Ruotsissa pohditaan parhaillaan Syyriasta kotiutuvien sotureiden – etenkin lapsisotureiden – kohtelua. Pastori Helena Edlund kirjoittaa: ”Lasten vanhemmat ovat tietoisesti valinneet Ruotsin yhteiskunnasta irtaantumisen ja liittymisen petomaiseen murhaajalahkoon, jonka ideologia on edellyttänyt omien lasten uhraamista – – – lapset eivät ainoastaan ole vaarallisia, he ovat kaikkein vaarallisimpia.”

Al Arabiya – joka ei ole Syyrian nykyistä hallintoa tukeva uutiskanava – kertoo vastauksesta jonka naispuolinen haastattelija sai; kysyessään lapsisoturilta mitä hänelle olisi tapahtunut, silloin kun poika oli soturi: ”Sinun olisi täytynyt kuolla.”

Ruotsin radion Cecilia Uddén kertoo toisesta pojasta – Syyrian Raqqassa – joka oli vain 12 vuotias kun hänet pantiin leikkaamaan vangin kurkku auki. Haastattelussa poika totesi että, ”minulla oli vain tavallinen veitsi.” Surma myös kuvattiin propagandatarkoituksiin.

Edellä sanottu kuvaa osaltaan niitä ns. maltillisia voimia joiden piti kumota Bashar al-Assadin hallinto – ja tuoda demokratia Syyriaan. Lapsiakin siis tarvittiin tappamiseen ja tuhoamiseen. Sotureita perheineen haalittiin kaiken kaikkiaan 80 maasta, toistasataa myös Suomesta.

Suomessa toimintaa tuettiin alusta alkaen myös korkeimmalta poliittiselta taholta – mikä kammottava ironia sisältyykään nykypäivän valossa näihin Erkki Tuomiojan sanoihin, vuodelta 2013: ”Samalla olemme – – – pitäneet tärkeänä tukea sellaisia voimia Syyriassa, joiden varaan ihmisoikeuksia kunnioittava ja vähemmistöjen aseman turvaava demokratia voitaisiin rakentaa.”

Mutta vasta Venäjän puuttuminen tapahtumien kulkuun syksyllä 2015 pysäytti terroririntaman – ja ilmeisesti Tuomiojan mielestä myös demokratian etenemisen Syyriassa; koska hän vielä samoihin aikoihin vaati Iltalehdessä Assadin lähtöä. Sen jälkeen tarinaa maltillisista terroristeista on kuitenkin ollut yhä vaikeampi ylläpitää, joskin aina Aleppon vapauttamiseen asti sitä kovasti yritettiin.

SEURAAVAKSI LÄNSI TULEE soveltamaan kahta tunnettua menetelmää: ensimmäinen on maan jakaminen – esikuvina Saksa, Korea ja Vietnam, jotka jaettiin koska voimavarat eivät riittäneet maiden täyteen alistamiseen.

Syyriassa Idlibin maakunta on vieläkin islamistien hallussa, mutta vielä merkittävämpi on pyrkimys irrottaa kurdialueet muusta Syyriasta. Kurdialueet ovat alueita joilla kurdit ovat olleet pääosin enemmistönä – lisäksi he ovat vaatineet itselleen alueita joissa näin ei ole ollut. Mikäli ne saadaan irrotettua muusta Syyriasta, maa menettää vesi- ja öljyvarantonsa lähes täysin – myöskin parhaiten maanviljelyyn soveltuvan alueensa.

Toinen menetelmä on sanktioiden laajentaminen, jotta maan jälleenrakentaminen estettäisiin. Läpi sodan Syyrialta on estetty lääkkeiden ja niiden raaka-aineiden tuonti. Sanktiot on sittemmin ulotettu polttoaineisiin, rakennustarvikkeisiin – ja jopa elintarvikkeisiin. Lisäksi USA on omalta osaltaan laajentanut pakotteita myös maksuliikenteeseen.

NÄIN SUOMI ON MUKANA tuhoamassa maata, joka on läpi historiansa ollut Suomea moniarvoisempi ja suvaitsevaisempi. Syyriassa kristityt ovat olleet elimellinen osa yhteiskuntaa – suuremmassa määrin kuin missään muualla arabimaailmassa. Mutta Suomen politisoitunut ja länteen kallellaan oleva kristikunta vaikeni, kun Syyrian kristittyjä surmattiin ja heidän kirkkojaan räjäytettiin.

Syyrian demokratia oli puutteellisuudessaankin laajempi kuin useimmissa muissa arabivaltioissa – joiden diktatuureja Länsi mieluusti kosiskelee. Myös pahuuden symboliksi nostettu maan presidentti on lukuisten haastattelujensa perusteella sekä sivistyneempi – että viisaampi – kuin eurooppalaiset virkaveljensä.

Miljoonat Syyrian pakolaiset haluaisivat palata kotimaahansa. Mutta Länsi on tehnyt heistä panttivankeja, joiden paluu estetään pakotepolitiikalla – sekä pyrkimyksillä jakaa maa osiin.

Myös Joe Bidenin presidenttiys voi merkitä huonoja uutisia Syyrialle. Hänen uuden hallintonsa ministerinimitykset eivät lupaa hyvää Lähi-idälle – ja pelkona on että Syyria joutuu uuteen ahdinkoon – vaikka sillä olisi nyt Kiinan ja Venäjän tarjoaman rahoituksen turvin mahdollisuus päästä jaloilleen.24 KOMMENTTIA

 1. tämä lausunto grayzone paljastuksissa OPCW:n toiminnasta,kertonee paljon:
  Documents obtained by The Grayzone show that OPCW executives privately criticized the manipulation of a Syria chemical weapons probe, and supported a dissenting veteran inspector. One official, however, feared helping the “Russian narrative.”
  asia jota kuulee suomessakin kerrottavan,että pelaa venäjän pussiin,tms. joka aikas erikoista,ajatellen,että totuus siis pelaa venäjän pussiin,jolloin se tarvitsee salata….ikinä ei puhuta siitä kenen pussiin pelataan sillä jatkuvalla valehtelulla!

 2. Tuomiojalla on aina ollut kädet kainaloitaan myöten kaikessa mahdollisessa paskassa! Tämä kaikkinaisen ”demokratian” ruummiillistuma (omasta mielestään) on vain änkyrä kommunisti, joka on kuvittelee tietävänsä kaiken ja niinpä hän onkin suonut itselleen korkeimman moraalin vartijan viran itselleen. Aivan kuin kokonainen maailma ei tietäisi miten se asioitaan hoitaa ja mitä valintoja se kulloinkin tekee. Siis aivan kuten Ruotsin ent. Pääministeri Olof Palme (1927-1986), joka lopulta onnistui lähtemättömällä ”charmillaan” suututtamaan joksaeenkin koko maailman työntämällä terävän nenänsä joka asiaan. Suomi on surkealla tavalla pilannut sen kuuluisan maineensa osallistumalla pienenä syrjäisenä maana Yhdysvaltojen ja EU:n likaisiin temppuhin maailmalla, joista ei ole ollut sille muuta kuin vahinkoa. Entinen ”sillanrakentajasta” on tullut siltojen polttaja hankkimalla uusia vihollkisia sieltä missä niitä ei koskaan ole ollut! Tällä tyhmyydellä Suomi on asettanut omat kansalaisensakin vaaraan kasvaneella terroriuhalla enkä tarkoita tällä haittamaahanmuuttoa muslimimaista, mutta tämäkin on välillinen seuraus siitä.

  • ”Suomi on surkealla tavalla pilannut sen kuuluisan maineensa osallistumalla pienenä syrjäisenä maana Yhdysvaltojen ja EU:n likaisiin temppuhin maailmalla…”
   Tuomiojan tuki tälle osallistumiselle on aina kummastuttanut myös itseäni. En ole sitä koskaan voinut ymmärtää.

 3. > Syyriassa kristityt ovat olleet elimellinen osa yhteiskuntaa – suuremmassa määrin kuin missään muualla arabimaailmassa. Mutta Suomen politisoitunut ja länteen kallellaan oleva kristikunta vaikeni, kun Syyrian kristittyjä surmattiin ja heidän kirkkojaan räjäytettiin. >

  Niinpä… niin vaikeni, ja vaikenee edelleenkin. Ja mikä onkaan se perimmäinen taho, joka nämäkin räjäytykset, kuten muunkin terrorismin, pyhä rinki pään päällä tuotti? Vastauksen siihen saatte, jos otatte selvää kristinuskosta, sen historiasta ja kuka sen Koraaninkin todellisuudessa kirjoitti. Siinä samalla teille paljastuu vale-Israel, joka on perustettu ihmiskunnan kristittyjä harhauttamaan.

 4. Planeetta eikä ihmiskunta ei voi alkaa parantua, ennen kuin revimme maskin pois lännen sotakoneesta josta mekin pelkurimaisesti ja silmät ummessa haemme turvaa
  JONATHAN COOK • NOVEMBER 27, 2020
  https://www.unz.com/jcook/the-planet-cannot-begin-to-heal-until-we-rip-the-mask-off-the-wests-war-machine/?highlight=china
  Poliittisen käsityksen saaminen maailmasta voi olla hankalaa, ellei ymmärrä valtion roolia kapitalistisissa yhteiskunnissa. Valtio ei ole enää ensisijaisesti edustamassa äänestäjiä tai puolustamassa demokraattisia oikeuksia ja arvoja; se on väline joka helpottaa ja laillistaa varallisuuden ja vallan keskittymistä yhä harvempiin käsiin. …
  Nykyään ”valtavirran” tiedotusvälineet ovat olemassa saadakseen meidät vakuuttamaan, että kapitalismi, voittomotiivi, eliittien yhä suuremman varallisuuden kasautuminen ja planeetan tuhoavat ulkoiset vaikutukset ovat asioiden luonnollinen järjestys, että tämä on paras kuviteltavissa oleva talousjärjestelmä.
  Yhdysvaltain imperialismi ei eroa aikaisemmista imperialistisista tavoitteistaan tai menetelmistään. Mutta nyt myöhäisessä vaiheessa kapitalismi, varallisuus ja valta ovat keskittyneet valtavasti. Teknologiat ovat saavuttaneet huippunsa. Disinformaatio ja propaganda ovat edistyneet ennennäkemättömässä määrin. Valvonta on häiritsevää ja aggressiivista, ja se on hyvin piilotettu. Kapitalismin tuhoisa potentiaali on rajaton. Mutta silti sodan vetovoima ei vähene.
  https://www.jonathan-cook.net

 5. USA länttä johtavana imperiumina ei kaihda mitään keinoja hallitsemiensa alueiden laajentamisessa ja Syyriaa vastassa on myös USAn liittolaiset LähiIdässä ja Euroopassa kuten SaudiArabia, Englanti, Ranska, saksa ja tietenkin pieni Suomi sekä moni muu maa Syyrian ”demokratioimassa” epädemokraattisin keinoin.
  Tällainen muiden maiden asioihin puuttumista hallinnon vaihtamiseksi on USA aina harjoittanut asein ja CIAn avulla tukemalla ja aseistamalla maiden oppositiota ja myös paikallisia rikollisia ja nyt EU on entistä enemmän yhtynyt näihin USAn rikollisiin toimiin.
  Suomen USAn hännystely Suomen porvarien poliitikasta ja armeijan johdon kouluttamisesta USAssa ja nyt Suomi on virallisesti osa USAn maailmanjohtoista imperiumia EUn jäsen maana. Se ihmetyttää sivusta seuraajaa että tarvitseeko jäsenyydestä huolimatta seurata USAa kaikessa pahassa ja eikö oli voinut kieltäytyä kunniasta Afganistanin ja Irakin sotiin osallistumisesta ja Venezuelan presidentin valinnasta kun ne on kansaivälisen lain mukaan laittomia.
  Suomen touhuissa ei ole mitään holttia sisäpolitiikassa eikä ulkopolitiikassa ja ulkomaisiin sotiin on jo mennyt miljardeja joille Suomessa olisi parempaa käyttöä

  • USA:ssa toimii poikkihallinnollinen ’regime change’- tai oikeammin ’regime control’- koneisto, joka joko kaataa tai vahvistaa eri maiden hallintoja riippuen niiden suhteesta USA:n ulkopoliittisiin intresseihin. Maan ulkomaan suhteista ja niiden edellyttämistä toimista päättävät usein harmaitten eminenssien ryhmittymät, kuten vaikkapa Council of Foreign Relations tai vastaavat globalistiset ”ajatushautomot”. Näillä eivät ole USA:n kansalaisten edut mielessään, vaan pienen eliitin globaaliin ylivaltaan tähtäävät päämäärät, joihin ne pystyvät valjastamaan USA:n valtavat resurssit ja vaikutusvaltaiset verkostot. Operaatiot edellyttävät kuitenkin USA:n suuren yleisön hyväksyntää ja tässä suhteessa CIA on päätynyt ratkaisuun, jossa valtamedian kautta kansalle syötetään potaskaa eli propagandista disinformaatiota ulkomaan operaatioiden suhteen. Liittolaissuhteiden vuoksi tämä ’Operation Mockingbird’ on täytynyt ulottaa kaikkien tärkeiden liittolaismaiden tiedotusvälineisiin ja viimeksi myös Suomeen, joka menetti puolueettoman ja tutkivaan journalismiin kykenevän mediansa viimeistään vuoden 2001 9/11-terrori-iskujen myötä. Helpottaakseen kansalle valehtelua Obaman hallinto vesitti eli ”modernisoi” lain, joka kieltää kotimaan yleisölle suunnatun propagandan (Smith-Mundt Modernization Act of 2012 ).

   CIA harjoittaa kohdemaissa matalan intensiteetin hybridisotaa joko tukien oppositiota tai vahvistaen hallintoa. Sen jälkeen muut ministeriöt asettavat kohdemaille erilaisia sanktioita, jos niiden hallinto tulkitaan vihamieliseksi. Jos tämäkään ei auta, niin apuun kutsutaan Pentagon, joka tarvittaessa toteuttaa kohteelle soveltuvan sotilaallisen intervention, joka on jo hyvissä ajoin laadittu kaikille potentiaalisille kohdemaille (myös ystävällismielisille).

   Lopulta tuo ulkomaisia hallintoja joko kaatava tai vahvistava koneisto päätyi siihen johtopäätökseen, että myös USA:n oma perustuslaillinen kansanvaltainen järjestelmä on kumottava, koska se voi muodostaa uhan globalististen organisaatioiden päämäärille. CIA ja erinäiset ajatushautomot kääntyivät jo ajat siten USA:n omia kansalaisia vastaan ja alkoivat heikentää kansanvaltaa ja perustuslaillisuutta korostavien ainesten asemaa maassa. USA päätettiin avata maailmalle ja tavoite saavutettiin maahanmuuttoa lisäämällä ja vapaakauppasopimuksin.

 6. Syyrian kaikilta kristityiltä olisi leikattu kurkut auki, ellei Venäjä olisi tullut sinne maan hallituksen kutsumana avuksi v.2015. Mutta sen jälkeen kun Netanjahu osallistui Putinin kanssa voitonpäivän paraatiin Moskovassa se on saanut pommittaa Syyrian kohteita n. kerran viikossa.
  Suomen rooli on häpeällinen tässäkin asiassa ja se häpäisee Paasikiven ja Kekkosen perinnön.
  Suomi on kohta kynitty paljaaksi ja sen velkavuori kasvaa järkyttävän suureksi. Koska Suomi on tyhmin ja onnellisin kansa !

 7. Syyriasta Saksaan joka jäämässä antisionismin koukkuun kun ’juutalaisia’ ei saa enää arvostella
  Antisemitism Claims Mask a Reign of Political and Cultural Terror Across Europe
  JONATHAN COOK • DECEMBER 11, 2020
  Antisemitismin syytteet siitä, että se ohjaa poliittista ja kulttuurin terroria kaikkialla Euroopassa
  Saksalaiset juutalaisjärjestöt ja heidän liittolaisensa, kuten Haaretz kertoo, aseistavat avoimesti antisemitismiä paitsi vahingoittamaan Israelin ankarampien kriitikkojen mainetta, myös pakottamaan ulos julkisesta ja kulttuurin piiristä kuka tahansa, joka uskaltaa kritisoida Israelia.
  Kulttuuriyhdistykset, festivaalit, yliopistot, juutalaisten tutkimuskeskukset, poliittiset tutkimuslaitokset, museot ja kirjastot pakotetaan tutkimaan ihmisten menneisyyttä siltä varalta, että paikalliset juutalaisjärjestöt voivat hyödyntää pieniä rikkomuksia Israelia vastaan. Se on luonut myrkyllisen, poliittisesti paranoidisen ilmapiirin, joka väistämättä tappaa luottamuksen ja luovuuden.
  Mutta psykoosi jatkuu yhä syvemmällä. Israelista ja kaikesta siihen liittyvästä on tullut niin palava aihe – joka voi pilata uran hetkessä – että useimmat Saksan poliittiset, akateemiset ja kulttuurihenkilöt päättävät nyt välttää sitä kokonaan. Israelista, kuten sen kannattajat aikovat, on nopeasti tulossa koskematon.

  Haaretzin artikkeli herättää toisen kysymyksen, joka on kriittinen sen ymmärtämiselle, kuinka Israel ja juutalainen yhteisö Euroopassa politisoivat antisemitismiä suojellakseen Israelia kritiikiltä. Kampanjan potentiaalinen kantapää ovat juutalaiset toisinajattelijat, jotka rikkovat oletetun ”juutalaisyhteisön” linjaa ja luovat tilaa muille – palestiinalaisten tai muiden kuin juutalaisten – kritisoida Israelia. Nämä juutalaiset toisinajattelijat ovat muistutuksena siitä, että Israelin kritiikki ei saisi johtaa siihen, että ihmisiä loukataan antisemitismillä.
  No free speech on Israel
  Haaretz article raises another issue critical to understanding how Israel and the Jewish establishment in Europe are politicising antisemitism to protect Israel from criticism. The potential Achilles’ heel of their campaign are Jewish dissidents, those who break with the supposed “Jewish community” line and create a space for others – whether Palestinians or other non-Jews – to criticise Israel. These Jewish dissenters risk serving as a reminder that trenchant criticism of Israel should not result in one being tarred an antisemite.
  The Antisemitism Industry
  It is worth noting the shared features of the new Antisemitism Industry
  https://www.unz.com/jcook/antisemitism-claims-mask-a-reign-of-political-and-cultural-terror-across-europe/

 8. ..antisemitismin politisointi Israelin suojelemiseksi. Kyllä, mutta toisaalta kaiken apartheit-valtion arvostelun määritteleminen antisemitismiksi on sekin politiikkaa, jonka arvosteleminen on puolestaan sopimatonta. Suut on tukittu melko totaalisesti ja länsi näyttää olevan täysin nalkissa tässä sionistien virittämässä ansassa. Tämä rasistinen ”demokratia” on todellakin matkalla kohti koskemattomuutta, mikä lienee meikäläistenkin itseään kristittyinä pitävien sionistien (Israelin ystävät ym.) märkä uni.

  • Me todella elämme rasistisessa ja fasistisessa giljotiinidemokratiassa ja kumma kyllä useimmat taitavat olla sokeita näkemään että näin on.
   Silti kantti riittää Kiinan ja Venäjän arvosteluun ja totalitarismista syyttelyyn. Maissa kuitenkin asiat ovat paremmassa mallissa kuin meillä ja koko ajan ero niiden hyväksi kasvaa. Valtiokapitalismin ja valtiososialismin yhdistäminen takaa sen etteivät psykopaatti-oligarkit voi kerätä kaikkea omaan haaviinsa ja että kansa on tärkeämpi kuin sitä syövät oligarkit.

   • Linkin kuva ylhäällä: Harold Rosenthal, vasemmalla, Walter Mondalen kanssa. ”Me jopa istutamme sinuun ”syyllisyyskompleksin ”, jotta pelkäät kritisoida juutalaisuutta avoimesti.”
    henrymakow.com – 15. joulukuuta 2020
    Orjuutuksemme mahdollistuu koska kansakunnat ovat antaneet kabalisti-pankkiirien luoda vaihtovälineet (valuutta, luotto) itselleen velan muodossa, kun hallitukset voisivat tehdä sen itse helposti, velattomasti ja korottomasti. Menestys riippuu osallisuudesta tähän massiiviseen petokseen ja sen edustamaan itsemurha-ohjelmaan.
    Sisäpiiriläinen Harold Rosenthal paljasti vuonna 1976, että tämä kumouksellinen asialista ulottui jo kaikkiin länsimaisen elämän alueisiin.
    Tämä järkyttävä 17-sivuinen haastattelu on The Invisible Tyranny -nimellä Benjamin Freedmanin ja C.G. Rakovskyn muistutuksena todellisista dynaamisista ohjaavista maailmatapahtumista: ts. Kabalistien luottomonopolin laajentaminen maailman joka kolkkaan ja kaikkiin elämän osa-alueisiin, ts. Kommunismiin.
    Siionin protokollat päivitettiin
    Above: Harold Rosenthal, left, with Walter Mondale.”We even place within you a ‘guilt complex’ making you afraid to criticize Jewry openly.”
    henrymakow.com – Dec 15, 2020
    Our enslavement is because nations have allowed Cabalist bankers to create the medium of exchange (currency, credit) in the form of a debt to themselves when governments could easily do this, debt-and-interest-free. Success depends on complicity in this massive fraud and the suicidal agenda it represents.
    In 1976, insider Harold Rosenthal revealed that this subversive agenda already extended to every aspect of Western life.

    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=133101
    https://www.henrymakow.com/000334.html

 9. Kiinalainen malli voisi olla ratkaisu Syyrian ongelmiin mutta Israel estää sen toteuttamisen Usan avulla.
  Miksi meillä on vain kielteinen kuva Kiinasta joka ei vastaa todellisuutta?
  Alla muutama ote FR:n artikkelista joka puhuu aivan eri kieltä
  China and America: Scoping Out the Megacepts
  FRED REED • FEBRUARY 7, 2020
  Selkeä johtopäätös näyttää olevan se, että Kiina on ylivoimainen, ei kaikilla alueilla, mutta riittävällä tavalla varmistamaan pian maansa globaalin ensisijaisuuden. Ilmeisesti ainoa tapa, jolla uudistuksiin kyvytön Washington voi pysäyttää tämän on sota.

  Ensinnäkin Kiinalla on ylivoimainen poliittinen järjestelmä. Mikä tärkeintä, se ei ole demokratia. Amerikkalainen ajatus on, että demokratia on hyvä ja mitä enemmän demokratiaa, sen parempi.
  Valitettavasti totuus on, että enemmän demokratiaa tarkoittaa huonompia tuloksia. Hallinnon asettaminen typerysten ja muista välinpitämättömien käsiin johtaa väistämättä katastrofiin.
  https://www.unz.com/freed/china-and-america-scoping-out-the-megacepts/#related-series

  Lisäksi demokratia on itseään syventävä paha: ts. se pyrkii pahenemaan ajan myötä. Ne, jotka hyötyvät tietämättömän enemmistön äänistä, vaativat vielä pimeämmän valintaa, … Tämän sanotaan olevan ”osallistuvaa”, ja se siinä on vikana. Ymmärtämätön tyytyväinen tukee toistaan. Alas ja alaspäin menemme, kunnes todennäköisesti palopostit ja kulkukissat saavat äänestää. Miksi tämä on hyvä?

  Ne, jotka ylistävät isänmaallisuutta, mutta eivät välttämättä osaa sanoa sitä, sanovat, emme ainakaan ole kauhea autoritaarinen maa, kuten Kiina. Amerikkalaiset aivopestään syntymästä alkaen ajatuksella, että autoritaarisuus on huono, ja he sekoittavat nopeasti autoritaristit diktaattoreihin, joiden sanotaan olevan samanlaisia ​​kuin Hitler.

  Kiina ei kuitenkaan ole diktatuuri. Se on teknokraattien autoritaarinen oligarkia. Tällä on etuja. Esimerkiksi autoritaarinen hallitus voi asettaa älykkäät ja pätevät vastuullisiin tehtäviin.
  … Vaalit, väistämättömät demokratioissa, ovat kauhea idea. Vaalit ovat hölmöjen kilpailukykyinen houkutteleminen omia agendoja ajavien (usein ulkopuolisten) eliittien taakse. Demokratia on siten mekanismi väärinkäyttäjien vallan edistämiseksi. Se toimii. Amerikassa on nyt kaikkein hämmästyttävin, tehoton hallitus.
  … konsensus antaa kiinalaisten kuitenkin tehdä nopeasti asioita, joita he pitävät tärkeinä. Huomaa, että koronaviruksen puhkeamisen jälkeen Kiina oli sekvensoinut genomin ja verkkoyhteydessä kuukaudessa.
  … Mene Kiinan kaupunkiin, kuten Chongqingiin, jossa äskettäin vierailin. Löydät siistin, hyvin hoidetun kaupungin, käytännössä ilman rikollisuutta tai poliisin läsnäoloa, vilkkaita ravintolapiirejä ja yökerhoja. Ihmiset ovat ylpeitä tästä ja ylpeitä Kiinasta.
  … Ulkosuhteissa Kiinalla näyttää jälleen olevan viisautta. Amerikan (ja anglo-sionistisen imperiumin) lähestymistapa maailmaan on sotilaallinen ja pakottava, jota valvoo laaja ja kannattava aseteollisuus kylmän sodan mentaliteetilla. Kiinan (ja suurimman osan maailmasta) lähestymistapa on kaupallinen.
  … Joten, veljet ja sisaret, Amerikan valinnat ovat aloittaa maailmansota (Bannonin, Pompeon ja Boltonin suosimana) tai sotilaallinen budjetti nostamaan Amerikka jälleen suureksi (ei mahdollisuutta), … tai tehdä Amerikasta erittäin tärkeä keskikokoinen maa, joka voi rauhassa keskittää huomionsa transsukupuolisiin kylpyhuoneisiin.
  ——
  … To begin, China has a superior political system. Most importantly, it is not a democracy. An American conceit is that democracy is good and more democracy, better. Unfortunately, the truth is that more democracy means worse results. Placing governance in the hands of the empty-headed, dimwitted, and inattentive, these being the most numerous classes, inevitably leads to disaster.
  Further, democracy is a self-deepening evil: That is, it tends to worsen with time. Those who profit by the votes of the appallingly ignorant majority urge the enfranchisement of the yet dimmer,
  https://www.unz.com/freed/china-and-america-scoping-out-the-megacepts/

  The China/America Series
  Beijing is clearly bent on Making China Great Again–as why should it not? Meanwhile America focuses more on transgender bathrooms and whether Bruce Jenner is a girl than on its endless and draining wars. China sends its brightest to the world’s best technical school while America makes its universities into playpens for the mildly retarded. The country crumbles but spends drunkenly of defective fighter planes it doesn’t need in the first place.
  This won’t work a whole lot longer.
  https://www.unz.com/freed/yesterdays-country/

 10. Sama meno jatkuu … mutta päävihollinen on nyt taas Venäjä eikä Kiina sanoo Israel Shamir
  Ilman sotaa ei Itä taida antautua ja kovat ovat aseet joilla on helppo panna hanttiin
  Merry Christmas and a Happy New Year! A Year of a Good Old Enemy!
  Russia is the Enemy Number One
  ISRAEL SHAMIR • DECEMBER 26, 2020
  Joe Bidenin ennustettu voitto ilmaisi välittömästi vapaan maailman vihollisen nro 1 valinnan. 13. joulukuuta asti se oli Kiina tai Iran. 14. joulukuuta valitsijat sertifioitiin, mikä avasi tien Bidenin vihkimiselle; ja samana päivänä Yhdysvaltojen hallitusverkkojen väitetyn hakkeroinnin julistettiin olevan Venäjän hakkeroima. Presidentti Trump mitätöi tämän väitteen, mutta Joe Biden taputti käsiään. Oseania on aina ollut sodassa Euraasian kanssa!
  The projected victory of Joe Biden immediately manifested the choice of the Free World’s Enemy No. 1. Until December 13th, it was China or Iran. On December 14th, the electors were certified, opening the way for Biden’s inauguration; and on the same very day the alleged hack of the US government networks was declared to be the Russian Hack. President Trump pooh-poohed this claim but Joe Biden immediately slapped his wrist. Oceania had always been at war with Eurasia!
  https://www.unz.com/ishamir/russia-is-the-enemy-number-one/
  —-
  UMV-Raportti: Venäjän armeijan modernisaatio 10 vuotta – Miltä näyttää tulokset 2021?
  https://mvlehti.net/2020/12/27/raportti-venajan-armeijan-modernisaatio-10-vuotta-milta-nayttaa-tulokset-2021/

  • Onko Kiina liian kova pala?
   Kiina menee monojaan … ’multi-kulti-USA’ ei pärjää, eikä EU
   https://www.unz.com/article/the-taboo-that-could-break-america-part-iii/

   Viime viikolla selitin, miksi eri ryhmät eivät saavuta samaa tasoa. …On olemassa kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia eroja – … Mutta tärkein ero on keskimääräisessä älykkyysosamäärässä. Kuten selitin viime viikolla, valkoisella ihmisellä on seitsemän kertaa todennäköisempi kuin mustalla ihmisellä IQ 110 tai suurempi ja 30 kertaa todennäköisemmin IQ 125 tai korkeampi. Todennäköisesti 50-80 prosenttia aukosta johtuu geeneistä, eikä kukaan ole keksinyt, miten muuttaa ympäristö korvaamaan loput.
   Ja kiinalaiset ymmärtävät älykkyysosamäärän. Pekingin genomi-instituutti johtaa älykkyyteen liittyvien geenien etsintää. Ja kun he löytävät ne, kiinalaiset käyttävät geenitekniikkaa saadakseen ihmiset mahdollisimman älykkääksi.
   Emme voi kilpailla Kiinan kanssa, … Ja siksi tämä on tabu, joka voi tuhota maamme.
   … We can’t compete with China while we are bound and gagged and hobbled by terrible taboos about race. Pretty soon we won’t be able to compete with, heck, Brazil. And that’s why this is a taboo that could wreck our country.

 11. NATOterojen sota Syyrian siviilejä vastaan jatkuu USAn ja EUn hiljaisella suostumuksella ja aseilla jo kymmenettä vuotta ja NATOterot ei myöskään säästä Syyrian kristittyjä yhteisöjä kuten ei muutakaan Syyrian alkuperäisväestöä mikä osoittaa että NATOmaat on siionistisia sikavaltioita eikä mitään kristittyjä maita kuten Israelkin joka ihan vasta pommitti yhtä kristittyä kylää lähellä Damaskosta. NATOssa on mennyt puurot ja vellit sekaisin kaikissa suhteissa eikä sitä toiminen USAn ja EUn terroristijärjestönä yhtään paranna.

 12. @Truth_hunter 1.1.2021 at 15:00
  Monilla meistä on käsitys että Trump puolustaa maansa itsenäisyyttä ja todellakin haluaa tehdä maastaan paremman (… on ’America first’-mies) mutta totuus ei ole niin yksioikoinen … ei ainakaan näiden faktojen mukaan joita linkin artikkeli tuo esiin kuten mm. tämä tavoite: estää Syyrian jälleenrakentaminen,

  Trumpin koko toimikausi on paljastanut, että käytännössä kaikki, kaikkialla USA: n poliittisella alueella, ovat olleet väärässä hänen suhteen. Ja se on osoitus median kaikukammioiden voimasta, että suurimmaksi osaksi he ovat yhtä väärässä hänessä kuin neljä vuotta sitten.

  Tähän päivään asti, vaikka neljä vuotta on todistettu päinvastaisesta, Trumpin kannattajat uskovat edelleen, että heidän presidenttinsä on lopettanut sodat, tyhjentänyt suon ja taistellut syvää valtiota vastaan.
  He uskovat, että hän taistelee syvää valtiota vastaan, vaikka hän on vanginnut Assangen.
  He uskovat, että hän lopettaa sodat silloinkin kun hän … on ryhtynyt kylmiin sota-aggressioihin Venäjää vastaan, tappanut kymmeniä tuhansia venezuelalaisia ​​nälkäseuraamuksilla, … pyrkii edistämään sisällissotaa Iranissa käyttämällä nälkäpakotteita … miehitti Syyrian öljykentät tavoitteena estää Syyrian jälleenrakentaminen, … lisäsi huomattavasti joukkojen määrää Lähi-idässä ja muualla, … lisäsi huomattavasti edellisestä hallinnosta päivässä pudotettujen pommien määrää, … tappoi ennätysmäärän siviilejä ja vähensi sotilaallista vastuuvelvollisuutta näissä ilmaiskuissa.
  He uskovat, että hän tyhjentää suon, kun hän on toiminut päinvastoin: ’pakannut’ kabinettinsa vakiintuneilla ’suo-hirviöillä’. (he’s packing his cabinet with establishment swamp monsters.)
  Final Verdict on Trump: A Monster of ‘Average Depravity’
  … All sides pretended that Trump was a radical deviation from the norm, and so did Trump, when all he actually did throughout his entire time in office was protect the status quo just like his predecessors did. As writer and activist Sam Husseini recently put it, “Trump is the opposable thumb of the establishment. He looks like he’s on the opposite side, but he just helps it grab more.”
  http://www.informationclearinghouse.info/56083.htm
  https://www.darkmoon.me/2020/final-verdict-on-trump-a-monster-of-average-depravity/#more-150459

  • Trump and His Greatest Contribution to America — Trumpin suurin anti
   MARK ALLEN • JANUARY 24, 2021
   Trumpin kausi on ohi. Mutta riippumatta siitä, rakastitko häntä, halveksitko häntä, ihailitko häntä tai vain suvaitsit häntä, on yksi asia, jonka hän teki Amerikan hyväksi ja joka tekee hänestä tärkeimmän hahmon nyky-Amerikan historiassa: Hän paljasti farssin, että Amerikka on terve, toimiva demokratia. … Trumpin puheenjohtajakausi paljasti, paremmin ei kukaan muu olisi voinut, mitä muutamista tärkeimmistä instituutioistamme on tullut.
   The Trump presidency is over. But whether you loved him, despised him, admired him, or merely tolerated him, there is one thing he did for America that makes him the most important figure in modern American history: He exposed the farce that America is a healthy, functioning democracy. … The Trump presidency revealed, as no other could have, what a few of our most important institutions have become.
   — Voi kysyä onko mitään todellista demokratiaa ollut maassa aiemminkaan, vain demo(n)kratia? sillä muutenhan tähän ei olisi tultu.…
   https://www.unz.com/article/trump-and-his-greatest-contribution-to-america/

  • Bidenin turvallisuusneuvonantaja: ”Al Qaeda on meidän puolella”

   Kommentti: ”Tämä asia on ollut ihan pääteltävissä jo pitkän aikaa. Niinpä on hyvä saada myös tällainen kirjallinen vahvistus tälle tiedolle.
   Tunnettu tosiasiahan on se, että ISIS-lärjestö on nimenomaan globalistien luomus. Eli käytännössä sen pistivät alulle USA (Obaman hallinto) ja EU. Tarkoituksena oli suorittaa Syyriassa samantapainen ”värivallankumous” kuin mitä oli arabimaissa ja entisen Neuvostoliiton tietyillä alueilla jo nähty.
   Homma kuitenkin epäonnistui, koska enemmistö Syyrian kansasta pysyi uskollisena kansallismieliselle presidentille Bashar al-Assadille ja hänen hallinnolleen, ja lisäksi myös Venäjä antoi arvokasta apua vallankaappausyrityksen torjumiseen. … lisää linkistä

   Siis jälleen yksi uusi tapaus tähän ”värivallankumousten” pitkään sarjaan.

   https://mvlehti.net/2021/02/01/bidenin-turvallisuusneuvonantaja-al-qaeda-on-puolellamme/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here