Suomi on ajautumassa yhä tiiviimmin mukaan Yhdysvaltain Venäjää vastaan käynnistämään hybridisotaan. Suomi on mukana jo kahdessa hybridisodan komponentissa – talouspakotteissa ja Venäjän vastaisessa informaatiosodassa. Valtiollisen Ylen osuus tässä tulee edelleen vahvistumaan, kun Ylen hallituksen puheenjohtajaksi astuu Bilderberg-ryhmän johtoryhmässä CIA-yhteistyöhön kouliintunut Matti Apunen. Lisäksi Suomi on panostamassa kymmeniä miljardeja amerikkalaisten pitkänmatkan hävittäjäpommittajien hankintaan.

Sotaa pukkaa siis monella lohkolla. Eivätkä nämä rintamalohkot ole enää kilometreissä mitattavia etäisyyksiä Karjalan Kannaksella, vaan globaalissa mittakaavassa käytävää hybridisotaa. Sotahullut näkevät jo valveunia pommituslennoista Moskovaan – heti kun Naton kutsu paikalliselle isäntämaalleen käy.

Miten on mahdollista, että Suomen poliittinen ja sotilaallinen eliitti on median ja presidentti Sauli Niinistön johdolla ajettu hybridisotaan (eli talous- ja infosotaan) ja aseellisen sodan kynnykselle – naapuriamme Venäjää vastaan? Kuten aiemmassa pääkirjoituksessani totesin, Suomen ulkopolitiikka on tuuliajoilla. Suomi ei ole enää isäntä omassa talossaan, vaan toimintaohjeet ja käskyt tulevat vallan muualta.

Ylen hallintoneuvosto kokoomus/CIA-ohjauksessa

Ylen pääosin kansanedustajista koostuva hallintoneuvosto valitsi sen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi työelämäprofessori Matti Apusen. Tiedotteesta ei käy ilmi oliko valinta yksimielinen – ilmeisesti oli.

”Hallituksen puheenjohtajaksi valittu Matti Apunen on työskennellyt muun muassa Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n johtajana 2010–2019 ja Aamulehden vastaavana päätoimittajana 2000–2010. Hän toimii Tampereen yliopiston työelämäprofessorina informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnassa.

“Apusella on laaja ja monipuolinen näkemys yhteiskunnasta ja mediatoimialasta. Hän omaa johtamiskokemusta sekä mediayrityksestä että asiantuntijaorganisaatiosta. Hallintoneuvosto arvostaa myös Apusen yliopistomaailman tuntemusta”, sanoo Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja Arto Satonen.”

Tiedote jätti häveliäästi mainitsematta Apusen toiminnan Bilderberg-ryhmässä.

Valinnan suorittaneen hallintoneuvoston puheenjohtajana toimii kokoomuksen kansanedustaja Arto Satonen. Varapuheenjohtajana toimii keskustan Ari Torniainen.

Muut eduskunnan valitsemat jäsenet ovat sosiaalidemokraatit Maria Guzenina, Mika Kari, Anneli Kiljunen, Suna Kymäläinen; perussuomalaisista Leena Meri, Jussi Wihonen, Olli Immonen, Jari Ronkainen; kokoomuksesta Kari Tolvanen ja Jaana Pelkonen; keskustasta Esko Kiviranta ja Antti Kurvinen; vihreistä Saara Hyrkkö ja Jenni Pitko; vasemmistoliitosta Matti Semi ja Johannes Yrttiaho. RKP ja kristillisdemokraatit saivat neuvostoon vain yhden edustajan, joiksi valittin Mikaela Nylander ja Päivi Räsänen.

Ylen henkilöstöllä on hallintoneuvostossa kaksi edustajaa, joilla on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Henkilöstön edustajina hallintoneuvostossa toimivat Ylen toimittajat Pirjo Auvinen ja Risto Mattila.

Matti Apunen ja Bilderberg-ryhmä

Matti Apunen valittiin huhtikuussa 2010 Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) johtajaksi – ja hän jätti tehtävän helmikuun lopussa 2019. Apunen on osallistunut useisiin Bilderberg kokouksiin vuosina 2011–2013.

Tämän (päivittämättömän?) wiki-tiedon mukaan Matti Apusen toiminta Bilderbergissä olisi päättynyt vuonna 2013. Tosiasiassa se oli vasta alkamassa tuolloin. Bilderbergin johtoryhmässä työskenteli noihin aikoihin myös Jorma Ollila – valistunut arvaukseni onkin että Ollila nostettiin näköalapaikalle sen jälkeen kun Nokia oli avannut takaportin CIA:lle, pääsyn vakoilemaan laitteittensa kautta tapahtuvaa viestintää.

Matti Apunen lienee korvannut Ollilan Bilderbergin johtoryhmässä vuoden 2015 tienoilla – ainakin MV-lehti ja muutama muukin kohisi asiasta tuolloin. Tuttuun tapaansa valtamedia vaikeni visusti itseään läheisesti koskettavasta aiheesta. EVA:n johtajana Apunen keskittyikin pitkälti ohjailemaan suomalaista mediaa ”amerikkalaismalliseen” uutisvälitykseen. Siinä oleellista oli CIA:n ja muiden tiedustelupalvelujen kontrolloiva rooli keskeisten medioiden uutisoinnissa.

Jorma Ollilan ja Matti Apusen ohjauksessa suomalaisia huippupoliitikkoja, yritysjohtajia ja median edustajia onkin vaeltanut melkoinen liuta manipuloitaviksi Bilderberg-kokoontumisiin.

Jorma Ollilan ja Matti Apusen rooleille Bilderberg-organisaation ohjausryhmässä löytyy vahvistus järjestön sivuilta. Kummankin nimi löytyy ohjausryhmän aiempien jäsenten luettelosta. Lisäksi listalta löytyy myös kolmas suomalaisnimi, jäsenenä aikaisemmin toiminut Jaakko Iloniemi.

CIA mukana Bilderbergissä alusta alkaen

Wikipedian mukaan Bilderbergin alkuunpanija oli puolalaissyntyinen Joseph Retinger, ”joka oli toisessa maailmansodassa Britannian SOE:n agentti ja kiertävä diplomaatti. Sodassa Retinger toimi linjojen takana Puolassa. Sodan jälkeen hän paneutui kamppailuun yhtenäisen Euroopan puolesta CIA:n tuella.”

Tässä yhteydessä on hyvä huomata, että yhtenäistyvä Eurooppa on ollut alusta alkaen myös CIA-projekti. EU:n pitäminen edelleenkin USA:n suvereenissa ohjauksessa on osa CIA:n menestystarinaa.

Merkittävässä roolissaan Bilderbergin johtoryhmän jäsenenä Apunen ei ole voinut välttyä joutumasta tekemisiin järjestössä puuhailevien CIA:n agenttien kanssa. Myös ideologinen ja poliittinen yhteensopivuus – ja valmius edistää lännen globaaleja pyrkimyksiä – on taannut toimivan yhteistyön.

Bilderberg-roolissaan Matti Apunen toimi asiallisesti ottaen linkkinä Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun CIA:n (Central Intelligence Agency) ja Suomen valtamedian välillä.

Valtamedia varannut kansanedustajille pellen roolit

Surkeimpana tuoreena esimerkkinä tästä oli kokoomuksen Juhana Vartiaisen esiintyminen Elämäni Biisi ohjelmassa – turruttavaa ja tyhmentävää hömppää amerikkalaisessa ohjelmaformaatissa, kuinkas muuten. Ohjelman tarkoitus lienee ollut Vartiaisen julkisuuskuvan vahvistaminen – tulevia vaaleja varten.

Erityisesti Ylen ote kansanedustajista perustuu julkisuuskorruptioon – Yle jakaa ilmeisen laskelmoidusti julkisuutta, eli Yle-näkyvyyttä, ohjatakseen kansanedustajien kannanmuodostusta. Tämä eliminoi samalla kansanedustajien suunnalta tulevan mahdollisen arvostelun Ylen ohjelmatoimintaa kohtaan.

Tämän toiminnan tehosta esimerkkeinä kaksi tapausta:

1. Kansanedustajat syrjäytettiin päätöksenteosta Naton isäntämaasopimuksen osalta, jonka jälkeen esimerkiksi Helsingin Sanomat väitti että asia on käsitelty eduskunnassa. Vastavalkea ja monet muut kumosivat tämän väitteen. Silti eduskunta alistui mutinoitta kohteluunsa.

2. Hävittäjien hankintaa valtamedia ajaa kuin käärmettä pyssyyn. Vaihtoehtoista – tai vastakkaista – argumentointia ei sallita. Sanna Marinin johtama hallitus näyttää kulkevan valtamedian tiukassa liekanarussa hävittäjähankkeen suhteen.

Kaiken kaikkiaan, läntinen (lue: CIA:n) ote suomalaisessa mediassa tulee tiivistymään entisestään Matti Apusen valinnan myötä. Vasemmiston osalle näyttää jäävän pelkkä myötäjuoksijan rooli.


Tauno O. Mehtälä

päätoimittaja

Vastavalkea-verkkolehti

158 KOMMENTTIA

 1. Tämmöiset yksipuolisuutta entisestään korostavat ratkaisut tietävät myös Suomen sisäisen tyrannian ja kurinpidon vahvistamista, josta olemme saaneet jo pitkään esituntumaa. Valtiollista itsemääräämisoikeutta ja tämän myötä aitoa perustuslaillista oikeusvaltiota haikailevien vaino yltyy. Yhä liian monet muistavat sen, että Suomi pääsi joskus hyvin pitkälle oman ja kansalaistensa itsemääräämisoikeuden vaalimisessa. Suomesta puhuttiin tosissaan ja uskottavasti ”vapaana maana” vastakohtana idän kommunistivaltioille. Kaikki tämä ollaan nyt myymässä tai panttaamassa pois rahan vuoksi. Kalliilla velka-aseilla on määrä suojella velkojen panttia. Maanpuolustusmotivaatio lienee tässä huipussaan. Suojelet kalliita helyjä, jotka on jo pantattu pois. Euro-puna-armeijan komissaari vaanii selän takana, että toteutat käskyt. Bolshevikit hyökkäävät nyt lännestä kohti itää.

  • Omistajan ääni, elinkeinoelämän puhemies, Suomen kolmas republikaani neonkonna Timo Soinin ja Kimmo Sasin ohella Matti ”Bilderberg” Apunen tulee jatkamaan Sipilä-Gatesta tuttujen kokoomus-Kivisen ja Atte ”Bilderberg” Jääskeläisen viitoittamalla tiellä porvarien (Kokoomus, kepu ja EK) omistajaohjausta YLE:ssä. Tämänkö takia me YLE-veroa maksamme?

 2. Entinen YLEn toimituspäällikkö Jääskeläinen puhu paskaa oikeudessa valan alla. Jos tyyppi puhunut paskaa valan alla, niin herää kysymys, että mitähän paskaa ne YLEN ohjelmat sitten on ollut.

  Entinen YLEn toimituspäällikkö Jääskeläinen todisti oikeudessa todistajan roolissa, että:

  Jääskeläinen oikeudessa ( lähde Panu Huuhtasen Twitter):

  K: Onko journalismissa oikeus paisutella asioita? J: Ei ole.

  https://threadreaderapp.com/thread/1189081276864708614.html

  TODELLISUUDESSA SAA LIIIOITELLA

  Journalistiseen vapauteen kuuluu myös oikeus kärjistämiseen, liioitteluun ja jopa
  provokaatioon. Tämä on todettu esimerkiksi ratkaisuissa De Haes ja Gijsels v. Belgia
  (24.2.1997), jossa kaksi journalistia oli varsin terävin sanankääntein kyseenalaistanut
  eräiden tuomareiden puolueettomuuden, ja Oberschlick v. Itävalta (1.7.1997), jossa
  toimittaja oli kirjoittamassaan artikkelissa nimittänyt tunnettua poliitikkoa idiootiksi.
  Kaikkiaan EIT on oikeuskäytännössään tulkinnut sananvapauden suojapiiriä laajasti:
  sen alaan kuuluvat niin monimuotoinen yhteiskunnallinen keskustelu kuin kaupallinen
  ja viihteellinenkin viestintä. Vastaavasti sananvapauden rajoituksiia on tulkittava
  supistavasti, ja rajoitusten tarpeellisuudesta on esitettävä riittävän painavaa näyttöä.

  HAURAS TASAPAINO
  Sananvapaudesta, yksityiselämän ja kunnian suojasta sekä läh desuojasta
  joukkoviestinnässä

  http://lauda.ulapland.fi/bitstream/handle/10024/60126/Harju.Sanna.pdf?sequence=1

  • Atte Jääskeläinen oli virka-asemaltaan Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja, ei toimituspäällikkö.

   Jääskeläinen sai aivan ansaitusti kenkää vielä nykyiseltä Ylen hallitukselta. Matti Apusen johtama tuleva uusi Ylen hallitus ei siihen olisi kyennytkään.

   Jätetään nuo paska-määreet kuitenkin vähemmälle Vastavalkeassa; Atte Jääskeläisen kelvottomuus voidaan osoittaa monin asiallisinkin ilmaisuin.

 3. > Tässä yhteydessä on hyvä huomata, että yhtenäistyvä Eurooppa on ollut alusta alkaen myös CIA-projekti. EU:n pitäminen edelleenkin USA:n suvereenissa ohjauksessa on osa CIA:n menestystarinaa. >

  Kun CIAn toimintaa tarkastelee, ei ole olemassa itää, eikä länttä. CIA on maailmanlaajuinen verkosto, joka hallitsee suvereenisti kaikkien valtioiden suojelupoliiseja, myös Venäjän ja Kiinan. Ihmisille syötetään pelkkää puppua kun uskotellaan, että suojelupoliisi, kuten esim. SUPO, suojelisi muka Suomen valtiota ja suomalaisia. Asia ei voisi olla kauempana totuudesta. Suomi, kuten muutkin (plandemic-hoax) valtiot (… eli kaikki valtiot idätä länteen) kulkee parhaillaan mafian tiukassa kaulapannassa. Se tarkoittaa puolestaan sitä, että kaikki suuren luokan poliittiset liikkeet eri valtioiden välillä on Kummisedälle pelkkää shakki-nappuloitten siirtelyä.

  Tiedoksi teille myös se, että Yhdysvalloilla on tasan yhtä paljon, ja yhtä vähän, valtaa kuin Suomella – USA on jesuiitta-mafian alistama orjavaltio!

 4. CIA = Catholics In Action.
  Rooman valta nousee kaikkialla uudelleen uskonpuhdistuksen sille antamasta 500-vuotisesta kuolinhaavastaan.
  USA = Sotilaallinen, taloudellinen ja poliittinen työhevonen Roomalle.
  Keskuspankkivalta London City (Loputon kansallisvaltioiden orjuutusvelka ja rahanpainannan yksinoikeus) antaa kaikkialla maapallolla ylimmän auktoriteetin tälle Roomanvallalle.
  Mitä enemmän hukkuu velkaan sitä enemmän hirttoköysi kuristaa orjavaltioiden kaulaa.
  Suomi neito on jo hirtetty.
  Katselkaapas YK, WHO, UNICEF, Bilderberg Council ym. logoja/tunnuksia. Niissä kaikissa laakerinlehtiseppeleet.
  Rooman keisarin tunnus.
  Kaikki tiet vievät Roomaan.
  Tustustukaa jesuiittavalaan ja sen sanoihin niin näette mikä on Rooman todellinen sielu.
  Tutustukaa vaikka natsien ja johtohahmojen historiaan niin löytyy samat jäljet.
  Ilmestyskirja:
  18:24 ja hänestä on löydetty profeettain ja pyhien veri ja kaikkien veri, jotka maan päällä ovat tapetut.

  Sodat ovat myös osa ”hajota ja hallitse” orjuutusta jolla myös teurastetaan kansojen valiomiehet.
  Nationalistithan ovat yleensä puolustusvoimissa niitä aktiivisia etujoukkoja.

  • Oho… vihdoinkin joku ”yksinäinen yrjö” on löytänyt/löytämässä totuuden siemeniä.

   Olet oikeassa. Ihmiskunta on alistettu Rooman vallan alle, yksikään valtio ei ole itsenäinen. Black Nobility (Kummisetä) toimii Vatikaanin/jesuiitta-mafian ja korruption kautta; he hallitsevat suvereenisti kaikkien valtioiden poliittista eliittiä, taloutta, mediaa, armeijoita, koulutusta, sairaaloita, poliisia, lääketeollisuutta, etc.

   Tämä menossa oleva hulluus tulee ajamaan ihmiskunnan kansojen nousuun, koska se on osa valtioiden romahduttamis-suunnitelmaa. Black Nobilityn päämääränä on poliittisen eliitin ja valtiollisten järjestelmien täydellinen alasajo. Muutoksen tuulet puhaltavat… tulemme siirtymään valtiollisten järjestelmien romahduksen kautta uuteen maailmanjärjestykseen!

   Black pope/white pope… menossa on kaikkien aikojen suurin eksytys!

 5. Parasta Suomen geopolitiikkaa olisi tehdä yksinkertainen puolustussopimus Venäjän kanssa. Sopimuksessa Suomi toimisi luotettavasti niin, ettei Suomen kautta mikään uhkaisi Venäjää. Venäjä lupautuisi antamaan tässä tarvittaessa Suomelle tukea. Venäjä olisi ikikiitollinen, kun saisi 1300 kilometriä pitkän rajansa kohtuullisen turvalliseksi.
  Etuina Suomelle olisi suuri kauppakumppani lyhyin matkoin, halvemmat puolustusaseet Venäjältä maksettuina Suomen viennillä, turvattu 1300 kilometrin raja luvattomalta maahanmuutolta ja halpaa energiaa.
  Tämä ei kuitenkaan onnistu valittujen länsimaakiimaisten poliitikkojen johdosta. Olisi myös vaikea luoda tällä hetkellä riittävän luotettavat suhteet Venäjään.

  • Aivan juuri näin Suomessa toimittiin ja eleltiin sodan jälkeisessä maailmassa ja kansamme nosi raunioista ja rakensi hyvinvoinnin Paasikiven ja Urho Kekkosen johdolla joka perustui YYA-sopimukseen Neuvostoliiton kanssa.
   Mutta sitten 1980 luvun alusta poliittinen kurssi reivattiin länsimyötäiseksi ja nyt olemme menettäneet Itsenäisyytemme, sekä kansallisenomaisuutemme ja Turvallisuutemme.
   Historiamme toistaa itseään, ja siksikin se on mahdollista, kun Itsenäisyytemme alusta viimme sotiin johtanut aikakauden historia on yksipuolisen mielipiteen muotoilema josta on hylätty vaiennetun osapuolen tulkinta elikkä siittä ei kouluissa puhuta.
   Viimme sodassa saimme viellä mahdollisuuden säilyä Itsenäisenä Kansana juuri siksi, että Venäjälle on elintärkeää kun pitkän luoteisrajan takana asuu ystävällismielinen naapuri joka on puolueeton eikä päästä vihollista maahansa, mutta taas ollaan samassa pisteessä missä oltiin ennen talvisotaa.
   Kannattaa katsoa YouTube: ”Suomi on syyllinen talvisotaan, sanoo Karjalan evakko”, Leo Nieminen.

 6. USA valitsee ensi viikolla ruton ja koleran väliltä. Suomen media ja politiikka ovat sitä mieltä, ettei koleraa missään nimessä mutta rutto se vasta poikaa onkin, ehdottomasti rutto, sekä heille että meille.

  Saksaan verrattuna Suomi on todella pihalla. Saksalaisetkaan eivät saa mitään käyttökelpoista tietoa valtamediasta mutta maassa on vahva älymystöoppositio joka tuottaa sekä kirjoja ihan bestsellereiksi asti että tukevaa vaihtoehtomediaa. Vaihtoehtomedia on niin väkevä, että se uhkaa jo valtamediaa siinä määrin, että sensuuri ja sulku ovat iskeneet. Tällä viikolla YouTube sulki piiristään KenFM:n joka on viimeisen kymmenen vuoden aikan tuottanut satoja pitkiä haastatteluja parhaiden saksankielisten asiantuntijoiden kanssa, sulku on moderni kirjarovio 30-luvun malliin. Toinen sulku on kohdistunut NuoViso -kanavaan, joka myös on merkittävä toimija. Tähän mennessä sensuuri on kohdistunut lähinnä poliittiseen oppositioon mutta keväästä alkaen se on iskenyt terveydenhoitoalaan. Saksan johtavien asiantuntijoiden blogit on suljettu mutta heidän tukensa ympäröivässä yhteiskunnassa on niin laaja, että he ovat päässeet esille muiden tuella. Virallinen totuus ei salli kyseenalaistamista edes lääketieteessä.

  Viranhaltijoita jotka ilmaisevat mielipiteensä vainotaan ja heille jaetaan potkuja pelkän mielipiteen julkituonnista. Poliisi koventaa otteitaan joskaan ei vielä Ranskan malliin, jossa jo 40 nuorehkolta ihmiseltä on kumiluodilla ammuttu toinen silmä puhki ja lukuisia joilta luodit ovat murtaneet muita pään luita. Itävallassa lääkäreiltä viedään toimiluvat. Tosin Itävallan perustulakituomioistuin ilmoitti eilen, että hallituksen uusi sulku olisi laiton.

  Eurooppa kulkee kohti totalitarismia ja Suomi on vastarinnan osalta kaikkein heikoimmilla. Täällä ei ole harmainta aavistustakaan siitä miten syvällä jo ollaan.

 7. Erittäin paljastava kirjoitus taas päätoimittajalta. Yle on verolla rahoitettu mammutti, joka tappaa yksityisen tiedonvälityksen lehdistössä, radiossa, televisiossa ja netissä. HS- ja Almamedia konsernit myötäilevät sitä mikä takaa kansan aivopesun lännen (=USA:n ) haluamalla tavalla. Matti Apunen on pikku nilkki-lenkki tässä ketjussa.
  On hienoa, että tämä sivusto on vielä hengissä, mutta kuika kauan ?
  Tämä maa on totaalisesti myyty, kuten moni on täälläkin todennut. Velkavuori kasvaa hävittäjä-ja ohjusostojen vuoksi järkyttävän suureksi, mikä takaa täydellisen alistamisen orjavaltion asemaan.

 8. KAPITALISMI ON RIKOLLISTA
  Monet puolustavat kapitalismia sillä, että se on tehokkaampaa taloudellisesti kuin sosialismi. Tämä tietenkin johtuu siitä, että kapitalismi tarjoaa yksityisille voitontavoittelijoille paremmat puitteet kuin sosialismi. Mutta kapitalismissa rahan ja pääoman liikkeet hallitsevat eikä ihmisen oma päätösvalta. Kapitalismi sallii esim. sen, että jotkut rikastuvat mielettömästi ja voivat käyttää hankkimiaan pääomia ihmiskunnan tuhoamiseen, kuten tekee juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. Maailman rikkain ei ole Jeff Bezos vaan Jacob Rothschild, joka on osannut paremmin salata todellisen varallisuutensa. Mayer Amschelista lähtien maailman rikkain on aina ollut Rothschild, josta suvusta on myös aina ollut Siionin Viisaiden johtaja. Kapitalismi on rahan ja samalla helvetin valtaa, joka vie ihmiskunnan tuhoon, ellei siitä luovuta. Sosialismi yhdistyneenä oikeaan kristinuskoon olisi määriteltynä: yhteisön hyvä yksilön hyvän edelle, mikä on myös todellisen lähimmäisenrakkauden määritelmä. Kapitalismi määriteltynä: yksilön hyvä yhteisön hyvän edelle, mikä tuottaa yhteiskunnallista sairautta. Kapitalismi perustuu ahneuteen ja on siten pohjimmiltaan rikollista. Ateismin ja sosialismin liitto tuottaa hirvittävän diktatuurin ja kärsimyksen ihmisille, minkä osoitti Neuvostoliitto vankileireineen ja salaisine poliiseineen juutalaisten johtamana. Sosialismi on epäonnistunut vain siksi, että se on yhdistetty ateismiin, mikä oli juutalaisen Karl Marxin sairaiden aivojen tuote. Sosialismi perustuu lähimmäisenrakkauteen kuitenkin vain, jos se on yhdistetty oikeaan kristinuskoon. Sosialismi yhdistettynä nykyiseen kristinuskoon, joka on itse muuttunut helvetilliseksi, on myös helvetillistä (kristillis-sosialistiset puolueet joissakin maissa). Todellinen paratiisi syntyisi maan päälle, jos Uusi Kirkko eli todellinen kristillinen kirkko ja sosialismi yhdistyisivät jossakin valtiossa.

  • > Mutta kapitalismissa rahan ja pääoman
   > liikkeet hallitsevat eikä ihmisen oma
   > päätösvalta.

   Jos siis kapitalismissa poliitikko ottaa lahjuksen järjestääkseen jollekin ökyrikkaalle lisää valtion rahaa, niin
   – tuo poliitikko siis toimii kapitalismin riivaamana ja – häneltä puuttuu oma tahto ja päätösvalta.

   Mutta jos tuo sama poliitikko samanlaisessa tilanteessa mutta sosialismissa ottaa rahaa kasvattaakseen omaa varallisuuttaan niin
   – hänkö silloin toimii itsenäisesti harkiten ja
   – vapaana kaikesta rahan ahneudesta ja
   – ottaa lahjuksen vastaan vasta huolellisen harkinnan ja yhteiskunnan kokonaisedun vuoksi.

  • Kiina on hakannut kapitaali-imperiumin sen omassa pelissä, niin että Yhdysvallat itkee sanktioita ja rajoituksia kilpailulle.

 9. Tulenkantaja Suksi ny hemmetti suohon jesuiitta 🙂 🙂 tarkoitat kai juutalainen/rappari valtio? Jesuiitat on krypto jutku ja urpo!

  • Tauno Mehtälä. Olen huolestuneena havainnut, että juutalaisvihaa lietsovat ’lapsoset’ ovat siirtyneet Magneettimedian sivustolta tänne Vastavalkeaan. Minä en henkilökohtaisesti siedä vihan lietsomista yhtäkään kansanryhmää vastaan ja mikäli ko. toiminta täällä lisääntyy, poistun tältä sivustolta.

   Toivottavasti toimitus ottaa ko. HÄIRIÖ JA TROLLAUS-käyttäytymisen vakavasti!

   • Toimitussihteerinä voin sanoa että olen kyllä jo jonkun aikaa miettinyt samaa, ja moderointia myös muistakin syistä – aikaisemminhan oli puhetta näistä turhista englanninkielisistä lainauksista. Jos näitä ongelmia ilmaantuu jatkuvasti, niin ei kai tässä ole muuta vaihtoehtoa.

    • Ihan järkevää täälläkin valvoa ja moderoida. Vihan lietsontaa ei kuitenkaan ole tosiasioista puhuminen vaikka jotkut tahot haluavat niin nähdä.
     Ja eiväthän tällaiset kommentit edistä sivuston mainetta kuin tämä Tulenkantaja 1.11.2020 at 21:08 alla.

     • Truth-hunter. Sinulla on oma sananvapautesi ja minulla omani ja ”tosiasioista puhuminen” ei edusta juutalaisiin kohdistunutta vihan lietsontaa millään tasolla. Jeesuksen sanoja lainatakseni, ”heittäköön se ensimmäisen kiven, joka on synnitön.” Sinä voisit puolestani lopettaa jatkuvan muiden mielipiteiden lainaamisen, joita noukit – väsymättä – englanninkielisiltä sivustoilta. Minä olen hyppinyt kommenttiesi yli jo pitkän aikaa, koska poustaamasi mielipiteet edustaavat puhdasta lapsenuskoa.

      Viittasit myös ”tämän Tulenkantajan” kommentteihin, jotka ”eivät edistä sivuston mainetta” mutta annapas ajan kulua. Kuten olen aiemminkin täällä usein todennut, kaikki tulee kääntymään ympäri kun ajan viisari siirtyy uuteen aikakauteen ja ihmiskunta siirtyy korkeampaan tietoisuuteen. Eihän Jeesuksen puheitakaan kukaan ymmärtänyt, eikä ymmärrä vieläkään!

     • Sanot: ”…poustaamasi mielipiteet edustaavat puhdasta lapsenuskoa.”
      No, meillä on eri käsitys lapsenuskosta. Jos et edes ole lukenut niitä niin kuinka voit sanoa että maailmalla arvostetut artikkelit edustaisivat sellaista?

      Ja puhuin nyt vain yhdestä kommentistasi, en muista.
      Minulle se oli täyttä hebreaa.
      Jos sivusto sallii realiteetin vastaisen niin se on sitten sen asia … ei minun.

    • ”turhista englanninkielisistä lainauksista”

     Kaikki eivät edes linkin takaa viitsi lähteä lukemaan tekstiä.
     Ne, jotka eivät edes auttavasti ymmärrä englanninkieliistä tekstiä, voivat käyttää Google-kääntäjää, jolla useimmiten saa ainakin jollain tavalla ymmärrettävän käännöksen aikaiseksi. Ne ovat kuitenkin siinä määrin kökköjä, että itse en halua niitä kommenteissani esittää ja siistiminen veisi liian paljon aikaa.

     Olen samaa mieltä siitä, että viittaamastaan artikkelista olisi syytä esittää tiivistelmä tai sellaiset lyhyehköt lainaukset artikkelista, joista käy ilmi sen ydinsanoma ja tietenkin mielellään myös suomeksi.

     Jos kielletään kokonaan esim. englanninkielisten lainausten esittäminen, niin se on jo vakavaa sananvapauden rajoittamista, koska englanniksi – tietyssä määrin myös esim. saksaksi ja meille suomalaisille jossain määrin myös ruotsiksi – löytyy valtavan paljan enemmän tärkää vaihtoehtomedia- ja muuta tietoa kuin pelkästään suomeksi.

     Jotka eivät riittävästi edes englantia osaa, ryhtykööt opiskelemaan sitä erilaisiin tyhjänpäiväisyyksiin käyttämänsäl ajan sijasta. Tunnen henkilöitä, jotka ovat vielä vanhoilla päivilläänkin ruvenneet opiskelemaan jotain heille uutta ja täysin vierasta kieltä. Auttavan englanninkielisen tekstin ymmärtämisen taidon pystyy varmasti saavuttamaan varmasti kohtuullisella ajankäytöllä jo melko lyhyessäkin ajassa.

     • Vastavalkea on suomenkielinen vaihtoehtomedia. Perustettu siksikin että suomalaiset saisivat omalla äidinkielellään tietoa siitä mistä valtamedia vaikenee – ja jotta kenenkään ei tarvitsisi siksi aloittaa englannin opiskelua vanhoilla päivillään.

     • Vastavalkean virallinen linja on punertava ja itäänpäin kallellaan oleva, joten VV on kapean näkökulmansa vuoksi varsin rajoitetusti todelliseksi vaihtoehtomediaksi luettavissa. Toistaiseksi varsinaista sensuuria ei näytä esiintyneen ja siksi todellisia vaihtoehtomedioita hyödyntävät kommentoijat ovat voineet esittää VV:n ahtaasta virallisesta linjasta poikkeavia näkemyksiä, saaden välillä kylläkin vastaansa mm. suuren joukon muodostavat, VV:n viralliseen linjaan mieltyneet puna-kommentoijat, mukana Neuvostoliitto-nostalgiaa potevat varsinaiset kommunistit.

      Kommentoijissa näyttää olevan myös niitä kuten nimimerkki Seppo, joille ilmeisesti sitä ei ole olemassa, josta johtavat joukkoharhautusmediamme HS-Pravda ja Yle eivät ole kertoneet; niinollen sellaisen täytyy olla ”salaliittoteoriaa”, jollaisista Pravda tavantakaa varoittaa. Pravdan takapiruna on Bilderberg-globalisti Antti Herlin. Ylen johdossa on nyt bilderbergi Matti Apunen, ilmeisestikin Suomen Deep Staten valitsemana. Suomen Deep State koostuu selvästikin isänmaattomista, ylikansallisia feodaaliherrojaan kumartavista, selkärangattomista ja vailla omaatuntoa olevista psykopaatti-pyrkyreistä ja maanpettureista. Suosittelen nimimerkki Sepolle artikkelia ”Se on salaliittoteoria!”, https://oikeamedia.com/o1-138512 (tietyistä muista aiheista olen kylläkin Ahvion kanssa täysin eri mieltä).

      Ja kuten sanottu englanninkielen edes jonkinasteinen ymmärtäminen auttaa hyödyntämään ylipäänsä monenlaista hyödyllistä ja tarpeellista tietoa, jota on saatavilla sekä internetistä että kirjoista, mutta ei suomeksi.

     • Samaa mieltä. Emme voi käpertyä kylätasolle. Maailma vaatii nykyisin kielitaitoa ja se haaste on otettava vastaan.

     • Vastavalkea on raikas tuulahdus äärioikeistolaisessa porvarillisessa vastamediakentässä.

     • Minulle kotimainen valtamedia on tois-sijainen tietolähde. Maailmankuvan muodostukseen seuraan ulkomaisia tutkivia journalisteja ja valtiollisia medioita kriittisesti, ja vertaillen.

   • > juutalaisvihaa lietsovat ’lapsoset’ ovat
    > siirtyneet Magneettimedian sivustolta tänne
    > Vastavalkeaan

    Voi olla myös kyse siitä, että näiden ’lapsosten’ määrä on (äkillisesti) lisääntynyt, että ihmisiä on kääntynyt pois uskosta valtavirtaan.
    – Onko Magneettimedian kommentoijien määrä vastaavasti laskenut.
    – Eihän kukaan kirjoita kommentteja „määräänsä enempää“.

 10. Apusen valinta YLEn johtoon vain vahvistaa YLEn roolia CIAn väärän tiedon levittäjänä ja onhan siellä jo Jessiikka jolla on myös lämpimät suhteet CIAaan jonka huomattavin uutisanti on Pietarin trollit ja -tehdas jonka USAn oikeus joutui myöntämään ettei sellaista ainakaan Pietarista löydy. Jessikka kuitenkin teki siitä oikein dokumentin joka esitettiin YLEssä ilman mitään kriittistä tarkastelua.
  Suomen porvarit on aina halunneet liittoutua lännen roistovaltioiden kanssa eli heille ei itsenäinen maa kelpaa vaan ulkopuolinen määrääjä on ollut haussa jo itsenäisyyden alusta lähtien jolloin maahan hommattiin saksalaista kuningasta.
  Tämän maan myymis touhuilun takia on Suomi ajettu nurkkaan velkaantumisen takia johon johtaneet ylikalliit hävittäjä kaupat ja EUn maiden velkojen maksu Suomen valtion verovaroista ja molemmat hankkeet on Suomen porvarit ajaneet päämääräänsä ajattelematta kansalaisten hyvivointi josta on aina tinkineet saadakseen maksaaa muiden EUmaiden velkoja ja aseista USAlle. Valtion omaisuuden myynti on länsimaiden veroparatiisiyrityksille ja mutta myös hyville puoluetovereille ale hintaan on myös porvarien poliittinen päämäärä.
  Niinpä porvareille sopii mainiosti että CIAmies valittiin YLEn johtoon ettei YLE vahingossa paljasta mitään epäedullista porvarien kähmäilyistä valtion varojen ja omaisuuden jakamista ympäri maailmaa ja hyville puoluetovereille sekä hyvinvointivaltion purkamisesta.
  Vasemmistopuolueet ei Suomen valtamediassa saa ääntään kuuluviin juuri tällaisten Apusten takia jos haluaa näitä valtion alasajosuunnitelmia torpata mutta ovat olleet eduskunnassakin myöntyväisiä näihin hankkeisiin suurimmaksi osaksi eli Suomessa on samanlainen yksimielisyys puolueiden kesken kuin USAssa jossa puolueita ei voi erottaa ajamiensa asioiden perusteella toisistaan.

 11. Ja meitä Goyimeja on syytetty paranoideiksi antisemitisteiksi vanhojen historiasta tuttujen kliseeväittämien perusteella, missä juutalaiset lietsoivat yhteiskuntiin riitoja eri kansallisuuksien välille ja myrkyttivät kaivot…

  Ai niin, menetelmät ovat vissiin kehittyneet ja juutalaisten ei tarvitse enään myrkyttää kaivoja…:)

  Vesijohtoputkista liuennut kemikaaleja juomaveteen:

  http://fi.opasnet.org/fi/Muovisten_vesijohtoputkien_maku-_ja_hajuhaitat

  PEX-mallisista vesijohtoputkista on irronnut kemikaaleja, jotka ovat aiheuttaneet tavanomaisesta poikkeavaa, helposti havaittavaa hajua ja makua talousveteen. Ympäristöministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön mukaan ongelmatapauksia on havaittu ympäri Suomea.

  Poikkeamia havaittiin Uponorin ja LVI-Dahl-yhtiön myymissä muovisissa vesijohtoputkissa. LVI-Dahlin toimitusjohtaja Curt Kock kertoo, että muovisten vesiputkien laatuongelma havaittiin yhtiön maahantuomissa Golan Pipesystemsin tuotteissa. Ne valmistettiin Israelissa.

 12. Ääh Suomi on näiden eliitin ja ylemmän keskiluokan pölhöjen kierrätyksen mallimaa. Sentään tyhjät muoviflaskat ei kolise sitten tynnyreitten vaikka ääntä näillä uusliberaaleilla riittää. Pakkoveroylestä Sitraan 🤦🏻‍♂️

  Yhteiskunnallinen konservatiivi paikallajuoksuhan on kivaa det, tuntuu tekemisen meininki mutta maisemat pysyy tuttuina turvallisina ☺

 13. Erinomaista Vastavalkea. Aihe on äärimmäisen tärkeä ja Vastavalkeassa hyvin käsitelty ja kommentoitu.Onko nimi enne.
  Minneapoliisi oli nimeltään Chauvin. Onko hän siis aito shovinisti. Tapaus oli surkea, enkä toivo kenellekkään asiaan liittyvälle mitään pahaa.
  Ylen toimittaja me too Rigatelli haastatteli ilmastontutkija Simo Ruohoa ja leikkaa ja liimaa tekniikalla bagatellisoi (vähätteli) ja vääristeli Simon lausumia. Ennenkaikkea Rigatelli Bagatellisoi katsojia. En mitenkään soihmaa Rigatellia, sillä hänhän on järjestelmän uhri.Ylen rekrytointiperusteisiin kuuluu, että on kyettävä vääristelemään, pimittämään ja valehtelemaan niin paljon kuin suinkin aina kulloisenkin agendan mukaisesti (nykyään ilmastohömppä).
  On Ylellä jotain hyvääkin. Arvo Tuominen on tehnyt tietorikkaita dokumentteja Venäjän Karjalasta, mukana ripaus huumoria. Mutta kun yksi pääsky ei kesää tee niin olen sitä mieltä, että: Nujertakaa tuo kurja. Journalismin taso on Suomessa järkyttävä. Joitakin asioita mainitaan itsestäänselvyyksinä kuten ilmaston muutos luonto-ohjelmissa tai se, että Navalnyi myrkytettiin Putinin toimesta. Taitavana shakinpelaajakansana tunnetut venäläiset tuskin tekevät tällaista alkeistason typerää siirtoa.

 14. Mielenkiintoista nähdä, miten Matti Apunen ottaa vastaan mitä todennäköisemmin tapahtuvan Trumpin jatkokauden. Vaikka globaalit suurkonsernit ovat osa deepstatea Amerikassa ja rahoittavat kaiken vastarinnan, mitään kansannousua ja verilöylyä ne tuskin edes yrittävät. Trumpin komennossa olevat armeijan joukot tekisivät siitä nopeasti lopun. Trumpin mukaan myös korona loppuu 4.11.2020.

  Trumpin voitto tarkoittaa samalla BRD: n eli miehityshallinnon ( Okkupationsverwaltung) loppumista. Sotalakien voimassaolo takaa Trumpille sen ettei BRD: tä saada vietyä osaksi EU: ta ( liittovaltiota) – ilman Saksaa ei ole myöskään EU:ta.

  Näin ajatellaan ainakin Saksan vaihtoehtomedioiden keskuudessa.

  Kun Suomessa Ylen hallituksen johtoon nousee CIA-linkki, niin Saksassa puolestaan intendantin viran täyttää nyt entisen politbyrån jäsenen tytär, joka on naimisissa asianajajan ( Militärstaatsanwalt) kanssa.

  • Syvähallinnon ainekset, neokonnat, banksterit, uuskommunistit yms. tahot USA:ssa aikovat laittaa vaalit ranttaliksi ja ovat tekemässä siitä 9/11-iskua muistuttavan epävakauttavan eventin ja viimeisen kuoliniskun, joka lyödään nyt koronan päälle, jotta saadaan USA ja länsimaailma lopullisesti kaaokseen, alas ja sitä kautta NWO-tyrannian alaisuuteen. Koodisana ”Dark Winter” on jo putkahtanut esille monissa yhteyksissä. Se, onko olemassa mitään valtaa omaavia tahoja tätä vastaan, kuten QAnon teorian mukaan pitäisi olla, jää nähtäväksi.

   Uskoisin, että vaaleista syntyy kaaos, jonka lopputulos ei tule selviämään moniin viikkoihin ja USA ajautuu yhä syvemmälle poikkeustilojen syövereihin.

   • QAnon on keino vedättää ajasta aikaan jenkkipersuja muka tulevalla heräämisellä ja neonkonnien listimisellä. Tämä pitää trumpetistit uskollisina odottajina, vaikka mitään ei koskaan tapahtu ja kaikenlaista paskaa tehdään muka tulevan suuremman hyvän takia. Deep state rahaeliitti vedättää tällä ihan kympillä ”The Familyn” laskuun =))

 15. Miten pysähdyttää tuho ja saada maailma (Itä ja Länsi, kommunismi ja kapitalismi) sopuun?
  Se kai on – tai ainakin tulisi olla ihmiskunnan tärkein asia, asia johon pitäisi löytää ratkaisu. Ja myös meille.

  Multi-kultistaminen kiistatta on tuonut eteen erittäin vakavia ongelmia. Miksi se ylipäätään on pantu alkuun? kun se on turha ja aivan järjetön, vain kaaosta, ahdistusta tuottava ja suuren sodan vaaraa lisäävä hanke.
  Syynä ei tietenkään voi olla mikään muu kuin Nwo-eliitin sairas vallanhimo ja psykopaattinen ’heille kaikki’-mielivalta ja siihen pohjautuva tarve tuhota keinoja kaihtamatta kaikki sen tiellä olevat esteet.
  Tällaistakin tässä nyt joutuu miettimään…
  Olisiko toimiva ratkaisu sopu-ongelmaan kansallissosialismi (k-s)? Siis nimenomaan sellainen sosialismi joka ei puutu muiden maiden ja kansojen asioihin kuten globaali sosialismi ja marxilainen kommunismi tekevät ja siksi ovat vain nwo-eliitin tai Billderberg-mafian strategioita alistaa muut totalitaariseen valtaansa, jota he kutsuvat ’demokratiaksi’.
  Kansallissosialistinen Saksa (The Totalitarian State, kuten LS toteaa kirjassaan, jonka voi lukea linkin artikkelista) kelpaa kaikessa kirjan paljastamassa ’hirvittävyydessään’ yllättäen, toisin kuin ’Lontoon mafian’ NWO, esimerkiksi siitä kuinka yksi puolue voi hallita maata ilman kansan kustannuksella tapahtuvaa väkisin toteutettua ja sairasta vallanhimoa. Kun lukee Stoddardin kirjan (se kannattaa lukea linkistä ennen kuin ottaa kantaa tähän kommenttiini)
  ”Into the Darkness”
  An Uncensored Report from Inside the Third Reich At War
  LOTHROP STODDARD • 1940 •
  https://www.unz.com/book/lothrop_stoddard__into-the-darkness/
  niin asiasta saa harvinaisen hyvän ja selvän kuvan: maa oli Puolueen vahvassa otteessa omaa parastaan rakentaen ja vailla imperialistista sota-kiihkoa ja tarvetta miehittää muita maita (vähän tai oikeastaan aika paljon kuten Kiina ja Venäjä tänään), mutta Nwo-mafian propaganda on syöttänyt valhetta tehden k-s Saksasta vain fasistisen syntipukin ja rasismin pesän.
  Tietenkin joidenkin mielestä se oli kaikkea tuota mutta he olivat niitä jotka ovat oikeuttaneet itsensä ylimmiksi ja tekemään mitä haluavat muista välittämättä. Heille kaikki yhteistä hyvää puolustavat rajat ja kuri on aina vain anti-liberalismia ja fasismia. Olemmeko yhä näiden suuruudenhullujen ’BB-apusten’ harjoittaman nwo-aivopesun uhreja?

  K-s puolue halusi – ainakin alkuun – vain pelastaa Saksan ww1 jälkeisestä tuhosta, saada takaisin siitä irti leikatut saksalaiset alueet, pitää oman rotunsa puhtaana ja jalostaa sitä maailmassa paremmin selviytyväksi tukemalla kansakunnan kannalta tärkeiden, arvokkaiden ja terveiden geenien lisääntymistä tiettyjen maan kehitykselle haitallisten, vahingollisten ja rikollisten vähemmistöjen kustannuksella.
  Miksi muu maailma koki tämän vain kielteisenä ja kristinuskon vastaisena kovuutena, jopa sivistyksen alasajona vaikka se lopulta oli tie, ehkä ainoa, joka nosti maan ’Versailles-eliitin’ mielivallan luomasta alennustilasta ja kaaoksesta? Miksei se antanut maan kehittää omaa kansallissosialismiaan vaan koki sen yksipuolisesti vain uhkana? Itse asiassa tuon ’V-eliitin’ oma toiminta oli kuitenkin raaempaa kun sen päämääränä oli tuhota Saksa ja edistää voitetun tuhoisan sodan jälkeen Euroopan kansallisvaltioiden hävittämistä EU:n avulla ja lopulta luoda koko maailman kattava oma nwo-tyrannia, josta näyttää kehittyvän paljon pahempi ja vaarallisempi fasismi kuin k-s:sta.

  Kirja kertoo kuinka on mahdollista yhdistää muille vaaraton isänmaallisuus, patriotismi, ja sosialismi kenenkään maan tai kansan olemassaoloa uhkaavalla tavalla. Voi kysyä jos jokainen kansa ja rotu keskittyisi omine enemmän tai vähemmän totalitaarisine tapoineen vain tähän samaan, ja nimenomaan vain tähän, niin nähtäisiinkö sotia tai raukkamaista muiden tuhoamista ja alistamista enää lainkaan?
  Aika näyttäisi kuka lopulta onnistuu parhaiten ja vetää pisimmän korren ja väärän tien valinneet joutuvat silloin ottamaan mallia paremmin menestyvistä ja tarkistamaan omia toimiaan olemassaolonsa turvaamiseksi kuten muutenkin on laita elämässä.
  Miksei tämä k-s resepti eri kehitys-variaatioineen (ei siis vain sellaisena kuin se toteutui H:n Saksassa) kelpaa nwo- ja BB-elitille? kun tosiasia näyttää olevan ettei ilman kuria ole järjestystä ja ilman järjestystä on tuhoisa kaaos. Miksi silti halutaan kaaosta ja painotetaan yksilön vapautta, sellaistakin joka mahdollistaa toisten tuhon? BB-eliitillä näyttäisi nyt olevan pelkkä ’oma lehmä ojassa’ tässä kaikessa?
  Ovatko muut tehneet saman havainnon vai olenko tehnyt väärän johtopäätöksen?

  • Kaikissa järjestelmissä pyritään siivoamaan ei-ideologiset ainekset (toisinajattelijat/toimijat ja ei-toivotut ilmiöt että tavat) pois, mikä pilaa systeemin kuin systeemin väkivallan ja ahdistuksen kautta.

   Suomi olisi olemukseltaan lähes paras apparaatti jos vain hyvävelikorruptio ja ällö suvakismi että uusliberaalimädätys saadaan kuritettua minimiin.

   Siis Suomi sillee hengenomaisesti tasa-arvon, ehdottoman sananvapauden, reiluuden, ihmissuojelun, eläinrakkauden ja suht’ puhtaan luonnon puolesta. Ei tietenkään olla vielä siinä mutta ei se ole mahdotontakaan. Eulta saa aina rahaa kunhan kehtaa kerjätä 😊
   Sampo ja Kalevala takaisin MFGA 🇫🇮☝🏼

   • Juurikin näin. Ei ole tietoa, kuinka aito eepos Kalevala on, mutta ei se ainakaan mikään tyrannian tai noituuden oppikirja ole. Teknologia ja velkaraha ovat vietelleet suomalaiset kauas pois hengellisiltä juuriltaan. Esi-isien haudoille kustaan lähes kirjaimellisesti ja jokainen perinne, hyvä tapa ja taito selviytyä pohjoisessa luonnossa halutaan ajaa alas.

    Paluuliikettäkin esiintyy, mutta se on toraisa. Osa haluaa päästä kokonaan eroon kristinuskosta, osa taas ei. Itselläni Kalevala ja Raamattu viihtyvät kirjahyllyssä vierekkäin kaikessa sovussa. Molemmat varmaankin ovat jatkossa kiellettyjen kirjojen listoilla. Tilalle laitetaan sitten tämä:

    https://www.amazon.com/s?k=klaus+scwab&ref=nb_sb_noss_2

  • Jos kuria ja järjestystä kaipaat, muuta Pohjois-Koreaan!

   Itse en ainakaan kaipailee mitään totalitaristista paskaa, jossa yksilön vapaudet on otettu pois jonkun kieron, hallitsevan eliitin toimesta.

   Kunnioitan myös sananvapautta, joka aina ensimmäiseksi tuhotaan näissä diktatuureissa!

   • Kommentti oli vastaus yllä olevalla Hunterin kommentille, jostain syystä vastaus vaihtoehto ei toimi oikein…

    • Musta Paviaani kirjoittaa, ettei kaipaa mitään totalitarista paskaa. Emme mekään kaipaa hänen haisevaa aivopaskaansa tänne. Pitäköön sen itse hyvänään.

     • Jos kommenttini ei miellytä, älä lue niitä!

      Vittuilua ja nimittelyä siedän tiettyyn rajaan asti, sen jälkeen seuraamuksista vastaat itse!!

   • Miten niin Pohjois-Koreaan? Mistä tiedät, mitä siellä on? Pohjois-Korea on CIAn lavastettu valtio ilman kansaa, jonka päämiehenä toimii iloisesti hymyilevä sarjakuvahahmo, joten feikkiä kaikki tyynni.

    Mun pointti on se, että ei pidä uskoa mihinkään, mitä lehdissä lukee kun maailmanlajuinen puppet-show on menossa. Iltapäivälehdillä ja Seiska-lehdellä on yksi huomattava ero; seiskassa on enemmän totuutta. Itse käännän ”median suoltamat valheet” yleisesti päinvastaisiksi, eli kysymys kuuluu: miksi tämä loppumaton ”Pohjois-Korealla on jo ihan aivan kohta ydinase” pelottelu, jonka ihmiset kaikessa naurettavuudessaan ottavat todesta? Ensiksikin, ydinase kuin myös ydinenergia on HOAX, mutta tärkeämpää on Pohjois-Korean yhteydessä pohdiskella sitä, miksi CIAn haltuunottama Pohjois-Korea on tiukasti eristetty…. mitä siellä on? Onko sinne kenties rakennettu upporikkaitten (feikki kuolleitten, kuten Kobe ystävineen) leikkikenttä, eräänlainen tulevaisuuden moderni yhteisö, jonne karvahattukansalla ei ole pienintäkään asiaa. Tuntuu varmasti kaukaa haetulta, mutta silti siinä voi olla enemmän totta kuin median meille syöttämissä valheissa.

   • Tiedättekö te itse asiassa kuka tai mikä on MUSTA PAAVI ? Musta paavi on mustakaapujen ylipäällikkö, ja kuuluu maailman vaikutusvaltaisimpiin henkilöihin. Vaikka näitä lainauksia karsastetaankin toimituksissa, niin asian selvittämiseksi laitan kuitenkin linkin, https://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus:
    Sen lisäksi lyhyt selonteko suomeksi, Musta Paavi, Black pope, on ”The Superior General of the Society of Jesus is the official title of the leader of the Society of Jesus – the Roman Catholic religious order which is also known as the Jesuits. General-Jesuit”, joka johtaa itseasiassa ”roomankirkon” balettia. Hän pitää silmallä valkoisen paavin tekemisiä, ja jos ei miellytä, the Black-Pope järjestelee valkoisen paavin eläkelöitymisen.

 16. Erinomainen tiivistys päätoimittajalta. Surulliseksi tekee se, että nykyistä megatrendiä tuskin mikään muuttaa ja mekin ajaudumme yhä etäämmälle kansanvaltaisesta järjestelmästä. Muodolliset demokratian kulissit tietenkin säilytetään kuten niin monessa muussakin maassa.

  Olemme siis jo nyt ajautuneet – kuten Esko Aho kovasti aikoinaan posmotti – tilanteeseen, ettei vaihtoehtoja ole. Demokratian irvikuva USA:n vaaleista näemme mihin se voi johtaa. Politiikanteko on enää viihdettä, kulissi, jonka taakse todelliset vallanpitäjät kätkeytyvät – röyhkeimmät eivät enää välitä tehdä sitäkään.

  Sotaa pukkaa, se on selvä, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa. Militarismi on nostanut päätään ja kilpavarustelu on kovassa vauhdissa. Pienenä esimerkkinä Vuoristo-Karabahin tilanne: hyvin varustautunut Azerbaidzan/Azerbaijan on päättänyt ottaa alueen hallintaansa. Ensin täytyy kuitenkin pohjustaa maaperä aggression taakse, ja tätä työtä media tekee kaikkialla ja kokoajan, samoin politrukit ja turvallisuuelimet, joiden työnä on pitää uhkakuvia esillä. Ihmiset on onnistuttu manipuloimaan jo hiljaisiksi ja rauhanliikkeissäkin ollaan kusi sukassa samalla, kun ydinaseet ovat tehneet uuden tulemisen.

  Toki sotakatastrofi ydintalvineen on vain yksi ihmiskuntaa uhkaavista tapahtumista. Pessimisti voisi sanoa, ettei lopulta ole väliä, miten se loppu tulee. Ihmiskunta tekee joka tapauksessa itsemurhaa, kuten Juice lauloi. Yrjö Kallisen kysymys, ”Elämmekö unessa?”, lienee saanut jo vastauksensa .

  • ”hmiskunta tekee joka tapauksessa itsemurhaa, kuten Juice lauloi.”
   Niin minustakin tai ihmiskunta antaa nwo-eliitin tuhota itsensä kun kansat antavat tuhota itsenäisyytensä ja sulautuvat globaalin kommunismin rattaiksi. Ainakaan vielä ei suurempaa vastarintaa löydy Euroopastakaan, vain idästä.
   Trumpiin on pantu toivo Usassa mutta… turhaan-ko? Onko Usakin jo hävinnyt pelin?
   Trump is all set to lose the election. To what extent can he be compared to Hitler in April 1945, cowering in his bunker at the end of WWII?
   So it’s touch and go for Donald Trump, it seems, the American crypto-Hitler who was apparently doing his best to revitalize the Third Reich and sneak it into America by the back door.
   A new Hitler, a man who can’t even remember the name of his opponent in the race to American totalitarianism, is in the driving seat and all set for victory.
   https://www.darkmoon.me/2020/election-2020-the-race-to-armageddon/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215787

   • Does the Presidential Election Matter?
    It’s Not Who Wins
    —It’s the Chaos, Stupid
    KEVIN BARRETT • NOVEMBER 1, 2020
    Will the 2020 elections change history? If they do, it won’t be because one or the other candidate won, but because they accelerated the polarization that brought down the American empire.

    Political partisans, including most of the mainstream media (MSM) are screaming from the rooftops that the fate of the known universe depends on the outcome of Trump v. Biden. The dominant anti-Trump MSM faction casts Trump as a new Hitler who has exterminated more than 200,000 Americans in a coronavirus holocaust. (Why not say six million and imprison anyone who disagrees?)
    https://www.unz.com/kbarrett/does-the-presidential-election-matter/

    Usa on halkaistu kahteen leiriin. Vaaleissa ja niitä seuraavassa kaaoksessa jossa sisällissotakin on mahdollinen nähdään kumpi voittaa.
    Jos Biden voittaa niin nwo-mafian ote vain tiukkenee ja maailma saa varautua valkoisen rodun ja kristinuskon tuhoon, ehkä nwo-fasismin lopulliseen voittoon.
    Jos liian kansallismieliseksi koettu Trump voittaa niin hän saanee syytteen ’hitlerismistä’, yrityksestä vastustaa tai hidastaa nwo-fasismin (marxilaisen kommunismin) voittoa … mutta ei siitä että hän on avustanut sionistien tuota fasismia tukevia hankkeita. Hmm..?
    Trump halutaan nähdä tai häneen on sijoitettu toiveita että hän puolustaisi maansa itsenäisyyttä ja patriotismia, sitä mitä Usa on joskus ollut, ja jotain jota Saksan kansallissosialistienkin voi nähdä omalla kiihkeällä tavallaan joskus puolustaneen. Siksikö hänet nyt leimataan — ja tuomitaan?
    Pian se nähdään.

 17. Toimitukselle kysymys: Saksassa on sensuuri päällä ja merkittäviltä toimijoilta on suljettu pääsy julkisuuteen kuten KenFM:ltä sekä jopa johtavilta epidemiologeilta kuten Sukharit Bhakdi. Briteissä Labourille nimmitettiin uusi pomo jolla on MI6 -suhde. Ensi töikseen hän laittoi edeltäjänsä Corbynin ulos puolueesta perusteena täysin keksitty antisemitismi.

  Jos sensuuri iskee Suomeen Vastavalkea voi olla vaikeuksissa ei artikkeleidensa vaan kommenttiensa takia. Niistä saadaan helposti tekosyy sivuston sulkemiselle. Yksi linja on juutalaishömppä jossa juutalaiset ovat kaiken pahan alku ja juuri. Parhaita juutalaisten arvostelijoita ovat juutalaiset itse: Norman Finkelstein, Ilan Pappe, Israel Shamir ja monet muut. He eivät kuitenkaan arvostele juutalaisia etnisyytensä takia vaan Israelin väkivaltaisen politiikan sekä Israelin lobbausvoiman takia. Eli faktapohjalta eikä mystiikan.

  Toinen haara on tämä Hitlerin ihailu. Saksassa Hitleriä ei ihaile edes uusoikeisto. Tämäkin taitaa olla jenkkiläistä tuontitavaraa, ettei vaan olisi itse Deep Staten oivallus. Mutta helppo tekosyy laittaa medialle sulku.

  • Uusnatsit ovat aina ihailleet häntä, ei siihen mitään Jenkkejä, tahi deep statea tarvita!
   Hitleriä ihailevat ne, jotka hänestä vähiten tietävät/ymmärtävät…

  • Tännekin pitäisi saada joku kommentori, joka on todistetusti juutalainen ja omaa täten laajennetun oikeuden arvostella juutalaisuutta, mikä meiltä kristityiltä on kielletty. Mutta juutalainen, jos tulet tänne, niin olepa tarkkana. Sensuuri ei armahda edes teitä. Olette vain suojakilpi maailman todellisille valtiaille. Muistakaa siis asemanne ja käyttäkää erityisvaltuuksianne harkitusti.

  • ”Parhaita juutalaisten arvostelijoita ovat juutalaiset itse: Norman Finkelstein, Ilan Pappe, Israel Shamir ja monet muut. ”
   Tuo on pesunkestävä totuus.
   Pitää todellakin muistaa että ’juutalaisilla’ (erittäin vaikeasti määriteltävä ryhmä, jonka esim. kansallissosialistit näkivät varsin epä-etnisenä ja jonkinlaisena ’geenisekoituksena’) on aina ollut omissa riveissään vahva iskuryhmä joka on heitä arvostellut.
   Tietysti kaiken tuon voi nähdä selvästi jo kristinuskon syntymisen kautta. Mitä muuta se oli kuin fariseuksia vastaan käytyä sotaa? Paavali (Saul) oli fariseus joka vainosi kristittyjä mutta kääntyi ja alkoi saarnata ja levittää Jeesuksen oppia ja siinä hänen panoksensa on kiistaton.
   Myös Hitlerin anti-semitismin suhteen olemme aivopestyjä, meillä taitaa olla väärä käsitys. Itse olen paljon luettuani päätynyt siihen että hän toisaalta vihasi sionisteja mutta toisaalta teki myös yhteistyötä ja halusi vain Saksan k-s politiikkaan sopeutumattomat pois maastaan.

   Alla olevan linkin artikkelissa oli kommentti 571:
   ”If anything, Hitler was quite pragmatic about Jews. Hence, they could become Honorary Aryans by special decree, and he kept Dr.Bloch, the attending physician of his dying mother in good memory. When he entered Linz in 1938, he inquired about Dr. Bloch: “And how is my good Dr. Bloch? If all Jews were like him, there wouldn’t be any anti-Semitism.” The Nuremberg Laws defined clearly who was counted as a Jew and who not. It is clear that Hitler didn’t look at Jewishness primarily as a race issue, but one of mentality. Hence, the further back the upbringing and being part of the Jewish world lay, the less having Jewish forebears counted.
   https://www.unz.com/article/hitler-answers-roosevelt/#comment-4253757
   ’My Patient, Hitler’
   A Memoir of Hitler’s Jewish Physician
   http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p27_bloch.html
   Eduard Bloch

 18. On syytä painottaa, että Vastavalkea ei tue eikä hyväksy kollektiivista syyllisyyttä keidenkään eikä minkään ilmiöiden osalta. Oli kyse sitten juutalaisista, saksalaisista tai keistä tahansa.

  On syytä välttää kiihkoilevaa sanankäyttöä; ”outojakin” mielipiteitä saa toki esittää, mutta ne tulee perustella rationaalisesti.

  Ylenmääräinen maailmanlopun ennustelu ei ole myöskään hyvää tai rakentavaa puhetta. Sitä ei ole myöskään missään tapauksessa kuoleman tai onnettomuuksien toivominen tai toivottaminen kanssakeskustelijoille tai kenellekään.

  Mielessä muhiva viha on syytä jalostaa myönteisiksi rakennusaineiksi.

  Vastavalkean kommentaattorit ovat pääosin valistunutta ja tervejärkistä väkeä. Pidetään jatkossakin keskustelun taso korkealla!

 19. Vastavalkean uutisten kommenttiosioissa onkin nykyisin lähes poikkeuksetta käynnissä juutalaisia vihaavien antisemiittien ja uusnatsien kokoontumisajot.

  • Kun pahuuden ytimeen mennään niin silloin ’juutalaisia’ (sionisteja, joka on varsin epä-etninen joukko josta kaikki eivät ole juutalaisia tai kryptoja) ei voi jättää rauhaan. Ja kun kyse ei ole etnisesti yhtenäisestä joukosta niin sen toimien arvostelu ei tarkoita minkään kansan kollektiivista syyllistämistä vaikka sionistit, joilla kuten asiaan paremmin perehtyneet sanovat ei itse asiassa ole juuri mitään tekemistä alkuperäisten hebrealaisten kanssa, niin haluavatkin asian ymmärtää koska se takaa heille työrauhan oman tyrannimaisen nwo-agendansa ajossa.
   Sitäkö pitäisi kunnioittaa ja vaieta? Sehän olisi totuuden pakoa. Hienoa kun VV ei tähän suostu.
   Kun meilläkin vasemmisto on selvästi sokeutunut ja alistunut globaalin marxilaisuuden velkaorjaksi niin ei sekään halua myöntää että on tuhoamassa maamme itsenäisyyden ja sellaisen demokraattisen sosialismin jota kansakin voisi olla mukana rakentamassa eikä salli itsensä arvostelua liittäessään maatamme nwo-mafian valtaan ja leimaa toimiensa arvostelun vihapuheeksi.

   • Älä nyt viitsi pitää meitä tyhminä Truth Hunter. Sinä hourit tuota juutalaisvastaista natsipropagandaasi, NWO-salaliittoteorioitasi ja putinismia jo silloin kun Janus Putkosen Verkkomedia.org – salaliittosivusto aloitti toimintansa. Kaikki tietää kyllä minkälainen juutalaisia vihaava hitleriläinen uusnatsi ja putinistinen fanaatikko sinä olet.

    • Noin surkea leimakirveiden lyöjä tuskin itsekään on puhdas pulmunen. Eli trollaat ja haluat aiheuttaa hämmennystä ja riitoja täällä. Paikkaat hyvin aateveljiäsi, joita nyt ”puolustat”. Nehän kylvävät riitaa kaikkialla ja pakottavat ihmiset poliittisesti korrektin ajattelun kahleisiin. Suomen sananvapaus on jo mennyttä ja nyt nämä, jotka edustavat ”oikeaoppista” ajattelua, tulevat vielä riekkumaan sananvapauden haudoille tai viimeisille takamaille. Nämä surkeat halveksittavat henkisesti orjuutetut pikkusielut, jotka, oih, ovat aina mielestään niin oikeassa, vaikka päässä ei olisi yhtään itse ajateltua ajatusta.

    • Suun soittajia ja räksyttäjiä aina löytyy, se on helpoin laji maailmassa. Sen näkee täälläkin.
     Eri mieltä oleminen ei ole paha asia, päinvastoin. Asiallista ja rakentavaa erimielisyyttä tarvitaan, ei itsetunnon vauriosta kertovaa ylimielistä ja omahyväistä muiden mollaamista.
     Totuuksia ei koskaan kuitenkaan ole kuin yksi kussakin asiassa. Siksi juuri se taho joka ei halua totuuden esiin murtautumista vainoaa niitä jotka sitä etsivät tai ovat jo löytäneet.
     —- Aika pahasti olet tuossa kommentissasi harhateillä. Pakko vähän oikaista.
     En kommentissani pidä ketään tyhmänä enkä ole hourinut natsipropagandaa missään aiemmin eivätkä sivustot joita luen ja tännekin linkitän houri sitä.
     Ja tuo viimeinen lause on ristiriitaisuudessaan käsittämätön:
     Eikö Putinin tukeminen (putinismi) merkitse sitä ettei voi olla juutalaisia vihaava ’hitleriläinen uusnatsi’ kun Putin ei vihaa juutalaisia?
     Eikä H:kään vihannut kuin sionisteja jotka yrittivät hajottaa hänen maataan. Etkö tiedä että hänen armeijassa palveli 150tuhatta juutalaista, muutamia ihan kenraalitasolla? Ja vain sellaisia vainottiin jotka eivät halunneet sopeutua maan tapoihin.

     • Matti Apusen CIA-linkin oikeistotrollitehdas ”hajoita- ja hallitse” -strategialla ajaa keskustelua taas sivuun. Taitaa olla taas yksi tärkeä ketju, kun se aiheuttaa tätä ”hyökkäilyä”.

    • Totuus kirvelee ja kun ei enään löydy perusteluja, eli opetettu sanasto ei riitä, niin solvaamalla ja leimaamalla uskollisimmat pyrkivät viellä hämäämään paljastumistansa.

    • Jessus mitä netin itkupillejä. Täällä loukkaannutaan ja uhriudutaan porukalla Hitleriä ihailevan uusnatsin ja trollin puolesta kun sitä aivan aiheesta ja oikein uusnatsiksi kutsutaan. Kasvattakaa neidit itsellenne edes jonkinlaiset pallit. 😂

  • Kun ihmiset huomaavat, että maassa asiat eivät ole hyvin, niin silloin alkaa ymmärrettävästi syyllisten tahojen etsintä. Paljon vaikutusvaltaa omaava eliittiporras joutuu tarkkailun alle. Länsimaailman johtavan maan eli USA:n valtarakenteita tutkivalle juutalaisten ja Israel-lobbyn näkyvyys ja kyseenalaistamaton vaikutusvalta iskee nopeasti silmään. Ilmiö on kiistämätön ja se liittyy lähihistorian hurjien tapahtumien vyöryyn.

   Huonolaatuisessa valtarakenteiden tarkkailussa lähdetään liian nopeasti kollektiivisen syyllistämisen linjoille. Nykyaikana kenenkään ei pitäisi sortua sellaiseen. Se on myös tehotonta, koska sitä vastaan on ihan aiheellisesti rakennettu rotusortoa vastustava suojamekanismi. Mutta myös tätä suojamekanismia voidaan käyttää väärin. Ollaan ajauduttu tilanteeseen, että esimerkiksi suomalaista etnisyyttä ei saa puolustaa muita etnisyyksiä vastaan. Suomalaisten päälle yritetään saattaa kollektiivista syyllisyyttä historian tapahtumista, joihin he eivät ole olleet osallisia. Historialla pelataan omien intressien mukaisesti ja nykyisten valtarakenteiden asentoa horjuttavat revisionistiset tulkinnat pyritään estämään jopa julistamalla ne rikolliseksi. Jos Suomessa olisi lähdetty tälle tielle Saksan mallin mukaisesti, niin kenties Väinö Linna olisi heitetty vankilaan ja kirjat viskattu roviolle, koska hän kyseenalaisti tai laajensi valitsevia narratiiveja sekä kansalaissodasta että jatkosodasta.

   Ilmaisunvapauden rajoittaminen poliittisesti vaikutusvaltaisten piirien vainon pelossa on aina tuhoon johtava tie ja se alkaa aina ensin pienin askelin. Kaltevan pinnan teoria pätee kaikessa ja erityisesti nykyisessä kulttuurisodassa, jossa vanha Suomi halutaan hävittää pois maailmanlaajuisen teknologisen kommunismin tieltä.

 20. Patriootin ei tarvitse puolustaa omaa etnisyyttään muita vastaan mutta saa olla siitä ylpeä. Patriootti puolustaa omaa maataan eikä se puolustaminen suuntaudu ketään vastaan. Nationalisti taas pyrkii vastkkain asetteluun ja sitä kautta hyötymään muiden kustannuksella. Piilonationalisteja maa on täynnä joskin he ovat pudonneet ajan rattailta ja kuvittelevat globalismin hyödyttävän heidän nationalismiaan.

  Tässä on meikämanneilla ongelma. Suomeen ei voisi kuvitella Anders Tegnelliä. Mies joka seisoo vakaumuksensa takana ja on valmis kantamaan siitä vastuun. Ja jolle myös muu yhteiskunta antaa mahdollisuuden tehdä sen.

  Pitää vahvistaa tätä legendaarisen heikkoa itsetuntoa uskaltamalla myöntää omat virheet. Sen jälkeen jää uusille ansiolle yhä enemmän tilaa.Voisi aloittaa kontrafaktuaalisella historian pohdinnalla. Lähtökohtana olisi Suomen itsenäisyyden neljä sotaa. Neljä sotaa ja neljä virhettä. Kaikki olisi pitänyt jättää käymättä, oltaisiin ihan eri maailmassa. Vaan kun ei virheitä saa myöntää niin ”eliitti” jatkaa entiseen malliin, sankarikansan johtajina ja kansa komppaa. Kuljetaan kohti seuraavaa yhteentörmäystä.

  • Hyvin sanot. Vain omat virheet analysoimalla ja myöntämällä itsetunto ja viisaus kasvavat. Ei ole oikotietä.
   Narsistit (ja Imperiumit) toimivat aina päinvastoin ja siksi lyövät päänsä seinään.

 21. Isäntämaasopimuksen mukaan Suomen sotavoimat alistetaan Naton komentoon ja Suomi auttaa Natoa kaikin keinoin sen kaikissa operaatioissa täältä käsin.
  Metsäsodan osaajina joukkomme pääsevät etulinjaan ja erään kenraalimme mukaan parasta mitä sotilaalle voi tapahtua on kuolla etulinjassa maansa puolesta.

  • Ei pidä paikkaansa!

   Suomi solmi 4.9.2014 Naton kanssa ns. isäntämaasopimuksen (Memorandum of Understanding regarding the Provision of Host Nation Support for the Execution of NATO Operations (MOU)). Sopimus päätyi Suomen säädöskokoelman sopimussarjaan (SopS 82/2014) Naton kanssa tehdyksi isäntämaatukea koskevaksi yhteisymmärryspöytäkirjaksi.

   Epämuodollisempi yhteisymmärrysasiakirja tarkoittaa käytännössä, että sitä ei voida rekisteröidä YK:ssa peruskirjan 102 artiklan tarkoittamana valtiosopimuksena. Mikä puolestaan tarkoittaa, että sopimus ei pakota Suomea mihinkään, eli ei vaikuta Suomen suvereniteettiin edes kriisitilanteissa.

   Isäntämaasopimukseen on kirjattu kohtaan 3(5) juridinen perustelu sille, että Suomeen saa tulla Naton tai sen jäsenmaiden joukkoja vain Suomen kutsusta: ”Tämän pöytäkirjan määräyksiä sovelletaan rauhan, poikkeusolojen, kriisien ja konfliktien aikana tai kansainvälien jännitystilan aikana siten kuin isäntämaan ja Naton asianomaiset viranomaiset yhdessä päättävät.”

   Suomi ei myöskään salli pysyviä amerikkalaistaistelijoiden läsnäoloa Suomessa!

 22. Ron Unz ei turhaan ole Paul C Robertsin suosikki Usan tulevaksi presidentiksi … ja täytyy myöntää että onhan se kannatettava ajatus
  https://www.paulcraigroberts.org
  Liittyen huomiseen vaaliin
  Nyt yksi suosituimmista toimittajista vainon kohteena.
  Unz kertoo kuinka Glenn Greenwald on pantu ahtaalle ja hänen pitkä artikkelinsa joka kertoo Bidenin ympärillä pyörivästä korruptio skandaalista on sensuroitu.
  Unz vertaa miehen kohtaloa Assangen kohtaloon vaikkei hän ainakaan vielä ole telkien takana kuten A.
  Glenn Greenwald Escapes His $100 Million Webzine
  RON UNZ • NOVEMBER 1, 2020
  Several years ago during the height of the Edward Snowden/NSA spying scandal, Glenn Greenwald was sometimes described as the world’s most famous journalist. I think that characterization was probably correct, at least if we exclude Julian Assange from consideration.
  … Late last week Greenwald announced his resignation from The Intercept, explaining that the top editorial staff had repeatedly blocked him from publishing his lengthy article analyzing the huge corruption-scandal now swirling around Democratic Presidential candidate Joe Biden.
  … Julian Assange may soon be spending the rest of his life in a small prison cell, and compared to that outcome Greenwald’s humiliating treatment is a mere bagatelle, but both figures fell from ideological grace for similar reasons.
  … Although Greenwald remains left-liberal in his personal views, his staunch refusal to avert his eyes from the flagrant political and media corruption on his side of the aisle has provoked deep resentments among his one-time ideological admirers.
  … Indeed, I would argue that much of my entire American Pravda series falls into this same category. And if our mainsteam media and Internet gatekeepers can so easily censor and ignore an important New York Post article in the heat of a presidential campaign, sensible people must surely recognize that many other important things may also have been censored and ignored in the past.
  https://www.unz.com/announcement/glenn-greenwald-escapes-his-100-million-webzine/

  Uhkaako sama kohtalo pian Unz-sivustoakin? … yhtä parhaimmista mitä totuuden esiin kaivajiin tulee
  According to the Anti-Defamation League (ADL) in 2014, the webzine is an ”outlet for certain writers to attack Israel and Jews”.[22] It has also been described as ”an alternative conservative website”,[30] and ”a mix of far-right and far-left anti-Semitic crackpottery”.[29]
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Unz

  BEING RON UNZ… Unz kertoo itsestään linkin artikkelissa
  Unz doesn‘t own a newspaper, but he’s bent new technology to his uses, creating a modern megaphone for his views.
  Unz is driven — ”very focused“ is the phrase he uses as though it were a mantra. He‘s passed through a plethora of identities already: physics whiz, ancient-history scholar, high-tech entrepreneur, and only then conservative reformer. He’s given up his life as a businessman and a fortune of several million dollars to work at politics full time, animated by the somewhat naive belief that sheer braininess (his IQ was once tested at 214, he says) can solve intractable social problems.
  He‘s profoundly conservative on taxes, crime and welfare, but also out of step with conservatives in manifold ways: He’s pro-immigrant but anti-multicultural; anti-voucher in pro-voucher times; anti-abortion but nondogmatic, framing his position as a ”personal view“; a free trader who is sanguine about China; an unreligious person among followers who root their politics in religious fervor; a right-wing activist driven only marginally by concern about gays and guns.
  He has agreed today to discuss his past…
  https://www.laweekly.com/being-ron-unz/
  http://www.ronunz.org/summary-biography/

  • Eikö yksinkertainen asia mene jakeluun? Eikö sinulle juuri äsken teroitettu USEAAN KERTAAN että Vastavalkea on suomenkielinen, mutta taasko lähti mopo käsistä?

   • Unohdinko jesuiitat, sinun lempilapsesi, vai miksi noin kova hyökkäys?
    Jokainen täyspäinen kyllä ymmärtää mitä sanoin tuossa kommentissa ihan suomen kielellä.
    Ron Unzin elämästä kertova artikkeli on tarkoitettu vain engl. ymmärtäville.
    Ehkä olet vähän väärä henkilö minua muistuttamaan vieraan kielen käytöstä kun itse olet tänne komm.palstalle kirjoittanut valtavan määrän englantia.

 23. Mustalle Paaville (MP) muutama kommentti:

  ”Yhteisymmärryspöytäkirja” on semanttista kikkailua ja siinä mielessä hölynpölyä. Yhteisymmärrys arkikielessä tarkoittaa samaa mieltä olemista, eli siis sopimista.

  Säädöskokoelmaan se on viety siksi, että sille saataisiin mahdollisimman vahva status ja legitimiteetti.

  Vaikka näin onkin vältetty sopimuksen kirjaaminen YK-tasolla, kaikki toiminta asian ympärillä (sotaharjoitukset, Naton koneiden lennot Suomen ilmatilassa jne) viittaa sopimuksen tiukkaan soveltamiseen. Näin siis sektoria hallitsevan poliittisen eliitin (presidentti, ulkoministeri jne) osalta. Toisin sanoen luotetaan siihen, että ”tilanteen ollessa päällä” valmiiksi neuvoteltu sopimus solahtaa ikään kuin itsestään käyttöön.

  MP: ”Isäntämaasopimukseen on kirjattu kohtaan 3(5) juridinen perustelu sille, että Suomeen saa tulla Naton tai sen jäsenmaiden joukkoja vain Suomen kutsusta: ”Tämän pöytäkirjan määräyksiä sovelletaan rauhan, poikkeusolojen, kriisien ja konfliktien aikana tai kansainvälien jännitystilan aikana siten kuin isäntämaan ja Naton asianomaiset viranomaiset yhdessä päättävät.”

  Tämäkin semanttinen kieputus väittää lainaamansa sopimustekstin osan osoittavan, että ”… Suomeen saa tulla Naton tai sen jäsenmaiden joukkoja vain Suomen kutsusta”.

  Näinhän tekstissä EI sanota, vaan ”… siten kuin isäntämaan ja Naton asianomaiset viranomaiset YHDESSÄ päättävät.” Siis yhdessä, EI Suomi yksin.

  Lisäksi on huomattava oleellinen asia, jonka älykkäimmät (mm. Pentti Sainio) ovat huomanneet: sopimuksen allekirjoittajina on Suomen lisäksi KAKSI Natoa edustavaa orgaania. Eli kun ”isäntämaan [Suomi] ja Naton asianomaiset viranomaiset YHDESSÄ päättävät”, ”yhteinen päätös” syntyy saletisti vähintään äänin 2 – 1 Naton haluamalla tavalla.

  MP: ”Suomi ei myöskään salli pysyviä amerikkalaistaistelijoiden läsnäoloa Suomessa!”

  Tämäkin on pelkkä semanttiskosmeettinen muka-argumentti; nykyoloissa puhutaan joukkojen ja aseiden siirron osalta vähimmillään tunneista. Naton noin 800 sotilastukikohtaa eri puolilla palloa mahdollistaa melkoisen joustavan joukkojen ja aseiden liikuttelun.

  Sopimus ei sitä paitsi kiellä vaikkapa ydinaseiden sijoittamista Suomeen, kuten Ruotsi kieltää vastaavassa omassa sopimuksessaan Ruotsin osalta.

  Itse olen yhä vahvemmin kallistumassa sille kannalle, että koko Naton isäntämaasopimusprosessin osalta tulee suorittaa valtiorikosoikeudellinen tutkimus, jossa selvitetään eri toimijoiden (presidentti, ulkoministeri, puolustusministeri, puolustusvoimien komentaja, oikeuskansleri jne) toimien perustuslainmukaisuus. Jo eduskunnan arvovallan palauttamisen kannalta tämä on välttämätöntä.

  • Jäitä hattuun Tauno!

   Tuo sopimus on ainoastaan poliittinen, ei valtiosopimus, joka sitoisi tiukasti Suomea. Itse asiassa vaikka Suomi olisi Naton täysjäsen, olisi silti pelivaraa olemassa, kuten Naton Libyan operaation kohdalla nähtiin. Osa silloisista Nato-maista kieltäytyi lähtemästä mukaan siihen, vaikka Naton johto yritti painostaa siihen.
   Eri asia tietenkin, jos Venäjä, tai jokin muu valtio hyökkäisi suoraan Nato-maan kimppuun.

   Tottakai toimimisesta sopimuksen puitteissa sovitaan yhdessä, olisihan nyt ennenkuulumatonta, jos Suomi yrittäisi käskeä Naton maahansa heiltä kysymättä, tahi Nato vain rynnisi Suomeen kysymättä meiltä mitään!??
   Johan sen sanoo jo tuo nimi ”Yhteisymmärryspöytäkirja”. Kuitenkin pöytäkirja ei velvoita kumpaakaan osapuolta antamaan tai vastaanottamaan apua ja joukkoja.

   Isäntämaasopimuksen allekirjoittivat Naton Walesin huippukokouksen yhteydessä Suomen puolesta puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg ja Naton puolesta sen Euroopan-joukkojen komentaja Philip M. Breedlove, sekä Ruotsin puolesta sen hyväksyi armeijan komentaja Sverker Göranson. En näe tuossa mitään hämärää, kuvaamaasi ikäänkuin salaliittoa Suomen päänmenoksi, että Suomen oma tahto voitaisiin sivuuttaa yhteisellä päätöksellä?

   Sanoit: ”Sopimus ei sitä paitsi kiellä vaikkapa ydinaseiden sijoittamista Suomeen, kuten Ruotsi kieltää vastaavassa omassa sopimuksessaan Ruotsin osalta”

   Ydinaseita on täysin turha ottaa tähän keskusteluun mukaan!
   Ensinnäkin meillä on itäinen naapuri, joka on edelleen maailman suurin ydinasemahti. Nato tietää tämän, eikä varmasti tästä johtuen suunnittele sinne hyökkäävänsä. Perinteisessä sodankäynnissä Venäjä jäisi pian alakynteen, joten heidän olisi käytännössä pakko turvautua ydinaseisiinsa, kuten heidän ydinaseisiin liittyvä doktriini antaa luvan, ydinaseilla toteutettuun puolustukselliseen ensi-iskuun!
   Toiseksi me emme varmuudella tiedä, onko Ruotsilla mahdollisesti jo hallussaan pienikokoinen/pienikokoisia taktisia ydinaseita. Jos on(kuten itse uskon) he eivät ikinä huutele siitä julkisesti. Ruotsalaiset osaavat tämän pelin, kuten tekivät jo talvisodan aikoihin, kun esittivät muulle maailmalle puolueetonta, vaikka olivat faktisesti sodan osapuoli sotien Suomen(myös varustaen Suomea) kanssa ryssää vastaan!

   Ydinaseista puhuttaessa suurimmalle osalle ihmisistä tulee ensiksi mieleen megatonniluokan, kylmänsodanaikaiset superpommit. Nykyään trendi on kuitenkin se, että näistä ollaan lähes kokonaan/suurelta osin luopumassa, ja tilalle tulee pienikokoiset taktiset ydinaseet, ydinlatauksella varustetut penetratorit, pienet, moderneilla materiaaleilla/toimintaperiaatteilla toimivat neutronipommit ym.
   Valitettavasti Bushin aikakaudella Yhdysvallat ”testasi” ja käytti edelläkuvattuja aseita sekä Irakissa, että Afganistanissa, ja kuten voimme todeta, ilman kovinkaan suuria ympäristövaikutuksia.

   Olen sitä mieltä, että Naton isäntämaasopimuksesta meuhkaaminen on täysin turhaa. Nato/Suomi EI OLE hyökkäämässä Venäjälle, ei nyt, eikä tulevaisuudessa!
   Venäjällä on edelleen valtava sotilaallinen ylivoima Suomeen nähden, varsinkin helvetinmoisen ohjusarsenaalinsa vuoksi. Venäjä kykenisi tarvittessa pommittamaan risteily/ballistisillaohjuksilla muutamassa tunnissa koko Suomen maanpäällisen infran täysin paskaksi, vaikka käytetyt räjähteet olisivatkin konventionaalisia!

   On yhdentekevää sotilaallisen voiman suhteen, hankkiiko Suomi 60 F-35 hävittäjää, vaiko 200 F-35 hävittäjää. Se ei estä Venäjää käyttämästä tuhoisaa ohjus arsenaaliansa. Venäläiset tietävät tämän itsekin, ja juuri tästä syystä Venäjän mölinään Suomen asehankintoihin nähden ja harjoitteluun nähden tulisi suhtautua maltilla. Se on vain heidän tapansa keskustella.

   Itse en kannata Natojäsenyyttä, ja pidän F-35 hankintaa(mikäli toteutuu) täysin turhana, koska se ei merkittävästi paranna Suomen puolustuskykyä! Jotta F-35:stä saataisiin täysi hyöty irti, pitäisi niiden lisäksi hankkia varsinaiset taistelu/tuhoamistehtäviin tarkoitetut koneet, kuten Jenkien nykyisessä F-35:siin liittyvässä ilmasodan strategiassa on.
   Ongelma on myös vieläkin uskottavan/tehokkaan ilmatorjunnan puute.

   Jos äärimmäisen tehokkaista puolustusaseista puhutaan, on risteilyohjukset nykyisessä sodankäynnissä täysin välttämätön. Päivän selvää on, että tulevaisuudessa myös Suomi joutuu takuuvarmasti pohtimaan kyseisten asejärjestelmien hankkimista. Millään muilla asejärjestelmällä ei pystytä niin suureen vaikutukseen, hyökkäävää vihollista vastaan, kuin risteilyohjuksilla(myös ballistiset ohjukset), joiden torjuminen parhaimmillakin järjestelmillä, on äärimmäisen vaikeaa! Jos unohdetaan nuo suurikokoiset ballistiset ohjukset, ovat kuitenkin huomattavasti pienemmät ja halvemmat risteilyohjukset takuuvarmasti tulevaisuudessa hankittavien/mietittävien aseiden listalla.

   Niiden pelote vaikutin on valtavan suuri, ja kuka tahansa hyökkäävä osapuoli, joutuu kyllä moneen kertaan miettimään, kannattaako sotaa aloittaa.
   Iranin esimerkki on tästä tuorein…

 24. Näinkö vanha USA jää historiaan … vallan maassa ottaneet nwo-sionistit ja v-muurarit (’protokollamiehet’) jotka rakentavat (maan kristittyjen sionistien tuella) Israel-imperiumia ja joiden raamatullinen yhteys Palestiinaan on kyseenalaistettu, myös geneettisin tutkimuksin.
  Näin rahan pakanallinen mahti on nujertanut sen Usan, joka joskus perustettiin esikuvaksi muulle maailmalle ja ne ’juutalaiset’ isänmaattomat miljardööri-oligarkit, joille rahasta on tullut isänmaa ja uskonnon korvaava palvottu jumala jolle – siltä nyt näyttää – ihmiskunta aiotaan uhrata, näyttävät ottavan uuden tärkeän voiton koko maailman valloitus hankkeessaan
  Israel Wins U.S. Election
  Congress and White House work together to reward the Jewish state
  PHILIP GIRALDI • NOVEMBER 3, 2020
  The U.S. election will end today, more or less, and we Americans will suffer another four years of putting up with serial nonsense out of a White House and Congress that could care less about us no matter who is elected. Whether the party where everything changes or the party where everything remains the same wins the inevitable result will be further aggrandizement of authoritarian power combined with increased distancing of government from the people who are ruled.
  _____Yhdysvaltain vaalit päättyvät tänään … ja me amerikkalaiset kärsimme vielä neljä vuotta sietämällä sarjahölynpölyä Valkoisesta talosta ja kongressista, joka tuskin voisi välittää meistä vähemmän riippumatta siitä, kuka valitaan. Riippumatta siitä voittaako puolue, joka muuttaa kaiken, vai puolue, joka pitää kaiken ennallaan, tulos on autoritaarisen vallan lisääntyminen yhdessä hallituksen lisääntyneen etäisyyden kanssa hallituista ihmisistä.

  Kaiken synkkyyden keskellä on kuitenkin yksi suuri menestystarina …. Israel saattaa olla todellinen kiistaton voittaja vuoden 2020 vaaleissa, vaikka se ei ollut äänestyslipussa ja tuskin mainittiin lainkaan kampanjan aikana.
  Juutalaiset miljardöörit, joilla on läheiset siteet Israeliin, ovat saaneet kaksi suurta puoluetta haltuunsa … Todellisuudessa Yhdysvalloista on tullut Israelin (sionismin) narttu, ja tuskin on poliitikkoja tai toimittajia, joilla on rohkeutta sanoa niin.
  Kongressia ja tiedotusvälineitä on korruptoinut Israelin aulasta tuleva raha, … ne eivät voi tehdä tarpeeksi tyydyttääkseen Amerikan hallitsijoita Jerusalemissa. Ja niille, jotka eivät anna periksi rahalle, on aina olemassa uhkailua, uran päättäviä syytöksiä holokaustin kieltämisestä ja antisemitismistä.
  Kaikki on suunniteltu tuottamaan yksi tulos: kuka voittaa Yhdysvaltain vaaleissa, sillä ei ole väliä niin kauan kuin Israel saa mitä haluaa. Ja se saa melkein aina mitä haluaa.

  Amidst all the gloom, however, there is one great success story…. Israel might be the true undisputed winner in the 2020 election even though it was not on the ballot and was hardly mentioned at all during the campaign.
  Jewish billionaires with close ties to Israel have been courted by the two major parties, both to come up with contributions and to urge their friends in the oligarch club and media to also respond favorably.
  … In truth, the United States has become Israel’s bitch and there is hardly a politician or journalist who has the courage to say so. Congress and the media have been so corrupted by money emanating from the Israeli lobby that they cannot do enough to satisfy America’s rulers in Jerusalem. And for those who do not succumb to the money there is always intimidation, career-ending weaponized accusations of holocaust-denial and anti-Semitism. It is all designed to produce one result: whoever wins in American elections doesn’t matter as long as Israel gets what it wants. And it almost always gets what it wants.
  https://www.unz.com/pgiraldi/israel-wins-u-s-election/

  • ”And for those who do not succumb to the money there is always intimidation, career-ending weaponized accusations of holocaust-denial and anti-Semitism. It is all designed to produce one result: whoever wins in American elections doesn’t matter as long as Israel gets what it wants. And it almost always gets what it wants.”
   Myös tämä sivusto välittää meille saman PG:n artikkelin Israel Wins U.S. Election
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216064
   G. Atzmon on usein tuonut esiin kuinka hänestä Israel tänään toimii kuin kansallissosialistinen Saksa aikoinaan ja siten täyttää totalitarismin kriteerit viimeisen päälle.
   ’Me kaikki olemme palestiinalaisia’ kun nwo-mafia rakentaa Israel-imperiumia, hän sanoo.
   Täällä palstalla kuitenkin monet näkevät k-s Saksan enemmän totalitaariisena ja tuomittavana kuin tämän päivän Israelin jolle sallitaan kaikki mikä k-s Saksalta kielletään. Jonkinlaisen sokeuden ja epäreiluuden vallassa näyttäisivät elävän ne ’apuset’ ja BB-kerhon väki joka niin innokkaasti nwo-mafian totalitaarista ja kommunistista maailman valloitus agendaa tukee ja ajaa.

 25. Kiitos kommentista.

  MP: ”Tuo sopimus on ainoastaan poliittinen, ei valtiosopimus, joka sitoisi tiukasti Suomea.”

  Kaikki valtioiden väliset sopimukset — siis valtiosopimukset — ovat poliittisia. Suollat edelleen semanttista soopaa; ei määre ”poliittinen” erota millään tavoin isäntämaasopimusta muista valtiosopimuksista. Jotkut ovat tarjoilleet tässä yhteydessä määrettä ”tekninen asiakirja” (juuri erotuksena poliittisesta!); sen suhteen on sanottava samaa eli pelkkää semanttista sekasotkua.

  MP: ”…tahi Nato vain rynnisi Suomeen kysymättä meiltä mitään!??”

  Hiukan lapsellinen argumentti, kun tiedetään että Naton johtovaltio USA on ”rynninyt sisään” moniin valtioihin kysymättä niiltä lupaa. Sekin ainoa kerta, jolloin oli päästy kaikkien Naton jäsenvaltioiden kesken sopuun Artikla 5:n käytöstä eli hyökkäyksestä Afganistaniin, USA parin perskärpäsvaltion kanssa teki oharin ja hyökkäsi ilman muita.

  Tähän ”yhteiseen päättämiseen” liittyen sopimuksen kirjaushan on tämä: ”… isäntämaan ja Naton asianomaiset viranomaiset yhdessä päättävät.” Siinähän puhutaan ”asianomaisista viranomaisista”, ei poliittisista päättäjistä. Sopimuksen ideahan onkin, että päätökset sen soveltamisesta tehdään mahdollisimman alhaisella tasolla. Itse olen joskus irvaillut, riittäisikö Suomen osalta päättäjäksi puolustusministeriön siivooja?

  Itse allekirjoituksen osalta on esitetty perusteltu kysymys, voiko sellaista allekirjoittaa Suomen puolesta puolustusvoimien komentaja? Nythän siellä oli valvomassa itse presidenttikin; mitä jos komentaja saisi päähänsä allekirjoitella sopimuksia sinne sun tänne. Tämäkin kuuluu valtiorikosoikeudellisessa tutkinnassa selvitettäviin asioihin.

  Minulla ei ole tiedossa, miten näistä asioista on esim. sotaharjoitusten osalta sovittu. Julkisuudessa on jäänyt tästä asiasta varsin epämääräinen kuva.

  Näyttää siltä, että olemme samaa mieltä itse ajankohtaisesta perusasiasta eli hävittäjien hankinnasta. Ne ovat todellakin potentiaalisrsti turhaa tuhoutuvaa romua, juurikin mainitsemiesi taktisten pienpommien osumisen myötä.

  Monet todelliset sodankäynnin asiantuntijat (mm. Vastavalkeassakin) ovat ilmaisseet kantanaan, että Suomen tulisi panostaa maasta-ammuttavaan ilmatorjuntaan. Se on aina luonteeltaan puolustuksellista, mikä takaa vapautumisen syytteistä hyökkäyssotaan.

  Vastavalkea tulee jatkamaan tätä keskustelua omissa artikkeleissaan.

  Minulla ei ole hattua, enkä tarvitse jäitäkään. Pohjoinen sijaintini on luonut riittävät edellytykset viileälle ajattelulle.

  • En käy kinaamaan kanssasi tästä asiasta, jota selvästi tulkitsemme eri tavalla!

   Palaan vielä tuohon lentokoneiden hankintaan.
   F-35 on varmasti yksi maailman parhaista tiedusteluun, vihollisen tarkkaan sensoroimiseen ja pienempiin sotilaallisiin iskuihin kykenevä moderni hävittäjä.

   Ongelma Suomen kohdalla on se, että Suomella ei ole samanlaisia resursseja ilmavoimissa käytössä, kuin Jenkeillä, jotka voivat käyttää kyseistä konetyyppiä parhaalla mahdollisella tavalla.

   Suomen pitäisi hankkia vähemmän näitä koneita ja lisäksi hankkia raskaampia taistelukoneita varsinaisiin taistelu/tuhoamistehtäviin!

   Muuten käy niin, että ilmavoimillamme on tulevaisuudessa pelkästään F-35:sen kaltaisia tiedustelu/sensorointi/tulenosoitus-koneita, jotka eivät täysillä stealth-ominaisuuksilla kykene kuin pieniin täsmäiskuihin.

   Näin tapahtuessaan ilmavoimiemme merkitys sodankäynnin kannalta vain kutistuu, ja pirun kalliiksi tuleva hanke syö väkisinkin varoja muilta aselajeilta!

   Tästä syystä en kannata F-35:sen hankkimista, hyöty ei tule koskaan vastaamaan hankkeeseen laitettuja rahoja.

   No, aika näyttää mihin ratkaisuun päätyvät…

   • Musta Paavi: ”En käy kinaamaan kanssasi tästä asiasta, jota selvästi tulkitsemme eri tavalla!”

    Esitin omat tulkintani erittäinkin perusteellisesti ja perustellusti sopimuksen tekstiin pohjautuen.

    Sinä puolestasi sorruit jatkuvasti semanttisiin eli sanojen merkityssisältöihin liittyviin kikkailuihin, joilla ei ole todellisuuspohjaa. Esimerkkinä juuri ”Suomi päättää” kun sopimuksessa selvästi sanotaan että ”päätetään yhdessä”.

    Ilmeisesti jakelussa on ollut sopimuksesta CIA:n tulkintaopas; näitä sekoseko-tulkintoja näkee somessa jatkuvasti.

    Tällainen ”CIA-tulkinta” pyrkii rauhoitteleman kansalaisia vähättelemällä sopimuksen merkitystä, vääristelemällä sen sopimuskohtien velvottavuutta sekä häivyttämällää oleelliset kohdat. Todellisuus astuu esiin sitten, kun tositilanteessa oikeasti tulkitaan sopimusta. Tämä ilmiöhän on perin tuttu esim. vakuutussopimuksista, joissa on se kuuluisa ”pieni präntti”.

    Siksikin tarvitaan kipeästi valtiorikosoikeudellinen tutkimus sopimuksen sisällön tulkitsemisesta (kuten sen syntyprosessistakin) todellisen kuvan saamiseksi asiasta.

    Kun tätä CIA-tulkintaa todella on viljelty laajasti eri tahoilla, vaarana on juurkin se, että tositilanteen tullessa se otetaan vallassas olevan poliittisen ja sotilaseliitin toimesta käyttöön. Juuri sitäkin jokin Matti Apusen istuttaminen Ylen hallituksen johtoon palvelee.

    • Tauno, siinä ei edelleenkään ole mitään väärää, pelättävää, tahi minkäänlaista salaliittoa, siinä ”yhdessä päättämisessä”. Näinhän valtiot aina tekevät, kun kyse on sotaharjoituksista, tahi yhteistä vihollista vastaan sotimisesta!

     Suomi ei ole hyökkäämässä Venäjälle, eikä myöskään Nato/Usa, joten nuku rauhassa yösi, ydinsota ei ala ensi tiistaina!

     • Nukun edelleenkin yöni rauhassa, kuten olen suhteessa väitettyyn Venäjä-uhkaan nukkunut aina.

      Sinun USA/Nato-pohjainen missiosi sen sijaan perustuu juurikin tällä Venäjä-uhkalla pelotteluun. Siksi (vai miksi?) tarvitaan tehokkaampia tuhoamisaseita.

      Suomi ei todellakaan ole hyökkäämässä Venäjälle, mikäli täällä säilyy demokratia ja kansa saa asiasta päättää. Samoin, Suomi ei ole liittymässä Natoon; vain 20 prosentin hourupäinen kansanosa (eli lähinnä kokoomuslaiset) näin ajattelee.

      Sen sijaan Suomea on nykyisen johtoeliitin (Sauli Niinistö et co) toimesta ajettu yhä tiiviimmin Naton kylkeen (vastoin kansan valtaenemmistön ilmaisemaa tahtoa), ja Suomea ollaan nyt varustamassa (mm. hävittäjähankinnoin) Naton globaaliarmeijan koillissiiveksi ja sillanpääasemaksi hyökkäykseen Venäjälle jos siihen otollinen tilaisuus joskus aukeaisi. Välitavoitteeksi riittää Venäjän kaikinpuolinen heikentäminen.

      Ja tätähän tukee suomalaisen valtamedian (CIA-USAn rinnalla) käymä infosota, jonka infosodanjohtoon Ylen osalta Matti Apunen nyt virallisestikin tulee asettumaan.

     • Suomi tarvitsee tarpeeksi uskottavan puolustuksen, riittävästi ruutia, että hinta Suomen mahdollisesta miehittämisestä on tarpeeksi kova. Näin Suomessa on puolustuksen suhteen aina ajateltu.

      Minulla ei ole mitään Nato-missiota, johan olen jo monesti todennut, että en kannata siihen liittymistä!
      En ole myöskään peloitellut Venäjän uhalla, vaan todennut ainoastaan faktat, että Venäjä on edelleenkin maailman suurin ydinasevaltio, ja kykenee tarvittaessa lamauttamaan risteily/ballistisilla ohjuksilla Suomen infran.
      Ei se ole peloittelua, vaan kylmien tosiasioiden esittämistä…

     • Et kannata Natoon liittymistä, mutta kannatat Naton isäntämaasopimusta jonka falskia (CIA-) tulkintaa jatkuvasti viljelet. Mikähän ero tuossa mahtaa olla; molemmat johtavat sodankäyntiin USA/Naton rinnalla Venäjää vastaan.

      ”Kylmistä tosiasioista” voi tehdä monia ja aivan vastakkaisiakin johtopäätöksiä. Itse näen välttämättömäksi rakentaa luottamukselliset ja toimivat yhteistyösuhteet Venäjään, mukaan lukien asiallinen uutisointi sen toimista. Nykyiselläänhän tämä jälkimmäinen ei toteudu.

      Näen myös välttämättömäksi vastustaa Suomen hyökkäyksellistä varustautumista, eritoten kun se tapahtuu USA:n ohjauksessa. Samoin vastustan USA:n ja EU:n toimia, joilla pyritään estämään vapaaseen kauppaan perustuva yhteistyö Venäjän (ja Kiinan) kanssa.

      USA:n jo asiallisesti menettämän globaalin johtoaseman pönkittäminen varustautumalla sen tueksi on typerintä mitä Suomi voi tehdä. Osaamiseen ja uusiin innovaatioihin perustuva kaupankäynti kaikkiin mahdollisiin suuntiin on Suomen elintärkeän edun mukaista.

     • Tauno, koska ja milloin olen sanonut kannattavani Naton isäntämaasopimusta? Olen ainoastaan tuonut esille, mitä minä tulkitsen sen tarkoittavan.
      Alat kuullostaa jo vainoharhaiselta, noiden CIA-juttujesi kanssa..:DD!
      Niin, ja Nato/Usa ja Suomi eivät edelleenkään ole hyökkäämässä Venäjälle.

     • No joopa joo; Naton isäntämaasopimuksen ”tulkintasi” ovat koko lailla yksi yhteen niiden perustelujen ja verukkeiden kanssa, joita ovat esittäneet sitä juonittelemassa olleet ja sitä kannattavat. Puuttuu kai enää Erkki Tuomiojan esittämä perustelu, että sitä tarvitaan meteoriittien torjumiseksi (vai miten se meni?). Ehkä olet vain herkkä vaikutteille, tajuamatta itsekään mitä esität?

      Seuraavaksi esittänet, että koko CIA on salaliittoteoreetikkojen hourailua (näinhän valtamedia torjuu epämiellyttävien asioiden käsittely)? CIA:oon liittyvät ”vainoharhat” on varsin perusteellisesti tutkittuja, ja juurikin yhdysvaltalaisten tutkijoiden ja kirjailijoiden toimesta. Niihin kannattaa perehtyä; päällimmäisenä suomennettukin Tim Weinerin CIA:n historia -teos.

      Niin, ja Venäjähän suunnittelee hyökkäävänsä Suomeen (ehkä jo ensi viikolla) kuten se hyökkäsi Krimillekin tappaen… montako? Näinhän se sinulla selkokielelle käännettynä menee, peräkaneetilla ”enhän minä niin sanonut”. Kuulostat juttuinesi lähinnä muka-terävältä mutta tyhjäpäiseltä höpisijältä (jos tällainen lempeähkö luonnehdinta sallitaan).

      Riittänee osaltani tällä erää.

     • Tulipas taas sinulta typerä vastaus!

      Tunnen kyllä Weinerin teoksen, mutta tunnetko sinä kirjoittajan, hänen taustavoimansa ja miksi tämä toimittaja päästettiin tutkimaan huippusalaisia dokumentteja kenenkään estämättä, ja vieläpä julkaisemaan kirja niiden pohjalta!?
      Kirja on tarkoitushakuisesti kirjoitettu, eikä tietenkään ole mikään todellinen ”paljastusteos”, kuten kaltaisesi lapsellisesti kuvittelevat!
      Mielenkiintoista on myös se, että Weiner kuuluu siihen porukkaan, joka vastustaa kovin sanoin Trumpin hallintoa ja syyttää tätä yhteistyöstä Kremlin kanssa.

      CIA:n historiassa ei ole mitään uutta ja ihmeellistä, samaa paskaa löytyy KGB:n historiasta, ja suosittelenkin sinulle tutustumista KGB:n salattuun, äärimmäisen väkivaltaiseen ja pahaan historiaan. Yleensäkin ei ole mitään sormella osoittamista lännen suuntaan, jos katsotaan kuka/ketkä ovat murhanneet ja kiduttaneet eniten ihmisiä tällä helvetin planeetalla!
      Kommunistisissa diktatuureissa kidutettiin/murhattiin enemmän ihmisiä, kuin kuoli 2. maailmansodassa ja kaikissa Amerikan käymissä sodissa yhteensä!

      Otit puheeksi Venäjän joukkojen Krimin valtausoperaation(jota Puttekin kehui julkisesti hyvin onnistuneeksi sotilasoperaatioksi) ja Venäjän mahdollisen hyökkäyksen Suomeen, ja esitit nämä ikäänkuin minun mielipiteinäni?

      No, kun kerran aloitit, sanotaan sananen tästäkin.
      Itse olen sitä mieltä, että Putlerin vallan aikana mitään hyökkäystä Suomeen EI tule tapahtumaan. Hänen valtansa ei kuitenkaan kauaa enää kestä, onhan hän jo vanha mies, ja kysymys on korkeintaan enintään muutamasta vuodesta. Minkälainen johtaja Venäjälle tulee Puten poistuttua, sitä et tiedä sinä, en minä, eikä kukaan muukaan!
      Valtaan voi hyvinkin tulle henkilö, joka on sotakiimainen imperialisti, jolle Venäjän vallan/alueiden laajentaminen on sydämen asia.

      Suomella on jo historiallisista syistä johtuen syytä varautua sodan varalle, talvisota toimii meille ikuisena muistutuksena tästä. Tuolloinkin oli henkilöitä, jotka jauhoivat tuota samaa paskaa:
      ”pidetään ystävälliset välit ja tehdään yhteistyötä, ei se Neukkula tänne koskaan hyökkää”, ja miten kävikään, ryssä hyökkäsi, vaikka meillä oli voimassa oleva hyökkäämättömyyssopimus!?

      Nykyään Puten vallan aikana tätä uhkaa ei ole näkyvissä, mutta maailma muuttuu kovaa vauhtia, ja kukaan ei varmasti osaa sanoa mitä voisi tapahtua esim. kymmenen vuoden päästä, tahi viidentoista.
      Suomen puolustuksesta on pidettävä huolta, oli vallassa kuka hyvänsä Venäjällä, eikä sama mitä talvisodassa tapahtui, enää koskaan saisi tapahtua.

      Koska Suomi ei ole ikään Ukraina, johon käytännössä ”kävellään” sisään, en haluaisi sitä tähän keskusteluun sotkea. Ukrainan tapahtumat ovat kyllä tiedossani, eikä Venäjän läsnäolo siellä ole mikään yllätys, toihan sen jo julki sodan alkupuolella heidän tunnetuin sotasankarinsa, FSB/sotilastiedusteluveteraani, Igor Girkin(Strelkov).

      Onhan tuo kieltämättä hieman huvittavaa, Putte sanoo telkkarissa: ”Me emme taistele Ukrainassa”, ja samaan aikaan palvelusta suorittava Venäjän sotilas pistää someen päivityksen: ”Hei kulta, täällä olemme Ukrainassa” ja poseeraa tankin päällä voitonmerkkiä näyttäen, puhumattakaan siitä, etteivät idiootit edes osanneet poistaa tankin kyljestä tietyn sotilasalueen panssarijoukkojen tunnuksia..:DD! vitun älykääpiöt!

      Helvetin noloa Putlerin satuilujen kannalta …

     • Vanha silloin tällöin käyttämäni konsti eli pieni provoilu tuottaa useimmiten toivotun tuloksen; niin nytkin. Musta Paavi paljastaaenemmän mielenmaisemaqansa. Eikä se juurikaan poikkea vallitsevasta russofobisesta eetoksesta.

      Sitä voi lukea kuin CIA-opasta, eli läksyt on luettu hyvin. Weinerin kirjaa väheksytään, ja kiistetään epäsuorasti sen totuusarvo. Se on ”tarjoitushakuinen”; annetaan ikään kuin ymmärtää että CIA tietoisesti ja suurta yleisöä hämätäkseen on antanut tietoja.

      Minulle oli selvää heti kirjan luettuani, että sen ulkopuolelle jää kosolti tietoa CIA:n toiminnasta, jota ei haluttu julki. Siinä esitetty tieto on suurelta osin verifioitavissa muista julkisista lähteistä; eli kertoisitko miltä osin CIA haluaa sen tiedot kiistää.

      Luin Jessikka Aron Putinin trollit -kirjaa ajankohtaistettuna CIA-oppaana; onhan Aro työskennellyt Matti Apusen tavoin CIA-rajapinnassa, sieltä ohjeistettuna.

      Käsikirjastooni kuuluu (10 000 niteen joukossa) toki myös Kommunismin musta kirja, Vankileirien saaristot (nyt lainassa, toivottavasti palaavat) ja monia NKVD/KGB/FSB-kirjoja. Minulla EI oile harhaista käsitystä tiedustelupalvelujen luonteesta tai eroista hyviin ja pahoihin.

      Oleellista artikkelini teeman kannalta on se, että Matti Apunen ja kuorolaisensa näkevät CIA:n Suomen yhteistyökumppanina, ja toimivat sen mukaisesti. Valtio- ja maanpetoslainsäädäntömme lähtee kuitenkin siitä, että USA Venäjän tavoin on ”vieras valtio”, jonka kanssa epäasiallinen yhteistyö on kriminalisoitu. Tässä suhteessa elämme nyt lännettymisen myötä vääristymää, jollaista osa porukasta eli 70-luvun suomettumisen aikana toiseen ilmansuuntaan. Toivottavasti Supon seuranta toimii!

      ”Putin ei hyökkää Suomeen, mutta seuraajasta ei tiedetä” näin kai viestisi voi tulkita. Mitä muuta tämä on kuin Venäjän hyökkäyksellä pelottelua?

      Tulevaan voi varautua monin tavoin; Kekkosen tapa lähestyä oli Suomen kannalta terveempi ja tuloksellisempi kuin Niinistön nyt nähty Naton kylkimyyry. Taloussodassa saamme kaiken aikaa turpiimme, erityisesti maatalouden kärsiessä. Avoimen sotapropagandan suoltaminen Ylen ja muun valtamedian tavoin ei palvele Suomen etuja, eikä pysyttäytymistä erossa suurvaltojen välisistä ristiriidoista (joka oli se koeteltu formaatti). Nyt olemme hävittäjävarustautumista myöten lähtemässä sotaan USA/Naton rinnalla Venäjää vastaan.

      Matti Apunen kokeneena CIA-kooperatöörinä on nyt nousemassa tämän hybridisodankäynnin infosotajoukkojen hallinnolliseen johtoon. Ei hyvä!

     • Niin, tuo kirja on ilman muuta tarkoitushakuisesti tehty ja julkaistu.
      Luuletko, että CIA: johto ja Yhdysvaltojen sitä tarkkailevat viranomaiset eivät tienneet muka minkälaisen vastaanoton kirja maailmanlaajuisesti saisi?
      Tahi eivätkö muka ymmärtäneet minkäkaltaisen kuvan se antaisi CIA:n harjoittamasta vakoilu ym. toiminnasta?

      Siinähän annetaan CIA:n menneisyydestä varsin likainen ja rikollinen kuva!
      Totta helvetissä he ymmärsivät tämän kaiken edelläkuvaamani, mutta jostain syystä antoivat kuitenkin luvan tälle Weinerille penkoa salaisia arkistoja ja tehdä kirja niiden pohjalta.
      Miksi näin on toimittu, siihen minulla ei ole vastausta, tai ainakaan sellaista, jonka haluaisin julkisesti esittää.

      Ajatteleppa samaa tapahtuvaksi Venäjällä. Voit olla varma, että Puten hallinto ei ikipäivänä antaisi lupaa samankaltaisen teoksen tekemiseen!

      Kekkonen oli omana aikanaan taitava valtiomies, mutta oli valitettavasti mukana maanpetoksellisessa toiminnassa! Hänenkin aikana Suomi pyrki parhaansa mukaan pitämään huolen maanpuolustuksesta, joskin siitä ei sattuneesta syystä julkisesti puhuttu yhtä paljon, kuin nykyään.

  • Sopimuksen solmiminen tapahtui ikään kuin coup d’etat, eli vallankaappauksena. Vallankaappaukseen tarvitan kuitenkin sekä kaappaaja että se jolta valta otetaan pois. Tarkemmin katsoen, näinhän tässäkin oli asianlaita. Juntta joka kaappasi vallan on tiedossa. Se jolta valta otettiin pois oli Suomen kansa. Ongelmana oli, että kansa ei kyennyt käyttämään valtaansa koska sen valtuuttamat edustajat nukkuivat koko prosessin läpi.
   Se, että sopimuksen teko päätettiin suorittaa vallankaappauksen kautta oli karkea laittomuus mutta tarkoin harkittu siirto. Ymmärrettiin että laaja demokraattinen prosessi olisi johtanut sen torjumiseen.

 26. Ruotsi neuvotteli Naton kanssa paremman sopimuksen, kuin Suomi ja se vietiin valtiosopimuksena Parlamentin hyväksyttäväksi. Noin 20 kansanedustajaa vastusti sitä. Ruotsi on oikeusvaltio, mutta Suomi ei.

  • MUTTA nyt tuo arrogantti Ruotsi pelaa itsensä sotatilanteessa ensi-iskun kohdemaaksi (Nato ja natoilijat vastaan joku, Kiina?) kun taas lähes puolueettoman Suomen kohtalo on sveitsiläisittäin (poislukien maanpetturi taksituho Berner) antoisa tyyni keskellä myrskyä. Tuskin enää jengiä hyökkäilee maitse Lappeenrannasta Hankoon vaan ohjukset korjaa potin ja lentelee yli Suomen maan.

   Kunhan Ruotsin vehkeilyt, joita jo Marski halveksi, pidetään tykinkantaman päässä ja viides kolonna (sfp) tihutöineen aisoissa (esim. silloinen puolustusministeri Haglund sooloili ”diilejä” eduskunnalta salaa Nato-Norjaan ja levitti ylenmäärin Venäjävihaa).

 27. Ylewatch-blogisti kirjoitaa artikkelissaan ”Pariisin, Nizzan ja Wienin terrori-iskut loppuvat vasta kun kohteena ovat poliitikot” mm. seuraavaa:

  ”Vastaavia islamilaisten suorittamia päänirrottamisia on tehty aiemminkin Euroopan kaduilla, mutta yleensä Yle on ollut hiljaa tästä barbaarisesta piirteestä. Luultavaksi siksi, että se ”toiseuttaisi liikaa” kivikautista aavikkouskontoa harjoittavia rotumuukalaisia. Koska tämä alkukantainen tapa on yleistä islamistien terrori-iskuissa ja Internetin kautta tieto on levinnyt suuren yleisölle, Yle on katsonut turhaksi enää peitellä tätä symbolisesti tärkeää yksityiskohtaa.

  Itävallan terrori-iskun jälkinäytökset ovat mediatietojen perusteella noudattaneet samaa tutuksi käynyttä kaavaa: tuomitsemista ja kovaa puhetta, mutta ei konkreettisia tekoja. Littokansleri Sebastian Kurz tuomitsi liturgisen kaavan mukaisesti maassaan tapahtuneen hyökkäyksen, jota hän kuvailee tviitissään vastenmieliseksi terrori-iskuksi. Tänään pitämässään lehdistötilaisuudessa hän puolestaan julisti, että ”nyt ei ole vastakkain kristityt ja islamilaiset tai itävaltalaiset ja ulkomaalaiset, vaan vastakkain ovat ne, jotka haluavat säilyttää yhteiskuntarauhan ja ne vähäiset jotka haluavat sotaa”.

  Puheenvuoro antaa ymmärtää, että radikaalin islamin julistamaan sotaan ei vastata, varsinkin kun liittokansleri Kurz sanoi kyseessä olevan ”sivistyksen ja barbarian välisestä konfliktista”. Läntisellä sivistyksen puolella käännetään toistakin poskea, koska sen itsetuhoisen logiikan mukaan konkreettinen itsepuolustus olisi ”barbariaa”. Sitä paitsi Kurz valehtelee konfliktin luonteesta: tosiasiassa kyse on kuin onkin islamin ja krirstillistä perintöä heikosti vaalivan Euroopan välisestä sodasta. Kurz on toki oikeassa siinä, että konflktin osapuolina on sivistys ja barbaria, jota edustaa islam.

  Eurooppalaisten kannalta on valitettavaa, että terrori-iskut kohdistuvat helppoihin maaleihin, pehmeinä kohteina oleviin tavallisiin ihmisiin. Poliitikoilla voisi olla toinen ääni kellossa, jos iskut kohdistettaisiin heihin. Esimerkiksi vasemmistoterroristijärjestöt Baader-Meinhof ja Italian Punainen armeijakunta juurittiin ja tuhottiin 1970- ja -80-luvulla perusteellisesti, koska ne hyökkäsivät eliittiä vastaan. On todennäköistä, että islamistit tietävät tämän riskin, jonka vuoksi he iskevät helppohin kohteisiin ja voivat jatkaa näin toimintaansa hamaan tulevaisuuteen.

  Eurooppaan livahtaneen kiittämättömän vieraan aineksen terrori voitaisiin lopettaa perusteellisesti jos siihen olisi vain poliittista tahtoa. Ainoa todellinen ratkaisu sen tyrehdyttämiseksi on karkottaa Euroopasta vieraspopulaatiot, joiden keskuudesta terroristit tulevat. Valitettavasti kansan intressiä vastaan vehkelevä poliittinen GLOBALISTI-ELIITTI ei tähän suostu. Se perustelee uppiniskaisuutensa liittokansleri Kurzin korostamalla liberaalilla sivistyksellä, vaikka juuri se on ajamassa meidät barbariaan ja kaaokseen. Kurzin ja muiden länsijohtajien korulauseet sivistyksestä ovat tietenkin pelkkää kyynistä savuveroa, jolla peitetään utopistinen ihmiskoe JUURETTOMASTA SEKAROTUISESTA MAAILMANKANSALAISESTA.”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/11/pariisin-nizzan-ja-wienin-terrori-iskut.html

  Vrt. ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  • Hyvä blogi joka menee asian ytimeen: nwo-eliitin (mafian) omaan luonteeseen ja moraaliin.
   ”Kurz sanoi kyseessä olevan ”sivistyksen ja barbarian välisestä konfliktista”. …”
   Siitä on kyse mutta minusta se on nwo-eliitin oma sisäinen ’ollako sivistyksen vai barbarian puolella’ -konflikti.
   Leikkimällä muka korkeaa moraalia joka sallii kaiken se paljastaa vain oman raakuutensa ja kyvyttömyytensä (passiivisuutensa) pahuuden edessä. Myös oman pahuutensa salliessaan tämän tapahtua.
   Passiivisuus pahan edessä on pahuutta koska se salli tai ei puutu pahuuteen … aivan kuten mediankin toiminta silloin kun se ei kerro totuutta vaan vaikenee. Tuo mafia tavallaan uhraa syyttömiä ihmisiä pahuuden voimille tekemättä mitään niitä estävää ja on edustavinaan korkeaa moraalia.
   Sota pahaa vastaan ei ole pahuutta ja jos vihollinen lyö sille EI ole käännettävä toista poskea. Sellainen on masokismia, teologien vääristämää oppia historian Jeesuksesta josta Johannes Lehmannin kertoo kirjassaan Raportti Jeesuksesta, erään väärennöksen pöytäkirja.

   • Makow kuvaa artikkelissaan hyvin kuinka Sebastian Kurzin yllä kuvattu toiminta voidaan rinnastaa kommunistien toimiin joissa päämäärä pyhittää keinot.
    Siksi juuri he sallivat tämän nyt tapahtuvan blogissa hyvin kuvatun syyttömien eurooppalaisten uhraamisen pahuuden satanistisille voimille koska se palvelee heidän omia nwo-päämääriään.
    Näin tekivät myös sionistit uhratessaan omiaan kansallissosialistien Saksassa saadakseen muuttoliikkeen käyntiin Palestiinaan sieltä palestiinalaisilta ovelasti ryöstetylle ja Israeliksi nimetylle maalle josta palestiinalaisia yhä karkoitetaan pois omilta vuosituhansia vanhollta asuinsijoiltaan.

    by Henry Makow PhD
    … Nämä ovat historian tärkeimmät Yhdysvaltain vaalit, ja kommunistinen syvä valtio yrittää varastaa ne.
    Kirjaimellisesti vapaus on vaakalaudalla. Pelissä on tulevaisuutemme ja perheemme.
    Kommunistit eivät pelaa sääntöjen mukaan. He uskovat, että ”päämäärä oikeuttaa keinot”.
    He ryhtyvät sensuroimaan, pelottelemaan tai jopa tappamaan sen, joka seisoo heidän tiellään.
    …(This is the most important US election in history and the Communist Deep State is trying to steal it.
    Literally, our freedom is at stake. Our future, and that of our families, is at stake.
    Communists don’t play by the rules. They believe the “end justifies the means.”
    They stoop to censoring, intimidating, or even killing anyone who stands in their way.
    They are quite capable of rigging this vote. 75% of my readers agree (see Twitter poll.) )
    https://www.henrymakow.com/2020/11/communists-trying-to-steal-US-election.html

   • Vastaus Totuudenetsijän kommenttiin yllä!
    Jostain syystä vastaus meni väärään kohtaan…

 28. Tilanne Yhdysvalloissa on nyt kaoottinen.
  Näin toimii pääministerimmekin ylistämä Usan demokratia: valtaan voi nousta ihminen jolla ei ole kansan enemmistön vaan miljardööri-oligarkkien tuki ja kannatus.
  Kun Israel sanoo olevansa Lähi-idän ’ainoa demokratia’ niin päteekö sama Usan demokratiaan eli se on tie perikatoon kun suurin ja ahnein huijari lopulta aina voittaa?
  Democracy – the Great Human Scourge, a Complete Disaster for Western Civilization
  https://aajrus.com/archives/28170?print=print

  MV-lehti: ”Kello 23:22 keskiviikkona Suomen aikaa demokraattien ehdokas, Joe Biden, on julistautunut vaalien voittajaksi Yhdysvalloissa ja vaatii nyt amerikkalaisia ”yhdistymään vaalituloksen taakse”.
  Tilanne näyttää yksinkertaisesti räikeältä vaalivilpiltä ja ennakkotiedot siitä, että viimeisinä viikkoina selkeästi lässähtäneen ja rikollistoiminnasta kohupaljastuksiin kietoutuneen kampanjan vetänyt Biden tullaan kaikesta huolimatta julistamaan valtamediassa voittajaksi – ”käy ääntenlaskennan miten tahansa” – tullaan toteuttamaan suunnitellusti, kuten demokraattien Nancy Pelosi äskettäin paljasti.”

  Trump aiotaan ilmeisesti pakottaa jättämään presidentin tehtävät, ehkä jopa väkivaltaisella vallankumouksella ja ilmeisen vaalivilpin siivittämänä.
  https://mvlehti.net/2020/11/04/usan-demokraatit-masinoineet-kansalaisliikkeen-jo-yli-500-trump-vastaista-mielenosoitusta-vaalituloksen-suojelemiseksi-videot/

  • Parempi linkki josta voi myös lukea enemmän prof. C Buffin de Chosal’in kirjasta Demokratian loppu (The End of Democracy)
   Review: Christophe Buffin de Chosal, The End of Democracy, Translated by Ryan P. Plummer. Printed in the U.S.A.: Tumblar House, 2017.
   Introduction
   Ei voi liikaa kehua prof. Christophe Buffin de Chosalin kirjaa demokratian lopusta. Kirja mitätöi nykyaikaisen demokratian perusteet ja kuvaa katastrofaalisia vaikutuksia, joita demokraattisella hallinnolla on ollut länsimaiseen yhteiskuntaan ja purkaa myytin demokratiasta yksilönvapauden suojelijana, taloudellisen kehityksen edellytyksenä ja korkeamman taiteen edistäjänä.
   … Todennäköisin skenaario, jos länsimaisessa demokraattisessa tapahtuu muutos, johtuu maailmanlaajuisesta talouskriisistä ja rahoitusjärjestelmän romahduksesta, joka tekee kansallisvaltioista kykenemättömiä täyttämään taloudelliset velvoitteensa kansalaisiaan kohtaan. Kaikki taloudet ovat toivottomasti velkaa hyvinvointivaltioidensa liioittelusta, eivätkä ne voi koskaan toivoa täyttävänsä lupauksiaan.
   Mitä tapahtuu romahduksen jälkimainingeissa, on vaikea ennustaa, mutta jonkinlainen autoritaarisuus on todennäköistä, joka keskittyy yhteen maailman valtaan (NWO), jossa on yksi korvaamaton valuutta.
   —-
   One cannot speak too highly of Christophe Buffin de Chosal’s The End of Democracy. In a fast paced, readable, yet scholarly fashion, Professor Buffin de Chosal* demolishes the ideological justification on which modern democracy rests while he describes the disastrous effects that democratic rule has had on Western societies. He explodes the myth of Democracy as a protector of individual liberty, a prerequisite for economic progress, and a promoter of the higher arts.
   … The most likely scenario if there is to be a change in Western democratic life will be from a world-wide economic crisis and collapse of the financial system which will render nation states unable to meet their financial obligations to their citizens. All economies are hopelessly indebted from their welfare state excesses and can never hope to meet their promises which now run in the trillions.
   What will emerge in the aftermath of a collapse is hard to predict, but some form of authoritarianism is likely which will be centered on a one-world state with a single, irredeemable currency.
   https://acting-man.com/?p=54561

  • USA:n miljardööri-oligarkit ja aatteelliset kommunistit ovat yhdistäneet voimansa ja tilanteessa on yhtymiä Venäjän katastrofivuoteen 1917, jolloin maa ajautui verenhimoisten bolshevikkien vallan alaisuuteen. Tuokaan vallankumous ei ollut hetkessä ohi, vaan sisällissota jatkui useita vuosia. Suomessa meidän onneksemme bolshevikkien villitsemät laumat lyötiin, mutta inhimillinen hinta oli suuri eikä valkoinen osapuoli selvinnyt kahakasta kunnialla, vaan sortui ihmisoikeusrikoksiin. Tilanteen vakavuus ja täpäryys huomioon ottaen heitä ei kuitenkaan kannata liikaa moittia. Nythän tuokin perintö on haaskattu ja sotien kautta Suomelle verellä lunastettu itsenäisyys luovutettu pois ja maa on ajautunut 90% erilaatuisten kommunistien hallintaan. On mm. digitalisaatio-kommunistit., EU-kommunistit, ilmasto-kommunistit, valtionvelka-kommunistit, LGBT-kommunistit ja pahimpina nämä uudet covid-kommunistit .

   Kommunistit ovat demonisesti inspiroituja hulluja fanaatikkoja eikä reaaliteeteilla tai isojen kansanryhmien hyvinvoinnilla ole heille merkitystä, kun he ajavat maanisesti eteenpäin suunnitelmiaan. USA:n kansalaisille itsemääräämisoikeutta ja oikeusturvaa hallintoa vastaan taannut Perustuslaki tullaan ilmeisesti demokraattien toimesta murskaamaan lopullisesti. Suomessa tilanne on aivan sama, perustuslaillisuutta ei maassa enää vaalita ja kaikki kansalaiset alistetaan suurelle teknologisesti pakko-ohjatulle koneistolle alamaisiksi.

   • Toivoisi että tällaiset järkyttävät uutiset herättäisivät kansan miettimään millä tiellä olemme kun olemme lähteneet näiden ’demonisesti inspiroitujen hullujen fanaatikkojen’ ja rikollisen psykopaatti-mafian kelkkaan joka nyt johtaa länsimaita kohti perikatoa.

    Yksi Vallilan puukotuksen epäillyistä on alle 15-vuotias poika – kokenut poliisi järkyttyi: ”Sitä jää pohtimaan, että miksi”
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007221199.html

    • Linkistä: – ”Kyllähän meidän pitäisi yhteiskuntana pystyä siihen, että pystyttäisiin turvaamaan lasten ja nuorten kasvu ja koulunkäynti sekä hyvät harrastukset, että elämä pysyisi terveillä raiteilla eikä ajautuisi tällaisiin äärimmäisiin asioihin”, Heikkinen jatkaa.
     Niin toki luulisi, mutta yhteiskuntaa rakennetaan nyt vain raha-mafian ehdoilla ja kuten hyvin näemme tärkeimmät uutiset ovat kuka ja kuinka paljon tienasi. Ja rikolliset tai ainakin lähes rikolliset keinotkin ovat sallittuja kun nukkuessa rikastuvien pörssiin mennään.

   • ”Nythän tuokin perintö on haaskattu ja sotien kautta Suomelle verellä lunastettu itsenäisyys luovutettu pois ja maa on ajautunut 90% erilaatuisten kommunistien hallintaan. On mm. digitalisaatio-kommunistit., EU-kommunistit, ilmasto-kommunistit, valtionvelka-kommunistit, LGBT-kommunistit ja pahimpina nämä uudet covid-kommunistit .”

    Juuri noin!
    Kansa on luovuttanut vallan vailla omaatuntoa oleville vallankahvaan kiipineille. ylikansallisia tahoja kumartaville psykopaattipyrkyreille ja maanpettureille, jollaisille kautta aikojen kansantuomioistuinten rangaitusasteikossa on ollut vain yksi rangaistus…

 29. Me jännitämme täällä kumpi voittaa, Biden vai Trump.
  Jos Biden voittaa niin on hehkutettu että se on CIA:n, nwo- ja BB-eliitin ja marxilaisen vasemmiston kaiken paremmaksi muuttava ja uudistava voitto, ja Israelin suurin mahdollinen voitto. Ja jos Trump voittaa niin se on nykyisen kapitalismin ja pysähtyneisyyden, vanhojen arvojen ja isänmaallisuuden voitto.

  Mutta kumpikin voitto on kuitenkin periaatteessa käytännön tasolla kutakuinkin sama ’köyhät kyykkyyn’ asia joka ei oleellisesti mitään muuta.
  Bidenin voitto ehkä vielä selvemmin sitä kun Israel-imperium alkaa toteuttaa entistä avoimemmin omaa globaalia ’heille kaikki’ kapitalismiaan … anteeksi, pitää tietysti sanoa ’kommunismia’ – ja varmaan ihan NL-malliin eli sionisti- ja muurari-eliitti kerää rahat itselleen ja muut saavat tyytyä rippeisiin tai jätteisiin ja tehdä työt. Koko maailma kaapattaisiin NL-tyyliseen kommunismiin josta Venäjä näyttäisi päässeen jo ainakin osin irti.
  Tätäkö Bidenin äänestäjät haluavat? Ehkä eivät jos asia kerrotaan heille mutta kun he elävät omissa unelmissaan ja uskovat nwo-huijareihin niin totuus ei heitä juurikaan kiinnosta. Ja kun rahahanat ovat auki – pankkiiri-mafia ei niitä sulje, päinvastoin kannustaa velkaorjuutta – niin mikään ei hillitse unelmia.
  Trumpin kannattajat halunnevat että kaikki pyörii pääosin kuten tähän astikin … tosin Israel saa koko ajan lisää valtaa ja voi keskittää rahan tuloa yhä enemmän itselleen ja rakentaa omaa imperiumia yhteistyössä T:n Usan kanssa joka menettää pikku hiljaa oman valtansa (ja veronmaksajiensa rahat) ulkopuolisille aivan kuten mekin. Eikä tavallisen kansan asema parane vaan pikemminkin pikku hiljaa heikkenee ja kurjistuu kun jäljelle jäävän kakun jakaa vain maan pieni eliitti keskenään.
  Lopulta siis ei taida olla mitään merkittävää eroa käytännön tasolla kumpi voittaa vaalin. Kun lukee asioista perillä olevia niin tähän on moni asiaa pohtinut päätynyt (viittaan Truth_hunter 3.11.2020 at 12:34 kommenttiini yllä) ja vaikea olla eri mieltä heidän kanssaan.
  —–
  Yhdysvallat on kaaoksessa globalistien yrittäessä varastaa vaalit Bidenille ja suorittaessa värivallankumousta.
  Suora lähetys alkaen kello 19 – nauhoite ohjelmasta nähtävissä alla olevassa linkissä ohjelman päättymisen jälkeen:
  https://mvlehti.net/2020/11/05/tanaan-verkkostudio-live-erikoislahetys-usan-vaalikaaos-ja-vallankumous-5-11-2020-alkaen-klo-19/

   • Nwo-mafia jyrää Usassa ja meidänkin cia- ja Nwo-agenttimme Matti ’BB’ Apunen on sen tukena.
    Vaikea ymmärtää että kansa tämän sallii eikä tee mitään tilanteen korjaamiseksi vaan maa saa luisua täysin mafian hallintaan.

    • Oikeamedia: Trump voittaa kun lasketaan vain lailliset äänet
     https://beta.oikeamedia.com/o1-145803
     Näin voi olla ja toivottavasti on.
     Kaiken kaikkiaan tilanne on huvittava: nyt T:sta tulee ikään kuin suuri pelastaja vaikka hän on tukenut ja tukee jatkossakin nwo-mafian v-muurareiden ja Israelin sionistien puuhia joiden lopullinen tavoite Nwo on.
     Ketä tässä nyt huijataan kun/jos Trumppia juhlitaan voittajana?

     • Protokolla-miehet ovat suunnitelleet asiat siten, että he ensin turmelevat pakanoiden maat ja hallitukset huonoilla neuvoillaan ja ratsastavat sitten paikalle ”pelastajina”:
      ”…Eventually the goyim will be so angry with their governments,
      because we blame them for the resulting mess, that they will
      gladly have us take over. We will then appoint the descendant
      of David as the King of the World.”

     • Tälläkin moni riemuitsee että T muka ’pelastaa’ Usan vaikka on jo tähän mennessä antanut ison siivun siitä ’netanjahujen’ hallintaan. USA rahoittaa ja tukee Israelin militarismia ja oma kansa saa velkaantua rauhassa juuri sille taholle joka Israelin loi oman imperiuminsa tukikohdaksi Lähi-itään.

     • Ei taideta juhlia Trumpia voittajana. Nyt näyttää että B vie potin. Mikä meni pieleen kun Trumpin piti olla varma voittaja monen mielestä? Itsekin uskoin että T saa jatkaa.

 30. Trumpin ei varmastikaan anneta jatkaa pressana, vaalitulos tarvittaessa manipuloidaan, kuten näyttää käyneen…

  • Siltä näyttää … B:n kampanja päällikkö PJ sanoo ettei T:n anneta julistaa itseään voittajaksi
   Biden Campaign Manager: “Under No Scenario” Will Trump Be Allowed to Declare Victory
   By Paul Joseph Watson on November 7, 2020
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216142
   Voi pohtia mikä meni pieleen T:n kohdalla jonka piti olla varma voittaja.
   Israelin sionistit nwo-agendoineen ovat varmaan halunneet B:n voittoa alusta asti ja saattaa olla että he ovat ’naruttaneet’ T:n uskomaan että hän voittaa helposti heidän tuella.
   T:n N-yahun ja Israelin ystävyys ja yhteistyö lupaili hänelle sionistien kannatusta mutta koituiko se lopulta T:n tappioksi koska monet saattoivat ajatella ja ymmärtää ettei T:n voitto johda mihinkään muutokseen tavallisen usalaisen eikä maan ulkopolitiikan kohdalla kun Israel vie ja pakottaa sotiin … mutta B:n sosialismi (marxismi) lupaa hänelle enemmän ja parempaa, tosin kovalla velka- ym. orjuuden ja vapauden hinnalla.
   Toisaalta B:n voitto kruunaa maan perikadon josta Spengler kirjoitti jo sata vuotta sitten. Ehkä se ei ollut vältettävissäkään millään keinolla?
   Nyt kun/jos B voittaa niin muu maailma joutuu uuden tilanteen eteen kun Usa/Israel-koaliition johto siirtyy kokonaan sionistien käsiin ja alkaa sen Lähi-itää laajemman Israel-imperiumin rakentaminen josta mm. Israel Shamir on kirjoitellut.
   Mielenkiintoista nähdä millä tavalla Kiina ja Venäjä (BRICS) ovat mukana tässä projektissa, — vai eivätkö ole.

   • OikeaMadia arvioi asiaa näin:
    vaalitulos on vain massiivisen vaalivilpin ja suoranaisen rikoksen tulos eikä kerro totuutta
    Trump voitti vaalit 306 – 232 kun lasketaan vain laillisesti annetut äänet
    Jos Yhdysvaltojen vaalit olisi käyty suomalaiseen tapaan ja suomalaisilla säännöillä, Trump olisi 3.11. julistettu voittajaksi ja kansa olisi saanut rehellisillä vaaleilla valitsemansa presidentin
    https://beta.oikeamedia.com/o1-145813
    … ”Yhdysvalloissa on kaksi amerikkaa – tai oikeastaan vain yksi: Trumpin kannattajat ovat Amerikka, Yhdysvallat, vapautta puolustava perustuslaillinen tasavalta.
    Bidenin kannattajat puolestaan ovat Amerikkaa ja sen ihanteita vihaava ryhmittymä, joka haluaa poistaa Amerikan Yhdysvallat ja kaikki sen vapaudet ja muuttaa sen vallankaappauksella samanlaiseksi sosialistiseksi peräkyläksi kuin ne kaikki muut maat, jotka ovat aina tulleet valovuosia Yhdysvaltojen perässä.”
    Tuohon viimeisen lauseen muuttaisin: … peräkyläksi kuin NL ja ne kaikki muut maat …

    • OM:n päätoimittaja Jukka Rahkonen arvioi ettei kansa tule hyväksymään koronavirus-huijaukseen yhdistyvää vilppiä ja nousee barrikaadeille.
     IS puolestaan näyttää myötäilevän B:n (ja Bilderberg-eliitin) voittoa — kuten korona-huijaustakin.
     Selvästi on meneillään kädenvääntö vapauden ja nwo-kommunismin välillä joka uhkaavasti näyttää kääntyvän globaalia kommunismia ajavan nwo-mafian voitoksi.
     USAn kohtalo on tässä ratkaisevassa asemassa ja kun me olemme kytkeneet itsemme siihen niin se ei voi olla vaikuttamatta omaan kohtaloomme.

     • Jännittävällä tavalla ’valheen’ puoli ja ’totuuden’ puoli näyttävät nyt eriytyvän ja kumpikin kerää itselleen lisää aseita ja ammuksia, joilla vahvistavat itseään ja pyrkivät käymään vastustajan kimppuun. Eräät näkevät tilanteessa tietoisesti ohjatun eskalaation ja vastakkainasettelun.

      Valheen valtaa on Suomessakin kasvatettu jo pitkään ja olemme tilanteessa, jossa totuutta etsivä ihminen ei enää halua seurata valtamediaa, koska näkee kaiken vaikuttamisen läpi ja voi todeta, että se läpäisee koko toimitetun aineiston. Toisaalta ne, jotka nielevät valheet, saavat niistä fanaattista voimaa viedä läpi suunnitelmiaan. Korona-tarinan ja teknologian voimalla pyritään nyt toteuttamaan hirmuhallintoa, josta natsit tai kommunistit aikoinaan saattoivat vain haaveilla

 31. @Jonsse 7.11.2020 at 12:35
  ”Jännittävällä tavalla ’valheen’ puoli ja ’totuuden’ puoli näyttävät nyt eriytyvän…”
  Trump jäämässä yksin
  Kun Trump varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa julisti perättömiä lausuntojaan vaalivilpistä, muut tv-yhtiöt katkaisivat presidentin puheen kesken ja toimittajat ja kommentaattorit ovat jyrkkäsanaisesti tuominneet Trumpin puheet virheellisiksi. (IS)
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007550010.html
  Times of Israel: Trumpin alamittainen hyökkäys amerikkalaiseen demokratiaan ja sen heijastus Israeliin
  Presidentin provokatiivinen vaatimus ääntenlaskun lopettamisesta ja hänen perusteettomat petos syytteet herättävät myös huolta ja häiritseviä kaikuja Jerusalemissa
  Keskellä pandemiaa, joka on tappanut maassa yli 230 000, kymmenet miljoonat amerikkalaiset päättivät lain mukaan sallia postituksen tiistain presidentinvaaleja koskevissa äänestyksissä – epäilemättä suureksi osaksi välttääkseen suuria joukkoja ja siten potentiaalisia tartuntoja äänestyspaikoilla.
  ___Trump’s unconscionable assault on American democracy, and its ripples for Israel
  https://www.timesofisrael.com/trumps-unconscionable-assault-on-american-democracy-and-its-ripples-for-israel/
  ——–
  Biden lupaa, että ”me aiomme voittaa tämän kilpailun”, kun johto Pennsylvaniassa, Nevadassa, kasvavaa

  Demokraattien ehdokas pidättyy julistamasta voittoa, kun laskenta jatkuu kriittisissä taistelukehissä; sanoo, että hän valmistautuu jo Valkoiseen taloon.
  Biden sanoi myös valmistautuneensa jo tulemaan presidentiksi, vaikka häntä ei olekaan julistettu voittajaksi kilpailussa.
  Hän haluaa, että ihmiset tietävät, että emme vain odota työn aloittamista ja sanoi, että hän ja Kamala Harris ovat pitäneet tällä viikolla koronavirusta ja taloutta koskevia palavereja, koska Yhdysvaltain ennätykset sisältävät päivittäin uusia tapauksia ja totesi, että pandemiassa on kuollut lähes 240 000 ihmistä, ja sanoi haluavansa näiden perheiden tietävän, etteivät he ole yksin.
  Hän puhui myös miljoonille amerikkalaisille, jotka ovat poissa työstä ja kamppailevat vuokran maksamisen tai ruoan ostamisen kanssa.
  ”Meillä ei ole enää aikaa tuhlata puolueiden sodankäyntiin”, hän sanoi ja lupasi yhdistää katkerasti jakautuneen kansakunnan.
  ”Meidän on aika tulla yhteen kansana ja parantua”, Biden sanoi.

  Biden ilmaisi näkemyksensä kun hänen johtoasemaansa Trumpia vastaan ​​kriittisissä taistelukentissä kasvoi, kun ääntenlaskun vaativa työ jatkui.

  Korkea äänestysprosentti, valtava määrä postituslippuja ja ohut marginaali kahden ehdokkaan välillä vaikuttivat kaikki viivästyttävän voittajan nimeämistä. Bidenillä oli johtoasemia myös Pennsylvaniassa, Nevadassa ja Georgiassa, mikä asetti hänet yhä vahvempaan asemaan kaappaamaan 270 valitsijamies ääntä, jotka tarvitaan Valkoisen talon valtaamiseen.

  ___Biden vows ‘we’re going to win this race’ as leads in Pennsylvania, Nevada grow
  Democratic nominee refrains from declaring victory as counting continues in critical battleground states; says he’s already preparing for the White House
  Biden also said he was already preparing to assume the presidency even though he has not been declared the winner in his race.

  https://www.timesofisrael.com/biden-vows-were-going-to-win-this-race-as-leads-in-pennsylvania-nevada-grow/

  • Kuka uskoo, että Biden olisi saanut enemmän ääniä kuin Obama vuonna 2012?
   Yrittäkääpä löytää viimeisten viikkojen ajalta kuvia ja videoita, jossa Joe Bidenia ympäröi tuhannet – miljoonat kannattajat. Löydätte varmasti loputtomasti niitä vain Trumpilta.
   https://mvlehti.net/2020/11/07/kuka-uskoo-etta-biden-olisi-saanut-enemman-aania-kuin-obama-vuonna-2012/

   ”Presidentin provokatiivinen vaatimus ääntenlaskun lopettamisesta ja hänen perusteettomat petos syytteet herättävät myös huolta…”
   Trump väitti lausunnossa Joe Bidenin ”kiirehtineen virheellisesti esiintymään voittajana” ja ehti julistautua jo vaalipäivänä voittajaksi, vaikka ääntenlaskenta oli pahasti kesken.
   Nyt kun B on voittanut niin alkanee kova taisto …?
   Ja voi kysyä olisiko T voinut tehdä mitään kansan yhdistämiseksi kuten B nyt lupaa tehdä?
   Tehtävä lienee kuitenkin mahdoton eikä ole presidentin päätettävissä mutta lupauksella on ollut helppo kasvattaa omaa ääni-pottia.

   Tosiasia on että T on republikaanina vain tukenut rikkaita, republikaani-eliitin ja kapitalismin vasalleja ja kasvattanut juopaa rikkaiden ja köyhien välillä. B taas tulee ajamaan ’protokolla-eliitin’ etua mikä ainakin tähän asti on merkinnyt samaa ’köyhät kyykkyyn’ politiikkaa totalitaarisen marxilais-kommunismin, ei sellaisen demokraattisen sosialismin pohjalta, jossa kansan ääntäkin kuunnellaan.
   ——
   Mitä tekee Trump?
   Jos tähän on uskominen mitä hän joskus on kirjoittanut (itselleni linkin artikkelin tieto tuli yllätyksenä) niin kosto elää ja kova kädenvääntö on odotettavissa kun vaalivilppejä aletaan penkoa. Totta vai tarua….?
   Päteekö Think Big-kirjan koston filosofia yhä?
   https://www.ebay.co.uk/itm/303719973352

   ”… Unohda äänestäjien tahdon armollinen hyväksyminen. Luulen, että meillä on kivinen matka seuraavien 11 viikon aikana, kunnes Joe Biden todennäköisesti vannotaan 46. presidenttinä.
   Varmuuteni siitä, että Trump iskee jatkossakin, kun hänen kautensa loppuu, on peräisin hänen omista sanoista minulle kolmen viime vuosikymmenen aikana, hänen puheistaan ja erityisesti kirjasta Think Big, jossa hän julistaa että hänen elämänfilosofiansa on yksi sana: kosto.
   Yli 16 sivua, ja Trump kuvaa halustaan tehdä väkivaltaa häntä haastavia vastaan.
   Hän kirjoittaa, että hänelle tuottaa mielihyvää tuhota jokaisen elämä, joka ei alistu hänen vaatimuksiinsa”.
   Monet syytökset ovat häntä nyt odottamassa ja onpa hän vihjaissut jo poistuvansa maastakin. Linkistä voi lukea jos kiinnostaa, tässä vain pieni ote:

   Forget a gracious acceptance of the will of the electorate. I reckon we’re in for a rocky ride over the next 11 weeks until Joe Biden will, in all likelihood, be sworn in as the 46th president.
   My certainty that Trump will continue to strike out as his presidency enters its death throes is rooted in his own words to me over the past three decades, in his speeches and especially in his book, Think Big, in which he declares that his life philosophy is a single word: revenge.
   Over 16 pages, Trump describes his desire to commit violence against those who challenge him.
   He writes that what gives him pleasure is destroying the life of anyone who refuses his demands.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216150

   • Tuo ei pidä täysin paikkaansa!
    Trumpin aikana Jenkkien talous kasvoi voimakkaasti, ja työllisyys nousi voimakkaammin vuosikymmeniin!

    Vasta koronan myötä talous alkoi myös Jenkeissä hidastua, ja Trumpin hallinnon vastustajat käyttivät sitä härskillä tavalla hyväkseen hyökätäkseen häntä vastaan.

    • Trump: Biden ryntää ennen aikojaan julistamaan voittoa – ei tule onnistumaan
     ”kaikki tiedämme miksi Biden rynnistää valheellisesti julistamaan itseään voittajaksi, ja miksi hänen mediakumppaninsa yrittävät niin häntä tässä auttaa: he eivät halua totuuden tulevan ilmi”
     https://beta.oikeamedia.com/o1-146004

   • Donald Trump ei itselleni ollut mikään ihanne-ehdokas. Raaka kova oikeistolainen talouspolitiikka osaltaan jakoi USA:n kansaa ja sai nuoremman väen haaveilemaan Bernie Sandersin mainostamasta ”pohjoismaisesta hyvinvointisosiaalidemokratiasta”. Kovien työehtojen ja hillittömien elinkustannusten USA:ssa yhteiskunnan turvaverkot ja kaikenlainen kapitalismin raakuuden pehmentäminen ovat tarpeen. Trump pyrki vahvistamaan USA:laista kapitalismia vanhanaikaisin keinoin. Tullipolitiikalla on kotimaista työvoimaa suojelevat vaikutus, mutta se sai uuden ajan globalistit raivon valtaan. Omistamansa median kautta he houkuttelivat ison osan vasemmistoa taakseen ja saivat manipuloitua nämä mm. Green New Dealin kaltaisiin edistysmielistä ajattelua tarjoaviin hankkeisiin. USA:n vasemmisto on futuristis-progressiivisiin maailmanparannusteemoihin kuten ilmastopolitiikkaan keskittyvää, usein myös vahvasti identiteettipolitiikkaan suuntautunut siten, ettei se miellytä vanhoillisesti ajattelevaa työväestöä tai pienyrittäjiä suurten kaupunkien ulkopuolella (aivan kuten Suomessa). USA:n vasemmisto on tavallaan vasemmistolaisten raha- ja tekno-oligarkkien talutusnuorassa ja sitä myötä globalistista. Myös USA:n rajat halutaan auki loputtomalle ja maan väestösuhteet demokraateille ja globalisteille edullisiksi muodostuvalle maahanmuutolle. Perinteinen valkoinen ja kristillisyyteen nojautuva USA:laisuus halutaan hävittää ja onkin jo pitkälle hävitetty maan suurkaupungeissa ja niiden liepeillä.

    Globalismin tympeyden vuoksi Trump ajautui asemaan, jossa häntä on ollut vain pakko kannattaa, koska mitään muuta vastavoimatekijää ei ole ollut näköpiirissä. Tilanne oli siis jo alunperin masentava ja muuttuu nyt tympeämmäksi Bidenin voiton julistamisen myötä. Syntyy globalistinen hegemonia, joka jyrää lopullisesti altaan kaiken pienimittakaavaisen inhimillisen kulttuurin ja toisaalta myös länsimaisen kulttuurin parhaat saavutukset ja siirrymme lopullisesti numeromiesten maailmaan. ”Numerisaatio” eli digitalisaatio tulee nyt ihmisten elämään kaikella voimallaan. Se, kuinka rajuksi ”analogisen” ihmisyyden syrjintä muodostuu, jää nähtäväksi. Olisiko uuden ajan vasemmisto kuitenkin vielä halukas näitä suojelemaan vai siirtääkö uuteen teknologiaan nojaava progressivismi tai peräti kommunismi kaiken vanhan pois tieltään?

 32. Israel-lobby päästi palvelijansa lepoon; Trumpista oli hyötyä eliitille
  … Trumpia luonnehditaan varsinkin valtamedioissa poliittisesti etupäässä oikeistokonservatiiviksi ja populistiksi. Hän lupasi vaalikampanjassaan muun muassa asettaa Yhdysvaltain edut etusijalle, vähentää laitonta maahanmuuttoa, laskea veroja ja lisätä työpaikkoja. Nämä tavoitteethan ovat tietysti kannatettavia. Trumpin isänmaallisuus ja nationalistisuus ovat kuitenkin harhautusta, josta on ollut suunnattomasti hyötyä Yhdysvaltojen politiikkaan voimakkaasti vaikuttavalle juutalaismafialle eli juutalaiseliitille.
  Miksi juutalaismafia halusi, että Joe Bidenin valittiin?
  Joe Biden on koko sielustaan sionisti. Hän oli senaattori kaudellaan (1973-2009) pilkannut puheessaan Palestiinan vapausjärjestöä PLO:ta.
  Biden on ystävystynyt vuosien saatossa entistä kiinteämmin juutalaisvaltio Israelin kanssa. Vuonna 2007 Shalom TV:n haastattelussa Biden oli vahvistanut, että hän ei ole pelkästään Israelin kannattaja, kuten yleisesti Washingtonin politiikka vaatii, vaan hän itse on sionisti .
  Lisää linkin artikkelista…
  https://www.magneettimedia.com/yhdysvaltojen-presidentin-vaalien-todellinen-voittaja-on-juutalaismafia/

  Nyt jäämme odottelemaan kuka tässä vaaliteatterissa lopulta sanoo viimeisen sanan ja onko USA todella jo täysin pelinsä pelannut. Trump ei ole luvannut antautua sionistien hankkeille vaan pitää itseään rehellisen äänestyksen voittajana. Kuinka pitkälle hän rohkenee panna kaiken likoon itsensä puolesta on vielä arvoitus.

  • Kun seurasi pres. Niinistön puhetta niin selvästi oli nähtävissä tyytyväisyys B:n voittoon ja tavallaan koko sen trans-atlantisen asenteen puolustaminen mihin meitä on jo kauan tuuditettu ainoana oikeana vaikka se onkin oman kulttuurimme ja itsenäisyytemme perikato.
   Niinistö näytti olevan – Iltasanomien ja Ylen tavoin – varsin Trumpin vastainen ja jopa iloinen siitä että saamme olla nwo-mafian kumppanina viemässä maailmaa kohti ’protokolla-miesten’ kommunistista utopiaa ja väkivaltaista kaaosta, jonka mielekkyys ja järkevyys on helppo kyseenalaistaa ja joka näyttäisi palvelevan vain protokolla-mafian omia raha-hanoja ja vallanhimoa.
   … Nykyinen Nwo-kaaos koko amerikkalais-eurooppalaisen yhteiskunnan ja kaupunkien keskuudessa ei ole yllättävää eikä odottamatonta vaan täysin ennustettavissa ja väistämätöntä. Ihmiskunnan historia ei tunne vakaata ja menestyvää monirotuista, monikulttuurista kansaa. Tällaiset asiat ovat aina olleet sosiaalisen rappeutumisen, perikadon ja romahduksen edeltäjiä. Näin oli muinaisessa Babyloniassa, Rooman valtakunnassa, Itävalta-Unkarissa, ja myös Neuvostoliittossa. Ja se pätee Amerikkaan. Taloudelliset mullistukset, poliittinen korruptio, sosiaaliset levottomuudet, rikollisuus, moraalinen rappeutuminen, taudit – näitä ei voi – vaikka Biden kuinka lupaa – väistää tämän päivän Yhdysvalloissa.

   • Näitä asioita tässä itselin on joutunut miettimään ja mukava nahdä että ne askarruttavat muitakin

    Miksi Yhdysvaltain uutiskanavat sensuroivat Yhdysvaltain presidentin lehdistötilaisuuden?
    Miksi tekniset jätit kokevat tarpeen sensuroida Trumpin twiitit?
    Miksi Dem-keskeisissä osavaltioissa GOP-tarkkailijoiden ei sallittu tarkkailla mitään?
    Miksi Demit nosti kanteen vain yrittäen estää GOP-tarkkailijoita tarkkailemasta ääntenlaskentaa?
    Miksi kaikki tiedotusvälineiden ryhmittymät julistavat Bidenin voittajaksi, vaikka kaikki tietävätkin, että tämä on väärin (vain tuomioistuimet voivat julistaa voittajaksi)?
    Miksi FoxNews johti Trumpin vastaista kannustusta koko tämän viikon aikana?
    Miksi Yhdysvaltojen ’syvä valtio’ tarvitsee EU: n johtajia yhtäkkiä onnittelemaan Bideniä voitosta? (Niinistö ja meidän Pravda hoitivat hommansa hyvin ja toivoi trans-atlantisen suhteen vain syvenevän ja hävittäjäkaupan varmentuvan)

    Ajattele seuraavaa: oikeusjuttuja osavaltio- ja liittovaltion tuomioistuimissa, eikö?
    Sitten JOS DEMit olisivat varmoja siitä, että Trump-kampanjalla ei ollut asiaa voittoon, miksi ei vain rentoutua, odottaa ja nähdä tuomioistuinten hylkäävän Trump-kampanjan vetoomukset?
    Mutta ei, sen sijaan he toimivat täsmälleen ikään kuin olisivat peloissaan siitä, että tuomioistuimet voisivat tehdä jotain, mikä vaarantaisi Biden-kampanjan voiton!

    Tällaisen äärimmäisen kiireellisten lausuntojen tarve voidaan selittää vain Demien pelolla, … että jokin heidän vallankaappaussuunnitelmissaan ​​saattaa mennä pieleen.
    Joten voimme pitää Demien yritystä olla massiivinen voittaja mitä yleiseen mielipiteeseen tulee selkeänä merkkinä siitä, että he pelkäävät tuomioistuinta.
    http://thesaker.is/ask-yourself-the-crucial-question-why/

 33. Henry Makow ottaa kristittynä kantaa vaaliin
  Hän on laatinut 10 kohtaa joista tässä tiivistelmä viidestä ensimmäisestä

  Mikä on vaakalaudalla? Puutteistaan ​​huolimatta ihmiskunta voi hyvinkin olla Jumalan kruunaava saavutus, maailmankaikkeuden korkein elämänmuoto.
  Siksi satanistit (kommunistit) haluavat hajottaa ja tuhota ihmiskunnan.
  He vihaavat rakkautta, hyvyyttä, totuutta, kauneutta ja oikeudenmukaisuutta. He vihaavat ihmiskuntaa. He vihaavat Jumalaa. He haluavat omistaa kaiken ja riistää Jumalalta hänen kruununsa.
  Jos Biden onnistuu, Ihmiskunta tulee pimeään aikakauteen, josta se ei ehkä koskaan pääse pois.

  Luopumalla Luojasta ihmiskunta on ajautunut saatanalliseen kulttiin. … Jos annamme Joe Bidenin varastaa presidentin viran, voimme alkaa valmistautua kuolemaan.
  Kommunismi laajentaa Rothschildien luottomonopolia (rahan luomista) kirjaimellisesti kaikessa … tavoitteena on hävittää, orjuuttaa ja jopa tuhota ihmiskunta. Tämän vahvistaa Agenda 21 (YK: n 2000-luvun toimintaohjelma),

  Rothschildeilla ja heidän sukulaisillaan on rajattomasti varallisuutta. He ovat kyllästyneet rikkauteen. Nyt he haluavat rajattoman vallan. Ironista kyllä, mitä he todella haluavat, on Jumala, rakastava totuus, juuri se, minkä he haluavat tuhota. Tämä on psykopaattista.
  Ihmiset ovat hämmästyneitä siitä, että he ovat piittaamattomia demokratiasta ja muutoksesta. Kommunistit ovat satanisteja. Satanistit ovat omistautuneet sivilisaation tuhoamiseen.
  Vallankumous ”kääntää todellisuuden ylösalaisin, kun huipulla on Saatana Jumalan sijasta. Se, mikä on luonnollista ja terveellistä, häpäistään luonnottomana ja sairaana. He tuhoavat miehen ja naisen välisen rakkauden painostamalla naisia ​​olemaan maskuliinisempia ja miesten naisellisempia. Se, mitä he kutsuvat ”progressiivisiksi”, on suunniteltu tuhoamaan.
  He kieltävät Jumalan olemassaolon. He kieltävät, että meillä on hengellinen yhteys Jumalaan.
  —-
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216258

 34. Näyttää menevän yksinpuheluksi — Usan asioita on pakko täälläkin jauhaa kun maamme on sitonut itsensä niin vahvasti siihen mitä Usassa tapahtuu kuten pres. Niinistönkin puhe osoitti.
  … Mikä on totuus B:n dementiasta? Varmaan iän tuomaa dementiaa kiistatta on miehellä ja siihen kuuluu usein tietty naiivius ja sokea idealismi mikä mahdollistaa helposti sen että siitä kärsivä ajautuu sellaisen mafian koukkuun joka lähtee sitä tukemaan ja lupaa toteuttaa tuon idealismin.
  Silloin hän on mitä sopivin esim. totalitaarisen kommunismin palvelukseen. Ymmärtämättä itsekään että huijarit vievät. Kun lukee IS:n artikkelia niin ainakaan itse en pysty parhaalla tahdollakaan ymmärtämään että se mitä videolla on B:stä olisi sitä mitä petturit tekevät kun/jos he vallan saavat.
  Siinä puhutaan demokratiasta, sitoutumisesta tasa-arvoon ja kaikkien ihmisten tasavertaiseen mahdollisuuksien edistämiseen mutta kommunismi ei sitä ole; ja juuri kommunismi on nwo-mafian keskeisin tavoite.
  https://www.timesofisrael.com sivusto nyt tulvillaan Bideniä ja hänen Israelin rakkauttaan
  https://www.timesofisrael.com/biden-a-longtime-friend-israel-critic-of-settlements-may-be-at-odds-over-iran/
  ——-
  ”Tiedotusvälineet (v-media) ovat juhlineet Bidenin vaaleja, mutta laskenta jatkuu ja oikeudenkäynti on käynnissä. Mutta kuka tahansa nousee tästä lietevirrasta, petoksesta ja propagandasta tullakseen Yhdysvaltain presidentiksi, niin epäilemättä jo on ollut yksi iso häviäjä – sananvapaus.
  Censoring Donald Trump is more “dangerous to democracy” than anything he could ever say
  Tiistai-illtana/keskiviikona aikaisin aamulla Donald Trump – Yhdysvaltain valittu presidentti – nousi Valkoisesta talosta pitämään puheen.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216217
  Hän syytti demokraattista puoluetta, poliittista johtoa, tiedotusvälineitä ja tekniikan jättejä / sosiaalisen median yrityksiä yhteistyöstä varastaa vaalit ja asettaa Biden Valkoiseen taloon.
  Et todennäköisesti nähnyt sitä, koska suurin osa valtavirran uutiskanavista yksinkertaisesti kieltäytyi lähettämästä sitä. Lue tämä linkin artikkeli.
  Late on Tuesday night/early Wednesday morning, Donald Trump – the elected President of the United States – emerged from the White House to make a speech.
  He accused the Democratic party, the political establishment, the media and tech giants/social media companies of working together to steal the election and put Biden in the Whitehouse.
  You likely didn’t see all of it, because most of the mainstream news channels simply refused to broadcast it. Watch this clip:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216211
  ——
  OikeaMedia: Presidenttejä ei valita median julistuksilla eikä eliittiin kuuluvien onnitteluilla. Toimiva demokratia edellyttää puolueetonta mediaa (tai edes tasavahvuista edustusta mediassa molemmilta puolilta) ja luotettavia vaaleja. Nyt Yhdysvalloissa molemmissa on epäonnistuttu räikeästi ja se on avannut oven vallankaappausyritykselle, jota ikävä kyllä jopa Suomen presidenttikin on mukana rakentamassa omilla ennenaikaisilla twiiteillään.
  Twitterin, Facebookin ja Youtuben (googlen) sensuuri on tehokasta, joten on erittäin tärkeää, että näille löytyy luotettavia vaihtoehtoisia alustoja mahdollisimman pian.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-146102

  • Trump on ilmiselvästi kansainvälisen, hänen vallasta poissaamiseksi tehdyn, salaliiton uhri.
   Mediajätit ja sosiaalisenmedian jättiläiset ovat tietysti 100%:sti tässä mukana, olihan Google ilmoittanut jo oliko nyt vuosi, pari taaksepäin, että eivät salli vuoden 2016 tapahtumien(Trumpin valinta) toistua koskaan enää!

   Koronahysteria, yhteiskunnan sulkutila, maskihuuhaa ym. meneillään oleva aivopesu, kuten ilmastokusetus, palvelee samaa suunnitelmaa, jonka tärkeä osa oli Trumpin vallasta syökseminen!

   Lisää on tulossa ja äärimmäisen vittumaiset ajat ovat edessäpäin…

   • Näin on marjat, … ihmetyttää että B:n klaani jaksaa vetää tuota teatteria jossa moraali on tuntematon käsite… järkyttävää katseltavaa nuo videot… että näin alas voi se väki vajota joka ottaa vastuun maansa ja ihmiskunnan kohtalosta — huh

    Venäjä kommentoi viimein vaalitulosta:
    Reutersin mukaan Kreml kertoo panneensa merkille Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ilmoituksen vaalitulokseen liittyvistä oikeusprosesseista. Kremlin mukaan tämän vuoksi on parempi odottaa virallista ilmoitusta vaalien tuloksesta ennen sen kommentoimista.

    – Putin on toistuvasti sanonut olevansa valmis työskentelemään kenen tahansa Yhdysvaltain johtajan kanssa, Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kertoi uutistoimiston mukaan.
    Venäjä kertoi myös toivovansa, että se saa käynnistetyksi dialogin Yhdysvaltain uuden hallinnon kanssa, jolloin voidaan löytää keinot maiden välisen suhteen normalisoimiseen.

    • Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump: ”Me voitamme”
     ”Jos kaikki republikaanit eivät nyt ala taistelmaan rehellisten vaalien puolesta, niin ei tule enää koskaan olemaan vaaleilla valittua republikaanipresidenttiä”, sanoo Linsey Graham ja vaatii kaikkia republikaaneja nyt heräämään tosissaan tilanteeseen.
     Graham itse lahjoittaa 500 000 dollaria Trumpin kampanjan oikeuskuluihin.
     https://beta.oikeamedia.com/o1-146309

 35. ”The Saker” arvelee että Trumpin mahdollisesti typerin virhe oli ettei hän luonut omaa televisiokanavaa. Hänellä oli rahaa, hän olisi voinut löytää liittolaisia, mutta häneltä puuttui yksinkertaisesti älykkyyttä vaaran havaitsemiseksi. Sen sijaan tämä narsistinen tyhmeliini ajatteli, että Twitter oli tapa ohittaa vanha media.

  Onko mahdollista, että jos hänet heitetään pois Valkoisesta talosta, voimme vihdoin ymmärtää, että mitä Yhdysvallat nyt nopeasti tarvitsee, on ilmainen televisiokanava ja ainakin yksi ilmainen sosiaalisen median vaihtoehto? Ehkä, … mutta Trumpilla oli aina tämä kyky pettää…
  (Juuri tämä kanava tarvittaisiin myös meillä ja kiireesti)

  … Possibly the dumbest mistake made by Trump was not to create his own TV channel. He had the money, he could have found allies, but he simply lacked the intelligence to see the danger. Instead, this narcissistic fool thought that Twitter was the way to bypass the legacy media. Is there a possibility that if he is thrown out of the White House we might finally understand that what the US now so urgently needs is, at the very least, a free TV channel and at least one free social media option? Maybe, but I am not holding my breath, Trump always had this ability to disappoint…
  https://www.unz.com/tsaker/the-deep-state-vs-the-deep-country/

  Trumpin tappiosta tulee mieleen ww2 jonka kansallissosialistinen Saksa olisi voinut voittaa mikäli Hitler olisi ymmärtänyt Britannian vaaran eikä olisi yrittänyt toimia niin etteivät britit hermostu vaan olisi sen sijasta miehittänyt maan johon hänellä oli valmius ja joka oli sionistien Saksan tuhoa ajavien sotajuonien takana. Historioitsijat ovat voineet osoittaa ettei Hitler halunnut ärsyttää brittejä vaan halusi niiden ymmärtävän Saksan halun irtaantua Versaillesin rauhansopimuksen vääryyksistä ja eheyttää Saksan ottamalla takaisin alueet jotka siltä oli viety ww1:ssä. Hitlerin hyväuskoisuus koitui kansallissosialistien turmioksi.

 36. @Truth_hunter 5.11.2020 at 22:46:
  ”… Jos Biden voittaa niin on hehkutettu että se on CIA:n, nwo- ja BB-eliitin ja marxilaisen vasemmiston kaiken paremmaksi muuttava ja uudistava voitto, ja Israelin suurin mahdollinen voitto. Ja jos Trump voittaa niin se on nykyisen kapitalismin ja pysähtyneisyyden, vanhojen arvojen ja isänmaallisuuden voitto.

  Mutta kumpikin voitto on periaatteessa käytännön tasolla kutakuinkin sama ’köyhät kyykkyyn’ asia joka ei oleellisesti mitään muuta.
  Bidenin voitto ehkä vielä selvemmin …. ”
  ——-
  Katse kohti Trumpia ja näet israelilaiset
  Gideon Levy – Haaretz (Israel)
  … Pimeä päivä Israelille: Donald Trump on hävinnyt vaalit … Kun 75 prosenttia länsieurooppalaisista on kyllästynyt Yhdysvaltain presidenttiin, Israelissa suuri enemmistö – mukaan lukien keskiryhmät ja jotkut vasemmistolaiset – ihailee häntä … Israel ihailee Trumpia monista hänen pahoista vioistaan huolimatta tai juuri niiden takia. Trump on kaiken ruumiillistuma, mikä on pahaa ja rumaa … Trump on Israelin rumuuden ruumiillistuma; hänet voitaisiin helposti valita pääministeriksi. Röyhkeys, karkeus, riitaisuus, tietämättömyys, huijaus ja valheet; halveksinta heikkoja, lakia, oikeutta, mediaa, tiedettä ja ympäristöä kohtaan – kaikki tämä sopii meille kuin hansikas.
  … Levy on israelilainen toimittaja
  http://www.ihr.org
  http://www.informationclearinghouse.info/55844.htm
  Look at Trump and You’ll See the Israelis
  … It’s a dark day for Israel: Donald Trump has lost the election. … Whereas 75 percent of West Europeans are fed up with the U.S. president, in Israel a large majority – including centrists and some leftists – admires him … Israel admires Trump not despite his many repellent shortcomings but because of them.
  Trump is the embodiment of everything that’s bad and ugly about Israel … Trump is the embodiment of Israel the unbeautiful; he could easily be elected prime minister. The vulgarity, coarseness, belligerence, ignorance, scheming and lies; the contempt for the weak, for the law, for justice, the media, science and the environment – all this fits us like a glove.
  —-Gideon Levy is an Israeli journalist and author. Levy writes opinion pieces and a weekly column for the newspaper Haaretz that often focus on the Israeli occupation of the Palestinian territories. Levy has won prizes for his articles on human rights in the Israeli-occupied territories. – ”Source” –

  • Gilad Atzmonilla vähän erilainen näkemys Trumpista — Trump and Melania According to Fritz Lang
   Tähän mennessä on epäilemättä selvää, että ennusteet demokraattien ”vyöryvoitosta” olivat harhaanjohtavia tai jopa tietoista petturuutta.
   … kuinka on mahdollista, että niin merkittävä määrä antoi äänensä toisen kerran kiinteistö mogulille, joka osoittautui ymmärtämättömäksi maan johtamisen perustiedoissa, puhumattakaan politiikan ja diplomatian kielestä.
   … Tämän asian totuutta ei voida kieltää: Trumpin vaalivalta perustuu hänen suosioonsa valkoisten kouluttamattomien miesten keskuudessa.

   … Trump ei ole ensimmäinen amerikkalainen pamppu, jota työläisten massat rakastavat ja ihailevat. Henry Ford, massatuotannon kokoonpanolinjan tekniikan pääkehittäjä, mies, joka teki Yhdysvalloista teollisen suurvallan, ei ollut millään tavalla ”sosialisti”, mutta hän huolehti työntekijöistään hyvin ja paransi heidän elämäänsä uskomattomasti.

   Ford oli ”hyvinvointikapitalismin” edelläkävijä. Hän hämmästytti maailmaa vuonna 1914 …. Ford uskoi, että työntekijöiden hyvä palkka antaisi heille varaa tuottamiinsa autoihin ja vauhdittaisi siten paikallista taloutta kun työntekijät sitoutuivat työhönsä kulutuksen avulla.
   Ford uskoi tuotantoon, kansallismielisyyteen ja isänmaallisuuteen. Hän oli sotia vastaan; hän näki Wall Streetin ja globaalin kapitalismin Amerikan päävihollisena. Pelkästään tämä tosiasia vei hänet väistämättömälle törmäyskurssille Wall Streetin susien kanssa. Tämän seurauksena Henry Ford jäi historiaan ”pahamaineisena antisemitinä”, ja ADL ja muut juutalaiset järjestöt ovat tuominneet Trumpin useaan otteeseen hänen ja hänen saavutustensa ylistämisestä.
   Ei ole vaikea osoittaa joitain ratkaisevia yhtäläisyyksiä Fordin ja Trumpin välillä.

   Oligarkkien ja sorrettujen välisten siteiden fantasian merkitys on Fritz Langin Metropolis (1927), elokuvan keskipisteessä.
   https://www.youtube.com/watch?v=AvtWDIZtrAE&feature=emb_logo

   Trump and Melania According to Fritz Lang
   By now it is also clear beyond doubt that the predictions of a Democratic ‘landslide victory’ were either delusional or even consciously duplicitous.
   … how is it possible that such a significant number gave their vote for a second time to an eccentric real estate tycoon who….?

   The truth of that matter can’t be denied: Trump’s electoral power is based on his wall-to-wall support amongst White uneducated males.
   … Trump is not the first American tycoon to be loved and admired by the working masses. Henry Ford, the chief developer of the assembly line technique of mass production, a man who made the USA into an industrial superpower, wasn’t exactly a ‘socialist’ by any means but he took great care of his workers and improved their lives by unimaginable proportions.

   Ford was a pioneer of ‘welfare capitalism.’ ….His workers bonded with their reality by means of consumption. Ford believed in manufacturing, nationalism and patriotism. He was against wars; he saw Wall Street and global capitalism as America’s prime enemy. This fact alone put him on an inevitable collision course with the wolves of Wall Street.
   Consequently Henry Ford went down in History as a “notorious anti-Semite” and Trump has been denounced more than once by the ADL and other Jewish organizations for “extolling” him and his achievements.

   It is not difficult to point at some crucial similarities between Ford and Trump.
   The significance of the fantasy of bond between the oligarch and the oppressed is at the centre of Fritz Lang’s Metropolis (1927), one of the most important cinematic epics of the 20th century.

   https://gilad.online/writings/2020/11/11/trump-and-melania-according-to-fritz-lang
   Watch Melania Trump – The Mysterious First Lady: https://youtu.be/GwM–ZPeJtA
   Fritz Lang’s Metropolis (1927), one of the most important cinematic epics of the 20th century.
   https://www.youtube.com/watch?v=AvtWDIZtrAE&feature=emb_logo

 37. Onko KORONA-KULTTI tullut holokausti-kultin tilalle?
  Townhall Columnist Marina Medvin Falls for Dachau Gas Chamber Hoax
  JOHN HUSS • NOVEMBER 7, 2020
  https://www.unz.com/article/townhall-columnist-marina-medvin-falls-for-dachau-gas-chamber-hoax/
  The Covid Cult
  Thomas E. Woods, Jr. – YouTube Nov 3, 2020
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216450
  How they’ll fake the success of the COVID vaccine — Kuinka covid-rokotteella rahastetaan
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216492

 38. Kova huijaus — artikkelin mukaan 2,7 miljoonaa Trumpille annettua ääntä mitätöitynyt
  US Army Seizes Dominion Vote System Servers in Germany
  … that Dominion Voter Software had deleted 2.7 million Trump votes nationwide,
  The big question is why would US voting data have been stored in servers in Frankfurt, Germany and why isn’t it being covered by anyone in the media?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216564

  • Sidney Powell, yhdessä Rudy Giulianin ja IT-asiantuntijoiden kanssa ovat edelleen kokoamassa todistusaineistoa oikeuskäsittelyä varten.

   FBI ja oikeusministeriö ovat olleet tietoisia Dominion-vaalijärjestelmän sisältämistä riskeistä jo vuosia. Tutkinta tulee ulottumaan myös näihin FBI:n virkamiehiin, jotka ovat tässäkin asiassa istuneet tiedon päällä jo kauan.
   https://beta.oikeamedia.com/o1-147029

 39. Liittyen ylempänä olevaan Truth_hunter 13.11.2020 at 10:02 kommenttiin
  Ron Unz päätynyt tällaiseen järkevältä vaikuttavaan ratkaisuun mitä mainoksiin tulee…
  New Website Advertising
  RON UNZ • NOVEMBER 16, 2020
  ”Kuten jotkut teistä saattavat muistaa, viime vuoden lopulla harkitsin lyhyesti mainosten näyttämistä tällä verkkosivustolla, mutta päädyin pian sitä vastaan, koska mainokset vaikuttivat roskilta tai tylsiltä ja siksi häiritsivät ja ärsyttivät minua. Oletan, että monilla verkkolehden lukijoilla oli paljolti sama reaktio. En ole koskaan vastustanut kiihkeästi mainostamista, vain vääränlaista mainontaa.
  Minuun otti kuitenkin äskettäin yhteyttä joku, joka oli kiinnostunut uuden vapaaseen puheeseen suuntautuneen sosiaalisen median verkkosivuston Slug.com mainostamisesta.
  Kun otetaan huomioon Facebookin, Twitterin ja useimpien muiden johtavien sosiaalisten media yritysten ankarat sensuurit, tällaisen vaihtoehtoisen keskustelupaikan tarjoaminen näyttää erittäin kannattavalta projektilta. En itse käytä sosiaalista mediaa, mutta olen varma, että valtaosa verkkosivustomme lukijoista käyttää, ja näiden tietojen pitäisi olla hyödyllisiä heille.
  Mainokset olivat myös melko tyylikkäitä ja sulautuivat hyvin yhteen tämän verkkosivuston ulkoasun ja tarkoituksen kanssa, joten hyväksyin mielelläni tarjouksen aloittaa niiden näyttäminen.
  As some of you may remember, late last year I briefly considered running ads on this website, but soon decided against it because…
  https://www.unz.com/announcement/website-advertising/

 40. Valkoisen syyllisyyden poliittinen teologia: Trump uhkana EU: n toisen maailmansodan jälkeiselle kertomukselle
  17. joulukuuta 2020/8 Kommentit / Esitetyt artikkelit / kirjoittanut Tom Sunic, Ph.D.
  Tällä hetkellä Yhdysvalloissa alkavalla presidentinvalintakaudella on suuri vaikutus Euroopan poliittiseen luokkaan. Historiallisesti ottaen tämä ei ole mitään uutta. Jokainen eurooppalainen poliitikko tietää, että kaikilla merkittävillä poliittisilla muutoksilla Yhdysvalloissa on seuraavana päivänä vaikutusta hänen omaan päätöksentekopolitiikkaansa ja todennäköisesti määräävä hänen uransa jatkolle. Tämä pakollinen amerikkalaisia ​​suosiva matkiminen eurooppalaisten poliitikkojen keskuudessa on ollut käytössä kaikella voimalla vuodesta 1945 lähtien.
  Siksi ei pitäisi olla yllätys, että EU: n korkean tason virkamiesten tukema valtavirran media, lukuun ottamatta Puolaa, Unkaria ja Sloveniaa, takaa Yhdysvaltojen tiedotusvälineiden yhteisen pyrkimyksen päästä irti Trumpista ja hänen perinnöstään. . Saksan poliittinen luokka, jossa liittokansleri Merkel on EU: n järjestelmän kärjessä, on tämän Trumpin vastaisen Bidenin kannan matkimisen eturintamassa.

  The Political Theology of White Guilt: Trump as a Threat to the EU’s Post-WWII Narrative
  December 17, 2020/8 Comments/in Featured Articles /by Tom Sunic, Ph.D.

  The presidential postelection period unfolding now in the US is having a big impact on the political class in Europe. Historically speaking this is nothing new. Every politician in Europe knows that any major political change in the US is bound to have, the day after, an effect on his own decision-making policy and likely determine the time span of his career. This mode of mandatory pro-American mimicry among European politicians has been playing out in full force since 1945.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/12/17/the-political-theology-of-white-guilt-trump-as-a-threat-to-the-eus-post-wwii-narrative/

  • Linkin artikkelista: ”It must be pointed out that Trump was and still is the American exception to the rule of the post-WWII global liberal System.”

   Kirjoittaja näkee Trumpin amerikkalaisena poikkeuksena joka ei myötäile ww2 jälkeistä globaalia liberaalista systeemiä vaan asettuu vastustamaan sitä.
   Minusta vähän outo ajatus kun Trump kuitenkin tukee sionisteja jotka ovat ww2 jälkeisen liberalismin ja nwo-agendan avainhenkilöitä.

   ”Today the German government functions therefore as the loudest mouthpiece of anti-Trump and pro-Biden rhetoric. Given Germany’s neurotic process of post-WWII nation-state building, such penitent behavior is comprehensible.”

   On siis ristiriita Trumpin ja Saksan asenteissa ja jälkimmäinen elää vielä ww2 syyllisyyden traumassa ja siksi on Trumpin vastainen ja tukee Bideniä.
   Mutta eikö Trump unohda tässä että sionismi on estänyt Saksan itsenäistymistä ja irtaantumista ww2 traumasta jonka sionistit ovat sille luoneet. Myös se että hän on tukenut sionisteja lisäämällä Israelin valtaa maailmassa ei helpota asiaa, päinvastoin vaikeuttaa Saksan vapautumista ja itsenäistymistä.

   Tulee tunne että Trump puhuu muuta kuin tekee. Jos hän toimisi kuten artikkeli antaa ymmärtää niin hänen tulisi estää sionistien koko ajan paisuvaa valtaa maassaan ja maailmassa ja sitä kautta EU:n irtaantuminen tuosta samasta vallasta, jonka kytköksissä se nyt on, voisi helpottua.

 41. Poliitikkozombiet toistaa vain sitä mediat ja valtion ajatushautomot kertoo ilman mitään omaa ajattelua. Tämä tuli esille YLEn vihapuhekeskustelussa jossa yksi keskustelija ihmetteli että ei ole tärkeämpää keskusteltavaa näin vaalien alla kuten kansalaisten hyvinvointi, köyhyys, sairaus, työttömyys jne.
  YLE pystyy ohjaamaan mielipiteet sivuun keskustelujen aihevalinnoilla tärkeistä yhteiskunnallisista kysymyksistä eikä esim. koskaan ole käsitelty Sipilän hallituksen aiheuttamaa vahinkoa Suomen sairaan hoidolle ennen soten hyväksymistä annetuilla määräyksillä.
  Suomessa ei ole mitään todellista vastavoimaa yksityiselle ja julkiselle medialle joka sensuroi ja valehtelee sekä levittää harhaan johtavia tietoja kansalaisille ja ollaan samassa jamassa muiden länsimaiden kanssa median tekemässä totuuden kiertämisessä mutta joskus se tulee kostautumaan.
  YLE myös ajaa kuin käärmettä pyssyyn hävittäjähankinnoissa julkaisemalla sitä puoltavia lausuntoja ja eikä kerro pfizerin koronarokotteen aiheuttamista lukuisista kuolemista ja muista vakavista seurauksista kuten kasvohalvauksista lännen lääketehtaiden etujen mukaisesti. Pfizerin rokote ei ole rokote sen määritelmän mukaan vaan ihmisen geenien synteettinen muuttaja mitä ei myöskään ole kerrottu uutisissa vaan Mariini ja Nohanyek painaa YLEssä päälle että rokotetta lisää ihmisille vaikka sen testaukset on kesken.
  VastaValkea on ainoa media Suomessa joka pyrkii artikkeleissaan kaivamaan totuuden esiin ja kertoo myös jos epäilee valtavirtamedian antavan väärää tietoa kuten verkkosiioni tekee melkein aina.

 42. Navalnyikeskustelu oli yksipuolisuudessaan taas huippu YLEn toiminnassa jossa Navaa kutsuttiin oppositiojohtajaksi jota hän ei ole vaan bloggari ja tuomittu rikollinen. Venäjällä on vaaleilla valittu oppositio ja Navan porukka on puhtaasti kaikesta Putinia syyttäviä ja haukkuvia Navan radikalisoimia nuoria jotka pitää Navaa messiaksenaan jonka mielipiteet on muutenkin imperialistiset muita maita kohtaan toisin kuin Putinilla. YLEn keskusteluissa ei tullut millään tavalla esille Navalnyin rikollinen menneisyys, imperialistiset mielipiteet eikä yhteistyö vallankaappauksiin erikoistuneen USAn NEDin kanssa mikä olisi laajentanut keskustelua sen sijaan että pyöri Navan oletetun myrkytyksen ympärillä Venäjällä ja nyt hänen sananvapauden tukahduttamisessa 30 päivän vankilatuomiolla jonka kuitenkin oikeus langetti. Koko keskustelu oli Venäjän syyttämistä pohtimatta sitä olisiko Nava itse syyllinen tilaansa.

 43. Apusen tukema projekti-ko?
  Tästä kulissien takaisesta toiminnasta ei meille ole kerrottu — EU-liittovaltio tärkeänä osana NWO-agendaa
  Euroopan muokkaus nwo-eliitin projektina — The Transformation of Europe as an Elite Project
  Review of The Blackening of Europe, by Clare Ellis
  ANDREW JOYCE • AUGUST 25, 2020
  Clare Ellis
  Euroopan mustuminen: Osa I. Ideologiat ja kansainväliset kehitykset
  Arktos, 2020.
  Euroopan mustuminen on kriittinen analyysi Euroopan unionin historiallisesta ja ideologisesta alkuperästä, erityisesti ottaen huomioon tämän kehityksen kohtalokkaat seuraukset alkuperäiskansoille, jotka tällä hetkellä uhkaavat tulla väestö- ja poliittisiksi vähemmistöiksi kotimaassaan.
  Kolme osaa jaettuna, I osa. Ideologiat ja kansainväliset kehitykset, jäljittää nykyisen EU: n siemenet varhaisimpiin teoretisoijiinsa ja yhteiskuntiin ja historialliseen dynamiikkaan, jotka auttoivat luomaan sen ja muokkaamaan sitä. Kreivi Richard von Coudenhove-Kalergista Fabian-seuraan ja Frankfurtin kouluun, jännitteistä Euroopan ja Lähi-idän välillä pyrkimyksenä ’hitsata’ se Eurafrican kanssa, Kantista, kosmopoliittisista ja valaistumisen liberaaleista uusliberalismiin ja uusinkonservatismiin asti, Euroopan mustuminen on yksi Euroopan unionin ensimmäisistä perusteellisista analyyttisistä arvosteluista alkuperäiskansojen oikeuksien näkökulmasta.
  The Blackening of Europe: Volume I. Ideologies & International Developments
  Arktos, 2020.

  Pieni ote artikkelista: … I concur with all the above, my only caveat being that there’s an obvious exception to this rule and that’s “the Jewish cosmopolitan,” who can be socialist-capitalist while maintaining an intense attachment to geography and nation (Israel), ethnicity (Jewishness), and religion (Judaism). One need only look at figures like Sheldon Adelson, Paul Singer, Moshe Kantor, along with the vast majority of the Jewish Big Tech CEOs, hedge fund bosses, bankers, media barons, consumer culture despots, and loan merchants, etc., to see that this is plainly and inarguably the case. What we therefore see in the ongoing story of European cosmopolitanism is the confluence of two separate strains of activism — the generally well-meaning European variant peopled by Kant, the UDC, and some of the non-Jewish utopians; and the Jewish one featuring Mendelssohn, the Frankfurt School, and Jewish Capital. It is the latter that has attached itself to the former, perverting and distorting its vision for their own ends. The present-day European Union is the disfigured and defective offspring of this sinister congress.
  https://www.unz.com/article/the-transformation-of-europe-as-an-elite-project/
  https://www.amazon.com/dp/1912975459/?tag=unco037-20

 44. Kun kovan linjan globalistit, kuten sisäministeri Maria Ohisalo ja Bilderberg-ryhmän Matti Apunen huutavat kuorossa, että myös EU-Suomen rajat on avattava miljoonille afgaaneille, jotka ”eivät pidä maansa uudesta hallinnosta” – meillä on ainoastaan syytä valpastua.

  Lopultakin on aivan selvää ja toisaalta paljastavaa, että kun Bilderberg-ryhmän johtava suomalaisglobalisti, Atlantisen seuran Matti Apunen, vaatii suomalaisilta ”vastuunkantoa” ja ”häpeää”, meidän on syytä olla enemmän kuin epäilevällä kannalla siihen mitä oikeasti tapahtuu:

  Kolme miljoonaa afgaania väestönsiirtona länsimaihin?
  https://mvlehti.net/2021/08/18/paivan-kuva-afgaanien-vaestonsiirto-uhkaa-tuhannet-suomalaishellat-jalleen-vaarassa-tuhoutua/

  Pakolaisvirta alkanut
  Macron jo valmis ottamaan afgaaneja Ranskaan eli ’kalergisoimaan’ maataan Illuminaatin toiveiden mukaan. Seuraako muu Eurooppa ja Suomi lippua? Siihen kai ’eu-illut’ pyrkivät. Sehän kuuluu Isoon Agendaan, kaikki sekoittavaan ’hajota-ja-hallitse-nwo-agendaan’, kommunismiin, jossa pankkiiri-mafia omistaa koko maailman ja kansa ei mitään mutta on silti onnellinen kuten Klaus Schwab, WEF:n suuri johtaja sanoi.
  https://mainland.press/2021/08/17/macron-pledges-eu-response-to-possible-uncontrolled-migration-flows-from-afghanistan/

  Puolustusministeri Antti Kaikkonen on myös huolissaan ja esitti ’huolten painamana’? sekavia YLE 1:n uutisista klo 12.

  AK:n mukaan tilanne Afganistanissa olisi nopeasti mennyt huonompaan suuntaan mikä on silkkaa pötypuhetta. Afganistanilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus todelliseen rauhaan ilman miehittäjien mielivaltaa ja naapurimaiden ja tulevien liittolaisten tukemana. Kyse on historiallisesta muutoksesta, jota Suomi on ollut jarruttamassa.

  Päätavoite Suomella näyttää olleen Afganistanissa opetella sotimaan Yhdysvaltojen johdolla syystä, että Suomi liittyy sitten aikanaan kun sota Venäjää vastaan alkaa Yhdysvaltojen joukkoihin – kansalta mitään kysymättä. Ja mukaan liitytään vaikka lopputulos on jo ennalta selvä: Yhdysvallat tietenkin poistuu paikalta valtaisan paniikin saattelemana, kuten Vietnamista ja nyt Afganistanista.

  • Jatkoksi meidän huolta kantaville globalisteille ja isänmaansa vieraisiin käsiin luovuttaneille
   Yhdysvaltain seikkailu Afganistanissa päättyy häpeällisesti, Taleban ottaa vallan.
   Admin
   Talebanien paluu valtaan on jälleen yksi merkki amerikkalaisen imperiumin lopusta – eikä ketään saada vastuuseen.
   Chris Hedges

   Sisältää 4-minuuttisen videon,
   jossa on viimeisimmät uutiset Talebanien valtaannoususta Afganistanissa.

   Afganistanin katastrofi, joka purkautuu kaaokseen salamannopeasti seuraavien viikkojen aikana ja varmistaa Talebanien paluun valtaan, on yksi merkki lisää Yhdysvaltain imperiumin lopusta.

   BIGFOOT (kommentti): https://www.deepl.com/Translator
   … Tämän Chris Hedgesin artikkelin lukeminen saa miettimään: Eivätkö nämä niin kutsutut toimittajat koskaan väsy olemaan vain ”puhuvia päitä”? Historia osoittaa, että Cromwellin päivistä lähtien, ja jopa ennen häntä, on ollut vain yksi valtakunta, The Empire of Finance, rahoitusimperiumi, joka on naamioitunut poliittiseksi valtakunnaksi, koska sen strategia on maailmanlaajuinen.

   Tämä tarkoittaa sitä, että ”Amerikan imperiumin loppua” ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan, koska Amerikka ei koskaan ollut imperiumi alunperin, joten se voi nousta tai kaatua. Se kaikki oli illuusio!

   Kuka tahansa, joka on lukenut ”Amerikan puolustuksen uudelleenrakentamisen”, jonka on kirjoittanut ”Project for the New American Century”, jonka ovat kirjoittaneet Illuminaatin luutnantit, niin sanotut uus-konservatiivit (DeepState-neokonnat), joista Zbigniew Brzezinski oli yksi heistä, tietää, että nämä sodat valmistettiin tarkoituksellisesti globaalia päämäärää varten, jolla ei ollut mitään tekemistä demokratian tai politiikan kanssa!
   Kyse oli ja on aina ollut juutalaisten rahavallasta. Se on monoliittinen hirviö (Monolithic Marmon Monstrosity), joka organisoi uudelleen globaalin yhteiskunnan mahdollista valtaa varten. Se on asian ydin. Niinpä kaikki, jotka myyvät vaihtoehtoista kertomusta, ovat vain Salatun Käden (Hidden Hand) agentteja, joiden tehtävänä on piilottaa totuus ja valmistaa lampaat teurastettaviksi. Nämä ovat Juudaksen vuohia!

   Kun otetaan huomioon tämä tausta, tiukasti ottaen machiavellilaisesta näkökulmasta puhuen ja olettaen, että vastustetaan rahavallan maailman valtauksen nopeuttamista, väittäisin, että Talebanien valtaus Afganistanissa ei ole varsinaisesti huono asia. …. Mutta jos Taleban-hallinto osoittautuu piikiksi globalistien suunnitelmissa, no, oli miten oli, se on meille paholaisen vaihtoehto.

   […Reading this piece by Chris Hedges, makes one wonder; Do these so-called journalists never tire of just being “Talking heads”? History shows that ever since the days of Cromwell, and even before him, there has only been One Empire, The Empire of Finance, masquerading as political empire, because its strategy is global.
   That having been said, it translates to the fact that there was and will never be an “ End of the American empire.” because, America was never an empire to begin with, so that is might rise or fall. It was all an illusion!
   Anyone who read “Rebuilding America’s Defenses,” by “Project for the New American Century” by the Illuminati Lieutenants, the so-called Neo-cons of which Zbigniew Brzezinski, was one of them, knows that these wars were deliberately manufactured for a Global goal which had absolutely nothing to do with Democracy, or politics! It was, and has always been about the Jewish Money power. It’s the Monolithic Marmon Monstrosity reorganizing Global Society for eventual take over. That is the bottom-line. So, anybody selling an alternative narrative is merely playing the agent of the Hidden Hand whose role is to hide the truth, and prepare the sheep for slaughter. These are Judas Goats!

   Given this background, strictly speaking from a Machiavellian point of view, and assuming that one is against hastening the take over of the World by the Money Power, I would submit, that the takeover of Afghanistan by the Taliban, is not exactly a bad thing. Of course it’s a bad thing to the locals, since these Taliban dimwits & Knuckleheads might decide to outdo the Myanmar thugs or the Nor Korean despot. But if Taliban rule turns out to be a thorn in the Globalists schemes, well, any which way, it’s a devils alternative for us.]
   https://www.darkmoon.me/2021/u-s-adventure-in-afghanistan-grinds-to-ignominious-end-taliban-takes-over/#comments

   Lopulta siis Finanssi- imperium olisi voittamaton ja kaikki taistelu sitä vastaan osoittautuisi paholaisen vaihtoehdoksi.
   Aika lohduton näkemys. Ettei kukaan koskaan voi sitä kumota ja rakentaa maailmaa jossa rahaa luova ja muita velkaannuttava pankkiiri-eliitti ei enää ole pääroolissa tai ylin Jumala vaan enemmän ihmiskunnan palvelija?

   Miten islamilainen pankki sitten toimii?
   Kun länsimaisen pankkitoiminnan mukaan asiakas lainaa rahaa hankintaa varten ja maksaa sitä takaisin tietyn koron kera, astuu islamilaisessa pankkijärjestelmässä etusijalle tavara. Ostaja neuvottelee pankkinsa kanssa sopimuksen, jonka jälkeen pankki ostaa hänen haluamansa tuotteen ja myy sen edelleen voitolla ostajalle osamaksuerissä. Pankilla ei ole oikeutta vaatia lisämaksusuorituksia, jos maksu on myöhässä. Toisin sanoen pankki ja asiakas jakavat riskin. Gharar-säännön mukaan pankki ei alun perinkään saa lähteä riskialttiiseen ja epävarmaan bisnekseen. Tällä tavalla poistuu ajatus rahan tekemisestä rahalla, mikä on sharia-lain mukaan kielletty. Kritisoijien mukaan tällä kierretään vain koron käsite: sisältyyhän myyntihintaan korotus.
   “Islam kieltää koronoton, mutta ei lainaa. Se on silti asia, jota tulee välttää. Islamissa ei haluta, että ihminen kuolee velkaantuneena, tai että elämä menee velkojen vuoksi sekaisin.”

   https://ylioppilaslehti.fi/2010/11/muslimipankki-karttaa-korkoa/
   ”Jumala on sallinut kaupan ja kieltänyt koronkiskomisen”
   https://www.islamopas.com/ranta.html

 45. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS MUOTOUTUU – ENSIMMÄINEN OSA
  Miksi Jalta II ?
  Thierry Meyssan
  Yhdysvallat ei ole se hypervalta, josta se unelmoi. Se on kärsinyt hirvittävän sotilaallisen tappion Syyriassa sadan liittolaisvaltion kanssa. Vaikka ne jatkavat itsensä huijaamista, tilinteon aika on koittanut. Selviytyäkseen Washingtonilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin liittoutua yhden vastustajansa kanssa. Venäjä vai Kiina? Se on kysymys.
  https://www.voltairenet.org/article213394.html
  Mutta onko Kiina tai Venäjä halukas liittoutumaan viidakon lakia noudattavan Usan kanssa? Sekin on kysymys.
  https://uvmedia.org/2021/08/06/kiina-yhdysvaltojen-johtamassa-jarjestyksessa-vallitsee-viidakon-laki/

 46. Taitaa katkera totuus kuitenkin olla se että taas Nwo-mafia kusetti valkoista miestä Afaganistanissa.
  Tätä saattoi epäilläkin … kun tietää kuka käsikirjoituksen kirjoittaa.
  Mikä on todellisuus Talibanin voiton takana? … näinkö Bidenin ’deep-state neokonnat’ toteuttavat pankkiiri-mafian agendaa valkoisen miehen ja kulttuurinsa tuhoamista
  ’Bigfootin’ kommentti jo enteili tätä … ”Cromwellin päivistä lähtien, ja jopa ennen häntä, on ollut vain yksi valtakunta, The Empire of Finance, rahoitusimperiumi, joka on naamioitunut poliittiseksi valtakunnaksi, koska sen strategia on maailmanlaajuinen.” … Der Untergang des Abendlandes etenee hyvää vauhtia
  6 Questions we NEED to ask about Afghanistan
  1. DID THE TALIBAN REALLY JUST WIN?
  Firstly, let’s be clear, the US has not “pulled out” of Afghanistan, not in the true sense of the phrase. They still reserve the right to bomb the place. There are still private contractors in the country. And the Pentagon are already booking their return tickets.
  1. VOITTIVATKO TALEBANIT TODELLA?
  Ensinnäkin on tehtävä selväksi, että Yhdysvallat ei ole ”vetäytynyt” Afganistanista, ei sanan varsinaisessa merkityksessä. He pidättävät edelleen oikeuden pommittaa paikkaa. Maassa on edelleen yksityisiä urakoitsijoita. Ja Pentagon varaa jo paluulippujaan.
  So, what’s REALLY going on? Is the apparent Taliban “victory” masking the true narrative?
  Kit Knightly
  PÄÄTELMÄ
  Yhteenvetona Yhdysvaltain Afganistanista vetäytymistä koskevasta virallisesta kertomuksesta:

  Trump allekirjoitti yli vuosi sitten Talebanin kanssa sopimuksen vetäytymisestä maasta ja 5000 vangin luovuttamisesta.
  Vaikka Yhdysvaltojen ”vetäytyminen” oli yli vuoden ajan suunniteltu, se oli kaoottista ja sotkuista.
  Yhdysvallat jätti vahingossa jälkeensä aseita, helikoptereita, ampumatarvikkeita ja panssariajoneuvoja, jotka Taleban otti haltuunsa.
  Yhdysvallat jätti vahingossa jälkeensä 5000 vankia, jotka Taleban vapautti.
  Ilman Yhdysvaltojen tukea Afganistanin armeija, joka on Talebania suurempi ja tehokkaampi, lakkasi ampumatta laukaustakaan, ja Taleban otti koko maan hallintaansa alle viikossa.
  Vaikka talebanit lopettivat heroiinikaupan ennen Yhdysvaltojen hyökkäystä, he aikovat nyt jatkaa sitä ja jopa lisätä sen tuotantoa.
  Uskotteko tätä tarinaa? Onko se lainkaan uskottava?

  Älkää välittäkö tiedotusvälineiden äänistä ja raivosta. Lehdistö on kuin katutaikuri: jos haluatte ymmärtää, mitä he aikovat tehdä, teidän on katsottava hänen heiluttavan kätensä ohi ja katsottava sitä, joka on hänen selkänsä takana.

  Ainakin minusta vaikuttaa melko ilmeiseltä, että Yhdysvallat antoi Talebanille aseita ja ajoneuvoja vastineeksi lupauksesta jatkaa heroiinin tuotantoa (ja ehkä pääsystä mineraalikaivoksiin, siitä ei ole vielä tietoa).

  Samaan aikaan täysin keinotekoisen ”kaaoksen” seurauksia käytetään pelkopornon liekkien lietsomiseen. Edistetään turvapaikanhakijoiden aiheuttamaa eripuraa ja levitetään paniikkia terrorismista.

  Lyhyesti sanottuna Afganistanin tarina, sellaisena kuin valtavirran lehdistö siitä kertoo, on kieroutunut epälooginen sekasotku, jonka tarkoituksena on tarjota polttoainetta tuleville valvontakertomuksille.
  …mikä on melko lailla totta kaikesta uutisoinnista näinä päivinä.
  https://off-guardian.org/2021/08/17/6-questions-we-need-to-ask-about-afghanistan/

  • Al Qaida = Taliban
   https://mvlehti.net/2021/08/19/lavastettua-valtioterrorismia-afganistanissa-valta-siirrettiin-lannen-hallitsemalle-cia-talibanille-paakirjoitus/
   On ymmärrettävä, että ei ole olemassa todellista eroa mujahediinien, al-qaidan, ISIS:n ja tämän kautta myöskään Talibanin välillä. Kaikissa näissä on ideologiselta perusteelta kysymys äärimieliseen ajatteluun aivopestyn sunnimuslimiväestön uskonnollisesta pyrkimyksestä perustaa sharia-lakia noudattava islamistinen kalifaatti, emiraatti tai jokin vastaava ylikansallinen muslimien ylin hallintovalta. Kaiken takana on lännen tukemat sunnimonarkiat, tiedustelupalvelut ja niitä hallitseva eliitti.

   Valheellisilla 9/11-iskuilla käynnistetty ”sota terrorismia vastaan” ja kuvitteellisen al-qaida-myytin luominen on ollut läntisen aivopesun perusta, jolla päättymättömät geopoliittiset sodat on perusteltu. Realiteetti kuitenkin on, että ei ole olemassa mitään al-qaidaa, eikä ole koskaan ollutkaan:
   On CIA, Mossad, MI6, ja myös suomalainen Supo. Nämä lännen koalition salaiset palvelut ovat agentteineen suurin ja hallitseva valtioterrorismin järjestö maailmassa, joka ei myöskään salli yksityistä kilpailua.

   Talibanin joukot johti pääkaupungin verettömään valtaukseen Yhdysvalloille tuttu ääri-islamistien komentaja-agentti Gholam Ruhani, joka oli myös kuusi vuotta internoituna Guantanamon leirillä. Hän johti joukot Kabulissa presidentin palatsiin viime sunnuntaina ja lähetti samalla viestin maailmalle, että ”tehtävä on suoritettu”.

 47. Pepe Escobar, yksi parhaiten Aasian asioista perillä olevista, valistaa meitä kuinka Venäjä ja Kiina ohjaavat Talebanin integroitumista Euraasian silkkitie-projektiin ja ylipäätään Afganistanin tilannetta josta tavoilleen uskollinen länsimedia ei kerro muuta kuin valhetta valheen perään
  How Russia-China Are Stage-Managing the Taliban
  PEPE ESCOBAR • AUGUST 18, 2021
  Talebanien ensimmäinen lehdistötilaisuus tämän viikonlopun Saigonin hetken geopoliittisen maanjäristyksen jälkeen, jonka piti tiedottaja Zabihullah Mujahid, oli jo itsessään käänteentekevä.

  Kontrasti ei voisi olla jyrkempi kuin Talebanin Islamabadin suurlähetystössä 9/11-tapahtuman jälkeen ja ennen Yhdysvaltojen pommitusten alkua pidettyjä lehdistötilaisuuksia, mikä osoittaa, että kyseessä on täysin uusi poliittinen asia.

  Jotkin asiat eivät kuitenkaan koskaan muutu. Englanninkieliset k(v)äännökset ovat edelleen hirvittäviä.

  Tässä on hyvä yhteenveto Talebanin keskeisistä lausunnoista, ja tässä (venäjäksi) on hyvin yksityiskohtainen yhteenveto.
  Nämä ovat keskeisimmät asiat.

  —Naisille ei ole ongelma saada koulutusta aina korkeakouluun asti ja jatkaa työntekoa. Heidän on vain käytettävä hijabia (kuten Qatarissa tai Iranissa). Burkaa ei tarvitse käyttää. Talebanit vaativat, että ”kaikki naisten oikeudet taataan islamilaisen lain rajoissa”.
  —Islamilainen emiraatti ”ei uhkaa ketään” eikä kohtele ketään vihollisena. Ratkaisevaa on, että kostosta – joka on pashtunwali-koodin olennainen osa – luovutaan, ja se on ennennäkemätöntä. Tulee yleinen armahdus – myös entisen Natoon liittyneen järjestelmän palveluksessa olleille ihmisille.
  —Ulkomaisten suurlähetystöjen ja kansainvälisten järjestöjen turvallisuus ”on etusijalla”. Talebanien erityiset turvallisuusjoukot suojelevat sekä Afganistanista lähteviä että sinne jääviä.
  —Muodostetaan vahva osallistuva (kaikki kattava) islamilainen hallitus. ”Osallistuva” tarkoittaa naisten ja shiiojen osallistumista.
  —Ulkomaiset tiedotusvälineet jatkavat toimintaansa häiriöttä. Taleban-hallitus sallii julkisen kritiikin ja keskustelun. Mutta ”sananvapauden Afganistanissa on oltava islamilaisten arvojen mukaista”.
  —Talebanien islamilainen emiraatti haluaa tunnustusta ”kansainväliseltä yhteisöltä” – koodi Natolle. Euraasian ja globaalin etelän ylivoimainen enemmistö tunnustaa sen joka tapauksessa. On olennaista huomata laajenevan SCO:n – Iranista on tulossa täysjäsen, Afganistan on tarkkailija – tiiviimpi yhdentyminen ASEANin kanssa: Aasian ehdoton enemmistö ei aio karttaa Talebania.
  —Muistutettakoon myös, että he totesivat, että Taleban valloitti koko Afganistanin vain 11 päivässä: se on melko tarkkaa. He korostivat ”erittäin hyviä suhteita Pakistaniin, Venäjään ja Kiinaan”. Talebaneilla ei kuitenkaan ole virallisia liittolaisia, eivätkä he kuulu mihinkään sotilaallis-poliittiseen blokkiin. He eivät todellakaan ”anna Afganistanin muuttua kansainvälisten terroristien turvasatamaksi”. Se on koodi ISIS/Daeshille.

  Oopiumin ja heroiinin keskeisestä kysymyksestä: Taleban aikoo kieltää niiden tuotannon. Käytännössä CIA:n heroiinilinja on siis kuollut.

  Vaikka nämä lausunnot ovatkin kulmakarvoja kohottavia, Taleban ei edes mennyt yksityiskohtiin talouden/infrastruktuurin kehityssopimuksista – sillä he tarvitsevat paljon uutta teollisuutta, uusia työpaikkoja ja parempia Euraasian laajuisia kauppasuhteita. Siitä ilmoitetaan myöhemmin.

  Venäjä on kaveri
  Terävät yhdysvaltalaiset tarkkailijat huomauttavat, puoliksi vitsillä, että talebanit vastasivat vain yhdessä istunnossa enemmän Yhdysvaltain tiedotusvälineiden esittämiin todellisiin kysymyksiin kuin Yhdysvaltain presidentti tammikuun jälkeen.

  Tämä ensimmäinen lehdistötilaisuus paljastaa, miten talebanit omaksuvat nopeasti Moskovasta ja Pekingistä saadut olennaiset PR- ja tiedotusvälineiden oppitunnit, korostavat etnistä sopusointua, naisten asemaa ja diplomatian roolia sekä purkavat yhdellä liikkeellä taitavasti koko Nato-maissa riehuvan hysterian.

  Seuraava pomminomainen askel PR-sodissa on katkaista tappava, todisteeton Taleban-9/11-yhteys; sen jälkeen ”terroristijärjestö”-leima katoaa, ja Taleban poliittisena liikkeenä on täysin oikeutettu.

  Moskova ja Peking järjestävät huolellisesti Talebanin paluuta alueelliseen ja maailmanlaajuiseen geopolitiikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että viime kädessä SCO on koko prosessin ohjaaja, joka soveltaa ministerien ja johtajien kokousten jälkeen saavutettua yhteisymmärrystä, joka johtaa ensi kuussa Dushanbessa pidettävään erittäin tärkeään huippukokoukseen.

  Sekä Moskovalla että Pekingillä ei ole harhakuvitelmia siitä, että länsi käyttää jo nyt hybridisodan taktiikoita häpäistäkseen ja horjuttaakseen hallitusta, jota ei ole vielä edes muodostettu ja joka ei ole edes aloittanut toimintaansa. Ei ihme, että kiinalaiset tiedotusvälineet kuvaavat Washingtonia ”strategiseksi roistoksi”.

  Olennaista on se, että Venäjä ja Kiina ovat paljon edellä ja käyvät rinnakkaista diplomaattista vuoropuhelua Talebanin kanssa. On aina tärkeää muistaa, että Venäjällä asuu 20 miljoonaa muslimia ja Kiinassa ainakin 35 miljoonaa. Näitä kutsutaan tukemaan Afganistanin jälleenrakentamisen valtavaa hanketta – ja koko Euraasian uudelleenintegroitumista.

  Kiinalaiset näkivät mitä on tuleva
  Kiinan ulkoministeri Wang Yi näki tulevan jo viikkoja sitten. Tämä selittää Tianjinissa heinäkuun lopulla pidetyn kokouksen, jossa hän isännöi mullah Baradarin johtamaa korkean tason Taleban-valtuuskuntaa ja antoi heille tosiasiassa täydellisen poliittisen legitimiteetin. Peking tiesi jo Saigonin hetken olevan väistämätön. Näin ollen lausunnossa korostetaan, että Kiina odottaa ”olevansa tärkeässä asemassa Afganistanin rauhanomaisen sovinnon ja jälleenrakentamisen prosessissa”.

  Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Kiina on Afganistanin kumppani infrastruktuuri-investoinneissa Pakistanin kautta ja sisällyttää sen laajennettuun Kiinan ja Pakistanin talouskäytävään (CPEC), jonka on määrä monipuolistaa yhteyksiä Keski-Aasiaan. Uusi Silkkitie -käytävä Xinjiangista Gwadarin satamaan Arabianmerellä haarautuu: ensimmäinen graafinen esimerkki on Kiinan rakentama erittäin strateginen Peshawarin ja Kabulin välinen valtatie.

  Kiinalaiset ovat myös rakentamassa päätietä geologisesti upean, aution Wakhanin käytävän halki läntisestä Xinjiangista aina Badakhshanin maakuntaan asti, joka on nyt muuten täysin Talebanien hallinnassa.

  Vaihtokauppa on melko yksinkertainen: Talebanien ei pitäisi sallia Itä-Turkestanin islamilaiselle liikkeelle (ETIM) turvasatamaa eikä sekaantumista Xinjiangiin.

  Kauppa- ja turvallisuuskombinaatio näyttää yleisesti ottaen voittajalta. Emmekä edes puhu tulevista sopimuksista, joiden avulla Kiina voi hyödyntää Afganistanin valtavia mineraalivaroja.

  Jälleen kerran kokonaiskuva on kuin Venäjän ja Kiinan ’korkkiruuvi’, joka on yhteydessä kaikkiin valtioihin ja Pakistaniin ja joka laatii kattavan pelisuunnitelman/tietä Afganistaniin. Talebanit näyttävät monissa yhteyksissään sekä venäläisiin että kiinalaisiin ymmärtäneen täysin, miten he voivat hyötyä roolistaan uudessa suuressa pelissä.

  Laajennettu uusi pahan akseli
  Odotettavissa on, että Kiina on yksi ensimmäisistä valtioista, joka tunnustaa virallisesti Afganistanin islamilaisen emiraatin Turkin ja myöhemmin Venäjän ohella. Olen jo viitannut siihen, että on tulossa uusi pahan akseli: Pakistan-Taleban-Kiina. Akseli laajenee väistämättä myös Venäjä-Iraniin. Entä sitten? Kysykää mullah Baradarilta: hän ei välitä siitä yhtään.
  Näin siis Pepe Escobar
  https://www.unz.com/pescobar/how-russia-china-are-stage-managing-the-taliban/
  https://www.deepl.com/Translator

  • ”Talebanit näyttävät monissa yhteyksissään sekä venäläisiin että kiinalaisiin ymmärtäneen täysin, miten he voivat hyötyä roolistaan uudessa suuressa pelissä.”
   Vuonna 2014 julkaistun raportin mukaan Afganistanissa saattaa olla lähes biljoonan dollarin arvosta louhittavia harvinaisia maametalleja vuoristossaan.
   Jotta Afganistan voisi turvata ja saada itse nämä edut, sen on kuitenkin ensin vakautettava ja turvattava alueensa.
   Talebanien ’vallankaappauksen’ uhatessa Kiina sai hyviä uutisia kaksi muutama viikko sitten: Talebanin tiedottaja Suhail Shaheen sanoi, että ”Kiina on ystävällinen maa, ja toivotamme sen tervetulleeksi Afganistanin jälleenrakentamiseen ja kehittämiseen… jos [kiinalaiset] tekevät investointeja, takaamme tietysti niiden turvallisuuden”.
   Arkaluonteisesta kysymyksestä, voisiko Taleban tukea väitettyjä uiguuri taistelijoita Kiinaa vastaan naapurimaassa Xinjiangissa: ”Välitämme muslimien sorrosta, olipa kyse sitten Palestiinasta, Myanmarista tai Kiinasta, ja välitämme muiden kuin muslimien sorrosta missä tahansa päin maailmaa. Emme kuitenkaan aio puuttua Kiinan sisäisiin asioihin.”
   Nämä sanat oli selvästi tarkoitettu miellyttämään Pekingiä, joka aloittaa juuri oikealla jalalla Talebanin kanssa, kun se saa Afganistanin takaisin hallintaansa.
   Peking hyötyy merkittävästi, kun talebanit pääsevät jälleen valtaan maassa, ja tätä dynamiikkaa kannattaa seurata tiiviisti tulevina viikkoina ja kuukausina.
   China and the Taliban Begin Their Romance
   https://www.rand.org/blog/2021/07/china-and-the-taliban-begin-their-romance.html

   • Kiina osaa yhteistyön taidon ja muiden kunnioituksen eikä se alistu sionistimafian psykopaattien raiskaavan vallan alle enää sitä irti päässeenä maana. Se luo omaa uutta ja terveempää maailman järjestystä kehittämällä itseään eikä pakottamalla ja velkaorjuuttamalla muita. Se pyrkii ansaitsemaan vallan eikä ottamaan sitä kuten sionistit ja lakeijansa tekevät.
    China is shaping new world order with inner development
    https://www.globaltimes.cn/page/202104/1222331.shtml

    … Kiina ja Iran ovat suuria voittajia. Kiinalaiset louhivat Afganistanin rikkaat mineraalivarannot ja rakentavat öljyputken Iraniin. Talebanit saavat osuutensa ja pitävät rauhan yllä. Samoin tekevät useimmat Afganistanin sotapäälliköt.
    Toivotaan heidän kaikkien vuoksi, että he pääsevät kunnolliseen kompromissiin, jossa kunnioitetaan islamin eri tulkintoja ja sallitaan samalla riittävästi heimo- ja alueellista autonomiaa, jotta he voivat olla kunnolla johtava keskus, kuten entisaikojen monarkiat ja heimojen liitot.

    Todellinen jännitysmomentti tässä on varmaan se, miten Kiinan, Iranin, Venäjän, Intian ja Pakistanin vaikutusvalta uudessa hallituksessa auttaa vakauttamaan sitä tarjoamalla investointeja jne. ja asettamalla vain mauttomia sosiaalipoliittisia vaatimuksia.
    Niin kauan kuin talebanit ovat oppineet jotain, ja näyttää siltä, että he ovat oppineet, heidän pitäisi pystyä ohjaamaan tämä laiva turvallisempaan satamaan.

    Venäjällä ei ole mitään voitettavaa eikä menetettävää. Pakistan ja Intia voisivat hyötyä, jos Turkmenistanista lähtevän putken sallittaisiin kulkea Afganistanin kautta Pakistaniin ja Intiaan.
    Ne voittavat ja ovat kiinnostuneita rauhan säilyttämisestä alueella, ja talebanit sopivat hyvin tähän pyrkimykseen.

    China and Iran will be the big winners. The Chinese will mine the rich mineral deposits of Afghanistan and build an oil pipeline to Iran. The Taliban will get a cut and keep the peace. The same will be done by most of the Afghan warlords.
    Honestly, for all their sake, I hope they come to a decent compromise that both respects various interpretations of Islam while allowing for enough tribal and regional autonomy for their to be a decently manager center, like the Monarchies and Tribal confederations of old.
    I guess the real kicker here will be how Chinese, Iranian, Russian, Indian and Pakistani influence within the new government helps stabilize it through offers of investment, etc., with only tasteful socio-political demands.
    So long as the Taliban have learned something, and it seems they might have, they’ll should be able to guide this ship to a safer port.
    Russia has nothing to gain or lose. Pakistan and India could benefit if a pipeline from Turkmenistan is allowed to pass through Afghanistan to Pakistan and India.
    All of them win and have an interest in keeping peace in the region and the Taliban are well suited to that endeavor.

 48. Amerikkalainen imperiumi ja sen lakeijat ovat kaatumassa, kuten olemme maininneet monta kertaa aiemmin. Afganistan on toinen naula arkkuun.

  Jokaisen päivän voidaan sanoa olevan historiaa tekevä. Mutta tällä viikolla tapahtui käänteentekevä tapahtuma, jolla on valtavat historialliset seuraukset: Yhdysvaltojen ja Naton Afganistanin sotilaallisen miehityksen lopullinen romahdus.

  Amerikan pisin sota on päättynyt 20 vuoden turhien taistelujen, tuhon ja kärsimyksen jälkeen. Taleban-militantit, jotka Yhdysvallat syrjäytti hyökkäyksessä lokakuussa 2001, ovat nyt jälleen Afganistanin hallitseva voima. Hallinto, jota Washington tuki miljardeilla dollareilla, romahti kuin korttitalo, kun Taleban otti pääkaupungin Kabulin hallintaansa 15. elokuuta.
  Epätoivoiset ja kaoottiset kohtaukset, joissa Yhdysvallat ja sen Nato-liittolaiset evakuoivat Afganistanista, puhuvat puolestaan paljon. Washingtonin ja sen länsimaisten kumppaneiden teeskentely on pudonnut maahan rysäyksellä – kuten Kabulin lentokentältä nousseisiin Yhdysvaltain armeijan rahtikoneisiin takertuneiden afgaaniparkojen ruumiit. Maailma näki häpeällisen ja pirullisen lopun kahden vuosikymmenen ajan jatkuneesta Afganistanin rikollisesta miehityksestä, joka on aiheuttanut vain tuhoa ja surua. Afganistanin kansa on jätetty oman kohtalonsa armoille.

  Yhdysvaltain sota Afganistanissa oli vain yksi luku oletetun yksinapaisen ylivallan kaudella. Neuvostoliiton hajottua vuonna 1991 Washington pyrki nopeasti osoittamaan geopoliittista valtaansa laittomien sotien ja sotilaallisten interventioiden avulla. Neokonservatiivisessa kielenkäytössä se tunnettiin nimellä ”täyden spektrin ylivalta”. Näimme myös uusliberalistisia tarinoita imperialistisesta vallasta ”humanitaaristen sotien” nimellä. Periaatteessa taustalla oli kuitenkin sama perusta: yksipuolinen sotilaallinen voima Yhdysvaltojen maailmanlaajuisen hegemonian vahvistamiseksi.

  Yksi asia vaikuttaa selvältä. Länsivalloilla ja niiden ”sääntöihin perustuvalla imperialistisen intervention järjestyksellä” ei ole mitään tarjottavaa Afganistanille – tai millekään muullekaan valtiolle.

  On Afganistanin kansan tehtävä ratkaista sisäiset erimielisyytensä ja pelastaa epäonnistunut valtio, jonka Yhdysvallat ja sen Nato-yhteistyökumppanit ovat sille jättäneet. Kiina, Venäjä ja muut naapurimaat ovat parhaassa asemassa auttamaan Afganistanin kansaa uuden itsenäisen suunnan löytämisessä. Sekä Peking että Moskova ovat luoneet hyvät yhteydet Talebaniin ja muihin afganistanilaisiin puolueisiin viime vuosien aikana. Kiinan ja Venäjän politiikka, jonka mukaan ne eivät puutu asioihin, antaa niille uskottavuutta alueellisina kumppaneina.

  Huvittavaa kyllä, EU:n ulkopolitiikan päällikkö Josep Borrell huomautti, että Naton epäonnistumisesta Afganistanissa ei saa tulla mahdollisuutta Kiinalle tai Venäjälle. Onko se kaikki, mistä hän välittää katastrofin keskellä?

  Kiinan ja Venäjän ajama euraasialainen yhteiskehitys ja kumppanuus ovat järkeviä Afganistanin tulevaisuuden kannalta. Talebanien islamistinen hallintomuoto ei ole mahdoton toteuttaa. Jos se voi olla osallistava ja ylläpitää kansallista konsensusta, joka ei perustu tukahduttamiseen ja ääriainesten poissulkemiseen ja säilyttää samalla alueellisen vakauden, on olemassa perusteet paremmalle tulevaisuudelle.

  Lopulliset häviäjät eivät ole Afganistanin kansa. Lopullisia häviäjiä ovat Yhdysvaltojen ja Naton huijarit ja sotarikolliset, jotka ovat maailman silmissä enemmän kuin koskaan paljastuneet uhkaksi kansainväliselle turvallisuudelle ja rauhalle.

  Amerikan imperiumi ja sen lakeijat kaatuvat, kuten olemme maininneet monta kertaa aiemmin. Afganistan on toinen naula arkkuun.
  https://www.strategic-culture.org/news/2021/08/20/another-one-bites-dust-geopolitical-fallout-from-us-afghan-failure/
  https://www.deepl.com/Translator

 49. Covid-huijaus ei enää pure, alkaako nyt ilmaston muutos huijaus?
  IPCC:n raportti ja siirtyminen cividista ilmastoon.
  Uusi normaali -prikaati valmistelee meitä suunnanmuutokseen.
  Kit Knightly
  Tulossa on suuri käänne, muutos poliittisen keskustelun ehdoissa, saranoitumisen aika. Olemme siirtymässä monta kuukautta kestäneestä koronavirus-pakkomielteestä syksyyn, jota hallitsee oikeutetusti ilmastohätä. Mutta paljon siitä, mitä olemme oppineet Covid-19:stä – valtiosta, auktoriteetista, journalismista ja kansalaisyhteiskunnasta – on suoraan sovellettavissa siihen, mitä on tulossa seuraavaksi.”
  Hallitsevatt tahot ovat jo puhuneet ”ilmasto-lukoista”, ja Ison-Britannian tiedeneuvonantaja Patrick Vallance kirjoitti viime viikolla siitä, miten:
  ”Mikään muu kuin yhteiskunnan muuttaminen ei voi estää katastrofia.”

  Tämä ei ole uutta. Tämä on kuplinut taustalla jo kuukausia (olen kirjoittanut siitä jo kaksi artikkelia), mutta viesti on jalostumassa yksinkertaiseksi kolmivaiheiseksi prosessiksi:
  Osoitetaan kaikki tavat, joilla Covid ja ilmastonmuutos ovat samanlaisia.
  Korostetaan, että ilmastonmuutos on paljon suurempi uhka kuin Covid. Käytä sanaa ”eksistentiaalinen”. Paljon.
  Väitä, että koska olimme valmiita muuttumaan Covidin torjumiseksi, meidän pitäisi tehdä sama ilmaston suhteen [vapaaehtoista].[vapaaehtoista].
  Olemme siirtymässä ilmastonmuutokseen. Suuri uudelleenkäynnistysvaihe II on alkanut.
  https://off-guardian.org/2021/08/16/the-ipcc-report-the-pivot-from-covid-to-climate/

 50. The Sheer Joy of Afghanistan
  ISRAEL SHAMIR • AUGUST 21, 2021
  Onnitteluni, ystävät ja lukijat! Talebanin voitto on meidän voittomme, teidän ja minun. Me ei-muslimit ja ei-pashtunit Yhdysvalloissa ja Euroopassa voimme iloita, sillä Afganistanissa miehekäs (ei ”myrkyllinen”) maskuliinisuus voitti sukupuolen moninaisuuden, uskovaiset voittivat heikon uskon, isiemme moraali voitti poikiemme moraalin. Tämä on Afganistanin voiton silkkaa riemua; tämä parrakkaiden aseistettujen miesten voitto sukupuoleltaan moninaisista butch-johtoisista isännistä ja heidän feministisistä kansalaisjärjestöistään on myös meidän voittomme. Älkää hävetkö sitä, että olette miehekäs mies; seisokaa pystyssä! Tämä on raikas tuulahdus, tämä miehinen voitto kaukaisilla vuorilla, joita Aleksanteri Suuren phalangit tallasivat, ja siitä on paljon mukavampi kirjoittaa kuin tavallisista jutuista, varsinkin sen jälkeen, kun olemme saaneet kuulla hypokondrisia uutisia siitä, että taas yksi vanhempi ihminen sairastui kauheaan virukseen, vihreistä passeista, lääketieteellisistä neuvoista siitä, miten elää pidempään, esi-isiemme vääryyksien sovittamisesta, väärään rotuun kuulumisesta ja siitä, miten vältetään mikroaggressioita, jottei joku loukkaantuisi. Jos me miehet haluamme satuttaa jotakuta, emme tyydy vitsiin, vaan tartumme kranaatinheittimeen.
  …Taleban on todellisen lihaksikkaan demokratian ja vapauden edelläkävijä Bill Gatesista, Greta Thunbergista, Anthony Faucista ja Nancy Pelosista, jotka kaikki orjuuttavat meitä. He eivät alistuisi tälle porukalle, vaan jakaisivat vallankumouksellista oikeutta niille, jotka haluavat riistää meiltä lämmityksen, jotka pimentäisivät auringon ja tukehduttaisivat meidät naamioillaan. Trumper katselee kateellisena, kun nämä kapinalliset todella valtaavat presidentin palatsin sen sijaan, että heitä syytettäisiin siitä 6. tammikuuta.
  …Siksi presidentti Putin sanoi lehdistötilaisuudessaan tapaamisensa jälkeen Merkel-rouvan kanssa: ”Meidän etujemme mukaista ei ole juuri nyt puhua Yhdysvaltojen epäonnistumisesta. Olemme kiinnostuneita siitä, että tilanne maassa on vakaa.” Vladimir Putin on vaatinut, etteivät maat sekaannu Afganistaniin Kabulin vapauttamisen jälkeen, ja sanonut, että länsimaiden ”on lopetettava vastuuton politiikka, jossa vieraita arvoja tyrkytetään ulkomailta”. Ja se on luultavasti erittäin hyvä pointti.
  https://www.unz.com/ishamir/the-sheer-joy-of-afghanistan/
  https://www.deepl.com/Translator

 51. PIDIT SIITÄ TAI ET, TALEBAN ON AFGANISTANIN TODELLINEN ITSENÄISYYSLIIKE.
  by Eric Margolis | 1 Comment | Add a Comment
  ”Voi, miksi te tulette esiin voitokkaina pohjoisesta,
  Kädet, jalat ja vaatteet punaisina?
  Ja miksi rintamanne lähettää riemuhuudon?”
  Thomas Macaulayn kirjoittama ”Nasebyn taistelu”…
  Afganistanin 20 vuotta kestäneiden B-52-mattopommitusten, murhanhimoisten lennokki-iskujen, 350 000 nukkesotilaan, 20 000 palkkasotilaan, lähes kahden biljoonan dollarin Yhdysvaltain menojen, lukemattomien afganistanilaiskylien tuhoamisen, jopa miljoonan afganistanilaisen tappamisen, oopiumikaupan levittämisen ympäri Kaakkois-Aasiaa ja Eurooppaa sekä laajamittaisen kidutuksen edistämisen jälkeen…. Kaiken tämän jälkeen Yhdysvaltain johtama afganistanilainen nukkepresidentti ”presidentti” ja hänen huumeiden välittäjätoverinsa ovat paenneet saarrellusta Kabulista kuin varkaat yöllä.
  Talebania – tarkemmin sanottuna Afganistanin islamilaista liikettä – on parjattu lähes kaikissa länsimaisissa uutislähetyksissä, ja sitä on virheellisesti kutsuttu terroristiliikkeeksi, joka liittyy edesmenneeseen Osama bin Ladeniin. Raskaasti propagandistiset amerikkalaiset, kanadalaiset ja britit ovat tulvineet tätä Afganistanin pashtunien (pathanien) kansaa vastaan suunnattua hallituksen valheiden vyöryä.
  Olin Afganistanissa vasta perustetun Talebanin kanssa 1990-luvun alussa. Kävelin pashtunikylästä kylään ja join teetä paikallisten päälliköiden, niin sanottujen ”malikien” kanssa. Pashtunit kohtelivat minua kunniavieraana ja tervetulleena vierailijana. Nämä karkeat vuoristosoturit olivat niiden taistelijoiden jälkeläisiä, jotka olivat kukistaneet neljä brittiläistä hyökkäystä edellisellä vuosisadalla. Kirjassani ”Sota maailman huipulla” tarkastelen Afganistanin sodan alkua.
  Näiden pashtunitaistelijoiden isät olivat miehiä, jotka muodostivat Neuvostoliiton vastaiset ”mujahidiinit” (pyhät soturit), jotka kukistivat Neuvostoliiton mahtavan puna-armeijan Yhdysvaltain, Britannian ja ennen kaikkea Pakistanin tiedustelupalvelun salaisella avustuksella. Kaikki Etelä-Aasiassa tiesivät, ettei pashtuuni-afgaanien kanssa kannata sekaantua, mukaan lukien heidän verivihollisensa, Afganistanin etniset tadžikit, uzbekit ja hazarat.
  Vanha hindujen rukous kuuluu: ”Varokaa kobran torahampaita, tiikerin kynsiä ja pathanien (pashtujen) kostoa”.
  Talebanit oli juuri perustettu, kun vierailin Pakistanin ja Afganistanin rajalla sijaitsevilla, yleensä kielletyillä rajaseutualueilla ja Afganistaniin johtavalla Khyberin solalla. Neuvostoliiton kiireellisen vetäytymisen jälkeen Afganistan ajautui sisällissotaan tai anarkiaan. Aseistautuneet jengit hyökkäsivät asuntovaunujen kimppuun ja raiskasivat monia afganistanilaisia naisia, enimmäkseen pashtunialueella. Islamissa raiskaus on vakava, sietämätön rikos.
  Kun kaaos levisi, yksisilmäinen kyläsaarnaaja mullah Omar, neuvostovastaisen taistelun silvottu veteraani, organisoi ryhmän nuoria uskonnollisia oppilaitaan, jotka tunnettiin nimellä ”talibit”, suojelemaan paikallisia kylän naisia ja puolustamaan asuntovaunuja. Kuten edesmennyt Benazir Bhutto kertoi minulle, hän määräsi Pakistanin sisäministeriön aseistamaan talibit.
  Afganistanin kommunistit kävivät tuohon aikaan sotaa pitääkseen maaseudun ja ennen kaikkea maan rehevät oopiumipellot hallinnassaan, sillä niillä rahoitettiin Taleban-vastaista Pohjoista liittoa ja kommunistista puoluetta. Kun talebanit kukistivat tadžikkikommunistien liiton, oopiumintuotanto väheni Afganistanissa yli 90 prosenttia. Siihen asti Afganistan oli maailman johtava oopiumin tuottaja ja viejä. Tätä huumausainetta vietiin sitten kommunistien täydellä hyväksynnällä Neuvostoliittoon/Venäjälle, Iraniin, Keski-Aasiaan ja edelleen Pohjois-Eurooppaan. Afganistanin etniset tadžikit, joista monet olivat kommunistien hallitsemia, pyörittivät suurinta osaa huumekaupasta.
  Talebanit murskasivat Afganistanin huumekaupan ja lopettivat osan naisiin kohdistuneista hyökkäyksistä. Sen jäsenet olivat kuitenkin enimmäkseen vanhaa koulukuntaa edustavia, karkeahkoja vuoristomiehiä. He kohtelivat naisia usein huonosti, kuten oli tapana, mutta varmasti paljon vähemmän raa’asti verrattuna siihen, miten tyttöjä ja naisia usein pahoinpideltiin tai murhattiin murhaavasti Intiassa, joka on Yhdysvaltain liittolainen, tai Yhdysvaltain ilmahyökkäyksissä afganistanilaisiin kaupunkeihin ja kyliin.
  Afganistanin kaupunkien koulutusjärjestelmään soluttautui voimakkaasti Afganistanin kommunistinen puolue, joka käytti naisten koulutusta keinona soluttautua hallitukseen. Talebanien vihamielinen suhtautuminen naisten koulutukseen johtui pääasiassa siitä, että sitä pidettiin kommunistien juonena.
  Nykypäivän talebanit ovat nuorempaa vuoristosukupolvea, joka on koulutetumpaa ja vähemmän ahdasmielistä kuin heidän maalaisvanhuksensa. Talebanin johto kutsui minut Dohassa käytäviin rauhanneuvotteluihin. Sillä välin on toivottavaa, että amerikkalaiset oikeistolaiset eivät saa Yhdysvaltoja käynnistämään uusia sotilasoperaatioita Afganistania vastaan tämän 20 vuotta kestäneen konfliktin pitkittämiseksi. Antakaa afgaanien selvittää omat sotkuiset etniset kysymyksensä ilman naapureiden puuttumista asiaan. Uutta koalitiohallitusta, johon kuuluu muita kuin taleban-johtajia, kuten entinen presidentti Hamid Karzai, Abdullah Abdullah ja Gulbuddin Hekmatyar, olisi kannustettava ja tuettava. Sotarikolliset, kuten uzbekistanilainen sotapäällikkö Rashid Dostum, olisi asetettava syytteeseen.
  Meidän on lakattava juomasta omaa juomavettä Afganistanista, lakattava uskomasta omaa länsimaista ja kommunistista propagandaa ja yritettävä hyväksyä se, että se, mitä toistaiseksi näemme, on tämän sodan runteleman maan vapautuminen neljä vuosikymmentä kestäneestä ensin Neuvostoliiton ja sitten Yhdysvaltojen miehityksestä.
  https://ericmargolis.com/2021/08/like-it-or-not-taliban-is-afghanistans-true-independence-movement/
  https://www.deepl.com/Translator

  • USA/Israel/Nato+deepstate-neokonnat ja v-muurarit jatkavat ’luovan tuhon’ strategiaa joka on heillä geeneissä, he eivät tule toimeen ilman vihollisia, eivät osaa elää rauhan tilassa
   Täältä tulevat terroristit. Again
   Philip Giraldi
   26. elokuuta 2021
   Uusien vihollisten etsiminen jatkuu riippumatta siitä, kuka on presidentti tai mikä puolue hallitsee kongressia, Phil Giraldi kirjoittaa.
   Oli miten oli, terrorismi on kansallisen turvallisuuden du jour-makuasia seuraavan vuoden tai useamman vuoden ajan. Ainoa todellinen kysymys on: ”Onko se kotimaista vai ulkomaista?”. Niin tai näin, loputtomilta tuntuvat sodat Afganistanissa ja Irakissa jäävät historiaan, mutta uusien vihollisten etsiminen jatkuu riippumatta siitä, kuka on presidentti tai mikä puolue hallitsee kongressia.
   https://www.strategic-culture.org/news/2021/08/26/here-come-terrorists-again/

 52. Venäjä hyökkäsi Ukrainaan vuonna 2014 ja uudestaan täydellä sotilaallisella voimallaan 435 päivää sitten. Eikä vieläkään kommenttia Vastavalkean toverit?

  • Voi olla että toimituksen demarit potee samankaltaista kognitiivista dissonanssia ja denialismia kuten suomettunut valtion johtomme Halosen ja Tuomiojan kaudella…

 53. herra Lonnie • 6. toukokuuta 2018 klo 4.39

  Hei Oletko liikemies, poliitikko, musiikki, opiskelija ja haluat
  olla rikas, voimakas ja kuuluisa elämässä
  tarvitsee tehoa
  toteuttamaan unelmansa. Voit ymmärtää heidän
  unelmia kirjoittanut a
  Illuminaten jäsen. sen kanssa kaikki sinun
  unelmia ja
  sydämen toiveet, jotka voidaan täysin toteuttaa, jos sinä
  haluta todella
  olla jäsenenä suurissa nimissä
  Valaise sitten sinä
  voi ottaa yhteyttä ([sähköposti suojattu])
  Maa …………….. ………………………….. Valtio.
  tai
  Soita herra Frankille ja voit lisätä sen myös WhatsAppiin +2349150122893

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here