Lokakuussa 2020 kansalaiset joutuivat katselemaan arvotonta poliittista näytelmää, jossa kokoomuksen kansanedustajat Laiho, Mykkänen ja Orpo rusikoivat maskiasiassa perhe- ja peruspalveluministeriä varsin oudoin perustein.

Keppihevosena käytettiin THL:n pääjohtajan kertomuksia – ei suinkaan THL:n virallisia kannanottoja. Kyseinen pääjohtaja herätti keväällä huomiota THL:n tiedotustilaisuudessa, esiintymällä niiskuttavana ja hikeä otsaltaan pyyhkien. Huhtikuun puolessa välissä pääjohtaja suositteli kansalaisille kangasmaskin käyttöä, tartuntojen estämiseksi. Tämä oli vastoin THL:n omaa virallista kantaa, jonka mukaan maskien käyttö voi olla jopa haitallista tietyille erityisryhmille.

”Tässä on ollut ihan riittävästi sekavia viestejä eri suunnista, olisimme pärjänneet hyvin ilman THL:n pääjohtajan lusikkaa tässä sopassa”, eräs virkamies totesi 16.4. Iltalehdessä. ”Jos THL:n pääjohtaja sanoo jotain tuollaista, se otetaan virallisena linjauksena.”

YHDEKSÄS SYYSKUUTA pidetyssä Eduskunnan täysistunnossa kokoomuksen edustaja Laiho – puoluetoverinsa Mykkäsen kannattamana – teki ehdotuksen epäluottamuslauseen antamisesta ministeri Kiurulle. Eduskunta äänesti luottamuksesta täysistunnossa 14.10.2020. Äänestyksen tulos: perhe- ja peruspalveluministeri nauttii eduskunnan luottamusta. Ministerille antoi luottamuksensa 106 kansanedustajaa – eli selvästi yli puolet kaikista kansanedustajista. Äänestys päättyi kokoomusedustajille nololla tavalla. Lopputulos oli valistuneelle kansalaiselle itsestään selvä.

Kevään 2020 maskiselvityksen tekijä – emeritaprofessori Marjukka Mäkelä – kiisti Ilta-Sanomille jo ennen äänestystä kokoomusedustajien vihjailut:
”Mäkelä kiistää jyrkästi oppositiopuolueiden vihjailut siitä, että hänen tekemänsä maskiselvitys olisi ollut poliittisesti ohjailtu. Hän toteaa, että ministeriö teki aivan normaalin tilauksen.
– Teimme tutkimuksen aivan normaalisti tieteen sääntöjen mukaan, eikä ministeriö puuttunut siihen mitenkään. Tutkimus julkaistiin sellaisenaan.

Myös THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta kiisti ennen äänestystä Ylelle kokoomusedustajien vihjailut painostuksesta: ”Ei ole painostettu poliittisesti olemaan ilmaisematta asiantuntijanäkemystäni.” Lisäksi Tervahauta – puhuessaan sosiaali- ja terveysministeriön roolista tiedotuksessa – totesi Helsingin Sanomille näin: ”Siihen tietysti sisältyi johtovastuu koskien vaikkapa suositussisältöjä ja viestintää. Ei se ole painostusta tai mitenkään poikkeuksellista. Se jolla on johtovastuu ja johtajuus, sillä on viimeinen sana päättää, miten viestitään. He tekivät valmistelutyötä valtioneuvostolle.”

KOKOOMUKSEN PUHEENJOHTAJA osoitti olevansa huono häviäjä. Hän jatkoi turhaa taisteluaan A- studiossa vielä keskiviikkoiltana 14.10. Parhaan kuvauksen kokoomuksen politisoidusta hankkeesta lienee antanut THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen, Helsingin Sanomissa: ”Suoraan sanottuna, tämä on minusta saivartelua – – – kannattaisi ehkä nyt keskittyä siihen epidemian torjuntaan eikä riidellä siitä, kuka sanoi mitä milloinkin. Tilanteet kehittyvät ja arviot muuttuvat sen mukaan, kun uutta opitaan. Hölmö se olisi, joka löisi lukkoon jonkun mielipiteen eikä sitä muuttaisi vaikka näyttökin muuttuu.

68 KOMMENTTIA

 1. > Hölmö se olisi, joka löisi lukkoon jonkun mielipiteen eikä sitä muuttaisi vaikka näyttökin muuttuu.” >

  Niinpä, ja mikä onkaan ihmiskunnan iljettävimmän huijauksen, eli korona-tilanteen ”näyttö” ja näiden hölmöjen mielipide tänään? Vale – emävale – tilasto. Näitä suomalaisia ns. asiantuntijoita (ja poliittista eliittiä) viedään kuin kuoriämpäriä täsmälleen samoin kuin muissakin valtioissa – sen laulua laulat, jonka leipää syöt!

  • Niitä ylihinnoiteltuja kuoriämpäreitä ei kiinnosta vastuu saati seuraukset, koska hyvä palkka ja ”salaseura” suojelee. Joten jauhakoot paskaa ja syökööt leivoksia, kunhan jättävät kansalaiset rauhaan.

 2. Monissa eu-maissa maskin käyttö on pakollinen kodin ulkopuolella suuren sakon uhalla. Esim. Ranskassa.
  STM:n kansliapäällikkö Varhila ei vaikuta pätevältä, mutta on ilmeisesti sopiva poliittinen virkailija.

  • Tiedät varmaan, että suurin osa ranskalaisista on maskipakkoa vastaan ja käyttää sitä todellakin vain sakkouhan vuoksi? Ja että maan koronaluvut ovat vääristeltyjä?
   Ranska ei ole tällä hetkellä demokratia eikä vapaa maa.

 3. se,että kokoomus ”yrittäjien” puolue onkin kovempien määräysten kannalla tässä plandemiassa,niin entistä enemmän saa näyttään,että takana on jokin agenda,ehkä se reset…tai jotain muuta,mutta ei taudin torjunta.jos olisi niin vaarallinen tauti,kuin halutaan esittää,niin luulisi,että tautia vastaan taisteltaisiin kaikin keinoin,ja taisteluun ”vaarallista” tautia vastaan edes tutkittaisiin erästä aikas pitkälle edennyttä rokotetta…mutta ei,päinvastoin,heti kun rokotteesta ilmoittivat,niin jenkit pisti kehittäjät pakotelistalle…
  maskit taitaa olla näkyvyytensä takia, vain pelon lietsomiseen ja ylläpitoon tarkoitettu

  • ”maskit taitaa olla näkyvyytensä takia, vain pelon lietsomiseen ja ylläpitoon tarkoitettu”
   Juuri niin, tämä on jatkumoa suunnitelmalle koulia kansalaiset kaikkeen alistuvaksi ”lammaslaumaksi” jossa ovat jo pelottavasti edistyneetkin.
   Kun katselee tämän päivän katukuvaa jossa kävelee näitä tatuoituja ”tuotteita” kuulokkeet korvissa, kännyköitänsä sormeillen, naiset pukeutuneina ihonmyötäisiin vaatteisiin jotka paljastavat jokaisen poimun ja lokeron, niin siinä on todistetta kerrakseen mitenkä massoja koulitaan.
   Tämmöiset alistetut laumasielut eivät piittaa vaikka ne on poljettu pätkätyöorjuuteen, eivät ne piittaa vaikka taivas on samea ja juovainen kemikaalisumutus lentojen vuoksi ym… , sekä sallivat virallisesti kohdistaa nuorisoon tätä kaikkein luonnottominta homouden propagandaa!
   Tämä juuri kuuluu siihen massojen hallintaan, josta yksi esimerkki on tämä kellojen siirtely joka taas toteutetaan viikon vaihteessa.

  • Kokoomushan ei ole aito oikeistopuolue, vaan on omaksunut ensin uusliberalismin talousopit sen jälkeen kulttuurimarxistisen arvoliberalismin. Kokoomus puolustaa suurta rahaa ja pankkeja ja sitä kautta se liittoutuu kommunismia edistävien voimien kanssa. Naiivit ihmiset toki yhä ajattelevat, että superrikkaat suurine rahoineen ja kommunismi olisivat toisilleen vastakkaisia ja vihamielisiä tekijöitä, vaikka oikeasti kommunismi on nimenomaisesti superrikkaiden työkalu ja väylä ylivaltaan. Kommunismissa väestön ja massojen täydellinen hallinta on kaikki kaikessa ja yksilönvapaudet kammottava kirous. Kommunistinen valtio on kuin yksi iso suuri tehdas tai työpaikka, jota superrikkaat edustajiensa kautta johtavat ja käskyttävät. Kansalaisuuden käsitettä ei siellä perinteisessä mielessä tunneta.

   Tätä maailman muuttamista suureksi vankityöleiriksi globalistinen eliitti nyt kaikin tavoin tavoittelee. Lockdown-terrori onkin kaikkein pisimmällä maissa, joissa Rothschild-klaanin sananvalta politiikkaan on olut perinteisesti kaikkein suurin eli brittiläiseen Commonwealth realmiin kuuluvissa maissa kuten UK, Australia, Uusi Seelanti ja Kanada. Kiinan mallia ylistänyt ja pakkolääkintää ja ihmisten mekaanista orjuutusta tavoitteleva Rockefellerin klaani on tietenkin tiiviisti juonessa mukana. Juuri mikään maa ei ole lockdown-terrorilta säästynyt paitsi erikoisella tavalla normaalin elämänmenonsa säilyttänyt Ruotsi, jossa tauti ei olekaan tehnyt erityisempiä tuhoja, kuten korona-psykoosiin vajonneet manasivat.

   • Jåå (valtio) ruotsi tietoisesti tapatti Suomesta alkuaan tulleita siellä työuran tehneitä vanhuksiamme koronaan niin haistatan sille maalle syvimmän paskan. Pääsivät taas mengeleinensä rotuoppiensa runkkaamiseen.

    • Eristystilat ja psyykkinen terrori surmaavat vanhuksia yhtä lailla ja aiheuttavat heille turhaa kärsimystä. Tilastoista nähdään, että monissa maissa on järkevää sairastaa korona, koska siihen kuolleiden keski-ikä on korkeampi kuin keskimääräinen
     eliniän odote kyseisessä maassa.

     Useat maat aikovat toteuttaa toisen ja kolmannen aallon korona-näytelmän täysimittaisine sulkutiloineen puhtaasti poliittisina päätöksinä vailla lääketieteellisiä perusteita. Yhä useammat lääkärit ja terveysasiantuntijat ovat jyrkästi sulkutiloja ja myös maskeja vastaan ja tietävät, että ne ovat poliittisia toimenpiteitä. Nämä toimet tuhoavat lopullisesti talouden ja normaalin elämänmenon, mikä on suunniteltua. Perusoikeudet ovat mennyttä ja perustuslailliset tasavallat lopetettu ja siirrytään kohti globalistista kommunismia. Kommunismiin kuluu aina tietyn väestönosan pois puhdistaminen. Lumetauti tarjoaa nyt tekosyyn laittaa epämieluisa aines eristysleireille tai sulkea ne koteihin, joista tulee vankila, jos sieltä ei ihmistä päästetä ulos.

     On käsittämätöntä, että ihmiset eivät ymmärrä sitä, että koronatoimet on tarkoitettu pysyviksi siihen asti, kunnes järjestelmä on murrettu. Poliittinen valveutuneisuus on useimmilla on pikkulasten tasolla, itsekunnioitus olematon ja näiltä onkin helppoa viedä oikeudet pois ilman sen kummenpaa vastarintaa.

 4. Kaiken takana on nwo-mafia joka keinoja kaihtamatta on päättänyt ottaa maailman omaan hanskaansa eikä ainakaan vielä ole näköpiirissä todellista vastavoimaa mafialle
  Israeli Arms Trade, The Lobby and the Meaning of Chosenness
  By Gilad Atzmon on October 20, 2020
  … Tehran Times: How great is the influence of the Zionist and Jewish lobbies in the United States and how can this status quo change?

  GA: The facts regarding the immense influence of Israel and the Jewish Lobby in the USA and other Western countries have been established for a while. One can refer to The Israeli Lobby and U.S. Foreign Policy, a detailed study by two of the most influential American social scientists (Prof. John Mersheimer & Prof. Stephen Walt).
  Another leading American political scientist admired by a generation of academics who also covered the topic is, of course, Prof James Petras in his book The Power of Israel in the United States.

  What can be done about the well documented domination of AIPAC? I would like to believe that the most effective method to approach this topic would be to point squarely at The Lobby and its corrosive impact: this entails pointing the finger at the wars the USA fights on behalf of Israel, the sanctions that the USA mounts for Israel, the fact that America is willing to sacrifice its young soldiers and national interests and even its economy for Israel. Theoretically speaking, American citizens are entitled to voice such criticisms as freedom of speech is enshrined in the first amendment of their constitution.
  Israeli pressure groups seem to believe that they are actually more powerful and certainly more important than the American constitution. A few months ago we learned that Right wing activists attempted to spread new laws across Republican controlled states that would suppress criticism on public university campuses of Israel and its occupation of Palestinian territory.

  By now, the USA is practically functioning as a remote and subservient Israeli satellite. I am unable to identify any genuine political force in the USA that can change this anytime soon. I do not see anyone within American politics who is willing to tackle the matter. But the American people, like the Brits and the French are no fools, they see it all.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215303

  ’Neo’ kommentoi: Neo October 20, 2020 at 2:58 pm | Permalink
  What did you expect to happen?
  If millions of Christian-Communist white gentiles are stupid/insane enough to wage a war (WWII) so megalomaniac Jews can rule the world, then this is the Jewtopia you get. You get what you fight for, its that’s simple.

 5. Koronapelleily paljasti karusti sen, ettei meillä ole konservatiivista ja yksilönoikeuksiin uskovaa oikeistoa, joka haluasi vaalia laajoja poliittisia kansalaisoikeuksia ja -vapauksia ja vastustaisi vahvan keskushallinnon puuttumista ihmisten elämään. Suomen oikeisto tosin vetoaa aina kansalaisten omavastuuseen, kun on aika supistaa sosiaaliturvaa, mutta nyt koronan myötä se muuttuu käden käänteessä fasistis-militaristiseksi ja haluaa käsitellä kansalaisia kuin laumaa pikkulapsia, jotka eivät itse osaa hoitaa terveyttään. Oikeiston mielestä Suomessa saa vapaasti kuolla köyhyyteen, mutta koronaan ei. Köyhäkin voi nimittäin levittää tämän mielikuvitustaudin rikkaaseen, mutta köyhyyttään ei.

 6. Kyllä oli riipaiseva näky, kun kongolaiset lapset (arviolta alle kymmenvuoitiaita) ” louhivat ” kobolttia paljain käsin ja kantoivat malmia säkeissä selässään. Näinkö siksi, että suomalaiset viherhuijarit saisivat keekoilla ja ja jessustella maailman kunnianhimoisimmilla ilmastotoimilla sähköpyörineen ja Tesloineen. Mikseivät kirkon ulkomaanapu, amnesty ja ihmisoikeusjuristit jalkaudu paikalle. Luultavasti henkikulta olisi katkolla. Jos näin niin, toimistotyönä voisi tehdä paljonkin. Mutta taitaa olla, että rahankerjuu taitaa olla näiden kaikenmaailman organisaatioden parhaiten kehittynyt osio. Leo Jokela ”nainen , poliisi ja taksi, et sä koskaan niitä tarvitessa nää”. Kongosta muuten tulee mieleen eräs Leopold.
  Tuo läntisen arvoyhteisön eräs ylevimpiä ja jaloimpia edustajia. Ai niin, unohdin jälleen Kuosmalta hyvä artikkeli.

  • > Mikseivät kirkon ulkomaanapu, amnesty ja ihmisoikeusjuristit jalkaudu paikalle. >

   Niin, mieti sitä. Ja mikäli seuraat punaista lankaa riittävän pitkälle ja lamput syttyy, niin huomaat sen, että kaikki mainitsemasi orgnisaatiot itseasiassa pitävät yllä ihmiskunnan sotia, köyhyyttä ja epäarvoisuutta. Ne toimivat samoin kuin ”muka poliittinen oppositio”, joka luo illuusion demokratiasta. Jokainen valtio on alistettu saman vallan alle!

   ”Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.” Ilmestyskirja 13:7

   • Kaikki organisaatiot johtajineen korruptoituvat, hybriksestä taantumaan sitten vilunkia ja väkivaltaa. Vain luontevat myötätuntoiset yksilöt vievät ”kehitystä” etiäpäin, kun heidän kriittinen massa joskus ylittäisi, niin Huomenna paistaa aurinko 🐋🐬

 7. Sille kristitylle sionistille (kuten esim. Laura H-saari) tämä linkki on erityisen suositeltavaa luettavaa ja kuunneltavaa jolla on valmiutta ja halua perehtyä faktoihin mitä Israelin valtioon tulee.
  Yleensä tosiasioihin perehtyminen auttaa pääsemään irti kahleista joihin tiedon puute tai propaganda (väärä tieto) on ihmisen kytkenyt.
  Donald Hank (Vince Dhimmos): Why I Left Christian Zionism
  TRUTH JIHAD / KEVIN BARRETT • OCTOBER 13, 2020
  “My dad…became convinced that Jesus was coming any moment. In fact, he told us as kids ‘now that Israel is a nation again’— as of 1948, and this was in the 50s, so this had just happened—’you kids (there were me and two sisters) will never grow up.’
  …My father thought that in five or six years at the most Jesus was coming back. He based that on the prophecy in Ezekiel 37 that Israel would become a nation. And so when we grew up anyway, in spite of his prophecy, we began to question this: ‘There’s something wrong, people have been deceived.’ And I believe it was the Scofield Bible that deceived them.”

  Today, Donald Hank recognizes that Zionism is on the side of Antichrist rather than Christ.
  He writes: “As for their belief that modern Israel is the Israel prophesied in Ezekiel 37, there is a major hitch in that chapter. Verse 24 says this Israel resurrected from the dry bones will be ‘obedient to God’s decrees.’ So what’s the hitch? A Gallup poll shows that 65% of Israelis have no religion at all! (Israel among the least religious countries in the world). Thus it is clearly not Ezekiel’s reborn Israel!”
  https://www.unz.com/audio/kbarrett_donald-hank-vince-dhimmos-why-i-left-christian-zionism/

  • Liittyen Truth_hunter 21.10.2020 at 10:06 kommenttiin yllä
   Tätäkö tarkoittaa ”olla Jumalan valittu kansa”?

   Israelin asekauppa, lobby ja mitä tarkoittaa elämä ’valittuna kansana’
   GILAD ATZMON • 20. LOKAKUU 2020
   ”Amerikka on valmis uhraamaan nuoret sotilaat ja kansalliset edut ja jopa talouden Israelin hyväksi”, kertoo Teheran Timesille Gilad Atzmon, joka syntyi juutalaisessa perheessä Israelissa ja varttui Jerusalem al-Qudsissa.

  • Laitetaan tähän tämä MV-lnkki minun tulkitsemana todisteena LH:n valmiudesta ja halusta perehtyä faktoihin mitä Israelin sionisti-valtion toimiin tulee.
   Huhtasaari: EU:n mamupaketti aiheuttaa massamaahanmuuton ja tuhoaa kulttuurimme – ”Äkkiä ulos EU:sta!”
   Julkaistu 07.10.2020
   Olemme luovuttaneet talomme avaimet EU:lle (nwo-mafialle), joka nyt avaa portit ilman suostumustamme, ja lähettää maailmalle avoimen kutsun tulla Eurooppaan, kirjoittaa Laura Huhtasaari (ps) kertoessaan EU:n uuden ”mamupaketin” odotettavista – järkyttävistä vaikutuksista.
   Huhtasaari kertoo keskustelleensa muiden maiden parlamentin jäsenten kanssa siitä mihin mamupaketti on EU-aluetta viemässä. Keskusteluissa on nähty, että tulevaisuudessa vastassa ovat mm. sisällissodat ja kalifaattien perustamisyritykset. Hän sanoo olevansa surullinen tilanteesta.
   ”En näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin lähteä EU:sta äkkiä pois. Vapaus on todella iso asia, ja minä haluan säilyttää Suomen Suomena ja suomalaisena.”
   https://mvlehti.net/2020/10/07/huhtasaari-eun-uusi-mamupaketti-aiheuttaa-massamaahanmuuton-ja-tuhoaa-kulttuurimme-akkia-ulos-eusta/
   Selkeää puhetta sionistien Lähi-idän sotia vastaan joiden seurauksena tänne ajetaan ihmisiä pois omista kodeistaan.

 8. Kiitos kommentoijille. Kiitos Jykälle.
  Kiinnostava kirjoitus Thierry Meyssanilta:

  The fall of the Western Model by Thierry Meyssan

  The Western model, based on capitalism and democracy, no longer manages to defend the general interest or guarantee popular sovereignty. By accumulating these two failures, it brings together the two ingredients of a generalized revolution.

  The French Revolution was not triggered by royal abuse. The French did not think they would overthrow the monarchy. It was the Parisians, convinced that the capital would be attacked by foreign armies and that the king would not defend it, who seized the weapons that were stored in the Bastille prison.
  (…)
  Historically, the crisis of the West began with the crisis of American capitalism in 1929. At that time, the majority of books and newspapers claimed that the concentration of capital sterilized the economy by preventing competition in many areas. While famine was raging in the US, three political models were proposed by the press at the time to break the economic deadlock:
  – Leninism with the nationalization of all productive goods at the risk of destroying all individual initiative;
  – the fascism of Lenin’s former representative in Italy, Benito Mussolini, who planned not to fight against the concentration of capital, but to organize it within corporations, at the risk of making employees lose all possibility of resisting abusive employers;
  – Franklin Roosevelt’s progressivism, for whom technology was supposed to revive the economy and provide the solution as long as competition was restored by dismantling large corporations (according to Simon Patten’s doctrine).

  It was Lenin himself who noted the failure of his economic theory during the Civil War. He then liberalized foreign trade and even allowed some private enterprises in the Soviet Union (the New Economic Policy – NEP). Fascism could only develop at the price of terrible repression. It was swept away by the Second World War. Progressiveism remained the rule until the 1980s when it was challenged by the deregulation of Ronald Reagan and Margaret Thatcher.

  This fourth model is now also challenged by the destruction of the middle classes caused by globalization. President Bush Sr. thought that with the disappearance of the USSR, the search for prosperity should replace the military rivalry between Washington and Moscow. He allowed some US companies to form an alliance with the Chinese Communist Party and to relocate factories to the Chinese coast. Even though Chinese workers were not trained at all, the cost of their labor being twenty times lower in China than in the U.S., these companies accumulated colossal profits that allowed them to impose a much greater concentration in certain sectors than in 1929. Moreover, they made most of their profits not from the production of goods and services, but from the income from their liquid assets. Capitalism changed its nature once again. It was no longer productive, but had become financial. – Chinese workers, having gradually trained themselves, have now become as costly as US workers, so that relocation now affects their own country to the benefit of Vietnam and India this time. We’re back to where we started. – The US companies that have undertaken to relocate their jobs to China and to financialize their activities have managed to amalgamate their ideology of ”economic globalization” with the globalization of the use of new techniques; two unrelated things. Indeed, while new techniques can be used everywhere in the world, they cannot be used at the same time, as they require energy and raw materials. – They have therefore convinced Secretary of Defense Donald Rumsfeld to divide the world in two: on the one hand a zone of global consumption, around the USA, Russia and China, and on the other a zone of resources to feed the former. The Pentagon then decided to destroy the state structures of the Broader Middle East so that the people of the region would not be able to resist this project; what George W. Bush called the ”war without end”. Indeed, eternal wars began in Afghanistan, Iraq, Libya, Syria, Yemen, each time allegedly for different reasons, but always with the same aggressors, the jihadists. (jatkuu …)

 9. Loppuosa T.M.:n kirjoituksesta:

  In 2017, Donald Trump and Xi Jinping decided at the same time to fight against this phenomenon, the former through protectionist nationalism and the latter through economic nationalism. However, Trump’s proposed tax reform was rejected by Congress: the Border Adjustment Act would have liberalized exports and taxed all imports at 20 per cent. For his part, Xi Jinping created a body to monitor the conformity of corporate objectives with those of the nation, the United Front, at the 19th Congress of the CCP. A state representative was introduced into the board of directors of each major company. – Trump’s failure to get his tax plan through led him to try to obtain the same benefits by declaring a customs war against China alone. The CCP responded by trying to both develop its domestic market and direct its overproduction towards Europe. The latter immediately paid the price. As always when governments are not attentive to the plight of their people, the economic problem causes a political crisis.
  (…)
  Contrary to popular belief based on the appearance of things, it is not the choice of a new political regime, but the defense of collective interests that provokes revolutions. In the modern world, it is always about patriotism. In any case, those who revolt think, rightly or wrongly, that their rulers are at the service of foreign interests, that they are no longer allies but enemies. – The international order that was imposed after the Second World War was supposed to serve the general interest, whether through some form of democracy or through some form of dictatorship of the proletariat. However, this system could not function over time in non-sovereign states such as those of NATO or the Warsaw Pact. At one time or another, the rulers of these states were led to betray their people and serve their suzerain, the US or the USSR. This system has been accepted all the time during which, rightly or wrongly, everyone thought it indispensable for living in peace. This reason no longer exists today, but NATO is still there, now without legitimacy. – NATO, a kind of Foreign Legion of the United States and the United Kingdom, thought up and created what has become the European Union. Initially, it was a question of anchoring Western Europe in the Western camp. Today, through treaties, the European Union subordinates its defense to NATO. In practice, for the peoples of the EU, the North Atlantic Alliance is the military component of a whole of which the EU is the civilian component. NATO imposes its standards, builds the infrastructure it needs, and is financed through opaque institutions. All this is hidden from the eyes of its inhabitants, who are explained, for example, that the European Parliament votes on the norms, while it merely ratifies the NATO texts presented by the Commission. – There is no doubt that, although they suffer it without flinching, the citizens do not accept this organization: they have not stopped opposing the idea of a European Constitution. – At the same time, the concept of democracy has been profoundly transformed. It is no longer a question of guaranteeing the ”power of the people”, but of submitting to the ”rule of law”; two irreconcilable concepts. From now on, magistrates will decide for the people who will have the right to represent them and who will be deprived of this right. This transfer of sovereignty from the peoples to the judicial systems is indispensable to maintain the effective domination of the Anglo-Saxons over the members of the EU. Hence the relentlessness of Brussels to impose the ”rule of law” on Poland and Hungary.

  The revolt
  The collapse of the standard of living of the little people in the USA under Barack Obama led to the election of Donald Trump. The acceleration of relocations from Europe as a result of the customs war between the USA and China provoked the movement of Yellow Vests in France. – This popular revolt materialized in the first weeks of this movement (with the demand for the Citizens’ Initiative Referendum -RIC- by Étienne Chouard). It was in line with the candidacy of the humorist Coluche for the French presidency in 1981 (”All together for their ass”) and the demonstrations of the Italian humorist Beppe Grillo in 2007 (”Vaffanculo”, meaning ”Fuck them”). Gradually, the derision is accompanied by ever stronger and more obscene anger. – It must be understood that the question of the rejection of US military domination preceded that of economic globalization, but it was the latter that opened the revolt. In the same way, it is necessary to distinguish the patriotic demands of the Yellow Vests, with the national flag at the head, from those of the Trotskyists who quickly took control of their movement and hijacked it by attacking symbols of the Nation, vandalizing the Arc de Triomphe and the statue of the Marseillaise. – In short, the current revolt is the fruit of both three-quarters of a century of Anglo-Saxon domination over the members of the European Union and the hyper-concentration of globalized capital. Taken together, these two crises form a time bomb that, if not defused, will explode to the detriment of all. This revolt has now reached a real awareness of the problem, but is not yet mature enough not to be subverted by European rulers. – By not even trying to solve the problems posed, they hope to enjoy their privileges for as long as possible, without having to assume their responsibilities. In doing so, they have no choice but to push for war or risk being overthrown with great violence.
  Thierry Meyssan

  Source: “The fall of the Western Model”, by Thierry Meyssan, Translation Roger Lagassé, Voltaire Network, 20 October 2020, http://www.voltairenet.org/article211269.html

  • ” Taken together, these two crises form a time bomb that, if not defused, will explode to the detriment of all. This revolt has now reached a real awareness of the problem, but is not yet mature enough not to be subverted by European rulers. ”

   Itse näen että kyse on kapitalismin ongelmasta, kriisistä … siitä että se on erään tahon toimesta saanut ylivallan maailmassa ja on pääongelma tai -syy siihen että maailma kamppailee nyt suuren tuhon partaalla.
   Itse kapitalismiin tässä nyt sen enempää kajoamattta on ollut lähes pakko kaiken nykyisen tuhon ja ihmistä halventavan perikadon keskellä miettiä miten kaikki olisi voinut mennä toisin jos kapitalismia ei olisi tietyn ahneen, moraalisesti matalan ja rikollisen eliitin toimesta koskaan nostettu veturiksi ohjaamaan ihmiskuntaa.
   Kommunismia on tässä turha ottaa malliksi koska sen tuhoisuus on nähty eikä se ole ollut muuta kuin valtiokapitalismia jossa sama pieni eliitti on kerännyt voitot itselleen kuin kapitalismissakin.

   Sensijaan Saksan kansallissosialisteilla (ks), joista me propagandan ja valtamedian omistavan eliitin palkkaamien ’sen lauluja laulat kenen leipää syöt’-toimittajien aivopesun uhreina emme ole voineet muodostaa objektiivista ja totuudenmukaista (vain fasistisen) kuvaa, oli antaa aika vakuuttava näyttö siitä että elämä planeetalla voidaan saada palvelemaan isompia ja tärkeämpiä asioista kuin vain jonkun alhaisen ja matalan moraalin omaavan itsekkään joukon omia etuja, joukon, joka leimaa armotta fasisteiksi ne jotka sitä vastustavat.
   Valitettavasti ks:n nousu johtamaan ihmiskunnan kehitystä estettiin emmekä voi sanoa varmuudella mihin se olisi ihmiskunnan johtanut mikäli olisi voinut nousta sen veturiksi kuten kapitalismi nyt on tehnyt.
   Kuitenkin sen aikaa kun se toimi Saksaa ohjaavana ’talousdemokraattisena’ voimana sen tulokset olivat lupaavia ja on lupa ainakin olettaa, että se olisi voinut oikeissa käsissä ollessaan kehittyä sellaiseksi globaaliseksi johtavaksi malliksi jonka jokainen kansakunta olisi voinut ottaa omakseen ja että silloin ihmiskunta ja planeetta eivät olisi sellaisten tuhovoimien armoilla kuin nyt kapitalismin jäljiltä ovat.
   Mielenkiintoista olisi nähdä miten muut asian näkevät.

   • Miksi Jumala loi epätäydellisen ihmisen joka kärsii niin suuresta perus-viasta että tuhoaa enemmän kuin tekee hyvää?
    Aika käsittämätön asia on ettei ihmiskunta vieläkään pysty muuhun kuin tuhon hengessä toimintaan jota sen historia on tulvillaan. Rauhassa ja sovussa eläminen näyttää olevan sille mahdottomuus vaikka se itse asiassa on maailman yksinkertaisimpia asioita ja olisi helppo toteuttaa.
    Joku taho haluaa vain ja ainoastaan tätä tuhoa missä nyt ollaan ja sillä taholla on suurin valta sanella ihmiskunnan kehitys ja tuhota ne jotka olisivat valmiit toimimaan terveemmällä tavalla. Järkeä vailla oleva tuho saa jatkua ja taitaa päättyä hulluuden voittoon.

   • Kapitalismi loi yksityiset pankit ja finanssi-kapitalismin (pörssin ja joillekin ilmaista rahaa tuottavan osakekaupan) joka mahdollistaa loisimisen, parasiittina elämisen.
    Ihmiskunta on yhä vahvemmin jakautumassa sitä johtaviin parasiitteihin ja niihin joita parasiitit tarvitsevat pysyäkseen hengissä ja menestyäkseen.
    Aika moista taantumista kun luonnossa parasiitit eivät ole johtajia eivätkä voi elää kun se jonka verta imevät kuolee. Kuinka kauan näin voi jatkua?

   • Varmasti paikallaan, myönnän … vaikka itsekin siihen olen syyllistynyt. Ainakin kannattaa laittaa suomeksi lyhyt oma yhteenveto siitä mitä lainaa.

    • Lyhyt suomenkielinen yhteenveto ja pelkkä linkki lainatulle sivustolle riittää. Pitkät englanninkieliset kopi/peistaukset kokonaan pois.

  • Aivan ja luo kuvan kirjoittajan ylimielisyydestä ja alentuvasta suhtautumisesta SUOMENKIELEEN.

 10. Teatteria koko vaali
  Miksi Trumpin vaalivoitto on tärkeä? … vaikkei se ehkä takaa muuta kuin sen että USAn perikato vain vähän hidastuu muttei vaikuta oleellisesti niihin perikatoa edistäviin voimiin jotka koko ajan liittävät maata kiinteämmin osaksi ’protokollamiesten’ halitsemaa ja Suur-Israelin ja Nwo:n agendaa ajavaa mafiaa jota Trump tukee (monen mielestä pakon alla mutta monen mielestä myös siksi että on itsekin mafian miehiä.)
  Why It’s Important for Trump to Win
  KEVIN MACDONALD • OCTOBER 21, 2020
  … the 2016 election was a huge defeat for our hostile elite, including the media. Another defeat would be an even greater catastrophe for them and a great victory for everyone else. Not only are the liberal-left media going all out to defeat Trump, now we have social media companies actively censoring information on covid from high administration officials and medical experts.
  “If Trump wins, Big Tech will know it’s screwed. The tech giants want to rig the election. Trump won’t forget that, and he will have the power and political capital to pay them back.” If Trump loses, this iron grip on information would be further empowered, even without going after the First Amendment. In effect, it would be a Ministry of Truth run by the private-sector and decidedly on the left.

  Finally, the #1 reason to want a Trump victory would be simply to see massive crowds of Trump haters weeping on TV, a repeat of 2016, but much worse. I would just love to see the likes of Nicole Wallace, Joy Reid, Chris Hayes, Chris Cuomo, Don Lemon, and Lawrence O’Donnell, their faces grim, lashing out at Trump voters as racists, misogynists, haters, etc. Get out the popcorn!
  https://www.unz.com/article/why-its-important-for-trump-to-win/

  • Näinkö on …
   BOMBSHELL: Covid-19 isn’t a pandemic plan, it’s an EXTERMINATION plan for humanity
   Mike Adams – Natural News Oct 20, 2020
   About a year ago, I gave a live presentation in Branson, Missouri, that is only now being made fully public. The presentation, shown below via Brighteon.com, reveals that the real master plan which led to COVID is actually an extermination plan for humanity.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215354

   Onhan meitä täällä aivan liikaa mutta onko tämä Covid-pandemia nyt se oikea tie harventaa väkeä kun parempia keinojakin olisi käytettävissä kuin vain pientä oligarkki- ja finanssi-eliittiä hyödyttäviä kun harvennustyötä aletaan toden teolla tehdä?
   Onkohan eliitti sokeutunut eikä näe että tässä voikin käydä toisin päin eli heitä aletaan harventamaan kun se on antanut oman ahneutensa täysin sokaista itsensä.
   Aikamoinen soppa tästä tulee kun se turvautuu näin alhaisiin keinoihin ja tuntuu kovin läpinäkyvästi ajattelevan vain itseään ja omia etujaan. Se ei ole reilua. Eikä Trumpin uudelleen valinta taida asiaa mitenkään toiseksi muuttaa kun mies ajaa sen asiaa joka häntä vallassa pitää.

 11. Teesi: Koronapelissä ei ole kyse viruksesta, vaan pääoman uusjaosta: pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä eliminoidaan, jotta megapääomalle avautuisi uusia markkinoita, ja viime kädessä monopolimarkkinat.

 12. Korona ei ole niin paha kuin tavallinen kausiglunssa jonka myös WHO vahingossa lipsautti. Tietenkään sen takia ei olisi pitänyt ruveta poikkeuslakien käyttöön ottoon vaan ohjaus eri tilanteissa toimiseen olisi riittänyt. Hallitus kuitenkin sääti poikkeustilan Suomeen juuri näiden opposition arvottomien poliittisten näytelmien takia mutta Orpon välikysymys oli kyllä teennäisyydessään pelkää tyhjää propagandaa eikä tainnut kokoomuksen suosiota nostaa tippaakaan kun se kannatttajatkin huomasivat välikysymyksen tyhjyyden ja tyhmyyden.
  Kuten yllä mainittiin koronaepidemiaa käytetään hyväksi rahojen ja vallan keskittämiseen USAssa ja EUssa ja Suomesta ei ole sitä vastustamaan kuten ei muistakaan EUmaista.

 13. Ihmisoikeuksia puolustavista tehdään nyt anti-semitistejä.
  Jokohan koronarokotteen ottamatta jättäminenkin ja rokoteteollisuuden arvosteleminen pian on sitä (tämä kysymys vielä sarkasmi varoituksella)?

  US Secretary of State Mike Pompeo is working to get the US State Department to declare several major international human rights groups, including Amnesty International, Human Rights Watch and Oxfam, “anti-Semitic” and end American support for them, the Politico news site reported Wednesday.

  ….. Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo pyrkii saamaan Yhdysvaltain ulkoministeriön julistamaan useat suuret kansainväliset ihmisoikeusryhmät, kuten Amnesty International, Human Rights Watch ja Oxfam, antisemitistiseksi ja lopettamaan Yhdysvaltojen tuen heille, Politico-uutissivusto kertoi Keskiviikko.

  The report, citing two officials, said a declaration in the form of a report by US Special Envoy for Monitoring and Combating Anti-Semitism Elan Carr could come as soon as this week. The report was later confirmed by other US media, including The Washington Post.
  https://www.timesofisrael.com/pompeo-said-planning-to-declare-major-human-rights-groups-as-anti-semitic/

  • Tuleeko anti-semitismistä samanlainen poliittista noitavainoa ylläpitävä ilmiö kuin ”anti-stalinismista” 1930-/40-lukujen Neuvostoliitossa? Kaikki keskitettyä valtaa edes vähänkään kyseenalaistavat ainekset tuomitaan, rangaistusasteikkoja kovennetaan ja kansalaisten perustuslailliset tai ihmisoikeudet sysätään syrjään. Normaali tuomari-vetoinen oikeuslaitos muuttuu syyttäjä-vetoiseksi, valtakunnasyyttäjästä tulee poliittisen kurinpidon keskushahmo ja majesteettirikos on anteeksiantamaton. Lopulta valtaa kyseenalaistavien ainesten vaino yltyy vainoharhaisen mielipuoliseksi ja kaikki pelkäävät ja tarkkailevat itse ”Isä Aurinkoista” ja hänen ilmeitään. Pelko on sitä suurempi, mitä korkeammassa valta-asemassa ihminen on.

   • Siihen kaikki viittaa
    Vastarinta Median luomia pahoja henkiä vastaan kasvaa mutta kuinka väärän tiedon (tieteen) aivopesemä kansa saadaan hereille?
    Infodemionology: Resistance grows but the public remains dumbed down

    …Rising professional opposition to the lockdown is being countered with a pseudoscience of ‘infodemiology’. Ian Fantom asks how can a largely brainwashed public be informed?
    Ian Fantom – Oct 22, 2020
    Rebellion – Logic has gone out of fashion – Medics challenge the authorities – London militia closes down Free Speech – The authoritarian state is here
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215423
    —-
    Echelon One — Ylin porras
    by David Sims
    THE ELITES that really do run our country and many other countries depend, first, on the widespread use of reality-approximating fantasies to keep people fooled about how power works in the real world. You are taught these fantasies via the mainstream media for news and for entertainment, and they are formally taught to children as “civics” in high school.
    That is, spokesmen for the elite try to convince us that…

    …Eliitit, jotka todella johtavat maatamme ja monia muita maita, harrastavat todellisuutta karttavien fantasioiden laajaa käyttöä ihmisten huijaamiseksi vallankäyttäjien toimista. Sinulle opetetaan näitä fantasioita valtavirran tiedotusvälineiden kautta uutisina ja viihteenä, ja niitä opetetaan virallisesti lapsille ”kansalaistietona” lukiossa.
    Eliitin edustajat yrittävät siis vakuuttaa meidät siitä, että valta todella toimii niin kuin sen sanotaan toimivan, vaikka mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.
    Kun/jos tämä fantasia/tarina ei onnistu huijaamaan ihmisiä ja kun ihmiset, joita huijataan tuovat julki tyytymättömyytensä, eliitti muuttaa itsensä voimaksi. Poliisi ilmestyy pidättämään sinut epäilyttävistä syytteistä, tai eliittien laittomat kätyrit … lähetetään vahingoittamaan sinua tai häiritsemään sinua, poliisin seisoessa vieressä tekemättä mitään.
    Noin sata vuotta sitten venäläinen kirjailija ja siviili tuomari Sergei Nilus julkaisi traktaatin ”Siionin viisaitten pöytäkirjat”, joka kannattaisi lukea. Se tunnistaa juutalaiset näiden eliittien ylimmäksi portaaksi, ja se saattaa olla oikeassa.
    Mutta riippumatta siitä, onko se oikeassa vai ei, näitä eliittejä on olemassa, ja sinun olisi hyvä vapautua kaikesta itseäsi seuranneesta lukion kansalaisoppitunneilta pitkän ajan sisällä saadusta tiedosta (koska se voi olla aivopesua/oma lisäys).
    https://nationalvanguard.org/2020/10/echelon-one/

    • Jos joku erityisryhmä haluaa nousta valtaan siten, että se pystyy tavalla tai toisella hyväksikäyttämään toisia ihmisiä, sen täytyy pyrkiä vaikuttamaan yhteisöön siten, että se saa tämän hyväksikäytön näyttämään asioiden luonnolliselta järjestykseltä eli siitä tehdään sosiaalinen normi. Näin tämä ryhmä voi nousta eliitiksi tavallisen kansan yläpuolelle ja nauttia asemastaan pitkiä aikoja.

     Toisaalta tämä eliitti ei saa järjestelmää toimimaan, on itse ahnetta, typerää ja korruptoitunutta ja joutuu vuosi vuodelta kasvattamaan muun väestön riistoaan ja koventamaan kuria. Koska ei ole mitään instanssia, mikä sääntelisi eliitin käytöstä, se yltyy aina vain hurjempiin väärinkäytöksiin. He toimivat lain yläpuolella, koska tavalla tai toisella omistavat oikeuslaitoksen ja lainsäätäjät. Yhä useammat ’alamaiset’ alkavat kokea tilanteen epäoikeudenmukaiseksi. He kyseenalaistavat em. sosiaalisen normin ja alkavat paljastaa eliitin korruptiota.

     Tässä vaiheessa eliitti puolustautuu julistamalla arvostelun laittomaksi esim. anti-semitismiksi, populismiksi tai salaliittoteoretisoinniksi. Shampanjasosialistit puhuvat mielellään äärioikeistosta. Demokratian yläpuolelle asettautunut eliitti voi uskotella muulle kansalle edustavansa demokratiaa ja väittää, että hyökkäykset sitä kohtaan ovat hyökkäyksiä demokratiaa vastaan. Uskotellaan, että arvostelijat ovat fasisteja uusnatseja tai muuten vain ääriainesta. Esimerkiksi pieninkin rahajärjestelmän arvostelu on anti-semitismiä, koska monet keskeiset kansainvälisen pankkikartellin hahmot sattuvat olemaan juutalaisia ja omistavat mm. Israelin valtion. Tämän vuoksi holokaustitarinat sekä valkoisen väestön niskaan langetettu syyllisyys mm. kehitysmaiden riistosta tai orjakaupasta ovat niin käteviä alistamisen muotoja. Ihmiset alkavat itse alistaa itseään, jos ne altistetaan pitkäkestoisesti syyllistävälle indoktrinaatiolle.

 14. HS hurskastelee päätoimittajan sanoin:…kun maailma muuttuu, meidän tehtävämme on raportoida siitä vaikeita aiheitakaan unohtamatta….voimme tarjota päivittäin tutkittuun tietoon pohjautuvaa journalismia…..ja olemme saaneet lukea sivukaupalla al-holin surkeudesta, tosin unohtaen että em. eukot olivat vankileirillä, (ja toivon mukaan kurdit ehtivät laittaa akat tuomiolle ennenkuin Haavisto ehtii hakea ne tänne ) samoin ruotsin jengivälivallasta kaksi sivua ja tekstistä sai käsityksen että Börje ja Sven siellä paukuttelee..se siitä journalismista jne jne se siitä faktapohjasta!!!
  annan vinkin joka liittyy vatulointiin viime aikoina!! jään odottamaan faktoja….
  .

 15. Kova näytelmä on meneillään USAn pressavaalinkin ’maskien takana’ … mikähän totuus lopulta on näissä asioissa…?
  Trump muka saanut rikkautensa omalla työllään, ei ollut Tuhlaajapoika vaan kasvatti itse isänsä antamaa ja jättämää suurta perintöä … mutta Biden sai kaiken ’ilmaiseksi’ ta lahjaksi ja siksi T olisi moraalisesti ylempänä JD;n mielestä…

  JD: ”However, he did not do the Prodigal Son thing and waste his substance with riotous living; he learned the commercial real-estate business and parlayed his Dad’s gift into a huge fortune, creating hotels, resorts, golf courses, and such, for the convenience and enjoyment of his fellow citizens.”

  … mutta alla olevan artikkelin mielenkiintoisissa kommenteissa moni näkee asian eri tavalla

  The Moral Case for Trump—He Made His Money In Business, Biden Made His In Politics
  JOHN DERBYSHIRE • OCTOBER 23, 2020
  The biggest ball Trump dropped, though, was the moral case.
  The U.S.A., as every foreigner notices, is an intensely moralistic nation. If you can make any kind of appeal from personal morality, that’s a big plus.
  Trump can—but he doesn’t, I don’t know why.

  Comment 5: Nonsense. He was a disaster at commercial real-estate and went bankrupt. Every business venture he touché has been a disaster – the USFL, Trump Air, Trump University, the golf course in Scotland, etc. As has often been pointed out Trump would be wealthier today if he had just invested his inheritance in mutual funds. The Apprentice saved his ass and saved his brand at a point when he was almost broke.
  … Kommentti 5:
  Hölynpölyä. Hän oli katastrofi liikekiinteistöissä ja meni konkurssiin. Jokainen liikeyritys, jota hän koskettaa, on ollut katastrofi – USFL, Trump Air, Trump University, Skotlannin golfkenttä jne. Kuten on usein todettu, Trump olisi tänään varakkaampi, jos hän olisi vain sijoittanut perintönsä sijoitusrahastoihin. Oppipoika pelasti perseensä ja tuotemerkkinsä siinä vaiheessa, kun hän oli melkein puhki.

  Trump is hardly a selfless servant of the people. His career in politics started as a way to keep his sagging brand alive after The Apprentice fizzled our, and milk money from the taxpayer and rubes. His Presidency has been focused on getting sweetheart business deals in places like Saudi Arabia and China, restructuring his massive debt load and fleecing the taxpayer. He is corrupt at a Latin American or African level.
  — Trump on tuskin kansan epäitsekäs palvelija. … Hän on valtakautensa aikana keskittynyt hankkimaan namupaloja esimerkiksi Saudi-Arabiassa ja Kiinassa, järjestämään massiivisen velkakuormansa ja kerimään veronmaksajilta villat. Hän on korruptoitunut Latinalaisen Amerikan tai Afrikan tasolla.

  Derbyshire is too smart to actually believe the nonsense he writes about Trump. Or maybe as a mathematician he really is that naive about how business works in the real world?

  9. vot tak says: Next New Comment
  October 24, 2020 at 5:34 am GMT • 100 Words ↑
  So trump is superior to biden because he is a corrupt capitalist, while biden is a corrupt politician? Got news for the israeli prostitute writing this likudite toss. BOTH TRUMP AND BIrEN ARE CORRUPT TO THE MAX AND TRAITORS, AS WELL. EQUALLY. Put that in your pipe and smoke it, israeli.
  https://www.unz.com/jderbyshire/the-moral-case-for-trump-he-made-his-money-in-business-biden-made-his-in-politics/
  —-
  Trumpin asioidenhoitaja Giuliani taas kertoo haltuunsa saamiensa dokumenttien tutkimisen jälkeen, että on selvää, että Bidenin perhe toimii mafiarikollisten tavoin, ja sitä on kutsuttava rikollisperheeksi. Hän sanoo Bidenien olevan konnia, jotka möivät Yhdysvallat ahneudesta, vallasta, ja mikä tahansa sen motivaatio sitten on ollutkaan. Kaikki rikokset on tehty median, demokraattien presidentin ja tiedustelupalvelujen suojeluksessa.
  https://mvlehti.net/2020/10/24/giuliani-paljasti-miten-bidenin-rikollisperhe-on-hankkinut-ulkomaiset-lahjukset-video/

 16. Kannattaa lukea
  Rokotesuunnitelman edistämistä tietyn koronalääkityksen kieltämisellä; globaali hegemonia
  Stop World Control -sivuston kirjoituksen “FULL REPORT: The Plan To Control The Whole World” (PCWW) mukaan globalistien strategia tähdätään maailmanlaajuisen tyrannian luomiseen koronahysteriaa hyödyntäen. Liioiteltu Covid –19 globaalihysteria toimii turhien uhkakuvien luomisena sekä samalla jättiläismäisenä False Flag -operaationa.
  PCWW –kirjoituksen mukaan tietyt globaalit toimijat kuten terveysviranomaiset, ovat estäneet koronan aiheuttamiin sairauksiin tehoavien lääkkeiden saamisen Covid –19 sairastuneille. Tämän tempun tarkoituksena on pakottaa ihmiskunta vastaan ottamaan mahdollisesti hyvin vaarallisia rokotteita.
  Kommenttina voidaan lausua, että mahdollista koronarokotetta ei kannata ottaa, eikä antaa rokotuttaa sillä lapsiaan.
  Rokotusten välityksellä meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meidät voidaan siruttaa (nanoteknologia), jolloin olisimme absoluuttisessa valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (White 1978).
  … Rokotusbisnes on osaltaan sionistien ja juutalaistoimijoiden kontrollissa
  Gatesilla on kattava vaikutus Maailman terveysjärjestössä (WHO) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa (THL).
  https://www.magneettimedia.com/rokotesuunnitelman-edistamista-tietyn-koronalaakityksen-kieltamisella-globaali-hegemonia/#comments

  • Raju korona-huijaus meneillään
   There Is no Covid and There Is no Pandemic: There Is Only Deception and Tyranny
   Gary D. Barnett – Lew Rockwell.com Oct 24, 2020

   “All tyrannies rule through fraud and force, but once the fraud is exposed they must rely exclusively on force.”
   ”Kaikki tyrannit hallitsevat petoksen ja voiman avulla, mutta kun petos on paljastettu, heidän on luotettava yksinomaan voimaan.”
   ~ George Orwell
   … There truly is no time left. Without mass resistance, without serious pushback by large numbers of people, and without a refusal to obey state mandates, we face unprecedented times. Everything the people have been told about this fake ‘virus’ emergency has been a lie. That was the plan all along, and it will continue to get worse and more deadly every day until total control is achieved. Once that happens, there will be no road back. It is time to stand together, instead of allowing hate to be bred by your masters.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215533
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215527
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215470

   • Täysin järjettömät toisen aallon sukutilat ovat jo vahva todiste siitä, että korona on luonteeltaan poliittinen ja totalitarismiin tähtäävä vedätys. Tavoitteena on teknologinen ja lääketieteellinen tyrannia, joka toteuttaa kaikki orwellilaiset dystopia-kauhukuvat mennen tullen.

    Elämme ihmiskunnan historiassa loppunäytelmän aikaa. Itse en näe paluuta normaaliuteen. Maskien yleisyys todistaa jo sen, etteivät ihmiset ole enää kelvollisia itsenäiseen ja itsemäärämisoikeutta arvostavaan elämään, vaan heistä on tullut järjestelmän lapsia ja aikuisvauvoja. Ehkä 100% kontrollia tavoittelevat tahot ovat oikeassa. Ihmiskunnan tarinalle on määrä laittaa piste ja muuttaa jäljellä oleva biologinen aines suuren tietoverkon osasiksi.

    Ne, jotka haluavat säilyttää ihmisyytensä ja edelleen jalostaa sitä, siirtyvät toisiin maailmoihin jonkun hengellisen tien ja uudestisyntymisen kautta. He eivät voi jatkaa enää nykyisellä maapallolla, joka onkin ollut sielujen vankilaplaneetta ja joka siirtyy nyt lopullisesti alhaisten värähtelytasojen hallintaan ja mahdollisesti tuhotaan pois galaksista korkeampien voimien taholta.

    • > Ne, jotka haluavat säilyttää ihmisyytensä ja edelleen jalostaa sitä, siirtyvät toisiin maailmoihin jonkun hengellisen tien ja uudestisyntymisen kautta. He eivät voi jatkaa enää nykyisellä maapallolla, joka onkin ollut sielujen vankilaplaneetta ja joka siirtyy nyt lopullisesti alhaisten värähtelytasojen hallintaan ja mahdollisesti tuhotaan pois galaksista korkeampien voimien taholta. >

     Noh noh… ei kannata heittää pyyhettä kehään. Oikeassa olet siinä, että tulemme siirtymään ylemmälle tietoisuustasolle (värähtelylle) uudestisyntymän kautta, mutta sama tapahtuu tälle paikalle, jossa parhaillaan elämme. Uudestisyntymällä en tarkoita fyysistä kuolemaa, vaan ihmisen äkillistä HERÄÄMISTÄ, jossa hän löytää oman jumaluutensa. Kaikki nämä valheet ja hulluus, mikä on parhaillaan menossa kuuluu siirtymävaiheeseen ja kuten olen aiemminkin usein todennut, TOTUUS ON IHMISESSÄ. Jumala (se tietoisuus, joka meitä kaikkia ohjaa) ei ole valo, vaan tasavahvasti valo ja pimeys… todistamme parhaillaan pimeyden aikakauden (eli helvetin) loppumetrejä. Suomen vanha kansa tiedosti, että ihminen on alistettu pimeyden Jumalan alaisuuteen, ja juuri siksi he kutsivat Jumalaa Perkeleeksi. Tämä siksi, että ihmisen pitää oppia tuntemaan jälleensyntymiensä pyörässä sekä hyvä, että paha. Toisin sanoen: ihminen – jokainen meistä – löytää valon ja sitä kautta TOTUUDEN vain ja ainoastaan pimeyden (eli eksytyksen) kautta.

     RAAMATTU OPETTAA: ”Sitten Herra Jumala sanoi: ”Ihminen on nyt kuin me: hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain ota elämän puusta hedelmää ja syö ja niin elä ikuisesti!” (1. Moos. 3:22)”

     Tiedoksi sinulle myös se, että et asu pyörivällä pallolla, joten ihan turha puhua Nasan meille pakko-syöttämistä galakseista, jotka on samanlaista puppua kuin dinosaurukset tai international fake station!

 17. Tottahan kaikki tuo on mitä kirjoitat, Jonsse. Silti jottei hymy ihan hyydy, kannattaa katsoa ja seurata saadaanko PCR- testi- ja mitä todennäköisemmin tohtorinväitöskirja -huijaus koronan tiimoilta oikeuden eteen Saksassa ja /USA: ssa?
  Varsinaista reaalisatiiria, jolle pitääkin nauraa!

  https://youtu.be/ZGmP_UmgVoE

  • Kun video on odotetusti poistettu niin voisitko kertoa lyhyesti ja pääosin mitä siinä sanottiin?

 18. Covid-pandemia on kiistatta ’protokollamiesten’ ja v-muurareiden yhteinen hanke ja palvelee heidän päämääriään. Sitä on vaikea kiistää … on liian paljon faktaa joka tukee tuota teoriaa.
  Myös Espanjan taudista (Spanish flu) on olemassa samanlainen teoria tämän linkin artikkelin kommentissa 473:
  ”… Mark Sykes, age 39, died of “Spanish flu” in Paris while participating in Versailles negotiations. Wilson was absolutely distraught over his death; Wilson had also been sickened by the flu and the combination of lingering effects of that illness and angst over Sykes’s death dramatically reduced Wilson’s effectiveness at Versailles.
  In his autobiography, Chaim Weizmann mentions how “useful” Sykes was to the zionist cause at certain points, but also that other deals that Sykes had arranged were worrisome to the Jews. While Wilson was undone by Sykes’s death, Weizmann does not even mention it in his autobiography.
  The tinfoil hat implication is that Spanish flu was a tool deployed by, or used as cover by, zionists, then and now.
  There is one conspiracy theory that the 1918 Spanish flu was delivered via vaccination of US forces training in the USA. Perhaps they were weaponized: lacking military strength to fight Germans, they were turned into disease delivery systems.”
  https://www.unz.com/article/hitler-answers-roosevelt/

  • Ne, jotka ovat vakavissaan, mutta kriittisesti tutkineet NWO:n nimellä kulkevaa salaliittoteoriaa, ovat nyt kauhukseen voineet todeta, että teoria pitää täysin paikkansa ja nyt on iso pyörä lähtenyt liikkeelle covid-hulluuden muodossa. NWO on mielisairas ja täysin epähumaani ihmiskunnan orjuutussuunitelma, jonka esimuotoja ovat olleet veriset kommunistiset vallankumoukset eri maissa. NWO:hon on lisätty myös fasistisia aineksia, joissa nationalismin korvaa uskollisuus jollekin korporaatiolle. Korporaatiofasismi, jossa julkinen valta sekä jättimäiset yritykset liittoutuvat keskenään ja pakkomyyvät ratkaisunsa hallintoalamaisille, on NWO:n kovinta ydintä. Vapaassa kilpailussa kapitalistit kehittelivät tuotteita, joita kylläkin mainostettiin aggressiivisesti tai jopa suggestiivisesti, mutta niiden ostaminen ei ollut pakollista, kuten se alkaa olla nykyisin.

   • Näin on, mitäpä tuota kiistämään. Highway to hell, talla pohjassa.

    Mikä mietityttää, on MIKSI kusetus uppoaa yksiin, mutta toisiin ei? Mikä erottaa populaatiot toisistaan? Mikä on se ratkaiseva tekijä kasvatuksessa, perimässä, ravinnossa, ympäristössä, rokotusohjelmassa tai elämänkoulussa tms, joka tuottaa hyväuskoisia laumasieluja? Tai kääntäen, epäuskoisia itsenäisiä metsätaistelijoita?

    Tällaisiä pohdiskelin julkisessa tilaisuudessa viikko takaperin. Satoja osanottajia ja maskisuositus, tottakai. Yksinäinen kuonokopaton olin. Kukaan ei kitissyt pukukoodini ilmeisestä puutteesta, mutta orjallisesti he tukkivat oman ilmanvaihtonsa. Petyin havaintooni. Ennakko-oletukseni oli, jotta ihan promilleasteikkoa ei tarvitsisi käyttää.

    Kysymykseni tarkoituksena on tietysti oppia paremmaksi saarnamieheksi. Kaikki viisaus otetaan kiitollisuudella vastaan.

 19. Vastakohtana ” mielisairaalle” NWO: lle video , jossa esittäjän ”entusiastinen” tyyli saa kyllä kuulijat aika varovaisiksi. Mietityttää, onko Trumpsara pelkkää vaalipropagandaa? Tuo myös Trumpin masterplaniksi kutsuttu nwo- projekti on melkein liian hyvä tai idealistinen ollakseen totta ja silti voisin sitä hyvin kannattaa.

  https://youtu.be/-bjJXPm1zRo

 20. Ihmettelen ettei tätä sivustoa ole vielä suljettu. Täällä luvallisesti kirjoitettu disinfo vaarantaa ihmishenkiä yms

 21. Koronahan tässä on disinfoa, KimmoK

  Kuinka kauan tämä koronanäytelmä kuonokoppineen vielä jatkuu, riippuunee USA: n korkeimman oikeuden aikataulusta. Trump sanoo vievänsä vilpillisen ääntenlaskennan maan korkeimpaan oikeuteen. Todistusaineisto vain vahvistuu päivä päivältä äänten laskennan jatkuessa. NIin ja Joe Biden vielä myöntää demokraattien vilpin.

  Trump hakee oikeuden päätöstä vaalien hylkäämiselle, sillä tuloksia ei saataisi enää uudelleen laskennalla lainmukaisiksi, koska demokraatit ovat myös tuhonneet Trumpin ääniä.

  Jos korkein oikeus hylkää vaalit, niin Trump saa toisen kautensa, jolloin hän ensitöikseen varmaan lopettaa tämän globalistien korona- näytelmän.

 22. IS:n korona hysteria kummastuttaa … lehti näyttäisi tukevan nwo-mafian puuhia
  IS seuraa koronatilannetta maailmalla ja Suomessa tässä artikkelissa.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006699716.html

  Kuitenkin monilla asiantuntijoilla vankka käsitys siitä että korona on keino tai väline jolla nwo-mafia kiristää otettaan ihmiskunnasta ja toteuttaa omia suunnitelmiaan. Tällainen ristiriita ei olisi mahdollinen jos peli olisi avointa ja vilpitöntä
  Tässä vain muutama artikkeli korona-huijaukseen liittyen
  Staggering Proof That The Lockdown – NOT COVID – That is Causing Deaths!!
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216125
  The Next Covid?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216173
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216242
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216238
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216090
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216097

 23. Korona nwo-mafian työrukkasena
  STOP..-STOP—STOP!!!!!!
  Terveydenhuollon ammattilaisten kansainvälinen hälytysviesti maailman hallituksille ja kansalaisille
  SEIS TÄLLE: kauhu, hulluus, manipulointi, diktatuuri, valheet ja 2000-luvun suurin terveyshuijaus
  Me, terveydenhuollon ammattilaiset, useissa maailman maissa sanomme: PYSÄYTÄ kaikki hullut ja suhteettomat toimenpiteet, jotka on toteutettu alusta lähtien SARS-CoV-2: n torjumiseksi (lukitus, talouden ja koulutuksen estäminen, sosiaalinen etäisyys, kaikille naamioiden käyttäminen jne.), … Koska ne ovat täysin perusteettomia , EIVÄT perustu mihinkään tieteelliseen näyttöön ja rikkovat näyttöön perustuvan lääketieteen perusperiaatteita.
  Tuemme kuitenkin tietysti kohtuullisia toimenpiteitä, kuten suosituksia käsien pesemisestä, aivastamisesta tai yskimisestä kyynärpäässä, kertakäyttöisen kudoksen käytöstä jne.
  International Alert Message of Health Professionals To Governments and Citizens of the World
  By wmw_admin on November 13, 2020
  STOP to: terror, madness, manipulation, dictatorship, lies and the biggest health scam of the 21th century
  We, health professionals, across several countries in the world:
  We say : STOP to all crazy and disproportionate measures that have been taken since the beginning to fight SARS-CoV-2 (lockdown, blocking the economy and education, social distancing, wearing of masks for all, etc.) because they are totally unjustified, are not based on any scientific evidence and violate the basic principles of evidence-based medicine. However, we of course support reasonable measures such as recommendations of washing hands, sneezing or coughing in elbow, using a disposable tissue, etc.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216445
  … Pakolliseksihan tätä koronapiikkiä aiotaan ja ilman mitään selkeitä perusteita kuten tällainen linkin aloite joka pitäisi saada suomennettua kertoo: Kyse on puhtaasti ’nwo-mafian piikistä’ joka palvelee aivan muuta kuin terveyttä ja pelkään pahoin että ilmeisesti piikki meille ’aivottomaan’ elämäntyyliin jo tottuneille sopii.
  https://drive.google.com/file/d/1dZHqwBLt81BuVVT84rm2Ni0jTgnchx87/view

 24. Patologi PJ Watson: Korona kaikkien aikojen suurin huijaus
  Top Pathologist Claims Coronavirus is “The Greatest Hoax Ever Perpetrated on an Unsuspecting Public”
  by Paul Joseph Watson | Nov 19, 2020 | 8 comments
  ”There is utterly unfounded public hysteria driven by the media and politicians, it’s outrageous, this is the greatest hoax ever perpetrated on an unsuspecting public,” said Hopkinson.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=219566

  • Robert F. Kennedy Jr: ‘New COVID Vaccine Should Be Avoided At All Cost’
   — uusi covid-rokote syytä jättää ottamatta
   Robert F.Kennedy Jr – 21st Century Wire
   21. marraskuuta 2020
   Haluan kiinnittää huomionne kysymyksiin, jotka liittyvät seuraavaan Covid-19-rokotukseen. Ensimmäistä kertaa rokotushistoriassa ns. viimeisen sukupolven mRNA-rokotteet puuttuvat suoraan potilaan geneettiseen materiaaliin ja muuttavat siten yksilön geneettistä materiaalia joka merkitsee geneettistä manipulaatiota, mikä oli jo kielletty ja harkittu rikollinen hanke.
   … I would like to draw your attention urgently to important issues related to the next Covid-19 vaccination. For the first time in the history of vaccination, the so-called last generation mRNA vaccines intervene directly in the genetic material of the patient and therefore alter the individual genetic material, which represents the genetic manipulation, something that was already forbidden and until then considered criminal.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=220772

  • Oman maamme iltapäivälehdet lietsovat koronan pelkoa täysillä ja hallitus tukee niitä ja koko korona hysteriaa. Mutta eihän totuus voi olla näin yksipuolinen.
   Vastapainona on todellinen tieto jota maailman vaihtoehtomediat asiantuntijoineen jakavat mutta sitä ei kerrota vaikka se nyt tulisi saattaa kansan tietoon.
   Kansaa halveksitaan ja pidetään tyhmänä … sille voi syöttää mitä vain ja pelotella rajattomasti
   They think you’re stupid.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=220841
   Valitettavasti kaikki tämä tieto on vieraskielistä

 25. Heli kirjoittaa:
  Arvoisa Kansanedustaja. Toivon, että sinä olet kansan puolella, meidänkin, jotka kyselemme ja ihmettelemme, emmekä purematta niele rajoituksia ja määräyksiä, jotka tuntuvat olevan täysin kohtuuttomia siihen nähden, mikä tilanne on.

  Koronakriisin hoitoon lienee yksi tehokas ratkaisu: Lopetetaan sen testaaminen. Sillä tavalla saatiin influenssakin katoamaan.

  Avoin kirje kansanedustajille 26.11.2020: Heli
  Postitettu UMV-Lehden sähköpostiin: mvlehti1@protonmail.com
  https://mvlehti.net/2020/11/30/esitamme-koronakysymyksia-ja-vaadimme-vastauksia-avoin-kirje-kansanedustajille/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here