Angloamerikkalainen maailma on alamäessä, yhä jyrkkenevässä sellaisessa. Suomen poliittinen eliitti on noin 70v. aikaansa jäljessä. Se käyttäytyy kuin eläisimme aikaa jolloin Elvis oli levyttänyt ensilevynsä ja Amerikka näyttäytyi tulevaisuuden maana. Ne jotka näkivät pintaa syvemmälle, kuten australialainen journalisti Wilfred Burchett, olivat jo silloin eri mieltä. Burchett – joka näki paikanpäällä miten Koreaa tuhottiin – oli sitä mieltä että mikään tulevaisuuden maa ei tekisi sellaista tuhotyötä.

Amerikkalainen historioitsija Eric Zuesse tarkensi äskettäin USA:n maailmanhallintapyrkimyksen alkuhetkeksi heinäkuun lopun 1945. Harry S. Truman oli jo asettunut presidentinvirkaan ja pian sen jälkeen, käytännössä antautuneeseen Japaniin, pudotettiin kaksi ydinpommia – viestiksi muulle maailmalle. Heti Hiroshiman ja Nagasakin jälkeen alkoi kylmä sota, joka 90 -luvun lyhyen tauon jälkeen on käynnistynyt uusissa muodoissa.

Aikanaan kylmä sota kuvattiin kahden valtakeskuksen sumopainina. Kuvaus on harhaanjohtava, koska toinen osapuoli – eli Neuvostoliitto – oli sekä haluton sotaan; että siihen taloudellisesti kykenemätön. Neuvostoliitto oli eurooppalaiselta osaltaan raunioina, ja olisi tarvinnut kaikki voimavaransa jälleenrakentamiseen. Siksi se pyrki esittämään kompromisseja useimpiin kansainvälisiin kiistakysymyksiin, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tämä johti jyrkkään muutokseen kumppanuudesta vastakkainasetteluun.

Historiankirjoituksessa lähtökohtana tulee aina olla vahvimman toiminnan ja sen motiivien selvittäminen. 50-luvulla maailmassa vallitsi yhden osapuolen dominanssi tavalla, joka oli ennennäkemätön. USA oli kärsinyt vain lieviä vaurioita sodassa – ja se sai Bretton Woodsin sopimuksen kautta omalle valuutalleen mitä edullisimman aseman.

EUROOPASSA LÄNNEN dominanssi näkyi vastakkainasetteluna Neuvostoliiton kanssa – ja jälkeenpäin ajateltuna vielä selvemmin läntisen Euroopan alistamisena. Saksan jako toimi tässä avaimena. Stalin olisi halunnut yhtenäisen – mutta neutraalin – Saksan. Kuitenkin Saksan hallitsevat piirit, yhdessä USA:n kanssa, päättivät toisin. Maa jaettiin kahtia ja länsiosa alistettiin USA:n kontrolliin, jossa se edelleen on.

Myös eräät muut Euroopan maat kokivat saman kohtalon. Vain Ranska rimpuili vastaan – sen aikaa kun Charles de Gaulle oli maan johtajana.

Silti Saksa on Euroopan jokerikortti. Sinä päivänä jolloin saksalaiset ottavat takaisin menetetyn itsenäisyytensä – ja lyövät veljen kättä Venäjän kanssa – angloamerikkalainen dominanssi päättyy Euroopassa. Tämän tajusi de Gaulle, mutta heikon Ranskan johtajana hän ei kyennyt kääntämään kurssia.

EHKÄ VIELÄKÄÄN ei olla käännekohdassa, mutta Saksassa on laajalti ymmärrystä muutoksen tarpeesta. Helmut Kohlin avustajana tunnettu Willy Wimmer on tästä hyvänä esimerkkinä – ja myös Gerhard Schröder näyttää vanhemmiten viisastuneen. Saksassa muutoksen välttämättömyys nähdään myös nuorempien vaikuttajien piirissä, toisin kuin Suomessa. Mainittakoon Thorsten Schulte, joka on kirjoittanut myyntimenestyksiä Saksan roolista Yhdysvaltain vasallina. Myös saksalaiset teollisuusjohtajat osaavat edelleen kannattavuuslaskentaa.

Jäämme odottamaan mitä atlantistien palvomassa USA:ssa seuraavaksi tapahtuu. Kun Noam Chomsky totesi että – toisesta maailmansodasta lähtien – kaikki amerikkalaispresidentit olisivat joutuneet sotatuomioistuimen eteen syytettyinä, niin Joe Biden on jo valmistautunut liittymään joukon jatkeeksi. Hän on lämpimästi kannattanut jokaista laitonta sotaa, joita USA on käynyt viimeiset kolmekymmentä vuotta. Donald Trumpkin mahtuu joukkoon, joskaan hän ei aloittanut yhtään uutta sotaa – ja muodostaa siinä suhteessa harvinaislaatuisen poikkeuksen.

130 KOMMENTTIA

 1. Kiitos Jan keskustelun avauksesta.

  Donald Trump ei sisäistänyt Yhdysvaltain aseteollisen kompleksin herruutta, ja se nopeutti hänen poistamistaan kuvasta.

  Bidenin aikana tapahtunee paluu vanhaan, eli USA asettuu takaisin tiukkaan sotamoodiin. Missä päin rupeaa ensiksi rytisemään, jää nähtäväksi. Toki Bidenilla on tekemistä paimentaessaan ”demokraattisten valtioiden yhteisön” riviin ja taisteluasemiin.

  Suomen osalta tässä tuskin tulee ongelmia, senhän osoittavat jo ulkoministeri Pekka Haaviston ja puolustusministeri Antti Kaikkosen viimeaikaiset puheenvuorot.

  Eli globaali vallansiirto tulee olemaan kivulias ja sotaisa. Siinä USA ja Nato ovat valmiiita taistelemaan viimeiseen suomalaiseen. Ja kevyesti höynäytettävä Suomi seuraa tiukasti lippua.

  • Valitettavasti joudun yhtymään arvioosi Biden:in hallinnon MIC myönteisyydestä. Se missä tulee rytisemään näyttää sen sijaan selkeytyvän. Jenkkilässä on kohistu Ns. Rino-Republikaanien johtomiehen Lindsey Grahamin ja varapresidentti kandidaatti Harrisin julkisesta ”fist bump” eleestä. ”Ne on samaa jengiä!…”
   Koska Biden on selkeästi dementoitunut, on Demokraatti puolue jo valmistautunut siirtymään Harris:in hallintoon.
   Olisikin naivia olettaa, että Rino-(Republican in name only) ryhmittymä ja Demokraattien sotaisa siipi voisivat sopia uudesta konfliktista vallitsevassa poliittisessa tilanteessa, mikäli kohde ei olisi Iran. Mielipidemuokkausta kun on tehty yli poliittisten rajojen jo pitkään ja konfliktia muualla olisi hyvin vaikea markkinoida massoille. Demokraattien ”ydin” syyttää vieläkin Irania Jimmy Carter:in tappiosta ja Rino:illa on oma lähes uskonnollismielinen vakaumuksensa Iranin kehityksen ”oikaisemisesta”.
   Koska konflikti on välttämätön ”kansan yhdistämiseksi” ja sotateollisuuden rahavirtojen säilyttämiseksi on Iran käytännössä ainoa kohde, jolle löytyy kannatusta yli puoluerajojen, eritoten, mikäli Biden vetäytyy terveyssyistä ja siirrytään Harris:in hallintoon, kuten julkisuudessa on uumoiltu. Surullista.

  • Tauno O. Mehtälä, kysyisin mistä näkyy että Trump olisi poistettu kuvasta. Toki voidaan sanoa että propanda pauhaa pauhaamistaan että Biden on valittu, mutta emme ole lainkaan lähellä virkaanastujaisia, 20 tammimuuta, emmekä edes 14. joulukuuta, valitsijamiesvalintaa.

   Onko Vastavalkea ”pakotettu”puhumaan Bidenin ajasta?

   • Ei Vastavalkeaa pakota kukaan kummankaan puolelle. Arvioimme tilannetta parhaan kykymme mukaan historiallisenkin kehityksen valossa. Samoin kommentoijillamme on täysi vapaus ilmaista kantansa asiassa.

    Länsimediahan tässä on koetuksella; uskooko lännen väestö sen sanomaa? Tähän asti on uskonut.

 2. Trump ei viellä ole aloittanut, mutta väittteiden mukaan hautoo joulukuun yllätystä.
  Iran on nykyiselle amerikkalaiselle päättäjäsukupolvelle traumoja tuottanut valtio, kun neljäkymmentä vuotta sitten siellä tapahtui islamilainen vallankumous ja amerikkalaiset suurlähetystän väki jäi sinne panttivagiksi.
  CNN perustetiin juuri seuraamaan ympärivuorokautisesti kriisin kehittymistä, juuri tuolloin nykyiset amerikkalaiset nykyiset satrapit, kuten pömpöösi Pompeo olivat vaihessa milloin heidän maailmankuvansa muodostui,se selittää pömpöösin raivoisan suhteen juuri Irania kohtaan.
  Toinen sotaan kannustava seikka Trumpilla on hänen vakava henkillökohtainen velkaantumisensa, välittömästi kun hän poistuu nykyisistä tehtävistään, hän on velkojiensa kynittävänä.
  Myös amerikkalaiset liuskeöljyntuottajat hyötyvät sodasta lähi-idässä, koska tuolloin öljynhiinta nousee tasolle, millä kyseinen ja kyseenalainen toiminta on kannattavaa.

 3. Väistyykö Yhdysvaltojen ylivalta?
  Jos Biden astuu virkaan niin USA/Israel-hegemoniaa yritetään varmaankin kaikin mahdollisin keinoin jatkaa ja tilanne maailmassa muuttuu kriittiseksi kun suursodan vaara astuu kuvaan vahvana.

  Jos, mikä nyt tuntuu epätodennäköiseltä, Trump jatkaa niin tilanne pysynee paremmin hallinnassa vaikka sama ’deep state’ jatkaakin vallan kahvassa mutta kyse on silloinkin entistä vähemmän Yhdysvaltojen ja entistä enemmän Israelin hegemoniasta kuten Israel Shamir hyvin kuvaa artikkelissaan
  Did Jews Fail to Deliver?
  ISRAEL SHAMIR • NOVEMBER 18, 2020:
  … Presidentti Trump antoi Israelille kaiken mitä se voisi toivoa; hän toivoi, että vastineeksi juutalaiset antaisivat hänelle Amerikan hallinnan toiseksi kaudeksi. Yksinkertainen antaminen ja antaminen, mutta se ei toiminut suunnitellusti. Jos hän olisi ehdolla Israelin presidentiksi, hänet olisi valittu. Jos Brooklyn päättäisi, kuka asuu Valkoisessa talossa, hänet olisi valittu. Mutta Trumpin suunnitelma lahjoa Yhdysvaltain juutalaisia antamalla lahjoja Israelille epäonnistui täysin.
  https://www.unz.com/ishamir/did-jews-fail-to-deliver/

  Vaikka Pompeo parhaansa mukaan yrittää pönkittää Trumpin jatkokautta niin yhä harvempi silti jaksaa uskoa että se voisi toteutua. Syynä yksinkertaisesti sionistien oma sisäinen erimielisyys: B lupaa enemmän heidän imperiumille ja siksi T, P ja N-yahu jäänevät hopealle.
  Näin Pompeo pönkittää Trumpin valtaa:
  Yhdysvaltain hallitus nimeää virallisesti Israelin vastaisen boikotointiliikkeen ”antisemitistiseksi” ja alkaa välittömästi torjua siihen kuuluvia ryhmiä, Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ilmoitti torstaina vierailullaan Israeliin kutsumalla BDS: ää ”syöväksi”.
  https://www.timesofisrael.com/us-to-formally-declare-bds-anti-semitic-pompeo-says-announcing-crackdown/

 4. Trumpissa oli se poikkeus politiikassa, hän piti tai yritti ainakin pitää vaalilupauksensa. Tämähän on aivan poikkeuksellista länsimaissa. Siinä syy, että hän joutui valtapolitiikan tallomaksi valleissa. Media ilmeisesti on valtapolitiikan hallinnassa.

 5. Kylmäsota ei alkanut atomipommin pudotuksesta, kuten tässä raapustuksessa satuillaan!
  Neukkulan upseerit kävivät Jaapponissa tutkimassa syntynyttä tuhoa, ja olivat pikemminkin ihastuneita Amerikan uuteen ihmeaseeseen.

  Kylmä sota käynnistyi Neuvostoliiton petettyä lupauksensa länsiliittoutuneille, ja heidän osoitettua sikamaista aggressiivisuutta Brittien ja Yhdysvaltojen Saksan siviileille tarkoitetuille avustuslennoille!

  Samalla kun länsi toimitti apua Saksan siviileille, neukkulan sotilaat ryöstivät, raiskasivat ja murhasivat miljoonittain itäisen Saksan siviilejä ja tämä oli omiaan lisäämään epäluuloa ja vihaa Neuvostoliittoa kohtaan.

  On törkeä vale väittää, että Neukkula ei halunnut sotaa!
  Stalinin tultua valtaan siitä tuli rikollinen, imperialistisen valtio, jolla oli jo vuoden-39 kesällä maailman suurin hyökkäysarmeija valmiina sotaan.

  2. Maailmansodan päätyttyä neukkulan Euroopan-valtausunelmia ei suinkaan kuopattu, vaan ennestään supermassiivista armeijaa lähdettiin kehittelemään eteenpäin.

  Tietyssä vaiheessa neukkulan armeija oli jo niin iso ja voimakas, että se olisi käytännössä voinut valloittaa koko Euroopan, ellei Yhdysvaltojen läsnäolo Euroopassa olisi ollut pidättäjänä.

  Totuus on se, että kylmä sodan aloitti juurikin Neukkula itse, joka ryösti koko itäisen Euroopan itsemääräämisoikeuden, samalla murhaten ja kiduttaen perkeleesti itäblokin siviilejä!

  • Juuri näin, tämä on aivan täysin totta. Neuvostoliitto itse provosoi viimeistään Berliinin saarrolla kylmänsodan länsivaltoja vastaan. Kyllä, Neuvostoliitolla oli 1980-luvulle saakka suunnitelma hyökätä länteen kohti Benelux maita DDR:n sijoitettujen lähes kahden miljoonan vahvuisten joukkojen voimin.. Panssariarmeijoiden tuli taas murtautua Fuldan tasankojen kautta kohti Ranskaa. Suunnitelma sisälsi myös taktisten ydinaseiden käyttöä.. Ainoastaan Yhdysvaltojen läsnäolo löi sotaisille venäläisille jäitä hattuun.

   • NL oli sionisti-bolsevikkien valloittama ja johtama kommunistinen maa jonka tehtävä oli miehittää ja alistaa Eurooppa kommunismiin.
    Nyt samaa hommaa johdetaan Usasta ja EU onkin kovaa vauhtia matkalla eurokommunismiin ja onhan sitä jo ehditty nimittää Eurostoliitoksi. Bidenin valtaan nousu varmasti antaa hyvän lisäpotkun asialle.
    Venäjällä taas marxilainen kommunismi on kuopattu eikä ainakaan kansa taida haikailla niitä aikoja. Putinkin on sanonut ettei halua kommunismin paluuta.

  • Musta Paavi Jälleen erittäinkin yksisilmäistä ”analyysia”.

   Tim Weinerin CIA:n historia -teos kertoo, kuinka CIA ryhtyi välittömästi organisoimaan mm. Ukrainasta Yhdysvaltoihin paenneita Neuvostoliiton vastaiseen taisteluun. Toiminta oli niin pitkäjänteistä, että se vaikutti vielä nähtyihin Maidanin tapahtumiin.

   Muidenkin itä-Euroopan alueilta paenneiden/etabloituneiden osalta tilanne oli sama; heitä organisoitiin tavoitteena Neuvostoliiton kaataminen.

   Eli jos Neuvostoliitolla oli suunnitelmia edetä länsi-eurooppaan, vastaavia suunnitelmia oli Yhdysvalloilla vastakkaiseen suuntaan. On tarkoitushakuista esittää vain toisen osapuolen suunnitelmia/toimintoja. Ymmärrän toki, että CIA:n toimintaopas ohjaa tähän.

   • Ei tuo muuta sitä miksikään, että Neukkula oli itse kylmän sodan aloittaja!

    Tottakai loikkarit otettiin ”palvelukseen”, olivathan he itse kokeneet mikä helvetillinen totalitarismi neukkulassa vallitsi.

    Neukkula muuten lähetti myös tarkoituksella näitä länteen ja heistä tuli ulkomaan agentteja heille.

    • Joopa joo, ”tottakai”.

     Nämä Yhdisvaltoihin paenneet — myös Ukrainasta muuttaneet — olivat suurelta osin Hitlerin puolella taistelleita eli ”todellisia vapaussotilaita”. Muutama kiertänyt tarina kertoo heidän jälkeläisiään olleen osallisena Maidanin ampumisissakin. Asiaahan on tutkittukin, mutta Suomen valtamediaan asti sen tutkinnan tulokset eivät ole päässeet.

     Toisin sanoen, CIA:lle kelpasi valtioiden sisäisiin asioihin sekaantuviksi agenteiksi Hitlerin joukossa taistelleita runsain määrinkin. Miten tämä tosiasia on muokannut CIA:n omaa profiilia, sitä voinee arvata.

     Mustalle Paaville ja muille CIA-henkisille nämä Hitlerin puolesta käydyissä taisteluissa karaistuneet ovat hyviksiä, jotka taistelivat Neukkulan pahiksia vastaan.

     • Itse katson ”kylmän sodan” alkaneen CIA:n operaatio paperiliittimestä(Operation Paperclip) ja NL:n vastaavasta ohjelmasta, joilla Saksan sotaponnisteluihin osallistuneet insinöörit ja tiedemiehet kaapattiin voittajavaltioiden palvelukseen. Tunnetuimpia näistä tiedemiehistä lienee Wernher Von Braun, jota pidetään USA:n ohjus- ja avaruusraketti ohjelmien isänä. Sekä USA:ssa, että NL:ssä nähtiin jo hyvissä ajoin todennäköiset tulevaisuudenkuvat ja ulkoisen viholliskuvan pönkittäminen sopi sekä Stalinille, että ”McCarthy:laisille” oman sisäpolitiikan pönkittämiseen.

     • Pieni korjaus edelliseen, ”paperiliitin” asialla taisi olla CIA:n edeltäjä OSS, koska CIA perustettiin vasta Toisen Maailmansodan jälkeen.

  • Musta Paviaani harjoittaa jälleen aivosontansa levitystä.
   Analyysiin hän ei kykene, joten tekee anuslyysiä.

   • – Neukkulalla oli todella pahat aikeet!
    – Ok, mutta kuka tai mikä aloitti ns. kylmän sodan?
    – Neukkula tietysti!
    – Jaa,no miksi se sen aloitti?
    – Koska se halusi sitä.
    – Miksiköhän?
    – No koska Neukkula oli pahis, siksi!
    – ?

    • Kommunistinen diktatuuri Neuvostoliitto oli pahinta paskaa, mitä maa saattoi sotienjälkeisenä aikana päällään kantaa!

     Jos tuntisit 2. maailmansodan-ja sodan jälkeistä historiaa, tietäisit, että Stalin ”puukotti selkään” välittömästi länsiliittoutuneita, kun siihen vähänkään tuli mahdollisuus.
     Hän petti lähes kaikki antamansa lupaukset ja näin toimiessaan osoitti, ettei Neukkulaan ollut lännen taholta mitään luottamista! Oma osansa oli tietysti myös neuvostojoukkojen äärimmäisen raakalaismainen saksalaissiviilien kohtelu, joka jatkui vielä pitkään sodan päättymisestä.

     Tämä vaikutti voimakkaasti kenraali Pattoniin, joka oli tyrmistynyt näkemästään Neuvostoliiton hallinnoimassa itäisessä Saksassa. Hän pyysi länsiliittoutuneiden sodanjohdolta lupaa, ajaakseen ryöstelevät, raiskaavat ja murhaavat neukkuroskasakit ulos Euroopasta!

     Tästä asetelmasta alkoi ja kehittyi eteenpäin kylmäsota…

 6. Amerikan presidentin vaalin lopullinen tulos näyttää kuten yllä olen arvellut tien jota maa käy jatkossa. Jatkuuko maan ylivalta ja maailmanvalloitus vai joko on aika nöyrtyä?
  Ja nöyrtyykö ’deep state’ (Kraken) koskaan on kai se ydinkysymys?

  MV-lehti kertoo että Trumpin kannattajat siirtyvät rauhanomaiseen sissisotaan | UMV-Raportti
  Joe Bidenin tie presidentiksi on osoittautunut kivikkoisemmaksi, kuin valtamediasta helposti päättelisi. Tietysti media toitottaa, kuinka Trump on tullut jo tiensä päähän. Tarkemmin katsottuna Trumpin tie toiselle kaudelleen on vasta alussa. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.
  Sisällissota käydäänkin nyt tällaisena meneillään olevana sissisotana mediassa…?
  https://mvlehti.net/2020/11/19/trumpin-kannattajat-siirtyvat-rauhanomaiseen-sissisotaan-umv-raportti/

 7. USA:n ylivaltaa puoltavat toistaiseksi mm.
  – vuosikymmeniä jatkunut maailman totaalinen vakoilu, jonka Edward Snowden paljasti,
  – SWIFT- rahansiirtojärjestelmän kontrollointi ja kyky estää ei toivotut maksut,
  – taloudellinen terrorismi pakotteilla, joita kaikki pelkäävät,
  – aseellinen tekninen ja taloudellinen ylivalta,
  – ihmisten laaja mielivaltainen tappaminen droneilla ym. keinoilla ala CIA.
  Suomen kotipesä vuotaa kuin seula. Esim. yhteiskunnan luonnollisia monopoleja myydään edelleen kiihtyvällä tahdilla ulkomaisille sijoittajille. Tämä on täysin järjetöntä. Ne pitäisi pitää tai siirtää omille eläkeyhtiöille takuuvarmoina tuottokohteina.

 8. Tietysti yksin ollessaan USAlla olisi romahdus nyt edessä mutta laajan kaupallisen ja sotilaallisen verkostonsa sekä taalan maailman laajuisen aseman takia USA selviää tästäkin talousromahduksesta eikä sen alaiset maat jätä sitä vaikka kuinka on osoittautunut että USA ei demokratia vaan plutokratia mutta myös sotarikollinen maa.
  Taala saattaa heikentyä hieman mutta ei niin että sen asema maailman valuuttana olisi uhattuna ja jenkit osaa rahan painamisen siten että superinflaatiota ei synny.
  Kiina kuitenkin ottaa maailaman taloudessa johtoaseman nyt korona aikaan ja asettaa USAn kakkos osaan mikä vähentää sen vaikutusvaltaa maailmassa joka saattaa ajan oloon myös supistaa USAn maailman allianssia kun sen alaiset maat uskaltaa erota alllianssista.

 9. https://www.youtube.com/watch?v=0ZkgEjuFYTk

  YLE ja Stubb ovat haltioissaan. Yle esittää tunnin mittaisen ohjelman, jossa Stubb haastattelee Hillary Clintonia: ”Me tulimme, me näimme, hän kuoli, hahhahhaa”. Kaikki hyvin, kaikki palaa entiselleen on Hillaryn viesti ja virallinen Suomi juhlii.

  Brown-yliopiston n. kuukausi sitten julkaiseman selvityksen mukaan USA:n viimeaikaisten sotatoimien johdosta on lähtenyt ihmisiä pakosalle varovaisen arvion mukaan vajaat 40 miljonaa, mutta luku voi olla jopa 60 miljoonaa. Koska sodat käydään kaukana USA:sta, pakolaisvirrat suuntautuvat muualle, ennen kaikkea naapurimaihin sekä Eurooppaan.

  Ensiveikkailut antaisivat ymmärtää, että Bidenin hallituksen keskeisimmät sotahaukat olisivat naisia. Tämä on uusi keino markkinoida sotia. Naiset keulakuvina sodat ovat identiteetti- ja tasa-arvokysymyksiin keskittyneelle medialle mitä tervetullein tapa kääntää huomio pois sotien rikollisuudesta ja tarpeettomuudesta.

  Yllä oleva linkki on n. 5 minuutin video niille jotka ovat unohtaneet miltä oikea journalisti näyttää. Teräsvaari Seymour Hersh tiivistää kuinka Vietnamissa USA:n joukoilla oli tapana teurastaa kokonaisia kyliä yhdellä kerralla. My Lain tapauksessa viisisataa naista, lasta ja vanhusta. Obaman hallinto, jossa Hillary Clinton oli ulkoministerinä tuli tunnetuksi mm. Obaman käynnistämästä valkopesuprojektista jossa Vietnamin sodan historia kaunisteltaisiin jälkipolville.

  • Puhut aivan kuin tuo kokonaisten kylien teurastaminen olisi ollut jokin sääntö siellä taistelleille joukoille!?

   Olisit kertonut koko tarinan, mitkä tekijät vaikuttivat tuon verilöylyn syntyyn ja miten Jenkit itse tekivät siitä lopun. Totta on, että vietnamin äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa monelta sotilaalta ja upseerilta sekosi vintti, ja jälki oli sen mukaista.

   Tässä ei ole mitään uutta. Voisit vertailun vuoksi kertoa, mitä ne suuresti ihailemasi neukkulan sotilaat tekivät, kun saapuivat itäisen Saksan kyliin ja pieniin kaupunkeihin, tahi mitä raakuuksia tekivät myöhemmin Afganistanissa.

   Samaa paskaa se on molemmissa tapauksissa! Turha osoitella sormella.
   Osa raakuuksiin syyllistyneistä sotilaista on myös tuomittu teoistaan Jenkeissä, jopa kuolemantuomioihin!

   Arvaapa Jan, kuinka monta Saksassa riehunutta neukkupsykopaattia on tuomittu lasten kappaleiksi repimisestä, raiskaamisesta, elävältä polttamisesta/räjäyttämisestä, hukuttamisesta, sukuelinten turmelemisesta syövyttävillä aineilla, elävien ihmisten teurastamisesta/seivästämisestä ym. täysin mielenvikaisista teoista edes vankeuteen, saatikka kuolemantuomioihin?

   Älä edes vastaa, molemmat tiedämme jo vastauksen…

   • Tiettävästi en ole ilmaissut kantaani mihinkään esittämääsi. Olet paitsi anonyymi solvaaja myös ajatustenlukija.
    En ole pasifisti, mutta olen sillä kannalla, että useimmat sodat olisi voitu välttää juuri toteamasi niiden raakuuden välltämiseksi. Kuten esim. Suomen käymät sodat, sisällissota mukaan lukien. Kuten myös Afghanistanin sodat 80-luvulla ja 2000-luvulla.

    Yhdysvaltoja ei kukaan ole uhannut Japanin pommitusten jälkeen, eikä sillä ole puolustusta esittää yhdellekään sodalle 1945 jälkeen. Ja mitä Saksaan kohdistuneeseen tarpeettomaan tuhoon tulee niin länsivallat lienevät aiheuttaneet pääosan siitä, Dresdenin ja Hampurin pommittamisella. Kukaan ei voi puolustella siviileihin kohdistuneita raakuuksia, oli tekijä kuka tahansa osapuoli.

    Ja koska näytät luulevan että My Lai oli poikkeustapaus, tutustu Nick Tursen tutkimukseen ”Tappakaa kaikki mikä liikkuu” tai Henry Kissingerin ohjeeseen: ”en ymmärrä etteikö neljännen luokan vallalla olisi katkeamispistettä”. My Lain komentaja Calley vapautettiin ja muutenkin oikeustoimet ovat kohdistuneet alaportaan tekijöihin jotta huomio on saatu pois poliittisista päättäjistä ja kenraalikunnasta.

    • En ole noin sanonut, vääristelet kommenttieni sisältöä!
     Mitenhän Suomi olisi muka talvisodan välttänyt?
     Kukka kädessä rajalle seisoen positiivisten ajatusten kanssako?

     Korean sota, sekä Vietnamin sota olivat molemmat täysin laillisia sotia, joissa aloittaja oli joku muu, kuin Yhdysvallat itse. Heidät pyydettiin apuun kommunistien aloitettua hyökkäykset ensiksi. Toteutus oli tosin varsin surkeaa helvetin monista syistä johtuen, ja tuo hätiköiminen ja osaamattomuus typerien päätöksien kanssa juurinkin aiheutti valtavasti turhia siviilikuolemia. Hyvä esimerkki näistä esim. päätös Kissingerin mukaan pommittaa naapurimaiden puolelle, tässä kuoli helvetisti siviilejä turhaan!

     Lisäksi myös selviä sotarikoksia tapahtui, mutta niihin syyllistyivät molemmat osapuolet.

     • Suomen historiasta löytynee vain kaksi ja puoli valtiojohtajaa, jotka eivät ole olleet russofobeja, Mannerheim ja Paasikivi. Puolikas on Kekkonen jota Paasikivi pääsi neuvomaan. Mannerheim ja Paasikivi olivat neuvottelujen jatkamisen kannalla 1939. Miten siinä olisi käynyt, emme voi tietää.

      Suurvaltojen mielestä kaikki sodat ovat laillisia. Varsinkin jos kuten Barack Obama on sitä mieltä että maa on muiden yläpuolella, exceptional. Tässä hän kulkee Aatu Itävaltalaisen jalanjälkiä. Yhdysvallat ei kuitenkaan 1945 jälkeen ole käynyt ainuttakaan puolustussotaa, vain hyökkäyssotia, kaikki turhia ja pohjattoman tuhoisia.

     • Ei kannattaisi edes huomioida paatostasi, sillä sanonta neuvoo ”ettei kannata lähteä kaljupään kanssa tukkanuottasille, eikä…………….”, mutta kun sitä ”talvisodan ihmettä” jauhetaan kuin väistämättömänä ilmiönä jonka syntyyn olisi vaan Neuvostoliitto syyllinen, niin pitäisi jo näinkin pitkän ajan kuluttua pystyä olemaan realisti ja myöntämään se totuus, että Suomen politiikka Itsenäisyytemme alusta alkaen on ollut juuri tämmöiseen konfliktiin johdannainen, aivan kuin ovat nämä maamme viimeiset vuosikymmenetkin olleet mitätöiden sen naapurien välisen ystävyyden ja luottamuksen jonka Paasikivi ja Kekkonen rakensivat.

     • Russofobi, homofobi, islamofobi…ja mitä termejä vielä nämä uuskommarit vielä keksivätkään hiljentääkseen kriittiset äänet, sekä viedäkseen kansalaisilta sananvapauden!

      Neuvotteluita oli mahdoton jatkaa ryssän hyökättyä Suomeen, vaikka meillä oli voimassa oleva hyökkäämättömyyssopimus! Näin vähän heihin oli luottaminen..
      Alueluovutuksiin taas oli mahdoton suostua, koska ne olisivat tehneet Suomen täysin suojattomaksi, helpottaneet hyökkäystä Suomeen liian paljon.

      Tänä päivänä asia tiedetään jo täysin varmana, Suomi ei mahtanut talvisodalle yhtään mitään!

     • Voi herranen aika, Musta Paavi! Taasko meitä lyödään!?; eli viimeisenä keinona turvaudut säälipisteidet keruuseen.

      Russofobeja ei suomalaisessa mediakentässä uhkaa minkäänlainen sananvapauden puute tai menetys. Päinvastoin, se on ylisuojeltu laji erityisesti valtamediassa.

      Russofobian pääideologin paikkaa tavoittelee mm. joensuulainen valkokaulusskinhead Rysky Riiheläinen, jonka kolumnit löytyvät näköalapaikoilta sekä Ylen että Hesarin tarjonnassa. Ryskyhän on itsensä Sauli Niinistön nosto takavuosien kesäbileistään.

      Muitakin russofobimegafoneja löytyy runsain mitoin; Arja Paananen, Jarmo Mäkelä, jne mikrosenttareista puhumattakaan.

      Näitä Vastavalkeen eksyneitä russofobeja pidän lähinnä infosodanjohdon lähettäminä päivystävinä provokaattoreina. Heihin soveltuu mainiosti vanha vitsi:

      Maalaistalossa oli kuollut vanhaemäntä ja naapurista oli varastettu polkupyörä. Pappi meni viemään surunvalitteluja. Meni vahingossa väärään taloon ja esitti osanottonsa. Siihen isäntä tuumasi: no eipä tuo mitään, vaikka olisivathan sillä voineet vielä poikaset harjoitella.

      Eli Musta Paavi ja hengenheimolaisensa ovat lähinnä kevyitä harjoitusvastustajia älykkäille kommentoijillemme. Voisivat silti siistiä kielenkäyttöään ja lopettaa ryssittely ja solvaamiset; ne johtavat Vastavalkeassakin ennen pitkää ulossulkemiseen. Siitä voi sitten riekkua vapaasti valtamedian puolella.

     • Korkki kiinni Tauno!
      Sinun itsesi tässä pitäisi kielenkäyttöä siivota, sinä herjaat ja nimittelet toisia tavalla, joka voi johtaa jonkun herkkänahkaisen(en puhu itsestäni) kunnianloukkaussyytteen nostamiseen sinua kohtaan.

      Itse käytän sanaa ”ryssä” kuvaamaan 2. maailmansodan aikaista rikollista hyökkääjävaltiota: Kommunistista, totalitaristista paskavaltiota Neuvostoliittoa. Siinä ei ole mitään väärää.
      Nyky Venäjää en ole kertaakaan kutsunut siksi, kuten itsekin tiedät, jos selvinpäiten kommenttejani luet!?

      Tuo mainitsemasi ”kevyenä harjoitusvastuksena” oleminen on kyllä kantanut tähän päivään asti aika pitkälle sanoisin. Joka kerta käy sama homma, kun argumentit loppuvat kesken, käydään henkilökohtaisuuksiin ja aletaan vittuilemaan!
      No, mulle joka tapauksessa ihan sama, olen tottunut kovaan puheeseen ja väittelyyn. Enkä ole haastamassa ketään oikeuteen, vaikka törkeyksiä tulisikin.

     • Kiitos hilpeästä mielleyhtymistä: Oulun käräjäoikeuden istunto Kunnianloukkausasia Nimimerkki Musta Paavi vastaan Tauno O. Mehtälä. Unohdat rääpäle, että et edes uskalla kirjoittaa omalla nimelläsi.

      Myös herjojasi jakelet nimimerkin suojissa. Siltä osin kannattaa huomata, että myös nimimerkkikirjoittelusta voi joutua oikeudelliseen vastuuseen.

      Tämänkertaisen herjasi ”Korkki kiinni Tauno!” osalta vetoan vanhemman sisareni lahjomattomaan arvioon: Taunon (ainoa?) hyvä puoli on, ettei hän juo alkoholia. Monenlaista muuta sydämentykytystä olen toki aiheuttanut alunperin 12-henkiselle sisarusparvelleni.

      Tapasi herjatakin on tyypillinen pelkurin tapa, eli ”annat ymmärtää”. Enempään sinusta ei ole.

      Russofobi ei ole haukkumasana. Teemasta on tehty ainakin yksi väitöskirjakin, ja mm. Matti Klinge on käsitellyt sitä esseissään. Russofobi on arvio kohteen ajattelusta ja muusta toiminnasta. Sen osuvuutta tässä yhteydessä voivat lukijat arvioida.

      Ryssä-sanaa ei käytetä sivistyneessä kielenkäytössä. Jopa valtamedia on ohjeistanut sen käytön välttämistä. Tässä asiassa ei vaihtoehtomedialla ole syytä olla eri mieltä.

      Kuten olen todennut, CIA-oppaat ovat kohdallasi tarkassa käytössä. Se ei tee sinusta vielä minkään sortin asiantuntija, vaan pelkän asiaasi fanaattisesti sitoutuneen propagandistin ja trollin. Ainoaksi arvailtavaksi asiaksi jää, minkä trollitehtaan palkkalistoilla olet. Tuskin sentään Ulkopoliittisen instituutin tai Euroopan kyberkeskuksen…? Niissä on sentään kertaluokkaa sivistyneempää väkeä.

      Eli Musta Paavi: ryssittely pois, herjaukset pois ja ylimääräiset kirosanat pois. Tämä on vastaavan toimittajan ensimmäinen virallinen huomautus. Seuraava on varoitus ja sitä seuraava on sivustolta poissulkeminen.

     • Kehoitus ”korkki kiinni” ei ole herjausta, varsinkin, kun ottaa huomioon vastauskommenttisi kellon ajan, ja kommentin sekopäisen sisällön!

      Sen sijaan toisten nimitteleminen ”rääpäleiksi”, ”valkokaulusskinheadiksi”, tai CIA-propagandisteiksi on kylläkin herjaamista ja kunnianloukkaamista.

      Ryssä sana ei ehkä kuulu sivistyneeseen kielenkäyttöön, mutta on silti varsin osuva puhekielen ilmaisu kommunistiselle, totalitaristiselle diktatuurille ja paskavaltiolle Neuvostoliitolle!

      Tuohon mainitsemaasi ”sivistykseen” ei kuulu myöskään kommunistisen, törkeän sotapropan levittäminen, tyyliin: ”Suomi aloitti talvisodan”, tai Suomi oli syypää talvisotaan” ym..
      EIKÄ KUULU MYÖSKÄÄN ERIMIELTÄ OLEVIEN KOMMENTOIJIEN NIMITTELY!

      Sulje minun puolestani ihan rauhassa, voin tulla uudella IP-osoitteella, nimimerkillä ja sähköpostilla tänne vaikka 100 kertaa viikossa, ja siihen ei itse ”Tauno the CIA Mehtälä” mahda yhtään mitään!

 10. ”Stubb haastattelee Hillary Clintonia”. Milloinkohan haastattelu tehtiin ja olikohan kyseessä entinen ulkoministeri Clinton vaiko hänen body dubble ?

  x22 report on kovasti deepstaten youtube- sensuroinnissa, ovat tehneet jopa oman x22 reportinsa jossa tekstityksessä kaikki on orwellilaisittain käännetty ylösalaisin.

  Siksi tässä saksaksi aitoa x 22 reporttia
  https://qlobal-change.blogspot.com/search/label/X22%20Report

 11. Järisyttävä
  Trumpin lakimiesten lehdistötilaisuus: Sukellus vaalipetosten syvyyksiin vuonna 2020 | UMV-Raportti

  Alkuun todettakoon jotain äärimmäisen simppeliä: Yhdysvaltain presidentinvaalit on varastettu. Sitä ei tiedetä, kuka ne on varastanut, vaikka selvää on, että Biden siitä hyötyy, mutta varastettu ne on, silti. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.
  … Yhteiskunnan loppu
  Tämä on yhteiskunnan loppu. Jos kukaan ei voi luottaa enää mihinkään, mitä joku toinen sanoo edes valalle mentyään, läntinen sivistys kuoli vuonna 2020. Tuomioistuimet ovat lähteneet hajotustyöhön mukaan.
  https://mvlehti.net/2020/11/20/jarisyttava-trumpin-lakimiesten-lehdistotilaisuus-sukellus-vaalipetosten-syvyyksiin-vuonna-2020-umv-raportti/

  Taitaa mennä koko läntinen kulttuuri nyt polvilleen …’ kakkanen loppu’ häämöttää

 12. USA: n vaalit ja lopputulos koskevat koko maailmaa, myös Suomea. A battle of battles on käynnissä eikä vain Yhdysvalloissa

  Poikkeuslaki ( Ermächtigungsgesetz), jolla ei ole minkäänlaista määräaikaa, vietiin juuri läpi nopeutetussa järjestyksessä Saksan parlamentissa. Presidentti Steinmeier on jo allekirjoittanut lain. Voidaanko jälleen puhua natsi- Saksasta? Merkelin hallitus vastaa , lakia Berliinissä vastustavien mielenosoittajien natsisyytöksiin vain että me määritämme sen, kuka on natsi.
  ( Salaliittoteoriaako seuraava vain on: Hitler pakeni Eva Braunin kanssa Etelä- Amerikkaan ja heidän tyttärensä Ann meni naimisiin mustaihoisen miehen , Barack Obaman isän kanssa. Hitlerillä oli myös kolme muuta tytärtä joista yksi on Angela Merkelin äiti. Muita Hitlerin lapsenlapsia olisivat Theresa May ja nykyinen Liettuan naispääministeri (? ) Näin kerrotaan ja esitetään kuvia kyseisistä henkilöistä salaliittoteoria- sivustolla conspiracy. com

  Jos tuo salaliittoteoria on totta, natsi- Saksa-nimitys ei olisi kaukaa haettu. Niin kutsuttu NWO: nkin jotkut kääntävät Nazi World Orderiksi.

  Argentiinassa kansa on pannut sikäläisen NWO- hallituksen polvilleen ja hallitus peruikin Lockdownin.

  Tällaisessako NWO : ssako Suomen päättäjät ovat mukana? Stubbin Clinton haastattelu paljasti , ellei joku muutoin uskonut, Suomen johdon kallistumisen ”natsimaailmanjärjestykseen”, sirut, geenirokotteet, eristäminen jne..

  Pientä toivonkipinää saa informaatiosta, etteivät ainakaan kaikki Suomen terveydenhoitohenkilöstöstä suostuisi rokotettavaksi. EU ja USA ovat päättäneet
  etteivät rokotteiden kehittäjät, lääkefirmat ole vastuussa rokotevaurioista. Kun koronarokote on vielä ilmainen, kenellä mahtaa olla vastuu rokotevaurioista?

  • Kyllä tästä isompi sota ja vääntö tulee kuin miltä aluksi vaikutti. Valtamedian ja some-jättien asettama radiohiljaisuus vaalivilpin suhteen ei voi pitää loputtomiin ja paniikki sillä puolella alkaa kasvaa. Mutta en usko, että globalistipuoli tulee koskaan tunnustamaan Trumpin presidenttiyttä. He luottavat covid-resettinsä voimaan. Koronassa kansan valitsema edustuksellinen hallinto on ainakin tilapäisesti lyöty globalististen oligarkkien ja korporaatioiden edustajien toimesta. Terveysteknokraatit, kuten USA:ssa Dr. Anthony Fauci, ovat päässeet tilapäisesti valtaan. Korporaatiot ovat aikeissa valvoa koronan myötä asetettavia uusia sääntöjä ja toteuttaa valvontamekanismeja, kuten terveyspassia. Korporaatiot haluavat siis toimia uuden järjestyksen poliiseina. Myös edustuksellinen valta on useissa maissa lähtenyt mukaan vahvistamaan korporaatioiden valtaa, kuten Saksan korporaatiofasistinen tyranni Angela Merkel tai Englannissa brexitin nosteella valtaan livahtanut Boris Jonson. Jopa Suomessa Sanna Marin on houraillut terveyspassista eli nimellisesti demokraattisesti valittu hallintomme on tiukasti korporaatioiden hyppysissä. Eivät edes perussuomalaiset halua nousta tätä asetelmaa vastaan, vaan ovat innokkaasti lisäämässä kansainvälisten korporaatioiden ja pankkikartellin valtaa tukiessaan mahdollisimman rankkoja koronatoimia (tosin persut itkevät nyt krokotiilinkyyneleitä, kun maksun aika toimista on tulossa eteen).

   Vaikka ei Trumpista pitäisikään, niin juuri nyt on pakko kannattaa hänen ja kumppaniensa taistelua edustuksellisen demokratian ja kansalaisten perusoikeuksien puolesta. Jos tämä taistelu hävitään, on demokratia länsimaissa lopullisesti kuopattu ja sen jälkeen olemme puhtaasti korporaatioiden ”henkilöstöhallinnon” alaisia vailla mitään poliittisia oikeuksia. On surullista nähdä, kuinka monet suomalaiset on ohjattu tässä taistelussa väärälle puolelle valhemediamme avulla.

   • Näyttää nyt henk.kohtaisesti katsottuna vaalit menevän pääpiirteittäin näin, ääntenlaskenta koneet oli ohjelmoitu antamaan Bidenille n.3% enemmän ääniä, jos nämä oli Trumpilta pois niin 6%.
    Esim Frankfurtiin oli jäljitetty palvelin, joka oli asetettu tähän tarkoitukseen ja joka on takavarikoitu erikoisoperaatiossa.

    Laskentayönä huomattiin, ettei tämäkään riitä vaan vaa’ankieli osavaltioissa oli suoritettava vielä kiireessä toteutettu posti- & muiden äänien huijausoperaatio,joka oli niin tökerö, että vain täysi idiootti uskoo sen.
    Sitten Biden julistettiin voittajaksi ja häntä riennettiin nopeasti onnittelemaan ja Trumpia yritettiin painostaa myöntämään tappionsa, kuten asiaan kuuluu.

    Tälläkin hetkellä kaiki USAn päämediat, nyt FOX:n mukaanluettuna on kääntäneet selkänsä Trumpille ja hänen lakitiimiltään penätään todisteita, että niitä päästäisiin jauhamaan murskaksi mediassa, mutta niitä kaikkia ei kerrota sen vuoksi, koska ne on juurikin oikeudenkäyntejä varten ja julkisuus voisi heikentää oikeudellisia mahdollisuuksia, lisäksi todistajia voidaan uhkailla.. tai pahempaa?
    Trump taas on vetäytynyt vähän taaemmas ja on antanut lakitiiminsä hoitaa asiaa.

    Kirjoitin nyt vain vaaleista ja sen jälkeisistä tapahtumista, esim. lehdistön,ihmisryhmien, television ja varsinkin sosiaalisen median toimiin ennen vaaleja en ota nyt kantaa.

    Itse perustan näkemykseni lukuihin, näin itse miten CNN livessä Bidenille tuli ääniä, oliko
    n. 13 000kpl, mutta ratkaisevin oli, kun Trumpilta lähti samaan aikaan ääniä, ei niin voi tapahtua. CNN toimittaja kaksikkoa ei oltu myöskään valmennettu tilanteeseen.
    Lisäksi näitä matemaattisesti poikeavia kaavioita löytyy eri puolelta verkkoa, pystysuoria nousuja Bidenille ja taisi olla vielä ensimmäiset vaalit, jonka äänestyskäyttäytyminen ei noudattanut Bendfordin- lakia?

    Toinen on sitten äänestysaktiivisuus, viime vaaleissa taisi olla yht. noin 105milj. ääntä, nyt on ainakin 40milj. enemmän ja vielä sen eduksi, joka ei kampanjoinut ja/tai hänen tilaisuuksissaan ei ollut ketään.
    Enkä niin perusta Trumpista, mutta noin törkeä huijaus ei saisi mennä läpi, lisäksi Trump ei aloittanut yhtään sotaa.🤔🙂

    • Nythän on käynnissä suuri maailmanlaajuinen INFORMAATIO-sota. Trumpin joukot taistelevat deepstatea vastaan pääasiassa sen aseilla. Mutta Trumpin tiimi on myös asettanut jalkamiinoja ” ja asettaa edelleen jotta saadaan nopeammin ” saalis” kerättyä todistusaineistoksi oikeusasteisiin.

     Sosiaalisten medioiden twitterin, googlen ja facebookin edustajia on jo kuulusteltu senaatissa ja heidän ”lausuntojaan ”tai ei lausuntojaan tullaan käyttämään myöhemmin heitä vastaan. Trumpin executive order (2018) koskee niin ulkovaltoja kuin muitakin tahoja ( maanpetossyyte)jotka ovat yrittäneet vaikuttaa USA : vaaleihin .

     ”Enkä niin perusta Trumpista”. On niitä muitakin jotka eivät perusta. Yhdysvalloissa sanotaan olevan n. 75 miljoonaa Trump-kannattajaa,jotka huutavat Trumpille
     I love you, toinen mokoma kyllä sanoo I hate you.

     Liekö totta informaatio, että Frankfurtin serverin mukaan myöhään vaali- iltana ääntenlaskenta osoitti Trumpille 400 ja Bidenille 170 valitsijamiestä, jolloin demokraatit pysäyttivät laskennan ja aamulla luvut olivatkin ylösalaisin.

     Trumpin asianajajatiimiin kuuluvan Giulianin ( New Yorkin entinen pormestari) mukaan nyt on jo kerätty 8 eri kategoriaa perusteluja todisteineen syytteen viemiseksi korkeimpaan oikeuteen.

     Väistyykö Yhdysvaltain ylivalta- kysymykseen voisi vastata , väistyy Trumpin johdolla.

     Deepstatekö luovuttaisi? Bill Gates säätiö jakaa jatkuvasti rahaa sotapropagandaan. Saksassa korona alkaa olla jo huononeva valhe ja nyt Drosten kaupitteleekin kansalle seuraavaa kuolemanvakavaa mers-pandemiaa. Kaiken kaikkiaan ”heillä” kuuluu olevan 40 eri pandemiaa.

     Trump toimii kuten toimii tässä informaatio- tai kybersodassa ,jossa tärkeintä on saada kansa puolelleen. Ei kansa usko Trumpia eikä demokraatteja vaan kansan on itse havaittava ja ymmärrettävä mitä tapahtuu. Kuka huijaa ketä ja kuka tuleekin itse huijatuksi. Näin hyvää realistista elokuvaa ei Hollywoodkaan saanut aikaiseksi.

     • Jolle: Kiitos hyvästä ja täydentävästä kommentista.

      Tuo unohtui kokonaan mainita, että siellä on menossa tiukat senaatin kuulustelut SoMe jättejä vastaan.
      Tarkoitin sillä, ”en perusta niin Trumpista”, että seuraan tätä prosessina, mitä kaikkia keinoja käytetään suuren yleisön mielipiteen muokkaukseen ja tuon vaalivilpin osalta eri tekniikoita.
      Trump oli/on hyvä presidentti, jos vaivaitui katsomaan, mitä hän oikeasti sanoi ja teki, eikä niitä usein asiayhteyksistä irroitettuja ”onelainereita”, hokemia, sekä suoraa pilkkaa.

      Täyttä informaatiosotaahan tämä on ollut yli neljä vuotta, ainut asia mikä hämmästyttää on, että miten ihmiset ei edes suostu uskomaan puolueetonta tietoa vaan suu vaahdossa puolustavat valheita, vaikka heillä ei olisi edes omaa intressiä vaaleihin.
      Onneksi on vaihtoehtomedia, muutama viikko ennen vaaleja entisestään kiihtynyt sensuuri paljasti myös paljon, missä mennään.

      ”Liekö totta informaatio, että Frankfurtin serverin mukaan myöhään vaali- iltana ääntenlaskenta osoitti Trumpille 400 ja Bidenille 170 valitsijamiestä, jolloin demokraatit pysäyttivät laskennan ja aamulla luvut olivatkin ylösalaisin.”

      Tuosta en tienytkään, päässyt livahtamaan ohi, vaikka eräänlainen uutisfriikki olenkin. Yritän ottaa selvää.
      Itse olen pitänyt ”kulminaatiopisteenä” Floridan menemistä Trumpille, demokraatit ehkä huomasi, että heidän perushuijaus keino ei riitä ja sitä kiihdytettiin vaihtuvilla metodeilla ja menestyksellä, samalla jouduttiin laskemaan suojausta.

      Mitä Deep Stateen tulee niin sitä ei pitäisi ikinä aliarvioida missään olosuhteissa, niille instansseille me olemme roskaa ja jokin 3. maailmansodan aloittaminen ydinaseineen ei tuottaisi heille minkäänlaisia moraalisia vaikeuksia.

      Toisena haluaisin vielä sanoa, että olemme poliittisen historian suurimman skandaalin äärellä, on ollut jo se ”V1” hetki, jossa ihmisten olisi enemmistönä, luotettavien johtajien avustuksella katkaistava tämä kehitys.
      Enkä nyt tarkoita väkivaltaa, ainakaan tarpeetonta.

      Lopullisten jälkien uskon johtavan Kiinaan?

 13. An Epitaph for the West — Muistokirjoitus Lännelle
  Yhdysvallat hallitsi 1900-lukua neljästä pääasiallisesta syystä. Sen valmistuskapasiteetti ylitti huomattavasti kenenkään muun; ehkä dramaattisin esimerkki oli sen upea tuotanto toisessa maailmansodassa, kun se esimerkiksi valmisti 300 000 lentokonetta, kaksi kertaa enemmän kuin mikään muu maa.
  Sen kekseliäisyys oli myös valtava: … USA oli tärkeä lukuisille maailmaa muuttaville innovaatioille. Kolmanneksi, toisin kuin useimmat muut kuin anglosfääriset maat, se oli poliittisesti vakaa: jopa suuren laman paineissa sen poliittinen järjestelmä piti. Lopulta ”American Dream”: lla oli riittävä pohja millä houkutella.
  Mutta mitä on jäljellä näistä neljästä? Suuri osa (suurin osa?) sen valmistuksesta on ulkoistettu Kiinaan. Mitä amerikkalaista kekseliäisyyttä on jäljellä?…. Poliittisen vakauden osalta puolet väestöstä pitää tunkeilijana sitä, joka istuu Valkoisessa talossa tammikuun 2021 lopussa. Sillä on seurauksia kadulla. Amerikkalainen unelma siitä, että lapsillesi on joka mittakaavassa parempi tulevaisuus kuin sinulla, on romahtanut: maksamattomat velat ja nollatuntisopimukset musertavat lapset ja he piiloutuvat kellariisi. Ja kuten länsimaiden johtajan, niin se menee myös muiden länsimaiden kanssa. Näkymät ovat heikot, epävakaat ja epätoivoiset.
  Miten se tapahtui? Syitä on monia, mutta pääsyy ovat sodat ja menot. Liian paljon sotaa: nousun aikana sodat olivat hyviä lännelle, mutta se ei enää voita niitä eikä ole menettänyt tapojaan. Liikaa menoja, jotka johtavat liikaan velkaan: investointivelka on kannattavaa, mutta kulutusvelka ei.
  Lyhyesti sanottuna länsi on menettänyt elinvoimansa.
  Lisää linkistä
  https://www.strategic-culture.org/news/2020/11/20/an-epitaph-for-the-west/

  Tuohon tekee mieli lisätä että kun/jos Biden pääsee valtaan niin kaikki vain pahenee eikä Trumpikaan pysty tekemään mitään oleellista asian korjaamiseksi koska ’protokollamiehet’ hääräävät taustalla.

  • Viisas vaikenee, sanotaan. Tässä tilanteessa se varmaan oli paikallaan. Toisin kuin Niinistö Putin ei lähtenyt päätä pahkaa heti onnittelemaan Bideniä vaan vasta myöhemmin … ja sillä varauksella että vaalitulos jää voimaan.
   Sama kai se on kumpi siellä on vallassa, Venäjää kuitenkin saarretaan kun ’protokolla-mafia’ määrää.

  • Putin kyllä tietää että ulkovallat, jotka vaikuttavat tai yrittävät vaikuttaa USA:n vaaleihin joutuvat Trumpin executive orderin (2018) nojalla vastuuseen. Mustalta gitmolistalta löytyvät myös sosiaalisten medioiden omistajat Mark Zuckeberg jne..Sosiaaliset mediat tulevat vielä lisäämään Trumppia koskevan positiivisen informaation sensurointia ja jossakin vaiheessa odotetaan jopa internetin pimennystä.Tulenkantaja taisi mainita siitä Trumpin uudesta kansankanavasta.

 14. Näyttää ilmeiseltä, että Vv:n sivustoa häiritään ja hämätään väärillä tiedoilla ja valeuutisilla. Taustalla lienevät rapparit ja muut maansa myyneet tahot. Likaisen työn tekee oppimaton duunariporras. Toivottavasti päätoimittajan pinna ei pala, sillä siihen kai pyritään.

 15. Pirak ja muut kanssakeskustelijat

  Ei ole syytä huoleen; minun pinnani ei pienistä pala. Puolivuosisatainen, aika-ajoin hyvinkin aktiivinen poliittinen debatointini on opettanut katselemaan analyyttisesti ja kaikessa rauhassa vastapuolen sanomisia ja niiden taustalla olevia ilmeisiä lähteitä.

  70-luvulla taistolaisilla oli tapana kierrättää samaa perusprujua eri medioissa ja tilaisuuksissa eri nimin ja nimimerkein. Näin luotiin vaikutelmaa laajasta joukkoliikkeestä. Näin toimii tämä tämänpäiväinen räyhäporukka nytkin. Tämänkin ketjun (ainakin) kolme nimimerkkiä viestii samasta IP-osoitteesta. Tiedoksi vaan, että en ole kauhuissani tämän suunnattoman joukkopaineen edessä. Päinvastoin, se pakkaa naurattamaan.

  70-luvun taistolaisuus nojasi neuvostototalitarismiin, tämän päivän natottajat nojaavat Yhdysvaltain hallitsevaan sotilaalliseen asemaan. Kummatkin ovat luonteeltaan autoritäärisiä, totalitaristisia ja sananvapauden vastaisia. He vaativat itselleen sananvapautta, mutta ovat välittömästi valmiita kieltämään sen muilta valtaan päästyään. Tämähän näkyy jo mediavaltaan päässeessä valtamediassamme, joka on kaiken aikaa kaventanut kansalaisten sananvapautta.

  Olen aiemminkin sanonut ottavani vapauden kutsua idiootteja idiooteiksi. Vastapainoksi sallin itseenio kohdistuvan kovankin sanomisen. Tämä sallivuus ei kuitenkaan ulotu muihin kanssakeskustelijoihin kohdistettuun herjaamiseen; siinä vallitsee nollatoleranssi. Suomen sananvapauslaki antaa minulle julkaisun vastaavana toimittajana tähän täyden vallan.

  Käyttämäni ilmaisut ovat perusteltuja; rääpäle on sellainen joka ei tohdi esiintyä omalla nimellään ja joka suoltaa yksisilmäistä propagandaansa ja trollaa, jne.

  Teen usein töitä öiseen aikaan, ja vieläpä aina ilman piristeitä. Tämä on jäännettä ajoilta, jolloin toimin vielä yrittäjänä ja pitkäjänteisempi harkinta täytyi rauhoittaa yöaikaan. Nyt hyödynnän tätä tapaani lukemalla öisin julkaisujemme kommentteja, ja saatan jopa vastatakin niihin.

  Olen sanaillut näillä samoilla periaatteilla puolisen vuosisataa. En ole saanut vielä ensimmäistäkään haastetta kunnianloukkauksesta; odotan sellaista suurella mielenkiinnolla.

   • Monetkaan nimimerkillä kirjoittajat eivät trollaa, vaan esittävät asiansa ja mielipiteensä asiallisesti ja kiihkottomasti.

    Itse olen kirjoittanut aina omalla nimelläni, ja suosittelen samaa tapaa muillekin. Ymmärrän toki, että monilla on vaikeuksia omasta työstään johtuen uskaltautua oman nimen käyttöön. Erityisesti tämä koskee puolustusvoimien palveluksessa olevia; natottavaan kenraalikuntaan ovat monet perin kyllästyneitä, mutta eivät tohdi julkisesti esittää omaa kantaansa.

    • Juu, juu ilman muuta, jokainen, joka ei niele Vastavalkean punikkipropagandaa ja sotiemme veteraanien ja lottien muiston päälle kuseskelua, on ilman muuta trolli, kiihkoilija, tai vähintään CIA agentti!

  • > Tämänkin ketjun (ainakin) kolme
   > nimimerkkiä viestii samasta IP-osoitteesta.

   Tuo on osoitus tällä sivustolla käytävän keskustelun merkittävyydestä. Ovathan nuo trollausresurssit pois jostainmuualta.

  • Niin, kirjoitin sinulle vastauksen hieman tuunatulla nimimerkillä ”Mustaakin mustempi paavi”, sen normi ”musta Paavin” sijaan!
   Toinen harvoin käyttämäni nimimerkki, jolla olen vain kerran tässä ketjussa osallistunut on tuo ”BÖRJE”.
   Näin siis tämän ainoan kerran on mukana kolme nimimerkkiä samasta IP:stä!
   Se ei tee minusta trollia, eikä mitään muutakaan epäilyttävää, jos siltä tuntuu, vika on omassa korvienvälissäsi…

 16. Onnittelen Non-Human Force’a erinomaisen osuvasta nimimerkkivalinnasta.

  Nykytermein ilmaistuna kyseessä on kalmanhajuinen identiteettivarkaus, jossa pieni äärioikeistolainen joukko ryöstää isänmaallisten edesmenneiden veteraanien eli suomalaissotilaiden identiteetin, muuttaa sen natsimieliseksi russofobijoukoksi ja on komentamassa sitä aavearmeijaa uudelleen sotimaan Venäjää vastaan. Tämä veteraaneihimme kohdistuva identiteettivarkaus on todellista rienaavaa tanssia veteraanien haudoilla — eli häpäisyä.

  Suomalaisten isänmaallisten veteraanien asenne sotaan oli torjuva; heille riitti se vuosien kokemus juoksuhaudoissa. Vakuutuin tästä hyvin monissa tapaamisissani veteraanien kanssa, joissa sekä yksin että kuoron osana sain kunnian laulaa heille Veteraanien iltahuudon. Kuin myös saatellessani heitä viimeiselle matkalleen.

  Tätä sodanvastaisuutta osoittaa vakuuttavasti myös Suomen Nato-jäsenyyden vastustuksen suuri määrä (vastustaa 60+ %, kannattaa 20- %). Tilanne on pysynyt tältä osin pitkään vakaana (ja oikeastaan vastustus on pikemminkin kasvanut) vaikka valtamedia on vuosikymmeniä manipuloinut väestöä jäsenyyden kannalle. Sodanvastaisuus on valunut nuorempiin sukupolviin; tätä ei olisi tapahtunut jos olemassa olisi ollut merkittävä sotaahautova veteraaniväestö.

  Näiden täällä melskaavien veteraanit lienevät niitä natsi-Saksan puolesta ideologisesti virittyneitä sotilaita, joista moni pakeni Amerikkaan sodan jälkeen. Sinnehän kokoontui edustava joukko natseja eri puolilta Eurooppaa, mm. Ukrainasta. Tätä näkemystä tukee sekin, että monet suomalaisia somessa sotaan houkuttelevista on ulkomaalaistaustaisia revansisteja. Tätä joukkoa CIA on määrätietoisesti hyödyntänyt.

  Itse artikkelin teemaan liittyen sanoisin, ettei tämä joukko edes ohuen ohuiksi broilereiksi (alkuperämaa USA) siivutettuna ja uhkausten mukaisesti monituhatpäisiksi nimimerkeiksi monistettuna kykene estämään Yhdysvaltain ajautumista oman politiikkansa seurauksena marginaaliin ja kansainvälisen hyljeksinnän kohteeksi.

  Tarkentaisin vielä vääristeltyä omaa näkemystä: en usko että edes CIA alentuu niin alas että palkkaa näitä rääpäleitä agenteikseen. Heidän osansa on toimia ideologisesti motivoituneina trolleina ja disinformaation välittäjinä, eli lyhyesti ilmaistuna ”hyödyllisinä idiootteina”.

  • Juu, juu mahdoitko kertoa tapaamillesi sotaveteraaneille, millaisen epäisänmaallisen kommarisontaluukun päätoimittelija olet?
   Kerroitko heille, että täällä on julkaistu vuosien aikana lukuisia kirjoituksia, joissa heidän muistoaan on törkeästi häpäisty ja loukattu?

   Jos olisivat tienneet, olisivat varmasti sylkeneet silmille sinua!
   Olet sinä oksettava ja häpeämätön vanha ukko.

   • Heh hehe, Tauno – Non Human Force 6-0. Tauno, älä kiusaa poloista, näethän, että kyseessä on sairas ihminen, joka on todennäköisesti koronan takia juuttunut mielenterveyspalvelujonoon.

 17. ”Suomalaisten isänmaallisten veteraanien asenne sotaan oli torjuva; heille riitti se vuosien kokemus juoksuhaudoissa.”

  Juuri näin.
  Sodalla karaistunut kansa puhalsi yhteen hiileen tavoitteenaan Isänmaan jälleen rakennus ja rauhan lujittaminen periaatteella, ei koskaan enään sotaa ja lapset kasvatettiin työteliäisiksi vanhempiaan kunnioittaviksi joille myös koulussakin kuri pidettiin, se kantoi hedelmän josta hyvästä ajasta kansamme sai nauttia tuonne 1980 luvun lopuun saakka.
  Sodan jälkeen politiikka oli todellista voimmien koetusta eri arvomaailmoiden välillä, ei se ollut tätä nykypäivän ”sopulointia” jossa käytännössä Eduskunta istuu vain Brysselin marionettina ja puolueita ei eroita toisistaan kuin vaan vaalipropakandastaan, ei… sen aikainen karaistunut kansa ei olisi sallinut Eduskunnalta tämmöistä alennustilaa, se olisi vaikka paljain käsin kantanut tämmöiset s……t! ulos.
  Mutta silloin olikin vaan NAISIA ja MIEHIÄ, mutta nyt on kaikki toisin, elikkä vanha sanonta, niin makaat kuin petaatkin sivuaa näiden ”viisautta”.

  • Tottakai oli torjuva, olivathan he nähneet mitä helvettiä sota oli ryssän hyökätessä rikollisesti
   maamme kimppuun!

   Tuota sodanvastaisuutta on kuitenkin turha yrittää laittaa minkäänlaiseen punikki-ideologiaan kuuluvaksi, veteraanit suurelta osin vihasivat kommunisteja ja ryssiä yleensäkin!

   Ja täysin syystä, olivathan he nähneet bolsujen raiskariarmeijan teot käytännössä…

   • Saat jatkaa omaa pakkomielle saastaasi ja rypeä siinä loputtomiin minun puolestani.
    En avaa enään Vastavalkean sivustoja joku raja pitää olla.
    Huvittaa vaan tämä jatkuva kansan koulutus jonka anti kohoaa näinkin korkean ”sivistystasoon”, on myönnettävä kansakoululaitokksen puutteellisuus.

    • Ainoata saastaa on tämän propaganda-alustan sisältämä punikkipropa, jota myös kommenteissa vanhat katkeroituneet kommarit levittelevät häpäisten veteraaniemme muistoa ja valtavan suurta uhrausta!

     • Musta Paavi. Sinulla on kyllä oikeus mielipiteisiisi, mutta ylläolevilla kommenteillasi menetit kyllä viimeisetkin uskottavuutesi rippeet. Hyvää yötä!

     • Tulenkantaja, perusteleppa hieman miksi näin on?

      Et taida olla oikea henkilö arvioimaan kenenkään uskottavuutta, niin omituisia väitteitä olet esittänyt täällä…

     • Tässä perustelu: Kuten sanoin, sinulla on oikeus mielipiteisiin, kuin myös ”väitteisiin”, vaikka ne olisivat kuinka viisaita tai typeriä, ja niin on myös meillä muillakin. Voimme siis väitellä asioista – kiivaastikin – mutta henkilökohtaisuuksiin ja solvauksiin ei pidä sortua. Olet mielestäni Taunolle anteeksipyynnön velkaa, mutta jätän kyseisen asian ihan oman harkintasi varaan.

      Omana mielipiteenä ylläolevaan kädenvääntöönne voin todeta sen, että olette molemmat yhtä paljon oikeassa ja väärässä. Tämä siksi, että se kuva minkä havainnoitsija tarkkailukohteesta saa, riippuu aina tarkkailupisteestä. Tarkkailupisteellä tarkoitan tietoisuutta, eli sitä voimaa, joka ihmisen toimintaa hallitsee. Seisotte tässä asiassa eri puolella aitaa, joten kuva kohteesta on tietysti erilainen.

      Elä ja anna toistenkin elää – absoluuttinen totuus on ihmisen ulottumattomissa!

 18. Palataanpa jälleen nykyhetkeen ja Jan Nybondasin alustukseen. Koko maailman on nimittäin nyt tarkoitus seurata vaalivilppioikeusjuttua USA : ssa. Todisteita paljastetaan vähitellen esimerkiksi, että Mark Zuckerberg on jaellut miljoonia vaalivilppiin eri ” vaalipiireissä”.

  x22 report mainoksista huolimatta lienee maailman journalistisista ” sanomalehtikatsauksista” paras.

  https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cDovL2ZlZWRzLm1lZ2FwaG9uZS5mbS94MjI&ep=14&episode=ZDcyMWY1YjAtMmNmNi0xMWViLWIxYmEtMzM0ZjRmMjFkMzky

  Oletan että meillä Suomessa on tahoja jotka syynävät ,miten Suomi puhdistetaan ” korruptiosta” eli millaisen systeemin muutoksen me kansa haluamme.

  Itse en ole vielä hahmottanut , onko meillä Suomessa satanistien näkyviä rakennuksia? Esimerkiksi Berliinissä Reichstagia vastapäätä on Bergamon kirkko(Kapelle), jossa on pahoilaisen alttari.Väitetään että Merkel piti kansleriksi tultuaan ensimmäisen istuntonsa tuon alttarin edessä. Siksi saksalaiset BRD: n vastaiset voimat pitävät tärkeinä että kyseinen rakennus hävitetään aivan samoin kuin Georgian kivet USA: ssa.

  Valtamediat meilläkin pitävät yhä kiinni ajatuksesta että Biden on valittu presidentti. Biden laskeutui eilen vai toissapäivänäkö se oli lentokoneesta Floridaan , mutta kukaan ei ollut vastassa.

   • Saksassa alkaa tuo maan historiasta tuttu koohotus jälleen. Tällä kertaa Natsi-Saksan juutalaisten tai Itä-Saksan länsimielisten roolin saavat ”koronan kieltäjät”. Poikkeustilalakeihin on ilmeisesti ujutettu pykäliä, jotka kieltävät hallituksen virallisen propagandan vastustamisen. Suomessakin valmiuslakeihin ollaan kai vastaavia pykäliä lisäämässä.

    • Toivotaan että ’natseiksi’ leimatut hallituksen vastustajat ja ’koronan kieltäjät’ eivät koe samaa kohtaloa kuten kansallissosialistit aikoinaan vaan voittavat.
     Sinänsä koko vertaus natseihin on absurdi ja sen voi hyvin nähdä kertovan enemmän Saksaa nyt hallitsevan nwo-mafian kuin kansallissosialistien totalitarismin luonteesta ja sen tavoitteista.

  • > x22 report mainoksista huolimatta lienee maailman journalistisista ” sanomalehtikatsauksista” paras. >

   Minäkin seurasin ’x22 report’ jonkun tovin, ja jopa suosittelin sitä täällä Vastavalkean sivuilla. Totuus on kuitenkin se, että x22 edustaa todella taitavasti rakennettua valeoppositiota. Toisin sanoen, sinulle kerrotaan se mitä on missäkin menossa, mutta syyllisiksi leimataan AINA juoksupojat, eli korruptoitunut eliitti. Siihen perustuen, X22 on samanlainen pelon ja vihan nostattaja kuin totuuden etsijöitä harhauttava Quanon. Tämänkaltaiset ”paljastukset” kerrotaan kansalle siksi, että Kummisedän perimmäinen agenda on kansallisvaltioiden järjestelmien alasajo, jota toteutetaan oikeudenmukaisuutta, rauhaa, tasa-arvoa, demokratiaa ja isänmaan puolustusta julistamalla (coronaHoaxista puhumattakaan.)

   Menossa on kaikkien aikojen näytelmä. Eri puolilla aitaa seisovat ihmiset provosoidaan nousemaan toisiaan vastaan, esimerkkinä Biden vastaan Trump… tai vaikkapa ihmiset maskilla tai ilman. Kansallisvaltioita ajetaan alas ”vastakkainasettelu” konseptilla, ja valtioiden tarkoituksella kasvatetut velat – joita ei todellisuudessa ole olemassakaan – luvataan lähitulevaisuudessa antaa anteeksi. Näin se NWO:n sisäänajo etenee. Ja siinä vaiheessa kun pienyritykset on tapettu; ihmiset rokotettu ja ajettu työttömiksi; ja eläke/sosiaalijärjestelmät rahan puutteessa lakkautettu, sodista ja anarkiasta puhumattakaan, kansa joko suostuu NWO:n alaisuuteen tai kuolee nälkään. Tämä on se pirullinen suunnitelma, jonka päämäärä toteutuu sitä nopeammin, mitä enemmän kansa nousee vastustamaan omaa järjestelmää – eli korruptoitunutta eliittiä – joka 100%:lla varmuudella on tanssinut ja tanssii edelleenkin pyramidin huipulla seisovan Kummisedän pillin mukaan.

   In fact, X22 report paljastaa sinulle ’liikkuvat osat, mutta ei hipaisekaan sitä mafiaa, joka tätä showta verhon takana pyörittää!

 19. Aiemmin Putin sanoi että onnittelee Bideniä vain sillä ehdolla että vaali voidaan osoittaa lailliseksi. Nyt linkin artikkelissa todetaan:
  … Putin ei tunnusta Bideniä Yhdysvaltain presidentinvaalien voittajaksi, koska Trump ei ole tunnustanut hänen voittoa
  Joe Biden nimitettiin valituksi presidentiksi kaksi viikkoa sitten Yhdysvaltain vaalien jälkeen
  Presidentti Donald Trump on kieltäytynyt myöntämästä ja käskenyt joukkueensa kiistämään äänet tärkeimmissä osavaltioissa, mikä maksoi hänelle uudelleenvalinnan
  Vladimir Putin, joka ei ole vielä onnitellut Bidenia voitosta, sanoi sunnuntaina: ”Työskentelemme kaikkien kanssa, jolla on amerikkalaisten luottamus”
  Putin sanoi, että luottamus voidaan antaa vain, jos Bidennin voitto ’tunnustetaan vastapuolen toimesta tai kun tulokset vahvistetaan laillisella tavalla’
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=220827

  Robert F Kennedy varottaa usalaisia covid-rokotteesta, on tarpeeton ja aiheuttaa geenimuutoksia
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=220772

 20. Näyttäisi nyt siltä, että asia ratkaistaan korkeimmassa oikeudessa. Uskaltavatko he muuttaa äänestystulosta, niin että Bidenistä ei tule pressaa, en todellakaan usko!

  Yhdysvaltojen sosialistit(kommunistit, Antifa ym.) ovat uhanneet käynnistää väkivaltaisen vallankumouksen mikäli Trumpista tulee jälleen pressa. Tämä sisäinen, ja toisaalta myös kansainvälinen paine tuskin sallii äänestystuloksen muuttamista Trumpin eduksi.

  Nähtäväksi jää, miten lopulta käy…

  https://oikeamedia.com/o1-147600

 21. Trump ja Tumpin tiimi on kuitenkin varautunut ”monenlaiseen”. Trump kotiuttaa kai yhä sotilaita niin Euroopasta kuin Afganistanista, koska esimerkiksi koko Saksan yllä on viime aikoina ollut harvinaisen vilkas lentoliikenne.

  Ei tunnu kovin todennäköiseltä että kansainvälinen paine vaikuttaisi USA: n korkeimpaan oikeuteen. Trumpin onneksi oikeusruljanssi osavaltioissa sujui nopeasti jotta kanteet saadaan vietyän USA: n korkeimpaan oikeuteen. Silti päätöksiä sieltä ei Giulianin mukaan saada ennen valitsijamiesmenettelyä. Joten jännitys”näytelmä” jatkuu.

  Deep staten ainoaksi mahdollisuudeksi jossakin vaiheessa jäänee ainoastaan pimentää internet jotta korkeimman oikeuden päätökset eivät tulisi maailman tietoon. Nyt ainakin tieto vaalivilpistä leviää koko ajan ympäri maailman. Ettei vaan Yle ja Suomen johto olisi panneet kaikkia panoksiaan laittoman ja irreaalisen puolesta. Kummallista etteivät vedonlyöntitoimistot ole ainakaan vielä alkaneet jakamaan Bidenin puolesta pelanneille voittorahoja.

  Trump ei tule tunnustamaan Bidenille voittoa ja miksi hän sen tekisi kun kerran voitti murskaavalla äänivyöryllä.

  Tulenkantaja mainitsi jossakin kommentissa Trumpin suunnittelevan uutta tv- kanavaa, kansankanavaa. Toisaalla väitetään että USA: n tv-kanavat kansallistettaisiin.

  ”Elokuvan” juonta ja käsikirjoitusta emme tiedä, mutta jossakin vaiheessa totuus tulee julki, tekivät vaalivilppiin sortuneet mitä tahansa.

 22. Muuttuuko Yhdysvaltain ylivalta jonkun muun ylivallaksi jos Trump saa jatkaa … tuleeko Trumpista, jonka puolesta osa maailmaa nyt taistelee Bidenä vastaan, joka tapauksessa vain nwo-mafian ja N-yahun johtamien sionistien vallan väline? … sitä pohtii PG tässä artikkelissaan
  … erikoista tämä T:n ’Amerikan suureksi tekeminen’ on jos kyse on kuitenkin itsenäisyyden menetyksestä ja alistumisesta siihen mitä muualla päätetään ja siihen miten Israelin sionistit voivat laajentaa omaa imperiumiaan ja maailman valloitustaan
  ja mitä se lopulta merkitsee Euroopalle?
  Trump Administration Displays Its Love for Israel
  Netanyahu’s every wish is granted
  — Trumpin tiimi takaa N-Yahun kaikkien toiveiden toteutumisen
  PHILIP GIRALDI • NOVEMBER 24, 2020
  https://www.unz.com/pgiraldi/trump-administration-displays-its-love-for-israel/

 23. Tietyt seikat eivät tue lainkaanv tuon ”unzin ” väittämiä. Israelin viime vaaleissa tapahtui jo askel pois Netanjahu johtoisesta Israelista. Valtahan jaettiin Gantzin ja Netanjahun kesken. Gantz johtaa armeijaa. Tätä tukee jo se seikka, että Netanjahuhan tunnusti Bidenin.

  Väitetään että Netanjahu saisi olla virassaan vielä tammikuuhun 2021.

  • Kuinka Trump voittaa … How Trump Wins
   Brother Nathanael uskoo Trumpin mahdollisuuksiin…
   Sen jälkeen kun Bibzy (N-yahu) on puukottanut häntä selkään, Trump tietää, ketkä hänen todelliset vihollisensa ovat. (@Truth_hunter 20.11.2020 at 16:01)
   Niin arvaamaton ja kiistanalainen kuin Trump voi olla – etenkin käärmeille ja selkään puukottaville – Trump voi päättää viedä roskakoriin juutalaisen instituution, vävynsä ja IsraHellin.
   Puhutaan pissaamisesta omiin housuihin!
   Se olisi Trumpin toinen toimikausi, ja hän voisi tehdä mitä haluaa.
   Löytäköön sitten Bibzy ja hänen viettelevä heimonsa vanhan mätäpuun, jonka juurelle kusta, sanoo BN.
   … Mielenkiintoista nähdä onko T:sta tuohon….?
   …I’ll take my chances with Trump.
   After Bibzy stabbed him in the back Trump’s knows who his real enemies are.
   Brother Nathanael
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=220872
   https://www.realjewnews.com/?p=1469

    • En osaa nyt sanoa oikein mitään kun en ole perehtynyt asiaan. Mutta ainakin sen voi sanoa että jos hän on nwo-agendaa ajava sionisti niin lisää sotia se tietää ihmiskunnalle.
     Kaikki juutalaisethan eivät onneksi ole sionisteja.

   • ”… onko T:sta tuohon….?”
    Eipä taida olla … Israelin etu menee kaiken muun edelle arvelee Philip Giraldi
    Trump Administration Displays Its Love for Israel
    Zionist puppet Donald Trump … giving Israel the green light to plunder Palestine and steal more Arab land.

    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=220936

 24. Regedit, kirjoitit ylempänä ” Lopullisten jälkien uskon johtavan Kiinaan”.

  Blue Sky _ Report 22.11.2020 kirjoittaa ”Dominion voting system patents given to China bank HSBC as collateral in 2019”.

  https://mobile.twitter.com/BlueSky_Report/status/1330345190712889347/photo/4

  Joe Biden on täysin Kiinan kommunistisen puoleen talutusnuorassa.. Deep staten tarkoitus on yhä Biden presidenttinä installoida Kiinan kommunistisen puolueen kaltainen järjestelmä koko maailmaan.

  Trumpin määräys siitä että yhdysvaltalaiset konsernit tai firmat eivät voi tammikuusta 2021 lähtien enää tehdä kauppaa Kiinan kommunistiseen puolueeseen kuuluvien kiinalaisfirmojen kanssa selittää ehkä sitä, että Xin ( ja Trumpinkin) tavoitteena on ”päästä eroon” kommunistisesta Kiinasta ja tehdä Kiinasta kuten Venäjä jo on ja
  mihin myös Trump pyrkii presidenti johtoinen demokratia tai tasavalta.

  Voiko enää korruptoituneempaa polittikkoa olla kuin Joe Biden!

 25. Tulenkantaja, kirjoitit edellä
  ” in fact, x22 report paljastaa sinulle ” liikkuvat osat, mutta ei hipaisekaan sitä mafiaa,joka tätäshowta verhon takana pyörittää”.

  X 22 reportin tehtävähän on toinen eli saada kansa ensisijaisesti USA: ssa näkemään demonstroidusti vaalivilppi .Jos siihen sekoitettaisiin samalla kertaa mainitsemasi mafia ei tavalliset ihmiset pystyisi ymmärtämään yhtään mitään. Paljastamalla ihmisille että kaikki vaaleissa annetut äänet voidaan ”heittää roskikseen” vaalien tulosten väärentämiseen kehitettyjen ohjelmien avulla ja esittää pienen ryhmän haluamat väärennetyt tulokset medioiden avulla kansalle, ihmiset alkavat vähitellen heräämään ja kyselemään, mistä tässä kaikessa korona,lockdown ja shutdown oikein kysymys.

  Miten kauan täällä Vastavalkeassa esimerkiksi on väitelty siitä, että Trump on tai ei ole osa deepstatea? X22 reportin jakama informaatio perustuu kuitenkin siihen, ettei Trump ole osa deepstatea.

  • Eikös Trump jo heittänyt pyyhkeen kehään ja vaalivilppiä tutkinut lakimiestiimi on hajotettu? Rudy Giuliania kiinnosti hiusten värjääminen enemmän kuin demokratian ts. kansanvallan törkeä raiskaaminen media- ja rahavallan suojeluksessa. Mies on täysi gangsteri ja edustaa tyypillistä Trumpin valintaa tärkeisiin tehtäviin. Trumpin epäonnistuneet nimitykset ovat raunioittaneet miehen kenties vilpittömät pyrkimykset estää USA:n ajautuminen eliitin vallan sinetöivään uusfeodalismiin. Onkohan Trump ollut edes toimivaltainen nimityksissään? Sen verran järkyttäviä hänen yhteistyökumppaninsa ovat olleet, kuten Dr. Fauci Coronavirus Task Forcessa tai sotahaukka John Bolton turvallisuuspoliittisena neuvonantajana.

  • Tottakai Trump osa sitä cabalia, jota kutsut ”deepsateksi”, mikäli ei olisi, häntä ei olisi valittu Yhdysvaltojen viimeiseksi presidentiksi. Election on selection. Se tarkoittaa sitä, että Trump joko jatkaa presidentin virkaa niin kauan kuin kyseinen instituutio on pystyssä, tai Trump haastaa Bidenin siten että valemedian hänelle lahjoittama ”virka” mitätöidään. Kaksi asiaa on kuitenkin päivän selvää: 1) äänestystulos on rajusti väärennetty, ja 2) poliittinen järjestelmä presidentin virkaa myöten ajetaan seuraavan neljän vuoden sisällä alas. Ihmiskuntaa ajetaan nyt vastakkain kaikilla rintamilla, ja kyseistä muutosta ei voi yksikään meistä pysäyttää. Mikäli voisi, se tapahtuisi vain ja ainoastaan ylimmän organisaation paljastumisen kautta, ja sitä ei tule tapahtumaan!

   • Ketä tarkoitat ylimmän organisaation paljastumisella? Ainakin sillä tasolla missä Biden liikkuu, trumpilaisten tarkoitus on käyttää Bidenia paljastusvälineenä.
    Bidenin annetaan toimia deepstaten määräämällä tavalla , mutta astuuko hän niillä asetettuihin ansoihin eikä noudata perustuslain määräyksiä?

    Trumpin kaudella on muutettu salaisia palveluja koskevia lakeja tai asetuksia siten että niiden on tiedotettava suoraan presidentille. CIA on hajonnut siten , että on olemassa vanha CIA ja uusi CIA. Vanha CIA lienee Euroopassa erityisesti EU:ta ja Natoa koskevissa ”operaatioissa” mutta tietenkin deepstaten alaisena ja Trumpia vastaan.

    • Biden ja Trump ”liikkuu” samalla tasolla, eli sillä tasolla kuin oma presidenttimme Sauli Niinistö tai Putin…. tai kuka tahansa korruptoitunut ’election is selection’ presidentti. Kaikilla heistä on yhtä vähän ja yhtä paljon valtaa; kansallisvaltion koolla SAMAN ISÄNNÄN alaisuudessa ei ole mitään merkitystä. Kun Kummisetä sanoo ”hyppää”, he kysyvät: kuinka korkealle? Jokainen heistä tekee sen mitä ylemmältä tasolta käsketään, tuoreimpana esimerkkInä tämä coronaHOAX.

     CIA ei ole Trumpia vastaan – kaikki on poliittista näytelmää!

 26. Jonsse, mistä lähteestä vaiko (Yleltä) olet katsonut, kuunnellut tai lukenut että ….lakimiestiimi on hajotettu? Italialaisen nimenkö mukaan haukut GIuliania gangsteriksi.
  Luulenpa ettet ole huomannut sitä että Trumpilla oli virkaan astuessaan vihollisia myös republikaanien joukossa. -Joutuiko hän tekemään kompromisseja nimityksissä?Jotenkinhan Trumpin on ollut tasapainoiltava jotta senaatti on toiminut likimain hänen intressien mukaisesti. Ajatellaanpa esimerkiksi tosiasiaa että George W Bush Jr. oli republikaanipresidentti ja miten hän toimi.

  Mistään lakimiestiimin hajottamisesta en ole kuullut.Sydney Powellin vastuullahan ovat pelkästään rikosoikeudellisten asioiden ”hoitaminen ” ja niin Giulianin kuin nuoren naisasianajan, jotka ovat olleet medioissa, tehtäväalue on koota ja esittää Yhdysvaltain korkeimmalle oikeudelle perustuslakia koskevat rikokset.

  Faucin olen lukenut olevan enää vain Trumpin välineenä suon kuivattamisessa. Trump kuitenkin määrää ja valvoo nyt että ihmiset jotka uskovat olevansa turvassa vasta kun heidät on rokotettu, saavat rokotteen kuitenkin ilman geeni-osiota. Trump tietää kyllä Britannian 100 opiskelijan geenikoronarokotekamppanjasta, jossa kaikkien osallistuneiden kerrotaan kuolleen saman päivän aikana kun heidät oli rokotettu. USA: ssa Trump on määrännyt koronaa vastaan rokottamisen vapaaehtoiseksi ja puoltaa lääkeainehoitoa.

  Boltonista en ole lukenut pitkään aikaan muuta kuin että hän on gitmolistalla.

  Monet Trumpin ” vihaajiin” lukeutuvat eivät nimityksien suhteen ota lainkaan huomioon sitä, että nimityksen saaneilla kuten Fauci tai Bolton on ollut ”erikoistehtävä”.He ovat Trumpin ja muiden korruptiosuon kuivattajien nenän alla paljastaneet niin itsensä kuin muutoin näkymättömiksi jäävät yhdysmiehensä.

  • Valtamediaa en seuraa lainkaan, koska en yksinkertaisesti pysty. Valehtelu ja manipulointi aiheuttavat suorastaan fyysisen vastareaktion. Trumpin suhteen vaihtoehtoinen media on jakautunut. Kaikki tosin inhoavat Bideniä enemmän kuin Trumpia, jossa nähdään pyrkimystä hyviin päämääriin. Biden tiimeineen on avoimesti esittänyt ajavansa USA:n perustuslaillisen, tasavaltaisen ja kapitalistisen järjestelmän alas ja siirtävänsä maan globalistiseen kommunismiin tai uus-feodalismiin, jossa jako eliittiin ja torppareihin olisi jyrkkä ja pysyvä. Kansalaisten nousua taloudellisesti vauraaseen ja/tai keskushallinnosta riippumattomaan asemaan ei enää sallita, koska ”ympäristö pilaantuu”.

   Kun seuraa vaihtoehtomediaa, on varauduttava siihen, että tieto on sielläkin varsin värittynyttä. Moni uskoo suoraan sellaisen tiedon, johon haluaakin uskoa. Disinformaatiota levitellään tahallaan vaihtoehtoisiin medioihin niiden uskottavuuden vähentämiseksi (cointelpro). Itsekin haluan uskoa Trumpin vilpittömyyteen ja siihen, että hänelle löytyisi vaikutusvaltaisia apuvoimia myös hallinnosta. On esitetty, että USA:n sotavoimista ja erityisesti erikoisjoukoista ja sotilastiedustelusta löytyisi nyt vastavoimaa totaalisen korruptoituneille siviilipuolen agentuureille ja oikeuslaitokselle. Vaalikoneistokin on täysin mätä ja korruptoitunut. USA:n jakautuneisuus ja levottomuus johtaa jossain vaiheessa siihen, että jopa sotavoimat joutuvat ensin sisäiseen konfliktiin, järjestävät itsensä uudelleen ja palauttavat järjestyksen maahan. Pystyvätkö sotilaat seuraamaan sivusta, kun turmeltunut Kiinan hyppysissä oleva globalisti tiimeineen nousee vaalivilpin avulla valtaan ja ajaa maan kuuluisan perustuslain alas? Olisi tietenkin toivottavaa, että Biden nousu valtaan torpattaisiin lakiteitse, mutta moni tyytyisi myös sotilasvallankaappaukseen.

   • Liittyen viimeiseen lauseeseen Bidenin vallan torppaamisesta lakiteitse
    Onko lakikin jo jäänyt historiaan ja siirtynyt raha-mafian käsiin?
    The Saker: ”Näyttää siltä, ​​että vallitsee lähes yksimielisyys siitä, että Trump ei tule voittamaan ja Biden ja Harris pääsevät Valkoiseen taloon. Yllätyksekseni jopa Venäjän tiedotusvälineet näyttävät harkitsevan, että Trumpin kausi on ohi.
    En ole kuitenkaan ollenkaan niin varma.
    Miksi?
    Koska tässä vaiheessa mielestäni olisi kohtuullista päätellä, että jokaisen, joka todella haluaa katsoa, ​​mitä näissä vaaleissa on paljastettu, on nähtävä, että nämä vaalit oli varastettu, väärennetty ja että asia on menossa tuomioistuimille …
    … Tuomioistuimia sitoo kuitenkin laki, ainakin teoriassa, eikä niillä ole varaa teeskennellä, että niille esitettyjä tärkeitä todisteita ei ole.
    On ilmeistä, että Giulianin todelliset toiveet kohdistuvat korkeimpaan oikeuteen … paikallisiin tuomareihin on helpompi vaikuttaa kuin korkeimman oikeuden tuomareihin, jotka ymmärtävät tekevänsä historiaa, ainoa kysymys on: kuinka he jäävät historiakirjoihin, ”rohkeuden profiilina” ”vai impotentteina pelkureina, jotka pettivät valansa?
    … Giuliani näyttää päättäneen viedä taistelun korkeimpaan oikeuteen. Siksi uskon, että on vaarallista tehdä oletuksia siitä, mitä tuomarit saattavat tehdä tai eivät. Onko mahdollista, että jopa korkeimman oikeuden tuomarit pettäisivät valansa ja alistuisivat Demin painostukseen? Kyllä, luulen että on.
    Trumpin tukijoiden on ymmärrettävä, että anglo-sionistinen imperiumi on jo mennyttä ja että jäljellä on vain tuskaileva Yhdysvallat. Sama pätenee Biden / Harris-tiimiin. Siksi molemmilla osapuolilla on suuri kiinnostus luoda kriisi, joka voi viedä huomion pois todellisesta, ja käyttää mitä tahansa voimaa, jolla heidän on vielä ”ammuttava viimeiset säteensä”, ennen kuin ammuslaatikko tyhjenee.
    THE SAKER • NOVEMBER 25, 2020
    https://www.unz.com/tsaker/trumps-last-hurrah/

    • Helvetin epävakaita aikooja kohti mennään,
     Tekee Jenkkien korkein oikeus minkä tahansa päätöksen, on sillä joka tapauksessa voimakkaita seuraamuksia. Demokraatit, uuskommunististen liittolaistensa kanssa eivät tule ikinä hyväksymään Trumpille uutta kautta, ja taas patriootit ja konservatiivit tuskin tulevat hyväksymään Bidenin ja Harrisin ajamaa new green dealia ja YK:n agenda 2030:tä.

     Yhdysvallat on sisällissodan partaalla!

     Trumpin kannattajille demit haluavat ”uudelleen kasvatusleirit”..

     https://beta.oikeamedia.com/o1-148200

     • Vaikka ” demit” haluavat Trumpin kannattajille ” uudelleen kasvatusleirit, saattaa olla että vaalivilpin massiivisuus saa aikaan sen että suuri osa ”kansasta” alkaa vaatia syyllisiä tuomiolle. Sydney Powell edustaa kansaa vaalivilppioikeudenkäynneissä ja hänen ”palkanmaksajansa ”ei siis ole Trump vaan eräs miljonääri. Maanpetoksesta voisi toimia syyttäjänä nimenomaan Sydney Powell joka on ” sotilaslakien asianajaja” ( Militär-Anwalt). Puhutaan niin kutsutuista sotilastribunaaleista, joissa maanpetoksesta vaalivilppiin ja muihin perustuslain vastaisiin toimiin syyllistyneet tuomittaisiin. Tähän liittyy melko varmasti myös se että Trumpin eiline kenraali M.Flynnin armahtaminen. Tuomari Sullivan ei kirjoittanut Flynnin vapauttavaa tuomiota vaikka syytteet oli kaikissa oikeusasteissa kumottu. Flynnia tullaan tarvitsemaan tulevissa oikeudenkäynneissä todistajana.

      Ihmettelen suuresti jos joku näkee Trumpin tässä vaalivilppiasiassa olevan heikoilla ja ajattelee että korruptoitunut ja maanpetosrikoksista syytetty Biden voitaisiin julistaa presidentiksi. Se että Yle ei kerro totuutta vaalivilpistä ja Trumpin voitosta osoittaa meille vaan,miten korruptoitunut maamme johto on.

 27. Mielenkiintoinen artikkeli
  Taxi ärsyttää jenkkejä: ’Elä vapaana tai kuole’. Tämä on amerikkalaisen motto. Se on myös Hezbollahin motto.
  ‘Live free or die’. This is an American motto. It is also a Hezbollah motto.
  Hezbollah the Beautiful
  TAXI • NOVEMBER 24, 2020
  Milloin länsimaiset ja amerikkalaisten kansalaiset ymmärtävät, että Hezbollah on selvästi enemmän heidän puolellaan kuin sotahenkinen Siion?
  Loppujen lopuksi Hezbollah on olemassa vapauttaakseen, ei ryöstääkseen Euroopan ja Amerikan rahoja, eikä käymään sotia, jotka maksavat mega dollareita, euroja ja verivirtoja.
  Ja aivan varmaa on ettei Hezbollah millään tavalla kiellä länsimaiden oikeutta sananvapauteen – oikeuteen, jonka Israelin, Euroopan ja Amerikan eturyhmät ovat sitoutuneet kieltämään kansalta.
  Missä on sinun oma Hezbollah, rakas amerikkalainen? Missä on miehittäjäsi vastustaminen? Missä on vastustava mielesi? Vastustava äänesi? Vastustavat sanasi? Vastustava taiteesi? Vastustava aseesi?
  https://www.unz.com/article/hezbollah-the-beautiful/

  • Taxi ihan osuvasti ja aiheesta ärsyttää jenkkejä
   Jenkit vastaan ’juutalaiset’ (pieni sionisti-mafia) … kova kädenvääntö hallitsee Usaa yhä enemmän joka taistelee heikolla ja huonolla menestyksellä itsenäisyytensä palauttamiseksi ja sama on tilanne EU:ssakin joka on luisumassa yhä syvemmälle ’juutalaisten’ kontrolliin.
   Jokainen täyspäinen joutuu ihmettelemään samaa kuin Taxi eli että onko muissa joku geneettinen vika kun eivät pienelle ’juutalais’-eliitille pärjää…?
   https://www.unz.com/article/a-u-s-color-revolution-comes-home-to-roost-in-the-2020-election/

   Vielä selvennökseksi ettei tämän päivän ’juutalaisilla’ (sionisti-eliitillä) ole tutkijoiden mukaan juuri mitään tekemistä joskus eläneiden hebrealaisten kanssa, he ovat ’naamioituneita talmudisteja’ eli vain Talmud yhdistää
   https://www.henrymakow.com/2020/11/NWO-is-Throwback-to-Totalitarian-Judaism.html
   Useimmille juutalaisillekin tuntematon juutalaisuus ei ole Vanhan testamentin uskonto sanoo Henry Makow. ”Every satanic cult has a cover. Like its manifestations — Communism, Zionism and Freemasonry– it is based on the Talmud and Cabala, which seek to supplant God and redefine reality. ”

 28. Huvittavaa että täällä on vieläkin Trumpin valheisiin uskovia. Nooh, niin kauan kuin Putin kuviotaan pyörittää niin höpöjutut jatkuu.

  Sinänsä hauskaa että Trumpin äärioikeisto sai maistaa omaa lääkettään, kun ”maanvyörymävoitto” valitsijamiehissä meni nurinperin ja kansalaisten äänien määrässä tappio kaksinkertaistui 2016 vuoteen verrattuna. Vilunki ei nyt onnistunut.

  • Valtamedian kuluttajana, Kimmo K. et ymmärrettävästi ole ajan tasalla. Kyllä nyt on meneillään a battle of battles, jossa ”deep state- ( Bidenia)” vastassa on
   Supreme court. Mutta tarvitaanko sitä vai riittääkö vain se, että vaalit hylätään jo joidenkin osavaltojen oikeuden tuomioilla vaalivilpin vuoksi ja edustajanhuone ratkaisee Yhdysvaltojen perustuslain mukaisesti seuraavan presidentin.
   Obaman hallituksen antamalla lailla Trump presidenttinä voi yhä toimia niinkuin parhaaksi näkee, siirtyä vaikka ” poikkeustilaan”. Suomen johtohan varautuu jo ennakolta Marinin mukaan valmiuslain ( sotilaslait) käyttöönottoon.-Joten Kimmo K. kovinkaa hauskasta ei tässä Suomessakaan ole kyse.

   • Meneekö Kiina menojaan ja rappeutuva, perikatoon ja sisällissodan partaalle ajautunut USA lakeijoineen jää pitämään perää?

    Linkin artikkelista: Yhdysvallat pysyy aina edellä. Tai ei.
    No ehkä. Mutta jos katsot, mitä kiinalaiset todella tekevät, saatat saada vaikutelman, että Kiina jättää suurelta osin huomiotta Yhdysvaltojen armeijan ja antaa Yhdysvaltojen kuluttaa itsensä kuoliaaksi, kun taas Peking keskittyy liike-elämään, tutkimus- ja kehitystoimintaan, kauppaan, talouteen , koulutukseen, tekniikkaan ja lisää kauppaa. Saatat lisäksi saada ajatuksen siitä, että Kiina on luottavainen, hyvin hallittu, energisten ihmisten vallassa ja pärjää melko hyvin ’keksintöjen osastolla’. Alla olevat katkelmat voivat tukea tätä teknisen ja taloudellisen elinvoiman vaikutelmaa.
    … The US will always stay ahead. Or it won’t. This seems to cover the basses.
    China: A Cold Shower
    It’s only a lump. It will probably go away.
    FRED REED • NOVEMBER 29, 2020
    https://www.unz.com/freed/china-a-cold-shower/

 29. SP uhoaa Trumpin puolesta mutta pelastaako se Amerikkaa kun maa on jo niin syvällä sionistien ja v-muurareiden ’deep-state’-verkossa johon T:kin on itsensä ja valtansa sitonut…? harva enää uskoo T:n ja vapauden mahdollisuuksiin
  ”Haluan, että amerikkalainen yleisö tietää juuri nyt että meitä ei pelotella. Amerikkalaiset patriootit ovat kyllästyneet paikalliselta tasolta hallituksen korkeimmalle tasolle asti yltävään korruptioon. Otamme tämän maan takaisin. Meitä ei pelotella. Puhdistamme tämän sotkun heti.
  Presidentti Trump voitti maanvyörymällä. Aiomme todistaa sen. Ja aiomme puolustaa Yhdysvaltoja vapauden puolesta äänestäneiden ihmisten puolesta.” – Sidney Powell, Washington DC, 19. marraskuuta 2020
  Trump’s Landslide Meets the Politics of Electoral Fraud in America
  TONY HALL • DECEMBER 1, 2020
  https://www.unz.com/article/trumps-landslide-meets-the-politics-of-electoral-fraud-in-america/

 30. Ei ole kovin usein mahdollista, että voidaan hyväksyä CIA: n entisen johtajan John Brennanin lausunnot, mutta hänen twiittattu kommenttinsa iranilaisen tutkijan Mohsen Fakhrizadehin tappamisesta jossa hän ehdotti, että tapaus ”… oli rikos ja erittäin vastuuton.
  Se uhkaa luoda tappavia kostotoimia ja uuden kierroksen alueellisia konflikteja. Iranin johtajat olisivat viisaita odottaessaan vastuullisen amerikkalaisen johtajuuden paluuta globaalille näyttämölle ja hillitessään halua reagoida koettuja syyllisiä vastaan”. Tai ainakin niin, kunnes toinen lause, jonka oli tarkoitus selvästi hyökätä Donald Trumpia vastaan ja kehua tulevaa Joe Bidenin hallintoa, johon Brennan vain haluaisi liittyä.
  A Killing in Iran: Who Gains from Yet Another Assassination?
  PHILIP GIRALDI • DECEMBER 3, 2020
  https://www.unz.com/pgiraldi/a-killing-in-iran-who-gains-from-yet-another-assassination/
  It is not often that one can agree with the pronouncements made by former Central Intelligence Agency (CIA) Director John Brennan, but his tweeted comment on the killing of Iranian scientist Mohsen Fakhrizadeh suggesting that the incident “…was a criminal act & highly reckless….

 31. Trump selvästi on pyrkinyt heikentämään Yhdysvaltojen ylivaltaa Israelin valtaa tukemalla ja lisäämällä. Silti hän jäänyt vaille sionistien tukea jotka ovat nyt Bidenin takana, ja tukena

  Presidentti Donald Trumpin kenraali Michael Flynnin armahdus oli kauan myöhässä, mutta sen pitäisi olla vasta alkua. Kolme muuta toisinajattelijaa menettää voimiaan vankilassa ei muusta syystä kuin Syvän valtion vihamielisyydestä:
  Kongressiedustaja Steve Stockman, konservatiivien sankari, jota Obaman hallinto syytti lakkaamatta hallinnon mielivaltaisten hyökkäysten paljastamisesta
  Edward Snowden ja Julian Assange, sellaiset jollaisia toimittajien pitäisi olla, jotka haastavat valtarakenteen eivätkä puolusta sitä.
  Jos presidentti Trumpin ajautuu pois vallasta ilman sotaa sotia suosivan hallitsevan luokan hyväksi, hänen pitäisi ottaa se mukaansa. Hän on edelleen Yhdysvaltojen presidentti. Ei ole aika twiitata, on aika toimia.

  Flynn Just the Start—Trump Can Hit Back At the Ruling Class By Pardoning Stockman, Snowden, and Assange
  JAMES KIRKPATRICK • DECEMBER 4, 2020
  President Donald Trump’s pardon of General Michael Flynn was long overdue, but that should be just the beginning.
  https://www.unz.com/article/flynn-just-the-start-trump-can-hit-back-at-the-ruling-class-by-pardoning-pardon-stockman-snowden-and-assange/

  • Tässä jatkoa … yllä olevan linkin artikkelissa JK toteaa:
   Jos korruptoituneen eliitin vastustaminen määrittelee populismin, presidentti Trumpin tulisi käyttää vielä jäljellä olevaa voimaansa pelastamalla kolmen miehen henki, joita uhkaa myös paha järjestelmä, joka haluaa myös meidän kuolevan pois.
   If populism is defined by opposition to a corrupt elite, President Trump should reclaim the mantle by using the power he has left by saving the lives of three men threatened by an evil system that wants us dead too.

   Paras tala jolla Trump voi tuhota häntä vihaavan tahon on armahtaa sekä Snowden etä Assange
   The best way President Trump can destroy the foreign policy establishment that hates him so much is to pardon both Snowden and Assange [Trump’s Ace: Win or lose He Can Still Devastate the Deep State With Three Perfectly-Timed Moves, Revolver, November 30, 2020].
   https://www.revolver.news/2020/11/trumps-ace-win-or-lose-he-can-still-devastate-the-deep-state-with-these-perfectly-timed-moves/

 32. Kummastuttaa OikeaMedian pelko että Kiina varastaisi Usan ja sitä kautta koko Usan ylläpitämän, sionistien ja v-muurarien hallitseman, korporaatio- ja oligarkki-mafian vallassa elävän läntisen kulttuurin.
  Kuitenkin maa on jo varastettu ja varas on tuo mafia joka tuntuu tekevän mitä haluaa sivistyneistä tavoista piittaamatta ja jota Trump on tukenut

  Lin Wood Georgiassa: Kiina ei varasta maatamme!
  Lin Woodin puhe Georgiassa puhalsi taistelutahtoa kansalaisiin. Ei ole mitään mahdollisuutta, että kukaan saa näitä vaaleja varastettua. Josif Bidenistä ei koskaan tule laillista presidenttiä.
  Yhdysvalloista löytyy tarpeeksi tahtoa estää tämä törkeä vallankaappausyritys. Lin Wood vaati presidenttiä julistamaan poikkeustilan twiitissään, joka sai muutamassa minuutissa 14 000 jakoa ja tykkäystä. Kansalaiset ovat valmiit taistelemaan maansa vapauden puolesta.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-148900

  ” Kansalaiset ovat valmiit taistelemaan maansa vapauden puolesta.”
  Minkä vapauden? Vapauden jatkaa maansa myymistä mafialle… sitähän Trump on luvannut jos pääsee vielä valtaan

  • Väistyykö Yhdysvaltojen ylivalta = väistyykö sionistien ylivalta Amerikassa?
   Ellei sionistien ylivalta väisty niin mikään tuskin muuttuu Yhdysvaltojen politiikassa
   Kun lukee LG:n artikkelin niin ymmärtää kuinka syvällä sionistien valta maassa on ja samalla tajuaa kuinka mitätön mies Trump on ollut tuon vallan heikentämisessä ja kuinka epätoivoista on rakentaa mitään Trumpin uudelleen valinnan varaan jos tavoite on tuon vallan vähentäminen
   Ellei maa saa uutta Kennedyn kaltaista johtoa niin kaiken toivon itsenäisyydestä se voi heittää ja sama pätenee Eurooppaan
   Remember the Kennedys!
   A message from a Frenchman with Irish music
   LAURENT GUYÉNOT • DECEMBER 5, 2020:
   … Ajatelkaapa, mitä Romanovien kultti tekee Venäjälle nykyään: heidät kanonisoidaan nyt ”pyhiksi keisarillisiksi marttyyreiksi”, ja heidän oma kirkko on rakennettu paikalle jossa juutalaiset bolshevikit teurastivat heidät. Juuri niin tärkeä totuus Kennedystä on Amerikalle. Ne, jotka rakastavat Kennedyjä, rakastavat totuutta. Totuuden rakkaudesta tulee rakkaus oikeudenmukaisuuteen. Ja oikeudenmukaisuuden rakkaudesta tulee rohkeutta.
   Think of what the cult of the Romanovs does for Russia today: they are now canonized as “Holy Imperial Martyrs,” with their own church built on the site of their slaughter by Jewish Bolsheviks. That’s how important the truth about the Kennedy is for America. Those who love the Kennedys love the truth. From the love of truth comes the love of justice. And from the love of justice comes courage.
   https://www.unz.com/article/remember-the-kennedys/

 33. Kiinalainen virkailija: heikennämme uSAA WS:n juutalaisten avulla
  Chinese Official: We Subvert America Through Wall Street Jews
  Eric Striker
  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1336161955845959680?s=20
  Carlsonin mukaan video paljastaa, että Joe Biden ja hänen kannattajansa ovat Kiinan hallituksen agentteja.
  Striker: Epärehellisesti muokattiin esityksestä pois se, mitä professori Dongsheng todella sanoi: Joe Bideniä hallitsevat Wall Streetin juutalaiset, joiden kanssa KKP on tekemisissä suoraan, kun he tarvitsevat jotain Amerikasta.
  Dongsheng kertoo kokemuksistaan ”vanhan ystävän”, yhdysvaltalaisen välittäjän kanssa, jonka hän kuvasi alkuperäisessä videossa pilkallisesti ”isonenäiseksi juutalaiseksi”, joka puhuu sujuvasti mandariinia ja käynyt kauppaa USA: n hallituksen kanssa vastineeksi jalansijasta Kiinassa vuosien varrella.

  Linkin artikkelin mukaan … Näyttää kuitenkin yhä enemmän siltä, ​​että Kiinan juutalaiset ”ystävät” ovat alkaneet luopua siitä, että he saavat ylivallan maailman vanhimmasta sivilisaatiosta. Voimakas valtio, sen hallinta taloudessa ja tiedotusvälineissä sekä käänne etno-nationalismiin KKP: n sisällä Xi Jinpingin johdolla, jota Jeffrey Goldbergin vaikutusvaltainen Atlantti lehti äskettäin syytti natsien filosofian innoittamaksi, sulkee pois koetut ja perinteiset keinot joita juutalaiset keinottelijat käyttävät.
  Kiina sotilaallisena ja taloudellisena supervaltana on ongelma myös sionisti-liberaalille maailmanjärjestykselle. Kiinasta on tullut Iranille tärkeä sotilaallinen ja taloudellinen pelastusliivi, ja se on koko sisällissodan ajan tukenut Basher Assadin hallitusta Amerikkaa ja ISIS: ä vastaan ​​Syyriassa. Kiinalla on myös valtava taloudellinen vaikutusvalta Israeliin, ja ’motitetut’ virkamiehet sekä Amerikassa että Israelissa haluavat epätoivoisesti murtautua ulos motistaan.
  https://www.axios.com/pompeo-netanyahu-israel-china-investments-iran-9c1c63ab-73c4-4783-a83d-46c50874c8b1.html
  Kiinan nousun estäminen alkaa näyttää mahdottomalta tehtävältä. Kiina ei ole Amerikka. Maailman juutalaisuus on saattanut juuri kohdata vertaisensa.
  https://national-justice.com/chinese-official-we-subvert-america-through-wall-street-jews

 34. Irtaantuminen tai ero Yhdysvalloista — The Case for Secession — by Thomas Dalton, Ph.D.
  Manner-Yhdysvalloissa 24 osavaltiota äänesti enemmistön Trumpin puolesta, mukaan lukien jotkut väkirikkaimmista valtioistamme: Texas, Florida, Ohio ja Pohjois-Carolina. Kymmenen suurinta Trump-osavaltiota käsittää yli 100 miljoonaa ihmistä, ja kaikki 24 yhdessä 150 miljoonaa. Tämä on huomattava joukko ihmisiä, joilla on huomattava määrä valtaa – poliittista ja muuta. Jos nämä ihmiset haluavat säilyttää vähäisen itsemääräämisoikeuden – puhumattakaan itsekunnioituksesta – heidän on harkittava vahvimpia mahdollisia toimia. Näihin toimiin sisältyy mahdollisuus kirjaimellisesti erota Yhdysvalloista. On aika tutkia tätä vaihtoehtoa vakavasti.
  Tähänastisista 16 parhaan joukosta ​​löytyy seuraavat: neljä valkoista urosta, viisi mustaa, joista neljä on naisia; yksi intialainen nainen; yksi latinalais-amerikkalainen mies – ja viisi juutalaista.

  Tässä näemme muutamia kiinnostavia kohteita. Ensinnäkin ei ole lainkaan valkoisia naisia ​​- ottaen huomioon, että juutalaiset eivät ole valkoisia, ainakaan siinä merkityksessä, että he tunnistaisivat osan Amerikan perinteistä valkoista väestöä. [1] Toiseksi mustia ja juutalaisia on 16 parhaan joukossa enemmän kuin valkoisia edustajia, mikä on sinänsä hämmästyttävää, koska mustat (12,8%) ja juutalaiset (noin 2%) ovat vähemmistöjä tässä maassa. Kolmanneksi ainakin yksi valkoisista miehistä on osoittautunut huomattavan filosemiittiseksi; hänen nimittämisensä ”sai laajalti kiitosta juutalaisten johtajilta”, ja hänen vaimonsa työskenteli paljon vaikutusvaltaisten juutalaisten kanssa. Neljänneksi, meillä on mielenkiintoinen ”kaksoisvaara” Mayorkasissa, joka onnistuu olemaan sekä kuubalainen että juutalainen … Viidenneksi, asettamalla Yellenin Yhdysvaltain valtiovarainministeriöön, Biden jatkaa pitkää, melkein katkaisematonta juutalaisten linjaa, joka on vastuussa Yhdysvaltain ylimmästä rahoituslaitoksesta. [2]
  … ”Kyllä”, sanoo kriitikko, ”kaikki hienoa ja hyvää. Mutta Yhdysvaltain mahtava armeija tulee sisään ja voi murskata kaikki aloittelevat irtautumisliikkeet. Et ole rukoillut heitä vastaan. ” Kyllä ja ei. Yhden valtion yksittäinen liike saattaa olla tukahdutettu, mutta samanaikaisia ​​liikkeitä koko maassa olisi paljon vaikeampi käsitellä.
  … Haluammeko todella olla vapaita? Haluammeko olla vahvoja? Onko meillä rohkeutta olla vahvoja? Uskon, että on. … Nyt on aika toimia. Meidän täytyy lyödä heitä sinne, missä se sattuu. Ja voin luvata teille, että amerikkalainen judeokratia ei pelkää muuta kuin laajaa, valkoista kannattavaa irtautumisliikettä; se on heidän suurin painajainen. Tehkäämme työtä sen toteuttamiseksi.
  ——
  In the continental US, 24 states voted majority for Trump, including some of our most populous ones: Texas, Florida, Ohio, and North Carolina, among them. The 10 largest Trump states comprise over 100 million people, and all 24 combined are pushing 150 million. This is a considerable block of people, with a considerable amount of power—political and otherwise. If these people wish to retain a modicum of self-determination—not to mention self-respect—they will have to consider the strongest possible actions. These actions include the possibility of literal secession from the United States. It’s time to examine that option with all seriousness.
  … Do we really want to be free? Do we want to be strong? Do we have the courage to be strong? I believe we do. … Now is the time to act. We need to hit them where it hurts. And I can promise you, the American Judeocracy fears nothing more than a widespread, pro-White secession movement; it is their greatest nightmare. Let’s work to make it come true.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2020/12/21/the-case-for-secession/

 35. Keskustelua Usan kohtalosta ei näytä syntyvän … vähän turhalta tuntuu tänne yksin kirjoitella mutta tämä vielä kun tuli luettua
  Meidän kannalta tärkeä asia, kun itänaapurista tehdään vihollista niin se lujittaa maamme globalistien hankkeita

  Sama meno jatkuu … päävihollinen on yhä Venäjä
  Merry Christmas and a Happy New Year! A Year of a Good Old Enemy!
  Russia is the Enemy Number One
  ISRAEL SHAMIR • DECEMBER 26, 2020
  Joe Bidenin ennustettu voitto ilmaisi välittömästi vapaan maailman vihollisen nro 1 valinnan. 13. joulukuuta asti se oli Kiina tai Iran. 14. joulukuuta valitsijat sertifioitiin, mikä avasi tien Bidenin vihkimiselle; ja samana päivänä Yhdysvaltojen hallitusverkkojen väitetyn hakkeroinnin julistettiin olevan Venäjän työtä. Presidentti Trump mitätöi tämän väitteen, mutta Joe Biden taputti käsiään. Oseania on aina ollut sodassa Euraasian kanssa!
  The projected victory of Joe Biden immediately manifested the choice of the Free World’s Enemy No. 1. Until December 13th, it was China or Iran. On December 14th, the electors were certified, opening the way for Biden’s inauguration; and on the same very day the alleged hack of the US government networks was declared to be the Russian Hack. President Trump pooh-poohed this claim but Joe Biden immediately slapped his wrist. Oceania had always been at war with Eurasia!
  https://www.unz.com/ishamir/russia-is-the-enemy-number-one/
  —–
  Adorno & co. (Frankfurtin koulu) supisti autoritaarisen persoonallisuuden yhdeksäksi ”implisiittisesti antidemokraattiseksi” asenteeksi ja uskomukseksi. Adorno uskoi, että autoritaariset persoonallisuudet oli mahdollista tunnistaa sen mukaan, missä määrin ihmiset hyväksyisivät nämä yhdeksän asennetta. Yhdeksän fasistista asennetta; ovat lyhyesti tässä:

  … Adornon F-asteikon ja autoritaarisen persoonallisuuden nykyinen tarkastelu paljastaa, että itse asiassa progressiiviset ja liberaalit ilmaisevat olennaiset fasistiset taipumukset. … Tällainen Adornon projektin havainto vahvistaisi suuren filosofin Otto Weiningerin näkemyksen, että vihaamme muissa sitä, mitä vihaamme itsessämme.
  Adorno & co. (the Frankfurt School) reduced the authoritarian personality into a set of nine ‘implicitly antidemocratic,’ attitudes and beliefs. Adorno believed that it was possible to identify authoritarian personalities by the degree to which people would agree with these nine attitudes. The nine fascist attitudes; are briefly summarised here:
  A current examination of Adorno’s F-Scale and the Authoritarian Personality reveals that it is actually progressives and liberals who manifest the quintessential fascist tendencies. … Such an observation of Adorno’s project would validate the work of the great philosopher Otto Weininger, who proclaimed that that which we hate in others is that which we hate in ourselves.
  https://www.unz.com/gatzmon/the-fascist-scale-revisited/

 36. In Search of Enemies
  Interventionists dominate Biden national security team
  PHILIP GIRALDI • JANUARY 12, 2021
  Trumpin hallinnon näkemys sekä Venäjästä että Kiinasta on varauksettomasti antagonistinen, kanta, joka todennäköisesti jatkuu ja jopa pahenee vallassa olevien demokraattien kanssa. Washingtonin päättäjät pitävät kahta kansaa tällä hetkellä todellisina ”vihollisina”, ja Yhdysvaltojen kansalliseen puolustusstrategiaan sisältyy hallituksen sotilaallinen aikomus ”palauttaa Amerikan kilpailuetu estämällä globaalit kilpailijat Venäjä ja Kiina haastamasta Yhdysvaltoja ja liittolaisiamme”. Ja 25. lokakuuta 2020 Biden ilmoitti asiasta julkisesti julistaen, että ”suurin uhka Amerikalle turvallisuuden ja liittoutumiemme hajottamisessa on Venäjä”.
  … Miten sitten vaikuttanee tämä Trumpin veto Bidenin klaanin hankkeisiin: Trumpilta nerokas siirto: Käytännössä tunnusti Taiwanin itsenäisyyden
  https://beta.oikeamedia.com/o1-152300
  The Trump Administration’s view of both Russia and China is unreservedly antagonistic, a stance that is likely to continue and even get worse with the Democrats in power. The two nations are currently regarded by policymakers in Washington as actual “enemies” and U.S. national defense strategy includes the government’s belligerent intention “To restore America’s competitive edge by blocking global rivals Russia and China from challenging the U.S. and our allies.” And on 25 October 2020, Biden made the point publicly, declaring that “the biggest threat to America right now in terms of breaking up security and our alliances is Russia.”
  https://www.unz.com/pgiraldi/in-search-of-enemies/

  Laura Huhtasaari ehdotti Nobelin rauhanpalkintoa Trumpille mutta voi kysyä onko mies sen arvoinen siirtäessään sotilaallisen vastuun Israelin sotaisille sionisteille ja antaessaan maansa sotavoimat sen palvelukseen? Miten hän näin olisi rauhan asialla?
  https://beta.oikeamedia.com/o1-144400

 37. Trump antautui ehdoitta: Tuomitsee vastarinnan ja luovuttaa vallan Bidenille – Ei sanaakaan vaalipetoksista

  Presidentti Donald Trump lähetti varhain torstaina Suomen aikaa videoidun puheen Valkoisesta talosta, jonka viesti on tyrmäävä: Trump tekee kaikkensa estääkseen vastarinnan Joe Bidenia vastaan, eikä hän sano massiivisesta vaalipetoksesta enää mitään.
  https://mvlehti.net/2021/01/14/trumpin-antautuminen-tuomitsee-vastarinnan-ja-luovuttaa-vallan-bidenille-ei-sanaakaan-vaalipetoksista/

  Kertooko tämä että T on vain alusta alkaen ollut pelkkä nwo-mafian nukke joka on pohjustanut vallankumousta esittämällä patrioottia?
  Vai onko hän joutunut liian kovan faktan eteen eikä voi muuta kuin antautua?
  Tuo fakta merkitsee patriooteille kovaa takaiskua eikä heille jääne muuta vaihtoehtoa kuin secession eli erota liittovaltiosta ja muodostaa oma valtio.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here