Kylmän sodan aikana USA kohdisti taloudellisia sanktioita Neuvostoliittoa ja sen liittolaisia kohtaan. Kyseiset valtiot kykenivät kuitenkin välttämään sen, että sanktioista olisi aiheutunut terveydellisiä vaaroja väestölle.

Vuoden 1990 jälkeen Lännen sanktiopolitiikassa alkoi uusi vaihe, jossa sanktioista muodostui osa sodankäyntiä – surmaten kaikessa hiljaisuudessa kohdemaiden väestöä jopa enemmän kuin pommitukset.

ENSIMMÄINEN KOHDE oli Irak, jonka vedenpuhdistusjärjestelmät tuhottiin pommittamalla, samalla kun maan talous eristettiin lähes täydellisesti ulkomaailmasta. Epidemiat levisivät kulovalkean tavoin – ja pelkästään 90-luvulla on arvioitu yli miljoonan irakilaisen kuolleen näihin tauteihin.

Tästä on historian sivuille tallentunut kaksi tunnettua tapahtumaa: USA:n ulkoministerin Madeleine Albrightin tokaisu, että hänen mielestään puolen miljoonan irakilaislapsen kuolema oli valitettava, mutta kannattava hinta sanktiopolitiikalle. Toinen on kahden YK:n avustusjohtajan, Denis Hallidayn ja Hans von Sponeckin ero – protestina Irakin kansanmurhalle.

KUINKA MONI SUOMALAINEN on tietoinen siitä, että Suomi on ollut osallisena näihin joukkomurhiin? Ei ainakaan virallinen Suomi. Se muistaa joka vuosi Srebrenican 8000 uhria (joista jopa eräät NATO-upseerit, kuten kenraali Carlos Martins Branco ovat olleet eri mieltä) – mutta unohtaa Lähi-Idän miljoonat uhrit.

Totuus lienee lännen osalta se, että Yhdysvallat ja Britannia tätä tuhoisaa pakotepolitiikkaa ajoivat, ja muut pakotettiin mukaan. Mikäli mukaan pakotetut olisivat protestoineet, myös ne olisivat joutuneet pakotteiden kohteeksi. Tämä on se järkeily jolla vastuusta pyristellään irti. Protestoida voi kuitenkin monella muullakin tapaa, mutta vaikeneminen ei ole sellainen tapa. Eikä varsinkaan moraalin suurvaltana esiintyminen oikeuta passiivisuuteen.

IRAKIN TUHOAMINEN JATKUI 2000-luvulla, ja sen jälkeen kohteeksi joutuivat monet muut muslimimaat. Suomen rooli passiivisesta toimijasta muuttuikin aktiiviseksi Syyrian kohdalla – koska sitä koskevat pakotteet ovat EU:n asettamia.

YK:n peruskirjan mukaan vain turvallisuusneuvosto voi asettaa pakotteita – lisäksi EU:n konsensusperiaatteen mukaisesti Suomi olisi voinut estää Syyriaan kohdistuvat sanktiot – käyttämällä veto-oikeuttaan. Mutta maamme ei tehnyt niin. Miksi ei? Ilmeisesti koska pakotteita on Albrightin tapaan pidetty tappavuudestaan huolimatta tarpeellisina.

41 KOMMENTTIA

 1. On hyvä että näitä paljastuksia oman maamme noudattamasta matalasta moraalista levitetään kansan tietoisuuteen joita globalisti-eliitin valta- tai aivopesumedia yrittää meiltä salata ja syöttää koko ajan vain omia valheitaan ja propagandaansa omia tyrannimaisia hankkeita edistääkseen.

  ”Totuus lienee lännen osalta se, että Yhdysvallat ja Britannia tätä tuhoisaa pakotepolitiikkaa ajoivat, ja muut pakotettiin mukaan. Mikäli mukaan pakotetut olisivat protestoineet, myös ne olisivat joutuneet pakotteiden kohteeksi. ”
  … Asioista perillä olevat ovat voineet selkeästi osoittaa että V-muurareiden ja sionistien johtama Anglo-amerikkalais-sionistinen imperiumi oli pakotteiden takana kuten se on ollut ja on kaikkien Lähi-idän ja maailman herruutta tavoittelevien nykyisten sotien takanakin. Sille tarkoitus pyhittää keinot kuten on aina pyhittänyt.
  Nyt on menossa uusi vaihe tuon A-a-s-imperiumin maailman herruuden tavoittelussa joka on sitä johtavan ’protokollamiesten’ mafian (DeepState) perimmäinen tavoite: Covid-huijaus jolla mafia pyrkii saattamaan koko maailman kattavan kommunismin alle.
  Mistä juontaa juurensa patologinen tarve kontrolloida ja käyttää hyväksi muita, tarve, joka liiankin näkyvästi ohjaa nwo-(DeepState) mafian puuhia?
  Sitä pohtii asiaa syvemmin tutkinut Henry Makow linkin artikkelissaan
  https://www.henrymakow.com/2020/11/NWO-is-Throwback-to-Totalitarian-Judaism.html

  • INHIMILLISYYDEN, SANANVAPAUDEN JA ITSEMÄÄRÄÄMIS-OIKEUDEN PUOLESTA
   Onko sinua välillä ihmetyttänyt median jatkuva koronauutisointi tai ohjeistusten ja tietojen ristiriitaisuus? Jos näin, et ole ainoa.

   Vapauden puolesta -sivuston tarkoitus on tuoda suomalaisille tietoa koronatilanteesta ja siihen liittyvistä asioista, täydentäen median melko yksipuolista tiedotusta aiheesta. Sisältö koostuu monien ansiokkaasti asioita selvittäneiden tahojen julkaisuista ja niiden tiivistelmistä tai katkelmista lähteineen. Kun sivusto täydentyy videosisällöillä, ne on mahdollisuuksien mukaan suomennettu ja/tai referoitu suomeksi.

   Tilannekatsaus-sivulta pääset hyvin alkuun ja saat World Doctors Alliancen näkemyksen koronatilanteesta. Artikkelit-sivulle lisätään aina uusimmat sisällöt.
   https://vapaudenpuolesta.fi

 2. Härmälähän on maa, jossa kaikenmaailman raiskaavien elintasoshoppailijoiden elämä on saman arvoinen, mutta oikean porukan tappaminen onkin eri asia. Uhkavaatimukseen isolta ideologiselta veljeltämme ”oletko meidän puolellamme vai meitä vastaan” on helppo vastata. On-off, 0-1, musta-valkoinen. Digitaalista lakisarjoista tuttua ajattelutapaa aivopestään satunnaiseen uutisten nauttijaan, vaikka tällä pallolla kaikki sävyt on käytössä. Meidän päättäjät ei ole mitenkään rivikansaa valistuneemmalla tasolla mitä tulee kasaarimafian sylttytehtaalta uutisnännin imemiseen.

 3. Suomea ihan turhaan Suomessakaan pidetään ihmisoikeuksien ja kansain välisten lakien noudattajana ja tyytyy vain peesailemaan NATOn ja EUn rikollisia tekoja muita maita vastaan. Utva taas tekee Suomessa asevoimien sopimuksia ilman eduskunnan käsittelyä ja muita kähmäilyjä eikä eduskunta asiasta tee edes protestia vaikka kansa saattaa olla sopimuksia vastaan jos niistä vain tietäisivät. Historiassaan Suomi loukannut kansalaistensa ihmisoikeuksia minkä on kerenneet.
  Vain sodan häviäminen joksikin aikaan toi ihmisoikeudet ja demokratian kunniaan mutta taas ollaan menossa perimmäiseen suomalaiseen elämän muotoon jossa ihmisoikeudet ja demokratia ei ole voimassa vaan median valehtelu on valtiollista ja militarismi on nousussa ja eduskunta on pelkkä kumileimasin ja se ei johdu koronasta vaan suomalaisuuden nöyryydestä lännen suuria valtoja kohtaan kaikessa pahassa.

  • ”eduskunta on pelkkä kumileimasin ja se ei johdu koronasta vaan suomalaisuuden nöyryydestä lännen suuria valtoja kohtaan …”
   Totta, me(kin) olemme väärällä tavalla tottelevainen ja naiivi kansa joka ei uskalla tai ymmärrä toimia omaksi parhaakseen vaan antaa taluttaa itseään jopa omaksi turmioksi koituville teille. Pitemmässä juoksussa tällaisella helposti talutettavalla kansalla on aina huono tulevaisuus.
   Oma osuutensa tässä on varmasti sillä valta- tai aivopesumedialla joka johtaa meitä harhaan mutta kriittisyyden puute tiedonjakajaakin kohtaan on tuota samaa itseä vahingoittavaa ymmärtämättömyyttä. Ensisijaista olisikin selviytymistä ajatellen irtaantua tuosta mediasta, ottaa omat aivot käyttöön ja alkaa ottaa selvyys itse asioista ilman aivopesumedian apuja. Totuutta etsivää ja jakavaa tietoa on paljon saatavilla.

 4. > YK:n peruskirjan mukaan vain turvallisuusneuvosto voi asettaa pakotteita – lisäksi EU:n konsensusperiaatteen mukaisesti Suomi olisi voinut estää Syyriaan kohdistuvat sanktiot – käyttämällä veto-oikeuttaan. Mutta maamme ei tehnyt niin. Miksi ei? Ilmeisesti koska pakotteita on Albrightin tapaan pidetty tappavuudestaan huolimatta tarpeellisina. >

  Niinpä…. siinäpä kysymys, miksi ei?

  Vastaus: Siksi, että Suomen veto-oikeus on olemassa vain paperilla. Moiset ”veto-oikeidet” ovat pelkkää bluffia, niiden tarkoitus on pitää yllä illuusiota demokratiasta. YK ja EU toimii jouhevasti yhden ja saman rikollis-mafian alla; kyseisten organisaatioiden tarkoitus ei ole estää epäarvoisuutta, köyhyyttä, sotia ja väkivaltaa, vaan pitää niitä yllä.

  Kansallisvaltiot idästä länteen ovat massiivisella korruptiolla toimivia orjavaltioita, päivittäiset konfliktit ovat valemedian kautta kansalle syöttämää näytelmää. Yhdysvallat ja Britannia on yhtä lailla alistettu kuten Suomi, todellista valtaa ei heilläkään ole. Toisin sanoen:, poliittinen eliitti tekee päätöksiä hirttosilmukka kaulassa ettei pyramidin huipulla istuva isäntä suutu!

  • @ Tulenkantaja 4.12.2020 at 22:27

   > Suomen veto-oikeus on
   > olemassa vain paperilla.

   Tuo koskee valtion ulkosuhteita. Kuitenkin aivan sama pätee myös sisäsuhteisiin: Laki on vain paperille kirjoitettuja sanoja.

   Nyttemmin laki on korvattu koronalla. Kruunulla, jonka edessä polvistutaan. Julkiset polvistumiset ovat edellytys valtaan pääsemiselle, valinnalle seuraavissa vaaleissa.

   Ääniä ei enää kerjätä kansalta. Ja kuka hallitsija, „itseään arvostava poliitikko“, sellaiseen edes suostuisi. Äänet ostetaan kansainvälisiltä ääntenlaskijoilta. Hinta tosin on kova, mutta eihän kenenkään ei tarvitse maksaa sitä omasta pussistaan.

 5. ”… poliittinen eliitti tekee päätöksiä hirttosilmukka kaulassa ettei pyramidin huipulla istuva isäntä suutu!”
  Noinhan asia usein on. Mutta sen voi ilmaista niinkin että poliittiseksi eliitiksi valikoituu joukko joka myös haluaa tehdä niitä päätöksiä joita sen pitääkin tehdä eli ei aina ole suinkaan kyse siitä että sen pitäisi hirttosilmukan pelossa niitä tehdä. Miksi se haluaa on silloin ydinkysymys?
  Koska se koostuu paljolti sellaisista jotka haluavat olla vallassa ja hallita eli toimia lakeijana hyvää korvausta vastaan.
  Esim. Usassa maksetaan jo varsin suuria summia jos on valmis myymään itsensä ja valmiutta löytyy. Silloin on jo perusvalmius omassa mielen rakenteessa ja tajunnassa korruptoitua isännän tahtoon ja päästä valtaan. Jos sellaisia ei löytyisi niin isäntä jäisi pulaan eikä saisi mistään apuvoimia hankkeidensa toteuttamiseen.
  Kyse on samasta hierarkiasta kuin esim. armeijassa tai muissa hierarkisissa ja totalitaarisissa rakenteissa. On ’ylipäälliköt’ joiden tahtoa ja käskyjä alempi porras tottelee ja usein sokeasti mistään muusta välittämättä.

  • Koronan myötä illuusio vapaista ja itsenäisistä kansakunnista on lopullisesti mennyt. Kansakunnat eivät ole itsenäisiä ja ne on pakotettu noudattamaan kansainvälisen pankkikartellin ja sille alisteisen järjestöjen kuten YK:n ja erinäisten teknokraattisten ajatushautomoiden laatimia suunnitelmia. YK:n järkyttävää Agenda 2030:sta viedään jo kiihkeällä voimalla eteenpäin. Ohjelmaa tukee sivusta davoslaisten esittämä julkikommunistinen the Great Reset. Nämä siirtävät kansakunnat ja kansalaiset teknologisesti valvottuun orjuuteen. Sitä ennen kansakuntien yhtenäisyys ainakin lännessä tuhotaan GCM-tyyppisillä siirtolaisohjelmilla, jotka poistavat kanta-asukkaiden oikeudet puolustaa omaa fyysistä ja kulttuurista elinympäristöään lähes tyystin. Lännessä halutaan eroon nk. valkoisen miehen kulttuurista, jolle tunnusomaista ovat olleet kristinusko ja korkeaan keskinäiseen luottamukseen perustuvat, varsin homogeeniset yhteiskunnat. Näissä on suosittu laajoja kansalaisvapauksia ja ne ovat teknokraattien mielestä kauheita, koska ihmisiä ei voi suoraan pakottaa juuri mihinkään. Normaalisti kansalaisvapaudet tuhotaan sodalla, mutta ydinaseiden vuoksi tämä vaihtoehto on liian vaarallinen ja siksipä täytyi kehittää muita kriisejä, kuten ilmastohätätila ja viimeksi korona, joka on osoittautunut tehokkaaksi itsetuhovälineeksi läntisille vapaille demokratioille. Kansalaisoikeuksien riiston kynnys on koronassa viety naurettavan alas, mutta kansalaisiin median ja jopa viihteen avulla kylvetty pelko ja tietämättömyys ovat kuitenkin mahdollistaneet tämän.

   Viimeistään koronan myötä länsimaat tuhoavat sekä valtiollisen itsenäisyyden että kansalaistensa vapauksien rippeet ja muuttuvat dystopioksi. Väestöt eivät niissä tosin parempaa ansaitsekaan ja ovat vapaaehtoisesti luopuneet sivistyksen vaalimisessa vaadittavista perinteistä. Kristinuskoon perustuva yksilöiden vapaata tahtoa korostava arvopohja on eräs näistä perinteistä, joka haluttiin poistaa ja tilalle saatiin yllättävän nopeasti orjuuden ja pakotetun kollektivismin ihannointi ts. kommunismi. Nyt olemme tilanteessa, jossa ihmisiä kenties pakkolääkitään rokotteilla, joiden tiedetään olevan monille erittäin haitallisia, mutta joiden ottamiseen pakottaa kollektivistinen ajattelutapa. Rokotekuolemat hyväksytään ja niitä salaa ihaillaan uhrina kollektivismille. Ei edes Neuvostoliitto pystynyt tähän.

  • @Truth_hunter 4.12.2020 at 23:27
   ”…sen voi ilmaista niinkin että poliittiseksi eliitiksi valikoituu joukko joka myös haluaa tehdä niitä päätöksiä joita sen pitääkin tehdä eli ei aina ole suinkaan kyse siitä että sen pitäisi hirttosilmukan pelossa niitä tehdä.”

   OikeaMedia kirjoitti: ”Poliisi puuttui hanakasti kansallismielisten liikkumiseen itsenäisyyspäivänä – Sankarihaudoille marssittiin kielloista huolimatta.”
   … Tämäkin kertoo saman ilmiön: on HUOM! vapaaehtoisia jotka hakeutuvat tehtäviin joissa he puolustavat harhateillä olevaa (kansaa vastustavaa) eliittiä kun saavat siitä korvauksen sen sijaan että olisivat kansan puolella ja sen tukena.

 6. This is the ONLY reason I follow Vastavalkea because it truly tells the reality as it happened in the past or is happening in the world now. After living over a decade in this country I can tell for sure that Finns hate [I cannot stress enough] criticism even more than they hate Russians or foreigners in general. Whenever they meet a foreigner all they want to hear is, how great Finland is or how Finns strive for equality [bullshit], or how wonderful their social system is that makes them happiest nation on earth[this is beyond bullshit] etc etc. However, the moment one brings the other side of the story like presented in this article, that how Finland has supported terrorists states like Israel to terrorists organizations in Syria or how close their relations are with terror sponsor regimes like UAE or Saudi Arabia & almost immediately their white skin starts to stretch as they squeeze their back tooths together. And it only goes worst, when you remind them to STOP wining about 100 year old Winter war that lasted only for 3 months & pay attention to war on Yemen & how Finnish weapons industry were & is still providing logistic support to brutal regimes of Saudi Arabia & UAE. How is that 99.9% of Finns do not even know that it was the Finland who actually imposed sanctions on Iraq [was chairing UNSC] in 80’s under the regime of sadam that caused half a million children dead as the direct result of those inhumane, brutal sanctions. Think about it. Also, there is a lack of Finns like Anneli Jäätteenmäki Who stood on her grounds but was thrown upside down by her own people & state & the corrupt state media that only berated her to the levels unseen before & no so called feminist stood with her. But Finns today do not even know who she was. Anyhow, thanks to VastaValkea for providing facts.

 7. Irakin kansan kärsimyksistä vastasi ensikädessä ja suorasti Neuvostoliiton Josif Stalia ”larppaava” Saddam Hussein, jonka hirmuhallinto ajoi irakilaiset stalinmaiseen hirmuhallintoon, jossa kenenkään hengellä ei ollut väliä. Olipa armeijan korkein upseeri tai basaarikauppias. Oma lukunsa oli Husseinin oma perhedynastia, jossa ainakin toinen diktaattorin pojista olib umpihullu sadisti, murhaaja ja samalla surkimus, joka raiskasi ja murhasi naisia kuka määrän tietää. Saddamista voisi kirjoittaa vaikka kirjan, joten ei tästä sen enempää. Aika vähän on syyllistetty länsiliittoutuneita ja yleensäkin Liittoutuneita WWII:n aikana ja sen jälkeen Saksan kohtelusta kun Adolf Hitlerin ”Tuhatvuotinen Valtakunta” jauhettiin kivimurskaksi, joka sai Saksan Führerin Adolf Hitlerin tekemään itsemurhan nuorikkonsa kanssa keväällä v. 1945 bunkkerissaan.
  Tllä vertailulla en hae mitään sen kummempaa myötätuntoa saksalaiselle diktaattorille, jolle oli valitettavasti tilausta valtaannbousunsa aikoihin, joita oli lukuisia niin kuin yleensäkin historiallisten tapahtumien yhteyksissä olla mennään taaksepäin vaikka 1000-luvulle saakka.
  Asioita ei auta jeesustella, sillä ne vain tapahtuvat eikä tavallisilta tallaajilta kysytä mitään. Länsi teki jo sotarikoksia WWII:n aikana siinä missä Saksa ja Neuvostoliittokin. Tuohon sotaan saakka Yhdysvallat edes yritti olla puhtoinen pulmunen ja muiden yläpuolella, mutta kylmän sodan aikakautena etenkin CIA vasatsi rikollisista teoista suistamalla epämieluisia presidenttejä ja hallituksia vallasta keinoja kaihtamatta. KGB teki luonnollisesti samaa, mutta osoite saattoi enemmänkin olla suora vakoilutoiminta NATO-maita vastaan erityisesti Saksan-Liittotasavaltaa kohtaan.

  • You see this is what I was talking about. As soon as you tell Finns that your corrupt government supports terrorism & sponsor terrorists, the Finns start discussing about world War 2 or just blame everything on Soviet Union. The article is about Finland’s support for terrorism not the Soviet war crimes [by the war the only war crime I know Soviets did was to defeat Nazism and that’s what makes you hate them but let’s talk that later].

   I agree that Sadam was more responsible for his atrocities on Iraqis but again you missed the point. Who supported Sadam against Iran? Europe & America. Who provided Sadam chemical weapons again Europe & America. Who imposed sanctions on Iraq at UNSC? Finland. And that was not the end. Your criminal corrupt gov still supports terrorism in Syria & terrorism in Yemen. And your public is worst who just bent over for everything.

 8. Irakin lyhyt historia:
  – 1980-luvulla Irakin ja Iranin välille syttyi sota ja kun Irak oli häviöllä, USA:n Donald Rumsfeltin firma toimitti sille kemiallisia aseita. Niillä tapettiin paljon Iranin sotilaita ja sota loppui.
  – v.1990 Saddam Hussein kysyi USA:N lähettiläältä, miten USA reagoi, jos hän valtaa Kuwaitin ? Tämä vastasi, että hän luulee, ettei mitenkään.
  – Irak valtasi Kuwaitin, mutta Kuwaitin Emiiri lupasi maksaa USA:n kaikki sotakulut, jos saa maansa takaisin. Näin tapahtui Bush- vanhemman aikana v.1991 ja Irakista tuli USA:n vihollismaa.
  – Bush-nuorempi jatkoi isänsä sotaa Irakissa ilman YK:n valtuutusta.
  – nyt maa on lähes täysin tuhottu ISIS-sodissa ja USA:n miehitysjoukkoja on yhä siellä.

  • Maailma jännittää ja jäädään mekin odottelemaan saako N-yahu vielä viimeisen lahjan Trumpilta, luvan ja tuen Iranin sotaan… jota meidän globalistimme sitten pääsevät omalla tavallaan ja meidän rahoilla tukemaan.
   Trumpin viimeiset päivät Valkoisessa talossa: Lähteekö hän räjähdyksellä vai itkun kanssa?
   ”Trumpin koko presidenttikausi on ollut yksi pitkä ja loputon Yhdysvaltojen prostituutio Netanyahun ja hänen roistojenginsä haluille ja mielihyville.” – Saker

   Luulen, että on myös toinen näkökohta, josta meidän on pysyttävä tietoisina: Trumpin koko puheenjohtajakausi on ollut yksi pitkä ja loputon Yhdysvaltojen prostituutio Netanyahun ja hänen roistojenginsä toiveiden ja päähahmojen takia.
   Totta, kuten Israel Shamir huomautti, israelilaiset eivät toimittaneet mitään vastineeksi Trumpille. Ja kuitenkin, kuten Philip Giraldi äskettäin selitti, Trump on edelleen hyvin paljon Israelin prostituoitu, minkä vuoksi on yhä enemmän israelilaisia asiantuntijoita (katso täällä ja täällä), jotka uskovat, että Trump saattaa iskeä Iraniin ”jäähyväis-lahjana” Israelilaisille.
   Onko se todella mahdollista? Voisiko Trump todella tehdä jotain niin hullua?

   Trump’s Last Days in the White House: Will He Leave with a Bang or a Whimper?
   “Trump’s entire presidency has been one long and never ending prostitution of the United States to the desires and whims of Netanyahu and his gang of thugs.” — The Saker
   https://www.darkmoon.me/2020/trumps-last-days-in-the-white-house-will-he-leave-with-a-bang-or-a-whimper/#more-149007

 9. ”Kun hallitus käskee teidät laittamaan maskin päälle ja eristäytymään koteihinne ja te alistutte – miten aiotte taistella vihollista vastaan joka raiskaa, tappaa, murhaa ja tekee teistä orjia …”
  Siinäpä miettimistä kerrakseen. Kun perusteeton tai vain eu-mafian tarpeita palveleva koronahysteria ja maskipakko jo toimii (Truth_hunter 5.12.2020 at 13:25) niin mistä löytyy ruuti isompien ’maskien’ torjuntaan?
  Aika lohduton on isänmaallisen miehen näkymä:
  https://mvlehti.net/2020/12/05/isanmaallisen-miehen-mietteita-itsenaisyyspaivan-aikoihin-kolumni/
  Jatkaako kansa unessa vai herääkö koskaan ja kuolee pois?

  • Tuon yllä olevan linkin artikkelia koskevat ’Lukutoukka’ kommentit kannattaa lukea niin on tänään eilistä viisaampi.

  • Kanne Oikeuskanslerille KIIREELLINEN
   Kantelun kohde
   THL:n johto: Mika Salminen, Markku Tervahauta. Pääministeri Sanna Marin, hallituksen toimivaltaiset ministerit ja valmistelevat virkamiehet (Valtioneuvosto). Muut asiaan liittyvät, alueelliset viranomaiset.
   … Kanne koskee kansanterveydelle ja –taloudelle ennen näkemättömän tuhoisia, tieteellis-rikosoikeudellisten todisteiden valossa aiheettomia, absurdeja ja laittomia hallituksen toimia koronatilanteen hoitamisessa.
   https://www.ossitiihonen.com/wp-content/uploads/2020/12/Kanne_oikeuskanslerille_3.12.2020.pdf

  • Ei ole ihme, että suomalaiset johtajat niin kovin mielellään ovat luopumassa perustuslaillisen tasavallan valtiosäännöstä ja haluavat korvata sen sotaväestä, suurista yrityksistä tai totalitaristisista valtioista tutulla, suoraan komentoketjuun perustuvalla hierarkkisella mallilla, jossa rivikansalaisella ei ole sananvaltaa yhtään mihinkään. Lumedemokratiassakaan heillä ei ole sananvaltaa, mutta niissä eliittiportaan on täytynyt käyttää paljon aikaa ja energiaa kansalaisten mielipiteen muokkailuun ja ohjaukseen. Puolueet on pitänyt puhdistaa aidoista oppositioaineksista. Myös vaalituloksia käpälöidään ja niissäkin kiinnijäämisen riski on olemassa joskaan ei Suomessa, joka on hyväuskoisten lampaiden maa.

   Valtava into koronarajoituksiin on osoitus länsimaiden päättäjien suuresta helpotuksesta ja innosta olla kunniottamatta alamaistensa näkemyksiä ja heidän normaalin elämän sujumisensa kannalta tärkeitä oikeuksia. Poikkeustila on jokaisen päättäjän märkä uni. WHO:n julistama pandemia ja sen mahdollistama kiiluvasilmäinen terveysfasismi on otettu suurella riemulla vastaan. Myös kansalaisista saatiin länsimaissa yllättävän nopeasti fasistiseen komentotalouteen täysin sopeutuvia yksilöitä, jotka ovat valmiita toimimaan kansalaispoliiseina ja ilmiantamaan määräyksiä laistavat ihmiset, jotka vielä julkeasti haluaisivat pitää kiinni vapauksiensa ja itsemääräämisoikeuksiensa rippeistä. Näin kansat ja päättäjät ovat ikäänkuin löytäneet toisensa ja sysäävät valtion kohti globaalin kommunismin syövereitä, joista ei ole paluuta.

   Taustalla on ihmisille salakavalasti syötetty kultti joka palvoo itsetuhoa, kuolemaa ja rappiota. Kaikki kuolevat sivilisaatiot ovat loppuvaiheessaan joutuneet tähän tilaan. Tarve murhata ja uhrata oman kansansa jäseniä kuoleman jumalille leijuu nykyisessä ilmapiirissä ja kohta tämä tarve tyydyttyy, kun alkaa kiiriä huhuja rokotekuolemista. Nämä merkitään virallisesti koronakuolemiksi ja näillä mediat mässäilevät. Tästä suuren yleisön rokotekiihko vain yltyy ja lääkevalmistajiilta vaaditaan aina vain rajumpaa tavaraa ja viranomaisilta aina vain rajumpia otteita rokottamattomia vastaan. Helvetin portit ovat nyt auki. Ei ole olemassa mitään salaliittojen depopulaattoreita tai eugenisteja. On vain elämänhalunsa ja terveet vaistonsa menettäneen ja täten kuolevan sivilisaation itsetuhohaaveen täyttäjiä.

 10. Toimitus: voitteko ystävällisesti poistaa ylläolevan – asiattoman – kirjoituksen ja antaa rasistiselle lapsoselle varoituksen kielenkäytöstä? En vaivaudu edes osoittamaan lukuisia epäasiallisia kohtia.

  Kiitos etukäteen!

  • Pyyntöni liittyi nimimerkki ” Feministi juutalaisten huora telaketju visva pillu lutka!” kommenttiin!

 11. Itsenäisyyteen vaadittiin vapaussota
  Ote Juha Ahvion blogista OM:ssa 
  … Kommunistisen sorron uhka ei ole kuitenkaan kadonnut. Se ei poistunut edes Neuvostoliiton kulissien ja hirvittävän järjestelmän kaatuessa. Vaikka koko maailmalle paljastui Neuvostoliiton kommunistisen puolueen ja aatteen järkyttävät rikokset ja murhat, niin vasemmiston vaalima ideologia ”tasa-arvosta” jäi kytemään pimeyteen – ja odottamaan uutta voimistumistaan.
  Vihollinen vihaa vapautta. Vapaudesta on aina maksettava hinta – yhä uudelleen – ja sen puolustaminen ei koskaan lopu. Vapauden aikakaudet antavat hetken levon, mutta se tulee aina käyttää vahvistumiseen ja valmistautumiseen seuraavaan koetukseen. Vapaus koetellaan aina. 
  https://beta.oikeamedia.com/o1-149002
  Hyvää asiaa. Mutta pitäisi ymmärtää – ja sitä ei OM minusta tee tukiessaan sokeasti Trumpia – että tätä uus-kommunismia ei aja vain Bidenin mafia, jota meidän valtiojohtommekin heti riensi onnittelemaan, vaan sen takana on valitettavasti myös Trumpin tiimi joka on tukenut ja tukee näkyvästi sionisteja (Israelia) ja v-muurareita ja heidän hankkeitaan joista tärkein on, kuten mm. Israel Shamir on antanut ymmärtää, koko maailman alistaminen pienen korporaatio- ja oligarkki-mafian ajaman kommunismin alle.
  Voi kysyä onko sillä (korporaatio-kommunismilla) käytännössä mitään eroa marxilaiiseen (bideniläiseen) kommunismiin joka on nykyisen vasemmiston ja uusliberalistisen nwo-eliitin (meidänkin globalistien?) yhteinen tavoite? Molemmissahan vain pieni ja itselleen kaiken vallan ja varallisuuden kahmiva eliitti alistaa kansan omaan valtaansa aivan NL:n malliin ja kaikki valtiot menettävät itsenäisyytensä ja oman päätäntävallan asioihinsa. EU:n kautta meillä on hyvä tuntuma tähän kun olemme olleet pelkän hyväksikäytön kohteena ja vailla oikeutta juhlia itsenäisyyttämme.
  Kaikki maailman ongelmat voitaisiin ratkaista hyvin jos kaikki maat haluaisivat tehdä yhteistyötä niiden ratkaisemiseksi eikä kuten nyt kun jotkut, lähinnä USA/Israel-koaliitio, jota mekin tuemme, haluavat vain hegemoniaa ja ratkaisuja joissa he saavat huijattua kaiken itselleen. Nyt pitäisi miettiä vieläkö löytyy ja mistä se ruuti joka yhdistää maailman kansat taistelemaan tätä ’yhden hegemoniaa’ (’globaalia maskipakkoa’) vastaan.

  • Siltä näyttää. USAn kohtalo on edessämme kun olemme sionistien napanuorassa.
   Maailman kohtalon ratkaisee uSA. Jos uSA ei pysty kehittämään sionistien ja v-muurareiden (’protokollamiesten’) vallan murtavaa vastarintaa niin kaiken toivon voi heittää ja jatkossa Itä määrää ihmiskunnan kohtalon yksin … ellei mafia sitten onnistu valtaamaan sitäkin mikä lienee epätodennäköistä vaikka moni näkee asian niin että Itä rakentaa samaa globaalia kommunismia yhdessä nwo-mafian kanssa.
   uSa tarvitsisi nyt kennedymäistä johtoa mutta sionistien hallitsemassa maassa sellainen ajatus taitaa olla utopiaa joten sisällissota taitaa olla edessä?
   The CIA rules the USA and Israel rules both.
   At least the Israelis are honest about this. N-yahu: “We control America and Americans know it”. Remember?
   Remember the Kennedys!
   A message from a Frenchman with Irish music
   LAURENT GUYÉNOT
   https://www.unz.com/article/remember-the-kennedys/

  • Jonsse, totuuksia löytyy joka lähtöön, ja niistä toimitus ei ryhdy kiistelemään. Kielenkäyttö on toinen juttu – koska Vastavalkea on julkinen foorumi, niin se asettaa tietyn kielellisen standardin. Tämä koskee myös nimimerkin valintaa.

   • Tuo on ok ja ymmärrettävää. Olisi tietysti voinut jättää ne vastaus viestit poistettuun viestiin ja viitata että ne olivat kommentteja poistettuun, sen muutamaan kohtaan.

  • Jonsse, älä masennu. Menetimme molemmat kommentin kun viesti poistettiin mutta kuten Ahti toteaa se oli pakko poistaa. On ihan perusteltua ettei voi kirjoittaa ’mitä sylki suuhun tuo’ mutta onhan täällä ollut vapaus kuitenkin ilmaista eriäviä ajatuksia kunhan se tehdään sortumatta huonoon kielenkäyttöön.
   Sinulla on kuitenkin paljon annettavaa lukijoille joten pää pystyyn ja uutta tekstiä skrivaamaan.
   Silence Is Not an Option … vaitiolo ei nyt ole hyvä vaihtoehto vaikka välillä tuntuu ettei mihinkään voikaan vaikuttaa, mutta silti hyvä sanoa miten itse kaiken kokee.

 12. Kun USA Bush nuoremman johdolla päätti aloittaa laittoman hyökkäyssodan Irakia vastaan, esim. Ranska ei lähtenyt mukaan (huiputus Irakin joukkotuhoaseista ei mennyt läpi), mutta kaiken kaikkiaan koko maailma oli hiiren hiljaa kusi sukassa. Selkeän poikkeuksen teki presidenttimme Tarja Halonen, joka melko suorin sanon tuomitsi hankkeen, mistä jenkit taitavat kiukutella vieläkin vaikka Suomi on viime vuosikymmenillä tehdyt töitä korjatakseen virheen ja pyrkinyt osoittamaan lojaalisuuttaan. Tulevat hävittäjäkaupat tulevat omalta osaltaan tähän tarkoitukseen.

  Ehkäpä myös Ranska pyrki samaan lähtiessään innokkaasti (brittien kanssa) pommittamaan Libyaa. Tästä likaisesta työstään (lentokiellon rikkominen) se epäilemättä sai kiitosta Yhdysvalloilta, joka oli ollut jo pitkään kaatamassa Gaddafin hallintoa.

 13. Kennedys veljekset tapatettiin palkkamurhaajilla, koska he yrittivät ottaa juutalaispankkiirien omistaman
  Keskuspankin valtion haltuun.

  • Totuus on paljon laajempi kuin pelkkä keskuspankki. JFK:n kuuluisa puhe paljastaa sen, että hän aikoi ns. ”kuivattaa suon”, eli paljastaa salaseurat ja lopettaa Vietnamin sodan.

 14. Totuus on paljon laajempi kuin pelkkä keskuspankki. Niin on kun tavoitteena on maailman rauha, joka alkaa Lähi- idästä.

  Alla saksankielinen video. Erikoinen ” tyyppi” tuo Veikko Stölzer kyllä on, mutta hän on todella perehtynyt asioihin.

  https://youtu.be/OcWjWDlsDy0

 15. OikeaMedia: Kiina suurin demokratian uhka
  https://beta.oikeamedia.com/o1-149200
  Kova propaganda Kiinaa vastaan jatkuu meilläkin ja näyttää kiihtyvän sitä mukaa kun Kiina menestyy.
  Huvittavaa että maa jossa demokratiaa ei ole ja jossa nwo-mafia sortaa kansaa ja kerää kaiken oman haaviinsa ylipäätään kehtaa puhua demokratiasta.
  Tietenkin Kiina on suuri uhka maan ’soroksille’ ja muille ’protokollamafian’ nwo-miehille vähän samaan tapaan kuin kansallissosialismi oli uhka heille ja siksi se piti tuhota. Kiinan tuhoaminen voi olla vaikeampaa ja jäädä pelkäksi haaveeksi kun maa on matkalla supervoimaksi eikä ole takuita siitä etteikö ihmiskunnan suuri enemmistö valitse mieluummin kiinalaisen kuin nwo-mafian demokratian mallin.

  Let’s take the standard assumption that national power consists of three main elements: Economic, military, and cultural (“soft”).
  Why can we be confident that China is on its way to superpowerdom?
  https://www.unz.com/akarlin/sinotriumph-101/
  https://www.unz.com/akarlin/chinese-gdp-in-2050-the-debate/
  https://www.unz.com/freed/china-a-cold-shower/

 16. Miksi demokratia ei voi toimia käytännössä?

  Suurimmalla osalla tavallisista ihmisistä ei ole normaalin arjen ja työnteon ohessa riittävästi aikaa perehtyä talouteen ja valtionhallintoon liittyviin asioihin. Monilla ei ole edes minkäänlaista kiinnostusta näitä asioita kohtaan, vaan käyttävät ennemmin vapaa-aikansa tosi-tv viihteen ja muun hömpän ääressä. Miten voidaan silloin perustella, että nämä ihmiset ovat oikeita päättämään ja valitsemaan kansakunnalle päätöksentekijät ja ne poliittiset sekä taloudelliset linjat, joita he edustavat?

  Kuinka moni äänestäjä tietää esimerkiksi mikä on Euroopan Vakausmekanismi (EVM) tai mikä on Lissabonin sopimuksen sisältö ja mitä ne merkitsevät Suomen kannalta. Väittäisin että ei kovinkaan moni. Miksi siis tällaisten ihmisten, joilla ei ole päätöksentekoon riittävät tiedot, tulisi päättää asioista ja valita maan johto. Nythän suurimman osan äänestyspäätös ei perustu niinkään fakta-tietoihin, vaan enemmänkin äänestetään tunne- ja mielikuvien perusteella. Esimerkiksi jotain puoluetta saatetaan äänestää, kun suvussa on aina näin tehty tai jonkin puolueen kuvitellaan ajavan omaa etua tai oman sosiaaliluokan etua. Tässä kohtaan mennään jo pahasti metsään, sillä valtionjohdon pitäisi ajatella koko valtion eli siis koko kansan etua, eikä lobata jonkin tietyn ryhmän puolesta toisia vastaan. Oikeanlaisessa valtionhallinnossa ymmärretään kaikkien yhteiskunnan ryhmien tärkeys ja niiden vaikutus yhteiskunnan toimivuuteen. Sen sijaan nykyinen puoluepolitiikka johtaa vastakkainasetteluihin eri ihmisryhmien välillä. Tämä ei lopulta hyödytä ketään muuta, kuin kansainvälistä finanssieliittiä, joka rahoituksen tuoman vaikutusvallan ja hyvävelijärjestelmän ansiosta saa parhaiten edistettyä omaa agendaansa.

  Demokratiasta aiheutuva kansan hajaannukseen johtava puoluepolitiikka sopii hyvin kansainväliselle finanssieliitille. He voivat ujuttaa omia asiamiehiään eri puolueisiin sekä sponsoroida käytännössä kaikkia puolueita. Tämä siis mahdollistaa hallitun opposition, jolloin mitään oppositiota ei oikeasti ole edes koskaan olemassa muuten kuin ihmisten mielikuvissa. Kun ihmiset kyllästyvät yhteen puolueeseen ja sen harjoittamaan politiikkaan, niin sitten he äänestävät toista puoluetta seuraavaksi, joka lopulta kuitenkin jatkaa lähes samalla linjalla kuin aikaisempi vallassa ollut puolue. Tästä johtuen suuria muutoksia kansan eduksi ei koskaan juurikaan politiikassa nähdä harvoja kosmeettisia etuja lukuunottamatta, joita silloin tällöin ripotellaan joillekin kansanryhmille.

  Esimerkiksi protestipuolueena suurten joukkoon noussut Perussuomalaiset on nykyään myönteinen EU:lle ja Eurolle, eli siis palvelevat enemmän kansainvälisiä rahoittajia, kuin Suomen kansaa. Eräässä haastattelussa Timo Soini mainitsikin suoraan, että nykyistä rahajärjestelmää ei voi kyseenalaistaa, koska ne jotka sen tekevät ovat vaarassa. Perussuomalaisista ei siis ole pelastavaksi enkeliksi Suomelle, mutta kuinka moni äänestäjä on tästä tietoinen, kuinka moni äänestäjä on nähnyt tämän Timo Soinin haastattelun? Vastaus on, että ei kovinkaan moni ja jälleen kerran voidaan todeta, että näiden ihmisten ei tulisi äänestää, koska toiminnallaan he tekevät vahinkoa valtiolle ja siten lopulta myös itselleen.

  Länsimaissa opitaan lapsesta asti, että demokratia on vapautta (vaikka se on vienyt vapauden velkaorjuuden myötä). Lapsena omaksuttua doktriinia on enää vaikea lähteä muuttamaan ja kyseenalaistamaan vanhemmalla iällä ja monet ihmiset eivät kykene näkemään tilannetta laatikon ulkopuolelta, vaan pitävät nykyistä järjestelmää itsestäänselvyytenä ja parhaana mahdollisena, mitä ihmiskunta on saavuttanut. Kiteytettynä siis suurin osa ihmisistä niin Suomessa, kuin muuallakin länsimaissa elää valheessa.

  Mitä demokratian tilalle?

  Tämä vaatisi täysin läpinäkyvää yhteiskuntaa, jolloin johtoon hakevien menneisyys, rahoitustaustat ja sidosryhmät sekä hyvävelijärjestelmät tulisi selvittää viranomaisten toimesta. Läpinäkyvässä yhteiskunnassa ei muutenkaan tulisi olla sijaa hyvävelijärjestelmille ja salaseuroille tai vähintään näiden tulisi olla täysin kiellettyä niiltä, jotka osallistuvat yhteiskunnallisesti tärkeään hallinnolliseen toimintaan. Valtionhallintaan valittavien johtajien taustat tulisi olla julkisesti kaikkien tiedossa ja tarkistettavissa. Heillä ei myöskään tulisi olla liian merkittävää työhistoriaa kansainvälisen pääoman palveluksessa. Juuri nythän monet EU:n merkittävät virkamiehet ovat entisiä Goldman Sachsin työntekijöitä, eli pankin, joka oli omalla toiminnallaan edesauttamassa eurokriisin syntyä. Nyt nämä samaiset virkamiehet ovat pukkeina kaalimaan vartioina ja mahdollistamassa tukipaketteja kansainvälisille pankeille.

  • Sanot ytimekkäästi ja kiteytettynä totuuden: suurin osa länsimaiden ihmisistä elää huijattuina ja valheessa tosi-tv viihteen ja muun hömpän ääressä.
   Jotta ihmiset tiedostaisivat viestisi heidän pitäisi irtaantua aivopesumedian (valtamedia) valheista ja propagandasta jolla tuo media ajaa vain sitä rahoittavan eliitin etuja.
   Vasta kun on päässyt irti tuon median turruttavasta aivopesusta pystyy ajattelemaan omilla aivoillaan ja on mahdollista ryhtyä rakentamaan tuota kuvaamaasi läpinäkyvää yhteiskuntaa jossa kukaan ei voi käyttää valtaa muita huijaamalla vaan valtaeliitin kortit ovat aina nähtävillä sellaisina mitä ne ovat todellisuudessa.
   Toivottavasti levität viestiäsi kaikkialle minne voit sen laittaa luettavaksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here