Suomalaista sananvapautta kiitellään laajalla rintamalla. Valtaeliitti ja valtamedia suitsuttavat sen erinomaisuutta – ja tyytyväisyyden ilmauksia kuullaan myös perinteisen vasemmiston edustajien suusta. Samalla nämä samat piirit kauhistelevat Kekkosen aikaa – pitäen sitä pohjanoteerauksena sananvapauden kannalta. Omat henkilökohtaiset kokemukseni Kekkosen ajasta poikkeavat jyrkästi näistä yleisiksi totuuksiksi julistetuista näkemyksistä. Tässä kirjoituksessa pyrinkin selvittelemään suomalaista sananvapautta, sekä siinä ilmeneviä puutteita.

Suomalainen oikeisto on yli sata vuotta uskonut – ja yrittänyt uskotella muillekin suomalaisille – että sananvapaus tarkoittaa sitä, että voidaan arvostella Venäjää. Yli sata vuotta kestänyttä vihaa ei ole lieventänyt edes se tosiseikka, että Venäjä sentään ensimmäisenä tunnusti Suomen itsenäisyyden – eikä asettanut esteitä itsenäistymisellemme.

URHO KEKKOSEN AIKANA tavoiteltiin muuta ja paljon arvokkaampaa. Uskallan väittää, että Suomen itsenäisyyden reilun sadan vuoden aikana Suomessa sananvapaus oli vahvimmillaan 1960- ja 70-luvuilla. Tämä väite vaatii tietenkin perusteluja. Nykyäänhän valtaisa märkäkorvaisten toimittajien joukko on tietävinään, että juuri Kekkosen aika oli sananvapauden pohjanoteeraus.

Kekkosen aika poikkesi sitä edeltävästä itsenäisyyden ajasta siinä, että 70-luvulla kaikilla merkittävillä puolueilla oli useita kertoja viikossa ilmestyvät omat sanomalehtensä. Tuolloin myös yleisradiossa ja televisiossa saivat muutkin kuin oikeistolaiset äänensä kuuluville. Yhteiskunnan ilmapiiri vapautui ennen kokemattomalla tavalla – ja kansalaiset rohkaistuivat tuomaan esille myös omia ajatuksiaan.

Vapautuneessa ilmapiirissä sellaiset kirjailijat kuin Väinö Linna ja Paavo Rintala tuotantoineen olivat esimerkkejä uskalluksesta kritisoida suomalaista yhteiskuntaa – Linnan Pohjantähti-trilogia ilmestyi jo 50- ja 60-lukujen vaihteessa. Tämän seurauksena varsinkin sorretumman kansanosan kansalaistunto vahvistui ja demokratia alkoi vihdoinkin toimia. Rohkaistunut kansa alkoi kehittämään yhteiskuntaamme kohti pohjoismaista hyvinvointivaltiota. Kekkosen ajan lopulla suomalaiset olivat tasa-arvoisempia kuin koskaan ennen, tai jälkeen. Kansalaisten perusturva oli vahvistunut, toimiva terveydenhoitojärjestelmä kehitetty; tasa-arvoinen peruskoulu luotu – ja Suomesta tehty rauhantahtoisen politiikan mallivaltio.

EDELLÄ ON LYHYESTI lueteltu ne Kekkosen ajan ”synnit”, joista oikeisto ei pitänyt silloin – eikä pidä nytkään. Kekkosen ajan jälkeen oikeisto on saanut revanssinsa ja on palauttanut pelon ilmapiirin Suomeen – vihreiden ja liberaalin uusvasemmiston täydellä tuella. Muilutuksilla kasvatettu kansa on oppinut taas vaikenemaan, ja Venäjän kritisointi on palautettu itsenäisyyden ainoaksi sallituksi kriteeriksi. Kriittisen ja luovuutta ruokkivan keskustelun sijaan vain vallanpitäjien mielipiteiden myötäily on sallittua valtamediassa – eikä yhteisillä verorahoilla ylläpidetty Yle ole siitä poikkeus.

Kekkosen kauden huomaa päättyneen, kun oikeistohenkistä yksimielistä mielistelyä odotetaan kansalaisilta kaikissa valtamedioissa. Missä ovat tänä päivänä sotauhoilun vastustajat? Sillä kestävä kehitys ja hävittäjähankinnat eivät totisesti sovi samaan agendaan. 

Myös taloudellinen eriarvoistuminen on suuri ongelma sananvapaudelle ja demokratialle. Kun Suomenkin eliitin palvomassa lännessä medioiden omistus on keskittynyt kaikkein rikkaimmille, niin vain rahanvallalle alistetut ja monikansallisia suuryhtiöitä hyödyttävät yksipuoliset totuudet hallitsevat mediakenttää. Demokratiassa tarvitaan ilmansuuntiin sitoutumatonta, totuudellista ja vapaata tiedonvälitystä. Orjuuttavasta ilmansuunta-sidonnaisesta rähmällään olosta on päästävä eroon. 

 

69 KOMMENTTIA

 1. Itse olen myöhäisessä keski-iässä ja havaintoni Kekkosen kauden suhteen ovat politiikan teon suhteen hämäriä, mutta tunnelman puolesta selkeitä. 1970-luvulla ilmapiiri oli henkisesti monimuotoisempi ja raikkaampi. Maassa oli laitavasemmistolaisia, mutta hepä pystyivät luomaan myös taidetta kuten laululiikkeen ajattoman hienoja teoksia. Oikeistolaiset näkivät rautaesiripun taakse ja tuottivat länteen Aleksandr Solženitsynin teoksia ja veivät itään Raamattuja. Tuon ajan oikeistolaiset toimivat siis sananvapauden puolesta eivätkä sitä vastaan. Poliittinen oikeisto ja vasemmisto kirittivät toisiaan. Asetelma oli kansalaisten kannalta hyvä, sillä kumpikaan blokki, ei itä eikä länsi saanut kansakunnasta yliotetta ja molemmat joutuivat mielistelemään kansalaisia. Nyt yhden blokin ylivallan aikana eron huomaa selvästi. Olemme komentotaloudessa ja rivit käsketään suoriksi. Korporaatiofasismi toimii lattiatasolla ja ylikansallinen teknologinen kommunismi (=digitalisaatio) haluaa päätä eroon itsenäisten kansakuntien rippeistä. Nyt se pyrkii jopa kansalaisten ihon alle erilaisten implanttien muodossa, kuten teknologinen korona-rokote ja sen seurantajärjestelmät.

 2. 70-luvun sananvapaus josta olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa perustui nimenomaan sille että maassa oli sanomalehtien laaja kirjo. Oli erilaisia kantoja ja mielipiteitä. Taso ei välttämättä ollut päätä huimaava, mutta keskinäinen kilpailu myös esti ylilyöntien syntymisen. Ben Zyskovitsille ja muille kokkareille 70-luku oli traumaattista aikaa koska vaihtoehtoinen mielipide oli vahvana olemassa. Muistikuvat vasemmiston dominanssista ovat kuitenkin vääriä. Edes ns. Reporadiossakaan vasemmisto ei millään tavalla dominoinut. Järkytys syntyi siitä, että muulla tavalla voitiin ajatella ja että nämä ajatukset pääsivät läpi, mitä ei koskaan aiemmin ollut tapahtunut. Ylen sohvilla vasemmiston dominanssista ei ollut tietoa silloinkaan. Kulttuuritoiminnassa vasemmisto pystyi toimimaan itsenäisesti ja siellä aloitteellisuus näkyi. Mutta oikeisto-opiskelijoiden illanvietoissa laulettiin tai hoilattiin: ”We shall pave North Vietnam”, laitamme Vietnamin asfaltin alle, eikä kukaan estänyt. Nyt kun kokoomus ja muut tuomitsevat Syyrian kemiallisten aseiden käytön, mistä tosin ei ole saatu näyttöä, kannattaisi muistaa Vietnamin asfaltointiprojekti jossa jopa miljoonan ihmisen elämä tuhottiin kemiallisin keinoin Agent Orange -dioksiinilla. Mittakaavassa suurin kemiallisten aseiden käyttö siviilejä ja sotilaita vastaan historiassa – ja monituhatkertaisesti.

  Suomea sanottiin suomettuneeksi, ja se piti ymmärtää negatiivisena asiana. Ollessani Saksassa töissä 70-luvulla huomasin selkeästi että Suomi oli BRD:tä vapaampi maa, suomettuneisuus oli aitoa itsenäisyyttä kun BRD oli Washingtonin käskyläinen ja sen sotilaallisesti miehittämä, mitä se on edelleenkin. Kun me opiskelijat viikonloppuisin kiersimme isäntien vuokraamalla bussilla tutustumassa maan nähtävyyksiin, ihmettelin miksi mukana oli joka kerta meitä paljon vanhempi jenkki. Jutteli mukavia eikä hätyytellyt naisopiskelijoita. No, CIA:n päällystakkihan se oli, seuraamassa ettei opiskelijoilla ollut levottomia ajatuksia, ns. radikalismin aikaa kun elettiin. Nyt valvotaan Merkelin puhelinta mutta yhtä tarkkaan valvottiin silloisiakin kanslereita, sen ajan keinoin.

  Tänä päivänä kameli pujahtaa helpommin neulansilmästä kuin joku toisin ajatteleva pääsee Suomen median seulasta läpi, sanomaan kantansa. Kaupallisen median tehtävänä on tuottaa voittoa. Jos se onnistuu parhaiten olemalla yksisilmäinen, olkoon niin. Yle kustannetaan kuitenkin verovaroin ja sen pitäisi olla kaikille avoin. Tämän päivän Ylestä on kuitenkin vaikea tehdä farssia koska he tekevät sen itse, naamat kurtussa.

  • ”Tämän päivän Ylestä on kuitenkin vaikea tehdä farssia koska he tekevät sen itse, naamat kurtussa.”
   Kummasti vain tuo kurttunaamaisten ’protokollamiesten’ kaiken halvaannuttava nwo-oppi on levinnyt ja koko ajan leviää meilläkin.
   Nyt USA on pantu häkkiin ja taitaa pysyä siellä vaikka hetkellinen impotentti ja vapautta haikaileva kapinakin on mahdollinen vaalien jälkeen.
   https://www.unz.com/pgiraldi/israel-wins-u-s-election/

  • > Tänä päivänä kameli pujahtaa helpommin neulansilmästä kuin joku toisin ajatteleva pääsee Suomen median seulasta läpi, sanomaan kantansa. >

   Olen ollut pitkään täysin samaa mieltä, mutta olen kyllä viime aikoina huomannut, että ”Suomen media” ja jopa sen toimittajat ovat iskeneet kytkimen uudelle vaihteelle. Otetaanpa esimerkiksi kontroloitua oppositiota edustava Qanon, jota nyt Trumpin tulevaa suosiota petaillen tehdään karvahattukansalle tutuksi. Aiemmin moinen ilmiö olisi vaiettu kuoliaaksi, mutta nyt näitä hullujen horinoiksi luokiteltuja salaliittoteorioita saa jopa kommentoida!

   • Salaliittoteoria on sanana jo sellainen, että koitetaan saada negatiivinen mielleyhtymä aikaan. Vaikka kuinka joku löisi todisteet tiskiin jostain mitä salaliittoteoriaksi haukutaan, saa siitä ikuisen ”foliohattu”leiman.

 3. Kekkonen, joka kyllä tiesi ”millainen valtapeli” oli suuressa maailmassa menossa, oli kieltämättä viisas johtaja luoviessaan jesuiitta-agentteja kuhisevassa käärmepesässä. Hän kykeni kuin ihmeen voimalla ajamaan suomalaisten etua ja kuten sanoit” Kekkosen ajan lopulla suomalaiset olivat tasa-arvoisempia kuin koskaan ennen, tai jälkeen. Kansalaisten perusturva oli vahvistunut, toimiva terveydenhoitojärjestelmä kehitetty; tasa-arvoinen peruskoulu luotu – ja Suomesta tehty rauhantahtoisen politiikan mallivaltio. ”

  Suomen historiaa ja sen lume-itsenäisyyttä tarkasteltuna meidän on kuitenkin mentävä vielä pidemmälle vähintäänkin Kyösti Kallion aikakaudelle. Kyösti Kallio allekirjoitti ”valtioneuvoston istunnossa 12. maaliskuuta 1940 valtakirjan, joka oikeutti Moskovassa olleet suomalaiset rauhanneuvottelijat allekirjoittamaan Moskovan rauhansopimuksen, Kallio lausui katkerana:

  Kuivukoon käteni, jonka on pakko allekirjoittaa tällainen paperi!

  Kyösti Kallio ilmoitti eroavansa presidentin toimesta marraskuussa 1940. Koska tuolloisessa tilanteessa ei katsottu voitavan järjestää normaalisti valitsijamiesvaaleja, säädettiin poikkeuslaki, jonka mukaan vuoden 1937 valitsijamiehet kokoontuivat valitsemaan uuden presidentin. Samana päivänä, 19. joulukuuta 1940, jolloin Kallion seuraajana oli valittu jatkamaan Ryti, Kyösti Kallio kuoli – vielä virallisesti kautensa aikana – äkilliseen sydänkohtaukseen Helsingin päärautatieasemalla ollessaan lähdössä kotiinsa Nivalaan. Tarinan mukaan Kallio kuoli marsalkka Mannerheimin käsivarsille, mutta todellisuudessa kyseessä olivat presidentin adjutantti eversti Aladár Paasonen ja eversti A.F. Airo. Kallio siunattiin Helsingin suurkirkossa ja hänet haudattiin kotipitäjäänsä Nivalaan.” (Wikipedia)

  Kekkosen vallan siirtyminen pankkien etua ajavalle Koivistolle ei kestä päivänvaloa, ja itse rinnastan Kyösti Kallion kuoleman JFKn murhaan. Takana oli täsmälleen sama taho, jonka adjutantti Aladar Paasosen sidonnaisuuksien, koulutuksen ja elämän (CIA) syvempi tutkimus paljastaa. Ja sitten kun ko. kuviota pidemmälle tutkii, Mannerheimkin näyttäytyy meille uudessa valossa!

 4. Lyhyesti: Kekkosen aika oli kaikin tavoin parempi! EU ja presidentti Mauno Koivisto tuhosi Suomen ”jälkeläisineen”!

 5. Ehkä sananvapauden muutos tapahtui EUiin liittymisen aikoihin jolloin myös hallinnon poliittinen kähmintä tuli esiin kuten Koiviston konklaavi ja Saulin euro ja isäntämaasopimus sitten myöhemmin. Myös UTVAlle annettiin Saulin aikaan mahdoliisuus päättää eduskunnalle kuuluvista asioista ja valitun oikeuskanslerin poliittinen ohjailu on ilmeistä.
  Suomen sananvapaus rappeutui historiallisesti hetkessä EUiin liittymisen jälkeen ja sen sananvapauden rajoitukset on hyväksytty EUn lainsäädäännön mukana ja Suomen deep staten yhteistyössä medioiden omistajien kanssa kuten mediapooli. Veron maksajien maksama YLE on miehitetty CIAn kouluttamilla toimittajilla ja johtajilla kuten Jessikka ja Apunen.
  Tavallinen suomalainen ei saa ääntään kuuluviin nykyään mitään kautta sensuurin ja kirjautumisnpakon takia eikä USAn maailman allianssin linjoista poikkevia näkökantoja muutkaan saa laajemmin esille.

 6. Yksi tuorein esimerkki sananvapauden kriminalisoimisesta on tämä Juha Molarin vaino-oikeudenkäynti, se luo vahvistusta kansan käsitykselle oikeudesta joka tulee esiin Vladimir Vysotskin runossa ”valhe kulkee totuuden vaatteissa”.
  Elämme samallaista vainojen aikaa mitä on ollut Itsenäisyytemme alkutaival sotiimme asti, jolloin moukarein pirstottiin kirjapainoja ja muilutettiin hallintakoneistoa arvostelevat toisinajattelijat, jopa syyllistyen raakoihin murhiin, tästä yhden esimerkin voi lukea Martti Issakaisen kirjoittamasta kirjasta -Happosen tapaus-.
  Sodan jälkeinen aika Kekkosen kauden päätymiseen on historiamme ”inhimillisintä”, silloin Suomi nousi kukoistukseensa, politiikassa otettiin huomioon Isänmaan- ja Kansanetu luotiin kansallisomaisuutta huomioiden mahdolliset tulevat kriisitilanteet ja haja-asutuspolitiikalla tuetiin koko maan asumiskelpoisuutta, sananvapaus sai kukkia, ei silloin ”Irvineitä” marsitettu rasismista tai vainoamisesta ”leivättömänpöydän” ääreen.
  Nyt on kaikki käänteistä, Isänmaan ja Kansan edun edelle on marssitettu keinottelijoiden ja pörssihuijareitten etuudet, tämän voi nuoremmatkin todeta jos vaivautuu vertaamaan mitä viellä 1980 luvulla Itsenäinen Suomi omisti ja mitkä tahot nykyään omistaa näitä kansan työllä aikaan saatuja rikkauksia ja ne samat kansainväliset keinottelijat ovat kaikessa hiljaisuudessa hamuamassa viellä meidän metsä-, kaivos- ja pohjavesiomaisuuksiakin.
  Kaikkein katalin rikos EU.n ja Euron jälkeen on tämä sotilaallisesta puolueettomuudesta luopuminen joka on viimeinen silaus sille kopioinnille jolla luodaan turvattomuutta molemmin puolin Itärajaamme, aivan kuin ennen talvisotaamme.

  Elikkä jos näistä totuuksista joku kirjoittaa tai laulaa paljastaen viellä ääneen sen jonka jokainen ymmärtävä näkee, eli vierasmaalaisen invaasion jonka kultuurituontina on raiskaukset, kaulankatkaisut ja kansan kustannuksilla loisiminen, niin joutuu syytteeseen vihapuheista, rasismista, ym. absurdeista keksinnöistä.

  • Tuo on niin tosi, valitettavasti. Mutta toisaalta rinnalkaisyhteiskunnat ovat uusi normaali kuplaantuvien joukossa. ”Eliitin” ylenpaapottujen mädättäjien vapaasti suo leikkivän oman sananvapauden portinvartijaa kun se jäisikin siihen mutta meidän turvallisuuden ja elinolojen heikentäminen menee rikoksen puolelle (ja niitten oikeusmädätys ei tietty tuomitse omiaan).

   Voihan vieraslaji, vitsaili toisinajattelija, ja jo kohta viikunapuukin ravisteli raakileensa ja maankamara kovin pöyristys. Aamun 🐮

 7. Valtionyhtiö Vapo on myymässä monopolialan eli omistamansa kaukolämpöverkostonsa ranskalaiselle sijoitusyhtiölle. Missä on vasemmistohallituksen omistajaohjaus ?
  Eikö Carunasta ole opittu mitään ?

  • Hyviä kysymys!”

   Onko tarkoitus hävittää loputkin kansallisomaisuudestamme?

   Tutkivajournalisti (jollaiset näyttävät olevan häviämässäoleva luonnonvara) Seppo Konttinen kirjoitti vuosia sitten hyvin lukemisenarvoisen kirjan ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.

   Hyviä kysymyksiä!

   Onko tarkoitus hävittää loputkin kansallisomaisuudestamme?

   Tutkivajournalisti (jollaiset näyttävät olevan häviämässäoleva luonnonvara) Seppo Konttinen kirjoitti vuosia sitten hyvin lukemisenarvoisen kirjan ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.

   Vasen tai oikea, sama tahti näyttää olevan askelten.

   • Tuli kömmähdys editoinnissa. Piti olla vain:

    Hyviä kysymyksiä!

    Onko tarkoitus hävittää loputkin kansallisomaisuudestamme?

    Tutkivajournalisti (jollaiset näyttävät olevan häviämässäoleva luonnonvara) Seppo Konttinen kirjoitti vuosia sitten hyvin lukemisenarvoisen kirjan ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.

    Vasen tai oikea, sama tahti näyttää olevan askelten.

 8. Joillakin on täydellinen sananvapaus … he voivat jopa levittää valhetta joutumatta vastuuseen
  CoVid Science paljastaa – Maailman terveysjärjestön mukaan testi on arvoton!

  ”Boris Johnson on myynyt maansa, kuten useimmat johtajat ympäri maailmaa.
  He ovat pettäneet ja tehneet vakavia petoksia ihmishenkien, toimeentulon ja talouden kustannuksella ja johtaneet Ihmisiä ongelmiin, anteeksiantamattomaan eristykseen, myttyyn menneisiin yritystoimiin ja työttömyyteen.

  ”He ovat manipuloineet, levittäneet ja tarkoituksellisesti altistaneet kansalaisia järjettömään paniikkiin, pelkoon ja itsemurhiin.”
  ——
  “Boris Johnson has sold out his country as have most leaders across the globe.
  They have deceived and commit gross fraud at the expense of lives, livelihoods, and their economy, subjecting The People to dire straits, inexcusable lockdowns, failed businesses and unemployment.
  “They have manipulated, propagandized, and deliberately subjected citizens to senseless panic, fear and suicide.”
  CoVid Science Reveals – Test is Worthless According to World Health Organization!
  by Helena – (henrymakow.com)
  https://www.henrymakow.com/2020/11/covid-test-is-worthless-accord.html

  • Covid-huijareiden alkaa olla syytä etsiä itselleen fyysistä turvapaikkaa sitä mukaa, kun tietoinen kansojen vedättäminen tai sortuminen lapselliseen hysteriaan viruksen suhteen alkaa paljastua. Ihmiset, joiden elämä on tuhottu, raivostuvat ja ovat valmiita mihin hyvänsä toimintaan, jotta huijarit saadaan edesvastuuseen. Suomessakin näitä ovat valtamediat, eräät terveysviranomaiset, monet poliitikot sekä muut paniikin levittäjät ja typerykset, jotka eivät ota asioista selvää, vaikka vaikutusvaltaisina ihmisinä heillä olisi siihen velvollisuus.

   Kaikkien aikojen kenties suurin huijaus ja karmein rikos ihmiskuntaa vastaan ei voi jäädä paljastumatta ja vastuulliset eivät voi jäädä vaille rangaistusta. Mutta vyyhdin paljastuminen ja pyykin pesu kestää vielä kauan ja monen viattoman elämä ehtii vielä tuhoutua. Ehkä mestaririkollisten kampanja on vasta alussa ja valtava määrä ihmisiä menettää vielä toimeentulonsa ja lopulta henkensä.

   • Niinpä. Kung Flu on ilmastomuutospäristyksen (2000 alkaen), WTC-stuntin (2001) ja lamakikkailun (2008) jatkumoa.

    Mitähän NWO keksiii seuraavaksi?

   • Tuohon huijari-/rikolliskoplaan voi lisätä myös säteilyturvaviranomaiset, jotka melkein puolen vuosisadan ajan ovat vaienneet EMF-altistumisen kuten kännykkäsäteilyn riskeistä ja viime aikoina erityisesti vielä moninverroin haitallisemman 5G:n aiheuttamista vaurioista, ei pelkästään ihmiselimistölle vaan myös eläimille ja jopa kasveille.

   • Testi on pelkkä suuntaa antava karkea indikaattori ja sairaustilan toteamiseen tarvitaan perusteellinen asiantuntijan suorittaman diagnoosi, jossa sairautta eritellään myös tunnusomaisten oireiden kautta. Koronaoireet eivät tietääkseni mitenkään poikkea tavanomaisen flunssan oireista (kyseessä voi olla jopa yksi ja sama asia). Tauti on poliittinen ja sen avulla uuden maailman fanaatikot vievät eteenpäin suunnitelmiaan. Yksityiskohdissa on paljon karkeutta, mutta kokonaisuutta viedään eteenpäin erittäin taitavasti. Ihmisten massahypnotisointi on naurettavan helppoa. Ihmiskunnan taru lähestyy loppuaan ja vain muutama järkevä jää vikisemään ja nekin kai nitistetään lopulta. Covid-kommunistien tarkoitus on muuttaa vallitsevaa poliittista kulttuuria siten, ettei yksityisajattelua enää sallita.

 9. Hei!

  Kuten huomattiin USA:n presidentinvaalien televisioinnissa, on Suomen Ulkopoliittisen Instituutin tutkijaneitonen tiennyt koko ajan Hunter Bidenin tietokoneesta, joka oli paitsi pullollaan Hunterin tähdittämään pornokuvaa ja huumeiden käyttöä, myös sisälsi todisteita ääni- ja sähköpostimuodossa kansainvälisestä korruptiosta, jossa Joe ja Hunter imuroivat rahaa omille tileilleen ja myivät kotimaataan ja vaikutusvaltaansa esim. Kiinalle.

  Jos Ulkopoliittisen instituutin asiantuntijat ja muut tutkijat ja valtiojohdon neuvonantajat ovat tienneet tämän materiaalin olemassaolosta mutta jättäneet tämän kertomatta esim. presidentti Niinistölle, miksi tätä toimintaa voi kuvata.

  Ja mitä sanoo Ninistö ja muut jos heidät on jätetty pimentoon? Eivätkö tuollaiset tutkijat tässä tapauksessa toimi pikemminkin oman näkemyksensä esiintuojina ja aktivisteina, kentis jopa vieraan vaikutusvallan agentteina omassa ulkoministeriössämme?

  Tässä alkaa laineet liplattaa jo suomalaistenkin instituutioiden kivijalkaan.

  • Eiköhän Niinistö ole tuosta ollut varsin hyvin tietoinen kuten meidän muistakin kytkennöistä ja sidoksista nwo-agendaa ajavaan mafiaan. Mutta ei hän näytä silti tehneen toimikautensa aikana mitään niiden heikentämiseksi vaan pikemminkin ollut mukana alusta alkaen tukemassa maamme myyntiä nwo-mafialle. Vai onko sinulla esittää jotain mikä sotisi tätä vastaan?

 10. UMV-Lehti joutui verkkosabotaasin kohteeksi – ”Ei tällaista tapahdu”
  Julkaistu 02.11.2020 21:37, 8117 lukukertaa
  Miksi UMV-Lehti oli lauantaista lähtien suljettu? Päätoimittaja Janus Putkonen vastaa.

  Taas on tullut koettua jotain ennen kuulumatonta, kun UMV-Lehden palvelimen piuha vedettiin seinästä lauantaina iltapäivällä, ja vasta 48 tunnin kuluttua maanantaina serveri palautettiin toimintaan. Analyysi ammattilaisilta: ”Ei tällaista tapahdu!”
  https://mvlehti.net/2020/11/02/umv-lehti-joutui-verkkosabotaasin-kohteeksi-ei-tallaista-tapahdu/

 11. Olen lähes täysin samaa mieltä artikkelin kirjoittajan ja kommentoijien kanssa. Jotenkin hätkähtää, kun lukee Vastavalkeaa ja siirtyy vaikkapa Iltalehden puolelle. Ykkösuutinen näyttää olevan se, että onko Kim Kardashianin perse leventynyt vai kaventunut. Hepposta hengenravintoa. Parempaan Yle ja muu mediapooliin kuuluva ei pysty.

 12. ” Hyvä Suomi!” -Nyt käännetäänkin medioilla asiat niin että Bideniä uhkaava vankilatuomio käännetäänkin vankilatuomioksi Trumpille.

  • USA jota mekin ihailemme on suuren hulluuden pesä. Niin se vaan on kun asioita seuraa. Eihän esim. tämä vaali juurikaan muusta kerro. Kaksi huijaria taistelee toisiaan vastaan.

   • Äläpäs ole noin negatiivinen TH.

    USA:ssa on käynnissä kaunis operaatio, jossa Trump tulee paljastamaan Bidenin joukon mädännäisyyden.

    Trump antoi Bidenin rauhassa väärentää vaalitulos Kiinasta tuoduilla väärennetyillä vaalilipukkeilla. Oikeissa vaalilipukkeissa on turvatekniikkaa kuten vesileimoja ja mikropisteitä, jotka osoittavat niiden aitouden.

    Bidenin porukka tullaan käräyttämään vaalivilpistä, itse teossa. Biden saa rauhassa julistaa itsensä presidentiksi ja suurennella ja määräillä, siihen saakka kun hän pudotetaan jalustalta ja paljastetaan huijari.

    Samalla romahtaa koko median Bideniä tukeva kulissi.

    Tästä tulee kertakaikkisen eeppinen näytelmä.

    • Hienoa Nakkipakki että selvensit asiaa. Suomimedia kyseleekin jo, onko Trump valmistellut ”oikeusasiaa” jo kuukausia ennen? Jos on seurannut esimerkiksi x22 report- sivustoa, niin vastaus on kyllä. Trump näyttää tällä nyt koko maailmalle ja myös meille meidän ”vaalimanulaatiomme”, johon nukkuvat suomalaiset eivät mitenkään voi uskoa.

    • No hyvä jos Biden mafioineen jää nalkkiin. Mutta tämä on nyt vain pelkkää teatteria sillä eihän se ratkaise Usan ongelmia joista T on pääosin vastuussa. Hän kuitenkin on tukenut ja tukee nwo-mafiaa ja on antanut sionistien ja rappareiden rakentaa omaa nwo-imperiumiaan joka todellisuudessa tarkoittaa koko maailman kattavaa kommunismia.
     Onko T on tehnyt jotain estääkseen tämän ja puolustanut itsenäisiä valtioita?
     Minusta hän näyttää myyneen jopa oman maansa tuolle nwo-mafialle.

    • > Trump hyökkää tuota mainitsemaasi mafiaa vastaan >

     Totta on se, että Trump (viimeinen Trumpetti) tulee paljastamaan poliittisen korruption ja presidentti-instituution mädännäisyyden, ei ainoastaan USAssa, vaan lumipalloefektin lailla maailmanlaajuisesti. Nuoli tulee kuitenkin tähtäämään juoksupoikiin, koska hän itsekin työskentelee heille, jotka tätä näytelmää pyramidin huipulta ohjaa. Kansallisvaltioiden järjestelmien täydellinen alasajo on siten käynnistynyt. Valtava määrä ihmisiä tulee kuolemaan näiden järjestettyjen ”media-näytelmien” kuten tämän menossa olevan äänestyksen, Plandemian ja pienyritysten alasajon kautta, puhumattakaan näistä jatkuvista ’muka’ luonnonkatastrofeista.

     Dollarin suuren sinetin synty ja sen sanoma tämän kaiken tarkkanäköisille paljastaa. Tulemme siirtymään Uuteen Maailmanjärjestykseen kaaoksen kautta!

 13. Demokraatit ovat astuneet jo useampaan kuin yhteen trumpilaiseen ansaan. Postiäänestyksessäkin on kuulemma mukana Trumpin virittämä ansa.”Demokraatit” ovat lähettäneet miljoonia Kiinasta tilattuja postiäänestyslomakkeita äänestäjille eri osavaltioihin, mutta demokraattien tietämättä Trump olikin antanut määräyksen, että virallisissa äänestyslomakkeissa täytyy olla vesileima. Toinen informaatio, mikä osoittaa että Trump on jo ennakoinut massiivista vaalivilppiä liittyy juuri Trumpin nimittämään korkeimman oikeuden tuomariin. Kyseisellä naistuomarilla on nimittäin kokemusta useista vaalivilppioikeudenkäynneistä Floridassa.

  • Trump ja Biden, eli molemmat puolueet työskentelevät samalle isännälle. Ihmisia huijataan taas kerran kuus-nolla!

   • Tulenkantaja, väität jälleen että Trump kuuluu NWO- mafiaan. Ei se mitenkään riitä että vain väität niin olevan. Sanotaan että niin uudet dollarit, Suomen ja Saksan markat ja jne.. muut kansalliset valuutat ovat valmiina painettuina. Eihän sekään muuta todistaisi kuin että Trump, Xi ja Putin työskentelevät yhdessä tavoitteenaan multipolaarinen maailma. Illuminaattien välinen eripura NWO: sta on ehkä myös edistänyt globalismin häviötä.

    Trumpin kauteen/ kausiin sopiI mielestäni kyllä väite että myös USA : ssa on kyse värivallankumouksesta Trumpin poissaamiseksi valkoisesta talosta. Mutta että Trump näyttelee ja kaikki olisi vain pelkkää näytelmää , jotta Georgian kivissäkin lukeva maailman väestön vähentäminen 500 miljoonaan lopulta saadaan tehokkaasti aloitettua.

    Kiinan sanotaan menevän Australiaan, jos Trump ei voita. Mutta ketkä kiinalaisista voidaan kysyä, sillä Kiinoja on kolme, yksi niistä on Taiwan, toinen 90 miljoonaa jäsentä käsittävä Kiinan kommunistinen puolue ja kolmas on Xi: n ryhmittymä. Japanissa on uusi ei- globalisti pääministeri, nyt kun Abe on poissa.

    Onhan Eurooppaankin ennustettu tuhoisaa sotaa. Kuka sen tietää? Mutta miksi ihmeessä lietsoa apokalypsin kaltaista pelkoa. Siteerauksiesi perusteella näyttäisit ” uskovan”raamattuun hyvin valikoivasti, koska siteeraat sitä jatkuvasti vain mustan raamatun puolelta.

    • > Mutta että Trump näyttelee ja kaikki olisi vain pelkkää näytelmää , jotta Georgian kivissäkin lukeva maailman väestön vähentäminen 500 miljoonaan lopulta saadaan tehokkaasti aloitettua. >

     Kuten olen usen todennut, valhekin on totta, koska se on olemassa. Kaikki riippuu siten siitä, miltä kantilta asioita tarkastelee. Kun totean että TRUMP, joka tulee nousemaan sankariksi – näyttelee – tarkoitan perimmäisesti sitä, että systeemin tietoinen alasajo on hänen tehtävä. Et kai kuvittele, että hän on päässyt biljonääriksi ilman luvattua vastapalvelusta? No way. NWO, jonka tämän maailman valtiaat (eli he, jotka hallitsevat rahaa) tulevat toteuttamaan, on mahdollista ainoastaan kansallisvaltioiden alasajon kautta, ja juuri siihen tehtävään Trump on valittu. Tilanne on siten paradoksi. Trump on valittu paljastamaan sitä (korruptiota, joka löyhkää) johon on itse syyllistynyt ja parhaillaankin syyllistyy, ja Biden tekee täsmälleen samaa. Election is selection jokaisessa valtiossa… poliittiselle huipulle noustaan vain ja ainoastaan salaseurojen kautta!

     • Tarkoitatko, että median, tutkijoiden, poliitikkojen, rahaeliitin, yliopistojen, vasemmiston, oikeiston, kaikkien hyökkäys Trumpia vastaan on vain hämäystä?

      Oletko tosissasi?

  • @Truth_hunter 6.11.2020 at 13:27
   Trump ei ole tehnyt mitään tämän videossa kuvatun ongelman eteen … päinvastoin edistänyt videon kuvaamaa riippuvuutta ’juutalaisten’ rahasta ja vallasta ja siten myynyt USAn sionisteille. Maa on käytännössä menettänyt itsenäisyytensä ja maan politiikkaa ohjaa pieni ’juutalais’- tai sionsitieliitti kuten 16min video kertoo.
   Mark Weber – Video — Jewish-Zionist Power in America
   http://www.ihr.org
   A factual, reasoned 16-minute talk on the immense power and influence of the “Jewish lobby” in the US, and its harmful role, especially in directing US Middle East policy. As long as this power remains entrenched, says Weber, there will be no end to the Jewish-Zionist domination of American political life and the mass media, Zionist oppression of Palestinians, the Israeli threat to peace, and the bloody conflict between Jews and non-Jews in the Middle East.
   ** Tosiasioihin nojaava 16 minuutin puhe Yhdysvaltain ”juutalaisen lobbyn” valtavasta voimasta ja vaikutuksesta sekä sen haitallisesta roolista etenkin Yhdysvaltain Lähi-idän politiikan ohjaamisessa. Niin kauan kuin tämä valta on vakiintunut, sanoo Weber, ei ole loppua juutalais-sionistiselle dominoinnille Yhdysvaltain poliittisessa elämässä ja joukkotiedotusvälineissä, sionistien palestiinalaisten sorrossa, Israelin uhkassa rauhalle ja verisessä konfliktissa juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä Lähi-idässä.
   https://archive.org/details/youtube-XNLIy7gckro

 14. Ja jos vielä joku uskoo näihin feikki vaaleihin ja äänten laskentaan, avatkaa alla oleva linkki, joka on julkaistu 6.8.2020. Se paljastaa Zoom harjoituksen, jossa USAn ylin eliitti harjoitteli ”omaa election rooliaan” pelaamalla Kesäkuussa peliä joka oli nimetty tilanteeseen sopivast: WAR GAME.

  ”WASHINGTON – They met virtually on Zoom, four days over two weeks in June, to hold simulations known in the military and intelligence communities as ”war games. There were 67 players – many of them high-profile critics of President Donald Trump – including law professors, retired military officers, former senior U.S. officials, political strategists and attorneys.” Instead of mapping out a geopolitical conflict, the group peered ahead to the Nov. 3 election, now less than 90 days away, and explored how the race between Trump and Joe Biden could turn into a post-election crisis.

  https://www.google.fi/amp/s/amp.usatoday.com/amp/5526553002

   • Tuo CIA:sta muka ”eläköitynyt” Steve Pieczenik on kiero kuin korkkiruuvi. Haluaa pitää Q-teoriaa vielä hengissä ja toisaalta mainostaa ihmisille lohkoketjuteknologian autuutta.

    Toisaalta, vaikka tuo ”Sting-operaatio” olisikin aito, se silti liian riskaabeli ja voimaton valtamedian propagandavoimaa vastaan. Tehtailtuja ääniä Bidenille ei tulla koskaan uutisoimaan USA:n valtamediassa ja toisaalta sieltä tuodaan jatkuvasti esille sanomaa siitä, kuinka Biden on vaalien voittaja ja kuinka ”vaarallinen fasisti” Trump tiimeineen vain yrittää kaikenlaisin kepulikonstein roikkua vallassa. Suuren yleisön kriittisyys ei riitä kyseenalaistamaan tätä rummutettua näkemystä, varsinkin kun sitä on pohjustettu jo vuosikaudet. Predator-eliitti myös testasi suuren yleisön covid-huijauksella ja totesi, että USA:n suuri väestö on täysin kypsä hyväksymään totalitaristisen kommunismin. Se ei kykene kriittiseen ajatteluun tai omaehtoiseen tiedonhankintaan ja sitä voidaan ohjailla kuin pikkulapsia tai karjaa.

    Toisaalta USA:n predator-eliitti haluaa eskaloida vaalien jälkeisen epäselvän tilanteen, joten ’voter fraud’- puolta pidetään yhä hengissä. Tässä tarvitaan myös Trumpin ja kannattajiensa panosta ja Q-porukatkin halutaan pitää mukana. Luvassa on tietoinen USA:n ajaminen kaaokseen, jossa poikkeustiloja voidaan syventää ja jatkaa ikuisuuksiin. Jossain vaiheessa kuvaan astuvat eristysleirit, jotka ovat olleet teknokommunistisen syvähallinnon märkä uni jo pitkään. Tuhottava tai ojennettava väestö ohjataan noille leireille, joissa tuhoaminen voidaan suorittaa muun väestön siitä häiriintymättä. Neuvostoliitossa GULAG-leirien virallinen olemassaolo kiistettiin pitkään eikä edes Suomessa niistä saanut puhua. Ojennus- ja tuhoamisleirit ovat jokaisen kommunistisen vallankumouskoneiston kovaa, mutta salassapidettävää ydintä. Digitalisaation myötä väestön kontrollointimahdollisuudet laajenevat myös muualla yhteiskunnassa. Syntyy digitaalinen avovankila.

   • Jolle, ei tietenkään ollut. War Game oli psykologisen sodan harjoitus, eli rahavaltiaiden tuottama harjoitus siitä, kuinka ihmisiä parhaillaan valemedian kautta aivopestään. Äänestystulos ja sen eteneminen on suunniteltu etukäteen, minkä Elokuussa julkaistu artikkeli selkeästi paljastaa. Sen myötä nämä niin sanotut asiantuntijat (korruptio) ovat harjoitelleet tässä pelissä ”puolesta ja vastaan” kommenttejaan, jotka ihmiset nielaisevat koukkuineen päivineen. Kuten olen täällä vuosikausia vaahdonnut, kaikki mitä meille päivittäin syötetään on näytelmää (MATRIX) ja ihmiset nukkuu. Yhdelläkään valtiolla ei ole puhtaita jauhoja pussissa. CIA on maailmanlaajuinen rikollisverkosto, johon kuuluu jokaisen valtion suojeluspoliisi…. ja Trump ja Biden – ovat pelkkiä rahavaltiaitten juoksupoikia.

  • Alkaa näyttämään siltä että ’election-fraud’ on jo hyväksytty asia siinä kuten kaikki muukin fraud kun ’jonssen’ yllä kuvaamaa ojennus- tai aivopesuleirien ja digitaalisen avovankilan rakennuspuuhia seuraa…
   IS kertoo kuinka globalistit ovat kääntämässä selkänsä Trumpille … Kun Trump varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa julisti perättömiä lausuntojaan vaalivilpistä, muut tv-yhtiöt katkaisivat presidentin puheen kesken ja toimittajat ja kommentaattorit ovat jyrkkäsanaisesti tuominneet Trumpin puheet virheellisiksi.
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007550010.html

   • Demokraatit taustatahoineen ajattelevat, että päämäärä oikeuttaa keinot. Pallo viedään maaliin hinnalla millä hyvänsä. Säännöt ovat vain raukoille. Kommunistit ovat haistaneet veren ja nyt niitä ei pysäytä mikään. Tolkun ihmiset ovat aina liian hitaita ja hyväuskoisia, kun raju muutos alkaa tapahtua. Ennakkoaavistelu tai edes kohtuullinen historiantuntemus ei auta. Konservatiivit analysoivat vaalivilppiä ja ihmettelevät sensuuria vielä vankeja kuljettavassa karjavaunussakin. Ne harvat, jotka ovat valmiita konkreettiseen toimintaan, on helppo eliminoida edistyneen tiedustelutekniikan ja puolisotilaallisten iskuryhmien avulla.

    USA:ssa on jo pitkään naurettu nk. preppereille, jotka ovat keränneet itselleen varastoja, tarvikkeita ja varautuneet pahimpaan. Kukaan ei naura heille enää. Mutta heidänkin taktiikkansa johtaa vain ajan peluuseen. Uskottava vastarinta vaatisi joukkojen kokoamista, mikä länsimaissa on poikkeustilojen avulla nyt estetty.

    Niin tai näin, ollaan tilanteessa, jossa erittäin rajut skenaariot on pakko ottaa vakavasti.

    • ”… edes kohtuullinen historiantuntemus ei auta.”
     Nykyinen Nwo-kaaos koko amerikkalais-eurooppalaisen yhteiskunnan ja kaupunkien keskuudessa ei ole yllättävää eikä odottamatonta vaan täysin ennustettavissa ja väistämätöntä. Ihmiskunnan historia ei tunne vakaata ja menestyvää monirotuista, monikulttuurista kansaa. Tällaiset asiat ovat aina olleet sosiaalisen rappeutumisen, perikadon ja romahduksen edeltäjiä.
     Näin oli muinaisessa Babyloniassa, Rooman valtakunnassa, Itävalta-Unkarissa, ja myös Neuvostoliittossa. Ja se pätee Amerikkaankin. Taloudelliset mullistukset, poliittinen korruptio, sosiaaliset levottomuudet, rikollisuus, moraalinen rappeutuminen, taudit – näitä ei voi väistää tämän päivän Yhdysvalloissa.

     • ”Ihmiskunnan historia ei tunne vakaata ja menestyvää monirotuista, monikulttuurista kansaa. ”

      ’Juutalaiset’ ovat tästä mitä parhain esimerkki. He eivät ole vuosisatojen aikana sulautuneet tai assimiloituneet kuin pieneltä osin niihin maihin ja kansoihin joissa asuvat vaan muodostaneet ’valtion valtiossa’ tai valinneet parasiitin ja häirikön roolin ryhtymättä sen maan asiaa ajavaksi jossa majailevat.
      Nyt heidän ’isänmaansa’ on Israel vaikkei heillä ole tutkimusten mukaan juurikaan geneettistä yhteyttä Palestiinaan ja he rakentavat Jerusalem-imperiumia keräämällä ’kolehtia’ muista maista joissa asuvat.

 15. Anteeksi, mut salli mun nauraa 😅😅😅

  Ilttis tänään:
  ”CNN: Philadelphiassa jäi kiinni kaksikko, jolla oli mukanaan tuhansia väärennettyjä äänestyslippuja
  Kaksikon autosta löytyi myös QAnon-lippalakki ja automaattikivääri.”

  Muistuttaa epäilyttävästi 9/11 iskua, jonka raunioista löytyi terroristien passit 😅😅😅

  • Mikähän totuus? … Vaikea uskoa kun maan tuntee ainakaan vielä että kaikki olisi mennyt ilman vilppiä.
   Ilta=Sanomat juuri otsikoi:
   Vaaliviranomainen CNN:lle: Ei mitään todisteita vaalivilpistä – Trumpin lakimiesten tiedotustilaisuus kello 18.30
   BIDENIN vastaehdokas demokraattien esivaalista, Vermontin senaattori Bernie Sanders, onnitteli Bidenia ”ilmeisestä vaalivoitosta” Twitterissä.
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006704956.html

   • Mutta ” ilmeinen vaalivoitto ” ei siis kuitenkaan ole voitto, sillä tähän asti 8.11.2020 yksikään Yhdysvaltojen osavaltioista ei ole vielä tunnustanut voittajaa.
    Ääniä lasketaan yhä, mutta mitkä äänet ovat USA: n lakien mukaisia ei ratkea ilman korkeimman oikeuden päätöstä.

    Mediathqan eivät ratkaise voittajaa .

   • Mutta ” ilmeinen vaalivoitto ” ei siis kuitenkaan ole voitto, sillä tähän asti 8.11.2020 yksikään Yhdysvaltojen osavaltioista ei ole vielä tunnustanut voittajaa.
    Ääniä lasketaan yhä, mutta mitkä äänet ovat USA: n lakien mukaisia ei ratkea ilman korkeimman oikeuden päätöstä.

    Mediathqan eivät ratkaise voittajaa .

  • Tulenkantaja, näin hurjaa thrilleriä seuratessa pitääkin nauraa.

   Muistuttaa tosiaan 9/11, mutta nyt on kaksi erilaista osapuolta. Deep state Bidenin takana ja Trump ja hänen takanaan olijat . Q anon yhdistyy tietenkin Trumpiin ja siksi on selvää kuka ” löydöksen ” takana on.

   • No ei ole eri osapuolet… ihan samalla puolella kyseiset herrat seisovat. However, poliittisen eliitin tiputus käynnistyy sillä hetkellä kun Trump jatkaa seuraavat neljä vuotta, koska näin tulee eittämättä käymään. Ei siksi, että Trump olisi parempi kuin nämä eri valtioiden johtoon istutetut korruptoituneet juoksupojat, vaan siksi että se on osa tätä NWO jännitysnäytelmää. Black Nobility tulee todennäköisesti luomaan Trumpin (ja Q:n) kautta uudenlaisen ”kansan median”, joka ryhtyy ampumaan korruptoitunutta eliittiä alas.

    • Tulenkantaja, tuo Black Nobility visiosi on ainakin ristiriidassa Trumpin hallinnon syytekirjeiden kanssa. Ajatteletko ettei Clintonit, Sorokset, Gates , Fauci ja monet muut joita syytekirjelmissä syytetään rikoksista ihmisyyttä vastaan tai pedofiliasyytöksiä ole olemassskaan. Jos Bideniä ei nyt esimerkiksi tuomita massiivisesta vaalipetoksesta ja muista rikoksista ( Ukraina, Kiina jne…) niin eihän tässä koronatohinassakaan olisi mitään järkeä.

     Visio jonka esität on aika illusorinen.Trump ei oikein sovi kansan pelastajan rooliin, mutta kylläkin presidentin rooliin, koska voitti vaalit rehellisin äänin.

     • > Ajatteletko ettei Clintonit, Sorokset, Gates , Fauci ja monet muut joita syytekirjelmissä syytetään rikoksista ihmisyyttä vastaan tai pedofiliasyytöksiä ole olemassskaan. >

      Tottakai heidän rikokset ovat olemassa, ja mitä suurimmassa määrin, mutta he ovat pelkkiä Kummisedän ohjeiden mukaan toimivia juoksupoikia. Huipulla istuvien nimiä et löydä mediasta!

 16. Kävipä tässä juuri, että Suomimedia YLE:n kommenttipalstalle kirjoitin aivan asiallisen kommentin. Kommentti läpäisi sensuurin ja kommentti koski mahdollista vaalivilppiä USA:ssa. Muitakin samansuuntaisia kommentteja oli. Heti kun STT ilmaantui mukaan, kaikki vaalitulosta epäilevät kommentit poistettiin YLE:n sensuurin toimesta.

  Toinen asia:

  Uutiseen liittyneessä videosyötässä Ulkopoliittisen Instituutin Charlie Salonius-Pasternak viittasi että USA:ssa ”eräs tietty väestöryhmä on häviämässä” kun mustat ja latinot levittäytyvät. Sitten se mulkoili muita osallistujia. Jätkä siis puhuu aivan avoimeseti valkoisten kristittyjen häviämisestä USA:ssa.

  Olkaa kuulkaa ihmiset aivan varmoja että meillä tulee tapahtumaan sama juttu. Tällä hetkellä puhutaan maahan muutosta ja siitä kuinka he tarvitsevat apuamme, mutta kohta puhutaan siitä kuinka ”vanha Suomi” on kuolemassa ja että se on oikeastaan hyvä asia.

  Sama se oli 1960 -luvulla USA:ssa. Silloin alettiin rotujuttujen takia ottamaan siirtolaisia tummahipiäisistä maista. Niille jotka pelkäsivät kansan koostumuksen muutttuvan, sanottiin että ei ole huolta. Viisi kymmentä vuotta ja kanta-amerikkalaisten poiskuolemisesta puhutaan ihan avoimesti.

  STT on Sanoman omistama. YLE on päästänyt STT:n hallitsemaan itseään. YLE päästää Ulkopoliittisen Instituutin myös mellastamaan aivan vapaasti YLE:ssä. UPI saa joka päivä useaan otteeseen kertoa oman näkemyksensä maailmasta, aina kun YLE tarvitsee kommentaattiria on hän UPI:stä.

  Verovaroin rahoitettu YLE on mätä. Kuten on myös tietysti Sanoma. Tälle on jumalauta tehtävä jotakin. Pitäkää asiaa esille ja tuokaa sitä keskusteluissa aina esiin ja kirjoittakaa tästä.

 17. YLE:n hallituksen johtoon valittiin Bildergerg-aktivisti, HS-konsernin linja on ollut aina rapakontakainen ja Eduskunnan alainen UPI näyttää myötäilevän CIA:n linjoja. MTV:n omistaa Ruotsinjuutalaisten Bonnier.
  Kuka On Alfa-TV:n takana ?

 18. Truth_hunter 8.11.2020 at 12:53: ”Ihmiskunnan historia ei tunne vakaata ja menestyvää monirotuista, monikulttuurista kansaa.”

  Suomessa enemmistönä olevat petturipoliitikot ovat hyvää vauhtia kehittämässä juuri tuollaista monirotuista, monikulttuurista valtiota meidänkin maahamme. Kun koronahuijaus hellittää, alkaa varsinainen, parempaa elintasoa tavoittelemaan tulleiden kehitysmaalaisten barbaarien invaasio ja siitä on takuuhenkilönä harhainen viherkommunisti-sekopää, sisäministeri Ohisalo: ”Turvapaikanhaku on perusoikeus” – tietysti myös jokaiselle kurkunleikkaaja-barbaarille.

  Suomenkin poliitikkojen enemmistö toimii kuten useimpien Euroopan maiden korkeimpaan johtoon kiipineet isänmaattomat, vailla omaatuntoa olevat EU-diktatuuria ja sen luonutta NWO-kabalia kumartavat maanpetturi-psykopaatit: ”Itävallan terrori-iskun jälkinäytökset ovat mediatietojen perusteella noudattaneet samaa tutuksi käynyttä kaavaa: tuomitsemista ja kovaa puhetta, mutta ei konkreettisia tekoja. Liittokansleri Sebastian Kurz tuomitsi liturgisen kaavan mukaisesti maassaan tapahtuneen hyökkäyksen… Kurzin ja muiden länsijohtajien korulauseet sivistyksestä ovat tietenkin pelkkää kyynistä savuveroa, jolla peitetään utopistinen ihmiskoe juurettomasta sekarotuisesta maailmankansalaisesta.” kuten Ylewatch-blogisti totesi artikkelissaan http://ylewatch.blogspot.com/2020/11/pariisin-nizzan-ja-wienin-terrori-iskut.html

  Heillä on tukenaan valheellinen valtamedia kommunismiin päin kallellaan olevine toimittajakuntineen – unohtamatta että kahdella johtavalla joukkoharhautusmediallamme Brysselin Pravdalla ja Ylellä on takapirunaan/johtajanaan Bilderberg-globalisti, joiden agendaan kuuluu mm. suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoaminen NWO:n eli Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamista haittaavana tekijänä:

  https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

  https://www.suomenuutiset.fi/veteraanitoimittaja-reporadio-kirjailija-jarmo-viljakainen-yleisradiossa-edelleen-voimakas-punavihrea-suuntaus-hallituksen-myotaily-on-vallannut-tilan-kiistaminen-kuuluu-kuvioon/

  Enemmistön muodostavilla petturipoliitikoilla on tukenaan myös Kalergi-suunnitelmaansa toteuttava EU-diktatuuri:

  ”EU-komission puheenjohtaja: Siirtolaisten vastaanottaminen ei ole vapaaehtoista – se on velvollisuus”,
  https://www.kansalainen.fi/eu-komission-puheenjohtaja-siirtolaisten-vastaanottaminen-ei-ole-vapaaehtoista-se-on-velvollisuus/

  Ks. myös ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Päinvastoin kuin valheellisia korulause-liturgioitaan ilman tekoja suoltavat maanpetturit, heidän ja heitä tukevan valheellisen valtamedian suuri inhokki ja sylkykuppi Unkari toimii kansansa puolesta eikä sitä vastaan tarttumalla ongelmien juurisyyhyn:

  ”Siirtolaisuus on Euroopan ongelmien alku ja juuri eikä ongelmien ratkaisu, Unkari pääministeri Viktor Orbán sanoi ja luonnehti monien Euroopan johtajien lähestymistapaa itsemurhahakuiseksi.

  – Siirtolaisuus ei ratkaise mitään, sen sijaan se on ongelmien lähde, Orbán sanoi.

  Pääministeri korosti, että Unkari ”ei halua astella siihen ansaan”. Siksi Unkari taistelee ja kieltäytyy muuttamasta omia käytäntöjään.

  – Unkari ei salli siirtolaisten jättää turvapaikkahakemuksia maahan saapuessa, Orbán sanoi. Sen sijaan turvapaikkahakemukset tulee jättää Unkarin lähetystöissä toisissa maissa.” – https://www.kansalainen.fi/paaministeri-orban-siirtolaisuus-aiheuttaa-euroopan-ongelmat-eika-ratkaise-niita/

  • Unkarilla on oikea ja terve asenne. Isänmaa on toinen koti eikä kukaan kotiaan antaisi muiden asuttavaksi. Jokaiselle oma isänmaa ja sen rakentaminen on tärkeintä. Vain nwo-mafia, jolle rahasta on tullut isänmaa ajattelee toisin. Miksi se saa johtaa meitäkin?

   • Tässä voi palauttaa mieleen, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi n. 2000 vuotta sitten:

    ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

    Tuon muistaen kansalaisten olisi syytä silloin tällöin tähyillä ”hallituksen saleille” ja niiden lähistöllekin.

    Kalergi-suunnitelma

 19. I=S: Putin vaikenee Bidenin voitosta – neljä vuotta sitten Venäjän presidentin reaktio oli täysin toinen
  Yhdysvaltain presidentiksi valitulle Joe Bidenille on satanut onnitteluja ympäri maailmaa. Venäjä on ollut hiljaa. Toisin oli neljä vuotta sitten, kun Donald Trump valittiin presidentiksi.

  Aika kummallista olisikin jos Putin onnittelisi maansa ehkä suurimman vihollisen voittoa vaaleissa. (Se että Putinin johdolla kehittyvä ja kommunismista tarpeeksi saanut Venäjä, joka ei ole kenellekään vaarallinen koetaan silti suurena vihollisena kertoo selkeästi mikä on Bidenin edustaman kommunistisen nwo-politiikan henki.)
  Artikkelissa ei mainita kuuluuko Kiina onnittelijoiden joukkoon. (Pres. Niinistö ehti jo eilen onnitella)
  Iran sanoo että nyt USA voisi keskittyä enemmän kansainvälisten sopimusten noudattamiseen mutta tietenkään B ei sitä edistä vaan toiminta nwo-mafian ehdoilla korostuu jatkossa ja konflikti muuta maailmaa vastaan ehkä vain syvenee.

  • Biden ilmoitti jo hallintonsa aikeet edelleen jatkaa ja laajentaa covid-valheen kaapuun puettua erittäin rajua ja kansaa perusoikeuksista riisuvaa poikkeustila-politiikkaa. Covid-kommunismi nojaa uutispelotteluun, testaukseen, pakkomaskeihin, seurantaan, eristämiseen jopa leiriolosuhteissa, luonnollisten ja uskonnollisten yhteisöjen hajottamiseen, kulttuurielämän tukahduttamiseen, pienyritysten toiminnan estämiseen tai hankaloittamiseen, suuryritysten suosimiseen ja lopulta pakkolääkintään ihmisten perimää muuttavilla rokotteilla. Tämän manipulatiivisen covid-valhevyyhdin päälle on nyt lyöty kaikkien aikojen kenties röyhkein ja suurin vaalipetos länsimaissa ja tämän pimittäminen valtavirran uutismedioissa.

   Kaikki tämä tekee USA:n demokraattipuolueesta erittäin halveksittavan ja kaikelle luonnolliselle ihmiselämälle vaarallisen hirmuvaltapuolueen. Demokraateilla olisi ollut tarjolla parempiakin ehdokkaita, mutta nämä torpattiin manipulaation avulla ja esille marssitettiin globalistihirmuhallitsijoiden nukke Biden. Kansan tahto ei siis toteudu edes demokraattipuolueen sisällä, vaan koneisto on fanaatikkojen hallussa. On häpeällistä, että virallinen Suomi tukee ja kannustaa tällaista toimintaa.

 20. EU määrämässä internettiin kovan sensuurin – Googlea varoitettiin vastustamasta EU-komission vaatimusta

  ”Internet ei voi jäädä villiksi länneksi”, sanoi EU-komissaari Thierry Breton. EU:n agendan mukaisesti Maria Ohisalo (vihr) julistaa, että ”terroristinen sisältö” on poistettava tunnissa. Kuka ns. ”terroristisen sisällön” määrittää ja miten poisto tehdään, on epäselvää.
  Sensuuri on jo aloitettu – kansallismielisiä vastaan
  Venäjän viranomaiset ovat samaan aikaan antaneet Googlelle varoituksen, joka tapahtui tänään perjantaina sen jälkeen kun ohjelmistojätti oli asettanut RT-uutisten dokumentin sensuuritoimien kohteeksi.
  https://mvlehti.net/2020/11/13/eu-maaramassa-internettiin-kovan-sensuurin-googlea-varoitettiin-vastustamasta-eu-komission-vaatimusta/

 21. https://www.youtube.com/watch?v=XlbFhcWndnw

  Vesku Jokinen, Klamydia – Salama (Audio – Vain elämää, Kausi 11)

  myi se vesku kun sielunsa!!!! Paska bändi!!!!

  Niin vain se klamydia myi sielunsa saatanalle!!!

  No ei kai siinä mitään kun katsoo tätä kansaa voiko klamydiaa haukkua? Uhkailtiin ja käskettiin ei mitään tekemistä isänmaallisuuden kanssa!!!

  vesku myi sielunlansa saatanalle!

  Naurettava pelle!!! mitenhän reserviläiset ja oikeat isänmaalliset? Vitun rotta myi ittensä vapaamuurareille rahasta!!! tollasille rotille aika näyttää!!!

  • Tämän päivän ’juutalaiset’ (joka ei ole puhdas vaan valtaosin sekoittunut rotu) voisivat ottaa mallia vanhasta rouvasta ja ymmärtää, että syy miksi kansallissosialistit (k-s) heitä vainosivat ja miksi koko vaino meni niinkin pitkälle että monet joutuivat työleireille (mutta eivät kaasukammioon!) oli sionisteissa jotka toimivat ww1:n jälkeen tuhoisina parasiitteina maassa nylkien sen omaa kansaa ja tekivät kaikkensa saadakseen luotua k-s:en keskuudessa vihan ’juutalaisia’ kohtaan jolla muuttoliikettä Palestiinaan ww1:n avulla luotuun Israeliin joudutettiin.
   Vaino ei kohdistunut maahan sopeutuviin ja sen vahvistaa että maan armeijassa toimi 150 tuhatta ’juutalaista’ ihan kenraalikuntaa myöten.
   Kannattaa perehtyä faktaan jota tästäkin asiasta löytyy
   President Roosevelt’s Record of Lies and Lawlessness in the ’Good War’
   Mark Weber – Podcast
   Citing little-known reports and remarks of Polish, British and French officials, and other evidence, Weber traces President Franklin Roosevelt’s secret campaign to provoke war in Europe prior to the outbreak of hostilities in September 1939. By pressing Britain, France and Poland into war against Germany, the US President bears at least some responsibility for World War II. Weber also discusses the role of Jewish power and influence on US foreign policy during those years.
   Roosevelt’s record of deceit, lies and lawlessness is routinely suppressed by those who control the US media and American cultural life.
   …Painostamalla Britanniaa, Ranskaa ja Puolaa sotaan Saksaa vastaan, Yhdysvaltain presidentillä on ainakin jonkin verran vastuuta toisesta maailmansodasta. Weber keskustelee myös juutalaisten vallan ja vaikutuksen roolista Yhdysvaltojen ulkopolitiikassa noina vuosina. Yhdysvaltojen tiedotusvälineitä ja amerikkalaista kulttuurielämää hallitsevat tukahduttavat ’juutalaisen’ Rooseveltin petoksen, valheen ja laittomuuden ennätykset.
   http://www.ihr.org
   https://www.fff.org/explore-freedom/article/roosevelts-fraud-at-yalta-and-the-mirage-of-the-good-war/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here