Koronaviruksen alkuperästä on esitetty monenlaista spekulointia, ja myös suoranaisia syytöksiä. Yhdysvalloissa ja läntisissä valtamedioissa on viitattu Wuhanin virukseen – jonka alkulähteenä on pidetty kiinalaista ruokatoria. Koronakriisin keskellä maataan johtava presidentti Donald Trump onkin toistuvasti käyttänyt termiä Kiina-virus.

Kiinalaiset puolestaan ovat syyttäneet Yhdysvaltoja viruksen leviämisestä. Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Zhao Lijian twiittasi pitävänsä mahdollisena, että Yhdysvaltojen armeija toi viruksen Kiinaan. Vaikka virusta on väitetty bioaseeksi muidenkin tahojen toimesta, niin jotkut tutkijat kuitenkin kiistävät väitteet.

Mutta voiko virus olla bioaseen sijasta taloudellinen ase? Korona-karanteenien tuhoisat vaikutukset maailmantalouteen lienevät kiistattomat – seikka josta kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä – mutta kykenevätkö jotkut myös rikastumaan viruksen ansiosta? Ehkä globaali eliitti soveltaa käytäntöön vanhaa sanontaa siitä ettei kriisiä saa jättää hyödyntämättä? Ja mikäli kriisejä ei ole näköpiirissä, ne synnytetään keinotekoisesti.

GAMBIALAINEN verkkomedia EYEGAMBIA viittasi viime maaliskuussa entisen Libyan johtajan Muammar Gaddafin vuonna 2009 YK:n yleiskokouksessa pitämään puheeseen. New Yorkissa Gaddafi avasi kansakunnille eliitin toimintatapoja. Seuraavassa poimintoja hänen puheestaan:

”Jotkut ovat erikoistuneet luomaan terveysongelmia ansaitakseen rahaa, vähät välittämättä siitä, millaiseen vaaraan ihmiset joutuvat.” – – – ”Tänä päivänä meillä on sikainfluenssa. Ehkä huomenna tulee kalainfluenssa?” – – – ”Kyseessä on kaupallinen toiminta. He kehittävät viruksia, jotta voisivat valmistaa ja myydä rokotteitaan.”

Gaddafi oli monessa suhteessa hyvin kaukonäköinen johtaja. Hän päätteli aivan oikein, että länttä hallitseva eliitti luo itse ongelmia, joihin se tarjoaa myöhemmin ratkaisuja. Olisiko nytkin niin että eliitti on luonut viruksen ohella vastalääkkeen – eli rokotuksen – valmiiksi markkinoitavaksi? Ja median ja korruptoituneitten terveysviranomaisten harteille jää markkinoiden luominen rokotteelle.

EYEGAMBIAN ARTIKKELIN kirjoittaja Richard Kwame Krah ehdottaa – että koska koronavirus jyllää parhaillaan myös Afrikassa – niin nyt olisi oikea aika aloittaa keskustelu Gaddafin tuolloisista ajatuksista. Kasvavassa määrin alkaa tuntua siltä että koko maailmaa hallitseva – suuryrityksistä, talouselämän vaikuttajista ja valtamediasta koostuva – yhden prosentin eliitti elää ja kukoistaa kriisien avulla.

Krahin mielestä eversti Gaddafi oli johtaja joka ei kyennyt luottamaan lännen eliittiin, ja hyvästä syystä. Afrikan mantereen rikkaat luonnonvarat ovat aina houkuttaneet kolonialisteja ja monikansallisia suuryrityksiä. Taloudellisen imperialismin vallatessa pala palalta Afrikkaa, alkuperäinen kulttuuri kärsi – läntisen vaikutuksen levitessä mantereelle globalisaation myötä.

Muammar Gaddafi oli tunnettu afrikkalaisen kulttuurin puolestapuhuja, ja pyrki edistämään Afrikan yhdentymistä. Hän kritisoi voimakkaasti vieraita ideologioita, tapoja ja strategioita – joiden avulla globaali eliitti manipuloi maailmaa – eikä säästellyt sanojaan puhuessaan sosiaalisista ja poliittisista ongelmista.

TÄNÄÄN GADDAFIN aikana kukoistanut Libya on raunioina. Virallisesti selitetään että maassa on käynnissä toinen sisällissota – joka on kehittynyt sodan eri osapuolia tukevien ulkovaltojen väliseksi yhteenotoksi.

Länttä hallitseva eliitti murhasi Libyan johtajan, koska hän oli radikaali arabinationalisti, ja uhkasi eliitin dollarihegemoniaa. Monet Gaddafin ajatukset ovat edelleen ajankohtaisia. Koronaviruksen toiseen aaltoon valmistautuvan maailman olisi ehkä syytä perehtyä niihin paremmin.

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

110 KOMMENTTIA

 1. Miksi länsi ei ’löytänyt’ virusta, vaikka sen nyt tiedetään olleen jo maailmalla reilusti ennen kiinalaislöytöä?

  Annettiin kiinalaisten löytää se.

 2. Gaddafi oli värikäs ja ristiriitainen persoona. Hänen virheensä oli kuten monen kehitysmaajohtajan, ettei hän tajunnut miten häikäilemättömiä olivat vastustajansa: ”Me tulimme, me näimme, hän kuoli, hahhahhaa,” kaakatti Hillary Clinton. Gaddafissa voidaan havaita jonkin asteen megalomaniaa mutta tästä huolimatta hänen käsityksensä Afrikan kehityksestä ja Lähi-Idän ongelmien syistä olivat hämmästyttävän teräviä ja tässä suhteessa hän oli ylivertainen verrattuna keneen tahansa eurooppalaiseen johtajaan.

  Kun apartheid Etelä-Afrikassa sortui ja Nelson Mandela nousi johtajaksi Mandelaa yritettiin saada tuomitsemaan Gaddafia. Mandela torjui tämän: ”Kun kaikki muut olivat hylänneet meidät niin Gaddafi seisoi aina rinnallamme” sanoi Mandela. Gaddafi yritettiin tappaa useasti. Kerran palatessaan Italiasta NATO:n ranskalaiset hävittäjät luulivat ampuneensa alas Gaddafin koneen mutta he erehtyivät kohteesta. Kone olikin Itavian DC 9 -matkustajakone. Gaddafi oli saanut vihjeen attentaatista ja hänen koneensa muutti lentoreittiä. Ronald Reagan ampui ohjuksia Gaddafin päämajaan mutta tämä pelastui.

  Kun NATO:n hyökkäys Libyaan alkoi 2011 Gaddafista yritettiin tutun kaavan mukaan leipoa uutta Hitleriä ja oman kansansa murhaajaa. Eräs Gaddafiin sinänsä kielteisesti suhtautuva brittitukija Hugh Roberts julkaisi London Review of Books -lehdessä tutkimuksensa jonka mukaan Gaddafin pahin teko oli joukkoteloitus joka kohdistui vangittuihin islamisteihin. Gaddafi ei osallistunut tekoon mutta lienee tiennyt asiasta. Eli Gaddafi syyllistyi samaan minkä Obama teki joka tiistaiaamu Valkoisessa talossa: laati ja hyväksyi listan surmattavista islamisteista. Gaddafin kohdalla ei kukaan ulkopuolinen kuollut mutta Obaman droonimurhissa valtaosa kuolleista olivat syyttömiä sivullisia.

  • ”Gaddafissa voidaan havaita jonkin asteen megalomaniaa mutta tästä huolimatta hänen käsityksensä Afrikan kehityksestä ja Lähi-Idän ongelmien syistä olivat hämmästyttävän teräviä ….”

   Vähän muunneltuna tuo pätee Hitleriin varsin hyvin. H:n käsitykset maailman kehityksestä ja ongelmista olivat hämmästyttävän tarkkoja ja hän oli ylivoimainen sekä älyn että rohkeuden suhteen …. Harva tietää kuinka paljon hän luki ja oli perehtynyt asioihin.
   Mitään muuta järkevää syytähän ei Saksan ja hänen tuhoamiseen voinut olla ww1-2 sodissa kuin H:n yritys estää maailma ajautumasta sionisti- ja muurarimafian valtaan ja siihen tuhoisaan ja valtavan määrän ihmisuhreja vaativaan kaaokseen jossa se nyt on. Nyt illu-mafia puhuu jo monien miljardien tarpeettomien ihmisten aktiivisesta tappamisesta.
   Jos, kuten jotkut uskovat, H olisi ollut vain tuon mafian agentti niin miksei hän saanut toimia ja viedä työnantajiensa agendaa eteenpäin vaan hänet tuon logiikan vastaisesti tuhottiin? Siis ikään kuin huipputulosta tekevän pörssiyhtiön johtaja tapettiin omien toimesta jotta yhtiö romahtaa. Itse en vielä ymmärrä tuota logiikkaa.
   Mitä pidemmälle nykyinen ’pääkallomiesten’ ja satanistien fasistis-sadistinen leikki menee sitä helpompaa on myöntää että Saksan voitto ww2:ssa olisi epäilemättä johtanut maailman toisenlaiseen tilaan missä se nyt on.
   Se olisi voinut varmistua jos Liittoutuneiden oma illu-mafia (’Lontoon kolonna’) ei olisi sitä estänyt ja lopulta tuhonnut ainakin 10 miljoonaa saksalaista ja raukkamaisilla koko maan kattavilla dresdenin-pommituksillaan vielä tuhonnut Saksan lähes maan tasalle

   • Tätä se ’pääkallomiesten’ (P)illu-mafia, jonka olemme sallineet nousta kulttuurimme veturiksi, on käytännössä … siis pelkkää mossadia

    Like the rest of the mainstream media, in reporting the trial of Ghislaine Maxwell the following report makes one crucial omission. It makes absolutely no mention of Israel or Mossad. None whatsoever.

    Yet we know that Ghislaine Maxwell allegedly worked for Mossad, as did her father and her sister Isabel Maxwell.

    In fact working undercover for Israel was and still is a Maxwell family tradition. That’s why SIX former heads of Israeli intelligence attended his funeral when Robert Maxwell was buried in Israel. And why Maxwell was eulogised by Israeli Prime Minister Yitzhak Shamir who stated: “He (Maxwell) has done more for Israel than can today be told.”
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211413

 3. Transatlanttiset sionistit riehaantuvat aina, kun havaitsevat jossakin vastavoiman internationalistisille suunnitelmilleen. Internationalismin ryppääseen kuuluu myös puhdasoppinen kommunismi, jota usein virheellisesti pidetään suurpääomakapitalismin vastavoimana. Todellinen vastavoima suurpääomakapitalismille on kuitenkin nationalismi ja erityisesti sosiaalista oikeudenmukaisuutta tavoittelevat sosialismin kansallistetut muodot, joista esimerkkinä mainittakoon Natsi-Saksan kansallissosialismi, arabisosialismi, Etelä-ja Väli-Amerikan bolivaarinen sosialismi tai muut sikäläiset USA:n imperiumivaltaa uhmaavat sosialismin muodot, kuten Salvador Allende Chilessä tai Juan Perón Argentiinassa. Myös siirtomaavallasta vapautuneessa Afrikassa ensimmäiseksi kansalliseksi talousjärjestelmäksi muodostui sosialismi, joka kuitenkin helposti ajautui kaaokseen, koska historiallista perustaa toimivien valtiorakenteiden muodostamiselle mantereella ei juurikaan ole.

  Geopolitiikan lähihistorian hahmottamista vaikeuttaa se, että Neuvostoliitto oli alkuvaiheessaan puhdasoppisen internationalistinen ja maailmanvallankumousta havitteleva, mutta päätyi toisen maailmansodan jälkeen tukemaan kansallistettuja ja maltillisempia sosialismin muotoja. Tietenkin NL tuki myös raakalaismaisia kommunistihallintoja, mutta aivan samaa teki myös länsi-imperiumi, joka tuki hyvin häikäilemättömiä oikeistodiktaattoreita.

  Länsi kuitenkin tehokkaasti sabotoi nationalistisia sosialistisia projekteja ja ajoi ne konkurssin ja kaaokseen ja sai useat näistä länsimaisen pseudodemokratian piiriin ja tietenkin kansainvälisen pankkikartellin asettamaan velkavankeuteen. Poliitikkojen ahneutta ja lyhytnäköisyyttä hyväksikäyttäen tämä onnistuu hyvin helposti eikä esimerkkejä tarvitse hakea kaukaa.

  Gaddafin taitavuus oman arabisosialisminsa soveltamisessa oli varmasti jo pitkään hiertänyt kansainvälistä pankkikartellia ja niinpä se onnistui masinoimaan sosialisteja vastaan arabikeväänä tunnetun sarjan värivallankumoksia, joita tehostettiin erilaisten jihadisti- tai kapinallisryhmittymien avulla tai lännen ja Israelin suorittamin täsmäpommituksin. Gaddafin kaato oli makea voitto lännelle. Jokaisen omaa kansaansa aidosti puolustavan johtajan kaataminen altistaa lännen omat kansat aina vain räikeämmälle hyväksikäytölle. Kaikki kansallistetun sosialismin muodot on ensin demonisoitava ja kaadettava alas millä hyvänsä verukkeella. Valemedia pitävät huolta siitä, ettei lännen suuri yleisö oivalla sitä, mitä tämä kehitys myös heille itselleen merkitsee.

  • ”To cling to capitalism and Marxism and all other ”isms” is simply to remain within European culture. There is no avoiding this basic fact. As a fact, this constitutes a choice. Understand that the choice is based on culture, not race.”

   ”Caucasians have a more positive vision to offer humanity than European culture. I believe this. But in order to attain this vision it is necessary for Caucasians to step outside European culture–alongside the rest of humanity–to see Europe for what it is and what it does.”

   Revolution and American Indians: “Marxism is as Alien to My Culture as Capitalism”
   https://www.filmsforaction.org/news/revolution-and-american-indians-marxism-is-as-alien-to-my-culture-as-capitalism/

 4. Gaddafi oli väkivaltainen, perverssi diktaattori joka läpimädän korruptoituneen järjestelmänsä avulla murhautti ihmisiä kotimaassa sekä ulkomailla kansan hyvinvoinnin ollessa sivuseikka. Kun hänet pahoinpideltynä ammuttiin ojaan hän koki sen kohtalon minkä hän niin monelle antoi.
  Hänen vainoharhaisia ajatuksiaan ei enää pahemmin kannata muistella vaan jättää ne historian roskakoriin.

  • Tuo on kuin suoraan globalistien suusta tullutta murhatun Libyan johtajan demonisointia ihan Hillaryn tapaan mutta pikkuhiljaa alkaa sekin demonisointi murtua kun Lockerbien lento onnettomuuteen ei Libyalla ollut mitään tekemistä niin kuka räjäytti koneen, globalistien kätyritkö?

  • näinhän ne väkivaltaiset,perverssit,läpimädät korruptoituneet tahot haluaa asian esittää,,,,sillä erolla,että ne kehtaa jopa esiintyä hyväntekijöinä tuhotessaan…

  • Niin, noinhan se Hillary’kin sanoi ja nauroi makeasti kuinka ’me näytimme G:lle kaapin paikan”.
   Tietenkin ne jotka ovat sisäistäneet ja hyväksyvät perverssin ’mulle kaikki’ opin näkevät asiat omalla egoistisella tavallaan siten että oma raadollisuus on aina projisoitu jonnekin muualle.
   Tuota samaa kommentissasi kertomaa toimintamallia valtamedia ja Hollywood itse harjoittavat omalla tavallaan mutta sinä olet varmaan sokea sille ja näet kaiken pahuuden vain G:n kaltaisissa hirviöissä, et uus-liberalismissa jonka hankkeissa on miljardien ihmisten tappaminen.

   Jos ymmärtäisimme tämän projektiivisen lain ja mekanismin niin olisimme vapaita näkemään asiat realistisemmin ilman tajuntamme tekemää väärennöstä. Lyhyt video havainnollistaa asiaa.
   LAW OF PROJECTION explained by Hans Wilhelm
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=208833

   Eri ihmiset tiedostavat näkemänsä ja kuulemansa eri tarkkuudella joko erittäin tarkasti tai erittäin virheellisesti.
   Älykkäillä ihmisillä on tarkempi havaintokyky kuin huonomman henkisen kyvyn omaavilla.
   Rehelliset ihmiset ajattelevat rehellisemmin näkemäänsä ja kuulemaansa kuin vilpilliset ihmiset.
   Älykkyyden ja rehellisyyden lisäksi monet muut tekijät kuten esim. ystävällisyys, nöyryys, ylpeys, koulutus, kokemus, itsetunnon heikkous ja vahvuus, nopeus, hitaus vaikuttavat myös siihen, miten näemme maailman ja millaiseksi maailmankuvamme muotoutuu.
   Ihmiset tekevät havaintojaan kaikkien näiden erilaisten asenteiden, piirteiden ja tekijöiden perusteella ja ovat siksi aina enemmän tai vähemmän ennakkoluulojensa vankeja.
   Siksi jonkun havainnot voivat olla paljon realistisempia kuin toisen henkilön.

   • ”Älykkyyden ja rehellisyyden lisäksi monet muut tekijät kuten esim. ystävällisyys, nöyryys, ylpeys, koulutus, kokemus, itsetunnon heikkous ja vahvuus, nopeus, hitaus vaikuttavat myös siihen, miten näemme maailman ja millaiseksi maailmankuvamme muotoutuu.”

    TH: Taas harvinaisen järkevää kommentointia ja kyllä, samansuuntaista havaintoa tehnyt myös itse, usein esim. paljon valehtelevat ihmiset ajattelee, että muutkin valehtelee.
    Näyttäisi, että meillä olisi ollut jo jonkin aikaa eräänlainen kansalaisten tyhmennys projekti meneillään, uutiset ja lehdet ovat vajonneet jatkuvasti myötäileviin tai ”trendikkäisiin” juttuihin
    Lisäksi koulutuksen, vaikka hyvä asia onkin, painoarvoa asiaan, kuin asiaan korostetaan ylimitoitetusti, jossain roskalehtien kommenttipalstoilla naureskellaan mukamas ”elämämkoululaisille”.
    Mielestäni asia on niin, että koulusta teoreettisen koulutuksen ja loput joutuu oppimaan elämässä, joko kovemman tai pehmeemmän kautta, kouluhan vasta valmistaa siihen elämänkouluun.

 5. Wesley Clark’in rooli Gaddafin ja Libyan tuhossa on keskeinen
  Siksi hyvä tietää jotain miehestä jolla on keskeinen rooli mitä kaikkiin Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän sotiin tulee

  Wesley Clark Comes From ‘a Long Line of Rabbis’
  https://nationalvanguard.org/2015/07/wesley-clark-comes-from-a-long-line-of-rabbis/
  Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
  http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508

 6. USA ohjailee maailman maita CIAn avulla salaisesti koko ajan ja USA ottaa ne hallintaansa CIAn salaisen toiminnan aiheuttumien levottomuuksien ja informaatio sodan avulla. Gaddafin kohdalla kävi näin kun hän vastusti USAn taloudellista haltuunottoa Libyassa. Gaddaffi teki myös virheitä sisäpolitiikassa kuten sharialain soveltamisessa rikoslainsäädännössä islamistien painostuksessa ja se aiheutti varmasti suosion menetystä jonkin verran.
  Gaddaffi itsessään ei ollut erityisen uskonnollinen vaan enempi maallinen poliitikko joka loi Libyasta Afrikan menestyimmän valtion taloudessa ja hyvinvoinnissa.
  Vanhoillisissa islami maissa on monia radikaaleja uskontoryhmiä ja köyhyyttä jolloin CIAn on helppo palkata vallankaappaukseen väkeä joka ei kuitenkaan näe että kaappauksen jälkeen maa on rauniona.
  Virustehtailu on ollut jo Gaddaffin aikana nähtävissä ja totta on myös että maailmam rikkain 1 % rikastuu nytkin tämän koronakriisin aikana ja syynä siihen verovarojen siirto heille tietyn kaavan kautta osake- ja valtion velkakirja markkinoilla.
  Ei ole epäilystäkään että virus on USAlaista alkuperää kun siellä koronavirus jylläsi kausiinfluenssan seassa jo elokuussa 2019. Elokuussa myös suljettiin USAssa Marylandissa Fort Detrickin bioaselaboratorio jonka suojauksen sanottiin olevan riittämätön. Myös puolustusministeri Pompeo on kertonut julkisuudessa että koronaviruspandemia on armeijan meneillään oleva sotaharjoitus. Viruksen vei Wuhaniin USAn sotilasurheilu joukko joka osallistui siellä kisoihin ennen Wuhanin korona ilmaantumista.
  Näistä syistä koronavirus jyllää USAssa pahimmillaan mutta myös maissa jossa on USAn bioaselaboratiot kuten Italiassa.
  Asia vaatisi tutkimuksen että tällainen virustehtailu loppuisi mutta vaikka tutkimus tehtäisiin niin lännen CIAn johtama lehdistö sen tyrmäisi heti ja YKsta ei ole mitään hyötyä tutkimuksessa kun sen terveysjäsjestö WHO on USAn oligarkkien rahoittama kuten nykyinen rokotemafioson Bill Gatesin rokotesäätiö.
  Suomessa on jo sopeututtu CIAn ohjailuun että mitään isompia operaatiota ei täällä ole mutta on kuitenkin jotain kuten jessikka, Airiston helmi ja tiedustelulaki, NATOn isäntämaasopimus ja tiedustelusopimus, Turun puukkoisku ja tiedusteluvuoto presidentin vaalien alla. Otteet kuitenkin kovenee jos Suomi alkaa irtautua globalistien vallasta.

 7. Saksassa ihmiset ovat saaneet jo kauan sitten tarpeekseen coronavalheista. Berliinissä oli la 1.8. suurmielenosoitus – 1.3 milj. osallistujaa maksimissaan – harhautukseen pykivä viranomaisarvio :17.000. Poliisi keskeytti lavapuhetapahtuman. Joukkokokoontumisia on ollut jo pitkään eri kaupungeissa.
  Suloisessa Suomessamme unelias kansa nukkuu ruususenunta.
  https://deutsch.rt.com/inland/105079-berlin-demo-gegen-coronamassnahmen-von-polizei-aufgeloest/
  https://www.youtube.com/watch?v=U6rnoOTwdfew&feature=emb_rel_end

 8. Kyllä vaan. Luodaan ongelma ja siihen löytyy sopiva ratkaisu, jota kansat oikein hinkuen haluavat käyttöön. Niin toimii hallitseva eliitti oveluudella omaa etua ajaen ja asemaansa edelleen parantaen.

  Ainut mikä aina pistää silmään on tuo lause ” koko maailmaa hallitseva – suuryrityksistä, talouselämän vaikuttajista ja valtamediasta koostuva – yhden prosentin eliitti elää ja kukoistaa kriisien avulla.”

  Teemallisesti joo, pieni osa hallitsee isoa osaa kansasta. Kirjaimellisesti kenenkään ei pidä luulla, että se pitäisi paikkaansa, koska 1% on aika iso läjä ihmisiä. Suomessakin n100keur bruttovuositulot laittaa sinut top1% ”eliittiin” ansiotuloilla laskettuna, n. 50.000 ihmisen joukkoon. Hallitseva eliitti on huomattavasti pienempi osuus ihmisistä. Naruista vetelevä eliitti on todella pieni ja sitten on lakeija joka varmasti osin tietämättään kusetuksesta ”hallitsee” naruista vetelevien suunnitelmien mukaisesti.

 9. Masks Mark Start of Civil War — Maskit merkitsevät kansalaisodan alkua

  When healthy people are treated like we have a deadly contagion, the real message is, in the eyes of the Illuminati, we are the deadly disease.
  The civil war is between the Illuminati/ people who go along with this treatment, and those who do not.

  Although these Satanists and perverts own 90% of everything, we are “useless eaters” using up too many of their resources (i.e. “climate change.”) They have grown weary with wealth. Now they want power. They want it all and only enough of us left to serve their needs.

  Vaccines are a misnomer. They are pesticides. Have you had your COVID pesticide yet?

  Bill Gates says we may need a schedule of pesticides to finally eradicate the “disease.”

  So instead of having my teeth fixed, I went to the mall.

  Society is already cleaving in two. Fifty percent of the faces coming toward me were covered and 50% were not. The coming civil war will be played out over the issue of vaccines: are they panacea or pesticide?

  The coming Civil War will be conformists versus non-conformists. The satanic cult that controls the world plans to exclude non-conformists. This is clear from the fact that corporations are rejecting half their potential customers and passively accepted a pandemic hoax that has destroyed many sectors of the economy.

  Are they starting a cull? Come flue season, are they going to unleash a stronger second wave?

  A Satanic Cult is all about Controlling People
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211352
  *–
  prof susan foster August 2, 2020 at 8:51 am | Permalink
  This past week myself and two freinds stood in central Cambridge and asked passers by
  to answer a few questions.
  Very few people inded believed the governments official line on the Covid story
  possibly 7% did believe.
  Most people did not want to wear masks, this was almost unanimous
  But surprisingly the majority did think the government would spread disease if it served their purposes.
  All 3 of us who asks the questions were treated with politeness and courtesy, a similar study done in east london 2 weeks ago got abuse from several back people
  who said it was a ” white mans disease”

  • Who the Hell Are You, Zuck? … Luuletko olevasi Jumala, Zuck?

   Bradford Hanson BRADFORD HANSON · 2 AUGUST, 2020
   Just who the Hell are you, Facebook, to declare what must be regarded as “hateful” by all mankind?
   Who made you the big global decider of such matters? When did you become God? A corporation such as yourself is either a publisher, able to censor, but liable for his content, or a platform, without the right to censor, but immune from lawsuits or prosecution.

   You, Facebook, have been trying to have the best of both and the reciprocal responsibilities of neither. It’s long past time someone put a stop to your power-grabbing.
   https://nationalvanguard.org/2020/08/who-the-hell-are-you-zuck/

   • ”Darkness hovers above us. You can feel it, but you cannot see it.

    You feel it in your office, your classroom, your social media feed. You even feel it in your body, which shudders with fear at the thought of speaking what you believe to be true.

    A God has been summoned. The Cancel God.

    The Cancel God wants to cancel you. It wants to cancel everyone you know,. It wants to cancel humanity itself.

    So be a good boy. Be a good girl. Say the right things at the right time and in the right way. Be very careful not to offend because you are now inherently offensive.

    Delete your old comments, your old threads, your old self. Get on your knees and start to apologise and apologise. And apologise and apologise.” – Peter Limberg, ’The Cancel God’.

    The Cancel God
    https://www.youtube.com/watch?v=H_OO-OOYqw8

    • The Cancel God
     is ’The Jealous One’, ’The Destroyer God’ of Tora and Talmud.
     He has the right to cancel everything He wants from the Goyim.

  • Kollektiiviset ja keskusjohdon sanelemat suojaustoimet median luomaa paniikkia vastaan ovat merkki siitä, että länsimaat ovat hyväksymässä media-vetoisen tyrannian ’de facto’ poliittisena hallintojärjestelmänä. Aito tasavalta perustuisi itsenäisten ja valistettujen kansalaisten päätösvaltaan suojauksen kaltaisissa asioissa. Kansalaisten omaa harkintaa kunnioitettaisiin enemmän kuin kollektiivisella tasolla toimintaa ohjaavia tilastolukuja. Median tehtävänä olisi valistaa ihmisiä aidosti tieteellisten faktojen pohjalta monia eri näkökulmia tarjoten.

   Muistaakseni jo 1970-luvulla alkoi vakava keskustelu holhous-valtiosta ja jotkut kaukonäköiset havaitsivat siinä piilevän kommunismin tai fasismin vaaran. Kollektiivinen turvallisuusajattelu alkaa varovaisin ehdotuksin ja valistuskampanjoin ja etenee pikku hiljaa kohti aina vain raskaampia suojausjärjestelyjä ja aina vain pakottavampaa keskusjohtoista politiikkaa tuntuvin sanktioin.

   Korona on ollut holhousvaltio-aatteen kannattajille riemuvoitto. Siihen sisältyy myös vahva simputtava elementti, jolla varotoimien suhteen epäileväiset alistetaan kollektiiviseen sulkeisjärjestykseen. Jos sulkeiset sujuvat veltosti tai huonosti, alkaa simputus. Korona-vääpelit pitävät tästä huolen, jotta järjestys yhteisessä kasarmissa tai vankileirissä säilyy.

   Mutta suljetuissa tiloissa suojaustoimenpiteitä voitaneen hyvinkin laajentaa, kunhan ei lähdettäisi pelkästään ritualistiselle ja kovien sanktioiden voimaan uskovalle linjalle, jolla kansalaisia ojennetaan em. sulkeisjärjestykseen myös siellä, missä se on aivan tarpeetonta. Media ajaa itse ja pelottelemiensa kansalaisten avulla vahvasti pakottavaa ritualismia, mikä puolestaan merkitsee sodanjulistusta tasavaltaisesti tai keskusjohtoisesti ajattelevien välille. On myös huomioitava rankkojen ja poliittis-kulttuurista ilmapiiriä muuttavien päätösten yksisuuntaisuus. Poikkeustiloilla on taipumus jäädä pysyviksi.

 10. Asioista itsenäisesti selvää ottaneille ovat valtaavirtaa olevan allopatian perustana olevien Big Pharman valmistamien enemmän tai vähemmän myrkyllisten, PATENTOITUJEN lääkkeiden vaikutukset ainakin fyysiseen kehoon hyvin tiedossa.
  Rudolf Steiner oli kaukonäköinen mies: ”Tulevaisuudessa eliminoimme [siis ”he” eliminoivat] sielun lääkkeillä

  Saksalainen filosofi Rudolf Steiner (1861-1925) puhui aikanaan lääkkeiden haitoista, kuinka niillä on jossain vaiheessa tulevaisuutta tarkoitus eliminoida sielu.
  ′′ Tulevaisuudessa eliminoimme sielun lääkkeillä. ′′ Terveen näkökulman ′′ varjolla tulee rokote, jolla ihmiskehoa hoidetaan mahdollisimman pian suoraan syntyessään, jotta ihminen ei voi kehittää ajatusta sielun ja hengen olemassaolosta.
  Materialistisille lääkäreille uskotaan tehtäväksi poistaa ihmiskunnan sielu.

  Nykyään ihmiset rokotetaan tätä tautia tai tuota tautia vastaan, joten tulevaisuudessa lapsia rokotetaan aineella, jota voidaan tuottaa juuri siten, että tämän rokotuksen ansiosta ihmiset ovat immuuneja sille, että he joutuvat kärsimään Hengellisen elämän ′′ hulluutta Hän olisi äärimmäisen älykäs, mutta ei kehittäisi omaatuntoa, ja se on joidenkin materialististen piirien todellinen tavoite.

  Tällaisella rokotteella eettisen kehon saa helposti irti fyysisessä kehossa. Kun eettinen keho on irroitettu, maailmankaikkeuden ja eettisen kehon välinen suhde muuttuisi erittäin epävakaaksi, ja ihmisestä tulisi automaatti, sillä ihmisen fyysinen keho on kiillotettava tällä maapallolla hengellisellä tahdolla. Rokotteesta tulee siis eräänlainen arymanique voima; ihminen ei enää pääse eroon tietystä materialistisesta tunteesta. Hänestä tulee materialistinen perustuslaki eikä voi enää nousta hengelliseen ”. – Rudolf Steiner (1861-1925)

  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/08/rudolf-steiner-tulevaisuudessa.html

 11. Eihän tätä millään haluaisi todeksi uskoa
  Tällaista on se nwo-viidakko jota sionisti- ja rapparimafia meille tarjoaa

  Syrian army forces find human organs intended for trafficking inside militant redoubt
  Stevo August 1, 2020 at 8:59 am | Permalink
  Netenyahu will have his grubby little fingers all over this. I remember reading about how mass graves of around 2.000 bodies were found in a wood in Ukraine minus all of their vital organs, the victims were said to be Ukraine Army deserters and pow’s from Donhsk and Luhansk .
  The organs were flown into Zurich regularly, guess what? Netinyahu had his grubby little fingers all over these organs too.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211278

 12. Ihminen on suurelta osalta vettä. Mineraalinen ja nestemäinen pysyvät kasassa ihmisessä muotovoimien kautta. Tässä herkässä rakennelmassa on inkarnoituneena henkis-sielullinen: tunteminen, ajattelu, tahtominen ja minuus, eettisyys. Tämä manifestoitunut olento on osa luontoa ja maailmankaikkeuden jumalallista viisautta. Kun tätä aletaan häiritä, sotkea ja tuhota, tehdään rikos ihmisyyttä vastaan. Pyhyyden kokeminen on paljolti kadonnut jo rokotteiden myötä. Suomalaisilla on kuitenkin mahdollista pysyä järjissään luontokokemuksen kautta ja eheyttää itseään sisäisesti sen avun turvin.
  Rokotteet ovat todellinnen ympäristörikos, kehomme on osa naturaa. Miksi luonnonsujelijat eivät halua hiilidioksidia ilmaan, mutta hyväksyvät ihmiskunnan myrkyttämisen ? Henkiset toiminnot vaikeutuvat, kun fyysinen ja neste-elämänvoimaolemuspuoli on huumattu ja vioitettu. Koronarokotteessa on kyseessä on ihmisoikeusrikos, joka ohittaa kaikki tähänastiset hirmuteot. Kaikkein karmeinta on nähdä viranomaisten ja poliitikkojen toimimisen tässä pyöveleinä. Auschwitzissa tehtiin lääkinnällisiä ihmiskokeita. Vaikuttaa siltä, että olemme keskellä uutta keskitysleiriä – vain paljon suuremmassa mittakaavassa. Onneksi saksalaiset ovat eturintamassa puolustamassa henkiin jäämisen oikeutta. Viimeksi ovat heränneet juristit asialle. Viranomaiset sammuttelevat youtubekanavia, mutta mikään ei voi enää estää kansanliikettä vapauden ja omasta kehosta määräämisen puolesta.

  • Vanki nro X, erittäin hieno kommentti !

   Aikoinaan Benetton kaatui kuluttajien boikottiin. Mutta miten tai millä vaihtoehdoilla nyt voidaan boikotoida youtubea, facebookia, googlea jne.jotta löytyisi tehoja gigantteja vastaan?

  • Fyysiset keskitysleirit pidettiin kurissa vartijoiden aseilla ja piikkulanka-aidoilla. Nykyaikainen keskitysleiri mengele-ihmiskoe-lääkäreineen perustuu median harjoittamaan pelotteluun, jolla massat ohjataan haluttuun suuntaan. Kaava on aivan naurettavan yksinkertainen, kun se kerran oivaltaa. Pelkojen tehokas hyödyntäminen edellyttää kuitenkin pidempiaikaista indoktrinaatiota tietyille uskomuksille, mielikuville ja asenteille. Aina ei käytetä pelottelua, vaan vedotaan ihmisten positiivisiin tunteisiin. Taannoisessa pakolaisvirtojen hyväksynnässä ohjattiin ihmisten mielipiteitä positiivisiksi, jotta voidaan blokata suuren yleisön perustellut pelot ja epäluulot. Maahan tunkeutuvaa vihollista ei tule pelätä, paitsi jos se tulee Venäjän suunnasta. Media sekoittaa kansalaisten historiantajun ja luontaiset vaistot ja ohjaa mediahälyn ja sen luomien tunnereaktioiden avulla kansan käyttäytymään omien etujensa vastaisesti ja globalistisen eliitin suunnitelmien edellyttämällä tavalla.

   Joskus median ote lipsuu, mutta siinä tapauksessa päättäjät ohjataan joka tapauksessa tekemään globalistisen eliitin tahdon mukaisesti kansan mielipiteistä välittämättä. Media saa tehtäväksi kampanjan pakkosyöttämisen kansalle ja ”damage controllin”. Näistä tökeryyksistä huolimatta kansa ei herää, vaan kahvipöytäkeskustelee ja ohjelmoi itsensä aina median esittämien nuottien ja sanoitusten mukaan. Ja aina on riittävän iso osa väestöä, joka kuvittelee olevansa samassa veneessä kuin piskuinen globaalieliitti ja hyötyvänsä sen suunnitelmista. Huomattava osa reagoi myös vetäytymällä omiin oloihinsa ja passiivisuuteen. Rokote-ohjelma todistaa, ettei tämäkään reagointi toimi. Globalistit tulevat jokaisen iholle ja kaappaavat sielun ja ruumiin omaan omistukseensa velhouksiensa (’pharmakeia’) avulla.

 13. Varakkaat valkoiset vihaavat rasismia … mutta he vihaavat vielä enemmän rotujen sekoittamista.
  Se että nwo- ja muurari-mafia haluaa väkisin sekoittaa rodut kertoo sen lkatalista aikeista kaapata valta itselleen. Mitään muuta motiivia ei voi löytää sille kuin oman vallanhalun.
  Tuo vallanhalu on naamioitu muka ihmiskunnan kannalta tärkeiden asioiden hoitamiseen kuten ilmaston muutos, liikakansoitus jne. … kaikki asioita jotka ovat hoidettavissa ilman hajota ja hallitse politiikkaa ja multi-kulti hanketta.
  Kaiken huippuna ’valitut’ jotka maailmanhallintoa innokkaimmin puuhaavat eivät itse suostu sekoittumaan muihin rotuihin vaan jäädä maailmaa johtavaksi eliitiksi ja sotkea muiden mutta ei oman rotunsa asiat.

  Talmudismin riivaamat sionistit ovat todella hyvä esimerkki siitä että jokaisen kansan ja rodun tulisi pysyä omassa karsinassaan ja pois sotkemasta muiden elämää.
  Jos sionistit olisivat pysyneet omalla tontillaan hajaantumatta maailmaan jossa ovat olleet pääosin muiden kansojen elämää pilaamassa ja omia eujaan ajavia hankkeita ja sotia sytyttämässä niin maailman tilanne ei olisi tänään tässä surkeassa kaaoksessa missä se nyt on.

  Affluent Whites Hate Racism….But They Hate Race-Mixing Much More
  ERIC STRIKER • AUGUST 3, 2020
  https://www.unz.com/estriker/affluent-whites-hate-racism-but-they-hate-race-mixing-much-more/

 14. Rotuja on tiettävästi biologien mukaan vain yksi, ihmisrotu. Rotukäsite on yksi näistä lyömäaseista jolla hajoita ja hallitse -politiikkaa ovelasti hoidetaan. Saadan kansat ja ihmiset tappelemaan keskenään. Pohjalla on musta-valkoinen ajattelumalli joka on merkittävä osa läntistä ajattelutapaa. Kun eräältä intialaiselta asiantuntijalta kysyttiin miksi Kiina on menestynyt Intiaa paremmin vaikka se on avoin demokratia hän tiivisti näin: Intia: avoin yheiskunta, suljettu mieli; Kiina suljettu yhteiskunta, avoin mieli. Kiinassa osataan muuttua ja sopeutua ja siksi karavaani kulkee vaikka Lännen koirat haukkuvat.

  Rotu ei ole se peruskysymys vaan tavat, tapakulttuuri ja kulttuuri laajemmin, mukaan lukien uskomukset ja uskonto. Jos Pihtiputaan mummo viedään Jerusalemiin ja hänet pyydetään ohjaamaan arabit vasemalle ja juutalaiset oikealle niin mummolta menee sormi suuhun, kuten myös minulta, koska väki on varsin samannäköistä. Ei se viha ulkonäköön perustu vaan mainitsemiini muihin seikkoihin.

  Mutta juuri koska tapakulttuurilla ja ajattelutavoilla on vuosisatojen ja jopa -tuhansien historia takanaan kannattaa harkita mitä sekoitetaan, miten nopeasti ja missä laajuudessa. Ei kannata tehdä kuten Ruotsissa, jossa klaanioikeus ja shariaoikeus ohittavan maan oman oikeusajattelun. Jopa sellaisessa maassa kuin Irakissa ei pystytä soveltamaan maan lakeja koska ihmiset noudattavat shariaa. Lisäksi pitää kunnioittaa oman maan kansaa. Jos se on ennakkoluuloista niin se on. Kansa on kuin sade ja tuuli, sitä ei voi komennoin muuttaa.

  Rokotusvimmaa vastaan ei myöskään pidä taistella mustavalkoisin keinoin. Sellainen toiminta menee hukkaan. Saksassa maan eturivin tiedemiehet vastustavat koronarokottamista mutta eivät kaikkia mahdollisia rokotuksia. Koronarokottamisa vastustetaan koska paitsi että viruksen muuntuvat niin uuden rokotteen kehitys- ja vaikutuskeinot arvoidaan varsin turvattomiksi ja jopa vaarallisiksi. USA:n kaupallisesta ”terveyden” -huollosta on lähtöisin kaupallinen trendi, jonka mukaan kaikkiin ongelmiin löytyy rokote. USA on kuin Elvis Presley. Elviksellä oli loppuelämässään pilleri joka tilanteeseen ja niinpä hän myrkytti itsensä hengiltä.

  • ”Kiinassa osataan muuttua ja sopeutua…”

   Pitkälti Rockefellerin Trilateraalisen komission tuella tekoälyn ja robotiikan kärkimaaksi kehittyneen Kiinan kommunistis-teknokraattinen tyrannijohto on todella osannut sen:

   ”China’s Technocracy Introduces Scorecards For Continuous Control Of Citizens”
   https://www.technocracy.news/chinas-technocracy-introduces-scorecards-for-continuous-control-of-citizens/
   *
   China Using Facial Recognition In Drive For Total Surveillance
   https://www.technocracy.news/china-using-facial-recognition-drive-total-surveillance/
   *
   China’s Robo-Bird Drones Take Citizen Surveillance To New Heights
   https://www.technocracy.news/chinas-robo-bird-drones-take-citizen-surveillance-to-new-heights/
   *
   China Is Inventing Whole New Way To Oppress A People
   https://www.technocracy.news/china-is-inventing-whole-new-way-to-oppress-a-people/
   *
   China’s Dystopian Technocracy: ‘Leave No Dark Corner’
   https://www.technocracy.news/chinas-dystopian-technocracy-leave-no-dark-corner/
   *
   China’s AI Tech Exports Are Seeding Surveillance Societies Globally
   https://www.technocracy.news/chinas-ai-tech-exports-are-seeding-surveillance-societies-globally/
   *
   China Asserts Internet Censorship Efforts Across The Globe
   https://www.technocracy.news/china-asserts-internet-censorship-efforts-across-globe/
   *
   Forget Facebook: China Now Mines Data Directly From Workers’ Brain
   https://www.technocracy.news/forget-facebook-china-now-mines-data-directly-from-workers-brain/
   *
   Police State: China’s Ultimate Weapon Can Set Your Hair On Fire
   https://www.technocracy.news/police-state-chinas-ultimate-weapon-can-set-your-hair-on-fire/
   *
   Is China The Role Model For Technocratic Dictatorship?
   https://www.technocracy.news/is-china-the-role-model-for-technocratic-dictatorship/
   *
   Safety Nowhere: China Extends Its Global Human Registry To American Soil
   https://www.technocracy.news/safety-nowhere-china-extends-its-global-human-registry-to-american-soil/
   *
   US Intel Chief Warns That China Perfecting ‘Surveillance State’
   https://www.technocracy.news/us-intel-chief-warns-that-china-perfecting-surveillance-state/

  • Digitaalisen tyrannian avulla pystytettävän Uuden maailmanjärjestyksen mallimaaksi kelpaa hyvin kommunistis-teknokraatisten tyrannien johtama Kiina:

   ”Mises Institute: The ‘Great Reset’ Calls For Technocracy

   A German professor currently teaching in Brazil has independently confirmed TN’s long-held assessment that the “Great Reset” is being staged “with the intent of creating a global technocracy.” This is a critical, must read article for all TN readers. ⁃ TN Editor

   The lockdown in the wake of the coronavirus pandemic has accelerated the implementation of long-held plans to establish a so-called new world order. Under the auspices of the World Economic Forum (WEF), global policymakers are advocating for a “Great Reset” with the intent of creating a global technocracy. It is not by coincidence that on October 18, 2019, in New York City the WEF participated in “Event 201” at the “high-level” pandemic exercise organized by the John Hopkins Center for Health Security.

   This coming technocracy involves close cooperation between the heads of the digital industry and of governments. With programs such as guaranteed minimum income and healthcare for all, the new kind of governance combines strict societal control with the promise of comprehensive social justice.

   The truth, however, is that this new world order of digital tyranny comes with a comprehensive social credit system. The People’s Republic of CHINA IS THE PIONEER OF THIS METDOD OF SUVEILLANCE AND CONTROL OF INDIVIDUALS, CORPORATIONS AND SOCIOPPOLITICAL ENTITIES…”

   Koko artikkeli: https://www.technocracy.news/mises-institute-the-great-reset-calls-for-technocracy/

  • Kiinan voi nähdä myös kutakuinkin puhtaana orwelilaisena diktatuurina, siis pitkälti rosvoparoni-suku Rockefellerien Trilateraalisen komission tuella rakennettu superkapitalismin ja kommunismin yhdistelmä, joka orjuuttaa kansan digitaalisen tyrannian/teknokratian avulla ja on ”INCREDIBLY EVIL IN INTENT” kuten harvoihin yhdysvaltalaisiin patrioottisiiin kongressiedustajiin kuulunut ja ilmeisesti Rockefellerin & Co:n toimesta eliminoitu Larry McDonald sanoi eikä se siitä millään lapsenuskoisilla propagandahymistelyillä paremmaksi muutu.

   Jo runsaat kymmenen vuotta sitten ennkuin Kiinasta oli kehittynyt tekoälyn ja robotiikan kärkimaa:
   ”Lopullisena päämääränä sillä [Bilderberg Group] on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti [poliittinen nomenklatuura ja superrikkaat oligarkit] ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi.” – – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007)

   • Itse olen joskus leikkinyt ajatuksella miten oma elämäni muuttuisi jos maahamme tulisi tuo orwellilaiseksi väitetty ’kiinalainen systeemi’.
    Ilmeisesti ei juuri ollenkaan mikäli eläketuloihin ei tulisi muutosta. Tuskin niihin mitään oleellista muutosta tulisikaan koska luultavasti koko eläkejärjestelmä menisi uusiksi siten että ylisuuria eläkkeitä nostavat kärsisivät ja pienituloiset hyötyisivät.
    Entä muuten?
    Luulen ettei minua vainottaisi koska en olisi kapinallinen joka kannattaisi yksityisomaisuuksien lisäämistä, valtion vallan vähentämistä ja suurtuloisten oikeuksien ja vapauksien lisäämistä joita pikemminkin vastustan.
    Koska en lue valtamediaa niin siitäkään tuskin tulisi ongelmaa. Ja netissä luen pääosin sivustoja jotka tuskin olisivat sensuroituja tai kiellettyjä.
    Äänestämässä ei tarvitsisi käydä ja eihän sillä mihinkään voi täälläkään vaikuttaa joten sekin olisi ok.

    En todellakaan keksi nyt etukäteen oikein mitään hyvää syytä miksi olla poikkiteloin siinä tilanteessa ja tuntea itsensä orjaksi.
    Jos Keskuskomitea vielä kuuntelee kansaa ja sille voi esittää ehdotuksia miten asioita kannattaisi hoitaa koko kansan parhaaksi niin silloinhan mennään jo meidän tason yli kun meillä täällä kansan näkemykset ovat tarpeettomia kun eliitti tietää kaiken paremmin.
    Pitäisiköhän vaihtaa ajatuksia netin kautta jonkun kiinalaisen orjan kanssa ettei vaan ala elämään omissa harhaluuloissaan….

  • ”Ei se viha (tai rakkaus) ulkonäköön perustu (ei ainakaan saisi perustua) vaan mainitsemiini muihin seikkoihin.”
   Tuo on varmasti totta (tapojen pitäisi merkitä aina enemmän kuin ulkonäkö) mutta geenit kuitenkin kiistatta määräävät sekä ulkonäön että ihmisen henkisen tai alkuperäisen syntymässä saadun aidon psykologisen rakenteen ja reaktiomallin johon ympäristön kanssa käyty vuorovaikutus ei ole vielä jättänyt jälkiä.

   Siksi on olemassa geneettisiä sairauksia ja eri rotuja (tai erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja ihmisryhmiä) aivan kuten on musikaalisesti lahjakkaita ja lahjattomia tai sosiaalisesti herkempiä ja epäherkkiä psykopaatteja joiden määrä on tutkimuksissa voitu osoittaa suuremmaksi yksilökeskeidyyden tai oman egon ryhmäkeskeisyyden edelle asettavissa kulttuureissa.
   Esim. Japanissa ja Kiinassa geneettisesti määräytyvä psykopaattien osuus väestössä on pienempi kuin täällä lännessä ja erityisesti USA:ssa ja Israelissa joissa valtarakenteet on pääosin psykopaattien miehittämiä.

   Is Israel a psychopath? … After Mossad Targeted Soleimani, Trump Pulled the Trigger
   Is Israel a psychopath? — by Laurent Guyénot for the Saker blog

   Jotkut valtiot toimivat myös kansojen keskuudessa psykopaatteina. USA on tällainen valtio, jossa on ”vallan patologia” (Norman Cousinsin 1987 kirja), joka liittyy vastuussa olevien miesten psykopatian asteeseen.
   USA: n maailmanlaajuisesti esittämän järki- ja moraalipeiton takana on ”syvä valta”, jota on ylläpidetty kyltymättömällä vallanjanolla ja jolla ei ole mitään yhteyttä moraaliseen tietoisuuteen tai empatiaan; tämä patologinen syvä valta hallitsee nykyään lähes täydellisesti Yhdysvaltojen ulkopolitiikaa.

   [Psychopaths are narcissists with a huge appetite for power and no moral conscience. Incapable of emotional empathy, they feel no remorse for the suffering they inflict on others. The diagnostic criteria for psychopathy, as listed by Robert Hare, include pathological lying, cunning, and manipulative behavior.[7] The psychopath has no feeling for anyone, but has developed a great ability to simulate, sometimes with a tendency to histrionics. He can be charming and charismatic. Although he himself is immunized from guilt, he learns the art of inducing and exploiting others’ guilt.]

   Israel on toinen psykopaattinen valtio. Yhdysvaltojen ja Israelin välinen suhde on erikoinen, ja sen luonteesta on erilaisia mielipiteitä. Kumpi näistä kahdesta on liikkeellepaneva voima? Ovatko Yhdysvaltojen agentit tunkeutuneet ja kaapanneet Israelin ulkopolitiikan vai päinvastoin?
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 )

   https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/
   https://russia-insider.com/en/israel-psychopath/ri23401

   Epigeneettinen periytyminen. Epigeneettinen periytyminen tarkoittaa perinnöllisen tiedon siirtoa solun tai eliön jälkeläiselle ilman, että perinnöllinen tieto on koodattuna DNA:n tai RNA:n sekvenssiin. https://www.tiede.fi/keskustelu/38342/ketju/epigenetiikasta
   An Epigenetic Explanation for the Decline of the West
   Jim Penman, Biohistory: Decline and Fall of the West (Newcastle: Cambridge Scholars Publishing), 2015, $5.92.
   Epigenetics is a “new science which looks at the way on which genes are switched on or off by the environment” (9).
   It appears that “environmental influence turn up or down the activity of certain genes while not altering the DNA” (25). It is particularly significant that: “Epigenetic regulation seems to operate in an almost Lamarckian fashion . . . [and] can produce effects in gene expression that may echo over many generations.” [2]
   https://www.amazon.com/Biohistory-Decline-Fall-Jim-Penman/dp/1443871303/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1507134097&sr=1-2&keywords=penman+biohistory
   ———
   Ns. epigeneettiset tekijät vaikuttavat merkittävästi geenien ilmenemisen voimakkuuteen sitä tehostaen tai heikentäen mutta itse geeniä ne eivät muuta. Se vain ’turtuu’ ja menettää tehoaan ja voi taas myöhemmin ’herätä’. Geeni voi muuttua vain biologisesti syntyessään uudessa muodossa uudessa sukupolvessa ja näin mahdollistuu ns. tapakulttuurin kestävä muutos sukupolvien saatossa.
   Epigeneettinen periytyminen antaa kuitenkin toivoa siitä ettei ihminen ole täysin geeniensä vanki ja että kasvatuksella voidaan vaikuttaa moniin ihmisen (ja kulttuurin normeilla koko yhteiskunnan) tapoihin aivan kuten ruokavaliolla voidaan edistää terveenä pysymistä ja estää sairauksien puhkeamista.
   Geenimutaatio esim. sädehoidon seurauksena taas rikkoo geenin ja sen terveen toiminnan ja se alkaa toimia elimistöä tuhoten.

  • Mielenkiintoinen artikkeli … sivuaa rotuasiaakin
   Review of Robin DiAngelo’s White Fragility
   ANDREW JOYCE • AUGUST 2, 2020

   Suositeltavaa luettavaa juuri nyt kun valkoisen rodun tuho on täydessä vauhdissa ja juuri ’juutalaisten sionistien’ ja v-muurari-eliitin toimesta.
   Kirjassa korostetaan valkoisen rodun kyvyttömyyttä (haluttomuutta) puhua rasismista mutta pitääkö se paikkansa? Ei.
   Sensijaan talmudisti-sionistit torjuvat kokonaan sanan rasismi; sitä ei ole ollenkaan kun ’goimit’ ovat elukoita joita Talmudin Yahweh-jumala (The Destroyer God) sallii tappaa kuin jäniksiä.

   Onko mikään muu heimo (rotu) mennyt näin pitkälle rasismissa?
   Parjatuilla ja hirviöiksi leimatuilla kansallissosialisteillakin oli enemmän malttia ja suvaitsevaisuutta kun he keskittyivät niiden sortamiseen jotka eivät sopeutuneet heidän agendaansa joka ei kansojen kannalta ollut suinkaan pelkästään mikään huono agenda koska se korosti oman kansan merkitystä ja yritti vapauttaa sen pankki-mafian orjuudesta ja uhkaavasta kommunismin tyranniasta.
   *
   Robin DiAngelo
   White Fragility: Why It’s So Hard for White People to Talk About Racism
   Beacon Press, 2018.

   … As it happens, her ancestry is relatively inconsequential in light of the fact that White Fragility, published in 2018 but reaching bestseller status in the aftermath of George Floyd’s death, is heavily and transparently influenced by Jewish thought and by Jewish pioneers in the field she now finds so conducive to fame and fortune.
   … What is White Fragility?
   “White Fragility,” as a theory, is confirmation of my belief that inducing guilt in Whites was never the end goal in itself. It’s never simply been about making us feel bad about ourselves or our ancestors. White Fragility, White guilt, and indeed Whiteness Studies as a whole, is fundamentally about power.

   DiAngelo’s introduction begins with accusation. America “began with the attempted genocide of Indigenous people and the theft of their land. American wealth was built on the labor of kidnapped and enslaved Africans and their descendants.” So far, so familiar.
   But the book very quickly moves to an outline of the theory of White Fragility. I actually found this, and some other chapters on the same theme, extremely interesting, because DiAngelo, and presumably other Whiteness Studies activists, are keenly aware that Whites are peculiarly concerned with morality and with appearing to be good people (all of which is very much in keeping with the arguments and research of Kevin MacDonald).
   For example, DiAngelo writes on the fear White progressives have of being perceived as racist: “We consider a challenge to our racial worldview as a challenge to our very identities as good, moral people. Thus, we perceive any attempt to connect us to the system of racism as an unsettling and unfair moral offence. … One of the greatest social fears for a white person is being told that we have said or done something racially problematic.”
   Of course, the groundwork for the connections among White ethnocentrism = Racism = Morally Bad were laid by Jewish academics over many decades. The problem for Jewish activists and incentivized Whiteness Studies traitors is that this moral terror has resulted in what they perceive to be paralysis and inaction.

   Conclusion

   DiAngelo scathingly remarks on incidents like this that “when we are mired in guilt, we are narcissistic and ineffective.” Essentially, the new direction of Whiteness Studies and its intellectual corollaries will be to wean Whites away from demonstrative habits of virtue signaling and into active participation in racial decline.
   We can expect to see in the near future (and we already to some extent have with the Black Lives Matter riots) a greater emphasis on Whites becoming active “anti-racists.” It will become increasingly difficult for Whites to appear simply as “not racist.” Active, enthusiastic activity on behalf of the ethnic power-grab will be demanded, and anything less will be portrayed with disdain as “fragility.”

   DiAngelo concludes her book with the blunt assertion that “a positive white identity is an impossible goal. White identity is inherently racist; white people do not exist outside the system of white supremacy.
   ”White identity is therefore to be destroyed wholesale, and White ethnic interests crushed alongside it. DiAngelo proclaims with all the vigor of the subversive or the brainwashed that she will “strive for a less white identity, for my own liberation and sense of justice.”

   Liberation and justice. These words were uttered a long time ago in France. The beheadings started soon after.
   https://www.unz.com/article/review-of-robin-diangelos-white-fragility/

   • ”Sensijaan talmudisti-sionistit torjuvat kokonaan sanan rasismi; sitä ei ole ollenkaan kun ’goimit’ ovat elukoita joita Talmudin Yahweh-jumala (The Destroyer God) sallii tappaa kuin jäniksiä.”
    No tuo nyt ei ole ihan kohdallaan sillä onhan heillä rasismi sana mutta se on vain goimeja varten jotka ovat heille kateellisia heidän menestyksestään ja siksi heitä vainoavat. Antisemitismi on siis vain goimien ’periytyvä sairaus’.

   • DiAngelon kirjaa koskeva artikkeli löytyy nyt myös tältä sivustolta … kommenttipuolella paljon mielenkiintoista luettavaa

    Review of Robin DiAngelo’s White Fragility

    August 2, 2020/68 Comments/in Featured Articles, White Racial Consciousness and Advocacy /by Andrew Joyce, Ph.D.
    https://www.theoccidentalobserver.net/2020/08/02/review-of-robin-diangelos-white-fragility/

    John
    August 2, 2020 at 12:22 pm
    Even if an American is not Jewish, he or she is likely to be either pro-Jewish, brainwashed by Jews, or afraid of speaking up about Jews.

    Jews are always the elephant in the room, and they like it that way.

    The vast majority of Americans are, therefore, effectively Jewish. So are nearly all media.

    The reason Whites and most everyone else can’t speak frankly about Jews and Blacks is that when they do, they are dumped on. You can insult Whites and Christians though.

    For the most part, you can only say nice things about Black, Jews, and Hispanics.

    If you do criticize them, it better be said in the most tactful of ways.

 15. ”Rotuja on tiettävästi biologien mukaan vain yksi, ihmisrotu.”
  Lienet oikeassa, koiratkin taitavat kaikki kuulua samaan rotuun. Silti suurin osa ihmisistä (ainakin koiran kanssa elävistä) kykevät havaitsemaan huomattavia eroja koirien kesken, jokaisen ”rodun” sisällä on tietenkin variaatiota mutta paimenkoirasta on miltei mahdotonta saada hyvää metsästyskaveria ja sama toisinpäin. Koirien monimuotoisuus on tietenkin ihmisten jalostuksen tulos, kun taas me olemme kehittyneet elinympäristöjemme vaikutuksesta huomattavasti pidemmässä ajassa.
  Niinkuin koirilla myös meillä on erilaisia ominaisuuksia ”rotumme” sisällä, sekä hyviä että huonoja.
  Ihminen on oman geenilinjansa vanki ja varustettu niillä ominaisuuksilla jotka on häntä edeltäviltään perinyt. Näitä ominaisuuksia voi toki kehittää, vahvistaa hyviä ja pyrkiä karsimaan huonoja, yhtä kaikki tämä voi tapahtua vain oman ”rodun”sisällä. Se että valkoisen rodun edustajana alkaisi järjestämään muita ”rotuja” paremmuusjärjestykseen on yhtä sairasta kuin kieltää eroavaisuuksien olemassaolo.
  Ihmisten monimuotoisuus tällä pallolla/lätyllä on valtava rikkaus ja yhdessä kykenisimme vaikka mihin.
  Toisaalta jos tässä nyt ollaan rakentamassa uutta uljasta maailmanjärjästystä ehkä ihmisten muokkaaminen samankaltaisiksi edistää tätä tavoitetta, villikoiriltakaan Thaimaan vuorella ei kulunut montaa sukupolvea palata alkukoiran kaltaisiksi.

 16. Tähän päädytään mitä enemmän yksityisten psykopaattien rahan valta maailmassa lisääntyy
  Amerikan etulinjan lääkäreiden verkkosivusto poistettiin virusvideon sensuroinnin jälkeen

  America’s Frontline Doctors’ website removed after viral video censored
  By wmw_admin on August 3, 2020

  John C. A. Manley – Off-Guardian Aug 3, 2020

  Medical organisation has website shut down and video deleted from youtube after endorsing unapproved treatment of Covid19.

  As Global Research reported, America’s Frontline Doctors held a press conference on Capitol Hill on Monday. Over 17 million people watched the video (right) before YouTube, Twitter and Facebook gave it the “misinformation” stamp of disapproval and deleted it.

  Yet another censored video exposing the COVID charade. No big surprise… But then I tried to visit the organization’s website and was met with the following message: “Website expired.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211430
  https://off-guardian.org/2020/08/03/americas-frontline-doctors-website-removed-after-viral-video-censored/

 17. Kiina otti viime viikolla käyttöön maapallonlaajuisen BeiDou satelliitti navigointi järjestelmän. Se on yllättänyt käyttäjänsä nopeudellaan ja tarkkuudellaan. Siihen on nyt liittynyt jo n.120 valtiota.
  Lähde: CGTN-newsmedia.

 18. Koronavirus on kuin luotu peloteltujen ja hyväuskoisten ihmisten myrkyttämiseksi mahdollisimman suurella määrällä rokotuksia ja rikollisen Big Pharman mahtavan kassan paisuttamiseksi entisestään:

  ”Rokoteasiantuntijat: COVID-immunitetti vaikeasti saavutettavissa, voi vaatia säännöllisiä injektioita

  Aluksi puhuttiin vain yhdestä rokotteesta virukselle COVID-19. Teknokratit viittaavat nyt siihen, että tarvitaan sarja rokotteita ja että todellista immuniteettia ei koskaan voi syntyä. Tämä syötti-ja -vaihtotoiminto mahdollistaa toistuvan invasiivisten aineiden ruiskutuksen kehoon. – TN Editor…”

  Koko artikkeli: https://www.technocracy.news/vaccine-experts-covid-immunity-elusive-could-require-regular-injections/

  Korruptoidut terveysviranomaiset ja johtavat lääkärit sekä näitä tukeva valheellinen valtamedia eivät kerro kansalle, että on olemassa joukko koronaankin tehoavia lääkkeitä, joita on vuosikymmenet käytetty menestyksellisesti muiden sairauksien hoitamiseen ja jotka käytännössä tekisivät rokotteet tarpeettomiksi.

  • Luontainen immuniteetti tai kampanjoiden alussa mainittu laumaimmuniteetti on nähtävästi pudotettu keskusteluista pois kokonaan. Tilastojen valossa SARS-Cov-2-viruksen aiheuttaman uhka perusterveille ei ole kummoinen. Sitä paitsi ihminen aina lopulta kuolee johonkin. Miksi tästä on tehty niin suuri numero ja miksi ollaan valmiita tuhoamaan ihmisten normaalit elämät yhden uudentyyppisen ja varsin laiskasti ja valikoivasti ihmisiä tappavan viruksen takia? Taudilla ei ole sellaista ihmisten arkipäivässä havaittavaa pandemian muotoa kuten historian suurilla kulkutaudeilla. Covid on tilastotauti ja siitä käytävälle keskustelulle ominaista on media-vetoisen poliittisen korrektiuden nopea ilmestyminen ohjaamaan ihmisten mielikuvien muodostumista taudin vakavuuden, tarttuvuuden ja sen hoito- ja ennaltaehkäisymuotojen suhteen.

   Länsimaailman johtavimpina epideminologian asiantuntijoina pidettävät hahmot, kuten tohtori Doom …anteeksi Fauci, puhuvat usein ristiriitaisesti ja omia lausumiaan muutelleen ikäänkuin heillä olisi nappi korvassa, johon koko ajan saapuu keskusjohdolta tulevia tilannekohtaisia komentoja. Tämä, jos mikä kertoo virus-torjunnan enemmän poliittisesta kuin tieteeseen ja tutkimukseen perustuvasta luonteesta. USA:ssa ohjeistuksen absurdius on saavuttamassa uusia tasoja. Tri Fauci ehdottaa plexi-suojainlasien tai kypärän käyttöä ja tohtori Birks vaatii perheille kotona pidettävää pakollista maskia. Tilastonikkarit eivät epäröi romahduttaa ihmisten elämänlaatua, jos vain teoriassa saavat sillä yhdenkin uuden tapauksen estetyksi. Toisaalta sairastuneiden määrä inflatoidaan erilaisin keinoin, kuten ilmoittamalla epäilyt tartunnat tilastoihin. Oireilla ei ole tilastoissa merkitystä, vaan epämääräisen testin positiivinen tulos riittää.

   Pieni Suomi seuraa oman NWO-mediansa ohjeistamana perässä, vaikka pohjoismaisuuteen tottunut kansa taipuu jähmeästi uuteen tyranniaan ja toimisi mieluummin omaehtoisesti ja suositusten pohjalta, mikä onkin tähän menessä sujunut melko hyvin. Naapurimme Ruotsi on todellinen erikoisuus, koska mitään pakollisia varotoimia maa ei sovella. Tämä hidastaa meidänkin päättäjiemme himoja kenties hieman, mutta aina tarvittaessa Suomi irrottaa itsensä Ruotsin vanavedestä, jos vain voi sillä kiusata kansalaisiaan.

 19. Globaali eliitti koostuu pääosin juutalaisista, rikkaista goyim vapaamurareista ym kuninkaallisista! Ja he pilkkaavat teitä aivokuolleita aivopestyjä idiootteja jopa niin naurettavilla photoshop/maapallo kuvilla 🙂 Te olette täyttä aivokuolutta paskaa jos ette näe kusetuksen läpi! TYMÄT GOYIMIT!!! Ja ei todellakaan ole disinfortaatiota niinkuin jotkut väittävät! Huomattavasti suurempi valhe kuin holokausti!!

  GOODBYE WHITE RACE stupid sheeps 🙂

   • Review of Judaism and the Vatican: An Attempt at Spiritual Subversion.
    Vicomte Léon de Poncins.

    … The Modernist takeover at Vatican II was not by happenstance, but, as with a great many important historical events, was well planned in advance.
    t has been argued that had the Council never been convoked and had the Church retained its traditional stance on morals and doctrine, the cultural revolution which took place in the 1960s and beyond may have never taken place or would have been mitigated.

    Poncins, who closely covered the Vatican II proceedings, wrote of the declaration:

    . . . a number of Jewish organizations and personalities are behind the reforms which were proposed at the Council with a view to modifying the Church’s attitude and time-honored teaching about Judaism: Jules Isaac, Label Katz, President of the B’nai B’rith, Nahum Goldman, President of the World Jewish Congress, etc. . . . These reforms are very important because they suggest that for two thousand years the Church had been mistaken and that she must make amends and completely reconsider her attitude to the Jews. [10]

    https://www.theoccidentalobserver.net/2020/08/04/review-of-judaism-and-the-vatican-an-attempt-at-spiritual-subversion-vicomte-leon-de-poncins/

    • Yllä olevan linkin artikkelin viimeinen kappale:

     … A revitalization of Western civilization can only come about if the nightmarish demographic trends of the Occidental peoples are reversed. It is doubtful that such a turnaround can come about unless the Catholic Church repudiates the Second Vatican Council, especially in its policy toward the Jews, and becomes once again a defender of traditional Christian morality. To begin such an arduous task, there is no better place to start than a thorough reading of Vicomte Léon de Poncins’ Judaism and the Vatican.
     **___Länsimaisen sivilisaation elvyttäminen voi tapahtua vain, jos OKSIDENTIn kansojen painajaismaiset demografiset trendit kääntyvät päinvastaiseksi.
     On kyseenalaista, voiko tällainen käänne tapahtua, ellei katolinen kirkko torju Vatikaanin toista neuvostoa (Second Vatican Council) etenkin juutalaisia koskevassa politiikassaan ja voiko siitä tulla jälleen perinteisen kristillisen moraalin puolustaja.
     Tällaisen vaikean tehtävän käynnistämiseksi ei ole parempaa paikkaa aloittaa kuin Vicomte Léon de Poncinsin kirjan Juutalaisuus ja Vatikaani perusteellinen lukeminen.

     • Some-alustoilla aktiivinen ja sittemmin ADL:n toimesta Youtubesta bannattu Dr. E. Michael Jones puhuu myös paljon tästä samasta tarpeesta. Kristinusko sekä eurooppalaisperäiset kansat lännessä ovat tuhoon tuomittuja, ellei kirkkokuntien opetuksissa tapahdu selkeää käännöstä suhteessa juutalaisiin. Sama koskee myös konservatiivisia poliittisia liikkeitä kuten persuja, jotka uskovat melkein sellaisenaan läntisen valtamedian levittämät valheet.
      https://culturewars.com

 20. Gaddafi oli täys läpimätä diktaattoripaska, joka todellisuudessa ansaitsi kuolla, kidutettuaan ja murhattuaan tuhansittain poliittisia vastustajiaan!

 21. Näinkö? se menee jatkossa…:
  America Chooses a New Mideast Policeman … Turkista uusi Lähi-idän poliisi … siis uusi USAn ja N-yahun ISIS?
  TAXI • JULY 31, 2020
  Running out of time, and desperate to gather focus and forces to fast pivot east to confront a rapidly rising Chinese superpower, America is currently arranging for its exit from the Middle East in a way that militarily secures its allies and proxies there, especially that of Israel. Naturally, it has to pick a top dog from its kennel of allies to police the region in its absence, and pick one, indeed, it has.

  Turkey.

  Not Israel.

  This explains the wanton and brazen geostrategic moves that Turkey has been making of late in Iraq, in Syria, in Lebanon, in Yemen, in Libya, in Algeria and even in Greece: all seemingly with America’s approval.

  Egypt, Saudi Arabia, the Gulf nations and Israel have all been side-stepped for this lauded position and the crown has been handed over to Turkey. Turkey: the global capital of the Muslim Brotherhood.

  Of course, this choice and policy have not been made officially public, but all indications clearly point in this direction and to this conclusion. Many will be surprised that Israel, the US’s number one ally was not chosen to continue in its role as the US’s attack dog in the Middle East, especially after many contiguous decades of holding this powerful position. Let us therefore look at why Turkey was chosen over Israel, and there we will find many a cynical reason.

  … Israel in fact will very much remain a ‘shadow enforcer’ of the region that dictates its needs to DC, and DC will subsequently dictate Israel’s wishes to Ankara, and furthermore, Ankara will therefore be operating the frontlines to enable continuing Israeli theft of Arab land and resources. Simply, Israel is currently incapable of both policing and simultaneously thieving more Arab land, all due to the Axis of Resistance holding Tel Aviv in its military crosshairs. Israel can currently only perform one task: incremental land theft WITHIN Historic Palestine, and not without. Its current military weak status cannot be stretched out across the region where military challenges to its power are on the increase by the Axis of Resistance. No longer able to go to war with its neighbors, yet absolutely needing to go to war to reverse the strategic pincer that its neighbors and their allies have forced upon its neck, Israel today is militarily checked and its very head lays in a guillotine, therefore, to assign it any further regional policing duties would be too risky for both Empire and the security of Israel itself. Israel will have to contend itself with merely operating safely from behind the Turkish back, albeit for the foreseeable future.

  The advantages of picking Turkey are the following:

  Summarized, with the choice of Turkey, you will have a trio of Arabphobes ruling and policing the middle east: the US, Israel and Turkey. Turkey taking the position of the front lines, backed by the US, and commanded by Tel Aviv.

  To conclude, Turkey is the US and Israel’s new ISIS.

  https://www.unz.com/article/america-chooses-a-new-mideast-policeman/

  • Esitetty näkemys tuntuu uskottavalta. Erdogan pelaa kieroa peliä ja esitteli taannoin YK:ssa karttoja siitä, kuinka palestiinalaisten alueet ovat kaventuneet viimeisten sadan vuoden aikana. Tämä kuuluu fetsipäisten vapaamuurarien kierouksiin. On ilmeistä, että Muslimiveljeskunta, talmudis-kabbalistiset juutalaiset, lännen vapaamuurarit sekä jesuiitat muodostavat nelipäisen pedon, joka raatelee kristikunnan, muslimit ja lopulta koko maapallon kappaleiksi. Tietenkin nämä käyvät myös keskenään näennäistä sotaa. Esimerkki Obaman presidenttikausi USA:ssa oli Muslimiveljeskunnan vaikutuksen alainen, kun taas Trumpin hallinnon aikaan kabbalistinen juutalaisuus otti vetovuoron.

   Näiden salassa toimivien organisaatioiden muotoa ja toimintaa on erittäin vaikea hahmottaa. Ne ovat usein vain epäsuorasti jälkien perusteella havaittavia. Joka tapauksesa nämä salaseurat ovat aktivoituneet jälleen. Toisen maailmansodan jälkeen oli pitkä rauhan aikakausi, jolloin noiden järjestöjen vaikutus oli lännessä melko vaimeaa. Suomikin sai olla niiden riehumiselta pitkään rauhassa. Suomen tiiviimpi liittäminen läntisiin valtarakenteisiin on kuitenkin aktivoinut järjestöjen toimintaa täällä ja ainakin valtamedian ne ovat kaapanneet omaan haltuunsa ja valehtelevat sen avulla röyhkeästi kansalle päin naamaa. Ylen osalta kansa saa itse maksaa tästä valehtelusta.

  • ”a rapidly rising Chinese superpower”

   Kohta pääsemme onnelliseksi orjaksi orwelilaiseen dystopiaan à la carte rosvoparoni Rockefeller:

   ””Mises Institute: The ‘Great Reset’ Calls For Technocracy

   The truth, however, is that this new world order of digital TYRANNY comes with a comprehensive social credit system. The People’s Republic of CHINA IS THE PIONEER OF THIS METDOD OF SUVEILLANCE AND CONTROL OF INDIVIDUALS, CORPORATIONS AND SOCIOPPOLITICAL ENTITIES…”

   • Eihän tuokaan hyvältä tunnu kun itse ei edes pankkikorttia omista.
    Mutta kun katselee kuinka muut jo sen avulla elävät niin onko tuossa sitten kyse mistään suuresta asiasta meidän ’tavisten’ kannalta?
    Mutta miten tuon rosvoparoni-eliitin muuten saisi valvontaan? Ja sehän nyt pitäisi ensimmäisenä saada …
    Jospa Kiina osaa sen homman kun muilta se ei nyt tunnu sujuvan…?
    Corruption in China
    The Worst kind of Treason
    GODFREE ROBERTS
    http://www.unz.com/article/corruption-in-china/

   • Siis tulkaamme onnellisiksi orjiksi korruptiosta “puhdistetussa” orwelilaisessa dystopiassa, joka on lähestymässä:

    “China’s False War on Corruption, by Echo Hui

    Six years ago, the Chinese Communist Party promised to weed out corrupt government officials. Instead, it largely used the crackdown to target political enemies.
    In 2013, China’s president, Xi Jinping, announced his goal to fight both “tigers” and “flies,” references to both top-ranking officials and ordinary bureaucrats. At the time, the announcement indicated hope that China could create a clean government—free of bribery, crime, and other corruption endemic to the state—like those of Hong Kong or Singapore. Over five years later, however, China’s anticorruption campaign has fallen short, with NO MEANINGFUL POLITICAL REFORM IN PLACE AND NO LONG-TERM LEGAL FRAMEWORK INTRODUCED TO PREVENT CORRUPTION.

    In the meantime, Xi has continued to concentrate his power, becoming one of the most influential leaders in Chinese history. …Dissent has been suppressed, making it harder for Chinese people to protest.
    I travelled throughout China as a reporter in 2012, the same year Xi launched his worldwide anti-graft campaign, presumably to cut down on political and private influence over public projects. Very often, I would hear ordinary Chinese citizens express their discontent with the one-party government and corrupt officials. “The country is dying from corruption and the widening wealth gap,” a taxi driver who gave me a ride in Chongqing said, something echoed by Xi himself, who said, “We must . . . rid ourselves of any virus that erodes the party’s health.”

    For some in China, 2012 was a year of prosperity; for others, the wealth gap only widened…
    A 2015 report found the wealthiest 1 percent of Chinese households owned a third of the country’s wealth, while the poorest quarter owned just 1 percent.

    However, the procedure for investigating a suspected corrupt official is neither standard NOR TRANSPARENT. Officials from the secretive, powerful agency [the Central Commission for Discipline Inspection (CCDI)]have the ultimate authority to decide who should be targeted and undergo investigation. They can imprison suspected officials for months without a warrant and question them with evidence seized from beatings, sleep deprivation, or anonymous tips. The primary job of the agency is inspections.

    One consistent paradox in modern Chinese history is that worsening corruption has not seemed to slow China’s economic growth—at least not yet.

    In the 1980s and early 1990s, Chinese corruption was very different from what it has become. Corrupt officials mostly worked alone. But, by 1995, corruption became organized. Officials in one department or even one region began to form close networks and work cooperatively. (The Guangdong Maoming case, in 2012, is a classic example: according to reports from the South China Morning Post, a single corruption case in the city of Maoming involved more than 300 officials taking bribes for favours.)
    …Corruption in China has now evolved from organized corruption to institutionalized corruption. Throughout the late 1990s, governments began to incorporate corruption into their official policies and institutions. Today, corruption has become so rampant that an official charged with taking thousands of yuan is regarded as a reasonable official who may be considered someone who at least does not take too many bribes…
    Despite the government’s ongoing anticorruption campaign, old habits die hard. Xi has a trusted circle of friends who are relatively safe from investigations. The penalty for bribery under Chinese law ranges from fines to the confiscation of property to imprisonment to, in some cases, the death penalty. Yet public officials, corporate executives, and others who offer bribes often escape punishment altogether.
    The Chinese government has also restricted the media’s right to report on critical issues across the country. An unofficial rule that allowed journalists to expose corrupt officials in provinces other than where the media organization was based has been abolished under Xi’s administration. It was replaced with stricter media regulations and more severe censorship, making it difficult for civil society to monitor or expose corruption. Many journalists, bloggers, and human rights activists were arrested and forced to confess without a fair trial or any due process. According to Reporters Without Borders, MORE THAN 100 JOURNALISTS AND BLOGGER ARE BEING DETAINED.

    Seven years into its official fight against corruption, Chinese officials are only just becoming cautious about bribe-taking. Instead of being open about it, they now do it less visibly.

    Soon after Xi started his anticorruption policies in 2012, he ordered a series of crackdowns on China’s growing civil society. The CCP has put human rights lawyers in jail, suppressed internet freedom, closed unauthorized churches, arrested outspoken labour activists, and integrated party organizations into enterprises and universities. The government has also begun to establish an ORWELIAN “SOCIAL CREDIT” SYSTEM, where individuals relinquish their privacy through increased government surveillance in the name of national security…”

    Koko artikkeli: https://thewalrus.ca/corruption-chinas-false-war-on-corruption/

 22. Joko oleet koronapiikkisi valinnut…? nyt alkaa kova kilpailu ’parhaasta piikistä’

  Jabbed at your own risk
  By wmw_admin on August 6, 2020

  Coronavirus vaccine manufacturers to be EXEMPT from liability claims in most countries

  If you decide to get jabbed with a vaccine for the Wuhan coronavirus (COVID-19) once one becomes available, just know that you will be doing so exclusively at your own risk.
  **___Jos päätät ottaa korona-rokoteen Wuhan-koronavirukseen (COVID-19) heti kun se on saatavilla, niin teet sen yksinomaan omalla vastuulla.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211549

 23. Miksi kaikki muuttui … parhaista ystävistä tuli parhaimmat viholliset

  Britain and Germany – The Best of Enemies

  The Best of Friends
  Even before February 1840, when Queen Victoria married Prince Albert, Britain and Germany enjoyed the closest of ties in friendship, marriage, Faith and culture.
  Allies in War
  Historically British and German soldiers were the staunchest of allies. The great Battle of Waterloo in 1815, was won by the alliance of British and German troops under the Duke of Wellington and Marshall Blucher, against their traditional enemies the French.
  Victoria and Alfred
  Queen Victoria herself was a descendant of Hanoverian kings and a daughter of a princess of Saxony. She couldn’t have been more German herself. Prince Albert of Saxony was of course also thoroughly German. Queen Victoria and Prince Albert spoke German to one another in Buckingham Palace in London.
  Anglo Saxons
  Both the Angles and the Saxons, after whom the Anglo-Saxons are named, came from Germany.
  Christmas Trees
  It was Prince Albert who introduced the German tradition of Christmas trees to England.
  Cultural Exchange
  The cultural exchange from Germany to England during the 19th century was unrivalled.
  German composers were the most highly esteemed throughout the British Isles: Beethoven, Bach, Handel, Mendelssohn, Schubert, Schumann, Brahms, Haydn, Offenbach and Wagner.
  Germans read Sherlock Holmes and were enthusiastic Gilbert and Sullivan fans.
  Cricket was introduced to Germany as early as 1850. By 1914, there were at least 14 Cricket teams in Berlin alone.
  Lawn tennis was introduced from England to Germany by the 1890s, and the Berlin – Wannsee Golf club opened in 1895.
  https://www.reformationsa.org/index.php/history/333-britain-and-germany-the-best-of-enemies
  http://www.ihr.org

  Mikä on totuus? Miksi kaikki on muuttunut ja tänään on selvästi nähtävissä kuinka pieni ’nelisarvinen mafia’ (Muslimiveljeskunta, talmudis-kabbalistiset juutalaiset, lännen vapaamuurarit sekä jesuiitat) systemaattisesti raatelee ja tuhoaa muita ja kulissien takana määrätietoisesti rakentaa omaa koko maailman kattavaa tyranniaansa (NWO) jossa yhden tärkeän vaiheen muodosti Gaddafin ja Libyan tuhoaminen.
  Truth_hunter 5.8.2020 at 23:26 yllä:
  ”Länsimaisen sivilisaation elvyttäminen voi tapahtua vain, jos OKSIDENTIn kansojen painajaismaiset demografiset trendit kääntyvät päinvastaiseksi.
  On kyseenalaista, voiko tällainen käänne tapahtua, ellei katolinen kirkko torju Vatikaanin toista neuvostoa (Second Vatican Council) etenkin juutalaisia koskevassa politiikassaan ja voiko siitä tulla jälleen perinteisen kristillisen moraalin puolustaja.
  Tällaisen vaikean tehtävän käynnistämiseksi ei ole parempaa paikkaa aloittaa kuin Vicomte Léon de Poncinsin kirjan Juutalaisuus ja Vatikaani perusteellinen lukeminen.”
  Vastaa

  THE JEWISH HAND IN THE WORLD WARS
  https://barnesreview.org/product/the-jewish-hand-in-the-world-wars/
  By David Skrbina, Ph.D.
  Why discuss Jewish history at all? Why is such a small group of people given so much credit (or blame) for driving historical events? How could they have possibly, after all the persecution they have seen as a people over the centuries, wield any power at all? 
  Few really know the details of this long history, and fewer still know the specific role Jews are alleged to have played in the various global military conflicts that have at times engulfed the entire world.
  And most assuredly—though TBR and author Thomas Dalton will be called anti-Semites for even daring to discuss it—there is no better subject to explore than the Jewish role in history and whether or not the claims that they have manipulated nations into many devastating wars have any basis of fact at all.

  Everyone should read Herve Ryssen’s book recently translated into English by Carlos Porter, “Psychoanalysis of Judaism”.
  https://www.stormfront.org/forum/t760123/
  https://www.toqonline.com/archives/v10n1/TOQv10n1Ryssen.pdf
  https://barnesreview.org/product/the-jewish-mafia/

  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  The simple truth is that Pharisaic Talmudism (aka modern “Judaism”) is the only religion which teaches a God-revealed racism.
  http://www.unz.com/tsaker/a-crash-course-on-the-true-causes-of-anti-semitism/
  http://thesaker.is/a-crash-course-on-the-true-causes-of-antisemitism/

  The Arrogance of Zionist Power
  Openly Demonstrating that the Tribe Always Comes First
  PHILIP GIRALDI
  There are two recent stories that involve the arrogance of the Jewish community in the United States. The first involves a lobbying group in Washington and the second concerns a hospital in New York City. It has often been observed that some Jews of the Alan Dershowitz persuasion boast about how powerful Jews are in the U.S. When challenged, they would argue that the Judaization of American culture and politics has been a good thing, bringing with it liberal values that have particularly benefited other minority groups in particular.
  What is not discussed much is the quid pro quo, whereby Jews reward themselves for their goodness by allocating to the tribe top positions in high profile and richly remunerated professions where they are hugely overrepresented.
  https://www.unz.com/pgiraldi/the-arrogance-of-zionist-power/
  ————-
  ”We Are All In Trouble” – They Don’t Want This Out
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=niJRTThkXrs&feature=emb_logo

  The vaccine scam alone has forever made me treat the CDC as what it is, a revolving door for corporate psychopaths and controlled by shills who care nothing about health,obviously.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211507
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211491

  Venäjällä ei enää harkita maskipakkoa … jo muutama viikko sitten Moskovan pormestari sanoi ettei maskeja täällä enää tarvita…
  https://russia-insider.com/en/top-russian-scientist-explains-why-2nd-covid-wave-impossible-moscow-herd-immunity-approaching

  Top Russian Scientist Explains Why 2nd COVID Wave Impossible in Moscow, Herd Immunity Approaching
  Moscow is back to normal, no masks, no social distancing, people using public transportation.
  https://russia-insider.com/en/top-russian-scientist-explains-why-2nd-covid-wave-impossible-moscow-herd-immunity-approaching

 24. CLASSIC ESSAYS — WILLIAM PIERCE
  The Power of Positive Thinking

  BRADFORD HANSON · 3 AUGUST, 2020
  by Dr. William L. Pierce

  THERE IS no shortage of things for us to complain about, no shortage of bad government policies for us to attack, no shortage of undesirable traits in the Jews and other non-Whites for us to point to, no shortage of dire warnings we can make about developments to come.
  Our strength, however, lies not so much in our ability to describe the evils of our opponents and the danger of the times in which we live as it does in the fact that we have a positive view of the future and a program for making that view become reality.
  **___Vahvuutemme ei kuitenkaan ole (ei ainakaan tulisi olla) niinkään kyvyssämme kuvata vastustajamme pahuutta ja nykyisen elämämme vaaroja, vaan enemmänkin siinä, että meillä on myönteinen näkemys tulevaisuudesta ja ohjelma tehdä siitä todellisuutta.

  It is necessary to explain negative things to a potential recruit, but the emphasis always should be on the positive: on what we can do to overcome these negatives and regain control of our future. An emphasis on negativism may persuade a potential recruit that our cause is just, but it also may convince him that our cause is hopeless.
  **___ … on välttämätöntä selittää negatiiviset asiat, mutta painopisteen tulisi aina olla positiivisessa:
  mitä voimme tehdä näiden negatiivisuuksien voittamiseksi ja tulevaisuuden hallinnan saamiseksi takaisin.
  Negatiivisuuksien korostaminen voi vakuuttaa muita siitä, että tavoitteemme on oikeudenmukainen, mutta se voi myös vakuuttaa siitä, että se on toivoton.

  A pitfall to be avoided absolutely is talk of violence or illegality. Many of us have fantasies about striking back at the government and our other enemies, but we should keep these fantasies to ourselves — or, at least, let them remain between the covers of The Turner Diaries and Hunter. Talk of violence and hints of future illegality not only are unrealistic at this time; they also frighten many potential recruits. There already is too much fear of the government; it is a paralyzing fear for many people, who imagine that if they join the National Alliance the secret police will begin opening their mail and questioning their neighbors. Nothing should be said or done to heighten that fear.

  A conscious effort is required to avoid negativism, because even a member with a wholly positive attitude will find that the world is filled with people who have grievances: people who are angry at the government’s latest tax increase, people who are unemployed through no fault of their own, people whose property values disappeared when non-Whites invaded their neighborhoods, people who are victims of crime, people who have been forced to become outlaws because of local or state gun-confiscation laws, and people with a thousand other personal reasons for being receptive to our explanation of what has gone wrong with our world.
  The temptation will be strong to adapt our recruiting message to these people with grievances; it will seem the sensible thing to do. And, indeed, people with grievances often can be recruited by sympathizing with them, showing them where the blame lies, and offering them a way to strike back — at least, vicariously.
  But the Alliance must be built with people who have a vision, rather than with people who have a grievance. One man or woman with a vision is worth a thousand who have grievances. The way to recruit a person with a vision is not to complain about the state of affairs: it is to help him see our vision and to show him how his vision can fit into ours.
  * * *
  Source: National Alliance Membership Handbook

  https://nationalvanguard.org/2020/08/the-power-of-positive-thinking/

  • Keskittyminen liikaa vain positiivisiin asioihin on vaarallista.
   Se johtaa helposti siihen että negatiivisia vähätellään tai ei anneta nillle sitä painoarvo mikä niillä on.
   Ja toiseksi kun liikutaan liikaa positiivisella puolella niin Mafia saa häärätä rauhassa tai ainakin tehokkaammin kuin muuten.
   Saksalainen professori korosti
   Elefantti olohuoneessamme
   Why It Is Polite to Mention When a Public Figure Is Jewish
   Friedrich Forste
   https://russia-insider.com/en/why-it-polite-mention-when-public-figure-jewish/ri26129

 25. Ilmeisesti Suomessa Jumala on nykyään hybridiosaamiskeskus. Tästä Naton ja Eu:n saarnastuolista kuullaan Ylen ja sanomalehtien välittämänä maailman yhdistyneen eliitin eli deep staten raamatuulliset ohjeet, 10 käskyä ja Hammurabin laki Venäjää ja kaikkia itsenäisyyttä hamuavia valtioita ja tahoja kohtaan. Oleellista on nykyajan aateliston asenne – se katsoo kansaa halveksuen ylhäältä alaspäin. Tekoälydiktatuuri, ilmastokeskitysleiri, koronajalkapanta, geenimanipuloiva, vaarallinen rokotease 3 kk:n kehityksellä, maskihapettomuuteen menehtyminen, kulttuurin ja taiteen tukahduttaminen, keskiluokan alasajo, työttömyys, talousromahdus, velkafederaatio eli Neuvostoliiton jälleensyntymä EU:ssa. Tarkoitus on tappaa, hitaasti ja kiduttamalla. Olemme kolmannessa maailmansodassa.

  • Tuo on niin surullisen totta. Valtioterrorismin kovaääniseksi vihkiytynyt Media toteuttaa 24/7/356 psykologisen sodankäynnin operaatioita ja tulenjohdon on oltava tässä keskitettyä. Tarkkailija on oppinut jo havainnoimaan, kuinka sotaa käydään. On rauhallisia jaksoja, jolloin tiettyjä ideoita ikäänkuin vihjaillen syötetään kansalle esim. koronan toinen aalto ja siihen sitten suojautumisvälineet ja varotoimet.

   Media tai mikälie taho sen taustalla haluaa nyt maskit kansan naamalle ja pohjustaa ideaa viikkokaupalla, kunnes alkaa rynnäkkö ja rumputulitus kampanjan läpiviemiseksi. Huolellisesti valitut ”asiantuntijat” yhtyvät rintamaan. Myös kansan mielipidettä ”kuunnellaan”. Uskottavuuden säilyttämiseksi voidaan sallia muutama media-jumalan näkemyksestä poikkeava mielipide. Jossain vaiheessa vastakkaisen mielipiteen omaavia aletaan leimata vähättelevillä nimityksillä, kunnes heistä tulee ihmiskunnan vihollisia.

   Propagandan karkeus on usein hämmästyttävää, mutta kampanjat masentavat ja pelottavat niitäkin, jotka eivät niiden sisältöä osta. He tietävät joutuvansa ikävyyksiin ennemmin tai myöhemmin. Tervejärkisen position säilyttämisestä pyritään tekemään aina vain hankalampaa ja jokaisen on omaksuttava hullun rooli suuressa hullujenhuoneessa. Hieman säälittää persut ja muut vastaavat, joilla olisi asennetta tervejärkisyyteen ja globaalikommunismin vastustamiseen. Näitähän koronasoturit huijasivat alkuvuodesta 2020 lähtien mukaan kampanjaansa. Lienevätkö persut edes vieläkään hereillä? Iso osa herännyttä kansaa tarvittaisiin nyt ja pian.

 26. America is f*cked.
  The UK, France, Germany, Sweden, Norway, Italy, Spain….are f*cked.

  Yes, it’s decadence. And who’s responsible for this? They are the very religious cult, whom Mike Adams WILL NEVER, EVER, EVER call out being the Christian he is.
  Everyone who reads this website and who knows what’s really going on, knows who’s responsible. It is, of course, the Jews. Always has been and always will be.

  When you are dealing with a religious cult of supremacist racists, who want this world for themselves and want to genocide the world’s population you have a problem. When, members of this cult, are all in top positions, in all western establishments and institutions, you have a really HUGE problem. And when you choose not to accept these people as the problem and more importantly DO SOMETHING ABOUT this problem then your civilization is f*cked.

  There are no white people, calling for an end to Jewishness, or blackness in the msm and prominent positions within academia and the entertainment industry. There are, however, lots of Jews and blacks calling for an end to whiteness, living in our societies and benefiting from it. If this hasn’t got your alarm bells ringing then you’re a moron.

  First step, in winning ANY battle is knowing WHO your enemy is.
  The enemy of mankind is, always has been and always will be the Jew.
  There is one solution to the Jewish problem – a simple genocide of them (15 million although it’s estimated to much higher, due to mixing within the European population for a long time) or they WILL genocide us (7 billion). It’s a no brainer, but people still think that it’s wrong. Best case scenario is to round up every Jew, place them in a land and turn that land into the hell they’re doing, have done and plan to, already on us. Put them on an island and destroy all means of leaving. Monitor everything all of them do 24/7. Sterilise the women and that way the next generations aren’t born. Turn them into decadent, depraved, individuals, having them only watch porn on the TV. Introduce diseases to them, as they have done to us. Vaccinate them, bringing about autism and aspergers. And simply tell them that “we are God’s chosen. This is our world and we want it for ourselves, with no Jew on it.”

  I don’t think people understand the gravity of the situation here. We are at war. You still harp on about WW1 and WW2 when you fail to see that the very people, the very religious, supremacist, racist cult that has had Europeans murdering one another for centuries, is in full control of society and has introduced means to drastically reduce (murder) our population. Is this sinking in??? How many times do you fools need to be told before it sinks in that JUDAISM is a hateful, racist, genocidal cult??? “Oh but I know Jews and they are good people and blah blah blah….” the very fact that they CHOOSE to be Jews, when they know ALL ABOUT what Judaism is, should instantly tell you that they are NOT good people at all. They are playing the waiting game. Heck, there are millions of Jews out there who identify as Christians, but they call themselves Jews. This means that they are still, adherents to their cult. Do you understand that? Judaism IS a religious ideology. There ARE no racial Jews. To say that they are a Christian, yet Jewish is like me saying I’m a white supremacist, but a black panther. It’s an OXYMORON!!!

  Jews are lying to you.
  They’ve been lying to you since time immemorial.
  You have a choice – Remove these people from their positions of power. Lock them away on an island and bring about their rapid depopulation OR kiss goodbye to your civilization and yes, that means you and any of your progeny. If you really have to think about this, then you may as well start building your own gulags now.
  STOP protecting members of this cult. This is what they are. They CHOOSE to remain as members of this cult. They DON’T have to be in this cult but they are. Now think about that. Your life depends on it.

  • The US, Israel and Beirutshima
   TAXI • AUGUST 6, 2020
   Wherever there is mass murder in the Middle East, there you find the Israeli fingerprint. And it was always forever thus.

   Time and time again, since 1948, Israel has demonstrated that it solves all its regional problems with violent terroristic solutions that change the political and geostrategic equation in its favor. Time and time again, there is always a major Western government that benefits from and supports this Israeli terrorism, and in the case of the recent horrific explosion at the Beirut Port, now otherwise known as ‘Beirutshima’, it is the US who greatly benefits as well as Tel Aviv.

   … And despite Israel’s successful terrorist attack on Beirut Port, all that Israel cares about is finding someone else to face Hezbollah on the battlfield in its place.

   Thus, post Beirutshima, Israel remains hostage to Hezbollah’s missiles. And China sees added opportunities to land bigger feet and currency in a devastated Lebanon.
   https://www.unz.com/article/the-us-israel-and-beirutshima/

 27. No Skin in the Game
  Do genes account for 50—70% of racial differences in intelligence?
  JAMES THOMPSON • AUGUST 5, 2020
  … This is a very important study. I have had to summarize, and the detail about dealing with precise methods and possible confounding is in the text of the paper.
  Does this paper wrap up the issue of genetic factors in racial differences in intelligence? It is hard to see what else the authors could have done to carefully test the genetic hypothesis. It appears to be a solid result.
  Testing it in other samples should happen quickly, so that if it does not replicate, we can discard it.
  Meanwhile, it stands as a clear indicator that at least half of the black-white difference is probably of genetic origin.

  https://www.unz.com/jthompson/no-skin-in-the-game/

  Tuo geenien selkeä yhteys ei tietenkään päde vain älykkyyteen vaan ylipäätään lähes kaikkeen, erityisesti mitä tulee luonteeseen ja temperamenttiin, sosio- ja psykopatiaan (rikollisuuteen) ja kykyyn elää sovussa muiden kanssa.

  Synnynnäiset tappajat – rikollisuus periytyy
  Pennsylvanian yliopiston kriminologian professori Adrian Raine huomauttaa todisteiden olevan liian laaja-alaisia sivuutettavaksi. Jopa sosiologian kärkijulkaisu American Sociological Review julkaisee tutkimuksia väkivallan genetiikasta, aiheesta, johon se ei olisi uskaltanut koskea 15 vuotta sitten.
  Professori Rainen kirja The Anatomy of Violence selittää, kuinka geenit ja aivojen rakenne voivat tehdä yksilöstä taipuvaisen rikollisuuteen.
  http://magneettimedia.com/synnynnaiset-tappajat-rikollisuus-periytyy/
  https://lareviewofbooks.org/article/here-be-monsters-adrian-raines-the-anatomy-of-violence/#!
  Twenty years ago, when brain imaging made it possible for researchers to study the minds of violent criminals and compare them to the brain imaging of ”normal” people, a whole new field of research — neurocriminology — opened up.
  http://www.npr.org/2013/05/01/180096559/criminologist-believes-violent-behavior-is-biological

  1971 juutalaistaustainen kriminologi A. Menachem Berkeleyn yliopistosta julkaisi artikkelin ”Criminality Among Jews: An Overview”.
  Menachemin mukaan ”juutalaisten alttius syyllistyä rikollisuuteen on selvästi korkeampi verrattuna ei-juutalaisiin, kun tutkitaan talousrikoksia”. Näitä ovat esimerkiksi petos, vilpillinen konkurssi sekä kavallus.
  1988 Stanton Wheeler Yalen yliopistosta julkaisi paperin ”White-Collar Crimes and Criminals”. Wheeler selvitti, että protestanttien ja katolilaisten osuus talousrikostilastoissa oli pienempi kuin heidän väestömääränsä perusteella olisi voinut olettaa. Juutalaiset olivat sen sijaan vahvasti yliedustettuja: 2 % Yhdysvaltojen väestöstä oli juutalaisia, mutta näiden osuus talousrikollisuudessa oli 15,2 %.
  1991 David Weisburg julkaisi Yalen yliopistossa artikkelin ”Crimes of the Middle Classes: White-Collar Offenders in the Federal Courts”. Weisburg totesi, että vaikka juutalaisia on Amerikan väestöstä vain 2 %, he muodostavat 9 % matalan tason talousrikoksista (pankkikavallus, verovilppi, pankkipetos), vähintään 15 % keskitason talousrikoksista (postipetos, vahingonkorvauspetos, lahjonta) sekä vähintään 33 % korkean tason talousrikoksista (kartellit, arvopaperipetokset).
  Weisburgin päivitetyt tilastot osoittavat, että pienestä väkimäärästään huolimatta juutalaiset olivat vastuussa vähintään 23,9 prosentista Amerikan valkokaulusrikoksista.
  http://magneettimedia.com/juutalaiset-pankit-koronkiskonta/

  • Tämän tuhoamisen taidon Israel ja N-yahu osaavat parhaiten maailmassa.

   Israel destroys East Beirut with a new weapon
   by Thierry Meyssan
   The first Israeli Prime Minister has ordered the destruction of a Hizbollah weapons warehouse in Beirut with a new weapon.
   The weapon, which is not well known, caused considerable damage in the city, killing more than 100 people, injuring 5,000 and destroying many buildings.

   This time it will be difficult for Benjamin Netanyahu to deny it.
   https://www.voltairenet.org/article210679.html

   • Tuo on kyllä hevon paskaa, missä on säteily ja tuhannet kuolleet?

    Voit olla varma siitä, että tuosta nousisi helvetinmoinen kansaivälinen meteli, turvallisuusneuvosto koolle ym.

    Mitään tällaista ei ole kuulunut, joten BS-kamaa tuo raapustus!

     • No, tuossahan sitä tuotiin aika hyvin esille, miksi ei mininuke.
      Kyllähän ne Libanonin viranomaisetkin sen myönsivät, itse ryssivät siellä!

     • Ensimmäisellä ankkahaulla ”radiation spike Beirut” tulee kärkeen jotain pointteja, hypoteesia ja graafeja mistä aloittaa, säteilyyn liittyen.
      http://hearthelordjesus.com/wp-content/uploads/2020/08/Radiation-24-hrs.jpg
      http://hearthelordjesus.com/2020/08/05/atomic-blast-confirmed-in-beirut-damascus/
      Jos ei kiinnosta, tai saitti ei kelpaa niin seuraaville saiteille vaan.
      Myös vaikka Gibiru hakukoneella kun duckduckgo:kin mielellään heittää eteen kontrolloitua konglomeraattimediaa.
      Sisiliassakin on mitattu säteilypiikkiä.

      Siinä ylempänä linkitetyssä Thetruthseeker.co.uk:n ”Beirut: Chaos strategy,” artikkelin alla kommentoija @YukonJack spekuloi hyvin loogisesti, joten sekin kannattaa lukaista

      Kyllä itselläni ainakin toistaiseksi epäilyt kohdentuvat suuresti myös tuttuun aina terrorisoivaan MC jengiin, eli the Mossad’s Cultists:iin eli Bendidos:iin.

      En näe mitään järkeä hypoteesissä että olisi säilytetty yli 2700 tonnia ANFO:a (or AN/FO, for ammonium nitrate+fuel oil). Pitkiä aikojakin.
      Ammonium nitraattia sellaisenaan kylläkin. Siksi sen haihtuminenkin ensimmäisessä räjähdyksessä jne.

 28. Kaikkien tapahtumien kulku tai historia ”kirjoitetaan” nyt USA:ssa, Berliinin suurdemokin. Globaalin eliitin eurooppalaiset kannattajat ja erityisesti Merkel ovat nyt Trumpin joukkojen kohteena. Näin ainakin asiaa tulkitsee saksalainen trilateraalisesta maailmanjärjestyksestä useampia artikkeleita julkaissut Diogenes Lampe.

  https://www.dasgelbeforum.net/index.php?id=536553

  • This new policy is hardly surprising.
   “Ban All Comments” to Protect the Jewish Information Monopoly

   Rosemary W. Pennington ROSEMARY W. PENNINGTON · 7 AUGUST, 2020

   AFTER DECADES of monopolizing nearly every form of mass communication, the Jewish-run left (and the Jewish-run Kosher right) found its information cartel under siege with the new freedoms enabled by the free-wheeling Internet. Voices previously blacklisted from the mainstream could now reach large audiences and quickly became a severe threat to the narrative.

   It wouldn’t take long before the Jewish power structure called for censoring or banning anyone to the right of communism (or non-kosher rightist voices) under the guise of protecting us from “hate speech” and “misinformation.” Now their Orwellian censorship crusade has set its sights on the next frontier: ban all comments.

   Recently, Yahoo replaced its comment section with the following disclaimer:

   Our goal is to create a safe and engaging place for users to connect over interests and passions. In order to improve our community experience, we are temporarily suspending article commenting[.]

   This new policy is hardly surprising.

   https://nationalvanguard.org/2020/08/ban-all-comments-to-protect-the-jewish-information-monopoly/

   • I Guess That’s Why They Call It Jewgle
    Chris Rossetti CHRIS ROSSETTI · 7 AUGUST, 2020

    THE JEWS own Google.
    What began as an objective and very comprehensive search engine has been turned into a weapon against Whites. Google is so powerful that many other search engines actually use Google without you fully being aware of it.

    My own thinking is that we Whites need to create our own search engines in the future. Great harm is being done by naive Whites continuing to use Google, and thereby getting a very skewed vision of reality, intentionally filtered by Jews to facilitate our genocide.

    … These image searches show dramatically what Jewish Google is doing, and what Jews in general are doing to our societies. But even more important than these images are the de-ranking Google has done to alternative media that point out Jewish crimes and possible solutions to the ongoing genocide of White people — https://nationalvanguard.org and http://leofrank.info are just two examples of sites representing years of work by dozens of people which used to rank on Google’s first page for many searches, but which have now been relegated to nothingness or to back pages that almost no one sees.
    https://nationalvanguard.org/2020/08/i-guess-thats-why-they-call-it-jewgle/

 29. Jepulis olet väärässä planeettamme suhteen kuin mysäös tyrannian web sivun pitäjä

 30. Erinomaisia pohdintoja. Asiasta toiseen. Yhdenmukaisiin asusteisiin pukeutuneet Stadin (nykyisin voidaan puhua jo Tsadista) sakilaiset pahoinpitelivät Marko Sihvosen eduskuntatalon portailla ilman mitään järkevää syytä. Pahoinpitelyssä rikokselliset huligaanit käyttivät sähkökidutusta ja taisipa joku saada pippurisumutustakin. Jengiläiset käyttivät suurin piirtein samoja otteita kuin Minneapolisissa. Tapaukseen liittyy myös laiton vapaudenriisto. Tapaus on kiistaton ja dokumentoitu monesta eri kuvakulmasta. Mitäpä tekee syyttäjälaitos? Ei mitään, koska ei täytä törkeän pahoinpitelyn tunnusmerkistöä. Näin alas tämän maan ”oikeuslaitos” vajonnut. Olisi edes pieni tovonpilkahdus, jos vallan kolmijakoisuus lähentelisi sitä hyvää tasoa mitä se oli Neuvostoliitossa ja Saksassa 30- ja 40-luvuilla. Runoilija (Hector) osuu usein asian ytimeen ”on sairas isänmaamme se potkii sortaa lastaan”
  Minulta varastettiin auto. Köyhältä anastettiin kumipyöräinen kulkuneuvo. Ei ole pienintäkään toivoa, että saisin selvyyttä tähän asiaan. Voi vain vaivoin ajatella, että tapaus klaarattaisiin. Tein rikosilmoituksen. ”Asian tutkinta on toistaiseksi keskeytetty”. Montakohan sekuntia asiaa tutkittiin ennenkuin ilmoitus rutattiin ja heitettiin roskakoriin. ”Asia: Moottorikulkuneuvon käyttövarkaus”. Mikä helkkarin käyttövarkaus. Jos varastan naapurin lompsasta 500 euroa se on varkaus siitä huolimatta käytänkö sen vai pidänkö sitä patjan alla kuolemaani asti. Sattumoisin tiedän tämän nimenomaan autoihin liittyvän sanakikkailun iljettävän syntyhistorian. Ennen taidettiin käyttää ilmaisua luvaton käyttöönotto.
  Se taisi mennä jotenkin niin , että jonkun yhteiskunnan merkkihenkilön poika varasti auton ja rikosnimike piti kiiruusti muuttaa rangaistuksen lieventämiseksi. Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Täyttä roskaa. Jonkinlaista mielenrauhaa saa , kun jättää oikeusoppineiden skolastiset lässytykset omaan arvoonsa.
  YouTube vinkki Eero Paloheimo Solomon Garage

 31. Libyan suunniteltu tuho alkoi CIA:n ja Mossadin masinoimilla mellakoilla Itä-Libyassa. USA teki pommitukset ja Gaddafi tapettiin jälkeläisineen ja heidän varat varastettiin.
  Historian valossa todennäköisin syyllinen Beirutin räjähdyksiin on Israel. Motiivi on arkkivihollinen Hizbollah, jonka päämaja on siellä. Sen kohteita Syyriassa Israel on pommittanut viikottain jo vuosia, ilmeisesti Putlerin salaisella suostumuksella.

  • Mikään muu selitys kuin uudentyyppinen taktinen ydinase ei voi selittää räjähdyksen keskittynyttä tulivoimaa, joka oli kaikken omin silmin havaittavissa videokuviin tallennettuina. Tietenkin meidän oikeaoppisina länsimaalaisina olisi uskottava selitys, jonka mukaan epämääräiset ”terroristit” ja ”rähjäiset arabit” olivat huolimattomuuttaan läjittäneet valtavan määrän räjähteitä tai ohjusten polttoainetta esim. ammoniumnitraattia valtavaan kasaan, niin huolimattomasti ja toisaalta tiivisti, että se räjähtäessään tuhoaa rakenteita monen sadan metrin ulottuvuudella. Tosiasiassa tuollaisen paukun aikaansaaminen tavanomaisilla räjähteillä vaatisi huolellista suunnittelua. Asialla ovat olleet ’usual suspects’ kuten aina. Libanon on aikoinaan ollut sivistynyt kristitty valtio ja nyt se on raunioina. Maa on mainittu myös osana PNAC-suunnitelman alasajolistaa. Taustalla häärivät häikäilemättömät massamurhaajat ja todennäköisesti ne haluavat myös murhata meidät ja ovat jo nyt tehneet valheillaan elämästämme lähes sietämätöntä. Herätystä kaivataan ja ripeästi.

   • Kyllä se nyt vaan oli ihan ählyjen omaa säätämistä, myönsivät valtaapitävät siellä sen itsekin.

    Taktisista ydinaseista jää aina todisteita, joista niiden käyttö voidaan havaita.

    Siitä nousisi valtava kansainvälinen meteli, aina Venäjää ja Kiinaa myöten, YK:sta puhumattakaan!

   • Siinäpä olennaiset tiivistettynä, kiitos. Propagandan totuusarvo on kääntäen verrannollinen sen voimakkuuteen. Lannoitepommia on ollut eetteri täynnä. 911 all over again. En kyllä täysin ymmärrä, miksi satama täytyi posauttaa? Ehkäpä vain täysiverinen psykopaatti ymmärtää.

 32. Suomen alasajolle on rakennettu parhaat edellytykset viime vuosikymmeninä. Siitä ovat pitäneet huolen korkeimman tason päättäjämme, jotka ovat kumartaneet siihen osoitteeseen, mistä Beirutin pommisuunnitelmat saivat alkunsa.

  Se on ollut täysin pakanallinen kumarrus. Siihen on liittynyt uhraaminen. Teurastettavana alttarille on Suomi.

  • Pakanoista ei ole meilläkään pulaa. Ne harrastavat uhraamista ja kumartavat epäjumalia.
   Tooran ja Talmudin Yahweh ei ole mitään muuta kuin yksi niistä. Epäjumala joka vaatii koko maailman uhraamista itselleen.

   • Näillehän me uhraamme ja paljastamme omankin pakanuutemme vaikka kuvittelemme olevamme jo sivistyneitä ja epäjumalista irti päässeitä.
    Mutta jospa onkin niin ettei koskaan ennen ihmiskunnan historiassa ole oltu niin pitkällä pakanuudessa kuin tänään kun uhrattavien määrä koko ajan on rajussa kasvussa ja liikutaan jo miljardiluvuissa

    Finkle-Think: How Jews Successfully Manipulate Masses, INCLUDING Dissidents (Who Should Know Better)
    Jazzhands McFeels(Dissident Mag) Aug 5, 2020

    Recipe for a Gourmet Finkelstein Kosher Sandwich
    — Very few elections are won by convincing supporters of other parties or candidate to support your candidates. Their minds are made up by the time the election begins. The trick instead is to discourage supporters of your opponents to vote.
    — To achieve this you run highly personalized negative campaigning against your opponent. Don’t demonize the party, demonize the candidate. People can be made to hate individuals more easily than institutions.
    — Your base must be charged up on an emotional level by fear and hatred of the opponent. Old hatreds grow stale as motivators, so new enemies must be discovered, and if necessary invented.
    — Make the opponent play on your territory by setting the agenda.
    — Facts matter little in the emotional landscape of an election.

    Ultimately, Finkel-Think is a new version of an old trick, adapted for 20th and 21st century politics that is based on three principles:

    — 80% of the public doesn’t care about the news
    — Perception, not content, is what matters most to midwest
    — The right 30-second soundbite can manipulate millions

    Even Yair Netanyahu, Bibi’s son, posted an anti-semitic meme back in 2017 showing Soros and lizards controlling the world.

    And AGAIN in 2019
    https://truthtopowernews.com/media-criticism/finkle-think-how-jews-successfully-manipulate-masses-including-dissidents-who-should

   • Guugelista tullut maailman suurin nwo-mafian dis-informaattori
    Google and the John McCain Cover-Up
    RON UNZ • AUGUST 6, 2020
    have previously expressed by great irritation that Google had “disappeared” my own articles, but suffering the same fate as one of the foremost American journalists of the twentieth century does cushion the blow:
    Google is obviously a private corporation, holding an unregulated monopoly over our sources of Internet information, and I cannot say whether or not its manipulation of search results for political reasons violates American law.
    https://www.unz.com/announcement/google-vs-sydney-schanberg/

    • ”Why does no one seem to understand the bigger picture of search algorithm manipulation. This isn’t about being able to work around search blacklists to find certain information, it’s about how we are being steered toward a future where we will not have control over search results at all. We will ask our computer oracles a question and we will get one pre-approved answer. This is the nightmare future we are stumbling into, and (almost) no one seems to get it.”

     https://www.youtube.com/watch?v=NP0sBE98R10

 33. EXPOSED: World Bank coronavirus aid comes with conditions for imposing extreme lockdown, reveals Belarus president

  ”We hear the demands, for example, to model our coronavirus response on that of Italy. I do not want to see the Italian situation to repeat in Belarus. We have our own country and our own situation,” the president said.

  According to the president, the World Bank has showed interest in Belarus’ coronavirus response practices.

  ”It is ready to fund us ten times more than it offered initially as a token of commendation for our efficient fight against this virus. The World Bank has even asked the Healthcare Ministry to share the experience. Meanwhile, the IMF continues to demand from us quarantine measures, isolation, a curfew. This is nonsense. We will not dance to anyone’s tune,” said the president.

  Belarus is one of the only European countries that has not implemented strict coronavirus containment measures. The no-restriction situation is such that even the non-essential services remain open. The football league of Belarus is still being played. The only restriction kind-of step that Belarus took till now is that the school holidays have been extended.

  https://www.sott.net/article/439511-EXPOSED-World-Bank-coronavirus-aid-comes-with-conditions-for-imposing-extreme-lockdown-reveals-Belarus-president

  • Suomi ja suomalaiset ovat pankkiirien mielestä kuitenkin sen verran rikkaita, että saavat lainaa rahoittaakseen muita lockdowneista pahemmin kärsineitä Euro-maita. Sitten tuonkin lainaosuuden avulla suomalaiset voidaan kiristää uusiin naurettaviin korona-sulkeisiin maskeineen päivineen. Aaltoja riittää varmasti aina siihen suureen seitsemänteen asti ja uusia viruksia lanseerataan liikkeelle muutaman kuukauden välein. Melkeinpä arvasin, että maskikampanjan takana on kansainvälinen pankkikartelli. Maskit on erikoinen yksityiskohta, joka mainitaan jo vuoden 2010 Rockefeller-säätiön laatimassa ’Lockstep’-skenaariossa. Kansoja totutetaan pois perustuslaillisista tasavalloistaan totalitaristisen komennon alle. Ihmiset jätetään vaille oikeuksia pelkkien päiväkäskyjen alaisuuteen. Komentoketjun sujuvuutta on harjoiteltu jo pitkään ja nyt on tullut aika julkistaa uusi järjestys.

   • Vaihtoehtomedian työ kantaa pientä tulosta mutta meillä hitaammin kuin muualla
    Briteistä tänään vain puolet valmiita korona-piikitettäviksi … Usassa vastaava määrä n. 44% erään tutkimuksen mukaan
    Kuinka luotettavia tutkimukset lopulta ovat jää vaikeasti arvioitavaksi asiaksi

    Mikähän on tilanne meillä … 70% ?
    Coronavirus outbreak
    Covid-19: only half of Britons would definitely have vaccination
    Survey sparks concern over misconceptions about vaccines and scepticism about science
    https://www.theguardian.com/world/2020/aug/09/only-half-of-britons-would-definitely-have-covid-19-vaccination

   • ”Suomi ja suomalaiset ovat pankkiirien mielestä kuitenkin sen verran rikkaita, että saavat lainaa rahoittaakseen muita lockdowneista pahemmin kärsineitä Euro-maita.”

    Tällä punertavalla sivustolla kaiken arvostelun yläpuolella oleva, virheetön ”työläisten hallitus” repii myös työläisen selkänahasta tukun euroja, jotta Suomen työläisiä rikkaammat italialaiset voivat alentaa verojaan – ja liittovaltio-salahelinänän taakse kätketty marssi kohti orwelilaista dystopiaa EU:ssa voidaan pelastaa ja toteuttaa pienten askelten taktiikalla; tässä eräs pieni askel:
    ” EU HALUAA EDISTÄÄ NEUVOSTOLIITTOLAISTA ILMIANTOKULTTUURIA – YLE KANNATTAA ”, http://ylewatch.blogspot.com/2020/08/eu-haluaa-edistaa-neuvostoliittolaista.html

 34. NWO-Mafian otteet varmaan alkavat meilläkin tiukentua sitä mukaa kun monien ihmisten maailmankuva laajenee ja järki alkaa voittaa … eikä ’pajunköysi’ enää maistu niin hyvältä kuin ennen… eikä ehkä? kiinnostus koronarokotettakaan kohtaan syty kunnolla vaan jopa voisi heiketä…?

  Google and the John McCain Cover-Up
  RON UNZ • AUGUST 6, 2020
  https://www.unz.com/announcement/google-vs-sydney-schanberg/
  Huawei, Tik-Tok and WeChat
  LARRY ROMANOFF • AUGUST 8, 2020
  https://www.unz.com/lromanoff/huawei-tik-tok-and-wechat/
  **
  Mafian apujoukot saavat kuitenkin koko ajan hyvää koulutusta miten ’meidät palestiinalaiset’ myös fyysisesti pidetään nöyrinä ja eliitin epäjumalaa kumartavina
  Inhuman and Brutalizing: Israeli Training of US Law Enforcement
  Bradford Hanson BRADFORD HANSON · 7 AUGUST, 2020

  The NYPD has been training in Israel for years now. It’s where the infamous knee-on-neck move originated. And yet now the NYPD’s new directive demands, under criminal penalties, ‘no non-lethal, passive physical restraint’ moves.
  So, does this mean an arresting officer defaults directly to taser/gun/blunt force? Sounds like, under the guise of peace-love-and-understanding, there will be more shootings and more gas on the fire for Big Jew than ever.

  The report reveals that with the help of the CIA, New York police created a Demographics Unit which mapped entire Muslim communities and wrote detailed files on where people ate, prayed, and shopped.
  The unit was inspired in part by Israeli practices in the Occupied Territories, according to the 2013 book, Enemies Within, by Matt Apuzzo and Adam Goldman. You can be sure that the same thing has been done to White — and non-White — racial-nationalists too.
  Peoples who want to survive, and regain their self-determination, are to be targeted as “enemies,” according to the Jewish power structure which now brainwashes our police officers on a mass scale.

  Drawing inspiration from brutal Israeli military practices in the Occupied Palestinian Territories, where non-Jews are treated as little more than domestic animals or slaves with no rights, strikes an ominous note in the declining, increasingly violent US.
  **___Epäinhimillinen ja julma: Israelin koulutus Yhdysvaltain lainvalvonnassa

  Bradford Hanson BRADFORD HANSON · 7. elokuuta 2020

  NYPD on kouluttanut omiaan Israelissa jo vuosia. Sieltä surullisen julma ’polvi niskaan-liike’ rantautui Ja nyt NYPD: n uusi direktiivi vaatii rikosoikeudellisten seuraamusten nojalla ”ei-tappavaa, passiivista fyysistä hillintää”. … Kuulostaa siltä, ​​että rauhan, rakkauden ja ymmärryksen varjolla ​​tullaan ampumaan enemmän ja enemmän kaasua kuin koskaan ennen.

  Raportti paljastaa, että New Yorkin poliisi perusti CIA: n avulla väestöryhmän (Demographics Unit ), joka kartoitti kokonaiset muslimiyhteisöt ja kirjoitti yksityiskohtaiset tiedostot siitä, missä ihmiset söivät, rukoilivat ja tekevät ostoksia.
  Yksikkö sai inspiraation osittain miehitetyillä alueilla käydyistä israelilaisista käytännöistä, kuten Matt Apuzzon ja Adam Goldmanin vuoden 2013 kirjan Enemies Within kertoo.
  Voit olla varma, että sama asia on tehty myös valkoisille – ja ei-valkoisille – kansallismielisille. Kansat, jotka haluavat selviytyä ja saada takaisin itsemääräämisoikeutensa, on kohdennettava ”vihollisiksi” sen juutalaisen valta rakenteen mukaan, joka nyt pesee maamme poliisien aivot massamittakaavassa.

  Inspiraatio Israelin sotilaallisista käytännöistä miehitetyillä Palestiinan alueilla, joissa muita kuin juutalaisia kohdellaan vain vähän paremmin kuin kotieläimiä tai orjia, on pahaenteinen näky/ilmiö taantuvassa, yhä väkivaltaisemmaksi muuttuvassa Yhdysvalloissa.

  https://nationalvanguard.org/2020/08/inhuman-and-brutalizing-israeli-training-of-us-law-enforcement/

 35. Koronavirukseen palatakseni ja erityisesti sen laajempaa (myös mahdolliset altistuneet) testausta vaativien Suomen viranomaisten puheet herättävät useita kysymyksiä.
  Esimerkiksi että mikä Covid 19 testien tarkoitus oikeastaan on ? On esitetty arveluita siitä, että testi , jonka luotettavuuden koronan suhteen on sanottu olevan 80 %: n virheluokkaa paljastaa kuitenkin testatun DNA: n eli kyse olisikin väestön dna- keruusta.

  Maskisuositus tai- pakko on toinen hyvin outo toimenpide, koska maskit eivät edes suojaa viruksilta. Vielä joku aika sitten maskien valmistajia vaadittiin ilmoittamaan siitä ostajalle pakkauksessa. Eihän nämä ” koronamaskit” suojaa myöskään pölyhiukkasilta, jotka ovat viruksia paljon suurempia.

  • Eliitin sota kansaa vastaan kiihtyy. Hyökkäysrintaman kärjen muodostavat media sekä terveysviranomaiset. Taustalla häärii komentoketju, jonka yksityiskohdat ovat valistuneiden arvailujen varassa. Aseina sodassa ovat mm. median kirkuvat otsikot, maskit, testit, jäljitysjärjestelmät, karanteenit, rokotteet ja immuniteetti-passit. Oikeusvaltion takaama oikeusturva kansalaisille viranomaisten mielivaltaa tai syrjintää vastaan on pian muisto vain. Lauma on valmis heittämään pois parhaat sivistysperinteensä, kunhan se on ensin sisäistänyt pelottelun, joka ajaa sen toimimaan alhaisimpien vaistojen varassa. Ilmiö on tuttu sota-ajoilta jolloin pienikin epäily vihollisvoimien kanssa veljeilystä tuottaa raskaat seuraamukset (esim. tapaus Ilmari Kianto). Ilmiö on tuttu myös noita-vainojen ajalta. Sen aikainen ”tiede” uskotteli kansalle olevansa kykenevä tunnistamaan ”noidat”, tarjoamaan väestölle suojaa näitä vastaan ja itse epäilyille parhaan mahdollisen ”parantavan” käsittelyn.

  • ”…testausta vaativien Suomen viranomaisten puheet herättävät useita kysymyksiä….”
   Maamme johdon (ja viranomaisten) toiminta kertoo vakavasta realiteetin testauksen häiriöstä.
   Sen toimia ohjaavaksi realiteetiksi näyttää muodostuneen ”tarina (ei fakta) koronaviruksesta”, sellaisena kuin maailmaa omaan hallintaansa ottamaan pyrkivä nwo-mafia sen – kaikki kriittiset äänet sivuuttaen ja tukahduttaen – omassa mediassaan kertoo.

 36. USA PIAN KUIN LIBYA TÄNÄÄN….? Escape From New York
  Michael Snyder – The End of the American Dream Aug 7, 2020

  Varakkaat pakenevat kaupungista … 1.3. – 1.5. välisenä aikana 420 000 jättänyt väkivaltaisen kaupungin

  Wealthy Residents Flee in Droves as NYC Descends into a Violent Hellhole

  Hundreds of thousands of wealthy residents have already left New York City, and more are leaving every day as America’s biggest city rapidly degenerates into a hellhole. This is incredibly sad to watch, because in many ways New York had been an incredible success story over the past several decades. The 1970s and 1980s were nightmarish times for the city, but over the past several decades it was transformed into a virtual paradise for the wealthy and famous. Crime rates absolutely plummeted, the city was given a dramatic facelift and a booming financial community brought an unprecedented amount of wealth into New York. But now many of the old problems are starting to come back again, and a lot of wealthy New Yorkers have decided that it is time to look for greener pastures.

  Of course the COVID-19 pandemic has been the primary motivation for a lot of the wealthy individuals that have been fleeing the city. According to the New York Times, there was a mass exodus of 420,000 New Yorkers between March 1st and May 1st…

  Roughly 5 percent of residents — or about 420,000 people — left the city between March 1 and May 1. In the city’s very wealthiest blocks, in neighborhoods like the Upper East Side, the West Village, SoHo and Brooklyn Heights, residential population decreased by 40 percent or more, while the rest of the city saw comparably modest changes.

  Can you imagine 40 percent of your neighborhood leaving in just two months?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211785

  Sama kohtalo odottanee meitäkin … hitaasti mutta varmasti-ko?
  Mutta mitäs siitä kun velkaa saa ja Brysseli sekä BB-eliitti kertovat hallitukselle miten pitää toimia ’maan parhaaksi’

  • The Coronavirus Pandemic: Planned in the US, Activated in the UK
   By Nick Kollerstrom on August 9, 2020

   Comment
   ellis c taylor August 10, 2020 at 6:20 am | Permalink
   European Heaven is where ;
   All the soldiers are British
   All the wine is French
   All the food is Italian
   All the cars are German
   All the weather is Greek
   Everything is organised by the Swiss
   and the jews are back in the work camps

   European Hell is where ?

   All the soldiers are French
   All the wine is German
   All the cars are Greek
   All the lovers are swiss
   The weather is British
   everything is organised by the Italians
   and the jews have taken the economies
   through the Rothschild E U

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=211683

 37. Israelilla on oma historiallinen ja siionistinen näkemys SuurIsraelista ja sen muodostamiseksi valloitettavista alueista Niililtä Eufratiin. USAlla on osittain samoista syistä ja ryöstökapitalismin takia taas maailman valloitussuunnitelma jonka osaksi SuurIsrael sitten mukautuisi. EU on myös osa USAn johtamaa maailman allianssia joten ei Suomikaan ole syytön USAalliansin rikoksiin ja vieläpä tietoisesti.
  Kaikki isommat kriisit johtuu USAallianssista maailmassa sen suoraviivaisesta valloituspolitiikasta johtuen ja alkavat aina allianssin salaisesta puuttumisesta muiden maiden asioihin asevoimin. Näihin touhuihin on aktiivisemmin osallisia USA NATOineen ja Israel ja EU on ollut henkisenä tukena operaatiolle sanktio politiikallaan.
  Libyan kukistaminen ja Gaddafin murha oli USAallianssin tyyppi suoritus kun Gaddaffi suoraan sanoi mitä länsimaat touhuaa virus- ja lääketehtailullaan sekä rokotekokeiluillaan kehitysmaissa. USAa taas kiinnosti Libyan öljykentät ja niinpä Libyaa kohtaan alkoi tulla falseflageja ja kohta NATOmaat ja Ruotsi oli sen kimpussa. Suomen Stubbikin olisi lähettänyt koneita sinne mutta ne ei olleet NATOyhteen sopivia joten hanke jäi ja Suomi ei saanut veritahraa julkisivuunsa mutta on saanut niitä runsaasti muualla NATOsodissa.
  Korona näkyy olevan EUlle hyvä liittovaltio kehityksen kannallta jolla EUmaat sidotaan sen velkoihin seuraavaksi 50 vuodeksi vaikka velkoihin ei ole tarvetta mutta niillä EU sidotaan taas USAallianssiin. USAn ja Israelin pyöritys maailmassa jatkuu ainakin vuosisadan lopulle.

 38. Suomen pakkopaita on hyvin kuvattu edellä. Suomen poliitikoilla ei ole ollut halua ja kykyä pitää maamme puolta sitten Urho Kaveva Kekkosen jälkeen. Sini-puna allianssi ajoi yrittäjät ahtaalle ja itsemurhiin suurin joukoin oikeuslaitoksen avulla. Tämä maa on oikeusvaltion irvikuva. Euron käyttöönotto Ja Naton Isäntämaasopimus todistavat myös tämän.
  Täydellinen alistuminen johtaa toivottomuuteen. Tarvittaisiin vahva Suomi ja suomalaiset ensin liike, joka ei ole ulkomaisessa ohjauksessa. Persut lienee ainoa porukka, jonka pohjalle se voitaisiin rakentaa.

  • ”Persut lienee ainoa porukka, jonka pohjalle se voitaisiin rakentaa.”

   Persut eivät ole se porukka koska se on jo nyt pannut isänmaan myyntiin. Siis tehnyt juuri sen mitä olisi kaikin voimin pitänyt vastustaa.
   Toki voi ajatelle että he muuttavat puolueohjelmansa IPU-tyyppiseksi ja saavat johtoonsa karismaattisen ’vennamon’ joka ajaa maatamme irti EU:sta yhtä suurella innolla kuin V ajoi aikoinaan Karjalan palautusta mutta sellainen muutos puolueen sisällä ei tunnu uskottavalta … ja moni voisi ajatella että kyse on vain soinilaisesta bluffista kun puolueen agendaa on hallinnut ja hallitsee eu-, nato- ja Israel-myönteisyys.

   • Persut ovat toistaiseksi ainoa realistinen vaihtoehto.
    Jos uusi uskottava ja tarpeeksi kannatusta saava puolue ilmaantuu, olen valmis muuttamaan mielipidettäni!

    • Ikävä kyllä Persut ovat onnistuneet sinuakin harhauttamaan, esim. Halla-aho on äänestänyt mm. CETA:n, GMO:n ja TTIP:n puolesta Brysselissä. Puolue joka toimii Brysselissä suomalaisen työläisen ja maanviljelijän etuja vastaan ei ainakaan minun ääntäni saa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here