Boliviassa tapahtuu jälleen. Sunnuntaiset presidentinvaalit on voittamassa sosialistipuolueen ehdokas Luis Arce, joka on saanut jo vaalien ensimmäisellä kierroksella noin 53 prosenttia äänistä. 

Bolivian entinen presidentti, lännen inhoama vasemmistonationalisti Evo Moralessyrjäytettiin vallasta Yhdysvaltojen tuella viime vuoden marraskuussa – vaalivilppiin vedoten. Sen jälkeen maata on johtanut länsimielinen väliaikaishallitus, keulakuvanaan alkuperäisväestöön vihamielisesti suhtautuva Jeanine Áñez.

Sunnuntaina pidetyt presidentinvaalit sujuivat rauhallisesti, vaikka eteläamerikkalaisen maan tilannetta on kuvattu läntisessä mediassa – ja jopa Suomessa ”jännittyneeksi, kaoottiseksi ja räjähdysherkäksi”.

VAALIEN TULOS ON tietyllä tapaa maan pitkäaikaisen presidentin Evo Moralesin politiikan tukijoiden voimannäyte. Morales on tällä hetkellä maanpaossa naapurimaassa Argentiinassa, mutta sosialistiliikkeen uusi kaarti on valmis astumaan Bolivian johtoon.

Uudeksi presidentiksi nouseva Arce on aiemmin toiminut Moralesin hallituksen valtiovarainministerinä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita Bolivian talousasioista.

Moralesin valtakaudella Bolivia oli ryhtynyt tuottamaan litiumparistoja ja sähköautoja kansallisen yhtiön kanssa, jolla oli yhteyksiä Kiinaan. Boliviasta olisi voinut tämän yhteistyön myötä tulla erittäin vauras maa. Vallankaappaus lopetti tämän projektin – ja väliaikaishallinnon oli tarkoitus ojentaa litiumvarannot lännen ahnaille yrityksille.

MITÄ YHDYSVALLAT NYT tekee? Saako Teslaa johtava – aiemmalla vallankaappauksella rehvastellut  – Elon Musk yhä bolivialaisen litiumin käyttöönsä? Vai jatkaako uuden presidentin hallinto yhteistyötä Kiinan kanssa? Tärkeintä olisi varmistaa, ettei tuotto litiumbisneksistä karkaa ulkomaisten tahojen haltuun – vaan parantaisi bolivialaisten elintasoa.

Bolivia ei mene Washingtonin mielestä nyt oikeaan suuntaan – mutta maan sosialistinen virtaus on sen verran voimakas, että sitä voi olla vaikea kääntää. Uusi länsijohtoinen vallankaappaus olisi ehkä liian räikeä isku kansan enemmistön tahtoa vastaan. Tulevat kuukaudet näyttävät, miten Boliviassa edetään.

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

69 KOMMENTTIA

 1. Minun neuvoni bolivialaisille on, että jättäkää litiumit maahan ja jatkakaa perunan viljelyä. Kiina pettää teidän aivan tasan yhtä varmasti kuin USA ja länsi, joka ei pelkästään petä, vaan vie sielun ja joskus tappaa myös ruumiin, jos sen tielle liian näyttävästi asettuu. Kiina ei ole paljon parempi, jos katsotaan, mitä tapahtuu Afrikassa. He osaavat imeä maan kuivaksi eikä paikallisille jää mitään.

  Mutta on tietenkin ihailtavaa näin Suomesta käsin seurata sosialisteja, jotka ajattelevat oman maansa ja kansalaistensa etua. Jos neuvottelut ulkovaltojen kansa käydään taitavasti, niin oman maan kansalaisetkin saattavat hyötyä jotakin. Kiinaa ja länttä voi yrittää peluuttaa vastakkain, mutta silloin neuvottelut täytyy käydä bunkkerista käsin. USA tappaa varmasti, jos siltä yritetään viedä Etelä-Amerikan herkkupala.

  Suomessa viimeinen kansallista etua ajatteleva sosialisti kuoli kai jo vuosia sitten. Kansallissosialismi on meillä jo ”kielletty”, mutta itselleni kelpaisi myös jonkinlainen bolivaarinen sosialismi. Kaikki Suomen sosialistit kuitenkin ovat globalistisia kommunisteja. Heillä on kommunistien tavat ja elkeet ja he odottavat kieli pitkällä sitä, että lännen globalistit nostaisivat heidät lopullisesti valta-asemiin. Perustuslaillisuus on heille kuitenkin yhä vielä esteenä.

  • Lohdutonhan ihmiskunnan tilanne nyt on. Taitaa alkaa uusi ’dinosaurusten aika’ joka tappaa nykymuotoisen ihmisen ja ihmiskunnan tai ainakin pakottaa evoluution siihen suuntaan.
   Kaikki toivo hiipuu pikku hiljaa kovien faktojen edessä. Hyvä kun täältä pian pääsee pois eikä tarvitse enää palata. Surku tulee niitä jotka jäävät taistelemaan ja kitumaan.

  • ”Minun neuvoni bolivialaisille on, että jättäkää litiumit maahan ja jatkakaa perunan viljelyä. Kiina pettää teidän aivan tasan yhtä varmasti kuin USA ja länsi”

   Jonsse, älä sano noin. Joku Kiinan kommunistipuolueen suomalainen politrukki voi vetää herneen kurkkuunsa!

   • ”USA ja länsi, joka ei pelkästään petä, vaan vie SIELUN ja joskus tappaa myös ruumiin, jos sen tielle liian näyttävästi asettuu.”

    Kiinan kommunistijohtohan ei voi tappaa sielua, koska heille ATEISTEINA sellaista ei ole olemassakaan!

 2. USA puuttuu törkeästi muiden maiden asiohin kuten sotilasvallan kaappauksella erotti Bolivian vaaleilla valitun presidentin syyttämällä vilpistä presidenti vaaleissa mutta jo nyt vilppi on todettu perättömäksi. Kuitenkin nyt on ilmennyt että oikea syy sotilasvallan kaappaukselle on ollut Elon Muskin mukaan Bolivian litium.
  Operaatio on tyypillinen USAlle joka on samalla kaavalla toteuttanut vallan kaappauksia ympäri maailman saadakseen taloudellisesti mieleiset hallitukset kaapattuihin maihin.
  EteläAmerikan maat on alttiita USAn agressioille ellei ne luovuta luonnon varojaan USAn käyttöön ja nytkin uuden sosialistipresidentin mahdollisuudet jatkaa virassaan on heikot kun maassa on armeija jossa on USAssa koulutettu johto ja USAa ja EUa ei ussikaan sotilasvallankaappaus ei hetkauta kuten ei ensimmäinenkään jota lännen mediat ei analysoinut ollenkaan vaan tyytyivät toitamaan USAn valheet.
  Uusi presidentti kertoi että se pyrkii läheisempään yhteistyöhön Venäjän kanssa ja myös Kiinan kanssa joka on varmasti reilumpaa kuin USAn kanssa joka vie tuhkatkin pesästä mutta voi olla myös hengelle hupaa uudelle presidentille.

 3. Opittuaan käytännössä Usan törkeääkin törkeämmät ”yhteistyö”tavat, neuvoni Bolivialle on, että liittoutukaa vahvasti sekä Kiinan että Venäjän kanssa.
  Silloin voitte välttää Usan törkeät puuttumiset maanne sisäisiin asioihin ja luonnonvarojen ryöstön.

  • Olet oikeassa. Jos jotain toivoa paremmasta hakee niin sitä löytää vain idästä. Täytyy vain toivoa että siellä kehitys ei menisi samoille raiteille kuin se on mennyt meillä lännessä. Ja että itä pysyisi riittävän vahvana ja pystyisi vastustamaan niitä Pedon valloitushankkeita joiden kohteena se koko ajan on.
   Länsimaiden perikato on tosiasia jonka Oswald Spengler ennusti jo sata vuotta sitten. Ei Pedon (Usan ja sionisti-mafian) johtamasta läntisestä maailmasta enää löydy oikeastaan mitään mitä voisi arvostaa ja minkä varaan ihmiskunta voisi rakentaa kestävää tulevaisuuttaan. Löytyy vain tuhon voimaa kaikkialta.

 4. Asioista perillä olevan miehen (Shamirilla on Venäjän kansallisuus myös, ei vai Israelin) artikkeli Venäjän ja USAn kansan erilaisesta tavasta ymmärtää ihmistä ja yhteiskuntaa
  Bolivian kansan kannattaa varmaan ottaa oppia Venäjältä … mehän olemme jo ’kusseet pottimme’ ja valinneet USAn perikatoon vievän tien
  Harmi kun nämä hyvät artikkelit ovat aina vieraskielisiä ja siksi jäävät monilta lukematta … alla muutama ote hyvästä artikkelista

  America Repeats Russian Follies
  ISRAEL SHAMIR • OCTOBER 23, 2020
  … The country they (the Russians) admired so much is no more, they say. They regret it instead of gloating, as you may expect.
  … The very terms “Left” and “Right” have a totally different meaning in Russia and in the US. In Russia, the Left pushes for nationalization, for the expropriation of large enterprises and natural resources, for empowering workers and for raising the living standards of the working class. Its practical slogan is “Reverse Yeltsin’s privatisation, restore the Soviets”.
  The American Left had similar ideas until it was revamped by Cultural Marxism into a minority cult for hipsters and severed its connection with the workers. The Russian Left is represented by the Communist Party (CPRF), the biggest opposition party in the Parliament, and by a few smaller communist parties. While the American Left is led by Jews, feminists, gays, some token “People of Colour”, and fights discrimination by gender and race, the Russian Left is predominantly ethnic-Russian and fights for a massive redistribution of wealth and power from the oligarchs to the people.
  … Traditional feminism was never a problem there: the Soviets practiced equality between men and women.
  … Jews weren’t a problem either, for the majority of Russian Jews had already emigrated to Israel or to America, while those that remained in Russia were the assimilated children of mixed marriages. After that the Russian Jewish Lobby disappeared (if it ever really existed). Jews were equal but not dominating. Russians weren’t indoctrinated in Holocaust dogma, so this was not an issue, either.
  … There were no racial tensions; Russia had very few blacks, and they were extremely well treated.
  … Homosexuality is not a part of Russian culture, as normal boy-to-girl sexual relations weren’t heavily restricted. There are fewer men than women of reproductive age and a man could usually find a wife. Homosexual relations were practiced in jails, not in schools. America’s insistent promotion of homosexuality abroad, with its gay parades, gay marriages and gay adoptions brought the first major jarring note into what was once ideological harmony between Russia and the US. The first quarrel between Putin’s Russia and the US occurred on this ground. In Russia, gays are tolerated, not discriminated, but not celebrated, either; while the new ‘woke’ narrative demanded the glorification of homosexuality and would not accept anything less. Putin’s adamant refusal to accede to this demand bought him many brownie points in Russian public opinion, and started Russia’s drift to ideological independence.
  … It appears that Russia and the US have developed in opposite directions, for the folly that Americans embrace today is the same folly Russians embraced and rejected a hundred years ago.
  … Apparently, some American follies remind Russia of 1912, of 1920, of 1935, of 1970s and 1980s. Being all lumped together, they show that Russia and the US learned a lot of each other, and not always the best things. But that is just human: we often adopt bad habits of our friends, and keep these habits even after parting company.

  https://www.unz.com/ishamir/america-repeats-russian-follies/#comments

 5. Kiina on maailman suurin konserni.Sitä johdetaan keskitetysti. Työnjako julkisen ja yksityisen sektorin kesken takaa toiminnan tehokkuuden. Noin 850 miljoonaa ihmistä on jo nostettu köyhyydestä kekiluokkaan.
  Kiinan meritogratia on tehokkaampi kuin länsimainen demokratia.

  • Länsimainen demokratia jota paljon mainostetaan kansanvaltana on näyttänyt toteen kuinka pieni eliitti, joka ei juurikaan piittaa kansasta voi hajottaa kansan, ottaa vallan omiin käsiinsä ja toteuttaa viime kädessä vain omaa agendaansa.
   Mikäli kansa todella voisi itse päättää omista asioistaan niin emmehän me (eikä Eurooppa) olisi nyt vieraan vallan miehittämä ja mukana hankkeissa joita kansan enemmistö ei tue ja jotka eivät ole sen edun mukaisia.

  • Juu, siltä näyttää..:DD!

   Kohta kun taas tulee Joulun aika, päästään taas nauttimaan Kiinan kommunistisen tyrannian ihanasta tuotoksista.

   Meillä Suomessakin myytäviä Kiinalaisia Jouluvalosarjoja teetetään väkivaltaisista ja sadistisissa Kiinan vankiloissa, joissa vankeja ruoskitaan ja hakataan jolleivät tee tiettyä määriä valoja päivässä!

   Olin itse tilaisuudessa paikanpäällä, jossa entinen vanki kertoi näistä ja esitteli karmeita arpiaan ruumiissaan, jotka vuosia jatkuneesta pahoinpitelystä ja kiduttamisesta olivat tulleet!

   Tuollaista paskayhteiskuntaa on turha pitää minään esimerkkinä mistään hyvästä…

   • niin,niin…ja varmaan jos tarkennat vielä,niin oli hong kongilainen uiguuri,se entinen vanki….no,sentään entinen vanki,että pois päässyt,ja ilmeisesti ihan ulkomaillekkin päässyt matkustelemaan,varmaan tienas niin hyvin valohommissa,että matkusteleen pääsi,vai sponsoroiko USAID tms matkat…

    • Oli Kiinalainen ”toisinajattelija”, joka sai Euroopasta poliittisen turvapaikan. Muistaakseni asuu nykyään Saksassa. Hänen kohtalossaan ei ole mitään irvailtavaa kusipää!

     • juujuu,ja kävi sitten vatikaanissa tapaamassa ”paavia”…
      eurooppa myönsi turvapaikan….
      etkä kyllä kuulosta mitenkään diplomaattiselta,tai erikoiselta epeliltä muutenkaan,näiden kirjoitustesi perusteella,että mihinkään kutsuttaisi tapaamaan ketään…vai oliko ”eurooppa” järjestänyt freak shown,että pääsi maksua vastaan ihmettelemään ”toisinajattelijaa”

     • Irvaile vaan sekopää, vielä se kostautuu sinulle takaisin!
      On tainnut muuten äidinkielen tunnit jäädä väliin, vai kännissäkö raapustelet?
      :DD!!

     • äidinkielen tunneista on kyllä aikaa…paljon enemmän kuin viimeisestä kännistäni,josta parikymmentä vuotta aikaa…ja vielä kauempana on aika,kun hiekkalaatikkoleikit jäi taakse,ja odota vaan,kyllä sinäkin sieltä vielä pääset joskus pois,onhan ne laidat kyllä joillekkin korkeat,että toiset ei ikinä nouse sieltä,mutta älä luovuta,joskus vielä voit kasvaa niin suureksi,että jalat ylettyy maahan asti

     • No, nyt tuli niin paha, että menin ihan sanattomaksi!
      Hyvää yötä hassu…

    • Tarkennatko, mikä oli sitä ”sontaa”?
     Jos et itse tiedä, kysy työnantajaltasi , Kiinan kommunistiselta diktatuurilta…

     • Mustan Paviaanin aivosonnan haju valitettavasti leviää niin, ettei sitä kukaan voi olla huomaamatta. Se on kuin hyttysen ininä, merkityksetöntä, mutta häiritsevää.

     • Käyttäisit vaan samaa nimimerkkiä kokoajan, jokainen täällä kyllä huomaa kuka olet!

      Kehitysvammainenkin perustelee mielipiteensä sinua paremmin…:DD!

 6. Lontoo romahtanut
  London Has Fallen | Financial Collapse
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215586

  White Elephant: ”If anyone’s ever been to London, they’ll know that it’s essentially a country within a country, heavily left wing, vehemently LGBTQ+, immigration, multiculturalism, multiracial and utter obliteration of anything heterosexual, indigenous and familial. Soho should be renamed Sodom. 42% of London is indigenous. Think about that?

  • The Saker pohtii milloin Anglo-sionistinen imperium romahti ja mitä on odotettavissa.
   Aika vaikuttavaa ja realistista pohdintaa ja analyysia as-imperiumin tilasta ja kohtalosta jonka rinnalla Lontoon romahdus on pikku juttu.
   When Exactly Did the AngloZionist Empire Collapse?
   THE SAKER • OCTOBER 27, 2020
   … Suicide is typically executed in three phases: decision to commit suicide, the act of suicide itself, and then death. If we accept that the decision to engage in behavior which can only be described as suicidal was taken sometime during the Obama years, then this begs the question of where we are now. In other words, has the Empire already died or is it still only in agony?

   I was asking myself that question the other day when I suddenly realized that I might have determined the exact moment when the Empire collapsed: 8 January 2020.
   What happened that day? Following the murder of Major General Qasem Soleimani in a US drone attack (on the 3 of January 2020) the Iranians retaliated by using missiles to attack several US bases in Iraq.
   According to the US side, there were only minor injuries, which is very likely since the Iranians warned the US by several backdoor channels what they were planning on doing. This argument was used by Trump and his supporters to say that the Iranian reaction was lame, ineffective and could be completely ignored.

   In my opinion, the moment when the Trump Administration made this statement is when the death certificate of the Empire was signed. Why?
   https://www.unz.com/tsaker/when-exactly-did-the-anglozionist-empire-collapse/

   • Materialismissa ja itsepalvonnassaan pelehtinyt länsimaiden eliitti on kyllästynyt elämäänsä ja aikoo vetää nyt myös kansalaiset mukanaan kollektiiviseen itsemurhaansa. Eliitti on aivan oikein todennut, että maapallo on parempi paikka ilman heitä ja että heidän elämällään ei ole mitään merkitystä sen jälkeen, kun ovat myyneet sielunsa tämä maailman ruhtinaalle ja todenneet, ettei irstailu tuottanutkaan heille mitään. Tästä seuraa hirvittävä kauna ja viha muita ihmisiä ja erityisesti hallintoalamaisia kohtaan.

    Nyt on tullut kollektiivisen itsemurhan aika, missä auttaa eräs valittu kansa, joka on erikoistunut pakanakansojen tuhoamiseen. Alamaisten valtaosa ei kuitenkaan aio herätä, vaan arvelee saavansa uurastuksesta mielisairaan eliitin eteen suuren palkinnon sitten joskus. Vielä teollisuuspatruunoiden aikaan näin saattoi käydäkin.

 7. On täällä kyllä ihmeellisiä Kiinan ja Venäjän ihailijoita. Muuttakaa ihmeessä sinne, niin saatte ensikäden tietoa siitä kuinka kädestä suuhun elävää orjakansaa kuritetaan!

  • ja toiset ihannoi yhdysvaltoja,maa jossa köyhyysrajan alapuolella on…oliko nyt n.40 000 000 ihmistä,ja joka kuudes lapsi elää köyhyydessä.asunnottomia melkein yhtä paljon,kuin suomessa porukkaa.moni tekee kahta työtä,silti elää niukkuudessa….suo siellä vetelä täällä

   • Niin, ja Suomessa on suhteessa väkilukuun enemmän köyhiä, kuin Jenkeissä ja kaikki on aina suhteellista!
    Kiinan ilmoittamat köyhyysluvut/rajat ovat eri asia kuin Jenkkien diagrammit.

    Vaikka Kiina on maailman toiseksi suurin talous ja se kuuluu nk. ylemmän keskitulotason maihin(World Bank-upper-middle-income poverty line of US$5.50 a day), , on siellä kuitenkin lähes 400 miljoonaa, jotka elävät tuon ( US$5.50 a day) rajan alapuolella!

    Siis se millä Kiina mittaa omien köyhien määräänsä on jotain aivan muuta, kuin täällä lännessä. Todennäköisesti heidän mielestään ihminen ei ole enää köyhä, kun hän saa yhden riisikupin viikossa naamariinsa ja pysyy juuri ja juuri hengissä…:DD!!

    Siis jos rajana pidetään tuota kehittyneempien maiden(joihin Kiinakin kuuluu) US$5.50 a day) määrää, niin Kiinassa onkin yhtäkkiä lähes 400 miljoonaa köyhää!!

    Kaikki on siis suhteellista, ja täysin turhaa irvailla Jenkkien tai Suomen luvuille, koska ne ovat edelleenkin ihan eri asia kuin Kinuskien perseestä vedetyt satuluvut, jotka eivät todellisuudesta mitään kerro!

   • > ja toiset ihannoi yhdysvaltoja,maa jossa köyhyysrajan alapuolella on…oliko nyt n.40 000 000 ihmistä,ja joka kuudes lapsi elää köyhyydessä. >

    Ihannoinko minä Yhdysvaltoja? En todellakaan. Ihannoinko minä Suomea? En sitäkään. Korruptio, poliittinen mädännäisyys ja köyhyys löyhkää jokaisessa maassa, koska toteutamme kapitalismin ylistyslaulua, joka on johdattanut ihmiskunnan yhä suurempaan eriarvoisuuteen. Typerääkin typerämpää on kuitenkin ylistää näitä kommunistisia valtioita, joissa lapset on pakotettu tekemään raskasta työtä ja elämään viemäreissä!

    • ”toiset ihannoi”…ei kai lukenut,että sinä ihannoit.
     ja juurikin korruptio on kaikkialla,miljardöörejä on kiinassa ja venäjällä,siinä kuin muuallakin,ja kaikki ne rikastuu yltäkylläisyyteensä asti,muiden selkänahoista,ja orjatyötä ja lapsityövoimaa käyttää monet läntisetkin toimijat alihankkijoidensa kautta.
     ja jenkeissä sitten iso joukko laittomia työläisiä,joilla teetetään halvalla töitä.
     ja paavalille vielä vastataan tähän,että nuo laittomat jenkeissä,sitten nostais siellä köyhyydessä olevien lukuja,ja koska kulttuureja on erilaisia,ja kiinassa on varmasti riistoo,ja köyhiä ja kaikkee muuta ongelmaa,niin siellä kuitenkin on vielä paljon sitä maaseudulla asuvaa porukkaa,ja laiduntavaa kansaa,ja muuta eristyksissä elelevää omavaraista,joita ei ihan samoin voi laskea köyhyyteen kuuluviksi,kaupungeissa ne ongelmat varmaan sielläkin on,etenkin tuossa köyhyydessä.ja kuten sanoit se on suhteellista,pelkällä ansiolla dollareissa ei voi sanoa onko köyhä omassa maassaan,elinkustannukset eri maissa ei ole samat.
     ja jos joku tietää,niin voisi varmaan kertoa,että milloinhan mahtoi ”syntyä” ensimmäinen työtön tähän maailmaan?

 8. Tsempit Bolivian mestitseille, jos mitenkään onnistuvat kansanvaltaisen järjestelmän puitteissa kollektiivista hyvinvointiaan edistämään ja pitämään Kiinan ja (heikentyneen) USAn raastamisen haittahaukat etäällä. Ja tuskin uusliberaali EUmädätyskään olisi heille tueksi saati avuksi.

  Aatelkaa jos eläisimme yhä lankapuhelin/faksi/sanomalehti/putkivastaanotin aikakautta, talous”eliitti” ym skeida voisi yhä piehtaroida lumedemokratian läävässä, kertoa vakuuttavia satuja kansanmassoille ja valitsijamiehet valitsisivat kalifin palautetuin marskivaltaoikeuksineen ja säädetyn poikkeuslain turvin monennelleko kaudelleen valtiokirkon arkki-imaamin jyrähtäessä siunauksiaan. Olkoon.

  Uskokaa että valkovenäläinen malli kutkuttaa ”eliittimme” valittuja kermaperseitä, se mahdollistaisi superuusliberaalin talouspolitiikan, feodalismin paluun, maksimoidun hyvinvoinnin vain omalle intressiryhmälle, kunhan sosiaalisen omatunnon saavat pidettyä tukahdutettuna eli ”eliitin” kakaroiden erikoiskoulutus tähdentää me vastaan alhainen ”omaa syytään” kurjalisto (vain näin saadaan aivopestyksi luotettavaa omatunnotonta ”parempaa” väkeä).

  Some sitte antoi uuden toivon ja  paljastuksineen (leaks) velloville ”kurjaliston” massoille ja välillisesti muille luomakuntamme jäsenille.

  Eikö ne autoritääriset hönöt tajua vetää internettipiuhaa irti seinästä 😝

 9. Aika paljon täällä näyttää olevan näitä ’mustia paaveja’ joilla riittää intoa puolustaa nwo-eliitin (globalistien) agnedaa. Sekään että kapitalismi jonka se on luonut itselleen nukkuessa rikastumista varten ja joka nyt on tuhoamassa mailman ei näytä olevan riittävä syy asettua vastarintaan.
  Jo Orwell sanoi ettei ole muuta tietä kuin demokraattinen sosialismi ja tuo demokraattinen tarkoittaa sitä että talous toimii koko kansan eikä vain eliitin parhaaksi. Edustuksellisella demokratialla se ei toteudu kuten olemme saaneet nähdä eikä kommunismikaan ole ratkaisu koska sekin on luisunut väistämättä aina samaan tuhoon. Tarvitaan jotain kansallissosialismin tapaista jossa kansa tukee itse valitsemia johtajiaan ja heidän yhdessä kansan kanssa tehtyjä tavoite-suunnitelmia joissa koko kansan hyvinvointi ja rauhallinen kehitys on johtava periaate.
  Väyrysellä, joka taitaa olla ainoa vielä isänmaallinen poliitikko, on nyt hyvä suunnitelma (kansalaispuolue) jota kristillisdemokraatit lähtivät tukemaan. Samoin voisi tehdä IPU ja Persut, miksei myös suurin osa EU:hun huijatuista kepulaisista. Tästä voisi muodostua vahva vastavoima isänmaattomille ja rikollisia taipumuksia omaaville globalisteille jotka ovat jo saaneet paljon tuhoa aikaan ja uhkaavat upottaa koko Suomi-laivan.

  • Voiskos Mengele kertoa minulle, koska tarkalleen olen puolustanut NWO-agendaa?

   Kapitalismi ei tuhoa maailmaa, vaan pitää sitä elossa, koossa ja toiminnassa!

   Me kaikki, jotka lännessä elämme olemme hyötyneet siitä, kuka vähemmän, kuka enemmän….

   • Talousjärjestelmää ja poliittista järjestelmää ei pitäisi liikaa sotkea toisiinsa. Aidossa markkinatalous-kapitalismissa kansalaisilla on oikeus tai vapaus valita se tuote, jonka ostavat. Korporaatiofasismissa, jossa nyt elämme, valtio tai muu julkinen taho sanelee kansalaisille, mitä heidän tulee hankkia. Näiden pakkotuotteiden tai -palveluiden rahoitus hoidetaan usein ryöstämällä kansalaisilta verorahaa nyt ja aina hamaan tulevaisuuteen valtionvelan pantiksi. Aitoon kapitalismiin kuuluisi tällaisen menettelyn rajoittaminen minimiin ja kohteisiin, joissa se on käytännön syistä välttämätöntä. Liberalismin periaate kuuluu kapitalismiin, mutta siten, ettei synny monopoleja tai pakottavaa keskusohjausta. Liberalismin tulisi olla paitsi taloudellista, myös poliittista eli kansalaisten poliittisia oikeuksia ja itsemääräämisoikeuksia arvostavaa. Tämä lienee klassisen länsimaisen liberalismin ja tasavaltaisen valtioperiaatteen perusperiaate.

    Nythän olemme menossa kohden ”digitalisaatiota”, jossa kansalaisille aiotaan tyrannimaisesti pakkomyydä valtava määrä erilaisia pakkotuotteita, joiden tarvetta perustellaan kokonaisuuden hallinnan tarpeella. Tämä on uudenlaista keskusjohtoista kommunismia, jonka käytännön toteutus nojaa dystooppiseen ’creepy’-teknologiaan.

    • ”Liberalismin tulisi olla paitsi taloudellista, myös poliittista eli kansalaisten poliittisia oikeuksia ja itsemääräämisoikeuksia arvostavaa.”
     Tulisi olla … kyllä, mutta liberalismi on tuhon tie koska ihminen ei ole kypsä sellaiseen (ja kypsyykö koskaan?) vaan psykopaatit kaappaavat vallan ja luovat aina oman ’kommunisminsa’. Kapitalismi on jouduttanut kehitys suuntaa jossa tämä kommunismi on aina vain tuhoisampaa meidän ’taviksien’ kannalta.
     Toivottavasti perikadon jälkeen voisi tulla jotain muuta mutta se lienee utopiaa sillä ’protokolla-miesten’ geenit eivät tunnu muuttuvan muitakin ajattelevaan suuntaan ja he maailmaa hallitsevat.
     This is a good question –
     “what exactly do these billionaires want, once again? To earn a few more billions? But these people get reacher every day under the current system, why would they want to revamp it?
     They want not only more money, but more power. In their minds, power is essentially infinite. ”

    • > Talousjärjestelmää ja poliittista järjestelmää ei pitäisi liikaa sotkea toisiinsa. >

     Ei pitäisi ja ei pitäsi. Kaikkihan sen tietää, että ei pitäisi, mutta kun näin on, niin turha unelmoida paremmasta. Talousjärjestelmä ja poliittinen järjestelmä on YKSI, koska raha on Jumala, joka hallitsee ihmiskuntaa. Toisin sanoen, ihminen on rahan orja, vaikka hänen pitäisi olla rahan isäntä. Pelkkää sanojen helinää on siis unelmat ja kaiken maailman teoriat siitä, miten asioiden pitäsi olla niin kauan kun Kummisetä, joka hallitsee sekä rahaa että politiikkaa maailmanlaajuisesti, istuu ihmiskunnan huipulla!

     • Korolliseen velkaan perustuva rahajärjestelmä sabotoi tehokkaasti pyrkimykset erottaa toisistaan poliittinen ja taloudellinen järjestelmä ja tehdä jälkimmäisestä edellisen renki. Velkaraha luo käsitteen korkokanta, joka piiskaa kaikki pääomaa sitovat hankkeet kvartaalitalouteen ts. korkokannan vuoksi rahan kierron tulee olla mahdollisimman nopeaa. Lopulta mitään poliittista hyvää hanketta ei voida toteuttaa, koska ”ei ole varaa” tai ne pitää viedä läpi velkarahalla tai julkista omaisuutta myyden.

      Rahajärjestelmä on ollut myös luonteeltaan laajentuva eli kaikki ihmistoiminta on haluttu saattaa rahajärjestelmän piiriin esim. kotitalouksissa suoritettava työ. Tästä hyötyvät sekä verotuloja itselleen kahmivat päättäjät että pankit, jotka laskevat liikkeelle korollista rahaa.

      Tähän järjestelmään kumuloituva velka on kuitenkin nyt kasvanut kestämättömälle tasolle ja sen vuoksi globalistinen talouseliitti ajaa voimakkaasti talousresettiä, joka purkaa velkapommin ja aloittaa pelin alusta uudelleen. Rahalaitosten ja osin myös julkistalouden tulovirrat perustunevat jatkossa enemmän rahaliikenteen välitysmaksuihin. Uusimmissa kryptovaluutoissa on se piirre, että välimies voi tyytyä varsin pieneen osuuteen transaktioista ja silti rikastua huimasti. Bitcoin-tyyppisissä valuutoissa välimiestä ei edes ole, mutta jatkossa pankit ja hallitukset haluavat kuitenkin siivun itselleen.

      Talouseliitin kuten Word Economic Forumin visioissa pirullista on kuitenkin se, että ne eivät aja ihmisten vapautumista korko-orjuudesta, vaan tuovat tilalle uudenlaista Agenda 2030-tyyppistä fyysistä ja orwellimaista kontrollia. Talousresetti voitaisiin toteuttaa ihmisystävällisemmin ja perinteisen liberalismin arvoja kunnioittaen.

 10. Kun pyrin lukemaan unz-sivuston pääartikkelit niin nyt pätkä tällaisesta joka tänään oli siellä
  Tällainen paljon kertova filmi-traileri ja AC:n näkemys siitä
  Review: the Trial of the Chicago 7
  ANDREW JOYCE • OCTOBER 27, 2020
  The trial of the Chicago 7 was ultimately a demonstration of Jewish tastelessness, chaos, and discord in the midst of American society, involving more than the specific antics of Rubin and Hoffman.
  The entire episode was a demoralising demonstration of Jewish disruption within the legal system, and the fact that basic Western values and modes of behavior have been viewed by Jews as hostile and oppressive. The trial of the Chicago 7, like so much Jewish activism, was essentially a war on civility.
  ##
  ’Chicago 7: n oikeudenkäynti’ oli viime kädessä kertomuss juutalaisten mauttomuudesta, kaaoksesta ja erimielisyydestä amerikkalaisen yhteiskunnan keskellä.
  Koko jakso oli demoralisoiva osoitus juutalaisten oikeusjärjestelmän häirinnästä ja siitä, että juutalaiset ovat pitäneet länsimaisia perusarvoja ja käyttäytymistapoja vihamielisinä ja sortavina. Chicago 7: n oikeudenkäynti, kuten niin paljon juutalaisten aktivismista, oli lähinnä sota hyviä tapoja (sivistystä) vastaan.

  The same antagonisms can be seen today in the quintessentially Jewish vulgarity of comedians like Sarah Silverman, in the riots of Antifa, and in the increasing degeneracy of our cultural and political life. The spirit of the trial lives on in the ceaseless absolving of Antifa rioters of any legal responsibility for their violence and vandalism. Today’s Antifa, of course, will be tomorrow’s politicians, stock traders, and ADL speech monitors, certain to reminisce, without the slightest hint of self-awareness, on the good old days when they fought “the Man.” They might even make a film about it….
  … In some ways, it’s the chaos underlying both the real trial, and its filmic representation, that embody the Jewishness of it best. As I wrote at the outset, I’ve always regarded the ultimately chaotic and clownish trial of the Chicago 7 as nothing more than a piece of degenerate Jewish political performance art, demoralising to the American justice system and energising to a new generation of Judeo-Anarchist activists.
  ##
  … olen aina pitänyt viime kädessä kaoottista ja klovnimaista Chicago 7: n koskevaa oikeudenkäyntiä vain palasena rappeutunutta juutalaista poliittista performanssitaidetta, Yhdysvaltain oikeusjärjestelmää demoralisoivana ja juutalaisten uuden sukupolven Anarkisti-aktivistija energisoivana.
  https://www.unz.com/article/review-the-trial-of-the-chicago-7/

  Mielenkiintoista seurata Usalaisten kädenvääntöä sionistien kanssa jotka yrittävät panna maan yhteiskunnan sekaisin ja hajalle ja ovat jo sen aika suuressa mittakaavassa tehneetkin. Mihin sitten lopulta päädytään tässä kovassa väännössä?

  • Näinkö siinä käy? … ja jenkit menee edellä.
   Media toivottaa avosylin tervetulleeksi suurimman salaliiton maailmassa: pian et omista mitään eikä sinulla ole mitään oikeuksia…
   Martin Armstrong: Covid is About Communism, Schwab’s Eight Predictions For 2030
   henrymakow.com – Oct 26, 2020
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215677
   — This is the greatest organized conspiracy in human history and the press is welcoming it with open arms. You will own nothing in 10 years, but you will also have no rights. – Papers Please!

   Eight Predictions for 2030 from Karl Schwab
   Karl Schwab says — by Martin Armstrong — (henrymakow.com)

   I am deeply concerned that too many Americans are totally blind to the truth.

   They think this election is just about Biden v Trump. This is the World Economic Forum video on 8 predictions for 2030 which includes the surrender of the United States to the United Nations – they just say the US will no longer be the world Superpower.

   They will end eating meat, hence Gates’ investment in meat alternatives, will make fossil fuels history which is why Biden said in the debate he will end the fossil fuel industry & he will rejoin the United Nations. “

   1) You’ll own nothing” — And “you’ll be happy about it.”
   2) “The U.S. won’t be the world’s leading superpower”

   Continues …

   • Saksa on menossa toiseen lockdowniin ja Angela Merkelillä on nyt määrätietoinen pyrkimys tehdä Saksasta uusi DDR. Mennään huimaa vauhtia kohti teknologista kommunismia. Saksassa on myös vahva anti-lockdown-oppositio, joten odotettavissa on poliittisia levottomuuksia. Vai antavatko saksalaiset muuttaa maan avoimen totalitaristiseksi, vaikka heitä on vuosikymmenet aivopesty totalitarismin vaaroista?

    Punavihreä aivopesu on uskomattoman voimakas ja ’COmmunist VIrus Disease’-psykoosi on ilmeisistä syistä tarttunut vasemmistoon kaikkein ahnaimmin. Vasemmistolaiset ovat laiskoja ja tyhmiä ihmisiä, jotka rakastavat sulkutiloja ja elämäntapaa, jossa ihminen tottelee veltosti ja konemaisesti järjestelmän antamia käskyjä. Kunnon neukku- tai DDR-meininkiä siis.

 11. The Last Days of the Trumpian Reich — Trumpin Usan viimeiset päivät
  … näinkö siinä käy lopulta ? … Trump ei antaudu vaan iskee kuten Aatu aikoinaan ja maa ajautuu pahenevaan kaaokseen ellei sisällissotaan
  C.J. HOPKINS • OCTOBER 27, 2020 •
  .. We conspiracy theorists are calling it The Great Reset … but don’t take it from us, take it from TIME magazine, which just happens to be owned by a guy named Marc Benioff, a World Economic Forum Board of Trustees member, whose net worth is approximately $7.8 billion, and who is deeply concerned about the environment, and inclusivity, and economic fairness, as is everyone at the WEF these days.
  Fortunately, just by sheer coincidence, this apocalyptic global plague has provided Marc and his billionaire buddies (who own the majority of the corporate media, and who meet once a year in a remote location guarded by heavily-armed security to discuss our future with major government leaders) with an opportunity to “reset” capitalism and save the planet from … well, themselves.

  That’s not how they see it, naturally. No, the way they see it, they’re not the problem. The problem is … well, the problem is people. Not rich and powerful people like themselves, or the people they need to continue working, consuming, and servicing the interest on their loans, but … you know, all those other people. Uneducated, un-woke, working-class people. Gun-toting, fanatically religious people. Racist, conspiracy-theorizing people. Deplorable people. “Populist” people. People they don’t need anymore.

  These people have been a problem recently. Not only are they a drag on the system, they have been actively interfering with it, voting for Brexit, electing Donald Trump, refusing to abandon their traditional values and outmoded ideas (e.g., national sovereignty, freedom of speech, and mammalian biology) and get on board with global capitalist ideology, and have been otherwise being a real pain in the ass.
  2020 has been a preview of it. The lockdowns, the masks, the “social distancing,” and other so-called “emergency measures,” the Orwellian propaganda, the censorship of dissent, the banning of political protests, the corporate media finally transforming into a full-blown Goebbelsian keyboard instrument, the goon squads raiding people’s homes, the cult-like, totalitarian conformity … it’s just a taste of what’s to come.

  This was always in the cards, of course. It was just a matter of time until we got here. The folks at GloboCap are no fools. They know they can’t remake the world into one big happy neo-feudal marketplace without breaking a few proverbial eggs … and not just in those “terrorist” countries, but everywhere, throughout the global capitalist empire. And that is exactly what they intend to do. So, they needed a new official narrative to justify all the broken eggs.

  They haven’t settled on an official slogan yet. “The New Normal,” “The Great Reset,” “The Green New Deal” … they’re all just trial balloons at this point. It doesn’t really matter what they call it. It amounts to a new type of totalitarianism.
  —–
  Sorry … I was supposed to be writing about the final days of the Trumpian Reich, and I got all sidetracked with this GloboCap business. I hope you’ll forgive me for not being able to get all fired up about the election next week.
  … Given everything else that is happening, and everything that has happened over the last four years, I’m just having a little trouble believing that there is any realistic scenario wherein GloboCap lets Trump serve a second term, …

  Don’t worry, though, I’ll get back on the horse when the post-election rioting begins, and Donald Trump finally goes full-Hitler, declares himself Führer, dissolves the Congress, and orders his legions of Russia-loving white supremacists to start rounding up the Jews, as the corporate media, the fake “left” media, the Intelligence Community, the Democratic Party, fascism experts, Hollywood celebrities, and every hysterical liberal in existence have been promising he would since 2016.

  Seriously, if he doesn’t go full-Hitler this time, and start rounding up and mass-murdering somebody, or else order the nuking of the United States and then blow his brains out in his underground bunker, some people are going to have some explaining to do.
  https://www.unz.com/chopkins/the-last-days-of-the-trumpian-reich/

  23. kommentti: Dumbo says:
  October 28, 2020 at 11:12 am GMT • 200 Words ↑

  I think Trump will be reelected.

  As Laura Wood points out, he’s more useful to the system and to the “Covid theater” than Biden.
  https://www.thinkinghousewife.com/2020/10/the-great-reset-needs-trump/

  The “Great Reset” is nothing new. Already since 2016, 2010 and even earlier they were talking about it.
  Remove “coronavirus”, and what do you have? A push, only more radical, for the same things they were pushing before: lack of privacy, authoritarianism, mandatory data collection, digital cash only, digital entertainment only, transhumanism, constant porn, sexual degeneracy with transgenderism and gay rights at the forefront, rap and hip hop as main forms of “music” (in all shops, worldwide, that’s almost all you can listen nowadays), massive immigration and protests for “social justice”, most people living cramped in small spaces eating canned beans and collecting welfare, etc.

  Corona was just an excuse to push it much more than before.

  Trump will win, they need an “antagonist”, even if a fake one. Biden’s too crooked and Kamala Harris too on-the-nose. Trump (and Kushner) are better for their purposes.
  ——-
  Odotellaan vielä viikko ja sen jälkeen ollaan viisaampia.

  • Aikamoinen sirkus tässä pyörii ja monenlaisia ajatuksia nousee mieleen
   Bidenin, joka on sionisti viimeisen päälle, epäillään nyt – ja jo ennemminkin olleen – olevan yhteistyössä Kiinan kanssa trumpin usan tuhoamisessa ja viemässä usaa ja koko maailmaa kiinalais-sionistiseen kommunismiin…
   Bidenin yhtiökumppani vahvisti perheen Kiina-korruption FOX-uutisten haastattelussa
   https://mvlehti.net/2020/10/28/bidenin-yhtiokumppani-vahvisti-perheen-kiina-korruption-fox-uutisten-haastattelussa/

   Maallikkona sitä ihmettelee miten näitä ’nauhoja’ aina löytyy kun niitä tarvitaan ja kuinka nuo tyypit joita nauhoitetaan ovat niin tyhmiä että antavat nauhoittaa itseään…?
   Voihan olla että tämä kaikki B:n mustamaalaus palvelee vain Trumpin valintaa… mutta toisaalta onhan tuo globaali kommunismi ollut aina sionistien ikuinen ’lopullinen haave’ joten onko aika jo kypsä sille? … ja entä sitten onko Kiina lopulta valmis alistumaan muuten kuin tilapäisesti sionistien rengiksi vai käydäänkö lopullinen taisto usan luhistuttua Kiinan ja sionistien kesken…?

 12. MIELIPIDEVAINOJEN TAUSTAT NYKYAIKANA
  Holokausti-show todistaa kuinka korkeassakin yhteiskunnallisessa asemassa on törkeitä epärehellisiä rikollisia, jotka vainoavat holokausti-valheen paljastajia, esim. entisessä kulttuurivaltiossa Saksassa. Sanon entisessä, sillä Saksa ei ole itsenäinen valtio, vaan sitä hallitsee tämän maailman voimakkain salajärjestö ”Siionin Viisaat” Saksan vapaamuurarijärjestön suosiollisella avulla. Ilman vapaamuurarijärjestöä ”Siionin Viisaiden” valta olisi vain haave. Vapaamuurarit ovat se käsikassara, joka Suomessakin vaikuttaa ratkaisevasti poliittisiin linjauksiin korkealla tasolla. Vapaamuurarijärjestö on todellinen juutalaisen maailmanvallan työväline, media tulee vasta hyvänä kakkosena. Tosin nämä kaksi yhdessä ovat vahva tukipylväs juutalaiselle maailmanvallalle. Franco Francisco de Bahamonde oli viimeinen Euroopan valtionpäämies, joka ymmärsi vapaamuurarien aseman ja piti Espanjan puhtaana vapaamuurareista, jotka jo Francon kuuoleman jälkeisenä päivän järjestäytyivät tuhoamaan Espanjan kansaa. Norja, jossa on 17000 vapaamuuraria (Suomessa noin 6000), on todellinen vapaamuurarien diktatuuri, josta tavallinen norjalainen ei tiedä yhtään mitään. Norja onkin ainoa valtio, jolla ei ole valtionvelkaa ja joka on absoluuttisen lojaali kansainväliselle juutalaisuudelle. Mikä on vapaamuurarien salaisuus? Kerronpa sen tässä: vapaamuurarit itse ovat täysin typeriä kuuliaisia käskyläisiä, jotka eivät edes aavista sitä, missä ovat mukana. Heidät on sidottu ehdottomilla valoilla olemaan kuuliaisia ylemmälle johdolle, jota he eivät tunne, mutta jota he kunnioittavat ”korkeampina veljinä”. Vapaamuurariudesta seuraa monenlaisia palkkioita taloudellisesti ja ihmissuhteina: pankkiirit, kunnanjohtajat, päätoimittajat, hovioikeudenneuvokset, poliisipäällystö, kirkkoherrat, lääkärit, asianajajat ym. loistavat luetteloissa, joista puuttuvat kuitenkin tärkeimmät salaiset nimet. ”Korkeammat, näkymättömät veljet” ovat aina pesunkestäviä juutalaisia, jotka saavat käskynsä juutalaiselta ylijohdolta ”Siionin Viisailta”. Koko suurella vaivalla ja rahalla sekä monimutkaisilla rituaalihölmöilyillä luodulla organisaatiolla on vain yksi tavoite: ESTÄÄ KANSALLISIA ETUJA AJAVIA NEROJA PÄÄSEMÄSTÄ JOHTAVIIN ASEMIIN MILLÄÄN ALALLA. Jokainen potentiaalinen nero kansakunnan johtajaksi joutuu juutalaisten ”Viisaiden” vainotoimenpiteiden kohteeksi usein niin, ettei kyseinen henkilö tiedä asiasta yhtään mitään. Vainon alkamiseksi riittää ylhäältä tullut käsky, jota jokaisen muurarin on toteltava. Tämä on vapaamuurariuden ainoa tehtävä. Kaikki hyväntekeväisyystoiminta yms. on pelkkää hämäystä. Jos haluaa todellisia uudistuksia jossakin valtakunnassa, on vapaamuurarien päät ensin katkottava. Silloin kun juutalaiset itse ovat suorassa vallassa kuten Neuvostoliiton alkuaikoina, niin vapaamuurarijärjestöä ei tarvittu, vaan se likvidoitiin. Holokausti-valhe, marxilaisuus, freudilaisuus, erikoinen suhteellisuusteoria ja muut aatteet sekä kaikenlaisten typerysten nostaminen korkeisiin asemiin ja julkisuuteen, kas siinä vapaamuurariuden tuotteita. Julkaisin salanimellä vuonna 2000 kirjan juutalaisten osuudesta tsaariperheen murhaan. Sain sakkoja ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” ja hovioikeus totesi, että ”vaikka asiat olisivat tosia, ovat ne kuitenkin kiihottamista”. Eli Suomessakaan ei saa esittää tosiasioita juutalaisista. Kaikki kunnia niille veljille ja sisarille, jotka nyt kärsivät toiminnastaan vankiloissa taisteltuaan ihmiskunnan puolesta yhteistä häikäilemätöntä vihollista eli kansainvälistä juutalaisuutta ja sen johtoa eli käärmeenpäätä ”Siionin Viisaita” vastaan. ”Siionin Viisaat” muodostuvat parista sadasta johtavasta juutalaisesta, miksi sallia elämä tuollaisille massamurhaajille ja ihmiskunnan vihollisille, eikö vähemmästäkin rikollisesta toiminnasta pitäisi saada kuolemantuomio?

  • Ei kyllä ne on ne litteän maan aivan reunamilla, ei kenenkään mailla asustelevat liskojuutalaiset, jotka tätä kirottua planeettaa pyörittävät!

   Heidän johtonsa sijaitsee Kuun pimeällä puolella ja siellä piileskelee myös se karmiva ”Kuolontähti”, jonka sädepyssyllä mm. presidentti Kennedy ja moni muu murhattiin!

  • Ei tarvitse kuin lukea tämänkin jutun -Sosialistit palaamassa valtaan Boliviassa- laukaiseman keskustelu ryöpyn lävitse, niin paljastuu ihmisen alttius johdateltavuuteen, siksi juuri on helppo hallita ja alistaa massoja.
   Kirjoitellaan ja väitellään, tiedetään sydet ja sepät, mutta vihollinen on paljastumisestaan piittaamaton, häikäilemättömästi se ”napsii” vastustajistaan yhden kerrallaan valheelliseen ”moolokin kitaansa” (totaalisesti tuhoten, taikka nostaen johonkin virkaan) kenenkään sitä estämättä koska juuri tämä näkymätön organisaatio hallitsee keinot ihmismassojen johdatteluun.

  • Toistetaan nyt tätä samaa päivästä toiseen kun siitä on juuri nyt tullut maailman tärkein asia
   Amerikassa kaikki tuo kuvaamasi ”Siionin Viisaiden” ja v-muurarien valta näkyy maan ajautumisena kaaoksen ja rappion tielle. Ja pian sama kohtalo odottaa niitä jotka sen lippua ovat seuranneet, siis meitäkin. Ja selviä oireita siitä on jo nyt nähtävissä, erityisesti naapurimaassamme R:ssa

   The Disappearing America: Progressives Want a Revolution, Not Just Change
   PHILIP GIRALDI • OCTOBER 29, 2020
   … pienemmät artikkelit ovat joskus valaisevampia sen suhteen, mihin kaikkeen yhtä laajassa maassa kuin Yhdysvallat ollaan menossa. Tämä pätee erityisesti siihen, mitä Yhdysvallat on kokenut vuonna 2020: pandemia, sisäiset levottomuudet, sodat ja jatkuvat myllerrykset ulkomailla sekä vaalit, jotka lupaavat johtaa yhteen kahdesta radikaalisti erilaisesta visiosta siitä, mitä Amerikan pitäisi olla.
   Ironically, Joe Biden is being depicted as the establishment candidate but the Democratic Party program is actually far more radical than that of the Republicans. The Democrats are locked into support of policies that are ostensibly meant to address racial disparities and gender related issue but will instead increasingly turn government into an intrusive mechanism for social engineering, abandoning America’s traditional meritocracy while also creating categories that some might describe as fostering reverse racism and sexism.
   … The Beatles once sang “You say you want a revolution!” It seems that many so-called progressives, minority spokespersons and assorted radicals want one here in America. Truth commissions, laws that only apply based on race and quotas in schools are only the beginning. Joe and Kamala, if they are elected, will no doubt encourage all that and more. As there are many “deplorable” Americans who want to preserve what the United States once was, the Democrats might well regret the path that they have chosen even if they do win the election.
   _____Beatles lauloi kerran ”Sanot haluavasi vallankumouksen!” Näyttää siltä, että monet niin sanotut edistykselliset, vähemmistö edustajat ja valikoidut radikaalit haluavat sellaisen Amerikassa. Totuus-komiteat, vain rodun ja kiintiöiden perusteella sovellettavat lait kouluissa ovat vasta alkua. Jos heidät valitaan, Joe ja Kamala epäilemättä kannustavat kaikkea tätä ja enemmän. Koska on monia ”valitettavia” amerikkalaisia, jotka haluavat säilyttää sen, mitä Yhdysvallat kerran oli, demokraatit saattavat valitettavasti katua valitsemaansa tietä, vaikka he voittaisivat vaalit.
   https://www.unz.com/pgiraldi/the-disappearing-america-progressives-want-a-revolution-not-just-change/

   • Election Special: Pre-Planned 2020 Election Chaos and the “New 9/11” (video)
    … the US is “at the doorstep of another 9/11”, while many of those same intelligence agencies are directly tied to tight-knit group of shady companies that have been simulating “doomsday” scenarios for the 2020 US election for over 2 years, including scenarios that mainstream media have recently portrayed as inevitable with less than a week to go before the election.”
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215765

    The Democrats and the Presstitutes Will Not Admit a Trump Win
    By Paul Craig Roberts on October 30, 2020
    UPDATED: The Plot Against the President
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215783

   • Vapaamuurareiden tärkeä motto ”ordo ab chao” eli järjestys kaaoksesta on käännetty päälaelleen. Alunperin sanonta viittasi henkiseen kasvuun, jossa mielen kaaos jalostettiin järjestykseksi. Nykyajan sionistiset vapaamuurarit puolestaan ajattelevat asian niin, että nykyinen länsimainen järjestys pitää ajaa kaaokseen, jotta he saavat aikaan uuden globaalin kommunistisen järjestyksen. Kiistaa globalistien parissa on lähinnä siitä, onko Jerusalem uuden järjestyksen päämaja vai joku muu.

    Perinteisen nationalismin kohtalo vaikuttaa kuitenkin sinetöidyltä. Eliitti luo tahallaan kaaosta ja ajaa sen varjolla läpi suunnitelmat valvonta- ja kontrolliyhteiskunnasta, jossa yksilönoikeudet on lopetettu ja ihmiset ovat suoraan tilivelvollisia oligarkki-miljardööreille. Goolag-algoritmi määrittelee kansalaiskuntosi. Pirullisuutta lisätään suoralla terveydentilan ym. monitoroinnilla (’advanced healthcare systems’, Israeli specialty).

    Ovatko eliitin suunnitelmat kuitenkin liian kunnianhimoiset, se jää nähtäväksi. Valtava riesa niistä kuitenkin ihmisille koituu. Itsekin olen katkera sekä eliitille että typerille kansalaisille, jotka antavat myydä itsensä orjiksi. Viha ja katkeruus täyttää mielen ja kaikki ovat sodassa toisiaan vastaan. Eniten ärsyttää ja eliitin ja niiden lakeijoiden, ’kapojen’ eli viranomaisten avoin sota ja sortomieli kansalaisia vastaan. Jopa terveysviranomaiset ovat nykyisin kuin suoraan Natsi-Saksan keskitysleiristä revittyjä natsilääkäreitä. Osa kansalaisista tavallaan yhtyy tähän sortoon ja toimii ilmiantajan roolissa. Osa haluaa vain velttoilla ja piileskellä lockdown-tiloissa, jonka kokevat taivaan lahjana itselleen.

    Ratkaisun avaimet eivät löydy tästä nykyisestä ulottuvuudesta, vaan tarvitaan voimakkaita muutoksia tietoisuudessa. Nykyinen linja on täysin mahdoton ja päätymässä umpikujaan.

    • Itsetuho hallitsee … vaikka selvästi on nähtävissä kuinka maa valuu kaaokseen ja kohti perikatoa niin silti koulutettu ja itseään valistuneena pitävä eliitti (jopa terveysviranomaiset), jonka luulisi ymmärtävän (kun tiedosta ei ole puutetta) mistä on kyse, on kaaosta ja perikatoa tukemassa.
     Ei tätä voi mitenkään ymmärtää muuten kuin aivopesun kautta … tai onko kyse jonkun tahon geneettisesti vahvasta itsetuhon vietistä joka ihmiskuntaa nyt ohjaa ja aivopesee? Sitäkin on pakko miettiä.

    • Eipä olekaan kuin ”natsi-lääkärit”. Mengele pelasti monia ihmisiä, juutalaisiakin ja oli hyvin pidetty lääkäri, myös sodan jälkeen. Olisiko aika päivittää maailmankuva niistä hollywood dokumenteista vastaamaan paremmin todellisuutta? Aloita vaikka täältä: https://archive.is/a7UAN Lopun kommenttiosiossa on käsitelty vähän myös tunnettuja fluorausväitteitä.

     • Hollywood on luonut mielikuvaamme tyranneista ja terveydenhuollon osalta tohtori Joseph Mengele tai Japanin tohtori Shiro Ishii hallitsevat käsitystämme lääketieteen innoittamista ihmisoikeusrikkomuksista.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Unit_731

      Hollywood ei kuitenkaan ole ainoa ”virallisten” natsikauhukuvien luoja, vaan aineisto on levinnyt lähes kaikkiin 2. maailmansodan historiaa käsitteleviin lähteisiin. Toistaiseksi on mahdotonta tai ainakin hyvin epäkäytännöllistä keskustella aiheesta revisionismi huomioon ottaen.

      Valtaansa väärinkäyttävät lääkärit ovat tuttu aihe kautta historian. Lääkärit ovat toimineet usein poliittisina operaattoreina, salamurhaajina yms. Koko ammattikunta on maineeltaan erittäin kyseenalainen. Hienojakin poikkeuksia toki on.

  • Katolinen kirkko on ikävä kyllä tahrinut maineensa ’kun raha kirstuun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa’ opeillaan joten sitä ei kukaan omilla aivoilla ajatteleva voi ottaa tosissaan.

 13. No, onneksi niitäkin suuren kirkon sisältä löytyy.
  Pari vuotta taaksepäin katsoin videota, jossa kirkon korkea-arvoinen virkamies muistaakseni kardinaali kertoi, että odottavat messiasta ilmestyväksi pian, vaan ei Kristus messiasta, vaan jotakin aivan muuta!?

  Tuo kardinaali puhui UFO-messiaasta, ja tuntui olevan varma, että kirjoitusten messias tulisi ulkoavaruudesta.
  Katolisessa kirkolla onkin erittäin merkittäviä tutkimushankkeita, jotka liittyvät maan ulkopuoliseen elämään.

  Tämä ei sinänsä yllätä, onhan heillä oma tiedustelu ja kytkökset lähes kaikkiin mahdollisiin tahoihin koko helvetin planeetalla!

 14. Tällaista soppaa keitetään Kiinasta jossa homma on hanskassa ja kaikki menee ihan kuten on suunniteltukin.
  PE kertoo meille mitä on tulossa kun 5-vuotis suunnitelma alkaa rullata ja kun taistelu Usaa vastaan on pian takana … ja voitettu
  Can You Smell What the Chinese Are Cooking?
  Pepe Escobar — October 30, 2020
  Less than a week before the game-changing U.S. presidential election, the real heart of the geopolitical and geoeconomic action is virtually invisible to the outside world.

  We’re talking about the fifth plenum of the 19th Chinese Communist Party (CPC) Central Committee, which started this past Monday in Beijing.

  … So in the end a strategic marriage between Marx and Confucius in Xi’s China is more than feasible, transcending geopolitics as we know it, which was born as a national ideology in France, Germany and Britain.
  It’s as if Xi was trying… to “go back to original Marxism as a leftist Hegelianism”, geared towards internationalism, and mixing it with the Confucius view of tianxa, “all under heaven”. That’s the master idea behind “community with a shared future for humanity.”
  ___Loppujen lopuksi strateginen avioliitto Marxin ja Kungfutsen välillä Xi: n Kiinassa on enemmän kuin mahdollista, ylittäen geopolitiikan sellaisena kuten tiedämme kun se syntyi kansallisena ideologiana Ranskassa, Saksassa ja Britanniassa.
  On kuin Xi yrittäisi … ”palata alkuperäiseen marxismiin vasemmistolaisena hegelianismina”, joka on suunnattu kansainvälisyyteen, ja sekoittaa sen Konfutse-näkemykseen tianxasta, ”kaikki taivaan alla”. Se on pääidea käsitteen ”yhteisö, jolla on yhteinen tulevaisuus ihmiskunnalle” takana.

  One can always dream that another world is indeed possible: think of a cultural renaissance of the overwhelming majority of the Global South, with a fruitful cross-fertilization of China and Asian economies, the evolving decolonization struggle of Latin America, and the weight of the African diaspora.

  But first, the next Chinese five-year plan has got to roll.
  https://www.strategic-culture.org/news/2020/10/30/can-you-smell-what-the-chinese-are-cooking/
  https://mielenihmeet.fi/kungfutsen-ajatukset-perinto-ihmiskunnalle/

  • Atzmon pohtii artikkelissaan miten ’yhteinen hyvä’ (sosialismi jota kansallissosialismi (k-s) myös tietyin rajoituksin edusti) voisi nousta johtavaksi periaatteeksi.
   Sitä puolustava politiikka on leimattu rasismiksi ja fasismiksi ja vasemmisto puolueista on tullut nwo-tyrannien juoksupoikia jotka ajavat maailmaa globaaliin kommunismiin, marxilaisen ja rasistisen, sionistien ja v-muurareiden johtaman fasistisen totalitarismin malliin, jota Kiinankin sanotaan tukevan vaikka tämä PE:n artikkeli yllä antaa ymmärtää ettei siinä kyse ehkä ole aivan siitä mitä nwo-mafia tavoittelee oman globaalin kommunisminsa avulla.
   Miksi näin on käynyt?

   Syy lienee siinä että vasemmistot eivät ole ymmärtäneet pysyä kansallisina vaan ovat kytkeneet itsensä marxilaisuuteen ja globalismin rahan ja media-propagandan voimalla syötettyyn pakkopullaan jossa muiden kansojen alistaminen on sallittua ja jopa toivottua.
   Kansallissosialistisen Saksan malli nähdään silloin kärjistetysti vain totalitaarisena peikkona jota on juostava karkuun vaikka sen voi nähdä näyttäneen tien jota kulkemalla maailma olisi mahdollista saada sopuun ilman että mikään rotu tai kansa tai niistä muodostuva eliitti voi tunkea itsensä toiseen valtioon ja ottaa oikeuden itselleen alistaa sen ja lopulta muutkin omaan valtaansa vaan sen on pakko – totalitaarisin tai vähemmän totalitaarisin keinoin – alkaa kehittää vain itseään ja tulla kokonaisuuden ja rauhallisen rinnakkaiselon hyväksi toimivaksi omaksi voimaksi.
   Kun maailma olisi moninapainen (sitähän jossain määrin k-s toteuttavat maat kuten Venäjä ja Kiina haluavat), täynnä itsenäisiä Stoddardin ”Into the Darkness” kirjan
   https://www.unz.com/book/lothrop_stoddard__into-the-darkness/
   kuvaamia (enemmän tai vähemmän totalitaarisiakin) k-s valtioita jotka pitävät huolta omasta kansastaan eivätkä taistele toisiaan vastaan niin voi spekuloida että pysyvä rauha ehkä olisi mahdollinen.
   Moninapaisuus ainakin estäisi pahimman ja tuhoisimman vaihtoehdon: sen että joku voi yrittää nousta yksinvaltiaaksi ja sanella muille elämisen ehdot mikä nyt näyttää olevan Nwo-mafian selkeä pyrkimys.

   Corbyn and the Tyranny of Correctness
   GILAD ATZMON • OCTOBER 30, 2020
   https://www.unz.com/gatzmon/corbyn-and-the-tyranny-of-correctness/

   • ”Moninapaisuus ainakin estäisi pahimman ja tuhoisimman vaihtoehdon…”
    Kansallisvaltioiden avulla siihen päästään joten niiden tuhoaminen pitäisi estää. Se on varmaan ainoa toimiva tie estää nwo-tyrannien globaalin kommunismin orjaksi jääminen.

 15. Pitkän aikaa etukäteen suunniteltu COVID19-kansanmurha.
  Langaton teknologia heikentää ihmisen immuunipuolustusta ja 5G on sille suorastaan tuhoisa.

  ”The COVID-19 Genocide of 2020

  “COVID-19” was long pre-planned in documents and simulation exercises emanating from the eugenicist Bill Gates and the Rockefeller Foundation. A platform with 200 detailed levels is provided by the World Economic Forum led by Klaus Schwab, a technocrat and promoter of transhumanism, in order to provide detailed instructions on how the “COVID-19” pandemic is to be used to implement a global monetary reset and digital currency, technocracy and TOTALIAN GOVERNMENT worldwide under the guise of socialism and environmentalism, WITH CHINA AS THE MODEL, and enslave humanity through a sinister vaccine conspiracy.

  WIRELESS TECHNOLOGY SUPPRESSES THE IMMUNE SYSTEM. 5G is implicated in COVID-19 through correlations between the locations of the 5G rollout and morbidity/mortality, as well as the prior administration of flu vaccinations in Wuhan and Milan. The symptoms of “COVID” are virtually identical to the symptoms of exposure to electromagnetic radiation (EMR). Extensive military research over many decades was kept secret and regulatory agencies were co-opted in order to prevent the public learning about the extreme dangers of electromagnetic radiation. Doctors receive no training on the risks to health of exposure to EMR and therefore misdiagnose EMR symptoms. Hospitals are extensively equipped with 5G, putting patients lives at risk. 5G serves many purposes. It is a depopulation and military weapon and facilitates the introduction of technocracy and totalitarian control by enabling surveillance, facial recognition, 24/7 monitoring of individuals, mind and body control, and – in combination with vaccines and chemtrails containing nanoparticles – the torture or murder of targeted individuals. EMR can be used to simulate pathogens and overwhelm the immune system and cell phones may be being used to simulate “COVID-19 contagion”among co-workers or family members. 5G has been widely installed terrestrially and in space to target and control populations. The illegal coronavirus measures were used by governments to accelerate the 5G rollout and install 60 GHz public access points in schools in order to target children.

  The “COVID” vaccine
  Bill Gates wants to reduce the world population. He introduced his vaccine containing the electronic nanochip ”marker” intended to ”mark” and control 7 billion humans at the ID2020 Conference in 2019…”

  Koko artikkeli: http://ageoftruth.tv/wp-content/uploads/2020/10/The-COVID-19-Genocide-2020.pdf

 16. Maassa pidemmän aikaa oleskelleella ja sukulaissuhteet omaavana voin henkilökohtaisesti kertoa, että vallankaappaus jne puheet ovat osa globaalia agendaa. Maa on jakaantunut kahtia kahden kansanryhmän kesken, joista alkuperäisväestö (colla) ovat valtaväestö ja Evo on heidän presidenttinsä. Hallitus & virkamieskoneisto täysin korruptoitunutta ja La Paz imee muun maan rikkaudet itseensä. Toinen kansanryhmä (gamba), jonka esi-isät ovat espanjalaisia, haluavat parantaa myös omaa elintasoaan eikä rakentaa La Pazia. Halusipa kukaan sitä myöntää tai ei, Evo on maan suurin kokaiinin tuottaja. Gambat ovat rauhallisempia ja collat ovat karuja vuoriston asukkaita, jotka turvautuvat hyvin helposti väkivaltaan. Maa itsessään on luomu-paratiisi ja varmasti globaalit yritykset mielellään varastaisivat kaiken, mitä voivat. Bolivialaiset taasen tuppaavat olemaan sisäänpäin kääntyneitä ja toisaalta hyvä niin. Mutta jos kukaan ei halua maksaa veroja, niin on turha odottaa, että virkamiehet voivat tehdä yhtään mitään tai saada palveluita. Maa voi sortua sisällissotaan ja siitä on myös ollut puhetta, sillä juopa ryhmien välillä on syvä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here