Presidentti Sauli Niinistön johtama ulkopolitiikka alkaa olla tärkeimpien päätöksentekijöiden soveltamana tunnistamatonta mössöä ja sekamelskaa, suhteessa virallisiin linjauksiin.

Ulkopolitiikkamme vahvimmat ohjaussignaalit tulevat Yhdysvaltain suunnasta, pääoperaattoreinaan Nato ja CIA. Kuvaavana esimerkkinä tästä on Suomen europarlamentaarikkojen enemmistön käyttäytyminen EU-parlamentin ’Venäjän tilanteesta ja Aleksei Navalnyin myrkyttämisestä’-päätöslauselman äänestyksessä.

SUOMEN ULKOPOLITIIKKA on tuuliajoilla. Länsituulet ohjaavat sitä presidentti Niinistön ja valtamedian kautta. Valtamedia on liittynyt – valtiollista Yleä myöten – Yhdysvaltain käynnistämään informaatiosotaan Venäjää vastaan. Tämä näkyy vahvasti myös valtamedian uutisoinnissa EU-parlamentin 17. 09. 2020 julkistaman Venäjä-päätöslauselman osalta.

Päätöslauselman tärkein EU:n Venäjä-suhteita linjaava osuus on seuraava (korostukset kirjoittajan):

Kappaleesta 15 alkaen – – on käynnistettävä kiireellisesti EU:n Venäjän-suhteiden perusteellinen ja strateginen uudelleenarviointi, joka sisältäisi seuraavat periaatteet:

a. kehotetaan varapuheenjohtajaa / korkeaa edustajaa tarkistamaan EU:n Venäjän-politiikkaa ja EU:n suhteissa Venäjään sovellettavia viittä ohjaavaa periaatetta sekä kehittämään uuden kattavan strategian, jonka ehdoksi asetetaan Venäjän johdon ja viranomaisten demokratian, oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien kunnioittamisen alalla toteuttamat toimet;

b. kehotetaan jäsenvaltioita edelleenkin eristämään Venäjä kansainvälisissä yhteyksissä (kuten G7-ryhmässä ja muissa kokoonpanoissa) ja tarkastelemaan kriittisesti EU:n yhteistyötä Venäjän kanssa erilaisilla ulkopoliittisilla foorumeilla;

c. kehotetaan neuvostoa ensisijaisesti hyväksymään EU:n Magnitski-tyyppinen ihmisoikeusloukkauksia koskeva pakotemekanismi, joka sisältää luettelon pakotteiden kohteena olevista henkilöistä ja johon voisi sisältyä myös Venäjän hallintoon kohdennettuja alakohtaisia pakotteita, ja panemaan se täytäntöön lähitulevaisuudessa;

d. toistetaan Navalnyin tapauksen valossa EU:n aiempi kanta, jonka mukaan Nord Stream 2 -hanke on keskeytettävä;

e. kehotetaan neuvostoa hyväksymään EU:n strategia venäläisten toisinajattelijoiden, valtiosta riippumattomien järjestöjen ja kansalaisjärjestöjen sekä riippumattomien tiedotusvälineiden ja toimittajien tukemiseksi hyödyntämällä kaikilta osin ihmisoikeuksien puolustajia koskevia mekanismeja, luomalla nuorille venäläisille uusia mahdollisuuksia opiskella EU:ssa ja avustamalla maanpaossa toimivan venäläisen yliopiston perustamisessa jossakin jäsenvaltioista;

f. kehotetaan neuvostoa välittömästi aloittamaan valmistelut ja hyväksymään tulevia suhteita demokraattiseen Venäjään koskeva EU:n strategia, johon sisältyy laaja valikoima kannustimia ja ehtoja, joilla voimistetaan maan sisäisiä suuntauksia kohti vapautta ja demokratiaa;

Päätöslausuma kaikkinensa edustaa räikeää puuttumista Venäjän sisäisiin asioihin.

PÄÄTÖSLAUSELMAN SISÄLTÖ on näiltä osin kopioitu suoraan Yhdysvaltain ulkopoliittisista linjauksista. EU kulkee tiukasti USA:n talutusnuorassa Venäjä-politiikassaan. Vaarallista on USA:n sotilaallisesti miehittämän Saksan — Euroopan johtavan valtion — entistään tiukentunut CIA-kontrolli.

Lainauksen kappale f on kuin suoraan CIA:n käsikirjasta. Venäjällä pyritään toteuttamaan Venezuelan mallinen värivallankumous, jossa USA yritti nostaa ”johtavan oppositiopoliitikon”, CIA:n kouluttaman Juan Guaidón presidentiksi Maduron tilalle. Navalnyi on mitä ilmeisimmin vastaavassa roolissa kuin Guaidó – ja Lännen yllättävä huoli hänen terveydestään johtunee siitä.

Suomalaisillakin on kokemusta tällaisesta ulkoaohjatusta parlamentarismista, kun Stalin aikoinaan perusti Otto Wille Kuusisen johtaman Terijoen hallituksen, maamme rajojen ulkopuolelle.

SAULI NIINISTÖ ON menettänyt otteensa ulkopolitiikasta. Tasavallan presidentin pitäisi johtaa Suomen ulkopolitiikkaa yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa. Presidentin toiminta myös ulkopolitiikassa perustuu valtioneuvoston valmisteluun ja myötävaikutukseen.

Venäjää koskevien eristämisvaatimusten – eli päätöslauselman hyväksymisen – puolesta äänestivät seuraavat suomalaiset mepit:

Malviina Alametsä, Heidi Hautala, Ville Niinistö (vihreät)

Sirpa Pietikäinen, Petri Sarvamaa, Henna Virkkunen (kokoomus)

Elsi Katainen (kepu)

Nils Torvalds (RKP)

Silvia Modig (vasemmistoliitto)

Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen (perussuomalaiset)

Sen sijaan Mia-Petra Kumpula-Natri (sdp), Eero Heinäluoma (sdp) ja Mauri Pekkarinen (kepu) äänestivät tyhjää, eli ottivat huomioon Suomen virallisen ulkopolitiikan linjan.

EU-parlamentin hyväksymän Venäjä-päätöslauselman johdosta onkin kysyttävä, onko presidentti Sauli Niinistö enää tehtäviensä tasalla Suomen ulkopolitiikan johtajana? Täydellinen reagoimattomuus Suomea edustavien europarlamentaarikkojen virallisen ulkopoliittisen linjan vastaiseen käyttäytymiseen osoittaa jotain muuta.

Tämä reagoimattomuus koskee myös muitakin keskeisiä ulkopolitiikan vaikuttajia, kuten pääministeriä, ulkoministeriä ja Eurooppaministeriä.

SUOMEN VIRALLISELLE ulkopolitiikalle epälojaali valtamedia – Yleä ja alueellisia päälehtiä myöten – on aloittanut melkoisen röykytyksen tyhjää äänestänyttä kolmikkoa vastaan. Omiin sfääreihinsä tässä on yltänyt Natonkin palveluksessa piipahtanut Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila. Mantilan tekstiä kommentoi Keskustan vahva taustavaikuttaja, entinen valtiosihteeri Risto Volanen, twiitissään seuraavasti:

Esitellessään päätöslauselmaa esim. Kaleva kätkee taitavasti yllä esitetyt Suomen virallisen ulkopolitiikan kanssa ristiriidassa olevat kohdat. Lähetin itse kriittisen, kaikin puolin asiallisen, kommentin Kalevan pääkirjoituksen keskusteluosioon – mutta lehden moderointi esti sen julkaisemisen. Tarkoitushakuisella sensuurilla vahvistetaan siis lehden kantaa, ja muokataan mielipideilmastoa sille suotuisaksi.

VALTAMEDIA NÄYTTÄISI olevan tukevasti CIA:n – ja sen suomalaisen yhteistyökumppanin Mediapoolin – ohjauksessa. Sen edustama linja tässä(kin) asiassa on jyrkässä ristiriidassa Suomen virallisen ulkopolitiikan kanssa.

Suomen ulko- ja puolustuspoliittisten selontekojen ytimenä on lupaus estää Suomen alueen käyttäminen Venäjän vastaiseen hyökkäykseen. Tämän lupauksen uskottavuus murenee entisestään suomalaisten meppien äänestyskäyttäytymisen myötä.

Suomen ulkopolitiikka on todella tuuliajolla, ulkomailta tulevien läntisten sotatuulten riepoteltavana. Suomeen kohdistuva ulkoinen vaikuttaminen on voimakkaampaa ja pahempaa kuin konsanaan YYA-sopimuksen vuosina. Kansallinen suvereniteettimme on kuolemanvaarassa.


Tauno O. Mehtälä

päätoimittaja

Vastavalkea-verkkolehti

81 KOMMENTTIA

 1. Kiitos Tauno tästä meille kansalaisille tärkeästä artikkelista jossa esiin tuotuja faktoja valtamedia karttaa kuin kissa kuumaa puuroa.
  Tai selkokielellä ilmaistuna haluaa salata ne kansalta jolla ei taida olla noin suurta ja voi sanoa jopa noin suurta vihamielisyyttä tihkuvaa tarvetta naapurimaamme asioihin puuttumiseen.
  Toivottavasti mahdollisimman moni kansalainen lukee tämän ja tulee ainakin tietoiseksi siitä mitä hänen selkänsä takana puuhataan vaikkei voi asiaan vaikuttaakaan.
  Itselleni suuri yllätys olivat nuo kaksi Perussuomalaisten Venäjää koskevien eristämisvaatimusten – eli päätöslauselman hyväksymisen – puolesta äänestänyttä meppiä. Heille näyttää olevan samantekevää onko maamme enää muuta kuin pelkkä sionistisen Israel/USA uskollisen nwo-eliitin grillissä kypsyvä lenkkimakkara kun minulle taas perussuomalaisuus merkitsee aivan muuta.

  • PS pettää aina. Viime aikaisia syntejään ovat mm.:
   – Tiedustelulait. PS sortui laajojen tiedusteluvaltuuksien tukijaksi niellen CIA-jihad-terrorismilla luodut uhkakuvat.
   – Ulkopoliittinen länsimielisyys sionistisessa leirissä. Tuki mm. Trumpin ja Netanyahun Suur-Israel-/ Pax Judaica-politiikalle.
   – Rajujen korona-toimien vaatiminen ja sen jälkeinen itku, kun lasku niistä lankeaa maksettavaksi mm. EU-elpymisrahaston muodossa. 750 miljardia on vasta alkusoittoa. PS ei ole koskaan ymmärtänyt koronan poliittista luonnetta, vähä-älyisiä kun ovat.
   – Talousoikeistolaisuus sikäli, että harjoitetaan kovaotteista sosiaali- ja työllisyyspolitiikkaa tilanteessa, jossa kansan köyhin osa on suurissa toimeentulovaikeuksissa eivätkä työmarkkinat erityisemmin vedä.

   Muut puolueet eivät tosin ole PS:ää parempia ja ovat sitä innokkaampia murtamaan Suomen itsenäisyyttä. PS:n arvostelu johtuukin siitä, että periaatteellisella tasolla sillä pitäisi ja voisi olla iso merkitys Suomen itsemääräämisoikeuden palauttamisessa kohtuulliselle tasolle. Jostain syystä puolue kuitenkin pettää aina ratkaisevalla hetkellä ja silloinkin, kun sillä oppositio-asemastaan huolimatta olisi mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

 2. Seuraaviin valeihin tulisi keratä ehdokkaat, jotka ovat järkeviä ja puolueettomia eivätkä minkaan puolueen jäseniä. Pesut ovat todella pettäneet monella tavalla, puhuvat sananvapaudesta ja sensuroivat Hankamäen kirjan ja pitävät nyt hiljaisuutta. Näin Suomessa on tehty ennenkin. Totuus salataan, jos se siitä on haittaa poliittisille valtapyrkimyksille.

 3. Hei! EU-edustajamme ovat puolueiden edustajia. En tiedä miten puolueet määräävät heidän äänestyskäyttäytymisensä.
  Varmasti parlamentissa on sama mandaatin laki, eli edustajat äänestävät sen mukaan kuin oikeana pitävät. Tämähän on nähty jo monesti. Venäjän osa päätöslauselmassa on osa koko julistusta, jonka takana on siis vankka enemmistö – onko tietoa moniko muiden maiden edustajista oli sitä vastaan. Ainakin tyhjää äänestänyt kolmikkomme on ymmärtänyt hyvin, että vastaan äänestäminen olisi leimannut heidät – henkilökohtaisesti – Venäjän kätyreiksi. Vielä varmemmin sitä olisi ollut Niinistö rupeamalla arvostelemaan kansan valitsemia edustajia.

 4. Kaikella tällä Venäjän vastaisella toiminnalla pyritään säilyttämään EU hinnalla millä hyvänsä ja muuttamaan sitä koronakulisseissa liittovaltioksi. Hyvänen aika jos Trump voittaakin jälleen! Säilyttääkseen omat asemansa Suomen establischmentillä perussuomalaisineen ei ole muuta elinkelpoista näkymää ja siksi he valitsevat satanistisen NWO: n. Taitaa olla Oswald Sprenglerin poliittisista kirjoituksista Weimarin tasavaltaan liittyen lainaus, puolueet ovat kansan vihollisia, mikä nyt alkaa meilläkin tulla yhä selvemmin näkyviin. Kansojen suvereenisuutta ajavat Venäjä, Trump ja Xi eivätkä EU ja USA: n deep state.

  Oletan ettei Suomella ole EU:n deep stateen kuuluvaksi laskettavia henkilöitä. Liekö totta tieto siitä ,että niin Hollannissa kuin Belgiassakin ovat jo alkaneet eräänlaiset
  ”puhdistukset” ja EU: hun liittyen Mark Ruttenin nimi on tuotu esille.

  Niinistön puheessa YK: lle tuli esiin presidenttimme huoli maailmanjärjestyksestä. Yle ei liene meitä vielä informoinut Niinistön ja Trumpin tiistaisesta työtapaamisesta?
  Järjestyikö tapaaminen lainkaan ? Sen sijaan YLE korosti tänään voimakkaasti Trumpin vaarallisuutta ja Suomen ulkopoliittisen instituutin edustaja Mika Aaltola tiesi kertoa varmana, että demokraatti Biden voittaa vaalit.

  • ”Oswald Sprenglerin poliittisista kirjoituksista Weimarin tasavaltaan liittyen lainaus, puolueet ovat kansan vihollisia, ”
   Toisin ei voisi ollakaan sillä lähes kaikki puolueet ovat aina yhden ryhmän luomia ja sen etuja ajavia ja siten lähes automaattisesti muun kansan ’vihollisia’. Niiden tavoiteohjelma ei siksi yleensä tai useimmiten ole sillä tavoin kokonaisvaltainen että niissä ajettaisiin koko kansan etua.
   Edustuksellinen ’riitelevä demokratia’ jossa itsensä kapitalismin talous- ja rahaeliitteihin sitoneet ja omin etuihin sitoutuneet poliittiset puolue-eliitit vääntävät kättä keskenään kansan ääntä kuulematta todistaa asian. Juuri sen seurauksena olemme nyt katastrofin partaalla … hajoamassa itsenäisenä ja omista asioistaan itse päättävänä yhtenäisenä kansakuntana kun valta siirtyy yhä enemmän pois kansalta markkinavoimien itsekkäisiin käsiin.

 5. Ranska ajautunut jo poliisivaltioksi … kirjailija Hervé Ryssen tuomittu vankeuteen juutalaisten arvostelusta.
  Seuraako Niinistön harjoittamaan ulkopolitiikkaan sidottu Suomi lippua?
  French Writer Hervé Ryssen Jailed for Criticizing Jews
  GUILLAUME DUROCHER • SEPTEMBER 29, 2020
  https://www.unz.com/gdurocher/french-writer-herve-ryssen-jailed-for-criticizing-jews/
  Kommentit puhuvat puolestaan. Ranska nähdään jo tuhottuna maana.
  ”French slogans from their Grand Revolution Liberté, Egalité, Fraternité have been completely thrown into the waste bin of history. Now only used on Bastille Day as empty slogans for camouflage by France’s Zio ruling elite
  1. comment … Rich says:
  September 29, 2020 at 4:25 pm GMT ↑
  ”This is disgusting. Whether one agrees with Ryssen or not, freedom of speech should be sacrosanct. Limiting free speech always results in tyranny. The French had better wake up soon, or they won’t be French anymore.”

  • Liittyen ylläolevaan
   EU-vaalit 2019, ja sen valheet
   … ”Euroopan parlamentin jäsenet eivät edusta laisinkaan kansallisia puolueita, puhumattakaan kansalaisista. Kirjoittajan mukaan he edustavat Euroopan parlamentin ryhmiä, jotka eivät työskentele laisinkaan minkään kansan edunvalvojana, vaan pelkästään Euroopan unionin edun valvojana.
   Valta näyttää keskittyvän komissiolle.
   Tämän kirjoituksen julkaisemisella Magneettimedia korostaa osaltaan sanan vapautta, sillä eräs Facebookin käyttäjä oli saanut kyseisen kirjoituksen jakamisesta 90 päivän julkaisukiellon. Esimerkiksi viihdemaailma, länsimainen tiedonvälitys ja sosiaalinen media, kuten Facebook ovat täysin juutalaisten toimijoiden kontrollissa. ”
   https://www.magneettimedia.com/eu-vaalit-2019-ja-sen-valheet/

  • Tietyntyyppiset rikolliset usein haluavat joutua kiinni. Jos he pääsevät valta-asemiin, mikään ei voi estää katastrofaalista tuhon kierrettä, koska ei ole enää olemassa mitään instanssia, joka rajoittaisi heidän toimiaan puhumattakaan siitä, että sellainen ottaisi heidät kiinni ja asettaisi vastuuseen. Tästä huolimatta heidän sisäinen vaistonsa kehottaa heitä tekemään aina vain törkeämpiä rikoksia, jotta heidän toimiinsa puututtaisiin.

   Sitten he tekevät rikoksen, heittävät kirjailijan vankilaan ja ihmettelevät, kun kukaan ei reagoi ja vihervasemmistolaiset hurraavat heidän toimilleen. ’Anti-white’-kampanja on uponnut syvälle länsimaiden suuren yleisön tajuntaan eikä tämä ymmärrä itse vilkaista peiliin ja oivalla olevansa tappo-listalla. Mestaririkolliset palkitaan, syyttömät saavat kärsiä ja tyhmät ja aivopestyt jälleen kerran häpäisevät itsensä.

 6. > VALTAMEDIA NÄYTTÄISI olevan tukevasti CIA:n – ja sen suomalaisen yhteistyökumppanin Mediapoolin – ohjauksessa. >

  Näin on. Ja CIA samoin kuin myös ihmiskunnan massiivisin rikollisorganisaatio YK toimii Jesuiitta-mafian alaisuudessa!

  Historian Bill Hughes tell us this:

  ”After World War One, an attempt was made to set up a one-world government, and the League of Nations was established. Senator Henry Cabot Lodge Sr. prevented the United States from joining the League of Nations. The Jesuits’ plot to create a one world governing body from which they could control the world, was stopped only temporarily. This part of the Jesuits’ plan had to wait another 27 years for a repeat performance, when the Second World War would result in the United Nations.

  The United Nations website tells us that ”the United Nations officially came into existence on October 24, 1945.”

  Jesuiitta-mafia ja heidän yläpuolellaan toimiva Black Nobility on pääsemässä vihdoinkin maaliin. Tämä juna ei pysähdy…. elämme, ja sitä kautta todistamme lopun aikaa!

  Johanneksen Ilmestys 12
  ”3 Minä näin, että yksi pedon päistä oli saanut surmaniskun mutta haava oli parantunut. Koko maailma ihmetteli petoa ja lähti seuraamaan sitä, 4 ja kaikki kumarsivat lohikäärmettä, joka oli antanut pedolle sellaisen vallan. He kumarsivat myös petoa ja sanoivat: — Kuka on pedon vertainen, kuka pystyy taistelemaan sitä vastaan?”

 7. Tulenkantaja, mistä moinen johtopäätöksesi black nobilityn maaliinpääsystä? Toistaiseksi Trumpin ja hänen taustamiesten suunnitelmat etenevät hyvin, vaikkakin hitaasti.

  Kuinkahan moni näki presidenttiehdokas Bidenin rantessa olleen mikrofonin ja puvuntakin taskusta roikkuneen kaapelin, mikä osoittaa ettei Biden kyennyt eiliseen debattiin ilman suffleurta. Mikrofoni ja kaapeli on kuitenkin onnistuttu kuvaamaan.

  Se että Saksan ja Suomenkin johto sekoilevat täysin koronan suhteen medioissa paljastaa itseasiassa parhaiten juuri sen, mistä koronassa on kyse. Koronasta pyritään tekemään finanssijärjestelmän romahduksen aiheuttaja tai syyĺlinen. Andreas Popp ihmetteli eilisessä videossaan, miksi tarvitaan maskeja, karanteeneja jos nyt yli 160 maata ovat riskimaita, joihin ei saa matkustaa.Popp toi samalla esille näkemystään tulevasta finanssijärjestelmän romahduksesta paljastamalla syitä miksi osamerkkinoilla ei ole vielä näkynyt sen suurempia muutoksia. Esimerkiksi autoteollisuusyritykset ovat jo jonkin aikaa kikkailleet uusilla autoilla, joille ei enää löydy ostajia sillä että yritykset ovat perustaneet tytäryhtiöitä, joiden omistukseen suuret määrät uusia autoja on siirretty, ja joille siten on saatu myös ajolupa vaikka nìillä ei ajeta. Täĺlä
  kikkailulla osakkeiden arvo ei ole lähtenyt pörssissä laskemaan ja ” kaikki ” näyttää ongelmattomalta,mutta kuinka kauan kun uusia autoja yhä jatkuvasti valmistuu.

  Benjamin Fullfordin USA:n ja venäläiseltä salaiselta palvelulta saamien tietojen mukaan US- armeijan joukot ovat Brùsselissä suorittamassa operaatiota,johon liittyy myös Hollannin kuningashuoneen jäseniä ja Hollannin pääministeri Mark Rutte.

  Kuningatar Elisabeth on nyt Iltalehden mukaan huolissaan siitä että kuninkaallisen perheen riidat aiheuttaisivat sen ettei perhe vietä yhteistä joulua. Ja jos kyseiseen lööppiin lisätään vielä toinen lööppi ulkomailta, niin sen mukaan Buckingham Palace olisi myytävänä, tulenkantaja, London cityssä tapahtuneet muutokset ( kiinalaisessa omistuksessa) eivät tue kovin hyvin käsitystäsi black nobilityn maaliin pääsystä.

  Etkän taida, tulenkantaja, muutenkaan seurata USA: n senaatissa meneillään olevia kuulemisia?

  • Yrittääkö Trump varmistaa uudelleenvalintansa N-yahun sionismi-imperiumin laajentamisen takuumiehenä?
   Trump Poised To Gift Israel $11 Billion to Secure Another Arab-Israeli “Peace” Treaty
   The United States continues to use the American taxpayers’ expense account to prioritize Israel’s aspirations. … In addition, the U.S. is likely to hand Israel billions of dollars in free military equipment.
   https://www.mintpressnews.com/trump-admin-poised-to-gift-israel-11-billion-in-bid-to-secure-another-arab-israeli-peace-treaty/271603/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214259

  • > Tulenkantaja, mistä moinen johtopäätöksesi black nobilityn maaliinpääsystä? Toistaiseksi Trumpin ja hänen taustamiesten suunnitelmat etenevät hyvin, vaikkakin hitaasti. >

   Trumpilla ja ja hänen taustamiehillä ei ole suunnitelmia, tämä menossa oleva poliittinen näytelmä ja sen juonen käänteet tulee suoraan Black Nobilityltä. Seuraat parhaillaan Trump vs. Biden poliittista näytelmää, vai pitäisikö sanoa farssia… ja tiedoksi vaan se, että Trump on jo valittu seuraavalle kaudelle. Näin se NWO-homma etenee. Black Nobility pitää kyllä huolen siitä, että presidentti instituutiot kun myös kansallisvaltioiden …. köh…köh… poliittiset järjestelmät tulevat romahtamaan maailmanlaajuisesti!

   • Trust the plan ( q anon) !
    Oletan että Trump saa nimitettyä ehdokkaansa korkeimpaan oikeuteen ennen vaaleja jotta Barr voi viedä ihmisyyttä vastaan koskevat rikossyytteet maaliin. BIdenillähän on presidenttiehdokkkaan ”immmuniteetti” eikä häntä voida viedä oikeuteen , sen sijaan Hunter Bidenin juttu on parhaillaan senaatin käsittelyssä.

   • NWO-idea jyrää tehokkaasti pois altaan Suomen kaltaiset pikkuvaltiot. Suomalainen kulttuuri on helppo tuhota, koska se on ohutta, nuorta ja varsin myöhään kansallisvaltioaatteeksi formuloitu. Kansallisvaltioaate on historiassa melko myöhäinen, lähinnä 1800-luvun lopulla muodostunut suuntaus, joka luotiin monarkoista ja imperiumeista luopumisen tukivälineeksi.

    Kun kuninkaallisilta ja aatelistolta siirrettiin pois valtaa, tarvittiin joku uusi kokoava rakenne, joka voisi ottaa tuon vallan vastaan. Alkoi myös kansojen valistaminen, jotta niistä tulisi äänestyskelpoisia. Äänestysvalistusta kansojen keskuuteen suorittivat innokkaimmin sosialistiset ”agitaattorit”. Taustalla lymyää ”Black Nobelityn” (mm. Siionin Viisaat) ajatus vanhan nelisäätyisen järjestyksen purkamisesta matkalla kohti uutta kommunismia, joka aikanaan mahdollista ”Black Nobelityn” yksinvallan. Tämän toteuttamiseen on tarjolla kaksi reittiä. Vallan keskittämistä toteutetaan ensinnäkin rahavallan kautta jättikorporaatioiden ja keskuspankkivallan muodossa. Sitten on tarjolla näennäisdemokraattinen puoluevalta, jonka päätöksiä on helppo hallita rahavallan ja erityisesti median hallinnan kautta. Puolueiden agendoja koordinoidaan oligarkki-kommunismiin tähtäävän kansainvälisen (mm. YK) poliittisen koneiston avulla. Näillä molemmilla heikennetään kansallisvaltioiden perustuslaillisen tasavallan rakenteita ja keskitetään päätösvaltaa tulevalle NWO:lle.

    Suomen ulkopolitiikka on jo täysin alisteinen EU:lle, joka on NWO:n osarakenne. Muitakin politiikan osa-alueita siirretään pois kansallisen itsemääräämisoikeuden piiristä kiihtyvällä tahdilla. Tässä sovelletaan kaksoisstandardeja, joiden mukaan maanpetturuus ei koske eliittiä, koska se katsoo olevansa kansallisen lainsäädännön yläpuolella. Jos joku ”Suomi” on olemassa, niin se on verrattavissa vanhukseen, joka on otettu holhouksen alaisuuteen ja jolle kuitenkin jutellaan mukavia, jotta se pysyisi hyvällä tuulella. Tilit on jo tyhjennetty ja parhaillaan vanhuksen piikkiin otetaan velkaa, jonka lapset ja lapsenlapset saavat aikanaan maksaa NWO-orjan asemassa.

    • Olipa kaikessa ikävässä totuudessaan ytimekäs kommentti.
     Ja USAn kansa taistelee samaa totuutta vastaan mutta huonolta näyttää sielläkin.
     https://www.unz.com/article/one-billion-americans-or-one-billion-consumers-fundamental-questions-for-matt-yglesias-before-we-can-review-his-book/
     Mm. tämä sanotaan linkin artikkelissa:
     Jos mainitset ne, joilla on vaikutusta ”hallituksessamme”, kuten Meksiko, Saudi-Arabia ja Israel, poliittinen ura päättyy hyvin nopeasti.

     Totuus on, että … monimuotoisuus repii jo maata. Yhdysvaltoja verrattiin äskettäin Pyhän Rooman valtakuntaan, koska sillä on arkaaisia instituutioita [Amerikka on 21. vuosisadan pyhä Rooman valtakunta, kirjoittanut Ryan Cooper, Viikko 24. syyskuu 2020]
     Metafora on osuva, mutta eri syistä kuin kirjailija tarkoitti. Amerikasta on tullut epämääräinen oikeudellinen käsite eikä kansallisvaltio tai edes imperiumi.
     Jos meidän on todella rakennettava oma imperiumimme kilpailemaan Kiinaa vastaan, olisi järkevämpää yhdistää länsi hengellisen, kulttuurisen ja rodullisen identiteetin alla. Tuo suuri unelma länsimaisesta yhtenäisyydestä olisi jotain, johon pitäisi pyrkiä. Se olisi ”jaettu kansallinen tarkoitus” paitsi amerikkalaisille, myös meille kaikille, jotka olemme kotoisin suuresta isänmaasta.
     ##
     Linkin artikkelista eräs kommentoija toteaa että
     ”The Jewish Zionists (like Yeglasias) did it and are doing it to make Israel the world lodestar and the “chosen” (himself included) the international priest class. English Zionists did it because they still believe the U.K. should be the world lodestar, and like the Jews, believe in entitled, royalist bloodlines.
     So we know Zionists of all stripes are the lethal enemy. We know their tactics, and we know their motives.
     The problem is there are not enough classical liberals with the courage to start a war with the Zionists, and shed their blood the way the founders were willing to. And there are not enough true Christians who recognize the idea of Zion as the root of world evil it has been for 2000 years, and had become by the time the Zionists crucified Jesus.”

 8. EU-parlamentin päätöslauselma on YK:n peruskirjan vastainen kaikilta osin, mutta YK onkin nykyään vain juhlapuheita varten. Siitäkin on hyvällä menestyksellä tehty globalismin välikappale. EU pumppaa lokaa Kiinan ja Venäjän suuntaan sellaisella teholla, ettei minkään jätepuhdistamon voima riitä sen käsittelyyn. Vihapuhe ei suinkaan ole kiellettyä vaan jopa pakollista. Se on vain suunnattava oikein. Globalistit haaveilevat värivallankumouksen suorittamisesta Venäjällä niinkuin siitä haaveiltiin Kiinassakin.

  Nämä ajat ovat menneet, mutta säälittävää on näiden kansankynttilöiden yrmeä itseriittoisuus. Miettikääpäs mepit, että tunnettu viiksekäs itävaltalainen asennoitui Venäjään kutakuinkin samoin kuin te. Venäjä on alempaa kastia jonka on otettava meiltä opiksi, jos ei hyvällä niin sitten aseiden avulla. Saksa on kuinka ollakaan löytänyt Itä-Euroopasta ystävikseen täsmälleen samat tahot kuin Aatu aikanaan. Hitaasti raksuttavat historian rattaat.

  Navalnyn ja Assangen tapausten vertaaminen paljastavat EU:n todelliset arvot. – Navalny, kokkelia nuuskaava taloushuijauksiin ja väärien huhujen levittämiseen syyllistynyt ja siitä tuomittu rasisti, jonka mielestä muunlaiset ovat tuhottavia koppakuoriaisia. Tämä henkilö on EU:n ja Suomen presidentin sydäntä erityisen lähellä, niin lähellä että he intervenoivat henkilökohtaisesti hänen puolestaan kun hän mitä ilmeisemmin kärsi sairauskohtauksen ryypättyään, vedettyään lääkeitä ja muuta moskaa syömättä mitään. Ellei sitten Lontoosta tullut salaperäinen nainen tuonut mukanaan tuliaisia Porton Downista.

  Ja Assange, vuosisadan toistaiseksi ja ehkä pysyvästi merkittävin sotarikosten paljastaja, jotka paljastukset ovat mahdollistuneet hänen rakentamansa WikiLeaks alustan avulla. Assangen alustan kautta ovat paljastuneet lukemattomat sotarikokset Lännen käymissä sodissa Irakissa, Afghanistanissa, Libyassa, Jemenissä, Syyriassa. Miljoonat ovat saaneet surmansa täysin tarpeettomissa ja vältettävissä olevissa Lännen masinoimissa sodissa, joiden seurauksena syntyneet pakolaisvirrat ovat saaneet kaaosta aikaan. Ja mitä tekevät EU ja Suomen presidentti kun Assange yritetään kiduttaa hengiltä jo ennen kuin hänet ehditään passittaa USA:han kärsimään 175 vuoden rangaistusta totuuden kertomisesta ? Eivät mitään, koska totuus on vaarallinen ja tuomittava asia, joka on kansalta salattava. Vallitkoon pimeys, ja niin näyttää tapahtuvan.

 9. Kiitos Jan ja kaikki muutkin kommentoijat kommentoinneistanne.

  Jan toi kommentissaan suorastaan riemastuttavan räikeästi esiin rinnastuksen Navalanyin ja Assangen saaman kohtelun välillä. Mitä tämä kertoo oman ”arvojohtajamme” Sauli Niinistön arvoista? Niinistön arvokokoelmaa leimaa parhaiten arvottomuus.

  Paitsi EU:n ja presidentti Niinistön harhaista hoipertelua mm. suhteessa YK:n peruskirjan statuutteihin, erityishuomio on kiinnitettävä median käyttäytymiseen. Tunnettua ja päivittäin koettua on median suhtautuminen Venäjään ja sen ”tulevaan hallitsijaan” Navalnyihin.

  Sen sijaan vähemmälle huomiolle on jäänyt valtamedian journalistien suhtautuminen Assangeen. EI YKSIKÄÄN valtamedian journalisteista ole noussut puolustamaan Assangea odottavaa kohtaloa vastaan.

  Journalistiliitto koostuu CIA:n kuohilaista, jotka häpäisevät toiminnallaan sananvapauden periaatteet ja käsitteen.

  Asiantila kaikkinensa vaatii mammuttimaista vastavaikuttamista korjaantuakseen.

  Vastamedialla tulee olemaan siinä ratkaiseva rooli. Pysyväisohje: hylkää valtamedia ja tule rakentamaan aktiivisesti vastamediaa, meidän tapauksessamem Vastavalkeaa!

  • ”Journalistiliitto koostuu CIA:n kuohilaista, jotka häpäisevät toiminnallaan sananvapauden periaatteet ja käsitteen.”

   Tuo on kiistaton fakta. Ja se mitä tapahtuu yllä Truth_hunter 30.9.2020 at 15:07 kommentissani kuvatulla tavalla Ranskassa paljastaa selvääkin selvemmin mistä on kyse: sionismi-imperiumin sellaisesta psykopaattisesta, moraalisesti alhaisesta ja rikollisesta lajentamishankkeesta joka käsittää koko maailman valtaamisen ja sionistisen eliitin muut alistavan mielivallan.
   “The further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.” George Orwell
   https://www.unz.com/mwhitney/gates-kissinger-and-our-dystopian-future/
   Zionist Money Already Corrupting the 2020 Elections
   Eric StrikerNov 22, 2019
   https://national-justice.com/zionist-money-already-corrupting-2020-elections
   https://www.unz.com/ghood/the-white-supremacy-trap/

   ”Pysyväisohje: hylkää valtamedia ja tule rakentamaan aktiivisesti vastamediaa, meidän tapauksessamme Vastavalkeaa!”

   Yksi parhaita esimerkkejä vastamedoa-sivustosta on mielestäni Unz-sivusto josta itselleni on tullut tärkeä ellei tärkein media maailman kehitystä seuratessa ja oman maailmankuvan rakentamisessa.
   THE UNZ REVIEW: AN ALTERNATIVE MEDIA SELECTION
   A Collection of Interesting, Important, and Controversial Perspectives Largely Excluded from the American (and European) Mainstream Media
   https://www.unz.com

   • Temppelimania ja Suur-Israel-”rauhan” -projekti sitovat monia eri eliittejä ja salaseuroja yhteen, eivätkä ne ole pelkästään juutalaisen sionismin asia. Projektissa häärivät myös vapaamuurarit, roomalaiskatoliseen kirkkoon liitetyt salaseurat kuten jesuiitat ja Maltan ritarit, kiihkomieliset kristityt sionistit ja muut sen sellaiset. Mammonat, Moolokit ja muut saatanat ovat näissä ahkeran palvonnan kohteena. Johtavana teemana on ehdoton anti-humaanisuus. Ja on olemassa vielä jokin korkeampi taho, joka käskyttää edellämainittuja ja koordinoi niiden toimenpiteitä. Koronan tapaiset huikeat maailmanlaajuiset, kansoilta valtaa anastavat operaatiot eivät ole muuten selitettävissä. 9/11 oli jo eräänlainen testi, johonka reagoimattomuus avasi luciferisteille kaikki portit valtaan ja omien röyhkeiden operaatioiden suorittamiseen. Nyt ovat menossa enää viimeistelyvaiheet, joiden sinettinä nousee kolmas juutalaisten temppeli Jerusalemiin. Myös YK:n toiminnot pyritään siirtämään sinne.

    Olisi tietenkin hienoa ja toivottavaa, ettei em. esoteerisin sfääreihin tarvitsisi tutustua ja Suomi voitaisin palauttaa itsenäisyyden polulle aivan normaalin päivänpolitiikan puitteissa. Kaikki eivät halua kuunnella ”salaliittotarinoita”. Mutta korona on osoittanut, ettei tavallisten kansalaisten kyky ja voima enää välttämättä riitä luciferisteja vastaan. Tarvitaan myös tietoisuuden kvanttihyppy.

 10. Helpottaakseni vertailua päätöslauselman todellisen sisällön ja mm. sanomalehti Kaleva julkaiseman version kanssa kopioin tähän alle Kalevan version:

  ”PÄÄTÖSLAUSELMA
  Mepit pyytävät välitöntä kansainvälistä tutkintaa
  Parlamentti tuomitsee 17. syyskuuta hyväksymässään päätöslauselmassa jyrkästi johtavan oppositiopoliitikon ja korruption vastaisen venäläisen aktivistin Aleksei Navalnyin murhayrityksen hermomyrkyllä.

  Koska myrkytyksessä käytettyä Novitšok-hermomyrkkyä voidaan kehittää ainoastaan valtion omistamissa sotilaslaboratorioissa ja koska yksityishenkilöt eivät voi sitä hankkia, parlamentin mukaan merkit viittaavat vahvasti Venäjän viranomaisten rooliin myrkytyksen takana. Mikäli jokin muu taho paljastuu syylliseksi, kyse olisi joka tapauksessa Venäjän kansainvälisten oikeudellisten sitoumusten rikkomisesta.

  Mepit huomauttavat, että Navalnyin murhayritys oli osa järjestelmällisiä pyrkimyksiä vaientaa hänet ja muut toisinajattelijat tarkoituksena erityisesti vaikuttaa 11.–13. syyskuuta järjestettyihin Venäjän paikallisiin ja alueellisiin täytevaaleihin.

  Päätöslauselmassa todetaan, että Aleksei Navalnyin tapaus on vain yksi esimerkki Venäjän harjoittamasta laajemmasta sisäpoliittisesta painostuksesta ja sen harjoittamista maailmanlaajuisista aggressiivisista toimista.

  Mepit pyytävät käynnistämään välittömästi kansainvälisen tutkinnan Navalnyin tapauksesta sekä siitä, onko Venäjän kemiallisia aseita koskevia kansainvälisiä sitoumuksia rikottu.

  Parlamentti kehottaa Venäjän viranomaisia yhteistyöhän, jotta syylliset saadaan teoistaan vastuuseen.

  Parlamentti kehottaa EU-maita olemaan aktiivisia ja esimerkiksi ottamaan käyttöön kunnianhimoisia rajoittavia EU-toimenpiteitä Venäjää vastaan sekä vahvistamaan jo voimassa olevia toimia.

  Päätöslauselmassaan mepit kehottavat lisäksi ottamaan käyttöön pakotemekanismeja, jotka mahdollistaisivat korruptoituneiden henkilöiden eurooppalaisten varojen keräämisen ja jäädyttämisen Aleksei Navalnyin korruptiontorjuntasäätiön havaintojen mukaisesti.”

  Melkoista journalistista huoraamista!

  • hiukan on liioiteltua kutsua nanalnya oppositio”johtajaksi”,kuten sitä jatkuvasti kutsutaan,eipä noista eduskunnan ulkopuolelle jääneistä puolueista ketään kutsuta oppositiojohtaksi täälläkään.
   sitten nää samat mediat ja poliitikot jotka menee aina näihin syytöksiin mukaan,assadkin myrkyttää omiaa jatkuvasti,ja syyriassa heille kelpaa narratiivi,että paljon paljon miedommilla myrkyillä onnistutaan tappaan laumoittain ihmisiä,mutta sitten eivät osaa ihmetellä,miten paljon paaaljoon vahvemmalla myrkyllä ei onnistuta edes kohdetta tappaan!ja jonka vaikutukset tulee erittäin paljon myöhässä,pitäis kaiketi ”hiukan” nopeammin alkaa vaikuttaan aineen.
   sitten vaaditaan venäjältä yhteistyötä,joka tarkoitaa siis varmaan,että pitäis vaan tunnustaa,koska mitään yhteistyötähän ei ikinä syyttäjien osalta tapahdu!
   myöskin valtavia otsikoita kirjoitellaan venäjän vaikutamisista,joista ei mitään todisteita ole pystytty esittään,mutta toisaalla olisi jälleen paljonkin aineistoa,kun länsi on vaikuttamassa kaikkialla,trolli armeijoineen.viimeisimpinä brittien ja jenkkien syyriassa tapahtuneiden vaikutamisten paljastuminen,ja hiukan aiemmin etelä-amerikassa,mutta mitään juttuja ei näe valtamedioissa asioissa,tai kuule politiikoiden olevan huolissaan demokratiasta,tai mistään.
   tai suleimanin murha,ei tullu tuomioita länsimailta tekoon,joka kaikkia kansainvälisiä sopimuksia ja sääntöjä rikkoi,toisen valtion alueella tehty salamurha,jossa kuoli muitakin,ja varmaan vaarannettin sivullisten henkeäkin,ja mikä tärkeintä,kohde jopa saatiin tapettua…toisin kuin jotenkin noi venäläiset ei sitten muka osais tappaa,jos haluaisivat.mutta syyllisiä ne on aina heti,ilman tutkimuksia.jaa-a,en tiedä pitäiskö alkaa kanssa pelkään tota covidia,ja ottaa vaikka mieluummin novichokia mieluummin,kuin covid flunssa,vaikka epäilenkin kuuluvani siihen n. 99,8% prosenttiin,joka selviää siitä hengissä,mutta taitaa olla suurempi riski siihen kuolla,kuin novichokiin.

  • F-1 kuskeineen on täysin pelkkä nwo-mafian työväline jolla ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa.
   Sama pätee pääosin koko moottoriurheiluun ja moneen muuhunkin urheilulajiin.

 11. EU:ta voisi verrata Peteliuksen sketsiin: Tuomari: tuokaa syyllinen sisään.
  Yleensäkin näissä myrkytystapauksissa ”läntiseltä” medialta unohtuu ”läntinen” oikeuskäytäntö; syytetty on syytön niin kauan kuin on todistettu syylliseksi, uusi ”läntinen” oikeuskäytäntö on syyllisyysolettama, ei syyttömyysolettama.
  Kaiken lisäksi on käytössä kaksoisstandardit; Valko-Venäjän mielenosoittajat ovat ”meidän omia”, mutta Espanjan tai Ranskan vastaavat ovat huligaaneja, jotka saavat vuosikausien vankeusrangaistukset (Katalonia).

  • niimpä….ja jos vertaa vaikka kuinka herkästi ollaan kirjoittelemassa aina kaikista pidätyksistä venäjällä,henkilöistä jotka voidaan yhdistää putinin vastaisiksi,ja kuinka hiljaa ollaan assangesta.ei voi kuin kuvitella,kuinka olisi assange otsikoissa päivittäin,jos olisi vaikka venäjällä vangittuna,ja samanlainen näytös oikeudenkäynti järkestetty siellä…
   valkovenäjästäkin kovin herkästi tuomittu vaalit vilpillisiksi,ja siitä en tiedä(kuten ei varmaan syyttelijätkään..)oliko rehelliset vai ei,mutta oli sinne kutsuttu vaalitarkkailijat,jotka ei suostuneet saapumaan(saa nähdä meneekö venezuelaan,sinne jo on kutsutta tarkkailijat….ehkä eivät sinnekkään ehdi..),ja siihen kun lisää ukrainan ja cia:n operaation niillä sinne kutsutuila palkkasotilaila,jolla oli varmaan tarkoitus saada venäjän ja valkovenäjän väleihin kiilaa,ja ehkä ihan tarkoitus saada sitten venäjän tuki pois,kun aletaan vilpistä syytteleen,muuten en sillä operaatiolla järkeä näe,että hiukan haiskahtaa suunnitellulta koko homma….kuten navalnynkin tapaus,sopivasti juuri saksaan haluttiin viedä herra,ja heti alko kaasuputken kytkeminen asiaan.
   myös juuri noissa mielenosoituksissa ovat omissa maissa kieltämässä kokoontumisia koronaan vedoten,mutta toisaalla kannustavat osallistumaan,kuten valkovenäjällä,ja vaikka hong kongissa….saksassa huvittavalla syyllä ensin yrittivät kieltää mielenosoituksen,,,,,koska rikkovat korona rajoituksia….ja juuri niitä rajoituksia vastaan olivat osoittamassa mieltä.sitten jo leimasivat äärioikeistolaisiksi niitä mielenosoittajia,kun taas navalnyn äärioikeistolais kytköksistä mediat täysin hiljaa,ja sen sanomisiset,jotka ei sovi kuvaan jätetään täysin huomiotta,edes mielipidettään krimistä ei kerrota,että melkein uutena jeesuksena mieluummin mediat esittää sen oppositio”johtajan”….no,onhan se nyt melkein noussut kuolleistakin

 12. Mikä on salaliittoteoria ja mikä totuus?
  Ote professori Michel Chossudovskyn linkin artikkelista

  Amerikkalainen inkvisitio
  … jossa mekin globalisti-eliitimme voimin ja vastoin kansan tahtoa olemme mukana
  Konsensuksen rakentamisprosessi sotaan on sama kuin Espanjan inkvisitiolla aikoinaan. Se vaatii sosiaalisen alistamisen, poliittista yksimielisyyttä ei voida asettaa kyseenalaiseksi. Nykyaikainen inkvisition versio vaatii hyväksymään ajatuksen, että sota on keino levittää länsimaisia arvoja ja demokratiaa.
  Hyvän ja pahan kahtiajako vallitsee. Meidän täytyy ajaa takaa pahoja poikia.
  Sota on rauhaa.
  ”Suuri valhe” on muuttunut totuudeksi … totuudesta on tullut ”salaliittoteoria”.
  Ne jotka ovat sitoutuneet totuuteen luokitellaan ”Terroristeiksi”.

  Paul Craig Roberts’in mukaan (2011), salaliittoteorian käsite ”on kokenut uudelleenmäärittelyn Orwellin mukaan” … ”salaliittoteoria” ei enää tarkoita tapahtumaa, jonka taustalla on salaliitto vaan se tarkoittaa selitystä, tai jopa faktaa, joka ei ole sovussa hallituksen ja sen ’mediahuorien’ selitysten kanssa. Toisin sanoen, kun totuus alkaa häiritä valtiota ja sen Propagandaministeriötä, se määritellään ’salaliittoteoriaksi’, mikä tarkoittaa absurdia ja naurettavaa selitystä, jota meidän ei pitäisi uskoa vaan sivuuttaa hymähdellen.
  Fiktiosta tulee faktaa. Tutkiva journalismi on romutettu. Sosiaalisten, poliittisten ja taloudellisten asioiden totuuspohjainen arviointi onkin salaliittoteoriaa koska se haastaa konsensuksen (virallisen näkemyksen), joka perustuu valheeseen.

  Mikä on totuus
  Todellinen uhka maailman turvallisuudelle on USA-NATO-Israel liittoutuma, mutta inkvisitio kääntää realiteetit ylösalaisin: sodanlietsojat ovatkin sitoutuneet rauhaan, ja sodan uhrit esitetään sodan päähenkilöinä.
  ”Kotimaa on uhattuna” -strategia.
  Median, intellektuellien, tutkijoiden ja poliitikkojen kuoro hämärtää ääneen lausumattoman totuuden: USA: n ja Naton yhteinen sota tuhoaa ihmiskunnan.
  Kun totuudesta tulee valhe ei ole paluuta taaksepäin.
  Kun sotaa käydään humanitaarisilla perusteilla, oikeus- ja kansainvälinen lakijärjestelmä käännetään ylösalaisin: pasifismi ja sodanvastainen liike on kriminalisoitu. Samaan aikaan, sotarikolliset korkeissa viroissaan ovat määränneet noitavainon niitä vastaan, jotka haastavat heidät.
  Suuri huijaus on paljastettava, tuotava julki mitä se on ja mitä se saa aikaan.
  Se sallii mielivaltaisen miehien, naisten ja lapsien tappamisen.
  Se tuhoaa perheitä ja ihmisiä. Se tuhoaa ihmisten sitoutumista ja liittymistä lähimmäisiinsä.
  Se estää ihmisiä ilmaisemasta solidaarisuutta niille, jotka kärsivät. Se vaalii sodan ja poliisivaltion tietä ainoana tienä.
  Se tuhoaa sekä nationalismin että kansainvälisyyden.
  Valheen murtaminen tarkoittaa sen globaalin rikollisen hankkeen tuhoamista, jossa voitontavoittelu on ylin liikuttava voima.
  Tämä voiton ja hyötyajattelun sotilaallinen asialista tuhoaa ihmisen arvot ja muuttaa ihmisiä tiedostamattomiksi zombeiksi.

  Kääntäkäämme vuorovesi. Haastakaamme korkeissa viroissa olevat sotarikolliset ja se voimakas yritysten edunvalvontaryhmä, joka tukee heitä.
  Murtakaamme Inkvisitio. Kaivakaamme maa USA/Nato-Israel sotilaallisen ristiretken alta.
  Sulkekaamme asetehtaat ja sotilastukikohdat.
  Asevoimien jäsenten tulisi kieltäytyä käskyistä ja olla osallistumatta rikolliseen sotaan.
  http://www.globalresearch.ca/what-is-a-conspiracy-theory-what-is-the-truth/5429344

  What is a conspiracy Theory? What is the Truth?
  Obama is on a hot war footing. Western civilization is allegedly “threatened by the Islamic State”.
  The “Global War on Terrorism” is heralded as a humanitarian endeavor.
  We have a “Responsibility to Protect”. Humanitarian warfare is the solution.
  Evil folks are lurking. ‘Take ‘em out”, said George W. Bush.

 13. ”Kääntäkäämme vuorovesi. Haastakaamme korkeissa viroissa olevat sotarikolliset ja se voimakas yritysten edunvalvontaryhmä, joka tukee heitä.” … kirjoittaa Chossudovsky yllä
  Tuohon on lisättävä sana Valtamedia jonka ’Neljän Kopla’ (YLE, Alma Media, Bonnier ja Sanoma-konserni) vaikenee tärkeistä asioista ja siten tukee tehokkaasti sotarikollisia

  Tieto on valtaa, sanotaan. Politiikasta kirjoittaminen on poliittista aktiivisuutta, sen yksi muoto. Kyse on yrityksestä vaikuttaa ihmisten tajuntaan ja ajatuksiin, joiden pohjalta käytännön poliittinen aktiivisuus tapahtuu.
  Ilman poliittista aktiivisuutta mikään ei juurikaan muutu yhteiskunnassa. Tätä ei monikaan nukkuva ymmärrä tai halua ymmärtää. Jos meilläkin ’nukkuvien puolue’ heräisi niin moni asia voitaisiin korjata tämän puolueen toimesta.

  Maailman menoon liittyviin asioihin yksilö voi vaikuttaa vain oman valtionsa kautta. Miten se kansainvälisiä asioita ajaa, riippuu siitä minkälainen sen johto on. Kansa valitsee johtajansa ja voi vain niiden kautta vaikuttaa maailman asioihin.

  Moni vierastaa politiikkaa ja kokee sen likaisena ja kierona pelinä. Ja varmaan hän on siinä oikeassa. Hyvyyteen pyrkivää toimintaakin näyttää usein ohjaavan naamioitunut itsekkyys ja avoin vallanhalu näkyy usein puolueiden pyrkimyksissä.
  Kuitenkin vasta itsekkyydestä vapaa yhteistyö voi tuottaa tuloksia, joista kaikki hyötyvät. Kun itsekkyys muuttuu rakentavaksi voimaksi se kantaa huolta puoluetta suuremmista asioista.

  Valta- tai massamedia – oikean tiedon lähde vai tajuntojen manipuloija?

  Jotta kansa voisi tehdä oikeita ja viisaita valintoja se tarvitsee tietoa. Tätä tarvetta tyydyttää vielä pääosin valtamedia. Näin se on oleellinen osa politiikkaa. Jotta kansan saama tieto olisi todenmukaista on median toimittava rehellisesti totuuden pohjalta. Sillä ei saa olla kytkentöjä, jotka estävät tämän.
  Mutta mikä onkaan totuus? Onko valtamedia vapaa näistä kytkennöistä?

  Kiistatta voidaan todeta, ettei se ole vapaa vaan sidoksissa poliittisiin voimiin ja pääomaan. Se on pakastanut omatuntonsa. Se jakaa ja levittää tietoa joka ei aina ole todenmukaista tai se ei edistä asioiden monipuolista esiin tuomista. Joitakin asioita kerrotaan, toisista, joista vaihtoehtomedia kertoo, vaietaan tyystin. Tilannetta kuvaa hyvin professori Charlie Beckett: ”Laatumedian pitää tulla alas norsunluutornistaan, omasta eliittigetostaan ja aidosti kohdata ihmiset. Samalla pitää muistaa, että ammattitoimittajilla on työssään arvopohja ja vastuullisuus … heidän on oltava tarkempia faktoista ja läpinäkyvyydestä sen sijaan että olisivat kuin pappiskunta joka maagisesti loihtii journalismia.” (1)

  Tämä tajuntojen manipulointi tai aivopesu on helppo huomata jos ei ole kytkenyt itseään valtamedian ’totuuteen’ ja tarkkailee sen toimintaa ulkopuolisena totuuden etsijänä ja puolustajana, jonka tajuntaa ei ole onnistuttu aivopesemään – tai joka on vapautunut siitä – ja joka ei siksi ole enää vain yhden kahlitsevan ’totuuden’ vanki.
  Itse asiassa tämä tajunnan manipulointi, jota tiedon jakamiseen aina jossain määrin liittyy, ei olisi niin paha asia jos se tapahtuisi epäitsekkääseen ja rakentavaan suuntaan siten että hyvyys ja yhteinen hyvä ohjaisi sitä. Voi ainakin kuvitella, että se voisi silloin johtaa siihen, että ihmisten itsekkyys vähenisi ja hyvyys kasvaisi mikä taas edistäisi sellaisia tärkeitä asioita kuten muita kunnioittavaa käytöstä, rauhaa ja yhteistyötä vihan ja kilpailun sijasta ja koituisi näin lopulta siunaukseksi.
  Einsteinin sanoin: “Yksilön kasvatus, sen lisäksi että se edistää hänen omia synnynnäisiä kykyjään, voisi yrittää kehittää häneen vastuuntuntoa kanssaihmisiään kohtaan sen vallan ja menestyksen ihannoimisen sijasta joka vallitsee nykyisessä yhteiskunnassamme.”

  ’Neljän koplan’ pakastettu omatunto
  Kun on vuosikausia seurannut valtamediaamme, joka on keskittynyt neljään suureen toimijaan on pakko todeta, että tämän ’neljän koplan’ mediat ovat kiistatta ummehtuneet. Sen tiedonvälitys koostuu lähes pelkästään keskittyneiden kansainvälisten uutistoimistojen uutisista, joiden sisältö jää suppeaksi koska ne kirjoittavat saman omistajatahon ehdoilla.
  Suomen kansalaisilla on oikeus tietää, että koplan mediat houkuttelevat ja manipuloivat meitä kohti yksinapaista totalitaarista maailmaa ja globaalia poliisivaltiota (Uutta Maailmanjärjestystä, NWO), jossa yksilön vapaus katoaa ja itsenäiset valtiot on tarkoitus hävittää.
  Kansalla pitää olla oikeus saada tietää tämä totuus jotta se pysyy valveilla ja voi muodostaa oman käsityksensä asioista. Totuutta ei korruptoitunut, pienen rahaeliitin omistuksessa ja palveluksessa oleva ’kopla-media’ kerro vaan se on haettava sellaisesta vaihtoehtomediasta kuten esim. VastaValkea, jonka toimituksen omatunto ei ole pakastimessa eikä rikollisen valta- ja rahaeliitin korruption alla.
  Onneksi omastakin maastamme löytyy jo monia tämän ehdon täyttäviä vaihtoehtomedioita ja myös itsenäisiä blogisteja, jotka ovat omistautuneet vain ja ainoastaan totuuden esiin kaivamiseen.
  https://vastavalkea.fi/2017/05/10/vastamedia-poliittista-vastarintaa/

 14. Sulla on truth Hunter paljon asiaa! Tää planeetta on entinen! Kai tiedät että maapallo valhe on rappareiden valhe?

 15. Minäkin olen syrjäytynyt. Vaadin että minuun otetaan heti yhteyttä. Koskien sitä, että olen vaarassa ajautua rikoksen poluille. Vaadin uutta kämppää, autoa, vähintään 2500 e rahaa kelalta ja sossusta. Lisäksi vaadin, että uudet huonekalut ja TV sekä kohta tuleva PS 5 kustannetaan. Lisäksi vaadin, että koska perheemme on erillään ympäri Suomea tai maailmaa, meidät yhdistetään vaikkapa viikon kylpylälomalla.ja Täysihoidolla.. lisäksi vaadin ruokakauppaan vähintäänkin vuodeksi sossun maksu sitoumusta. A’la 100 e kerta.

  Ai niin. Lisäksi vaadin huippu asianajajan. Olen huonokuuloinen ja siksi vaadin tukihenkilöä jne , jotka hoitavat kaikki asiani koskien tukien jne hakemista.

  Vastaan itselleni, että nyt alkoi vituttamaan. Otan tässä pari kaljaa vielä ja lähden osoittamaan mieltäni. Eli potkimaan valotolppaa. Ja kusen jalkakäytävälle perse paljaana. Ja huutelen jotta tämä on rasismia minua kohtaan, kun Maija tulee.

  Viidakkorumpu kun sitten lyö, rajoilla on tunkua kun nuoria miehiä muotivaatteissa ja i-phonet kädessä tungeksivat ”hyvinvointivaltion” hellään huomaan. Kantikset voivat olla vain kateellisia niistä palveluista ja avustuksista mitä nämä läpsyttelijät saavat. Virheistä on opittu eikä puuroa tarjota näille vaativille vieraille, vaan gurmee ruokaa ja hienoja hotellihuoneita. Myös suvakki eukot ovat tästä uutisesta kiimaisen innoissaan.

 16. Suomen ulkopolitiikka ON tuuliajolla, uskottava se on !
  Ulkopoliittisen instituutin tutkija Annala Ylen aamussa ei ole varmaan niin rajoittunut ettei ymmärrä televisiokatsojien ajattelevan itse. Onhan koronavilkkua ladattu Suomessa jo ainakin 1,5 miljoonaa ellei enemmänkin ja siksi tartunta- ja altistumisketjut ovat tulleet tässä Annalan luokittelemassa hengenvaarallisessa koronassa merkitykselliseksi. Kysymys siitä, ketkä kaikki ovat olleet” kosketuksissa” Trumpin tartuntalähteeksi todetun henkilön kanssa. Nancy Pelosi esimerkiksi on tavannut hänet useasti viime päivinä julkisuudessa. Ketkä muut ja ketkä joutuvat Trumpin lisäksi kahden viikon karanteeniin vai muuttavatko, kuten on esitetty, demokraatit tässä tilanteessa lakeja ja ”lopettavat” koronan.

  Tilanne alkaa olla jopa surkuhupaisaa,ainakin jos osottautuu todeksi, että Trumpin koronaan sairastuminen onkin pelkkää taktikointia.

  • Jokainen täyspäinen ja valveutunut ymmärtää että korona-sirkus on vain yksi nwo-mafian monista sirkustempuista.

   • Olen ymmärtänyt että luet, truth hunter, Trumpin NWO: hon kuuluvaksi aivan kuten tulenkantajakin. Yhtenä todisteena sinulle onTrumpin vävypoika Kushner. Siihen löytyy kyllä lisätietoa, mutta katson Kushnerin asian olevan nyt juuri tässä hetkessä vähemmän merkittävää.

    Truth hunter, anna saksan kielen taitoisena itsellesi mahdollisuus katsoa asioita aivan toisesta näkökulmasta ja katso Hans Joachim Müllerin viimeisin Denkwerk video.

    https://youtu.be/oH4hM0UcVio

    • Mielenkiintoinen video. … Hoffentlich verliert die Kabbala ihren Krieg gegen den Rest der Welt
     USAn kohtalo on tuhoutua mutta mitä tapahtuu sen jälkeen? … siinä vasta kysymys
     Jos Trump jatkaa ja Putin sekä Xi pystyvät puhaltamaan yhteiseen hiileen niin kabbalan pojat ovat kyllä heikoilla…
     Saksan kohtalo myös ratkaisee paljon. USAn romahtaessa se toivottavasti saa itsensä irti nykyisistä kahleistaan ja jos niin se antaa tukensa tuolle kolmikolle…?

     • Tuohon voisi lisätä että T:n kabbala lojaalisuus on varmaan paljolti pakon sanelemaa ja on mahdollista ettei hän jaa samoja arvoja sen kanssa enää ja voi olla vähemmän rahankin vanki kuin on joskus ollut…
      Usein ihminen muuttuu ja kypsyy vanhetessaan ja silloin arvotkin muuttuvat. Onhan se toki mahdollista että T:n kohdalla ei ole tapahtunut sitä mitä B:lle .

  • Viimeksihän Trump sairastui kantapään luupiikkiin, kun olisi pitänyt mennä sotaväkeen. Parantui heti vapautuksen jälkeen.
   Eikös Suomessakin lättäjalkaiset raakattu kutsunnoissa. Nyt Trump jänistää väittelyistä Bidenin kanssa, kun vetäjällä tulisi olemaan MUTE -kytkin Trumppia varten.

   Eihän tämä nyt liity keskustelun pääteemaan Suomen ja Niinistön ulkopoliikasta ja valtamedian lännettymisestä mutta arvostellahan saa kanssaihmisiäkin. Mitä mieltä muuten Truth_hunter olet siitä, kun Trump nimittää äärievankelisen naistuomarin SCOTUS:een kuolleen juuutalaisen naisen tilalle?

  • Hulluksi mennyt maailma. Korona-kommunistit kyselevät Trumpin välittämän tartuntaketjun perään ikään kuin mies olisi joku karkuun päässyt, vaarallista tautia levittävä apina. Tämäkin kielii siitä, että mediapellet kuvittelevat olevansa maassa jumalan asemassa. Ei mitään kunnioitusta kansan valitsemaa presidenttiä kohtaan.

 17. Tämä päätoimittajan paljastava kirjoitus osoittaa, että Vv on elintärkeä alusta paljastaville tiedoille. Hienoa, että tämä toiminta taas jatkuu.
  Pienen valtion edustajien ei kannataisi ottaa kantaa muiden maiden asioihin. Tämä oli mm. Paasikiven linja.

 18. Richard Lynn’s MEMOIRS of A DISSIDENT PSYCHOLOGIST: Life Story of A Genuine Scientist
  MARTIN WITKERK • OCTOBER 2, 2020
  Everyone with an interest in why our world is the way it is owes a debt of gratitude to Richard Lynn, the indefatigable psychometrician best known for his studies of how human intelligence various by country, race, and sex, as well as over time. He has provided ironclad documentation of the differences themselves, theorized about their evolutionary origins, and
  (with some help from his late Finnish colleague Tatu Vanhanen)
  demonstrated their explanatory value in relation to economics and politics. Lynn has now written an account of his life, Memoirs of a Dissident Psychologist.

  … Our universities are increasingly authoritarian institutions designed for conformists. It is hard to see that a young Richard Lynn would succeed in academe today.
  In this age of academic corruption and cowardice, it is a joy to read the life story of a genuine scientist. Don’t miss Memoirs of a Dissident Psychologist.
  ##
  Yliopistomme ovat yhä enemmän autoritaarisia instituutioita, jotka on suunniteltu konformisteille. On vaikea nähdä, että nuori Richard Lynn menestyisi tänään akatemiassa.
  Akateemisen korruption ja pelkuruuden aikakaudella on ilo lukea aidon tutkijan elämäkerta. Älä missaa toisinajattelevan psykologin muistelmia.

  • Juurikin näin. Nykyajan keskusteluilmapiiri on yksiselitteisesti fasistinen. Se vaati mukautumista punavihreän media- ja professoripapiston ylläpitämiin dogmeihin. Fasistinen keskusteluilmapiiri ruokkii ’cancel’-kultturia, jossa vaaditaan toisinajattelijoiden rajuotteista vaientamista ja jopa näiden rankaisemista. Punavihreä fasismi yhdessä korporatismin kanssa ajaa nyt voimakkasti klassisen liberarismin vastaista pakkokollektivismia. Tämä taas voidaan nähdä välivaiheena kohti NWO-tyyppistä mekanisoitua käskytystaloutta, missä kansalaisen osaksi jää pelkästään sopeutuminen vailla mitään vaikutusmahdolisuutta. Jopa itsenäinen ajattelu pyritään pyyhkimään pois.

   On erityisen häpeällistä vasemmistolle sortua tällaiseen. Suomalainen vasemmisto omaksui aikoinaan runsaasti klassisen liberalismin aatteita ja torjui näin viisaasti kommunismin. Näitä vanhan ajan ihmisyyttä ja vapautta puolustavia vasemmistoälykköjä kaipaan, mutta turhaan. Näen kansallissosialismin lähes ainoana tienä ulos tästä umpikujasta, jos halutaan kuitenkin säilyttää työväestöä puolustava aate. Kansallissosialismista on muitakin muotoja kuin Natsi-Saksan edustama turhankin autoritäärinen ja näin ollen tiukan fasistinen malli. Natsi-Saksan puolustukseksi on kuitenkin mainittava sitä vastustaneen pankkikartellin sekä kommunistisen blokin hurja voima, joka vaati siltä äärimmäiset vastaponnistukset. Jos Saksa olisi voittanut sodan, oltaisiin ehkä saatu nähdä myös rennompi kansallissosialismin muoto.

 19. MAHTAVA ARTIKKELI RON UNZILTA … White Racialism in America, Then and Now
  RON UNZ • OCTOBER 5, 2020
  https://www.unz.com/runz/white-racialism-in-america-then-and-now/
  Into the Darkness
  Siihen liittyen
  An Uncensored Report from Inside the Third Reich At War
  LOTHROP STODDARD • 1940
  https://www.unz.com/book/lothrop_stoddard__into-the-darkness/
  Kommentteja:
  — Yes, thanks for making it available. I read it some years ago in paperback, and was struck by the sense of hope, of revolutionary idealism, among the Nazi leaders the author met and interviewed. It was an exciting new society they were trying to bring into being. What happened–destruction of all that by Churchill and FDR and the sinister forces behind them–is Shakespeare-ian, the suicides of Goebbels, Hitler, and so many more, and perhaps in the future some new Shakespeare will write the Tragedy.
  — Ron, I have read it last night. Thanks for making it available and mentioning it in the thread under your last article. This motivated me to read it.
  I think the book is pretty accurate.
  — It was a pleasant surprise when I first learned that such a book as this exists. Here we have a firsthand account of Nazi Germany at war, written in 1940 prior to the US entry, by a Harvard educated American historian who was granted extraordinary access.
  Stoddard was fully fluent in German having studied in Dresden as a young man and was therefore able to conduct all interviews directly without need of an interpreter. The book has many short chapters which can be read on their own in most cases. Below I’ve noted what I found to be the highlights.
  From chapter five, here is Goebbels giving the German view of the war. This is not a perspective you will hear much of in post-war American sources:
  ”We made it clear to the British that we didn’t want to disturb their empire. We carefully kept our hands off sore spots like India and Ireland. Why, we even offered to give them a military guarantee of their empire’s integrity. But we made it clear that, in return, they were to keep their hands off our sphere of interest–Central Europe. Well, they wouldn’t have it that way. They’re trying to crush us.

  We Germans don’t like this war. We think it’s needless–silly. But, since England feels that way, we see it’s got to be gone through with.”

  • Yllä olevan linkin pitkästä artikkelista … jospa tämä pieni pätkä siitä kannustaisi lukemaan koko artikkelin.
   Alkavatko kovat biologiset tosiasiat väistämättä nousta pintaan? … ja mitä se merkitsee käytännön politiikan kannalta?
   Toivottavasti sitä että sekä fyysisesti että henkisesti terveimmät ja kyvykkäimmät ottavat kaikkien kansakuntien tuella vastuun ihmiskunnan ja planeetan kohtalosta toisin kuin nyt kun vallanhimoisimmat, henkisesti sairaimmat ja vähiten siihen kykenevät ja soveltuvat globalisti-mafian eliitit ovat kabbala-mediansa tukemina omavaltaisesti kaapanneet vallan käsiinsä ja saavat pelkkää tuhoa ja kaaosta aikaan pyrkiessään kaikella kieroudella ja valheilla ottamaan kaiken omiin käsiinsä.
   https://www.unz.com/runz/white-racialism-in-america-then-and-now/#lothrop-stoddard-and-the-rising-tide-of-color

   Ron Unz: ”By the mid-1930s, Stoddard’s star was fading, with his racialist framework under growing pressure both in the sciences and by the influential leftist and anti-racist elements brought into power during the New Deal Era.
   His last book appeared the year before our entrance into the Second World War and probably sealed his intellectual fate. As I wrote last year:

   During late 1939, a leading American news syndicate sent Stoddard to spend a few months in wartime Germany and provide his perspective, with his numerous dispatches appearing in The New York Times and other top newspapers. Upon his return, he published a 1940 book summarizing all his information, seemingly just as even-handed as his earlier 1917 volume (Present-Day Europe).
   His coverage probably constitutes one of the most objective and comprehensive American accounts of the mundane domestic nature of National Socialist Germany, and thus may seem rather shocking to modern readers steeped in eighty years of increasingly unrealistic Hollywood propaganda.

   As I’ve previously discussed, during World War II and in its immediate aftermath, America experienced its own Great Purge of our academic and journalistic elites—left, right, and center—with many of our most prominent figures permanently disappearing from public visibility, and Stoddard was among those who fell.
   For two decades he had been among America’s leading public intellectuals, but when he died in 1950, no obituary appeared in the pages of the New York Times.

   Stoddard’s own writings had focused primarily upon history and politics, but his world-view had been shaped by the ideas of his mentor Madison Grant, a hugely influential figure in racial theories, eugenics, and natural conservation efforts.

   Although a lawyer by training, Grant never practiced in the field, and instead gained fame with the 1916 publication of his book The Passing of the Great Race, which argued for the division of European populations into three primary races of Nordics, Alpines, and Mediterraneans, with the first of these playing the overarching role in world history and the creation of dynamic civilizations.
   Late twentieth century critics such as Harvard’s Stephen Jay Gould denounced the book as America’s most influential work of “scientific racism,” and noted that Adolf Hitler had written Grant a fan-letter in which he described it as his “Bible.”

   Early American anthropology was heavily dominated by Anglo-Saxon racialists, and Grant’s views were widespread within that field. Drawing upon a Darwinian world-view, these scientists heavily focused upon physical and psychological racial differences, certainly including those within the white population, and they were often aligned with political movements aimed at sharply curtailing continued large-scale immigration, especially from Southern and Eastern Europe. They also tended to be either right-wing or apolitical in their views.

   The opposing ideological camp in the early field of anthropology was overwhelmingly the creation of a German-Jewish immigrant named Franz Boas, who held strongly left-leaning political views.
   Becoming a professor of anthropology at Columbia University in 1899, he began strongly challenging existing notions of race and racial differences, and focused much more on cultural rather than biological explanations for the behavior of different human societies.
   In those pre-DNA days, the classification of different racial groups relied heavily upon physical measurements, with the shape of the skull being a key means of separating European populations into the purported Nordic, Alpine, and Mediterranean races.
   Boas’s greatest early claim to fame was his landmark 1911 study demonstrating that European groups who immigrated to America rapidly changed the shapes of their skulls, apparently due to shifts in diet or other environmental factors, thereby seeming to transform themselves into a different racial group, an astonishing discovery that shocked most of his scientific colleagues.

   When I first read that account, I found myself extremely skeptical of such a result, since we know that skull-shape is overwhelmingly determined by genetic factors rather than by diet or sunshine … And indeed, it does appears that Boas’s conclusions were entirely false, and apparently even fraudulent, though perhaps unintentionally so, being a product of his ideological zeal in debunking existing racial dogma.

   The victory of Boasian anthropology became overwhelming around the time of the Second World War, and for decades thereafter any notion of applying Darwinism to the understanding of human activity was confined to the margins of academia.
   This situation only began to change in the mid-1970s with the rise of sociobiology, and the large-scale mappings of the human genome around the end of the century finally began restoring race to its proper place near the center of anthropology.
   Many of Boas’s intellectual heirs ferociously resisted this revival of a Darwinist and hereditarian framework, sometimes with improper means. The serious scientific fraud at the center of Stephen Jay Gould’s influential book The Mismeasure of Man is a notorious example of this.

   The fascinating story of this hidden decades-long struggle over the control of anthropology and its relationship to Darwinism is very effectively told in Carl Degler’s 1991 book In Search of Human Nature, which carries the descriptive subtitle “The Decline and Revival of Darwinism in American Social Thought.”
   As a Pulitzer Prize-winning former president of the American Historical Association, Degler certainly had stellar academic credentials for the task.

 20. Von einer Ente zu Tode gepickt werden.”
  Näinkö ankka (Israel) nokkii USAn pala palalta kuoliaaksi? Ja kun Usa on nokittu loppuun niin miten käy meidän tai niiden jotka ovat itsensä sen olemassaoloon sitoneet?
  PG linkin artikkelissa kertoo miten hänen isänsä ilmaisi sen mistä nyt on kyse kun N-yahu käy ahkerasti pesettämässä likapyykkinsä Washingtonissa.
  My father used to have a typical New Jersey expression describing someone who is obnoxiously persistent in trying to taking advantage of you. He called such behavior “getting pecked to death by a duck.” Lacking a sharp beak, one hardly notices the duck’s endeavors until it kills you. Israel and its proxies are the duck that is bleeding the United States one peck at a time.
  Netanyahu’s Dirty Laundry Tells All
  If you can steal a whole country, what’s a little laundry?
  PHILIP GIRALDI • OCTOBER 6, 2020

  … All trade agreements are designed to enrich Israel. Another interesting example of how this works at the state level and the abuse that it can produce has recently surfaced in Virginia, where a so-called Virginia-Israel Advisory Board (VIAB) has actually been funded by the Commonwealth of Virginia taxpayers to promote and even subsidize Israeli business in the state, business that currently runs an estimated $500 million per annum in favor of Israel. Grant Smith of the Institute for Research: Middle Eastern Policy (IRMEP) has done considerable digging into the affairs of VIAB. He has observed how “VIAB is a pilot for how Israel can quietly obtain taxpayer funding and official status for networked entities that advance Israel from within key state governments.”

  And then there is Congress, where a bill has been introduced that will enable Israel to block any U.S. arm sales to the Middle East that it does not approve of, a nearly complete surrender of American sovereignty to the Jewish state. And there is also the Congressman Brad Sherman of California…
  https://www.unz.com/pgiraldi/netanyahus-dirty-laundry-tells-all/

 21. Jottei totuus unohtuisi eikä korostettaisi liikaa vain ihmisen älykkyyttä niin on syytä muistaa että luonne ja mielenterveys ovat ensisijaisia.
  Vaikka älykkyys on tärkeä ja määrää paljolti oman ja maamme sekä koko ihmiskunnan kohtalon niin sitä ei ole silti syytä liikaa ja yksipuolisesti korostaa.

  ”Useimmat ihmiset sanovat, että juuri äly tekee suuren tutkijan. He ovat väärässä: luonne on tärkein asia”. — Albert Einstein
  Tuo pätee myös useimpiin poliitikkoihin… narsistinen ja psykopaattinen luonne ratkaisee ja takaa (valitettavasti) nykyisin vallan varmemmin kuin älykkyys.
  https://mieli.fi/fi/mielenterveys/itsetuntemus/millainen-luonne-olen
  https://mieli.fi/fi/mielenterveysseura/organisaatio-ja-toiminta/strategia/mitä-mielenterveys

  ”On parempi sytyttää yksi kynttilä kuin istua ja kirota pimeyttä”
  – kiinalainen sananlasku
  ##
  Richard Lynn and IQ and the Wealth of Nations
  https://www.unz.com/article/richard-lynns-memoirs-of-a-dissident-psychologist-life-story-of-a-genuine-scientist/

  • Tuo on totta. Rakkaus totuuteen on myös tutkijalle tärkeä motivaattori ja työkalu. Aito tiedemies haluaa selvittää jonkun ongelma-alueen perusteellisesti. Ja vaikka hänellä olisi jopa kollegoitaan hitaampi äly, niin motivaatio selvittää asia on muita suurempi ja kestävämpi. Tällä aikaa muut hakeutuvat tehtäviin, joissa saa paljon rahaa, mainetta tai vaikutusvaltaa. Narsistinen luonne väristää maailmankuvaa siten, että ihminen haluaa aina vain lisää itseensä kohdistuvaa palkitsemista, suitsutusta ja palvontaa.

   Narsismista on lyhyt matka ihmisiä raa’asti manipuloivaan ja hyväksikäyttävään sosio-/psykopatiaan ja tämän harhaisiin mielikuviin toisista ihmisistä. Esim. pedofiili voi kuvitella, että lapsi todellakin nauttii seksistä kanssaan. Monilla muillakin ”maailmanparantajilla” on sama vika eli täysin vääristynyt ”myötätunto” tai sitten raaka ja ilkeä asenne muita kohtaan. Oma ratkaisu pitää tyrkyttää muille vaikka väkisin. Toisen itsemäärämisoikeutta ei todellakaan silloin kunnioiteta eikä hänen hyvinvoinnistaan aidosti välitetä.

   Narsismi on lisääntynyt kulttuurissamme erään jumalan valitseman kansan sitä levittäessä keskuuteemme. Tämä on vääristänyt myös tieteellisen tutkimuksen ja ohjannut sen erilaisten agendojen alaisuuteen. Näin tutkijalta jo etukäteen blokataan tietyt loppupäätelmät tutkimuksen rahoittajan ideologian vastaisina. On pitkälti tutkijan luonteesta kiinni, lähteekö hän mukaan tällaiseen.

   • ”Aito tiedemies haluaa selvittää jonkun ongelma-alueen perusteellisesti. Ja vaikka hänellä olisi jopa kollegoitaan hitaampi äly, niin motivaatio selvittää asia on muita suurempi ja kestävämpi. ”
    Linkkien älykkyyttä koskevista artikkeleista:
    The authors mildly conclude: Our study may provide insight into why popular beliefs about intelligence often do not match expert opinions.
    My conclusion is more acerbic: too many writers of psychology textbooks fear intelligence research and loathe what the results imply. They regard it as their democratic duty to twist the results to serve their own, presumably saintly, objectives. I think they have fallen into Noble Cause Corruption, but doubt they feel any shame at respecting their presumptions more highly than the facts.
    https://www.unz.com/jthompson/fear-and-loathing-in-psychology
    ##
    Many people have very strong beliefs about intelligence testing. All too often those beliefs are negative and unrepresentative of intelligence research. For intelligence researchers, it is a bemusing, irritating, and depressing state of affairs.
    … Warne is judicious in his use of examples, and often at his best in his footnotes. Example, foot of page 71:

    Some people prefer the term “IQ tests,” but I do not. As Geisinger (2019) stated, the tests do not measure IQ. Rather, they measure intelligence and produce a score called the IQ. A test should be named after the trait it is designed to measure – not the score it produces.
    https://www.unz.com/jthompson/35-myths-debunked/

  • ”… narsistinen ja psykopaattinen luonne ratkaisee ja takaa (valitettavasti) nykyisin vallan varmemmin kuin älykkyys.”
   Pahin yhdistelmä on kun tuollaisen luonteen ja älykkyyden yhdistelmä. Ei voi kiistää etteikö nwo-eliitti pääosin koostuisi juuri sellaisista … teot puhuvat sen puolesta liiankin hyvin ku se vähemmistöjen terroria tukevana edistää sellaisten valtarakenteiden kehitystä jotka lopulta tuhoavat valkoisen rodun ja pääosin sen voimin rakennetun sivistyksen
   Amerikan tilanne (se varmaan pian toistuu Euroopassa) on tällä hetkellä enemmän kuin malliesimerkki siitä kuinka ’valkoisia rotua viedään’ … kuinka suuri ja mahtava maakin tuhotaan ja kaapataan ’muiden palvelukseen’. TL:n totuutta kaihtamattomat artikkelit ovat aina upeaa luettavaa

   Minority-Worshipping Madness: Our New Monuments Will be to Blacks and Jews
   TOBIAS LANGDON • OCTOBER 6, 2020
   As sites like the Occidental Observer, VDARE and American Renaissance constantly describe, minority-worship is “madness-inducing.” Minority-worship inverts reality, morality and logic, insisting that Whites abase themselves and trash their societies in a vain attempt to appease the ever-growing rancour, resentment and envy of our racial enemies.

   All-suffering saintliness
   Blacks, for example, are invariably the most violent, least intelligent, most destructive, least productive, most narcissistic and least admirable group in any White society unlucky enough to host them. They murder, rape and rob at startlingly high rates and in startlingly unpleasant ways: for three examples among millions, see the Knoxville Horror, the mass gerontophile rapist Delroy Easton Grant, and acid-throwing robbers in London.

   And who is to blame for these Black pathologies, according to minority-worship? Whites are, of course. The central dogma of minority-worship is the all-encompassing evil of Whites and the all-suffering saintliness of non-Whites, whose innate genius and gentleness is crushed by racism and White supremacy.
   … The Holocaust memorial is, in fact, another example of Jewish megalomania and Jews’ insistence that the universe revolve around them and their concerns. Like Holocaust museums across America, it is designed to send a simple message: “You will obey, goyim!”
   And I feel déjà vu again when I read demands for a Museum of Slavery in London: “It is unacceptable that the capital city of a nation that built a global empire and its wealth in large part as a result of its role in the slave trade has no significant museum or monument marking the role that London and Britain played in these historic atrocities.” Like the Holocaust memorial, the proposed Museum of Slavery which will fill the urgent need to browbeat Whites about how evil they were — and are — to saintly minorities.

   These parallels between Jewish megalomania and Black megalomania are no coincidence. At least, that’s what Britain’s then Chief Rabbi, Jonathan Sacks, claimed back in 2007. Sacks thinks that the poisoning of British politics “began with Jews.” He’s right: Jews did invent the megalomania, self-righteousness and authoritarianism of identity politics. And not just in Britain, but right across the West.
   Seize power, create dystopia
   What’s not to like? Nothing, if you’re a self-righteous ethnocentric anti-White minority. Everything, if you’re White and have foresight. As I pointed out in “Feeding the Dragon,” non-Whites and their Jewish enablers do not believe in equality and justice, but in power and revenge. They want power over Whites in order to take revenge on Whites. When Blacks came to power in Haiti, they tortured and massacred Whites, then created a hellish dystopia. When Jews came to power in the Soviet Union, they tortured and massacred goyim, then created another hellish dystopia. If Blacks and other non-Whites come to power in the West, the same things will happen. Their hatred of Whites and Western civilization is already obvious. And what the obviously Jewish “museum curator” below wants to do to “racist statues” is also what she wants to do to racist Whites:

   https://www.unz.com/article/minority-worshipping-madness-our-new-monuments-will-be-to-blacks-and-jews/

   • On tavallaan mielenkiintoista ja toisaalta karmivaa nähdä, kuinka ovelasti sionistien mafia käy informaatiosotaansa. Se laatii uhreilleen etukäteen huolellisesti demonisoidut ansa-kategoriat, kuten valkoisten tapauksessa rasistit, antisemitistit, uus-natsit, valkoisen ylivallan kannattajat tai valkonationalistit. Hollywoodin tapaiset instituutiot ovat olleet tärkeitä näiden ansojen luomisessa. Näin valkoiset voidaan jakaa kahteen toisilleen vihamieliseen leiriin. Suurin osa välttelee hysteerisesti em. ansoihin joutumista ja ne, jotka ryhtyvät vastarintaan, pudotetaan noihin demonisoituihin kategorioihin ja näin saadaan iso osa kansaa, mediat ja jopa virkavalta liikkeelle heitä vastaan.

    Näitä taktiikoita hyväksikäyttäen on ollut mahdollista alistaa eurooppalaislähtöiset kansat tuhoavien kriisien sarjalle ilman, että ne pystyvät reagoimaan näihin järkiperäisesti itseään suojellen. Eli valkoisten puolustusasemat on hahmotettu ja miinoitettu jo etukäteen.

 22. Huhtasaari yllättää
  Huhtasaari: EU:n mamupaketti aiheuttaa massamaahanmuuton ja tuhoaa kulttuurimme – ”Äkkiä ulos EU:sta!”
  Julkaistu 07.10.2020 13:57, 8687 lukukertaa

  Olemme luovuttaneet talomme avaimet EU:lle, joka nyt avaa portit ilman suostumustamme, ja lähettää maailmalle avoimen kutsun tulla Eurooppaan, kirjoittaa Laura Huhtasaari (ps) kertoessaan EU:n uuden ”mamupaketin” odotettavista – järkyttävistä vaikutuksista.
  Huhtasaari kertoo keskustelleensa muiden maiden parlamentin jäsenten kanssa siitä mihin mamupaketti on EU-aluetta viemässä. Keskusteluissa on nähty, että tulevaisuudessa vastassa ovat mm. sisällissodat ja kalifaattien perustamisyritykset. Hän sanoo olevansa surullinen tilanteesta.

  ”En näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin lähteä EU:sta äkkiä pois. Vapaus on todella iso asia, ja minä haluan säilyttää Suomen Suomena ja suomalaisena.”
  https://mvlehti.net/2020/10/07/huhtasaari-eun-uusi-mamupaketti-aiheuttaa-massamaahanmuuton-ja-tuhoaa-kulttuurimme-akkia-ulos-eusta/

  • Huhtasaarta voi onnitella suuresta ja merkittävästä oivalluksestaan:
   Maamme globalismin tautiin sairastuttaneen sionisti- ja ’rappari-mafian’puuhille ja sen ohjaamalle ulkopolitiikkaalle on löytyy todellakin tehokas vastalääke … ja parannuskeino.
   Joten H:n Brysselissä vietetty aika ei ole mennyt harakoille.
   Koskahan Halla-aho oivaltaa saman?
   Toivottavasti Persut pian laajemmin yltävät edelläkävijä ja tiennäyttäjä Huhtasaaren tasolle niin siitä voisi seurata jotain todella merkittävää maamme kohtaloa ajatellen.

   The Disease of Globalism Has a Cure – It’s Called Nationalism
   Michael Hill(League of the South)
   Amid this COVID-19 pandemic, some of us have learned one salient lesson: Globalism is the real disease at work, and we are all paying the price. If we wish to get things back to normal and keep them there, there is only one logical antidote for this illness: Nationalism.
   ##
   Globalismin taudille on parannuskeino – sitä kutsutaan nationalismiksi (itsenäistymiseksi takaisin Suomi nimiseksi, itse omista asioistaan päättäväksi maaksi)
   Michael Hill
   Tämän COVID-19-pandemian keskellä jotkut meistä ovat oppineet yhden merkittävän läksyn: Globalismi on todella tehokas sairaus, ja me kaikki maksamme kovan hinnan. Jos haluamme palauttaa asiat normaaleiksi ja pitää ne sillä tasolla, niin tälle sairaudelle on vain yksi looginen vastalääke: nationalismi.
   https://truthtopowernews.com/disease-globalism-has-cure-its-called-nationalism-n3043

   • Usein silmät avautuvat vasta kun lyö päänsä seinään. Pikku-Kalle kertoi koulussa juuri syntyneistä koiranpennuista, joita isä nimitti ’kommunisteiksi’.
    Kun opettaja jonkun ajan päästä kysyi Kallelta kuinka ne ’kommunistit’ voivat, niin Kalle totesi, että vain kaksi on enää kommunisteja, muilta ovat jo silmät auenneet.

   • Kummallista mutta toisaalta ymmärrettävää pahan paniikin edessä.
    Näin tärkeästä asiasta Valtamedia (Kabbala-Media) vaikenee eikä Oikemediaksi itsensä ylentänyt mediakaan, jossa juuri käväisin vilkaisemassa hiisku sanaakaan ainakaan vielä vaikka on toiminut Persujen tehokkaana äänitorvena tähän asti.

 23. Tässä lisäsyitä jättää EU:
  EU:n USA-mielinen komissio teettää jäsenmaiden päämiehillä päätöksiä juottamalla ne ensin illallisilla humalaan ja sitten tehdään päätösesitys. Viime kerralla tarvittiin neljät illalliset ennenkuin haluttu päätös saatiin painostettua koronan verukkeella. Liittovaltio kehitys velkojen yhteisvastuineen otti peruuttamattoman askeleen.
  Ruotsi ja Tanska saatiin narutettua mukaan, vaikka ne eivät ole eurovaluutassa. Voittajia ovat etelä- ja itä-euroopan maat. Esim. Viro saa 8 miljardia euroa, kun sen vuosibudjetti on vain n. 12 miljardia !
  Kiltti mallioppilas Suomi saa suuresta nettomaksajan rahoituksestaan takaisin vain n. 3 miljardia euroa !

 24. MV-lehti puhuu asiaa kun se tarttuu IL:n artikkeliin
  IL: Miksi sisäministeri Ohisalo ei voi sanoa, että hän ei hyväksy laittomuuksia?
  Julkaistu 07.10.2020 08:31, 4989 lukukertaa
  Mika Koskinen kirjoittaa Iltalehden kommentissaan, että poliisiministeri Maria Ohisalon kiemurtelu ”Elokapina-asiassa” on kiusallista ja herättää kysymyksiä.
  *****
  IL voisi myös kirjoittaa että monen mielestä hyvin kiusallista ja kysymyksiä herättävää on se ettei maan ulkopoliittinen johto ja hallitus voi sanoa etteivät hyväksy laittomuuksia.
  Miksi se siitä vaikenee? Ja kun se vaikenee niin kenen muun kuin EU:n ja globalistien agendaa se ajaa?
  https://mvlehti.net/2020/10/07/il-miksi-sisaministeri-maria-ohisalo-ei-voi-sanoa-etta-han-ei-hyvaksy-laittomuuksia/

 25. Olemmeko valmiita — ja onko USA-soppaan itsensä kietonut maamme johto valmis? … kun USAn tilanne 3 vk päästä saattaa kärjistyä vaalien aikana ja jälkeen. MS kehottaa jopa amerikkalaisia olemaan menemättä töihin vaali- ja sen jälkeisenä päivänä ja kysyy: oletteko valmiita sisällissotaan?

  Mike Stone: Are You Ready for Civil War?
  By wmw_admin on October 11, 2020
  henrymakow.com — Oct 10, 2020

  MIKE STONE LOOKS INTO HIS CRYSTAL BALL AND SEES DOMESTIC CHAOS POST-ELECTION
  Election Day is Coming: Are You Ready?
  Election Day in the United States is less than three weeks away. Are you ready for what promises to be possibly the darkest day in our nation’s history?

  … on the day itself, to wake up as early as possible, vote as early as possible, and go straight home.

  Don’t go to work that day. Don’t send your kids to school that day. Hunker down and prepare to defend your life and your property, if necessary. I wouldn’t go to work the day after the election either.

  • Yes, We Are Headed for Violent Civil War
   JEF COSTELLO • OCTOBER 8, 2020
   On October 1st, with little fanfare, Politico published an extraordinary opinion piece that may be the most important thing I’ve read all year. Titled “Americans Increasingly Believe Violence is Justified if the Other Side Wins,” the essay was penned by three “senior fellows” at the Hoover Institution, New America, and the Hudson Institute, as well as a professor of “political communication” at Louisiana State University and a professor of government at the University of Maryland (that’s five authors, in case you lost count).

   The major takeaway is presented in the graph that appears below:
   https://www.unz.com/article/yes-we-are-headed-for-violent-civil-war/

 26. Blogi: Juha Ahvio, to 08.10.2020 22:48 … pieni ote siitä vaikkei kyse olekaan ulko- vaan rahapolitiikasta
  Maailmaa pyöritetään velkariippuvuuden avulla
  Tämä toteamus, johon tiivistyy aikamme maailmantapahtumien vaikuttimien erittäin keskeinen ydin, perustuu Helsingin Sanomien tuoreeseen pääkirjoitukseen, jonka 26.9.2020 päivätyn sähköisen version otsikko kuuluu ”Maailma pyörii nyt velan ympärillä, mutta emme vielä tiedä, mihin uusi ajattelutapa meidät vie” , ja jonka 27.9.2020 päivätyn samasisältöisen paperiversiotekstin otsikko kuuluu ”Maailma pyörii velan ympärillä”.

  Mielenkiintoinen ja oman maammekin tilannetta hyvin kuvaava kirjoitus siitä kuinka katoamme velkavankina oligarkkien ja raharuhtinaiden hallitsemaan Eu- massaan
  ”’On aitoa tietoutta tietää, että me tiedämme, mitä me tiedämme, ja tietää, että me emme tiedä, mitä me emme tiedä’, kirjoitti Kopernikus. On aitoa tietoutta tietää, että emme tiedä, mihin nopeasti kasvava velkasentrisyys johtaa. Mutta matka sinne päin jatkuu.”

  … Tämän yhtäkkiä kriisien avulla ja myötä kirkastuneen uuden taloudellisen valon mukaan olemme nyt siirtyneet, pysyvästikin, velkasentrisyyteen. Velka, joka aiemmin ymmärrettiin haitalliseksi ja riippuvuutta aiheuttavaksi heikkoudeksi, onkin nyt julistettu pelastajaksi. Julkinen talous ja valtioiden budjetit tulee iloisin mielin rakentaa massiivisen velan varaan. EU muuttuu pysyvästi velkaunioniksi, vanhojen sopimusten tuhoutuessa ja menettäessä yhtäkkiä merkityksensä.

  Julkisen talouden alijäämä ei olekaan paha vaan hyvä ilmiö, koska valtioillahan on setelipainonsa. Kaikki on hoidettavissa rahahanaa vääntämällä, eli kääntymällä kansainvälisen ja globaalin Ison Rahan eli kansainvälisen yksityisen suurpääoman eli sijoittajien, rahastojen ja keskus- ja suurpankkien puoleen.
  ##
  Lopputoteamus vähän ihmetyttää.
  ”Muista aina tämä: Ihmiset ja kaikenlaiset suurmestarit, jumalattoman isänmaattomat rahaparonit ja kaaoksen herrat voivat kyllä tahtoa ja tavoitella, mutta kolmiyhteinen Jumala säätää ja määrää suvereenisti historian ja maailmantapahtumien kulun.”
  Onko todella Jumalan tahto että näin velkaannumme?
  Ja jos vastustamme niin kapinoimmeko silloin Jumalan tahtoa vastaan?
  Onko vain hyväksyttävä että Jumalakin on Nwo-mafian puolella?
  https://beta.oikeamedia.com/o1-144214

 27. Suomen liittyminen EUiin aiheutti mahdollisuuden nykyiseen hölmöilyyn ulkopoliitikassa jossa ei uskalleta sanoa asioista omaa mielipiteitä sanktioiden tai ylenkatsonnan pelossa. Siihen vaikuttaa myös poliittinen ideologia USAn maailman vallan alle kuulumisesta vaikka sitä kutsutaankin vain lännettymiseksi. Suomen kaltainen EUvasalli ei voi päättää asioistaan itse ja sen mahdollistaa vain täydellinen liittoutumattomuus ja puolueettomuus jonka Suomi on menettäny poliittisen eliitin ohjauksella.

  • Hyvin sanottu. Siinä se lyhyesti. Valitettavasti … eikä kansa tee mitään ottaakseen käsiinsä päätäntävallan omiin asioihinsa.
   Maan johto-eliitiltähän on turha odottaa mitään korjausta nykytilaan. Sille nykytila on paras mahdollinen. Se takaa heidän valtansa, pitää kansan sivussa eikä päästä kansan ääntä ’sotkemaan’ maan (=heidän) asioita.

 28. Olen odottanut VV:n arviota Laura Huhtasaaren USA:ssa huomiota herättäneestä ehdotuksesta Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ensi vuonna. FOX News julkaisi pari päivää sitten uutisen Huhtasaaren meppinä komitealle lähettämästä ehdotuksesta: Donald Trump Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi v. 2021. Vähän niin kuin USA:n sisäisiin asioihin puuttumista.

 29. Tätä on taistelu maailmanvallasta, sopu ei kuulu asiaan
  Näin jännitys ja ’tuhon henki’ ohjaa maailmaa. Ja maamme johto on sitonut meidät tiiviisti sitä edistävään ’protokolla- ja kabbalamiesten’ rasistiseen nwo-koplaan joka tekee kaikkensa rotujen tuhoamiseksi ja sulattamiseksi yhdeksi massaksi ja maailman kaappaamiseksi kokonaan oman valtansa alle.

  ”Yli tusinalla Kiinasta tulevalla nuorella vierailevalla tutkijalla viisumi päättyi äkillisesti Pohjois-Teksasin yliopiston (UNT) Dentonin hallinnon 26. elokuuta päivätyssä kirjeessä, joka päivättiin 26. elokuuta! Kirjeessä ilmoitettiin opiskelijoille, että he voisivat palata majoituksestaan kampukselle noutamaan tavaroitaan, mutta kaikki muut pääsyt oli heille suljettu. Opiskelijoille ja kavereille ei annettu mitään selitystä. Heille ei annettu laillista perustaa olla Yhdysvalloissa, ja he alkoivat järjestää itselleen hyvin harvat ja erittäin kalliit lennot takaisin Kiinaan.
  Anti-Chinese Racism Sets Stage for New McCarthyism
  JOHN V. WALSH • OCTOBER 13, 2020
  —More than a dozen young visiting scholars from China had their visas abruptly terminated in a letter from administration of the University of North Texas (UNT), Denton, on August 26, in a letter dated …August 26! The letter informed the students that they could return to campus from their lodgings to pick up belongings, but all other access was closed to them. The students and fellows were given no explanation. They were left with no legal basis to be in the U.S. and began scrambling for the very few and very expensive flights back to China.
  … Will those working for peace be labeled as puppets of Xi?

  “First they came for the Chinese,” it might be said. And in the future, under the “Whole of Society” approach, they may come for anyone who chooses to work for peace with China rather than take a path to war. Anti-Chinese racism, repugnant in and of itself, is also one part of setting the stage for a new and more dangerous McCarthyism. It is time to stop the madness before it devours us all.
  https://www.unz.com/article/anti-chinese-racism-sets-stage-for-new-mccarthyism/

 30. White Americans Are More Demonized Than Jews In Nazi Germany … Valkoiset usalaiset ovat jo enemmän demonisoituja kuin juutalaiset natsi-Saksassa
  Paul Craig Roberts – paulcraigroberts.org Oct 14, 2020

  After 55 years of special privileges and special pleading for black Americans, where do we stand? Integration has failed. Black Americans, or more correctly, those who speak for them, want black-only towns, black-only college dorms, black-only dining halls, and a black national anthem. Except for the black anthem, that’s what they had a half century ago prior to “affirmative action.”

  How is it that when blacks demand segregation, it is not racism?
  ##
  Missä me olemme 55 vuoden erikoisoikeuksien ja mustien amerikkalaisten vetoomuksen jälkeen? Integrointi on epäonnistunut. Mustat amerikkalaiset tai oikeammin heidän puolestaan puhuvat haluavat vain mustia kaupunkeja, vain mustia korkeakoulujen asuntoloita, vain mustia ruokasaleja ja mustien kansallislaulun. Mustaa hymniä lukuun ottamatta siinä on se mitä heillä oli puoli vuosisataa sitten ennen nykyistä ”myönteistä tai positiivista toimintaa”.

  Kuinka kun mustat vaativat erottelua, se ei olekaan rasismia?
  ——-
  Aika paljon sama tilanne meilläkin. Ne jotka vastustavat nykyistä ’positiivista toimintaa’ jossa isänmaa ja sen alkuperäinen kansa tuhotaan saavat rasistin tai vihapuhujan leiman.

  • Tässä yksi sellainen … kun maailman vaihtoehto-mediaa lukee niin paras ja totuudenmukaisin tieto löytyy minusta tältä sivustolta
   Rule Through Law: Nationalist Politicians Are Being Imprisoned for Their Beliefs Across Europe
   ERIC STRIKER • OCTOBER 14, 2020
   Multiple European Union states are breaking with post-war liberal conventions and openly imprisoning prominent political opponents and intellectuals for ideological crimes.

   The tactic being used by these governments is “rule through law,” as opposed to rule of law. The strategy is commonly deployed in nations like Saudi Arabia against journalists, intellectuals and opposition figures who are targeted for repression first, then selectively prosecuted using often vaguely defined existing laws after.
   Ja tässä rikollisessa menossa oman maamme johtokin roikkuu vastoin kansan enemmistön tahtoa mukana
   https://www.unz.com/estriker/rule-through-law-nationalist-politicians-are-being-imprisoned-for-their-beliefs-across-europe/

   Sama asia suomeksi täältä
   Juutalaisjärjestö Euroopan nationalisteihin kohdistuvan vainon takana
   https://www.magneettimedia.com/juutalaisjarjesto-euroopan-nationalisteihin-kohdistuvan-vainon-takana/

   • Ei vain kansallismielinen politiikka vaan myös sananvapaus vainon kohteena … MC hyökkäyksen alla Nykin yliopistossa ja pyytää tukea akateemiselle vapaudelle
    Under Attack at NYU, Mark Crispin Miller Needs Your Support for Academic Freedom
    MARK CRISPIN MILLER • OCTOBER 6, 2020
    Censorship is nothing new. We have been edging toward it ever more for decades, as both academia and the media have long discouraged free investigation and discussion of urgent public questions of all kinds, as those who would attempt to tackle them empirically have been slandered as “conspiracy theorists” or “truthers” and other slurs deployed to shut them up, or purge them as purveyors of “misinformation,” “fake science” or “hate speech.” Such censorship has blocked the sort of open, civil, reasoned give-and-take without which higher education—indeed, any education—is impossible, as is scientific progress overall.

    We see Prof. Miller’s situation as a flashpoint in the struggle not just to reclaim but to protect free speech and free inquiry.
    https://www.unz.com/article/nyu-must-affirm-mcms-academic-freedom-petition/

 31. Vaalit lähestyvät: Vain 15% amerikkalaisista luottaa maansa demokratiaan
  Julkaistu 17.10.2020 09:30

  Tutkimuksen mukaan vain pieni vähemmistö amerikkalaisista äänestäjistä uskoo maansa demokratian toimivan ”erittäin hyvin”, samalla kun suurin osa amerikkalaisista on samaa mieltä siitä, että yhteiskunta on erittäin jakautunut.
  Selkeä enemmistö eli 85 prosenttia sanoi, että amerikkalainen yhteiskunta on ”suuresti jakautunut” tärkeimpien arvojensa suhteen ja vain hieman yli kolmasosa odottaa asioiden paranevan jonkin verran tulevina vuosina.
  ——
  Tilanne maassa nyt varmaan pitkälti juuri se minkä eteen nwo-mafia on tehnyt töitä jo kauan ja pian nähtäneen isompi rytinä jossa mafia antanee lopullisen iskun.
  Nähtäväksi jää miten se vaikuttaa Eurooppaan ja omaan maahamme mutta moni uskoo että melko varmaan aika merkittävällä tavalla.

  https://mvlehti.net/2020/10/17/vaalit-lahestyvat-vain-15-amerikkalaisista-luottaa-maansa-demokratiaan/

 32. Päivän kuva: Poliisioperaatio Helsingissä – Kuva lauantaina pidätetystä puukottajasta ”ei yllätä”
  Julkaistu 17.10.2020 13:42, 6856 lukukertaa

  Helsingin Pihlajamäessä on tapahtunut puukotus lauantaina aamupäivällä. IS:n mukaan yksi ihminen on viety ambulanssilla hoidettavaksi ja poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön.
  https://mvlehti.net/2020/10/17/paivan-kuva-poliisioperaatio-helsingissa-lauantaina-kuva-pidatetysta-puukottajasta-ei-yllata/
  Presidentti Sauli Niinistö osallistui holokausti-valheen juhlintaan Israelissa ja varoitti ”antisemitismin noususta” Suomessa. — Niinpä … holokausti-kultti on ollut kova sana mutta nyt vielä suuremmaksi kultiksi ei vain oman maamme vaan koko maailman valtaamisessa on nousemassa korona-kultti (covidian-cult).
  https://www.unz.com/chopkins/the-covidian-cult/

 33. Koska tämä MW:n artikkeli koskettaa oleellisesti maamme ulkopolitiikan perustuksia niin laitan sen tämän Tauno O:n artikkelin kommentiksikin vaikka se on jo täällä
  https://vastavalkea.fi/2020/10/07/churchill-ja-stalin-keskustelevat/
  Hieno historiallisiin faktoihin perustuva artikkeli FDR:n kieroudesta ja hänen halpamaisesta sionistien nwo-mafian hankkeiden kulissien takaisesta tukemisesta ww2 avulla
  Hitler Answers Roosevelt
  The German Leader’s Reply to the American President’s Public Challenge
  MARK WEBER • OCTOBER 14, 2020

  Nyt mennään pintaa syvemmälle asioiden ytimiin … tässä muutama ote artikkelista jossa tavaamista riittää pitemmäksi aikaa asioista ja ennen muuta totuudesta kiinnostuneelle … Tämä pitäisi suomentaa ja julkaista kansan luettavaksi
  Ei muuta kuin sulattelemaan!
  Näin se totuus aina vasta jälkikäteen alkaa paljastua.

  … Roosevelt’s listing of countries that supposedly might be threatened by Germany is all the more remarkable given how events unfolded over the next few years.
  FINLAND, the first country on the President’s list, was in fact attacked seven months later – not by Germany, but rather by the Soviet Union.
  During World War II, Finland was an ally of Hitler’s Germany, while the Soviet Union was an important military partner of the US.
  Estonia, Latvia and Lithuania were the next countries on the President’s list. These three Baltic nations were subjugated by force in 1940 – not by German troops, but by the Red Army.
  Later during World War II, President Roosevelt accepted Stalin’s brutal incorporation of those three countries into the USSR.

  … Roosevelt either knew nothing about the actual status of Palestine, or his supposed concern for its freedom was a sham.
  He was, of course, hardly the only American politician to support Zionist subjugation of Palestine while at the same time proclaiming his love of freedom and democracy.
  Iran, the final country listed in the President’s message, was later invaded – but not by Germany. When British and Soviet forces attacked and occupied that neutral country in August 1941, President Roosevelt not only rejected a plea for help from Iran’s government, he justified and supported the brutal takeover of that country.
  … The cause of world peace, Roosevelt said in his message to Hitler, would be “greatly advanced” if world leaders were to provide “a frank statement relating to the present and future policy of governments.”
  This was sheer hypocrisy. During this period – months before the outbreak of war in Europe in September 1939 – the President was himself covertly pressing for conflict against Germany.

  … At a secret meeting seven months earlier, he had told the British ambassador, Ronald Lindsay, that if Britain and France “would find themselves forced to war” against Germany, the United States would ultimately also join.
  Roosevelt went on to explain during their White House meeting on September 19, 1938, that it would require some clever maneuvering to make good on this pledge.
  In November 1938, the Polish ambassador to Washington reported to Warsaw that William Bullitt, a high-level US diplomat and a particularly trusted colleague of President Roosevelt, had assured him that the US would “undoubtedly” enter a war against Germany, “but only after Great Britain and France had made the first move.”
  In January 1939, Polish ambassador Potocki reported on another confidential conversation with Bullitt, who assured him that the United States would be prepared “to intervene actively on the side of Britain and France in case of war” against Germany.
  Bullitt went on to confide that the US was ready to “place its whole wealth of money and raw materials at their disposal.”

  A few weeks later, the Polish ambassador in Paris, Jules Lukasiewicz, confidentially informed Warsaw of a talk with William Bullitt, the US ambassador to France. The American envoy had assured him that if hostilities should break out, one could “foresee right from the beginning the participation of the United States in the war on the side of France and Britain.”

  These pledges were kept SECRET because the President and his close advisors knew that American public opinion strongly opposed US involvement in another war in Europe.
  In that more trusting era, Americans believed their president to be sincere in his public assurances of the government’s peaceful intentions, and trusted his promise to keep their country out of any war that might break out in Europe.

  … kommentti 16 (mark tapley @Ugetit) kannattaa lukea
  https://www.unz.com/article/hitler-answers-roosevelt/

  • Valtakunnankansleri Adolf Hitlerin puhe, josta muutama alkulause alla, Saksan Valtiopäiville (The German Reichstag) 28.4.1939 vastauksena presidentti Rooseveltin Hitlerille 14.4.1939 lähettämään viestiin.
   Kun tuon pitkän ja tosiasioihin paneutuvan puheen lukee niin se kuva H:stä jonka sionisti-median ja H-woodin tehokas propaganda ovat luoneet kyllä väkisin murtuu ja sympatia kansallissosialismia kohtaan kasvaa.
   Aika selvä tosiasia on että kun puhutaan holokaustista (tuhosta), niin jos kuka niin juuri Saksa on ollut anglo-sionistisen imperiumin armottoman vihan ja mustamaalaamisen kohteena ja tuhottu lähes maan tasalle maailmansotien seurauksena joissa se on menettänyt kymmeniä miljoonia viattomia ihmishenkiä ja joihin se ei itse ole ollut syyllinen.
   Sionistien olisi korkea aika lopettaa ruikutuksensa ja ’holokausti-marttyyriksi’ tekeytymisensä jolla yrittävät vain halpamaisesti piilottaa totuutta ja huiputtaa muita.

   Chancellor Hitler’s Speech
   The following is the text of the address delivered by Chancellor Hitler on April 28, 1939, at a specially summoned session of the German Reichstag.

   Members of the German Reichstag!
   The President of the United States of America has addressed a telegram to me, the curious contents of which you are already familiar. Before I, the addressee, actually received this document, the rest of the world had already been informed of it by radio and newspaper reports. Numerous commentaries in the organs of the democratic world press had already happily enlightened us as to the fact that this telegram was a tactically clever document, designed to impose upon the states, in which the people govern, the responsibility for the warlike measures adopted by the plutocratic countries.
   [President Roosevelt’s Message
   The following is the text of the message sent by President Roosevelt to Chancellor Adolf Hitler on April 14, 1939 ]
   https://www.unz.com/article/hitler-answers-roosevelt/#president-roosevelts-message

   Therefore I decided to summon the German Reichstag so that you, as Reichstag deputies, would have the opportunity to be the first to hear my answer, and of either confirming or rejecting it.
   In addition, I also considered it appropriate to act in accord with the method of procedure chosen by President Roosevelt and, for my part, to inform the rest of the world of my answer in our own way.
   I also wish to use this occasion to give expression to the feelings with which the tremendous historical happenings of the month of March inspire me. I can express my deepest feelings only in the form of humble thanks to Providence which called upon me, and permitted me, once an unknown soldier of the [world] war [of 1914-1918], to rise to be the Leader of my people, so dear to me.
   Providence showed me the way to free our people from the depths of its misery without bloodshed and to lead it upward once again. Providence granted that I might fulfill my life’s task to raise my German people from of the depths of defeat and to liberate it from the bonds of the most outrageous dictate of all times. That alone has been the goal of my efforts.
   https://www.unz.com/article/hitler-answers-roosevelt/#chancellor-hitlers-speech

   Tietysti toivoisi että tämän puheen luettuaan Eurooppa ja sen kansat alkaisivat herätä tosiasioihin ja Saksan johdolla aloittaa irtaantumisen Nwo-mafian kynsistä välttääkseen lopullisen tuhonsa ja Nwo-mafian pysyväksi vangiksi jäämisen.

  • Koska on myös mediassa näkynyt kommentteja että H olisi ollut sionistien agentti (mm. Henry Makow on sitä epäillyt) niin sen kumoavaa faktaa esittää kommentissa 267 mark tapley:
   … Some writers, the most prominent being Christopher Bjerknes accuse Hitler of being an operative for the Zionists.
   … Those that accuse Hitler of being a Zionist never mention the German (with Hitlers approval) army’s preemptive strike against the Soviets that saved Europe. This plan required a huge amount of planning and execution to achieve it’s amazing results. We need to also note that Hitler tried to get the Japanese to reject the Russians non-aggression pact. Hitler even told the Japanese ambassador personally that the Russians would attack them at the first opportunity. That is exactly what happened in Manchuria.

   H:n vastaus FDR:lle artikkelissa on vilkas ja tietorikas keskustelu ww2 asioista joista valtamedia ja sen lakeijat ovat vaienneet. Ron Unz itsekin esittää siellä mielenkiintoisia kommentteja.

   • Mitä enemmän lukee tämän linkin artikkelin
    https://www.unz.com/article/hitler-answers-roosevelt/ ’mark tapley’-kommentteja sitä vaikeampaa on sanoa kuinka vilpitöntä H:n kans.sosialismi oli.
    ”Even the mainstream court historian Ian Kershaw in his two volume opus “Hitler” reveals Hitlers intimate ties to the Communists and that he was a follower of Jew communist leader Kurt Eisner in Bavaria.
    There are pictures showing Hitler marching in Eisner’s funeral parade. Hitler was an elected official of the communist party in Bavaria. All of these facts are beyond dispute.”

    H:n suhde kommunismiin oli siis kiistaton mutta näyttäisi ettei hän ollut marxilainen vaan näki marxilaisuuden puhtaana juutalaisten globaalina (ei-kansallisena) hankkeena johon muut kansat alistetaan ja taisteli sitä vastaan mikä selittäisi sodan NL:a vastaan, joka vapauttaisi venäläiset ’marxilaisesta tyranniasta’.
    Olen myös lukenut että juuri sota NL:a vastaan olisi ollut H:n ensisijainen tavoite ja siksi hän ei ollut innokas hyökkäämään brittejä vastaan mistä mm. ’mark tapley’ häntä kritisoi kommenteissaan.

    • Osin nämä ’mark tapley’ kommenttien ajatukset ovat itsellenikin uutta tietoa ja ne tukevat kyllä Henry Makowia siinä, että H olisi ainakin jollakin tavalla ollut kytköksissä sionisteihin.
     ”… The best that can be said of Hitler is that he was a reactionary figure that contributed immensely to Germany’s destruction. It appears that the worst may also be true. That Hitler as some now claim, was a Zionist operative undermining Germanys last great attempt for justice.” (comment 369, mark tapley)

     • H kiistatta edisti sionistien agendaa ja muuttoliikettä Palestiinaan kun H:n tavoite oli karkottaa sionistit ja sellaiset maasta jotka eivät maan k-sosialismia tukeneet.
      Suomen valitsemaa tietä Saksan rinnalla bolsevismin tuhoamiseksi on siksi vaikea tuomitakaan vaikkei se viisasta ollutkaan lopputulosta ajatellen.
      Toisaalta lienee jälkikäteen selvää että meille oli tie valittu jossain muualla valmiiksi emmekä olleet yksin päättämässä asioista.
      Saksan kohtalohan oli päätetty aikoja sitten (FDR:n sanoja lainaten että ’aina kun tapahtuu niin se on suunniteltua’) ja molemmat ww-sodat palvelivat sen tuhoa.

    • ”H:n suhde kommunismiin oli siis kiistaton mutta näyttäisi ettei hän ollut marxilainen vaan näki marxilaisuuden puhtaana juutalaisten globaalina (ei-kansallisena) hankkeena johon muut kansat alistetaan ja taisteli sitä vastaan…”

     Tuo tulee selväksi kun lukee Stoddardin kirjan ”Into the Darkness”
     An Uncensored Report from Inside the Third Reich At War
     LOTHROP STODDARD • 1940 •
     https://www.unz.com/book/lothrop_stoddard__into-the-darkness/
     Jokainen voi pitää kansallissosialismista oman käsityksensä mutta ww2 paisui maailmansodaksi vain siksi että se oli, kuten ww1, nwo-eliitin hanke jonka tarkoitus oli tuhota H:n hyvin menestyvä Saksa joka ei halunnut sotaa vaan vain korjata Versailles’in vääryydet.
     Tuhoamalla se luotiin pohja EU:lle ja Euroopan alistamiselle nwo-agendaan.

 34. MJ:n hyvä analyysi – josta muutama ote – maamme ja laajemmin Euroopan tilanteesta USA/Israel-mafian kuristusotteessa

  Länsivaltioiden johtajat ylistävät kilvan juutalaismafian hegemoniaa; geopolitiikka ja kulttuuri

  Nykyisin ylistetään Eurooppalaisten valtion päämiesten toimesta juutalaismafian globaalia hegemoniaa ja mafian kontrolloimaa länsimaista valtamedian toimintaa. Suomen poliittinen johtajisto on ollut tässä etovasti etunenässä.

  Sionistipresidentti Sauli Niinistö osallistui tämän vuoden alkupuolella holokausti-antitotuuden muistojuhlaan Puolan Oswiecimissa ja ilmaisi huolestuneisuutensa rasismin ja “antisemitismin” kasvusta Suomessa ja maailmalla. Hiljattain Ruotsissa Facebook päätti karsia holokaustin kieltäjät pois sivuiltaan. Taannoin Ruotsin hallituksen nimittämä komitea laati raportin, jossa vaaditaan tiukempia otteita vaihtoehtoisia tiedotusvälineitä vastaan valtamedian julkaisujen ja “demokratian” varjelemiseksi.

  Sauli Niinistö negatiivisen globalisaation puolustajana
  Aivan hiljattain Sauli Niinistö jatkoi ylistyskiertuettaan kasvottoman negatiivisen globalisaation puolesta. Tällä kerralla Niinistö viritti ylistysvirtensä kunnioittamaan juutalaismafian ja muun negatiivisen globaalin eliitin propagandista agendaa toistavalle BBC:lle.
  Se, että BBC on todellakin negatiivisen globalisaation eli kasvottoman pääoman imperiumien äänitorvi, on avoimesti myöntänyt myös BBC:n uusi johtaja Tim Davie.
  Niinistön BBC:n glorifioindi ei kuitenkaan sattunut parhaimpaan aikaan, vaan sai osakseen hiukan nolon säväyksen.
  Nimittäin Britannian Brexit-johtaja, Nigel Farage on paljastanut hijattain, että Yhdysvalloissa on paisunut poliittinen skandaali demokraattiehdokkaan Joe Bidenin valheista, jotka liittyvät ukrainalaisen Burisma -kytköksiin, jota on siis yritetty salata BBC:n toimesta.
  Ukrainaan kohdistuneessa vallankaappauksessa oli kysymyksessä sionistisen Yhdysvaltojen suurvaltapolitiikka Euroopassa.

  Juutalaiseliitti on myös Ukrainan konfliktin takana
  Varmasti on tosiasia, että myös Venäjän tavoitteena on geopoliittisten sekä ulko- ja turvallisuuspoliittisten etupiirien säilyttäminen, vaikka Venäjä ei enää ajakaan suurvaltapolitiikkaa, on sen huolehdittava turvallisuudestaan rajojensa lähivyöhykkeellä. Näinhän Suomen pitäisi myös menetellä, mutta sitä vastoin se on “vaatinut” Yhdysvaltoja miehittämään Suomen.

  https://www.magneettimedia.com/lansivaltioiden-johtajat-ylistavat-kilvan-juutalaismafian-hegemoniaa-geopolitiikka-ja-kulttuuri/
  ——–
  Venäjän ja EU:n tilanne uudessa vaiheessa
  Russia and the EU: “Business as Usual” Is Over
  PEPE ESCOBAR • OCTOBER 21, 2020
  Lavrov went even further in a stunning, wide-ranging interview with Russian radio stations whose translation deserves to be carefully read in full.

  Here is just one of the most crucial snippets:
  Lavrov: “No matter what we do, the West will try to hobble and restrain us, and undermine our efforts in the economy, politics, and technology. These are all elements of one approach.”
  ….L: ”Riippumatta siitä, mitä teemme, länsi yrittää lyödä ja hillitä meitä ja heikentää pyrkimyksiämme taloudessa, politiikassa ja tekniikassa. Nämä ovat kaikki yhden lähestymistavan elementtejä. ”

  Question: “Their national security strategy states that they will do so.”
  …”Heidän kansallisen turvallisuusstrategiansa mukaan he tekevät niin.”

  Lavrov: “Of course it does, but it is articulated in a way that decent people can still let go unnoticed, but it is being implemented in a manner that is nothing short of outrageous.”
  … ”Tietysti mutta se on muotoiltu siten, että kunnolliset ihmiset voivat silti jäädä huomiotta, mutta se toteutetaan tavalla, josta ei puutu törkeyttä.”

  Question: You, too, can articulate things in a way that is different from what you would really like to say, correct?”
  Lavrov: “It’s the other way round. I can use the language I’m not usually using to get the point across. However, they clearly want to throw us off balance, and not only by direct attacks on Russia in all possible and conceivable spheres by way of unscrupulous competition, illegitimate sanctions and the like, but also by unbalancing the situation near our borders, thus preventing us from focusing on creative activities. Nevertheless, regardless of the human instincts and the temptations to respond in the same vein, I’m convinced that we must abide by international law.”
  …”… He haluavat kuitenkin selvästi horjuttaa meidän tasapainoa, eikä pelkästään suorilla hyökkäyksillä Venäjää vastaan kaikilla mahdollisilla ja ajateltavissa olevilla aloilla häikäilemättömän kilpailun, laittomien pakotteiden ja vastaavien avulla, mutta myös horjuttamalla rajojemme lähellä olevaa tilannetta estäen siten meitä keskittymästä luovaan toimintaan. Huolimatta vaistomaisista kiusauksista vastata samalla tavalla olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että meidän on noudatettava kansainvälistä oikeutta. ”

  As much as Washington is not “agreement-capable”, in the words of President Putin, so is the EU, says Lavrov: “We should stop to orient ourselves toward European partners and care about their assessments.”
  …Niin kauan kuin Washington ei ole ”sopimukseen kykenevä”, presidentti Putinin sanoin, niin on myös EU:n laita, sanoo Lavrov: ”Meidän pitäisi lopettaa suuntautuminen kohti eurooppalaisia kumppaneita ja ottaa todesta heidän näkemyksensä.”
  https://www.unz.com/pescobar/russia-and-the-eu-business-as-usual-is-over/

 35. Omien kansalaisten myrkyttämistä ja kaasu- ja öljytulojen jatkuvaa varastamista suvereenin ”demokratian” puitteissa ei pidä jättää unholaan.
  Suomi parka on taas etulinjassa.

  • Suomi parka myös häpeällisesti etulinjassa onnittelemassa nwo-mafian Bideniä vallankaappauksesta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here