Näyttää siltä, että establismentin ikämies Joe Biden olisi korvaamassa Donald Trumpin Yhdysvaltojen keulakuvana. Syytöksiä vaalivilpistä on esitetty – ja voi olla että presidentti valitaan oikeusprosessin kautta. EU-johtajat ovat tosin jo ehtineet onnitella Bideniä vaalivoitosta.

Vitsailin Facebookissa, että mikäli Biden voittaa, ”syvä koronavaltio” tulee määräämään Yhdysvaltoihin neljän vuoden pituisen karanteenin – jotta seniilin Bidenin ei tarvitse matkustaa ulkomaille häpäisemään itseään ja edustamaansa hallitusta.

Mutta leikki sikseen, luultavasti jossakin vaiheessa Bidenin saappaisiin astuu hänen varapresidenttinsä, Kamala Harris – joka jatkaa länttä hallitsevan eliitin tahdon toteuttamista. Harrisin johdolla Yhdysvaltojen ulkopolitiikka käännetään taas verisempään suuntaan. Näin hän yhdistää, jos nyt ei kansaa, niin ainakin republikaanien ja demokraattien sotaisat siivet.

Vaalitulosta odotellessa Yhdysvallat on tuonut mieleen Neuvostoliiton viimeiset päivät. En pitäisi mahdottomana, että Amerikka kokisi lopulta saman kohtalon kuin kylmän sodan aikainen vastustajansa ja romahtaisi.

ELIITILLE TÄLLÄ ei liene lopulta niin suurta merkitystä, sillä he ovat jo imeneet maan kuiviin kuin Dracula ikään. Viime vuosina onkin ryhdytty puhumaan muutoksen tarpeesta, kapitalismin ja tuntemamme maailmanjärjestyksen nollaamisesta.

Suuri resetointi, pimeä talvi (joka oli myös operaationimi bioterroriharjoitukselle), jälleenrakentaminen ja muut vastaavat fraasit ovat tulleet viime aikoina tutuiksi poliitikoiden lausunnoista ja talouslehtien kirjoituksista. Eliitin esoteerinen sanaleikki jää silti monilta huomaamatta. 

Globaalin talouden tulevaisuutta ja edessä häämöttävää pimeää talvea on ruotinut viimeksi mm. ulkosuhteiden neuvoston – Council on Foreign Relations-järjestön – verkkosivulla kirjoittava; sopivasti Joe Bidenin neuvonantajatiimiin kuuluva ekonomisti Brad W. Setser

KORONAKRIISI JATKUU ja uusia tiukkoja rajoitustoimia on otettu käyttöön esimerkiksi Britanniassa. Koronaviruksen uuden mutaation kerrotaan myös levinneen turkistarhojen minkeistä ihmisiin. Tämä voi vaikuttaa kehitteillä olevan rokotteen tehokkuuteen sitä heikentävästi. Tulevana isänpäivänä suomalaisiakin on kehotettu pitämään etäisyyttä lähimmäisiinsä. 

Kuten Rockefeller-republikaani ja arkkiglobalisti Henry Kissinger on todennut, ”koronapandemia muuttaa lopullisesti maailmanjärjestyksen”. Ei liene sattumaa, että liki satavuotias ulkopolitiikan konkari vieraili viime vuonna Kiinan presidentin Xi Jinpingin luona Pekingissä.

Kissinger on kehunut käyneensä Kiinassa ainakin sata kertaa viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana. Siirtymä itään on alkanut ja globalistit ovat tässäkin vahvasti mukana. Toivottavasti kiinalaiset eivät ole unohtaneet oopiumisotien aiheuttajia. Hybridisodankäynnin historia paljastaa, että brittiläinen anglosionistien imperiumi on yrittänyt tuhota sekä Kiinan että Venäjän.

OVATKO YHDYSVALTOJEN ja Kiinan erimielisyydet sitten niin syviä ja aidosti vihamielisiä kuin valtamedia antaa meidän ymmärtää? Kuten olen aiemminkin epäillyt, korkeimmalla tasolla lienee saavutettu jonkinlainen konsensus maailman taloudellisesta ja poliittisesta suunnasta. En olisi täysin yllättynyt, mikäli nykyinen vastakkainasettelu osoittautuisi pelkäksi teatteriksi.

Olipa Donald Trumpin kohtalo millainen hyvänsä, hän on musta joutsen, joka kaatoi lännen korttitalon. Tästä kaaoksesta syntyy uusi järjestys. Trump on onnistunut paremmin kuin hyvin – ja sääntöpohjainen kansainvälinen järjestys jäänee pian historiaan. Demokratiakin on osoittautunut silmänlumeeksi, jolla huijataan hyväuskoisia luottamaan vallanpitäjiinsä. Avautuvatko ihmisten silmät viimein?

Kirjoitus on päivitetty versio Markku Siiran blogikirjoituksesta,
https://markkusiira.blogspot.com/2020/11/amerikan-musta-joutsen-ja-alkava-pimea.html

Markku Siira on geopolitiikkaan keskittynyt blogisti. Hänen kirjoituksiaan politiikasta ja maailman tilasta löytyy osoitteesta markkusiira.blogspot.com.

91 KOMMENTTIA

 1. Kyllä Trumpkin on iäkäs, mutta hän ei ole Amerikan politiikan sisäpiiriläinen, kuten Biden.

 2. Taas hyvä artikkeli MS:lta. Kiitos on aina paikallaan sellaisen tekijälle.
  Kaikki näyttää etenevän nwo-mafian haluamalla tavalla, mottona kuten impotentilla: ’jos ei sovulla niin väkisin’.
  Tietenkin mafian hanke on vaikea ellei mahdoton, ehkä täysin luonnon vastainenkin: pistää koko maailma yhteen pussiin ja ravistaa kunnolla kaikki sekaisin.
  Tuskin tervejärkinen sellaiseen edes ryhtyisi kun on parempia keinojakin ratkaista ne ongelmat joiden edessä ihmiskunta on.

  Loppupelissä – siltä nyt minusta näyttää – Kiina ja Venäjä ratkaisevat mikä tie valitaan ja mihin nwo-mafiakin joutunee alistumaan. K ja V eivät luovu itsenäisyydestään eivätkä myy maataan nwo-mafian yahuille ja kissingereille eivätkä sulaudu heidän rengikseen … se näyttää aika varmalta ja siksi veikkaan heitä voittajiksi ja mafian yksinapaista hegemoniaa ajavien tyrannien ilonpilaajiksi.

  • Eiköhän Trump ole jo kokonaan ulkona vaikka uhoaakin vielä kostoa muttei ole kyennyt kätkemään viran paineissa syntyneitä stressi- ja väsymisoireita
   Kuitenkin IS kirjoittaa että POLITIIKKAAN lähdettyään Trump on luonut itselleen kivikovan kannatuspohjan ja voisi jopa yrittää -24 vaalissa uudestaan.
   Historioitsija Anne Applebaum arvioi The Atlantic -lehdessä, että Trumpin vaalitappio vain lisää hänen kiivaimpien kannattajiensa uskollisuutta.
   Fanit ovat vihaisia siitä, että Trumpilta on ”varastettu” presidentin virka. (Jos epäilty ääntenlaskennan vilppi paljastuu niin se onkin totuus)

   ”Kun taloudelliset ja juridiset paineet Trumpia kohtaan kasvavat – satojen miljoonien dollarien velat, meneillään olevat vero- ja petostutkinnat – hän tarvitsee poliittista kannatuspohjaa enemmän kuin koskaan”, Applebaum kirjoittaa.
   ”Voi olettaa, että Trump ja hänen lapsensa esittävät poliittisena ajojahtina jokaisen heitä vastaan tehdyn laillisen oikeustoimen.”
   … Tilanne siis ajautuisi samaan kuin sionisteilla: jokainen laillinen syyte on vain antisemitismin ilmaus. Ja se tuskin tietäisi hyvää jatkossa.
   Vaikea tilanne.

   • ”että Trumpilta on ”varastettu” presidentin virka. (Jos epäilty ääntenlaskennan vilppi paljastuu niin se onkin totuus)…”
    Paljastuuko vilppi? Nyt otetaan mittaa Dem. todellisesta luonteesta.
    Republikaanit aloittivat ääntenlaskinnan tutkinnan Detroitissa lauantai-iltana (7.11.2020).
    Presidentti Donald Trump ei ole vielä luovuttanut vedoten juuri vaalivilppiin, kun taas Joe Biden on uhannut häätää Trumpin Valkoisesta talosta.
    https://mvlehti.net/2020/11/09/onko-presidentti-trump-oikeassa-epaillessaan-vaalivilppia-kolumni/

    Suuri äänestäjien petoskokoelma: Kaikki vaalivarkaudet kiinni nauhalla yhdessä paikassa
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216246
    Epic Voter Fraud Compilation: All Election Theft Caught On Tape In One Place
    Video paljastaa videoita ja kuvia huijaavista demareista kun he yrittävät varastaa vaalin
    This video compiles videos and pictures exposing the cheating Democrats as they attempt to steal this election from the American people.

 3. Jos tässä nyt aletaan maailmanvaltiota rustaamaan niin ehdottomasti Kiinaan pääkonttori, siellä ei keltaliivit tai muut hörhöt kaduilla hillu. Kiinalaisia riittää joka niemeen ja notkelmaan komissaareiksi ja jokaisella riittää sukua mannerkiinassa jotta pysyvät ruodussa ulkomaankomennuksillaan. Kiinalaisilla itsellään saattaa olla ihan toiset suunnitelmat, kunhan vain hymyilevät ja nyökkäilevät niin typerät länkkärit kuvittelevat että homma hoituu heidän suunnitelmiensa mukaan. Kiinalaisilla on pitkä muisti ja kärsivällisyyttä josta me hetkessäeläjät voimme vain haaveilla.

  • Tuskin Kiina ryhtyy maailmanvalloitukseen,maa joka päästyään näkemään menestyksekkäiden meripurjehdusten ansiosta Afrikan ja purkamman sitten purjehduskelpoisen laivastonsa.
   Maa joka rakensi turvakseen muurin, jonka toki pohjoisen mogoolit kiersivät ja hallitsivat myös Kiinaa.
   Tuo länsimaiden pelko Kiinaa kohtaan kumpuaa siitä pettymyksestä, kun Kiinasta ei tullutkaan länsimaiden kaltaista liberaalia demokratiaa,vaikka sen vaurastumisen uskottiin johtavan sellaiseen väistämättä.

 4. Tässä artikkelissa on hieman väärä käsitys asioista.

  Ydin on, että Bidenin, Obaman ja Hillaryn on vuosia tiedetty huijanneen äänestyksissä. Ilmeisesti Hillary yritti 2016 vaaleissa äänestää, mutta tuntemattomasta syystä se ei onnistunut. Tästä oheisessa linkissä Bannon ja McInerney, joka varmasti poistetaan kohta Youtubesta.

  https://www.youtube.com/watch?v=DM88uK4bR44&feature=emb_logo

  Nyt vuoden 2020 presidentinvaaleissa Bidenin joukon annettiin tarkoituksella huijata, jotta heistä pystytään taltioimaan riittävästi todisteita ja sitten nappaamaan koko porukka itse teosta kiinni.

  Tästä esimerkkinä oheinen minuutin video jossa Steve Pieczenic kertoo kuinka heillä on nyt lupa kertoa tästä asiasta, että bidenille järjestettiin ansa ja että jokainen äänestyslappu oli jollakin tavalla yksilöity tai merkattu, jotta niiden aitous pystytään todentamaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=2nf4vPdsURE

  Tälle herralle oli annettu lupa kertoa asiasta nyt. Lisäksi toinen samanlainen herra tuli esiin ja kertoi suurin piirtein saman asian. En löytänyt tähän hätään tätä videota. Se että kahdesta lähteestä kerrotaan sama asia, antaa jo vähän luottamusta että miehet tietäisivät jotakin.

  Siira sanoo että eliitille tällä ei ole merkitystä, mutta miltä homma nyt näyttää, on että eliitille on järjestetty suurisuuntainen toimenpide jolla se pistetään nurin. Turhan takia ei kaikki media, poliitikot, taiteilijat ja kaikki eliitin käsikassarat ole hyökänneet Trumpin kimppuun viime vuosina.

  Ja tuo Great Reset josta Siira mainitsee, tämä on nimen omaan tarkoitus torpata Trumpin ja hyvisten toimesta. Great Reset oli määrä toteuttaa, koska velkavetoinen järjestelmä on ajettu loppuun, kuten järjestelmän tässä vaiheessa kuuluukin. Yleensä tämä resetoiminen on toteutettu jonkin tekosyyn varjolla, kuten sodan, jotta voidaan syyttää sotaa sen sijaan että kansa syyttäisi pankkijärjestelmän sisäänrakennettua virhettä. Järjestelmää ei eliitti toki halua muuttaa, sillä vuosisatoja ja tuhansia velkavetoinen järjestelmä on tuottanut pankeille ja niiden omistajille niiden satumaisen varallisuuden ja koko maailman kattavan median, viideteollisuuden ja painotalojen kontrollikoneiston. Myös korona voisi toimia tällaisena huomion kiinnitäjänä, samanlaisena kuin yllä selitetty sota.

  Kiina ja Venäjä eivät ole hölmöjä ja varmast tajuavat ainakin sen että Biden on huijannut. Lisäksi Kiinaa ja Venäjää yhdistää se, että he ovat kokeneet jo sen mitä USA:ssa tapahtuu; Kiinaa eivät suoranaisesti kurittaneet Britit, vaan oopiumkaupan hoiti Bagdadin kalifin entinen rahastonhoitaja Sassoon ja hänen homogeeninen seurueensa.

  Venäjällä taas on ollut kommunistivallankumouksensa ja kommunistithan eivät olleet venäläisiä vaan sekalainen seurakunta seikkailijoita, tästä tuskin tarvisee enempää mainita.

  Lisäksi 1990 luvun lopun tienoilla Jeltsinin kauden tienoilla Venäjä yritettiin ryöstää, ns. rape of Russia. Tässä takana oli mm. Berezovski ja Khodorkovski.

  Venäjällä ja Kiinalla on kokemusta paskamaisista kieroiluista ja he pystyvät näkemään sellaisen nyt kehittymässä Yhdysvalloissa.

  Onneksi myös Trump ja taustajoukot näkivät samat paskamaiset kieroilut ja alkoivat toimia sen kumoamiseksi.

  • Sellainen jäi sanomatta, että hommat ovat hoidossa ja pullat hyvin uunissa. Pahiksia ollaan pistämässä pataan, ansionsa mukaan.

  • ”Nyt vuoden 2020 presidentinvaaleissa Bidenin joukon annettiin tarkoituksella huijata, jotta heistä pystytään taltioimaan riittävästi todisteita ja sitten nappaamaan koko porukka itse teosta kiinni.”
   … Joka tapauksessa aika varmalta alkaa näyttää että he huijasivat. Jos tuo on totta että siitä tuli heille ansa niin hyvin se oli asetettu ja kumma jos B:n klaani ei sitä tajunnut ja meni ns. halpaan
   ——
   Viron sisäministeri päättänyt erota kyseen­alaistettuaan Joe Bidenin vaalivoiton – syyttää mediaa
   Helmen mukaan hän ei sanonut mitään, mistä ei olisi puhuttu amerikkalaisessa mediassa mutta sanoi eroavansa, jotta hallituksen työ voi jatkua.
   Helme kutsui Joe Bidenia ja hänen poikaansa Hunter Bidenia korruptoituneiksi hahmoiksi ja kertoi radio-ohjelmassaan nähneensä unta verisestä sisällissodasta Yhdysvalloissa, raportoi Viron yleisradio EER.
   – Trump voittaa lopulta. Se tapahtuu valtavan kamppailun päätteeksi ja voi tarkoittaa jopa verilöylyä, mutta lopussa oikeus toteutuu, Helme sanoi radio-ohjelmassaan sunnuntaina.
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007608591.html

   • Nopeasti kävi media Helmettä vastaan, mutta luulen että mies saa kunniansa takaisin aika pian. Ja Helme on Mies. Ja tällaisina aikoina miehet ovat kovassa arvossa. Liikaa on kuultu ruikuttajaa ja valehtelijaa joka tuutista. Ei ruikuttajissa mitäään vikaa ole mutta he tuppaavat sotkemaan asiat niin erityisesti merkittävässä asemassa ollessaan.

  • Kiitos linkistä … tällainen linkin artikkeli löytyi sieltä, siitä pieni kohta tänne
   USA:n Presidentinvaalit — Geopoliittinen Näkökulma
   Kohta: Vaalit 2020: Kaikki Pelissä

   Marraskuun 2020 vaalien tuloksen mukaan määräytyy:
   Maailmanjärjestyksen arkkitehtuuri.
   – Trump: siirtyminen nationalismiin ja tosiasialliseen moninapaisuuteen.
   – Biden: globalisaation tuskan jatkuminen.
   Yhdysvaltojen maailmanlaajuinen geopoliittinen strategia.
   – Trump: Amerikka ensin,
   – Biden: epätoivoinen ponnistus kohti maailmanhallitusta.
   Naton kohtalo
   – Trump: Naton purkaminen niin, että Yhdysvaltojen kansallinen etu tulee huomioon otetuksi – tällä kertaa valtiona eikä yleisenä globalisaation tukikohtana.
   – Biden: Atlanttisen blokin säilyttäminen ylikansallisen liberaalin eliitin välineenä.
   Hallitseva ideologia
   – Trump: Oikeistolainen konservatismi ja amerikkalainen nationalismi.
   – Biden: Vasemmistoliberaali globalismi, amerikkalaisen identiteetin lopullinen poistaminen.
   Demokraattien ja republikaanien polarisoituminen.
   – Trump: GOP:n15 paleo-konservatiivisuuden jatkuva kasvu.
   – Biden: Paluu kaksipuolue-konsensukseen. Uuskonservatiivien vaikutusvallan lisääntyminen GOP:ssa.
   Perustuslain toisen lisäyksen kohtalo.
   – Trump: Säilyttäminen.
   – Biden: Kumoaminen.
   https://kantasuomalainen.net/2020/10/15/usan-presidentinvaalit-geopoliittinen-nakokulma/#sisävaltioiden-ilmiö

 5. Koira äänesti Yhdysvaltain vaaleissa. Koira on opaskoira ja se on siksi jonkun yliopiston kirjoilla ”opiskelija” nimikkkeellä. Joku oli napannut koiran mikrosirun tunnukset yliopistosta, merkannut koiran äänestysrekisteriin ja äänestänyt koiran puolesta. hehee. Ketä koira äänesti, sitä ei voi nähdä rekistereistä.

  https://gab.com/a/posts/105178449785825652

 6. Suorastaan loistavan lyhyt ja ytimekäs kirjoitus Markku Siiralta – kiitos!

  > Kuten olen aiemminkin epäillyt, korkeimmalla tasolla lienee saavutettu jonkinlainen konsensus maailman taloudellisesta ja poliittisesta suunnasta. En olisi täysin yllättynyt, mikäli nykyinen vastakkainasettelu osoittautuisi pelkäksi teatteriksi. Olipa Donald Trumpin kohtalo millainen hyvänsä, hän on musta joutsen, joka kaatoi lännen korttitalon. Tästä kaaoksesta syntyy uusi järjestys. >

  Juuri näin, ja oma näkemykseni on se, että Trump joko jatkaa presidenttinä kunnes nykyinen poliittinen järjestelmä on täydellisesti hajonnut, tai hän nousee kannattajiensa tukemana, ja haastaa ”istuvan” presidentin, nykyisen järjestelmän ja sitä pyörittävän korruptoituneen eliitin. Jälkimmäinenkin istuu Kummisedän agendaan kuin nyrkki silmään, koska päämääränä on hajottaa kansallisvaltioiden omat järjestelmät maailmanlaajuisen kaaoksen kautta. Lopputulos siintää coronaHoaxin avittamana silmiemme edessä, koska Trump-Pence ja Biden-Harris , molemmat parit työskentelevät näennäisestä vastakkainasettelusta huolimatta 100%:sti sille mahdille, joka ihmiskuntaa parhaillaan liikuttaa. Nyt jos koskaan, ihmisten pitäisi hiljentyä ja hakea vastauksia Raamatusta… todistamme ns. lopun aikaa.

  ”Behold, I tell you a mystery; we will not all sleep, but we will all be changed, in a moment, in the twinkling of an eye, at the THE LAST TRUMPET; for the trumpet will sound, and the dead will be raised imperishable, and we will be changed.” Source: https://bible.knowing-jesus.com/topics/The-Last-Trumpet

  Kaikki tulee muuttumaan, ihmiskunta siirtyy globaaliin järjestykseen maailmanlaajuisen kaaoksen kautta!

 7. USA pahasti sekaisin
  Trump erotti puolustusministerin
  Uudeksi puolustusministeriksi nousee terrorisminvastaisen keskuksen johtaja.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007609564.html

  Olisiko niin että Trump vasta nyt ymmärtää kuinka hankalan vastustajan kanssa hän on joutunut elämään ja joka nyt vasta vaalissa paljasti todelliset kyntensä. Ehkä hän nyt ymmärtää että tarvitaan kovempia otteita sillä nwo-mafialle hänen aikeensa ”tehdä Amerikka taas suureksi” ei kertakaikkiaan sovi?
  Mafian tavoitehan on tehdä maa pieneksi ellei kokonaan muuttaa se omaksi alusmaakseen.
  Luulisi T:n ja tukijajoukkonsa tuon ymmärtävän vai onko niin kuten MS arvelee ”en olisi täysin yllättynyt, mikäli nykyinen vastakkainasettelu osoittautuisi pelkäksi teatteriksi”?

  • En usko että asia on noin. Trump piti montaa kyytä povellaan ensimmäisellä kaudellaan nähdäkseen ja kuullakseen heidän ajatuksiaan ja sitä mihin suuntaan he halusivat presidenttiä vaikuttaa. Toinen kausi tulee olemaan erilainen.

   • Taistelu kansamme ja maamme sielusta alkanut — The Fight for The Soul of Our Republic Has Begun
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216234
    Näin asia varmaan on. Nyt otetaan Amerikasta mittaa ja nähdään onko siitä enää koskaan suureksi kuten Trump aikoi … tai ehkä yhä aikoo?
    Hyviä kommentteja noissa artikkeleissa mutta ne vaativat kielitaitoa.

 8. Kaikkien maiden oligarkit, yhtykää ? Tuskin niin tulee käymään, joskin monet länsioligarkit mieluummin tekisivät riitelyn sijasta bisnestä Kiinassa. Anglo-amerikkalainen maailma on alamäessä, yhä jyrkkenevässä sellaisessa. Suomen ”eliitti” on noin 70v. aikaansa jäljessä. Se käyttäytyy kuin eläisimme aikaa jolloin Elvis juuri on levyttänyt ensilevynsä ja Amerikka saattoi näyttäytyä tulevaisuuden maana. Ne jotka näkivät pintaa syvemmälle, kuten aussi Wilfred Burchett, olisivat jo silloin olleet eri mieltä. Burchett oli paikan päällä nähnyt miten Koreaa tuhottiin, mikään tulevaisuuden maa ei tekisi sellaista.

  Aasia nousee Kiinan johdolla ja vetää vähitellen Afrikan mukanaan eteenpäin. ”Afrikkalaiset veljeni”, Xi Jinping aloittaa puheensa. Sellaista lausetta ei olisi tullut vahingossakaan puolikenialaisen Obaman suusta, joka kannattaa natsismille sukua olevaa ”exceptionalismia”, muiden yläpuolella olemista.

  Sitä jaksaa ihmetellä miten kaikkivaltiaiksi näitä länsiglobalisteja kuvitellaan. Globalisteilla on PR-koneisto hallussaan ja se selittänee paljon. Mutta muilta osin heidän lihaksensa kärsivät kroonisesta surkastumisesta. Sotia ja vallankaappauksia vielä saadaan alulle, mutta mitään ei päätökseen. He tarvitsisivat tuekseen väkivaltakoneiston, mutta se joka heillä on ei enää toimi. Marionetteja on saatu monen maan johtoon, mutta maita ei ole saatu hallintaan. USA ei pärjää resupekkajoukoille Afghanistanissa, eikä edes Irakia saatu kuriin. Israelinkin maananastusprojekti on kaatumassa omaan mahdottomuuteensa. Anastamalla aina vain lisää maata Israelille on käymässä köpelösti. Se on joutunut omaan ahneutensa ansaan, jonka avaamiseksi tarvitaan yksi yhtenäinen maa sen kaikille asukkaille. Trumpin murhauttama iranilaiskenraali Soleimani tapettiin kostoksi siitä, että hän oli kehittänyt Libanonille itsepuolustuksen. 2006 Israel sai tuta sen voiman.

  Euroopassa Saksa on jokerikortti. Sinä päivänä jolloin saksalaiset ottavat takaisin menetetyn itsenäisyytensä ja lyövät veljen kättä Venäjän kanssa angloamerikkalinen dominanssi päättyy, Euroopassakin. Tämän tajusi de Gaulle, mutta heikon Ranskan johtajana hän ei kyennyt kurssia kääntämään. Merkel on itävaltalaiskanslerin jälkeen surkein mutta myös itsevaltaisin johtaja jonka Saksa on nähnyt. Alemmas ei enää pääse.

  Kun Noam Chomsky totesi, että kaikki amerikkalaispresidentit 1945 jälkeen olisivat joutuneet sotatuomioistuimen eteen syytettyinä, niin Joe Biden on jo valmistautunut liittymään joukon jatkeeksi. Hän on lämpimästi kannattanut jokaista laitonta sotaa jonka USA on käynyt viimeiset kolmekymmentä vuotta. Trumpkin mahtuu joukkoon, joskaan hän ei aloittanut yhtään uutta sotaa, ja muodostaa siinä suhteessa harvinaislaatuisen poikkeuksen.

  • > Marionetteja on saatu monen maan johtoon, mutta maita ei ole saatu hallintaan. >

   Miten niin ei ole saatu hallintaan? Minun mielestäni ”kaikki valtiot” ovat erittäin hyvin hallinnassa – kiitos marionettien. Siitä todisteena valheita, sotaa, köyhyyttä ja sekasortoa kylvävä NWO-suunnitelma etenee suorastaan pelottavan hyvin!

  • Suomessa ollaan eletty pitkään ”americaanan” lumoissa. USA:lla on toki ollut paljon annettavanaan etenkin poliittisten kansalaisoikeuksien ja vapauksien vaalimisessa. USA:n perustuslaki edustaa klassista liberalismia, joka peri arvonsa kristinuskon yksilön vapaaseen tahtoon ja itseilmaisuun nojaavista ihanteista. USA:han lähdettiin pakoon eurooppalaisia sortomekanismeja. Etenkin uskonnon harjoittamisen vapaus oli USA:n uudisasuttajille tärkeä. USA:n sotilaallista irtaantumista Englannin kuninkaan ja kauppahuoneiden alaisuudesta on juhlittu vapauden ja itsenäisyyden voittona.

   USAlaisen vapausihanteen varjopuolena oli sitten yhteiskunnan tarjoaminen turvaverkkojen puuttuminen. Tämä ei haitannut useimpia amerikkalaisia niin pitkään, kun maan työmarkkinat vetivät hyvin ja tarjosivat lähes kaikille hyvin palkattuja tehtäviä. Tämä amerikkalainen itseensäluottava positiivinen vire ajettiin kuitenkin alas sitä mukaa, kun kansainvälisen vapaakaupan ideaa alettiin viedä voimakkaammin läpi ja työpaikkoja alettiin siirtää halvemman työvoiman maihin, kuten Meksikoon ja Kiinaan. Syntyi USA:n kansalaisille inhottava tilanne, jossa hyvin maksavista työpaikoista oli pulaa ja silti maassa vallitsi itsestään pärjäämisen eetos sekä puutteellinen sosiaaliturvaverkosto erityisesti terveydenhuollon suhteen. Elinkustannukset eivät tulleetkaan alas, vaikka palkat olivat monilla perin kehnoja. (Sama ilmiö on havaittu myös Suomessa: sisäinen devalvaatio koskee palkkoja, mutta ei elinkustannuksia). Syntyi kestämätön tilanne, jossa ihmiset joutuvat ottamaan vastaan kaksi tai kolmekin kehnosti maksavaa työpaikkaa. Samalla laajojen poliittisten oikeuksien merkitys alkoi kaventua, jos fyysistä toimeentuloa ja turvaa ei ollut tarjolla. USA:lainen vapauden ja onnen tavoittelun unelma alkoi sortua ja maahan syntyi tilausta sosialismille, jossa vapaus myydään pois keskushallinnon takaaman turvan toimeentulon vastineena. Tähän periaatteeseen kuuluu myös korkeampi verotus, kuin mihin maassa on totuttu.

   Ristiriita sosialismin ja ”kapitalistisen” vapauden välillä on nyt se suuri juopa, joka repii USA:ta sisäpoliittisesti. USA:han ajettava uussosialismi on laadultaan yllättävän totalitaristista muistuttaen kommunismia. Kansalaiset halutaan erittäin tiukkaan valvontaan. Ei ole ihme, jos erityisesti perustuslakiaan arvostavat taistelevat kaikin voimin vastaan. Erityisen ironista on nyt se, että pakkososialismia ajaa maahan se koneisto, joka on jo kaatanut hallituksia ja alistanut ne kansainvälisen pankkikartellin valvontaan pitkin maailmaa. Tuo samainen oligarkki- ja neocon-vetoinen koneisto siirsi myös amerikkalaisten työpaikat halvempiin maihin tai tuotti maahan halpatyöläisiä. Se loi USA:han toimeentulo-ongelman, jonka se nyt aikoo ratkaista demokraattien tarjoamalla sosialismilla.

   Värivallankumouskoneisto on iskemässä USA:han itseensä. Tämä koneisto toimii sionistisen ”hutzpah”-periaatteen voimalla eli se ryntää maahan ja lupaa kansalaisille kymmenen hyvää ja kaunista ja jättää sen sekasorron tilaan. Minkäänlaista exit-suunnitelmaa ei ole, vaan loputon sekasorto näyttäisi olevan itsetarkoitus. Samalla hullun riemulla koneisto on lähtenyt myös itse luomansa korona-ongelman kimppuun. Julistetaan kampanjoita, jotka eivät pääty koskaan ja luovat vain sekasortoa. USA:laisen demokratian ja vapauden viennistä muihin maihin on tullut irvokas vitsi ja nyt se osuu maan omaan nilkkaan. Maa on aikeissa sitoa kaikkia kansalaisensa korona-tyrannian ja terveysteknologian avulla kommunistiseen ruotuun ja sosialismi tuodaan maahan pakkopaitaversiona.

  • ” Sinä päivänä jolloin saksalaiset ottavat takaisin menetetyn itsenäisyytensä ja lyövät veljen kättä Venäjän kanssa angloamerikkalinen dominanssi päättyy, Euroopassakin. ”
   Näin asia on. Ennen sitä on turha mitään odottaa. Toivottavasti se tapahtuu pian ja uskoisin että B:n ’voitto’ jouduttaa asiaa.

   • Miten päädyt,trut-hunter, minustav täysin irrationaaliseen arvioosi että Biden jouduttaisi asiaa?

    Olen koko asiasta aivan toista mieltä. Bidenin eli deep staten intressihän on koko ajan ollut jättää rauhansopimus Saksan kanssa tekemättä.

    • Ymmärsit tuon ’voitto’ sanan väärin; se tarkoitti vain tätä vaalin tulosta, petosta, ei todellista reilua voittoa jota hän ei näytä saaneen. Näemme vasta myöhemmin kuka on todellinen voittaja.
     Ja vaikka B julistettaisiin voittajaksi myöhemmin niin todellisuudessa hän jää silti maailman silmissä petturiksi jo ihan senkin takia kun hänestä tällaisen huijausnäytelmän avulla tehtiin maansa johtaja.
     B:n Amerikka ajautuu perikatoon ja se helpottaa Euroopan irtaantumista jota uskon saksalaisten haluavan.

     • B:n Amerikka ajautuu väkisinkin sekasortoon, sillä perustuslaillisista oikeuksistaan kiinnipitävät ’patriootit’ eivät koskaan tule suostumaan B:n ajamiin rajuihin sulkutiloihin sekä pakkomaski/-rokotuskommunismiin. Sananvapauden riisto ja aikeet riisua amerikkalaiset lopullisesti aseista ovat saaneet myös vastavoimat hereille. Viimeiset rajalinjat on nyt vedetty ja kommunisteille vastataan kaikin käytettävissä olevin keinoin. Sama konflikti on edessä muissakin maissa, ehkä jopa Suomessa. Valhemedian, sosiaali-insinöörien, korporaatio-fasistien ja banksteri-kommunistien suorittama vallankaappaus yksilönoikeuksien yli vie rajuihin konflikteihin. Lopputuloksen voi toki olla kommunismin voitto ja kasa ruumiita, kuten Neuvostoliitossa kävi 1920-luvulle tultaessa.

 9. The Saker:
  … Huolimatta kaikesta syvästä valtiosta (DeepState), propagandasta ja ”syvän imperiumin” (kansainvälisistä) resursseista joita käytetään julistamaan, että ”Biden” (eli Harris) on voittanut, tällä hetkellä kukaan ei tiedä kuka sai eniten ääniä ja missä.
  Emme ehkä koskaan tiedä kuka voitti, koska kuka voitti, riippuu suuresta määrästä paikallisia lakeja ja määräyksiä ja koska väärennettyjä ääniä ei todennäköisesti voida koskaan erottaa laillisista äänistä … kumpikaan osapuoli ei ehkä koskaan myönnä hävinneensä joten nyt maahan tulee syvä kriisi.
  Se on huono uutinen.

  Mutta on myös erittäin hyviä uutisia.
  Koko planeetalle on nyt tullut selväksi mitä Yhdysvaltojen ”demokratia” on: Yhdysvallat on oligarkkinen korruptoitunut plutokratia ja tämän oligarkkisen plutokratian erityinen ”temppu” on se, että se on naamioitua mafian valtaa.

  The Deep State vs the Deep Country
  THE SAKER • NOVEMBER 9, 2020
  https://www.unz.com/tsaker/the-deep-state-vs-the-deep-country/

  Suurin häviäjä vaaleissa oli lehdistö
  Many observers would agree that the biggest loser in the recent U.S. presidential election was not Donald Trump, it was the media.
  https://www.unz.com/pgiraldi/the-strange-demise-of-the-american-herald-tribune/
  —-
  Suomen lehdistö ei ilmeisesti tunne yhdysvaltojen perustuslakia eivätkä tiedä miten Yhdysvaltojen presidentti valitaan. Valinnan tekee valitsijamiehet vasta joulukuun alussa, mikäli vahvistettuja valitsijamiehiä on ehdokkaalla 270. Tällä hetkellä ei ole mitään varmuutta saako kumpikaan ehdokas lopulta vaadittua määrää kokoon.
  71 miljoonaa MAGA amerikkalaista ovat Trumpin tukena ja taistelu on vasta alussa.
  Mitä luulette, kauanko kestää, että Sauli Niinistö saa lähetettyä onnittelunsa Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trumpille kun tulos aikanaan saadaan vahvistettua ja Trump on valittu toiselle kaudelleen, kysyy OM:n JR ?
  https://beta.oikeamedia.com/o1-146200
  —-
  US Election 2020 The Most Blatant and Obvious Electoral Fraud in History
  http://www.thetruthseeker.co.uk sivusto täynnä todisteita kuinka vaalit oli suuri huijausnäytelmä

  • huomattu myös,kuinka samat mediat,jotka syytti bolivian vaaleja epärehellisikis,poikkeamilla,joita ei ollut,ja nyt ne julistaa bidenin voittajaksi,vaikka juuri samoja poikkeamia on nyt vaaleissa,ja enemmänkin viitteitä vilpistä.
   suomenkin mediat puhuu bidenistä niin paljon vain hyvää,ettei edes muistotilaisuudessa odottais moista ylistystä kuulevansa vainajasta

 10. Suomessakin presidentti on innoissaan että palataan uuslipilaariseen arvopohjaiseen maailmaan ja vapaakauppa sopimuksiin ja EUn ja USAn välien paranemiseen ja lipsautti vielä että hävittäjät saadaan USAsta jota hän ei kieltänyt kun Trump sitä ehdotti.
  Maailma on kuitenkin muuttunut tällä välillä on ollut brexitiä mikä ei lisää USAn luottamusta EUssa ja USA on pannannut puoli maailmaa pakotteillaan. Seurauksena on että USAlla ei ole enää mahdollisuutta lisätä vaikutusvaltaansa maailmassa kun sillä on nyt oma talous kuralla josta se ei nouse moneen vuoteen entiselleen.
  USAssa likaisten temppujen osasto jatkaa tietenkin työtään niinkuin tähänkin asti mutta se ei USAn taloutta paranna ei sen sairasta ylivaltaa muista.
  USAn imperiumin romahdus on mahdollinen jos sen miljadöörit katsoo että USA ei tuota niiden omaisuudelle lisäarvoa mutta USAn talous ei enää pyöri tuotannon ympärillä vaan Wall Streetin bonzitaloudessa jossa taaloja luodaan tyhjästä 4 vuorossa. Sitä voi horjuttaa vain superinflaatio joka kyllä pistää vauhtia miljadööreihin hakemaan vakaampia sijoitusmarkkinoita rahoilleen. Tietysti maailman talouden rahan taalan romahdus vaikuttaa myös maailman talouteen siirtymäajaksi muuhun maailman valuttaan mutta niitä valuuttoja ollaan jo suunnittelemassa ja omien valuuttojen käyttöä lisätään joten ehkä sillä taalan romahdus ei niin paljon enää vaikuta niiden maiden valuuttaan jotka siihen on varautuneet mutta Suomi ei kuulu näihin maihin.
  Bidenillä on nyt työsarkaa ylläpitää USAn maailman imperiumia pystyssä ja yrittää nostaa USAn taloutta nykyisestä romahduksesta ja tällöin suhteet EUiin saattaa jäädä toisarvoisiksi ja Venäjä suhteet jatkuu jäisinä kuten tähänkin asti.

 11. Muistaako kukaan onnitteliko Niinistö missään vaiheessa Lukashenkaa uudelleenvalinnan johdosta? No, leikki leikkinä, mutta kysyisin persuilta, miten Suomi voisi lohduttaa Trumpia Nobelin palkinnon lisäksi. Olisiko persuilla hyviä neuvoja Trumpille näinä 70 päivänä uhkaavan katastrofin lieventämiseksi?

 12. OikeaMedia: Yhdysvaltain presidentinvaalien loppukiri on vasta alkamassa
  ”Media ei määritä vaalien lopputulosta – osa informaatiosodankäyntiä, jonka tarkoituksena on saada yleisö psykologisesti hyväksymään Biden-Harris itsestään selvänä asiana”
  https://beta.oikeamedia.com/o1-146209
  OM puolustaa Trumpia ja USAn itsenäisyyttä. Hyvä. Mutta kummastuttaa miksi se ei puolusta Suomen itsenäisyyttä vaan tukee Persuja jotka eivät ole tehneet aloitetta EU:n ja Naton hylkäämiseksi.
  Myös OM:n sionisteille antama tuki näkyy mediassa vaikka juuri sionistit ovat B:n ja nwo-mafian takana kaappaamassa valtaa Usassa ja Euroopassa.
  Näyttää että OM:n toimitus on alkanut T:a tukiessaan ymmärtää nyt syvemmin kuka maailmaa vie ja mihin suuntaan.

   • Tämä oli vielä eilen illalla ykkösenä IS uutisissa mutta nyt artikkeli on kadonnut. Kertoo kyllä kenen puolella IS taistelee tässä vallankaappauksessa.

    • Ilta-Saatana eli Orja-Sanomat ja se toinen läpyskä ovat nyt erityisesti koronan myötä vajonneet järkyttävälle tasolle. Kauppa-asiointiin on pitänyt kehittää uusi näkemisen tapa, jossa lööpit refleksinomaisesti jäävät näkökentässä sumeaksi. Valtavirran uutismedioita ei ole pystynyt seuraamaan enää kahdeksaan kuukauteen niihin sisällytetyn tolkuttoman infosotamateriaalin vuoksi. Milloin Suomeen saadaan täysjärkinen, totuuspohjainen, neutraali ja asiallinen uutismedia?

  • Trumpin ei tule hyväksyä vaalitulosta ja vetäytyä
   … olisi suuri häpeä koko kansakunnalle ja ihmiskunnalle jos mafia nyt ottaa voiton. Aika epätodennäköistä on että se sallitaan.
   Sikäli hyvä asia että vilppiä tehtiin ja että se nyt paljastetaan koska tästä avautuu tie ymmärtää kuinka sairas eliitti meitä haluaa hallita
   Trumpin pitäisi taistella. Jo nyt hänen takanaan on suosittu liike – hänen tarvitsee vain johtaa heidät järjestelmää vastaan, jonka he ajattelivat voittaneensa vuonna 2016.
   No Surrender! President Trump Should Not Concede—No Matter What
   JAMES KIRKPATRICK • NOVEMBER 10, 2020
   … Ultimately, the entire battle is about who is sovereign in this country—American citizens or the Dem/ MSM complex, including Big Tech oligarchs. They ensured it was not a “free and fair” election, and President Trump should never concede.
   https://www.unz.com/article/no-surrender-president-trump-should-not-concede-no-matter-what/

 13. Trumpin toisenkauden suurin yllätys tulisi olemaan , jos kuten väitetään, liittovaltio United States of America ( jota ei enää ole) muuttuu suvereeniksi ” valtioksi” United States of North America.

  Ensin kuitenkin Trumpin on voitettava vaalit.

 14. Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump: ”Me voitamme”
  Vasemmiston vallankaappausyritys Yhdysvalloissa on vastatuulessa.

  Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump twiittasi tänään: ”Suuria edistysaskelia. Tuloksia tulossa ensi viikolla. Make America Great Again!” ja jatkoi: ”Me voittamme!”. Viestien itsevarmuus kertoo siitä, että Trumpin lakimiesarmeijan työ ja tutkimukset ovat tuottaneet tulosta.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-146309

 15. > Olipa Donald Trumpin kohtalo millainen hyvänsä, hän on musta joutsen, joka kaatoi lännen korttitalon. Tästä kaaoksesta syntyy uusi järjestys. Trump on onnistunut paremmin kuin hyvin – ja sääntöpohjainen kansainvälinen järjestys jäänee pian historiaan. Demokratiakin on osoittautunut silmänlumeeksi, jolla huijataan hyväuskoisia luottamaan vallanpitäjiinsä. Avautuvatko ihmisten silmät viimein? >

  Ei avaudu…. siltä se ainakin näitä kommentteja lukiessa näyttää.

  > OVATKO YHDYSVALTOJEN ja Kiinan erimielisyydet sitten niin syviä ja aidosti vihamielisiä kuin valtamedia antaa meidän ymmärtää? Kuten olen aiemminkin epäillyt, korkeimmalla tasolla lienee saavutettu jonkinlainen konsensus maailman taloudellisesta ja poliittisesta suunnasta. En olisi täysin yllättynyt, mikäli nykyinen vastakkainasettelu osoittautuisi pelkäksi teatteriksi. >

  Tässä loistavasti kiteytettynä näiden ns. valtiojohtajien toimien kuin myös tämänkin presidenttipelin varsinainen YDIN, mutta ohi meni tämäkin ohjaus taas kerran. Tiedättekö rakkaat ”totuuden etsijät” mitä sana ”konsensus” tarkoittaa? Mikäli ette, ottakaa asiasta selvää!

 16. Euroopan unioni pyrkii kieltämään salatun viestinnän.
  EU: n ministerineuvoston päätöslauselma, jonka ovat johtaneet Ranskan pääministeri Emmanuel Macron ja Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz konservatiivisesta Itävallan kansanpuolueesta, valtuuttavat Telegram-, Signal- ja WhatsApp-kaltaiset sovellukset tarjoamaan eurooppalaisille tiedustelupalveluille takaoven, jotta ne voivat paremmin seurata kansalaistensa keskusteluja.

  Salaus on tärkeä väline, jota toisinajattelijat, toimittajat ja yksityisyydentietoiset kansalaiset käyttävät ympäri maailmaa joukkovalvonnan ja tiukan sosiaalisen median sensuurin aikakaudella. Miljoonat ovat alkaneet omaksua tekniikkaa lännessä, kun anglosfäärin ja Euroopan hallitsijat menettävät edelleen yleisön luottamusta ja muuttuvat sortavammiksi.
  —–
  The European Union is moving to ban end-to-end encrypted communication. 
  An EU council of ministers resolution spearheaded by French Prime Minister Emmanuel Macron and Austrian Chancellor Sebastian Kurz of the conservative Austrian People’s Party would mandate that apps such as Telegram, Signal, and WhatsApp provide European intelligence services with backdoor access in order to allow them to better monitor the conversations of their citizens. 
  Encryption is an important tool used by dissidents, journalists and privacy conscious citizens around the world in an age of mass surveillance and strict social media censorship. Millions have started embracing the technology in the West as the rulers of the Anglosphere and Europe continue to lose public confidence and become more repressive.
  https://national-justice.com/european-union-moves-outlaw-encrypted-apps

 17. En ole putinuskovainen, mutta tässä on varteenotettava neuvo Venäjän presidentti Putinilta Suomessakin enemmistön muodostaville, suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoa ajaville petturipoliitikoille:

  ”On korkea aika miljoonien syyrialaisten pakolaisten palata kotimaahansa. Se olisi parasta sekä Syyrialle että syyrialaisia vastaanottaneille maille, joille näiden elättäminen on huomattava taakka.”

  Putin huomautti myös, että nuoret pakolaiset usein joutuvat radikalisoivien vaikutusten alaisiksi, liittyvät väkivaltaa harjoittaviin ryhmiin ja ovat uhka vastaanottajamaalle.

  ”Putin: Hög tid för alla syriska flyktingar att åka hem.”,
  https://www.friatider.se/putin-hog-tid-alla-syriska-flyktingar-att-aka-hem

  • Putin sanoo niin kuin asia on. Kommentti puhuu myös sen puolesta ettei P ole nwo-mafian tukimies. Miksi emme kuuntele häntä.
   Varmasti jokainen haluaa elää koti- tai isänmaassaan. Nyt vain Lähi-idän suurin terroristivaltio ajaa syyrialaisia pakoon omasta maastaan.

 18. Talmudistivaltio Israel hylkäsi jo Trumpin ja ylistää nyt Bideniä:
  https://www.partisaani.com/news/zionism/2020/11/11/israel-hylkasi-jo-trumpin-ja-ylistaa-nyt-bidenia/

  ”Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”,
  https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

  Roomalaiskatolinen pappi ”Father I. B. Pranaitis- Roman Catholic Priest; Master of Theology and Professor of the Hebrew Language at the Imperial Ecclesiastical Academy of the Roman Catholic Church in Old St. Petersburg” on selvittänyt Talmudin olemusta sivustolla http://www.talmudunmasked.com/index.htm olevassa kirjassaan.
  Siinä vasemmalla on sivuston sisällysluettelo, jossa yhtenä kohtana on mm. kirjoittajan lähdeluettelo.

  Muutama esimerkki Pranaitis’in luettelemasta 15 kristittyjen ominaisuudesta Talmudin mukaan, http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm :
  7. NOT LIKE MEN, BUT BEASTS, eivät ihmisen vaan petojen kaltaisia
  8. THEY DIFFER ONLY IN FORM FROM BEASTS, he eroavat vain ulkomuotonsa puolesta pedoista
  10. WORSE THAN ANIMALS, pahempia kuin eläimet
  12. CHILDREN OF THE DEVIL, paholaisen lapsia
  13. THE SOULS OF CHRISTIANS ARE EVIL AND UNCLEAN, kristittyjen sielut ovat pahoja ja epäpuhtaita

 19. Jos palataan vielä takaisin Yhdysvaltoihin. Kaaos joka medioiden avulla on nyt luotu ja siihen liittyvä Bidenin valepresidenttiys osoittautuu ilmiselväksi oranssivallankumoukseksi. – Oranssivallankumouksissahan liikutaan aina kaikkien lakien ulkopuolella.

  Trumpin hallinnon aloittamia muutoksia ei ole saatu yhden kauden aikana toteutettua. Liikeyritys Yhdysvallat on yhä Lontoon Cityn alaisuudessa ja USA on osa britti- imperiumia. Voidaan hyvinkin ymmärtää että niinkin suuri tavoite mitä muutos itsenäiseksi tasavallaksi (United States of North America) tarkoittaa, ei yksi neljä vuotta ole riittänyt.

  Aika lailla ihmettelen, mitä ja ketkä meillä Suomessa hyötyvät oranssivallankumouksen tukemisesta? Merkelin perässä juoksu ei liene paras tie Suomelle, sillä Merkelin asema on erittäin tukala. Nyt on paljastunut, että USA: n vaalituloksia väärentäviä tietokoneohjelmia on ohjattu Frankfurtissa sijaitsevalta serveriltä, jonka amerikkalaiset ovat jo takavarikoineet.

  On esitetty arveluja ettei oranssivallankumous tule kuitenkaan onnistumaan Yhdysvalloissa. Sitä perustellaan sillä että demokraattien kannattajia voidaan kyllä helposti lietsoa ja yllyttää kansalaissotaan mutta republikaanien ja Trumpin kannattajia ei.

  Median roolia demokraattien ja deep staten aseena digiaikana ei voida mitenkään väheksyä, koska omistajilla on mahdollisuuus jopa medioiden sulkuun tai pimennykseen. Tiettävästi tähänkin on Trumpin puolella varauduttu.

  • > Sitä perustellaan sillä että demokraattien kannattajia voidaan kyllä helposti lietsoa ja yllyttää kansalaissotaan mutta republikaanien ja Trumpin kannattajia ei.

   Huh, huh, kyllä on tietämättömyys taas huipussaan. Vaalitulos on tietysti pelkkää huiputusta, niin kuin ’election is selection’ tulokset ovat yleisesti jokaisessa valtiossa, mutta nyt pientä rajaa. Fakta on se, että demokraatteja on enimmäkseen kannattaneet täällä Yhdysvalloissa ns. liberaalit ja Trumpia konservatiivit. Konservatiivit ovat tunnetusti kiihkeitä ”koti, uskonto ja isänmaa” ihmisiä, jotka vastustavat maahanmuuttoa ja omistavat aseen. Trumpin kuuluisa ”muurihanke” paljastaa aiheesta kaiken oleellisen, sillä nämä korruptiolla syötetyt juoksupojat kertovat kansalle juhlapuheissaan lähes kaiken päinvastoin, tosin isäntänsä käskystä. He puhuvat rauhasta, kun he valmistautuvat sotaan. He puhuvat tasa-arvosta, kun he kasvattavat erarvoisuutta. He puhuvat rakkaudesta, kun he lietsovat vihaa. Sinua on toisin sanoen raskaasti petetty kannatitpa sitten Trumpia tai Bidenia, ja sinua myös raskaasti huijataan, mikäli kannatat oppositiota, joka tulee nousemaan yhä enenevässä määrin kapinaan omia hallintojaan vastaan. Barrikaadeille nousevat ihmiset sahaavat sitä oksaa, jolla he parhaillaan istuvat ja sieltä on pudotus vain alaspäin.

   Se joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Sisällissodat ovat juuri sitä, mihin Kummisetä on ihmisiä median kautta provosoimassa, joten olkaamme viisaita kuin paratiisin käärme:

   ”1Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: ”Onko Jumala todellakin sanonut: ’Älkää syökö kaikista paratiisin puista’?” 2Niin vaimo vastasi käärmeelle: ”Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa, 3mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: ’Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi’.” 4Niin käärme sanoi vaimolle: ”Ette suinkaan kuole; 5vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan”.

   Juuri näin. Älä siis eksy maailman tuuliin, vaan tavoittele tiedon puun hedelmää – menossa on ihmiskunnan historian suurin eksytys!

   • Kommenttisi perusteella mitään oranssivallankumousta ( vallankaappauusta) ei siis olisi Yhysvalloissa eikä Trumpilla olisi mitään tavoitetta muuttaa ”Yhdysvaltoja” ( United states of America) itsenäiseksi tasavallaksi, nimeltä United states of North America.

    Olen kyllä käsittänyt että Yhdysvalloissa aseet( oikeus) on myös demokraattien kannattajilla. Toisin kuin demokraatiti Trump kannattaa kansalaisten aseita itsesuojeluvälineenä. Euroopassa ainakin Tsekkoslovakkiassa kansalaisilla on myös ase kotona ettei mikään ” armeija” lähde kovin helpolla kansaa vastaan.

    Enkä jaa käsitystäsi siitä että Trumpin takana olevasta kansanosasta. Demokraatit Obama ja Kamala Harris ovat muslimiveljeskunnan jäseniä, ja kuten Obaman
    sodista näkyy ”tuhon ja sodan lietsojia. Sehän näkyy myöskin antifan ja black life mattersin käyttämisessä kaaoksen aiheuttamiseen. ja tuhoamiseen.

    • Suomen kansalaisilla on vielä toistaiseksi jonkinlainen ampuma-aseen omistamisoikeus.
     Brysseliä ja muita ylikansallisia tahoja Suomen kansan sijasta palvelevat maanpetturit saivat kuitenkin aikaan sellaisen lakimuutoksen, että tavallisella kansalaisella saa yleensä olla vain kertaladattava ase, siis ei lippaallista asetta, vaikka sillä voisi ampua vain kertalaukauksia.

    • > Kommenttisi perusteella mitään oranssivallankumousta ( vallankaappauusta) ei siis olisi Yhysvalloissa eikä Trumpilla olisi mitään tavoitetta muuttaa ”Yhdysvaltoja” ( United states of America) itsenäiseksi tasavallaksi, nimeltä United states of North America. >

     Mikäli olet lukenut komenttejani, niin tiedät kyllä mitä tarkoitin. Trumpin, kuin myös hänen ’muka vastustajansa’ Bidenin, tehtävä on ajaa Yhdysvaltojen ja sitä kautta kaikkien maiden valtiolliset järjestelmät alas, jotta NWO voidaan asettaa voimaan. Aseita on täällä lähes kaikilla, ja varsinkin konservatiiveilla, joten siitä ei toki ollut kysymys.

     Ihmisten pitäisi tiedostaa se, että jokainen valtio on SAMAN VOIMAN ALLE ALISTETTU…. sen jo todistaa tämä yhdessä yössä maailmanlaajuiseksi uhkaksi valemedian kautta levitetty coronaHoax. Corona-valheita suoltavat valtiot on jo otettu haltuun niiden sisällä työskentelevien agenttien (salaseurat) kautta, eli me toteutamme jo parhaillaan yhtä maailmanjärjestystä, vaikka sitä ei ole kansalle paljastettu!

   • Asetelma Trump/Biden jakaa kansoja paitsi USA:ssa myös kaikkialla maailmassa. Iso jakolinja menee konservatiivien ja liberaalien välillä, mutta toisaalta kyseessä on myös valtion tai keskushallinnon roolia koskeva näkemysero. Trumpin kannattajat haluaisivat, että julkishallinnot tai näiden kanssa tiivistä yhteistyötä tekevät jättiyritykset puuttuisivat heidän elämäänsä mahdollisimman vähän. He eivät haluasi maksaa niin paljon veroja. He haluavat vähemmän sääntelyä, byrokratiaa tai kansalaisten valvontaa. He haluaisivat suosia paikallisia tai kotimaisia yrityksiä eivätkä pelkästään valtavien kansainvälisten yritysten tuotteita (joista esim. Big Pharman tapauksessa tehdään kansalaisille jopa pakollisia). Vasemmisto tietenkin kannattaa sitä, että julkinen taho ja sitä kautta suuryritykset puuttuvat kaikkeen ja säätelevät kaikkea ihmistoimintaa. Tämä kenties takaisi ”turvatun” toimeentulon ja terveydenhuollon kaikille, mutta sääntely ja verokuormitus tekisi pienyrittämisestä tai työnteosta suhteellisesti kannattamatonta. Takana on myös suuryritysten intressi ehkäistä pienten uusien haastajien nousu. Myös talouden rahavirtoja halutaan ohjata yhä enemmän suurille eikä raha saisi jäädä kiertämään paikallistalouksiin.

    Libertarismi ja kommunismi ovat tähän vastakkainasettelun ääripäät.

    • > Takana on myös suuryritysten intressi ehkäistä pienten uusien haastajien nousu. Myös talouden rahavirtoja halutaan ohjata yhä enemmän suurille eikä raha saisi jäädä kiertämään paikallistalouksiin. >

     Takana on nimenomaan suuryritysten intressi, mutta kuka ne kansainväliset suuryritykset omistaa? Maailmantalous on täsmälleen samanlainen valheiden labyrintti kuin pankki- tai poliittinen järjestelmä, eli nimet joita liikeyritysten tai talouden huipulta löydät ovat pelkkiä juoksupoikia.

     > Libertarismi ja kommunismi ovat tähän vastakkainasettelun ääripäät. >

     Tästä olen jyrkästi eri mieltä. Sana ”kommunismi” on tietoisesti asetettu orjuuden symboliksi, ja nykyisessä orjakansasysteemissä syystäkin. Totuus on kuitenkin se, että ihmiskunta saa vapauden vain ja ainoastaan vastuun kautta siten, että puhallamme kaikki samaan hiileen ja ihmiskunnan hyvinvointi jaetaan. Nykysysteemissä, joka perustuu mielivaltaiseen työn verotukseen ja ihmisten eri-arvoisuuteen, se edustaa orjuutta, mutta tulevassa systeemissä (kulta-aika) se tulee edustamaan vapautta. Unelmaako? Ei todellakaan. Homman juju on siinä, että lähestymme sitä hetkeä, jolloin ihmiskunta nousee kollektiivisesti korkeampaan tietoisuuteen (eli värähtelyyn.) Siirtymäkauden jälkeen, jokaisella ihmisellä tulee olemaan samat vapaudet & vastuut… jokaisella on elinikäinen asumisoikeus ja perustulo. Kaikki muuttuu; byrokratia ja eri-arvoisuus sen kaikissa muodoissa tulee häviämään tästä paikasta, joka ei pyöri!

 20. Erittäin hyvä artikkeli Siiralta. J N : ” Suomen ”eliitti” on noin 70 vuotta aikaansa jäljessä”. Ilkka-Pohjalainen: -Kiina rakentaa vuosittain enemmän sotalaivoja kuin mitä Britannialla on niitä kaikkiaan, Nagy sanoi CCN: lle. Eiköhän se aika ole ohi jolloinka Suur-Britannia hallitsi Tyventä Valtamerta. Onhan tietysti mahdollista, että Yrjö yhdeksäskymmenesyhdeksäs palautta tilanteen ennalleen.

  • No, ei todellakaan rakenna!
   Hävittäjä luokan laivoja Kiina rakentaa vuodessa muutaman enemmän, kuin Britannian laivastolla on käytössä.
   Kiinan laivoista suuri osa on kuitenkin pienempiä, kuin esim. Amerikalla, joten kokonaistonnimäärässä ovat vielä kaukana!

  • Kiinan kommunistijohdon teknokraattinen NWO-tyrannia ei ole ollenkaan paha kuten on Wall Streetin & Lontoon Cityn banksterien vastaava teknokraattinen NWO-tyrannia, mm. korona-huijaukseen liittyen – niinhän tällä punertavalla sivustolla viihtyvistä monet näyttävät uskovan, vaikka eivät sitä suoraan kehtaakaan myöntää barbaarisen kommunismin ihannoinnissaan!

   ”Klaus Schwab: ‘Technocratic Dictatorial Rule By A Tiny Elite’

   Writers, journalists and analysts are dancing around the fact that Technocracy has been the plan of the global elite for a very long time. It didn’t just start. It wasn’t by random chance or just the “luck of the draw.”

   Modern globalization started with the formation of the Trilateral Commission in 1973, founded by David Rockefeller and Zbigniew Brzezinski. Brzezinski promoted Technocracy through what he called the “Technetronic Era”. THEY FED THIS to the United Nations, the global corporate world AND ESPECIALLY TO EMERGING NATION STATES-SUCH AS CHINA.

   This was the superstructure that was methodically built over a half-century, and it is trying to bear its final fruit in 2020 and forward. ⁃ TN Editor

   Globalist Klaus Schwab: World Will “Never” Return to Normal After COVID
   by Paul Joseph Watson via Summit News

   In his book Covid-19: The Great Reset, World Economic Forum globalist Klaus Schwab asserts that the world will “never” return to normal, despite him admitting that coronavirus “doesn’t pose a new existential threat.”

   Breitbart’s James Delingpole unveils how Schwab is even more explicit in his book about the elite’s plan for exploiting the COVID pandemic than in his public statements.

   Schwab has continually pushed for COVID to be exploited to push for a new world order, claiming, “Now is the historical moment of time not only to fight the… virus but to shape the system… for the post-corona era.”

   However, he goes further in the book, making it clear that the financial elite will never allow life to return to normal, suggesting that rolling lockdowns and other restrictions will become permanent.

   “Many of us are pondering when things will return to normal,” writes Schwab. “The short response is: never. Nothing will ever return to the ‘broken’ sense of normalcy that prevailed prior to the crisis because the coronavirus pandemic marks a fundamental inflection point in our global trajectory.”…,

   Koko artikkeli: https://summit.news/2020/11/10/globalist-klaus-schwab-world-will-never-return-to-normal-after-covid/

   • Ihmisraukat Suomessakin uskovat, että koronan jälkeen palataan normaaliin. Koko juttu on pienellä tutkimuksella osoitettavissa järjettömäksi valheeksi pienimpiäkin yksityiskohtiaan myöten. Tietenkin sillä pyritään kestävään muutokseen kohti totalitarismia.

    Koronan vuoksi moni, kuten allekirjoittanut on menettänyt uskonsa ihmisiin ja ihmiskuntaan. Ihmiskunnan enemmistö haluaa elää orjuudessa ja rypeä alkeellisessa sivistymättömässä typeryydessä. Eletään myös uusmoralismin aikaa, jolloin kaikki mukavat tai kulttuuria monipuolisesti eteenpäin vievät asiat halutaan kieltää. Korona on ollut monelle pahansuovalle ja tekopyhälle moralistille oiva tekosyy pilata monen muun ihmisen elämä. Vähintääkin ollaan velttoja ja välinpitämättömiä vielä jäljellä olevien vapauksien puolustamisessa, vaikka niitä ei muilta haluttaisikaan viedä.

    En näe mitään pahaa siinä, jos massat sidotaan Klaus Schwabin teknologisen karsinaan. Sen he ansaitsevat. Muut joutuvat kärsimään tai anomaan yhteiskunnalta kärsimyksen lopettavan pillerin.

 21. Demokraatit varastivat vaalin sanoo PCR — korona virusta hyödynnettiin vaalissa
  Democrats used the “Covid pandemic” to put in place voting by mail.
  The Democrats Have Stolen the Presidential Election
  PAUL CRAIG ROBERTS • NOVEMBER 12, 2020
  Paul Craig Roberts’ Interview with the European magazine Zur Zeit (In This Time):

  https://zurzeit.at/index.php/die-demokraten-haben-die-praesidentenwahl-gestohlen/
  https://www.unz.com/proberts/the-democrats-have-stolen-the-presidential-election/

  • First Comes A Rolling Civil War — Pahat ajat edessä, sosiaaliset rähinät ja pahin ikinä talouden romahdus odottavat
   … ja silti meillä iltalehdet hehkuttavat Bideniä

   Biden is on a double precipice of the worst-ever economic depression coupled with imminent explosions of social rage
   PEPE ESCOBAR • NOVEMBER 9, 2020
   The West, and especially the American Rome, is on the edge of a double precipice: the worst economic depression ever, coupled with imminent, myriad, uncontrollable explosions of social rage.
   https://www.unz.com/pescobar/first-comes-a-rolling-civil-war/

 22. Tulenkantaja, Amerikassa asuvana voinet sanoa, onko presidentin statuutin omaavalla henkilöllä Yhdysvalloissa syytesuoja. Trumpia ainakin syytettiin (impeachment-menettely). Mitenkä mahtaa sitten olla, onko presidenttiehdokaskandidaatin statuutilla olevalla henkilöllä syytesuoja?

  Toimittaja Kreeta Karvola sanoi tänään Jälkiviisaissa, että 20. tammikuuta 2021 Trumpia voitaisiin syyttää rikoksista kun hänei olisi enää presidentti.
  Hieman ristiriitaista kun muistetaan impeachment-oikeusjuttu.

  Mielenkiintoinen tilanne, jos katsotaan ihan neutraalisti asiaa. Miten on, onko Bidenilla syytesuoja vain silloin, jos hänet on laillisesti vahvistettu uudeksi presidentiksi.
  Yksi optio olisi kuten jotkut väittävät, ettei Yhdysvalloissa ole edes presidentillä syytesuojaa.

  Näin ainakin tänään Jälkiviisaissa toimittaja Kreeta Karvola sanoi olevan

  • Tottahan sen täytyy olla jos Kreeta Karvola sen meille kertoo. Ei vaiskaan… minulle on ihan ykshailee mitä maalliset porsaanreikä-lait ihmiskunnalle asettaa, nehän on kuitenkin tehty rikottaviksi 🙂

   • Mikä se ”maallinen” kansan kanava, josta puhuit on. Liittyykö siihen mitenkään uusi, the quantum system, josta nyt puhutaan?

 23. Tässä kaikille Trumpin tukijoille hänen viimeisimmän, rokotusta puskevan puheen loppu-osa. ROKOTUKSEN, joka tulee tappamaan miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa:

  ……. ”Thank you all very much. We’re doing something that has never been done before. It’s going to result in a tremendous end. I think we’re going to come up with a solution to a problem like this country probably has never seen before.

  But it’s an honor to be your President. We’re doing a great job. These people are doing an incredible job. The people right here — I want to thank you all. Total professionals. Great men, great women. Thank you all very much.”

  Ja tottahan eksyttäjä-Trump valitettavasti puhuu. Emme todellakaan ole näin massiivista, maailmanlaajuista kuolemaa kylvävää ”solution – result… in TREMENDOUS END” koskaan ennen koko ihmiskunnan historiassa nähneet!

  https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-vaccine-development/

  • Biden ei ole yhtään sen parempi. Ehkä hän tiimeineen kertoo suoremmin sen, että aikoo lopettaa perustuslailliset oikeudet USA:ssa. Trump oli tässä suhteessa melko haluton. Jatkossa politiikan yhtälö yhtälö on Covid-19 + Biden-20 = Dystopia-21. Missään länsimaissa ei tule olemaan enää totuutta kertovaa valtamediaa eikä rehellisiä vaaleja, jos kerran USA:ssakaan sellaisia ei ole eli demokratialle on laitettu lopullinen piste. Sen tilalle tulossa on:
   – Siirtolaisvyöryn kiihdyttäminen länsimaihin. Sinetöi demokraattien vallan USA:ssa.
   – Kaiken vaihtoehtoisen tiedon levittämisen kriminalisointi.
   – Pakkolääkintä.
   – Teknologisen valvonnan ja ”ohjauksen” moninkertaistaminen. Yhdistettäneen rahajärjestelmään.
   – Pienyrittelijäisyyden kieltäminen. Suuryhtiöiden hallitsema tuotanto kaikessa.
   Yhteiskunta siirtyy poliittisesta kansalaisuuteen perustuvasta mallista teknokraattiseen
   korporaatiomalliin. Käsite globaali kansalaisuus on tietenkin huijausta. Elämää suuryritysten
   ulkopuolella ei ole. Suuryritykset/sijoittajat/pankit omistavat kaiken ja määräävät kaikesta.
   Tämä voi olla yllätys Bidenin kaltaisia kannattaville vasemmistolaisille. Tai sitten ei, koska
   heille on niin helppo kertoa satuja siten, että uusi malli tuntuu heistä loistavalta.

  • Linkkisi ,tulenkantaja, on toukokuun 15.päivältä 2020 ja jos vedät siitä esittämiäsi johtopäätöksiä , niin se on sinun asiasi. Olet niillä ainakin Suomen virallisella linjalla. Jos uskoo että olet ” Amerikan tuntija” asumisperusteella kuten sanot, niin olisi odottanut että esität alustalla kuten Vastavalkea , neutraalimpaa informaatiota. Monia Suomessa olisi varmaan kiinnostanut saada tietää meneillään oleviin presidentin vaaleihin liittyen tarkemmin, millainen prosessi presidentinvaalit Amerikassa on.
   Ylehän ei esimerkiksi sitä tee kuin aivan päällisin puolin ja vielä vinosti.

   Paneutumalla asiaan olisit niin sinä kuin me täällä maailman toiseksi Trump-vihamielisessä Suomessa voineet oppia uutta. Olisi ollut ” hienoa” saada sinulta ennakkoon tietoa siitä , mitä osia tähän jännitysnäytelmään vieläv kaiken kaikkiaan kuuluu. Siinä on nimttäin ajateltua enemmän osia tai vaihtoehtoja. Pohjana voitanee pitää tosiasiaa että toisaalla on perustuslaki ja toisaalla Trumpin ja Bidenin teamien käsikirjoitukset.

   Yhdysvaltojen perustuslain sisältämissä optioissa on monia ”erikoisuuksia ”. Nyt kun näyttää siltä ettei Pensylvanian ääniä saada lainkaan laskettua, koska kirjekuoret postiäänestyksessä on heitetty pois. Jos Pensylvania jää kokonaan pois, vaaleja ” ei ollutkaan ”. Tällöin päätös seuraavasta presidentistä siirtyisi senaattiin. Yksi
   Yhdysvaltojen perustuslaissa oleva optio koskee jo valitun presidentin kuolemaa ennen virallista virkaan astumista ( 20.1.2021), jolloin toiseksi tulleen kandidaatin varapresidentti, saisi valita presidentin.

   Voi vain toivoa etteivät nuo eivätkä muut mahdolliset skenaariot toteudu, sillä jos äänestäjillä ei olisi enää mitään merkitystä ja mellakoille saataisiin ainakin hävinneen osapuolen kannalta lisää perusteita.

   Yksi kansainvälisesti mielenkiintoinen ja merkityksellinen asia näissä vaaleissa on ulkovaltojen taholta tapahtuva vaalivaikuttaminen. Erityisesti kun siihen liittyy Trumpin
   allekirjoittama asetus.

 24. > Olisi ollut ” hienoa” saada sinulta ennakkoon tietoa siitä , mitä osia tähän jännitysnäytelmään vieläv kaiken kaikkiaan kuuluu. >

  Miksi olisi ollut ”hienoa” saada ennakkoon tietoa siitä, mitä osia tähän ”näytelmään” kuuluu? Kuten sanoit, tämä kädenvääntö on nimenomaan NÄYTELMÄ, ei äänten laskentaan perustuva presidentin valinta, joten kirjanoppineet voivat kertoa sinulle kaikki eri ’mahdolliset tai mahdottomat’ vaihtoehdot, mikäli itse et sitä jaksa loputonta suota selvittää. Ja vaikka sen selvittäisitkin, niin eikö vain LAITTOMUUS vallitse tässäkin näytelmässä? Mitä lait on… mitä ne edustaa? Pitääkö rosvolta kysyä, saanko ottaa oman omaisuuteni takaisin? Vienpä tämän vielä pidemmälle ja kysyn, pitääkö näiltä rahaa hallitsevilta rosvoilta kysyä, saako valtiot (eli ihmiskunta) ottaa oman kansallisomaisuutensa takaisin? Ei pidä, kun aika muuttuu, se vain otetaan. Trump on parhaillaan tiukassa kaulapannassa, ja hän marssii täsmälleen sinne, minne Kummisetä käskee oli prosessissa laki tahi ei.

  Lait eivät loppupeleissä mitään metkitse, minun lakini on sydämessä!

  ” Vaan tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien tultua, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.” Jeremia 31:33

  • Itse pidän Trumpin vaatimaa vain laillisten äänten laskentaa ”oikeana”. Näytelmänä sitävastoin pidän demokraattien ja deep staten mediashowta, mellakoita, koronaa ja mitä kaikkea vielä on luvassa.

   • Jolle. Trumpin ”valtaan nousu” ja ”alasajo” on osa mainitsemaasi mediashowta – kaaos perustuu AINA vastustukseen. Trumpin kausi ei ole vähimmässäkään määrin vielä tässä vaiheessa ohitse. Kuten olen aiemminkin sen todennut, hän tulee olemaan Yhdysvaltojen viimeinen presidentti!

 25. Taas neljä vuotta lisää… Usa yhä pahemmin nwo-mafian nalkissa
  … vaikka Trump teki parhaansa jeesatakseen N-yahua niin Biden tekee sen vielä paremmin ja siksi hänet pitää saada valtaan toteuttamaan nwo-mafian ja ’protokollamiesten’ hankkeita.
  Toisaalta tarvitaan joku taho joka pitää järjestystä maailmassa mutta tuo taho voisi olla joku muukin ja sellainen jolle muu ihmiskunta ei ole vain kaatopaikka kamaa ja joka ei kerää kaikkea omaan pussiinsa vaan kantaisi kollektiivista vastuuta ihmiskunnan ja planeetan kohtalosta.
  Four More Years of…
  ANDREW JOYCE • NOVEMBER 14, 2020
  Conclusion

  While the drama and recrimination surrounding the election are unquestionably fascinating, I hope you’ll forgive for being less agitated than most. My reasons for lethargy are simple: I knew that regardless of outcome we’d get four more years — four more years of Zionism, GloboHomo, and the standardized, rationalized machinery of economic escalation that now provides the apologetic engine for mass migration. Behind the abortion debates, Supreme Court picks, culture wars, and media theater, these are the non-negotiables of the System. You don’t hear about them, and you can’t talk about them, because you can’t vote on them. And this is the biggest electoral fraud of all.
  https://www.unz.com/article/four-more-years-of/
  ——
  Yllättävää että kiinalaisten sosiaaliturva on parempi kuin usalaisten
  America’s Social Credit System Is Worse Than China’s
  GREGORY HOOD • NOVEMBER 13, 2020
  https://www.unz.com/ghood/americas-social-credit-system-is-worse-than-chinas/

  • Liittyen ylläolevaan linkkiin
   Onko meille syötetty väärä kuva kiinalaisesta yhteiskunnasta ja kiinalaisten elämästä?
   While the Chinese social credit system builds a better — if regimented — society, ours makes it worse.
   Mitä terveen yhteiskunnan tulisi haluta?
   Artikkelin lopussa GH toteaa: Kuka hallitsee Yhdysvaltoja? Väitän, että se on media ja Big Tech. He päättävät, kuka voi puhua julkisella aukiolla, kerätä rahaa, harjoittaa liiketoimintaa verkossa tai nauttia lain täydestä suojasta. Ne kannustavat uhrautumista sankaruuden sijaan ja epäluottamusta yhtenäisyyden sijaan.
   Kiinan järjestelmä edistää positiivisia arvoja, korostaa (korottaa) kansaa ja ohjaa sitä positiivisiin päämääriin.
   Suurin uhka valkoisille amerikkalaisille ei todellakaan ole Peking. Se on se, joka olettaa hallitsevansa meitä pitämällä meidät vankina ja loukussa sinisen ruudun takana.

   … It’s hard not to feel envious. The greatest threat to white Americans certainly isn’t Beijing. It’s those who presume to rule us, holding us captive, trapping us behind a blue screen.

   • Todennäköistä on että linkin artikkelissa kuvattu Kiinan ’sosiaalistava luotto- tai palkitsemisjärjestelmä’, joka palkitsee maata johtavan epäitsekkään puolue-eliitin haluamaa ja koko kansan eheyttä ja kaikkinaista etua palvelevaa toimintaa ja rankaisee epäsosiaalisia psykopaatteja on varmaan jatkossa ainoa toimiva ja pakon sanelema muuallakin kuin Kiinassa.
    Länsimainen anglo-sionistinen kulttuuri on epäilemättä ajautunut tuhon partaalle juuri siksi että se ei ole toiminut kuten Kiina nyt toimii:
    ”… Kiinan järjestelmä yrittää rakentaa sosiaalista luottamusta. Meidän tuhota luottamuksen. Kiinan järjestelmä puolustaa kiinalaisen sivilisaation etuja … tukee hyväntekeväisyyttä, hyvää kansalaisuutta ja isänmaallisuutta. Meidän yllyttää vihaan ja levittää katkeruutta ja jakautumista. ” (ote artikkelista)
    Jos tuo on totuus niin ilman muuta Kiina selviytyy jatkossa paremmin.

    • Mielenkiintoista että Ron Unz on toiveikas ja optimistinen Kiinan suhteen
     … Unz ei omista sanomalehteä, mutta hän on luonut oman modernin sivuston näkemyksiään varten.
     Unz ajaa – ”hyvin keskittyneesti” on lause, jota hän käyttää kuin mantraa. Hän on jo käynyt läpi lukuisia identiteettejä: fysiikan ässä, muinaishistorian tutkija, korkean teknologian yrittäjä ja vasta myöhemmin konservatiivinen uudistaja. Hän on luopunut elämästään liikemiehenä ja monien miljoonien dollareiden omaisuudesta työskennelläkseen politiikassa kokopäiväisesti, ja sitä stimuloi ja energisoi hieman naiivi usko siihen, että pelkkä aivo-voima (hänen älykkyysosamääräksi testattiin kerran 214, hän sanoo) voi ratkaista vaikeita sosiaalisia ongelmia.
     Hän on syvästi konservatiivinen verojen, rikollisuuden ja hyvinvoinnin suhteen, mutta myös eri mieltä konservatiivien kanssa monin tavoin: hän on maahanmuuttajia suosiva mutta multi-kulti vastainen; … hän muotoilee asemaansa ”henkilökohtaisena näkemyksenä”; vapaakaupan tukija, joka on toiveikas ja optimistinen Kiinan suhteen; uskonnoton henkilö niiden joukossa, joiden politiikka nojaa uskonnolliseen kiihkeyteen; oikeistolainen aktivisti, jota homot ja aseet kiinnostavat vain vähän.
     https://www.laweekly.com/being-ron-unz/
     https://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Unz
     http://www.ronunz.org/summary-biography/

  • Liittyen AJ:n artikkeliin (ylempi linkki) joutuu pohtimaan onko Trumpin tiimin mahdollista tehdä Amerikasta enää suurta koska sen Israel-tuki ja kytkentä nwo-mafiaan on koko hankkeen esteenä. Olen ymmärtänyt ettei Mafia halua suurta Amerikkaa vaan oman imperiuminsa jossa Amerikka on vain sen sotilallinen ja imperialistinen väline.

   OikeaMedia elättää yhä toivetta että Trump voisi vielä rakentaa A:sta suuren mutta onko koko ajatus epärealistinen koska paluuta entiseen ei ole kun valta on maan nwo-neokonnilla ja pankkiirimafialla, joiden tavoite on vain NWO jossa Usa ei ole suuri ja itsenäinen?
   Ja jos T vielä saisi jatkaa niin hänen on epäilemättä toimittava entistä enemmän neokonnien ja mafian haluamalla tavalla eli tavalla joka vain heikentää Amerikkaa ja vahvistaa Israelia.
   Amerikan kohtalo näyttäisi näin olevan muun maailman käsissä; mitä muu maailma tekee ja miten se pyrkii vastustamaan mafian nwo-hanketta. Sen pitäisi siis liittyä tähän ’vastustavaan yhteistyöhön’ mikä taas ei ole mahdollista.

   OM: Rasmussen Reportsin twiittaama fakta saa älykkäät ihmiset heräämään:
   … Yllätykset ovat tulossa. Viimeistään tässä vaiheessa jokainen omilla aivoillaan ajatteleva ymmärtää jo että vaalit eivät ole ohi.
   https://beta.oikeamedia.com/o1-147103

   Kiinan rooli näyttää nousevan entistä keskeisemmäksi koska se ei tue Trumpia jonka takana mm. Pompeo (sionistien rahoittama mies muuten) on. Eikö se samalla merkitse ettei Kiina tue sellaista hankettakaan mitä se Nwo-mafia ajaa jossa sionisteilla on keskeinen rooli?
   Tuo yllä oleva artikkeli Kiinan sosiaalisesta rakenteesta ja sosiaaliturvasta panee kyllä ajattelemaan että sen taakse on helppo saada massat joten sen rinnalla sionisti-oligarkkien ’meille kaikki’ -hankkeet kyllä kalpenevat. Sille voisi veikata suurta menestystä.
   Mutta aika näyttää … spekuloida voi aina

 26. @Truth_hunter 17.11.2020 at 21:57
  ”Mielenkiintoista että Ron Unz on toiveikas ja optimistinen Kiinan suhteen…”
  Paul C Roberts on toivonut Unzista seuraavaa USAn pressaa. Se olisi maan pelastus hän sanoo.
  Mutta se lienee epärealistinen ajatus kun maa on ’protokolla-miesten’ (p-m) deepstate- tai ’Kraken’-koukussa ja jotka tukevat B:ä ja haluavat hänet maan johtoon.

  Mutta – spekuloidaan vähän – olisiko Unzin ajatus Kinan suhteen että Kiinan kanssa voisikin tehdä yhteistyötä ja siten pelastaa oma maa nwo-mafian p-m miesten, joille Kiina on pahin mahdollinen vaihtoehto, siitä Kraken-koukusta jossa se nyt uhkaa tuhoutua?
  Kun Unz itse on luopunut elämästään liikemiehenä ja monien miljoonien dollareiden omaisuudesta työskennelläkseen politiikassa kokopäiväisesti, ja häntä energisoi usko siihen, että pelkkä aivo-voima (hänen älykkyysosamääräksi on testattu 214) voi ratkaista vaikeita sosiaalisia ongelmia niin voisiko häntä epä-oligarkkimaisesti kiinnostaa enemmän oman maansa ja ihmiskunnan kohtalo kuin oma talous?
  Tulee mieleen sellainenkin ajatus että jospa hän ei näekään Kiinaa ollenkaan samalla tavalla Petona kuin p-m:n raha-mafian propaganda meitä valistaa??? vaan enemmän kuten GH linkin artikkelissa alla jossa todetaan että Amerikan sosiaalinen palkkiojärjestelmä ei kestä vertailua kiinalaiseen ja mitä uusia kanavia tämä asenne voisi poikia jatkossa ihmiskunnalle.
  America’s Social Credit System Is Worse Than China’s
  GREGORY HOOD • NOVEMBER 13, 2020
  https://www.unz.com/ghood/americas-social-credit-system-is-worse-than-chinas/

  • Tämä Kiinan tilanne ei jostain syystä tunnu muita kiinnostavan kun kukaan ei kommentoi vaikka Kiina ja Aasia näyttävät olevan nyt avainasemassa mitä maailman muuttumiseen tulee.
   Itse arvostamani Unz-sivuston linkin artikkelissa Anatoli Karlin toteaa: ”Joten olisin hyvin yllättynyt, jos Kiinan BKT ei ole vähintään kaksinkertainen Yhdysvaltojen BKT: hen vuonna 2050. Odotan, että se on todennäköisesti kolme kertaa suurempi.”
   Chinese GDP in 2050: the Debate
   ANATOLY KARLIN • NOVEMBER 18, 2020
   Where will Chinese GDP end up: At ~US level, or 2-3x the US level?
   So I would be very surprised if Chinese GDP isn’t at least twice as high as US GDP in 2050. My expectation is that it will more likely be three times as big.
   https://www.unz.com/akarlin/chinese-gdp-in-2050-the-debate/

 27. Obama yllättää kirjallaan
  Obama Attacks Jewish Money Power In New Memoir
  Eric StrikerNov 19, 2020
  Barack Obama’s presidential memoir ’A Promise Land’ hit store shelves this week.
  … Obama nostaa esiin American Israelin julkisten asioiden komitean (AIPAC) erityisen tuhoisana viidentenä kolonnana. Entisen presidentin mukaan AIPAC seuraa tiukasti Yhdysvaltojen poliitikkojen kritiikkiä Israelista … ja se varmentaa juutalaisyhteisön valtavan taloudellisen voiman tuhota kaikki, jotka vastustavat heitä.
  … Biden tunnettiin juutalaisissa piireissä aina Israelin ”hyvänä poliisina”, kun taas Harris, jonka juutalaiset miljardöörit valitsivat henkilökohtaisesti Bidenin perämieheksi, on suorapuheinen sionistinen haukka, joka piti salaisia kokouksia AIPAC: n kanssa. Monien antisemitismi syytteitä pelkäävän Donald Trumpin käynnistämien hankkeiden odotetaan jatkuvan uuden hallinnon aikana.
  https://national-justice.com/current-events/obama-attacks-jewish-money-power-new-memoir
  https://national-justice.com/current-events/new-study-reveals-network-jewish-corruption-literary-awards-system

  • Maxwellit — Mossadin vakoilijoiden ykkösperhe uSAssa
   The Maxwells: Mossad’s First Family of Spies
   Who was running whom in the Epstein espionage ring?
   PHILIP GIRALDI • DECEMBER 8, 2020
   … Itse asiassa Epstein-saagassa on peitelty merkittävä osa, nimittäin hänen mahdollinen yhteys Israelin tiedustelupalveluun Mossadiin. Tutkiva toimittaja Whitney Webb on äskettäin saanut päätökseen kattavan katsauksen siitä, mitä tiedämme Epsteinin rikollisesta kumppanista, rakastajasta ja rikoskumppanista Ghislaine Maxellista, sisältäen jonkin verran pohdintaa sisariensa Isabelin ja Christinen mahdollisesta osallistumisesta isänsä, tunnetun Mossadin agentti Robert Maxwellin, alun perin ohjaamaan toimintaan. .
   … Investigative reporter Whitney Webb has recently completed an exhaustive review of what we know about Epstein’s partner in crime, lover and accomplice Ghislaine Maxell, to include some consideration of the possible involvement of her sisters Isabel and Christine in activity initially directed by their father, known Mossad agent Robert Maxwell.
   https://www.unz.com/pgiraldi/the-maxwells-mossads-first-family-of-spies/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here