New York Times – jota Suomen valtamedia pitää lähteenä jonka juttuja voi siteerata sellaisinaan – hakee kirjeenvaihtajaa Moskovaan. Hakuprosessi on herättänyt suurta hilpeyttä vaihtoehtomedian piirissä – ja useampi tunnettu kirjoittaja on pitänyt hauskaa lehden kustannuksella.

Seuraavassa ensin ote hakuilmoituksesta – jossa on toimenkuva – sekä sen jälkeen otteita eri kirjoittajien kommenteista. Näitä ovat mm. journalistit Bryan MacDonald ja Caitlin Johnstone sekä historian professori Paul Robinson, joka ylläpitää omaa blogia IRRUSSIANALITY.

Toimenkuva:

”Vladimir Putinin Venäjä pysyy yhtenä suurimmista tarinoista maailmalla.

Se lähettää hermomyrkyin varustettuja iskuryhmiä vihollisiaan vastaan, viimeisimpänä uhrina oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi. Sillä on kyberagentteja jotka kylvävät kaaosta ja epäsopua Lännessä, mustatakseen sen demokraattisia järjestelmiä – samalla markkinoiden omaa pseudodemokraattista malliaan. Se on lähettänyt yksityisomisteisia palkattuja sotilasryhmiä ympäri maailmaa, lisätäkseen salaista vaikutusvaltaansa. Kotosalla sen sairaalat täyttyvät koronapotilaista – sen presidentin piileskellessä sillä välin huvilallaan.

Mikäli tämä kuulostaa kiinnostavalta, meillä on sinulle hyviä uutisia: meillä on paikka avoinna uudelle kirjeenvaihtajalle, kun Andy Higgins siirtyy Itä-Euroopan toimistomme päälliköksi ensivuoden alussa.”

Kommentit:

”Jotta saisi kirjoittaa New York Timesiin, on ymmärrettävä että Venäjä on yhden miehen hallitsema (suurin pahis ikinä), pitää uskoa kiihkeästi Britannian tiedustelupalvelun ylläpitämään Novichok-hölynpölyyn. Pitää myös uskoa Russiagateen ja sen lukuisiin liitännäistarinoihin, senkin jälkeen kun ne ovat kaikki paljastuneet perättömiksi.

Se – että New York Times luettelee kaiken viimeaikaisen Venäjästä kirjoitetun roskan toimenkuvan perustaksi – tarkoittaa sitä että ainoastaan henkilöt jotka tukevat näitä valheita, voivat pätevöityä tuottamaan uusia valheita Venäjästä.

Kukaan rehellinen ihminen ei hae tällaista tehtävää. Mutta kun siihen liitetään sosiaalista statusta, muhkea palkka ja mukava asunto Moskovassa; NYT varmasti löytää joukon sielunsa myyviä jotka haluavat paikan.”

Bryan MacDonald

New York Times on harvinaisen rehellisellä tavalla myöntänyt, että sillä on edeltä käsin lukkoon lyöty vääristetty narratiivi – jota se odottaa myös uuden Moskovan kirjeenvaihtajan seuraavan.

Kiihkoton ja tasapainoinen raportointi Venäjältä ei selvästikään ole etusijalla. Valittavan pitää tarkastella Venäjää kielteisestä näkökulmasta – toisaalta voimallisena ja vaarallisena uhkana – toisaalta paradoksaalisesti rappeutuvana kansakuntana, jolla on romahtamaisillaan oleva talous ja korruptoitunut hallinto. Venäjän saavutuksista raportoiminen ei ole suotavaa. Mielentila on kuin sotatilan vallitessa ja tilanne näyttää jopa pahemmalta kuin 70-luvulla, jolloin Venäjään kohdistui myös tiedonhalua.”

Paul Robinson

”Jotta joku palkattaisiin valtamediaan hänen pitää säätää mielensä valtaa kumartavan maailmankuvan tukijaksi, joka ei perustu totuuteen. Tätä työpaikkaa ei ole tarkoitettu henkilölle joka näkee Venäjä-hysterian pilakuvamaisena roskana. Roskana, jonka tavoitteena on ajaa lännen geopoliittisia intressejä – sellaista valtiota vastaan joka on kieltäytynyt kumartamasta sen diktaatteja.

Valtaapitäviä tukeva ortodoksia on olemukseltaan kuin uskonkappale – falski ja valtaa kumartava – ja jos haluat toimia valtavirran politiikassa tai mediassa, sinun on osoitettava että olet sisäistänyt nämä uskonkappaleet. Mikäli poikkeat tieltä olet ”salaliittoteoreetikko”, ”Venäjän kätyri” tai ”assadisti”, eli toisin sanoen: koska et usko, olet vääräuskoinen pakana.”

Caitlin Johnstone

LOPPUKOMMENTTINA TODETTAKOON, että Suomessa on ainakin yksi laitos joka ei tee työtä palkkansa eteen, nimittäin Supo. Suojelupoliisin tehtävänä olisi pitää maan valtiojohto kartalla. Kirjoittakoon media mitä roskaa tahansa, Supon olisi tehtävä selkoa siitä, mikä on totta ja mikä tarua. Suomen poliittisen johdon puheet ja teot eivät anna mitään viitteitä siitä, että valistusta olisi tässä tapauksessa jaettu.

36 KOMMENTTIA

 1. Jan Nybondasin oivallinen otos kertoo USA:n yhden valtamedian rekrytointiperiaatteista Moskovan kirjeenvaihtajaksi. Siinä ei juuri järki pakota.

  Suomen kannalta tämä entisestään vahvistaa käsitystä, että valtamediamme seuraama ja toisintama ”uutisointi” erityisesti Venäjän osalta pohjautuu keksityille tai vähintäänkin väritetyille tarinoille, ei tosiasioille.

  Niinpä myös esimerkiksi ulko- ja turvallisuuspoliittinen selonteko saa sisältönsä CIA:n taustalla jakamien narratiivien pohjalta. Suomen oma Supo on ilmeisen kykenemätön tuottamaan paikkansa pitävää tiedustelumateriaali, vaan se on täysin läntisten tiedustelupalvelujen tarkoituksellisesti vääristeltyjen tietojen varassa.

  Ulkopoliittinen johtomme toimii harhaisen tiedon varassa. Ja sen huomaa.

 2. Onneksi emme me kielitaidottomatkaan ole enää riippuvaisia pelkästään kotimaisesta journalismista, näet kielenkääntöohjelmat ovat tulleet avuksemme, niin Venäjän kuin muunkin maailman mediajulkisuuden seuraamiseen.
  Yksi parhaista Venäjän seuraamisen välineistä on Russian Beyond sivusto, sen jutuista löytyy monipuolinen kuva maan todellisuudesta ja menneisyydestä.
  Vaikeitakaan aihealueita ei jätetä käsittelemättä, mutta ne ovat ainoastaan luontaisessa osassa, ei niissä pelkästään mässäillä.
  Ylellä löytyy areenasta Venäjän jääkiekon yhdeksänkymmenluvun nöyryytyksestä kertova amerikkalainen dokumentti, siitä saa hyvän käsityksen, minkälaisessa selasrrossa Venäjä oli tuolla vuosikymmenellä ja minkälaisen perinnön Jeltsin omasta valtakaudestaan jätti,ei hihme että hän pyysi kansaltaan anteeksi jäähyväispuheessaan.
  Dokumentti tuo selvästi esiin Putinin aikakauden saavutukset, vaikka niistä dokumentti tietenkään ei mitään mainitse.
  Mitä kyseiseen työpaikkahakemukseen tulee, kun sitä raamittaa,vaikkapa edellämainitsemani dokumentin osoittamaan viitekehykseen, on tuon työhakemuksen sisältö, oikeastaan kunnianosoitus Venäjän nykyiselle tilanteelle,maata ei kuitenkaan kunnioteta, riittää kunhan pelätään.

 3. Minulla on ollut tilaisuus keskustella Suopon agenttien kanssa, luullakseni heidän esimiestensä tietämättä, ja he itse nimittävät todellisista vasemmistolaisista pitämäänsä nimilistaa ja tiedostoa ”tapettavien listaksi”.
  Listan merkitys on ollut vähäinen Suomen ja Maailman vasemmiston ollessa heikoimmillaan vuoteen 2008 asti.
  Mutta nyt sekä Suomen että Maailman vasemmiston noustessa ei ole mitään syytä uskoa että listaaminen oltaisiin lopetettu tai aiottaisiin lopettaa.

   • Tosin Supo:n päällikkö Antti Pelttari on ollut näkyvästi mukana Poliisileijona kampanjassa, jossa videolla kehoitettiin lapsia ilmiantamaan vanhempansa mielipiteiden ilmaisemisesta. Samalla videolla peloteltiin mielipiteen ilmaisemisen voivan tulla kalliiksi, videolla siis käsiteltiin mielipiteen ilmaisemista eikä suinkaan vihapuhetta tai vihakirjoittelua. Tämänkaltainen on siis Suomen turvallisuuspoliisin agenda.
    Tosin Supo:n toimihenkilöt ja etsivät sooloilevat yllättävän paljon työtehtävissään, tämä onkin ymmärrettävää tilanteessa, jossa turvallisuuspoliisi on muuttunut maanpetoksellista toimintaa tukevaksi organisaatioksi.

    • Ei ole muuttunut, tutkipas Supon historiaa… ihan Wikipediasta löytyy. Nimi muuttui, mutta Suomen suojelupoliisi työskentelee edelleenkin vieraalle vallalle päätehtävänään isänmaallisten suomalaisten ilmiantaminen ja vakoilu!

 4. Jokohan Jessika Aro on hakenut kyseistä paikkaa? Voi olla ettei uskalla valheidensa jälkeen edes katsoa Venäjän suuntaan.. Ei kyllä yllättänyt tämä hakemus ollenkaan

 5. Kommentti loppukommenttiin, Supo:n uudistuneilla nettisivuilla mainitaan Supo:n olevan valtionjohdon asialla, ei siis Suomen tai valtion asialla kuten asia aiemmin kerrottiin. Harvinaisen rehellistä tiedotusta.

  • Juuri näin, Peter. He todellakin työskentelevät samalle Voimalle, jolla muutkin suojelupoliisit CIAta myöten työskentelevät. Kuten olen täällä usein todennut, yhtään huumelastia ei tipahda Suomen kaduille ilman suojelupoliisia!

 6. Kun tietää mikä taho NYT lehden omistaa ja minkä eteen se tekee työtä niin mitenkään tuo hakuilmoitus ei yllätä.

  ” Kirjoittakoon media mitä roskaa tahansa, Supon olisi tehtävä selkoa siitä, mikä on totta ja mikä tarua. ”
  Ilmeisesti Supossa voi olla työssä vain jos suojelee ensisijaisesti maata johtavaa eliittiä ja sen agendaa ajavaa mediaa eikä itse kansaa?
  Tietenkin maassa pitäisi olla johto joka toimii maan parhaaksi ja silloin sen suojeleminen olisi koko kansan suojelua mutta me emme elä sellaisessa todellisuudessa. Ja näyttää että koko maailma on menossa yhä kauemmaksi tästä, ainakin lännen johtama maailma.
  Valkoisen rodun suojelu ei esim. nyt kiinnosta lännen korporaatiomafiaa eikä mediaa. Ne nauttivat poliittisen johdon tukea.

  EU ja koko maailma Usan johdolla yritetään ’kalergisoida’, saattaa multi-kulttuurin ja yksinapaisen nwo-hegemonian valtaan. Valkoinen mies lännessä saa menettää valtansa ellei kokonaan hävitä pois planeetalta ja samalla myös hänen kovalla työllä ja vaivalla rakentama kulttuuri ja sivistyskin?
  Aika valkoisen miehen herätä.

  • Jatkona …
   Olen ymmärtänyt että NYT-lehti tukee nwo-mafian ja Bidenin tiimiä ja heidän agendansa mukaan valkoinen rotu ja kristinusko, joka on vainotuin uskonto tänään, saavat tuhoutua ja tuhoa jopa edistetään.
   Itsenäisyyttään korostava Venäjä puolestaan puolustaa molempia ja ehkä siksi on mafian mustalla listalla yhtenä pahimmista. Ja eikö Kiinakin ole enemmän moninapaisen maailman puolustaja eikä valkoisen rodun vihollinen?
   Rumaa ja surullista tarinaa linkin artikkelista. Näinkö valkoisen naisen tehtäväksi on lännessä pantu valkoisen miehen tuhoaminen ja miksi hän tähän suostuu?
   Condition Red: Your Visual Displacement Is Now Complete
   EDMUND CONNELLY
   https://www.unz.com/article/condition-red-your-visual-displacement-is-now-complete/
   Näinkö on? …
   Äänestäjien vaali-petos kertomukset ovat mielenkiintoisia, mutta EC:n mielestä tarkkailijoilta puuttuu suurempi ja paljon tärkeämpi tarina: sota valkoista rotua vastaan on saavuttanut uuden tason, mutta silti monet eivät tiedosta niitä jokapäiväisiä yksityiskohtia, jotka ovat paljon suurempi vaara yhteiselle tuhollemme.

 7. NYT on tunnettu valeuutisistaan ja myös todettu olevan yhteistyössä CIAn kanssa jonka periaate on että kaikki julkaistu tieto on väärää niin CIA on onnistunut työssään.
  Ei siis ole mIkään ihme nuo provokatiiviset työn saanti vaatimukset NYTn uudelle kirjeenvaihtajalle Moskovaan. NYT on media jolla ei ole mitään uutisarvoa kuten ei YLElläkään nykyään.

 8. Pahalta näyttää
  Miljoonia turvapaikanhakijoita tulossa Suomeen. EU-komissio lakkauttaa Dublinin sopimuksen ja määrää ”solidaarisuuden”
  https://kantasuomalainen.net/2020/09/21/miljoonia-turvapaikanhakijoita-tulossa-suomeen-eu-komissio-lakkauttaa-dublinin-sopimuksen-ja-maaraa-solidaarisuuden/

  NWO on pelkkä hajoamaan tuomittu utopia … Vaikeneminen tästä tosiasiasta ei ole oikea vaihtoehto. Jotain muuta tarvitaan.
  Nykyinen Nwo-kaaos koko amerikkalais-eurooppalaisen yhteiskunnan ja kaupunkien keskuudessa ei ole yllättävää vaan täysin ennustettavissa ja väistämätöntä.
  Ihmiskunnan historia ei tunne vakaata ja menestyvää monirotuista, monikulttuurista kansaa. Tällaiset asiat ovat aina olleet sosiaalisen rappeutumisen, perikadon ja romahduksen edeltäjiä.
  Näin oli muinaisessa Babyloniassa, Rooman valtakunnassa, Itävalta-Unkarissa, ja myös Neuvostoliittossa. Ja se pätee hyvin Amerikkaan. Taloudelliset mullistukset, poliittinen korruptio, sosiaaliset levottomuudet, rikollisuus, moraalinen rappeutuminen, taudit – näitä ei voi väistää tämän päivän anglo-sionistisen kulttuurin alueella.

  NYT:in artikkelissa etsimä Moskovan kirjeenvaihtaja voisi hyvin valistaa Amerikan kansaa tästäkin asiasta ja kertoa kuinka nyky-Venäjä estää sellaisen kehityksen jossa maahan muuttajat voisivat hajottaa maan luomalla sen sisälle oman maan itsenäisyyden tuhoavan ’gettonsa’ tai ’viidennen kolonnansa’ kuten NL:n aikaan tapahtui.
  Vaikka sionisteilla on yhä paljon valtaa maassa niin he eivät enää voi kävellä maan hallinnon yli kuten kommunismin aikana. Putin haluaa pitää maan venäläisenä ja venäläisten käsissä. Sen hän on selkeästi antanut ymmärtää ja se on hänen politiikkansa keskeinen tavoite – toisin kuin Trumpin joka myy maataan sionisteille, Bidenistä puhumattakaan. Asian on myös todennut prof. Walter G Moss linkin artikkelissaan.

  Professori Walter G. Moss’in kirjoitus Vladimir Putinista, jossa hän tukeutuu Hill’in ja Gaddy’n teokseen ’Putin, Kremlin työntekijä’, valaisee itänaapurimme päämiehen persoonaa ja politiikkaa, joka Mossin mukaan on Putinille sydämen eikä vain vallankäytön asia.
  Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”. ”Suvereeni demokratia. . . on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.” Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
  Lisäksi ”universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.”
  http://historynewsnetwork.org/article/158989

 9. Tuo NYT:n etsimä Moskovan k-vaihtaja voisi (tai hänen pitää?) tietysti kertoa jenkeille kuinka Putin aivan selvästi vihaa heitä kun hän ei ole mukana tuhoamassa heidän ja Israelin sionistien yhteistä pahaa vihollista Lähi-idässä.

  Joutuuko Trump syrjään, pois mafian jaloista jarruttamasta sotaa Irania vastaan? Siinäkö selitys Bidenin tiimin vaali voitolle?
  Monet näkevät Iranin sodan olevan jo ovella. Täytyy ihmetellä nwo-mafian surutonta ja koko maailmaa uhmaavaa rohkeutta … vai pitäisikö sanoa röyhkeyttä?
  Scoop: Israeli military prepares for possibility Trump will strike Iran
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=220946
  Pompeo’s Trip to Israel: That Says It All
  https://original.antiwar.com

  • Kova taisteli Trumpin ja Bidenin välisestä herruudesta joka ei vielä merkitse taistelua Usan herruudesta kun maa on pienen sionisti-eliitin hanskassa mutta voisi ehkä? olla alku sillekin riippuen mitä Trump tekee
   Nyt sionistien hanke Iranin sodan eteen näyttää kuitenkin olevan etusijalla monen mielestä joten se siitä maan omasta päätösvallasta asioihinsa…

   Sidney Powell, Kraken ja kansan tahto | UMV-Raportti

   Keskiviikkona 25.11. tapahtui paljon hyvää, paitsi Trumpin taistelun, myös lakimies Sidney Powellin kannalta. Samaan aikaan Bidenin hurraajat alkavat käydä kuumina. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.
   https://mvlehti.net/2020/11/27/sidney-powell-kraken-ja-kansan-tahto-umv-lehti/

 10. Kiinnostavaa luettavaa Joulunajaksi esim.:
  – Pekka Visuri: Mannerheim ja Heinrichs v. 2020
  – Luke Harding: Salajuoni v. 2018
  Nämä herättävät uusia ajatuksia.

 11. Juutalaiseliitti perusti Euroopan unionin vapaamuurareiden avulla, kuten esimerkiksi edesmennyt tohtori Karl Steinhauser useissa aihetta käsittelevissä teoksissaan tämän selvästi paljastaa. Unionista on kehitetty byrokraattinen finanssieliitin hallitsema verkosto, joka lamauttaa kansanvallan jäänteitä lakialoite ja lahjus kerrallaan (Kivi 2016). Nykyisin kaikki huomaavat, mikäli haluavat huomata, että Unionista, liittovaltion lisäksi, kehittyy ihmisrotujen sulatus-uuni, joka prosessi on jo pitkälle kypsynyt. Islamilainen maailma ei kuitenkaan ole valloitusretkellä Euroopassa, vaan kysymyksessä on kasaarimafian (“juutalaiseliitti”) globaliin valtapoliittiseen pyrkimykseen sisältyvä Eurooppaan kohdistuva väestönsiirto poliittisen Lähi-idän alueelta, mikä on johtava jatkuessaan tulevaisuudessa ylitsepääsemättömiin demografisiin ongelmiin. Tällöin tarkoituksena on Euroopan valtioiden kantaväestön kulttuuri-identiteetin voimakas heikentäminen ja yhteiskuntajärjestyksen rikkominen, että juutalaiseliitin hallitsema diktatuuri pystyisi asettamaan hallintojärjestelmänsä sortuneiden järjestelmien tilalle. Myös nykyiset koronasulut edistävät tätä prosessia.

  Yllä esitetty artikkeli paljastaa sen, että Suomen kulttuurimarxilainen virkakoneisto, vallanpitäjät ja valtamedia yrittävät salata viimeiseen saakka haittamaahanmuuton negatiivisia seurauksia. Kuitenkin, jos Suomi jatkaa haittamaahanmuuton suosimista, ajaudumme nopeasti Ruotsin yhteiskunnalliseen tilanteeseen, jossa vieraskulttuurit hallitsevat yhteiskuntaa ja maa on ajautunut matalan intensiteetin sisällissotaan. Koskaan aikaisemmin Suomen historiassa ei ole ollut sellaisia vallanpitäjiä, jotka ovat kääntyneet omaa maataan ja kansalaisiaan vastaa, ja kohottaneet jalustalle verovaroin ylläpidetyt muukalaiset, joista osa vielä raiskaa ja murhaa kantaväestöä. Lisäksi tämä on vain yksi osa-alue maamme vallanpitäjien valtio- ja maanpetturuudesta.

  • ”Koskaan aikaisemmin Suomen historiassa ei ole ollut sellaisia vallanpitäjiä, jotka ovat kääntyneet omaa maataan ja kansalaisiaan vastaa, ja kohottaneet jalustalle verovaroin ylläpidetyt muukalaiset,…”
   Eipä ole.
   Olemme tai eliitimme on mennyt vastoin kansan tahtoa mukaan nwo-mafian globalistien maailmanvalloitukseen.
   OikeaMedia näyttää myös menneen samaan koukkuun. Muutama ote:
   ”Yhdysvaltojen vaaleissa on taistelu vapauden ja kommunismin välillä
   Tämä on valinta joka erottaa poliittisen vasemmiston oikeistosta
   ”Kommunistiselle Kiinalle kehityskulku on ollut selvä: Trump on sellainen Yhdysvaltojen presidentti, joka arvostaa perinteitä ja vastustaa kommunismia, ja niin kauan kuin hän johtaa, Kiinan hirmuhallinto tietää, ettei se tule onnistumaan vuosikymmeniä kestäneessä yrityksessään kaataa Yhdysvallat ja sen myötä koko muu maailma.”
   ”Meillä on kommunistinen Kiina nyt porteillamme, valmiina valtaukseen. CCP on huolellisesti tutkinut Yhdysvaltojen järjestelmiä vuosikymmenten ajan ja nyt onnistunut käyttämään hyväkseen avointa yhteiskuntaamme ja tunkeutunut maahamme.”
   https://beta.oikeamedia.com/o1-148018

   Todellinen kommunisti on nwo-mafia eikä Trump sitä vastaan taistele tukiessaan sionisteja (jotka v-muurareiden kanssa muodostavat oleellisen osan nwo-mafiasta) ja heidän korporaatio- ja pankkiiri-mafian hankkeita. Turha syyttää Kiinaa jonka valtiokapitalismi ei perustu yksityisten oligarkkien (’sorosten’) valtaan vaan valtion johdon (puolueen) valtaan joka ajattelee kansan, ei vain oligarkkien, parasta ja on tekojen tasolla myös sen todistanut.
   Voi kysyä onko silloin edes kyse lainkaan sellaisesta kommunismista joka on nwo-mafian tavoitteena? Miksi vain kiinalaista mallia vastaan pitää hyökätä ja unohtaa oman agendan kauhukuvat?

   • Oikea median toimituksella on Israelin väriset lasit päässä. Ne ei näe koskaan mitään vikaa tai syytä juutalaisvaltiossa. Niillä on juutalaisten vääristelemä Kristinusko ideologisena lankana.

  • EU-herrana voin vain todeta, että näin asia on. Olemme kyllä havainneet, että alkuasukkaat Suomessa alkavat hermostua EU:hun ja on kohta mahdotonta edes vaalivilpin avulla pitää globalistipuolue kuten SDP, Kokoomus tai liberaali-Keskusta pääministeripuolueena. Kansa tuntu vaistoavan, etteivät nuo puolueet aja Impivaaransa asiaa, vaan päinvastoin ja tahtomme mukaan pyrkivät eroon alkuasukkaista kaikin mahdollisin keinoin. Onneksi meillä on kontrolloitu oppositio nimeltä perussuomalaiset, joka mielellään toteuttaa tahtoamme ainakin siinä, mitä tulee kansalaisten perusoikeuksiin. Puolueen hyväksyi ainakin kirjesalaisuuden poiston, sananvapauden poistolle se ei voi mitään, kokoontumisen ja mielenosoittamisen olemme jo kieltäneet koronaan vedoten. PS on hyvin innokas koronarajoituksien kannattaja ja on valmis jatkamaan niitä vaikka ikuisuuksiin. Puolueen kannattajien mielipiteen muodostus on näiltä osin kontrollimme alla. Tosin ne itkevät, kun rajoituksien seurauksista pitää maksaa ”elvytys”rahastoomme. Tuntuvat luulevan, että lysti on ilmaista. Joillakin näyttäisi olevan käsitys siitä, että tuo rahasto on yhtä lailla suuri vedätys kuin itse pandemiakin, mutta heitä on vain vähän eikä eduskuntapuolueissa ensimmäistäkään. On meille suuri onni, että suomalaiset ovat hyvin tyhmiä ja alistuvaisia ja heidän kohtalonsa alkaa olla sinetöity. Kansa ryntää kohta piikille ja jossain vaiheessa lääkitsemme heistä pois kapinahalut. Suomeen voidaan sen jälkeen tuottaa miljoonia uudisasukkaita ilman levottomuuksia.

   • ”Onneksi meillä on kontrolloitu oppositio nimeltä perussuomalaiset, joka mielellään toteuttaa tahtoamme …”
    Itsekin Persuihin pettyneenä uskon että näin on.
    Valtarakenteissa ei tietenkään voi olla mukana ellei laula osin samaa laulua sen kanssa jonka leipää syö ja se joka siihen alistuu on aina systeemin kontrollissa.
    Miksi siis pyrkiä niihin mukaan jos todella haluaa muutosta?
    Järkevintä olisi pysyä erossa ja kasvattaa omaa valtaa niin suureksi että se riittäisi systeemin kaatamisen ja uuden luomiseen.
    Mutta se ei ole yhä EU:ssa ja Natossa roikkuvan persu-puolueen, vain muutaman FIXIT-edustajan selkeä tavoite josta OikeaMedia vaikenee vain Halla-ahon Hesan pormestarikisaan osallistumista hehkuttaen.
    https://mvlehti.net/2020/11/28/fixit-mielenosoitus-tanaan-28-11-helsingissa-suomi-heraa-kulkue-6-12-siirretty-tampereelle/
    https://beta.oikeamedia.com/o1-147319

 12. MAAHANMUUTTO ON JUONI KANSOJEN HEIKENTÄMISEKSI
  Päivänselvää on, että maahanmuutto Eurooppaan ei auta Lähi-Idän tai Afrikan kansoja, vaan pikemminkin päinvastoin. Näitä kansoja voidaan auttaa vain paikan päällä. Maahanmuutto palvelee vain juutalaisten ja vapaamuurarien (jotka eivät koskaan tiedä missä ovat mukana) pyrkimystä Euroopan kansojen heikentämiseksi. Tämä näkyy vapaamuurarien hallitsemassa Ruotsissa, jossa ollaan kohta sisällissodan partaalla maahanmuuttokysymyksessä. Meillä Suomessakin on voimakas juutalaisten ohjaama vapaamuurarijärjestö, joka sitoo valoillaan suomalaista keski- ja yläluokkaa juutalaisten suunnitelmien toteuttajiksi. Luterilaisen kirkon hävittäminen on suomalaisen vallankumouksen ensimmäinen askel, mutta seuraavaksi tulee vapaamuurarijärjestöjen hävittäminen, jotka ovat todella vaarallinen syöpä Suomen kansan ruumiissa. Itsenäisessä valtiossa vapaamuurarijärjestön jäsenyydestä pitäisi säätää kuolemanrangaistus, niin vaarallinen tämä juutalaisten johtama järjestö on. Poliisipäällystö Suomessa on vapaamuurarien miehittämä, samoin oikeuslaitos. Ei ihme, että poliisi ja vapaamuurarien ja juutalaisten lehti Helsingin Sanomat hyysäävät maahanmuuttajia ja kaunistelevat heidän rikoksiaan. Maahanmuuttajat itse eivät ole tähän syyllisiä, vaan syyllisiä ovat poliitikot, jotka maahanmuuttajia Suomeen järjestävät.

  • Kansallismielinen FIXIT-mielenosoitus kokosi runsaasti osallistujia Helsinkiin – ”Hieno tapahtuma!” [Videot]

   Sarjassaan toinen FIXIT-mielenosoitus, joka vaatii Suomen uudelleen itsenäistämistä liittovaltioituvasta EU:sta ja nykyisen globalistihallinnon eroamista, kokosi huomattavan väkijoukon eduskuntatalon edustalle lauantaina 28.11.2020.
   https://mvlehti.net/2020/11/29/kansallismielinen-fixit-mielenosoitus-kokosi-runsaasti-osallistujia-helsinkiin-hieno-tapahtuma-videot/

  • ”Päivänselvää on, että maahanmuutto Eurooppaan ei auta Lähi-Idän tai Afrikan kansoja, vaan pikemminkin päinvastoin. Näitä kansoja voidaan auttaa vain paikan päällä. ”
   Tuon pitäisi olla päivänselvää jokaiselle. Jos annetaan apua niin se on vietävä sinne missä sitä tarvitaan.
   Niin kauan kuin olemme EU:n vankeja emme voi tuotakaan periaatetta vaalia. Vain itsenäinen kansa voi päättää asioistaan itse.

  • Minna, taidat olla uusi kommentoija täällä? Et ehkä ole selvillä siitä että joku aika sitten päätettiin että pitkät englanninkieliset lainaukset eivät ole tarpeen, tekstisisällön lyhyt tiivistys ja linkki riittää. Tästä syystä poistin kokonaisuudessaan englanninkielisen kommenttisi.

 13. Joseph R. Biden Jr. on USA:n seuraava presidentti. Hän tehnee paluuta kansainvälisiin järjestöihin ja monenkeskeisiin yhteistyökuvioihin, joista Trump veti USA:n pois.

 14. Tosiasiahan on että USA: n 46. presidenttiä ei ole edes vielä valittu!

  Jos te nyt täälläkin Kirjeenvaihtajaksi Moskovaan alustuksen kommentoinnissa toistatte samaa deepstate- mantraa, niin onpa aika vähän sanottavaa.

  Jos kaikki on ”sallittua” niin huomautan että katsokaa edes mitä Euroopassa tapahtuu. Trumpin armahtama kenraali Flynn on juuri saapunut Hollantiin ja sotilas- joukkojen liikehdintä ( eivät ole natojoukkoja) Euroopassa senkun lisääntyy.

  • Jos maailma toimisi järkevästi, niin USA jaettaisiin kahtia. Patriootit, yritteliäät kansalaiset, Waspit (White Anglo-Saxon Protestant), roomalaiskatoliset, rauhalliset muslimit, juutalaiset, buddhalaiset yms. omalle alueelleen. Kommunistit, korporaatiofasistit, banksterit, gangsterit, vasemmistolaiset velttoilijat, transut ja perverssit ja rikolliset, räyhäävät muslimit ja koronkiskuri-/vuokraisäntäjuutalaiset puolestaan omilleen. Syntyisi kunnollinen rehti USA sekä pervertikkojen USA. Virallinen Suomi tietenkin sopisi diplomaattisuhteen jälkimmäiseen ja boikotoisi edellistä.

   Maailma ei toimi näin yksinkertaisesti ja jako hyvään ja pahaan menee kansalaisissa itsessään. Mutta jotain outoa USA:n kahtiajakautuneessa tilanteessa on ja näyttäisi siltä, että em. jako olisi mahdollista suorittaa. Siellä on nyt paljon hyviä kansalaisia ja paljon erittäin turmeltuneita ja nämä pitäisi nyt saada erilleen toisistaan. Turmelusta selkeästi edustavan Bidenin johdon alla yhtenäinen USA jakautuu ja tuhoutuu lopullisesti.

 15. Kaikesta tuosta valtamedioiden Bidenin presidenttiyshömpötyksestä saa ehkä parhaan otteen katsomalla tätä deepstaten jo neljävuotta käynnissä olevaa Trumpin vastaista NWO-sotaa ei pelkästään informaatiosotana vaan myöskin psykologisena sodankäyntinä ( pelottelu, eristäminen,uhkailu (maskipakko,rokotukset),yritysten tuhoaminen jne..).

  Sanotaan että olemme nyt psykologisen sodankäynnin loppuvaiheessa. Deepstaten keksimä koronapandemiakin näyttää jo menettäneen pelotteluvoimaansa.Korona ei edes estänyt yhdysvaltalaisia äänestämästä vilkkaammin kuin aikoihin. Nyt deepstate ja sille uskollisuutta vannovat valtiot, myös Suomi, uskottelevat vielä muulle maailmalle ( Trumpin takana on vain 22 valtiota) , että he ”sanovat ”, kuka on USA: n seuraava presidentti. Trumpilla, joka on selvinnyt tähänkin asti deepstate- sodassa , väitetään kuitenkin olevan nyt hyvät kortit kädessä.

  Siitä vauhdista ,millä Trump on koko ajan deep staten psykologiseen sodankäyntiin vastannut ja edelleen vastaa , saattaa olla seurauksena se, että ehkä NYT: inkin olisi harkittava muutoksia Moskovan kirjeenvaihtajan kvalifikaatiokriteereihin.

 16. Euroopan Venäjän-vastaiset sanktiot ovat erinomaisen tehokas itsensä vahingoittamisen keino
  Tämän viikon uudet tiedot osoittavat, että Euroopan unioni on kokenut yhteensä yli 120 miljardin euron taloudelliset tappiot johtuen Venäjän vastaisten sanktioiden politiikasta.
  Kuinka selittää tällainen irrationaalinen, Venäjän vastainen politiikka Euroopan unionissa?
  On pääteltävä, että EU noudattaa orjuudella Yhdysvaltojen määrittelemää politiikkaa.
  Eurooppalainen itsensä vahingoittaminen, irrationaalinen vastakkainasettelu Venäjää kohtaan – samalla kun se rauhoittaa amerikkalaista kiusaajaa – on eräänlaista itsetuhoa.
  Europe’s Anti-Russia Sanctions a Stupendous Act of Self-Harm and Loathing
  New data out this week indicates that the European Union has suffered aggregate economic losses amounting to over €120 billion due to its policy of imposing sanctions against Russia.
  https://www.strategic-culture.org/news/2020/12/11/europes-anti-russia-sanctions-stupendous-act-self-harm-and-loathing/

 17. Mitäpä tuohon kirjoitukseen on lisättävää. Lienee niin, että NYT:lla on jo sellainen asema ja taustavoimat, että suorasukainenkin voi olla – ellei tuo ”hakuilmoitus” sitten ole parodiaa tai sarkasmia. Toinen iltalehdistä paljasti myös karvaansa hakiessaan pätkätyöhön ”vaikuttajia”, ei siis toimittajia, ja mehän tiedämme, minkä sortin vaikuttamista varsinkin se ”nopeampi” harjoittaa. Ja onhan sen ”laajalevikkisimmän” leivissä toimittaja, joka hankkii leipänsä kaivelemalla mitä vain negatiivista Venäjältä löytyy. Lehdissä tietävät, mitä klikataan ja mikä myy.

  STT välitti uutisen, jonka mukaan ”USA:n tiedustelupalvelut vahvistavat Venäjän luultavasti olleen hallintoon kohdistuneen kyberhyökkäyksen takana”. Eräänlaista rehellisyyttä tämäkin: vahvistetaan luulo mutta todisteita ei ole. Näinhän se on ollut koko ajan mutta sillä ei näytä olevan merkitystä, kun uskoa (narratiivia) vahvistetaan. Lisäksi unohdetaan se mahdollinen kolmas osapuoli, joka haluaa maiden väliset suhteet entistä huonompaan jamaan, mutta tämäkin vaihtoehto halutaan pitää visusti poissa kuvioista.

  On selvää, että Venäjän painostus loppuu sinä päivänä, kun se ”antautuu”, so. avaa portit kansainväliselle pääomalle hyödyntämään maan luonnonrikkauksia ja muita resursseja. Venäjä ei tule sitä tekemään Putinin eikä kenekään muun johdolla. Silti propagandahyökkäys jatkuu, eikä ole väliä, vaikka se olisi kuinka ristiriitaista tai suorastaan hölmöä. Hyvä esimerkki tästä on, että Venäjä esitään toisaalta hyökkäyshaluisena valloittajana ja uhkana koko maailmalle, toisaalta alennustilassa olevana, korrutoituneena yhteiskuntana, valtiona, jonka BKT on säälittävän alhainen (esim. Espanjan luokkaa).

  Noam Chomsky sanoi muistaakseni, että USA, jonka johdolla propagandasotaa käydään, käydessään loputtomia sotia, valitsee uhrikseen aina riittävän heikon valtion tmv. Kiina on ilman muuta liian suuri suupala haastettavaksi, mutta Venäjä ei, vaikka sotilaallinen interventio ei tule kysymykseen. Kannattaa silti muista, että ”demokratioissa” sodan aloittaminen edellyttää yleisen mielipiteen muokkaamista sen taakse. Tätä ollaan nyt tehty vuodesta toiseen samalla kun militarismi nostaa päätään. Ei hyvä

  • ”Venäjän painostus loppuu sinä päivänä, kun se ”antautuu”, so. avaa portit kansainväliselle pääomalle … Venäjä ei tule sitä tekemään ”
   Niinpä. Kummallista että sitä ei tajuta vaikka Putin on antanut harvinaisen selvästi ymmärtää että ajatuskin siihen suuntaan on utopiaa. Hän panostaa maansa suvereenisuuteen eikä ole mukana nwo-mafian hankkeissa. Tukee lapsiperheitä ja ortodoksisen uskonnon asemaa ja luo maalle vahvan sotilaallisen puolustuskyvyn.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here