat tilanteen vakavuuden, mutta siksipä heitä vainotaan ankarasti tai heidän pasmansa sekoitetaan epäsuorilla menetelmillä — esimerkiksi huonoja salaliittoteorioita heidän keskuuteensa viljellen. Heidät voidaan pyrkiä pakottamaan poliittisesti korrektiin puhetapaan, joka tekee ongelmien nimeämisestä mahdotonta. Liian tarkkaan maaliinsa osunut puhe pyritään leimaamaan vihapuheeksi ja sensuroimaan pois, etteivät laumat saa tartuntaa. Vastarintaista toiminta sabotoidaan myös nk. ’cancel’-kulttuurin avulla, joka on nykyisin jo avointa sotaa toisinajattelijoita kohtaan.

 11. Elämme jo pitkään, 24/7, kotimaisen rapparivakoiluverkoston seurannassa ja reagointi- ja ohjaustoiminnan piirissä. Siitä langat menevät rapakon taakse. Tällaisessa sielunpaimentamisessa on todella paljon jesuiittamaisia piirteitä. Ihmiset on ohjattava ainoaan oikeaan seurakuntaan, globalistimafian mammonanpalvonta on siinä kristillisten arvojen tilalla. Rikollinen, darwinistinen verkosto päättää meidän arvoistamme, polkee jalkoihin omaperäisyden kulttuurissamme, eikä välitä pätkääkään työttömästä Villestä tai Veerasta.
  Soros ja kumppanit nauravat makeasti onnistuessaan taas huijaamaan tyhmiä goyimeja. Jugoslavia, Maidan, rotumellakat USA:ssa ja Euroopassa- näille rahoittamilleen operaatioille on Soroksella edeltänyt hyisenkylmä ja laskelmoiva suunnittelu, jolla ei ole inhimillisyyden kanssa mitään tekemistä. Hänen panostuksensa EU:n lahjontaan on huikea. Oikeastaan Unioni on hänen käsissään. Seurauksia elämme nyt. Korona- ja ilmastosumuverho häilyy vain edessä estämässä näkyvyyttä, kuka ruorissa naureskellen seilaa. Poroschenkon entisen liittolaisen, Onischenkon, paljastukset – Biden-Soros 1.5 miljardin dollarin välistävedosta Ukrainassa – pistää miettimään, onko köyhien ukrainalaisten rahoja valunut muille ystävällismielisille tahoille, kuten Suomeen. Em. henkilöiden Venäjän viha tunnetaan. Täällähän on voitu ko. rahoituksella esim. rummuttaa Venäjän vastaista hybridi/infosotaa mediassa ja ” virallisella taholla”. Hybridiosaamiskeskuksen rahoitus on pimeän peitossa, kuten kaikki sen toimintaan liittyvä. Olemme uudestaaan keskiajassa, ilmankos sen aikakauden harrastaminen on ollut paljon esillä.

 12. Kun Hybridiosaamiskeskus perustettiin, oli medioissa uutinen, että sen ulkomaisilla työntekijöillä on täällä syytesuoja. Eli liioitellusti sanottuna lisence to kill ?!
  Onko tämä maa jo kokonaan omien saatananpalvojiemme valvonnassa ?

  • Hyvä kysymys.
   http://www.hs.fi › politiikka › art-2000006198081
   11.6.2019 – Hybridiosaamiskeskus on hieno toimija EU:n ja Naton yhteistyön lujittamiseksi, Tiilikainen sanoo. ”Hybridikeskus on asiantuntijaorganisaatio …

   Hybridiosaamiskeskus tulee Helsinkiin – Mukana USA, Ranska ja Saksa
   Hybridiosaamiskeskuksen perustamisasiakirjan allekirjoittivat Suomi, Ruotsi, Britannia, Latvia, Liettua, Puola, Ranska, Saksa ja Yhdysvallat. Heinäkuussa järjestetään uusi allekirjoitustilaisuus, jolloin keskukseen liittyy lisää maita niiden saatua kansalliset päätöksensä valmiiksi. Osaamiskeskuksen arvioidut vuosikustannukset ovat alkuvaiheessa noin 1,5 miljoonaa euroa. Keskuksen johtaja valitaan keskiviikkona Helsingissä. — 11.4.2017 16.07
   https://www.aamulehti.fi/a/24409907

   • Kuka on tilannut H-keskuksen meille? Miksi se on H:ssä? Ja miksi suomalaisen johtama?
    Ketä se palvelee?
    Eikö kansa tajua mistä on kysymys vai haluaako se elää vieraan vallan alla?
    Eikö maasta löydy ketään joka alkaisi tosissaan taistella uuden itsenäistymisen puolesta?
    Pitääkö meidän alistua (ja uhrata itsemme) siihen joka sopii pienelle psykopaattiselle ja omaan narsismiinsa rakastuneelle muista piittaamattomalle fasistiselle eliitille?
    Eikö narsismi ole suurin fasismin muoto?

 13. The Heart of the Matter in the South China Sea
  PEPE ESCOBAR • JULY 30, 2020

  Time for Code of Conduct (COC)

  So what about the US notion of “freedom of navigation”?

  In imperial terms, “freedom of navigation”, from the West Coast of the US to Asia – through the Pacific, the South China Sea, the Malacca Strait and the Indian Ocean – is strictly an issue of military strategy.

  The US Navy simply cannot imagine dealing with maritime exclusion zones – or having to demand an “authorization” every time they need to cross them. In this case the Empire of Bases would lose “access” to its own bases.

  This is compounded with trademark Pentagon paranoia, gaming a situation where a “hostile power” – namely China – decides to block global trade. The premise in itself is ludicrous, because the South China Sea is the premier, vital maritime artery for China’s globalized economy.

  So there’s no rational justification for a Freedom of Navigation (FON) program. For all practical purposes, these aircraft carriers like the Ronald Reagan and the Nimitz showboating on and off in the South China Sea amount to 21st century gunboat diplomacy. And Beijing is not impressed.

  As far as the 10-member Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) is concerned, what matters now is to come up with a Code of Conduct (COC) to solve all maritime conflicts between Philippines, Vietnam, Malaysia, Brunei and China.

  Next year, ASEAN and China celebrate 30 years of strong bilateral relations. There’s a strong possibility they will be upgraded to “comprehensive strategic partner” status.

  Because of Covid-19, all players had to postpone negotiations on the second reading of the single draft of COC. Beijing wanted these to be face to face – because the document is ultra-sensitive and for the moment, secret. Yet they finally agreed to negotiate online – via detailed texts.

  It will be a hard slog, because as ASEAN made it clear in a virtual summit in late June, everything has to be in accordance with international law, including the UN Convention on the Law of the Seas (UNCLOS).

  If they can all agree on a COC by the end of 2020, a final agreement could be approved by ASEAN in mid-2021. Historic does not even begin to describe it – because this negotiation has been going on for no less than two decades.

  Not to mention that a COC invalidates any US pretension to secure “freedom of navigation” in an area where navigation is already free.

  Yet “freedom” was never the issue. In imperial terminology, “freedom” means that China must obey and keep the South China Sea open to the US Navy. Well, that’s possible, but you gotta behave. That’ll be the day when the US Navy is “denied” the South China Sea. You don’t need to be Mahan to know that’ll mean the imperial end of ruling the seven seas.
  **___Silti ”vapaus” ei ollut koskaan todellinen asia.
  Imperiumin terminologiassa ”vapaus” tarkoittaa, että Kiinan on noudatettava ja pidettävä Etelä-Kiinan meri avoinna Yhdysvaltain laivastolle. No, se on mahdollista, mutta sinun on osattava käytettävä.
  Se on päivä, jolloin Yhdysvaltain laivastolta evätään Etelä-Kiinan meri.
  Sinun ei tarvitse olla Mahan tietääksesi, että se tarkoittaa seitsemän meren hallinnan keisarillista loppua.

  https://www.unz.com/pescobar/the-heart-of-the-matter-in-the-south-china-sea/

 14. The Open Society and its Giant Enemies — Avoin yhteiskunta ja sen viholliset

  AUGUST 08, 2020 BY GILAD ATZMON
  … The USA was born as an Athenian realm. It was the Land of the Free, not because it has ever been free, but because it was inspired by the notion of freedom. Not much is left out of this aspiration. America, like Britain, France and other Western countries is now a Jerusalemite colony, its regime of correctness is defined by foreign sensitivities.

  For the West to stop its rapid decline, it must – and right now, before it is too late, to reinstate its fidelity to the Athenian creed. If the West wants to survive, it must ensure that it isn’t a Zuckerberg, in whatever form, who defines the boundaries of the Covid-19 debate. It should not be Youtube that decides which doctors and scientists are kosher enough to deserve airtime.

  For us to have a prospect of hope, Jerusalem must be reduced into its natural magnitude.
  The Zionists who are upset by such thoughts should bear in mind that Zionism succeeded in achieving its early objectives because its Zionist founders rejected Jerusalem.
  Their aim was to make Zion into an Athenian province.
  Their mission ultimately failed, but not before it inspired some Jews to believe in the possibility of a metamorphosis.

  https://gilad.online/writings/2020/8/8/the-open-society-and-its-giant-enemies

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here